VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI"

Transkript

1 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZŠ Vlašim,Vorlina 1500,okres Benešov ve školním roce 2010/ Zpracoval: Mgr.Ladislav Vondráček Školská rada schválila dne:

2 Výroční zpráva o činnosti školy je zpracována dle odst.3 10, odst.2 12 zákona 561/2004 Sbírky a 7, 9 vyhlášky MŠMT č.15/2005 Sbírky a) Charakter školy ZŠ Vlašim,Vorlina 1500 byla otevřena jako 3. ZŠ ve Vlašimi. Naše údaje: telefon: ; IČO ; fax: ; kancelar@zsvorlina.cz Zřizovatelem školy je Město Vlašim: IČO ; telefon: ; fax: 317 Škola má 27 tříd, odborné pracovny F, Ch, Př, Vv, Hv, Aj, Nj, speciální pedagogiky, keramickou dílnu, školní knihovnu, 2 přestávkové plochy, dílny, cvičnou kuchyňku a 2 tělocvičny. Do areálu školy patří velké travnaté plochy, školní areál s běžeckou dráhou dlouhou 250m, 2 další travnatá hřiště. Nově byla postavena dvě hřiště jedno víceúčelové pro sportovní hry, druhé pro menší žáky s vybavením umožňujícím zde trávit volný čas. Výstavba hřišť byla financována z EU z tzv.norských fondů. Plány byly podány Městem Vlašim v roce 2005 a v červnu 2007 bylo sportovní hřiště dáno do provozu. Druhé bylo předáno do užívání na začátku září Volný čas zde tráví nejen mnoho dětí, ale i dospělých - a to až do večerních hodin. V současné době probíhá výuka ve 26 třídách s celkovým počtem žáků 570. O výchovu, vzdělávání a provoz školy se staralo 36 učitelů, 2 vychovatelky, 1 asistentka pedagoga a 11 správních zaměstnanců. Ředitelem školy s právní subjektivitou je L.Vondráček, zástupkyní pro I.stupeň B.Horálková a pro II. stupeň E.Vilimovská. Od je na škole zřízena devítičlenná školská rada (je složená ze 3 zástupců učitelského sboru, 3 rodičů a 3 zástupců zřizovatele Město Vlašim). Zřizovatel školy Město Vlašim, vyhlásilo konkurz na místo ředitele školy, který se uskutečnil Od byl jmenován na místo ředitele pan Mgr. Petr Jíša. b) Učební plány, právní subjektivita: Školní rok 2010/2011 začal nástupem do čtvrtého roku výuky podle školního vzdělávacího programu tedy už pro žáky 4. a 9. ročníků. Pro žáky přináší tento vyučovací program více samostatné práce, a tím i větší odpovědnost za svoje vzdělávání. Každý nový program vyžaduje nové přístupy k výuce, zavádění projektových dnů, klade velký důraz na přípravu vyučovacích hodin a s tím spojených pomůcek. A tady je ten hlavní problém značný nedostatek finančních prostředků na nové, moderní, kvalitní vybavení. A situace se nelepší a vyhlídky do budoucna jsou mizivé. 5. ročník se nadále vyučuje podle vzdělávacího programu Základní škola (MŠMT č.j.16847/96-2, úpravy a doplňky č.j.25018/98-22).

3 1.ledna 2000 získala škola právní subjektivitu jako příspěvková organizace IČO Do sítě škol MŠMT byla zařazena dne s IZO c) Údaje o pracovnících školy: pracovníků celkem 50 z toho ženy 47 muži 3 pedagogických pracovníků celkem 39 z toho učitelé 36 vychovatelé 2 asistent pedagoga 1 dělnické povolání 9 THP 2 Ve školním roce dosahovala aprobovanost 85,5% (I. stupeň 96 % a II. stupeň 75 %). Stále se potýkáme s nedostatkem aprobovaných učitelů angličtiny a fyziky. d) Údaje o přijímacím řízení: K zápisu do prvních tříd se ve dnech 9.2. a dostavilo celkem 99 dětí. Z celkového počtu dětí ředitel školy rozhodl o 10 odkladech nástupu povinné školní docházky. Dvě děti přišly na naší školu a naopak jedno odchází do ZŠ Chotýšany. K je pro nový školní rok 2011/2012 započteno celkem 90 dětí. Žáci se budou učit ve čtyřech třídách. e) Přehledné údaje o výsledcích vzdělávání žáků: Školní rok 2010/2011 probíhal podle vzdělávacího programu Základní škola (MŠMT č.j.16847/96-2, úpravy a doplňky č.j.25018/98-22) a podle nového školního vzdělávacího programu (RVP ZV:č.j.31504/ ). Školu navštěvovalo celkem 570 žáků, z toho dojíždějících žáků bylo 155. Průměrná naplněnost třídy byla 22 žáků. V červnu tohoto roku ukončilo základní školu 61 žáků. Všichni se umístili podle svých zájmů na střední školy či učiliště. Přehledné výsledky vzdělávání žáků najdeme v tabulce č. 1. Přehled o volitelných a nepovinných předmětech uvádí tabulka č. 3.

4 Ve školním roce jsme byli jednou z mnoha škol, které využily testování žáků (SCIO). Testy psali žáci pátého a devátého ročníku celkové hodnocení naší školy zapadá do průměrného hodnocení. V tomto duchu hodnocení a porovnávání výsledků vzdělávání budeme pokračovat i v příštích letech. Z celého počtu 570 žáků bylo v třídách celkem 22 integrovaných dětí. Vzdělávání těchto žáků klade na vyučující zvýšené nároky, žáci mají individuální studijní plány. Stále nám chybí na škole psycholog (psycholožka), který by nám pomáhal v metodických postupech výuky a dále by byl přítomen výuce těchto dětí. Kde vzít vhodné mzdové prostředky na to zatím nikdo nedokáže odpovědět, nalézt řešení. f) Údaje o prevenci sociálně patologických jevů: Stav sociálně patologických jevů na škole byl zjišťován a evidován metodikem SPJ zejména těmito způsoby: a) každodenní sledování dané situace ve škole b) dotazníkové šetření mezi žáky c) vyhodnocení poznatků poskytnutých třídními učiteli. Tímto byly zjištěny nejzávažnější výchovné problémy na naší škole: 1. vzrůstající agresivní chování dětí vůči sobě, někdy s náznaky šikany 2. vzrůstající vulgární vyjadřování dětí mezi sebou i vůči dospělým 3. kouření žáků (sice ne v areálu školy, ale v mimoškolní době na veřejnosti) 4. záškoláctví u několika jedinců vyšších ročníků. g) Údaje o aktivitách a prezentaci školy na veřejnosti Veškeré dění na škole, ať v olympiádách, soutěžích, přeborech ve sportu, jednotlivých předmětech, hudební výchově, výtvarné výchově atd. se snažíme prezentovat ve vlašimském Zpravodaji či Benešovských listech. A že je čím se pochlubit, uvádí tabulka č.4 a 5. Naši žáci vybojovali řadu velmi pěkných umístění v různých sportovních hrách, atletice, florbalu... Dokladem jsou vitríny plné pohárů umístěné ve škole na hlavní chodbě. K velmi úspěšným a oblíbeným patřily v uplynulém roce projektové dny. h) Údaje o výsledcích inspekce provedené Českou školní inspekcí a ostatních kontrol: V tomto školním roce byly provedeny tyto kontroly: Dne Město Vlašim - hospodaření Revizní zprávy týkající se budov a zajištění provozu jsou uloženy u ředitele školy.

5 i) Údaje o hospodaření za rok provozní rozpočet od MÚ Vlašim rozpočet: ,- Kč ostatní příjmy ,- Kč úroky z BÚ ,40 Kč jiné příjmy - družina ,- Kč příjmy celkem ,40 Kč výdaje ,70 Kč rozdíl 7.841,70 Kč dáno do rezervního fondu a fondu odměn - rozpočet od KÚ Středočeského kraje rozpočet ,- Kč z toho: MP ,- Kč OPPP ,- Kč Ostatní ,- Kč odvody, FKSP, ONIV ,- Kč pomůcky v rozpočtu účelově vázané položky: UZ ,- Kč asistent pedagoga UZ ,- Kč školní potřeby 1.třídy UZ ,- Kč soutěže výdaje ,- Kč rozdíl 700,- Kč vráceno KÚ soutěže j) Informace: Dle zákona č.106/1999 Sb. o informacích zveřejňujeme údaje A/ Celkový počet písemných žádostí o informace 0 B/ Počet podaných rozkladů proti rozhodnutí o neposkytnutí informace 0 C/ Počet rozsudků soudu, kterým došlo k přezkoumání rozhodnutí o neposkytnutí informace: 0 D/ Výsledky sankčních řízení za nedodržování zákona: 0 E/ Veškeré písemné dotazy včetně kopií vyřízení za uvedené období jsou k dispozici v odboru pro styk s veřejností. 0 k) Údaje o zapojení školy do rozvojových a mezinárodních programů: S těmito organizacemi nemáme navázán žádný vztah.

6 l) Údaje o zapojení školy do dalšího vzdělávání v rámci celoživotního učení: Nezbytnou součástí naší školní práce je další vzdělání pedagogických pracovníků, které je na škole využíváno ve značné míře, zejména v oblasti prohlubování metodických postupů a nových vyučovacích metod v práci učitele. V oblasti seminářů a přednášek na různá témata získáváme prohlubující pohled na současné trendy ve školství, vědě, kultuře, sportu či počítačové gramotnosti. Přehled o účasti na DVPP je uveden v tabulce č. 2. Toto vzdělávání je na velmi dobré úrovni, naprostá většina pedagogických pracovníků je spokojena s úrovní, náplní vzdělávacích seminářů, kurzů. Pro školu je však tato část velmi nákladná v oblasti mzdových prostředků, neboť od je suplování zvýšeno na 200% (základní hodinové sazby) a také se velmi zvýšil účastnický poplatek. m) Údaje o předložených a školou realizovaných projektech financovaných z cizích zdrojů: S těmito organizacemi nemáme navázán žádný vztah. n) Údaje o spolupráci s odborovými organizacemi, organizacemi zaměstnavatelů a dalšími partnery při plnění úkolů ve vzdělávání: Na naší škole byla založena Unie rodičů. Výbor Unie je složen ze zástupců jednotlivých tříd volených rodiči příslušné třídy. Prostřednictvím výboru (schází se dvakrát za školní rok) úzce spolupracuje s vedením školy zejména v oblasti finanční, kdy nám pomáhá Unie ve zlepšování neuspokojivé situace v nákupu učebních pomůcek, knih do žákovské knihovny, přispívá na lyžařské kurzy žáků atd. Zkratky: ONIV - ostatní neinvestiční výdaje (pomůcky, učebnice, cestovné, materiál, plavání, stravné..) FKSP - fond kulturních a sociálních potřeb OPPP - ostatní platby za provedenou práci IČO - identifikační číslo organizace ŠVP - školní vzdělávací program DVPP - další vzdělávání pedagogických pracovníků... Ve Vlašimi dne Mgr. Ladislav Vondráček ředitel školy

7 PŘEHLED KLASIFIKACE ŠKOLY Ž Á K Ů P R O S P Ě C H ŠK.ROK 2010 / 2011, I. POLOLETÍ CHOVÁNÍ ABSENCE CELKOVÝ POČET ZNÁMEK P CELKEM VE TŘÍDĚ PRŮMĚR NA ŽÁKA Třída Třídní učitel Celkem Chlapci Dívky Vyznamenání Prospěli Neprospěli Výborný Chvalitebný Dobrý Dostatečný Nedostatečný Jiné hodnocení Prům.známka Velmi dobré Uspokojivé Neuspokojivé Celkem Omluvená Neomluvená Celkem Omluvená Neomluvená Tabulka č p I.A Mgr.Irena Hellerová , ,06 33,06 I.B Mgr.Olga Pazderová , ,71 23,71 I.C Mgr.Kateřina Smržová , ,64 23,64 II.A Mgr.Pavla Mullerová , ,00 45,00 II.B Mgr.Blanka Šmídová , ,00 45,00 II.C Mgr.Radana Matějovská , ,55 34,55 III.A Mgr.Lucie Štorcová , ,08 31,08 III.B Mgr.Marcela Voslářová , ,82 40,82 III.C Mgr.Michaela Kahounová , ,83 34,83 IV.A Mgr.Alena Ciglerová , ,13 28,13 IV.B Mgr.Jana Stollová , ,65 34,65 IV.C Mgr.Jaroslava Suková , ,86 49,86 V.A Mgr.Marie Bártová , ,67 25,67 V.B Mgr.Edita Dvořáková , ,18 30,18 VI.A Mgr.Jitka Bohatová , ,76 43,76 VI.B Petra Lapáčková , ,50 42,50 VI.C Mgr.Jana Synáková , ,17 42,17 VII.A Mgr.Jaroslava Lizáková , ,26 42,26 VII.B Petra Bálková , ,48 30,48 VII.C Mgr.Marie Půtová , ,06 46,06 VIII.A Mgr.Jitka Matějovská , ,38 65,38 VIII.B RNDr.Miroslava Spěváková , ,08 45,08 VIII.C PaedDr.Jana Loulová , ,61 43,61 IX.A Mgr.Hana Slavíková , ,53 55,53 IX.B Mgr.Alena Bucharová , ,71 49,38 0,33 IX.C Mgr.Miroslava Pírková , ,71 43,71 CELKEM/POČET x x x x PROCENT v x v x x x PRŮMĚR , ,63 39,62 0,01

8 PŘEHLED KLASIFIKACE ŠKOLY Ž Á K Ů P R O S P Ě C H ŠK.ROK 2010 / 2011, II. POLOLETÍ CHOVÁNÍ ABSENCE CELKOVÝ POČET ZNÁMEK P CELKEM VE TŘÍDĚ PRŮMĚR NA ŽÁKA Třída Třídní učitel Celkem Chlapci Dívky Vyznamenání Prospěli Neprospěli Výborný Chvalitebný Dobrý Dostatečný Nedostatečný Jiné hodnocení Prům.známka Velmi dobré Uspokojivé Neuspokojivé Celkem Omluvená Neomluvená Celkem Omluvená Neomluvená Tabulka č p I.A Mgr.Irena Hellerová , ,28 28,28 I.B Mgr.Olga Pazderová , ,00 34,00 I.C Mgr.Kateřina Smržová , ,14 38,14 II.A Mgr.Pavla Mullerová , ,19 31,19 II.B Mgr.Blanka Šmídová , ,06 47,44 0,63 II.C Mgr.Radana Matějovská , ,50 35,50 III.A Mgr.Lucie Štorcová , ,38 38,38 III.B Mgr.Marcela Voslářová , ,73 46,73 III.C Mgr.Michaela Kahounová , ,71 31,71 IV.A Mgr.Alena Ciglerová , ,58 29,58 IV.B Mgr.Jana Stollová , ,09 57,09 IV.C Mgr.Jaroslava Suková , ,00 74,00 V.A Mgr.Marie Bártová , ,96 41,96 V.B Mgr.Edita Dvořáková , ,36 46,29 0,07 VI.A Mgr.Jitka Bohatová , ,43 51,43 VI.B Petra Lapáčková , ,91 59,91 VI.C Mgr.Jana Synáková , ,04 35,58 0,46 VII.A Mgr.Jaroslava Lizáková , ,11 49,42 13,68 VII.B Petra Bálková , ,70 48,70 VII.C Mgr.Marie Půtová , ,61 84,22 1,39 VIII.A Mgr.Jitka Matějovská , ,86 64,86 VIII.B RNDr.Miroslava Spěváková , ,92 56,92 VIII.C PaedDr.Jana Loulová , ,91 67,87 0,04 IX.A Mgr.Hana Slavíková , ,79 80,79 IX.B Mgr.Alena Bucharová , ,71 69,71 IX.C Mgr.Miroslava Pírková , ,67 74,67 CELKEM/POČET x x x x PROCENT v x v 99 1 x x x PRŮMĚR , ,56 50,94 0,63

9 tabulka č.2: Přehled DVPP ve školním roce 2010/2011 Řízení a management: Seminář - peníze EU Aktuální stav školské legislativy ŠVP máme a co dál Jak se úspěšně bránit manipulaci Delegování, koučování Interaktivní výuka: Interaktivní tabule a její využití v Čj Interaktivní tabule a její využití v Př Jazyky: Jazykové portfolio Integrace: Práce s dětmi s poruchami zraku Kompetence výchovného poradce zdravotně postižené děti Co může škola udělat pro nadané Integrované dítě v hodinách Čj Ostatní: Tělopraha 2010 První pomoc Dě - církve na benešovsku Matematika v běžném životě

10 Tabulka č.3: Volitelné předměty školní rok 2010/2011 ročník název počet skupin 7.ročník Německý jazyk 1 Ruský jazyk 1 Informatika 3 Etická výchova 1 Sportovní výchova 2 Výtvarné činnosti 1 8.ročník Německý jazyk 1 Konverzace v Aj 2 Etická výchova 1 Technické kreslení 1 Informatika 4 Sportovní výchova 1 Výtvarné činnosti 1 9.ročník Německý jazyk 2 Výtvarné činnosti 1 Technické kreslení 1 Informatika 3 Sportovní výchova 1 Nepovinné předměty ve školním roce 2010/2011 ročník název počet skupin II.stupeň Sportovní hry 1 Francouzký jazyk 1 Náboženství 2 I.stupeń Informatika 2 Reedukace čtení 4 Náboženství 3

11 Tabulka č.4: Soutěže, olympiády - školní rok Číslo Datum Název Kategorie Účast Umístění Běh naděje celostátní všichni 420 účast Atletická všestrannost oblast 8.a 9.tř D,10.Ch Atletická všestrannost oblast 6.a 7.tř. 6 4.,6., Okresní přebor ve stolním tenisu okres ml.žákyně Okresní přebor ve stolním tenisu okres st.žákyně Okresní přebor ve stolním tenisu okres ml.žáci Okresní přebor ve stolním tenisu okres st.žáci 3 nepostoupili Krajský pořebor ve stolním tenisu kraj st.žákyně Turnaj ve volejbale turnaj st.d a Ch Přebor ve florbalu okres st.žáci a SCIO testy M, Čj, OSP celostátní 9.tř. 56 účast Šachy okres II.st a Přebor ve stolním tenisu republika st.žákyně Košíková - chlapci okres II.st Sálová kopaná okres II.st Vím co smím okres II.st. 6 2.; Práce s Internetem, psaní všemi deseti soutěž OA II.st. 5 2x Florbal - chlapci okres II.st Sálová kopaná pohár II.st Odborné dovedností - Šikovné ruce okres II.st Florbal dívky pohár II.st Olympiáda v Ma okres 5.tř. 6 2.,14., Pythagoriáda okres 5.tř , Dějepisná olympiáda okres II.st. 2 účast Aj olympiáda okres 8.tř Aj olympiáda okres 6.tř Olympiáda Ze okres II.st. 3 4.,7., ,3,2011 Olympiáda Čj okres II.st Volejbal - dívky - Zruč turnaj II.st , Recitační soutěž okres I.st. 3 čestné uznání Pythagoriáda okres 6.-8.tř. 3 2., SCIO testy M, Čj, OSP celostátní 5.tř Vybíjená chlapci okres 5.tř Matematická olympiáda okres 6.,7., ,5., Vybíjená dívky okres 5.tř Volejbal chlapci okres II.st Volejbal dívky okres II.st Plavecko-běžecký turnaj turnaj II.st. 9 4.,4., Dopravní soutěž okres II.st McDonalds kopaná okres tř Softbal oblast tř McDonalds kopaná oblast tř Velmi smíšený turnaj ve volejbale turnaj II.st Olympiáda Čj kraj II.st McDonalds kopaná okres tř

12 Hokejbal proti drogám kraj tř Hokejbal proti drogám kraj tř Pohár Rozhlasu okres tř Ch,3.D Pohár Rozhlasu okres tř Ch,8.D Hokejbal proti drogám kraj tř Vybíjená dívky kraj 5.tř Volejbal dívky - Kácov turnaj II.st , Atletická všestrannost okres I.st , Hokejbal proti drogám republika tř Volejbal - smíšený turnaj II.st , Volejbalový turnaj turnaj II.st

13 Tabulka č.5: Škola se zúčastnila ve školním roce 2010/2011 těchto kulturních akcí: datum Název akce účast místo Dravci všichni přednáška ZŠ Úřad práce - Radochlíbová, volba povolání 9.tř. přednáška ZŠ Ochytré princezně 1.tř. divadlo Blaník VZP přednáška ZŠ Hvězdárna Vlašim 5.A,4.tř. exkurze hvězdárna Divadlo "Čert a káča" 1.-3.tř. divadlo Blaník ZOO Praha 6.tř. exkurze ZOO Projektový den "Ochrana člověka za mim.ud." I.st. projekt ZŠ Muzikál "Ať žije rokenrol" 8.tř.,7.B muzikál Praha ZOO Praha 5.tř. exkurze ZOO Hvězdy moderní populární hudby II.st. hudební pořad Blaník 3.a Exkurze - Rehabilitační ústav v Kladrubech 8.B,9.tř. exkurze Kladruby Ekocentrum 4.B přednáška Ekocentrum Národní muzeum Praha, IMAF 2.a 3.tř. exkurze Praha Návštěva MDDM 1.tř. exkurze MDDM Česká republika země neznámá tř. přednáška kino Projektový den "Lidová řemesla" I.st. projekt ZŠ Ekocentrum 4.A exkurze Ekocentrum Návštěva městské knihovny 2.A exkurze knihovna Mikulášská nadílka I.st. nadílka ZŠ Exkurze Praha 9.A,B exkurze Praha Zdobení perníčků 1.,2.tř. projekt ZŠ Vánoční koledy všichni zpěv ZŠ Exkurze Planetárium Praha 3.tř.,2.B exkurze Praha Dětský karneval 4.,5.tř karneval ZŠ Dětský karneval 1.,2.,3.tř. karneval ZŠ Čas proměn 6.tř. přednáška ZŠ Návštěva městské knihovny 1.tř. exkurze knihovna Přednáška - Afganistán 7.tř. přednáška ZŠ Zdraví vás Večerníček I.st. projekt ZŠ Kat mydlář; Národní technické muzeum 8.C muzikál Praha Planetárium Praha 4.tř. exkurze Praha Malování na placky I.st. malování ZŠ Projektový den "Kyberšikana" I.st. projekt ZŠ Pohádka 1.,2.,3.tř. divadlo Blaník Cimbálová muzika "Réva" všichni koncert ZŠ Policie ČR 8.tř. beseda ZŠ Kondrac - muzeum 2.A exkurze Kondrac Exkurze - Temelín 9.A,B tř. exkurze Temelín Exkurze - Želivka 5.tř. exkurze Želivka Besídka - vystoupení žáků 2.C besídka ZŠ 17.a Kulturní vystoupení - M.Povolný 1.-7.tř. vystoupení Blaník Konzert "Martinův ansábl" 1.tř. konzert muzeum Divadelní představení "Jánošík" 6.tř. divadlo Tábor

14 Kulturní vystoupení "Včelí medvídci" 1.tř. divadlo Blaník Den dětí všichni soutěže ZŠ, Luka Sebeobrana 8.a 9.tř. beseda ZŠ Projektový den "Rostliny a živočichové v regionu" I.st. projekt ZS Turistický den všichni turistika ZŠ

Výroční zpráva ZŠ Dr. Joklíka školní rok 2013/2014. Sídliště U Vodojemu 1261, Kyjov příspěvková organizace města Kyjova

Výroční zpráva ZŠ Dr. Joklíka školní rok 2013/2014. Sídliště U Vodojemu 1261, Kyjov příspěvková organizace města Kyjova 1. Základní údaje o škole 1.1 škola název školy adresa školy Výroční zpráva ZŠ Dr. Joklíka školní rok 2013/2014 právní forma IČO 48847747 IZO 04884774 identifikátor školy 600115607 vedení školy ZŠ a MŠ

Více

Výroční zpráva ZŠ Dr. Joklíka školní rok 2012/2013. Sídliště U Vodojemu 1261, 697 01 Kyjov příspěvková organizace města Kyjova

Výroční zpráva ZŠ Dr. Joklíka školní rok 2012/2013. Sídliště U Vodojemu 1261, 697 01 Kyjov příspěvková organizace města Kyjova 1. Základní údaje o škole 1.1 škola název školy adresa školy Výroční zpráva ZŠ Dr. Joklíka školní rok 2012/2013 právní forma IČO 48847747 IZO 04884774 identifikátor školy 600115607 vedení školy ZŠ a MŠ

Více

Základní škola a Mateřská škola Slatinice, příspěvková organizace. Výroční zpráva za školní rok 2008/2009

Základní škola a Mateřská škola Slatinice, příspěvková organizace. Výroční zpráva za školní rok 2008/2009 Základní škola a Mateřská škola Slatinice, příspěvková organizace Výroční zpráva za školní rok 2008/2009 1. Základní údaje o škole 1.1 škola název školy Základní škola a Mateřská škola Slatinice, příspěvková

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA KRUCEMBURK Školní 440, 582 66 Krucemburk, IČ:71004025

ZÁKLADNÍ ŠKOLA KRUCEMBURK Školní 440, 582 66 Krucemburk, IČ:71004025 ZÁKLADNÍ ŠKOLA KRUCEMBURK Školní 440, 582 66 Krucemburk, IČ:71004025 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY školní rok 2007/2008 Charakteristika školy: Základní škola Krucemburk je plně organizovanou školou s

Více

školní rok 2006/2007

školní rok 2006/2007 ZÁKLADNÍ ŠKOLA KRUCEMBURK Školní 440, 582 66 Krucemburk, IČ:71004025 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY školní rok 2006/2007 Charakteristika školy: Základní škola Krucemburk je plně organizovanou školou s

Více

Základní škola, Znojmo, Václavské nám. 8

Základní škola, Znojmo, Václavské nám. 8 Základní škola, Znojmo, Václavské nám. 8 ZÁKLADNÍ ŠKOLA ZNOJMO VÁCLAVSKÉ NÁMĚSTÍ Výroční zpráva o činnostech základní školy ve školním roce 2006 / 2007 Projednáno na pedagogické radě 31.8.2007 ZÁKLADNÍ

Více

5.Učební plány: 5.1. VZDĚLÁVACÍ OBLASTI A OBORY

5.Učební plány: 5.1. VZDĚLÁVACÍ OBLASTI A OBORY 5.Učební plány: 5.1. VZDĚLÁVACÍ OBLASTI A OBORY Cíle a obsah základního vzdělání budou na naší škole naplňovány v těchto vzdělávacích oblastech. Každá oblast zahrnuje příslušné vzdělávací obory, v kterých

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2015/16

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2015/16 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2015/16 Část I. Základní údaje o škole Název školy: Adresa školy: Základní škola a Mateřská škola Služovice, okres Opava Služovice 134, 747 28 Štěpánkovice IČ

Více

9 BĚCHOVICEB ROK 2002/2003. Zpráva je vypracována na základě 17 g Zákona 564/90 Sb. Ve znění pozdějších předpisů a obsahuje listů.

9 BĚCHOVICEB ROK 2002/2003. Zpráva je vypracována na základě 17 g Zákona 564/90 Sb. Ve znění pozdějších předpisů a obsahuje listů. ZÁKLADNÍ ŠKOLA PRAHA BĚCHOVICE Mýtní 73 190 11 Praha Běchovice tel/fax: 281 931 207 (kancelář), 281 930 346 (ředitelna) VÝROČNÍ ZPRÁVA ZŠ PRAHAP 9 BĚCHOVICEB ZA ŠKOLNÍ ROK ROK 2002/2003 Zpráva je vypracována

Více

Výroční zpráva ZŠ M. Alše a MŠ Mirotice, okres Písek

Výroční zpráva ZŠ M. Alše a MŠ Mirotice, okres Písek Z á k l a d n í š k o l a M i k o l á š e A l š e a M a t e ř s k á š k o l a M i r o t i c e, o k r e s P í s e k tel: 382 229 247, e-mail info@zsmirotice.cz http://www.zsmirotice.cz Výroční zpráva ZŠ

Více

Národní škola (č.j. 15724/97-20) blíže viz textová část bod 3.1.

Národní škola (č.j. 15724/97-20) blíže viz textová část bod 3.1. 1. Název školy dle posledního rozhodnutí o zařazení do sítě škol: Základní škola, Praha 6, náměstí Interbrigády 2 (rozhodnutí ze dne 27.12.1999) 2. Zřizovatel: Městská část Praha 6 Úřad m.č., Čs. armády

Více

Základní údaje o škole

Základní údaje o škole Výroční zpráva o činnosti školy 2006 2007 ZÁKLADNÍ ŠKOLA, LIBEREC - VRATISLAVICE NAD NISOU, příspěvková organizace Nad Školou 278, 463 11 Liberec 30 Předkládá: Mgr. Jana Neubauerová ředitelka školy Obsah

Více

5.Učební plány: 5.1. VZDĚLÁVACÍ OBLASTI A OBORY

5.Učební plány: 5.1. VZDĚLÁVACÍ OBLASTI A OBORY .Učební plány:.1. VZDĚLÁVACÍ OBLASTI A OBORY Cíle a obsah základního vzdělání budou na naší škole naplňovány v těchto vzdělávacích oblastech. Každá oblast zahrnuje příslušné vzdělávací obory, v kterých

Více

Výroční zpráva školní rok 2015/ 2016

Výroční zpráva školní rok 2015/ 2016 Výroční zpráva školní rok 2015/ 2016 Základní škola Brno nám. Míru 3, příspěvková organizace 1.0 Základní charakteristika školy 1.1 Název právnické osoby vykonávající činnost školy: ZŠ Brno, nám. Míru

Více

Základní škola Ledeč nad Sázavou, Habrecká 378 Výroční zpráva za školní rok 2009-2010

Základní škola Ledeč nad Sázavou, Habrecká 378 Výroční zpráva za školní rok 2009-2010 Čj: ZŠLeH 123/2010 Základní škola Ledeč nad Sázavou, Habrecká 378 Výroční zpráva za školní rok 2009-2010 Základní škola Ledeč nad Sázavou, Habrecká 378 Výroční zpráva za školní rok 2009-2010 1. Základní

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 2014/2015

VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 2014/2015 ZÁKLADNÍ ŠKOLA HODĚJICE VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 2014/2015 Část I. Základní charakteristika školy a) Název školy: Základní škola Hodějice, okres Vyškov b) Zřizovatel školy: OÚ Hodějice c) Ředitelka

Více

zpracovala Mgr.Karla Stiborková, ředitelka školy

zpracovala Mgr.Karla Stiborková, ředitelka školy Výroční zpráva Základní školy a Mateřské školy Frenštát pod Radhoštěm, Záhuní 408, okr.nový Jičín o činnosti a hospodaření školy za školní rok 2006/2007 zpracovala Mgr.Karla Stiborková, ředitelka školy

Více

Základní škola a Mateřská škola Křižanovice, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA ŠKOLNÍ ROK

Základní škola a Mateřská škola Křižanovice, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA ŠKOLNÍ ROK Základní škola a Mateřská škola Křižanovice, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA ŠKOLNÍ ROK 2016-2017 Schváleno školskou radou dne 28.11.2017 Předseda: Členové: OBSAH Obsah...2 Část I...3 Základní údaje

Více

Základní škola a Mateřská škola Slatinice, příspěvková organizace. Výroční zpráva za školní rok 2007/2008

Základní škola a Mateřská škola Slatinice, příspěvková organizace. Výroční zpráva za školní rok 2007/2008 Základní škola a Mateřská škola Slatinice, příspěvková organizace Výroční zpráva za školní rok 2007/2008 1. Základní údaje o škole 1.1 škola název školy Základní škola a Mateřská škola Slatinice, příspěvková

Více

Výroční zpráva o činnosti školy

Výroční zpráva o činnosti školy Základní škola, Tachov, Petra Jilemnického 1995 Výroční zpráva o činnosti školy Školní rok 2006/2007 1. Základní údaje o škole 2. Přehled oborů vzdělávání 3. Přehled pracovníků školy 4. Údaje o přijímacím

Více

Výroční zpráva školní rok 2014/ 2015

Výroční zpráva školní rok 2014/ 2015 Výroční zpráva školní rok 2014/ 2015 Základní škola Brno nám. Míru 3, příspěvková organizace 1.0 Základní charakteristika školy 1.1 Název právnické osoby vykonávající činnost školy: ZŠ Brno, nám. Míru

Více

2. základní škola Dobříš, Školní 1035, okres Příbram 2013-2014

2. základní škola Dobříš, Školní 1035, okres Příbram 2013-2014 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI 2. základní škola Dobříš, Školní 1035, okres Příbram 2013-2014 Zpracovala: Mgr. Bohumila Pallagyová, ředitelka školy V Dobříši dne Výroční zpráva za rok 2013/2014 2. základní

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2010/2011

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2010/2011 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2010/2011 Část I. Základní údaje o škole Název školy: Základní škola a Mateřská škola Hlavnice, okres Opava, příspěvková organizace Adresa školy: Hlavnice 109,

Více

Masarykova základní škola a Mateřská škola Suchomasty VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015/2016. Č.j.: 60/2016/ZŠ. Spisový znak: Skartační znak a lhůta: A 10

Masarykova základní škola a Mateřská škola Suchomasty VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015/2016. Č.j.: 60/2016/ZŠ. Spisový znak: Skartační znak a lhůta: A 10 1 Masarykova základní škola a Mateřská škola Suchomasty VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015/2016 Č.j.: 60/2016/ZŠ Spisový znak:1.2.6 Skartační znak a lhůta: A 10 1 2 Obsah 1. Základní údaje o škole... 3 1.1. Škola, zřizovatel...

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI Základní školy, Vlašim, Vorlina, Benešov ve školním roce / --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2001/02

Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2001/02 Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2001/02 V Kraslicích dne 4. 10. 2002 Ve školním roce 2001/02 bylo v naší škole otevřeno 25 tříd, do kterých bylo zapsáno 554 žáků na začátku školního roku

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY Základní škola Nové Město na Moravě, Malá 54 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY Školní rok 6/7 Nové Město na Moravě,..7 Zpracoval: Mgr. Bohuslav Žilka ředitel školy ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ŠKOLE Plný název školy:

Více

1. Zaměření školy profilace.

1. Zaměření školy profilace. Název školy: ZŠ Valašské Meziříčí, Žerotínova376, okres Vsetín, příspěvková organizace 1. Zaměření školy profilace. Zaměření školy vychází z výchovných a vzdělávacích potřeb žáků, z kvalifikovanosti pedagogického

Více

Výroční zpráva 34. základní školy Plzeň v působnosti Odboru školství, mládeže a tělovýchovy ÚSO MMP, vlastní hodnocení školy za školní rok 2008/2009

Výroční zpráva 34. základní školy Plzeň v působnosti Odboru školství, mládeže a tělovýchovy ÚSO MMP, vlastní hodnocení školy za školní rok 2008/2009 Výroční zpráva 34. základní školy Plzeň v působnosti Odboru školství, mládeže a tělovýchovy ÚSO MMP, vlastní hodnocení školy za školní rok 2008/2009 Obsah: 1. Základní charakteristika školy 2. Údaje o

Více

Základní škola Svitávka, okres Blansko Výroční zpráva ZŠ Svitávka za školní rok 2009/2010

Základní škola Svitávka, okres Blansko Výroční zpráva ZŠ Svitávka za školní rok 2009/2010 Základní škola Svitávka, okres Blansko Výroční zpráva ZŠ Svitávka za školní rok 2009/2010 Svitávka 3. září 2010 Vypracoval: Mgr. Aleš Antl ředitel školy Obsah: 1) Základní charakteristika školy 2) Školská

Více

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM pro obor vzdělávání základní škola speciální

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM pro obor vzdělávání základní škola speciální ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM pro obor vzdělávání základní škola speciální zpracovaný podle RVP pro obor vzdělávání žáků se středně těžkým mentálním postižením Dětský domov a Základní škola Vizovice Masarykovo

Více

Minimální preventivní program pro školní rok 2016/2017

Minimální preventivní program pro školní rok 2016/2017 Mateřská škola a Základní škola pro tělesně postižené Brno, Kociánka, příspěvková organizace Minimální preventivní program pro školní rok 2016/2017 Charakteristika školy: škola pro žáky s tělesným, případně

Více

školní rok 2014 / 2015

školní rok 2014 / 2015 VÝROČNÍ ZPRÁVA školní rok 2014 / 2015 ZÁKLADNÍ ŠKOLA, DOHALICE, OKRES HRADEC KRÁLOVÉ Vypracoval: Mgr. Miroslav Schmidt Obsah 1. Základní údaje o škole 2 Přehled oborů základního vzdělávání a vzdělávací

Více

Výroční zpráva o činnosti školy. za za školní rok

Výroční zpráva o činnosti školy. za za školní rok Výroční zpráva o činnosti školy za za školní rok 2017 1997-2018 98 dle 17 e) dle odst. 10 2 zákona odst. 3 č. zákona 564/90 Sb. č. 561/2004 ve znění platných Sb. novel Název školy: Základní škola, Vodňany,

Více

Výroční zpráva ZŠ Jeneč za školní rok 2006/2007

Výroční zpráva ZŠ Jeneč za školní rok 2006/2007 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZŠ JENEČ školní rok 2006-2007 Výroční zpráva ZŠ Jeneč za školní rok 2006/2007 1. Základní údaje: Název: Základní škola a Mateřská škola Jeneč, okres Praha západ Sídlo: Jeneč, Lidická 265,

Více

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2009/2010

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2009/2010 Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2009/2010 A) Základní údaje o škole Název: Základní škola a mateřská škola Moravské Bránice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Sídlo: Moravské Bránice

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a Základní umělecká škola Ústí nad Labem, Husova 349/19, příspěvková organizace. Školní rok 2009/2010

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a Základní umělecká škola Ústí nad Labem, Husova 349/19, příspěvková organizace. Školní rok 2009/2010 Základní škola a Základní umělecká škola Ústí nad Labem, Husova 349/19, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA Školní rok 2009/2010 ( zpracováno dle vyhlášky č. 225/2009 Sb. ) Září 2010 Obsah: 1. Základní

Více

PLÁN PRÁCE ŠKOLY NA ŠKOLNÍ ROK 2013-2014. ZŠ Jihlava, Nad Plovárnou 5

PLÁN PRÁCE ŠKOLY NA ŠKOLNÍ ROK 2013-2014. ZŠ Jihlava, Nad Plovárnou 5 PLÁN PRÁCE ŠKOLY NA ŠKOLNÍ ROK 2013-2014 ZŠ Jihlava, Nad Plovárnou 5 č.j. ZSPLOV 114/2013 1. Organizace školy a/ třídy a třídní učitelé chlapci dívky celkem ž. I.A Mirka Votavová 9 11 20 I.B Dana Navrátilová

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA DASKABÁT VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLNÍ ROK Zpracovala: Mgr. Eva Motalová

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA DASKABÁT VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLNÍ ROK Zpracovala: Mgr. Eva Motalová ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA DASKABÁT VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLNÍ ROK 2009 2010 Zpracovala: Mgr. Eva Motalová 1 OBSAH: 1. Základní údaje o škole 2. Přehled oborů základního vzdělávání a vzdělávací

Více

Základní škola Třebíč, Cyrilometodějská 22. Výroční zpráva o činnosti. za období školního roku 2009/10

Základní škola Třebíč, Cyrilometodějská 22. Výroční zpráva o činnosti. za období školního roku 2009/10 Základní škola Třebíč, Cyrilometodějská 22 Výroční zpráva o činnosti za období školního roku 2009/10 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY 1. Základní údaje o škole Základní škola Třebíč, Cyrilometodějská 22

Více

Výroční zpráva za školní rok 2008/2009

Výroční zpráva za školní rok 2008/2009 Výroční zpráva za školní rok 2008/2009 1. Základní údaje o škole 1.1 škola název školy Základní škola a mateřská škola Jindřichovice pod Smrkem, příspěvková organizace adresa školy Jindřichovice pod Smrkem

Více

Základní škola Brno, Milénova14 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY

Základní škola Brno, Milénova14 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY Základní škola Brno, Milénova14 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY Školní rok 2004/2005 Část I. Základní charakteristika školy Název školy, adresa : Základní škola Brno, Milénova 14 Milénova14, 638 00 Brno

Více

Měsíční plán činností ZŠ Lipov

Měsíční plán činností ZŠ Lipov Měsíc: září Rok: 2014 1.9. všichni Slavnostní zahájení 24.9. 1. stupeň Koncert J. Uhlíře (Strážnice) 24.9. Šá + ž. Přespolní běh - okres (Hodonín) 29.9. Ve DVPP - ŠMP na škole (Hodonín) 30.9. Jv + 9. tř.

Více

2 Charakteristika školy

2 Charakteristika školy 2 Charakteristika školy 2.1 Velikost školy Škola Klvaňovo gymnázium a střední zdravotnická škola vznikla 1. 1. 2012 sloučením Klvaňova gymnázia se Střední odbornou školou zdravotnickou a sociální, Kyjov

Více

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM pro základní vzdělávání vydán dne

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM pro základní vzdělávání vydán dne Základní škola a Mateřská škola Benešov nad Ploučnicí, příspěvková organizace IZO 600076211 Dodatek č. 1 ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM pro základní vzdělávání vydán dne 1. 9. 2007 Úprava ŠVP pro školní rok

Více

Údaje o výsledcích vzdělávání žáků za školní rok 2017/2018 (Příloha č. 1) a) Přehled o výsledcích vzdělávání žáků

Údaje o výsledcích vzdělávání žáků za školní rok 2017/2018 (Příloha č. 1) a) Přehled o výsledcích vzdělávání žáků Údaje o výsledcích vzdělávání žáků za školní rok 2017/2018 (Příloha č. 1) a) Přehled o výsledcích vzdělávání žáků b) Plán opravných zkoušek Termín 28. 8. 2018 Opravné zkoušky se konaly z českého jazyka

Více

Základní škola a Mateřská škola Pohádka, Hradec Králové, Mandysova 1434 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A M A T E Ř S K É Š K O L Y

Základní škola a Mateřská škola Pohádka, Hradec Králové, Mandysova 1434 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A M A T E Ř S K É Š K O L Y Základní škola a Mateřská škola Pohádka, Hradec Králové, Mandysova 1434 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A M A T E Ř S K É Š K O L Y za školní rok 2010/2011 1. Základní údaje o škole Název školy Základní škola

Více

Výroční zpráva ZŠ Řevnice

Výroční zpráva ZŠ Řevnice Výroční zpráva ZŠ Řevnice školní rok 2012/2013 Obsah: 1. Základní údaje o škole 1.1. Název, sídlo, zřizovatel, školská rada 1.2. Charakteristika školy 2. Přehled oborů vzdělání 2.1. učební plan pro 1.stupeň

Více

Základní škola a mateřská škola Juventa, příspěvková organizace, Komenského 578, Milovice - Mladá. Juventa

Základní škola a mateřská škola Juventa, příspěvková organizace, Komenského 578, Milovice - Mladá. Juventa Základní škola a mateřská škola Juventa, příspěvková organizace, Komenského 578, Milovice - Mladá Juventa Školní vzdělávací program pro základní vzdělávání Č.j.: 833/JUV/2014/Min (ze dne 11.7.2014) (účinnost

Více

Základní škola, Příbram II, Jiráskovy sady Příbram II. Školní vzdělávací program pro základní vzdělávání

Základní škola, Příbram II, Jiráskovy sady Příbram II. Školní vzdělávací program pro základní vzdělávání Základní škola, Příbram II, Jiráskovy sady 273 261 01 Příbram II Školní vzdělávací program pro základní vzdělávání Základní škola, Příbram II, Jiráskovy sady 273 Moje škola Třídy nebo třídy se skupinami

Více

Podještědské gymnázium, s.r.o., Liberec, Sokolovská 328. Oddíl A IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE. Školní vzdělávací program STUDENT

Podještědské gymnázium, s.r.o., Liberec, Sokolovská 328. Oddíl A IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE. Školní vzdělávací program STUDENT Podještědské gymnázium, s.r.o., Liberec, Sokolovská 328 Oddíl A IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Školní vzdělávací program STUDENT Motto: i my, kteří jsme pojali úmysl v tomto městě zřídit vzornou školu, musíme se

Více

Výroční zpráva o činnosti školy

Výroční zpráva o činnosti školy Základní škola, Tachov, Petra Jilemnického 1995 Výroční zpráva o činnosti školy Školní rok 2007/2008 1. Základní údaje o škole 2. Přehled oborů vzdělávání 3. Přehled pracovníků školy 4. Údaje o přijímacím

Více

34 ţáků.obecní úřad nepoţaduje vybírání poplatků od rodičů za umístění

34 ţáků.obecní úřad nepoţaduje vybírání poplatků od rodičů za umístění Základní škola a mateřská škola Hrubá Skála,část Doubravice 61 p.:turnov 511 01 příspěvková organizace,ičo 71006923,IZO 600098982 zřizovatel obec Hrubá Skála ředitel školy Mgr.Jiří Koutský zařazení do

Více

Výroční zpráva o činnosti školy. za za školní rok

Výroční zpráva o činnosti školy. za za školní rok Výroční zpráva o činnosti školy za za školní rok 2016 1997-2017 98 dle 17 e) dle odst. 10 2 zákona odst. 3 č. zákona 564/90 Sb. č. 561/2004 ve znění platných Sb. novel Název školy: Základní škola, Vodňany,

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2009/2010

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2009/2010 Základní škola a mateřská škola obce Zbyslavice, příspěvková organizace Hlavní 103, 742 83 Zbyslavice tel.: 558 955 722, IČO: 70 98 13 96 www.zszbyslavice.cz VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM

Více

Školní preventivní program pro školní rok 2015/2016

Školní preventivní program pro školní rok 2015/2016 Školní preventivní program pro školní rok 2015/2016 Školní preventivní program: Škola: Základní škola Turnov, Skálova 600, 511 01 Turnov, tel.: 481 322 770 Školní rok: 2015/ 2016 Cíl: Cílem je vytváření

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA HODĚJICE OKRES VYŠKOV VÝROČNÍ ZPRÁVA

ZÁKLADNÍ ŠKOLA HODĚJICE OKRES VYŠKOV VÝROČNÍ ZPRÁVA ZÁKLADNÍ ŠKOLA HODĚJICE OKRES VYŠKOV VÝROČNÍ ZPRÁVA Školní rok 2016/2017 V Hodějicích 29. 8. 2017 Mgr. Terezie FLORIANOVÁ ředitelka ZŠ Základní škola Hodějice, okres Vyškov, příspěvková organizace VÝROČNÍ

Více

Výroční zpráva - školní rok Z á k l a d n í š k o l a V a r n s d o r f Edisonova 2821 V a r n s d o r f

Výroční zpráva - školní rok Z á k l a d n í š k o l a V a r n s d o r f Edisonova 2821 V a r n s d o r f Výroční zpráva - školní rok 2010-2011 Z á k l a d n í š k o l a V a r n s d o r f Edisonova 2821 V a r n s d o r f Mgr. Jirsáková Irena Ve Varnsdorfu dne 24.9.2011 ředitelka školy Základní škola Varnsdorf,

Více

O B S A H. Základní škola a mateřská škola Ostrožská Lhota, příspěvková organizace školní rok 2016 / 2017 Strana: 2/9

O B S A H. Základní škola a mateřská škola Ostrožská Lhota, příspěvková organizace školní rok 2016 / 2017 Strana: 2/9 Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2016 / 2017 O B S A H Část Strana 1. Základní údaje 3 1. 1 Základní údaje o škole 3 1. 2 Základní údaje o zřizovateli 3 1. 3 Údaje o školské radě 3 1. 4

Více

Preventivní program školy pro školní rok 2018/2019

Preventivní program školy pro školní rok 2018/2019 Mateřská škola a základní škola Brno, Kociánka, příspěvková organizace Preventivní program školy pro školní rok 2018/2019 Charakteristika školy: škola pro žáky s tělesným, kombinovaným postižením a PAS

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA SOKOLOV, Pionýrů Sokolov 0168/ Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2001/2002

ZÁKLADNÍ ŠKOLA SOKOLOV, Pionýrů Sokolov 0168/ Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2001/2002 ZÁKLADNÍ ŠKOLA SOKOLOV, Pionýrů 1614 356 01 Sokolov skola@1zs-sokolov.cz 0168/623616 Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2001/2002 1. Charakteristika školy Základní škola Sokolov, Pionýrů 1614

Více

Výroční zpráva 2006-2007

Výroční zpráva 2006-2007 Základní škola Školní 226 382 41 Kaplice IČO: 00 58 36 69 Výroční zpráva 2006-2007 strana 1 Základní informace o škole Název školy: Základní škola, Kaplice, Školní 226, okres Český Krumlov Datum vydání

Více

Základní škola Vlkoš. Výroční zpráva o činnostech základní školy ve šk.roce 2014/2015

Základní škola Vlkoš. Výroční zpráva o činnostech základní školy ve šk.roce 2014/2015 Základní škola Vlkoš Výroční zpráva o činnostech základní školy ve šk.roce 2014/2015 Část I. Základní charakteristika školy a. Název školy, adresa : Základní škola a Mateřská škola Vlkoš, okres Hodonín,

Více

Výroční zpráva školní rok 2016/ 2017 Základní škola Brno, nám.míru 3, příspěvková organizace

Výroční zpráva školní rok 2016/ 2017 Základní škola Brno, nám.míru 3, příspěvková organizace Výroční zpráva školní rok 2016/ 2017 Základní škola Brno, nám.míru 3, příspěvková organizace 1. Základní charakteristika školy: 1.1 Název právnické osoby vykonávající činnost školy: ZŠ Brno. nám.míru 3,

Více

O B S A H. Základní škola a mateřská škola Ostrožská Lhota, příspěvková organizace školní rok 2015 / 2016 Strana: 2/11

O B S A H. Základní škola a mateřská škola Ostrožská Lhota, příspěvková organizace školní rok 2015 / 2016 Strana: 2/11 Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2015 / 2016 O B S A H Část Strana 1. Základní údaje 3 1. 1 Základní údaje o škole 3 1. 2 Základní údaje o zřizovateli 3 1. 3 Údaje o školské radě 3 1. 4

Více

Výroční zpráva o činnosti školy

Výroční zpráva o činnosti školy Výroční zpráva o činnosti školy Školní rok 2010/2011 Základní škola Smečno, okres Kladno Školská 284, Smečno 273 05 1. Základní údaje o škole Název : Základní škola Smečno, okres Kladno Adresa školy: Školská

Více

Výroční zpráva za školní rok 2016/2017 Základní škola Jaroměř Komenského 392

Výroční zpráva za školní rok 2016/2017 Základní škola Jaroměř Komenského 392 Výroční zpráva za školní rok 2016/2017 Základní škola Jaroměř Komenského 392 Obsah a) ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ŠKOLE... 3 b) PŘEHLED OBORŮ VZDĚLÁNÍ... 4 c) RÁMCOVÝ POPIS PERSONÁLNÍHO ZABEZPEČENÍ ČINNOSTI ŠKOLY...

Více

Základní škola a mateřská škola, Ostrava-Hrabůvka, Mitušova 16, příspěvková organizace. Výroční zpráva. za školní rok 2017/2018

Základní škola a mateřská škola, Ostrava-Hrabůvka, Mitušova 16, příspěvková organizace. Výroční zpráva. za školní rok 2017/2018 Základní škola a mateřská škola, Ostrava-Hrabůvka, Mitušova 6, příspěvková organizace Výroční zpráva za školní rok 27/28 . Charakteristika školy Název školy: Základní škola a mateřská škola, Ostrava-Hrabůvka,

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2006/2007

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2006/2007 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2006/2007 ÚVOD 1. Základní údaje o organizaci 1.1. Organizace 1.2. Zřizovatel 1.3. Součástí školy 1.4. Školská rada 2. Přehled pracovníků školy 2.1. Údaje

Více

Soukromá základní škola a mateřská škola Svět. Výroční zpráva o činnosti školy. Soukromá základní škola a mateřská škola Svět

Soukromá základní škola a mateřská škola Svět. Výroční zpráva o činnosti školy. Soukromá základní škola a mateřská škola Svět Soukromá základní škola a mateřská škola Svět Výroční zpráva o činnosti školy Soukromá základní škola a mateřská škola Svět ve školním roce 2017/2018 1 Obsah 1. Základní údaje o škole... 3 2. Přehled oborů

Více

Dodatek č. 8 k ŠVP Heřmánek

Dodatek č. 8 k ŠVP Heřmánek Dodatek č. 8 k ŠVP Heřmánek Škola: Heřmánek Praha, základní škola Ředitelka školy: Mgr. Miroslava Adamcová Platnost dokumentu: od 1. 9. 2016 Dodatek k ŠVP ZV č. 1 byl projednán školskou radou dne: 29.

Více

Základní škola a mateřská škola Juventa, příspěvková organizace, Komenského 578, Milovice - Mladá. Juventa

Základní škola a mateřská škola Juventa, příspěvková organizace, Komenského 578, Milovice - Mladá. Juventa Základní škola a mateřská škola Juventa, příspěvková organizace, Komenského 578, Milovice - Mladá Juventa Školní vzdělávací program pro základní vzdělávání Č.j.: 833/JUV/2014/Min (ze dne 11.7.2014) (úprava

Více

Základní škola Opatovice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Opatovice 66 664 61 Rajhrad

Základní škola Opatovice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Opatovice 66 664 61 Rajhrad Základní škola Opatovice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Opatovice 66 664 61 Rajhrad Čj.: 56/2015 Spisový znak: ŘŠ 2/4 Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2014-2015 Část I. Základní

Více

Údaje o hospodaření školy v roce 2007

Údaje o hospodaření školy v roce 2007 Údaje o hospodaření školy v roce 2007 na základě odst. 1/i 7 vyhlášky 15/2005 Sb., kterou se stanoví náležitosti dlouhodobých záměrů, výročních zpráv a vlastního hodnocení školy Zařízení : Základní škola

Více

žáků z toho spec. vyrovnávacích

žáků z toho spec. vyrovnávacích Základní škola T.G.Masaryka, příspěvková organizace Bílovská 78, 691 01 Moravský Žižkov a. Zřizovatel: Obec Moravský Žižkov, Bílovská 145, 691 01 Moravský Žižkov Ředitelka školy: Mgr. Irena Homolová Školní

Více

Výroční zpráva. Z á k l a d n í š k o l a V a r n s d o r f Edisonova 2821 V a r n s d o r f

Výroční zpráva. Z á k l a d n í š k o l a V a r n s d o r f Edisonova 2821 V a r n s d o r f 1 Podklady ke zpracování tabulkové a textové části výroční zprávy za školní rok 2003/2004 v souladu s 17 e odst. 2 zákona č. 564/1990 Sb., o státní správě a samosprávě ve školství, ve znění pozdějších

Více

o činnosti školy za školní rok 1999/2000

o činnosti školy za školní rok 1999/2000 o činnosti školy za školní rok 1999/2000 Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 1999/2000 dle 3, odst.1 zákona č.139/95 Sb. 1. Charakteristika školy Základní škola G. A. Lindnera Rožďalovice, okres

Více

Základní škola Schulzovy sady

Základní škola Schulzovy sady Základní škola Schulzovy sady Škola Kapacita 900 žáků Naplněnost 823 žáků, 91,5% 9 postupných ročníků 36 tříd, 3 5 paralelních tříd v ročníku 1. stupeň 451 žáků 2. stupeň 372 žáků Dojíždějící více než

Více

ÚDAJE O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY V ROCE 2011

ÚDAJE O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY V ROCE 2011 ÚDAJE O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY V ROCE 2011 (na základě odst. 1/i 7 vyhlášky 15/2005 Sb., kterou se stanoví náležitosti dlouhodobých záměrů, výročních zpráv a vlastního hodnocení školy) Škola: Základní škola

Více

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2010/2011

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2010/2011 Základní škola a Mateřská škola Kobeřice u Brna, okres Vyškov, příspěvková organizace Beneška 181, 684 01 Kobeřice u Brna tel.: 544 222 525 e-mail: zskoberice@centrum.cz Výroční zpráva o činnosti školy

Více

Plán mimoškolních akcí školní rok 2012/2013

Plán mimoškolních akcí školní rok 2012/2013 Název akce - zaměření Termín Třída Zodpovídá Staroboleslavská brána - prohlídka září I.A Volfová Brandýs nad Labem prohlídka zámku září III.A Dlouhá Brandýs nad Labem prohlídka zámku září III.B Šplíchalová

Více

jsou rozděleni do 16 tříd prvního stupně a 11 tříd druhého stupně průměrný počet žáků ve třídě je 22

jsou rozděleni do 16 tříd prvního stupně a 11 tříd druhého stupně průměrný počet žáků ve třídě je 22 ZÁKLADNÍ ÚDAJE Školu navštěvuje 596 žáků jsou rozděleni do 16 tříd prvního stupně a 11 tříd druhého stupně průměrný počet žáků ve třídě je 22 Ve škole pracuje 40 učitelů 1 rodilý mluvčí ve 13 třídách asistent

Více

Základní škola a mateřská škola Moravské Bránice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA. za školní rok 2012/2013

Základní škola a mateřská škola Moravské Bránice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA. za školní rok 2012/2013 Základní škola a mateřská škola Moravské Bránice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 2012/2013 A) Základní údaje o škole Název: Základní škola a mateřská škola Moravské

Více

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2016/2017

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2016/2017 ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2016/2017 I. Charakteristika školy 1. Údaje o zařízení Základní škola adresa: Kožušany 79, Kožušany-Tážaly 783 75 telefon: 585 961 044 IČO: 70 990 166 ředitel: Mgr.

Více

Přepočtený počet ped.prac. /prac.šj. na třídu /skupinu

Přepočtený počet ped.prac. /prac.šj. na třídu /skupinu 1 Výroční zpráva o činnosti za školní rok 2005/2006 Charakteristika školského zařízení Název školy, sídlo, odloučená pracoviště: Základní škola Uherský Brod, Pod Vinohrady 1420, okr. Uherské Hradiště Zřizovatel,

Více

Výroční zpráva školní rok 2013/ 2014

Výroční zpráva školní rok 2013/ 2014 Výroční zpráva školní rok 2013/ 2014 Základní škola Brno nám. Míru 3, příspěvková organizace 1.0 Základní charakteristika školy 1.1 Název právnické osoby vykonávající činnost školy: ZŠ Brno, nám. Míru

Více

6. základní škola Cheb, Obětí nacismu 16

6. základní škola Cheb, Obětí nacismu 16 6. základní škola Cheb, Obětí nacismu 16 VÝROČNÍ ZPRÁVA Pedagogická rada projednala dne: 27. 09. 2012 Školská rada projednala dne: 11. 10. 2012 Mgr. Pavel Tomáš ředitel školy Charakteristika školy 6. základní

Více

PLÁN ŠKOLY na školní rok 2019 / 2020

PLÁN ŠKOLY na školní rok 2019 / 2020 1. Termíny pedagogických rad Základní škola Vysoké Mýto, Javornického, přísp. organizace Litomyšlské Předměstí, Javornického 2, 566 01 Vysoké Mýto PLÁN ŠKOLY na školní rok 2019 / 2020 02. 09. 2019 9:30

Více

Projektový záměr: EU peníze školám (aktualizováno k ) Škola pro život

Projektový záměr: EU peníze školám (aktualizováno k ) Škola pro život Projektový záměr: EU peníze školám (aktualizováno k 1.9.2012) Škola pro život CZ.1.07./1.4.00/21.3257 1. Cíle projektu: podpořená témata, vztah k ŠVP Projektový záměr byl zpracován na základě školního

Více

OBSAH. 4. Školní učební plán 4.1. Školní učební plán 1. stupeň ZŠ 4.2. Školní učební plán 2. stupeň ZŠ

OBSAH. 4. Školní učební plán 4.1. Školní učební plán 1. stupeň ZŠ 4.2. Školní učební plán 2. stupeň ZŠ OBSAH 1. Identifikační údaje 1. 1. Název ŠVP 1. 2. Předkladatel 1. 3. Zřizovatel 1. 4. Platnost dokumentu 1. 5. Aktualizace ŠVP ke dni 1. 9. 2010 1. 6. Aktualizace ŠVP ke dni 1. 9. 2011 1.7. Aktualizace

Více

Základní škola Morkovice, okres Kroměříž 17. listopadu 416, 768 33 Morkovice Slížany

Základní škola Morkovice, okres Kroměříž 17. listopadu 416, 768 33 Morkovice Slížany Základní škola Morkovice, okres Kroměříž 17. listopadu 416, 768 33 Morkovice Slížany Výroční zpráva o činnosti základní školy ve školním roce 2003/2004 Charakteristika školského zařízení Název školy: Sídlo:

Více

Zák adní škola Nové Město na Moravě, Malá 154

Zák adní škola Nové Město na Moravě, Malá 154 Základn Zák adní škola Nové Město na Moravě, Malá 54 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY Školní rok 7/8 Nové Město na Moravě, 98 Zpracoval: Mgr Bohuslav Žilka ředitel školy ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ŠKOLE Plný název

Více

Výroční zpráva

Výroční zpráva Základní škola Kaplice Školní 226 382 41 Kaplice IČO: 00 58 36 69 Výroční zpráva 2011-2012 strana 1 Základní informace o škole Název školy: Základní škola Kaplice, Školní 226, okres Český Krumlov Datum

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ŠKOLNÍ ROK 2011/2012

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ŠKOLNÍ ROK 2011/2012 Základní škola a Mateřská škola Cotkytle, okres Ústí nad Orlicí VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ŠKOLNÍ ROK 2011/2012 1. Základní údaje o škole Název školy : Základní škola a Mateřská škola Cotkytle, okres Ústí nad Orlicí

Více

PLÁN PRÁCE ŠKOLNÍHO PORADENSKÉHO PRACOVIŠTĚ NA ŠKOLNÍ ROK 2016/2017

PLÁN PRÁCE ŠKOLNÍHO PORADENSKÉHO PRACOVIŠTĚ NA ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 PLÁN PRÁCE ŠKOLNÍHO PORADENSKÉHO PRACOVIŠTĚ NA ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 Vedoucí školního poradenského pracoviště: Mgr. Jiřina Poláčková výchovný poradce Členové školního poradenského pracoviště: Mgr. Eva Fajtová

Více

Základní škola Frýdlant nad Ostravicí, náměstí T.G.Masaryka 1260, příspěvková organizace. Výroční zpráva o činnosti školy

Základní škola Frýdlant nad Ostravicí, náměstí T.G.Masaryka 1260, příspěvková organizace. Výroční zpráva o činnosti školy Základní škola Frýdlant nad Ostravicí, náměstí T.G.Masaryka 1260, příspěvková organizace Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2014/2015 Obsah : 1. Základní údaje o škole str. 4-7 2. Přehled oborů

Více

Plán činnosti školy na školní rok 2015 / 2016

Plán činnosti školy na školní rok 2015 / 2016 Plán činnosti školy na školní rok 2015 / 2016 1. Výchovně vzdělávací oblast : 1. 1. Exkurze a školní výlety Zpracování plánů exkurzí a školních výletů v souladu s výchovnými a vzdělávacími cíli jednotlivých

Více

Základní škola a Mateřská škola Křižánky, příspěvková organizace. Výroční zpráva za školní rok 2011/2012

Základní škola a Mateřská škola Křižánky, příspěvková organizace. Výroční zpráva za školní rok 2011/2012 Základní škola a Mateřská škola Křižánky, příspěvková organizace Výroční zpráva za školní rok 2011/2012 1 Obsah 1.Základní údaje o škole 1.1. Základní škola 1.2. Zřizovatel 1.3. Součásti školy 1. 3. 1

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti. ZŠ praktická Teplice s.r.o.

VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti. ZŠ praktická Teplice s.r.o. VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti ZŠ praktická Teplice s.r.o. 2015/2016 Obsah Základní charakteristika školy... Vzdělávací program... Údaje o zařazování dětí... Úspěšnost žáků v přijímacím řízení na SŠ a SOU...

Více

I. Příloha ŠVP ZV 03/2016. Vlastní hodnocení školy

I. Příloha ŠVP ZV 03/2016. Vlastní hodnocení školy I. Příloha ŠVP ZV 03/2016 Vlastní hodnocení školy 0 HLAVNÍ OBLASTI VLASTNÍHO HODNOCENÍ ŠKOLY JSOU VŽDY: 1. Podmínky ke vzdělávání 2. Průběh vzdělávání 3. Podpora školy žákům a studentům, spolupráce s rodiči,

Více