Vodohospodářské sdružení obcí západních Čech

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Vodohospodářské sdružení obcí západních Čech"

Transkript

1 Vodohospodářské sdružení obcí západních Čech VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA REALIZACI veřejné zakázky malého rozsahu ve smyslu 12 odst.2 zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění Obec Verušičky Vahaneč úpravna vody Obsah zadávací dokumentace: ZADÁVACÍ DOKUMENTACE část 1 Základní údaje o veřejné zakázce a zadavateli část 2 Požadavky, podmínky a informace pro zpracování nabídky část 3 Obchodní podmínky část 4 Projektová dokumentace stavby a výkaz výměr na CD 1. Základní údaje o veřejné zakázce a zadavateli 1.1. Předmět plnění veřejné zakázky Předmětem plnění je stavba úpravny vody podle projektové dokumentace zpracované v 08/2011 KV engineering Karlovy Vary, archivní číslo v úrovni projektu pro stavební povolení. Projektová dokumentace je samostatnou přílohou části 4/ zadávací dokumentace. Obsah stavby: Úpravna vody stavební a technologická část Komunikace a terénní úpravy Vodovod, odvodnění Přípojka NN Demolice a oprava vodního zdroje 1.2. Základní údaje o zadavateli název zadavatele: Vodohospodářské sdružení obcí západních Čech sídlo: Studentská ulice 328/64 PSČ Karlovy Vary Doubí zapsané do registru sdružení vedeného Krajským úřadem Karlovarského kraje dne , registrační číslo: 7/1993 IČ: DIČ: CZ Bankovní spojení: Komerční banka Karlovy Vary Číslo účtu: /0100 Statutární orgán zadavatele: Ing. Josef Hora, předseda rady VSOZČ zastoupené společností: Vodárny a kanalizace Karlovy Vary, a.s. se sídlem na téže adrese 1.

2 1.3 Kontaktní osoby v záležitostech veřejné zakázky: Denisa Němcová tel , dnemcova@vodakva.cz Kontaktní osoby ve věcech technických: Ing. Jiří Chochol tel jchochol@vodakva.cz Ing. Jan Bežo tel , , jbezo@vodakva.cz Část 2 Požadavky a podmínky pro zpracování nabídky 2.1. Specifikace předmětu plnění veřejné zakázky Předmětem plnění je stavba úpravny vody v obci Vahaneč dle projektové dokumentace (viz. odst. 1.1.), která je na CD samostatnou přílohou části 4 zadávací dokumentace. Rozsah prací je dán zadávací dokumentací. Výkaz výměr obsahuje položkový popis prací a jejich množství. Mimo tento rozsah zadavatel požaduje, aby uchazeč jednotlivě ocenil a uvažoval s provedením a dodávkou prací neuvedených ve výkazu výměr či jejich upřesnění. Jedná se zejména o: - náklady na vytyčení, vyznačení a ochranu stávajících podzemních inženýrských sítí včetně případné aktualizace vyjádření o jejich existenci u příslušných správců - poplatky za uložení vybouraných hmot na skládku (zadavatel nedisponuje žádnou skládkou) včetně zajištění dokladu o zabezpečení likvidace odpadu v souladu se zákonem č. 125/97 Sb. o odpadech. - poplatky za dočasný zábor komunikací a ploch - náklady na závěrečné zkoušky - náklady na dopravní značení včetně zajištění rozhodnutí k zvláštnímu užívání komunikací a jejich uzavírek - náklady na vyhotovení 2 ks projektové dokumentace skutečného provedení - náklady na vyhotovení 6 ks + 2x CD geodetického zaměření trasy kanalizace s přenesením do katastrální mapy podle Směrnice pro technologický postup na zaměření skutečného provedení stavby, zpracované společností Vodárny a kanalizace Karlovy Vary, a.s. (směrnice je přístupná na internetových stránkách společnosti v menu pod položkou technická dokumentace). V případě využití podzhotovitele(ů) ke zhotovení díla zhotovitel přebírá povinnost ustanovení koordinátora bezpečnosti a ochrany zdraví při práci na staveništi dle zákona 309/2006 Sb. Využít podzhotovitele stavby smí zhotovitel pouze pro speciální práce, které není schopen zabezpečit vlastními prostředky. Využití podzhotovitele ke kompletnímu zhotovení díla není možné. Zhotovitel stavby je povinen před zahájením stavby zpracovat plán BOZP dle zákona č. 309/2006 Sb. obsahující zejména časově členěný technologický postup provádění stavby, přehled potencionálních rizik hrozících při provádění stavby včetně opatření k jejich eliminaci, přehled právních předpisů z oblasti BOZP dotčených prováděním stavby, identifikační údaje zodpovědných osob a v případě využití podzhotovitele(ů) stavby vzájemnou koordinaci jednotlivých zhotovitelů s důrazem na BOZP. Plán BOZP bude vypracován oprávněnou osobou a před zahájením stavby bude předán zadavateli stavby Doba výstavby Zahájení a realizace stavby bude závislé na obdržení finanční dotace. Předpoklad zahájení stavby Doba výstavby bude dána časovým plánem zhotovitele Záruční lhůta Zadavatel požaduje záruční lhůtu v délce min. 60 měsíců. 2.

3 2.4. Požadavky na způsob zpracování nabídkové ceny Nabídková cena bude - zpracována dle požadavků této zadávací dokumentace - stanovena pro danou dobu plnění jako cena maximální po celou dobu výstavby se započtením veškerých nákladů, uchazeči známých rizik, zisku a finančních vlivů (např. inflace) po celou dobu realizace díla - platná po celou dobu výstavby, minimálně do konce roku zahrnovat veškeré práce, dodávky a činnosti vyplývající z této zadávací dokumentace, tj. včetně projektové dokumentace stavby a výkazu výměr. - nabídková cena bude uvedena v Kč Jednotkové ceny budou použity i pro ocenění případných víceprací či odpočtů za neprovedené práce. Není přípustné podání variantní nabídky. Požadavky na jednotný způsob doložení nabídkové ceny : 1. Celková cena díla v Kč bez DPH, vyčíslení DPH a celková cena díla včetně DPH. 2. Rekapitulaci nákladů na realizaci celé dodávky s členěním po jednotlivých ucelených částech dodávky. 3. Náklady jednotlivých částí dodávky ve formě nabídkových rozpočtů, včetně případných doplňků prací a položek neobsažených ve výkazu výměr, ale nutných pro realizaci díla. 4. Výkaz výměr, který je součástí zadávací dokumentace nelze měnit ani doplňovat. 5. Položky a práce, které nejsou dle názoru uchazeče obsaženy ve výkazu výměr, budou uvedeny a oceněny zvlášť pod čarou Podmínky za nichž je možné překročit nabídkovou cenu Důvodem pro překročení nabídkové ceny je: - požadavek zadavatele na rozšíření stavby nad rámec zadávací dokumentace. - posunutí termínu dokončení stavby z důvodů na straně zadavatele. V tomto případě však dodavatel uplatní zvýšení pouze u nerealizovaných prací k a předloží svůj požadavek s kalkulací ceny a důvody majícími vliv na její změnu zadavateli k posouzení Požadavky zadavatele na obsahové členění a formu zpracování nabídky a její předložení Nabídka bude doručena zadavateli v originále a jedné kopii, obojí v jedné zásilce, v nepoškozeném obalu s výrazným označením Soutěž Vahaneč úpravna vody neotvírat. Na obalu musí být uvedena zpáteční adresa uchazeče. Nabídka bude kompletně vypracována v českém jazyce. Bude kvalitním způsobem vytištěná tak, aby její obsah nemohl zadavatele uvést v omyl. Nabídka bude svázaná a zabezpečená proti manipulaci s jednotlivými listy. Všechny listy nabídky budou očíslovány. Nabídka bude obsahovat jako první titulní list s obsahem: a) obchodní firma nebo jméno s příjmením uchazeče b) sídlo nebo adresu uchazeče c) jméno a příjmení oprávněné osoby d) telefonické, faxové spojení a e) výše celkové nabídkové ceny bez DPH zaokrouhlená na koruny Titulní list musí být podepsán oprávněnou osobou! Obsah nabídky bude uveden na druhém listu s odkazem na čísla listů. 3.

4 2.7. Kvalifikace uchazeče V rámci kvalifikačních předpokladů požadujeme předložit následující kopie dokladů: a) Výpis z obchodního rejstříku b) příslušná živnostenská oprávnění potřebná pro splnění veřejné zakázky c) Osvědčení o autorizaci dle zákona 360/1992 Sb. ve znění pozdějších předpisů v oboru Vodní stavby a vodní hospodářství odpovědného zástupce uchazeče. V případě, že činnost odpovědného zástupce uchazeče bude vykonávat osoba, která není v zaměstnaneckém, nebo jiném poměru uchazeče, požadujeme předložit též mandátní smlouvu. Zadavatel si vyhrazuje právo požadovat v případě potřeby další doklady související s kvalifikačními předpoklady uchazeče Další informace pro uchazeče Datum a místo předání zadávací dokumentace stavby uchazečům: Zadávací dokumentaci si je možno vyzvednou osobně po předchozí telefonické dohodě u kontaktních osob na adrese zadavatele a to bezplatně na nosiči CD Prohlídka místa plnění Předpokládá se, že uchazeč podmínky staveniště může znát, nebo se s nimi individuálně seznámí a to ve lhůtě před podáním nabídky Dotazy uchazeče k zadávací dokumentaci Případné dotazy zasílá uchazeč kontaktním osobám zadavatele (viz. odst zadávací dokumentace) písemnou formou na adresu Vodárny a kanalizace Karlovy Vary, a.s. Studentská 328/64, PSČ Karlovy Vary Doubí, nebo mailem. Lhůta pro doručení dotazů je stanovena do do 11:00 hod. Na dotazy došlé po stanovené lhůtě nebude zadavatel odpovídat Předání nabídek uchazečů Nabídky lze podat osobně nebo doporučeně poštou, v písemné formě, v uzavřených obálkách označených zřetelně: Vahaneč úpravna vody - nabídka do soutěže neotvírat a opatřených na uzavření razítky uchazečů. Adresa pro doručení nabídek poštou je: Vodárny a kanalizace Karlovy Vary, a.s. Studentská 328/64, PSČ Karlovy Vary Doubí. Osobně lze nabídky podat v podatelně společnosti v pracovní dny v době od 8:00 do 14:30 hodin Lhůta pro podávání nabídek Soutěžní lhůta začíná následujícím dnem po obdržení výzvy. Lhůta pro doručení nabídek je stanovena zadavatelem nejpozději do do 11:00 hod.. 4.

5 Část 3 obchodní podmínky Dodavatel bude vystavovat faktury za měsíční období na základě odsouhlaseného soupisu provedených prací. Zálohy nebudou poskytovány. Splatnost faktur je požadována 30 dní. Uchazeč může do své nabídky zahrnout svůj návrh platebního kalendáře. Fakturace proběhne do výše 90 % ceny díla k termínu protokolárního předání a převzetí dokončeného díla. Dalších 10% bude uvolněno po vydání kolaudačního souhlasu. Zadavatel si vyhrazuje právo na zrušení zadávacího řízení, nejpozději však před podpisem smlouvy o dílo na dodávku veřejné zakázky. Uchazeč může vzít svoji nabídku zpět, případně ji vyměnit, pouze však do konce stanovené lhůty pro podání nabídek. Úhradou dílčího plnění přechází vybudované části díla do majetku objednatele. Za škody na nepřevzatém díle odpovídá zhotovitel do doby předání a převzetí celého díla objednateli Část 4 Projektová dokumentace stavby a výkaz výměr na CD Projektová dokumentace ve stupni zadávací dokumentace pro zadávací řízení na dodavatele stavebních prací a výkaz výměr je samostatnou přílohou na CD V Karlových Varech dne Ing. Zdeněk Frček, MBA technický náměstek ředitele 5.

6 6.

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava IČ: 00262871 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Název veřejné zakázky: Zadavatel Název : Dokumentace bouracích prací - dům kultury Chrastava

Více

DOKUMENTACE PRŮBĚHU ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ

DOKUMENTACE PRŮBĚHU ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ MĚSTO KUTNÁ HORA Havlíčkovo nám. 552, 284 01 Kutná Hora, IČ: 00236195 Odbor investic tel.: 327 710 235, 327 710 111*, fax: 327 710 202 e-mail: investice@kutnahora.cz, www.mu.kutnahora.cz Č.j.: Vyřizuje:

Více

OBEC DĚPOLTOVICE. Tel PSČ Mobil: starosta

OBEC DĚPOLTOVICE. Tel PSČ Mobil: starosta OBEC DĚPOLTOVICE Tel. 353 951 217 PSČ 362 25 Mobil: 725 051 054 starosta e-mail: ------------------------------------------------------------------------------ Děpoltovice dne

Více

Realizace sportovního povrchu podlahy tělocvičny v objektu. Gymnázia Na Vítězné pláni 1160 v Praze 4. Gymnázium Na Vítězné pláni 1160 140 00 Praha 4

Realizace sportovního povrchu podlahy tělocvičny v objektu. Gymnázia Na Vítězné pláni 1160 v Praze 4. Gymnázium Na Vítězné pláni 1160 140 00 Praha 4 Gymnázium Na Vítězné pláni 1160 140 00 Praha 4 Č.j.: 365/08 Věc: Výzva k podání nabídky více zájemců k účasti na zadávacím řízení na stavební zakázku malého rozsahu podle 12 odstavec 6 zákona č. 137/2006

Více

OBEC BĚLKOVICE LAŠŤANY

OBEC BĚLKOVICE LAŠŤANY OBEC BĚLKOVICE LAŠŤANY Bělkovice - Lašťany č.p.139, 783 16 pošta Dolany, IČ 00298654, DIČ CZ00298654 Telefon 585 396 661, 585 396 626, Fax 585 396 661, E-mail: obec@belkovice-lastany.cz www.belkovice-lastany.cz

Více

Obec Obory. 2. Předmět zakázky: Název: Obory víceúčelové a dětské hřiště Místo plnění: Obory Zahájení prací: Dokončení:

Obec Obory. 2. Předmět zakázky: Název: Obory víceúčelové a dětské hřiště Místo plnění: Obory Zahájení prací: Dokončení: Obec Obory Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Zadávací řízení nepodléhá působnosti zákona č. 134/2016 Sb. v platném znění 1. Identifikační údaje o zadavateli Název:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava IČ: 00262871 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Název veřejné zakázky: Zadavatel Název : Projektová dokumentace Chrastava, multifunkční hřiště

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava IČ: 00262871 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Název veřejné zakázky: Zadavatel Název : Chrastava - oprava opěrné zdi - Sportovní ulice IČ

Více

Obec Velichov poskytuje zadávací dokumentaci na výstavbu komunikace

Obec Velichov poskytuje zadávací dokumentaci na výstavbu komunikace vyřizuje: Markéta Moravcová ve Velichově, 20. září 2010 tel. 353 942 105, 724 178 079 e-mail: moravcova@velichov.cz Obec Velichov poskytuje zadávací dokumentaci na výstavbu komunikace 1) Název zakázky

Více

Výzva k podání nabídky (textová část zadávací dokumentace) Město Šternberk Průkazy energetické náročnosti budov

Výzva k podání nabídky (textová část zadávací dokumentace) Město Šternberk Průkazy energetické náročnosti budov MĚSTO ŠTERNBERK HORNÍ NÁMĚSTÍ 16, 785 01 ŠTERNBERK Výzva k podání nabídky (textová část zadávací dokumentace) Město Šternberk Průkazy energetické náročnosti budov Zadávací dokumentace je vypracována jako

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: Město Chrastava nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava IČ: 00262871 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Název veřejné zakázky: Zadavatel Název : Chrastava zateplení fasády, Turpišova

Více

VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE s názvem: Rekonstrukce ulice Na Náměti (dále jen: veřejná zakázka nebo VZ )

VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE s názvem: Rekonstrukce ulice Na Náměti (dále jen: veřejná zakázka nebo VZ ) MĚSTO KUTNÁ HORA Havlíčkovo nám. 552, 284 01 Kutná Hora, IČ: 00236195 tel.: 327 710 110, 327 710 111*, fax: 327 710 106 e-mail: kancelar@kutnahora.cz, www.mu.kutnahora.cz Č.j.: Vyřizuje: Haraga Petra Tel.:

Více

DOKUMENTACE PRŮBĚHU POPTÁVKOVÉHO ŘÍZENÍ. Dodavatel: VÝZVA POPTÁVKOVÉHO ŘÍZENÍ K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE A K PODÁNÍ NABÍDKY (dále jen: výzva )

DOKUMENTACE PRŮBĚHU POPTÁVKOVÉHO ŘÍZENÍ. Dodavatel: VÝZVA POPTÁVKOVÉHO ŘÍZENÍ K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE A K PODÁNÍ NABÍDKY (dále jen: výzva ) MĚSTO KUTNÁ HORA Havlíčkovo nám. 552, 284 01 Kutná Hora, IČ: 00236195 tel.: 327 710 110, 327 710 111*, fax: 327 710 106 e-mail: kancelar@kutnahora.cz, www.mu.kutnahora.cz Č.j.: Vyřizuje: Haraga Petra Tel.:

Více

UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE

UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE Přírodovědecká fakulta 128 43 PRAHA 2 - Albertov 6 +42 2 2491 9868 fax: +42 2 21952174 JMÉNO FIRMY ADRESA adresa Naše Č.j.: PID: UK 13- V Praze dne Vyřizuje: ing.bečvář Telefon:

Více

Rohozná 264 V Rohozné IČ Tel., mobil: , DS: tsqbq8v

Rohozná 264 V Rohozné IČ Tel., mobil: , DS: tsqbq8v OBEC ROHOZNÁ 569 72 Rohozná 264 V Rohozné 14. 05. 2018 IČ 00277274 E-mail: info@rohozna.cz Výzva k zadání veřejné zakázky malého rozsahu podle 12 odst. 3., zákona č. 137/2006 Sb. Zadavatel: OBEC ROHOZNÁ

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADAVATEL Městys Karlštejn Zadávací řízení na: KARLŠTEJN POUČNÍK OPRAVA MÍSTNÍ KOMUNIKACE P.Č. 1095/1 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel: Městys Karlštejn Adresa: Karlštejn 185, 267

Více

úpravy vnitřních prostor radnice - obřadní síň, 3. a 4. NP

úpravy vnitřních prostor radnice - obřadní síň, 3. a 4. NP VÝZVA k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu dle 18 odst. 5 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadavatel město Kolín Zastoupený Mgr. Bc. Vítem

Více

SKANZEN STRÁŽNICE základy pro historický dům objekt H11

SKANZEN STRÁŽNICE základy pro historický dům objekt H11 NÁRODNÍ ÚSTAV LIDOVÉ KULTURY STRÁŽNICE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU MIMO REŽIM ZÁKONA Č.137/2006 Název veřejné zakázky : SKANZEN STRÁŽNICE základy pro historický dům objekt

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: Město Chrastava nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava IČ: 00262871 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Název veřejné zakázky: Zadavatel Název : Chrastava obnova komunikací po povodni,

Více

Vyhlášení veřejné zakázky malého rozsahu

Vyhlášení veřejné zakázky malého rozsahu Vyhlášení veřejné zakázky malého rozsahu Správa majetku města Příbor s.r.o. vyhlašuje veřejnou zakázku na stavební práce malého rozsahu na akci Rekonstrukce teplovodu v lokalitě ulic Npor. Loma v Příboře

Více

Oprava elektrorozvodů v požárních zbrojnicích (dále jen zakázka)

Oprava elektrorozvodů v požárních zbrojnicích (dále jen zakázka) Z a d á v a c í d o k u m e n t a c e Výzva k podání cenové nabídky na realizaci zakázky malého rozsahu Oprava elektrorozvodů v požárních zbrojnicích (dále jen zakázka) Zakázka je součástí projektu s názvem

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 Králíky w w w. k r a l i k y. e u Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Bc. Pavel Šverák Telefon: +420465670751 E-mail: p.sverak@kraliky.eu Počet listů dokumentů:

Více

Obec Radimovice. Název veřejné zakázky malého rozsahu na služby:

Obec Radimovice. Název veřejné zakázky malého rozsahu na služby: Obec Radimovice VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ NABÍDEK Tato výzva - zadávací dokumentace slouží jako podklad pro vypracování nabídek účastníků v rámci výběrového řízení, které není realizováno postupem dle zákona

Více

Výzva k podání nabídky Zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky Zadávací dokumentace Zadavatel: Obec Kostelec u Křížků, IČ: 00240354 Sídlo: Kostelec u Křížků 73, 25168 Kamenice Statutární zástupce: Zdeněk Králík, starosta Tel: + 420 323 672 743

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: Město Chrastava nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava IČ: 00262871 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Název veřejné zakázky: Zadavatel Název : Chrastava oprava komunikace Bílokostelecká

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu. Výměna oken a vstupních dveří na polyfunkčním domě čp.

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu. Výměna oken a vstupních dveří na polyfunkčním domě čp. Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 KRÁLÍKY WWW.KRALIKY.EU Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Jan Čuma Telefon: +420465670751 E-mail: j.cuma@kraliky.eu Počet listů dokumentů: 3 Počet listů příloh:

Více

Z a d á v a c í d o k u m e n t a c e k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb.

Z a d á v a c í d o k u m e n t a c e k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. Z a d á v a c í d o k u m e n t a c e k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. 1. Identifikace zadavatele Název / Obchodní firma: Obec Korouhev IČ: 002 76 855

Více

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze Lhůta pro podání nabídek: 5.6.2013 Zodpovědná

Více

Výprachtice, kulturní dům - rekonstrukce

Výprachtice, kulturní dům - rekonstrukce Zadavatel Obec Výprachtice, zastoupená JUDr. Miroslavem Stejskalem, starostou se sídlem obecního úřadu Výprachtice 3 561 34 Výprachtice v souladu s ustanovením 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce ŠANOV MÍSTNÍ KOMUNIKACE Zadavatel : Obec Šanov, Hlavní 65, 671 68 p. Hrabětice 1. PREAMBULE Tato výzva a textová

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: Město Chrastava nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava IČ: 00262871 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Název veřejné zakázky: Zadavatel Název : Chrastava ulice Sportovní, oprava

Více

Výzva k podání nabídky Zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky Zadávací dokumentace Zadavatel: Obec Nižbor, IČ: 00233641 Sídlo: Křivoklátská 26, 267 05 Nižbor Statutární zástupce: Kateřina Zusková, starostka Email: obec.nizbor@telecom.cz Pověřená

Více

tímto vyzývá zájemce k podání nabídky na zajištění inženýrské činnosti při realizaci akce

tímto vyzývá zájemce k podání nabídky na zajištění inženýrské činnosti při realizaci akce Domov se zvláštním režimem Matyáš v Nejdku, příspěvková organizace Sídlo: Domov se zvláštním režimem "Matyáš" v Nejdku, příspěvková organizace,mládežnická 1123,362 21 Nejdek, Česká republika, IČ: 71175229,

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 KRÁLÍKY WWW.KRALIKY.EU Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Herbert Holly Telefon: +420465670752 E-mail: h.holly@kraliky.eu Počet listů dokumentů: 5 Počet listů

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 Králíky w w w. k r a l i k y. e u Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Petr Venzara Telefon: +420465670751 E-mail: p.venzara@kraliky.eu Počet listů dokumentů:

Více

Městská část Praha 8

Městská část Praha 8 Městská část Praha 8 se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, 180 48 Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 Vás ve smyslu ust. 18 odst. 5, zákona č. 137/2006 Sb., Vyzývá K podání nabídky a prokázání kvalifikace

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 KRÁLÍKY WWW.KRALIKY.EU Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Jan Čuma Telefon: +420465670751 E-mail: j.cuma@kraliky.eu Počet listů dokumentů: 3 Počet listů příloh:

Více

Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / linka Brno../.. 6.4.2009

Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / linka Brno../.. 6.4.2009 Janáčkova akademie múzických umění v Brně Beethovenova 2, 662 15 Brno Tel.: 542 591 111 Fax : 542 591 142 Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / linka Brno../.. 6.4.2009 Věc: Výzva k podání nabídky

Více

Rekonstrukce 2. NP budovy radnice

Rekonstrukce 2. NP budovy radnice VÝZVA k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu dle 18 odst. 5 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadavatel město Kolín Zastoupený Mgr. Bc. Vítem

Více

1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Plán územního systému ekologické stability na území NP Podyjí a jeho ochranného pásma

1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Plán územního systému ekologické stability na území NP Podyjí a jeho ochranného pásma VÝZVA K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU PRO ZADÁVACÍ ŘÍZENÍ MIMO REŽIM ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH POŽADAVKY NA PŘEDMĚT ZAKÁZKY A PODMÍNKY JEJÍHO PLNĚNÍ Veřejná zakázka malého rozsahu (dále je veřejná

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky ve výběrovém řízení zadávaném jako zakázka malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů, na stavební práce Rekonstrukce veřejného

Více

Město Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou KANCELÁŘ STAROSTY Město Týnec nad Sázavou vyhlašuje v souladu s ustanoveními 12 zákona odst. 3 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a vnitřní

Více

Podmínky a požadavky zadavatele

Podmínky a požadavky zadavatele ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce s názvem: " Rozšíření průmyslové zóny Vrchlabí - jih zhotovitel - Opatření na Vápenickém potoku" zpracovaná dle 44 zákona č.137/2006

Více

tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na stavební zakázku

tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na stavební zakázku VYSOKÁ ŠKOLA LOGISTIKY o.p.s., IČ 258 75 167, Palackého 1381/25, 750 02 Přerov,dále jako zadavatel tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na stavební zakázku

Více

Zhotovení projektové dokumentace pro provádění stavby a autorský dozor. pro projekt. Intenzifikace ČOV v obci Olešná

Zhotovení projektové dokumentace pro provádění stavby a autorský dozor. pro projekt. Intenzifikace ČOV v obci Olešná Výzva k podání nabídky a textová část zadávací dokumentace v rámci výběrového řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na služby, mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., zadávané dle vnitřní směrnice obce Olešná,

Více

Oprava volného bytu č. 4 v domě č.p. 249 v ulici 17.listopadu v Pardubicích

Oprava volného bytu č. 4 v domě č.p. 249 v ulici 17.listopadu v Pardubicích VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č. 20/2012/MRFP Oprava volného bytu č. 4 v domě č.p. 249 v ulici 17.listopadu v Pardubicích 1. Základní údaje o zadavateli: Městský

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU NA DODÁVKY VMP - DODÁVKA ZEMNÍHO PLYNU PRO ROK 2011

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU NA DODÁVKY VMP - DODÁVKA ZEMNÍHO PLYNU PRO ROK 2011 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU NA DODÁVKY VMP - DODÁVKA ZEMNÍHO PLYNU PRO ROK 2011 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VMP - dodávka zemního plynu pro rok 2011 Zadavatel ve smyslu 2, odst. 2, písm. b) zákona

Více

Rekonstrukce 2. NP budovy radnice

Rekonstrukce 2. NP budovy radnice VÝZVA k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu dle 18 odst. 5 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadavatel město Kolín Zastoupený Mgr. et Bc.

Více

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace ZADAVATEL Zadávací řízení na: ZALOŽENÍ LINIOVÝCH VÝSADEB V EXTRAVILÁNU OBCE SVÁROV Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Zadavatel: Adresa: Svárov 1, 273 51 Svárov IČO: 00875481 osoba oprávněná

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodavatele stavebních prací Rekonstrukce rozběhové dráhy a doskočiště při ZŠ Velké Karlovice Zadavatel veřejné zakázky Základní škola Velké Karlovice,

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu dle čl. 9 odst. 4 Pravidel pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu dle čl. 9 odst. 4 Pravidel pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 KRÁLÍKY WWW.KRALIKY.EU Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Jan Čuma Telefon: +420465670751 E-mail: j.cuma@kraliky.eu Počet listů dokumentů: 3 Počet listů příloh:

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu. Úprava chodníků podél I/43 Králíky, průtah

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu. Úprava chodníků podél I/43 Králíky, průtah Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 KRÁLÍKY WWW.KRALIKY.EU Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Jan Čuma Telefon: +420465670751 E-mail: j.cuma@kraliky.eu Počet listů dokumentů: 03 Počet listů příloh:

Více

Podmínky výzvy. Statutární město Jihlava. Pavel Svoboda, DiS., odbor rozvoje města. Magistrát města Jihlavy,

Podmínky výzvy. Statutární město Jihlava. Pavel Svoboda, DiS., odbor rozvoje města. Magistrát města Jihlavy, Statutární města Jihlava M MJ/ORM/691.9/2018/1 M MJ/ORM/42054/2018-SvP jih Ivpl8vOofpq Podmínky výzvy k podání a vyhodnocení nejvhodnější nabídky na uzavření smlouvy ve smyslu 6, 27 a 31 zákona č. 134/2016

Více

Město Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou KANCELÁŘ STAROSTY Město Týnec nad Sázavou vyhlašuje v souladu s ustanoveními 12 zákona odst. 3 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a vnitřní

Více

v y z ý v á I. Vymezení předmětu plnění veřejné zakázky

v y z ý v á I. Vymezení předmětu plnění veřejné zakázky Výzva k podání cenové nabídky k účasti ve zjednodušeném podlimitním zadávacím řízení na stavební zakázku podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, na realizaci akce: Rekonstrukce

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU NA DODÁVKY VMP - DODÁVKA ELEKTRICKÉ ENERGIE PRO ROK 2011

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU NA DODÁVKY VMP - DODÁVKA ELEKTRICKÉ ENERGIE PRO ROK 2011 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU NA DODÁVKY VMP - DODÁVKA ELEKTRICKÉ ENERGIE PRO ROK 2011 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VMP - dodávka elektrické energie pro rok 2011 Zadavatel ve smyslu 2, odst. 2, písm.

Více

Městská část Praha 8. se sídlem Zenklova 1/35, Praha 8 Libeň, PSČ

Městská část Praha 8. se sídlem Zenklova 1/35, Praha 8 Libeň, PSČ Městská část Praha 8 se sídlem Zenklova 1/35, Praha 8 Libeň, PSČ 180 48 Městská část Praha 8 Vás tímto, v souladu s ust. 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů

Více

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze.

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. Lhůta pro podání nabídek: 8.2..2012 Zodpovědná osoba: Ing. Pavel Jirka,

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE v rámci výběrového řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce pod názvem Výstavba a rekonstrukce chodníků

Více

ZÁMEK STRÁŽNICE VESTAVBA VÝTAHU A OBNOVA VYBRANÝCH MÍSTNOSTÍ

ZÁMEK STRÁŽNICE VESTAVBA VÝTAHU A OBNOVA VYBRANÝCH MÍSTNOSTÍ NÁRODNÍ ÚSTAV LIDOVÉ KULTURY STRÁŽNICE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU DLE ZÁK.Č.137/2006 SB, 12 ODST.3 Název veřejné zakázky : ZÁMEK STRÁŽNICE VESTAVBA VÝTAHU A OBNOVA VYBRANÝCH MÍSTNOSTÍ

Více

Obec Nedomice se sídlem: Nedomice 78, 277 14 Dřísy IČ: 00662259. Výzva k podání nabídek

Obec Nedomice se sídlem: Nedomice 78, 277 14 Dřísy IČ: 00662259. Výzva k podání nabídek se sídlem: Nedomice 78, 277 14 Dřísy IČ: 00662259 V Nedomicích, 27. 6. 2013 Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce dle 18 odst. 5 zákona o veřejných zakázkách Vážení,

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem Rekonstrukce hasičské zbrojnice OBSAH 1 Úvodní ustanovení...

Více

Základní škola a Mateřská škola Litvínov, Ruská 2059, okres Most tel. číslo: 476 111 170; www.zsruska.cz; zsruska@zsruska.cz

Základní škola a Mateřská škola Litvínov, Ruská 2059, okres Most tel. číslo: 476 111 170; www.zsruska.cz; zsruska@zsruska.cz Ev.č. zakázky Naše č.j. Počet příloh Vyřizuje Litvínov VŘ ZMRII-03/2010 ZŠaMŠR/0510/2010 1 Š. Hauerová 21.7.2010 Věc: Veřejná zakázka malého rozsahu na realizaci akce Pokrytí budovy Základní školy v Ruské

Více

VÝZVA - ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA - ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA - ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána v souladu s ustanovením zákona č. 134/2016 Sb., o

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce Šanov Rekonstrukce ulice Božická Zadavatel : Obec Šanov, Hlavní 65, 671 68 Šanov 1. PREAMBULE Tato výzva a textová

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 KRÁLÍKY WWW.KRALIKY.EU Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Jan Čuma Telefon: +420465670751 E-mail: j.cuma@kraliky.eu Počet listů dokumentů: 3 Počet listů příloh:

Více

Městská část Praha 8

Městská část Praha 8 Městská část Praha 8 se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, 180 48 Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 Vás tímto, v souladu s ust. 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Výzva na vypracování cenové nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce do 6 mil. Kč bez DPH na akci:

Výzva na vypracování cenové nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce do 6 mil. Kč bez DPH na akci: Výzva na vypracování cenové nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce do 6 mil. Kč bez DPH na akci: Podzemní kontejnery v Ostravě Porubě III. I. Zadavatel: Statutární město Ostrava

Více

Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / linka Brno

Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / linka Brno Janáčkova akademie múzických umění v Brně Beethovenova 2, 662 15 Brno Tel.: 542591113 Fax : 542591142 E mail: vinkler@jamu.cz Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / linka Brno Věc: Výzva k podání

Více

Obnova kanalizace Přechovice

Obnova kanalizace Přechovice V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y A Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Obnova kanalizace Přechovice V Přechovicích, dne 8. ledna 2018 1 OBSAH:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Město Rousínov Sušilovo náměstí 56, 683 01 Rousínov, IČ: 00292281, tel.: 517 324 820, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz, www.rousinov.cz oznamuje zahájení výběrového řízení na služby ve smyslu 6 zákona

Více

Město Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou KANCELÁŘ STAROSTY Město Týnec nad Sázavou vyhlašuje v souladu s ustanoveními 12 zákona odst. 3 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a vnitřní

Více

VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Věznice Rapotice Lesní Jakubov 44, 675 71 Náměšť nad Oslavou Tel.: 546 433 111, Fax: 546 433 217, ISDS: 6qcd5bd

VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Věznice Rapotice Lesní Jakubov 44, 675 71 Náměšť nad Oslavou Tel.: 546 433 111, Fax: 546 433 217, ISDS: 6qcd5bd VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Věznice Rapotice Lesní Jakubov 44, 675 71 Náměšť nad Oslavou Tel.: 546 433 111, Fax: 546 433 217, ISDS: 6qcd5bd VÁŠ DOPIS č.j.: ZE DNE: NAŠE č.j.: VS 88/002/001/2015-6/LOG/503

Více

ZŠ A MŠ ŠTEFCOVA OPRAVA ŠKOLNÍHO FOTBALOVÉHO HŘIŠTĚ

ZŠ A MŠ ŠTEFCOVA OPRAVA ŠKOLNÍHO FOTBALOVÉHO HŘIŠTĚ T E C H N I C K É S L U Ž B Y H R A D E C K R Á L O V É Vyřizuje: Ing. Hanzlová Tel.: 495 402 647 Fax: 495 402 655 e-mail: hanzlova@tshk.cz IČ: 64809447 DIČ: CZ64809447 Naše značka: 116043 v Hradci Králové

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zakázka malého rozsahu na výběr zhotovitele stavebního díla: KANALIZACE A ČOV ŽDÍREC U POHLEDU II. ETAPA - 1 - Obsah zadávací dokumentace (dále jen ZD) 1. Identifikace zadavatele 2.

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ DODAVATELE STAVBY

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ DODAVATELE STAVBY 01. 10. 2008 1 (celkem 5) VŘ-K23-21952/0 Číslo: 2 1 9 5 2 Datum: 15.10.2009 Stavba / zakázka: Inženýrské sítě pro výstavbu RD Objekt: VODOVOD, DEŠŤOVÁ KANALIZACE, VEŘEJNÉ OSVĚTLENÍ, NN, SADOVÉ ÚPRAVY VÝBĚROVÉ

Více

MĚSTO SUŠICE, NÁM. SVOBODY 138, SUŠICE 1, Odbor majetku a rozvoje města

MĚSTO SUŠICE, NÁM. SVOBODY 138, SUŠICE 1, Odbor majetku a rozvoje města MĚSTO SUŠICE, NÁM. SVOBODY 138, SUŠICE 1, 342 01 Odbor majetku a rozvoje města VÁŠ DOPIS ZNAČKY/ZE DNE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE/LINKA SUŠICE DNE č.j. 1167/08/MRM ing.věra Marešová/ 376 540 143 11.listopadu

Více

Výzva k podání nabídky v poptávce pro obec Mackovice jejíž nedílnou součástí jsou zadávací podmínky

Výzva k podání nabídky v poptávce pro obec Mackovice jejíž nedílnou součástí jsou zadávací podmínky ev.číslo : 1/16 Výzva k podání nabídky v poptávce pro obec Mackovice jejíž nedílnou součástí jsou zadávací podmínky Obec Mackovice si Vás podle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Obec Osík Osík 240, 569 67 Osík, IČ: 00277100, tel: 461 612 573, e-mail: osik@lit.cz, www.osik.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku spojenou se zajištěním technického dozoru investora na akci:

Více

Písemná výzva k podání nabídky a ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

Písemná výzva k podání nabídky a ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Písemná výzva k podání nabídky a ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zadávací řízení na stavební práce Název zakázky: Stavební úpravy sportovního hřiště Zadavatel Martínkov 29, 675 44 Martínkov IČ: 00378151 Tato

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY OPRAVA STŘECH - OBYTNÝ SOUBOR VLNAŘSKÁ HEDVÁBNÁ 1117/7, 1118/9, 1119/11 A KAŠMÍROVÁ 1120/3

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY OPRAVA STŘECH - OBYTNÝ SOUBOR VLNAŘSKÁ HEDVÁBNÁ 1117/7, 1118/9, 1119/11 A KAŠMÍROVÁ 1120/3 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY výběrového řízení OPRAVA STŘECH - OBYTNÝ SOUBOR VLNAŘSKÁ HEDVÁBNÁ 1117/7, 1118/9, 1119/11 A KAŠMÍROVÁ 1120/3 1. Základní údaje o zadavateli... 2 2. Vymezení předmětu plnění... 2

Více

Město Turnov Městský úřad Turnov odbor životního prostředí

Město Turnov Městský úřad Turnov odbor životního prostředí Město Turnov Městský úřad Turnov odbor životního prostředí Antonína Dvořáka 335 511 22 Turnov VÁŠ DOPIS/ZE DNE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE/LINKA TURNOV DNE OZP/16/889/KOR ING. MALÁ/481 366 152 23.3.2016 h.mala@mu.turnov.cz

Více

Zadávací podmínky na veřejnou zakázku malého rozsahu na zhotovitele stavby : Metropolitní optická síť města Šumperka zemní práce

Zadávací podmínky na veřejnou zakázku malého rozsahu na zhotovitele stavby : Metropolitní optická síť města Šumperka zemní práce Naše čj.: MUSP 65263/2013 Naše sp. zn.: 65260/2013 RUI/EMLO *MUSPX019N8ZG* Zadávací podmínky na veřejnou zakázku malého rozsahu na zhotovitele stavby : Metropolitní optická síť města Šumperka zemní práce

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: Město Chrastava nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava IČ: 00262871 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Název veřejné zakázky: Zadavatel Název : Chrastava - odvodnění pozemku p.č.

Více

tímto vyzývá k podání nabídky pro veřejnou zakázku Dodávka NB 2016

tímto vyzývá k podání nabídky pro veřejnou zakázku Dodávka NB 2016 KARLOVARSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD ODBOR PROJEKTOVÉHO ŘÍZENÍ A INFORMATIKY KK tímto vyzývá k podání nabídky pro veřejnou zakázku Dodávka NB 2016 Tato zakázka je zakázkou malého rozsahu ve smyslu ust. 12 odst.

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č. 1/2013/RFP

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č. 1/2013/RFP VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č. 1/2013/RFP Pardubice, tř. Míru oprava, rekonstrukce a přístavba č. p. 60 a 450 generální klíč 1. Základní údaje o zadavateli: Rozvojový

Více

MINISTERSTVO ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY PRAHA 1, KARMELITSKÁ 7

MINISTERSTVO ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY PRAHA 1, KARMELITSKÁ 7 MINISTERSTVO ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY 118 12 PRAHA 1, KARMELITSKÁ 7 VÁŠ DOPIS ZNAČKY / ZE DNE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE PRAHA čj.:5 662/09-13 Kovrzek/1.412 2.4.2009 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu 1) Identifikační údaje zadavatele Dětský domov se školou, základní škola a středisko výchovné péče Jiříkov; IČ 00412040; se sídlem Čapkova 814/5,

Více

ČÍSLO ÚČTU: /0100 TEL:

ČÍSLO ÚČTU: /0100 TEL: IČ:00300268 DIČ:CZ00300268 BANK.SPOJENÍ:KB Praha 8 ČÍSLO ÚČTU:15730-081/0100 TEL:266106111 VÁŠ DOPIS ZNAČKY / ZE DNE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE / LINKA PRAHA DNE SOŠ/Ř- 061/2009 Hampl / 565 5.8.2009 Věc: Výzva

Více

Malby, linkrusty, nátěr topných těles na chodbách a schodištích. objektu Gymnázia, Praha 5, Nad Kavalírkou 1. v y z ý v á

Malby, linkrusty, nátěr topných těles na chodbách a schodištích. objektu Gymnázia, Praha 5, Nad Kavalírkou 1. v y z ý v á věc: Gymnázium, Praha 5, Nad Kavalírkou 1 příspěvková organizace Nad Kavalírkou 1/100, Praha 5, 150 00 tel: 257210925, 257224269 tel/fax : 257212086 mobil: +420 606 617812 bankovní spojení: 2002680002/6000

Více

Dobříšská 56, Mníšek pod Brdy, ,

Dobříšská 56, Mníšek pod Brdy, , MĚSTO MNÍŠEK POD BRDY Dobříšská 56, Mníšek pod Brdy, 252 10 Výzva k podání nabídek na veřejnou podlimitní zakázku na stavební práce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona č.137/2006

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE podaná dle zákona č. 134/2016 Sb. ze dne 19.dubna 2016 o zadávání veřejných zakázek, dle 27, 31 a 6 jako veřejná zakázka malého rozsahu. I. NÁZEV VEŘEJNĚ ZAKÁZKY: Horní Branná - chodníky

Více

Výzva k podání nabídky a zadávací podmínky k veřejné zakázce: Mokřad Onšov. Zadavatel: Správa Národního parku Podyjí

Výzva k podání nabídky a zadávací podmínky k veřejné zakázce: Mokřad Onšov. Zadavatel: Správa Národního parku Podyjí Výzva k podání nabídky a zadávací podmínky k veřejné zakázce: Mokřad Onšov Zadavatel: Správa Národního parku Podyjí 1 Identifikační údaje zadavatele 1.1 Základní údaje Název: Zastoupena: Sídlo: Správa

Více

Královopolské Vážany oprava dešťové kanalizace

Královopolské Vážany oprava dešťové kanalizace Město Rousínov Sušilovo náměstí 56, 683 01 Rousínov, IČ: 00292281, tel.: 517 324 820, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz, www.rousinov.cz ve smyslu 18, odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Oprava volného bytu č. 21 v domě č.p. 300 v ulici Sluneční v Pardubicích

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Oprava volného bytu č. 21 v domě č.p. 300 v ulici Sluneční v Pardubicích VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č.8 /2013/Město Oprava volného bytu č. 21 v domě č.p. 300 v ulici Sluneční v Pardubicích 1. Základní údaje o zadavateli: Statutární město Pardubice

Více

Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci:

Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci: Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci: VOP vozovek, Chodová Planá lokalita Slovany Zadavatel zasílá výzvu dodavatelům k podání veřejné nabídky podle 27 odst. b zákona č.134/2016 Sb.,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu. Mateřská školka 4. třída Veltrusy

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu. Mateřská školka 4. třída Veltrusy Mateřská školka 4. třída Veltrusy zadavatel : Město Veltrusy Palackého 9 277 46 Veltrusy IČ 00237272 zastoupené starostou Bronislavem Havlínem místostarostou Tomášem Čapkem Oznámení zadávacího řízení je

Více

Mikroregion Opavsko severozápad Úvalno Úvalno

Mikroregion Opavsko severozápad Úvalno Úvalno Mikroregion Opavsko severozápad Úvalno 58 793 91 Úvalno Výzva více zájemcům k podání nabídky a prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení k veřejné zakázce na výstavbu víceúčelových hřišť

Více

R ~ Rozvojový fond Pardubice a.s., VYZV A K PODANI NABIDKY V RAMCI ZADANI VEREJNE ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU:

R ~ Rozvojový fond Pardubice a.s., VYZV A K PODANI NABIDKY V RAMCI ZADANI VEREJNE ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: R, ", r "v, VYZV A K PODANI NABIDKY V RAMCI ZADANI VEREJNE ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č. 26/20121RFP "Pardubice, tř. Míru - oprava, rekonstrukce a přístavba č.p. 60 a 450 úprava l.np pro KOH-I-NOOR" 1. Základní

Více

vyhlašuje poptávkové řízení veřejné zakázky malého rozsahu

vyhlašuje poptávkové řízení veřejné zakázky malého rozsahu STŘEDISKO VOLNÉHO ČASU, OSTRAVA-ZÁBŘEH, příspěvková organizace Gurťjevova 8, Ostrava-Zábřeh 700 30 vyhlašuje poptávkové řízení veřejné zakázky malého rozsahu na zhotovení stavebního díla Výměna ležatých

Více