PENTA Slovensko, s. r. o. Teplická 3862, Poprad Slovenská Republika

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "www.penta-edm.sk www.exeron.de www.penta-edm.cz PENTA Slovensko, s. r. o. Teplická 3862, 058 01 Poprad Slovenská Republika"

Transkript

1 PENTA TRADING, spol. s r. o. Michelská 9/3, Praha 4 Česká Republika Tel., Fax: Tel., Fax: Fax: GSM: PENTA Slovensko, s. r. o. Teplická 3862, Poprad Slovenská Republika Tel.: Fax: GSM:

2

3 Přesnost, inovace a řešení pro elektroerozi Přesnost, inovace a řešení pro elektroerozi V tomto sloganu vězí vše, co v předchozích 30 letech udělalo z Exeronu přední vedoucí firmu v oboru. Neustálý vývoj a pokroková řešení v oblasti elektroeroze výrazně ovlivnila tuto oblast strojírenství. Firma se vyznačuje dokonalým prodejním servisem s vysokým know - how a příslovečným německým puntičkářským přístupem". Původní firma Herbert Walter GmbH je základem dnešního Exeron GmbH. Herbert Walter se zabýval vývojem elektroerozivních strojů již dříve před založením firmy. Tu založil v roce Nejdříve se specializoval na výrobu strojních dílů pomocí elektroerozivního obrábění. Později se rozhodl pro výrobu vlastního stroje a v roce 1978 vyrobil první hloubičku s označením HW 103 V. Změnou vlastníků, struktury firmy a přikoupením dalších výrobních závodů vzniká dnešní podoba Exeron GmbH. Více než 25 roků po vyrobení prvního stroje - patří Exeron k předním vedoucím výrobcům elektroerozivních strojů s kompletním výrobním programem, solidními technickými vědomostmi, vysokou kvalitou a rychlým servisem.

4 Historie Historie 1966: Herbert Walter zakládá stejnojmennou GmbH. 1975: Počátek vývoje vlastního elektroerozivního stroje. 1978: Vyskladnění prvního elektroerozivního stroje s typovým označením HW 103 V. Start výroby strojů podniku Herbert Walter. 1981: První čtyřosé CNC-řízení pro elektroerozivní hloubičku. 1985: Účast na dborném veletrhu EMO v Hannoveru. První portálový elektroerozivní stroj pod typovým označením exeron 304. Tento název je také dále využíván pro výrobní program strojů. 1991: Firma Okuma Japan se stává společníkem Walter-exeron, start společného vývoje elektroerozivní drátové řezačky Exeron D : Herbert Walter vzhledem k svému věku přestává podnikat a prodává svůj podíl ve společnosti firmě Okuma. Strojírenský závod Mafell v Oberndorfu je tím 100% vlastníkem Walter-exeron. První spolupráce s firmou PENTA Trading s. r. o. 1998: Walter-exeron získává Deckel-Multiform Erodiertechnik Wolfratshausen. Z toho vzniká jako nová firma exeron- multiform. 1999: Sloučení Walter-exeron a exeron-multiform je základem k dnešního Exeronu GmbH. Sídlo s vedením firmy, konstrukce a výroba jsou ve Fluorn-Winzelnu. Pobočka ve Wolfratshausenu se stává servisně odbytovým centrem. 2003: Exeron slaví 25 roků výroby vysoce přesných a výkonných elektroerozivních strojů. Navázání na dlouholetou spolupráci PENTA EXERON. 2005: Převzetím firmy DIGMA rozšířil Exeron svůj výrobní program o řadu HSC frézek a je nyní schopen nabízet komplexní řešení výroby nástrojů, elektrod a forem.

5 Firma Firma Stroje Exeron jsou navrženy jako jednoduchá a tuhá konstrukce, bez ostrých hran a rohů pro co nejlepší využití jejich funkčních vlastností. V této podobě stroje předkládá svým zákazníkům. Pozvolna získal Exeron v místě svého sídla, tak jako mnoho jiných závodů z této oblasti se svými produkty, celosvětově zvučné jméno a důležité významné mezinárodní postavení na trhu. Výroba a vedení firmy se centralizuje na jednom místě: To znamená vysokou flexibilitu, rychlou odezvu a seskupení všech vědomostí pro optimální a kvalitativní vyzrálou strojní výrobu. Pobočka ve Wolfratshausenu, asi 25 kilometrů na jih od Mnichova má funkci servisního a odbytového centra pro zákazníky z Bavorska, Rakouska a Švýcarska. Strojírenský závod Mafell AG vyrábí v 5 km vzdáleném Oberndorfu s 250 zaměstnanci nářadí pro profesionální obrábění dřeva. Také toto firma platí ve svém oboru jako jedena z vedoucích firem na trhu. Filozofie základního závodu si razí cestu v několika základních směrech. Vývoj a pokračování směru daného před 30-ti lety s portálovou konstrukcí stroje exeron 304, prvního elektroerozivního stroje s výměníkem elektrod nebo s manipulačním robotem AWEX.

6 Spolupráce Spolupráce Ne nadarmo se říká, že zaměstnanci jsou nejlepším kapitálem podniku. Všichni spolupracovníci jsou vysoce motivovaní specialisté, kteří ve firmě pracují dlouhou dobu a tak plynule využívají svých znalostí a přenáší je dál. Zkušenosti, soustavné vzdělávání a obsáhlé firemní know-how, které je všem u Exeronu k dispozici, podporuje vznik nových myšlenek, které se potom ve výsledku promítnou i v jiných strojírenských oborech. Díky flexibilitě středně velkého podniku mohou všichni zákazníci požadovat individuálně přizpůsobený stroj, který ve své firmě integrují do své vlastní speciální výroby. Tato možnost ulehčí každodenní práci a vede k vysoce hospodárnému využití stroje. Vysoce kvalitní výroba je nejvyšším cílem pro všechny spolupracovníky podniku. Každý den nově. To je výzva, kterou podnik a všichni jeho zaměstnanci rádi dodržují. Neboť teprve pak, když jsou zákazníci spokojeni, přenáší se spokojenost i na zaměstnance a na celou firmu.

7 Výroba Výroba Co možná nejrychlejší a nejkvalitnější výroba - to je dnes požadavek na každého výrobce strojů. Také Exeron není žádnou výjimkou. Značka kvality Made in Germany" má ve světě stále vynikající zvuk. Proto Exeron celou svou výrobu provádí pouze v Německu. Proto vyvíjí, konstruuje a montuje své stroje jen v hlavním sídle firmy Fluorn-Winzelnu s průběžnou kontrolou jakosti od specializovaných odborníků. Jestliže má zákazník na stroj individuální požadavky, začíná firemní vývojový tým na tomto úkolu ihned pracovat. Tím se dosáhne velmi rychlé reakce na požadavky a rychlého nalezení řešení. Také je velmi krátká doba mezi vývojem, konstrukcí a výrobou upraveného stroje. Firemní počítačová síť umožní nabídnout zákazníkům přesně to, co očekávají. Subdodávky se využívají zásadně jen od firem z blízkého okolí, kde je zaručena průběžná kontrola a rychlost dodávky. A to lze zajistit jen když externí dodavatel je z blízkého okolí. Nejrychleji se totiž problémy řeší osobním setkáním a konzultací odborníků. Pouhý rozhovor mnohdy stačí k vyřešení problému. Konstrukční úpravy stroje se také nejlépe vyřeší osobním setkáním. Stroje od Exeronu se vyznačují: Dobrou přístupností, jednoduchou údržbou, účelnou konstrukcí, kvalitním zpracováním, přesností a čistým provozem. Konstrukce a tvar je podřízen funkci a požadavkům na stroj.

8 Elektroerozivní Elektroerozivní hloubičky hloubičky Co odlišuje firmy, které mají vedoucí postavení na trhu? Vynikající jakost výrobků, dokonalý a obsáhlý servis a neustálý vývoj. Všeobecně individuální přístup ke každému přání zákazníka a k přizpůsobení stroje. Přesně takový výrobní program Exeron má. Od nejmenšího stroje Exeron 310 s optimálně rozmístěnými ovládacími prvky při minimální zastavěné ploše až k největším strojům Exeron 316 a 316 XXL v portálové konstrukci. Tím jsou stroje dokonale přístupné ze tří stran a shora. Nejmenší stroje se vyznačují velmi dobrou přístupností všech důležitých komponentů. Oblast využití EDM 310 je v rozsahu mikroeroze, lékařské technice a elektronice. Velké stroje EDM316 otevřely novou cestu pro další oblasti využívání technologie elektroeroze. Pro vynikající přístupnost k upínacímu stolu je výhodou stroje vysouvací pracovní vana s velmi krátkou dobou napuštění a vypuštění dielektrika. Výhodné je i integrované filtrační zařízení, chladicí jednotka, nádrž dielektrika a výměník nástrojů. Nejvhodnější oblast nasazení strojů řady EDM316 je při výrobě velkých forem např. v automobilovém průmyslu. Srdcem strojů Exeron je CNC řízení Exowin. Toto řízení je také vyráběno a vyvíjeno v Exeronu. Je proto dokonale přizpůsobené vlastnostem konstrukce strojů a individuálním požadavkům na oblast nasazení. Použití průmyslového PC umožňuje připojení všech normalizovaných periférií. Ovládání je pro obsluhu přehledné, snadno pochopitelné a příjemné.

9 Využití strojů - nasazení u zákazníků Využití strojů - nasazení u zákazníků Mnoho uživatelů má zvláštní a individuální požadavky na provedení stroje. Proto staví Exeron nejen standardní elektroerozivní hloubičky, ale nabízí zákazníkům kromě toho vypracování komplexního řešení pro příslušné potřeby elektroerozivního obrábění. Ty vychází z aktuálního výrobního programu zákazníka. Tak vznikne originální řešení požadavku od zkušeného dodavatele. Od počátku zadání a myšlenky řešení do realizace uplyne jen minimální nutná doba. Tato vysoká flexibilita přináší Exeronu stále nové domácí a hlavně mezinárodní zákazníky. Mezi ty významné patří hlavně Rolls Royce, Honeywell, Sagem, Stihl nebo Bosch. Ale také GE, nadnárodní smíšený koncern z USA. Úloha pro specialisty od Exeronu u tohoto případu byla: Výroba dílů pro výkonné plynové turbíny. Výsledkem je, že u GE nyní pracuje deset výrobních buněk Exeron 303 XXL Twin v konfiguraci se dvěma pracovními pinolami. Pracovní hlavy jsou řízeny a spravovány jedním CNC řídícím systémem. Obě pracovní hlavy jsou vybavené upínacím systémem pro velké elektrody a výměníky palet, které pracují se čtyřmi paletami o velikost 800 x 800 mm. Filtrační a chladicí zařízení je integrováno do jednoho komplexního systému.

10 CNC řízení CNC řízení Na základě dlouholetých zkušeností vyvinul Exeron pro své stroje vlastní CNC řízení - MF 10 Exowin. Tento systém je založen na využití průmyslového PC. Vyznačuje se jednoduchým ovládáním a potřebným počtem funkcí potřebných pro elektroerozivní hloubení. 3D-souvislé řízení dráhy pracuje pod operačním systémem Windows a je možné řídit a programovat až šest nezávislých os. Programování se provádí v následných NC-větách s grafickou podporou a nápovědné funkce usnadňují programování s využitím 3D měřicích strojů a automatizace. Toto řešení využívá velký počet palet obrobků a držáků elektrod pomocí výměníku nástrojů. Zároveň je k dispozici integrovaná technologická databanka pro všechny běžné obráběné materiály a druhy elektrod. Prostým výběrem několika málo parametrů systém navrhne nejvhodnější technologie pro obrábění. Planetovací funkce jsou v systému uloženy jako makra a grafická menu. Řízení lze začlenit do výrobních buněk a výrobních celků. K jednotlivým strojům jsou nabízeny komplexní balíky programového vybavení a volitelné doplňky. Ty pak tvoří ucelený a dále rozšiřitelný průhledný výrobní systém elektroerozivního obrábění. Digitální servosystém motory umožňují vysokorychlostní pohyb elektrody. U Z-osy je to až 10m/min. Generátor s vysokým výkonem pracuje s optimalizací erodovacího procesu DIGISPARK.

11 Automatizace Automatizace Elektroerozivní stroj, automatizovaná výroba a individuální systémový přístup - to jsou základní výhody od Exeronu. Další nabídkou jsou kompletní automatizované systémy skládající se z více strojů obsluhovaných pomocí přídavných periférií. Struktura jednotlivých strojů s otevřeným řízením propojených pomocí výměníků elektrod a paletovacích systémů obrobků není problémem. Spojení obstarává průmyslový robot. Vše je centrálně řízeno a je úzce navázáno na konstrukční CAD systémy a 3D měřicí stroje. Výkon komplexního systému značně vzroste se vzrůstajícími požadavky na systém. Dva příklady využití automatizace: Exo-cell 100/8 jako kompletní řešení a AWEX 100/5 jako automatizace pro jednotlivý stroj. Systém se skládá ze dvou elektroerozivních hloubiček EDM312 a EDM313 a robota FANUC, který oba stroje zásobuje elektrodami a paletami s obrobky o hmotnosti až 70 kg. Ekonomicky výhodný systém pro samostatný stroj se jmenuje AWEX 100/5. Čtyři palety pro obrobky a zásobník na 100 elektrod dělají z elektroerozivní hloubičky výkonný systém s maximálním využitím strojního času. Řízení oběhu elektrod výrazně zlepšuje konkurenceschopnost uživatele těchto zařízení.

12 Servis Servis Exeron spolu s Pentou nabízí pro své zákazníky velmi širokou paletu servisních služeb. Předprodejní servis zajišťuje spokojenost zákazníků ještě před samotným nákupem stroje a pomoc při výběru vhodné výrobní technologie. Pro uživatele strojů je standardně zajištěna služba dálkového řízení a údržby stroje přes Internet. Centrální servisní dispečink koordinuje všechny techniky, kteří tak mohou velmi rychle reagovat na požadavky zákazníků po celém území státu. Telefonní servis přináší při drobných problémech velmi rychlou pomoc a řešení problému. Zjednodušuje také objednávání náhradních dílů. Servisní vozidla jsou vybavena běžnými náhradními díly a servisní technici jsou neustále doškolováni a seznamováni s posledními novinkami aktuálním technickém stavu strojů ve výrobním závodě. Uživatelská školení se pořádají přímo u zákazníků, nebo ve školicím středisku Penty. Je možné i školení přímo ve výrobním závodě nebo pobočkách Exeron. Nejenom tedy dokonalá technika strojů Exeron a služeb Penty, ale také kompletní uživatelská školení dělají z Exeronu velmi známou a oblíbenou firmu v celosvětovém měřítku.

13 Ve světě Ve světě Prodej strojů a všech dalších produktů organizuje Exeron přes své zástupce a partnery v Evropě, Asii a U.S.A. Důležitou částí prodeje je samozřejmě evropský prostor. Obchodní partneři jsou dokonale vyškoleni ve výrobním závodě a proto je zajištěna stejná podpora zákazníků jak v Evropě, Asii i Americe. Vše je řízeno spolehlivým manažerským systémem. Exeron svou kvalitu dokladuje certifikátem jakosti ISO 9001:2000. Vše je do detailu propracované. Příklad: Celý CNC řídící systém stroje je k dispozici vždy v rodném jazyce uživatele. To je pouze malý příklad, který je ale rozhodující mírou spokojenosti zákazníka. Mnohaleté nepřerušené spojení s dlouholetými uživateli strojů také přispívá k neustálé oblibě a k zajištění přední pozice Exeronu na světovém trhu s elektroerozivními stroji. V České republice je dlouhodobým obchodním a servisním partnerem firma PENTA TRADING, spol. s r.o..

14 T e c h n i c k á d a t a Elektroerozivní hloubička EDM 310 Přesnost, inovace a řešení pro elektroerozi Model exeron EDM 310 Posuvy X x Y x Z 350 x 270 x 270 mm Upínací stůl 550 x 350 mm Pracovní vana 770 x 520 mm Objem dielektrika 400 l Odstup Stůl/Pinola min./max. 130/400 mm Nosnost elektrody max. 25 kg Hmotnost obrobku max. 500 kg Výška hladiny 300 mm Rozměry stroje Š x D x V 1812 x 1550 x 2210 mm Generátor 60 A Přívodní napětí 400 V, Ds, 50 Hz Příkon 8 kva

15 T e c h n i c k á d a t a Elektroerozivní hloubička E D M Přesnost, inovace a řešení pro elektroerozi Model exeron EDM 312 Posuvy X x Y x Z 450 x 300 x 300 mm Upínací stůl 820 x 400 mm Pracovní vana 900 x 520 mm Objem dielektrika 750 l Odstup Stůl/Pinola min./max. 150/450 mm Nosnost elektrody max. 30/150 kg Hmotnost obrobku max. 800 kg Výška hladiny 300 mm Rozměry stroje Š x D x V 1910 x 1798 x 2300 mm Generátor 60 A Přívodní napětí 400 V, Ds, 50 Hz Příkon 8 kva

16 T e c h n i c k á d a t a Elektroerozivní hloubička EDM 313 Přesnost, inovace a řešení pro elektroerozi Model exeron EDM 313 Posuvy X x Y x Z 620 x 420 x 400 mm Upínací stůl 1000 x 600 mm Pracovní vana 1070 x 670 mm Objem dielektrika 1200 l Odstup Stůl/Pinola min./max. 150/550 mm Nosnost elektrody max. 50/250 kg Hmotnost obrobku max kg Výška hladiny 400 mm Rozměry stroje Š x D x V 2315 x 2430 x 2450 mm Generátor 60 A Přívodní napětí 400 V, Ds, 50 Hz Příkon 12 kva

17 T e c h n i c k á d a t a Elektroerozivní hloubička EDM 314 Přesnost, inovace a řešení pro elektroerozi Model exeron EDM 314 Posuvy X xyxz 900 x 750 x 450 mm Upínací stůl 1150 x 850 mm Pracovní vana 1200 x 900 mm Objem dielektrika 1800 l Odstup Stůl/Pinola min./max. 250/700 mm Nosnost elektrody max. 50/500 kg Hmotnost obrobku max kg Výška hladiny 500 mm Rozměry stroje Š x D x V 2200 x 3410 x 3100 mm Generátor 60 A Přívodní napětí 400 V, Ds, 50 Hz Příkon 12 kva

18 T e c h n i c k á d a t a Elektroerozivní hloubička EDM 316/316 XXL Přesnost, inovace a řešení pro elektroerozi Model exeron EDM 316 exeron EDM 316XXL Posuvy X xyxz 1500 x 1150 x 600 mm 1800 x 1150 x 600 mm Upínací stůl 1750 x 1350 mm 2150 x 1350 mm Pracovní vana 1800 x 1400 mm 2200 x 1400 mm Objem dielektrika 5000 l 6000 l Odstup Stůl/Pinola min./max. 400/1000 mm 400/1000 mm Nosnost elektrody max. 50/1000 kg 50/1000 kg Hmotnost obrobku max kg 8000 kg Výška hladiny 750 mm 750 mm Rozměry stroje Š x D x V 2600 x 4700 x 3800 mm 2600 x 5500 x 3800 mm Generátor 100 A 100 A Přívodní napětí 400 V, Ds, 50 Hz 400 V, Ds, 50 Hz Příkon 18 kva 18 kva

19 T e c h n i c k á d a t a Řídící systém, popis Přesnost, inovace a řešení pro elektroerozi Bezúdržbové filtry (na přání) Řídící systém na bázi průmyslového PC s 3D řízením dráhy, až 6-ti os Velmi jednoduché ovládání ze základního ergonomického panelu a plnohodnotné klávesnice Snadné programování pomocí NC-vět s grafickou a textovou nápovědou Až 999 nulových bodů pro obrobky a upínací palety, které jsou proměřeny na měřících strojích a data lze předat do stroje Integrovaná databanka technologií se snadným výběrem vhodných pracovních parametrů Jsou k dispozici všechny používané planetovací cykly (kruh, koule, kužel, hvězdice, ) v makrech a grafických nabídkách Modulární systém, který lze snadno rozšířit o speciální zákaznické funkce Manuální ovladač Vysoce stabilní konstrukce optimalizovaná pomocí FEM, nedělený stojan stroje z polymerbetonu Minimální zastavěná plocha, integrované obslužné a pomocné systémy - dielektrikum, chlazení,. Vysouvací naplněná nádrž zaručuje volný přístup k obráběnému předmětu 4-osá simulace dráhového erodování Generátor s přednastavenými strategiemi Pevný stůl a spouštěcí pracovní vana

20 T e c h n i c k á d a t a Řídící systém, popis Přesnost, inovace a řešení pro elektroerozi Souběžný CNC řídící systém na bázi průmyslového PC s operačním systémem Windows Digitální AC-serva s vysokou rychlostí intervalového výplachu s inteligentním řízením Vysoce výkonný generátor s propracovanými planetovacími cykly a optimalizací erodovacího procesu Centrální mazání Externí programování Možnost rozšíření o plnou automatizaci výroby Svým zákazníkům předává zkušenosti a řeší rychle a individuálně jejich požadavky Exeron je specialista na High-Tech elektroerozivní technologie Svým zákazníkům předává zkušenosti a řeší rychle a individuálně jejich požadavky Vysoce přesná C-osa Hirschmann na Z-ose s vysoko rychlostním intervalovým výplachem pro dokonalé hloubení hlubokých žeber

21 fakta T e c h n i c k á d a t a Řídící systém, popis Přesnost, inovace a řešení pro elektroerozi Exeron je specialista na High-Tech elektroerozivní technologie Servis firmy PENTA s dokonalým zázemím a podporou EXERON Svým zákazníkům předává zkušenosti a řeší rychle a individuálně jejich požadavky Výměník elektrod Svým zákazníkům předává zkušenosti a řeší rychle a individuálně jejich požadavky Kvalitu výroby a služeb firma Exeron dokladuje certifikáty jakosti Dosažitelná drsnost 0,1 Ra. Tento vzorek Vám rádi osobně předvedeme.

22 T e c h n i c k á d a t a Automatizace AWEX Přesnost, inovace a řešení pro elektroerozi

23 T e c h n i c k á d a t a Bezobslužná externí filtrace Přesnost, inovace a řešení pro elektroerozi Popis bezobslužné externí filtrace POPIS FUNKCE Filtrace Znečištěné dielektrikum z pracovní nádrže je do tělesa filtru čerpáno z vnější strany. Částice se tedy usazují na vnější ploše filtru. Filtrové svíčky tvoří velmi velkou filtrační plochu. Z toho vyplývá velmi vysoká životnost těchto filtrů. Po určené době filtračního cyklu bude vně nahromaděný kal spláchnut zpětným proudem čistého dielektrika do odpadní nádoby. VÝHODY TOHOTO SYSTÉMU: Filtrace se provádí automaticky během erodovacího procesu. Celý cyklus je řízen programem. Je měnitelná doba cyklu a tím výkon filtrace. Žádné ztrátové časy řídícího systému Likviduje se jen samotný odpad. Proto je ca % úspora oproti papírovým filtrům. Propustnost filtru je 1 µm, proto se dosahuje extrémní čistoty dielektrika a optimalizace erodovacího procesu. Vysoká spolehlivost při bezobslužném provozu stroje. BEZOBSLUŽNÁ EXTERNÍ FILTRACE Nahrazení patronových filtrů

24 T e c h n i c k á d a t a Instalační parametry Přesnost, inovace a řešení pro elektroerozi C A B Typ stroje šířka A (mm) hloubka B (mm) výška C (mm) EDM EDM EDM EDM EDM EDM 316 XXL

AD3. Nová řada EDM hloubiček s lineárním motorem. SGF obvod pro malé opotřebení elektrod. Velká pracovní vana. Řídící systém s dotykovou obrazovkou

AD3. Nová řada EDM hloubiček s lineárním motorem. SGF obvod pro malé opotřebení elektrod. Velká pracovní vana. Řídící systém s dotykovou obrazovkou AD3 Na obrázku je stroj ve specifikaci CE Nová řada EDM hloubiček s lineárním motorem SGF obvod pro malé opotřebení elektrod Velká pracovní vana Řídící systém s dotykovou obrazovkou Nano&Solution Nové

Více

ARO robotické svařování správná volba

ARO robotické svařování správná volba Robotické svařování ARO robotické svařování správná volba Odbornost ve svařování Kleště Kompletní rada pneumatických kleští a kleští s elektrickým pohonem pro 50/60 Hz, nebo střední frekvenci MF Skříňka

Více

INOVACE A DOKONALOST CNC PORTÁLOVÁ OBRÁBĚCÍ CENTRA FV FV5. www.feeler-cnc.cz

INOVACE A DOKONALOST CNC PORTÁLOVÁ OBRÁBĚCÍ CENTRA FV FV5. www.feeler-cnc.cz INOVACE A DOKONALOST CNC PORTÁLOVÁ OBRÁBĚCÍ CENTRA FV FV5 www.feeler-cnc.cz CNC portálová obráběcí centra řady FV FV-3214 FV-3214 O výměnu nástrojů se stará spolehlivý řetězový zásobník s výměnnou rukou

Více

Prodej strojů pro elektroerozivní vrtání startovacích otvorů. Vrtačky startovacích otvorů pro vaše individuální potřeby

Prodej strojů pro elektroerozivní vrtání startovacích otvorů. Vrtačky startovacích otvorů pro vaše individuální potřeby Prodej strojů pro elektroerozivní vrtání startovacích otvorů Vrtačky startovacích otvorů pro vaše individuální potřeby Spolehlivé, špičkové erozivní stroje pro mnohostranné použití Vysoká výkonnost i u

Více

Technologie, která vás nadchne: Drátové řezačky BA Série

Technologie, která vás nadchne: Drátové řezačky BA Série Technologie, která vás nadchne: Drátové řezačky BA Série 2402 215 305 2037 Jednoduché ovládání Snadná údržba Nízké provozní náklady 64-BIT-CNC řízení 3D grafické funkce Optimalizační nástroje Kompaktní

Více

Filtry MANN+HUMMEL pro kompresory

Filtry MANN+HUMMEL pro kompresory Filtry MANN+HUMMEL pro kompresory MANN+HUMMEL filtry: spolehlivé a hospodárné Při výrobě stlačeného vzduchu velmi úzce spolupracují odlučovače oleje, které odstraňují olej ze vzduchu, se vzduchovými a

Více

efficiency in laser cutting Bystar L Velkoformátové laserové řezací systémy na plechy, roury a profily

efficiency in laser cutting Bystar L Velkoformátové laserové řezací systémy na plechy, roury a profily efficiency in laser cutting Bystar L Velkoformátové laserové řezací systémy na plechy, roury a profily 2 Bystar L velký, přesný a autonomní Vzhledem k velikosti pracovní oblasti překračují univerzálně

Více

Akumulátory Bosch: Optimální startovací výkon pro všechna vozidla

Akumulátory Bosch: Optimální startovací výkon pro všechna vozidla NOVINKA! Akumulátory Bosch S3 - S4 - S5 Akumulátory Bosch: Optimální startovací výkon pro všechna vozidla Správný akumulátor Bosch pro všechna vozidla S5: zdroj energie pro vozidla vyšší třídy S4: energie

Více

E[M]CONOMy. znamená: Nejenom výcvik, skutečná akce! CONCEPT MILL 250. CNC výcvik s průmyslovým výkonem

E[M]CONOMy. znamená: Nejenom výcvik, skutečná akce! CONCEPT MILL 250. CNC výcvik s průmyslovým výkonem [ E[M]CONOMy ] znamená: Nejenom výcvik, skutečná akce! CONCEPT MILL 250 CNC výcvik s průmyslovým výkonem Concept MILL 250 To je výcvik na maximální úrovni, s hlavním pohonem o výkonu 7kW, zásobníkem nástrojů

Více

To je ] Trénink při skutečné práci. Concept MILL 450. CNC výcvik s průmyslovým výkonem

To je ] Trénink při skutečné práci. Concept MILL 450. CNC výcvik s průmyslovým výkonem [ To je ] E[M]CONOMy: Trénink při skutečné práci. Concept MILL 450 CNC výcvik s průmyslovým výkonem Concept MILL 450 Zažijte bezkonkurenční obrábění. Concept Mill 450 je kompletní průmyslový stroj pro

Více

Automatizace je naší motivací

Automatizace je naší motivací Automatizace je naší motivací 02 Springer Automatizace je naší motivací Společnost Springer GmbH inovativní společnost pro váš úspěch v automatizaci Springer Automatizace je naší motivací Silou inovace,

Více

CNC SOUSTRUHY ROVNÉ LOŽE. Řada R

CNC SOUSTRUHY ROVNÉ LOŽE. Řada R CNC SOUSTRUHY ROVNÉ LOŽE Řada R CNC SOUSTRUHY ROVNÉ LOŽE Charakteristika Tyto univerzální soustruhy lze využívat jako CNC soustruhy nebo konvenční obráběcí stroje s digitálním odměřováním. Celková koncepce

Více

Řezací plotr G3. Seznámení. Your first choice in digtal cutting.

Řezací plotr G3. Seznámení. Your first choice in digtal cutting. Seznámení Your first choice in digtal cutting. Dokonalý v každém detailu Zpracování materiálu až do tloušťky 110mm, Katry G3 jsou k dispozici s výškou mostu 30, 60 nebo 120 mm v závislosti na konfiguraci.

Více

TMV-920 A/ TMV-1100A CNC vertikální obráběcí centrum

TMV-920 A/ TMV-1100A CNC vertikální obráběcí centrum TMV-920 A/ TMV-1100A CNC vertikální obráběcí centrum - Určeno pro silovější obrábění - Rychlá výměna nástroje 2,8 sec, s řezu do řezu 4 sec - Ergonomický design a komfortní obsluha - Dostupné v provedení

Více

TMV 850 / TMV 1050 CNC vertikální obráběcí centrum

TMV 850 / TMV 1050 CNC vertikální obráběcí centrum TMV 850 / TMV 1050 CNC vertikální obráběcí centrum - Určeno pro vysokorychlostní vrtání, frézování a řezání závitů - Rychlá výměna nástroje 3 sec, s řezu do řezu 4,7 sec - Ergonomický design a komfortní

Více

GF Machining Solutions. Mikron MILL P 800 U ST

GF Machining Solutions. Mikron MILL P 800 U ST GF Machining Solutions Mikron MILL P 800 U ST Mikron MILL P 800 U ST Soustružení. Hrubování. Dokončování. Jediná upínací operace. Mikron MILL P 800 U ST pro simultánní soustružení je nové řešení, založené

Více

G - série obrábění gra tu. hermeticky uzavřený pracovní prostor vysoký výkon a přesnost lineární posuvy & kuličkové šrouby

G - série obrábění gra tu. hermeticky uzavřený pracovní prostor vysoký výkon a přesnost lineární posuvy & kuličkové šrouby G série obrábění gra tu hermeticky uzavřený pracovní prostor vysoký výkon a přesnost lineární posuvy & kuličkové šrouby Obráběcí centra řady G jsou speciálně zkonstruována pro přesné, čisté a bezpečné

Více

INOVACE A DOKONALOST CNC HORIZONTÁLNÍ OBRÁBĚCÍ CENTRA FMH EH FBM. www.feeler-cnc.cz

INOVACE A DOKONALOST CNC HORIZONTÁLNÍ OBRÁBĚCÍ CENTRA FMH EH FBM. www.feeler-cnc.cz INOVACE A DOKONALOST CNC HORIZONTÁLNÍ OBRÁBĚCÍ CENTRA FMH EH FBM www.feeler-cnc.cz CNC horizontální obráběcí centra řady FMH FMH-500 (č.40) Rám tvaru T má integrované tříúrovňové vedení s žebrovanou výztuží

Více

ROVINNÉ BRUSKY. Řada AHR

ROVINNÉ BRUSKY. Řada AHR ROVINNÉ BRUSKY Řada AHR SLOUPOVÉ ROVINNÉ BRUSKY Charakteristika Brusky pro přesné broušení na plocho pro široké průmyslové využití, opravy, výrobu forem a nástrojů. Optimalizovaná struktura - hlavní části

Více

BOLLFILTER Automatik TYP Bayer AG. Vysoká kvalita s nízkými náklady

BOLLFILTER Automatik TYP Bayer AG. Vysoká kvalita s nízkými náklady BOLLFILTER Automatik TYP 6.04 Bayer AG Bayer AG Vysoká kvalita s nízkými náklady Úkol Plně automatická ochranná filtrace pro průtokové množství až 18 m 3 /h Plně automatizovaná ochranná filtrace s relativně

Více

PENTA CNC České hloubičky světové úrovně!

PENTA CNC České hloubičky světové úrovně! PENTA CNC České hloubičky světové úrovně! PENTA CNC Váš partner pro elektroerozivní hloubení Vážení obchodní partneři, dovolujeme si Vám představit české elektroerozivní hloubičky PENTA CNC dosahující

Více

MSM kw. Olejem mazané šroubové kompresory SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE

MSM kw. Olejem mazané šroubové kompresory SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE MSM 30-75 kw Olejem mazané šroubové kompresory Kompresory z řady MSM s příkony od 30 do 75 kw se vyznačují zejména vysokým výkonem a malou zastavěnou plochou. Uživatelské benefity Vysoký objemový průtok

Více

On-line datový list. FLOWSIC150 Carflow MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE PRŮTOKU

On-line datový list. FLOWSIC150 Carflow MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE PRŮTOKU On-line datový list FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. FLOWSIC150 Carflow Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou

Více

K-Series. Vysokorychlostní EDM vrtací stroje pro malé průměry. Nano&Solution

K-Series. Vysokorychlostní EDM vrtací stroje pro malé průměry. Nano&Solution K-Series Vysokorychlostní EDM vrtací stroje pro malé průměry Nano&Solution K1C Vysokorychlostní EDM vrtací stroj Nejlépe prodávaný stroj v přijatelné cenové hladině Provoz Řídící panel a displej jsou umístěny

Více

Technologie pro Průmyslové Čištění. Čistý byznys

Technologie pro Průmyslové Čištění. Čistý byznys Technologie pro Průmyslové Čištění Čistý byznys Při čištění průmyslových dílů záleží na dosažení nezbytných požadavků na čistotu, buď pro následující procesy nebo pro vysokou kvalitu a funkčnost dílů,

Více

SONETTO. Vzduchové kompresory SONETTO 8-20

SONETTO. Vzduchové kompresory SONETTO 8-20 SONETTO Vzduchové kompresory SONETTO 8-20 Alup Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma Alup Kompressoren má více než 90 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet

Více

SVĚTOVÝ DEN ŠETŘENÍ V HURCO VÝHODNÁ NABÍDKA! POUZE PO OMEZENOU DOBU.

SVĚTOVÝ DEN ŠETŘENÍ V HURCO VÝHODNÁ NABÍDKA! POUZE PO OMEZENOU DOBU. SVĚTOVÝ DEN ŠETŘENÍ V HURCO VÝHODNÁ NABÍDKA! POUZE PO OMEZENOU DOBU. www.hurco.cz SPOLEČNOST 50 LET SPOLEČ NOSTI HURCO Mezinárodně působící společnost HURCO Companies Inc. založili v roce 1968 Gerald Roch

Více

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100 SCK Vzduchové kompresory SCK 41-100 ALUP Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma ALUP Kompressoren má více než 85 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet taková

Více

TNL-160AL. CNC soustruh

TNL-160AL. CNC soustruh TNL 160AL CNC soustruh Typ Max. oběžný průměr nad ložem Max. oběžný průměr nad suportem Max. průměr obrábění TNL-160AL Ø 620 mm Ø 410 mm Ø530 mm - Tuhá litinové lože vyrobené z jednoho kusu se sklonem

Více

Být předním světovým dodavatelem v oblasti komplexního řešení zpracování plechu a přitom si zachovat individuální přístup k zákazníkům.

Být předním světovým dodavatelem v oblasti komplexního řešení zpracování plechu a přitom si zachovat individuální přístup k zákazníkům. Vize Být předním světovým dodavatelem v oblasti komplexního řešení zpracování plechu a přitom si zachovat individuální přístup k zákazníkům. Mise Zpřístupňujeme zákazníkům moderní výrobní technologie,

Více

Řešení Vašeho nástrojového managementu

Řešení Vašeho nástrojového managementu Řešení Vašeho nástrojového managementu TDM Systems komp TDM Systems profesionálové pro správu nástrojových dat Již více než 20 let vyvíjí a prodává společnost TDM Systems GmbH software pro organizaci nástrojů

Více

RMB & RMB IVR kw

RMB & RMB IVR kw RMB & RMB IVR 22-37 kw Přímý pohon / Převodovka Olejem mazané šroubové kompresory s pevnou nebo proměnnou rychlostí Robustní, spolehlivé, efektivní RMB 22-37 Pohon pomocí převodovky RMB 22-37 IVR Přímý

Více

SCK. Vzduchové kompresory. SCK 3-40 & Allegro 8-11

SCK. Vzduchové kompresory. SCK 3-40 & Allegro 8-11 SCK Vzduchové kompresory SCK 3-40 & Allegro 8-11 Alup Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma Alup Kompressoren má více než 90 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet

Více

Automatizované sklady pro hutní materiál

Automatizované sklady pro hutní materiál Automatizované sklady pro hutní materiál schwab TLI Páternosterový sklad pro hutní a tyčový materiál Systémy schwab představují moderní a technicky dokonalé řešení logistických celků v oblasti skladování

Více

Machines. HELLER Obráběcí centra. Měřítko pro obrábění v 5 -ti osách. Nová řada F.

Machines. HELLER Obráběcí centra. Měřítko pro obrábění v 5 -ti osách. Nová řada F. Machines HELLER Obráběcí centra Měřítko pro obrábění v 5 -ti osách. Nová řada F. V krátkosti FT 2000/4000 Dvě velikosti strojů s různými pracovními prostory: FT 2000 (630/630/830) a FT 4000(800/800/1000)

Více

STLAČENÝ VZDUCH OD ROKU Prodloužená záruka 6 let se servisním plánem MyCare BLADE BUDOUCNOST NASTÁVÁ JIŽ DNES. BLADE i 8 12 S přímým převodem

STLAČENÝ VZDUCH OD ROKU Prodloužená záruka 6 let se servisním plánem MyCare BLADE BUDOUCNOST NASTÁVÁ JIŽ DNES. BLADE i 8 12 S přímým převodem STLAČENÝ VZDUCH OD ROKU 1919 Prodloužená záruka 6 let se servisním plánem MyCare BLADE BUDOUCNOST NASTÁVÁ JIŽ DNES BLADE i 8 12 S přímým převodem Mattei: více než 90 let výzkumu a spolehlivosti Firma Ing.

Více

Vláknový laser UBRA LX

Vláknový laser UBRA LX Vláknový laser UBRA LX Vláknový laser UBRA LX Vláknový laser UBRA představuje vysokorychlostní 2D laserový systém pro efektivní dělení materiálu spojené s vysokou účinností, dynamikou, spolehlivostí a

Více

TMV 510 AII / TMV 510 CII CNC vertikální obráběcí centrum

TMV 510 AII / TMV 510 CII CNC vertikální obráběcí centrum TMV 510 AII / TMV 510 CII CNC vertikální obráběcí centrum - Určeno pro vysokorychlostní vrtání, frézování a řezání závitů - Rychlá výměna nástroje 0,8 sec, s řezu do řezu 2 sec - Ergonomický design a komfortní

Více

Prodej strojů Výhodné ceny Záruční a pozáruční servis Technická podpora Financování

Prodej strojů Výhodné ceny Záruční a pozáruční servis Technická podpora Financování Prodej strojů z dovozu realizuje společnost, která má zkušenosti se zahraničním obchodem v Číně a na Taiwanu již od r. 2008. Na základě poptávek zákazníků byl postupně zahájen i dovoz obráběcích strojů.

Více

TNL-130AL. CNC soustruh

TNL-130AL. CNC soustruh TNL 130AL CNC soustruh Typ Max. oběžný průměr nad ložem Max. oběžný průměr nad suportem Max. průměr obrábění TNL-130AL Ø 620 mm Ø 410 mm Ø 410 mm - Tuhá litinové lože vyrobené z jednoho kusu se sklonem

Více

NASTAVOVACÍ PŘÍSTROJE

NASTAVOVACÍ PŘÍSTROJE NASTAVOVACÍ PŘÍSTROJE Firma Trimos jako jedna z mála na světě vyrábí komplexní program kontrolních a nastavovacích přístrojů. Jsou nezbytným pomocníkem při kontrole, seřízení a nastavení nástrojů a jejich

Více

On-line datový list. SHC500 SHC500 Gravimat GRAVIMETRICKÉ PRACHOMĚRY

On-line datový list. SHC500 SHC500 Gravimat GRAVIMETRICKÉ PRACHOMĚRY On-line datový list SHC500 SHC500 Gravimat A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 13284-1 certified Objednací informace Typ Výrobek č. SHC500 Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku

Více

Rotační šroubové kompresory RMF 110-132 - 160 kw

Rotační šroubové kompresory RMF 110-132 - 160 kw Rotační šroubové kompresory RMF 110-132 - 160 kw SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Rotační šroubové kompresory RMF vysoký výkon vysoká spolehlivost snadná údržba to vše je výsledkem desetiletí zkušeností s vývojem

Více

BySpeed Pro. laser cutting. efficiency in. Dynamický úsporný balíček pro maximální spolehlivou produkci

BySpeed Pro. laser cutting. efficiency in. Dynamický úsporný balíček pro maximální spolehlivou produkci efficiency in laser cutting BySpeed Pro Dynamický úsporný balíček pro maximální spolehlivou produkci 2 BySpeed Pro dynamické, efektivní, nepostradatelné BySpeed Pro je dynamický úsporný balíček pro maximální

Více

ByVention. milestone in. laser cutting. Nejmenší laserové řezací zařízení na standardní formáty plechů

ByVention. milestone in. laser cutting. Nejmenší laserové řezací zařízení na standardní formáty plechů milestone in laser cutting ByVention Nejmenší laserové řezací zařízení na standardní formáty plechů ByVention nejvyšší efektivita a vše, co k tomu patří Neobyčejný systém pro řezání laserem ByVention zaručuje

Více

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů ogimat SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů Výhody Skladovací věž LogiMat Ergonomický a výkonný systém pro skladování a vychystávání drobných dílů LogiMat

Více

Olepovačka hran Optimat KDN 330 - KDF 350 C

Olepovačka hran Optimat KDN 330 - KDF 350 C Olepovačka hran Optimat KDN 330 - KDF 350 C vše co si řemeslo žádá Konstrukční řada pro všechny materiály Inovace splňující požadavky zákazníků Celosvětově více jak 4000 spokojených zákazníků používá denně

Více

On-line datový list MCS100FT-C SYSTÉMY CEMS

On-line datový list MCS100FT-C SYSTÉMY CEMS On-line datový list A B C D E F Technická data v detailu Systém Objednací informace Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a závisí na dané

Více

Rotační šroubové kompresory. RMF 110-132 - 160 kw SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE

Rotační šroubové kompresory. RMF 110-132 - 160 kw SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Rotační šroubové kompresory RMF - - kw SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Rotační šroubové kompresory RMF vysoký výkon vysoká spolehlivost snadná údržba to vše je výsledkem desetiletí zkušeností s vývojem a konstrukcí

Více

ODBORNÝ VÝCVIK VE 3. TISÍCILETÍ. Elektroerozivní obrábění řezání drátovou pilou

ODBORNÝ VÝCVIK VE 3. TISÍCILETÍ. Elektroerozivní obrábění řezání drátovou pilou Projekt: ODBORNÝ VÝCVIK VE 3. TISÍCILETÍ Téma: Elektroerozivní obrábění řezání drátovou pilou Obor: Nástrojař, Obráběč kovů Ročník: 1. Zpracoval(a): Pavel Rožek Střední průmyslová škola Uherský Brod, 2010

Více

VYROBENO V RAKOUSKU INOVATIVNÍ VÝROBKY NA VŠECHNA POLE.

VYROBENO V RAKOUSKU INOVATIVNÍ VÝROBKY NA VŠECHNA POLE. VYROBENO V RAKOUSKU INOVATIVNÍ VÝROBKY NA VŠECHNA POLE. REGENT VYRÁBÍ PERFEKTNÍ TECHNIKU PRO ZEMĚDĚLSTVÍ. JIŽ 85 LET VYRÁBÍ V HORNÍM RAKOUSKU TY NEJKVALITNĚJŠÍ ZEMĚDĚLSKÉ STROJE. Dlouhodobé zkušenosti,

Více

BySprint. efficiency in. laser cutting. Ekonomické laserové řezací zařízení pro aplikace převážně do šesti milimetrů

BySprint. efficiency in. laser cutting. Ekonomické laserové řezací zařízení pro aplikace převážně do šesti milimetrů efficiency in laser cutting BySprint Ekonomické laserové řezací zařízení pro aplikace převážně do šesti milimetrů 2 BySprint soustředěný a ekonomický BySprint je optimální zařízení pro uživatele, kteří

Více

Inteligentní a energeticky úsporný pohon

Inteligentní a energeticky úsporný pohon Logo spoločnosti - JPG rozlíšenie 200x200 pxl. Názov spoločnosti: Wittmann Battenfeld CZ, spol. s r.o. Komodita:(vypísať slovom) Vstrekovacie lisy a periférne zariadenia Základné informácie o spoločnosti:

Více

Strojní pásová pila INDIVIDUAL DGH

Strojní pásová pila INDIVIDUAL DGH FIPAS pily na kov s.r.o Czech Strojní pásová pila INDIVIDUAL 720.540 DGH 1. Zobrazení stroje Změna technických parametrů vyhrazena BOMAR, spol. s r.o. 2. Krátký popis pily a standardní vybavení Stroj Individual

Více

Řada MSL 2,2-15 kw. Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE

Řada MSL 2,2-15 kw. Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Řada MSL 2,2-15 kw Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ SPOLEHLIVÁ Kompresory MSL Řada kompresorů MSL kombinuje jednoduchost a cenovou výhodnost pístových kompresorů

Více

VTC-40. Japonská stolová vertikální frézovací, vrtací a závitovací centra s kuželem vel. 40 OBRÁBĚCÍ STROJE

VTC-40. Japonská stolová vertikální frézovací, vrtací a závitovací centra s kuželem vel. 40 OBRÁBĚCÍ STROJE OBRÁBĚCÍ STROJE Japonská stolová vertikální frézovací, vrtací a závitovací centra s kuželem vel. 40 VTC-40 VTC-40a VTC-40b Rychloposuvy 48 m.min -1 Výměna nástroje 1,2 s Synchronizované závitování při

Více

CNC soustružnická centra se šikmým ložem

CNC soustružnická centra se šikmým ložem CNC soustružnická centra se šikmým ložem FTC FTB www.feeler-cnc.cz CNC soustružnická centra se šikmým ložem řady FTC FTC-10 velmi malý půdorys (1,8 x 1,3 m) oběžný průměr na ložem 520 mm maximální obráběný

Více

DUGARD. VMCs DUGARD. Modelová řada E a XP Vertikální obráběcí centra DUGARD. Dodavatel obráběcích strojů již od roku 1939

DUGARD. VMCs DUGARD. Modelová řada E a XP Vertikální obráběcí centra DUGARD. Dodavatel obráběcích strojů již od roku 1939 DUGARD Dodavatel obráběcích strojů již od roku 1939 DUGARD VMCs Modelová řada E a XP Vertikální obráběcí centra DUGARD www.cnc-inaxes.cz info@cnc-inaxes.cz +42 494 3 967 DUGARD řada E DUGARD řada XP Optimální

Více

Řada MSL 2,2-15 kw. Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE

Řada MSL 2,2-15 kw. Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Řada MSL 2,2-15 kw Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ CHYTRÉ TECHNICKÉ ŘEŠENÍ Nižší náklady na údržbu a prodloužené servisní intervaly Velice jednoduchá konstrukce

Více

VC-608/ VC-610/711 CNC vertikální obráběcí centrum

VC-608/ VC-610/711 CNC vertikální obráběcí centrum VC-608/ VC-610/711 CNC vertikální obráběcí centrum - Určeno pro přesné obrábění forem a náročných kontur - Vysokorychlostní obrábění 12.000 20.000 ot/min - Ergonomický design a komfortní obsluha - Systém

Více

Jednonádržová myčka s automatickým posuvem košů STR 110. Velká síla na nejmenším prostoru

Jednonádržová myčka s automatickým posuvem košů STR 110. Velká síla na nejmenším prostoru Jednonádržová myčka s automatickým posuvem košů STR 110 Velká síla na nejmenším prostoru Optimální mycí výsledky STR 110 vysoký výkon a flexibilita Winterhalter specialista na inovativní řešení mytí +

Více

INOVACE A DOKONALOST CNC VERTIKÁLNÍ OBRÁBĚCÍ CENTRA FVP VMP QMP HV U. www.feeler-cnc.cz

INOVACE A DOKONALOST CNC VERTIKÁLNÍ OBRÁBĚCÍ CENTRA FVP VMP QMP HV U. www.feeler-cnc.cz INOVACE A DOKONALOST CNC VERTIKÁLNÍ OBRÁBĚCÍ CENTRA FVP VMP QMP HV U www.feeler-cnc.cz CNC vertikální obráběcí centra řady FVP FV-1500A FVP-1000A Model FV-1500A má 4 lineární vedení osy Y, ostatní modely

Více

CNC SOUSTRUŽNICKÁ CENTRA FTC

CNC SOUSTRUŽNICKÁ CENTRA FTC INOVACE A DOKONALOST CNC SOUSTRUŽNICKÁ CENTRA FTC HT www.feeler-cnc.cz CNC soustružnická centra se šikmým ložem FTC-350, FTC-450, FTC-640 FTC-350 FTC-450 FTC-640 řada FTC-350 řada FTC-450 řada FTC-640

Více

RASACUT Modulární řezací centra orientovaná na budoucnost

RASACUT Modulární řezací centra orientovaná na budoucnost RASACUT Modulární řezací centra orientovaná na budoucnost MODULÁRNÍ SYSTÉM BEZPEČNOST PROCESU SILNY VYKON VYSOKÁ ŽIVOTNOST HOSPODÁRNOST Vysoce výkonné pily, které se přizpůsobí budoucnosti. Vysoká životnost

Více

Umění broušení. Výrobní řada

Umění broušení. Výrobní řada Umění broušení Výrobní řada Přednosti Více než 100 variant brousících vřeteníků Optimální řešení pro každou úlohu broušení díky modulární koncepci stroje. Broušení závitů Rovnoběžné s osou nebo se skloněným

Více

Sonetto. Šroubové kompresory SONETTO 8-20

Sonetto. Šroubové kompresory SONETTO 8-20 Sonetto Šroubové kompresory SONETTO 8-20 Dědictví značky ALUP Název firmy založené v roce 1923 v německém Köngenu byl odvozen od produktů pro automobilový průmysl, které byly vyráběny v malé mechanické

Více

PRINZ technika řetězových pil: Výzva pro řezání

PRINZ technika řetězových pil: Výzva pro řezání PRINZ technika řetězových pil: Výzva pro řezání V oblasti techniky řetězových pil vyvíjí a vyrábí přední rakouská společnost PRINZ už od roku 1947 pro profesionální použití pily, příslušenství a náhradní

Více

ELEKTRICKÝ KLADKOSTROJ GPM

ELEKTRICKÝ KLADKOSTROJ GPM ELEKTRICKÝ KLADKOSTROJ GPM Ivan Muri, CEO Jsme švýcarský výrobce s plně automatizovaným výrobním procesem s výrobním závodem ve Švýcarsku. Vysoká funkčnost, trvanlivost a robustnost našich výrobků pomáhá

Více

CleanAIR. bezolejové kompresory CNR 5,5-7,5

CleanAIR. bezolejové kompresory CNR 5,5-7,5 CleanAIR bezolejové kompresory CNR 5,5-7,5 Bezolejové kompresory Průmyslové obory, jako jsou potravinářství, nápojový průmysl, elektronická a textilní výroba, nemohou riskovat jakoukoliv přítomnost oleje

Více

E D M D Ě R O V A Č K Y K A T A L O G S T R O J Ů

E D M D Ě R O V A Č K Y K A T A L O G S T R O J Ů E D M D Ě R O V A Č K Y K A T A L O G S T R O J Ů Zenit dodává na český trh EDM děrovací stroje vlastní značky Z-VOID. Stroje montované na Taiwanu na základě požadavků konzultovaných se Zenitem představují

Více

Dopravní množství: 1.75 48.72 m 3 /min

Dopravní množství: 1.75 48.72 m 3 /min Šroubové kompresory Dopravní množství: 1.75 48.72 m 3 /min 3 INTELIGENTNÍ STAVBA SYSTÉMU 11-22 11-22 PLUS * 37-55 75-160 * Varianta PLUS: Varianta O : s integrovanou kondenzační sušičkou, lze realizovat

Více

Řada GTarc: 3D tiskárny na kov pro průmyslovou výrobu

Řada GTarc: 3D tiskárny na kov pro průmyslovou výrobu Řada GTarc: 3D tiskárny na kov pro průmyslovou výrobu Řada GTarc kombinuje technicky vyspělou a osvědčenou metodu obloukového svařování s CAD výkresy konstruktérů výrobků a techniků ve zcela novém výrobním

Více

Jednoduché, chytré a spolehlivé odstranění vlhkosti ze stlačeného vzduchu.

Jednoduché, chytré a spolehlivé odstranění vlhkosti ze stlačeného vzduchu. Kondenzační sušičky MDX 400-84000 Jednoduché, chytré a spolehlivé odstranění vlhkosti ze stlačeného vzduchu. Kondenzační sušičky MDX Uživatelské benefity Jednoduchá instalace - lehký a kompaktní design

Více

BeA technika pro automatizaci přístroje a řešení pro každou oblast použití

BeA technika pro automatizaci přístroje a řešení pro každou oblast použití BeA technika pro automatizaci přístroje a řešení pro každou oblast použití BeA technika pro automatizaci přístroje řešení servis Inovační systém BeA MODUL je speciálně vyvinut a vyráběn pro stacionární

Více

Výrobní program Kränzle 2017 ŘADA K 1050 VČETNĚ PŘÍSLUŠENSTVÍ. Made in Germany.

Výrobní program Kränzle 2017 ŘADA K 1050 VČETNĚ PŘÍSLUŠENSTVÍ. Made in Germany. Výrobní program Kränzle 2017 ŘADA K 1050 VČETNĚ PŘÍSLUŠENSTVÍ Made in Germany www.kranzle.cz Inovace na všech úrovních VÝSLEDNÁ VYSOKÁ KVALITA! Vlastní výzkum a vývoj je základním kamenem a současně hnacím

Více

Systémový partner v hydraulice. Vše z jedné ruky

Systémový partner v hydraulice. Vše z jedné ruky Systémový partner v hydraulice Systémový partner v hydraulice Vše z jedné ruky Hydraulika znamená HANSA-FLEX. Dnes více než kdy jindy. Firma HANSA-FLEX se vyvinula ve vedoucí evropský podnik v oblasti

Více

S PLYNULOU REGULACÍ Dopravní mnozství: ˇ 1.09 56.60 m 3 /min

S PLYNULOU REGULACÍ Dopravní mnozství: ˇ 1.09 56.60 m 3 /min SROUBOVÉ ˇ KOMPRESORY S PLYNULOU REGULACÍ Dopravní mnozství: ˇ 1.09 56.60 m 3 /min 3 INTELIGENTNÍ MODULÁRNÍ SYSTÉM 16 34 16 34 PLUS * 35 70 90 210 * Varianta PLUS : s integrovanou kondenzační sušičkou

Více

Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek

Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek Regionální zastoupení Náš závazek ve 30 zemích Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek po celém světě. Toto vyjádření je podpořeno - ve více než 50 pobočkách

Více

On-line datový list GM960 PROCESNÍ ŘEŠENÍ

On-line datový list GM960 PROCESNÍ ŘEŠENÍ On-line datový list A B C D E F Objednací informace Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a závisí na dané aplikaci a zákaznické specifikaci.

Více

trak systems Systémy trakční energie

trak systems Systémy trakční energie trak systems trak systems Systémy trakční energie trak Hoppecke - systémy trakční energie Žádný pohyb není možné uskutečnit bez energie. Materiál je třeba přepravovat z místa A do místa B. Trh vyžaduje

Více

Ústředna EPS řady 1200 od společnosti Bosch Bezpečnost na prvním místě

Ústředna EPS řady 1200 od společnosti Bosch Bezpečnost na prvním místě Ústředna EPS řady 1200 od společnosti Bosch Bezpečnost na prvním místě 2 Ústředna EPS řady 1200 Jednoduchá instalace, vysoká bezpečnost Kompletní ochrana přizpůsobená vašim potřebám Ústředna EPS řady 1200

Více

Bosch Rexroth v České republice. Produktová brožura

Bosch Rexroth v České republice. Produktová brožura Bosch Rexroth v České republice Produktová brožura 2 Bosch Rexroth, spol. s r. o. Rexroth v České republice PŘEDSTAVENÍ Od roku 1990 zastupujeme Bosch Rexroth AG, tohoto čelního světového výrobce komponentů

Více

RYCHLÁ CESTA K ÚSPĚCHU 3

RYCHLÁ CESTA K ÚSPĚCHU 3 RYCHLÁ CESTA K ÚSPĚCHU 3 www.hella.cz 2 3 RYCHLÁ CESTA K ÚSPĚCHU 3 S námi získáte náskok! Společnost HELLA urychlí vaši cestu k ekonomickému úspěchu nabídkou rozsáhlého sortimentu výrobků, profesionálního

Více

FEELER QM-23Aapc Fanuc 0i-MC

FEELER QM-23Aapc Fanuc 0i-MC Nabídka staršího stroje FELER CNC frézovací paletové centrum FEELER QM-23Aapc Fanuc 0i-MC Typ stroje: MODEL Strojní parametry Posuvy X Osa (pracovní stůl) Y Osa (saně) Z Osa (vřeteník) Vzdálenost čela

Více

PRÉCISE 6000 VÝHODY. Servis a údržba TECHNICKÉ ÚDAJE. Strana 1 (celkem 1)

PRÉCISE 6000 VÝHODY. Servis a údržba TECHNICKÉ ÚDAJE. Strana 1 (celkem 1) PRÉCISE 6000 VÝHODY První přístroj se zobrazením alfanumerického prostého textu Přirozeně nízký hluk Plně vyvinutý bezpečnostní systém Maximální koncentrace kyslíku je dosažena velmi rychle ihned po zapnutí

Více

Pro každý úkol jsou zde jednotky Vector.

Pro každý úkol jsou zde jednotky Vector. Pro každý úkol jsou zde jednotky Vector. LEHKÉ A JEDNODUCHÉ Je vašim cílem udržení stálé teploty na dlouhé vzdálenosti s maximálním užitečným zatížením a minimálním prostojem? Jednotka Vector 1350 v sobě

Více

Pro ještě více síly: nová technologie PowerFrame

Pro ještě více síly: nová technologie PowerFrame Pro ještě více síly: nová technologie PowerFrame 3 Maximální startovací výkon s akumulátory Bosch Správný akumulátor Bosch pro všechna vozidla Jasné, jednoduché a kompaktní: řada akumulátorů společnosti

Více

Drain Back Systemy. Made in Germany

Drain Back Systemy. Made in Germany Drain Back Systemy Made in Germany Špičková technologie Made in Germany Kromě vysoce výkonných plochých kolektorů vyrábí společnost STI produkt nazvaný Drain Back Systemy. Dlouholeté zkušenosti z oblasti

Více

On-line datový list FLOWSIC30 FLOWSIC30 / FLOWSIC30 PLYNOMĚR

On-line datový list FLOWSIC30 FLOWSIC30 / FLOWSIC30 PLYNOMĚR On-line datový list FLOWSIC30 FLOWSIC30 / FLOWSIC30 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. FLOWSIC30 Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku

Více

Horizontální obráběcí centra

Horizontální obráběcí centra Horizontální obráběcí centra MDH 65 MDH 80 MDH 65 MDH 80 MDH 100 Jde o přesná horizontální obráběcí centra ze společné dílny našeho čínského partnera společnosti DMTG a předního světového výrobce obráběcích

Více

KLIMATIZAČNÍ JEDNOTKA EnviMatic HC

KLIMATIZAČNÍ JEDNOTKA EnviMatic HC VÝROBNÍ ŘADA KLIAIZAČNÍ JEDNOKA Enviatic HC Řada Enviatic HC je inovovanou řadou jednotek Enviatic H. Disponuje pracovním režimem cirkulace a dochlazování vnitřního vzduchu, čehož je využito při letních

Více

Učení při výrobě. Concept turn 450. CNC výcvik s průmyslovým výkonem

Učení při výrobě. Concept turn 450. CNC výcvik s průmyslovým výkonem [ To je ] E[M]CONOMy: Učení při výrobě. Concept turn 450 CNC výcvik s průmyslovým výkonem Concept TURN 450 Nový rozměr CNC výcviku vhodný pro průmyslové účely. Stroj je vybaven osou C, poháněnými nástroji

Více

Přehled produktových řad. OL1 Přesné vedení v dráze v plném spektru SENZORY PRO MĚŘENÍ VZDÁLENOSTI

Přehled produktových řad. OL1 Přesné vedení v dráze v plném spektru SENZORY PRO MĚŘENÍ VZDÁLENOSTI Přehled produktových řad OL1 Přesné vedení v dráze v plném spektru Výhody A DENÍ V DRÁZE V PLNÉM SPEKTRU B C D Přesná detekce v rozsahu mikrometrů E F OL1 je díky svému 10 mm širokému světelnému pásu s

Více

DALEX SVAŘOVACÍ TECHNIKA TRADICE. INOVACE. VIZE.

DALEX SVAŘOVACÍ TECHNIKA TRADICE. INOVACE. VIZE. DALEX SVAŘOVACÍ TECHNIKA TRADICE. INOVACE. VIZE. 2 VČERA. DNES. ZÍTRA. V roce 1911 začala firma Niepenberg & Co. GmbH vyrábět produkty z vysoce ušlechtilých ocelí, především holicí čepele a žiletky. Po

Více

H - série vysokorychlostní obráběcí centra. tuhá mostová konstrukce prvotřídní výkon a přesnost lineární posuvy & kuličkové šrouby

H - série vysokorychlostní obráběcí centra. tuhá mostová konstrukce prvotřídní výkon a přesnost lineární posuvy & kuličkové šrouby H série vysokorychlostní obráběcí centra tuhá mostová konstrukce prvotřídní výkon a přesnost lineární posuvy & kuličkové šrouby Řada H je svojí speciální konstrukcí a výbavou určená pro ty nejnáročnější

Více

HandlingTech EROMOBIL - PRVNÍ POMOC PŘI ZLOMENÍ NÁSTROJE. Automations-Systeme

HandlingTech EROMOBIL - PRVNÍ POMOC PŘI ZLOMENÍ NÁSTROJE. Automations-Systeme EROMOBIL - PRVNÍ POMOC PŘI ZLOMENÍ NÁSTROJE Radiální erodovací jednotka MADE IN GERMANY Řešení v případě zlomení nástroj MADE IN GERMANY EROMOBIL Řešení v případě zlomení nástroje Kompaktní, funkční, praktický

Více

Rotační odjehlování...

Rotační odjehlování... TURNAMAT Pily Odjehlování Čištění Stohování Řešení Stroje Systémy Rotační odjehlování... Modulární stroje pro odstraňování otřepů z trubek a profilů. ...vyvinuté pro tvarové trubky a silné otřepy! Hledáte

Více

CNC VERTIKÁLNÍ OBRÁBĚCÍ CENTRA. Řada FB

CNC VERTIKÁLNÍ OBRÁBĚCÍ CENTRA. Řada FB CNC VERTIKÁLNÍ OBRÁBĚCÍ CENTRA Řada FB IKC-600FB-APC IKC-860FB-APC IKC-1100FB-APC S PALETOVOU VÝMĚNOU Velká nosnost & přesnost & vysoká produktivita Hydraulické upínání automatické výměny palet Automatický

Více

Dopravní množství: 1.75 48.72 m 3 /min

Dopravní množství: 1.75 48.72 m 3 /min www.almig.cz Šroubové kompresory Dopravní množství: 1.75 48.72 m 3 /min 2 INTELIGENTNĚ STLAČENÝ VZDUCH MADE IN GERMANY ALMiG KOMPRESORY s. r. o. je dceřiná společnost tradičního německého výrobce zařízení

Více

Plynové kotle. www.viadrus.cz

Plynové kotle. www.viadrus.cz Plynové kotle www.viadrus.cz Plynové kotle G36 stacionární samotížný plynový kotel G42 (ECO) stacionární plynový nízkoteplotní kotel vysoká provozní spolehlivost a dlouhá životnost litinového tělesa vysoká

Více