ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZADÁVACÍ DOKUMENTACE"

Transkript

1 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PARDUBICKÝ KRAJ dle 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky ZADAVATEL Krajská digitální spisovna a Krajské digitální úložiště dle ; E-; V souladu s ustanovením v ou ou Janou ou Obsah D Strana 1 (celkem 96)

2 Strana 2 (celkem 96)

3 1. Předmět veřejné zakázky d 1.1. Specifikace dle číselníku Common Procurement Vocabulary (CPV) Název CPV Druh zadávacího řízení a. Otevřené řízení dle 27 zákona pro zadání nadlimitní veřejné zakázky. Prioritní osa: Oblast podpory Výzva: - - Název projektu: Část IV. Výzvy Digitalizace a ukládání v a. c. Předběžné oznámení ve smyslu 86 zákona bylo uveřejněno ve Věstníku veřejných zakázek dne pod evidenčním číslem Účel veřejné zakázky a předmět plnění Strana 3 (celkem 96)

4 2.1. Účel veřejné zakázky 2.2. Předmět plnění r souladu s Dodávka krajské digitální spisovny (KDS) Dodávka krajského digitálního úložiště (KDU) Strana 4 (celkem 96)

5 2.2.3 Další součásti dodávky a instalace v v stanoven v e Záruční doba Z ode dne d Strana 5 (celkem 96)

6 2.2.5 Zkušební provoz díla díla a o e e v díla Doba udržitelnosti projektu díla Technická podpora a servis a a at Strana 6 (celkem 96)

7 - pr Pod pojmem servis se rozumí: - ou ou podporu Podrobný popis předmětu plnění 3. Termín plnění Strana 7 (celkem 96)

8 Předpokládaný termín zahájení plnění: - - předpoklad březen 2014 V so v níže specifikovaných etapách: Analýza a prováděcí projekt pro KDS a KDU ou en a 10 týdnů ode dne na Dodávka a implementace KDS v Dodávka a implementace KDU v 4. Místo plnění s prostor souladu s 5. Předpokládaná cena ,- 6. Platební podmínky, možnost překročení nabídkové ceny Zadavatel připouští navýšení nabídkové ceny v průběhu trvání smlouvy pouze v případě zvýšení zákonem stanovené sazby daně z přidané hodnoty podle zákona č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty v takovém případě bude zvýšena cena o příslušné navýšení sazby DPH ode dne účinnosti nové zákonné úpravy DPH. Strana 8 (celkem 96)

9 o dílo 7. Požadavky zadavatele na prokázání splnění kvalifikace Splnění kvalifikace Uchazeč je povinen prokázat svoji kvalifikaci nejpozději do lhůty stanovené pro podání nabídek. ekonomické a finanční způsobilosti podle 50 odst. 1 písm. c) zákona 7.1. Základní kvalifikační předpoklady Základní kvalifikační předpoklady splní uchazeč: s Strana 9 (celkem 96)

10 PARDUBICKÝ KRAJ nsolven Prokázání splnění základních kvalifikačních předpokladů Uchazeč prokazuje splnění základních kvalifikačních předpokladů podle předchozího odstavce předložením: (jde-li o právnickou osobu, musí konkrétní výpis předložit každý člen statutárního orgánu) b. (pouze jde-li o právnickou osobu) Strana 10 (celkem 96)

11 d Způsob prokázání, pravost a stáří dokladů Dodavatel v Primární doklady prokazující splnění základních kvalifikačních předpokladů (doklady, z nichž jsou pořizovány příslušné kopie) nesmí být ke dni podání nabídky starší 90 kalendářních dnů Profesní kvalifikační předpoklady Splnění profesních kvalifikačních předpokladů prokáže uchazeč, který předloží: pros v Do v 7.4. Čestné prohlášení o ekonomické a finanční schopnosti dodavatele V souladu s ustanovením 50 odst. 1 písm. c) zákona uchazeč doloží čestné prohlášení o finanční a ekonomické schopnosti dodavatele splnit předmět veřejné zakázky dle vzoru, který je přílohou č. 5 této ZD Technické kvalifikační předpoklady Seznam významných zakázek obdobného rozsahu a charakteru dodavatelem v do dne sou Strana 11 (celkem 96)

12 Z uveden - - Z - - Způsob prokázání přílohou výše uvedeného seznamu musí být v souladu s ustanovením 56 odst. 2 písm. a) zákona: smlouva s takovou osobou (tzn. jinou osobou, než veřejným zadavatelem) a doklad o uskutečnění plnění dodavatele, není-li současně možné osvědčení podle bodu b od této osoby získat z důvodů spočívajících na její straně. Z musí Upozornění: V souladu s novelou 56 provedenou zákonem č. 55/2012 Sb. nemohou být akceptována žádná čestná prohlášení o realizaci zakázek, ale prokázat referenční zakázky u jiných než veřejných zadavatelů lze pouze doložením příslušných osvědčení, nebo smluv a souvisejících dokladů (faktur), prokazujících plnění Seznam techniků, kteří se budou podílet na plnění zakázky ve smyslu 56 odst. 2 písm. b) zákona lenn u v Strana 12 (celkem 96)

13 1 x hlavní architekt (analytik) řešení x projektový manažer - - v 1 x specialista na realizaci KDS - - se m na d 1 x specialista na realizaci KDU - - se e dat Způsob prokázání: Uchazeč dále doloží nad rámec údajů uvedených v příloze č čestné prohlášení podepsané uchazečem popřípadě příslušným expertem o realizaci zakázek dokazujících požadovanou zkušenost a praxi s uvedením popisu zakázky, jména objednatele a kontaktní osobou objednatele a v m e Strana 13 (celkem 96)

14 7.6. Prokázání kvalifikace prostřednictvím subdodavatele PARDUBICKÝ KRAJ Dodavatel je v takovém případě povinen předložit: a) doklady prokazující splnění základního kvalifikačního předpokladu podle 53 odst. 1 písm. j) zákona (čestné prohlášení) a profesního kvalifikačního předpokladu podle 54 písm. a) - subdodavatelem a b) smlouvu uzavřenou se subdodavatelem, z níž vyplývá závazek subdodavatele k poskytnutí plnění a to alespoň v rozsahu, v jakém subdodavatel prokázal splnění kvalifikace podle 50 odst. 1 písm. b) a d) zákona 7.7. Prokázání kvalifikace v případě podání společné nabídky Má-li být předmět veřejné zakázky plněn několika dodavateli společně a, je každý z dodavatelů povinen prokázat splnění základních kvalifikačních předpokladů podle 50 odst. 1 písmeno a) a profesního kvalifikačního předpokladu podle 54 písm. a) v plném rozsahu a Podává-li nabídku více dodavatelů společně, jsou povinni přiložit k nabídce originál nebo ověřenou kopii listiny, a a n 7.8. Zvláštní způsoby prokázání kvalifikace a. Prokázání kvalifikace výpisem ze seznamu kvalifikovaných dodavatelů Strana 14 (celkem 96)

15 ne b. Prokázání kvalifikace certifikátem u c. Prokázání kvalifikace zahraniční osoby v - s d. Použití výpisu ze seznamu zahraničních dodavatelů v - s 8. Požadavky na jednotný způsob zpracování nabídky, podmínky pro podání nabídky V (vyplněný a podepsaný osobou oprávněnou jednat jménem uchazeče) v a to v ; Strana 15 (celkem 96)

16 e v oa ou dle ; u ; p dodavatel v ; s ; ; ZD; Strana 16 (celkem 96)

17 D; ; ; ; -- -a-o-- ; p 9. Požadavky na jednotný způsob zpracování nabídkové ceny sam ou a uveden v Detailní specifikace tvorby jednotlivých nabídkových cen: 9.1. Nabídková Cena A a 9.2. Nabídková Cena B let a Strana 17 (celkem 96)

18 PARDUBICKÝ KRAJ Výše nabídkové ceny B může činit maximálně 10% nabídkové ceny A. Nabídka s vyšší nabídkovou cenou B než 10% nabídkové ceny A, bude z posuzování vyřazena. pro souladu s se v Nabídkovou cenou se rozumí celková Požadavek zadavatele: Nabídková cena, popřípadě kterákoliv její součást, uvedená v nabídce na základě zadávací dokumentace musí mít kladnou hodnotu, zadavatel nepřipouští nulovou cenu. 10. Zabezpečení dokumentace uchazeče a nabídky s 11. Členění nabídky, obsah souladu s 12. Ostatní podmínky zadávacího řízení v Strana 18 (celkem 96)

19 souladu s V na - u a Požadavky na rozsah prezentace: Strana 19 (celkem 96)

20 PARDUBICKÝ KRAJ Způsob hodnocení nabídek Základní hodnotící kritérium pro zadání veřejné zakázky celková nabídková cena tvořená součtem nabídkové ceny A cena za kompletní realizaci zakázky, a nabídkové ceny B ceny za technickou podporu a servis v v Požadavek zadavatele: Strana 20 (celkem 96)

21 Nabídková cena musí obsahovat veškeré náklady dodavatele nezbytné pro řádnou a včasnou realizaci předmětu veřejné zakázky včetně nákladů souvisejících (např. vedlejší náklady, cestovní náklady, předpokládaná rizika spojená s realizací předmětu veřejné zakázky apod.). Uchazečem navržené ceny budou konstantní po celou dobu platnosti smluv. 14. Lhůta pro podání nabídek dne v 10:00 hodin. 15. Způsob podávání nabídek Uchazeč předloží nabídku v českém jazyce v 1 originále a v 1 kopii a 3 x v elektronické podobě na přenosném datovém nosiči - - Veřejná zakázka Krajská digitální spisovna a Krajské digitální úložiště!!! NEOTEVÍRAT!!! buď doporučeně poštou na adresu: Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice nebo osobně do ; ; e- 16. Termín otevírání obálek s nabídkami v 10:00 hodin v sídle Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubicep Strana 21 (celkem 96)

22 17. Zadávací lhůta 18. Prodloužení zadávací lhůty 19. Zrušení zadávacího řízení 20. Zadávací dokumentace D t na adrese - ; ; e Dodatečné informace k zadávací dokumentaci sou m a to - Písemná žádost musí být zadavateli ve smyslu 49 odst. 1 zákona doručena nejpozději 6 pracovních dnů před uplynutím lhůty pro podání nabídek. Poskytování dodatečných informací Strana 22 (celkem 96)

23 souladu s V Obchodní názvy obsažené v zadávací dokumentaci Pokud tato zadávací dokumentace obsahuje požadavky nebo odkazy na obchodní firmy, názvy nebo jména a příjmení, specifická označení zboží a služeb, které platí pro určitou osobu, popřípadě její organizační složku za příznačné, patenty na vynálezy, užitné vzory, průmyslové vzory, ochranné známky nebo označení původu, umožňuje zadavatel v takovém případě vždy a v plném rozsahu použít pro plnění veřejné zakázky i jiných, kvalitativně a technicky obdobných řešení. 21. Zvláštní povinnosti dodavatele o souladu s a 22. Ostatní ujednání Strana 23 (celkem 96)

24 Po rozhodnutí o výběru dodavatele je zadavatel povinen ve smyslu 147a zákona zveřejnit na svém profilu zadavatele text uzavřené smlouvy s vítězným uchazečem, včetně jejích případných změn a dodatků. Po ukončení plnění dle uzavřené smlouvy s vítězným uchazečem je zadavatel povinen ve smyslu 147a zákona zveřejnit na svém profilu zadavatele skutečně uhrazenou cenu za toto plnění. Dodavatel je povinen po ukončení plnění dle uzavřené smlouvy s vítězným uchazečem ve smyslu 147a zákona předat zadavateli seznam všech subdodavatelů, jimž za plnění subdodávky uhradil více než 10% z celkové ceny; pokud je toto % nižší, dodavatel nebude dokládat seznam, ale v termínech, stanovených v 147a odst. 5 zákona doloží zadavateli pouze čestné prohlášení, v němž uvede, že žádnému ze subdodavatelů neuhradil více než 10% z objemu veřejné zakázky. Objednatel je povinen ve smyslu 147a zákona tento seznam subdodavatelů, jimž za plnění subdodávky uhradil více než 10% z celkové ceny, zveřejnit na svém profilu zadavatele. Pokud je některý ze subdodavatelů akciovou společností, předloží dodavatel společně s výše uvedeným seznamem subdodavatelů rovněž aktuální seznam vlastníků akcií, jejichž souhrnná jmenovitá hodnota přesahuje 10 % základního kapitálu vyhotovený ve lhůtě 90 dnů přede dnem předložení výše uvedeného seznamu subdodavatelů V PhDr. Jana Haniková pověřená hejtmanem dne Strana 24 (celkem 96)

25 23. Další části zadávací dokumentace přílohy Příloha číslo Název přílohy 1 Doporučený způsob řazení obsahu nabídky 2 Čestné prohlášení k prokázání základních kvalifikačních předpokladů (vzor) 3 Čestné prohlášení uchazeče k zadávacím podmínkám 4 Čestné prohlášení ve smyslu 68 odst. 3 zákona 5 Čestné prohlášení ve smyslu 50 odst. 1 zákona ekonomická a finanční způsobilost 6 Seznam subdodavatelů, s jejichž pomocí bude uchazeč plnit předmět zakázky 7 Krycí list nabídky (vzor) 8 Cena za plnění předmětu veřejné zakázky, Cena A 9 Cena za technickou podporu a servis po dobu udržitelnosti projektu, Cena B 10 Závazný návrh Smlouvy o dílo 11 Závazný návrh Smlouvy servisní 12 Technické požadavky zadavatele a minimální požadované funkce na předmět plnění veřejné zakázky 13 Tabulky doložení splnění minimálních požadavků 14 Přehled profesních způsobilostí u osob zodpovědných za implementaci a poskytování servisních služeb Strana 25 (celkem 96)

26 Příloha č. 1 Doporučený způsob řazení obsahu nabídky Strana 26 (celkem 96)

27 Součásti nabídky požadované zákonem nebo zadavatelem v rámci veřejné zakázky (1 x originál + 1 kopie) v doporučeném pořadí Číslo přílohy dle ZD 1. Vyplněný krycí list 7 2. Prostá kopie výpisu z evidence Rejstříku trestů (u právnických osob od všech členů statutárního orgánu) 3. Prostá kopie potvrzení příslušného finančního úřadu o bezdlužnosti 4. Prostá kopie potvrzení příslušné OSSZ o bezdlužnosti 5. Prostá kopie výpisu z obchodního rejstříku (pokud je uchazeč v OŘ zapsán) 6. Prostá kopie dokladu o oprávnění k podnikání (živnostenský list/ listy, zakládací listina) 7. Čestné prohlášení o finanční a ekonomické schopnosti dodavatele splnit předmět veřejné zakázky 8. Seznam referenčních zakázek včetně osvědčení 9. Seznam techniků, kteří se budou podílet na plnění zakázky, včetně doložení jejich odborností a praxe dle bodu této zadávací dokumentace 10. Prohlášení o shodě 11. Čestné prohlášení uchazeče ve smyslu 68 odst. 3 zákona Čestné prohlášení ke splnění ostatních základních kvalifikačních předpokladů (včetně spotřební daně) 13. Vyplněný a podepsaný návrh smlouvy o dílo včetně všech příloh Vyplněný a podepsaný návrh smlouvy servisní včetně všech příloh Seznam případných subdodavatelů (pouze pokud uchazeč použije k plnění subdodávky) 16. Čestné prohlášení uchazeče k zadávacím podmínkám Tabulky doložení splnění minimálních požadavků na dodávku zakázky Krajská digitální spisovna a Krajské digitální úložiště 18. Popis základní architektury nabízeného řešení v členění dle přílohy č. 12 zadávací dokumentace 19. Detailní popis předmětu plnění a vlastností řešení dle přílohy č. 12 zadávací dokumentace 20. Návrh harmonogramu realizace projektu 21. Vyplněná hodnotící tabulka Nabídková cena A Vyplněná hodnotící tabulka Nabídková cena B Prohlášení o poskytnutí součinnosti od společnosti Gordic s.r.o., podepsané oprávněným zástupcem společnosti Gordic s.r.o. 24. Další informace uchazeče k nabídce, které uchazeč považuje za významné v souvislosti s předmětem plnění veřejné zakázky a které nejsou obsaženy v předchozích bodech Strana 27 (celkem 96)

28 Příloha č. 2 Čestné prohlášení k prokázání základních kvalifikačních předpokladů uchazeče (VZOR) Prohlašuji místopřísežně, že Č E S T N É P R O H L Á Š E N Í místa pod - Strana 28 (celkem 96)

29 Příloha č. 3 Čestné prohlášení uchazeče k zadávacím podmínkám (VZOR) Č E S T N É P R O H L Á Š E N Í ; ; d) jsem si vědom skutečnosti, že neposkytnutí údajů o subdodavatelích, kterým bude uhrazeno více než 10% z hodnoty předmětné veřejné zakázky a seznamu akcionářů takových subdodavatelů, pokud jsou akciovou společností, nebo nepředložení prohlášení, že takoví subdodavatelé neexistují, je posuzováno jako správní delikt dodavatele ve smyslu 120a zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů; e) výše uvedené doklady předložím zadavateli této veřejné zakázky v rozsahu a ve lhůtách, stanovených v 147a odst. 5 zákona; V Strana 29 (celkem 96)

30 Příloha č. 4 Čestné prohlášení uchazeče ve smyslu 68 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Č E S T N É P R O H L Á Š E N Í Místopřísežně prohlašuji, že: * nelze sestavit seznam statutárních orgánů nebo členů statutárních orgánů, kteří v posledních 3 letech od konce lhůty pro podání nabídek byli v pracovněprávním, funkčním či obdobném poměru u zadavatele ve smyslu 68 odst. 3 písm. a) zákona, neboť takové osoby neexistují, a) * (v případě, že takové osoby existují, je uchazeč povinen v tomto bodu prohlášení uvést jejich seznam), uvádím tento pravdivý seznam statutárních orgánů nebo členů statutárních orgánů, kteří v posledních 3 letech od konce lhůty pro podání nabídek byli v pracovněprávním, funkčním či obdobném poměru u zadavatele ve smyslu 68 odst. 3 písm. a) zákona:.... (doplní uchazeč) ** nelze sestavit seznam vlastníků akcií, jejichž souhrnná jmenovitá hodnota přesahuje 10 % základního kapitálu, neboť níže podepsaný uchazeč není akciovou společností, b) ** uvádím tento pravdivý seznam vlastníků akcií, jejichž souhrnná jmenovitá hodnota přesahuje 10 % základního kapitálu:.... (doplní uchazeč, je-li akciovou společností) c) jsem neuzavřel a ani v budoucnosti neuzavřu zakázanou kartelovou dohodu ve smyslu 3 zákona č. 143/2001 Sb., o ochraně hospodářské soutěže a o změně některých zákonů ve znění pozdějších předpisů v souvislosti s předmětnou veřejnou zakázkou. V Strana 30 (celkem 96)

31 * ** uchazeč vyplní body a), b) a c) tohoto prohlášení dle skutečnosti Příloha č. 5 Čestné prohlášení uchazeče ve smyslu 50 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Č E S T N É P R O H L Á Š E N Í Místopřísežně prohlašuji, že jsem jako dodavatel ekonomicky a finančně plně způsobilý splnit předmět veřejné zakázky Krajská digitální spisovna a Krajské digitální úložiště ; dále místopřísežně prohlašuji, že mi nejsou známy žádné skutečnosti, které by mohly moji ekonomickou a finanční způsobilost splnit předmět této veřejné zakázky v budoucnosti zpochybnit. Jsem si rovněž vědom skutečnosti, že uvedením nepravdivých údajů bych se dopustil správního deliktu dodavatele ve smyslu 120a zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů. V Strana 31 (celkem 96)

32 Seznam subdodavatelů, s jejichž pomocí bude uchazeč plnit předmět zakázky Příloha č. 6 V souladu s požadavkem zadavatele, uvedeném v článku 8 písm. k) zadávací dokumentace uvádím seznam subdodavatelů, kteří se budou podílet na plnění předmětu veřejné zakázky v rozsahu vyšším, než 10% jejího celkového finančního objemu. se sídlem Dodavatel se sídlem u se sídlem V Strana 32 (celkem 96)

33 Příloha č. 7 Krycí list nabídky Obchodní firma / název / jméno a příjmení uchazeče Sídlo/místo trvalého pobytu uchazeče Adresa pro poštovní styk Kontaktní osoba ve věci zakázky, ová adresa, kontaktní adresa, telefon Právní forma uchazeče IČ uchazeče (bylo li přiděleno) Jméno a funkce statutárního orgánu Jméno, příjmení a podpis osoby oprávněné jednat jménem či za uchazeče VYPLNÍ UCHAZEČ Cena A - Nabídková cena za kompletní realizaci veřejné zakázky Cena v Kč bez DPH CELKEM Sazba DPH v Kč Cena v Kč včetně DPH CELKEM 0,00 0,00 0,00 Cena B Cena za technickou podporu a servis po dobu udržitelnosti projektu, součet za roky 1, 2, 3, 4, 5. 0,00 0,00 0,00 Cena celkem = Cena A + Cena B 0,00 0,00 0,00 Tyto údaje jsou závaznou součástí nabídky a budou využity v rámci procesu hodnocení nabídek. Strana 33 (celkem 96)

34 Příloha č. 8 Cena za plnění předmětu veřejné zakázky, Cena A Část Položka Cena bez DPH v Kč DPH % Cena s DPH v Kč Analýza Programové vybavení Implementace Analýza Programové vybavení Implementace Cena A celkem Strana 34 (celkem 96)

35 Příloha č. 9 Cena za technickou podporu a servis po dobu udržitelnosti projektu, Cena B Cena v Kč Cena celkem v Kč rok 2 rok 3 rok 4 rok 5 rok 1,2,3,4,5. bez DPH včetně DPH bez DPH včetně DPH bez DPH včetně DPH bez DPH včetně DPH bez DPH včetně DPH Technická podpora a servis - Poskytované služby a Strana 35 (celkem 96)

36 Příloha č. 10 Závazný text návrhu Smlouvy o dílo Smlouva o dílo č. OR/14/XXXXX na dodávku a implementaci zakázky Krajská digitální spisovna a Krajské digitální úložiště, včetně poskytnutí licencí a dalších souvisejících služeb Smluvní strany 1. Objednatel: Pardubický kraj Komenského náměstí Pardubice 2. Zhotovitel: V Z O R adresa V Z O R du v V Z O R V Z O R V Z O R V Z O R V Z O R V Z O R V Z O R V Z O R Základní ustanovení s o v souladu s s Strana 36 (celkem 96)

37 Zhotovitel prohlašuje a zavazuje se, že po celou dobu platnosti této smlouvy bude mít sjednánu pojistnou smlouvu pro případ způsobení škody třetí osobě s limitním plněním na jednu škodnou událost minimálně 10 mil. Kč. Účel a předmět smlouvy Specifikace díla, vymezení pojmů a a v Zpracování analýzy a prováděcího projektu KDS Strana 37 (celkem 96)

38 Zpracování analýzy a prováděcího projektu KDU Dodávka a implementace KDS Dodávka a implementace KDU v V p e a úprav v - Strana 38 (celkem 96)

39 V - Doba a místo plnění Zpracování analýzy a prováděcího projektu KDS - do 10 týdnů Zpracování analýzy a prováděcího projektu KDU - do 10 týdnů Dodávka a implementace KDS Dodávka a implementace KDU Strana 39 (celkem 96)

40 Cena díla stanovena v (doplní uchazeč) (doplní uchazeč) (doplní uchazeč) promítnuta do V souladu s Platební a fakturační podmínky Strana 40 (celkem 96)

41 da o den - Strana 41 (celkem 96)

42 o -l Licence a podmínky užití produktu a v p po V V Strana 42 (celkem 96)

43 - souladu s - Odpovědnost za škodu Nesplní- Záruční podmínky Strana 43 (celkem 96)

44 Není- V díla V v s V Strana 44 (celkem 96)

45 Reklamace, odstraňování vad vzniklých z důvodů na straně zhotovitele souladu s Jde- to - s - v - o Strana 45 (celkem 96)

46 - vadu a - - Technická podpora, servis v (doplní zhotovitel) v (doplní zhotovitel) v Sankce Strana 46 (celkem 96)

47 V - - V - prodlení v - není- - v V prodlení v Ochrana osobních údajů, důvěrné informace V o v souladu s o souladu s o o Strana 47 (celkem 96)

48 v - - Je- se na s v Doba trvání smlouvy, ukončení smlouvy Strana 48 (celkem 96)

49 PARDUBICKÝ KRAJ V Práva a povinnosti smluvních stran v s souladu s a Strana 49 (celkem 96)

50 o v Závěrečná ustanovení v Strana 50 (celkem 96)

51 a R//13 V V (doplní uchazeč) Příloha č. 1 Přehled plnění a cenová specifikace (doplní uchazeč) Příloha č. 2 Tabulky doložení splnění minimálních požadavků (doplní uchazeč) Příloha č. 3 Specifikace všech nutných licencí (doplní uchazeč v souladu se článkem VII, odst. 4 této smlouvy) Příloha č. 4 Nabídka uchazeče pro zadávací řízení, na základě kterého byl uchazeč vybrán jako zhotovitel. Strana 51 (celkem 96)

52 Příloha č. 11 Závazný text návrhu Smlouvy servisní Smlouva servisní č. KŘÚ /13/XXXXX Krajská digitální spisovna a Krajské digitální úložiště Smluvní strany 1. Objednatel: Pardubický kraj Komenského náměstí Pardubice - 2. Poskytovatel: V Z O R adresa V Z O R Strana 52 (celkem 96)

53 V Z O R V Z O R V Z O R V Z O R V Z O R V Z O R v.., V Z O R Předmět smlouvy an Definice pojmů Strana 53 (celkem 96)

54 Typ servisní podpory a délka servisního období díla Strana 54 (celkem 96)

55 Cena souladu s o a pla Součinnost smluvních stran Strana 55 (celkem 96)

56 místo o a v Kontaktní údaje Strana 56 (celkem 96)

57 o Náhradní díly dílu po Důvěrné informace, ochrana osobních údajů V o Strana 57 (celkem 96)

58 uplat souladu s souladu s o o v - - Strana 58 (celkem 96)

59 s v Sankční ujednání - V - - Strana 59 (celkem 96)

60 Ukončení smlouvy se o podstat v Závěrečná ustanovení - tel Strana 60 (celkem 96)

61 s dd. mm a R//13 V (doplní uchazeč) Příloha č. 1 Specifikace informačních systémů (doplní uchazeč) Příloha č. 2 Vymezení rozsahu a ceny servisní podpory Strana 61 (celkem 96)

62 dat - - Strana 62 (celkem 96)

63 a o do - vadu v - (* doplní uchazeč, uvede zde údaje z nabídky viz příloha č. 9 zadávací dokumentace - Cena za technickou podporu a servis. Strana 63 (celkem 96)

64 Příloha č. 3 Mechanismy servisní podpory, kontaktní údaje PARDUBICKÝ KRAJ Specifikace komunikačních metod servisní podpory včetně kontaktů obou stran: (*doplní uchazeč v souladu se zadávací dokumentací a nabídkou uchazeče) souladu s -(doplní uchazeč) v (doplní uchazeč) v p do Příloha č. 12 Technické požadavky zadavatele a minimální požadované funkce na předmět plnění veřejné zakázky Strana 64 (celkem 96)

65 1. Požadavky zadavatele na Implementaci 1.1 Obecné požadavky Id Požadavek V 1.2 Požadavky na technickou dokumentaci v Id Požadavek Strana 65 (celkem 96)

66 1.3 Technické požadavky Id Požadavek ou u s V Strana 66 (celkem 96)

67 1.4 Požadavky na vrstvu klienta Id Požadavek Požadavky na vrstvu aplikačního serveru Id Požadavek Strana 67 (celkem 96)

68 a v V 1.6 Požadavky na vrstvu databázového serveru v případě že bude pro implementaci vyžadován Id Požadavek Prostředky TCK dostupné pro implementaci Id Požadavek Datové úložiště - Garantované úložiště (GU) úlo - úlo L - r Strana 68 (celkem 96)

69 - u - - p s - p Aplikační server - - Serverová vizualizace Operační systémy serverů - Monitoring - - Zálohování Spisové služby provozované Pardubickým krajem Id Požadavek - s Obecné požadavky zadavatele na licence Strana 69 (celkem 96)

70 Id Požadavek ne a Požadavky na licence KDS Id Požadavek v Požadavky na licence KDU Id Požadavek Strana 70 (celkem 96)

71 1.10 Požadavky zadavatele na technickou podporu a servis Id Požadavek - - v Strana 71 (celkem 96)

72 1.11 Požadavky zadavatele na školení KDS Id Požadavek 1.12 Požadavky zadavatele na školení KDU Id Požadavek 2. Akceptační a bezpečnostní testy v m a a v Strana 72 (celkem 96)

73 3. Požadavky na Analýzu 3.1 Požadavky na analýzu a prováděcí projekt KDS Id Požadavek 3.2 Požadavky na analýzu a prováděcí projekt KDU Id Požadavek 4. Požadavky na dodávku a implementaci KDS 4.1 Součásti dodávky KDS Id Požadavek Strana 73 (celkem 96)

74 4.2 Požadavky na dodávku KDS Základní požadavky Strana 74 (celkem 96)

75 v po s Strana 75 (celkem 96)

76 V Požadavky na normy a standardy souladu s Požadavky na integrace Požadavky na vstupní zpracování Požadavky na bezpečné uložení Strana 76 (celkem 96)

77 o Požadavky na přístup k uloženým dokumentům Požadavky na správu spisovny Požadavky na administraci Strana 77 (celkem 96)

78 Technické požadavky Softwarová architektura KDS v Strana 78 (celkem 96)

79 a) Vstupní modul Příjem dat Kontrola kvality vstupních dat (kontrola datové struktury, kontrola na obsah škodlivého kódu) Řízení příjmu Generování balíčků AIP Řízení ukládání souladu s b) Modul správy dat Evidence číselníků - d Evidence přijímaných a uložených balíčků. Evidence kontroly konzistence. Evidence procesů skartace a archivace. c) Archivní systém Bezpečné uložení Strana 79 (celkem 96)

80 d) Modul administrace Řízení procesu příjmu Řízení procesů migrace Skartační řízení Správa kontroly konzistence Správa číselníků v Ukládání transakčních záznamů. Přístup k transakčním záznamům e) Přístupový modul Zabezpečení přístupu a autentizace uživatelů. Autorizace - omezení přístupů na základě klasifikace dokumentu, původce, uživatelských skupin a rolí uživatelů. Vyhledání uložených balíčků na základě zvolených metadat. Zobrazení náhledů a distribuce uložených dokumentů ve formě DIP Provádění transakčních záznamů o přístupu k jednotlivým uloženým balíčkům Programové rozhraní API na externí portál pro přístup Implementace KDS a) Zpracování prováděcího projektu Strana 80 (celkem 96)

81 b) Dodávka testovacího (školicího) prostředí í c) Implementace po o m a Podpora provozu KDS ní 5. Požadavky na dodávku KDU 5.1 Součásti dodávky KDU Id Požadavek Strana 81 (celkem 96)

82 5.2 Základní požadavky Vybudování KDU jako součásti TC kraje KDU je úložištěm sloužícím k přímému, rychlému ukládání dat vybraných kategorií. Data budou ukládána ve formě souborů, povinně neobsahují popisná metadata v jednotně stanoveném formátu. Otevřené rozhraní pro napojení jiných IS zadavatele. Možnost Integrace s MS Active Directory, případně Identity Management systémy. Pro ukládání dat bude využito stávající datové úložiště Možnost migrace uložených dat do jiného úložiště. 5.3 Softwarová architektura KDU KDU bude zahrnovat jak úložiště se základní funkcionalitou souborového systému (FS), tak i úložiště s rozšířenou funkcionalitou (funkcionality DMS). Zadavatel požaduje řešení KDU zastřešující oba typy uvedených úložišť (FS, DMS) jedním produktem (systémem) s jednotným rozhraním a administrací. Řešení KDU musí být připraveno na případné rozšíření využití DMS funkcionality pro další potřeby krajského úřadu, např. pro podporu operativních činností a práci s živými dokumenty, případně musí umožnit integraci na ostatní informační systémy úřadu. Vlastní rozšíření ani integrace nejsou součástí plnění této veřejné zakázky Úložiště se základní funkcionalitou (FS) Úložiště bude poskytovat funkcionalitu běžného souborového systému (NFS, CIFS, FTP aj.) pouze se základním řízením uživatelských oprávnění na úrovni celého logického úložiště. Úložiště bude pro případy, kdy využití DMS funkcionality není nutné či vhodné, typicky u velkých souborů, ke kterým budou minimální přístupy. Strana 82 (celkem 96)

83 Typickými daty, která budou ukládána v tomto typu úložiště, jsou: - zálohy dat z informačních systémů - zálohy auditních logů informačních systémů - zálohy videozáznamů z bezpečnostních kamer (prosté zálohy) Úložiště s rozšířenou funkcionalitou (DMS) Úložiště bude poskytovat kromě vlastního uložení i další funkcionality, jako je fulltextové vyhledávání, ukládání metadat, aplikace ILM a HSM technik nebo podrobnější řízení uživatelských oprávnění. Proto je nutné implementovat funkcionalitu jednoduchého systému pro správu dokumentů (DMS) nebo jiného systému pro ukládání nestrukturovaných dat. Úložiště bude využito pro data, u kterých se předpokládá větší množství menších souborů, kde lze předpokládat častější přístup a/nebo kde je pravděpodobné využití jiné DMS funkcionality. Jde typicky o ukládání většího množství menších souborů, u kterých je pravděpodobné, že s nimi uživatelé budou potřebovat alespoň příležitostně aktivně pracovat přímo v úložišti. Typickými daty, která budou ukládána v tomto typu úložiště, jsou: - dokumenty ORP a obcí (mimo uzavřených spisů ve spisové službě, které budou uloženy v KDS) - digitální nebo digitalizované stavební plány (stavební archivy) - data příspěvkových organizací - staré tisky, fotografie, 2D a 3D skeny předmětů - státní maturity, srovnávací testy, přijímací řízení, agendy školy a fotografie pro školy a školská zařízení - fotodokumentace, videodokumentace, studie a projektové dokumentace pro zřizované organizace obecně - zálohy videozáznamů z bezpečnostních kamer (vybrané úseky zvláštní důležitosti) 5.4 Fukcionality KDU Požadovaný rozsah funkcionality úložiště se základní funkcionalitou (FS) Bezpečnost z pohledu dostupnosti a integrity uložených dokumentů Organizace dokumentů/dat do adresářů či složek; Řízení uživatelských přístupových oprávnění na úrovni celého logického úložiště; Práce s dokumenty pomocí více rozhraní (HTTP/S, FTP/S, CIFS, WebDAV, NFS); Administrace modelu více organizací (logická úložiště, objemové kvóty); Možnost hromadného importu, exportu a migrace dat na jiný HW; Umístění celého logického úložiště do TCK, do datového úložiště HP 6500 EVA; Možnost namapování úložiště nebo jeho části jako logického disku v MS Windows na počítači uživatele; Podpora standardizovaných a otevřených typů filesystémů; Požadovaný rozsah funkcionality úložiště s rozšířenou funkcionalitou (DMS) Strana 83 (celkem 96)

84 s Vnitřní členění logických úložišť KDU 5.5 Implementace KDU Zpracování prováděcího projektu Dodávka testovacího (školícího) prostředí í Implementace KDU Strana 84 (celkem 96)

85 po om a 5.6 Podpora provozu KDU Tabulky doložení splnění minimálních požadavků Příloha č Požadavky na implementaci 1.1 Obecné požadavky Id Požadavek Splněno ano/ne V Strana 85 (celkem 96)

86 1.2 Požadavky na technickou dokumentaci Id Požadavek Splněno ano/ne 1.3 Technické požadavky Strana 86 (celkem 96)

87 Id Požadavek PARDUBICKÝ KRAJ ou u pro apod V musí pod Splněno ano/ne 1.4 Požadavky na vrstvu klienta Id Požadavek Splněno ano/ne - Strana 87 (celkem 96)

88 1.5 Požadavky na vrstvu aplikačního serveru Id Požadavek ve v Splněno ano/ne V 1.6 Požadavky na vrstvu databázového serveru v případě že bude pro implementaci vyžadován Id Požadavek Splněno ano/ne - Strana 88 (celkem 96)

89 1.7 Obecné požadavky zadavatele na licence Id Požadavek terní v Splněno ano/ne 1.8 Požadavky na licence KDS Id Požadavek Splněno ano/ne Strana 89 (celkem 96)

90 1.9 Požadavky na licence KDU Id Požadavek Splněno ano/ne 1.10 Požadavky zadavatele na technickou podporu a servis Id Požadavek odpoví Splněno ano/ne v - Strana 90 (celkem 96)

91 Požadavky zadavatele na školení KDS Id Požadavek a v 1.12 Požadavky zadavatele na školení KDU Id Požadavek Splněno ano/ne Strana 91 (celkem 96)

92 1.13 Požadavky na analýzu a prováděcí projekt KDS Id Požadavek Splněno ano/ne 1.14 Požadavky na analýzu a prováděcí projekt KDU Id Požadavek Splněno ano/ne 1.15 Požadavky na dodávku a implementaci KDS Id Požadavek pro Splněno ano/ne Strana 92 (celkem 96)

93 v 1.16 Požadavky na dodávku a implementaci KDU Id Požadavek Splněno ano/ne Strana 93 (celkem 96)

94 1.17 Další požadavky zadavatele Id Požadavek e souladu s e souladu s Splněno ano/ne Příloha č. 14 Přehled profesních způsobilostí u osob zodpovědných za implementaci a poskytování servisních služeb Jméno, příjmení, titul Označení pozice v realizačním týmu hlavní architekt řešení Strana 94 (celkem 96)

95 Dosažené vzdělání (SŠ, VŠ) Profesní praxe v v oblasti digitalizace a ukládání (min. 4 roky) Zkušenosti s realizací zakázek obdobného zaměření (min. 3 obdobné zakázky - uveďte) Jméno, příjmení, titul Označení pozice v realizačním týmu projektový manažer Dosažené vzdělání (SŠ, VŠ)) Profesní praxe v oblasti řízení projektů (min. 4 roky) Zkušenosti s realizací zakázek obdobného zaměření (min. 3 obdobné zakázky - uveďte) Jméno, příjmení, titul Označení pozice v realizačním týmu specialista na problematiku KDS Dosažené vzdělání (SŠ, VŠ) Profesní praxe v oblasti zpracování dat (min. 3 roky) Zkušenosti s realizací zakázek obdobného zaměření (min. 2 obdobné zakázky - uveďte) Jméno, příjmení, titul Označení pozice v realizačním týmu specialista na problematiku KDU Dosažené vzdělání (SŠ, VŠ) Profesní praxe v oblasti zpracování dat (min. 3 roky) Strana 95 (celkem 96)

96 Zkušenosti s realizací zakázek obdobného zaměření (min. 2 obdobné zakázky - uveďte) Strana 96 (celkem 96)

Zadávací dokumentace. Magistrát. Digitální povodňový plán ORP Ostrava. Název zadavatele: Statutární město Ostrava

Zadávací dokumentace. Magistrát. Digitální povodňový plán ORP Ostrava. Název zadavatele: Statutární město Ostrava ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k nadlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Název

Více

Příloha č. 1. Krycí list nabídky

Příloha č. 1. Krycí list nabídky Krycí list nabídky Příloha č. 1 na veřejnou zakázku ve zjednodušeném podlimitním řízení: Výměna otvorových výplní v budově Trnkova 81 v Brně-Líšni Obchodní firma nebo název (jedná-li se o právnickou osobu)

Více

Zadávací dokumentace. - nejnižší nabídková cena bez DPH. magistrát. Název zadavatele: Statutární město Ostrava. IČO zadavatele:

Zadávací dokumentace. - nejnižší nabídková cena bez DPH. magistrát. Název zadavatele: Statutární město Ostrava. IČO zadavatele: ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k nadlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Název

Více

Statutární město Ostrava, městský obvod Hrabová

Statutární město Ostrava, městský obvod Hrabová Statutární město Ostrava Městský obvod Hrabová Název VZ: Vyřizuje: Revitalizace ploch Šídlovec-Šrobárova-V. Huga, Ostrava Hrabová -komunikace a zpevněné plochy Králová Svatava Datum: 11. 8. 2016 Věc: zjednodušené

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU Zadavatel: Se sídlem: Zastoupený: IČ: Město Slušovice nám. Svobody 25, 763 15 Slušovice Ing. Petr Hradecký, starosta 00284475 všem dodavatelům IČ:, DIČ: Ve Slušovicích dne.. 31 7 2013 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Více

Zadávací dokumentace. magistrát. Název veřejné zakázky: Izolační zeleň (projekty) TDI+BOZP. Název zadavatele: Statutární město Ostrava

Zadávací dokumentace. magistrát. Název veřejné zakázky: Izolační zeleň (projekty) TDI+BOZP. Název zadavatele: Statutární město Ostrava ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

Zvýšení protipovodňové ochrany města - ul. U Hrůbků. Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava.

Zvýšení protipovodňové ochrany města - ul. U Hrůbků. Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné

Více

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele 258 16 977 CZ 258 16 977. Článek 2 Vymezení předmětu veřejné zakázky

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele 258 16 977 CZ 258 16 977. Článek 2 Vymezení předmětu veřejné zakázky Ostravské městské lesy a zeleň, s. r. o. 700 30 Ostrava-Zábřeh, A. Brože 2/3124 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

Zadávací dokumentace. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve zjednodušeném podlimitním řízení podle zákona. magistrát. Název veřejné zakázky:

Zadávací dokumentace. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve zjednodušeném podlimitním řízení podle zákona. magistrát. Název veřejné zakázky: ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava.

Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Název

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Dodávky

Více

Statutární město Ostrava. Prokešovo nám. 8, Ostrava. Ing. Tomáš Smolík.

Statutární město Ostrava. Prokešovo nám. 8, Ostrava. Ing. Tomáš Smolík. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ PODLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1 Název veřejné zakázky

Více

Novém Jičíně VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU. Část A - Dodávka IT

Novém Jičíně VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU. Část A - Dodávka IT Zadavatel: Se sídlem: Zastoupený: IČ: Základní škola a Mateřská škola Nový Jičín, Jubilejní 3, příspěvková organizace Jubilejní 484/3, 741 01 Nový Jičín Mgr. Ladislav Pospěch, ředitel 45214859 VŠEM DODAVATELŮM

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce OBUV

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce OBUV Zadávací dokumentace k veřejné zakázce OBUV Otevřené řízení Tato veřejná zakázka na dodávky obuvi je zadávána v otevřeném zadávacím řízení podle 21 odst. 1 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Nákup strojů a technologií pro provozovnu

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Nákup strojů a technologií pro provozovnu Ing. Čeněk Kukal Saratovská 1070/37, 100 00 Praha Přístavba kompletační haly a nákup nových technologií do výroby reg. č. projektu: 11/014/3120a/120/001057 Č. j: VZ-23/03-2013 Praha, 10. ledna 2014 Počet

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k č.j.: HSOS-8911-3/2016 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zadání podlimitní veřejné zakázky v zadávacím řízení dle 21 odst. 1 písm. f) zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Rámcová smlouva na dodávky multifunkčních tiskových zařízení (kopírovací stroje a multifunkční tiskárny) pro rok 2013

Rámcová smlouva na dodávky multifunkčních tiskových zařízení (kopírovací stroje a multifunkční tiskárny) pro rok 2013 Č.j.: MV-48025-7/VZ-2012 Praha 18.10.2012 Počet listů:8 Přílohy: 2/31 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dále jen ZD ) ČESKÁ REPUBLIKA - MINISTERSTVO VNITRA Nad Štolou 936/3, 170 34 Praha 7 IČ: 00007064, DIČ:CZ00007064

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení podle zákona č. 137/2006Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ ). Název veřejné zakázky: Zabezpečení

Více

Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11

Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11 Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11 Veřejná zakázka Gymnázium Litomyšl I. etapa opravy okenních výplní Zadávací dokumentace 1. Obchodní podmínky, platební podmínky, objektivní podmínky,

Více

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele a organizátora. Povodí Odry, státní podnik CZ27149862. www.ecentre.cz

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele a organizátora. Povodí Odry, státní podnik CZ27149862. www.ecentre.cz Zadávací dokumentace Povodí Odry, státní podnik ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Název grantového programu: Informační a komunikační technologie 2015 Název projektu:

Název grantového programu: Informační a komunikační technologie 2015 Název projektu: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Dodávka

Více

veřejná zakázka na stavební práce

veřejná zakázka na stavební práce k podlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Zadavatel: Veřejná zakázka dle svého

Více

REVITALIZACE INTERIÉRŮ KOLEJE JAROV II - Nábytek

REVITALIZACE INTERIÉRŮ KOLEJE JAROV II - Nábytek \SE REKTORÁT Vysoká škola ekonomická v Praze nám. Winstona Churchilla 4, 130 67 Praha 3 V Praze dne 8. června 2015 Zn.: 2043-1/2015/9202 Vysoká škola ekonomická v Praze, se sídlem nám. Winstona Churchilla

Více

Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava. Ing. Ivana Růžičková.

Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava. Ing. Ivana Růžičková. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k významné nadlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

1. Identifikační údaje zadavatele

1. Identifikační údaje zadavatele Obec Bystřice Bystřice 334, 739 95 Bystřice Věc: Písemná výzva k podání nabídky u výběrového řízení pod označením Bystřice dopravní automobil - II Vážení, v souladu se Směrnicí pro zadávání veřejných zakázek

Více

Zadávací dokumentace na VZ Dodávka potravin pro školské organizace ve Veselí nad Moravou IV.

Zadávací dokumentace na VZ Dodávka potravin pro školské organizace ve Veselí nad Moravou IV. Zadávací dokumentace na VZ Dodávka potravin pro školské organizace ve Veselí nad Moravou IV. Zadávanou jako veřejnou zakázku malého rozsahu zadávanou mimo zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Město Česká Třebová. Ing. Karel Švercl, Ing. Alena Glaserová

Město Česká Třebová. Ing. Karel Švercl, Ing. Alena Glaserová VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE 53 ZÁKONA č. 134/2016 Sb., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE

Více

Vyzýváme Vás k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem E-shop pro Centrální nákup Plzeňského kraje.

Vyzýváme Vás k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem E-shop pro Centrální nákup Plzeňského kraje. PLZEŇSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD, odbor informatiky Škroupova 18, 306 13 Plzeň NAŠE ZN.: IT/1127/13 VYŘIZUJE: Mgr. Pavel Sloup TEL.: +420 377195194 FAX: +420 377195208 E-MAIL: pavel.sloup@plzensky-kraj.cz DATUM:

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název veřejné zakázky: Druh výběrového řízení: Vodovod a kanalizace Sobíňov - Hlína Veřejná zakázka malého rozsahu na stavební práce zadaná mimo režim zákona

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Sídlem: IČ: Zastoupený: Město Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk 00250805 Ing. Jaroslava Martanová, starostka vyhlašuje podlimitní

Více

PŘÍLOHY K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI

PŘÍLOHY K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI PŘÍLOHY K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI Výběr dopravců pro uzavření smluv o veřejných službách v přepravě cestujících ve veřejné linkové dopravě na území Královéhradeckého Zadavatel: Královéhradecký kraj sídlem:

Více

Název veřejné zakázky Modernizace informačního a komunikačního IS MěÚ I. Palackého nám. 13, Rosice

Název veřejné zakázky Modernizace informačního a komunikačního IS MěÚ I. Palackého nám. 13, Rosice *MURSX00OSQBD* Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku na dodávky Název veřejné zakázky Modernizace informačního a komunikačního IS MěÚ I. Název zadavatele: Sídlo: Město Rosice

Více

FNUSA ICRC Tisk učebních textů pro projekt OP VK

FNUSA ICRC Tisk učebních textů pro projekt OP VK Název projektu OP VK: Nový systém dalšího vzdělávání pedagogů SZŠ a VOŠ v kraji Vysočina Číslo projektu: CZ.1.07/1.3.02/03.0013 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zadávací řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o

Více

1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Plán územního systému ekologické stability na území NP Podyjí a jeho ochranného pásma

1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Plán územního systému ekologické stability na území NP Podyjí a jeho ochranného pásma VÝZVA K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU PRO ZADÁVACÍ ŘÍZENÍ MIMO REŽIM ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH POŽADAVKY NA PŘEDMĚT ZAKÁZKY A PODMÍNKY JEJÍHO PLNĚNÍ Veřejná zakázka malého rozsahu (dále je veřejná

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č.j.: HSOS-5836-2/2014 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zadání nadlimitní veřejné zakázky v zadávacím řízení podle 21 odst. 1 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11. SPŠE a VOŠ Pardubice oprava prosklené stěny schodiště

Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11. SPŠE a VOŠ Pardubice oprava prosklené stěny schodiště Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11 Veřejná zakázka Pardubický kraj jako veřejný zadavatel vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu *: SPŠE a VOŠ Pardubice oprava

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Modernizace jeviště v divadelní sále ZŠ Vizovice 1. Zadavatel zakázky:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE textová část. Dodávka a montáž nábytku do výdejny jídel 2013/0180

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE textová část. Dodávka a montáž nábytku do výdejny jídel 2013/0180 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE textová část k podlimitní veřejné zakázce ve smyslu ust. 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon), na zakázku: Dodávka a montáž nábytku do výdejny jídel 2013/0180

Více

Zadávací dokumentace na VZ Dodávka potravin pro školské organizace ve Veselí nad Moravou

Zadávací dokumentace na VZ Dodávka potravin pro školské organizace ve Veselí nad Moravou Zadávací dokumentace na VZ Dodávka potravin pro školské organizace ve Veselí nad Moravou Zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení ve smyslu 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

Dodávka pevných policových regálů

Dodávka pevných policových regálů ZADÁVACÍ DOKUMENTACE - SPOLEČNÁ ČÁST- (dále také jen ZD ) ve smyslu ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) k nadlimitní veřejné zakázce

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky v souladu s 38 a 12 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Zadavatel: Obec České Meziříčí zastoupený panem Josefem Panenkou Boženy Němcové 61 517

Více

Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava.

Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k významné podlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

Dodávka externích disků a čtečky knih pro vybrané projekty OPVK

Dodávka externích disků a čtečky knih pro vybrané projekty OPVK Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadávanou v otevřeném řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) (požadavky

Více

Zadavatel: Zadavatel ve smyslu zákona: územní samosprávný celek - 2 odst. 2 písm. c) zákona Právní forma: Název zakázky:

Zadavatel: Zadavatel ve smyslu zákona: územní samosprávný celek - 2 odst. 2 písm. c) zákona Právní forma: Název zakázky: Výzva k podání nabídky v souladu se zákonem 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, s Pokyny pro zadávání veřejných zakázek Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod a Směrnicí č. 3 Rady Královéhradeckého

Více

Dodávka hutního, spojovacího a elektro materiálu pro SOŠ a SOU Nymburk

Dodávka hutního, spojovacího a elektro materiálu pro SOŠ a SOU Nymburk Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Dodávka hutního, spojovacího a elektro materiálu pro SOŠ a SOU Nymburk Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. O veřejných zakázkách

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU. ZŠ Jiráskova, klimatizace v učebnách výpočetní techniky a v serverovně

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU. ZŠ Jiráskova, klimatizace v učebnách výpočetní techniky a v serverovně VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU Zadavatel: Základní škola Benešov, Sídlo:, PSČ 256 01 IČ: 75033062 Kontakt: na emailové adrese NÁZEV ZAKÁZKY ZŠ Jiráskova, klimatizace

Více

1. Identifikační údaje zadavatele

1. Identifikační údaje zadavatele Ústav sociální péče pro tělesně postižené v Hrabyni 74767 Hrabyně 202 Věc: Písemná výzva k podání nabídky u zadávacího řízení označeného Centrum sociálně rehabilitačních služeb Hlučín Vážení, v souladu

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY 1. Zadavatel: MASO WEST s.r.o. Se sídlem Za Mototechnou 1619, 155 00 Praha IČ: 25237349 Tel.: 602 167 086 E-mail: kopacek@masowest.cz Adresa pro doručování:

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Aktivní životní styl dětí a školáků v Olomouckém kraji

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Aktivní životní styl dětí a školáků v Olomouckém kraji Výzva k podání nabídek zakázka je zadávána dle zákona č 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) čj. 041/PB/OVZ/2015 Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, s dodržením zásad transparentnosti, rovného zacházení a

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA SLUŽBY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA SLUŽBY STATUTÁRNÍ MĚSTO ÚSTÍ NAD LABEM Městská police Ústí nad Labem Velká Hradební 2336/8, 401 00 Ústí nad Labem Ústí nad Labem 16. srpna 2016 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

Více

Zajištění záručního a pozáručního servisu služebních vozů Škoda užívaných SFŽP ČR v Praze

Zajištění záručního a pozáručního servisu služebních vozů Škoda užívaných SFŽP ČR v Praze Kontaktní osoba: Radim Ševčík, Barbora Maříková Tel./fax: 267 994 153, 267 994 163 E-mail: zakazky@sfzp.cz Č. j.: SFZP 082459/2015 Č. VZ: 01/2015 Systémové č. VZ: P15V00000756 Datum: 26. 5. 2015 ZADÁVACÍ

Více

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace na plnění podlimitní veřejné zakázky na stavební práce

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace na plnění podlimitní veřejné zakázky na stavební práce Uveřejněno na profilu zadavatele! Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace na plnění podlimitní veřejné zakázky na stavební práce V souladu s ustanovením 25 a 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU. Výzva k podání nabídky na

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU. Výzva k podání nabídky na VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Výzva k podání nabídky na Rozšíření a zdokonalení městského kamerového a dohlížecího systému (dále jen MKDS ) ke zlepšení bezpečnostní situace ve městě Horažďovice a prohloubení

Více

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon )

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon ) Kontaktní osoba: Leo Matušek Tel.: 267 994 410 Fax: 272 936 597 E-mail: Leo.matusek@sfzp.cz Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon ) Název

Více

TJ Sokol Brno, - Obřany - Maloměřice ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

TJ Sokol Brno, - Obřany - Maloměřice ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu 2. kategorie na dodávky, v souladu s 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ). Postup

Více

PŘÍLOHY K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI

PŘÍLOHY K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI PŘÍLOHY K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI Výběr dopravců pro uzavření smluv o veřejných službách v přepravě cestujících ve veřejné linkové osobní dopravě v rámci IDS JMK oblast Jihovýchod Zadavatel: sídlo: zástupce:

Více

Dodávka kancelářského a laboratorního nábytku Pavilon Bělidla

Dodávka kancelářského a laboratorního nábytku Pavilon Bělidla V Ý Z V A k podání nabídky a k prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění pro veřejnou zakázku s názvem Dodávka kancelářského

Více

Zadávací řízení na podání nabídky na výběrové řízení s názvem MANAGEMENT PROJEKTU RESTAUROVÁNÍ 1. STAVBY V ČR POSTAVENÉ HETZEROVOU KONSTRUKCÍ

Zadávací řízení na podání nabídky na výběrové řízení s názvem MANAGEMENT PROJEKTU RESTAUROVÁNÍ 1. STAVBY V ČR POSTAVENÉ HETZEROVOU KONSTRUKCÍ POŘADOVÉ ČÍSLO ÚKONU: 3 Zadávací řízení na podání nabídky na výběrové řízení s názvem MANAGEMENT PROJEKTU RESTAUROVÁNÍ 1. STAVBY V ČR POSTAVENÉ HETZEROVOU KONSTRUKCÍ Výzva k podání nabídky zadávanou podle

Více

V ý z v a. Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace, Záviše Kalandry 1353, Vsetín

V ý z v a. Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace, Záviše Kalandry 1353, Vsetín V ý z v a Inženýrská činnost ve výstavbě k podání nabídky dle zákona o veřejných zakázkách č 137/2006 Sb. V platném znění dle 38 ve zjednodušeném podlimitním řízení na veřejnou zakázku na služby Zakázka:

Více

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu Název veřejné zakázky Konsolidace IT a nové služby TC ORP Rosice Název zadavatele: Sídlo: Město Rosice IČ: 00282481 Zastoupený:

Více

Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu

Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky Druh veřejné zakázky CPV veřejné zakázky zejména Pořízení kompostérů pro občany obce Libhošť Dodávky

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zateplení ZŠ Chvalšiny dle 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon či ZVZ, pro zpracování nabídky zadávané zjednodušeném podlimitním řízení ( 38) na podlimitní

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Nákup licencí sw VMware pro IC GŘC Tato veřejná zakázka na dodávky je zadávána ve zjednodušeném podlimitním řízení podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11 Veřejná zakázka Zhotovení projektové dokumentace stavby NPK, a.s., Svitavská nemocnice, úprava části polikliniky na lékárnu a ambulance, včetně

Více

ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Základní údaje o zadavateli. Statutární město Frýdek-Místek. Mgr. Roman Šebesta, vedoucí OZVZ. Ivo Sztwiertnia

ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Základní údaje o zadavateli. Statutární město Frýdek-Místek. Mgr. Roman Šebesta, vedoucí OZVZ. Ivo Sztwiertnia STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00X86JM* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 91348/2017 SP. ZN. 91.1

Více

Obec Pohoří. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce (upravená verze) Zadávací dokumentace k veřejné zakázce - 1 / 9 -

Obec Pohoří. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce (upravená verze) Zadávací dokumentace k veřejné zakázce - 1 / 9 - Obec Pohoří Zadávací dokumentace k veřejné zakázce (upravená verze) Zadávací dokumentace k veřejné zakázce - 1 / 9 - Název veřejné zakázky: Druh zadávacího řízení: ÚZEMNÍ PLÁN POHOŘÍ veřejná zakázka malého

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce zadávanou: - v souladu s PSOV PK 2016 - v souladu s 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve

Více

Výzva k podání nabídky na provedení díla Úprava prostoru kolem nákupního centra Vysočina, veřejná zakázka malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na provedení díla Úprava prostoru kolem nákupního centra Vysočina, veřejná zakázka malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-ŘEČKOVICE A MOKRÁ HORA Palackého nám. 11, 621 00 Brno tel: 541 421 749, fax: 541 226 124, e-mail: sekr@reckovice.brno.cz Výzva k podání nabídky na provedení díla

Více

Stránka 1 z 5. Č.j.: Věc: Výzva k předložení nabídky. Vážení,

Stránka 1 z 5. Č.j.: Věc: Výzva k předložení nabídky. Vážení, Č.j.: Věc: Výzva k předložení nabídky Vážení, obracíme se na Vás s výzvou na podání nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na Dodávka mobilních (dotykových) zařízení (dále jen veřejná zakázka ).

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Bohumil Petrášek, starosta IČO: 00250805 vyhlašuje podlimitní

Více

DODÁVKA POSYPOVÉ SOLI Systémové číslo VZ:P16V VÝZVA k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace

DODÁVKA POSYPOVÉ SOLI Systémové číslo VZ:P16V VÝZVA k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace DODÁVKA POSYPOVÉ SOLI 2016-2019 Systémové číslo VZ:P16V00000118 VÝZVA k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů,

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Název programu: Integrovaný operační program Registrační číslo projektu CZ.1.06/2.1.00/22.09617 Název projektu: Konsolidace IT infrastruktury a rozvoj služeb TC městyse Lysice Název

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Název programu: Fond rozvoje investičního majetku pro rok 2014 Název zakázky: Mikroskopy pro ústavy LF UK v Plzni Předmět zakázky Dodávka (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení

Více

Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, 729 30 Ostrava. Ing. Tomáš Smolík. tsmolik@ostrava.cz

Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, 729 30 Ostrava. Ing. Tomáš Smolík. tsmolik@ostrava.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k významné nadlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

SMLOUVA O DÍLO. Uzavřená na základě ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. I. Účastníci

SMLOUVA O DÍLO. Uzavřená na základě ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. I. Účastníci Příloha č.1 k výzvě Územní studie Praha Satalice SMLOUVA O DÍLO Uzavřená na základě ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník I. Účastníci 1. Hlavní město Praha, Magistrát hl. města

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE podlimitní veřejné zakázky na dodávky zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zahraniční periodika

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Malování soklů centrálních schodišť budovy ZŠ Vizovice, Školní 790

Více

Další údaje zadávací dokumentace

Další údaje zadávací dokumentace Příloha č. 1 Další údaje zadávací dokumentace Název veřejné zakázky: Nákup zařízení pro obor Truhlář a Elektrikář Název programů: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektů: Budoucnost

Více

Veřejná zakázka Realizace úspor energie Sportovní gymnázium, Pardubice. Zadávací dokumentace

Veřejná zakázka Realizace úspor energie Sportovní gymnázium, Pardubice. Zadávací dokumentace Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11 Veřejná zakázka Realizace úspor energie Sportovní gymnázium, Pardubice Zadávací dokumentace 1. Obchodní podmínky, platební podmínky, objektivní

Více

Bezdrátový rozhlas v obci Žáravice

Bezdrátový rozhlas v obci Žáravice Obec ŽÁRAVICE Žáravice 29 533 16 Vápno u Přelouče IČ: 00274640 Telefon: 466 946 235, e-mail: ou.zaravice@worldonline.cz Kontaktní osoba: Ing. Miroslav Lopatář - starosta, telefon 777 946 235 (dále jen

Více

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace Výzva k podání nabídek Číslo zakázky 7/2014 Název zakázky: 7/2014 nákup výpočetní techniky a příslušenství Předmět zakázky: nákup výpočetní techniky a příslušenství Typ zakázky: Veřejná zakázka malého

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace VZ_NBK_020_2015_003

Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace VZ_NBK_020_2015_003 VZ_NBK_020_2015_003 veřejné zakázky zadávané jako zakázka malého rozsahu dle ustanovení 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ), Vás vyzývám

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Název programu: Výzva k podání nabídek ROP NUTS II Jihozápad Registrační číslo a název CZ.1.14/2.4.00/19.02574, Modernizace odborných učeben a dílen projektu: SOŠ Velešín Název zakázky: Pořízení nábytku

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU. Výzva k podání nabídky na dodávku a instalaci koncových zařízení projektu

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU. Výzva k podání nabídky na dodávku a instalaci koncových zařízení projektu VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Výzva k podání nabídky na dodávku a instalaci koncových zařízení projektu Pořízení a rozšíření informačních systémů MěÚ Horažďovice část A (dodávka a instalace nového serveru,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE podlimitní veřejné zakázky na dodávky s názvem: DODÁVKA KANCELÁŘSKÝCH POTŘEB. vyhlášená v otevřeném řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále

Více

PLZEŇSKÝ KRAJ. KRAJSKÝ ÚŘAD Škroupova 18, Plzeň. Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku

PLZEŇSKÝ KRAJ. KRAJSKÝ ÚŘAD Škroupova 18, Plzeň. Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku PLZEŇSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD Škroupova 18, 306 13 Plzeň Vaše č. j.: Ze dne: Naše č. j.: IT/1555/14 Spis. zn.: Počet listů: 7 Počet příloh: 5 Počet listů příloh: Vyřizuje: Mgr. Jarmila Pechátová Tel.: 377

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKONA )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKONA ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKONA ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: likvidace

Více

Dodávka tonerů pro Městský úřad Milovice 2014

Dodávka tonerů pro Městský úřad Milovice 2014 Město MILOVICE V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D KY V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E N A V E Ř E J N O U Z A K Á Z K U M A L É H O R O Z S A H U podle 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č.

Více

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: C142285. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: C142285. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Veřejná zakázka zjednodušené podlimitní řízení

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Veřejná zakázka zjednodušené podlimitní řízení NUTS CZ0201 Název veřejné zakázky: OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - ZADÁVACÍ PODMÍNKY Veřejná zakázka zjednodušené podlimitní řízení Přístavba školy Čechtice Identifikační údaje zadavatele Městys Čechtice

Více

Výstavba komunikací ŘEVNIČOV DRAHA III

Výstavba komunikací ŘEVNIČOV DRAHA III Výzva k podání nabídky a textová část zadávací dokumentace v rámci zadávacího řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce, mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., zadávané dle vnitřní směrnice

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE EBB gear box solo endurance test rig 1 ks Projekt: Rozšíření vývojového centra NEJEDNÁ SE O ZAKÁZKU PODLE ZÁKONA Č. 137/2006SB. O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH V Jablonci nad Nisou, dne 8.7.2016..

Více

OBEC VŘESINA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

OBEC VŘESINA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE OBEC VŘESINA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ ÚČINNÉM KE DNI ZAHÁJENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ (dále jen zákon ) Zadávací dokumentace je

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Číslo jednací zadavatele: 1/120/1638843 2016 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU zadávanou podle ustanovení zákona č. 134/2016 Sb., zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Václavské náměstí 10, Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1.

Václavské náměstí 10, Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1. MĚSTO LETOHRAD Václavské náměstí 10, 561 51 Letohrad Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1.2017 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku

Více

Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku (dále také jako VZ ) Čl. I Identifikační údaje zadavatele

Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku (dále také jako VZ ) Čl. I Identifikační údaje zadavatele Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku (dále také jako VZ ) Čl. I Identifikační údaje zadavatele Česká republika Generální ředitelství cel Se sídlem: Budějovická 7, 140 96 Praha 4 IČ: 71214011

Více

Obec Provodov Šonov NOVOSTAVBA OBJEKTU ŠKOLNÍ DRUŽINY V OBCI PROVODOV ŠONOV

Obec Provodov Šonov NOVOSTAVBA OBJEKTU ŠKOLNÍ DRUŽINY V OBCI PROVODOV ŠONOV Obec Provodov Šonov Šonov 134, 549 08 Provodov Šonov Výzva k podání nabídek ve zjednodušeném podlimitním řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen

Více