Lhůta pro podání přihlášek: 16/01/ Volné pracovní místo: dočasný zaměstnanec AD 8 AD Úkoly:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Lhůta pro podání přihlášek: 16/01/ Volné pracovní místo: dočasný zaměstnanec AD 8 AD Úkoly:"

Transkript

1 OZNÁMENÍ O VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ NA VOLNÉ PRACOVNÍ MÍSTO č. AD/T/01/16 týkajícím se JEDNOHO pracovního místa ADMINISTRÁTORA/ADMINISTRÁTORKY na sekretariátu skupiny I (skupina Zaměstnavatelé) Evropského hospodářského a sociálního výboru (EHSV) Zveřejněno v souladu s čl. 2 písm. c) pracovního řádu ostatních zaměstnanců Lhůta pro podání přihlášek: 16/01/ Volné pracovní místo: dočasný zaměstnanec AD 8 AD 9 Na toto volné pracovní místo odborného referenta skupiny Zaměstnavatelé bude přijat dočasný zaměstnanec (smlouva na dobu neurčitou, čl. 2 písm. c) pracovního řádu ostatních zaměstnanců Unie). 2. Úkoly: Různá činnost v oblasti politiky, plánování a koordinace v souvislosti s prací skupiny I (Zaměstnavatelé), podávání zpráv předsedovi skupiny a následující činnost spadající pod celkovou koordinaci vedoucího oddělení: vypracovávání, plánování, provádění a monitorování programů politiky a akčních plánů, asistence při práci na politických cílech a pracovním programu; vykonávání úkolů v oblasti analýzy a poradenství: vypracovávání politických analýz, analyzování a formulování stanovisek k záležitostem spojeným s činností skupiny a informací o politikách souvisejících s prováděním pracovního programu a politických priorit skupiny; plánování a koordinace akcí podporovaných skupinou I, jako jsou semináře, konference, slyšení a další propagační akce, včetně těch, jež se konají mimo prostory EHSV; koordinace vztahů s organizacemi občanské společnosti, jež mají blízko ke skupině I, a hledání míst pro externí akce; zapojování se do všech služeb pro členy, které sekretariát poskytuje; vykonávání dalších administrativních úkolů v oblasti koordinace, např. konzultace s ostatními skupinami, specializovanými sekcemi EHSV a s dalšími orgány a institucemi EU či koordinace a rozvíjení vztahů s externími účastníky; v případě potřeby pomoc s propagací činnosti skupiny, a to jak interně, tak externě; zastupování vedoucího oddělení (tajemníka skupiny), je-li to třeba.

2 Kdo jsme: Skupina Zaměstnavatelé se skládá ze 117 členů EHSV, kteří ve Výboru zastupují zájmy zaměstnavatelů a podniků. Sekretariát této skupiny tvoří tým 9 zaměstnanců, jejichž činnost koordinuje a dohlíží na ni vedoucí oddělení (tajemník skupiny). Sekretariát přímo pracuje se členy skupiny, jejím předsedou a předsednictvem a podává zprávy předsedovi. Poskytujeme politickou a logistickou podporu, kterou naši členové potřebují, aby mohli vykonávat činnost EHSV ve všech oblastech politiky, v nichž je vyžadováno poradenství pro orgány EU např. jednotný trh, doprava, energetika, vnější vztahy, zemědělství, životní prostředí, politika soudržnosti, hospodářská a měnová politika nebo změna klimatu. Další informace naleznete na internetových stránkách EHSV: Co nabízíme: přátelské a dynamické pracovní prostředí, v němž se cení smysl pro iniciativu, flexibilita a týmový duch; příležitost pracovat na oddělení přímo zapojeném do politické činnosti, která tvoří základ práce a působnosti EHSV; příležitost účastnit se odborných školení v rámci instituce a pružnou pracovní dobu. 3. Kvalifikace a dovednosti: a/ Podmínky účasti ve výběrovém řízení: Uchazeč musí: být státním příslušníkem členského státu Evropské unie a požívat v něm plných občanských práv; 1 mít splněny veškeré zákonem stanovené povinnosti týkající se vojenské služby; být schopen prokázat náležitou morální způsobilost pro plnění stanovených úkolů. Upozorňujeme uchazeče na omezení stanovená služebním řádem úředníků a pracovním řádem ostatních zaměstnanců ohledně mimopracovní činnosti, zvolení do veřejné funkce a střetů zájmů (články 11, 11a, 12b, 13 a 15 služebního řádu úředníků, jež se obdobně použijí na dočasné zaměstnance); splňovat fyzické předpoklady nutné pro plnění daných úkolů; 2 mít vzdělání na úrovni, jež odpovídá ukončenému vysokoškolskému vzdělání v délce trvání alespoň 4 roky, doložené diplomem 3 a alespoň 9 let odborné praxe po obdržení vysokoškolského diplomu; mít vzdělání na úrovni, jež odpovídá ukončenému vysokoškolskému vzdělání v délce trvání alespoň 3 roky, doložené diplomem a alespoň 10 let odborné praxe po obdržení vysokoškolského diplomu Úspěšný uchazeč bude před jmenováním požádán, aby předložil potvrzení od policie dokládající, že nemá žádný záznam v rejstříku trestů. Úspěšný uchazeč projde před jmenováním zdravotní prohlídkou v jednom ze zdravotních středisek EU, aby bylo potvrzeno, že splňuje požadavky čl. 12 odst. 2 písm. d) (zdravotní způsobilost pro výkon funkce). Zohledněny budou pouze diplomy a osvědčení vydané v členských státech EU nebo diplomy a osvědčení, k nimž orgány členských států vydaly potvrzení o rovnocennosti.

3 b/ Kritéria výběru: Jsou-li splněna kritéria stanovená v části 3a) Podmínky účasti ve výběrovém řízení, budou přihlášky uchazečů hodnoceny na základě níže uvedených kritérií výběru. Povinné požadavky: vysokoškolský diplom v oblasti veřejného práva, ekonomie, politických věd nebo mezinárodních vztahů; alespoň 7letá odborná praxe, jež má konkrétní spojitost s povahou uvedených úkolů; důkladná znalost jednoho z úředních jazyků Evropské unie a dostatečná znalost jednoho dalšího úředního jazyka EU. Z provozních důvodů jsou nicméně požadovány vynikající jazykové schopnosti v angličtině a francouzštině, a to co se týče jak mluveného projevu, tak vypracovávání textů. Znalost dalších úředních jazyků EU je výhodou. Další požadavky: relevantní odborná praxe buď v partnerských profesních sdruženích či partnerských obchodních komorách skupiny Zaměstnavatelé, nebo spojená s těmito sdruženími či komorami; studium na vysokoškolské úrovni alespoň ve dvou zemích EU; dobrá znalost různých oblastí činnosti a fungování orgánů a institucí EU, a především znalost úlohy EHSV v rámci institucionální struktury Evropské unie; zkušenost či znalost, co se týče práce pro evropské orgány a instituce, a zkušenost s účastí v politické či institucionální diskusi a s vypracováváním návrhů; doložená odborná praxe v oblasti pořádání akcí; znalost skupiny Zaměstnavatelé, její role v EHSV a hlavních příslušných oblastí její působnosti; schopnost pracovat s nejdůležitějšími současnými aplikacemi v oblasti IT (Microsoft Office Outlook); schopnost organizovat priority a poradit si se složitými tématy; iniciativa a zdravý úsudek; dobré plánovací, organizační a komunikační (ústní i písemné) schopnosti; schopnost pracovat samostatně i v týmu; schopnost pracovat efektivně v multikulturním a vícejazyčném prostředí. 4. Shrnutí smluvních podmínek: Nabízíme dočasnou smlouvu podle čl. 2 písm. c) pracovního řádu ostatních zaměstnanců Evropské unie, a to na dobu neurčitou. Na tuto smlouvu se vztahuje devítiměsíční zkušební doba. Platová třída přijatého dočasného zaměstnance bude AD 8, nebo AD 9, přičemž o konečném zařazení rozhodne příslušné oddělení dle platných pravidel a na základě odborné praxe uchazeče. 4 Odměna závisí na individuálních zkušenostech a rodinné situaci uchazeče. Pro informaci: základní měsíční plat na 1. stupni platové třídy AD 8 je nyní 6717,35 a na 1. stupni platové třídy AD 9 je 7600,25. Platy podléhají unijní dani srážené ze zdroje a jsou osvobozeny od vnitrostátních daní. V závislosti na individuální rodinné situaci a na místě původu může mít úspěšný uchazeč o pracovní místo nárok na příspěvek za práci v zahraničí a na různé rodinné přídavky. EHSV hradí výdaje na stěhování a poskytuje příspěvek na zařízení, jenž se rovná jednomu či dvěma základním měsíčním platům, podle rodinných poměrů uchazeče. 4 Odborná praxe 10 let pro platovou třídu AD 8 a 15 let pro platovou třídu AD 9.

4 Zaměstnanci odvádějí příspěvky do důchodového systému EU (nárok na důchod vzniká po 10 letech služby) a na zdravotní pojištění a pojištění v nezaměstnanosti. Zaměstnanci jsou pojištěni v rámci společného systému zdravotního pojištění. Další informace o smluvních a pracovních podmínkách naleznete ve služebním řádu úředníků Evropské unie a pracovním řádu ostatních zaměstnanců Unie: Místem zaměstnání je Brusel. 5. Přihlášky: 1. Uchazeči o tuto pracovní pozici musí vyplnit přihlašovací formulář on-line ( a připojit k němu následující dokumenty v angličtině nebo francouzštině: průvodní dopis, životopis podle modelu Europass 5. Neúplné přihlášky budou vyřazeny a považovány za nevyhovující. 2. Uchazeči, kteří projdou předběžným výběrem, budou požádáni, aby předložili podkladové dokumenty potvrzující informace uvedené v přihlášce, tj.: kopie dokladu totožnosti či cestovního pasu; kopie univerzitních či postgraduálních diplomů a osvědčení; kopie potvrzení o zaměstnání jasně uvádějících povahu a délku trvání příslušné činnosti; v případě, že tato informace není jasně uvedena ve vysokoškolských diplomech, doložení lingvistických znalostí ve formě certifikátů nebo, pokud uchazeč není držitelem takovýchto certifikátů, prostřednictvím podrobného vysvětlení v příslušném jazyce, jak tuto jazykovou znalost nabyl; v případě úředníků EU: oficiální dokument dokládající kariérní postup a současnou platovou třídu. Úspěšný uchazeč bude později vyzván, aby předložil originály všech těchto požadovaných dokumentů. 3. Podkladové dokumenty přiložené k elektronickému přihlašovacímu formuláři musí být v angličtině nebo francouzštině, což jsou hlavní pracovní jazyky skupiny I. Kopie doprovodných dokumentů v jiných jazycích musí být podány spolu s neformálním překladem do angličtiny či francouzštiny. 4. Lhůta pro podání přihlášek: uzávěrka pro podání přihlášek je 16. ledna 2017 v poledne, tedy ve 12:00 (čas v Bruselu). Přihlášky obdržené po tomto termínu nebude EHSV brát v potaz. Doporučujeme uchazečům, aby s podáváním přihlášek nečekali až na poslední den, neboť by mohlo dojít k problémům v důsledku velkého zatížení či chyby internetového spojení. EHSV nenese odpovědnost za jakékoli zdržení způsobené těmito obtížemi. 5

5 6. Výběrové řízení: 1. Uchazeči budou hodnoceni na základě způsobilosti a kritérií výběru uvedených v oznámení o výběrovém řízení na volné pracovní místo (viz bod 3), která musí být splněna do lhůty pro podání přihlášek. Přihlášky projdou předběžným výběrem na základě kvalifikací a odborné praxe popsaných v přihlašovacím formuláři, životopisu a průvodním dopisu. 2. Pokud bude v kterékoli fázi řízení zjištěno, že informace uvedené v uchazečově přihlášce nejsou doloženy podkladovými dokumenty nebo že uchazeč nesplňuje všechny podmínky stanovené v tomto oznámení o výběrovém řízení na volné pracovní místo, bude příslušná přihláška prohlášena za neplatnou. 3. Uchazeči, kteří úspěšně projdou první fází a dostanou se do užšího výběru, budou pozváni na pohovor, aby mohli být posouzeni a porovnáni na základě svých kvalifikací, odborné praxe, schopností a znalostí, jak je uvedeno výše. 4. Uchazeči, kteří budou po pohovoru považováni za nejvhodnější z hlediska požadavků spojených s tímto pracovním místem, budou pozváni k písemnému testu. 5. Pohovory jsou plánovány na únor 2017 a proběhnou v prostorách EHSV v Bruselu 6. Pracovní místo bude obsazeno co nejdříve poté. 7. Poznámky: Uchazeči se za žádných okolností nesmí pokusit přímo či nepřímo kontaktovat členy výběrové komise. Orgán oprávněný ke jmenování nebo orgán oprávněný k uzavírání pracovních smluv si vyhrazuje právo vyloučit uchazeče, kteří tak učiní. EHSV věří v rozmanitost. Jsme jednoznačnými zastánci vyváženého zastoupení pohlaví, státních příslušností všech členských států a všech úředních jazyků Evropské unie. Uplatňujeme politiku rovných příležitostí, jež vylučuje jakoukoli diskriminaci založenou na pohlaví, zdravotním postižení, rase, politických či náboženských názorech nebo sexuální orientaci. EHSV se zavázal k ochraně životního prostředí. V souladu s čl. 7 odst. 3 nařízení (ES) č. 45/2001 ze dne 18. prosince 2000 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů orgány a institucemi Společenství a o volném pohybu těchto údajů zpracuje příjemce osobní údaje výlučně pro účely, které byly důvodem předání. (podepsán) Gianluca Brunetti ředitel Ředitelství pro lidské zdroje a vnitřní služby 6 Uchazečům, kteří v době pohovorů nebudou v Bruselu, bude nabídnuta možnost pohovoru prostřednictvím videokonference / přes Skype.

Lhůta pro podání přihlášek: ve 12:00 (čas v Bruselu) 1. Volné pracovní místo: dočasný zaměstnanec AD 11 AD

Lhůta pro podání přihlášek: ve 12:00 (čas v Bruselu) 1. Volné pracovní místo: dočasný zaměstnanec AD 11 AD OZNÁMENÍ O VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ NA JEDNO VOLNÉ PRACOVNÍ MÍSTO č. AD/T/01/17 VEDOUCÍ ODDĚLENÍ (m/ž) v sekretariátu skupiny I (Zaměstnavatelé) Evropského hospodářského a sociálního výboru Zveřejněno v souladu

Více

Zveřejnění podle čl. 29 odst. 1 a 2 služebního řádu. Lhůta pro podání přihlášek: 24/05/2019 v poledne, tedy ve 12:00 (čas v Bruselu)

Zveřejnění podle čl. 29 odst. 1 a 2 služebního řádu. Lhůta pro podání přihlášek: 24/05/2019 v poledne, tedy ve 12:00 (čas v Bruselu) OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VOLNÉ PRACOVNÍ MÍSTO 20/19 týkající se JEDNOHO pracovní místa na pozici ředitele/ředitelky ředitelství E pro lidské zdroje a finance Zveřejnění podle čl. 29 odst. 1 a 2 služebního

Více

Zveřejnění podle čl. 2 písm. a) a článku 8 pracovního řádu ostatních zaměstnanců Evropské unie

Zveřejnění podle čl. 2 písm. a) a článku 8 pracovního řádu ostatních zaměstnanců Evropské unie OZNÁMENÍ O VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ č. AD/T/15/18 na obsazení JEDNOHO volného pracovního místa na pozici generálního tajemníka / generální tajemnice sekretariátu Evropského hospodářského a sociálního výboru Zveřejnění

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA DOČASNOU POZICI PRO GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ PRO ENERGETIKU

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA DOČASNOU POZICI PRO GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ PRO ENERGETIKU COM/TA/ENER/ADV/18/AD13/BRUSSELS VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA DOČASNOU POZICI PRO GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ PRO ENERGETIKU Evropská komise pořádá externí výběrové řízení na obsazení pozice poradce zástupce generálního

Více

REF.: EASO/2016/CA/003. asistent oddělení lidských zdrojů

REF.: EASO/2016/CA/003. asistent oddělení lidských zdrojů Vyhlášení výběrového řízení na místo asistenta oddělení lidských zdrojů (smluvní zaměstnanec v platové třídě FG III) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) REF.: EASO/2016/CA/003 Zveřejnění

Více

(ECDC/AD/2016/PHC-HOSCS)

(ECDC/AD/2016/PHC-HOSCS) Volné pracovní místo: vedoucí útvaru komunikační podpory Oddělení: oddělení pro kapacity a komunikaci v oblasti veřejného zdraví Referenční číslo: (ECDC/AD/2016/PHC-HOSCS) Evropské středisko pro prevenci

Více

Úřední věstník C 164 A. Evropské unie. Informace a oznámení. Oznámení. Ročník května České vydání. Obsah SPRÁVNÍ ŘÍZENÍ.

Úřední věstník C 164 A. Evropské unie. Informace a oznámení. Oznámení. Ročník května České vydání. Obsah SPRÁVNÍ ŘÍZENÍ. Úřední věstník Evropské unie C 164 A České vydání Informace a oznámení Ročník 60 24. května 2017 Obsah V Oznámení SPRÁVNÍ ŘÍZENÍ Účetní dvůr 2017/C 164 A/01 Oznámení o volném pracovním místě ECA/2017/7

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Funkční skupina / platová třída Druh smlouvy Značka Uzávěrka pro podání žádostí Místo výkonu práce Platnost

Více

Evropské středisko pro prevenci a kontrolu nemocí (ECDC) vyhlašuje výběrové řízení na výše uvedené místo dočasného zaměstnance.

Evropské středisko pro prevenci a kontrolu nemocí (ECDC) vyhlašuje výběrové řízení na výše uvedené místo dočasného zaměstnance. Evropské středisko pro prevenci a kontrolu nemocí Oznámení o volném pracovním místu vedoucího odborníka všeobecného dozoru/ vedoucího skupiny všeobecného dozoru v oddělení pro dozor a podporu reakce (ECDC/AD/2015/SRS-GLGS)

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. právník (M/Ž)

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. právník (M/Ž) OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Funkční skupina / platová třída AD 6 Druh smlouvy Referenční číslo Uzávěrka pro podání žádostí Místo výkonu

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Funkční skupina / platová třída AD 9 Druh smlouvy Ref. číslo Uzávěrka pro podání přihlášek Místo výkonu práce

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. Administrativní asistent (žena/muž) AST 3

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. Administrativní asistent (žena/muž) AST 3 OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Funkční skupina / platová třída Druh smlouvy Značka Uzávěrka pro podání přihlášek Místo výkonu práce Platnost

Více

VÝBĚR ZAMĚSTNANCŮ NA DOČASNÉ POZICE PRO GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ PRO PODNIKY A PRŮMYSL

VÝBĚR ZAMĚSTNANCŮ NA DOČASNÉ POZICE PRO GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ PRO PODNIKY A PRŮMYSL VÝBĚR ZAMĚSTNANCŮ NA DOČASNÉ POZICE PRO GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ PRO PODNIKY A PRŮMYSL Komise vypisuje výběrové řízení za účelem obsazení jednoho místa administrátora v rámci Generálního ředitelství pro podniky

Více

EFCA CA FGIV 1701 PROJEKTOVÝ PRACOVNÍK (M/Ž)

EFCA CA FGIV 1701 PROJEKTOVÝ PRACOVNÍK (M/Ž) VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ EVROPSKÁ AGENTURA PRO KONTROLU RYBOLOVU (EFCA) JE ORGÁN EVROPSKÉ UNIE ZŘÍZENÝ V ROCE 2005 S CÍLEM ORGANIZOVAT OPERAČNÍ KOORDINACI KONTROLNÍCH A INSPEKČNÍCH ČINNOSTÍ ČLENSKÝCH STÁTŮ V OBLASTI

Více

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2018/TA/004

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2018/TA/004 Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2018/TA/004 Název funkce Typ smlouvy Hlavní právník Dočasný zaměstnanec Funkční skupina platová

Více

REF.: EASO/2016/TA/015

REF.: EASO/2016/TA/015 Vyhlášení výběrového řízení na místo terénního pracovníka (dočasný zaměstnanec v platové třídě AD 6) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) REF.: EASO/2016/TA/015 Zveřejnění Název funkce externí

Více

Ref. č.: EASO/2017/TA/033. pracovník kanceláře podpory vedení (muž/žena)

Ref. č.: EASO/2017/TA/033. pracovník kanceláře podpory vedení (muž/žena) Vyhlášení výběrového řízení na místo pracovníka kanceláře podpory vedení (dočasný zaměstnanec v platové třídě AD 5) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2017/TA/033 Zveřejnění

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo náměstka pro řízení sekce zahraničních vztahů

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo náměstka pro řízení sekce zahraničních vztahů Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo náměstka pro řízení sekce zahraničních vztahů Č.j.: 51785/8/2015-MZE-11130 Datum: 25. září 2015 Státní tajemník v Ministerstvu zemědělství jako

Více

VÝBĚR DOČASNÝCH ZAMĚSTNANCŮ PRO GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ PRO NÁMOŘNÍ ZÁLEŽITOSTI A RYBOLOV

VÝBĚR DOČASNÝCH ZAMĚSTNANCŮ PRO GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ PRO NÁMOŘNÍ ZÁLEŽITOSTI A RYBOLOV COM/TA/MARE/15/AD8 VÝBĚR DOČASNÝCH ZAMĚSTNANCŮ PRO GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ PRO NÁMOŘNÍ ZÁLEŽITOSTI A RYBOLOV Evropská komise pořádá výběrové řízení na obsazení pěti míst administrátorů na úrovni AD8 v rámci

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo ředitel/ka odboru ochrany práv dětí (SM )

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo ředitel/ka odboru ochrany práv dětí (SM ) Státní tajemník v Ministerstvu práce a sociálních věcí příslušný podle 10 odst. 1 písm. f) zákona č. 234/2014 Sb., o státní službě, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), vyhlásil oznámením ze

Více

REF.: EASO/2016/TA/008

REF.: EASO/2016/TA/008 Vyhlášení výběrového řízení na místo pracovníka logistiky (dočasný zaměstnanec v platové třídě AD 5) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) REF.: EASO/2016/TA/008 Zveřejnění Název pozice externí

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ. na služební místo ŘEDITEL SEKCE INSPEKČNÍ ČINNOSTI (NÁMĚSTEK ÚSTŘEDNÍHO ŠKOLNÍHO INSPEKTORA)

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ. na služební místo ŘEDITEL SEKCE INSPEKČNÍ ČINNOSTI (NÁMĚSTEK ÚSTŘEDNÍHO ŠKOLNÍHO INSPEKTORA) OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo ŘEDITEL SEKCE INSPEKČNÍ ČINNOSTI (NÁMĚSTEK ÚSTŘEDNÍHO ŠKOLNÍHO INSPEKTORA) Ústřední školní inspektor České školní inspekce jako služební orgán příslušný

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. ředitel akademie úřadu EUIPO (muž/žena) AD 10

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. ředitel akademie úřadu EUIPO (muž/žena) AD 10 OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Funkční skupina / platová třída Druh smlouvy Značka Uzávěrka pro podání přihlášek Místo výkonu práce Platnost

Více

EVROPSKÝ ÚŘAD PRO VÝBĚR PERSONÁLU (EPSO)

EVROPSKÝ ÚŘAD PRO VÝBĚR PERSONÁLU (EPSO) 6.5.2009 CS Úřední věstník Evropské unie C 104 A/1 V (Oznámení) SPRÁVNÍ ŘÍZENÍ EVROPSKÝ ÚŘAD PRO VÝBĚR PERSONÁLU (EPSO) OZNÁMENÍ O OTEVŘENÝCH VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍCH (2009/C 104 A/01) Evropský úřad pro výběr

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo. vedoucí Oddělení metodiky a strategie, Odboru řízení Národních programů

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo. vedoucí Oddělení metodiky a strategie, Odboru řízení Národních programů Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vedoucí Oddělení metodiky a strategie, Odboru řízení Národních programů Č.j.: SFZP 060637/2016 Datum: 31. 5. 2016 Vedoucí služebního úřadu Státního

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice odborník na prosazování práv (muž/žena) Funkční skupina / platová AD 8 třída Druh smlouvy dočasný zaměstnanec

Více

REF.: EASO/2016/TA/013. vedoucí útvaru plánování a hodnocení

REF.: EASO/2016/TA/013. vedoucí útvaru plánování a hodnocení Oznámení o volném pracovním místě vedoucího útvaru plánování a hodnocení (dočasný zaměstnanec v platové třídě AD 10) Evropského podpůrného úřadu pro otázky azylu (EASO) REF.: EASO/2016/TA/013 Zveřejnění

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo ředitel/ka odboru ochrany práv dětí (SM )

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo ředitel/ka odboru ochrany práv dětí (SM ) Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo ředitel/ka odboru ochrany práv dětí (SM 230 000) Praha 22. března 2018 Č. j.: MPSV-2018/57722-111 Státní tajemník v Ministerstvu práce a sociálních

Více

Ref. č.: EASO/2017/TA/003. Referent pro komunikaci (se zúčastněnými subjekty) (M/Ž)

Ref. č.: EASO/2017/TA/003. Referent pro komunikaci (se zúčastněnými subjekty) (M/Ž) Vyhlášení výběrového řízení na místo referenta pro komunikaci (dočasný zaměstnanec v platové třídě AD 5) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2017/TA/003 Zveřejnění Název funkce

Více

(Oznámení) SPRÁVNÍ ŘÍZENÍ ÚČETNÍ DVŮR OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ECA/2018/1. Jedno (1) pracovní místo ředitele audit

(Oznámení) SPRÁVNÍ ŘÍZENÍ ÚČETNÍ DVŮR OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ECA/2018/1. Jedno (1) pracovní místo ředitele audit 6.3.2018 CS Úřední věstník Evropské unie C 84 A/1 V (Oznámení) SPRÁVNÍ ŘÍZENÍ ÚČETNÍ DVŮR OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ECA/2018/1 Jedno (1) pracovní místo ředitele audit (funkční skupina AD, platová

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na 2 služební místa rada archivář v Oddělení agendy zákona č. 262/2011 Sb. v Archivu bezpečnostních složek

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na 2 služební místa rada archivář v Oddělení agendy zákona č. 262/2011 Sb. v Archivu bezpečnostních složek Siwiecova 2 130 00 Praha 3 *MABSX003RWM2* Č.j.: ABS 1103/2018 R V Praze dne 13. února 2018 Počet listů: 5 Přílohy: 2/6 OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na 2 služební místa rada archivář v Oddělení

Více

Ref. č.: EASO/2017/TA/016. vedoucí útvaru náboru (muž/žena)

Ref. č.: EASO/2017/TA/016. vedoucí útvaru náboru (muž/žena) Oznámení o volném pracovním místě vedoucího útvaru náboru (dočasný zaměstnanec v platové třídě AD 8) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2017/TA/016 Zveřejnění Název pozice

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo. vedoucí Oddělení mzdové účtárny, Odboru řízení lidských zdrojů

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo. vedoucí Oddělení mzdové účtárny, Odboru řízení lidských zdrojů Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vedoucí Oddělení mzdové účtárny, Odboru řízení lidských zdrojů Č. j.: SFZP 112403/2016 Datum: 20. 10. 2016 Vedoucí služebního úřadu Státního fondu

Více

REF.: EASO/2016/TA/021

REF.: EASO/2016/TA/021 Vyhlášení výběrového řízení na místo pracovníka pro zakázky (dočasný zaměstnanec v platové třídě AD 6) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) REF.: EASO/2016/TA/021 Zveřejnění Název pozice

Více

Předpoklady a požadavky pro jmenování na služební místo vedoucího služebního úřadu předsedy Úřadu průmyslového vlastnictví

Předpoklady a požadavky pro jmenování na služební místo vedoucího služebního úřadu předsedy Úřadu průmyslového vlastnictví Příloha usnesení vlády ze dne 7. prosince 2015 č. 1011 Předpoklady a požadavky pro jmenování na služební místo vedoucího služebního úřadu předsedy Úřadu průmyslového vlastnictví Vláda stanoví, podle 186

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení služebního místa odborného rady vedoucího oddělení ekonomického, hlavní účetní

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení služebního místa odborného rady vedoucího oddělení ekonomického, hlavní účetní Praha 26. srpna 2015 č. j.: 619/Ř/15 Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení služebního místa odborného rady vedoucího oddělení ekonomického, hlavní účetní Ředitel Státní plavební správy, jako

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ. na služební místo ODBORNÝ RADA - ŘEDITEL/KA ODBORU FINANČNÍHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ. na služební místo ODBORNÝ RADA - ŘEDITEL/KA ODBORU FINANČNÍHO ŘÍZENÍ OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo ODBORNÝ RADA - ŘEDITEL/KA ODBORU FINANČNÍHO ŘÍZENÍ Ústřední školní inspektor České školní inspekce jako služební orgán příslušný podle 10 odst.

Více

Ref. č.: EASO/2017/TA/005. vedoucí oddělení plánování a hodnocení (M/Ž)

Ref. č.: EASO/2017/TA/005. vedoucí oddělení plánování a hodnocení (M/Ž) Oznámení o volném pracovním místě vedoucího oddělení plánování a hodnocení (dočasný zaměstnanec v platové třídě AD 10) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2017/TA/005 Zveřejnění

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení služebního místa odborného rady ředitele odboru kancelář úřadu

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení služebního místa odborného rady ředitele odboru kancelář úřadu Praha 26. srpna 2015 č. j.: 612/Ř/15 Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení služebního místa odborného rady ředitele odboru kancelář úřadu Ředitel Státní plavební správy, jako služební orgán

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo odborný referent v sekretariátu odboru vědy, výzkumu a vzdělávání v Ministerstvu zemědělství

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo odborný referent v sekretariátu odboru vědy, výzkumu a vzdělávání v Ministerstvu zemědělství Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo odborný referent v sekretariátu odboru vědy, výzkumu a vzdělávání v Ministerstvu zemědělství Č.j.: 407/61/2018-MZE-11130 V Praze dne 26. 11. 2018

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ. na služební místo odborný rada - vedoucí oddělení

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ. na služební místo odborný rada - vedoucí oddělení OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo odborný rada - vedoucí oddělení Č.j.: SFZP 011762/2018 Praha, 7. února 2018 Ředitel Státního fondu životního prostředí ČR, jako služební orgán příslušný

Více

ÚŘAD PRO HARMONIZACI NA VNITŘNÍM TRHU (OCHRANNÉ ZNÁMKY A PRŮMYSLOVÉ VZORY)

ÚŘAD PRO HARMONIZACI NA VNITŘNÍM TRHU (OCHRANNÉ ZNÁMKY A PRŮMYSLOVÉ VZORY) ÚŘAD PRO HARMONIZACI NA VNITŘNÍM TRHU (OCHRANNÉ ZNÁMKY A PRŮMYSLOVÉ VZORY) SPRÁVNÍ RADA OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VOLNÉ PRACOVNÍ MÍSTO Úřad pro harmonizaci na vnitřním trhu (ochranné známky a průmyslové

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení služebního místa odborného rady vedoucího oddělení hospodářské správy

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení služebního místa odborného rady vedoucího oddělení hospodářské správy Praha 26. srpna 2015 č. j.: 621/Ř/15 Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení služebního místa odborného rady vedoucího oddělení hospodářské správy Ředitel Státní plavební správy, jako služební

Více

REF.: EASO/2016/TA/018

REF.: EASO/2016/TA/018 Vyhlášení výběrového řízení na místo inspektora ochrany údajů (dočasný zaměstnanec v platové třídě AD 5) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) REF.: EASO/2016/TA/018 Zveřejnění Název pozice

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo. náměstek pro řízení sekce legislativy (kód SM ).

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo. náměstek pro řízení sekce legislativy (kód SM ). Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo náměstek pro řízení sekce legislativy (kód SM 500000) Praha 29. června 2016 Č. j. MPSV-2016/137742-111/SZ/VŘ Státní tajemník v Ministerstvu práce

Více

EFCA TA AD PROJEKTOVÝ MANAŽER PRONAJÍMANÝCH PROSTŘEDKŮ. Agentura EFCA vítá přihlášky uchazečů s velkou motivací podílet se na jejím rozvoji.

EFCA TA AD PROJEKTOVÝ MANAŽER PRONAJÍMANÝCH PROSTŘEDKŮ. Agentura EFCA vítá přihlášky uchazečů s velkou motivací podílet se na jejím rozvoji. NÁBOR EVROPSKÁ AGENTURA PRO KONTROLU RYBOLOVU (EFCA) JE ORGÁN EVROPSKÉ UNIE ZŘÍZENÝ V ROCE 2005 S CÍLEM ORGANIZOVAT OPERAČNÍ KOORDINACI KONTROLNÍCH A INSPEKČNÍCH ČINNOSTÍ ČLENSKÝCH STÁTŮ V OBLASTI RYBOLOVU

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo náměstek pro řízení sekce evropských fondů (SM )

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo náměstek pro řízení sekce evropských fondů (SM ) Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo náměstek pro řízení sekce evropských fondů (SM 800 000) Praha 9. května 2018 Č. j. MPSV-2018/87666-111 Státní tajemník v Ministerstvu práce a sociálních

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Hlavní město Praha - Magistrát hlavního města Prahy zastoupené ředitelkou Magistrátu hlavního města Prahy v souladu s 7 zákona č. 312/2002 Sb., o úřednících územních

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo. ředitel/ka odboru nepojistných sociálních a rodinných dávek (SM ).

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo. ředitel/ka odboru nepojistných sociálních a rodinných dávek (SM ). Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo ředitel/ka odboru nepojistných sociálních a rodinných dávek (SM 750 000) Praha 10. července 2019 Č. j. MPSV-2019/139172-111 Státní tajemnice v Ministerstvu

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Hlavní město Praha - Magistrát hlavního města Prahy zastoupené ředitelkou Magistrátu hlavního města Prahy v souladu s 7 zákona č. 312/2002 Sb., o úřednících územních

Více

REF.: EASO/2017/TA/019. vyšší úředník pro poskytování informací (tvorbu pokynů k zemím původu) (muž/žena)

REF.: EASO/2017/TA/019. vyšší úředník pro poskytování informací (tvorbu pokynů k zemím původu) (muž/žena) Vyhlášení výběrového řízení na místo vyššího úředníka pro poskytování informací (dočasný zaměstnanec v platové třídě AD 7) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) REF.: EASO/2017/TA/019 Zveřejnění

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení služebního místa odborného rady vedoucího oddělení dokladů plavidel pobočka Praha

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení služebního místa odborného rady vedoucího oddělení dokladů plavidel pobočka Praha Praha 26. srpna 2015 č. j.: 625/Ř/15 Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení služebního místa odborného rady vedoucího oddělení dokladů plavidel pobočka Praha Ředitel Státní plavební správy,

Více

Čj. SOAA 3943/2016 Praha, Přílohy: 6

Čj. SOAA 3943/2016 Praha, Přílohy: 6 STÁTNÍ OBLASTNÍ ARCHIV V PRAZE Archivní 4/2257, 149 00 Praha 4 Čj. SOAA 3943/2016 Praha, 5. 5. 2016 Přílohy: 6 OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo odborný rada vedoucí oddělení Státní

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo vedoucího personálního oddělení

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo vedoucího personálního oddělení OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo vedoucího personálního oddělení Č.j.: PUNC-S 17/3/2018 Praha 24. dubna 2018 Předsedkyně Puncovního úřadu, jako služební orgán příslušný podle 10

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vedoucí oddělení právní podpory státní služby (SM )

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vedoucí oddělení právní podpory státní služby (SM ) Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vedoucí oddělení právní podpory státní služby (SM 332 000) Praha 2. listopadu 2018 Č. j.: MPSV-2018/215004-111 Státní tajemník v Ministerstvu práce

Více

Č.j.: ABS 8192/2018 R V Praze dne 16. listopadu 2018 Počet lisů: 5 Přílohy: 2/6

Č.j.: ABS 8192/2018 R V Praze dne 16. listopadu 2018 Počet lisů: 5 Přílohy: 2/6 Siwiecova 2 130 00 Praha 3 *MABSX0042B6X* Č.j.: ABS 8192/2018 R V Praze dne 16. listopadu 2018 Počet lisů: 5 Přílohy: 2/6 OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo odborný rada - archivář

Více

*UOHSX00AJHSY* UOHSX00AJHSY

*UOHSX00AJHSY* UOHSX00AJHSY *UOHSX00AJHSY* UOHSX00AJHSY Číslo jednací: OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA SLUŽEBNÍ MÍSTO ŘEDITELE/ŘEDITELKY ODBORU METODIKY A KONTROLY TRŽNÍ SÍLY Vyřizuje: ÚOHS-H0014/2017/HR-27312/2017/640/EVy

Více

VÝBĚR DOČASNÝCH ZAMĚSTNANCŮ PRO GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ PRO LIDSKÉ ZDROJE A BEZPEČNOST

VÝBĚR DOČASNÝCH ZAMĚSTNANCŮ PRO GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ PRO LIDSKÉ ZDROJE A BEZPEČNOST COM/TA/HR/14/AD8 VÝBĚR DOČASNÝCH ZAMĚSTNANCŮ PRO GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ PRO LIDSKÉ ZDROJE A BEZPEČNOST Komise pořádá výběrové řízení na pozici revizního lékaře v oddělení HR.DDG.C4 (Lékařská služba Lucemburk)

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č.j.: KÚ-01057/2019-300-01001 České Budějovice Datum: 15.dubna 2019 Ředitel Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj jako služební orgán příslušný podle 10 odst. 1

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo. ředitel/ka odboru centrálních nákupů a veřejných zakázek (kód SM ).

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo. ředitel/ka odboru centrálních nákupů a veřejných zakázek (kód SM ). Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo ředitel/ka odboru centrálních nákupů a veřejných zakázek (kód SM 340 000) Praha 18. dubna 2016 Č. j. MPSV-2016/69108-161/SZ/VŘ Státní tajemník Ministerstva

Více

vedoucí útvaru mezd a nároků (muž/žena)

vedoucí útvaru mezd a nároků (muž/žena) Oznámení o volném pracovním místě vedoucího útvaru mezd a nároků (dočasný zaměstnanec v platové třídě AD 8) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2017/TA/031 Zveřejnění Název

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ 2. KOLA VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo odborný rada vedoucí oddělení projektová kancelář

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ 2. KOLA VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo odborný rada vedoucí oddělení projektová kancelář Ředitel Úřadu pro mezinárodněprávní ochranu dětí jako služební orgán ve služebním úřadu Úřad pro mezinárodněprávní ochranu dětí se sídlem Šilingrovo nám. 3/4, Brno, 602 00 *UMODX00A0ZL6* UMODX00A0ZL6 Č.

Více

Vyhlášení výběrového řízení na místo účetního (dočasný zaměstnanec v platové třídě AD 7) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO)

Vyhlášení výběrového řízení na místo účetního (dočasný zaměstnanec v platové třídě AD 7) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Vyhlášení výběrového řízení na místo účetního (dočasný zaměstnanec v platové třídě AD 7) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) REF.: EASO/2016/TA/007 Zveřejnění Název funkce externí účetní

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ. na služební místo ODBORNÝ RADA - ŘEDITEL/KA ODBORU INSPEKČNÍ ČINNOSTI

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ. na služební místo ODBORNÝ RADA - ŘEDITEL/KA ODBORU INSPEKČNÍ ČINNOSTI OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo ODBORNÝ RADA - ŘEDITEL/KA ODBORU INSPEKČNÍ ČINNOSTI Ústřední školní inspektor České školní inspekce jako služební orgán příslušný podle 10 odst.

Více

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/012

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/012 Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/012 Název pozice Typ smlouvy Pracovník pro informace a analýzu (muž/žena) dočasný zaměstnanec

Více

Ref. č.: EASO/2017/TA/014. asistent pro zadávání zakázek (muž/žena)

Ref. č.: EASO/2017/TA/014. asistent pro zadávání zakázek (muž/žena) Oznámení o volném pracovním místě asistenta pro zadávání zakázek (dočasný zaměstnanec v platové třídě AST 3) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2017/TA/014 Zveřejnění Název

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. asistent pro IT (M/Ž)

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. asistent pro IT (M/Ž) OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Funkční skupina / platová třída AST 3 Druh smlouvy Značka Uzávěrka pro podání žádostí Místo výkonu práce asistent

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo Náměstka pro řízení sekce Mezinárodní vztahy

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo Náměstka pro řízení sekce Mezinárodní vztahy Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo Náměstka pro řízení sekce Mezinárodní vztahy Č.j.: MF-41153/2015/30-9 Datum: 11. září 2015 Státní tajemník Ministerstva financí ČR jako služební

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. j. MV- 36089-1/SST-2016 OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Státní tajemník v Ministerstvu vnitra vyhlašuje dne 15. března 2016 výběrové řízení na obsazení služebního místa vedoucího oddělení vládní

Více

REF.: EASO/2016/CA/003. asistent oddělení lidských zdrojů

REF.: EASO/2016/CA/003. asistent oddělení lidských zdrojů Vyhlášení výběrového řízení na místo asistenta oddělení lidských zdrojů (smluvní zaměstnanec v platové třídě FG III) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) REF.: EASO/2016/CA/003 Zveřejnění

Více

Služební místo je zařazeno podle přílohy č. 1 k zákonu do 13. platové třídy.

Služební místo je zařazeno podle přílohy č. 1 k zákonu do 13. platové třídy. OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo odborného rady vedoucího Oddělení koordinace fondů EU v Sekci řízení a podpory fondů EU 1. kolo výběrového řízení dle 58 odst. 2 zákona o státní

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo náměstek pro řízení sekce evropských fondů (SM )

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo náměstek pro řízení sekce evropských fondů (SM ) Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo náměstek pro řízení sekce evropských fondů (SM 800 000) Praha 17. září 2018 Č. j. MPSV-2018/184654-111 Státní tajemník v Ministerstvu práce a sociálních

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo ředitel odboru Morava a Západní Čechy

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo ředitel odboru Morava a Západní Čechy OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo ředitel odboru Morava a Západní Čechy Č.j.:PUNC-S 5/1/2019PÚ Praha 16. ledna 2019 Předsedkyně Puncovního úřadu, jako služební orgán příslušný podle

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. j. MV-74676-1/SST-2016 OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Státní tajemník v Ministerstvu vnitra vyhlašuje dne 20. května 2016 výběrové řízení na obsazení služebního místa vedoucí oddělení správního

Více

I n f o r m a c e o m o ž n o s t e c h s t á ž í. v E v r o p s k é m p a r l a m e n t u: P o d m í n k y p ř i j e t í: D r u h y s t á ž í:

I n f o r m a c e o m o ž n o s t e c h s t á ž í. v E v r o p s k é m p a r l a m e n t u: P o d m í n k y p ř i j e t í: D r u h y s t á ž í: I n f o r m a c e o m o ž n o s t e c h s t á ž í v E v r o p s k é m p a r l a m e n t u: http://www.europarl.europa.eu/parliament/public/staticdisplay.do?language=cs&id=147&pagerank=1 P o d m í n k y

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Hlavní město Praha - Magistrát hlavního města Prahy zastoupené ředitelem Magistrátu hlavního města Prahy vyhlašuje dne 25. 11. 2016 výběrové řízení na obsazení pracovního

Více

Ref. č.: EASO/2017/TA/022. vedoucí pracovník pro rozpočet (muž/žena)

Ref. č.: EASO/2017/TA/022. vedoucí pracovník pro rozpočet (muž/žena) Vyhlášení výběrového řízení na místo vedoucího pracovníka pro rozpočet (dočasný zaměstnanec v platové třídě AD 7) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2017/TA/022 Zveřejnění

Více

Č.j.: ABS 426/2019 V Praze dne 4. února 2019

Č.j.: ABS 426/2019 V Praze dne 4. února 2019 *MABSX00447Q7* Siwiecova 2 130 00 Praha 3 Č.j.: ABS 426/2019 V Praze dne 4. února 2019 Počet listů: 5 Přílohy: 2/6 OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo vrchní referent/rada archivář

Více

Ref. č.: EASO/2017/TA/026. vedoucí odboru operací (muž/žena)

Ref. č.: EASO/2017/TA/026. vedoucí odboru operací (muž/žena) Oznámení o volném pracovním místě vedoucího odboru operací (dočasný zaměstnanec v platové třídě AD 12) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2017/TA/026 Zveřejnění Název pozice

Více

Ref. č.: EASO/2019/CA/004

Ref. č.: EASO/2019/CA/004 Oznámení o volném pracovním místě pracovníka pro portál COI (smluvní zaměstnanec v platové třídě FG IV) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/CA/004 Zveřejnění Název pozice

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA SLUŢEBNÍ MÍSTO ŘEDITEL ODBORU SPRÁVY ÚHRAD A EKONOMIE ČESKÉHO BÁŇSKÉHO ÚŘADU

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA SLUŢEBNÍ MÍSTO ŘEDITEL ODBORU SPRÁVY ÚHRAD A EKONOMIE ČESKÉHO BÁŇSKÉHO ÚŘADU OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA SLUŢEBNÍ MÍSTO ŘEDITEL ODBORU SPRÁVY ÚHRAD A EKONOMIE ČESKÉHO BÁŇSKÉHO ÚŘADU Praha 4. května 2016 Č.j.: SBS 11515/2016 Předseda Českého báňského úřadu jako služební

Více

REF.: EASO/2017/TA/001

REF.: EASO/2017/TA/001 Oznámení o volném pracovním místě vedoucího odboru operací (dočasný zaměstnanec v platové třídě AD 10) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) REF.: EASO/2017/TA/001 Zveřejnění Název funkce

Více

Ref. č.: EASO/2018/TA/021. vedoucí útvaru soudů a tribunálů (muž/žena)

Ref. č.: EASO/2018/TA/021. vedoucí útvaru soudů a tribunálů (muž/žena) Oznámení o volném pracovním místě vedoucího útvaru soudů a tribunálů (dočasný zaměstnanec v platové třídě AD 8) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2018/TA/021 Název pozice

Více

předsedy Obvodního báňského úřadu pro území krajů Plzeňského a Jihočeského se sídlem v Plzni

předsedy Obvodního báňského úřadu pro území krajů Plzeňského a Jihočeského se sídlem v Plzni OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA SLUŽEBNÍ MÍSTO VEDOUCÍ SLUŽEBNÍHO ÚŘADU PŘEDSEDA OBVODNÍHO BÁŇSKÉHO ÚŘADU PRO ÚZEMÍ KRAJŮ PLZEŇSKÉHO A JIHOČESKÉHO SE SÍDLEM V PLZNI Praha 16. prosince 2015 Č.j.:

Více

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/014

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/014 Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/014 Název pozice Typ smlouvy výzkumný pracovník (muž/žena) dočasný zaměstnanec Funkční

Více

REF.: EASO/2017/TA/009. pracovník pro občanskou společnost (muž/žena)

REF.: EASO/2017/TA/009. pracovník pro občanskou společnost (muž/žena) Vyhlášení výběrového řízení na místo pracovníka pro občanskou společnost (dočasný zaměstnanec v platové třídě AD 5) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) REF.: EASO/2017/TA/009 Zveřejnění

Více

STÁŽE V INSTITUCÍCH A PORADNÍCH ORGÁNECH EVROPSKÉ UNIE

STÁŽE V INSTITUCÍCH A PORADNÍCH ORGÁNECH EVROPSKÉ UNIE STÁŽE V INSTITUCÍCH A PORADNÍCH ORGÁNECH EVROPSKÉ UNIE STÁŽ V EVROPSKÉ KOMISI 2 STÁŽ V EVROPSKÉM PARLAMENTU 4 STÁŽ V RADĚ EVROPSKÉ UNIE 7 STÁŽ VE VÝBORU REGIONŮ 9 STÁŽ V EVROPSKÉM HOSPODÁŘSKÉM A SOCIÁLNÍM

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo ředitele/-ky odboru elektronizace veřejných zakázek a koncesí

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo ředitele/-ky odboru elektronizace veřejných zakázek a koncesí Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo ředitele/-ky odboru elektronizace veřejných zakázek a koncesí Č.j.: MMR-41841/2015-94 Datum: 2. 12. 2015 Státní tajemnice Ministerstva pro místní

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vedoucí oddělení právní podpory státní služby (SM )

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vedoucí oddělení právní podpory státní služby (SM ) Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vedoucí oddělení právní podpory státní služby (SM 332 000) Praha 24. ledna 2019 Č. j.: MPSV-2019/14020-111 Státní tajemnice v Ministerstvu práce

Více

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/008

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/008 Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/008 Název pozice vedoucí pracovník pro otázky přijímání / vedoucí pracovník pro otázky

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Hlavní město Praha Magistrát hlavního města Prahy zastoupené ředitelkou Magistrátu hlavního města Prahy v souladu s 7 zákona č. 312/2002 Sb., o úřednících územních

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo náměstek pro řízení sekce ekonomické a ICT (SM )

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo náměstek pro řízení sekce ekonomické a ICT (SM ) Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo náměstek pro řízení sekce ekonomické a ICT (SM 600 000) Praha 3. ledna 2018 Č. j. MPSV-2017/266128-111/SZ/VŘ Státní tajemník v Ministerstvu práce

Více

Č.j.: NA 2172/2016 Datum: 28. června 2016

Č.j.: NA 2172/2016 Datum: 28. června 2016 Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vedoucí/ho oddělení fondů samosprávy a státní správy do roku 1848 a církevních institucí, ID 17000503 v Národním archivu Č.j.: NA 2172/2016 Datum:

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA SLUŢEBNÍ MÍSTO

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA SLUŢEBNÍ MÍSTO OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA SLUŢEBNÍ MÍSTO VEDOUCÍ II. ODDĚLENÍ NA OBVODNÍM BÁŇSKÉM ÚŘADĚ PRO ÚZEMÍ KRAJE ÚSTECKÉHO SE SÍDLEM V MOSTĚ Praha 15. června 2016 Č.j.: SBS 19494/2016 Předseda Českého

Více

REF.: EASO/2017/TA/025. vedoucí oddělení pro komunikaci a zúčastněné

REF.: EASO/2017/TA/025. vedoucí oddělení pro komunikaci a zúčastněné Oznámení o volném pracovním místě vedoucího oddělení pro komunikaci a zúčastněné subjekty (dočasný zaměstnanec v platové třídě AD 10) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) REF.: EASO/2017/TA/025

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. projektový specialista (muž/žena)

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. projektový specialista (muž/žena) OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Funkční skupina / platová třída AD 6 Druh smlouvy Značka Uzávěrka pro podání přihlášek Místo výkonu práce

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. zástupce vedoucího projektu (M/Ž)

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. zástupce vedoucího projektu (M/Ž) OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Funkční skupina / platová třída AD 6 Druh smlouvy Značka Uzávěrka pro podání žádostí zástupce vedoucího projektu

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení Oznámení o vyhlášení výběrového řízení Město Kolín zastoupené tajemnicí Městského úřadu Kolín v souladu se zákonem č. 312/2002 Sb., o úřednících územních samosprávných celků a o změně některých zákonů,

Více

+NBCTY1143XHY+ Siwiecova Praha 3 Žižkov. Č.j. ABS 4238/2016 R. V Praze dne 20. května Počet listů: 5 Přílohy: 7/12

+NBCTY1143XHY+ Siwiecova Praha 3 Žižkov. Č.j. ABS 4238/2016 R. V Praze dne 20. května Počet listů: 5 Přílohy: 7/12 +NBCTY1143XHY+ Siwiecova 2 130 00 Praha 3 Žižkov Č.j. ABS 4238/2016 R V Praze dne 20. května 2016 Počet listů: 5 Přílohy: 7/12 OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo představeného vedoucí

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Siwiecova 2 130 00 Praha 3 Č.j.: ABS 4470/2018 R *MABSX003WR3V* V Praze dne 20. června 2018 Počet listů: 5 Přílohy: 2/6 OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo vrchní referent/rada archivář

Více