FOLIMAGAZÍN. 4/VI. sezona I/2010

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "FOLIMAGAZÍN. 4/VI. sezona I/2010"

Transkript

1 FOLIMAGAZÍN 4/VI. sezona I/2010 pf 2010 Lubor Blažek: Hlavním problémem je obrana 3 otázky pro trenéry Od A do Z s Kateřinou Bartoňovou Fotoohlédnutí 2009 Mládež: Jana Trojanová, Veronika Jalamudisová

2 pf 2010 Přejeme pohodu a hodně radosti s basketbalem První dny nového kalendářního roku 2010 jsou již za námi. Věříme, že celá početná rodina ZVVZ USK Praha hráčky všech družstev, jejich trenéři, funkcionáři a samozřejmě i fanoušci do něj vykročila pravou nohou, že letošní rok bude pro všechny co možná nejúspěšnější. Co konkrétně přejí na prahu nového roku zástupci našeho klubu? Lubor Blažek, trenér A-týmu Určitě začnu u pohody a u zdraví, protože to je ze všeho nejdůležitější. A platí to pro všechny: ať pro hráčky, celý tým i pro všechny fanoušky. Všem bych popřál v roce 2010 pohodu a hodně radosti s basketbalem. Marek Kučera, manažer Milé fanynky, vážení fandové, rád bych vám všem touto cestou popřál do nového roku hodně úspěchů jak v osobním životě, tak v zaměstnání. My se svými výkony budeme snažit vám zpříjemnit volný čas a přinášet radost z vítězství. Mějte se krásně. Fanda Fanda, maskot ZVVZ USK Našim hráčkám přeji, ať si v každé situaci zachovají klidnou mysl, ať mají rychlé nohy a přesnou ruku ať se všichni společně můžeme radovat z co největšího počtu košů. Neznám totiž slastnější pocit, než sledovat míč propadající obroučkou soupeřova koše... Trenérům přeji co nejvíce úspěšných rozhodnutí a co nejméně bezesných nocí. A fanouškům? Především zdravé hlasivky a tady je potřeba zdůraznit nutnost pravidelného tréninku! První možnost, jak si společně zafandit, máme ve středu , kdy na Folimance vypukne česko-slovenská bitva s Košicemi. Budete u toho? Já rozhodně ano! Tak tedy šťastný a veselý...

3 aktuálně Ohlédnutí za předvánočními zápasy v Evropské lize bohužel neúspěšnými... Naším hlavním problémem je obrana 1 na 1 Osm zápasů už odehrály basketbalistky ZVVZ USK Praha v základní skupině Evropské ligy. Po šesti z nich měly aktivní bilanci výher a porážek 4-2, jenže to už bohužel neplatí. Závěrečné dva prosincové duely totiž našemu týmu vůbec nevyšly. Nejprve jsme prohráli v Madridu na palubovce tamního Rivasu Ecópolis vysoko o 38 bodů (56:94), poté jsme nestačili ani na polský Gorzów, jemuž jsme taktéž na jeho hřišti podlehli rozdílem 15 bodů (72:87). Ani v jednom utkání jsme nepodali dobrý výkon v obraně, káral své hráčky trenér Lubor Blažek. Nebylo divu, že dal najevo svou nespokojenost vždyť jakmile inkasujete na soupeřově půdě 87 či dokonce 94 bodů, nemůžete příliš často reálně pomýšlet na úspěšný výsledek... Přesto lze říci, že obě utkání se od sebe poměrně výrazně lišila. Zatímco ve Španělsku jsme nezvládli vstup do zápasu a po prvním poločase jsme ztráceli už propastných 24 bodů, v Polsku jsme se díky kvalitnější hře na útočné polovině hřiště dlouho drželi v kontaktu. Zvláště v Madridu jsme v obraně nehráli dobře a to ovlivnilo celý zápas. Problémy jsme měli hlavně s obranou soupeře 1 na 1, to nás stálo dost bodů, označil kouč ZVVZ USK hlavní nedostatek v utkání s Rivasem. Také o zápase v Polsku musím říci, že jsme hráli v obraně špatně. V poměrně důležitých chvílích jsme navíc ztratili několik míčů, poukázal Lubor Blažek na další zásadní problém. Velký rozdíl v počtu míčových ztrát byl zejména v Madridu (domácí 8, naše družstvo 19)! Společný jmenovatel obou posledních střetnutí je však jasný: Individuální obrana 1 na 1, zdůraznil trenér. Našim basketbalistkám sice stále patří ve vyrovnané tabulce skupiny C druhá příčka, jenže zbývající kvarteto (suverénně první Rivas má vysoce aktivní bilanci 7-1) jim dýchá na záda z těsné blízkosti. Odstupy jsou opravdu minimální: 2.

4 aktuálně Lubor Blažek ZVVZ USK i 3. Good Angels Košice dosud nasbíraly shodně po 12 bodech, 4. Basket Bourges, 5. KSSSE Gorzów i 6. Euroleasing Šoproň mají na kontě o jediný méně... Lubor Blažek si to pochopitelně velmi dobře uvědomuje. Poslední dvě porážky nám určitě zkomplikovaly situaci, a to nejenom co se týče umístění mezi šestnáctkou teď je třeba přemýšlet hlavně o postupu, nabádá kouč k maximální ostražitosti. V závěrečných zápasech jednoznačně potřebujeme získat alespoň jednu výhru, i když samozřejmě věřím, že můžeme vyhrát i dvakrát. Veledůležitý duel čeká naše družstvo už v příštím týdnu. Ve středu 13. ledna přivítáme na Folimance slovenské Košice. A bylo by nejlepší potřebnou výhru získat už v tomto utkání doma, doufá Lubor Blažek v příznivý výsledek. Střetnutí mezi ZVVZ USK Praha a Good Angels Košice začne v 18 hodin a hráčky budou opět spoléhat na podporu svých fanoušků! Jsem přesvědčený o tom, že vánoční přestávka hráčkám pomohla, že budou mít v nadcházejících zápasech více energie, věří trenér ve vzestup výkonnosti. Když jsem se díval na předchozí sezony, vždycky jsme měli největší problémy v prosinci, je to dlouhodobý jev. I proto věřím, že do nového roku 2010 vstoupíme daleko lépe, doplnil Lubor Blažek.

5 rozhovor...s trenéry ZVVZ USK Praha a VŠ Praha o předvánočních škatulatech Bartoňová, Pecková a Šujanová zamířily do VŠ K poměrně velkému pohybu směrem ven došlo nedlouho před vánočními svátky v hráčském kádru ZVVZ USK Praha. Vedení klubu společně s trenéry se totiž rozhodlo uvolnit trojici Kateřina Bartoňová, Tereza Pecková, Edita Šujanová do VŠ Praha. Na žádost VŠ Praha jsme se rozhodli uvolnit tyto tři hráčky, které v Eurolize nedostávají minuty. Chceme, aby hrály víc, než hrají teď, ozřejmil manažer Marek Kučera hlavní důvod, který byl motivem k provedení tohoto přesunu. Přesunu pouze dočasného, neboť nejpozději s koncem přestupního termínu ( ) by se všechny tři nadějné basketbalistky měly vrátit zpět do kádru ZVVZ USK. Přesné datum návratu však nebylo stanoveno. Bude záležet, jak se jim tam bude dařit, jak budou spokojené a také jak s nimi budou spokojeni trenéři VŠ Praha, doplnil Marek Kučera. Kateřina Bartoňová 3 otázky k tématu pro Lubora Blažka, hlavního trenéra ZVVZ USK Praha. Co bylo motivem k výše uvedenému hostování tří hráček? Chtěli jsme jim dát ještě větší příležitost hrát, to je jednoznačné. Zároveň jsme je chtěli postavit do pozice lídrů týmu. Naším záměrem je, aby samy cítily, že týmu na hřišti šéfují, že ho herně hodně ovlivňují. Zkrátka chceme, aby cítily vůdčí pozici, kterou zatím v ZVVZ USK asi tolik necítily. Pevně věřím, že se toto rozhodnutí ukáže jako pozitivní a že se to v budoucnu vrátí jak nám v USK, tak i reprezentačnímu družstvu.

6 rozhovor... s trenéry Jak toto rozhodnutí přijaly hráčky, jichž se to týkalo? Samozřejmě, že jsme jim to museli vysvětlit mluvili jsme s nimi o tom, nebylo to rozhodnutí od stolu bez konzultace s hráčkami. Myslím si, že jejich reakce byly pozitivní. To samé lze říci i o jejich přístupu k prvnímu zápasu se Slovankou (do tohoto utkání nastoupily Tereza Pecková s Editou Šujanovou, dohromady nastřílely 38 bodů, doskočily 15 míčů a pomohly VŠ k velmi cennému vítězství 89:82 pozn. aut.). Toto utkání bylo ze strany našich hráček velmi dobré. V našem týmu nyní zůstalo jen 9 hráček. Neobáváš se možných problémů, které mohou nastat v případě zranění byť jen jediné či dvou hráček? Určitě se toho obávám, ale v případě, kdyby bylo potřeba družstvo posílit, tak bychom stáhli hráčky z hostování dřív. Samozřejmě, že si to nepřejeme, ale pokud by skutečně došlo k nějakému zranění, k tomuto kroku bychom přistoupili. 3 otázky k tématu pro Zdeňka Sýkoru, hlavního trenéra VŠ Praha Přivítal jste posílení o trojici hráček ZVVZ USK? Přivítal, určitě. Já si myslím, že to našemu družstvu prospěje, že v zápasech, které nás čekají, nám všechny tři hráčky pomůžou. V čem konkrétně? Pomůžou nám herně. Očekávám, že se zvedne naše výkonnost a my budeme pro naše soupeře mnohem nebezpečnější i když si myslím, že i předtím jsme odehráli velice dobrá utkání. Celková síla družstva se ale jednoznačně zvedne. Jedná se o poměrně velký zásah do týmu, který letošní sezonu rozjížděl, vždyť Bartoňová, Pecková i Šujanová aspirují na základní sestavu. Jak příchod tří posil přijaly dosavadní hráčky VŠ? Myslím si, že velice dobře. Zaprvé trénujeme ve stejné hale, zadruhé se holky mezi sebou dobře znají, nejen z ligy, ale už z dorosteneckých soutěží a z reprezentací. V tomhle není podle mě vůbec žádná překážka. Ze strany ZVVZ USK jde o to, aby zmíněná trojice dostala co možná nejvíce minut na hřišti. Jakou změnu v herním projevu vašeho týmu po tomto kroku očekáváte vy? V USK to řekli velice dobře. Holky, které k nám přišly, opravdu dostanou minutáž, budou hrát. Na našem herním systému a hře se to ale vůbec nezmění. Během Vánoc jsme hráčky zapracovali do našich akcí, takže jsme nic nepředělávali ony se přizpůsobily nám, což je velice pozitivní.

7 Od A do Z... s Kateřinou Bartoňovou aneb Co se jí vybaví, když se řekne... Občas bych chtěla mít moc Anděl já Basketbal můj život Cukroví spíš pomáhám, než bych se do toho pouštěla sama Dieta to nehrozí Exotika ideální dovolená Flám to mi sportovci moc neznáme :) Golf pro mě nuda Hloupost je, když nějakou uděláš Chlap můj táta Idol rodiče Já anděl Kočárek v nejbližší době asi ne :) Legrace kamarádi Moc občas bych ji chtěla mít Nakupování pro mě horor. Potřebovala bych lidi, kteří by pro mě nakupovali Olympiáda můj sen Peklo vstávání Ráno nejhorší část dne Sníh ten miluju, ale jen když jsem na horách což vlastně skoro vůbec nejsem :) Televize s internetem nejlepší náplň volného času sportovce Učení co? :) Vaření pečení s Peckou :) Zázrak i ty se dějí!

8 Fotoohlédnutí Basketbalový rok 2009 ve fotografiích Kalendářní rok 2009 už je minulostí. Basketbalistky ZVVZ USK Praha v něm svedly spoustu bitev, a je potěšitelné, že ta nejdůležitější finálový zápas číslo 5 s tehdejším Gambrinusem Brno měla pro žlutomodré barvy sladkou příchuť vítězství. Připomeňme si prostřednictvím několika následujících fotografií, co všechno jsme v uplynulém roce společně prožili...

9 Fotoohlédnutí 2009

10 Fotoohlédnutí 2009

11 tým mládež ZVVZ USK Doufám, že největší úspěchy teprve přijdou Co všechno se ti vybaví, když se řekne basketbal? Fajn sport a zábava. Čím vším basketbal obohacuje tvůj život? Dělám něco,co mě baví! Jakých největších úspěchů jsi zatím v basketbale dosáhla? Dvakrát první místo na Velikonočním turnaji, účast na mistrovství republiky, první,druhé a třetí místo v Přeboru Prahy, první místo v Přeboru středočeského kraje. Doufejme, že největší úspěchy teprve přijdou :-) Máš nějaké basketbalové přání/sen? Zlepšit si střelbu, zapadnout do nového týmu a časem se dostat do základu. Jistě navštěvuješ zápasy týmu žen ZVVZ USK Praha. Vybavíš si nějaký nezapomenutelný zážitek spojený se zápasy v 1. lize nebo v Eurolize? Každý zápas byl něčím zajímavý a vyzdvihnout jeden konkrétní zážitek neumím... Koho bys označila za svůj basketbalový vzor a proč? Micheala Jordana. Je nejlepší! Kdybys měla přilákat na basketbal nové kamarádky, co bys jim o této hře řekla, abys je přesvědčila, že má význam ji hrát? Místo válení doma a sledování televize si přijďte zahrát! Veronika Jalamudisová věk: 15 let výška: 168 cm kategorie: mladší dorostenky dosavadní kluby: BK Skřivánek Ústí nad Labem, Baník Most Můj vzor? Ricky Rubio Jana Trojanová věk: 15 let výška: 181 cm kategorie: mladší dorostenky dosavadní kluby: Říčany, Aritma Praha, Slovanka Praha Co všechno se ti vybaví, když se řekne basketbal? Zápasová atmosféra, vyvrknuté kotníky, holky, s kterými hraji už od malička Čím vším basketbal obohacuje tvůj život? Kamarádi a známí po celé republice, cestování, které mám ráda a zážitky ze zápasů. Jakých největších úspěchů jsi zatím v basketbale dosáhla? Mistryně České republiky za starší minižákyně a 2. místo na mistrovství České republiky mladší žákyně za Most. Máš nějaké basketbalové přání/sen? Abych byla užitečná pro tým a abych s výkonem byla sama spokojená. Jistě navštěvuješ zápasy týmu žen ZVVZ USK Praha. Vybavíš si nějaký nezapomenutelný zážitek spojený se zápasy v 1. lize nebo v Eurolize? Zápasy nenavštěvuju, ale občas je sleduji na internetu. Líbilo se mi, jak Evanthia Maltsi dala v posledních sekundách koš přes celý hřiště. Koho bys označila za svůj basketbalový vzor a proč? Ricky Rubio. Líbí se mi, jak rozehrává hru zkušenějším a neztratí se mezi nimi. Kdybys měla přilákat na basketbal nové kamarádky, co bys jim o této hře řekla, abys je přesvědčila, že má význam ji hrát? Že je to hra, při které musí umět skoro všechny sportovní dovednosti. Pozná nové lidi a zažije hodně skvělých zážitků, jak při zápasech, tak s holkama.

12 Fotoohlédnutí 2009 partněři zvvz USK PARTNEŘI Vš PRAHA Vydává: SK Folimanka, Redakce: René Peška, Ondřej Dufek, Foto: Luděk Šipla. Kontakt:

FOLIMAGAZÍN. Folimagazín? Ano!

FOLIMAGAZÍN. Folimagazín? Ano! FOLIMAGAZÍN 1/VI. sezona X/2009 Nová sezóna ŽBL Lubor Blažek: Rychle, tvrdě, agresivně..., ale v pohodě V dresech ZVVZ USK Mládež USK Praha: Veronika Kulhánková, Eliška Řezníčková VŠ Praha: Kamila Štěpánová

Více

Ivan Beneš: Zatím je to střídavě oblačno

Ivan Beneš: Zatím je to střídavě oblačno FOLIMAGAZÍN 3/VI. sezona XI/2009 Ivan Beneš: Euroligou proplouváme ve vlnách Lindsay Whalen Mládež USK Praha: Michaela Strnadová, Kačka Svobodová Od A do Z s Terezou Peckovou VŠ Praha: Zdeněk Sýkora aktuálně

Více

Jak na Vaše rozhodnutí reagovali v Partizánskem?

Jak na Vaše rozhodnutí reagovali v Partizánskem? Praha - Jak jsme vám slíbili, přinášíme vám dnes rozhovor s novým trenérem našich žen Tom ášem Hlavatým. Ten se hráčkám představil na středečním odpoledním tréninku, svoji trenérskou premiéru na lavičce

Více

Slavia se o víkendu zúčastní kvalitně obsazeného turnaje ve Švýcarsku

Slavia se o víkendu zúčastní kvalitně obsazeného turnaje ve Švýcarsku Slávistky vyrazí v pátek ráno vstříc předvánočnímu házenkářskému dobrodružství do švýcarského St. Gallenu. V 620 kilometrů vzdáleném městě se zúčastní kvalitně obsazeného mezinárodního turnaje Stadtwerk-Cup

Více

Trenérko, s čím vstupovaly slávistické dorosty do sezony?

Trenérko, s čím vstupovaly slávistické dorosty do sezony? Praha Podzimní sezona juniorských a dorosteneckých družstev už je minulostí. Pro červenobílé znamenala střídavé úspěchy. Zatímco juniorky doposud neprohrály a vedou první ligu žen bez ztráty bodu, starší

Více

Kolikrát jste viděl záznamy zápasů Minsku? Jaké a kde?

Kolikrát jste viděl záznamy zápasů Minsku? Jaké a kde? Slavia Praha vstupuje po roce do dalšího ročníku pohárového dobrodružství. Naštěstí nemusejí svěřenkyně trenérů Richarda Řezáče a Františka Štiky někam cestovat. Díky diplomatickému úspěchu vedení klubu

Více

MOL liga 14. kolo HC Zlín Slavia Praha 21:22 (10:12)

MOL liga 14. kolo HC Zlín Slavia Praha 21:22 (10:12) Vybojované vítězství. Tak nazval trenér Slavie Praha Richard Řezáč výhru 22:21 svých svěřenkyň ve Zlíně ve 14. kole MOL ligy. Slavii nadále patří o skóre druhé místo v tabulce za Iuventou Michalovce a

Více

Aneto, jak vzpomínáte na semifinálový turnaj ve Strakonicích?

Aneto, jak vzpomínáte na semifinálový turnaj ve Strakonicích? Praha O nadcházejícím víkendu vyvrcholí v Písku házenkářská nejvyšší soutěž starších žákyň. Do finále se probojovalo šest nejúspěšnějších celků republiky HC Háje, Sokol Kobylisy, DHK Uherské Hradiště,

Více

Život města Vysoké Mýto Pátek, 06 Duben :17

Život města Vysoké Mýto Pátek, 06 Duben :17 Ve čtvrtek 5. dubna odpoledne se konalo ve Vysokém Mýtě historicky první kolo Českého poháru ve stolním tenise. Vysokomýtským byl nalosován oddíl z nedaleké Chrudimi, konkrétně TJ Sokol Chrudim, která

Více

Slavia Praha Iuventa Michalovce 34:38 (13:20) MOL liga 19. kolo

Slavia Praha Iuventa Michalovce 34:38 (13:20) MOL liga 19. kolo Házenkářky Slavie Praha prohrály v 19. kole MOL ligy doma s vedoucím celkem česko-slovenské soutěže Iuventou Michalovce 34:38, po poločase 13:20, a klesly na šesté místo v tabulce. Přesto stále drží postupovou

Více

Vážení sportovní přátelé,

Vážení sportovní přátelé, Vážení sportovní přátelé, rád bych Vás přivítal u nás v Hradci Králové, již na 7. ročníku mezinárodního turnaje starších a mladších žáků v kopané O pohár primátora města Hradce Králové, který se koná každoročně

Více

HC BULDOCI NERATOVICE

HC BULDOCI NERATOVICE HC BULDOCI NERATOVICE LEDNÍ HOKEJ Krajská soutěž mužů HC Buldoci Neratovice vs TJ Spartak Příbram 31.10.2015 18:30 Partneři hokejového týmu: KRAJSKÁ SOUTĚŽ MUŽŮ Vážení příznivci neratovického ledního hokeje,

Více

DOTAZNÍK. I. Obecná část

DOTAZNÍK. I. Obecná část DOTAZNÍK I. Obecná část 1. Chceš vyplnit dotazník anonymně, abys byla schopná prozradit svůj skutečný názor na následující otázky? Na tuto otázku odpověz až jako na poslední otázku ano, chci zůstat anonymní

Více

Zpráva delegáta ČAMB z turnaje NF starších minižaček. místo konání, termín. Sportovní hala SPŠ ve Frýdku-Místku ve dnech

Zpráva delegáta ČAMB z turnaje NF starších minižaček. místo konání, termín. Sportovní hala SPŠ ve Frýdku-Místku ve dnech Zpráva delegáta ČAMB z turnaje NF starších minižaček místo konání, termín Sportovní hala SPŠ ve Frýdku-Místku ve dnech 11. - 13. 5. 2012 Účastníci (seznam družstev, jména trenérů) BK Frýdek-Místek VALOSUN

Více

FOLIMAGAZÍN. internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha

FOLIMAGAZÍN. internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha FOLIMAGAZÍN leden 2014 internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha Natálie Hejková: Chceme být co nejvýš Můj život: Michaela Stejskalová, Tereza Vorlová Mládež: Nikola Feštrová, Žaneta Míšková aktuálně

Více

VOLEJBALOVÉ VÝSLEDKY SOKOLA ČESKÁ TŘEBOVÁ

VOLEJBALOVÉ VÝSLEDKY SOKOLA ČESKÁ TŘEBOVÁ VOLEJBALOVÉ VÝSLEDKY SOKOLA ČESKÁ TŘEBOVÁ 13. 14. 2. 2016 Skupina hrající o udržení v 1. lize JKY 13. 2. 2016 ŠUMPERK. V sobotu dne 13. 2. 2016 odjíždíme do Šumperka, hrát další dvojzápas o udržení v 1.

Více

Výsluňský. plátek LISTOPAD. Připravily: Anička, Jarka a Katka

Výsluňský. plátek LISTOPAD. Připravily: Anička, Jarka a Katka Výsluňský plátek LISTOPAD Připravily: Anička, Jarka a Katka Z obsahu: Fotbalový turnaj osmiček Zamířeno do: 7.C- rozhovor s Martinem Gebellem I učitelé jsou jen lidé - rozhovor s panem ředitelem Jiřím

Více

Hodnocení ročníku. Níže naleznete všechny výsledky.

Hodnocení ročníku. Níže naleznete všechny výsledky. Hodnocení ročníku V pátek 11. 11. 2016 se v hale základní školy konal již 6. ročník tohoto turnaje žáků a žákyň základních škol. V letošním ročníku jsme evidovali celkem osm základních škol, které reprezentovaly

Více

Slavia poráží Most gólem v posledních sekundách. Skvělá Galušková 12 branek

Slavia poráží Most gólem v posledních sekundách. Skvělá Galušková 12 branek Reklama na ženskou házenou. Přesně to předvedly celky Slavie Praha a Baníku Most v předehrávce 13. kola MOL ligy. Ve strhujícím duelu nakonec slávistky díky gólu Veroniky Galuškové v čase 59:58 zvítězily

Více

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKU

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKU VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKU 1. Dotazník vyhotovilo přesně 21 žen, konkrétně: Báří Máří Skippy Madla Hudla Dvořka Ryba Lucka Jana Terka Efka PetraP Míša Lenka Majka Markéta Věra Romča Mirka Barka Evža 2. otázka:

Více

MOL liga 12. kolo Slavia Praha Sokol RMK Bánovce nad Bebravou 31:26 (18:11)

MOL liga 12. kolo Slavia Praha Sokol RMK Bánovce nad Bebravou 31:26 (18:11) Házenkářky Slavie Praha zvítězily ve 12. kole MOL ligy nad nováčkem soutěže Sokolem RMK Bánovce nad Bebravou 31:26, po poločase 18:11, v tabulce jim patří třetí místo o bod za vedoucím Baníkem Most a o

Více

Do play-off vstoupíme sérií s Hradcem Králové

Do play-off vstoupíme sérií s Hradcem Králové 13/IV. sezona IV/2008 aktu ln Dlouhodobá ást Trocal enské basketbalové ligy skon ila, ZVVZ USK obsadil druhé místo Do play-off vstoupíme sérií s Hradcem Králové Od posledního říjnového dne, kdy pro basketbalistky

Více

Základní škola a Mateřská škola G.A.Lindnera Rožďalovice. Můj koníček - fotbal. Jméno a příjmení: Filip Rejda Třída: 5. A

Základní škola a Mateřská škola G.A.Lindnera Rožďalovice. Můj koníček - fotbal. Jméno a příjmení: Filip Rejda Třída: 5. A Základní škola a Mateřská škola G.A.Lindnera Rožďalovice Můj koníček - fotbal Jméno a příjmení: Filip Rejda Třída: 5. A Garant / konzultant: Mgr. Marcela Sasková Datum odevzdání: 21. 3. 2016 1 ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ

Více

Zuzko, jaké byly vaše házenkářské začátky? Na kus řeči dnes se Zuzanou Rakovanovou

Zuzko, jaké byly vaše házenkářské začátky? Na kus řeči dnes se Zuzanou Rakovanovou Praha O nadcházejícím víkendu pokračuje ve Velké nad Veličkou Žákovská liga. Proto jsme se cyklus Na kus řeči rozhodli věnovat jedné z účastnic, pivotce Slavie narozené 11. října 1997 v Praze, starší žákyni

Více

Slavia Praha HC Zlín 30:28 (15:11)

Slavia Praha HC Zlín 30:28 (15:11) Házenkářky Slavie Praha vstoupily do nového ročníku česko-slovenské MOL ligy, dřívější interligy, domácí výhrou 30:28 nad HC Zlín. Nejlepší střelkyní Slavie byla s osmi góly Veronika Galušková, o jeden

Více

4. kolo 10. ledna 2016. 5. kolo 21. února 2016

4. kolo 10. ledna 2016. 5. kolo 21. února 2016 Středočeský krajský volejbalový svaz ČVS - STK Příloha č. 1 k Rozpisu krajského přeboru mládeže Praha 23. června 2015 R o z l o s o v á n í krajského přeboru mládeže ve volejbale v sezóně 2015-2016 aktualizováno

Více

Jan Salač se stává novým trenérem Slavie, střídá Makedonce Kuzmanoského

Jan Salač se stává novým trenérem Slavie, střídá Makedonce Kuzmanoského Bývalý reprezentantační trenér dorostenek Jan Salač s okamžitou účinností přebírá A-tým Slavie Praha v MOL lize a ve středu večer již povede první trénink. Vedení klubu ho angažuje na místo makedonského

Více

FOLIMAGAZÍN. rozhovor: s Luborem Blažkem Otázky před play-off Zpověď Kateřina Elhotová Od A do Z Markéta Bednářová VŠ Praha Zdeněk Sýkora

FOLIMAGAZÍN. rozhovor: s Luborem Blažkem Otázky před play-off Zpověď Kateřina Elhotová Od A do Z Markéta Bednářová VŠ Praha Zdeněk Sýkora FOLIMAGAZÍN 6/VI. sezona IV/2010 rozhovor: s Luborem Blažkem Otázky před play-off Zpověď Kateřina Elhotová Od A do Z Markéta Bednářová VŠ Praha Zdeněk Sýkora rozhovor Na slovíčko s koučem Favorit finále?

Více

FOLIMAGAZÍN. internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha

FOLIMAGAZÍN. internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha FOLIMAGAZÍN b ezen 2013 internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha Turbulentní sezona Štafeta: Michaela Zrůstová Zpovědnice Anael Lardy a Terezy Vyoralové Mládež: Karolína Černá, Tereza Matulková aktuálně

Více

Co vás vedlo k přestupu do Slavie a jak dlouho jste s vedením klubu jednala?

Co vás vedlo k přestupu do Slavie a jak dlouho jste s vedením klubu jednala? S házenou začala v ŠKP Bratislava, po přesunu do Maďarska oblékala dres Győri Audi Eto KC, jednoho z nejlepších klubů v Evropě. Emma Hudáková, nová levá spojka Slavie Praha, která se i díky spoluhráčkám

Více

Mladší žáci: (hráči narozeni 1998-2002)

Mladší žáci: (hráči narozeni 1998-2002) Mladší žáci: (hráči narozeni 1998-2002) Mladší žáci nedokázali na jaře vylepšit své postavení z podzimu tabulky a zůstali na jedenáctém místě tabulky, když jaro mělo skoro stejný průběh jako podzim, dokážeme

Více

SK Třeboradice. Sobota v 10:00

SK Třeboradice. Sobota v 10:00 SK Třeboradice Sobota 6. 10. 2018 v 10:00 Vážení příznivci fotbalu, Srdečně vás vítáme na 9. kole Pražské teplárenské přeboru. V předchozím kole se nám po sérii porážek podařilo získat tři body. Dnešní

Více

MOL liga 17. kolo Slavia Praha HK Hodonín 32:25 (19:12)

MOL liga 17. kolo Slavia Praha HK Hodonín 32:25 (19:12) Házenkářky Slavie Praha porazily v 17. kole MOL ligy nováčka soutěže HK Hodonín 32:25, po poločase 19:12 a drží se na medailových pozicích. Pražanky mají příští týden volno, protože o víkendu 3. a 4. února

Více

ETICKÝ KOMPAS 2016/2017

ETICKÝ KOMPAS 2016/2017 Bylo to super! Skvělá lektorka, skvělé aktivity. Doporučuji. Velmi se mi líbily obě etické dílny. Přidala bych tam ještě nějaké hry. Paní Dana byla velmi sympatická a legrační. Nejvíce mě zaujaly Předsudky.

Více

Zpráva o účasti družstva Akce FIBA

Zpráva o účasti družstva Akce FIBA Zpráva o účasti družstva Akce FIBA ME Turecko Reprezentační družstvo žen ČR BASKETBAL 2005 Bobrovský Jan Zpráva o účasti družstva žen ČR ME 2005 finále Finálový turnaj Mistrovství Evropy 2005 se uskutečnil

Více

HC BULDOCI NERATOVICE

HC BULDOCI NERATOVICE HC BULDOCI NERATOVICE LEDNÍ HOKEJ Krajská soutěž mužů 2016/2017 HC Buldoci Neratovice vs. TJ Spartak Příbram 12.11.2016 18:30 KRAJSKÁ SOUTĚŽ MUŽŮ Vážení příznivci neratovického ledního hokeje, vítejte

Více

www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE FK NERATOVICE BÝŠKOVICE Datum: sobota 10. 11. 2012 Výkop: 10:15h

www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE FK NERATOVICE BÝŠKOVICE Datum: sobota 10. 11. 2012 Výkop: 10:15h www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE - FK NERATOVICE BÝŠKOVICE Datum: sobota 10. 11. 2012 Výkop: 10:15h Sezóna: 2012/2013 Soutěž: divize B Kolo: 14 Rozhodčí: Šmakal, Kubr, Teuber Delegát:

Více

ZIMNÍ HALOVÝ POHÁR JMO 2018/2019 -STARŠÍ ŽÁCI

ZIMNÍ HALOVÝ POHÁR JMO 2018/2019 -STARŠÍ ŽÁCI ZIMNÍ HALOVÝ POHÁR JMO 2018/2019 -STARŠÍ ŽÁCI Zimní halový pohár v kategorii starší žáci byl pro soutěžní ročník 2018/2019 rozlosován do dvou turnajů, a to v termínu 1. 12. 2018 v Brně Bohunicích a 12.

Více

Můj rok můj život Jaký byl a bude?

Můj rok můj život Jaký byl a bude? Jaký byl a bude? 2014 Lucie Valchařová, Blíží se nám konec roku a s ním nám přirozeně přichází na mysl, jaký vlastně byl ten náš rok 2014. Je skvělé přivítat nový rok s čistou hlavou a jasnými myšlenkami

Více

Příloha č. 1: Vzor dotazníku pro hráčky

Příloha č. 1: Vzor dotazníku pro hráčky Příloha č. 1: Vzor dotazníku pro hráčky Milá..., ráda bych Tě poprosila o vyplnění dotazníku, o kterém jsem vás již předem informovala. Jedná se o dotazník, který bude použit pro mou bakalářskou práci

Více

Časopis dětí z DD Opava. Dětský domováček

Časopis dětí z DD Opava. Dětský domováček Časopis dětí z DD Opava Dětský domováček Září 2015 0 Úvodník Stejně jako každý rok s pravidelnou nevyhnutelností přišel první měsíc školního roku září, tak se stejnou pravidelností vychází i váš dětský

Více

SK Zápy MFK Chrudim. TeletníkArena středa 11. dubna 2018 od 17:00. srdečně u nás vítáme: SK Zápy B TJ Sokol Hrusice sobota 14.

SK Zápy MFK Chrudim. TeletníkArena středa 11. dubna 2018 od 17:00. srdečně u nás vítáme: SK Zápy B TJ Sokol Hrusice sobota 14. zápský bulletin FORTUNA ČFL sezona 2017-2018 SK Zápy MFK Chrudim TeletníkArena středa 11. dubna 2018 od 17:00 srdečně u nás vítáme: hlavní rozhodčí: Zadinová Olga asistent: Matoušek Lukáš asistent: Hocek

Více

Výstupy dotazníkového šetření Pohoda ředitel GRAFY

Výstupy dotazníkového šetření Pohoda ředitel GRAFY Výstupy dotazníkového šetření Pohoda ředitel 1. stupeň GRAFY Termín dotazníkového šetření: listopad/prosinec 2012 Škola: Základní škola a Mateřská škola Lašťany 373, 78316 Bělkovice - Lašťany počet žáků

Více

Zpráva z finálového turnaje M ČR starších dorostenců

Zpráva z finálového turnaje M ČR starších dorostenců Zpráva z finálového turnaje M ČR starších dorostenců 1. Místo, konání a termín Praha, hala USK Folimanka 29.4. 1.5. 2005 2. Účastníci Hráči jednotlivých družstev: Viz přílohy Trenéři: USK Praha Petr Jachan,

Více

Přestupní systémy v kolektivních sportech v ČR. Mgr. et Mgr. Liběna Vondráčková, LL.M.

Přestupní systémy v kolektivních sportech v ČR. Mgr. et Mgr. Liběna Vondráčková, LL.M. Přestupní systémy v kolektivních sportech v ČR Mgr. et Mgr. Liběna Vondráčková, LL.M. Přestupní systémy obecně zakotveny v Přestupních řádech jednotlivých svazů, které schvaluje (mění a doplňuje): - nejvyšší

Více

Petra Čumplová a současné reprezentantky rozdávaly dárky nejmenším slávistkám

Petra Čumplová a současné reprezentantky rozdávaly dárky nejmenším slávistkám Tradice se nemění. Navíc je čas vánoc, takže stejně jako vždy, tak i letos pozvalo vedení DHC Slavia Praha všechny své hráčky, ty nejmladší i v doprovodu rodičů, na vánoční setkání, letos přímo na palubovku

Více

HODNOCENÍ ME ŽEN 7 S 2015 MICHAL OUŘEDNÍK

HODNOCENÍ ME ŽEN 7 S 2015 MICHAL OUŘEDNÍK HODNOCENÍ ME ŽEN 7 S 2015 MICHAL OUŘEDNÍK 17.6.2015 Na Mistrovství Evropy žen v sedmičkovém ragby bylo nominováno 12 reprezentantek: Barbora Bendová (RC JIMI Vyškov) Pavlína Čuprová (RC JIMI Vyškov) Klára

Více

Pane předsedo, Slavia dnes otevírá nový web, v čem bude jiný?

Pane předsedo, Slavia dnes otevírá nový web, v čem bude jiný? Praha Házenkářky Slavie otevírají nový web. Jak vznikal, co mu přát, ale i na další okolnosti okolo červenobílé házené, jsme se zeptali předsedy klubu Jaroslava Schmida. Pane předsedo, Slavia dnes otevírá

Více

Medvídek Teddy barvy a tvary

Medvídek Teddy barvy a tvary CZ Habermaaß-hra 5878 Moje první hra Medvídek Teddy barvy a tvary Moje první hra Medvídek Teddy barvy a tvary První umísťovací hra pro 1 až 4 malé medvídky od 2 let. Autor: Christiane Hüpper Ilustrace:

Více

První kolo se našim chlapcům a děvčatům moc nevydařilo.

První kolo se našim chlapcům a děvčatům moc nevydařilo. Víkendové výsledky vodního póla 3. víkend probíhají nadstavbové turnaje vodního póla, ve kterých se rozhoduje o pořadí v jednotlivých soutěžích. Přebor ČR starších žáků Svoji účast v nadstavbových turnajích

Více

Bojuji pro radost, ne o život Karel Musil

Bojuji pro radost, ne o život Karel Musil Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy v Praze ( https://www.lf2.cuni.cz) Bojuji pro radost, ne o život Karel Musil seriál rozhovorů s našimi úspěšnými sportovci Vracíme se s dalším pokračováním

Více

PŘEBOR REPUBLIKY U 14 DÍVKY

PŘEBOR REPUBLIKY U 14 DÍVKY PŘEBOR REPUBLIKY U 14 DÍVKY Místo konání: Hradec Králové Termín konání: 10. 4. 13. 4. 2014 Seznam účastníků a výsledky považuji za zbytečné opisovat, protože jsou na stránkách ČBF v kompletní podobě. CHARAKTERISTIKA

Více

ETIKA V LEDNÍM HOKEJI. Požadavky trenérů ČSLH

ETIKA V LEDNÍM HOKEJI. Požadavky trenérů ČSLH ETIKA V LEDNÍM HOKEJI Požadavky trenérů ČSLH CÍLE Rozvoj a růst mladých hráčů Zvýšení účasti, nábor nov Rozvoj dovedností Bezpečné a pozitivní prostředí Zábava a radost ze hry Vzájemný respekt NA TRIBUNĚ

Více

PRESS KIT Sezona2012/2013 30. kolo FC Vysočina Jihlava -SK Slavia Praha

PRESS KIT Sezona2012/2013 30. kolo FC Vysočina Jihlava -SK Slavia Praha PRESS KIT Sezona2012/2013 30. kolo FC Vysočina Jihlava -SK Slavia Praha 30. kolo Gambrinus ligy FC Vysočina Jihlava SK Slavia Praha 1.6. 2013, Stadion Jihlava 17:00 Rozhodčí: Jan Kalenda - Tomáš Kovařík,

Více

Mistrovství ČR starší žákyně 2009/2010

Mistrovství ČR starší žákyně 2009/2010 Mistrovství ČR starší žákyně 2009/2010 Místo: Sokol Horní Počernice,Praha-9 Termín: 23. 25. 4. 2010 Účastníci: Basket Slovanka Praha Gaubová Zuzana-95 Bulíčková Klára-95 Procházková Andrea-95 Fryšová Veronika-95

Více

V zápase o v echno chceme usp t, íká Lubor Bla ek

V zápase o v echno chceme usp t, íká Lubor Bla ek 11/IV. sezona III/2008 aktu ln V polovin b ezna se v Brn odehraje Final four Trocal eského poháru en V zápase o v echno chceme usp t, íká Lubor Bla ek Nejen na nadstavbovou část Trocal Ženské basketbalové

Více

Bedřich Ščerban 27. 7. 2015

Bedřich Ščerban 27. 7. 2015 Bedřich Ščerban 27. 7. 2015 Prezentace HC Dukla Jihlava,s.r.o. Historie Od roku 1956, kdy vzniklo hokejové mužstvo HC DUKLA JIHLAVA, uběhlo mnoho let. Převážnou část z této doby patřilo naše mužstvo mezi

Více

Metodika poradenství. Vypracovali: Jiří Šupa Edita Kremláčková

Metodika poradenství. Vypracovali: Jiří Šupa Edita Kremláčková Metodika poradenství Vypracovali: Jiří Šupa Edita Kremláčková Úvod V následujícím textu je popsán způsob vedení rozhovoru s klientem, jehož cílem je pomoci klientovi prozkoumat jeho situaci, která ho přivedla

Více

PDF byl vytvořen zkušební verzí FinePrint pdffactory http://www.fineprint.cz

PDF byl vytvořen zkušební verzí FinePrint pdffactory http://www.fineprint.cz TJ SOKOL NOVÉ MĚSTO NA MORAVĚ MUŽI OP-II HODNOCENÍ SEZÓNY 2002/2003 HODNOCENÍ Příprava Sezóna 2002/2003 začala podobně jako v loňském roce. Hráči se sešli v tělocvičně až v září. Mužstvo se letos nezúčastnilo

Více

Hodnocení 5. turnaje Společného přeboru - skupina C Ml. žáků - Úvaly 1. 6. 2014

Hodnocení 5. turnaje Společného přeboru - skupina C Ml. žáků - Úvaly 1. 6. 2014 Hodnocení 5. turnaje Společného přeboru - skupina C Ml. žáků - Úvaly 1. 6. 2014 Pár fotek ve fotogalerii. Myslím kluci, že poslední turnaj sezóny si užilo jen Béčko. S Ačkem to byla chyba, že jsme ho tam

Více

JAK HRÁT ON-LINE? 0. PŘIZPŮSOBTE SI SVŮJ ŠTÍT A SVÉ BARVY

JAK HRÁT ON-LINE? 0. PŘIZPŮSOBTE SI SVŮJ ŠTÍT A SVÉ BARVY JAK HRÁT ON-LINE? 0. PŘIZPŮSOBTE SI SVŮJ ŠTÍT A SVÉ BARVY Budete si moci přizpůsobit tvar, formu a vzor znaku. Váš znak by měl do srdce soupeře vnést strach! Navíc, pokud se stanete význačným hráčem ADRENALYN

Více

GOLFOVÉ NOVINKY Z BEŘOVIC

GOLFOVÉ NOVINKY Z BEŘOVIC GOLFOVÉ NOVINKY Z BEŘOVIC občasník s informacemi o Beřovickém golfu Říjen 2015 Všechny čtenáře chceme hned v úvodu ujistit, že našim cílem je pouze a jen poskytnout z času na čas několik informací a novinek,

Více

Počasí fotbalu moc nepřálo

Počasí fotbalu moc nepřálo 1 Počasí fotbalu moc nepřálo Krajský přebor pokračoval jen pěti zápasy, další tři musely být kvůli nepříznivému počasí a hlavně terénu odloženy. Nehrál ani vedoucí celek, Petřkovice, který i přes tuto

Více

FK Motorlet Praha B. Sobota od 10:15

FK Motorlet Praha B. Sobota od 10:15 FK Motorlet Praha B Sobota 27.4.2019 od 10:15 Úvodní slovo Vážení příznivci fotbalu, Vítáme Vás na 23. kole Pražské teplárenské přeboru. Dnes čeká mužstvo A týmu těžký zápas, přesto věříme, že nezůstaneme

Více

SK Kometa Praha a SK Slavia Praha

SK Kometa Praha a SK Slavia Praha Konečně Mezi Talenty www.skslaviapraha.cz SK Kometa Praha a SK Slavia Praha Sportovní uskupení se zaměřením a specializací na volejbal a tenis Kdo jsme: Sportovní uskupení s úspěšným třináctiletým působením

Více

Pohár EHF odveta druhého kola kvalifikace SC Magura Cisinadie Slavia Praha 20:29 (18:11)

Pohár EHF odveta druhého kola kvalifikace SC Magura Cisinadie Slavia Praha 20:29 (18:11) Porážka 20:29 znamená konec letošní poutě pohárovou Evropu. Házenkářky Slavie Praha po nadějném pátečním výsledku z prvního duelu druhého kola předkola Poháru EHF nestačily na rumunský celek SC Magura

Více

HC BULDOCI NERATOVICE

HC BULDOCI NERATOVICE HC BULDOCI NERATOVICE LEDNÍ HOKEJ Krajská soutěž mužů HC Buldoci Neratovice vs. HC Žabonosy 20.2.2016 KRAJSKÁ SOUTĚŽ MUŽŮ Vážení příznivci neratovického ledního hokeje, vítejte na dalším domácím mistrovském

Více

SHK D-P Pardubice juniorky Slavie 26:41 (8:19), 1. liga žen

SHK D-P Pardubice juniorky Slavie 26:41 (8:19), 1. liga žen Praha, Pardubice Po zimním spánku se opět rozeběhly nejvyšší ryze české házenkářské soutěže. Mezi nimi i 1. liga žen, ve které slávistické juniorky potvrdily postavení na čele tabulky, když deklasovaly

Více

Informační brožura 09/2013. MVIL Ostrava, o.s. Florbalový oddíl

Informační brožura 09/2013. MVIL Ostrava, o.s. Florbalový oddíl Informační brožura 09/2013 MVIL Ostrava, o.s. Florbalový oddíl Úvodní slovo Vážení sportovní přátelé, do rukou se Vám dostává informační brožura florbalového klubu s názvem 1. MVIL Ostrava. Na následujících

Více

ZÁKLADNÍ ZÁSADY PRO STANOVENÍ SYSTÉMU SOUTĚŽÍ VE VODNÍM PÓLU

ZÁKLADNÍ ZÁSADY PRO STANOVENÍ SYSTÉMU SOUTĚŽÍ VE VODNÍM PÓLU ZÁKLADNÍ ZÁSADY PRO STANOVENÍ SYSTÉMU SOUTĚŽÍ VE VODNÍM PÓLU 2014-2015 - vyváženost a kombinace obou hracích modelů, tedy hraní systémem turnajů a hraní ve dvojicích. - respektování principu, že hrací

Více

U 12 O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ 2016 X. ROČNÍK

U 12 O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ 2016 X. ROČNÍK U 12 O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ 2016 X. ROČNÍK 30. 31. 7. 2016 UVODNÍ SLOVO U 12 Právě jste se stali součástí jubilejního X. ročníku mezinárodního turnaje O pohár primátora města Hradce Králové.

Více

Proč vznikl Projekt ST.OR.M?

Proč vznikl Projekt ST.OR.M? PROJEKT ST.OR.M Proč vznikl Projekt ST.OR.M? Projekt STORM vznikl jako vzájemná spolupráce tří pražských volejbalových klubů pracujících s mládeží: SKŠ ZŠ Mikulova Praha TJ ORION Praha Studio Sport Ve

Více

LHOTECKÝ FOTBALOVÝ ZPRAVODAJ. sezóna: 2015/ ročník: 8 - číslo: 8 - datum: FK DLOUHÁ LHOTA X SK UNION ČELÁKOVICE

LHOTECKÝ FOTBALOVÝ ZPRAVODAJ. sezóna: 2015/ ročník: 8 - číslo: 8 - datum: FK DLOUHÁ LHOTA X SK UNION ČELÁKOVICE LHOTECKÝ FOTBALOVÝ ZPRAVODAJ - ročník 8 - číslo 8 - FK DLOUHÁ LHOTA X SK UNION ČELÁKOVICE cena Kč slosovatelná vstupenka č. Dnešní soupeř SK UNION ČELÁKOVICE SK Union byl založen roku 9, v roce 9 odešla

Více

Daniela Zábojníková a Patrik Bída

Daniela Zábojníková a Patrik Bída Staronový král a nová královna V loňském roce se ve spolupráci Šachového oddílu Kunovice a obou kunovických škol uskutečnil první ročník turnaje nazvaného O šachového krále a královnu Kunovických škol.

Více

SOUTĚŽE MLÁDEŽE DO 12 let sezóna 2013/14

SOUTĚŽE MLÁDEŽE DO 12 let sezóna 2013/14 SOUTĚŽE MLÁDEŽE DO 12 let sezóna 2013/14 1. Věkové hranice U6 mini 1.7. 2007 a mladší U8 benjamínci 1.7. 2005 a mladší U10 přípravka 1.7. 2003 a mladší U12 mladší žactvo 1.7.2001 a mladší Od podzimu 2014

Více

FK LOVOSICE FK TATRAN KADA

FK LOVOSICE FK TATRAN KADA www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE FK TATRAN KADAŇ Datum: Sobota 28.05. 2011 Výkop: 10:15h Sezóna: 2010/2011 Soutěž: krajský přebor Kolo: 27 Rozhodčí: Zubr, Živnůstka, Zvonař Delegát: Kropáč

Více

NEWSLETTER TRÉNINKOVÉHO CENTRA MLÁDEŽE

NEWSLETTER TRÉNINKOVÉHO CENTRA MLÁDEŽE NEWSLETTER TRÉNINKOVÉHO CENTRA MLÁDEŽE Vážení rodiče, hráči, Dovolte nám, abychom Vás informovali o aktuálním dění v TCM a představili Vám několik akcí, které jsme připravili pro naše mladé členy. Současně

Více

Naši partneři. Partneři extraligy florbalu

Naši partneři. Partneři extraligy florbalu Naši partneři Partneři extraligy florbalu Tatranský úspěch v nároďáku Český národní tým se pod novým trenérem vydal na švýcarskou půdu sehrát první letošní utkání s místní reprezentací. Tato letošní premiéra

Více

*Třída 1.Pš /6.,7.,8.,9.,/

*Třída 1.Pš /6.,7.,8.,9.,/ *Třída 1.Pš /6.,7.,8.,9.,/ *Celkem žáků -8 *Dívky 6 *Chlapci -2 *Seznam : Jana, Radek, Reneta, Nikola, Květa, Emil, Petra, Kristina *Paní učitelka Anna * * * *Renata je dobrá kámoška. *Má ráda pracovní

Více

Dorant Cup 2014. Propozice

Dorant Cup 2014. Propozice Dorant Cup 2014 Letos pořádáme v pořadí již 3. ročník vánočního či chcete-li mikulášského turnaje Dorant Cup 2014. V minulých ročnících se nám podařilo uspořádat kvalitní turnaje a letos na to opět chceme

Více

Sobota s Basketbalem

Sobota s Basketbalem Česká Asociace Basketbalových Trenérů (ČABT) s podporou ČBF pořádá setkání malých baskeťáků a baskeťaček Sobota s Basketbalem Sobota s basketbalem je nesoutěžní turnaj pro holky a kluky, jejich rodiče,

Více

ROZPIS SOUTĚŽÍ SCM A SpSM 2015/2016

ROZPIS SOUTĚŽÍ SCM A SpSM 2015/2016 ROZPIS SOUTĚŽÍ SCM A SpSM 2015/2016 1) Základní informace k soutěžím SCM U19, U17 a U16: a) struktura soutěže: v systému SCM 42 klubů (42 MŠMT, maximálně 4 KM FAČR) CL SCM U19 (20 klubů), ČL SCM U19 (18

Více

UNIVERSIÁDA 2005 IZMIR TURECKO

UNIVERSIÁDA 2005 IZMIR TURECKO UNIVERSIÁDA 2005 IZMIR TURECKO Reprezentační družstvo ženy České republiky I. Sestavení družstva : Po rozhodnutí výboru ČBF přidělit mě a panu RNDr. Svatopluku Horákovi funkce trenérů na letní Universiádu

Více

TJ SVĚTLÁ HORA ODDÍL FOTBAL

TJ SVĚTLÁ HORA ODDÍL FOTBAL TJ HORNÍ BENEŠOV TJ SVĚTLÁ HORA ODDÍL FOTBAL www.tjsvetlahora.cz AKTUÁLNÍ SPONZOŘI pro rok 2012: Ročník 8. Číslo 2. OKRESNÍ PŘEBOR FOTBALOVÉ ASOCIACE ČR Soutěžní ročník 2012/2013 TJ HORNÍ BENEŠOV TJ SVĚTLÁ

Více

Druhý hrací den LPPS rozhodnul o finalistech

Druhý hrací den LPPS rozhodnul o finalistech Druhý hrací den LPPS 24.8. 2014 rozhodnul o finalistech Slovo pořadatelů: Byl to velmi napínavý den. Až poslední kolo rozhodlo o tom, kdo se utká v semifinále Ligy na Střeleckém ostrově. Nakonec se ke

Více

FOLIMAGAZÍN. internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha

FOLIMAGAZÍN. internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha FOLIMAGAZÍN únor 2013 internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha Euroligový postup Štafeta: Renata Zrůstová Zpovědnice Eliny Babkiny a Lenky Bartákové Mládež: Tereza Hanzlíková, Michaela Krejzová aktuálně

Více

JUNIOR NORTH CUP MICRO 2013

JUNIOR NORTH CUP MICRO 2013 Vážení sportovní přátelé, dovolte, abychom Vás jménem pořadatelů, FK Jablonec OS a Domu dětí a mládeže Vikýř, přivítali ve sportovním areálu 6. ZŠ Mozartova na XIV. ročníku mezinárodního turnaje JUNIOR

Více

KIDSCREEN-52. Dotazník o zdraví pro děti a mládež. Verze pro děti a dospívající od 8 do 18 let

KIDSCREEN-52. Dotazník o zdraví pro děti a mládež. Verze pro děti a dospívající od 8 do 18 let KIDSCREEN-52 Dotazník o zdraví pro děti a mládež Verze pro děti a dospívající od 8 do 18 let Page 1 of 7 Dobrý den, Datum: Měsíc Rok Jak se ti daří? Jak se cítíš? Rádi bychom se to od tebe dozvěděli. Přečti

Více

Kategorie sportovní kolektiv Blansko roku 2014

Kategorie sportovní kolektiv Blansko roku 2014 Kategorie sportovní kolektiv Blansko roku 2014 VZPĚRAČI BOSKOVICE, TJ SOUz Boskovice Trenér: Čestmír Sekanina Složení kolektivu: Lukáš Liška (kapitán), Petr Mareček, Miroslav Parolek, Ondřej Hovjacký,

Více

V Teplicích mají návod, jak financovat sport: velké firmy musí převzít odpovědnost

V Teplicích mají návod, jak financovat sport: velké firmy musí převzít odpovědnost 1. V Teplicích mají návod, jak financovat sport: velké firmy musí převzít odpovědnost ihned.cz, 16.2.2011 http://sport.ihned.cz/c1-50306060-v-teplicich-maji-navod-jak-financovat-sport-velke-firmy-musiprevzit-odpovednost

Více

Vítáme vás na utkání 19. kola divize skupina A sezóny 2011/2012. vs. Neděle 1.dubna 2012 od 16.30 hod. na Městském stadionu v Benešově

Vítáme vás na utkání 19. kola divize skupina A sezóny 2011/2012. vs. Neděle 1.dubna 2012 od 16.30 hod. na Městském stadionu v Benešově Vítáme vás na utkání 19. kola divize skupina A sezóny 2011/2012 vs. SK BENEŠOV FK HOŘOVICKO Neděle 1.dubna 2012 od 16.30 hod. na Městském stadionu v Benešově Domácí celek SK Benešov: Realizační tým Trenér

Více

O ČEM JE KNIHA. Tato kniha je o dívce, která vypravuje svůj příběh ze života. Pokut chceš, pojď se připojit k příběhu s ní. 1.

O ČEM JE KNIHA. Tato kniha je o dívce, která vypravuje svůj příběh ze života. Pokut chceš, pojď se připojit k příběhu s ní. 1. O ČEM JE KNIHA Tato kniha je o dívce, která vypravuje svůj příběh ze života. Pokut chceš, pojď se připojit k příběhu s ní. 1. Kapitola,,Děti, budu Vám vyprávět příběh. řekla Tereza,,A co? řekly obě děti.,,budu

Více

TJ SOKOL VELKÉ PŘÍLEPY

TJ SOKOL VELKÉ PŘÍLEPY TJ SOKOL VELKÉ PŘÍLEPY KDY SOBOTA 17. května TENTO PROGRAM JE SLOSOVATELNÝ SOUPEŘ FK DOBŘÍČ 1. TÝM SOUTĚŽE Okres Praha západ - III. třída skupina B Novinky z našeho klub najdete na HTTP://TJSOKOLVELKEPRILEPY.SKLUB.CZ

Více

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období Středočeský krajský volejbalový svaz http://stc.cvf.cz e-mail: stc-vol@seznam.cz Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období 2016 2017 modrý, červený a žlutý volejbal chlapců, dívek a

Více

FC KYJOV 1919 s.r.o. Sportovní koncepce Je neoddiskutovatelným faktem, že kopaná již není pouze sportovní záležitostí, ale tento fenomén se stal nedílnou součástí společenského i obchodního života. Na

Více

2nd Junior MASTERS ZPRÁVA

2nd Junior MASTERS ZPRÁVA 2nd Junior MASTERS ZPRÁVA Název turnaje: 2nd Junior MASTERS Termín : 17. května 2008 Místo konání : Zeist, Holandsko Pořadatel : Club de Pétanque Les Cailloux, Koelaan 1, 3703 CS Zeist Financování : rozpočet

Více

HC BULDOCI NERATOVICE

HC BULDOCI NERATOVICE HC BULDOCI NERATOVICE LEDNÍ HOKEJ Krajská soutěž mužů 2016/2017 HC Buldoci Neratovice vs. HC Cvočkaři Hořovice 26.11.2016 18:30 ZPRAVODAJ NA ZÁPAS S ČÁSLAVÍ Všem návštěvníkům minulého domácího zápasu se

Více

Sportovní aktivity - 23-

Sportovní aktivity - 23- Sportovní aktivity Na škole pracuje Školní sportovní klub v čele s předsedou a absolventem školy Mgr. Šimonem Lánským. Počet členů je 42. Celoročně pracuje v rámci tohoto klubu volejbalový kroužek studentek.

Více

Chance 3x3 Tour 2014

Chance 3x3 Tour 2014 PROGRAM Uvnitř programu Kalendář Chance 3x3 Tour Co je basketbal 3x3 a proč ne streetball? Časový harmonogram Brno Pravidla Výsledky Fotogalerie SÁZEJTE ONLINE! TŘEBA NA BASKET www.chance.cz/registrace

Více

aktuáln ě Ohlédnutí za vyvrcholením finálové série Ženské basketbalové ligy Nepamatuji takhle soudr ný tým!

aktuáln ě Ohlédnutí za vyvrcholením finálové série Ženské basketbalové ligy Nepamatuji takhle soudr ný tým! 12/V. sezona IV/2009 Ohlédnutí za vyvrcholením finálové série Ženské basketbalové ligy Nepamatuji takhle soudr ný tým! V kalendáři se v ten den vyjímaly dvě čtyřky. Byla sobota, 4. 4. 2009, a v nabité

Více