Katalogové listy. Ve spojení s přírodou...

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Katalogové listy. Ve spojení s přírodou..."

Transkript

1 Katalogové listy Ve spojení s přírodou...

2 Mariol Výrobková řada MARIOL byla vyvinuta s cílem nabídnout pro péči o pokožku u nejmenších dětí přípravky, které by s maximálním efektem pokožku ošetřovaly, chránily a regenerovaly. Zvláštní zřetel byl brán zejména na skutečnost, že dětská pokožka je velmi citlivá a vlivem některých látek, používaných běžně v kosmetických prostředcích, může docházet k jejímu podráždění, případně až k alergizaci. S ohledem na tato známá fakta bylo složení přípravků voleno tak, aby se v nich takové látky nevyskytovaly. Právě z uvedených důvodů jsou výrobky řady Mariol vhodné i pro děti trpící různými formami alergií, nežádoucích kožních projevů či atopických ekzémů. Výrobková řada: MARIOL dětská koupel MARIOL dětský tělový šampon MARIOL dětská mast zvláčňující MARIOL dětská mast ochranná MARIOL dětské mléko s panthenolem MARIOL dětský olejový gel Všechny přípravky MARIOL tvoří ucelenou řadu základní péče o dětskou pokožku. Přípravky neují žádná barviva, konzervační látky jsou použity pouze u šamponu, masti zvláčňující a mléka s panthenolem. Použitý parfém je hypoalergenní povahy. Základní funkční složkou většiny výše uvedených přípravků je olej ze semen ostropestřce mariánského. Tento olej uje celou řadu biologicky významných látek v optimálních poměrech. Jedná se zejména o tzv. vícenásobně nenasycené mastné kyseliny, zejména kyselinu linolovou, známé též pod obecným označením omega-6 mastné kyseliny. Tyto látky se podílejí přímo na stavbě buněk kůže, ale i na tvorbě tělu prospěšných látek, které urychlují hojení a podílejí se na procesech bránících vzniku a rozvoji zánětlivých kožních projevů. Látky obsažené v ostropestřcovém oleji mají významný antioxidační účinek, který chrání kůži před škodlivými vlivy vnějšího prostředí, jakými jsou např. tzv. volné radikály, ozon a další agresivní složky znečištěného vzduchu. Kromě toho má ostropestřcový olej přírodní ochranný faktor vůči škodlivému ultrafialovému záření, takže chrání pokožku dítěte proti vlivům nadměrného slunění. Vhodná volba pomocných a přírodních látek obsažených v oleji zaručuje rychlé a efektivní vstřebání účinných složek do hlubokých vrstev pokožky, kde je jejich působení nejvíce žádoucí. řada kosmetiky pro nejmenší děti

3 dětská koupel MARIOL dětská koupel je olejová samoemulzifikující koupel, která dětskou pokožku šetrně zbaví nečistot, nenaruší její přirozenou strukturu a zachová v maximální míře její celistvost a tím i prvotní funkci, kterou je ochrana organismu před vlivy vnějšího prostředí. Protože v MARIOL dětské koupeli nejsou agresivní povrchově aktivní látky (tenzidy), není kůže hloubkově odmašťována. Působí aktivně pokud je v kůži nerovnováha, způsobená ať už vysušením nebo naopak vysokým em mastnoty v důsledku zvýšené produkce kožního mazu, koupel tuto rovnováhu obnoví. Po koupeli není nutno pokožku oplachovat čistou vodou, protože zbytky přípravku jsou kůží efektivně vstřebány. Efekt koupele je velmi silný, takže lze často úplně vynechat jinak běžnou následnou proceduru v podobě olejování celého tělíčka dítěte a lze se zaměřit pouze na ošetření problematických partií, jakými jsou třísla, podpaží a zadeček. Příznivé vlastnosti dětské koupele jsou založeny na ostropestřcovém oleji, který je jejím základem se všemi svými přírodními ovými látkami. Kromě tohoto oleje uje dětská koupel oleje se středními řetězci, které se velmi snadno vstřebávají a intenzivně zvláčňují pokožku. K tomuto účinku přispívají i vitamín E a upravený sojový olej. Přípravek neuje žádná syntetická barviva ani konzervační látky. olej z ostropestřce mariánského Silybum Marianum Seed Oil, Caprylic / Capric Triglyceride, Glyceryl Oleate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Hydrogenated Soybean Oil, Candelilla Cera, Ascorbyl Palmitate, Parfum, Tocopheryl Acetate. 50 g Vhodné i pro děti do tří let.

4 dětský tělový šampon Jemný MARIOL dětský tělový šampon je založen na kombinaci velmi šetrných mycích složek a přírodních látek, které prospívají citlivé dětské pokožce. Při mytí dochází k jemnému odstranění nečistot a na kůži zároveň příznivě působí zvláčňujícím efektem glycerol a allantoin. Tyto látky příznivě ovlivňují kondicionaci pokožky i po jejím opláchnutí vodou. Hodnota ph přípravku je nastavena tak, aby nedocházelo ke dráždění pokožky a bylo zachováno pro ni přirozené prostředí. Navíc přípravek uje látku, která brání nadměrnému pocení a následnému množení nežádoucích mikroorganismů na pokožce dítěte. Přípravek neuje žádné agresivní povrchově aktivní látky, jako např. laurethsulfát sodný (SLS), které mohou u citlivé kůže vyvolat nežádoucí nerovnováhu vedoucí ke ztrátě vody s následným nadměrným vysušením pokožky. Přestože je složení přípravku k dětské pokožce velmi šetrné, doporučujeme její následné ošetření např. MARIOL dětským olejovým gelem nebo MARIOL dětskou mastí zvláčňující, aby došlo k úplné obnově všech jejích přirozených funkcí. Aqua, Sodium Lauroyl Sarcosinate (and) Sodium Cocoamphoacetate (and) Sodium Methyl Cocoyl Taurate (and) Lauryl Glucoside (and) C 12 -C 13 Alkyl Lactate, Betain, Polyglyceryl-3 Caprylate, Citric Acid, Glycerin, Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum, Parfum, Allantoin, Methylchloroisothiazolinone (and) Methylisothiazolinone. šetrný a jemný 75 g Vhodné i pro děti do tří let.

5 dětská mast zvláčňující Základní vlastnost přípravku MARIOL dětská mast zvláčňující je dána velmi vysokým em přírodních rostlinných olejů. Kromě ostropestřcového oleje je to také olej včelníkový. Oba typy olejů mají vysoký podíl vícenásobně nenasycených mastných kyselin - ostropestřcový olej ze skupiny tzv. omega-6 a včelníkový olej ze skupiny omega-3 mastných kyselin a ují také významný podíl přírodního vitamínu E. Ve složení masti nechybí čistý včelí vosk pro ochranu pokožky před vysušením a infekcemi a také tuk z ovčí vlny (lanolín), který velmi příznivě ovlivňuje její hloubkovou hydrataci. Navíc je v přípravku přítomna látka bránící nadměrnému pocení a následnému rozvoji nežádoucích mikroorganismů na pokožce dítěte. MARIOL dětská mast zvláčňující je vhodná především k promaštění vysušené pokožky, k ochraně pokožky před povětrnostními vlivy (mráz, slunce, vítr), ale také např. k šetrnému odstranění ostrůvků kožního mazu (seborrhoe). Její přednost spočívá ve vysokém u panthenolu a vitamínu A ve velmi šetrném masťovém základu, který odpovídá extrémním nárokům na rychlou regeneraci pokožky zarudlé, vysušené, či již poškozené opruzením nebo zánětem. Takto bývají postiženy zejména oblasti třísel, zadečku, podpaží a krku. Mast se aplikuje velmi lehce, na pokožce se dá snadno rozetřít a umožňuje citlivá místa šetrně namasírovat. Jemné masážní procedury miminka přímo milují, protože je zklidní, zbaví stresu a v případě např. bolestí v bříšku i napomohou k jejich odstranění. V neposlední řadě je potřeba zmínit i další vlastnost masti, která spočívá v možnosti odstranit její přebytek pouhým opláchnutím vlažnou vodou nebo otřením vlhčeným ubrouskem. Silybum Marianum Seed Oil, Aqua, Beeswax, Myristyl Myristate, Glyceryl Oleate, Dracocephalum Moldavica Seed Oil, Polysorbate 80, Polyglyceryl-3 Caprylate, Glyceryl Stearate Citrate, Panthenol, Lanolin, Retinyl Palmitate, Parfum, Methylchloroisothiazolinone (and) Methylisothiazolinone. olej z ostropestřce mariánského, chrání před nepříznivými vlivy vnějšího prostředí 50 g Vhodné i pro děti do tří let.

6 dětská mast ochranná MARIOL dětská mast ochranná je určena jako dokonalá náhrada známé dětské masti na zadeček proti opruzeninám. Místo rybího oleje uje olej ostropestřcový, který postrádá onen charakteristický nepříjemný zápach, ale zároveň má shodné hojivé vlastnosti a vysoký přírodního vitamínu E. Dále jsou v přípravku přítomny i látky nahrazující ztracený kožní maz, snadno vstřebatelné oleje se středními řetězci a včelí vosk pro účinnou ochranu kůže před negativními vlivy vnějšího prostředí. Pokožce tato mast poskytuje nejen dlouhodobou ochranu podobně jako mast zvláčňující, ale díky u oxidu zinečnatého zabraňuje rozvoji nežádoucích mikroorganismů na pokožce dítěte. Tímto způsobem mast účinně hojí opruzená a podrážděná místa a působí proti návratu těchto nepříjemných stavů. Oxid zinečnatý je naprosto nedráždivý a poskytuje také velmi účinnou ochranu proti nežádoucím složkám slunečního záření. I při nanesení velmi tenké vrstvy masti na odhalené části pokožky je tak dosaženo její ochrany před vlivy vnějšího prostředí. Mast je vhodné aplikovat v tenké vrstvě na místa postižená zapářkou nebo opruzením, zejména v případech vlhké zapářky nebo mokvajících zánětů. Zde působí příznivě právě oxid zinečnatý svým vysušujícím efektem. Pokud je postižené místo přesušené, použijte pro jeho ošetření raději MARIOL - dětskou mast zvláčňující. Přípravek neuje žádná syntetická barviva ani konzervační látky. olej z ostropestřce mariánského Silybum Marianum Seed Oil, Zinc Oxide, Beeswax, Caprylic/Capric Triglyceride, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Decyl Cocoate, Tocopheryl Acetate, Parfum. 55 g Vhodné i pro děti do tří let.

7 dětské mléko s panthenolem MARIOL dětské mléko s panthenolem uje jako aktivní složku D-panthenol (dexpanthenol), který příznivě působí při zanícení a podráždění pokožky. Přípravek se rychle vstřebává, zanechává kůži hydratovanou, jemnou a hebkou. Po aplikaci a vstřebání přípravku se na povrchu kůže vytvoří velmi tenký ochranný povlak, který však nezanechává pocit lepivosti nebo mastnosti. MARIOL dětské mléko s panthenolem je přípravek s vyšším em vody, která je díky přítomným aktivním látkám kůží nejen snadno vstřebávána, ale je v kůži i zadržena, takže je dosaženo její optimální hydratace. Z důvodů rychlé vstřebatelnosti je MARIOL dětské mléko s panthenolem určeno všem dětem, jejichž maminky si přejí rychlé ošetření miminka např. po koupeli bez následného pocitu mastnosti. Účinné složky přípravku, tvořené zejména ostropestřcovým olejem, oleji se středními řetězci, včelím voskem a glycerolem zanechávají pokožku hydratovanou, jemnou a hebkou. Po aplikaci a vstřebání přípravku se na povrchu kůže vytvoří velmi tenký ochranný povlak ující i látku bránící nadměrnému pocení a následnému rozvoji nežádoucích mikroorganismů na pokožce dítěte. Vlivem přítomného panthenolu dochází k urychlení regeneračních pochodů v pokožce, takže v případech podrážděné, zarudnuté nebo rozpraskané pokožky nastává rychlé obnovení její správné funkce. Aqua, Silybum Marianum Seed Oil, Glyceryl Oleate, Polyglyceryl-3 Caprylate, Cetyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glycerin, Beeswax, Caprylic/Capric Triglyceride (and) Sodium Acrylates Copolymer, Panthenol, Parfum, Methylchloroisothiazolinone (and) Methylisothiazolinone. olej z ostropestřce mariánského 75 g Vhodné i pro děti do tří let.

8 dětský olejový gel MARIOL dětský olejový gel je čistě přírodní náhrada ostropestřcového oleje ztuženého přídavkem přírodních vosků do podoby gelu. Obsah ostropestřcového oleje činí 94 % a je tak docíleno možnosti naplno využít jeho jedinečných vlastností, jakými jsou snadná roztíratelnost, výborná snášenlivost ve vztahu k pokožce a vyvážené složení látek pro kůži. Díky své polaritě se olej nejen snadno roztírá, ale i vstřebává. Při tomto procesu se do kůže dostávají účinné složky, jakými jsou vícenásobně nenasycené mastné kyseliny (kyselina linolová patřící do skupiny tzv. omega-6), fytosteroly a vitamín E. Komplex těchto látek napomáhá regeneraci buněk v pokožce, podporuje jejich přirozené funkce, zadržuje potřebné množství vlhkosti a přispívá k dosažení pocitu jemné, hladké a pružné pokožky. Vícenásobně nenasycené mastné kyseliny chrání pokožku proti nepříznivým vlivům vnějšího prostředí, protože mají vlastnosti silných antioxidantů, takže brání procesům vedoucím k předčasnému stárnutí pokožky. Navíc tyto látky vykazují přirozený ochranný faktor vůči účinkům ultrafialového záření, takže snižují riziko poškození kůže vlivem slunečního záření. MARIOL dětský olejový gel má za obyčejné teploty vlastnosti viskózní hmoty, která se ovšem na pokožce za teploty lidského těla změní na snadno roztíratelný olej. Výhodou je, že při aplikaci olej nestéká, lze jej tak snadno nanést v potřebném množství na zvolené místo. Přípravek uje i čistý včelí vosk a přírodní vosk z listů subtropického keře Euphorbia cerifera, které zvláčňují pokožku a vytváří na ní ochranný povlak bránící jejímu nadměrnému vysušování a chránící před nepříznivými vlivy vnějšího prostředí. Z těchto důvodů lze MARIOL dětský olejový gel doporučit i pro preventivní ošetření pleti dítěte v případech vystavení nepříznivým povětrnostním vlivům, jakými jsou vítr, mráz nebo intenzivní sluneční svit. Silybum Marianum Seed Oil, Hydrogenated Soybean Oil, Candelilla Cera, Beeswax, Parfum. olej z ostropestřce mariánského 70 g Vhodné i pro děti do tří let.

9 Camillca Řada dětské kosmetiky CAMILLCA zahrnuje přípravky, které jsou vhodné pro denní ošetření dětské pleti. Všechny její přípravky navazují na historické tradice kvalit této řady, která byla na trh uvedena před více než šedesáti lety. Pro současné výrobky řady CAMILLCA je samozřejmé, že jsou v nich použity moderní přístupy k ošetření dětské pleti a aplikovány nejkvalitnější kosmetické suroviny. Při vývoji modernizované řady CAMILLCA byla zvolena strategie co nejvyšší účinnosti jednotlivých přípravků s ohledem na citlivou dětskou pokožku. Z těchto důvodů ují přípravky ve větší míře regenerační a posilující složky, které pokožku chrání a vyživují. Pečlivým výběrem složek jednotlivých přípravků pak bylo splněno kritérium nedráždivosti, dobré snášenlivosti pro různé typy pokožky a odstraněny látky, které by mohly způsobovat alergické reakce. Tento fakt byl vzat do úvahy také v otázce volby vůně, která je nyní společná pro celou řadu CAMILLCA. Společným jmenovatelem pro nastavení užitných vlastností přípravků byla otázka příjemných pocitů spojených s užíváním jednotlivých přípravků pro samotné dítě. To spíše než dospělý zaznamená jemnost a bohatost pěny, rychlé vstřebání oleje či jemnost přípravku při mytí a sprchování. Právě uvedená kritéria vedla k finalizaci řady CAMILLCA do současné podoby, kdy jsou její přípravky nejen účinné, ale uživatelsky příjemné a šetrné k dětskému organismu. Výrobková řada: CAMILLCA dětský šampon CAMILLCA dětský sprchový gel CAMILLCA - dětské mýdlo CAMILLCA dětská koupel CAMILLCA dětský olej CAMILLCA - dětský olejový gel CAMILLCA dětské jemné vlhčené ubrousky Základní řada CAMILLCA umožňuje komplexní přístup k hygieně těla dítěte. Zohledňuje moderní alternativní přístup ke koupeli, kterým se čím dál tím více stává sprchování. Přitom CAMILLCA dětský sprchový gel je možno použít místo CAMILLCA dětského šamponu i k mytí vlasů dítěte. Rostlinné extrakty v těchto přípravcích napomáhají regeneraci kůže a její ochraně před nepříznivými vlivy. Klasickou alternativou zůstává použití glycerinového CAMILL- CA dětského mýdla s rostlinným olejem. Pro přípravu příjemné, bohatě napěněné koupele je vhodná CAMILLCA dětská koupel s mycím efektem. Na citlivé partie je možno i u větších dětí použít CAMILLCA dětský olej, který se rychle vstřebává, pokožku nejen zvláční, ale zadrží v ní i tolik potřebnou vodu a poskytne odpovídající regenerační složky. Místo kapalného oleje můžeme využít CAMILLCA dětského olejového gelu, který umožňuje přesné nadávkování i cílenou aplikaci jen na místo určení, kde se při teplotě těla změní na snadno roztíratelný olej. Dalším z mnohostranně použitelných přípravků jsou CAMILLCA dětské jemné vlhčené ubrousky, které najdou uplatnění nejen u malých dětí, ale i v případech, kdy použití navlhčeného papíru nebo utěrek způsobuje podráždění nebo podření pokožky. Všechny přípravky řady CAMILLCA jsou určeny k dennímu užívání. Lze je jakkoli kombinovat nebo používat odděleně. Pravidelné užívání přípravků řady CAMILLCA vede ke zdravé, plně funkční dětské pokožce a tím k plné spokojenosti Vašeho dítěte. řada dětské kosmetiky

10 dětský šampon CAMILLCA dětský šampon je určen k mytí vlasů. Z tohoto důvodu jsou v něm použity jemné a šetrné mycí složky, které nečistoty z vlasů účinně odstraní, aniž by vlas a vlasovou pokožku poškozovaly. Hustá pěna zabrání nepříjemnému stékání do očí a umožní pohodlné mytí i následné opláchnutí vodou. Velkou roli hraje v přípravku přítomná urea, která jednak navozuje na pokožce stav, který nedovoluje množení nepříznivé mikroflóry ve vlasové pokožce a zároveň v ní zadržuje vodu, takže nedochází k přesušení vlasové pokožky ani při častějším mytí vlasů. Poškozené vlasy pak napomáhá regenerovat komplex aminokyselin získaný zpracováním keratinu, který je základní stavební bílkovinou vlasů a kůže. Tyto látky se pak následně stávají přirozenou součástí stavby regenerovaného vlasu. Vyvážená hodnota ph přípravku pak navozuje i bez použití kondicionéru stav, kdy lze vlasy snadno rozčesat. Vlasy jsou přitom silné a pevné. Řepíkový extrakt přispívá ke zpevnění struktury vlasu i kůže. Třísloviny, obsažené v extraktu, mají komplexní charakter a přispívají k zúžení pórů vlasové pokožky, takže vlasy se následně promašťují jen přiměřeně. Druhá významná funkce spočívá v efektu, kdy je kůže obsazena pouze příznivými nepatogenními mikroorganismy, takže je podstatně omezena tvorba zarudlých míst, lupů nebo zapářky. Řepíkový extrakt dále uje celou řady flavonoidů a polyfenolických kyselin, které se řadí k nejlepším antioxidantům. Tyto antioxidanty účinně zamezují negativnímu působení vnějších vlivů na vlasy i pokožku, mezi které patří smog, přízemní ozón, intenzivní sluneční záření atd. Volná kyselina křemičitá z řepíkového extraktu přispívá ke zpevnění struktury vlasu i pokožky a její pozitivní účinek na vlasy je velmi dobře znám například z lidového léčitelství, protože je obsažena také ve velké míře v často používané kopřivové nati. Další významnou složkou řepíkového extraktu jsou přírodní saponiny, které se uplatňují zejména jako velmi jemné mycí složky přípravku a přispívají tak k jeho celkové účinnosti. Aqua, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Laureth Sulfate (and) Glycol Distearate (and) Cocamide MEA, Urea, Agrimonia Eupartoria Leaf Extract, Parfum (d-limonene), Creatine, Citric Acid, Methylchloisothiazolinone (and) Methylisothiazolinone, CI řepík a urea 200 g

11 dětský sprchový gel CAMILLCA dětský sprchový gel je určen pro denní hygienu dítěte při jeho sprchování. Moderní přístup k rychlé očistě pod sprchou klade značné nároky na účinnou kombinaci mycích a regeneračních vlastností přípravku. Z tohoto důvodu je v přípravku kromě účinných a zároveň šetrných mycích složek obsažena kombinace dvou přírodních extraktů: řepíkového a šalvějového. O vlastnostech řepíkového extraktu bylo pojednáno v případě CAMILLCA dětského šamponu. Šalvějový extrakt zesiluje a doplňuje působení řepíkového extraktu zejména o látky, které účinně brání rozvoji zánětlivých procesů v kůži, zklidňují její podráždění a vytvářejí její přetrvávající ochranu před nepříznivými vlivy. Za tyto vlastnosti jsou odpovědny látky ze skupiny tzv. terpenů. Kromě nich uje šalvějový extrakt také obdobné antioxidanty ze skupiny flavonoidů a polyfenolických kyselin, jako je tomu v případě řepíkového extraktu, dále také přírodní saponiny, zodpovědné za zvýšení mycích vlastností přípravku. Šalvějový extrakt přispívá k regeneraci pokožky také přírodními vitamíny ze skupiny B, které sehrávají zásadní úlohu při navozování hojivých procesů v kůži. řepík a šalvěj Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamidopropylamine Oxide, Cocamide DEA, Agrimonia Eupartoria Leaf Extract, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Parfum, Methylchloisothiazolinone (and) Methylisothiazolinone, Citric Acid, CI g

12 dětské mýdlo olej z ostropestřce mariánského CAMILLCA dětské mýdlo je jemným glycerinovým mýdlem s em ostropestřcového oleje. Je určeno pro denní hygienu dítěte při jeho mytí, sprchování nebo koupeli. K dětské pokožce je velmi šetrné, nevysušuje ji a ošetřuje kombinací glycerolu a ostropestřcového oleje. Přírodní látky z ostropestřcového oleje pokožku nejen přiměřeně promastí, ale zároveň přispívají k zamezení nadměrného úniku vody z pokožky, takže nedochází k jejímu přesušení nebo podráždění. Protože se ostropestřcový olej snadno kůží absorbuje, může přispívat k její účinné regeneraci. Zejména vícenásobně nenasycené mastné kyseliny (kyselina linolová, patřící do skupiny omega-6 mastných kyselin) jsou základními stavebními jednotkami buněčných stěn a mohou se tedy rychle a účinně podílet na regeneraci poškozených buněk a tvorbě buněk nových. Při použití vytváří mýdlo jemnou pěnu, která se snadno roztírá i oplachuje. Po opláchnutí vodou zůstává dětská pokožka hebká, pružná a přiměřeně hydratovaná. Sodium Palmate (and) Sodium Palm Kernelate (and) Aqua (and) Glycerin (and) Sorbitol (and) Palm Kernel Acid (and) Propylene Glycol (and) Sodium Chloride (and) Potassium Palmate (and) Potassium Palm Kernelate (and) Pentasodium Pentetate (and) Tetrasodium HEDP, Silybum Marianum Seed Oil, Tetrasodium EDTA, Parfum (d-limonene). 85 g

13 dětská koupel CAMILLCA dětská koupel je určena jako mycí, ale i relaxační přípravek. Bohatá a jemná pěna, která přetrvává dlouho po prvotním zpěnění, dítě účinně odreaguje a zklidní. Při koupeli přitom na kůži aktivně působí nejen šetrné mycí složky přípravku, které odstraní z jejího povrchu nečistoty, ale i regenerační látky přípravku. Mezi ně patří urea, která hydratuje pokožku a zamezuje její vysušení po koupeli. K regeneraci přispívá i komplex látek na bázi aminokyselin získaný hydrolýzou keratinu, který se podílí na vytváření vlastního ochranného krytu pokožky. Po vlastní koupeli je vhodné pokožku vysprchovat čistou vodou, pro odstranění mycích složek přípravku. Protože koupel je zpravidla déle trvající procedurou, při které je pokožka silně hydratována, doporučuje se po osušení její následné ošetření některým z regeneračních zvláčňujících prostředků, např. CAMILLCA dětským olejem. urea, bohatá a jemná pěna Aqua, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Laureth Sufate, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Urea, Sodium Laureth Sulfate (and) Glycol Distearate (and) Cocamide MEA, Creatine, Parfum (d-limonene), Citric Acid, Methylchloisothiazolinone (and) Methylisothiazolinone. 200 g

14 dětský olej CAMILLCA dětský olej se do pokožky dobře vstřebává a na rozdíl od jiných běžných olejů uje celou řadu vysoce pozitivně působících látek. Jedná se zejména o látky strukturálně blízké přirozenému kožnímu mazu, který je při mycích procesech ve zvýšené míře pokožkou ztrácen. Rychlé doplnění těchto složek zpět do kůže zabrání zvýšené aktivitě kožních mazových žláz, což ocení nejen malé děti, ale i dospělí trpící těmito nežádoucími kožními projevy. Vysoký ostropestřcového oleje dodává kůži potřebné vícenásobně nenasycené mastné kyseliny, které se po vstřebání stávají základním stavebním kamenem nově vytvářených kožních buněk. Přírodní fytosteroly, které jsou v ostropestřcovém oleji ve vysoké míře zastoupeny, zadržují v kůži potřebnou vodu a dodávají jí pocit vláčnosti a hebkosti. K tomuto stavu přispívá také vitamín E, který se podílí nejen na pružnosti kůže, zlepšení celkového cévního zásobení pokožky, ale i na antioxidačním potenciálu oleje, který chrání kůži před nepříznivými vlivy vnějšího prostředí, zejména volnými radikály, které způsobují poškozování a rychlé stárnutí kůže. Novou, vysoce účinnou, složkou dětského oleje jsou konjugované mastné kyseliny (CLA), které sehrávají důležitou úlohu při potlačení projevů zánětlivých procesů v kůži, přispívají k nastolení aktivní kožní imunity a k eliminaci nežádoucích vlivů vnějšího prostředí ve smyslu působení oxidativních látek. Na celkové účinnosti oleje se podílí i přítomný přírodní alfa-bisabolol, který aktivně působí proti rozvoji patogenní mikroflóry na kůži a tím ji chrání proti podráždění vedoucímu často až k zánětlivým projevům. olej z ostropestřce mariánského Paraffinum Liquidum, Silybum Marianum Seed Oil, Corn Oil PEG-6 Esters, Decyl Cocoate, Silybum Marianum Seed Oil Esters, Propylene Glycol Caprylate, Parfum (d-limonene), Tocopheryl Acetate, Bisabolol. 75 ml

15 dětský olej CAMILLCA dětský olej se do pokožky dobře vstřebává a na rozdíl od jiných běžných olejů uje celou řadu vysoce pozitivně působících látek. Jedná se zejména o látky strukturálně blízké přirozenému kožnímu mazu, který je při mycích procesech ve zvýšené míře pokožkou ztrácen. Rychlé doplnění těchto složek zpět do kůže zabrání zvýšené aktivitě kožních mazových žláz, což ocení nejen malé děti, ale i dospělí trpící těmito nežádoucími kožními projevy. Vysoký ostropestřcového oleje dodává kůži potřebné vícenásobně nenasycené mastné kyseliny, které se po vstřebání stávají základním stavebním kamenem nově vytvářených kožních buněk. Přírodní fytosteroly, které jsou v ostropestřcovém oleji ve vysoké míře zastoupeny, zadržují v kůži potřebnou vodu a dodávají jí pocit vláčnosti a hebkosti. K tomuto stavu přispívá také vitamín E, který se podílí nejen na pružnosti kůže, zlepšení celkového cévního zásobení pokožky, ale i na antioxidačním potenciálu oleje, který chrání kůži před nepříznivými vlivy vnějšího prostředí, zejména volnými radikály, které způsobují poškozování a rychlé stárnutí kůže. Novou, vysoce účinnou, složkou dětského oleje jsou konjugované mastné kyseliny (CLA), které sehrávají důležitou úlohu při potlačení projevů zánětlivých procesů v kůži, přispívají k nastolení aktivní kožní imunity a k eliminaci nežádoucích vlivů vnějšího prostředí ve smyslu působení oxidativních látek. Na celkové účinnosti oleje se podílí i přítomný přírodní alfa-bisabolol, který aktivně působí proti rozvoji patogenní mikroflóry na kůži a tím ji chrání proti podráždění vedoucímu často až k zánětlivým projevům. olej z ostropestřce mariánského Paraffinum Liquidum, Silybum Marianum Seed Oil, Corn Oil PEG-6 Esters, Decyl Cocoate, Silybum Marianum Seed Oil Esters, Propylene Glycol Caprylate, Parfum (d-limonene), Tocopheryl Acetate, Bisabolol. 200 ml

16 dětský olejový gel CAMILLCA dětský olejový gel vychází z kapalného CAMILLCA dětského oleje a je jeho alternativou. Obsahuje tytéž účinné složky, ovšem jeho forma je poněkud jiná. Za obyčejné teploty tvoří gelovitou hmotu, kterou lze snadno v přiměřené dávce nanést na ošetřované místo bez rizika ukápnutí nebo roztečení. Na teplé pokožce se pak gel rychle změní v kapalný, snadno roztíratelný olej, který lze rozetřít do tenké vrstvy. Oproti kapalnému CAMILLCA dětskému oleji uje CAMILLCA dětský olejový gel navíc včelí vosk a přírodní vosk z listů subtropického keře Euphorbia cerifera, který po aplikaci vytváří na pokožce ochranný povlak bránící nadměrnému vysušování pokožky a přispívající k jemnosti a hladkosti pokožky. ostropestřcový olej a včelí vosk Paraffinum Liquidum, Silybum Marianum Seed Oil, Corn Oil PEG-6 Esters, Beeswax, Hydrogenated Soybean Oil, Candelilla Cera, Decyl Cocoate, Silybum Marianum Seed Oil Esters, Propylene Glycol Caprylate, Parfum (d-limonene), Tocopheryl Acetate, Bisabolol. 140 g

17 dětské jemné vlhčené ubrousky vitamín E a Aloe Vera CAMILLCA dětské jemné vlhčené ubrousky jsou určeny k šetrnému a jemnému otírání citlivé pokožky. Dnes je již běžnou praxí používání vlhčených ubrousků pro velmi malé děti při otírání třísel, konečníku a dalších citlivých partií dětského těla. Ovšem často stejnou péči vyžadují i dospělí, kteří ocení pohodlí a úlevu v případech, kdy použití běžných nevlhčených papírových toaletních potřeb kůži dráždí nebo rozdírá. Jemné vlhčené ubrousky ují hydratační a zvláčňující složky, které pokožce po aplikaci navrací přirozenou pružnost a vláčnost. Za tyto vlastnosti je zodpovědný zejména extrakt z aloe barabadensis. V přípravku obsažený vitamín E posiluje pružnost kůže, zlepšuje celkové cévní zásobení pokožky a její ochranu před nepříznivými vlivy vnějšího prostředí. Použití jemných vlhčených ubrousků dodává pokožce faktickou jistotu dokonalého odstranění nečistot, poskytnutí žádoucí ochrany s následným pocitem dokonalé svěžesti. Aqua, Propylene Glycol, Polysorbate 20, Methylparaben (and) Ethylparaben (and) Propylparaben (and) Butylparaben (and) Isobutylparaben (and) Phenoxyethanol, Polyaminopropyl Biguanide, Disodium Cocoamphodiacetat (and) Sodium Laureth Sulfate, Parfum (d-limonene), Tetrasodium EDTA, Aloe Barbadensis Extract, Tocopheryl Acetate, Citric Acid. 72 ks

18 IREL Řada výrobků jemné kosmetiky IREL je určena pro osoby s citlivou a velmi citlivou pokožkou. Přípravky jsou vhodné zejména pro jedince trpící atopickým ekzémem, cukrovkou (diabetem), kožními záněty (dermatitidami), alergickými projevy, ale i pro lidi s vysušenou kůží, kterou trpí zejména starší osoby. V řadě IREL jsou obsaženy jak přípravky na mytí, regeneraci a revitalizaci pokožky, tak i masážní gely, určené zejména pro zklidnění bolestivých kloubních spojení a snížení bolestivosti namoženého svalstva. Společnou vlastností všech přípravků je jejich nedráždivost, jemnost při použití a zanechání příjemného pocitu na kůži po jejich aplikaci. Účinek přípravků řady IREL působí dlouhodobě po jejich použití a pokožka je tak chráněna do doby dalšího ošetření. Optimálního výsledku je dosaženo při pravidelném používání přípravků. Řada přípravků IREL je určena k ošetření celého povrchu těla. Mycí emulzi lze navíc s výhodou použít i pro hygienu intimních partií. Přípravky je však možno ošetřovat místně jen problematické partie, jakými jsou zejména paže, chodidla, lýtkové části nohou a oblast krku a dekoltu. Používáním přípravků řady IREL dochází k obnovení rovnováhy v kůži a tím i dosažení její plné ochranné funkce. Výrobková řada: IREL emulze mycí IREL emulze zvláčňující IREL emulze tonizující IREL emulze zpevňující IREL tělové mléko IREL masážní gel s ostropestřcem IREL masážní gel s kostivalem a kaštanem IREL masážní olejový gel Pět prvních přípravků řady IREL zahrnuje emulze mycí, zvláčňující, tonizující, zpevňující a tělové mléko. Tyto přípravky mohou být používány samostatně nebo v kombinaci, která zaručuje komplexní šetrné ošetření pokožky. Při tomto přístupu není nutno používat pro ošetření pleti jiné kosmetické přípravky, kterými by mohla být pokožka případně drážděna, a může se tak naplno uplatnit příznivý vliv přípravků řady IREL. K očistě pokožky těla včetně intimních partií je určena IREL Emulze mycí. Tento přípravek je možno použít jako tekuté mýdlo nebo sprchový gel. Jeho funkce spočívá v odstranění nečistot a odumřelých částí pokožky velmi šetrným způsobem, kdy nedochází k narušení živých částí pokožky ani k jejich následnému vysušení nebo odmaštění. Po umytí pokožky je možné použít IREL Emulzi zvláčňující, IREL Emulzi tonizující, IREL Emulzi zpevňující nebo IREL tělové mléko. Tyto přípravky je možno používat odděleně nebo v kombinaci na různé partie těla nebo s různým časovým odstupem podle povahy a stavu pokožky. Pro ošetření větších povrchů těla je určena IREL Emulze zpevňující; na sušší části pokožky aplikujeme IREL Emulzi zvláčňující nebo IREL Emulzi tonizující. Pro spotřebitele, kteří upřednostňují vysokou hydrataci pokožky spojenou s rychlým vstřebáním přípravku, je určeno IREL tělové mléko, které poskytuje pokožce mimo výživy i účinnou ochranu. U problematické kůže, postižené zejména druhotnými projevy diabetu, atopickým ekzémem nebo psoriázou je vhodné aplikovat IREL Emulzi tonizující při ranním ošetření pokožky a IREL Emulzi zvláčňující na noc. IREL Emulze zvláčňující je vhodná i pro lokální ošetření kůže v oblastech plosek a pat nohou, kolen a loktů, která bývá zejména u střední a starší generace postižena nadměrným vysušením s následným rozpraskáním. Optimální kombinaci přípravků, z hlediska jejich použití na konkrétních tělních partiích včetně četnosti aplikace, je ovšem třeba nejlépe prakticky vyzkoušet. IREL masážní gely s rostlinnými extrakty jsou určeny pro lokální masáže míst, kde došlo k nadměrné zátěži kloubů a svalstva s následnými projevy bolestivosti a ztuhlosti. Je vhodné je aplikovat i v případech vnitřních zánětlivých procesů, např. artritidy nebo zánětů kosterních svalů. IREL masážní olejový gel je vhodný pro masáže rozsáhlejších partií těla nejen pro výše uvedená použití, ale i pro relaxační masáže, různé typy reflexních terapií a masáže otlaků a míst, kde hrozí riziko proleženin, zejména u dlouhodobě nepohyblivých pacientů. IREL řada kosmetiky pro citlivou kůži

19 emulze mycí Podstatou IREL Emulze mycí je působení emulze lipofilních látek na nečistoty na pokožce. Použitím přípravku jsou tyto látky včetně odumřelých částí pokožky a jejích metabolitů z pokožky odstraněny. Velmi důležitou okolností při použití IREL Emulze mycí je fakt, že nedochází k alergizaci nebo dráždění pokožky agresivními povrchově aktivními látkami, které jsou součástí běžných mycích přípravků. V kůži není také narušena soudržnost jejích svrchních vrstev, takže nenastane následný únik vody z kůže, který vede k jejímu vysušení a případně i rozpraskání. Protože emulze mycí uje lipofilní látky ve složení neporušujícím hydrofilně-lipofilní rovnováhu v kůži, nedochází na druhé straně ani k projevům odmaštění pokožky, které může vést ke ztrátě její pružnosti, vláčnosti a porušení ochranné funkce. Základní funkční složkou této emulze jsou lehké oleje a jejich deriváty, které jsou emulgovány ve vodném prostředí. Oleje rozpouštějí a uvolňují nečistoty mastné povahy a převádějí je za přispění svých polárních derivátů ve formě emulze do vodného prostředí, odkud mohou být pak už snadno opláchnuty vodou nebo setřeny vlhkým ubrouskem. Naproti tomu vodná fáze emulze uje ochranné, regenerační a kondicionační faktory pro kůži. Mezi ochranné faktory patří zejména látky, které brání rozvoji nežádoucí mikroflóry na kůži (kvarterní amoniové soli), a látky zpevňující pokožku svým aktivním působením na stěnu kožních buněk (chitosan). Mezi kondicionační a zároveň i ochranné faktory patří látky, které svým složením odpovídají přirozenému kožnímu mazu (sébu) a látky, které vytváří na povrchu pokožky ochrannou vrstvu a podílejí se na zvýšení její vláčnosti a pružnosti (včelí vosk a cetylalkohol). Přípravek má vyváženou hodnotu ph odpovídající její přirozené hodnotě na kůži, a proto nepůsobí dráždivě ani na citlivé pleti. V důsledku kombinace všech účinných látek je výsledný pocit po omytí pokožky velmi příjemný a ani při pravidelném a častém používání přípravku nedochází k výskytu nežádoucích kožních projevů. Aqua, C 21 -C 28 Alkane, Propylene Glycol, Sodium Lauroyl Sarcosinate (and) Sodium Cocoamphoacetate (and) Sodium Methyl Cocoyl Taurate (and) Lauryl Glucoside (and) C 12 -C 13 Alkyl Lactate, Chitosan Succinamide, Ceteareth-6 (and) Stearyl Alcohol, Decyl Cocoate, Glyceryl Stearate Citrate, Beeswax, Cocamide DEA, Cetyl Alcohol, Undecylenamidopropyltrimonium Methosulfate, Sodium Chloride, Cetylpyridinium Chloride, Parfum (d-limonene), Methylchloroisothiazolinone (and) Methylisothiazolinone. antimykotika a antiperspirant 150 g

20 emulze zvláčňující Účelem přípravku IREL Emulze zvláčňující je výživa, ochrana a kondicionace pokožky. IREL Emulze zvláčňující je základním přípravkem zabezpečujícím celodenní péči o pokožku, který jí zároveň poskytuje příslušnou ochranu proti vnějšímu prostředí. Výživné látky na bázi vitamínu B a aminokyselin jsou do pokožky účinně a rychle vstřebávány. Hydratační komplex, jehož účinek je zvýšen přítomnou ureou, napomáhá v kůži zadržet potřebné množství vody, takže ani v případech narušené funkce pokožky nedochází k jejímu nadměrnému vysušení (dehydrataci). Při použití přípravku se pokožce dostává intenzivní ochrany ve formě kombinace olejů a látek, které svými vlastnostmi nahrazují přirozený kožní maz. Vedle těchto účinků se příznivě projevuje i schopnost těchto látek zvláčňovat pokožku a přispívat k obnovení její pružnosti a celistvosti. Z uvedených důvodů je vhodné přípravek používat jako základní prostředek denní péče o citlivou pokožku, která je vystavena nepříznivým vlivům vnějšího prostředí. Zvláště v partiích, kde je pokožka rozpraskaná, křehká nebo nadměrně vysušená, působí IREL Emulze zvláčňující zklidňujícím účinkem a vytváří na pokožce jemný kryt, takže může dojít k přirozenému hojení poškození bez rizik rozvoje infekce. Tyto vlastnosti ocení zejména osoby s rozpraskanými patami, chodidly nebo lokty na rukou, kde je vysušení kůže nejčastější a způsobuje největší problémy. Aqua, Decyl Cocoate, Urea, Propylene Glycol, Paraffinum Liquidum, Cetyl Dimethicone Copolyol, Petrolatum, Sodium Lactate (and) Sodium PCA (and) Glycine (and) Fructose (and) Niacinamide (and) Inositol (and) Sodium Benzoate (and) Lactic Acid, Beeswax, Sodium Chloride, Parfum (Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Citronellol), Methylchloroisothiazolinone (and) Methylisothiazolinone. hydratační komplex a urea 150 g

21 emulze tonizující IREL Emulze tonizující je přípravkem určeným zejména pro regeneraci pokožky. Z účinných složek uje zejména přírodní kaštanový extrakt, který působí na pokožku příznivě svým účinkem na nejjemnější cévy v kůži. Aktivní látky tohoto extraktu zvyšují pružnost cévních stěn a brání tak jejich praskání. Zároveň působí komplex látek z kaštanového extraktu zúžení rozšířených pórů v pokožce (adstringentní účinek), takže nedochází k nadměrnému vysušení pokožky a je omezen vstup infekcí a jejich rozvoj na kůži. Přísada látek omezujících pocení (antiperspirantů) přispívá k omezení množení patogenních mikroorganismů na kůži, zejména v intimních partiích. Tím je sníženo dráždění kůže a nedochází k výskytu vyrážek či zarudnutí a svědění pokožky. Významný panthenolu, glycerolu a vitamínu E v přípravku vykazuje vysoký regenerativní účinek a poskytuje pokožce pružnost a ochranu před negativním působením agresivních látek z vnějšího prostředí (tzv. oxidativním stresem). Při aplikaci přípravku se pokožce dostává i ochrany ve formě látek, které nahrazují přirozený kožní maz a vytvářejí na ní ochrannou vrstvu (včelí vosk a cetylalkohol). Pokožka se tak stává pružnou a hebkou a může plnit svou prvotní ochrannou funkci. Z výše uvedených důvodů je vhodné přípravek používat i při večerním ošetření kůže, kdy mohou aktivní látky působit v klidném období spánku a dojde k hloubkové regeneraci všech vrstev pokožky. Aktivaci prokrvení pokožky dolních končetin ocení zřejmě nejvíce ti, kdo trpí pocity těžkých, studených a unavených nohou. Tyto negativní vjemy jsou při použití emulze tonizující významně odstraněny. Aqua, C21-C28 Alkane, Glycerin, Propylene Glycol (and) Aqua (and) Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Decyl Cocoate, Polyglyceryl-3 Caprylate, Cetyl Alcohol, Panthenol, Ceteareth-25, Tocopheryl Acetate, Beeswax, Parfum (d-limonene, Citral), Methylchloroisothiazolinone (and) Methylisothiazolinone. vitamin E, panthenol, extrakt z kaštanu a antiperspirant 150 g

22 emulze zpevňující IREL Emulze zpevňující se poněkud liší od emulze zvláčňující a tonizující zejména ve svém působení na kůži a možnosti aplikace. IREL Emulze zpevňující je založena na regeneračních, zpevňujících a ochranných účincích chitosanu jako přirozené strukturální látky buněčných stěn nižších organismů. Tato látka přispívá ke zlepšení soudržnosti vnitřních a vnějších vrstev pokožky, posiluje funkci kůže jako přirozené bariéry mezi vnějším a vnitřním prostředím lidského těla a rychle zaceluje mikroskopické trhlinky ve vnější vrstvě kůže, takže není porušena její celistvost. Příznivé působení chitosanu na kůži se projeví zejména při jeho pravidelné aplikaci po delší dobu, kdy se docílí nejen potřebného efektu, ale zároveň dochází ke dlouhodobé stabilizaci funkce kůže. Protože jsou ostatní složky přípravku tvořeny snadno vstřebatelnými látkami, které nahrazují přirozený kožní maz, nezanechává přípravek po aplikaci na kůži dlouhodobý pocit mastnoty nebo lepivosti. Z tohoto důvodu je možné aplikovat přípravek na větší plochy těla bez rizika znečištění oděvu, protože k jeho vstřebání dochází během několika minut. Kůže je po ošetření IREL Emulzí zpevňující dostatečně chráněna před nepříznivými vlivy vnějšího prostředí a může se v plné míře uplatnit její schopnost přirozené regenerace. Emulzi lze využít jako náhradu denního krému i pro běžnou neproblematickou pleť, pro její schopnost přiměřené hydratace a zpevňujícího efektu na pokožku. chitosan Aqua, Glyceryl Oleate, Caprylic/Capric Triglyceride, Stearic Acid, Decyl Cocoate, Glycerin, Ceteareth-25, Chitosan Succinamide, Carbomer, Sodium Hydroxide, Methylchloroisothiazolinone (and) Methylisothiazolinone, Parfum (Benzyl Salicylate, Linalool, Eugenol). 150 g

23 tělové mléko IREL tělové mléko je přípravek s vyšším em vody, která je, díky přítomným aktivním látkám, kůží nejen snadno vstřebávána, ale je v kůži i zadržena, takže je dosaženo její optimální hydratace. Z těchto důvodů je IREL tělové mléko určeno všem spotřebitelům, kteří upřednostňují polotekuté, rychle vstřebatelné přípravky, které se aplikují na pokožku po mytí nebo koupeli. Přírodní látky na bázi terpenických alkoholů pomáhají udržet na kůži přirozenou nepatogenní mikroflóru a zamezují tak rozvoji plísňových a infekčních onemocnění. Účinné složky přípravku, tvořené zejména ostropestřcovým olejem, oleji se středními řetězci, včelím voskem a glycerolem, zanechávají pokožku hydratovanou, jemnou a hebkou. Po aplikaci a vstřebání přípravku se na povrchu kůže vytvoří velmi tenký ochranný povlak, který však nezanechává pocit lepivosti nebo mastnosti. Z tohoto důvodu je IREL tělové mléko vhodné používat také jako přechodný ochranný prostředek do okamžiku, kdy je pokožka definitivně omyta a ošetřena jiným typem ochranného nebo regeneračního krému. Jinou aplikací může být použití IREL tělového mléka jako šetrně čistícího přípravku, zejména v oblasti pokožky obličeje, krku a dekoltu. Vlivem přítomného panthenolu dochází k urychlení regeneračních pochodů v pokožce, takže v případech podrážděné, zarudnuté nebo rozpraskané pokožky nastává rychlé obnovení její správné funkce. Aqua, Silybum Marianum Seed Oil, Glyceryl Oleate, Polyglyceryl-3 Caprylate, Cetyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glycerin, Beeswax, Caprylic/Capric Triglyceride (and) Sodium Acrylates Copolymer, Panthenol, Farnesol (and) Linalool, Parfum (Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Citronellol), Methylchloroisothiazolinone (and) Methylisothiazolinone. ostropestřcový olej a panthenol 150 g

24 masážní gel s ostropestřcem ostropestřec mariánský a olej z cedrového jehličí Speciální IREL masážní gel s ostropestřcem je určen pro masírování kůže v oblasti svalů a kloubů po předchozí fyzické námaze, při zánětlivých onemocněních kloubů (artritida) nebo pro uvolnění napětí ve svalové hmotě. Přípravek je vhodné aplikovat na omezenou plochu jemnou masáží; není vhodné masáž provádět po delší dobu, protože se při tomto způsobu pokožka zbytečně namáhá, zatímco účinné látky z gelu jsou již vstřebány. K efektu uvolnění, snížení napětí a snížení bolestivosti přispívá komplex látek z ostropestřecového oleje a extrakt ze semen ostropestřce. Tyto látky intenzivně regenerují poškozené buňky pokožky a přispívají svým silným antioxidačním působením k navození její správné funkce a ochraně. Cedrový olej působí svým prohřívacím efektem k uvolnění masírovaných partií a senzoricky zpříjemňuje masáž. 250 g Aqua, Alcohol Denat., Silybum Marianum Seed Oil, Polyacrylamide (and) Isoparafin C 13 -C 14 (and) Laureth-7, Cedar Leaf Oil, Silybum Marianum Extract, Methylchloroisothiazolinone (and) Methylisothiazolinone. 500 g

25 masážní gel s kostivalem a kaštanem kostival a kaštan IREL masážní gel s kostivalem a kaštanem je komplexní přípravek s rostlinnými extrakty, které působí příznivě zejména na regeneraci kloubů v zánětlivém nebo ponámahovém stavu. Obsahové látky tlumí projevy zánětu, zklidňují ošetřená místa a přispívají k obnovení žádoucího prokrvení pokožky a tím i zvýšení látkové výměny, která je podmínkou všech regeneračních pochodů. Přírodní látky kaštanového extraktu (tzv. aescin) jsou známy příznivým působením na zvýšení pružnosti cévních stěn. Kostivalový extrakt příznivě působí při bolestech svalstva a kloubů již po staletí. Obsahuje celou řadu látek, které příznivě ovlivňují regeneraci postižených tkání. Jedná se o zejména o allantoin, polysacharidy, třísloviny a saponiny a také alkaloidy pyrollizidinového typu. Účinek těchto látek působí úlevu i v případech otlačených nebo naražených míst. Vedle uvedených extraktů uje přípravek i ostropestřcový olej a ostropestřcový extrakt s výrazným antioxidačním a regeneračním působením. Aplikace přípravku se provádí na postižená místa kůže v oblasti kloubních spojení v přiměřeném množství. Gel po jemném vmasírování prohřeje ošetřená místa a navodí stav jejich revitalizace. Aqua, Alcohol Denat., Aqua (and) Alcohol Denat. (and) Symphtum Officinale Root Extract, Propylene Glycol (and) Aqua (and) Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract, Silybum Marianum Seed Oil, Polyacrylamide (and) Isoparafin C 13 -C 14 (and) Laureth-7, Cedar Leaf Oil, Silybum Marianum Extract, Methylchloroisothiazolinone (and) Methylisothiazolinone. 250 g 500 g

26 masážní olejový gel ostropestřcový olej a včelý vosk IREL masážní olejový gel je unikátní formou čistě přírodního přípravku, do které byl převeden ostropestřcový olej. Obsah ostropestřcového oleje činí 94 % a je tak docíleno možnosti naplno využít jeho jedinečné vlastnosti, jakými jsou snadná roztíratelnost, výborná snášenlivost ve vztahu k pokožce a vyvážené složení výživných látek pro kůži. Díky své polaritě se olej nejen snadno roztírá, ale i vstřebává. Při tomto procesu se do kůže dostávají účinné složky, jakými jsou vícenásobně nenasycené mastné kyseliny (kyselina linolová patřící do skupiny tzv. omega-6), fytosteroly a vitamín E. Komplex těchto látek napomáhá regeneraci buněk v pokožce, podporuje jejich přirozené funkce, zadržuje potřebné množství vlhkosti a přispívá k dosažení pocitu jemné, hladké a pružné pokožky. Vícenásobně nenasycené mastné kyseliny chrání pokožku proti nepříznivým vlivům vnějšího prostředí, protože mají vlastnosti silných antioxidantů, takže brání procesům vedoucím k předčasnému stárnutí pokožky. Navíc tyto látky vykazují přirozený ochranný faktor vůči účinkům ultrafialového záření, takže snižují riziko poškození kůže vlivem slunečního záření. IREL masážní olejový gel má vlastnosti viskózní hmoty, která se ovšem na pokožce za teploty lidského těla změní na snadno roztíratelný olej. Výhodou je, že při aplikaci olej nestéká, lze jej tak snadno nanést v potřebném množství na zvolené partie těla. Vlastnosti vhodné pro masáž si přípravek nanesený na kůži zachovává déle, takže masáže mohou být prováděny po delší dobu a na větších plochách. Z těchto důvodů lze přípravek doporučit pro např. thajské typy masáží. Jemná parfemace přípravku cedrovým olejem přispívá k pocitu relaxace a uklidnění. Přípravek uje i čistý včelí vosk, který zvláčňuje pokožku a vytváří na ní ochranný povlak bránící jejímu nadměrnému vysušování. Silybum Marianum Seed Oil, Candelilla Cera, Hydrogenated Soybean Oil, Beeswax, Cedar Leaf Oil. 230 g 450 g

27 Irelona Výrobková řada IRELONA zahrnuje přípravky, které jsou vhodné pro denní běžné ošetření kůže. V závislosti na konkrétním přípravku nabízí různé možnosti, jakými je pokožka ošetřována. Při jejich vývoji byl brán ohled zejména na často různé požadavky spotřebitelů na faktický stav i pocity po aplikaci přípravku. Společným faktorem celé řady je pak skutečnost, že přípravky působí nejen regeneračně, ale v důsledku rychlé absorpce látek pokožkou, mají také ochrannou funkci, která se uplatní zejména při expozici pokožky nepříznivému prostředí, jakým je např. vlhkost, kontakt s agresivními látkami, povětrnostní vlivy atp. Přípravky řady IRELONA jsou určeny nejen k péči o exponované partie, jakými jsou ruce, ale je možno je aplikovat na celý povrch těla, kde zejména při pravidelném používání dojde k rychlému obnovení rovnováhy v kůži a tím i dosažení její plné ochranné funkce. Výrobková řada: IRELONA krém na ruce výživný IRELONA krém na ruce suchý Řada IRELONA umožňuje optimální výběr přípravku s ohledem na požadavky spotřebitele a požadovanou ochrannou funkci. Oba přípravky je možno používat odděleně nebo v kombinaci na různé partie těla, anebo s různým časovým odstupem. Vhodné jsou například kombinace IRELONA krému suchého před započetím práce, kdy je nutno mít pokožku chráněnou, ovšem bez zbytků mastnoty, s následným ošetřením pokožky po práci IRELONA krémem výživným, kdy je možno respektovat dobu potřebnou k absorpci výživných složek do hlubších vrstev kůže. Obdobně je možno také ošetřit větší povrch těla, kdy na sušší části pokožky aplikujeme krém výživný a na mastnější části krém suchý. Protože základním posláním přípravků řady IRELONA je ochrana pokožky, byly tyto přípravky testovány s ohledem na účinnost v této oblasti. Výsledek provedených studií prokázal v plném rozsahu funkčnost přípravků řady IRELONA jakožto ochranných kosmetických přípravků a byl certifikován Výzkumným ústavem bezpečnosti práce v.v.i. (certifikát č. 235/014/2007). řada kosmetiky pro denní užití

28 krém na ruce výživný Základní funkční složkou IRELONA krému na ruce výživného je olej ze semen ostropestřce mariánského, který uje celou řadu biologicky významných látek v optimálních poměrech. Jedná se především o tzv. vícenásobně nenasycené mastné kyseliny, zejména kyselinu linolovou, známé též pod obecným označením omega-6 mastné kyseliny. Tyto látky se podílejí přímo na stavbě buněk kůže, ale i na tvorbě tělu prospěšných látek, které urychlují procesy hojení a podílejí se na procesech bránících vzniku a rozvoji zánětlivých kožních procesů. Látky obsažené v ostropestřcovém oleji mají významný antioxidační potenciál, který chrání kůži před škodlivými vlivy vnějšího prostředí, jakými jsou např. tzv. volné radikály, ozon a další agresivní složky znečištěného vzduchu. Kromě toho má ostropestřcový olej přírodní ochranný faktor vůči škodlivému ultrafialovému záření, takže částečně chrání pokožku proti vlivům nadměrného slunění. Vhodná volba pomocných látek a přírodních látek v oleji obsažených zaručuje rychlé a efektivní vstřebání účinných složek do hlubokých vrstev kůže, kde je jejich působení nejvíce žádoucí. Obsah přírodního včelího vosku zvyšuje ochrannou funkci přípravku a podílí se na obnovení a udržení pružnosti pokožky. Další účinné složky přípravku navozují správnou funkci rovnováhy v kůži, zejména s ohledem na její přiměřenou hydrataci. Tyto látky zároveň doplňují do kůže složky, které nahrazují přírodní produkty mazových žláz. Jejich vlastnosti se projeví zejména v situacích, kdy je pokožka vystavena dlouhodobému působení vody, např. při dlouhodobém a nebo často opakovaném styku s mycími prostředky, při pobytu v neprodyšných rukavicích atp. Zde se uplatní také přítomné přírodní látky na bázi terpenických alkoholů, které pomáhají udržet na kůži přirozenou nepatogenní mikroflóru a zamezují tak rozvoji plísňových a infekčních onemocnění. Přípravek má vyváženou hodnotu ph a nepůsobí proto dráždivě ani na citlivou kůži. Ke vstřebání účinných složek přípravku dojde za krátkou dobu, která může být zkrácena intenzivním vetřením přípravku do pokožky. Při přiměřeném dávkování přípravku zmizí pocit mastnosti pokožky do několika minut. Tato doba je ovšem ovlivněna aktuálním stavem pokožky (nadměrná hydratace, vysušení, atp.), přičemž i v těchto případech jsou příslušné účinné složky do kůže vstřebávány. Užíváním bylo ověřeno, že IRELONA krém na ruce výživný působí účinně proti tvorbě jizev vznikajících při napínání pokožky (strijí), zejména v době těhotenství a dospívání. Aqua, Silybum Marianum Seed Oil, Decyl Cocoate, Beeswax, Glyceryl Oleate, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Acrylates/Palmeth-25/Acrylate Copolymer, Triethanolamine, Cetyl Alcohol, Ceteareth-25, Farnesol (and) Linalool, Methylchloroisothiazolinone (and) Methylisothiazolinone, Parfum (Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Citronellol). olej z ostropestřce mariánského 100 g Certifikováno jako vhodný prostředek na ochranu pokožky.

Katalogové listy. Ve spojení s přírodou...

Katalogové listy. Ve spojení s přírodou... Katalogové listy Ve spojení s přírodou... Mariol Výrobková řada MARIOL byla vyvinuta s cílem nabídnout pro péči o pokožku u nejmenších dětí přípravky, které by s maximálním efektem pokožku ošetřovaly,

Více

Barekol AVOKÁDOVÝ KRÉM S PANTHENOLEM

Barekol AVOKÁDOVÝ KRÉM S PANTHENOLEM Avokádový krém s panthenolem - je lehký polomastný krém využívající unikátních výživných vlastností avokádového oleje posílených regeneračními účinky panthenolu. Krém je určen především na normální a smíšenou

Více

ČESKÁ KOSMETIKA. www.irel.eu. Ryzí síla přírody

ČESKÁ KOSMETIKA. www.irel.eu. Ryzí síla přírody ČESKÁ KOSMETIKA www.irel.eu Ryzí síla přírody Mariol Mariol dětská koupel je používána jako prostředek pro přípravu koupelí dětí. Pokožku zklidňuje, promašťuje, zjemňuje a napomáhá její regeneraci. Mariol

Více

Dr. Honney kosmetická řada s obsahem medu.

Dr. Honney kosmetická řada s obsahem medu. Dr. Honney kosmetická řada s obsahem medu. Všechny výrobky v této řadě obsahují pravý včelí med. Díky obsahu účinných antioxidantů, jako vitamín E, resveratrol a jiné, chrání pleť vlivem volných radikálů

Více

Kosmetická řada s obsahem medu.

Kosmetická řada s obsahem medu. Kosmetická řada s obsahem medu. Všechny výrobky v této řadě obsahují pravý včelí med. Díky obsahu účinných antioxidantů, jako vitamín E, resveratrol a jiné, chrání pleť vlivem volných radikálů před vznikem

Více

KATALOG. Komplexní péče o namáhanou pokožku

KATALOG. Komplexní péče o namáhanou pokožku D DERMATOLOGICALLY TESTE Bez parabenů No parabens KATALOG Komplexní péče o namáhanou pokožku O NÁS UNIDERMA s.r.o. je dynamicky se rozvíjející firma zabývající se výrobou a prodejem lékárenské kosmetiky

Více

ISOLDA Aloe Vera s vitamínem E 100 ml

ISOLDA Aloe Vera s vitamínem E 100 ml ISOLDA Aloe Vera s vitamínem E 100 ml Zvýšený obsah přírodního extraktu aloe vera propůjčuje krému výborné regenerační vlastnosti. Vhodná kombinace přírodních látek doplněných o vitamín E obnovuje bariérovou

Více

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ.

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. SET PRO PÉČI A OCHRANU PLETI SPF 15 obsahuje: 1170,-kč sprchový micerální olej, 100 ml pro všechny typy pleti, odstraňuje nečistoty vč. make upu, obsahuje pečující oleje,

Více

Barekol PRO ZDRAVÍ. newline. Obsah: 50 ml

Barekol PRO ZDRAVÍ. newline. Obsah: 50 ml Skladujte v temnu při teplotě 5-25 ºC / Výrobce: s.r.o. Čejkov 9, Česká republika EMBRO SPECIAL REGENERACE SVALŮ A KLOUBŮ PRO ZDRAVÍ Ingredients /INCI/: Aqua, Paraffinum Liquidum, Paraffinum, Filipendula

Více

Sensi Plus+ řada pro citlivou až přecitlivělou reaktivní pleť

Sensi Plus+ řada pro citlivou až přecitlivělou reaktivní pleť Sensi Plus+ řada pro citlivou až přecitlivělou reaktivní pleť 1200 - Čistící mléko HYDRASILK Velmi jemné čistící mléko s uklidňujícími a vyrovnávajícími, pečujícími složkami pro citlivou a podrážděnou

Více

Přírodní kosmetika Řešení Vašich kožních problémů www.tepezcohuite.cz

Přírodní kosmetika Řešení Vašich kožních problémů www.tepezcohuite.cz Přírodní kosmetika Řešení Vašich kožních problémů www.tepezcohuite.cz Přírodní kosmetika Tepezcohuite je novinkou na českém trhu. Hlavní složkou produktu je extrakt ze stromu Tepezcohuite, který roste

Více

Ručně balená přírodní kosmetika Bohemia Natur. Sprchové gely Bohemia Natur

Ručně balená přírodní kosmetika Bohemia Natur. Sprchové gely Bohemia Natur Ručně balená přírodní kosmetika Bohemia Natur Nová řada ručně balených kosmetických produktů vyráběných dle tradičních receptur, které jsou obohaceny o extrakty bylin, citrusů či o minerály. Atraktivním

Více

P R O D U C T C A T A L O G U E

P R O D U C T C A T A L O G U E P R O D U C T CATALOGUE 2018 NAŠE PŘÍRODNÍ KOSMETICKÉ PRODUKTY Bio-Konopný plětovy krém Konopná mast - Propolis- Olivový Olej Bio ma st z Bambuckého másla Bio Tělovy Olej BioKonopný pleťový krém ULTRA

Více

Prémiová péče o pokožku a duši

Prémiová péče o pokožku a duši Prémiová péče o pokožku a duši Harmonicky navržený systém pro citlivou a namáhanou pokožku. Prémiová řada parametry Kód Produkt Obsah Prodejní jednotka Množství v kartonu 2101601 Šampón 250 ml 1 lahev

Více

Střední odborné učiliště Domažlice. Použití olejů v kosmetice. Vytvořeno dne 16. 11. 2013

Střední odborné učiliště Domažlice. Použití olejů v kosmetice. Vytvořeno dne 16. 11. 2013 Číslo projektu Číslo materiálu Název školy Ročník Vzdělávací oblast Vzdělávací obor Tématický okruh Téma Jméno autora CZ.1.07./1.5.00/34.0639 VY_52_INOVACE_04.12 Střední odborné učiliště Domažlice 2. ročník

Více

CHLADIVÝ HYDRATAČNÍ GEL-KRÉM OSVĚŽUJÍCÍ SPRCHOVÝ/KOUPELOVÝ GEL

CHLADIVÝ HYDRATAČNÍ GEL-KRÉM OSVĚŽUJÍCÍ SPRCHOVÝ/KOUPELOVÝ GEL JE NEJVYŠŠÍ ČAS POSTARAT SE I O POKOŽKU TĚLA! DEJTE VAŠÍ KŮŽI POCÍTIT ÚŽASNÉ PĚSTÍCÍ ÚČINKY A VYBERTE SI, ZDA NAVÍC BUDE VONĚT PO LIMETKÁCH, MANDLÍCH, OLIVÁCH, SVĚŽÍMI TÓNY NEBO KOKOSEM! NÁŠ TIP NA DÁREK,

Více

DROGERIE. SPOLPHARMA, s.r.o. Katalog výrobků. Compactní prací prostředky. www.spolpharma.com. Merkur Compact Automat

DROGERIE. SPOLPHARMA, s.r.o. Katalog výrobků. Compactní prací prostředky. www.spolpharma.com. Merkur Compact Automat SPOLPHARMA, s.r.o. Katalog výrobků DROGERIE Compactní prací prostředky Compact Automat Dávkujete méně, ale vyperete stejné množství prádla. univerzální prací prostředek pro praní bílého i barevného prádla

Více

Nu Skin Hair Care Conditioners

Nu Skin Hair Care Conditioners Nu Skin Hair Care Conditioners sk dlouhotrvající lesk. Weightless Conditioner Velikost: 250 ml CÍLOVÁ SKUPINA KOVÝCH KATEGORIÍ S R JEMNÉ NEBO ZPLIHLÉ VLASY. 1 Maximalizuje jejich poddajnost. Dodává jim

Více

Pěsticí kosmetika Dermaton

Pěsticí kosmetika Dermaton Pěsticí kosmetika Dermaton Dermaton oil» pro každodenní ošetřování suché a normální pokožky» zklidňuje a obnovuje pokožku po vystavení nepříznivým vlivům» tlumí bolest při zčervenání pokožky» odstraňuje

Více

OBJEVTE SÍLU ALOE. Kolekce Aloe Vera OTÁZKY A ODPOVĚDI

OBJEVTE SÍLU ALOE. Kolekce Aloe Vera OTÁZKY A ODPOVĚDI OBJEVTE SÍLU ALOE Co je kolekce Aloe Vera? Kolekce Aloe Vera je vysoce kvalitní kosmetika s jemným složením, vytvořená na základě certifikované aloe, která poskytuje komplexní péči všem typům pleti, včetně

Více

KOSMETIKA A FYZIOTERAPIE

KOSMETIKA A FYZIOTERAPIE KOSMETIKA A FYZIOTERAPIE Mycí a ošetřující pěny/ oleje/ masti Chladivé gely Antimikrobiální a dermatologická mýdla Hydratační emulze Krémy na ruce 71 LOTIO DERM PROFESSIONAL MYCÍ A OŠETŘUJÍCÍ PĚNA Velmi

Více

Řada produktů péči o pleť Black Signature

Řada produktů péči o pleť Black Signature POPIS PRODUKTU Řada produktů péči o pleť Black Signature OTTIE.ella.20180213 Efektivní retence živin velkého černého hlemýždě Victaphanta compacta Účinný a spolehlivý přípravek proti stárnutí založený

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

Charakteristika. Výhody mýdlové hmoty

Charakteristika. Výhody mýdlové hmoty Mýdlová hmota. Charakteristika. Mýdlová hmota je základ, který potřebujete pro výrobu mýdla. Je to skvělý a bezpečný prostředek pro tvoření s dětmi a seznámení s výrobou mýdel obecně, tudíž ani začátečníci

Více

ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek:

ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek: www.citoplast.cz ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek: a phytokomplexem ze sedmi přírodních extraktů. Navštivte náš e-shop na : Hyaluronový noční krém Hydratační noční krém s kyselinou hyaluronovou a phytokomplexem

Více

Vánoční balíčky Kosmetika.

Vánoční balíčky Kosmetika. Vánoční balíčky Kosmetika. Proměňte své vlasy s pomocí šampónu, a kondicionéru který posiluje vlasová vlákna a zanechává vlasy jemnější a hebké již po prvním použití. Obsahuje recepturu zachovávající barvu.

Více

DANDRUFF. control S obsahem kyseliny salicylové a pyrithionu zinku. Odstraňuje lupy Zklidňuje podráždění Zmírňuje zarudnutí

DANDRUFF. control S obsahem kyseliny salicylové a pyrithionu zinku. Odstraňuje lupy Zklidňuje podráždění Zmírňuje zarudnutí DANDRUFF control S obsahem kyseliny salicylové a pyrithionu zinku Pro zdravou vlasovou pokožku bez lupů Odstraňuje lupy Zklidňuje podráždění Zmírňuje zarudnutí Představujeme CAVIAR CLINICAL DANDRUFF CONTROL

Více

GREŠÍK kosmetika. Kostivalová s kafrem (50 ml), cena: 64,- Při masáži působí regeneračně na pohybové ústrojí a na unavené a namožené svaly a klouby.

GREŠÍK kosmetika. Kostivalová s kafrem (50 ml), cena: 64,- Při masáži působí regeneračně na pohybové ústrojí a na unavené a namožené svaly a klouby. Bylinné masti GREŠÍK kosmetika Masti nejsou vyráběny ze škvařeného sádla, které může dráždit pokožku, ale ze sádla extrahovaného vodní parou. Bylinná složka je tvořena extrakty připravenými vakuovým odpařováním,

Více

Herbal Aloe Nádherné vlasy. Zářivá pleť.

Herbal Aloe Nádherné vlasy. Zářivá pleť. Herbal Aloe Nádherné vlasy. Zářivá pleť. Svěží vůně, inspirace v přírodě. To jsou přípravky pro vnější výživu, které posilujívlasy a hydratujípokožku. Dosáhněte zářivésvěžesti od hlavy ažk patě. 1 Nová

Více

Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství.

Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství. Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství. Používání placenty se začalo zadlouho před vědeckými objevy v Číně se placentě říkalo člun na fialové řece Metoda placentárního

Více

V našem druhém VÁNOČNÍM TIPU vám zasíláme inspiraci na dárky pro vaše děti, vnoučata, pravnoučata, ZJEMŇUJÍCÍ TĚLOVÝ KRÉM

V našem druhém VÁNOČNÍM TIPU vám zasíláme inspiraci na dárky pro vaše děti, vnoučata, pravnoučata, ZJEMŇUJÍCÍ TĚLOVÝ KRÉM V našem druhém VÁNOČNÍM TIPU vám zasíláme inspiraci na dárky pro vaše děti, vnoučata, pravnoučata, Unikátní řada kosmetických výrobků, jež pomáhá vytvořit pevnější pouto mezi matkou a dítětem. Tyto výrobky

Více

www.msa-medical.cz Katalog vybraných skladových produktů Kosmetika a fyzioterapie

www.msa-medical.cz Katalog vybraných skladových produktů Kosmetika a fyzioterapie Katalog vybraných skladových produktů www.msa-medical.cz Kosmetika a fyzioterapie Objednávky e-mail: sklad@msa-medical.cz Objednávky tel.: +420 543 331 042 Objednávky fax: +420 543 216 345 Konzultace/poradenství:

Více

CENÍK COLOSTRUM. Colostrum ESSENS. Cena: 695,00 Kč. Sprchový gel s colostrem 200 ml. Cena: 120,00 Kč

CENÍK COLOSTRUM. Colostrum ESSENS. Cena: 695,00 Kč. Sprchový gel s colostrem 200 ml. Cena: 120,00 Kč CENÍK COLOSTRUM Colostrum ESSENS Charakteristika: Doplněk stravy COLOSTRUM obsahuje bovinní colostrum. Bovinní colostrum (mlezivo) je první mléko produkované mléčnými žlázami po porodu. Colostrum je cenné

Více

www.siberianhealth.com Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný Při vytváření vybrané kolekce Siberian Rose nás inspirovala mimořádná rostlina sibiřská růže. Její hodnota

Více

Délka vítězí! Krása vlasů nesmírná krása vlasů vesmírná.

Délka vítězí! Krása vlasů nesmírná krása vlasů vesmírná. Délka vítězí! Krása vlasů nesmírná krása vlasů vesmírná Chcete si pěstovat dlouhé vlasy? Použijte přípravky Zlatý zázvor a Bio Rehab Obvyklá rychlost růstu vlasů Růst vlasů se Zlatým zázvorem, Bio Rehab

Více

krémy na ruce hýčká vaše ruce hojivé výživné ochranné hydratační regenerační měsíček oliva včelí vosk keratin šalvěj lanolin heřmánek aloe vera konopí

krémy na ruce hýčká vaše ruce hojivé výživné ochranné hydratační regenerační měsíček oliva včelí vosk keratin šalvěj lanolin heřmánek aloe vera konopí krémy na ruce hojivé výživné ochranné hydratační regenerační měsíček včelí vosk keratin šalvěj lanolin heřmánek aloe vera konopí oliva hýčká vaše ruce isolda nejoblíbenější české krémy Vlastní vývoj Krémy

Více

KAPITOLA V Kosmetika a fyzioterapie KOSMETIKA A FYZIOTERAPIE. Mycí a ošetřující pěny/ oleje/ masti. Chladivé gely

KAPITOLA V Kosmetika a fyzioterapie KOSMETIKA A FYZIOTERAPIE. Mycí a ošetřující pěny/ oleje/ masti. Chladivé gely KAPITOLA V Kosmetika a fyzioterapie KOSMETIKA A FYZIOTERAPIE Mycí a ošetřující pěny/ oleje/ masti Chladivé gely Antimikrobiální a dermatologická mýdla Hydratační emulze Krémy na ruce 90300 LOTIO LIND Krém

Více

Ochranné pracovní krémy vyrábí CORMEN s.r.o.

Ochranné pracovní krémy vyrábí CORMEN s.r.o. Ochranné pracovní krémy vyrábí CORMEN s.r.o. dodává Dezinfekce pokožky je často nezbytnou součástí hygienických postupů. Potřeba antibakteriálního účinku vyvstává zvláště v podmínkách zvýšené zátěže,

Více

IREL Ostropestřcový panenský olej

IREL Ostropestřcový panenský olej IREL Ostropestřcový panenský olej Balení: 10L / 5L / 3L Typ: Krmný doplněk Popis produktu IREL Ostropestřcový panenský olej Jedná se o 100 % panenský olej z plodu ostropestřce mariánského (Silybum marianum

Více

KATALOG Komplexní péče o namáhanou pokožku

KATALOG Komplexní péče o namáhanou pokožku KATALOG Komplexní péče o namáhanou pokožku D DERMATOLOGICALLY TESTE Bez parabenů No parabens O NÁS UNIXDERMA s.r.o. je dynamicky se rozvíjející firma zabývající se výrobou a prodejem lékárenské kosmetiky

Více

COSMETIC COCKTAILS 1

COSMETIC COCKTAILS 1 COSMETIC COCKTAILS 1 BIO BEAUTY COCKTAIL BIO BEAUTY COCKTAIL je novinkou mezi KOSMETICKÝMI PRODUKTY obsahující JEDNODUCHÉ INGREDIENCE darované zemí pro zlepšení krásy a zdraví těla BEAUTY BOUTIQUE GREEN

Více

JULIA Krém Mayou EX. Fermentovaný koňský olej z čistého ostrova Jeju

JULIA Krém Mayou EX. Fermentovaný koňský olej z čistého ostrova Jeju JULIA Krém Mayou EX Fermentovaný koňský olej z čistého ostrova Jeju Historie koňského oleje Koňský olej je tukovou složkou extrahovanou z tukové tkáně koně, který je býložravec. Podle starých čínských

Více

CANNABIS. www.bohemiacosmetics.cz www.obchod-darky.cz

CANNABIS. www.bohemiacosmetics.cz www.obchod-darky.cz CANNABIS Moderní přípravky osobní hygieny, vhodné k časté koupeli celého těla s podmanivou vůní. Obsahují kvalitní olej ze semen konopí (Cannabis sativa L., Angiospermae), který působí jako přírodní emollient,

Více

KAPITOLA V Kosmetika a fyzioterapie KOSMETIKA A FYZIOTERAPIE. Mycí a ošetřující pěny/ oleje/ masti. Chladivé gely

KAPITOLA V Kosmetika a fyzioterapie KOSMETIKA A FYZIOTERAPIE. Mycí a ošetřující pěny/ oleje/ masti. Chladivé gely KAPITOLA V Kosmetika a fyzioterapie KOSMETIKA A FYZIOTERAPIE Mycí a ošetřující pěny/ oleje/ masti Chladivé gely Antimikrobiální a dermatologická mýdla Hydratační emulze Krémy na ruce Dětská kosmetika 90320

Více

GHESER Síla přírody pro silné na duchu

GHESER Síla přírody pro silné na duchu www.sibirskezdravi.cz Síla přírody pro silné na duchu PRVNÍ ŘADA KOSMETIKY PRO MUŽE* Gel na holení Ultra comfort T Tento osvěžující gel vytváří bohatou hedvábnou pěnu pro důkladné oholení. Gel nejenom

Více

Kolekce pro péči o tělo

Kolekce pro péči o tělo Kolekce pro péči o tělo Co je kolekce Triumph of Orchids? Triumph of Orchids je kolekce vysoce kvalitních produktů zaměřených na péči o obličej a tělo, které mimo jiné obsahují vzácnou složku výtažek z

Více

Kosmetické aspekty atopické dermatitidy. Kožní ordinace MUDr. Andrea Vocilková, spol. s r.o., Praha 6

Kosmetické aspekty atopické dermatitidy. Kožní ordinace MUDr. Andrea Vocilková, spol. s r.o., Praha 6 Kosmetické aspekty atopické dermatitidy Kožní ordinace MUDr. Andrea Vocilková, spol. s r.o., Praha 6 Kosmetické aspekty atopické dermatitidy Jak minimalizovat kosmeticky nevýhodné projevy atopické dermatitidy

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

KOSMECEUTIKA LARENS PŘÍPRAVKY NA DOMÁCÍ PÉČI O PLEŤ A TĚLO

KOSMECEUTIKA LARENS PŘÍPRAVKY NA DOMÁCÍ PÉČI O PLEŤ A TĚLO KOSMECEUTIKA LARENS PŘÍPRAVKY NA DOMÁCÍ PÉČI O PLEŤ A TĚLO MICELÁRNÍ VODA Jemná micelární voda k odličování očí a čištění obličeje. Speciální složení produktu zaručuje optimální ošetření pleti ve fázi

Více

BASIC řada ALOE VERA-péče o smíšenou pleť v každém věku (Péče s aloe vera a mořskými řasami)

BASIC řada ALOE VERA-péče o smíšenou pleť v každém věku (Péče s aloe vera a mořskými řasami) BASIC řada ALOE VERA-péče o smíšenou pleť v každém věku (Péče s aloe vera a mořskými řasami) 3127 AV jemně čistící mléko Jemné čistící mléko, nenarušuje přirozené ph pokožky. Určené pro salonní nebo každodenní

Více

Střední odborné učiliště Domažlice. Normální a smíšená pleť, typy přípravků k ošetření obličeje

Střední odborné učiliště Domažlice. Normální a smíšená pleť, typy přípravků k ošetření obličeje Číslo projektu Číslo materiálu Název školy Ročník Vzdělávací oblast Vzdělávací obor Tématický okruh Téma Jméno autora CZ.1.07./1.5.00/34.0639 VY_52_INOVACE_04.03 Střední odborné učiliště Domažlice 2.ročník

Více

Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu.

Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu. Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu. OŠETŘENÍ VŠECH TYPŮ PLETI TERAPIE LASEREM MIKROMASÁŽ OČNÍHO

Více

KLASICKÁ MASÁŽ. regenerační, relaxační, sportovní. cca 30 min. - záda, šíje 250,-

KLASICKÁ MASÁŽ. regenerační, relaxační, sportovní. cca 30 min. - záda, šíje 250,- KLASICKÁ MASÁŽ regenerační, relaxační, sportovní cca 30 min. - záda, šíje 250,- cca 60 min. - záda, šíje + nohy, ruce nebo hlava (dle přání) 500,- cca 90 min. - záda, šíje, nohy + ruce nebo hlava (dle

Více

PŘÍRODNÍ PÉČE. PRO VAŠI RODINU.

PŘÍRODNÍ PÉČE. PRO VAŠI RODINU. PŘÍRODNÍ PÉČE. PRO VAŠI RODINU. Vážení vedoucí VPA, s potěšením Vám představujeme novou kolekci G&H inspirovanou přírodou, která ztělesňuje něžný a zdravý přístup k péči o tělo. Jedná se o produktovou

Více

Katalog produktů. Kosmetika a fyzioterapie

Katalog produktů. Kosmetika a fyzioterapie Katalog produktů Kosmetika a fyzioterapie I 2 I Ochranné pomůcky / Ošetřovatelství KAPITOLA V Kosmetika a fyzioterapie Ochranné pomůcky / Ošetřovatelství Kosmetika a fyzioterapie Mycí a ošetřující pěny/

Více

ZPRÁVA O BEZPEČNOSTI KOSMETICKÉHO PŘÍPRAVKU

ZPRÁVA O BEZPEČNOSTI KOSMETICKÉHO PŘÍPRAVKU ZPRÁVA O BEZPEČNOSTI KOSMETICKÉHO PŘÍPRAVKU Dle Přílohy I k Nařízení Evropského Parlamentu a Rady (ES) č.1223/2009 INPOSAN tekuté mýdlo 2v1 Typ výrobku : tenzidový Osoba odpovědná za uvedení výrobku na

Více

Střední odborné učiliště Domažlice. Vitamíny v kosmetice

Střední odborné učiliště Domažlice. Vitamíny v kosmetice Číslo projektu Číslo materiálu Název školy Ročník Vzdělávací oblast Vzdělávací obor Tématický okruh Téma Jméno autora CZ.1.07./1.5.00/34.0639 VY_52_INOVACE_04.07 Střední odborné učiliště Domažlice 2.ročník

Více

KLEENEX Želé do sprchy na vlasy a tělo (6332)

KLEENEX Želé do sprchy na vlasy a tělo (6332) ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní název : 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky nebo směsi : Péče o

Více

Vznik a vize značky EPIDERMA

Vznik a vize značky EPIDERMA 1. Vznik a vize značky EPIDERMA 2. Účinná látka Betuldiol 3. Krém při ekzému 4. Krém při akné 5. Krém při lupénce 6. Šampón při lupénce 7. Klidnící sprchový gel 8. Micelární vody 9. Potravinové doplňky

Více

CLEANSING čištění a peeling pokožky

CLEANSING čištění a peeling pokožky CLEANSING čištění a peeling pokožky CLEANSING čištění a peeling pokožky DOKONALE ODSTRANÍ VEŠKERÉ NEČISTOTY A ZAJISTÍ PLETI SPRÁVNOU OBNOVU Důkladné, každodenní čištění a správně zvolené čistící produkty

Více

RECOVER RX ŘEŠENÍ PRO REGENERACI POKOŽKY

RECOVER RX ŘEŠENÍ PRO REGENERACI POKOŽKY RECOVER RX ŘEŠENÍ PRO REGENERACI POKOŽKY OBSAHUJE KYSELINU HYALURONOVOU A ÚČINNOU LÁTKU GLYCO-REPAIR TM CÍL: zlepšuje a urychluje hojení jizev (např. po akné). Dodává oslabené pleti pocit pohodlí, komfortu

Více

Lístky konopí jsou bohaté na obsah chlorofylu, který má protizánětlivé účinky. Lístky jsou alkalické, napomáhají k odkyselení organismu.

Lístky konopí jsou bohaté na obsah chlorofylu, který má protizánětlivé účinky. Lístky jsou alkalické, napomáhají k odkyselení organismu. Zdraví Krása Pohoda O nás Soin Royal je česká značka profesionální přírodní kosmetiky. Jedinečnost produktů Soin Royal představuje spojení prvků tradiční medicíny a moderních vědeckých poznatků. Částice

Více

ŘADA SUN EXPERTISE PŘÍPRAVKY PRO DOMÁCÍ PÉČI. Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY OCHRANNÝ KRÉM SPF50+

ŘADA SUN EXPERTISE PŘÍPRAVKY PRO DOMÁCÍ PÉČI. Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY OCHRANNÝ KRÉM SPF50+ ŘADA SUN EXPERTISE Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY VLASTNOSTI: Vysoký ochranný faktor SPF 30. Ochrana proti širokému spektru: UVB, UVA, HEVis a IR. Voděodolný.

Více

NEOSTRATA. Katalog produktů. Gray line Blue line Green line

NEOSTRATA. Katalog produktů. Gray line Blue line Green line NEOSTRATA Katalog produktů Gray line Blue line Green line 17 Gray line Blue line Green line NEOSTRATA světově známá americká společnost zabývající se výzkumem a výrobou kosmetických přípravků na bázi ovocných

Více

Nové produkty KATALOG VŮNÍ 2015

Nové produkty KATALOG VŮNÍ 2015 Nové produkty KATALOG VŮNÍ 2015 PĚNA NA ČIŠTĚNÍ PLETI Facial cleansing foam 150 ml 1 260,00 /1 l Jemná, ale účinná ideální pro každodenní péči! Odstraňuje make-up a nečistoty a vaše pokožka zůstává svěží,

Více

SUCHÁ A DEHYDRATOVANÁ PLEŤ

SUCHÁ A DEHYDRATOVANÁ PLEŤ SUCHÁ A DEHYDRATOVANÁ PLEŤ Problémy se suchou a dehydratovanou pletí postihuje vysoké procento žen. Následující článek uvádí v přehledné formě návody, jak suché pleti předcházet, a současně, jakým způsobem

Více

RIACE AQUA PROTI VRÁSKÁM, BĚLICÍ ÚČINEK J U L I A

RIACE AQUA PROTI VRÁSKÁM, BĚLICÍ ÚČINEK J U L I A RIACE AQUA PROTI VRÁSKÁM, BĚLICÍ ÚČINEK J U L I A PÉČE O PLEŤ Tato řada, zahrnující více řešení, dodá zhrublé a suché pleti potřebnou vlhkost a upraví nejrůznější kožní potíže. Nejen zvlhčuje, ale také

Více

Golden Skin:luxusní řada se zlatem a kaviárem

Golden Skin:luxusní řada se zlatem a kaviárem Golden Skin:luxusní řada se zlatem a em Firma Etre Belle přináší po několikaletém výzkumu jedinečnou a novou kosmetickou řadu výrobků GOLDEN SKIN CAVIAR, kterou bychom Vám rádi představili. Nová GOLDEN

Více

Avokádový olej. Tip: Ve směsi s bambuckým máslem a šípkovým olejem ho lze použít jako balzám proti striím i na jejich ošetření.

Avokádový olej. Tip: Ve směsi s bambuckým máslem a šípkovým olejem ho lze použít jako balzám proti striím i na jejich ošetření. Arganový olej Arganový olej je velmi bohatý na obsah vitamínu E a je všeobecně uznávaný pro svou schopnost hluboké výživy, regenerace a restrukturalizace pokožky. Je velmi silným antioxidantem, neutralizuje

Více

DNA Protection Expert

DNA Protection Expert DNA Protection Expert Ochrana buněčné DNA Synergie anti-ageingového působení DNA Protection Expert Poškozený kód DNA je jedním z nejničivějších důsledků působení volných radikálů, které se aktivně podílejí

Více

Masáže. Klasická hloubková masáž 30 minut 525 Kč 60 minut 1050 Kč 90 minut 1500 Kč

Masáže. Klasická hloubková masáž 30 minut 525 Kč 60 minut 1050 Kč 90 minut 1500 Kč Nechte se u nás hýčkat... Stačí si vybrat a zarezervovat termín na recepci hotelu, tel. číslo 555, rezervace je doporučená den dopředu nebo minimálně dvě hodiny předem Masáže Druh masáže Délka procedury

Více

CENÍK ALOE VERA. Aloe vera 99,5% gel drink - vitamin C. Cena: 325,00 Kč. Aloe vera 99,5% gel drink - hrozen. Cena: 325,00 Kč

CENÍK ALOE VERA. Aloe vera 99,5% gel drink - vitamin C. Cena: 325,00 Kč. Aloe vera 99,5% gel drink - hrozen. Cena: 325,00 Kč CENÍK ALOE VERA Aloe vera 99,5% gel drink - vitamin C Barbadensis Miller pocházející z Mexika zpracovanou metodou Totaloe. Aloe vera Barbadensis Miller gel, kyselina askorbová (vitamin C), xanthan, regulátor

Více

Thajské masáže. Relaxace pro Vaše tělo i mysl... Profesionální masérské služby prováděny thajskými masérkami

Thajské masáže. Relaxace pro Vaše tělo i mysl... Profesionální masérské služby prováděny thajskými masérkami Relaxace pro Vaše tělo i mysl... Profesionální masérské služby prováděny thajskými masérkami 1. Tradiční thajská masáž Tradiční thajská masáž je provozována již déle než 2000 let. Jedná se o soubor technika

Více

TIME PROTECTOR CLASSIC

TIME PROTECTOR CLASSIC Vážené dámy, vážení pánové, v březnovém newsletteru se zaměříme na jeden z nejdůležitějších úkonů péče o pleť ČIŠTĚNÍ. Znáte správný postup, jak pleť opravdu důkladně vyčistit? Jen pro pořádek, pojďme

Více

PŘÍRODNÍ X KONVENČNÍ KOSMETIKA. Kritéria výběru. Který výrobek je nejlepší pro krásu, zdraví a dobrý pocit?

PŘÍRODNÍ X KONVENČNÍ KOSMETIKA. Kritéria výběru. Který výrobek je nejlepší pro krásu, zdraví a dobrý pocit? PŘÍRODNÍ X KONVENČNÍ KOSMETIKA Kritéria výběru Který výrobek je nejlepší pro krásu, zdraví a dobrý pocit? KRITERIA PRO PŘÍRODNÍ KOSMETIKU: 1. Je vyrobena především z rostlinných surovin (suroviny mají

Více

Belleza Salone www.bellezasalone.cz

Belleza Salone www.bellezasalone.cz Belleza Salone www.bellezasalone.cz PŘÍSTROJOVÁ OŠETŘENÍ Veškeré ceny jsou uvedeny s DPH a určeny dle spotřeby materiálu a náročnosti provedení. Cenu Vám rádi spočítáme na přání ještě před provedením úkonu.

Více

To nejlepší z přírody pro vaše vlasy a pokožku

To nejlepší z přírody pro vaše vlasy a pokožku Tisková zpráva Praha, 18. září 2018 Novinka: NatureBox nová značka přírodní kosmetiky na českém trhu To nejlepší z přírody pro vaše vlasy a pokožku Návrat k přírodě a výhody v péči o zdraví a krásu vašich

Více

COLOR LOCK SYSTEM ZÁŘIVOST BARVY + 42% TRVÁNÍ BARVY + 47% Rozdíl mezi barvením a profesionálním barvením vlasů... je právě v linii Color Method.

COLOR LOCK SYSTEM ZÁŘIVOST BARVY + 42% TRVÁNÍ BARVY + 47% Rozdíl mezi barvením a profesionálním barvením vlasů... je právě v linii Color Method. COLOR LOCK SYSTEM Rozdíl mezi barvením a profesionálním barvením vlasů... je právě v linii Color Method. Zákazníci, kteří se rozhodli nechat si vlasy obarvit profesionálně v kadeřnictví, očekávají excelentní

Více

Koncentrované Anti-aging sérum pro péči o obličej a krk. Sérum aktivuje

Koncentrované Anti-aging sérum pro péči o obličej a krk. Sérum aktivuje Koncentrované Anti-aging sérum pro péči o obličej a krk. Sérum aktivuje regeneraci hlubokých vrstev pleti, vyplňuje hluboké i mimické vrásky a zabraňuje tvorbě nových. Výsledky jsou ihned vidět ve zpevnění,

Více

Kloubní výživa Ecce Vita s hydrolizovaným Kolagenem

Kloubní výživa Ecce Vita s hydrolizovaným Kolagenem Kloubní výživa Ecce Vita s hydrolizovaným Kolagenem Tento produkt byl vyvinut ve spolupráci Mudr. Davida Freje, Ing. Ivety Jecmik Skuherské a odborníků z Japonska. Funkční a dobře vstřebatelná kombinace

Více

P É Č E O R U C E K R Á S N É R U C E

P É Č E O R U C E K R Á S N É R U C E P É Č E O R U C E K R Á S N É R U C E N Y M P H A E A P É Č E O R U C E Nymphaea Hand Care je ideální série, pro intenzivní péči o pokožku a regeneraci rukou a nehtů. Díky vysoce kvalitním výživným látkám

Více

ALPIN UNIVERSAL 1kg 12ks do krabice, paleta 72 krabic

ALPIN UNIVERSAL 1kg 12ks do krabice, paleta 72 krabic ALPIN universal Universalní prací prostředek -Působením aktivního kyslíku a enzymů odstraní i velmi odolnou špínu. Vaše prádlo bude vždy zářivě čisté. Dosahuje vysoké účinnosti již při nízkých teplotách

Více

VITA = = DIVINA. Představuje NOVINKU. Made in Italy. Výrobky zakoupíte na prodejnách u obchodních zástupců nebo na e-shopu

VITA = = DIVINA. Představuje NOVINKU. Made in Italy. Výrobky zakoupíte na prodejnách u obchodních zástupců nebo na e-shopu = = VITA DIVINA Představuje NOVINKU Made in Italy BYOTEA představuje novou řadu S obsahem VITAMÍNU C Zabraňuje vzniku skvrn a barevných nerovnoměrností Pleť vyhlazuje, zlepšuje elasticitu a sjednocuje

Více

B O D Y C A R E P É Č E O C E L É T Ě L O

B O D Y C A R E P É Č E O C E L É T Ě L O B O D Y C A R E P É Č E O C E L É T Ě L O L O T U S S I Z E P É Č E O T Ě L O Základem obsahu Lotus Size Body Care od Catherine je Shea butter a vysoce kvalitní přírodní oleje především z kokosu, proteiny

Více

Příroda ve vaší koupelně

Příroda ve vaší koupelně Příroda ve vaší koupelně Jemná přírodní kosmetika human+kind nadchne už svými obaly. Jsou krásně barevné, se zajímavými ornamenty, zkrátka jiné. A jiná je i celá tato značka. Dbá precizně na složení svých

Více

S opalovací kosmetikou SOLAIT (Marionnaud) si může léto užívat celá rodina

S opalovací kosmetikou SOLAIT (Marionnaud) si může léto užívat celá rodina S opalovací kosmetikou SOLAIT (Marionnaud) si může léto užívat celá rodina Léto. Ten nádherný prosluněný čas plný výletů, vodních radovánek, dovolených a především užívání si slunečních paprsků. Abychom

Více

PODPOŘTE ÚČINNOST A OPTIMALIZUJTE KAŽDODENNÍ OŠETŘENÍ S NEJČISTŠÍM JÍLEM A PRAMENITOU VODOU VE SPREJI

PODPOŘTE ÚČINNOST A OPTIMALIZUJTE KAŽDODENNÍ OŠETŘENÍ S NEJČISTŠÍM JÍLEM A PRAMENITOU VODOU VE SPREJI PODPOŘTE ÚČINNOST A OPTIMALIZUJTE KAŽDODENNÍ OŠETŘENÍ S NEJČISTŠÍM JÍLEM A PRAMENITOU VODOU VE SPREJI VE SPREJI SPREJI VE Profesionální škála OBLIČEJ Ošetření bílým jílem VŠECHNY TYPY PLETI Ošetření bohaté

Více

podporující regeneraci a hojení poškozené, hypercitlivé a rizikové kůže.

podporující regeneraci a hojení poškozené, hypercitlivé a rizikové kůže. + Patentovaný emulzní systém podporující regeneraci a hojení poškozené, hypercitlivé a rizikové kůže. Bez věkového omezení. Pro děti již od kojeneckého věku. Jediný v Evropě! Nový, šetrný, účinný! Nahrazuje

Více

SÍLA KONOPÍ KATALOG PRODUKTŮ

SÍLA KONOPÍ KATALOG PRODUKTŮ SÍLA KONOPÍ KATALOG PRODUKTŮ 2 Aktivní pohyb aktivní pohyb VETERCANN ARTHRO VETERCANN ARTHRO je špičkový doplněk stravy určený pro přirozenou péči o klouby, chrupavky, šlachy a kloubní vazivo. VETERCANN

Více

KDYŽ KŮŽE NEMŮŽE, dejte jí co potřebuje

KDYŽ KŮŽE NEMŮŽE, dejte jí co potřebuje KDYŽ KŮŽE NEMŮŽE, dejte jí co potřebuje jsou systémové dermato-kosmetické přípravky pro ošetření kožního povrchu s porušenou bariérovou funkcí. 2DERM je vhodný pro všechny klienty s citlivou, problematickou

Více

KYSELINA HYALURONOVÁ PRVNÍ POMOC ZDRAVÁ A HYDRATOVANÁ PLEŤ. PRO JEMNÉ VRÁSKY ZPŮSOBENÉ DEHYDRATACí

KYSELINA HYALURONOVÁ PRVNÍ POMOC ZDRAVÁ A HYDRATOVANÁ PLEŤ. PRO JEMNÉ VRÁSKY ZPŮSOBENÉ DEHYDRATACí ZDRAVÁ A HYDRATOVANÁ PLEŤ KYSELINA HYALURONOVÁ NEJNOVĚJŠÍ AKTUALIZovaná verze PRVNÍ POMOC PRO JEMNÉ VRÁSKY ZPŮSOBENÉ DEHYDRATACí Nové senzační hyaluronové sérum Nové senzační hyaluronové sérum První pomoc

Více

MORPHOSIS. Moderní ošetřující linie

MORPHOSIS. Moderní ošetřující linie MORPHOSIS Moderní ošetřující linie MORPHOSIS je moderní ošetřující linie, ve které jsou hlavní aktivní složkou výtažky z přírodního bohatství Středomoří. Dodává výživu a řeší problémy vlasů a vlasové pokožky.

Více

Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová

Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová pleťové masky obsah Co je to kosmeceutika proč používat masky Proč má tiande tolik masek Členění masek Jak je správně používat Co je to kosmeceutika? Spojuje

Více

PŘÍDODNÍ INSPIRACE VITA = = DIVINA. Made in Italy Vyrobeno v Itálii

PŘÍDODNÍ INSPIRACE VITA = = DIVINA. Made in Italy Vyrobeno v Itálii PŘÍDODNÍ INSPIRACE = = VITA DIVINA Made in Italy Vyrobeno v Itálii BYOTHEA je nová profesionální řada Exi Cosmetics s PRODUKTY inspirujícími se PŘIROZENOSTÍ pro zdůraznění KRÁSY KAŽDÉHO ČLOVĚKA. = = ŽIVOT

Více

Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk

Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk Záznam přednášky Autor Soňa Navrátilová www.tiandeservis.cz Smysl a cíl : Hlavním cílem této kůry je obnovení funkci pokožky a příprava na letní sezónu.

Více

Jídlo a doplňky výživy

Jídlo a doplňky výživy Jídlo a doplňky výživy Co běžně jím a jaké doplňky výživy při závodech používám Jak si chráním některé exponované částí těla Zpracoval : Jiří Jíra Hledík Fotografie : Jakub Cejpek Patřím mezi ty ultramaratonce,

Více

SKINMAN SOFT PLUS A SKINMAN FOAM- NOVINKY V PORTFOLIU ECOLAB HANA LIŠKOVÁ

SKINMAN SOFT PLUS A SKINMAN FOAM- NOVINKY V PORTFOLIU ECOLAB HANA LIŠKOVÁ SKINMAN SOFT PLUS A SKINMAN FOAM- NOVINKY V PORTFOLIU ECOLAB HANA LIŠKOVÁ 1 Ecolab: Alkoholové dezinfekce na ruce-základní suroviny Etanol: vyšší účinnost, přípravky bez dalších složek dosahují plně virucidní

Více

Trápívaly mě problémy svalů a kloubů teď mám ARTHROREVITAL. tobolky. unikátní směs optimální kloubní výživy a bioaktivních látek z 11 druhů bylin

Trápívaly mě problémy svalů a kloubů teď mám ARTHROREVITAL. tobolky. unikátní směs optimální kloubní výživy a bioaktivních látek z 11 druhů bylin Herbamedicus, s.r.o. Trápívaly mě problémy svalů a kloubů teď mám ARTHROREVITAL tobolky unikátní směs optimální kloubní výživy a bioaktivních látek z 11 druhů bylin Arthrorevital ARTHROREVITAL Pomoc při

Více

KATALOG KOSMETIKY. www.vitaminy-mineraly.cz

KATALOG KOSMETIKY. www.vitaminy-mineraly.cz KATALOG KOSMETIKY 2011 www.vitaminy-mineraly.cz CureTouch Terapeutická péče pro každý Váš den ALOE VERA...strana 4 a 5 bylinné mléko, pleťový krém Není to jen obyčejná kůže. Je to nádherný a neuvěřitelně

Více

Naděžda Neherová VY_32_INOVACE_158. Masérská a lázeňská péče AUTOR:

Naděžda Neherová VY_32_INOVACE_158. Masérská a lázeňská péče AUTOR: Masérská a lázeňská péče VY_32_INOVACE_158 AUTOR: Naděžda Neherová ANOTACE: Prezentace slouží k seznámení s historií lázeňství a wellness Klíčová slova: Masáže Masáž ruční částečná Jedná se o masáže, které

Více