1. místo studenti. WD Blue SSD disk 250GB

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "1. místo studenti. WD Blue SSD disk 250GB"

Transkript

1 1. místo studenti WD Blue SSD disk 250GB Pro špičkové výpočetní aplikace, jako jsou hry, přehrávání HD médií nebo kreativní software mají SSD disky WD Blue rychlost, kterou potřebujete pro požadovaný výkon. Technologie ukládání do mezipaměti ve vrstvách využívá technologii flash SLC (jednoúrovňová buňka) a TLC (tříúrovňová buňka) pro povolení rychlostí sekvenčního čtení až do 540 MB/s a rychlosti sekvenčního zápisu až do 500 MB/s, což umožňuje rychlé spouštění systému, rychlou reakci aplikace a vysoké přenosové rychlosti. Sekvenční rychlosti čtení až 540 MB/s a sekvenční rychlosti zápisu až 500 MB/s. Nepřekonatelná střední doba mezi poruchami (MTTF) 1,75 M hodin a několik technologií pro opravu chyb zajišťují dlouhodobou spolehlivost. Optimalizace pro multitasking zajišťuje současné používání aplikací náročných na prostředky bez zpomalení systému. Certifikace WD FIT Lab zajišťuje kompatibilitu se širokou řadou přenosných a stolních počítačů. Bezplatný řídicí panel WD SSD umožňuje snadno monitorovat stav disku. Dodává se s tříletou omezenou zárukou, takže si nemusíte dělat starosti s upgradem úložiště. Nový SSD disk WD Blue optimalizovaný pro multitasking na špičkových počítačích poskytuje prvotřídní výkon a maximální spolehlivost. Rozsáhlé testování kompatibility a provedení vyhovující většině počítačů činí z SSD disku WD Blue ideální variantu upgradu vašeho úložiště. Vynikající výkon Rychlosti čtení 540 MB/s a rychlosti zápisu 500 MB/s SSD disku WD Blue představují rychlé přenosové rychlosti umožňující bezproblémový chod špičkových aplikací, jako jsou hry, přehrávače médií v rozlišení HD nebo editovací software pro kreativní profesionály. Přední postavení v otázce spolehlivosti Díky 1,75 milionům hodin MTTF (průměrná doba mezi poruchami), hodnocení odolnosti 100 TBW (zapsané terabajty) a několika technologiím pro opravy chyb ochrání SSD disk WD Blue vaše data dlouhodobě a spolehlivě. Snadný multitasking Výkonný SSD disk WD Blue určený pro multitasking je optimalizovaný pro bezproblémové souběžné spouštění několika aplikací náročných na výkon.

2 2. místo studenti Razer Deathadder Elite DeathAdder Elite, se chlubí optickým senzorem Razer 5G s nastavitelnou jemností až DPI, rychlostí snímání 450 IPS a akcelerací 50 G, což jsou ty nejlepší hodnoty ve světě herních myší. Mnohem důležitější než rekordní čísla ovšem může být použití nových mechanických spínačů, které vznikly spoluprací společností Razer a Omron. Slibována je optimalizace pro co možná nejrychlejší odezvu a dlouhá životnost 50 milionů kliknutí. Rozhraní: Drátová USB Technologie: optický Citlivost: DPI Rozměry: 127 x 70 x 44 mm Hmotnost: 105 g 3. místo studenti LAMAX BFit Stylový fitness náramek, voděodolný dle normy IP67. Velký dotykový OLED displej lze aktivovat pohybem zápěstí. Vlastnosti fitness trackeru a inteligentních hodinek doplňuje řada smart funkcí, jako zobrazení příchozích zpráv a hovorů nebo vyhledání telefonu. Dva náramky, elegantní černý a designový barevný, jsou součástí balení. Náramek, který motivuje k aktivitě Pravidelný pohyb prospívá zdraví. Zlepšíte si kondici a budete fit. Pokud budete mít přehled o své aktivitě, pomůže Vám to v udržení motivace. Náramek BFit by LAMAX Tech monitoruje Vaši denní aktivitu a zaznamenává všechny pokroky, které uděláte. Bez obav i pod vodu BFit je víc než jen běžný fitness tracker s krokoměrem a měřením spálených kalorií či nachozené vzdálenosti. Vodotěsná úprava zaručuje jeho všestranné použití a z ruky ho nemusíte sundávat ani v noci, kdy vyhodnocuje kvalitu Vašeho spánku. Designové chytré hodinky Mezi další smart funkce patří také zobrazení příchozích zpráv a hovorů (pouze pro Android) nebo dokonce vyhledání Vašeho telefonu. Bluetooth spárování se smartphonem tak využijete nejen pro synchronizaci dat nasbíraných při Vaší aktivitě.

3 Zařazení k inteligentním hodinkám umocňuje i velký dotykový OLED displej, který se dá aktivovat pohybem zápěstí. S elegantním černým náramkem je tak BFit ideální na nošení i při nesportovních činnostech. Se stylovým barevným náramkem, který je součástí balení, se naopak změní na odvážný designový doplněk. 1. místo učitelé Samsung 850 EVO 250GB SSD disk SSD disk je typ datového média, které na rozdíl od pevných disků neobsahuje žádné pohyblivé části, (tím také dokáže lépe hospodařit s elektrickou energií), je tedy velice odolný proti otřesům. Tato vlastnost je vítána u všech mobilních zařízení, u kterých očekáváte vysoký výkon a spolehlivost při práci v terénu nebo na cestách. Oproti pevným diskům nabízí mnohonásobný aplikační i sekvenční výkon s velice nízkou odezvou. Výhody SSD oproti běžným pevným diskům: Mnohonásobně vyšší rychlost Nižší spotřeba Vysoká odolnost proti otřesům Nižší hmotnost Architektura 3D V-NAND Jedinečná a inovativní architektura pamětí flash 3D V-NAND od společnosti Samsung představuje průlom v překonávání omezení hustoty, výkonu a životnosti současné běžné planární architektury NAND. Při výrobě pamětí 3D V-NAND se nezmenšují rozměry buněk, aby se vešly do vodorovného rozměru s pevnou velikostí, ale buňky skládají do 32 vrstev nad sebou, výsledkem čehož je vyšší hustota a větší výkon na menší ploše. Optimalizace každodenní práce s počítačem Dosáhněte špičkového výkonu čtení a zápisu a maximalizujte svou produktivitu při každodenní práci s počítačem pomocí technologie TurboWrite od společnosti Samsung. Zařaďte vyšší rychlost s vylepšeným režimem RAPID Software Magician od společnosti Samsung poskytuje režim Rapid, který využívá volnou paměť počítače (DRAM) jako mezipaměť a tím umožňuje až dvakrát rychlejší zpracování dat na systémové úrovni. Nejnovější software Magician zvyšuje maximální možné využití paměti v režimu Rapid z 1 GB u předchozí verze disku 840 EVO až na 4 GB u verze 850 EVO, pokud je k dispozici 16 GB paměti DRAM. Zabezpečení dat prostřednictvím šifrování AES 256 Disk 850 EVO je vybavený nejnovějším hardwarovým systémem šifrování celého disku. Bezpečnostní technologie 256bitového šifrování AES zabezpečuje data bez jakéhokoli zhoršení výkonu a vyhovuje standardu TCG Opal 2.0. Je také kompatibilní s protokolem Microsoft e-drive IEEE1667, takže budete mít jistotu, že vaše data jsou neustále chráněna. Rychlost čtení: až 540 MB/s Rychlost zápisu: až 520 MB/s Náhodná hodnota IOPS (4K) čtení: až Náhodná hodnota IOPS (4K) zápis: až

4 2. místo učitelé Kingston HyperX Savage 128GB USB 3.1/3.0 USB disk, flash memory, USB 3.0 / 3.1, rychlost čtení až 350MB/s, zápis až 250MB/s, HXS3/128GB Flash disk USB HyperX Savage nabízí vysokou rychlost až 350 MB/s. Ušetří tak čas během přenosu souborů a umožňuje rychlý přístup, editaci a přenos souborů z disku, aniž by docházelo ke zpomalení výkonu. Disk vyhovuje specifikacím USB 3.1 Gen 1, takže dokáže využít možností portů USB 3.1 na stolních počítačích a noteboocích, a vyznačuje se též zpětnou kompatibilitou s porty USB 3.0 a USB 2.0. HyperX Savage je stylový disk s elegantním černým pouzdrem a typickým logem HyperX v červeném provedení, jež mu dává agresivní vzhled. Je určen pro různé platformy a herní konzole, včetně systémů PS4, PS3, Xbox One a Xbox 360. Vlastnosti Ohromující přenosové rychlosti Vysoká kapacita Standard USB 3.1 Gen 1 (USB 3.0) Novátorský design Kompatibilita s různými platformami 3. místo učitelé Kingston DataTraveler microduo 3C 64GB USB 3.1 flash disk se dvěma konektory Kingston DataTraveler microduo je miniaturní flash disk vybavený USB A a USB C konektorem. Můžete tak disk používat jako běžnou flashku nebo jednoduše připojit k tabletu, či smartphonu s podporou USB OTG. DataTraveler microduo je ideálním společníkem na vašich cestách pro uložení pořízených fotek a videí. USB OTG (On-The-Go) Přímé propojení vašich mobilních zařízení s USB úložištěm. 2v1 MicroUSB a USB 3.0 konektory pro jednoduchý přenos souborů mezi smartphony, tablety a počítače. Plug-and-Play Jednoduchá konektivita jako standardní flash disk. Praktické Ultra malá, kapesní velikost pro snadnou přepravu.

5 Nejlepší škola Samsung 850 EVO 250GB SSD disk SSD disk je typ datového média, které na rozdíl od pevných disků neobsahuje žádné pohyblivé části, (tím také dokáže lépe hospodařit s elektrickou energií), je tedy velice odolný proti otřesům. Tato vlastnost je vítána u všech mobilních zařízení, u kterých očekáváte vysoký výkon a spolehlivost při práci v terénu nebo na cestách. Oproti pevným diskům nabízí mnohonásobný aplikační i sekvenční výkon s velice nízkou odezvou. Výhody SSD oproti běžným pevným diskům: Mnohonásobně vyšší rychlost Nižší spotřeba Vysoká odolnost proti otřesům Nižší hmotnost Architektura 3D V-NAND Jedinečná a inovativní architektura pamětí flash 3D V-NAND od společnosti Samsung představuje průlom v překonávání omezení hustoty, výkonu a životnosti současné běžné planární architektury NAND. Při výrobě pamětí 3D V-NAND se nezmenšují rozměry buněk, aby se vešly do vodorovného rozměru s pevnou velikostí, ale buňky skládají do 32 vrstev nad sebou, výsledkem čehož je vyšší hustota a větší výkon na menší ploše. Optimalizace každodenní práce s počítačem Dosáhněte špičkového výkonu čtení a zápisu a maximalizujte svou produktivitu při každodenní práci s počítačem pomocí technologie TurboWrite od společnosti Samsung. Zařaďte vyšší rychlost s vylepšeným režimem RAPID Software Magician od společnosti Samsung poskytuje režim Rapid, který využívá volnou paměť počítače (DRAM) jako mezipaměť a tím umožňuje až dvakrát rychlejší zpracování dat na systémové úrovni. Nejnovější software Magician zvyšuje maximální možné využití paměti v režimu Rapid z 1 GB u předchozí verze disku 840 EVO až na 4 GB u verze 850 EVO, pokud je k dispozici 16 GB paměti DRAM. Zabezpečení dat prostřednictvím šifrování AES 256 Disk 850 EVO je vybavený nejnovějším hardwarovým systémem šifrování celého disku. Bezpečnostní technologie 256bitového šifrování AES zabezpečuje data bez jakéhokoli zhoršení výkonu a vyhovuje standardu TCG Opal 2.0. Je také kompatibilní s protokolem Microsoft e-drive IEEE1667, takže budete mít jistotu, že vaše data jsou neustále chráněna. Rychlost čtení: až 540 MB/s Rychlost zápisu: až 520 MB/s Náhodná hodnota IOPS (4K) čtení: až Náhodná hodnota IOPS (4K) zápis: až

Portfolio úložišť WD pro datová centra Kapacitní úložiště prošlo vývojem

Portfolio úložišť WD pro datová centra Kapacitní úložiště prošlo vývojem Kapacitní úložiště, které posune váš výkon k inovacím. WD a logo WD jsou registrované ochranné známky společnosti Western Digital Technologies, Inc. v USA a dalších zemích; WD Ae, WD Re+, WD Re, WD Se,

Více

Silný výkon dvoujádrové architektury pro podnikání dnes i zítra

Silný výkon dvoujádrové architektury pro podnikání dnes i zítra Silný výkon dvoujádrové architektury Silný výkon dvoujádrové architektury pro podnikání dnes i zítra Nejnovější sestava notebooků Toshiba pro podnikovou sféru s procesorem Intel Core 2 Duo opět přináší

Více

Akce SanDisk platná od 13.2.2013 do 27.2.2013 Popis akční cena stará cena

Akce SanDisk platná od 13.2.2013 do 27.2.2013 Popis akční cena stará cena Akce SanDisk platná od 13.2.2013 do 27.2.2013 Popis akční cena stará cena 1. SanDisk Extreme SDHC 30MB/s, class 10 Získejte dokonalé vyvážení rychlosti a spolehlivosti díky SanDisk Extreme HD Video SDHC

Více

WD Blue pro vysokou spolehlivost při každodenní práci.

WD Blue pro vysokou spolehlivost při každodenní práci. Úložná řešení WD Váš digitální život je jedinečný. Proto společnost WD nabízí celou řadu interních pevných disků. Tato šikovná příručka vám pomůže najít dokonalý disk podle toho, kde a jak ho chcete používat.

Více

SecureDigital Cards CompactFlash Cards

SecureDigital Cards CompactFlash Cards Paměťové karty SecureDigital Cards CompactFlash Cards SDHC UHS-I 85MB/s Class 10 CompactFlash 150MB/s - vyměnitelné paměťové umožňuje data přepisovat a mazat, tak často, jak je kartou a UDMA koncového

Více

Akce SanDisk platná od 2.6. do 3.7.2014 Popis akční cena stará cena

Akce SanDisk platná od 2.6. do 3.7.2014 Popis akční cena stará cena Akce SanDisk platná od 2.6. do 3.7.2014 Popis akční cena stará cena 1. SanDisk Extreme SDHC 30MB/s, class 10 Získejte dokonalé vyvážení rychlosti a spolehlivosti díky SanDisk Extreme HD Video SDHC kartě.

Více

PRŮVODCE BŘEZEN 2019 FITNESS NÁRAMKY

PRŮVODCE BŘEZEN 2019 FITNESS NÁRAMKY PRŮVODCE BŘEZEN 2019 FITNESS NÁRAMKY Garmin Index 4 490 Kč Garmin Index je chytrá váha kompatibilní s řadou sporttesterů a náramků značky Garmin určená pro každodenní měření tělesných parametrů. Automaticky

Více

Ceník - Silicon Power Secure Digtal Card Full HD Video. Secure Digital Cards Class 4. Secure Digital Cards Class 10. Micro SD

Ceník - Silicon Power Secure Digtal Card Full HD Video. Secure Digital Cards Class 4. Secure Digital Cards Class 10. Micro SD Secure Digital Cards Class 4 Secure Digtal Card Full HD Video Silicon Power Secure digital ( Class 4) - Tuto kartu lze používat v přístrojích podporujících standardní SDHC. - Část kapacity nelze využít

Více

Světový den zálohování Co byste dělali VY, kdybyste přišli o všechno?

Světový den zálohování Co byste dělali VY, kdybyste přišli o všechno? Světový den zálohování 2019 Co byste dělali VY, kdybyste přišli o všechno? Váš průvodce zálohováním Co je vlastně zálohování? Zálohováním se označuje vytvoření kopie dat (např. obrázků, videí, důležitých

Více

460,- 230,- 89,- 32GB 16GB 8GB 482,- 239,- 16GB, bílý 144,- 8GB, bílý 115,- Silicon Power USB 2.0 TOUCH 851 SERIES Silicon Power CF (400x Hi-Speed)

460,- 230,- 89,- 32GB 16GB 8GB 482,- 239,- 16GB, bílý 144,- 8GB, bílý 115,- Silicon Power USB 2.0 TOUCH 851 SERIES Silicon Power CF (400x Hi-Speed) Secure Digital Cards Class 4 USB Flash Drive Silicon Power Secure digital ( Class 4) Silicon Power USB 3.0 Blaze B10 - Tuto kartu lze používat v přístrojích podporujících standardní SDHC. - Část kapacity

Více

Akce SanDisk platná od do Popis akční cena stará cena

Akce SanDisk platná od do Popis akční cena stará cena Akce SanDisk platná od 6.12.2013 do 9.1.2013 Popis akční cena stará cena 1. SanDisk Extreme SDHC 30MB/s, class 10 Získejte dokonalé vyvážení rychlosti a spolehlivosti díky SanDisk Extreme HD Video SDHC

Více

ENTER PRICE ROKY ZÁRUKA. HAL3000 Enterprice Kód: PCHS Win 10 64bit 1 TB DISK. Core i3 DDR3

ENTER PRICE ROKY ZÁRUKA. HAL3000 Enterprice Kód: PCHS Win 10 64bit 1 TB DISK. Core i3 DDR3 08-09 2016 PRÁCE I ZÁBAVA VE VLASTNÍ SÍTI + WiFi Router Netis ZDARMA 10 990,včetně DPH Intel 4 GB Core i3 DDR3 3 1 TB DISK Win 10 64bit ROKY ZÁRUKA + BEZSTAROSTNÝ SERVIS HAL3000 Enterprice 0816 Kód: PCHS21301

Více

PRŮVODCE DUBEN 2017 FITNESS NÁRAMKY

PRŮVODCE DUBEN 2017 FITNESS NÁRAMKY PRŮVODCE DUBEN 2017 FITNESS NÁRAMKY vívofit Junior 1 990 Kč Chytrý, dětský, fitness náramek, který motivuje děti k pohybu a domácím povinnostem. Nabízí celodenní monitoring pohybových aktivit dítěte, včetně

Více

Přenášení nikdy nevypadalo tak dobře

Přenášení nikdy nevypadalo tak dobře Přenášení nikdy nevypadalo tak dobře Externí pevný disk www.verbatim-europe.com Proč právě společnost Verbatim? Společnost Verbatim nabízí ucelené řešení pro všechny vaše potřeby. Od optických médií a

Více

Akce SanDisk platná od do Popis akční cena stará cena

Akce SanDisk platná od do Popis akční cena stará cena Akce SanDisk platná od 21.1.2013 do 30.1.2013 Popis akční cena stará cena 1. SanDisk Extreme SDHC 30MB/s, class 10 Získejte dokonalé vyvážení rychlosti a spolehlivosti díky SanDisk Extreme HD Video SDHC

Více

USB Flash Drive Secure Digtal Card Full HD Video

USB Flash Drive Secure Digtal Card Full HD Video Secure Digital Cards Class 4 Compact Flash 400x Hi-Speed Silicon Power Secure digital ( Class 4) Silicon Power CF (400x Hi-Speed) - Tuto kartu lze používat v přístrojích podporujících standardní SDHC.

Více

Akce SanDisk platná od 10.9.2013 do 3.10.2013 Popis akční cena stará cena

Akce SanDisk platná od 10.9.2013 do 3.10.2013 Popis akční cena stará cena Akce SanDisk platná od 10.9.2013 do 3.10.2013 Popis akční cena stará cena 1. SanDisk Extreme SDHC 30MB/s, class 10 Získejte dokonalé vyvážení rychlosti a spolehlivosti díky SanDisk Extreme HD Video SDHC

Více

Vhodný pomocník pro vaše podnikání

Vhodný pomocník pro vaše podnikání Vhodný pomocník pro vaše podnikání Vyberte si svého nejlepšího pomocníka Výběr správného laptopu s funkcemi, jež budou vyhovovat vašim podnikatelským potřebám, není při možnosti volby z více než 1 000

Více

Technická specifikace

Technická specifikace Technická specifikace 1. ICT VYBAVENÍ OP VVV PROJEKT PODPORA PREGRADUÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ NA PEDF UK CZ.02.3.68/0.0/0.0/16_038/0006965. 1.1. TABLET procesor moderní generace, dotykový displej 9.7 2048 1536,

Více

7 990,- AKČNÍ NABÍDKA PRODUKTŮ. HP Pavilion 2 TouchSmart 10-e00sc KVĚTEN/ČERVEN 2014. Notebook HP - AMD Dual Core A4-1200, multidotykový 10.

7 990,- AKČNÍ NABÍDKA PRODUKTŮ. HP Pavilion 2 TouchSmart 10-e00sc KVĚTEN/ČERVEN 2014. Notebook HP - AMD Dual Core A4-1200, multidotykový 10. KVĚTEN/ČERVEN 01 3607 7 990,- HP Pavilion TouchSmart 10-e00sc Notebook HP - AMD Dual Core A-100, multidotykový 10.1 LED 1366x768 antireflexní, RAM GB DDR3L, AMD Radeon HD 8180, HDD 500GB 500 otáček, WiFi,

Více

Ceník - Silicon Power platný od Secure Digtal Card Full HD Video. Secure Digital Cards Class 4. Micro SD. Secure Digital Cards Class 10

Ceník - Silicon Power platný od Secure Digtal Card Full HD Video. Secure Digital Cards Class 4. Micro SD. Secure Digital Cards Class 10 Secure Digital Cards Class 4 Ceník - Silicon Power platný od 21.5.2012 Secure Digtal Card Full HD Video Silicon Power Secure digital ( Class 4) - Tuto kartu lze používat v přístrojích podporujících standardní

Více

Akce SanDisk platná od do Popis akční cena stará cena

Akce SanDisk platná od do Popis akční cena stará cena Akce SanDisk platná od 5.8.2013 do 28.8.2013 Popis akční cena stará cena 1. SanDisk Extreme SDHC 30MB/s, class 10 Získejte dokonalé vyvážení rychlosti a spolehlivosti díky SanDisk Extreme HD Video SDHC

Více

Smar-Band 107HR. Uživatelská příručka

Smar-Band 107HR. Uživatelská příručka Smar-Band 107HR Uživatelská příručka Děkujeme Vám za zakoupení chytrého náramku. Smart 107HR je náramek zcela nové generace, který nabízí kromě měření denních aktivit také nepřetržité měření tepové frekvence

Více

Akce SanDisk platná od do Popis akční cena stará cena 1. SanDisk Ultra CF 50MB/s

Akce SanDisk platná od do Popis akční cena stará cena 1. SanDisk Ultra CF 50MB/s Akce SanDisk platná od 6.10. do 30.10. Popis akční cena stará cena 1. SanDisk Ultra CF 50MB/s K výborné fotografii je zapotřebí víc, než jen výborný fotoaparát, posuňte se tak dál s paměťovou kartou SanDisk

Více

10 490,- ACER NTB TMP253-E-20204G75Mnks 11 890,- AKČNÍ NABÍDKA PRODUKTů

10 490,- ACER NTB TMP253-E-20204G75Mnks 11 890,- AKČNÍ NABÍDKA PRODUKTů ACER NTB TMP253-E-20204G75Mnks Dvoujádrový procesor Intel Pentium 2020M (2.4GHz); 4GB RAM DDR3; 15.6 HD (1366x768 bodů) matný LED displej; grafika Intel HD Graphics; 750GB HDD; DVD±RW/RAM mechanika; rozhraní:

Více

Ceník - Silicon Power Secure Digtal Card Full HD Video. Secure Digital Cards Class 4. Micro SD. Secure Digital Cards Class 10

Ceník - Silicon Power Secure Digtal Card Full HD Video. Secure Digital Cards Class 4. Micro SD. Secure Digital Cards Class 10 Secure Digital Cards Class 4 Secure Digtal Card Full HD Video Silicon Power Secure digital ( Class 4) - Tuto kartu lze používat v přístrojích podporujících standardní SDHC. - Část kapacity nelze využít

Více

PRŮVODCE BŘEZEN 2019 BĚŽECKÉ HODINKY

PRŮVODCE BŘEZEN 2019 BĚŽECKÉ HODINKY PRŮVODCE BŘEZEN 2019 BĚŽECKÉ HODINKY Forerunner 30 Forerunner 35 běh Forerunner 30 / 35 2 990 Kč / 3 490 Kč Malé a lehké, chytré, běžecké GPS hodinky s měřením tepové frekvence přímo na zápěstí. Umožňují

Více

PRŮVODCE LISTOPAD 2017 FITNESS NÁRAMKY

PRŮVODCE LISTOPAD 2017 FITNESS NÁRAMKY PRŮVODCE LISTOPAD 2017 FITNESS NÁRAMKY Garmin Index 4 490 Kč Garmin Index je chytrá váha kompatibilní s řadou sporttesterů a fitness náramků značky Garmin určená pro každodenní měření. Automaticky rozpozná

Více

Úložiště WD pro sledovací systémy

Úložiště WD pro sledovací systémy HDDHDD Odolnost Odolnost HDDHDD Úložiště WD pro sledovací systémy Disk pro každý úkol Standardní pevné disky pro stolní počítače jsou určeny k provozu přibližně osm hodin denně pět dní v týdnu. Nyní vezměte

Více

Uchazeč není oprávněn nabídnout repasované zboží! Veškeré zboží bude nové. Výkonný stolní PC Základní technické požadavky: Počet jednotek

Uchazeč není oprávněn nabídnout repasované zboží! Veškeré zboží bude nové. Výkonný stolní PC Základní technické požadavky: Počet jednotek Dodávka vybavení učebny předtiskové přípravy Příloha č. 2 Technická specifikace Uchazeč není oprávněn nabídnout repasované zboží! Veškeré zboží bude nové. Požadavky: Výkonný stolní PC Základní technické

Více

NEWTON Dictate 4. Software pro převod hlasu do textu. Katalog příslušentví. www.diktafony.cz

NEWTON Dictate 4. Software pro převod hlasu do textu. Katalog příslušentví. www.diktafony.cz NEWTON Dictate 4 Software pro převod hlasu do textu Katalog příslušentví www.diktafony.cz diktafony Philips Digital Pocket Memo 8000 Špičková kvalita záznamu s 3D Mic technologií Profesionální diktafon

Více

Philips 234E5QSB - LED monitor 23

Philips 234E5QSB - LED monitor 23 ČERVEN 2014 Platnost cen do 01. 07. 2014 nebo do vyprodání zásob. Ceny jsou uvedeny v Kč a s DPH. Za tiskové chyby neručíme. Fotografie jsou ilustrační. akční NABÍDKA PRODUKTů AKČNí NABÍDKA PRODUKTů 326072

Více

ENTER PRICE ROKY ZÁRUKA -20% SLEVA. Kód: PCHS21501

ENTER PRICE ROKY ZÁRUKA -20% SLEVA.  Kód: PCHS21501 01 2018 HRAJ JAKO VÍTĚZ! GAMING TECHNOLOGIE Procesor: Intel Core i5 3,2GHz Operační paměť: 8GB DDR4 2133Mhz Pevný disk: SSD120GB +WD 1TB Operační systém: Windows 10 Home 24 990 Kč -20% SLEVA 3 ROKY ZÁRUKA

Více

Kategorie_řád_2 Kategorie_řád_3 Kategorie_řád_4 Atributy_podkategorie. Herní konzole. Gamepady. Joysticky. Ostatní. Poškozené.

Kategorie_řád_2 Kategorie_řád_3 Kategorie_řád_4 Atributy_podkategorie. Herní konzole. Gamepady. Joysticky. Ostatní. Poškozené. Kategorie_řád_2 Kategorie_řád_3 Kategorie_řád_4 Atributy_podkategorie Herní konzole Herní zařízení Historické počítače Herní konzole Gamepady Joysticky Taneční podložky Volanty Amiga Atari Commodore Československé

Více

SW - OFFICE 2013 HOME AND BUSINESS CZ (PRO PODNIKATELE)

SW - OFFICE 2013 HOME AND BUSINESS CZ (PRO PODNIKATELE) Příloha smlouvy č. 1 Popis zboží Kancelářský SW - OFFICE 2013 HOME AND BUSINESS CZ (PRO PODNIKATELE) Kancelářský balík, který je plně kompatibilní s operačním systémem a je v hodný pro výuky. Balík obsahuje

Více

ENERGY STAR, hladina hluku nesmí překročit 4,0 B (A) v pohotovostním režimu a 4,5 B(A) při přístupu na pevný disk

ENERGY STAR, hladina hluku nesmí překročit 4,0 B (A) v pohotovostním režimu a 4,5 B(A) při přístupu na pevný disk Běžný desktop Case konfigurovatelná skříň typu minitower minimální požadovaný výkon PassMark min. 4300 bodů Chipset chipset umožňující funkce vzdálené správy a sledování nezávisle na stavu či přítomnosti

Více

GOLFOVÉ HODINKY NAVIGACE

GOLFOVÉ HODINKY NAVIGACE PRŮVODCE BŘEZEN 2019 GOLFOVÉ HODINKY & NAVIGACE golfový náramek Approach X40 5 990 Kč Výkonné, golfové GPS hodinky ukryté v malém, stylovém fitness náramku. Obsahují předehranou databázi více než 41 000

Více

Produktový katalog Xiaomi SRPEN 2017

Produktový katalog Xiaomi SRPEN 2017 Produktový katalog Xiaomi SRPEN 2017 Představení telefonů Xiaomi O značce Xiaomi je čínská společnost, která navrhuje, vyvíjí a prodává smartphony, aplikace a spotřební elektroniku. Xiaomi zažívá v posledních

Více

Technická specifikace: MĚÚ Nové Město na Moravě

Technická specifikace: MĚÚ Nové Město na Moravě Technická specifikace: MĚÚ Nové Město na Moravě - pevný disk - RAID SERVER - 1ks HDD RAID do serveru Formát 3,5" interní Serial ATA III Kapacita disku min. 1 000 GB (1 TB) Rychlost čtení min. 128 MB/s

Více

instalace, implementace a integrace se systémem spisové služby (SSL)

instalace, implementace a integrace se systémem spisové služby (SSL) PŘÍLOHA Č. 1 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE ZÁKAZNÍKA 1 Komplexní dodávka interaktivních úředních desek (IUD), včetně instalace, implementace a integrace se systémem spisové služby (SSL) 1.1

Více

ENTER PRICE ROKY ZÁRUKA. HAL3000 Enterprice 1015. www.enter-price.cz. Kód: PCHS2069. Win 10 64bit 1 TB DISK. Pentium DDR3

ENTER PRICE ROKY ZÁRUKA. HAL3000 Enterprice 1015. www.enter-price.cz. Kód: PCHS2069. Win 10 64bit 1 TB DISK. Pentium DDR3 10 2015 ZPÁTKY NA UNIVERZITU S WINDOWS 10 9 990,včetně DPH + SLUCHÁTKA ZDARMA Intel 4 GB Pentium DDR3 1 TB DISK Win 10 64bit 3 ROKY ZÁRUKA + BEZSTAROSTNÝ SERVIS HAL3000 Enterprice 1015 Kód: PCHS2069 procesor

Více

Produktový katalog Xiaomi. Říjen 2017

Produktový katalog Xiaomi. Říjen 2017 Produktový katalog Xiaomi Říjen 2017 Představení telefonů Xiaomi O značce Xiaomi je čínská společnost, která navrhuje, vyvíjí a prodává smartphony, aplikace a spotřební elektroniku. Xiaomi zažívá v posledních

Více

DP1. dveřního prostoru PODÍVEJTE SE, KDO JE ZA DVEŘMI - NA TELEFONU A NA CHYTRÉ BAREVNÉ DOTYKOVÉ OBRAZOVCE

DP1. dveřního prostoru PODÍVEJTE SE, KDO JE ZA DVEŘMI - NA TELEFONU A NA CHYTRÉ BAREVNÉ DOTYKOVÉ OBRAZOVCE DP1 Chytrý prohlížeč dveřního prostoru PODÍVEJTE SE, KDO JE ZA DVEŘMI - NA TELEFONU A NA CHYTRÉ BAREVNÉ DOTYKOVÉ OBRAZOVCE EZVIZ DP1 je chytrý dveřní zvonek oceněný CES Innovation Awards za rok 2018, který

Více

ENTER PRICE ROKY ZÁRUKA. HAL3000 Online Gamer by MSI. Kód: PCHS GB DDR3. Win 10 Home 1 TB DISK

ENTER PRICE ROKY ZÁRUKA. HAL3000 Online Gamer by MSI.  Kód: PCHS GB DDR3. Win 10 Home 1 TB DISK 03 2017 ZA MÁLO PENĚZ HODNĚ ZÁBAVY! 15 990,včetně DPH 3 Intel Pentium 8 GB DDR3 1 TB DISK Win 10 Home ROKY ZÁRUKA + BEZSTAROSTNÝ SERVIS HAL3000 Online Gamer by MSI Kód: PCHS21691 Intel Pentium G4560 Kaby

Více

Technologie 4k ultra HD. Chceme vám umožnit prohlédnout si každičký detail, a to kdekoli

Technologie 4k ultra HD. Chceme vám umožnit prohlédnout si každičký detail, a to kdekoli Technologie 4k ultra HD Chceme vám umožnit prohlédnout si každičký detail, a to kdekoli 2 Technologie 4K ultra HD Uvidíte každičký detail, a to kdekoli Zabrat velkou oblast a zároveň umožnit identifikaci

Více

Xiaomi Mi Band 2. Uživatelský manuál

Xiaomi Mi Band 2. Uživatelský manuál Xiaomi Mi Band 2 Uživatelský manuál Začínáme s chytrým náramkem Sestavení náramku Náramek Xiaomi Mi Band 2 se skládá ze 2 hlavních částí - řídící jednotky a náramku. Postup pro sestavení náramku je následující:

Více

Tiskárna HP Sprocket 200

Tiskárna HP Sprocket 200 Datový list Tiskárna HP Sprocket 00 Tiskněte ze smartphonu fotky ve formátu 5 x 7,6 cm ( x 3") bez čekání. Každá párty bude věčná. Sdílejte přítomné okamžiky díky fotkám ve formátu 5 x 7,6 cm ( x 3") ze

Více

Vstup: 5V/1000 mah (max.) Vhodné pro: iphone, Smart Phone, mobily, MP3/MP4,

Vstup: 5V/1000 mah (max.) Vhodné pro: iphone, Smart Phone, mobily, MP3/MP4, USBpromo.cz POWER BANKY A SOLÁRNÍ NABÍJEČKY Ceny k 15.10.2014 KÓD bez DPH při 100 ks OBRÁZEK POPIS, SPECIFIKACE, POČET NABITÍ SPECIFIKACE KAPACITA (v mah) BALENÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ TERMÍN DODÁNÍ POTISK STANDARDNÍ

Více

MOBILNÍ TELEFON HUAWEI P9 LITE DUALSIM MOBILNÍ TELEFON, DOTYKOVÝ, 5,2" DISPLEJ, 16 GB, 2 GB RAM, ANDROID 6, ZLATÝ

MOBILNÍ TELEFON HUAWEI P9 LITE DUALSIM MOBILNÍ TELEFON, DOTYKOVÝ, 5,2" DISPLEJ, 16 GB, 2 GB RAM, ANDROID 6, ZLATÝ 04.03.17 14:25:00 MOBILNÍ TELEFON HUAWEI P9 LITE DUALSIM MOBILNÍ TELEFON, DOTYKOVÝ, 5,2" DISPLEJ, 16 GB, 2 GB RAM, ANDROID 6, ZLATÝ Cena celkem: 6 990 Kč (bez DPH: 5 777 Kč) Běžná cena: 7 689 Kč Ušetříte:

Více

Přehled externích zařízení WD

Přehled externích zařízení WD Přehled externích zařízení WD Úložiště pro stolní počítače My Book VelociRaptor Duo Dvoudiskový úložný systém Dvoudiskový úložný systém My Book VelociRaptor Duo přináší extrémní výkon díky dvěma diskům

Více

Tyros4: Základní body

Tyros4: Základní body Tyros3 vs Tyros4 Kompletně přepracovaný vokální harmonizér - VH2. Tyros3 měl vokální harmonizér,tyros4 má však nový a mnohem lepší systém vokální ho harmonizéru se syntetickým vokodérem. Tyros4 také nabízí

Více

Procesory nvidia Tegra

Procesory nvidia Tegra VŠB-TU Ostrava Fakulta elektrotechniky a informatiky Procesory nvidia Tegra Petr Dostalík, DOS140 Pokročilé architektury počítačů Představení nvidia Tegra V únoru roku 2008 představila společnost nvidia

Více

Nás pohání ŘEŠENÍ. Profesionální řešení diagnostiky vozidel pro každý autoservis. ESI[tronic] 2.0 Online KTS DCU

Nás pohání ŘEŠENÍ. Profesionální řešení diagnostiky vozidel pro každý autoservis. ESI[tronic] 2.0 Online KTS DCU Nás pohání ŘEŠENÍ Profesionální řešení diagnostiky vozidel pro každý autoservis ESI[tronic] 2.0 Online KTS DCU Vyvinuto od expertů pro experty Správné řešení pro každou dílnu Pro profesionální servis a

Více

MOBILNÍ TELEFON SAMSUNG GALAXY S8+ (G955) ŠEDÝ MOBILNÍ TELEFON, OCTA CORE 2,3GHZ, 4GB RAM, 64GB, LTE, 6,2", IP68, ANDROID 7.

MOBILNÍ TELEFON SAMSUNG GALAXY S8+ (G955) ŠEDÝ MOBILNÍ TELEFON, OCTA CORE 2,3GHZ, 4GB RAM, 64GB, LTE, 6,2", IP68, ANDROID 7. 19.12.17 5:19:38 MOBILNÍ TELEFON SAMSUNG GALAXY S8+ (G955) ŠEDÝ MOBILNÍ TELEFON, OCTA CORE 2,3GHZ, 4GB RAM, 64GB, LTE, 6,2", IP68, ANDROID 7.0, ŠEDÝ Cena celkem: 24 490 Kč (bez DPH: 20 240 Kč) Běžná

Více

Průvodce nákupem firemního notebooku

Průvodce nákupem firemního notebooku Průvodce nákupem firemního notebooku Průvodce nákupem firemního notebooku Společnost Toshiba nabízí širokou škálu podnikatelských notebooků, které splňují požadavky různých uživatelů a pracovních stylů.

Více

ENTER PRICE ROKY ZÁRUKA. HAL3000 Enterprice Kód: PCHS2199

ENTER PRICE ROKY ZÁRUKA. HAL3000 Enterprice Kód: PCHS2199 08-09 2017 POČÍTAČ PRO KAŽDODENNÍ PRÁCI GAMING TECHNOLOGIE Procesor: Intel Pentium 3,3GHz Operační paměť: 4GB DDR4 2133Mhz Pevný disk: Seagate Barracuda 1TB Operační systém: Windows 10 Home 9 990 Kč 3

Více

"Šablony II - Využití ICT ve vzdělávání v ZŠ" Položka Specifikace Množství

Šablony II - Využití ICT ve vzdělávání v ZŠ Položka Specifikace Množství Příloha č.1 - specifikace nabídky "Šablony II - Využití ICT ve vzdělávání v ZŠ" Položka Specifikace Množství Balíček konvertibilních zařízení s výukovým obsahem a službami SADA MUSÍ OBSAHOVAT: ks konvertibilních

Více

Produktový katalog Xiaomi ČERVENEC 2017

Produktový katalog Xiaomi ČERVENEC 2017 Produktový katalog Xiaomi ČERVENEC 2017 Představení telefonů Xiaomi O značce Xiaomi je čínská společnost, která navrhuje, vyvíjí a prodává smartphony, aplikace a spotřební elektroniku. Xiaomi zažívá v

Více

SAMSUNG E1170. Stránka 1 z 6

SAMSUNG E1170. Stránka 1 z 6 Stránka 1 z 6 SAMSUNG E1170 Cena : 416,- Kč bez DPH 499,- Kč s DPH Jednoduchý mobilní telefon vhodný pro nenáročné uživatele, seniory apod. Nabízí všechny základní funkce mobilní komunikace, imituje elegantní

Více

Mobilita s větší flexibilitou Toshiba uvádí nová konvertibilní zařízení Satellite Radius 11 a Satellite CL10-B

Mobilita s větší flexibilitou Toshiba uvádí nová konvertibilní zařízení Satellite Radius 11 a Satellite CL10-B Mobilita s větší flexibilitou Toshiba uvádí nová konvertibilní zařízení Satellite Radius 11 a Satellite CL10-B První konvertibilní zařízení od Toshiby s 11,6" (29,5 cm) HD dotykovým displejem Satellite

Více

SecureDigital Cards. CompactFlash Cards. Ceník - Hama paměťové karty a USB flash disky. CompactFlash 150MB/s. SDHC Class 10 UHS-I 85MB/s NOVINKA

SecureDigital Cards. CompactFlash Cards. Ceník - Hama paměťové karty a USB flash disky. CompactFlash 150MB/s. SDHC Class 10 UHS-I 85MB/s NOVINKA CompactFlash Cards Ceník - Hama paměťové karty a USB flash disky SecureDigital Cards CompactFlash 150MB/s SDHC Class 10 UHS-I 85MB/s data přepisovat a mazat, tak často, jak je kartou a UDMA koncového zařízení

Více

Technická specifikace

Technická specifikace Technická specifikace 1. POČÍTAČOVÁ UČEBNA ORIENTOVANÁ NA INTERAKTIVNÍ TECHNOLOGIE 1.1. PRACOVNÍ STANICE Charakteristika: Pracovní stanice zaměřená pro práci s interaktivními technologiemi. Požadován moderní

Více

Dodávka rozhraní a měřících senzorů

Dodávka rozhraní a měřících senzorů Dodávka rozhraní a měřících senzorů Příloha 1 Specifikace předmětu zakázky Zakázka: 2/2012 OPVK Zadavatel: Střední škola technická a zemědělská, Nový Jičín, příspěvková organizace U Jezu 7, 741 01 Nový

Více

6 990,- ZÁŘÍ 2014 AKČNÍ NABÍDKA PRODUKTŮ. Notebook ACER E15

6 990,- ZÁŘÍ 2014 AKČNÍ NABÍDKA PRODUKTŮ. Notebook ACER E15 507101 6 990,- Notebook ACER E15 2 2.41 2 Intel HD 500 GB Notebook Acer ES1-511-C1PH s dvoujádrovým procesorem Intel Celeron N2830 2.41GHz, 2 160MHz, 15.6 dispej s HD rozlišením 1366 x 768, 500 HDD, RAM

Více

Vlastnosti produktu. Neutuchající pracovní nasazení s HAL3000 EliteWork

Vlastnosti produktu. Neutuchající pracovní nasazení s HAL3000 EliteWork HAL3000 EliteWork SSD W8 HAL3000 EliteWork SSD W8; Sestava s kompromisním výkom pro práci s náročnými aplikacemi, rozsáhlými texty a tabulkami. Využívá sílu procesoru Intel i5 s architekturou Haswell,

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Česká republika Správa Krkonošského národního parku IČO: 00088455 Sídlo/místo podnikání:

Více

dodání během 2. pololetí 2013, objednáno bude s měsíčním předstihem

dodání během 2. pololetí 2013, objednáno bude s měsíčním předstihem Max. cena za kus Max. cena za ks Max. celkem za č. Předmět Počet ks bez DPH vč. DPH položky vč. DPH Požadavky 1 počítače do učebny 13 12 500,00 15 125,00 196 625,00 Parametry: dodání během 2. pololetí

Více

U-BAND 107 Plus HR. Možnost připojení GPS Mobilní aplikace nabízí možnost sledovat sportovní aktivitu / 2 /

U-BAND 107 Plus HR. Možnost připojení GPS Mobilní aplikace nabízí možnost sledovat sportovní aktivitu / 2 / U-BAND Děkujeme Vám za zakoupení chytrého náramku. U-Band 107 Plus HR je náramek se skvělým designem a snadným ovládáním, který nejen motivuje k pohybu, ale v přehledné aplikaci ukazuje kromě aktivit také

Více

Ceník ceny platné k 1. 11. 2013

Ceník ceny platné k 1. 11. 2013 Ceník ceny platné k 1. 11. 2013 evito systém aktivního zdraví evito systém aktivního zdraví je unikátní online aplikace, ve které se sdružují a analyzují všechny výsledky vašich osobních i zdravotních

Více

Příloha č. 4 - Notebooky

Příloha č. 4 - Notebooky Notebook typ 1: levný notebook pro nenáročné použití Nabízená konfigurace uchazeče Display Optická mechanika LCD 15.6" LED anti-glare s rozlišením min. 1366x768 specifikace/ minimální požadavky zadavatele

Více

Specifikace předmětu plnění

Specifikace předmětu plnění Specifikace předmětu plnění Notebook Procesor Operační systém Operační paměť Pevný disk Min. 2000 dle Passmark CPU mark Win7 Pro CZ nebo Win 8 Pro CZ min. 4 GB min. 300 GB Displej matný, 13,3"-15,6" Rozlišení

Více

Paměťové karty CompactFlash Cards. SecureDigital Cards. Ceník - Hama paměťové karty, USB flash disky 09/14. SDHC UHS-I 85MB/s Class 10

Paměťové karty CompactFlash Cards. SecureDigital Cards. Ceník - Hama paměťové karty, USB flash disky 09/14. SDHC UHS-I 85MB/s Class 10 Paměťové karty CompactFlash Cards CompactFlash 150MB/s data přepisovat a mazat, tak často, jak je kartou a UDMA koncového zařízení - umožňuje přímé nahrávání a přehrávání filmů ve FullHD - vhodné pro koncová

Více

PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA

PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA JAK BY MĚLY NOTEBOOKY VYPADAT Požadujete notebook bez kompromisů. Chcete omezit prostoje pomocí systémů, které zvládnou i nejtěžší překážky na cestách. Chcete dosáhnout

Více

Sestava HAL3000 Prodigy profesionální digitální zábava až ve 4K

Sestava HAL3000 Prodigy profesionální digitální zábava až ve 4K HAL3000 Prodigy W10 HAL3000 Prodigy; HAL3000 Prodigy vám přise skvělé multimediální zážitky a zklame vás v žádném ohledu. Díky pečlivě vybraným kompontám si užijete opravdu vyladěný výkon při hraní her,

Více

Technická specifikace pro část 3 : Nákup IT vybavení-ch035

Technická specifikace pro část 3 : Nákup IT vybavení-ch035 Technická specifikace pro část 3 : Nákup IT vybavení-ch035 Notebook 7 ks : DISPLEJ - IPS, matný, velikost 15,6", 16:9, rozlišení min. FullHD - 1920 1080; PROCESOR - PassMark min. 8200, min. 4 jádra, technologie

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K PODMÍNKÁM VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. I

DODATEČNÉ INFORMACE K PODMÍNKÁM VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. I DODATEČNÉ INFORMACE K PODMÍNKÁM VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. I VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Nákup výpočetní techniky 2016 výzva k podání nabídek byla zveřejněna na profilu zadavatele dne: 07.09.2016 spisová značka zadavatele:

Více

KONVERTIBILNÍ ULTRABOOK TM INTEL vpro TM

KONVERTIBILNÍ ULTRABOOK TM INTEL vpro TM CELKOVÉ NÁKLADY NA VLASTNICTVÍ: KONVERTIBILNÍ ULTRABOOK INTEL vpro NAMÍSTO SAMOSTATNÉHO NOTEBOOKU A TABLETU PŘINÁŠÍ ÚSPORY KONVERTIBILNÍ ULTRABOOK TM INTEL vpro TM TABLET A NOTEBOOK V JEDINÉM ZAŘÍZENÍ

Více

AKČNÍ NABÍDKA USB. VELA CZECH, s.r.o. Střádalů Ostrava Kunčičky CZ IČ: DIČ: CZ Since 1991

AKČNÍ NABÍDKA USB. VELA CZECH, s.r.o. Střádalů Ostrava Kunčičky CZ IČ: DIČ: CZ Since 1991 velikost: 57,1 x 19,4 mm 2 GB 91,16 87,66 84,15 4 GB 91,16 87,66 84,15 8 GB 91,16 87,66 84,15 16 GB 114,37 109,97 105,57 32 GB 210,50 202,41 194,31 64 GB 399,46 384,09 368,73 8 GB 111,11 97,22 93,33 16

Více

ENTER PRICE ROKY ZÁRUKA. HAL3000 Alfa Gamer. Kód: PCHS Core i3 DDR4 1 TB DISK. Win 10 64bit

ENTER PRICE ROKY ZÁRUKA. HAL3000 Alfa Gamer.  Kód: PCHS Core i3 DDR4 1 TB DISK. Win 10 64bit 10 2016 HERNÍ SESTAVA PRO HRANÍ BEZ OMEZENÍ 16 990,včetně DPH Intel 8 GB Core i3 DDR4 3 1 TB DISK Win 10 64bit ROKY ZÁRUKA + BEZSTAROSTNÝ SERVIS HAL3000 Alfa Gamer Kód: PCHS21481 procesor Intel Core i3-6098p

Více

Stylový společník, který nabízí pokročilou grafiku i zabezpečení. Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaiopro.eu/

Stylový společník, který nabízí pokročilou grafiku i zabezpečení. Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaiopro.eu/ VGN-SR49VN/H Váš mobilní partner Stylový společník, který nabízí pokročilou grafiku i zabezpečení Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaio.eu/ Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaiopro.eu/

Více

duplexní tisk, kopírování i skenování, fax Rychlost kopírování (počet stránek za minutu)

duplexní tisk, kopírování i skenování, fax Rychlost kopírování (počet stránek za minutu) A. Technická specifikace a konfigurace tiskárny typ A Parametr Samsung SL-M4070FR Technologie tisku Laser, černobílý Formát tisku A4 Gramáž papíru 60-220 Funkce duplexní tisk, kopírování i skenování, fax

Více

S ICT ve výuce to umíme_dodávka ICT

S ICT ve výuce to umíme_dodávka ICT TECHNICKÉ PODMÍNKY NABÍDKY pro nabídku na veřejnou zakázku S ICT ve výuce to umíme_dodávka ICT Druh zadávacího řízení: Otevřené nadlimitní řízení na dodávky dle 27 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Předmětem nabídky musí být nová a nepoužitá technika. Celková cena musí být včetně ceny za dopravu do místa plnění zakázky.

Předmětem nabídky musí být nová a nepoužitá technika. Celková cena musí být včetně ceny za dopravu do místa plnění zakázky. Příloha č. 1 Rozsah a technická specifikace zakázky Předmětem zakázky je dodání ICT techniky a dalšího zařízení pro učebnu Centra Kašpar, o. s. Předmětem nabídky musí být nová a nepoužitá technika. Celková

Více

Technická specifikace

Technická specifikace Technická specifikace 1. POČÍTAČOVÁ UČEBNA ORIENTOVANÁ NA INTERAKTIVNÍ TECHNOLOGIE 1.1. PRACOVNÍ STANICE Charakteristika: Pracovní stanice zaměřená pro práci s interaktivními technologiemi. Požadován moderní

Více

Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Specifikace předmětu plnění veřejné zakázky

Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Specifikace předmětu plnění veřejné zakázky 1 Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Specifikace předmětu plnění veřejné zakázky 1. Server a příslušenství Počet kusů 1 Specifikace Procesor: minimálně čtyř jádrový, 2.40 GHz, 12 MB cache Pevný disk:

Více

ENTER PRICE ROKY ZÁRUKA HAL3000 GEJMR. www.enter-price.cz. Kód: PCHS2111 1 TB DISK. Core i3 DDR4

ENTER PRICE ROKY ZÁRUKA HAL3000 GEJMR. www.enter-price.cz. Kód: PCHS2111 1 TB DISK. Core i3 DDR4 06 2016 HAL3000 GEJMR JEDNIČKÁŘE ZABAVÍ, HORŠÍ STUDENTY NAUČÍ 13 990,včetně DPH + OFICIÁLNÍ SET KOLEKCE GEJMR ZDARMA Intel 4 GB Core i3 DDR4 1 TB DISK 3 ROKY ZÁRUKA + BEZSTAROSTNÝ SERVIS HAL3000 GEJMR

Více

NOTEBOOK DELL INSPIRON 13Z 5000 TOUCH NOTEBOOK, I5-7200U, 4GB, 128GB SSD, 13.3" FHD DOTYKOVÝ, W10, ŠEDÝ, 2YNBD ON-SITE

NOTEBOOK DELL INSPIRON 13Z 5000 TOUCH NOTEBOOK, I5-7200U, 4GB, 128GB SSD, 13.3" FHD DOTYKOVÝ, W10, ŠEDÝ, 2YNBD ON-SITE 13.02.17 7:05:40 NOTEBOOK DELL INSPIRON 13Z 5000 TOUCH NOTEBOOK, I5-7200U, 4GB, 128GB SSD, 13.3" FHD DOTYKOVÝ, W10, ŠEDÝ, 2YNBD ON-SITE Cena celkem: 19 239 Kč (bez DPH: 15 900 Kč) Běžná cena: 21 162

Více

Součástí balení je inkoust až na 3 roky 2. Číslo 1 mezi světovými dodavateli tiskáren s inkoustovými nádržkami 1. Řada tiskáren EcoTank

Součástí balení je inkoust až na 3 roky 2. Číslo 1 mezi světovými dodavateli tiskáren s inkoustovými nádržkami 1. Řada tiskáren EcoTank Řada tiskáren EcoTank Součástí balení je inkoust až na 3 roky 2 www.epson.cz/ecotank Číslo 1 mezi světovými dodavateli tiskáren s inkoustovými nádržkami 1 Proč zvolit tiskárnu EcoTank? Součástí balení

Více

Přehled produktových řad. Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. KAMEROVÉ ČTEČKY KÓDŮ

Přehled produktových řad. Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. KAMEROVÉ ČTEČKY KÓDŮ Přehled produktových řad Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. Výhody A TNÍ. FLEXIBILNÍ. INTUITIVNÍ. B C D E F Lector63x nabízí optimální kombinaci výkonu a flexibility v kompaktním pouzdru.

Více

Přístroj pro měření tloušťky nátěrových hmot na dřevěných, plastových, betonových a jiných podkladech

Přístroj pro měření tloušťky nátěrových hmot na dřevěných, plastových, betonových a jiných podkladech PosiTector 200 Přístroj pro měření tloušťky nátěrových hmot na dřevěných, plastových, betonových a jiných podkladech Pokročilé modely měří až tři individuální vrstvy nátěru Jednoduchost ihned připravený

Více

Specifikace předmětu plnění

Specifikace předmětu plnění Specifikace předmětu plnění Notebook Procesor Operační systém Pevný disk Min. 2000 dle Passmark CPU mark Win7 Pro CZ nebo Win 8 Pro CZ min. 4 GB min. 300 GB Displej matný, 13,3"-15,6" Rozlišení displeje

Více

On-line datový list. FLOWSIC150 Carflow MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE PRŮTOKU

On-line datový list. FLOWSIC150 Carflow MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE PRŮTOKU On-line datový list FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. FLOWSIC150 Carflow Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou

Více

TEST ZÁKLADY IT, HARDWARE SOFTWARE

TEST ZÁKLADY IT, HARDWARE SOFTWARE TEST ZÁKLADY IT, HARDWARE SOFTWARE 5. třídy, verze 12/2018 1. Kdy se objevily první počítače? a) 20. století b) 18. století c) 17. století 2. Co znamená zkratka PC? a) Print Calculator (kalkulačka s tiskovým

Více

Paměťové karty CompactFlash Cards

Paměťové karty CompactFlash Cards Paměťové karty CompactFlash Cards Ceník paměťové karty SanDisk platný od 5.5.2014 SanDisk Extreme Pro CF 160MB/s VPG 65, UDMA 7 - vyměnitelné paměťové médium umožňuje data přepisovat a mazat tak často,

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Pořízení Počítačů a strojů na zpracování dat 2017 pro Vysokou školu polytechnickou Jihlava

TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Pořízení Počítačů a strojů na zpracování dat 2017 pro Vysokou školu polytechnickou Jihlava TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Pořízení Počítačů a strojů na zpracování dat 2017 pro Vysokou školu polytechnickou Jihlava OBSAH Segment č. 1 Notebook A... 3 15 x Notebook A... 3 Segment

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENT ACE

ZADÁVACÍ DOKUMENT ACE Příloha с. 1 Výzvy к podání nabídek ZADÁVACÍ DOKUMENT ACE 1. Podmínky a požadavky na zpracování nabídky 1.1. Předmětem zakázky je dodávka těchto mobilních zařízení: 10 ks počítačů ALL in One, 3 ks počítačů

Více

Bezpečí před vodou a požárem. Chraňte vše, co je pro Vás nejcennější, a ještě něco navíc úložiště dat.

Bezpečí před vodou a požárem. Chraňte vše, co je pro Vás nejcennější, a ještě něco navíc úložiště dat. Bezpečí před vodou a požárem Chraňte vše, co je pro Vás nejcennější, a ještě něco navíc úložiště dat. b a c d e f f BL ACK BOX* Automatický tlakovací systém, detekce vody, mechanický zámek, vodotěsnost

Více

Velkoformátový skener Xerox 7742 Prospekt. Velkoformátový skener. Jednoduché barevné a černobílé skenování

Velkoformátový skener Xerox 7742 Prospekt. Velkoformátový skener. Jednoduché barevné a černobílé skenování Velkoformátový skener Xerox 774 Prospekt Velkoformátový skener Xerox 774 Jednoduché barevné a černobílé skenování Osvědčená spolehlivost a kvalita při skenování velkoformátových dokumentů Velkoformátový

Více

Smart Watch Garett GV-08 návod

Smart Watch Garett GV-08 návod Smart Watch Garett GV-08 návod 1 1. Bezpečnost 1.1 Informace obsažené v této příručce mohou být změněny nebo aktualizovány bez oznámení 1.2 Nabíjejte hodinky po dobu nejméně 2 hodiny před použitím 1.3

Více

ENTER PRICE ROKY ZÁRUKA. HAL3000 Alfa Gamer. Kód: PCHS Win 10 64bit 1 TB DISK. Core i3 DDR3

ENTER PRICE ROKY ZÁRUKA. HAL3000 Alfa Gamer.  Kód: PCHS Win 10 64bit 1 TB DISK. Core i3 DDR3 11 2016 NEOHROŽENĚ VSTŘÍC VŠEM HERNÍM VÝZVÁM! 16 990,včetně DPH Intel 8 GB Core i3 DDR3 3 1 TB DISK Win 10 64bit ROKY ZÁRUKA + BEZSTAROSTNÝ SERVIS HAL3000 Alfa Gamer Kód: PCHS21481 procesor Intel Core

Více