Městská část Praha 11. Zápis č.8/2016. z jednání sportovní komise, konaného dne Úřad MČ Praha 11, Vidimova 1324, kancelář číslo 412

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Městská část Praha 11. Zápis č.8/2016. z jednání sportovní komise, konaného dne Úřad MČ Praha 11, Vidimova 1324, kancelář číslo 412"

Transkript

1 Městská část Praha 11 Zápis č.8/2016 z jednání sportovní komise, konaného dne Přítomni: Nepřítomni: Omluveni: Hosté: Místo jednání: Úřad MČ Praha 11, Vidimova 1324, kancelář číslo 412 Usnášeníschopnost: Datum příštího jednání: Místo příštího jednání: ano Úřad MČ Praha 11, Vidimova 1324, kancelář číslo 412 Program jednání: 1. Uvítání, schválení minulého zápisu a programu 2. Změny ve sportovní komisi 3. Projednání návrhu rozpočtu MČ Praha 11 na rok 2017 odd. tělovýchova a zájmová činnost 4. Žádost o mimořádnou dotaci Florbalový klub Jižní Město 5. Žádost o mimořádnou dotaci TJ JM Chodov 6. Situace ve sportovních klubech po neschválení dotací na ZMČ Praha 11, které proběhlo v září 7. Různé 1. Uvítání, schválení minulého zápisu a programu Předseda sportovní komise, Ing. Holý, zahájil jednání komise v 16,10 hod. Z jednání sportovní komise je omluven Ing. Kos ml., který se účastní jednání jiné komise probíhající ve stejnou dobu. Nový člen komise PhDr. Jan Jaroš je omluven, že přijde později. Sportovní komise je usnášeníschopná, přítomno je 7 členů z 9.

2 Sportovní komise se účastní vedoucí odboru školství Mgr. Martin Platz a ZS Mgr. Jakub Lepš. Úprava navrženého programu: Na návrh Ing. Urbánka byl do předloženého programu jednání sportovní komise přidán bod - Situace ve sportovních klubech po neschválení dotací na ZMČ Praha 11, které proběhlo v září. Na návrh PaedDr. Kárského bude v bodu Různé projednávána i situace na ZŠ s RVJ K Milíčovu pronájem tělocvičen pro sportující kluby. Hlasování o upraveném návrhu programu jednání: Hlasování: Přítomno: 7, pro: 7, proti: 0, zdržel se: 0 Dále proběhlo schvalování posledního zápisu jednání sportovní komise ze dne Nikdo neměl k zápisu žádné připomínky. Hlasování: Přítomno: 7, pro: 7, proti: 0, zdržel se: 0 Příchod PhDr. Jana Jaroše v 16,15 hod. Na jednání sportovní komise přišel pan Michal Horník. Proběhlo schvalování přítomnosti hosta na jednání sportovní komise. Hlasování: Přítomno: 8, pro: 5, proti: 0, zdržel se: 3 Účast hosta sportovní komise, pana Michala Horníka, byla schválena. 2. Změny ve sportovní komisi ZS Mgr. Lepš se vyjádřil k personálním změnám ve sportovní komisi novým předsedou SK se stal Ing. Daniel Holý. Pan Michal Horník byl odvolán RMČ Praha 11, usnesením č. 0988/27/R/2016, dne z funkce předsedy SK a zároveň i z funkce člena SK. ZS Mgr. Lepš uvedl důvody odvolání pana Michala Horníka (důvody uvedeny v DZ k usnesení RMČ Praha 11): 1. střet zájmů p. Horníka díky jeho aktivitám v rámci subjektu FK TJ Háje JM, který v bezesmluvním vztahu využívá parkoviště Gregorova 2. nadále trvající aktivity p. Horníka, které jsou v rozporu se závěry a usneseními sportovní komise Dále doplňuje ZS Mgr. Lepš k odvolání pana Horníka: - Pan Horník opakovaně předkládal svou koncepci sportu (vedle již existující koncepce sportu, na které pracuje odbor školství) členům sportovní komise, členům RMČ Praha 11 a ZMČ Praha 11. Koncepce sportu obsahuje materiál týkající se vzniku zapsaného ústavu, ohledně kterého se SK již usnesla, že se nebude materiálem již zabývat. - Dlouhodobě špatný způsob vedení sportovní komise (pan Horník byl téměř ve všech hlasováních sportovní komise proti).

3 - Pan Horník opakovaně vystupuje na venek za FK TJ Háje JM v souvislosti s parkovištěm Gregorova přesto, že zcela popírá spojitost s tímto subjektem. Mgr. Klíčová se vyjádřila, že nesouhlasí s odvoláním pana Horníka z funkce předsedy i člena sportovní komise. Nebylo předem řečeno, že se tento záměr chystá. Host sportovní komise, pan Horník, se vyjádřil ke zmíněným důvodům svého odvolání, které prezentoval ZS Mgr. Lepš. Dále se pan Horník vyjádřil ke své koncepci sportu, kterou předložil členům ZMČ Praha 11 z toho důvodu, aby je informoval o výhodách zapsaného ústavu. Ing. Urbánek k tomuto bodu dodal, že nebylo ze strany pana Horníka zejména vhodné, že při schvalování dotací určených na r přišel na RMČ Praha 11, kde se snažil změnit některé navržené částky u dotací, které odsouhlasila předtím sportovní komise. 3. Projednání návrhu rozpočtu MČ Praha 11 na rok 2017 odd. tělovýchova a zájmová činnost Tento bod uvedl ZS Mgr. Lepš, který k tomu řekl, že se jedná již o 3. verzi rozpočtu. Rozpočet MČ Praha 11 má být vyrovnaný. Dotační program bude v roce 2017 navýšen o finance, které MČ Praha 11 dostane od MHMP z odvodu z výherních a hracích přístrojů, tak jako každý rok. V rámci rozpočtu se diskutovalo o financích uvedených v rozpočtu na realizaci kluziště. K tomu ZS Mgr. Lepš uvedl, že se jedná o umělou ledovou plochu, která by mohla být postavena na zimní období v areálu Modré školy. V současné době je vyhodnocení poptávkového řízení připraveno do porady vedení, která rozhodne, zda se bude kluziště vůbec realizovat, neboť je jeho realizace velice finančně náročná. Mgr. Klíčová v souvislosti s kluzištěm zmínila svou účast na konferenci zimních sportů, kde se blíže hovořilo o výstavbě Areálu ledových sportů v areálu ZŠ Ke Kateřinkám. Začátek provozu je naplánován na přelom roku 2017 a Mgr. Klíčová poznamenala, že na konferenci nebyl žádný zástupce z MČ Praha 11. Větší část sportovní komise se nestavila k realizaci zimního kluziště příliš pozitivně, na druhou stranu Ing. Urbánek a Mgr. Klíčová tuto myšlenku podpořili. Vedoucí odboru školství k tomu uvedl, že se dá umělé kluziště vnímat jako před krok k plánované výstavbě Areálu zimních sportů. MČ Praha 11 chce podporovat bruslení obyvatel Jižního Města. Sportovní komise dále diskutovala v rámci rozpočtu o částce určené na pronájem pozemků hřišť. P. Šimon žádal vysvětlení, komu jsou finance za pronájem propláceny. V této souvislosti byl zmíněn i pronájem školního hřiště Schulhoffova Duklou Praha, a.s., která trénuje na pozemku, za který MČ Praha 11 platí nájemné. V současné době probíhají jednání se členy představenstva Dukly Praha, a.s. ohledně nevýhodné smlouvy pro MČ Praha 11 za pronájem areálu (jednání budou i nadále probíhat).

4 Sportovní komise se usnesla: Sportovní komise bere na vědomí předložený rozpočet s doporučením RMČ Praha 11 navýšit částku navrhovanou pro dotační program. Mimo jiné by tuto částku šlo použít z financí navrhovaných v rozpočtu na realizaci umělého kluziště ( Kč). Hlasování: Přítomno: 8, pro: 5, proti: 0, zdržel se: 3. Usnesení bylo přijato. 4. Žádost o mimořádnou dotaci Florbalový klub Jižní Město Mgr. Marešová shrnula důvody Florbalového klubu Jižní Město, z.s., proč si podal žádost o mimořádnou dotaci ve výši Kč z důvodu nově založené celostátní soutěže juniorek, díky které došlo k nárůstu nákladů na pronájem sportovní haly. Sportovní komise se vyjádřila, že je tato žádost nesystémová. Sportovní komise se usnesla: Sportovní komise nedoporučuje schválit žádost o mimořádnou dotaci podanou Florbalovým klubem Jižní Město, z.s. v požadované výši Kč. Hlasování: Přítomno: 8, pro: 7, proti: 0, zdržel se: 1 Usnesení bylo přijato. 5. Žádost o mimořádnou dotaci TJ JM Chodov Sportovní komise se usnesla: Sportovní komise nedoporučuje schválit žádost o mimořádnou dotaci podanou TJ JM Chodov, o.s. ve výši Kč. Usnesení bylo přijato. 6. Situace ve sportovních klubech po neschválení dotací na ZMČ Praha 11, které probíhalo v září Sportovní komise diskutovala o finanční situaci ve sportovních klubech po té, co zářijové zastupitelstvo neschválilo předložené dotace pro oblast sportu a volného času (II. dotační kolo) z důvodu neschváleného programu zasedání ZMČ Praha 11. Některé sportovní kluby mají zásadní problém s tím, že nemají finance na činnost ve 2. pol. roku 2016, jiné s ním nemají vůbec žádné problémy. Obecně se však sportovní komise shodla na tom, že se jedná o politický boj jednotlivých stran a hnutí, které tvoří zastupitelstvo MČ Praha 11.

5 Sportovní komise se usnesla: Sportovní komise apeluje na zastupitelstvo MČ Praha 11, aby zastupitelé přistupovali pozitivně ke schvalování sportovních dotací na zasedání ZMČ Praha Různé a) Mgr. Strnadová informovala o vyhlášeném Dotačním programu pro oblast sportu a volného času na rok b) Na návrh PaedDr. Kárského byla v rámci tohoto bodu projednávána situace na ZŠ s RVJ K Milíčovu pronájem tělocvičen pro sportující kluby, které zde trénují. Zejména má PaedDr. Kárský problém s tréninkovými hodinami pro Atletiku Jižní Město. Nejvíce tréninkových hodin zde má pan Farmačka a jeho Volejbalová škola Praha. S panem Farmačkou není snadná komunikace za účelem vzájemné dohody. Pan Kárský se snaží situaci řešit dlouhodobě dohodou. Vedoucí odboru školství a kultury k tomu dodal, že bude odbor školství vyzývat školy k doložení přehledu jednotlivých pronájmů tělocvičen a školních hřišť. Dále předložil Mgr. Platz návrh na řešení této situace - pořízení nafukovací haly jako řešení nedostatku míst pro sportovní kluby v rámci tréninkových hodin. Pořizovací cena je však velmi vysoká. Podnět sportovní komise pro RMČ Praha 11: Člen sportovní komise, PaedDr. Kárský, žádá RMČ Praha 11 o pomoc v souvislosti s přetrvávajícími problémy s pronájmem tělocvičen na ZŠ s RVJ K Milíčovu v zimním období pro rok 2016/2017 (dostatek tréninkových hodin). c) Vedoucí odboru školství a kultury předložil členům sportovní komise dotazník s uceleným přehledem o sportování dětí ze ZŠ zřízených MČ Praha 11. Dotazník je nadále odborem školství zpracováván. Sportovní komise se vyjádřila k předloženému dotazníku velmi kladně, zejména hodnotila velké množství práce, které s tím vedoucí odboru školství měl a bude ještě mít. Ing. Holý upozornil na to, že tento materiál - evidence sportující mládeže na všech ZŠ na území MČ - kterým bude MČ Praha 11 po zpracování všech dotazníků disponovat, je naprosto bezprecedentní analytická základna dat, kterou nedisponuje v takto uceleném měřítku žádná jiná organizace/instituce v ČR. Ze vzorku dotazníku však vyplývá, že nesportuje zase tak velké množství dětí, jak se předpokládalo. Vyhodnocení všech dotazníků bude předmětem jednání jedné z dalších komisí. Vzhledem k tomu, že se členové sportovní komise nedohodli na příštím termínu jednání, nebyl termín pevně stanoven. Pravděpodobně se bude komise konat ve dnech K navrhovaným termínům se budou členové komise vyjadřovat em většina hlasů rozhodne o termínu konání.

6 Předseda sportovní komise ukončil jednání sportovní komise v 18,45 hod. Přijatá usnesení: Sportovní komise bere na vědomí předložený rozpočet s doporučením RMČ Praha 11 navýšit částku navrhovanou pro dotační program. Mimo jiné by tuto částku šlo použít z financí navrhovaných v rozpočtu na realizaci umělého kluziště ( Kč). Hlasování: Přítomno: 8, pro: 5, proti: 0, zdržel se: 3. Sportovní komise nedoporučuje schválit žádost o mimořádnou dotaci podanou Florbalovým klubem Jižní Město, z.s. v požadované výši Kč. Hlasování: Přítomno: 8, pro: 7, proti: 0, zdržel se: 1 Sportovní komise nedoporučuje schválit žádost o mimořádnou dotaci podanou TJ JM Chodov, o.s. ve výši Kč. Sportovní komise apeluje na zastupitelstvo MČ Praha 11, aby zastupitelé přistupovali pozitivně ke schvalování sportovních dotací na zasedání ZMČ Praha 11. Úkoly: Náměty pro RMČ: Podnět sportovní komise pro RMČ Praha 11: Člen sportovní komise, PaedDr. Kárský, žádá RMČ Praha 11 o pomoc v souvislosti s přetrvávajícími problémy s pronájmem tělocvičen na ZŠ s RVJ K Milíčovu v zimním období pro rok 2016/2017 (dostatek tréninkových hodin). Přílohy: Presenční listina (docx) Zapsal: Schválil: Strnadová Ivana (OŠK) P11, tajemník Ing. Daniel Holý, předseda sportovní komise

Zápis č.7/2016. Městská část Praha 11. z jednání sportovní komise, konaného dne Přítomni: Nepřítomni: Omluveni: Hosté:

Zápis č.7/2016. Městská část Praha 11. z jednání sportovní komise, konaného dne Přítomni: Nepřítomni: Omluveni: Hosté: Městská část Praha 11 Zápis č.7/2016 z jednání sportovní komise, konaného dne 29.06.2016 Přítomni: Nepřítomni: Omluveni: Hosté: Místo jednání: Úřad MČ Praha 11, Vidimova 1324, kancelář číslo 412 Usnášeníschopnost:

Více

ZÁPIS z 14. zasedání Zastupitelstva městské části Praha 11, které se konalo dne

ZÁPIS z 14. zasedání Zastupitelstva městské části Praha 11, které se konalo dne ZÁPIS z 14. zasedání Zastupitelstva městské části Praha 11, které se konalo dne 02.03.2016 Přítomni: Omluveni: Přizváni: Předsedající: Ověřovatelé: Viz. prezenční listina tajemnice úřadu 10 zaměstnanců

Více

Městská část Praha 11. Zápis č.8/2016. z jednání komise pro výchovu a vzdělávání, konaného dne

Městská část Praha 11. Zápis č.8/2016. z jednání komise pro výchovu a vzdělávání, konaného dne Městská část Praha 11 Zápis č.8/2016 z jednání komise pro výchovu a vzdělávání, konaného dne 11.10.2016 Přítomni: Nepřítomni: Omluveni: Hosté: Místo jednání: ZŠ Campanus, Jírovcovo náměstí, 17:30 Usnášeníschopnost:

Více

Městská část Praha 11. Zápis č.9/2016. z jednání komise pro životní prostředí, konaného dne

Městská část Praha 11. Zápis č.9/2016. z jednání komise pro životní prostředí, konaného dne Městská část Praha 11 Zápis č.9/2016 z jednání komise pro životní prostředí, konaného dne 07.12.2016 Přítomni: Nepřítomni: Omluveni: Hosté: Místo jednání: zasedací místnost ÚMČ Praha 11, Vidimova 1324,

Více

Zápis č. 10. z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova. ze dne

Zápis č. 10. z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova. ze dne Zápis č. 10 z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova ze dne 11. 1. 2016 Přítomni: Nepřítomni: Ing. Michal Majer Mgr. Přemysl Dvorský, Ph.D. Mgr. Petr Kouba Mgr. Ivana Grigárková

Více

Zápis č. 1/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7

Zápis č. 1/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7 Zápis č. 1/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7 Datum jednání: 21. 01. 2019 Místo jednání: kancelář č. 22, nábř. kpt. Jaroše 1000 Začátek jednání: 17:05 hodin Konec jednání:

Více

Z á p i s. Zahájení: 15:35 hodin

Z á p i s. Zahájení: 15:35 hodin Z á p i s z VI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne 22.9. 2011 v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno... Zahájení: 15:35 hodin Přítomni: viz prezenční listina

Více

Městská část Praha 11. Zápis č.18. z jednání dopravní a bezpečnostní komise, konaného dne ÚMČ Praha 11, zasedací místnost "C"

Městská část Praha 11. Zápis č.18. z jednání dopravní a bezpečnostní komise, konaného dne ÚMČ Praha 11, zasedací místnost C Městská část Praha 11 Zápis č.18 z jednání dopravní a bezpečnostní komise, konaného dne 08.12.2016 Přítomni: Nepřítomni: Omluveni: Hosté: Místo jednání: Usnášeníschopnost: Datum příštího jednání: Místo

Více

ZÁPIS Č. 1 Z JEDNÁNÍ VÝBORU PRO DOTAČNÍ POLITIKU ZMČ PRAHA 3 (dále také Výbor, nebo DV)

ZÁPIS Č. 1 Z JEDNÁNÍ VÝBORU PRO DOTAČNÍ POLITIKU ZMČ PRAHA 3 (dále také Výbor, nebo DV) ZÁPIS Č. 1 Z JEDNÁNÍ VÝBORU PRO DOTAČNÍ POLITIKU ZMČ PRAHA 3 (dále také Výbor, nebo DV) Datum jednání: 19. 2. 2019 Místo jednání: zasedací místnost č. 218, Havlíčkovo nám. 9, Praha 3 Začátek jednání: Konec

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í. č. 259 ze dne Poskytnutí dotací mimo vyhlášené dotační programy 2016

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í. č. 259 ze dne Poskytnutí dotací mimo vyhlášené dotační programy 2016 č.j.: 961/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č. 259 ze dne 20.12.2016 Poskytnutí dotací mimo vyhlášené dotační programy 2016 Zastupitelstvo městské části I. b e r e

Více

Z Á P I S z 6. jednání sportovní komise rady města konaného dne

Z Á P I S z 6. jednání sportovní komise rady města konaného dne OKRM/81/2018/Z/41 Volební období 7 (2014-2018) Z Á P I S z 6. jednání konaného dne 22. 5. 2018 Přítomni: Jaroslav Berka, Martin Brůha, Mgr. Jiří Filip, Jan Hrdý, Jaroslav Kotnauer, Kryštof Kratochvíl,

Více

Zápis č. 4 z jednání Výboru pro dotační politiku Zastupitelstva městské části Praha 3

Zápis č. 4 z jednání Výboru pro dotační politiku Zastupitelstva městské části Praha 3 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 VÝBOR PRO DOTAČNÍ POLITIKU ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis č. 4 z jednání Výboru pro dotační politiku Zastupitelstva městské části Praha 3 Datum jednání: 05.09. 2016 Místo jednání:

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 5. mimořádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 30. 3. 2011 v 17:00 hod. Přítomni: M. Douša; Bc. F. Gaspar; Mgr. et Mgr. S. Hasenkopfová; Ing. A. Háněl;

Více

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 05. 03. 2015 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í. č. 224 ze dne Poskytnutí dotací mimo vyhlášené dotační programy 2016

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í. č. 224 ze dne Poskytnutí dotací mimo vyhlášené dotační programy 2016 č.j.: 719/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č. 224 ze dne 20.09.2016 Poskytnutí dotací mimo vyhlášené dotační programy 2016 Zastupitelstvo městské části I. b e r e

Více

Městská část Praha Ďáblice ZÁPIS ze 6. zasedání zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne od hod v Obecním domě v Ďáblicích

Městská část Praha Ďáblice ZÁPIS ze 6. zasedání zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne od hod v Obecním domě v Ďáblicích Městská část Praha Ďáblice ZÁPIS ze 6. zasedání zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne 19. 8. 2015 od 20.00 hod v Obecním domě v Ďáblicích Přítomni: Mgr. Markéta Bouzková, Tatjana Dohnalová, Ing.

Více

ZÁPIS. o průběhu 22/VI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Chrlice, konaného dne 6. 11. 2013

ZÁPIS. o průběhu 22/VI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Chrlice, konaného dne 6. 11. 2013 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI, CHRLICKÉ NÁM. 4, 643 00 BRNO ZÁPIS o průběhu 22/VI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Chrlice, konaného dne 6. 11. 2013 Zahájení zasedání: 17.00 hodin Místo konání

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin OBEC OLŠANY U PROSTĚJOVA Olšany u Prostějova 50, 798 14 Olšany u Prostějova Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin Přítomní: Milan

Více

Zápis č. 14. z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova. ze dne

Zápis č. 14. z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova. ze dne Zápis č. 14 z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova ze dne 9. 5. 2016 Přítomni: Nepřítomni: Mgr. Ivo Kohl Mgr. Petr Kouba Vladimír Kočara Mgr. Bc. Věra Václavíčková Mgr. Marie

Více

Z Á P I S. z 16. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice

Z Á P I S. z 16. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice Z Á P I S z 16. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice Datum konání: 7. 12. 2016 Řízení: Ing. Alinčová Lenka Přítomni: 11 členů Zastupitelstva MČ od 18.00 hod 10 členů Zastupitelstva MČ od 18.55 hod

Více

Zápis z jednání Komise sportovní Rady města Tišnova ze dne 4. 11. 2015

Zápis z jednání Komise sportovní Rady města Tišnova ze dne 4. 11. 2015 Zápis z jednání Komise sportovní Rady města Tišnova ze dne 4. 11. 2015 Začátek: 17.00 hod Konec: 19.45 hod Místo: zasedací místnost, radnice Přítomni: M. Sebera, M. Babák, P. Jůza, M. Krupková (odešla

Více

ZÁPIS z 11. zasedání Zastupitelstva městské části Praha 11, které se konalo dne

ZÁPIS z 11. zasedání Zastupitelstva městské části Praha 11, které se konalo dne ZÁPIS z 11. zasedání Zastupitelstva městské části Praha 11, které se konalo dne 12.11.2015 Přítomni: Omluveni: Přizváni: Předsedající: Ověřovatelé: 39 členů zastupitelstva 20 zaměstnanců úřadu 38 hostů

Více

MČ PRAHA - BŘEZINĚVES U Parku 140/3, 182 00 Praha 8. Zápis ze zasedání Zastupitelstva MČ Praha Březiněves Číslo: 13 Datum: 1.11.

MČ PRAHA - BŘEZINĚVES U Parku 140/3, 182 00 Praha 8. Zápis ze zasedání Zastupitelstva MČ Praha Březiněves Číslo: 13 Datum: 1.11. MČ PRAHA - BŘEZINĚVES U Parku 140/3, 182 00 Praha 8 Zápis ze zasedání Zastupitelstva MČ Praha Březiněves Číslo: 13 Datum: 1.11.2012 Zasedání bylo zahájeno v 17.00 hod. starostou Ing. Jiřím Haramulem. Přítomní

Více

Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 7/2017 konaného dne

Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 7/2017 konaného dne Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 7/2017 konaného dne 23. 11. 2017 Přítomni: 1. Petr Vaněk 8. Josef Hnik 2. Karel Borek 9. Tomáš Kučera 3. Stanislava

Více

KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 12/2015

KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 12/2015 STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO, MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 12/2015 z 12. zasedání konaného dne 08.09.2015 od 16:00 hod. na ÚMČ BS, Dominikánská 2, v zasedací

Více

Přítomni: členové ZMČ... 43 (2 omluveni) hosté.. 75

Přítomni: členové ZMČ... 43 (2 omluveni) hosté.. 75 Z á z n a m z 12. (mimořádného) zasedání Zastupitelstva Městské části Praha 8 konaného ve čtvrtek dne 15. listopadu 2012 od 15:00 hodin ve velkém sále "bílého domu" v Praze 8 Libni, U Meteoru 6 Přítomni:

Více

Zápis z valné hromady MAS Šumperský venkov, z.s. konané dne v Dolních Studénkách

Zápis z valné hromady MAS Šumperský venkov, z.s. konané dne v Dolních Studénkách Zápis z valné hromady MAS Šumperský venkov, z.s. konané dne 15. 12. 2015 v Dolních Studénkách Jednání zahájeno v 18:00 hod. Přítomni: viz prezenční listina, která tvoří nedílnou přílohu tohoto zápisu.

Více

Zápis z jednání Komise školské, pro děti, mládež a rodinu Rady města Tišnova ze dne 18. 6. 2015

Zápis z jednání Komise školské, pro děti, mládež a rodinu Rady města Tišnova ze dne 18. 6. 2015 Zápis z jednání Komise školské, pro děti, mládež a rodinu Rady města Tišnova ze dne 18. 6. 2015 Začátek: 16.00 hodin Ukončení: 17.30 hodin Přítomni: L. Borková, B. Bauer, J. Konečná, L. Šmardová, P. Kappelová,

Více

KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 1/2014

KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 1/2014 STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO, MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 1/2014 z 1. zasedání konaného dne 27. 11. 2011 od 16:00 hod. na ÚMČ BS, Dominikánská 2, v zasedací

Více

Hosté: Mgr.Šmíd ředitel školy Mgr. Jan Čižinský starosta Klára Cibulková předsedkyně Školské rady ZŠ TGM, Ortenovo nám. Usnášení schopná: ANO - NE

Hosté: Mgr.Šmíd ředitel školy Mgr. Jan Čižinský starosta Klára Cibulková předsedkyně Školské rady ZŠ TGM, Ortenovo nám. Usnášení schopná: ANO - NE Zápis z 3. jednání Výboru pro výchovu a vzdělávání ZMČ Praha 7, (dále jen VVV ZMČ P7) konaného dne 2. 3. 2016 od 17.00 do 19.15 hod. v ZŠ TGM, Ortenovo náměstí, Praha 7 Seznam členů výboru: David Večeřa

Více

Zápis 6/2013 z jednání zasedání zastupitelstva obce Okrouhlá Radouň konaného dne 7.6.2013 od 19.00 hod. v budově obecního úřadu

Zápis 6/2013 z jednání zasedání zastupitelstva obce Okrouhlá Radouň konaného dne 7.6.2013 od 19.00 hod. v budově obecního úřadu Zápis 6/2013 z jednání zasedání zastupitelstva obce Okrouhlá Radouň konaného dne 7.6.2013 od 19.00 hod. v budově obecního úřadu Přítomní: Holický Jaroslav, Kolář František, Leitner Zdeněk, Rak Martin,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 2. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 20. 12. 2010 v 17:00 hod. Městský dům, U Malé řeky 3 Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé:

Více

Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00

Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00 Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 29.4.2013 v 19:00 Ve Studené dne 30.4.2013 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah Obsah... 1 1. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele... 2 2.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě č. 1/2018 ze dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě č. 1/2018 ze dne Lhota u Příbramě, 18. 1. 2018 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě č. 1/2018 ze dne 17. 1. 2018 Přítomni: Vladimír Drmla, Mgr. Jiří Kadlec, Ing. Miroslav Machuta, Martin Hošek, Bc. David

Více

Omluven: Ing. Tomáš Fatrdle. Ověřovatelé zápisu: RNDr. Martin Smrček, PhDr. Vladimír Novotný

Omluven: Ing. Tomáš Fatrdle. Ověřovatelé zápisu: RNDr. Martin Smrček, PhDr. Vladimír Novotný Městská část Praha Ďáblice ZÁPIS ze 19. veřejného zasedání zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne 16. 6. 2014 od 18.00 hod v ZŠ U Parkánu 17, Praha 8 Přítomni: Mgr. Markéta Bouzková, Tatjana Dohnalová,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED

MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED bod jednání číslo 28 Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o

Více

Přítomni: David Večeřa, Jakub Novák, Mgr. Romana Růžičková, Mgr. Alice Velková, Zdeněk Gajdůšek, Mgr. Linda Sokačová, PhDr.

Přítomni: David Večeřa, Jakub Novák, Mgr. Romana Růžičková, Mgr. Alice Velková, Zdeněk Gajdůšek, Mgr. Linda Sokačová, PhDr. Zápis ze 6. jednání Výboru pro výchovu a vzdělávání ZMČ Praha 7, (dále jen VVV ZMČ P7) konaného dne 1. 6. 2016 od 17.00 do 19.15 hod. v ZŠ Tusarova 21, Praha 7 Seznam členů výboru: David Večeřa předseda,

Více

Městská část Praha 11. Zápis č.8. z jednání sociální a zdravotní komise, konaného dne

Městská část Praha 11. Zápis č.8. z jednání sociální a zdravotní komise, konaného dne Městská část Praha 11 Zápis č.8 z jednání sociální a zdravotní komise, konaného dne 06.10.2016 Přítomni: Nepřítomni: Omluveni: Hosté: Místo jednání: Usnášeníschopnost: Datum příštího jednání: Místo příštího

Více

Z Á P I S. ze 16. zasedání zastupitelstva MČ Praha Kunratice. Datum konání: 12. prosince 2012. Ing. Potluka Oto, Ph.D.

Z Á P I S. ze 16. zasedání zastupitelstva MČ Praha Kunratice. Datum konání: 12. prosince 2012. Ing. Potluka Oto, Ph.D. Z Á P I S ze 16. zasedání zastupitelstva MČ Praha Kunratice Datum konání: 12. prosince 2012 Řízení: Přítomni: Omluveni: Ing. Lenka Alinčová 8 členů Zastupitelstva MČ dle presenční listiny Ing. Potluka

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:03 hod a všechny přivítal. Starosta obce konstatoval, že informace o konání zasedání

Více

Zápis č. 6. z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova. ze dne

Zápis č. 6. z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova. ze dne Zápis č. 6 z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova ze dne 20. 7. 2015 Přítomni: Nepřítomni: Pavel Košutek Mgr. Bc. Věra Václavíčková Ing. Michal Majer Mgr. Petr Kouba Mgr. Přemysl

Více

Zápis č. 6/2014. konaného dne 30. prosince 2014 od 13.30 hodin

Zápis č. 6/2014. konaného dne 30. prosince 2014 od 13.30 hodin Zápis č. 6/2014 z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí konaného dne 30. prosince 2014 od 13.30 hodin 1. Úvodní slovo Jednání zahájil a vedl starosta obce Ing. Milan Žďárek. Přítomno 13

Více

Zápis č. 7/2016. ze zasedání zastupitelstva obce Kamenné Žehrovice konaného dne v 18 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu.

Zápis č. 7/2016. ze zasedání zastupitelstva obce Kamenné Žehrovice konaného dne v 18 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu. Zápis č. 7/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenné Žehrovice konaného dne 20.10. 2016 v 18 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu. Jednání probíhalo od 18:00 do 18:50 hodin Přítomní zastupitelé:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 15. 12. 2014, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 15. 12. 2014, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 15. 12. 2014, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Martin Habáň, Martina Burjanová,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 333 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 333 ze dne Rada městské části U S N E S E N Í č. 333 ze dne 03.06.2019 Revokace usnesení RMČ č. 134 ze dne 11. 3. 2019 Dotace z dotačního fondu městské části Praha 3 pro rok 2019 Rada městské části I. b e r e n a

Více

Městská část Praha 11. Zápis č.13. z jednání dopravní a bezpečnostní komise, konaného dne

Městská část Praha 11. Zápis č.13. z jednání dopravní a bezpečnostní komise, konaného dne Městská část Praha 11 Zápis č.13 z jednání dopravní a bezpečnostní komise, konaného dne 07.06.2016 Přítomni: Nepřítomni: Omluveni: Hosté: Místo jednání: Usnášeníschopnost: Datum příštího jednání: Místo

Více

Přítomni: David Večeřa předseda, Mgr. Linda Sokačová místopředsedkyně, Mgr. Alice Velková, PhDr. Michal Kotas (příchod 17:20 hod.

Přítomni: David Večeřa předseda, Mgr. Linda Sokačová místopředsedkyně, Mgr. Alice Velková, PhDr. Michal Kotas (příchod 17:20 hod. Zápis z 14. jednání Výboru pro výchovu a vzdělávání ZMČ Praha 7 (dále jen VVV ZMČ P7) konaného dne 18. 5. 2017 od 17:00 do 18:00 hod. v zasedací místnosti č. 225 úřadu MČ Praha 7 Seznam členů výboru: David

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 14. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 28. 11. 2012 v 18:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Mgr. et Mgr. S.

Více

USNESENÍ Z JEDNÁNÍ FINANČNÍHO VÝBORU ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA 13 KONANÉHO DNE

USNESENÍ Z JEDNÁNÍ FINANČNÍHO VÝBORU ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA 13 KONANÉHO DNE USNESENÍ Z JEDNÁNÍ FINANČNÍHO VÝBORU ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA 13 KONANÉHO DNE 9. 11. 2015 Jednání se zúčastnili: Za FV ZMČ: David Zelený, Ing. Michal Drábek, Ing. Kateřina Helikarová, Mgr. Štěpán Hošna,

Více

Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 04/2014, konané dne 26. února 2014

Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 04/2014, konané dne 26. února 2014 Zahájení Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 04/2014, konané dne 26. února 2014 Schůzi Rady města zahájil v 9:03 hodin Ing. Tomáš Komprs - starosta města Tišnova. Přítomno: 5 členů - RM je usnášeníschopná.

Více

OBEC LKÁŇ. Přítomni: Pavel Foriš, Petr Wagner, Jan Rauch, Karel Novák, Zdeněk Prevužňák,Vladimír Kühnel, Omluveni: Jan Rauch ml.

OBEC LKÁŇ. Přítomni: Pavel Foriš, Petr Wagner, Jan Rauch, Karel Novák, Zdeněk Prevužňák,Vladimír Kühnel, Omluveni: Jan Rauch ml. OBEC LKÁŇ Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva Obce Lkáň č. j. 10 /2016, které se konalo dne 17. 12. 2016 od 17,00 hod. v budově Obecního úřadu. Přítomni: Pavel Foriš, Petr Wagner, Jan Rauch, Karel

Více

USNESENÍ Z JEDNÁNÍ FINANČNÍHO VÝBORU ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA 13 KONANÉHO DNE 13. 7. 2015

USNESENÍ Z JEDNÁNÍ FINANČNÍHO VÝBORU ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA 13 KONANÉHO DNE 13. 7. 2015 USNESENÍ Z JEDNÁNÍ FINANČNÍHO VÝBORU ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA 13 KONANÉHO DNE 13. 7. 2015 Jednání se zúčastnili: Za FV ZMČ: David Zelený, Ing. Michal Drábek, Ing. Kateřina Helikarová, Ing. Jan Zeman, CSc.,

Více

ZÁPIS z 5. schůze Zastupitelstva obce Provodov,

ZÁPIS z 5. schůze Zastupitelstva obce Provodov, ZÁPIS z 5. schůze Zastupitelstva obce Provodov, konané dne 2.2.2015 v 19 hodin v kulturním domě Provodov Přítomní zastupitelé: Ing. Marek Prachař, Alfons Slovák DiS., Mgr. Jana Černá, Petra Družbová, Mgr.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva (4/2013) obce Cotkytle konaného ve středu od hod v zasedací místnosti Obecního úřadu v Cotkytli

Zápis ze zasedání zastupitelstva (4/2013) obce Cotkytle konaného ve středu od hod v zasedací místnosti Obecního úřadu v Cotkytli Zápis ze zasedání zastupitelstva (4/2013) obce Cotkytle konaného ve středu 27. 11. 2013 od 17.00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu v Cotkytli Přítomni: Omluveni: Ing. Prokop Holý, Vlastimil Jureček,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Den konání: 12.12.2018 Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Přítomni: starosta místostarosta členové zastupitelstva omluven hospodářka obce

Více

Zápis č. 1/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 1/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 1/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 7. 1. 2016 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Věra Brambůrková, Vlastimil

Více

Zápis č. 3 z jednání Výboru pro dotační politiku Zastupitelstva městské části Praha 3

Zápis č. 3 z jednání Výboru pro dotační politiku Zastupitelstva městské části Praha 3 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 VÝBOR PRO DOTAČNÍ POLITIKU ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis č. 3 z jednání Výboru pro dotační politiku Zastupitelstva městské části Praha 3 Datum jednání: 23. 5. 2016 Místo jednání:

Více

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 20. 1. 2019 od 18.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny Omluveni : p. Petrželka 1)

Více

Přítomni: David Večeřa, Mgr. Romana Růžičková, Mgr. Alice Velková, PhDr. Michal Kotas (příchod 17:16 hod.), Zdeněk Gajdůšek (příchod 18:10 hod.

Přítomni: David Večeřa, Mgr. Romana Růžičková, Mgr. Alice Velková, PhDr. Michal Kotas (příchod 17:16 hod.), Zdeněk Gajdůšek (příchod 18:10 hod. Záznam z 11. jednání Výboru pro výchovu a vzdělávání ZMČ Praha 7 (dále jen VVV ZMČ P7) konaného dne 15.2.2017 od 17:00 do 18:45 hod. v zasedací místnosti č. 225, ÚMČ Praha 7 Seznam členů výboru: David

Více

Městská část Praha 11. Zápis č.2. z jednání bytové komise, konaného dne zasedací místnost "C" ÚMČ Praha 11, Ocelíkova 672, Praha 4

Městská část Praha 11. Zápis č.2. z jednání bytové komise, konaného dne zasedací místnost C ÚMČ Praha 11, Ocelíkova 672, Praha 4 Městská část Praha 11 Zápis č.2 z jednání bytové komise, konaného dne 12.02.2015 Přítomni: Nepřítomni: Omluveni: Hosté: Místo jednání: zasedací místnost "klub" ÚMČ Praha 11, Ocelíkova 672, Praha 4 Usnášeníschopnost:

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 12. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 20. 6. 2016 v 17:30 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Ing. Zuzana Vejvodová;

Více

Z Á P I S. Datum konání: 20. prosince 2010. 2 (MUDr. Mandík Miloslav pan Vraný Jiří) ověřili zápis vč. usnesení bez připomínek. Ing.

Z Á P I S. Datum konání: 20. prosince 2010. 2 (MUDr. Mandík Miloslav pan Vraný Jiří) ověřili zápis vč. usnesení bez připomínek. Ing. Z Á P I S z 2. zasedání zastupitelstva MČ Praha Kunratice Datum konání: 20. prosince 2010 Řízení: Přítomni: Omluveni: Ing. Alinčová Lenka 9 členů zastupitelstva MČ dle presenční listiny 2 (MUDr. Mandík

Více

ZO ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PETRŮVKY ZE DNE Místo a čas konání: kancelář Obecního úřadu, hod hod.

ZO ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PETRŮVKY ZE DNE Místo a čas konání: kancelář Obecního úřadu, hod hod. ZO-43-2013 ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PETRŮVKY ZE DNE 10.12.2013 Místo a čas konání: kancelář Obecního úřadu, 18.00 hod.-19.00 hod. Přítomni: Omluven: Hosté: Miloslav Vrlík, Jaroslav Novotný,

Více

Z Á P I S. ze 17. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice

Z Á P I S. ze 17. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice Z Á P I S ze 17. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice Datum konání: 1. 2. 2017 Řízení: Ing. Alinčová Lenka Přítomni: 9 členů Zastupitelstva MČ od 18.35 hod 10 členů Zastupitelstva MČ od 19.15 hod

Více

Městská část Praha 11. Zápis č.20. z jednání komise pro strategické územní plánování, konaného dne

Městská část Praha 11. Zápis č.20. z jednání komise pro strategické územní plánování, konaného dne Městská část Praha 11 Zápis č.20 z jednání komise pro strategické územní plánování, konaného dne 24.11.2016 Přítomni: Nepřítomni: Omluveni: Hosté: Místo jednání: zasedací místnost "C" ÚMČ Praha 11 Usnášeníschopnost:

Více

Zápis z jednání Výboru finančního (FV) Zastupitelstva městské části Praha 3

Zápis z jednání Výboru finančního (FV) Zastupitelstva městské části Praha 3 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 VÝBOR FINANČNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis z jednání Výboru finančního (FV) Zastupitelstva městské části Praha 3 Datum jednání: 1. 6. 2015 Místo jednání: Zasedací místnost č.

Více

Z Á P I S. Bod 1. Zahájení a schválení pomocného sčitatele hlasů na 3. zasedání ZMČ Brno Královo Pole

Z Á P I S. Bod 1. Zahájení a schválení pomocného sčitatele hlasů na 3. zasedání ZMČ Brno Královo Pole Zastupitelstvo městské části Brno Královo Pole Z Á P I S z 3. zasedání Zastupitelstva městské části Brno Královo Pole, konaného v pondělí dne 27. prosince 2011 v 16,30 hod. v zasedací místnosti Úřadu městské

Více

MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED

MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED bod jednání číslo 17 Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o

Více

z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 26. listopadu 2007

z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 26. listopadu 2007 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 26. listopadu 2007 Přítomni: Ivana Vlková, Michaela Juzková, Josef Brouček, Josef Novák, Josef Lácha Omluven: Vlasta Tišlerová, Stanislav

Více

Zápis č. 1/2019 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova

Zápis č. 1/2019 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova Materiál číslo: 11 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 30.01.2019 Předkládá Ing. Čermáková Libuše - předsedkyně výboru Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu s ohledem na ochranu

Více

ZÁPIS Z 3. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HRADIŠTĚ DNE

ZÁPIS Z 3. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HRADIŠTĚ DNE ZÁPIS Z 3. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HRADIŠTĚ DNE 29.06.2018 I. Základní informace 1. Zasedání zastupitelstva byli přítomni: Pavel Šubrt, Václav Chrz, Marie Somrová a Jakub Dvořák. 2. Omluveni ze zasedání

Více

Finanční odbor. Zápis č. 2 z jednání sportovní komise

Finanční odbor. Zápis č. 2 z jednání sportovní komise nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 16 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 28349/2014 Počet listů dokumentu: 5 Počet listů příloh: 4 Spisový znak: 101.2.3 V Lanškrouně dne 22. srpna 2014

Více

Z Á P I S. z 11. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice

Z Á P I S. z 11. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice Z Á P I S z 11. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice Datum konání: 23.3. 2016 Řízení: Ing. Alinčová Lenka Přítomni: 11 členů Zastupitelstva MČ od 18.00 hod 9 členů Zastupitelstva MČ od 18.05 hod

Více

Zápis č. 23 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne

Zápis č. 23 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne Zápis č. 23 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 26. 6. 2014 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Omluveni: Jana Boučková Hosté: viz. prezenční listina Zasedání zastupitelstva obce

Více

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012.

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 18,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

ZÁPIS č. 10/2010 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skřivany

ZÁPIS č. 10/2010 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skřivany ZÁPIS č. 10/2010 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skřivany Místo konání: OÚ Skřivany Dne: 13.12.2010 Od: 18.00 hodin Ukončeno: 19.50 hodin PŘÍTOMNI: NEPŘÍTOMEN: OMLUVENI: V. Futera, Mgr. J. Suchánek,

Více

ZÁPIS z 23. zasedání Zastupitelstva městské části Praha 11, které se konalo dne

ZÁPIS z 23. zasedání Zastupitelstva městské části Praha 11, které se konalo dne ZÁPIS z 23. zasedání Zastupitelstva městské části Praha 11, které se konalo dne 16.11.2016 Přítomni: Omluveni: Přizváni: Předsedající: Ověřovatelé: 42 členů zastupitelstva 16 zaměstnanců úřadu 10 hostů

Více

Z á p i s. Zahájení: 15:30 hodin

Z á p i s. Zahájení: 15:30 hodin Z á p i s z X. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne 21. 6. 2012 v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno... Zahájení: 15:30 hodin Přítomni: viz prezenční listina

Více

Z Á P I S. Číslo: z jednání Akademického senátu LF OU

Z Á P I S. Číslo: z jednání Akademického senátu LF OU Strana: 1/21 Prezenční listina Přítomni: Durďáková, Dvořáček, Grundmann, Chylíková, Kovalová, Krupa, Kubančáková, Neiser, Pálmaiová, Rychlý, Sikorová, Sochorová, Šácha Hosté: Martínek, Závacká Omluveni:

Více

Návrh programu ustavujícího zasedání:

Návrh programu ustavujícího zasedání: Zápis z ustavujícího zasedání členů Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 29. 10. 2018 v 18,00 hodin v sále Kulturního domu v Nýrsku -------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z 6. zasedání AS FPE konaného dne

Zápis z 6. zasedání AS FPE konaného dne Akademický senát Fakulty pedagogické Západočeské univerzity v Plzni Zápis z 6. zasedání AS FPE konaného dne 1. 10. 2014 Prezence AS FPE viz tabulka o hlasování Přítomno: 15 členů; Omluveno: 4 členové;

Více

Zápis č. 4/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 8. listopadu 2017 od 17:30 hodin v krizové místnosti

Zápis č. 4/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 8. listopadu 2017 od 17:30 hodin v krizové místnosti Zápis č. 4/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 8. listopadu 2017 od 17:30 hodin v krizové místnosti Přítomni: Členové Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova:

Více

Zápis ze 13. jednání Výboru dopravy a bezpečnosti ZMČ Praha 15 ze dne

Zápis ze 13. jednání Výboru dopravy a bezpečnosti ZMČ Praha 15 ze dne Zápis ze 13. jednání Výboru dopravy a bezpečnosti ZMČ Praha 15 ze dne 20.4. 2016. Přítomni: dle presenční listiny - p. Ducko, p. Beran, Ing. Neumann, p. Polomis omluven : p. Nauč, Ing.arch. Filipovič,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 36. řádné jednání rady městské části, konané dne 8. 12. 2010 v 15:30 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Háněl, Klímová, Hasenkopfová,

Více

KARLOVARSKÝ KRAJ. Výbor pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost. Zastupitelstva Karlovarského kraje

KARLOVARSKÝ KRAJ. Výbor pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost. Zastupitelstva Karlovarského kraje KARLOVARSKÝ KRAJ Výbor pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost Zastupitelstva Karlovarského kraje U s n e s e n í z 11. zasedání Výboru pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost Zastupitelstva Karlovarského

Více

Město Hostivice. ZÁPIS z jednání Rady města Hostivice č. 2/2012 konaného dne od 16,00 hod. do 17,05 hod.

Město Hostivice. ZÁPIS z jednání Rady města Hostivice č. 2/2012 konaného dne od 16,00 hod. do 17,05 hod. * Z důvodu zajištění ochrany osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejňováno upravené znění usnesení Rady města Hostivice s omezeným

Více

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 26.10.2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 27. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

Zápis z jednání Finančního výboru Zastupitelstva Kraje Vysočina č. 8/2017 konaného dne

Zápis z jednání Finančního výboru Zastupitelstva Kraje Vysočina č. 8/2017 konaného dne Přítomni: Zápis z jednání Finančního výboru Zastupitelstva Kraje Vysočina č. 8/2017 konaného dne 7. 12. 2017 1. Jaromír Pařík 6. Zdeněk Tůma 2. Ladislav Kobrle 7. Miroslav Houška (předseda) 3. Jan Tecl

Více

MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED

MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED bod jednání číslo 9 Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně

Více

Zápis z 29. zasedání Finančního výboru ZM

Zápis z 29. zasedání Finančního výboru ZM 1/8 ZM Přítomni: viz. presenční listina Omluveni: p. Rychtaříková, p. Šimoník Neomluveni: Hosté: p. Nebřenská Zasedání řídi: JUDr. Karel Bubeník Zasedání zahájeno v 16.00 hodin, ukončeno v 17.00 hodin.

Více

Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 5. 9. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 23. 12. 2015 od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení

Více

Usnášení schopná: ANO - NE. Program jednání:

Usnášení schopná: ANO - NE. Program jednání: Zápis z 2. jednání Výboru pro výchovu a vzdělávání ZMČ Praha 7, (dále jen VVV ZMČ P7) konaného dne 3. 2. 2016 od 18.00 do 19.15 hod. v MŠ Na Výšinách 1075/3, Praha 7 Seznam členů výboru: David Večeřa předseda,

Více

Zápis z 15. jednání Finančního výboru Zastupitelstva města Česká Lípa, které se konalo dne od hodin

Zápis z 15. jednání Finančního výboru Zastupitelstva města Česká Lípa, které se konalo dne od hodin Zastupitelstva města, které se Strana č. 1 /5 Přítomni: Kozák Roman, Panc Oldřich, Rychtaříková Jana, Volfová Jitka, Strnad Miroslav, Svoboda Petr, Zajícová Jana, Ulbrich Jaroslav, Dědečková Andrea přítomna

Více

Šaroun M., Žilka L., Klepl M., Ing. Končický Milan, Ing. Štefanová Zdena, Havlíčková Hana. ostatní :

Šaroun M., Žilka L., Klepl M., Ing. Končický Milan, Ing. Štefanová Zdena, Havlíčková Hana. ostatní : Zápis z veřejného mimořádného zasedání obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 27.2.2004 v zasedací místnosti obecního úřadu, od 18.00 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Z Á P I S č. 15. z 15. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 15. z 15. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 15 z 15. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 2. 5. 2012 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Z Á P I S č. 6/2016 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne

Z Á P I S č. 6/2016 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne Z Á P I S č. 6/2016 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 14. 6. 2016 Zahájení Jednání majetkové komise zahájil předseda Aleš Navrátil v 15:35 hod v krizové místnosti budovy Radnice. Přítomno:

Více

ZÁPIS č. 1 ze zasedání Komise pro národnostní menšiny a sociální začleňování Rady Libereckého kraje ze dne

ZÁPIS č. 1 ze zasedání Komise pro národnostní menšiny a sociální začleňování Rady Libereckého kraje ze dne ZÁPIS č. 1 ze zasedání Komise pro národnostní menšiny a sociální začleňování Rady Libereckého kraje ze dne 26.02. 2014 Přítomni na jednání: - viz prezenční listina, která je přílohou tohoto zápisu Omluven:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze 75. zasedání zastupitelů obce Bratčice, konaného dne 6. 10. 2014 od 19 hod v budově Obecního úřadu Bratčice 49. Přítomni: Havránek V., Kotrba Vl.,

Více

Zápis č. 1 z jednání Výboru pro dotační politiku Zastupitelstva městské části Praha 3

Zápis č. 1 z jednání Výboru pro dotační politiku Zastupitelstva městské části Praha 3 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 VÝBOR PRO DOTAČNÍ POLITIKU ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis č. 1 z jednání Výboru pro dotační politiku Zastupitelstva městské části Praha 3 Datum jednání: 18. 02. 2016 Místo jednání:

Více