Z Á P I S. ZO schvaluje poměrem hlasů program jednání ZO ze dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Z Á P I S. ZO schvaluje poměrem hlasů program jednání ZO ze dne"

Transkript

1 1 Z Á P I S ze 13. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk, Ing. Macháček Libor, Ing. Čermáková Jiřina, Kravčík Libor,Ing. Haladej. Omluven byl R. Urbiš. Zasedání je usnášení schopné, zápis provede T. Filínová, ověřen bude ing. Jiřinou Čermákovou a Zbyňkem Prokopem. Zahájení zasedání v hodin v zasedací místnosti OÚ. Zasedání bylo ukončeno ve 20,30 hodin. Starostka obce dala hlasovat o návrhu programu 13. zasedání ZO. Zastupitelstvo obce schvaluje následující program jednání: 1.Kontrola usnesení posledního zasedání ZO 2.Stav portfolia Pioneer pro obec Staříč 3.Žádost o fin. výpomoc SK Ostrava, Petr Matýsek 4.Smlouva o dílo zpracování žádosti o dotaci Stabilizace svahu v lokalitě Kamenná 5.Žádost o vybudování dešťové kanalizace Žižková Taťána 6. Rozpočtové opatření č. 3/ Smlouva o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene č. IP (Staříč Hýža, elektr.přípojka NNk) 8. Smlouva o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene č. IP (Staříč-Bittner, elektr.přípojka NNk) 9. Žádost o sdělení Stavební bytové družstvo Frýdek-Místek 10.Určení ceny za dovážku obědů 11.Žádost o finanční dar Žirafa, integrované centrum Frýdek-Místek 12.Dodatek č. 1 MORYS s.r.o. Paskov 13.Dodatek č. 2 ke smlouvě o dílo č. 07/11, VOSTAV MORAVA a.s. Ostrava 14.Dodatek č. 3 ke smlouvě o dílo č. 18/10, VOSTAV MORAVA a.s. Ostrava 15.Smlouva o zřízení věcného břemene (zřízení inženýrských sítí vodovodního řádu) 16.Cyklo závod Okolo Staříča finanční zabezpečení 17.Žádost o dočasné dofinancování dotace z OP VK 18. Dodatek č. 2 Smlouvy o dílo č. S , VITÁSEK s.r.o. Bekydská 1488 B, Frýdek- Místek Usnesení č. 291/13 ZO schvaluje poměrem hlasů program jednání ZO ze dne Kontrolu usnesení posledního zasedání ZO provedla starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Byly splněny úkoly uložené usneseními 269/12, 270/12, 274/12, 275/12, 276/12, 277/12, 278/12, 279/12, 281/12, 286/12, 288/12, 289/12 Nadále trvají úkoly uložené usneseními 271/12, 272/12, 273/12,280/12, 287/12 K usnesení č. 247/11 ZO schvaluje provedení opravy neschůdného terénu u pana Vladimíra Peterka, Staříč č. 168 firmou Golem F-M s.r.o. Staříč.

2 2 ZO ukládá místostarostovi obce Z. Prokopovi vyzvat firmu Golem F-M, s.r.o. Staříč k předložení smlouvy o dílo, jejímž předmětem bude úprava neschůdného terénu u pana Peterka a zmocňuje starostku obce k podpisu této smlouvy. K usnesení č. 285/112 ZO schvaluje Dodatek č. 2 smlouvy o dílo na realizaci projektové dokumentace projektu Revitalizace a regenerace nevyužívané plochy brownfields v obci Staříč, předložený Ing. Šňupárek 30. dubna 2034/14, Ostrava-Moravská Ostrava a zmocňuje starostku obce k jeho podpisu. 2. Starostka obce seznámila členy ZO se stavem portfolia ke dni Usnesení č. 292/13 ZO bere na vědomí stav portfolia Pioneer ke dni Hlasováno SK Ostrava žádá obec o finanční výpomoc na spolufinancování sportovní haly, ve které se uskuteční XIII. ročník mezinárodního turnaje OV CUP vozíčkářského ragby, který se uskuteční ve dnech v areně Sareza v Ostravě-Přívoze. Usnesení č. 293/13 ZO schvaluje poskytnutí finanční částky ve výši 1.000,- Kč SK Ostrava na spolufinancování sportovní haly, ve které se dne uskuteční XIII. ročník mezinárodního turnaje OV CUP vozíčkářského ragby. ZO ukládá OÚ vyzvat zástupce SK Ostrava pana Petra Matýska k dohodnutí termínu podpisu darovací smlouvy. 4. Smlouvu o dílo zpracování žádosti o dotaci předložila obci k podpisu Ing. Marcela Doleželová, Tučkova 8, Brno. Předmětem smlouvy je zpracování žádosti o podporu z OP Životní prostředí včetně kompletace povinných příloh, odevzdání kompletně zpracované žádosti na Agenturu ochrany přírody a krajiny a poradenství objednateli- projekt Stabilizace svahu v lokalitě Kamenná. Usnesení č. 294/13 ZO schvaluje smlouvu o dílo-zpracování žádosti o dotaci ve věci Stabilizace svahu v lokalitě Kamenná, předloženou Ing Marcelou Doleželovou, Tučkova 8, Brno a zmocňuje starostku obce k podpisu smlouvy. Hlasováno poměrem hlasů Paní Taťána Žižková žádá obec o vybudování dešťové kanalizace kolem obecní komunikace voda stéká z obecní komunikace a zaplavuje její pozemek.

3 3 Usnesení č. 295/13 ZO ukládá místostarostům obce Z. Prokopovi a L. Kravčíkovi posoudit nutnost vybudování dešťové kanalizace kolem pozemku paní Taťány Žižkové. Bod trvá. 6. Účetní obce paní Plesníková předložila členům ZO ke schválení Rozpočtové opatření č. 3/2011. Usnesení č. 296/13 ZO schvaluje rozpočtové opatření č. 3/ ČEZ Distribuce, a.s. Děčín předložila obci k podpisu Smlouvu o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene č. IP (Staříč-Hýža, elektrická přípojka NNk). Usnesení č. 297/13 ZO schvaluje smlouvu o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene č. IP (Staříč Hýža, elektrická přípojka NNk) a zmocňuje starostku obce k podpisu. 8. ČEZ Distribuce, a.s. Děčín předložila obci k podpisu Smlouvu o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene č. IP (Staříč-Bittner, elektrická přípojka NNk). Usnesení č. 298/13 ZO schvaluje smlouvu o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene č. IP (Staříč-Bittner, elektrická přípojka NNk) a zmocňuje starostku obce k podpisu. 9. Stavební bytové družstvo ve Frýdku-Místku žádá obec o sdělení informaci, kdo byl objednatelem a zhotovitelem opravy veřejné komunikace parc.č. 433/3 k.ú. Staříč. Tyto informace žádají v souvislosti se škodami na odpadní kanalizaci u bytových domů. Usnesení č. 299/13 ZO ukládá místostarostovi obce Z. Prokopovi zaslat Stavebnímu bytovému družstvu ve Frýdku-Místku požadované informace. 10. Starostka obce podala návrh na zpoplatnění dovážky obědů seniorům. Poplatky za dovážku jsou vybírány běžně i v jiných obcích. l. návrh dovážka zdarma hlasování návrh dovážka za 6,- Kč 2-4-0

4 4 3.návrh dovážka ze 3,- Kč Usnesení č. 300/13 ZO schvaluje bezplatnou dovážku obědů seniorům. Hlasováno poměrem Žirafa, Integrované centrum Frýdek-Místek žádá o finanční dar na rok 2012 za účelem podpory rozvoje sociální péče a uspokojování potřeb občana naší obce Aleše Holuba, který využívá službu Denního stacionáře. Usnesení č. 301/13 ZO schvaluje poskytnutí finančního příspěvku ve výši ,- Kč Integrovanému centru Žirafa, příspěvková organizace Frýdek-Místek na zabezpečení služeb pro občana naší obce Aleše Holuba. ZO ukládá OÚ zařadit tuto částku do rozpočtu obce na rok 2012 a poté dohodnout Integrované centrum Žirafa, p.o. Frýdek-Místek termín podpisu darovací smlouvy. 12. Společnost MORYS s.r.o. Paskov předložila obci Dodatek č. 1 ke smlouvě o dílo Stavební úpravy a přístavba KD ve Staříči III. etapa. V něm z důvodu nepříznivých klimatických podmínek se zavazují dílo realizovat do Dále jsou v dodatku vyčísleny vícepráce. Ceny víceprací byly objasněny, členové ZO s nimi souhlasí. Usnesení č. 302/13 ZO schvaluje dodatek č. 1 ke smlouvě o dílo, předložený firmou MORYS s.r.o. Paskov. Trvá však na tom, že v něm bude uvedena realizace díla do ZO zmocňuje starostku obce k podpisu. 13.Společnost VOSTAV MORAVA a.s. Ostrava předložila obci ke schválení Dodatek č. 2 ke smlouvě o dílo č. 07/11 Stavební úpravy 4.NP KD vč. souvisejících prací. Dílo chtějí realizovat ve lhůtě do Dále jsou v dodatku zahrnuty i vícepráce. Ceny víceprací byly objasněny, členové ZO s nimi souhlasí. Usnesení č. 303/13 ZO schvaluje dodatek č. 2 ke smlouvě o dílo č. 07/11 Stavební úpravy 4. NP KD vč. souvisejících prací, předložený společností VOSTAV MORAVA a.s. Ostrava. Trvá však na tom, že v něm bude uvedena realizace díla do ZO zmocňuje starostku obce k podpisu. Hlasováno poměrem hlasů Společnost VOSTAV MORAVA a.s. Ostrava předložila obci ke schválení Dodatek č. 3 ke smlouvě o dílo č. 18/10 Stavební úpravy a přístavba kulturního domu ve Staříči. Dílo chtějí realizovat ve lhůtě do Dále jsou v dodatku zahrnuty vícepráce i méněpráce, se kterými členové ZO souhlasí.

5 5 Usnesení č. 304/13 ZO schvaluje dodatek č. 3 ke smlouvě o dílo č. 18/10 Stavební úpravy a přístavba KD ve Staříči, předložený společností VOSTAV MORAVA a.s. Ostrava. Trvá však na tom, že v něm bude uvedena realizace díla do ZO zmocňuje starostku obce k podpisu. 15. Majitelé stavebních pozemků: Kateřina a Ctirad Weissmannovi, Mgr. Jiří Kubala, Blanka a Libor Grebeňovi, Eva a Petr Bittnerovi, Anna a Ján Tothovi, Vladimír Mati, Josef Malý, Roman Marek, Martina a Petr Celbovi, Marcela a Jaromír Prokopovi a Martina a Tomáš Weissmannovi předložili obci k podpisu smlouvu o zřízení práva odpovídajícího věcnému břemeni zřízení inženýrských sítí vodovodního řádu ke stavebním pozemkům. /viz příloha/ Ve smlouvě schází za jakou cenu bude zřízeno věcné břemeno. ZO určilo cenu věcného břemene 2.400,- Kč. Tento údaj musí být zanesen do smlouvy. Usnesení č. 305/13 ZO schvaluje smlouvu o zřízení práva odpovídajícího věcnému břemeni zřízení inženýrských sítí vodovodního řádu ke stavebním pozemkům majitelů: Kateřiny a Ctirada Weissmannových, Mgr. Jiřího Kubaly, Blanky a Libora Grebeňových, Evy a Petra Bittnerových, Anny a Jána Thotových, Vladimíra Matiho, Josefa Malého, Romana Marka, Martiny a Petra Celbových, Marcely a Jaromíra Prokopových a Martiny a Tomáše Weissmannových. Cena věcného břemene je 2.400,- Kč. ZO zmocňuje starostku obce k podpisu po doplnění ceny věcného břemene. 16. Již tradiční cyklozávod Okolo Staříča se uskuteční v sobotu 10 září t.r. Tento závod organizují Obec Staříč, Rozvíjej se poupátko a TJ Sokol Staříč. Každoročně obec nakupuje ceny a občerstvení na tuto akci. Místostarosta obce Z. Prokop navrhnul uvolnění částky 7.000,- Kč. Usnesení č. 306/13 ZO schvaluje uvolnit částku 7.000,- Kč na organizační zajištění cyklozávodu Okolo Staříča, který se bude konat Ředitel Základní a Mateřské školy ve Staříči Mgr. Ondřej Polakovič předložil obci žádost o dočasné dofinancování dotace k projektu Klíček k informacím v předpokládané celkové výši Kč. Jedná se o optimální vynaložení finančních prostředků na nákup počítačového vybavení. Jedná se jen o dočasné zapůjčení finančních prostředků z rozpočtu obce. Na počítačové vybavení dostane ZŠ a MŠ dotaci z EU a zapůjčené dotace budou vráceny zpět obci. V programu jednání ZO je i schválení rozpočtového opatření č. 3/2011. Členové ZO souhlasí s tím, aby částka ,- Kč byla zahrnuta do rozpočtového opatření č. 3/2011.

6 6 Usnesení č. 307/13 ZO schvaluje žádost Základní školy a Mateřské školy ve Staříči o dočasné dofinancování dotace k projektu Klíček k informacím ve výši ,- Kč. Hlasováno poměrem hlasů Společnost VITÁSEK s.r.o. Beskydská 1488 B, Frýdek-Místek předkládá obci Dodatek č. 2 ke smlouvě o dílo č. S , ve kterém je uvedena realizace ukončení díla dne Usnesení č. 308/13 ZO schvaluje Dodatek č. 2 smlouvy o dílo č. S předložený společností VITÁSEK s.r.o. Beskydská 1144 B, Frýdek-Místek, jehož předmětem je ukončení díla dne a zmocňuje starostku obce k jeho podpisu. Usnesení č. 309/13 ZO překládá následující body programu: bod č. 4 ze dne bod č.15 ze dne bod č.28 ze dne bod č.22 ze dne usn.č. 48/3/ usn.č.127/7/ usn.č.130/7/ usn.č.192/9/ usn.č.194/9/ usn.č.227/10/ usn.č.203/10/ usn.č.232/11/ usn.č.246/11/ usn.č.263/11/ usn.č.271/12/ usn.č.272/12/ usn.č.273/12/ usn.č.280/12/ usn.č.287/12/ usn.č.295/13/ Zdeňka Š e b e s t o v á předsedající Za správnost: Tamara Filínová ing. Jiřina Čermáková Zbyněk Prokop zapisovatel ověřovatel ověřovatel

Z Á P I S. ze 38. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 11. února 2013

Z Á P I S. ze 38. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 11. února 2013 1 Z Á P I S ze 38. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 11. února 2013 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk,

Více

Z Á P I S. z 31. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 1. října 2012

Z Á P I S. z 31. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 1. října 2012 1 Z Á P I S z 31. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 1. října 2012 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk,

Více

Z Á P I S. z 65. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 6. října 2014

Z Á P I S. z 65. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 6. října 2014 1 Z Á P I S z 65. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 6. října 2014 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Zdeňka Šebestová, Zbyněk Prokop,

Více

Z Á P I S. z 18. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12. prosince 2011

Z Á P I S. z 18. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12. prosince 2011 1 Z Á P I S z 18. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12. prosince 2011 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk,

Více

Z Á P I S. z 39. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 11. března 2013

Z Á P I S. z 39. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 11. března 2013 1 Z Á P I S z 39. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 11. března 2013 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk,

Více

Z Á P I S. z 8. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 14.03.2011

Z Á P I S. z 8. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 14.03.2011 1 Z Á P I S z 8. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 14.03.2011 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk, ing.

Více

Z Á P I S. z 29. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 13. srpna 2012

Z Á P I S. z 29. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 13. srpna 2012 1 Z Á P I S z 29. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 13. srpna 2012 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk,

Více

Z Á P I S. z 61. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 14.7.2014

Z Á P I S. z 61. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 14.7.2014 1 Z Á P I S z 61. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 14.7.2014 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Zbyněk Prokop, Ing. Libor Macháček,

Více

Z Á P I S. z 25. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 14.5.2012

Z Á P I S. z 25. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 14.5.2012 1 Z Á P I S z 25. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 14.5.2012 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk, Ing.

Více

Z Á P I S. ze 43 zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. července 2013

Z Á P I S. ze 43 zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. července 2013 1 Z Á P I S ze 43 zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. července 2013 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk,

Více

Z Á P I S. ze 44. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12.8.2013

Z Á P I S. ze 44. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12.8.2013 1 Z Á P I S ze 44. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12.8.2013 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk,

Více

Z Á P I S. z 35. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 17. prosince 2012

Z Á P I S. z 35. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 17. prosince 2012 1 Z Á P I S z 35. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 17. prosince 2012 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk,

Více

U S N E S E N Í. ze 48. zasedání zastupitelstva obce, konaného dne

U S N E S E N Í. ze 48. zasedání zastupitelstva obce, konaného dne 1 U S N E S E N Í ze 48. zasedání zastupitelstva obce, konaného dne 18.01.2010 Zastupitelstvo obce I. provedlo kontrolu usnesení 46. a 47. zasedání ZO II. schvaluje následující program jednání: 1. Kontrola

Více

Z Á P I S. z 52. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 13. ledna 2014

Z Á P I S. z 52. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 13. ledna 2014 1 Z Á P I S z 52. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 13. ledna 2014 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Zdeňka Šebestová, Zbyněk Prokop,

Více

Z Á P I S. ze 49. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 11. listopadu 2013

Z Á P I S. ze 49. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 11. listopadu 2013 1 Z Á P I S ze 49. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 11. listopadu 2013 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Zdeňka Šebestová, Zbyněk

Více

Přehled přijatých usnesení z 27. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 13. června Usnesení č. 490/1627

Přehled přijatých usnesení z 27. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 13. června Usnesení č. 490/1627 Přehled přijatých usnesení z 27. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 13. června 2016. Usnesení č. 490/1627 ZO schvaluje program jednání ZO ze dne 13. června 2016. K usnesení 486/1626 ZO schvaluje

Více

Přehled usnesení 56. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12. března 2018

Přehled usnesení 56. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12. března 2018 Přehled usnesení 56. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12. března 2018 Usnesení č. 966/1856 ZO schvaluje zapisovatelku, ověřovatele zápisu a program jednání ZO ze dne 12. března 2018. O

Více

Z Á P I S. z 32. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. října 2012

Z Á P I S. z 32. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. října 2012 1 Z Á P I S z 32. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. října 2012 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk,

Více

Z Á P I S z 22. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12. března 2012

Z Á P I S z 22. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12. března 2012 Z Á P I S z 22. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12. března 2012 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk,

Více

Z á p i s ze 8. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 20.4.2015

Z á p i s ze 8. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 20.4.2015 Z á p i s ze 8. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 20.4.2015 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Zdeňka Šebestová, Radek Urbiš, Libor

Více

Z Á P I S. ZO schvaluje poměrem hlasů 6-0-1 program jednání ZO ze dne 09.05.2011

Z Á P I S. ZO schvaluje poměrem hlasů 6-0-1 program jednání ZO ze dne 09.05.2011 1 Z Á P I S z 10. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 09.05.2011 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk,

Více

Z Á P I S. ze 17. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 14. listopadu 2011

Z Á P I S. ze 17. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 14. listopadu 2011 1 Z Á P I S ze 17. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 14. listopadu 2011 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop

Více

Z Á P I S. z 50. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 16.12.2013

Z Á P I S. z 50. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 16.12.2013 1 Z Á P I S z 50. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 16.12.2013 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Zdeňka Šebestová, Zbyněk Prokop,

Více

Přehled přijatých usnesení z 25. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 11. dubna 2016

Přehled přijatých usnesení z 25. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 11. dubna 2016 Přehled přijatých usnesení z 25. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 11. dubna 2016 K usnesení č. 434/1624- ZO schvaluje výsledky výběrového řízení, dále ukládá místostarostovi obce R. Urbišovi

Více

Přehled usnesení z 53. zasedání Zastupitelstva obce Staříč ze dne 14. prosince 2017

Přehled usnesení z 53. zasedání Zastupitelstva obce Staříč ze dne 14. prosince 2017 Přehled usnesení z 53. zasedání Zastupitelstva obce Staříč ze dne 14. prosince 2017 Usnesení č. 914/1753 ZO bere na vědomí rozhodnutí Krajského úřadu Moravskoslezského kraje v Ostravě, Odboru životního

Více

Z á p i s. z 6. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 16. února 2015

Z á p i s. z 6. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 16. února 2015 Z á p i s z 6. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 16. února 2015 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Zdeňka Šebestová, Radek Urbiš, Libor

Více

Přehled přijatých usnesení z 24. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne

Přehled přijatých usnesení z 24. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne Přehled přijatých usnesení z 24. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 14.3.2016 Usnesení č. 415/1624 ZO schvaluje program 24. zasedání ZO, konaného dne 14. března 2016. K usnesení č. 392/1623

Více

Z Á P I S č. 10. z 10. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 8. 9. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 10. z 10. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 8. 9. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 10 z 10. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 8. 9. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Z Á P I S. z 15. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12. září 2011

Z Á P I S. z 15. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12. září 2011 1 Z Á P I S z 15. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12. září 2011 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk,

Více

Z Á P I S. z 2. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 13. listopadu 2014

Z Á P I S. z 2. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 13. listopadu 2014 Z Á P I S z 2. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 13. listopadu 2014 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Zdeňka Šebestová, Radek Urbiš,

Více

Z á p i s. z 5. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12. ledna 2015

Z á p i s. z 5. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12. ledna 2015 Z á p i s z 5. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12. ledna 2015 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Zdeňka Šebestová, Radek Urbiš, Libor

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 26. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 26. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 26.6.2017 v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Daniel Stráský, Martin Kružík, Kristýna Havířová,

Více

Zápis a usnesení 42. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE konaného dne 18.8.2014 v 16 30 hod.

Zápis a usnesení 42. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE konaného dne 18.8.2014 v 16 30 hod. Zápis a usnesení 42. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE konaného dne 18.8.2014 v 16 30 hod. PŘÍTOMNI zastupitelé: Miroslav Nogol, Jan Ondraczka, Petr Riedel, Jindřich Mackowski, Tomáš Kubala, Petra

Více

Z Á P I S. z 64. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. září 2014

Z Á P I S. z 64. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. září 2014 1 Z Á P I S z 64. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. září 2014 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Zdeňka Šebestová, Zbyněk Prokop,

Více

Z Á P I S. z 11. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 13. června 2011

Z Á P I S. z 11. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 13. června 2011 1 Z Á P I S z 11. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 13. června 2011 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk,

Více

Přehled přijatých usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva obce Staříč konaného dne 15. července 2019

Přehled přijatých usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva obce Staříč konaného dne 15. července 2019 Přehled přijatých usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva obce Staříč konaného dne 15. července 2019 K usnesení č. 121/1907 rekuperace stavby č.p. 332, stojící na pozemku parc. č. 767/1, k.ú. Staříč, ve

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 14.12. 2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 28. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 2.2.2017 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

Přehled usnesení z 59. zasedání Zastupitelstva obce Staříč ze dne

Přehled usnesení z 59. zasedání Zastupitelstva obce Staříč ze dne Přehled usnesení z 59. zasedání Zastupitelstva obce Staříč ze dne 14.5.2018 K usnesení č. 985/1856 ZO ukládá starostce obce navrhnout paní Miladě Kamara výměnu části pozemku parcelní číslo 267/1 v k. ú.

Více

Z Á P I S. z 53. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 10. února 2014

Z Á P I S. z 53. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 10. února 2014 1 Z Á P I S z 53. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 10. února 2014 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Zdeňka Šebestová, Zbyněk Prokop,

Více

Zápis 20. veřejného jednání ZO Ostrá dne od 19: 30 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá

Zápis 20. veřejného jednání ZO Ostrá dne od 19: 30 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá Zápis 20. veřejného jednání ZO Ostrá dne 28.7. 2016 od 19: 30 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Kaucká, Ing. Jiří Čenský, Bc. Viktor Vokál, Jana Effenbergerová (od 19:35 hod), Kateřina

Více

Z Á P I S. z 55. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 17. března 2014

Z Á P I S. z 55. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 17. března 2014 1 Z Á P I S z 55. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 17. března 2014 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Zdeňka Šebestová, Zbyněk Prokop,

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 44. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 11.3.2013, od 19. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni: Vítězslav

Více

Zápis z 38. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 12. 03. 2014

Zápis z 38. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 12. 03. 2014 Místo konání: Začátek: Zasedání řídil: Přítomni: Zápis z 38. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 12. 03. 2014 Omluveni: Neomluveni: - Hosté: - Občané obce: - Zapisovatel: Ověřovatelé

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 37. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 37. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 37. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 3.10.2018 v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Daniel Stráský, Jiří Černoch, Stanislav Slouka, Pavel

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 22. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 26.9.2013 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 22. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 26.9.2013 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 22. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 26.9.2013 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Stráský Daniel, Slouka Stanislav, Machát Jan, Kružík

Více

Z á p i s. z 3. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. prosince 2014

Z á p i s. z 3. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. prosince 2014 Z á p i s z 3. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. prosince 2014 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Zdeňka Šebestová, Radek Urbiš,

Více

Zápis 5/2014. ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři.

Zápis 5/2014. ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Zápis 5/2014 ze zasedání zastupitelstva obce konaného 20. 8. 2014 v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Přítomni: pí Lenka Venhodová, pí Jana Bártů, Ing. Helena Dreslová, p., Mgr.

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 34. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 6.8.2012, od 19. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni: Vítězslav

Více

ZAPIŠ. zasedání Zastupitelstva č. 12 obce Kostelec u Holešova. konané dne v zasedací místnosti OÚ od 17:00 hod.

ZAPIŠ. zasedání Zastupitelstva č. 12 obce Kostelec u Holešova. konané dne v zasedací místnosti OÚ od 17:00 hod. Obec Kostelec u Holešova Kostelec u Holešova č. p. 58, 768 43 Kostelec u Holešova tel.č.: 573 385 129, 573 385 069 e-mail: obeckuh(avolny.cz Doba jednání: Přítomno: Omluveni: Neomluveni: Předsedající:

Více

Květen 2014 Zápis 3/2014

Květen 2014 Zápis 3/2014 Květen 2014 Zápis 3/2014 Stránka 1 z 7 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bohuslavice, konaného dne 26. 5. 2014 ve 20:00 hod. v kanceláři starosty obecního úřadu. Přítomni: Omluveni: Neomluveni:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce TOČNÍK

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce TOČNÍK Zápis ze zasedání zastupitelstva obce TOČNÍK Číslo: 650 Dne: 25. března 2019 1) Schůze byla zahájena panem starostou v 20:00 hodin. Účast členů zastupitelstva Přítomni: 7 Omluveni: 0 Neomluveni: 0 Zastupitelstvo

Více

Přehled přijatých usnesení z 16. zasedání Zastupitelstva obce Staříč ze dne 19.10.2015

Přehled přijatých usnesení z 16. zasedání Zastupitelstva obce Staříč ze dne 19.10.2015 Přehled přijatých usnesení z 16. zasedání Zastupitelstva obce Staříč ze dne 19.10.2015 Usnesení č. 288/1516 ZO schvaluje program jednání ZO ze dne 19. října 2015. K usnesení č. 240/1512 ZO schvaluje Dodatek

Více

Zápis č. 9-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 06. 11. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 9-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 06. 11. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 9-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 06. 11. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Z Á P I S. z 46. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 16. září 2013

Z Á P I S. z 46. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 16. září 2013 1 Z Á P I S z 46. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 16. září 2013 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Zdeňka Šebestová, Zbyněk Prokop,

Více

Zápis č. 17/2015. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 3. srpna 2015 v kanceláři starosty města Proseč

Zápis č. 17/2015. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 3. srpna 2015 v kanceláři starosty města Proseč Zápis č. 17/2015 Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 3. srpna 2015 v kanceláři starosty města Proseč Přítomni: Jan Macháček, Miloslav Hurych, Karel Hloušek, Radek Šenkýř, Tomáš Háp 17. zasedání Rady

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 27. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 12.5.2014 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 27. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 12.5.2014 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 27. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 12.5.2014 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Stráský Daniel, Slouka Stanislav, Machát Jan, Kružík

Více

Zápis z 5. veřejného jednání ZO Ostrá dne na OÚ Ostrá

Zápis z 5. veřejného jednání ZO Ostrá dne na OÚ Ostrá Zápis z 5. veřejného jednání ZO Ostrá dne 7.3. 2019 na OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Kaucká, Jana Effenbergerová, Ing. Jiří Čenský, Kateřina Čápová, Jaroslav Tyšlic, Jan Pudil, Bc. Viktor Vokál Hosté: 4

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 34. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 34. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 30.5.2018 v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Daniel Stráský, Jiří Černoch, Stanislav Slouka, Pavel

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č.1 ze dne 3.11.2014 od 18.00 hodin ve velké zasedací místnosti OÚ Běrunice

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č.1 ze dne 3.11.2014 od 18.00 hodin ve velké zasedací místnosti OÚ Běrunice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č.1 ze dne 3.11.2014 od 18.00 hodin ve velké zasedací místnosti OÚ Běrunice Přítomno: 11 členů zastupitelstva obce 14 občanů P r o g r a m : 1)

Více

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice konaného dne 22. listopadu 2018 v zasedací síni Úřadu městyse Ostrovačice Přítomní: dle prezenční listiny (příloha č. 1) 1. Technický bod

Více

194/14/19 Změny rozpočtu - rozpočtová opatření (OF) Rada obce Bystřice. 195/14/19 Žádost o finanční podporu (OF) Rada obce Bystřice

194/14/19 Změny rozpočtu - rozpočtová opatření (OF) Rada obce Bystřice. 195/14/19 Žádost o finanční podporu (OF) Rada obce Bystřice U S N E S E N Í z 14. schůze Rady obce Bystřice konané dne 4. června 2019 ve 13:00 hod. upravené v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady EU 2016/79 o ochraně fyzických osob v souvislosti se

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 36. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 36. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 5.9.2018 v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Daniel Stráský, Jiří Černoch, Stanislav Slouka, Pavel

Více

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice OBEC Velké Žernoseky 412 01 Litoměřice Zápis č. 13/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 4.2.2016 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

Usnesení č. 6/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Říčky v Orlických horách konaného dne na obecním úřadě

Usnesení č. 6/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Říčky v Orlických horách konaného dne na obecním úřadě Usnesení č. 6/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Říčky v Orlických horách konaného dne 10. 12. 2015 na obecním úřadě Obecní zastupitelstvo po projednání: Schvaluje: 1) rozpočtové opatření č. 5 2) Obecně

Více

Usnesení 11. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 22. dubna 2015

Usnesení 11. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 22. dubna 2015 Usnesení 11. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 22. dubna 2015 Rada městského obvodu Radvanice a Bartovice: Číslo Obsah usnesení 201/11/15 schvaluje program 11. schůze rady městského

Více

Z Á P I S. z 63. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 11. srpna 2014

Z Á P I S. z 63. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 11. srpna 2014 1 Z Á P I S z 63. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 11. srpna 2014 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání bylo zahájeno v 17.00 hodin v zasedací místnosti

Více

Zápis č. 6/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne

Zápis č. 6/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne Zápis č. 6/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne 28.4.2015 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu obce Herink Čas konání: od 19:35 hod. do: 22:30 hod. Přítomni:, Miroslav Masopust,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sloupno konaného dne 28.5.2009 v zasedací místnosti OÚ Sloupno od 18.00 hod.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sloupno konaného dne 28.5.2009 v zasedací místnosti OÚ Sloupno od 18.00 hod. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sloupno konaného dne 28.5.2009 v zasedací místnosti OÚ Sloupno od 18.00 hod. čas konání: od 19.00 hod. do 20.30 hod Přítomni: Rosůlek Václav, Žižka Pavel, Lukáč Petr,

Více

Zápis - 7. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání:

Zápis - 7. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání: 1 Zápis - 7. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 12. 10. 2015. Přítomni: Jana Kuthanová, Helena Pavlíková, Petr Černý, Renata Festová, Vítězslav Hátle, Jan Hojda, Josef Hušek, Milan Novák, Otakar

Více

Obec Horní Bludovice sídlem: Horní Bludovice 434. Usnesení č. 1/2015

Obec Horní Bludovice sídlem: Horní Bludovice 434. Usnesení č. 1/2015 Obec Horní Bludovice sídlem: Horní Bludovice 434 IČ: 002 96 686 739 37 Horní Bludovice Usnesení č. 1/2015 z 1. schůze Zastupitelstva obce Horní Bludovice konané dne 4. března 2015 V Horních Bludovicích

Více

Z Á P I S. z 59. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 16. června 2014

Z Á P I S. z 59. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 16. června 2014 1 Z Á P I S z 59. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 16. června 2014 Zasedání zahájil a řídil místostarosta obce pan Zbyněk Prokop. Zasedání byli přítomni: Zbyněk Prokop, Ing. Libor Macháček,

Více

Z á p i s č. 4. ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu od 18,00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu

Z á p i s č. 4. ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu od 18,00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Z á p i s č. 4 ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu 27.09.2017 od 18,00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p.krédl, p.novák, p. Pelikán,p. Mišta,p. Jelínek,

Více

Zápis č. 5/2013. z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Bohuslavice. konaného dne v kanceláři starosty obecního úřadu Bohuslavicích.

Zápis č. 5/2013. z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Bohuslavice. konaného dne v kanceláři starosty obecního úřadu Bohuslavicích. Zápis č. 5/2013 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Bohuslavice konaného dne 16. 9. 2013 v kanceláři starosty obecního úřadu Bohuslavicích. Přítomni : Tojnar Jiří, Nývlt Vlastimil, Hladíková Jana,

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE OBEC NOVÁ VES U CHOTĚBOŘE 58273 Nová Ves u Chotěboře 63 tel. 569621528, www.novavesuchot.cz, obec@novavesuchot.cz ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE Poř.číslo 1/ 2019 konané dne 10.1.2019 v 18.00 hod

Více

Zápis č. 12/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 12/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 12/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 16. 4. 2012 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Zápis a usnesení 39. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne v hod.

Zápis a usnesení 39. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne v hod. Zápis a usnesení 39. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne 16. 10. 2017 v 16 30 hod. PŘÍTOMNI zastupitelé: Jindřich Mackowski, Tomáš Kubala, Petr Riedel, Roman Pientok, Michaela Zuczková, Jan Ondraczka

Více

Zápis č. 9/2015. ze zasedání členů zastupitelstva obce Věžky konaného dne v zasedací místnosti OÚ Věžky

Zápis č. 9/2015. ze zasedání členů zastupitelstva obce Věžky konaného dne v zasedací místnosti OÚ Věžky Zápis č. 9/2015 ze zasedání členů zastupitelstva obce Věžky konaného dne 22.12.2015 v zasedací místnosti OÚ Věžky Zasedání začalo v 19:05 hodin a bylo ukončeno v 19:45 hodin. Přítomni obecní zastupitelé

Více

Přehled přijatých usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 25. března 2019

Přehled přijatých usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 25. března 2019 Přehled přijatých usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 25. března 2019 Usnesení č. 116/1907 ZO schvaluje zapisovatelku, ověřovatele zápisu a program jednání Zastupitelstva obce

Více

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 8- z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 3. 8. v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban Ing. Pavel

Více

Obec Ostružná. Starosta určil ověřovatele zápisu Františka Kolbová a Miroslav Janeček.

Obec Ostružná. Starosta určil ověřovatele zápisu Františka Kolbová a Miroslav Janeček. Obec Ostružná Zastupitelstvo obce Ostružná Z á p i s ze 18. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná konaného dne 26. června 2017 v zasedací místnosti OÚ Přítomní členové ZO: M. Bendeková,, M. Janeček, F.

Více

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 10. 12. 2014

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 10. 12. 2014 Místo konání : Začátek : Zasedání řídil : Přítomni : Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 10. 12. 2014 Omluveni : - Neomluveni : - Hosté: - Zapisovatel : Ověřovatelé zápisu

Více

a) Zasedání Zastupitelstva obce Staré Sedlo bylo zahájeno v 18:00 hodin starostou, který uvítal přítomné zastupitele a hosty.

a) Zasedání Zastupitelstva obce Staré Sedlo bylo zahájeno v 18:00 hodin starostou, který uvítal přítomné zastupitele a hosty. Z á p i s a u s n e s e n í ze 7 řádného zasedání zastupitelstva Obce Staré Sedlo konaného dne 26102017 od 1800 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu a) Zasedání Zastupitelstva obce Staré Sedlo bylo

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 17. srpna od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 17. srpna od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 17. srpna od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Michal Bittner, Aleš Buček, Martina

Více

Zápis č. 1 a přehled usnesení zastupitelstva obce Žilina ze dne

Zápis č. 1 a přehled usnesení zastupitelstva obce Žilina ze dne Zápis č. 1 a přehled usnesení zastupitelstva obce Žilina ze dne 24. 1. 2019 Přítomni: Ing. Václav Hamouz, Ilja Hašek, Zdeňka Šenkiová, Antonín Novotný, Ing. Vladimír Svítek, Ing. Jan Rohla, Ing. Jana Hadačová,

Více

Z á p i s ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 16.3.2015

Z á p i s ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 16.3.2015 Z á p i s ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 16.3.2015 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Zdeňka Šebestová, Radek Urbiš, Libor

Více

Z á p i s č. 25 ze zasedání zastupitelstva obce dne 25. 6. 2014

Z á p i s č. 25 ze zasedání zastupitelstva obce dne 25. 6. 2014 Z á p i s č. 25 ze zasedání zastupitelstva obce dne 25. 6. 2014 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola zápisu

Více

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z Zápis č. 5-2017-Z Ze zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory konaného dne 26. 7. 2017 v 18.00 hodin v Kulturním domě č. p. 59 ve Stříbrných Horách. Zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory bylo zahájeno

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 42. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 11.01.2017 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 16 konaného dne

ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 16 konaného dne ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 16 konaného dne 14.1.2016. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 19:20 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

Zápis. z 26. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou konaného dne 21. prosince 2016.

Zápis. z 26. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou konaného dne 21. prosince 2016. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 č.ú. 0640022339/0800 Zápis z 26. veřejného zasedání zastupitelstva

Více

Přehled přijatých usnesení ze 41. zasedání ZO konaného dne 15. května 2017

Přehled přijatých usnesení ze 41. zasedání ZO konaného dne 15. května 2017 Přehled přijatých usnesení ze 41. zasedání ZO konaného dne 15. května 2017 Usnesení 736/1741 ZO schvaluje zapisovatelku, ověřovatele zápisu a program jednání ZO ze dne 15.5.2017. O usneseních bude hlasováno

Více

ZÁPIS o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Mašovice konaného dne na Obecním úřadě v Mašovicích

ZÁPIS o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Mašovice konaného dne na Obecním úřadě v Mašovicích ZÁPIS o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Mašovice konaného dne 22. 5. 2019 na Obecním úřadě v Mašovicích Starosta obce zahájil 5. zasedání ZO Mašovice v 18.00 hodin a přivítal všechny přítomné.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Hořátev konaného dne od na OÚ

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Hořátev konaného dne od na OÚ Obec Hořátev Zastupitelstvo obce Hořátev Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Hořátev konaného dne 20.5.2015 od 18.00 na OÚ Přítomni: dle prezenční listiny: Poupa, Kristl, Mutl, Rajdlová, Rajdl, Dědek,

Více

Zápis a usnesení 27. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne 21.1. 2013 v 16 30 hod.

Zápis a usnesení 27. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne 21.1. 2013 v 16 30 hod. Zápis a usnesení 27. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne 21.1. 2013 v 16 30 hod. PŘÍTOMNI: Miroslav Nogol, Petra Szczuková, Roman Pientok, Jan Ondraczka, Petr Riedel, Tomáš Kubala, Jindřich Mackowski

Více

Zápis a usnesení 3. veřejného zasedání zastupitelstva obce Proboštov

Zápis a usnesení 3. veřejného zasedání zastupitelstva obce Proboštov Zápis a usnesení 3. veřejného zasedání zastupitelstva obce Proboštov Podle ustanovení 96 zákona č.128/2000 Sb. O obcích (obecní zřízení) v platném znění, svolané na pondělí dne 29. 4. 2019 v 17 hodin v

Více

Usnesení č. 3/2019. z 3. schůze Zastupitelstva obce Horní Bludovice konané dne 3. dubna Obec Horní Bludovice sídlem: Horní Bludovice 434

Usnesení č. 3/2019. z 3. schůze Zastupitelstva obce Horní Bludovice konané dne 3. dubna Obec Horní Bludovice sídlem: Horní Bludovice 434 Obec Horní Bludovice sídlem: Horní Bludovice 434 IČ: 002 96 686 739 37 Horní Bludovice Usnesení č. 3/2019 z 3. schůze Zastupitelstva obce Horní Bludovice konané dne 3. dubna 2019 V Horních Bludovicích

Více

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 19.12. 2011, od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy přítomno: 8 členů omluveno: 1 člen

Více

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 26.10.2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 27. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více