GALAPÁGY 2018 RAY DIVING POŘÁDÁ CESTU ZA POTÁPĚNÍM V NEJÚŽASNĚJŠÍ LOKALITĚ SVĚTA!!!

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "GALAPÁGY 2018 RAY DIVING POŘÁDÁ CESTU ZA POTÁPĚNÍM V NEJÚŽASNĚJŠÍ LOKALITĚ SVĚTA!!!"

Transkript

1 GALAPÁGY 2018 RAY DIVING POŘÁDÁ CESTU ZA POTÁPĚNÍM V NEJÚŽASNĚJŠÍ LOKALITĚ SVĚTA!!! Potápěčské safari s dvoudenní prohlídkou Quita a okolí Termín: listopadu 2018 Cena: ,- Unikátní laboratoř živé přírody to jsou Galapágy, které byly objeveny v roce Nejvíce je proslavil Charles, který se jimi nechal inspirovat, aby přišel s tehdy troufalou evoluční teorií. Galapágy patří k naprosto nejkrásnějším ponorům na světě, s unikátní endemickou faunou a flórou, která tady žije díky proudům přinášejícím velké množství planktonu. Zdejších proudů se nemusí obávat ani nepříliš zkušený potápěč. V doprovodu průvodce spatříte stovky kladivounů bronzových, největší velikosti velrybích žraloků, až 7 metrové manty atlantské, hejna kranasů, barakud, největší želvy zelené, rejnoky, siby skvrnité, žraloky hedvábné, černozelené, bělocípé a možná i dnes vzácného žraloka galapážského. Zcela určitě potkáte pod vodou lachtany, při troše štěstí leguány mořské nebo tučňáky. Pozorovat z lodi můžete delfíny, nad hladinu vyskakující kosatky a velryby vystřikující ohromné gejzíry vody. Na ptačích ostrovech Wolf a Darwin spatříte neopakovatelné lovení stovek kormoránů, racků a fregatek.

2 Pozor!!! Máte jedinečnou možnost navštívit jeden z novodobých sedmi divů světa vzhledem k relativní blízkosti od hlavního města Ekvádoru Quitu Peru - Machu Picchu listopadu 2018 Cena: bude doplněna v Kč Výlet na Machu Picchu je nad rámec cesty Machu Picchu: Dávné město Inků Machu Picchu se nachází v peruánských Andách a tyčí se 400 metrů nad řekou Urubamba v nadmořské výšce 2430 m n. m. Inkové toto město začali stavět kolem roku 1430, moderním světem však bylo město objeveno až v roce 1911, v tu dobu už dávno opuštěné a pohlcené bujnou vegetací. V roce 1983 bylo zařazeno na seznam UNESCO a v roce 2007 dokonce mezi novodobých sedm divů světa. Nikdo přesně neví, proč bylo město postaveno. Jedni tvrdí, že sloužilo jako pevnost, druzí, že sloužilo jako útočiště přeživších příslušníků vládnoucích tříd. Současně není jisté ani to, proč bylo město opuštěno. Díky tomu, že Machu Picchu uniklo vzhledem ke své poloze španělským dobyvatelům, zůstalo MACHU PICCHU neponičené. Nejkrásnějšími stavbami ve městě jsou Chrám větru, Citadela a Místnost vládců. Kromě města Vás uchvátí pohled na hory všude kolem Vás.

3 Machu Picchu královská hrobka Machu Picchu Místnost tří oken

4 Machu Picchu: Chrám Slunce Quito: Centrum Quita (hlavní město Ekvádoru) bylo v roce 1978 zapsáno na seznam památek UNESCO. Koloniální architektura, domy, katedrály, kostely a staré uličky jsou typickou ukázkou toho lepšího, co zanechali španělští kolonizátoři na území Latinské Ameriky. Nádherné panoramatické výhledy na město se vám naskytnou z vrcholu Loma Cruz, kam vyjedeme lanovkou. Velice doporučujeme prohlídku města! Ubytování v hotelu RIO AMAZONAS **** Quito: katedrála v Quitu

5 Quito: Socha El Panecillo Quito: pohled na město

6 Loď "HUMBOLDT EXPLORER" Loď patří k jedněm z nejluxusnějších potápěčských lodí plavící se na Galapágách. vybavení lodě: 2x zodiak 32 m dlouhá a 6,5 m široká luxusní motorová jachta 8 dvoulůžkových kajut s vlastní koupelnou a sprchou, klimatizací a velkým oknem Max rychlost 10 uzlů Elektřina 110 V Nitrox Velký prostor pro fotoaparáty a kamery Posádka - 7 členů + průvodce Strava: plná penze, nealkoholické nápoje (voda, káva, čaj), snídaně, oběd, večeře a svačiny mezi ponory

7 Itinerář cesty: - může být průběžně měněn vlivem počasí, instrukcí kapitána a místních podmínek. Den 1 Odlet z Pražské Ruzyně do ekvádorského Quita. Den 2-3 Přílet do Quita Centrum Quita (hlavní město Ekvádoru) bylo v roce 1978 zapsáno na seznam památek UNESCO. Koloniální architektura, domy, katedrály, kostely a staré uličky jsou typickou ukázkou toho lepšího, co zanechali španělští kolonizátoři na území Latinské Ameriky. Nádherné panoramatické výhledy na město se vám naskytnou z vrcholu Loma Cruz, kam vyjedeme lanovkou. Velice doporučujeme prohlídku města! Ubytování v hotelu RIO AMAZONAS **** Den 4 Transfer na letiště a let na Galapágy. Pondělí: Baltra/San Cristobal Přílet na jedno z dvou letišť Galapág, přesun na loď Humboldt Explorer. Ubytování, kontrolní ponor a bezpečnostní brífink. Oběd bude servírován před kontrolním ponorem, večeře po něm. Poté loď vyplouvá na týdenní safari do souostroví GALAPÁGY. Úterý: North Seymour Na této lokalitě uskutečníme 2 ponory (ranní a dopolední) s želvami, kladivouny, lachtany (lvoun hřívnatý), odpoledne a noc přesun k ostrovu Darwin cca (20 hodin). Ostrov je sopečného původu rovný, zavalen balvany. Jsou zde výborné podmínky pro hnízdění nádherných vekých fregatek. Středa: ostrov Darwin Ostrov Darwin společně s ostrovem Wolf sou privilegovanými ostrovy, co se týče podmořských zážitků. Jeden z nejlepších ponorů na světě můžete zažít právě zde. Můžeme spatřit: manty, žraloky galapážské, kladivouny stříbrné, orlí rejnoky, karety a velrybí žraloky. Nebylo by viijímkou potkat velryby nebo kosatky. Možnost velkých proudů. Potápíme se v hloubce m. Ponory v 6:30, 9:30, 13:30 a 16:00 hodin. Noc na kotvě. Čtvrtek: ostrov Darwin V 6:30, 9:30, 13:30 a 16:00 hodin opět možnost spatřit kladivouny, žraloky velrybí, rejnoky orlí, tuňáky, žraloky galapážské a hedvábné. Večer přesun na ostrov Wolf (2,5 hod).

8 Pátek: ostrov Wolf V 6:30, 9:30, 13:30 a v 16:00 ponory s kladivouny, rejnoky orlími, žraloky galapážskými a hedvábnými, želvami. Noční přesun na ostrov Isabela (15 hodin). Sobota: ostrov Isabela - Cabo Marshall V 6:30, 9:30, 11:30 a 15:00 ponory s mantami, želvami, kladivouny, black-striped salema, barakudami. Noční přesun na Cousins Rock (8 hodin). Neděle: Cousin's Rock V 6:30 makro ponor s vysokou pravděpodobností vidět mořské koníky, frog fish, lachtany, eagle rays. Oběd a přesun zpět do Santa Cruz (3 hod.). Navštívíme pevninu, kde můžeme pozorovat sloní želvy a navštívíme městečko Puerto Ayora. Večeře bude podávána na pevnině. Loď má pouze jeden den povolený k návštěvě pevniny. Pondělí: Baltra/San Cristobal Brzy ráno výlet na pevninu za lachtany a leguány, snídaně, opuštění lodě v 9 hod. Transfer na letiště, odlet do Quita. Ubytování v hotelu RIO AMAZONAS. Galapágy: V ceně balíčku je zahrnuto: Veškeré letištní transfery v Quitu a na Galapágách Ubytování v Quitu 3 noci hotel **** Ubytování 7 nocí/8 dní na lodi Explorer Humboldt Plná penze na lodi včetně nealko nápojů 2-4 ponory denně (dle počasí a možností) Kvalitní průvodce v místních vodách Letenka z Quita na Galapágy 520 USD Palivový příplatek 150 USD Poplatek za dekompresní komoru 35 USD vzpomínkové video z cesty... :-))

9 V ceně není zahrnuto: Zpáteční letenka Praha - Quito - Praha (obvyklá cena tis. Kč) Vstup do národního parku Galapágy (100 USD) platí se při vstupu na Galapágy místním úřadům Tips pro posádku lodi (80, ,- USD) Cestovní pojištění (povinné) Pojištění proti stornu cesty Pojištění na potápění (doporučujeme DAN povinné) Zapůjčení potápěčské výstroje (kromě lahví a zátěže) Kdo požaduje Nitrox 150,- USD/po celou dobu potápění (nepovinné) Turistická karta 10 USD Odletová taxa (max. 41 USD) Nezapomeňte: Potápěčskou licenci s denníkem Dekompresní bójku Třmen Potápěčskou výstroj Potápěčský oblek min. 5 mm s kapucí a rukavicemi Platnost vašeho cestovního pasu min. 6 měsíců po návratu do ČR V cestovním pase mít alespoň 2 volné stránky vedle sebe Cesta: Dostat se na Galapágy je časově náročné. Let trvá cca 20 hodin, letíme do Quita (hlavního města Equadoru), odtud do jednoho z letišť Galapág. Ubytování: Ubytování je zajištěno na nové luxusní lodi Humboldt Explorer (2009). Loď je rozdělena do 8 dvoulůžkových kabin s vlastním sociálním zařízením, klimatizací a výhledem na moře. Strava: V ceně balíčku je plná penze na lodi, nealkoholické nápoje (voda, káva, čaj), snídaně, oběd, večeře a svačiny mezi ponory. V ceně není zahrnuta strava mimo loď.

10 Víza Nejsou potřebná, pokud pobyt nepřesáhne 90 dnů. V cestovním pase musí být dvě volné stránky vedle sebe k vylepení vstupního štítku. Očkování Při cestě na Galapágy není povinné žádné očkování. Počasí Počasí v listopadu je letní, teplota vzduchu průměrně 30 st C, teplota vody: st. C. Může pršet. Peníze Jediným zákonným platidlem je dnes americký dolar (USD). V každodenním platebním styku se používají souběžně mince amerického dolaru a ekvádorské mince. Jediným posláním a upotřebením je doplňovat mince dolaru. Doporučujeme USD. Potápění: Potápění na lodi obvykle zahrnuje ranní ponor v 6:30 hod., následuje snídaně, ponor v 9:30 hod., oběd ve 12:00 hod. a 2 odpolední ponory v 13:30 hod. a v 16:00 hod. Večere se obvykle podává v 19:00 hod. Podle pravidel národního parku Galapágy jsou noční ponory zakázané. Proč je potápění na Galapágách nejlepší na světě...? Studený Humboldtův proud přináší mnoho živin pro podmořský život a zaručuje při potápění možnost pozorovat nespočet živočichů na jedné lokalitě ve velkých hejnech. Navštívili jsme mnoho známých potápěčských lokalit, avšak Galapágy patří k nejlepším na světě... :-) Řečeno jednou větou: TO JE NEJVÍC... :-))!!!

11 Výlet na pevninu Pozor důležité!!!: Měsíc listopad patří k top sezoně pro potápěče na Galapágách a je opravdu poslední možný, který se nám pro Vás podařilo zajistit!!! Abychom mohli společně absolvovat tuto cestu, je to podmíněno min. účastí 15 potápěčů. Cena je počítána za součastného kurzu koruny vůči USD a to 26,- Kč za 1 USD, v případě větší změny kurzu dojde k úpravě ceny. PROTO NEVÁHEJTE A CO NEJRYCHLEJI ZAŠLETE PŘIHLÁŠKU! Co udělat pokud se rozhodnete s námi vydat se za dobrodružstvím??? Zaslat vyplněnou přihlášku na níže uvedenou adresu Zaslat kopii cestovního pasu Uhradit nevratnou zálohu ,- Kč do Uhradit druhou nevratnou zálohu ,- Kč do Uhradit třetí nevratnou zálohu ,- Kč do uhradit čtvrtou nevratnou zálohu ,- Kč do Uhradit doplatek ceny cesty do Při placení převodem číslo účtu: Kód banky: 2010 V.S.: Vaše datum narození

12 RAY DIVING VÁM PŘEJE KRÁSNÉ PROŽITÍ NEZAPOMENUTELNÉHO ZÁŽITKU! TEŠÍME SE NA VIDĚNOU NA GALAPÁGÁCH 2018 RAY DIVING Tel: Karel Zámečník Andrštova 6 Praha 8 Libeň info@raydiving.com tereza@raydiving.com

Termín: 03.12. - 10.12.2012 ( + cestování) Cena: 142.000,-Kč (Záloha 50.000,-Kč do 20.ledna 2012)

Termín: 03.12. - 10.12.2012 ( + cestování) Cena: 142.000,-Kč (Záloha 50.000,-Kč do 20.ledna 2012) Termín: 03.12. - 10.12.2012 ( + cestování) Cena: 142.000,-Kč (Záloha 50.000,-Kč do 20.ledna 2012) Galapágy byly objeveny 10. března 1535. Potápění na Galapágách patří k naprosto nejkrásnějším ponorům na

Více

S P A R K A I R T I C K E T S

S P A R K A I R T I C K E T S Galapágy byly objeveny 10. března 1535. Ponory na Galapágách patří k naprosto nejkrásnějším ponorům na světě, se stále ještě unikátní endemickou faunou a flórou, které se tady nebývale daří díky oceánským

Více

MALEDIVY HLUBOKÝ JIH EXOTICKÉ POTÁPĚČSKÉ SAFARI

MALEDIVY HLUBOKÝ JIH EXOTICKÉ POTÁPĚČSKÉ SAFARI MALEDIVY HLUBOKÝ JIH EXOTICKÉ POTÁPĚČSKÉ SAFARI Rádi bychom Vás pozvali na týdenní plavbu lodi AMPHIBYIA na korálové útesy, na nejjižnější atoly Malediv. Huvadhoo atol patří mezi největší atoly Malediv

Více

RAY DIVING POŘÁDÁ POTÁPĚČSKÉ SAFARI " MALÉ SUNDY - KOMODO - INDONÉSIE"

RAY DIVING POŘÁDÁ POTÁPĚČSKÉ SAFARI  MALÉ SUNDY - KOMODO - INDONÉSIE RAY DIVING POŘÁDÁ POTÁPĚČSKÉ SAFARI " MALÉ SUNDY - KOMODO - INDONÉSIE" KOMODO SE PYŠNÍ TÍM, ŽE PATŘÍ MEZI NEJPESTŘEJŠÍ POTÁPĚČSKOU LOKALITU INDONÉSIE, KDE JSOU JEŠTĚ RYBY...? :-)) Termín 9. - 19. listopadu

Více

SOCORRO 2019 SOCORRO potápěči mu říkají MEXICKÉ GALAPÁGY...

SOCORRO 2019 SOCORRO potápěči mu říkají MEXICKÉ GALAPÁGY... SOCORRO 2019 SOCORRO potápěči mu říkají MEXICKÉ GALAPÁGY... RAY DIVING POŘÁDÁ CESTU ZA POTÁPĚNÍM Potápěčské safari v Tichém oceánu Kdo by nechtěl vidět obrovská hejna oceánských ryb v průzračně čisté vodě

Více

MALEDIVY HLUBOKÝ JIH - NEJJIŽNĚJŠÍ ATOLY

MALEDIVY HLUBOKÝ JIH - NEJJIŽNĚJŠÍ ATOLY MALEDIVY HLUBOKÝ JIH - NEJJIŽNĚJŠÍ ATOLY EXOTICKÉ POTÁPĚČSKÉ SAFARI Nejjižnější atoly Malediv patří k nejbohatším na hejna ryb tuňáků, kranasů, barakud a plachetníků. Však nejzajímavější v této oblasti

Více

Potápěčské safari v Egyptě v Rudém moři

Potápěčské safari v Egyptě v Rudém moři Potápěčské safari v Egyptě v Rudém moři JIŽNÍ CESTA - HLUBOKÝ JIH St. JOHNS - ABU FANDÍRA Termín: 4. 11. května 2019 Cena: 30 900,-Kč Rádi bychom Vás pozvali na týdenní plavbu jižní trasa - hluboký jih.

Více

Připravuje: Potápěčské safari v Egyptě v Rudém moři

Připravuje: Potápěčské safari v Egyptě v Rudém moři Připravuje: Potápěčské safari v Egyptě v Rudém moři SEVERNÍ CESTA TIRANSKÁ ÚŽINA - RAS MOHAMED - DAHAB & SS - THISTELGORM Termín: 7. 14. března 2015 Cena: 29 900,-Kč Rádi bychom Vás pozvali na týdenní

Více

Připravuje EXPEDICI v JAR VELKÝ BÍLÝ GREAT WHITE SCHARK & KELPOVÉ POTÁPĚNÍ

Připravuje EXPEDICI v JAR VELKÝ BÍLÝ GREAT WHITE SCHARK & KELPOVÉ POTÁPĚNÍ Připravuje EXPEDICI v JAR VELKÝ BÍLÝ GREAT WHITE SCHARK & KELPOVÉ POTÁPĚNÍ Termín: 1. 15. KVĚTNA 2013 Cena první části: 65 800,-Kč / 57 800,-Kč Nepotápěč Cena druhé části: 14 400,- Kč Pro letošní rok jsme

Více

GALAPÁGY

GALAPÁGY GALAPÁGY 4. 13.11.2019 JEN TO NEJLEPŠÍ Adrenalin ve větším než malém množství si nejvíce užijete u severních ostrovů Darwin a Wolf. Již při příjezdu vás pozdraví hejna delfínů, možná i kosatky černé či

Více

BALI EXOTICKÁ DOVOLENÁ V RESORTU

BALI EXOTICKÁ DOVOLENÁ V RESORTU BALI EXOTICKÁ DOVOLENÁ V RESORTU nový resort v Padangbai Užijte si příjemnou dovolenou a bydlete v novém hotelu, který byl otevřen v srpnu 2015. Hotel se nachází hned vedle potápěčského centra a nabízí

Více

RAY DIVING POŘÁDÁ EXOTICKOU CESTU SPOJENOU S POTÁPĚNÍM MIKRONÉSIE REPUBLIKA PALAU Termín: 1. 13. listopadu 2013

RAY DIVING POŘÁDÁ EXOTICKOU CESTU SPOJENOU S POTÁPĚNÍM MIKRONÉSIE REPUBLIKA PALAU Termín: 1. 13. listopadu 2013 RAY DIVING POŘÁDÁ EXOTICKOU CESTU SPOJENOU S POTÁPĚNÍM MIKRONÉSIE REPUBLIKA PALAU Termín: 1. 13. listopadu 2013 Souostroví Palau je místo, které je potápěčsky velmi vyhledávané a tvoří jej 26 ostrovů a

Více

PALAU POTÁPĚNÍ. PDW - Pisces Diving World Mgr. JOSEF PISCA Legionářská 11, Olomouc Tel.: web:

PALAU POTÁPĚNÍ. PDW - Pisces Diving World Mgr. JOSEF PISCA Legionářská 11, Olomouc Tel.: web: PALAU POTÁPĚNÍ PDW - Pisces Diving World Palau 30.1. - 11.2. 2018 (10 nocí v destinaci) LETENKY LINKA TERMÍN Z DO ODLET PŘÍLET CI 064 30.1. VÍDEŇ TAIPEI 1100 0600 +1 CI 028 31.1. TAIPEI KOROR 1335 1835

Více

Jedna z nejhezčích potápěčských lokalit světa. Palau - Mikronésie. Exotika v nejzápadnějším cípu souostroví Karolíny

Jedna z nejhezčích potápěčských lokalit světa. Palau - Mikronésie. Exotika v nejzápadnějším cípu souostroví Karolíny Jedna z nejhezčích potápěčských lokalit světa Palau - Mikronésie Exotika v nejzápadnějším cípu souostroví Karolíny Termín 21. - 30. listopadu 2017 Cena potápění s ubytováním v hotelu 4**** 78 900,- Kč

Více

JARDINES DE LA REINA KUBA

JARDINES DE LA REINA KUBA POŘÁDÁ POTÁPĚČSKÉ SAFARI JARDINES DE LA REINA KUBA Nejkrásnější místo, jaké jsem kdy spatřil Kryštof Kolumbus, říjen 1492, Kuba TERMÍN: 15. 26. listopadu 2012 CENA: 74 900,- Kč RÁJ 1492 JARDINES DE LA

Více

Týdenní zábavná dovolená v Riccione

Týdenní zábavná dovolená v Riccione Týdenní zábavná dovolená v Riccione Termín cesty: 28.8 4.9 2015 Počet osob: nabídka od 8 osob Doprava: letecky Highlights: 7-denní pobyt ve vyhlášeném letovisku - Riccione Gay pláž Osobní gay průvodce

Více

Palau (10 nocí v destinaci)

Palau (10 nocí v destinaci) PALAU POTÁPĚNÍ PDW - Pisces Diving World LETENKY Palau 30.1. - 11.2. 2018 (10 nocí v destinaci) LINKA TERMÍN Z DO ODLET PŘÍLET CI 064 30.1. VÍDEŇ TAIPEI 1100 0600 +1 CI 028 31.1. TAIPEI KOROR 1335 1835

Více

MALEDIVY relaxačně poznávací okruh III. (MA03)

MALEDIVY relaxačně poznávací okruh III. (MA03) MALEDIVY relaxačně poznávací okruh III. (MA03) cena 28.500 Kč / osoba Cena zahrnuje: program zájezdu ubytování ve dvoulůžkových pokojích polopenze transfery zmíněné výlety český delegát na Maledivách pojištění

Více

KLASICKÝ OKRUH MADAGASKAR

KLASICKÝ OKRUH MADAGASKAR KLASICKÝ OKRUH MADAGASKAR RANOMAFANA AMBALAVAO NP ISALO - TULEAR PROGRAM ZÁJEZDU: DEN 1: ODLET Z PRAHY - MADAGASKAR Brzy ráno (07:10) odlet z Prahy s přestupem v Paříži 23:35 Přílet na mezinárodní letiště

Více

TO NEJLEPŠÍ Z MADAGASKARU ZÁPAD A VÝCHOD

TO NEJLEPŠÍ Z MADAGASKARU ZÁPAD A VÝCHOD TO NEJLEPŠÍ Z MADAGASKARU ZÁPAD A VÝCHOD MORONDAVA NP KIRINDY VAKONA RESERVE - ANALAMAZAOTRA PROGRAM ZÁJEZDU: DEN 1: ODLET Z PRAHY - MADAGASKAR Brzy ráno (07:10) odlet z Prahy s přestupem v Paříži 23:35

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 PRIMORSKO. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 PRIMORSKO. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2017 PRIMORSKO Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

Hotel Montreal**+ Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos. ŘECKO Zakynthos / Alykes

Hotel Montreal**+ Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos. ŘECKO Zakynthos / Alykes Hotel Montreal**+ Novinka! Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Zakynthos / Alykes www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos / / / Poloha: jednoduchý rodinný hotel se

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 DJUNI. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 DJUNI. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2017 DJUNI Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

Meditační cesta na tajuplném ostrově Bali s Milošem Matulou 14 dní / Duben 2015

Meditační cesta na tajuplném ostrově Bali s Milošem Matulou 14 dní / Duben 2015 Meditační cesta na tajuplném ostrově Bali s Milošem Matulou 14 dní / Duben 2015 Bali / Jimbaran / Ubud / Sidemen / Kimntamani / Lovina / Munduk / Canggu / / Bali Duben 2015 / minimální počet osob 4 (Dojde-li

Více

POTÁPĚNÍ V INDONÉSII 2011

POTÁPĚNÍ V INDONÉSII 2011 POTÁPĚNÍ V INDONÉSII 2011 Indonésie je největší ostrovní říší planety země s více než 17.000 ostrovy. Tato úchvatná země však nenabízí pouze nádherné potápění, ale též fantastickou přírodu, exotickou kulturu

Více

CHORVATSKO vlakem. HVAR 10 ti denní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT

CHORVATSKO vlakem. HVAR 10 ti denní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT 10 dní u moře CHORVATSKO vlakem HVAR 10 ti denní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT Pro železničáře z České a Slovenské republiky a jejich rodinné příslušníky. TERMÍN: 6.9. - 17.9. 2019 CENA: 12

Více

BOTSWANA, ZIMBABWE, JAR

BOTSWANA, ZIMBABWE, JAR BOTSWANA, ZIMBABWE, JAR 11-ti DENNÍ POBYT Pohybovat se budeme v místech, která jsou na mapě označena Všechny pobytové ceny jsou all-inclusive. Ceny jsou uvedeny finální za všechny části, tj. Botswana,

Více

SEVER MADAGASKARU + TSARABANJINA

SEVER MADAGASKARU + TSARABANJINA SEVER MADAGASKARU + TSARABANJINA ANKIFY ANKARANA DIEGO SUAREZ - TSARABANJINA PROGRAM ZÁJEZDU: DEN 1: ODLET Z PRAHY 12:25 odlet z Prahy s přestupem v Paříži mezi letišti autobusem. DEN 2: PŘÍLET MADAGASKAR

Více

Potápění v Chorvatsku Vis a Kornat!

Potápění v Chorvatsku Vis a Kornat! Potápění v Chorvatsku Vis a Kornat! Milí potápěčšt přátelé, Připravili jsme pro Vás další dobrodružnou potápěčskou dovolenou, tentokrát potápění v Chorvatsku na ostrovech Vis a Kornat v roce 2020, kde

Více

Albánie. Hotel Vivas*** Novinka! www.cdtravel.cz. ALBÁNIE / Durres (Drač) Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel.

Albánie. Hotel Vivas*** Novinka! www.cdtravel.cz. ALBÁNIE / Durres (Drač) Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel. Hotel Vivas*** Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz ALBÁNIE / Durres (Drač) www.cdtravel.cz Albánie / / / Poloha: hotel se nachází přímo na pláži a zároveň

Více

The DiVine wine&gourmet tours&tuscany dream Víno a turistika v Toskánsku & Itálii

The DiVine wine&gourmet tours&tuscany dream Víno a turistika v Toskánsku & Itálii Sicílie... moře, slunce, víno a sopka Ragusa Ibla, Catania, Etna, Taormina program prohlídky vína The DiVine wine&gourmet tours&tuscany dream Víno a turistika v Toskánsku & Itálii www.tuscany-italy-wine-tour.com,

Více

MALEDIVY relaxačně poznávací okruh I. OBSAZENO!!! (MAL01)

MALEDIVY relaxačně poznávací okruh I. OBSAZENO!!! (MAL01) MALEDIVY relaxačně poznávací okruh I. OBSAZENO!!! (MAL01) 28.500 Kč / osoba Cena zahrnuje: program zájezdu ubytování ve dvoulůžkových pokojích polopenze transfery lodě zmíněné výlety český průvodce na

Více

MALEDIVY relaxačně poznávací okruh I. (MAL01)

MALEDIVY relaxačně poznávací okruh I. (MAL01) MALEDIVY relaxačně poznávací okruh I. (MAL01) 28.500 Kč / osoba Cena zahrnuje: program zájezdu ubytování ve dvoulůžkových pokojích polopenze transfery lodě zmíněné výlety český průvodce na Maledivách pojištění

Více

YOGA & SAFARI Keňa se Zuzkou Klingrovou ŘÍJEN 2019 (KE01)

YOGA & SAFARI Keňa se Zuzkou Klingrovou ŘÍJEN 2019 (KE01) YOGA & SAFARI Keňa se Zuzkou Klingrovou ŘÍJEN 2019 (KE01) cena již od 26.400 Kč / osoba Cena zahrnuje: ubytování na 10 nocí soft All inclusive transferyletiště-ubytování-letiště lekce jógy český delegát

Více

Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel , mob ,

Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel , mob , Hotel Vivas*** Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 97 22 43 053, mob. 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz ALBÁNIE / Durres (Drač) www.cdtravel.cz Albánie / / / Poloha: hotel se nachází přímo

Více

SPORTIZER BEACHVOLEJBALOVÝ KEMP KYPR 2018

SPORTIZER BEACHVOLEJBALOVÝ KEMP KYPR 2018 SPORTIZER BEACHVOLEJBALOVÝ KEMP KYPR 2018 Kypr je ostrov s nejkrásnějšími písčitými plážemi v Evropě. Letos zde organizujeme výukový kemp plážového volejbalu ve spojení s dovolenou u moře. Termíny jsme

Více

Jste dobrodružné povahy, rádi objevujete neznámé dálky, poznáváte nové lidi a učíte se španělsky?

Jste dobrodružné povahy, rádi objevujete neznámé dálky, poznáváte nové lidi a učíte se španělsky? Pracovní programy Internship - Peru Peru Rádi cestujete a poznáváte nové země? Proč nespojit cestování s pracovním pobytem! Je tu velká příležitost se vydat do vzdálené a exotické země, poznat úplně jiný

Více

Hotel Montreal**+ Novinka! ŘECKO Zakynthos / Alykes

Hotel Montreal**+ Novinka!  ŘECKO Zakynthos / Alykes Hotel Montreal**+ Novinka! ŘECKO Zakynthos / Alykes / / / 2 Poloha: jednoduchý rodinný hotel se nachází v blízkosti klidného letoviska Alykes přímo u pláže, v okolí hotelu je dostatek ochodů a taveren,

Více

TERÉNNÍKURZ MOŘSKÉ BIOLOGIE. JiříPeterka - tel

TERÉNNÍKURZ MOŘSKÉ BIOLOGIE. JiříPeterka - tel TERÉNNÍKURZ MOŘSKÉ BIOLOGIE JiříPeterka - tel. 732 209 506 TERÉNNÍKURZ MOŘSKÉ BIOLOGIE JiříPeterka - tel. 732 209 506 Hanys, Mali, Peťa, Zuzka TERÉNNÍKURZ MOŘSKÉ BIOLOGIE http://www.morskabiologie.cz/tkmb/

Více

POTÁPĚNÍ V HURGÁDĚ. Doprava + ubytování: zajistíme dle vašich požadavků na místo odletu, kvalitu ubytování a druh stravování.

POTÁPĚNÍ V HURGÁDĚ. Doprava + ubytování: zajistíme dle vašich požadavků na místo odletu, kvalitu ubytování a druh stravování. POTÁPĚNÍ V HURGÁDĚ Potápěčský zájezd pro začátečníky i pokročilé. Nabízíme Vám potápění v jednom z nejkrásnějších a nejpestřejších moří světa, na něž jistě jen tak nezapomenete. I když v posledních letech

Více

MALEDIVY relaxačně poznávací okruh II. ÚNOR 2020 (MAL10)

MALEDIVY relaxačně poznávací okruh II. ÚNOR 2020 (MAL10) MALEDIVY relaxačně poznávací okruh II. ÚNOR 2020 (MAL10) cena 34.900 Kč / osoba Cena zahrnuje: ubytování ve dvoulůžkovém pokoji doprava mezi ostrovy polopenze český servis program exkurzea výety viz program

Více

ARGENTINA A BRAZÍLIE

ARGENTINA A BRAZÍLIE ARGENTINA A BRAZÍLIE Buenos Aires vodopády Iguaçú Manaus Amazon Village - Rio de Janeiro Termín realizace LEDEN 2015, počet účastníků 12+1 průvodce 1. den - odlet z Prahy do Buenos Aires Ve večerních hodinách

Více

1. VARIANTA ČTRNÁCTIDENNÍ POBYT 3.8. 16.8.2011 S 20 TI LÉČENÍMI V RESORTU RAGARA BEACH

1. VARIANTA ČTRNÁCTIDENNÍ POBYT 3.8. 16.8.2011 S 20 TI LÉČENÍMI V RESORTU RAGARA BEACH POBYT NA FILIPÍNÁCH S FILIPÍNSKÝM LÉČITELEM ČTYŘI VARIANTY POBYTU 1. VARIANTA ČTRNÁCTIDENNÍ POBYT 3.8. 16.8.2011 S 20 TI LÉČENÍMI V RESORTU RAGARA BEACH Odlet z Prahy Ruzyně 1.8.2011 v 15.50 h. do Dubaje.

Více

termín: dní

termín: dní poznávací zájezd - KOLUMBIE, EKVÁDOR + ostrovy Galapágy termín: 16. 3. 2. 4. 2018 17 dní V CENĚ ZÁJEZDU ZAHRNUTO: letenka Praha Bogota a zpět s přestupem (let může být operován z letiště v Německu, v takovém

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 SOZOPOL. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 SOZOPOL. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 SOZOPOL Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

Nabídka zahraniční cesty do Botswany a na Viktoriiny vodopády

Nabídka zahraniční cesty do Botswany a na Viktoriiny vodopády Botswana a Viktoriiny vodopády Nabídka zahraniční cesty do Botswany a na Viktoriiny vodopády Termín: 30. 10. - 11. 11. 2018 Počet účastníků: 14 osob Program cesty 1. den, 30. 10. 2018 Sraz účastníků na

Více

Kolumbie, Ekvádor + Galapágy

Kolumbie, Ekvádor + Galapágy Kolumbie, Ekvádor + Galapágy termín: 21. 3. 6. 4. 2019 17 dní v ceně zájezdu zahrnuto: letenka Praha Paříž - Bogota a zpět s přestupem (let může být operován z letiště v Německu, v takovém případě zajistí

Více

VAR 2. PO ČAKRÁCH EGYPTA, PO STOPÁCH BOHŮ A FARAONŮ SLUNCE s Milošem Matulou 1. část cesty

VAR 2. PO ČAKRÁCH EGYPTA, PO STOPÁCH BOHŮ A FARAONŮ SLUNCE s Milošem Matulou 1. část cesty VAR 2. PO ČAKRÁCH EGYPTA, PO STOPÁCH BOHŮ A FARAONŮ SLUNCE s Milošem Matulou 1. část cesty 20. 9. - 28. 9. 2017 Hurghada Luxor plavba lodí po Nilu Asuán Káhira Hurghada Avšak záleží pouze na Vás, zdali

Více

Řecko Lefkada. Achilleas studia *** www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.

Řecko Lefkada. Achilleas studia *** www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz. www.cdtravel.cz Řecko Lefkada Achilleas studia *** Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Lefkada / Nidri Poloha: studia leží v klidné okrajové části letoviska

Více

MALEDIVY relaxačně poznávací okruh II. OBSAZENO!!! (MAL02)

MALEDIVY relaxačně poznávací okruh II. OBSAZENO!!! (MAL02) MALEDIVY relaxačně poznávací okruh II. OBSAZENO!!! (MAL02) cena 35.900 Kč / osoba Cena zahrnuje: program zájezdu ubytování ve 3*+ a 4* hotelích polopenze (snídaně a večeře) transfery lodě výlety viz program

Více

NABÍDKA HOLANDSKO NA HISTORICKÉ PLACHETNICI 2016

NABÍDKA HOLANDSKO NA HISTORICKÉ PLACHETNICI 2016 NABÍDKA HOLANDSKO NA HISTORICKÉ PLACHETNICI 2016 HOLANDSKO NA HISTORICKÉ PLACHETNICI PLACHETNICE: MAX. KAPACITA: klipper Aegir 24 míst v posádce + 4 osoby personál TERMÍN: 4.7. - 10.7. 2016 DESTINACE:

Více

Velká Británie - Londýn. již od Kč 5.690,-!!! Výlet do Windsoru zdarma!!!

Velká Británie - Londýn. již od Kč 5.690,-!!! Výlet do Windsoru zdarma!!! Velká Británie - Londýn již od Kč 5.690,-!!! Výlet do Windsoru zdarma!!! Budovy Parlamentu s věží Big Ben, Westminsterské opatství, Buckinghamský palác, Tower of London, Tower Bridge, Katedrála Sv. Pavla,

Více

Gateway School of English

Gateway School of English Jazykové kurzy - junioři Gateway School of English San Gwann - Malta Gateway School of English je malá, rodinná škola, a proto si můžete být jisti individuálním přístupem a dokonalou péčí v průběhu vašeho

Více

JÓGA POBYT NA BALI ŘÍJEN 2019 s Vendulou Černou (BA35)

JÓGA POBYT NA BALI ŘÍJEN 2019 s Vendulou Černou (BA35) JÓGA POBYT NA BALI ŘÍJEN 2019 s Vendulou Černou (BA35) cena 28.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: 10 nocí ubytování snídaně 2 x denně lekce jógy 2x celodenní výlet po Bali v ceně český delegát transfery letiště-vila-letiště

Více

POZNÁVACÍ PLAVBY LODÍ PO CHORVATSKÝCH OSTROVECH

POZNÁVACÍ PLAVBY LODÍ PO CHORVATSKÝCH OSTROVECH POZNÁVACÍ PLAVBY LODÍ PO CHORVATSKÝCH OSTROVECH Týdenní zájezdy jsou tematicky zaměřeny na dvě témata: poznávání místních pamětihodností a specialit středomořské kuchyně. Plavby se uskuteční na lodích

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2016 PRIMORSKO. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2016 PRIMORSKO. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2016 PRIMORSKO Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

PO ČAKRÁCH EGYPTA, PO STOPÁCH BOHŮ A FARAONŮ SLUNCE s Milošem Termín cesty

PO ČAKRÁCH EGYPTA, PO STOPÁCH BOHŮ A FARAONŮ SLUNCE s Milošem Termín cesty PO ČAKRÁCH EGYPTA, PO STOPÁCH BOHŮ A FARAONŮ SLUNCE s Milošem Termín cesty 5.11.- 12.11.2016 Hurghada - Luxor - plavba lodí po Nilu Asuán - Káhira Avšak záleží pouze na Vás, zdali chcete meditovat nebo

Více

Plavba: Z Miami po tropickém Karibiku na lodi MSC Divina (Karibik)

Plavba: Z Miami po tropickém Karibiku na lodi MSC Divina (Karibik) Plavba: Z Miami po tropickém Karibiku na lodi MSC Divina (Karibik) Plavba s českým delegátem! Akční plavba! Objevte s námi sluncem zalité pláže tropického Karibiku. Plavbu započneme v Miami, ze kterého

Více

TASTE OF TUSCANY května 2019

TASTE OF TUSCANY května 2019 TASTE OF TUSCANY 28. 31. května 2019 O AKCI Čtyřdenní pobyt a dvoudenní řidičská túra po Toskánsku na palubě supersportovních modelů poslední generace. Užijte si nezapomenutelnou jízdu v srdci Toskánska

Více

JÓGA POBYT NA SANTORINI KVĚTEN 2019 s Veronikou (SANT01)

JÓGA POBYT NA SANTORINI KVĚTEN 2019 s Veronikou (SANT01) JÓGA POBYT NA SANTORINI KVĚTEN 2019 s Veronikou (SANT01) cena 17.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: ubytování na 7 nocí 7 x snídaně 6 x 90 min. jóga lekce pojištění CK proti úpadku JÓGA NA SANTORINI S LEKTORKOU

Více

JÓGA POBYT NA SANTORINI KVĚTEN 2019 s Veronikou Karac OBSAZENO!!! (SANT01)

JÓGA POBYT NA SANTORINI KVĚTEN 2019 s Veronikou Karac OBSAZENO!!! (SANT01) JÓGA POBYT NA SANTORINI KVĚTEN 2019 s Veronikou Karac OBSAZENO!!! (SANT01) cena 17.990 Kč / 667 EUR / osoba Cena zahrnuje: ubytování na 7 nocí 7 x snídaně 6 x 90 min. jóga lekce pojištění CK proti úpadku

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2015. ITÁLIE Ischia. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezony.

NABÍDKA VÝLETŮ 2015. ITÁLIE Ischia. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezony. NABÍDKA VÝLETŮ 2015 ITÁLIE Ischia Půldenní výlet kolem ostrova Ischia Půldenní okruh kolem ostrova Ischia s českým průvodcem. Prohlídky a zastávky na nejzajímavějších místech ostrova, výjezd do nejvýše

Více

AACC Annual Meeting 2008 & AACC Clinical Laboratory Expo 2008. July 27 31, 2008 Washington, DC

AACC Annual Meeting 2008 & AACC Clinical Laboratory Expo 2008. July 27 31, 2008 Washington, DC Nabídka na zajištění služeb spojených s aktivní účastí na konferenci AACC Annual Meeting 2008 & AACC Clinical Laboratory Expo 2008 July 27 31, 2008 Washington, DC http://www.aacc.org/aacc/events/ann_meet/

Více

Lefteris studia. www.cdtravel.cz Řecko Santorini. ŘECKO Santorini / Kamari. Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.

Lefteris studia. www.cdtravel.cz Řecko Santorini. ŘECKO Santorini / Kamari. Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel. Lefteris studia Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.cz ŘECKO Santorini / Kamari www.cdtravel.cz Řecko Santorini / / / / / Popis ostrova: Santorini je ostrov určený spíše

Více

Glikorisa Beach*** www.cdtravel.cz Řecko Samos. ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.

Glikorisa Beach*** www.cdtravel.cz Řecko Samos. ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz. Glikorisa Beach*** Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Samos / Pythagorion www.cdtravel.cz Řecko Samos Poloha:oblíbený hotel ve velice klidném až osamoceném

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 KITEN. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 KITEN. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 KITEN Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

NOVINKA! MALEDIVY relaxačně poznávací okruh (MAL04)

NOVINKA! MALEDIVY relaxačně poznávací okruh (MAL04) NOVINKA! MALEDIVY relaxačně poznávací okruh (MAL04) cena již od 34.900 Kč / osoba Cena zahrnuje: ubytování na 8 nocí polopenze transfery průvodce exkurze a výlety viz program pojištění CK proti úpadku

Více

CHORVATSKO vlakem. HVAR týdenní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT. Pro železničáře z České a Slovenské republiky a jejich rodinné příslušníky.

CHORVATSKO vlakem. HVAR týdenní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT. Pro železničáře z České a Slovenské republiky a jejich rodinné příslušníky. HIT 2017 CHORVATSKO vlakem HVAR týdenní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT Pro železničáře z České a Slovenské republiky a jejich rodinné příslušníky. 2 TERMÍNY: 1.6. - 10.6.2018 a 7.9. - 16.9. 2018

Více

Brazílie - divočina v srdci Amazonie i památky UNESCO

Brazílie - divočina v srdci Amazonie i památky UNESCO Brazílie - divočina v srdci Amazonie i památky UNESCO 15 - denní zájezd Poznávací zájezd, 15 dní, 3*/4* hotely, snídaně, vč. všech vstupů! PRIVÁTNÍ PROGRAM s vlastním průvodcem CK - žádné velké skupiny!

Více

Cena: USD + společná letenka Kč

Cena: USD + společná letenka Kč Safari Maledivy 2019 hluboký jih Pro všechny zkušenější potápěče, kteří už zažili klasické safari na Maledivách v oblasti Male a Ari atolů jsme připravili netradiční plavbu do oblasti jižních atolů, která

Více

Emiráty - Abu Dhabi - Emirates Palace*****

Emiráty - Abu Dhabi - Emirates Palace***** Emiráty - Abu Dhabi - Emirates Palace***** 4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,22 - denní zájezd Poloha: Luxusní hotel leží v Emirátu Abu Dhabi, jedná se o jeden z nejluxusnějších a nejkrásnějších hotelů oblasti.

Více

Nabídka poznávací cesty: Peru a Bolívie

Nabídka poznávací cesty: Peru a Bolívie Peru a Bolívie Nabídka poznávací cesty: Peru a Bolívie Termín: 13. 9. - 29. 9. 2018 Počet účastníků: 14 osob 1. den 13. 9. 2018: Praha/Lima Odlet z Prahy, celodenní přelet do Limy, hlavního města Peru

Více

JÓGA NA BALI BŘEZEN 2020 s Vendulou Černou

JÓGA NA BALI BŘEZEN 2020 s Vendulou Černou JÓGA NA BALI BŘEZEN 2020 s Vendulou Černou cena 28.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: ubytování na 10 nocí se snídaní 2 x denně lekce jógy 2 celodenní výlety informační schůzka s českým delegátem pojištění

Více

JÓGA POBYT NA SANTORINI KVĚTEN s Veronikou Karac

JÓGA POBYT NA SANTORINI KVĚTEN s Veronikou Karac JÓGA POBYT NA SANTORINI KVĚTEN s Veronikou Karac cena 17.990 Kč / 667 EUR / osoba Cena zahrnuje: ubytování na 7 nocí 7 x snídaně 6 x 90 min. jóga lekce pojištění CK proti úpadku Jak si představujete ideální

Více

Plavba: Z Athén ke břehům Španělska na lodi Horizon (Středozemní moře)

Plavba: Z Athén ke břehům Španělska na lodi Horizon (Středozemní moře) Plavba: Z Athén ke břehům Španělska na lodi Horizon (Středozemní moře) Plavba s českým delegátem! Akční plavba! Objevte kouzlo západního Středomoří a vydejte se s námi na plavbu z Řecka až ke břehům slunného

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 NESEBR. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 NESEBR. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2017 NESEBR Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Výlet do Varny s návštěvou Delfinária Odjezd: 09.00 hodin (krátká zastávka u městečka Obzor) Příjezd do Varny: přibližně v 10.15 hodin Návštěva

Více

DÁNSKO A NORSKÉ FJORDY Poznávací

DÁNSKO A NORSKÉ FJORDY Poznávací DÁNSKO A NORSKÉ FJORDY Poznávací KOMPLETNÍ FOTOGALERIE ZÁJEZDU Fjordy, vodopády, písečné duny, skály na pobřeží moře To je jen malý výčet přírodních krás, které můžete na této trase spatřit. Poznávací

Více

Řecko Peloponés. Hotel Ritsa** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Peloponés / Tolo. Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.

Řecko Peloponés. Hotel Ritsa** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Peloponés / Tolo. Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel. www.cdtravel.cz Řecko Peloponés Hotel Ritsa** Novinka! Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.cz ŘECKO Peloponés / Tolo / / / / / Poloha: malé, romantické městečko Tolo leží

Více

JÓGA NA SRÍ LANCE LISTOPAD 2019 s Irmou Březina (SR09)

JÓGA NA SRÍ LANCE LISTOPAD 2019 s Irmou Březina (SR09) JÓGA NA SRÍ LANCE LISTOPAD 2019 s Irmou Březina (SR09) cena již od 16.590 Kč / osoba Cena zahrnuje: 10 nocí ubytování snídaně cvičení jógy pojištění CK proti úpadku JÓGA ZÁJEZD NA SRÍ LANKU s Irmou Březina

Více

JÓGA POBYT NA ŘECKÉM OSTROVĚ AMORGOS ČERVEN s Petrou Pikkelovou (ŘE01)

JÓGA POBYT NA ŘECKÉM OSTROVĚ AMORGOS ČERVEN s Petrou Pikkelovou (ŘE01) JÓGA POBYT NA ŘECKÉM OSTROVĚ AMORGOS ČERVEN s Petrou Pikkelovou (ŘE01) cena 28.800 Kč / osoba Cena zahrnuje: ubytování na 7 nocí polopenze lekce jógy neomezený vstup do spa transfery přístav -ubytování-přístav

Více

Glykorissa Beach*** Novinka! ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel ,

Glykorissa Beach*** Novinka!  ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel , Glykorissa Beach*** ŘECKO Samos / Pythagorion Poloha: oblíbený hotel v klidném prostředí je zasazen do svahu nad mořem asi 2 km od městečka Pythagorionu, ve kterém je krásný přístav, spousta nákupních

Více

NOVINKY EGYPT. Hurgada Marsa Alam Sharm Al Sheikh Plavba po Nilu s pobytem u moře. Blue Holiday, DUBEN 2017

NOVINKY EGYPT. Hurgada Marsa Alam Sharm Al Sheikh Plavba po Nilu s pobytem u moře. Blue Holiday, DUBEN 2017 NOVINKY Blue Holiday, DUBEN 2017 EGYPT Hurgada Marsa Alam Sharm Al Sheikh Navštivte kolébku jedné z největších a nejstarších civilizací, proslulou největším muzeem na světě pod otevřeným nebem - Luxorem,

Více

NABÍDKA ZÁJEZDU SICÍLIE

NABÍDKA ZÁJEZDU SICÍLIE NABÍDKA ZÁJEZDU SICÍLIE Navrhované datum: 24.10. - 28. 10. 2017 Navrhovaný počet osob pro kalkulaci: 50 Navrhovaný přímý let s leteckou společností Ryanair 24. 10. Praha Trapani: 16.40 19.00 28. 10. Trapani

Více

Gateway School of English

Gateway School of English Jazykové kurzy - junioři Gateway School of English San Gwann - Malta Gateway School of English je malá, rodinná škola, a proto si můžete být jisti individuálním přístupem a dokonalou péčí v průběhu vašeho

Více

FINSKO - ZEMĚ TISÍCŮ JEZER Poznávací

FINSKO - ZEMĚ TISÍCŮ JEZER Poznávací FINSKO - ZEMĚ TISÍCŮ JEZER Poznávací KOMPLETNÍ FOTOGALERIE ZÁJEZDU Že Finsko je zemí jezer a nekonečných, krásných lesů, ví téměř každý. Méně se už ví, že Finsko bylo a je domovem skvělých architektů.

Více

SOUTH MALE ATOLL - ANANTARA VELI MALDIVES *****

SOUTH MALE ATOLL - ANANTARA VELI MALDIVES ***** SOUTH MALE ATOLL - ANANTARA VELI MALDIVES ***** - denní zájezd Rozloha : délka cca 250 m, šířka cca 200 m. luxusní resort renomovaného hotelového řetězce s velmi příjemnou a vstřícnou obsluhou. Anantara

Více

PRIMORSKO - HOTEL ŽERAVI ALEXANDRIA CLUB ****

PRIMORSKO - HOTEL ŽERAVI ALEXANDRIA CLUB **** PRIMORSKO - HOTEL ŽERAVI ALEXANDRIA CLUB **** 8,,, - denní zájezd Poloha: Nachází se v severní části Primorska, v bezprostře blízkosti severní pláže (cca 80 m). Je vzdálen cca 200 m od centra letoviska.

Více

BULHARSKO po slevě 7%

BULHARSKO po slevě 7% BOMBASTICKÁ NABÍDKA PRO SKUPINY I JEDNOTLIVCE pobyt u moře BULHARSKO Letovisko - Primorsko Hotel ANCORA BEACH ***+ 9.6. 17.6.2015 V ceně : 8. 361,- Kč po slevě 7% Možné uplatnit do 31.3.2015, Doprava kombinovaná

Více

NABÍDKA ZÁJEZDU PLAVBA S GOLFOVÝM BAGEM PO KARIBIKU TERMÍN 26.2. - 6.3.2016. Plavba západním Karibikem. www.airmarine.cz

NABÍDKA ZÁJEZDU PLAVBA S GOLFOVÝM BAGEM PO KARIBIKU TERMÍN 26.2. - 6.3.2016. Plavba západním Karibikem. www.airmarine.cz PLAVBA S GOLFOVÝM BAGEM PO KARIBIKU TERMÍN 26.2. - 6.3.2016 Loď Celebrity Reflection Plná penze Termín: 26. 2. - 6. 3. 2016 Loď Celebrity Reflection, člen lodní společnosti Celebrity Cruises, je v provozu

Více

Baia Azzurra *** Novinka! Itálie Sicílie. ITÁLIE Sicílie / Taormina

Baia Azzurra *** Novinka!  Itálie Sicílie. ITÁLIE Sicílie / Taormina Baia Azzurra *** Novinka! Kontakt: Jan Zamykal, tel. 97 22 43 054, mob: 602 319 875, email: zamykal@cdtravel.cz ITÁLIE Sicílie / Taormina www.cdtravel.cz Itálie Sicílie / / / / / Poloha: nově zrekonstruovaný

Více

JÓGA NA BALI ZÁŘÍ 2019 s Helenou Mišovou (BA34)

JÓGA NA BALI ZÁŘÍ 2019 s Helenou Mišovou (BA34) JÓGA NA BALI ZÁŘÍ 2019 s Helenou Mišovou (BA34) cena 27.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: ubytování na 10 nocí snídaně 2 x denně lekce jógy 2 celodenní výlety informační schůzka s českým delegátem pojištění

Více

Černá Hora - Buljarica

Černá Hora - Buljarica Černá Hora - Buljarica PENZION PREMIER VILY ARMENKO LUX VILA GALIJA s ALL INCLUSIVE od 15.790 Kč/os. HOTEL SAVOJO CLUB POLOHA: oblíbený rodinný hotel se nachází přímo na krásné, více než dvoukilometrové

Více

Bournemouth 2.-8. listopadu 2015

Bournemouth 2.-8. listopadu 2015 Bournemouth 2.-8. listopadu 2015 1. den Skřipov Odjezd ze Skřipova v ranních hodinách. Klimatizovaný zahraniční autobus pravděpodobně externího dopravce bude přistaven ke škole. Autobus bude vybaven DVD,

Více

RÁJ 1492 JARDINES DE LA REINA

RÁJ 1492 JARDINES DE LA REINA RÁJ 1492 JARDINES DE LA REINA Nejkrásnější místo, jaké jsem kdy spatřil Kryštof Kolumbus, říjen 1492, Kuba 50 mil jižně od pobřeží Kuby a 80 mil severně od Kajmanského příkopu se nachází 150 mil dlouhé

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 CAREVO. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 CAREVO. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 CAREVO Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

SPORTIZER BEACHVOLEJBALOVÝ KEMP KYPR 2019

SPORTIZER BEACHVOLEJBALOVÝ KEMP KYPR 2019 SPORTIZER BEACHVOLEJBALOVÝ KEMP KYPR 2019 Chtěli byste si zahrát volejbal na nejkrásnějších písčitých plážích v Evropě, a při tom poznat ostrov ve Středozemním moři? Pojeďte s námi na kemp plážového volejbalu

Více

BAR - HOTEL PRINCESS ****

BAR - HOTEL PRINCESS **** BAR - HOTEL PRINCESS ****, - denní zájezd severozápa část barského pobřeží je co do příroch krás srovnatelná s pobřežím v okolí Budvy. Krásné, rozlehlé pláže, výborné podnebí, příro a kulturní zajímavosti,

Více

JÓGA ZÁJEZD NA BALI DUBEN 2019 s Martinou Masopustovou (BA31)

JÓGA ZÁJEZD NA BALI DUBEN 2019 s Martinou Masopustovou (BA31) JÓGA ZÁJEZD NA BALI DUBEN 2019 s Martinou Masopustovou (BA31) cena 28.990 Kč/osoba Cena zahrnuje: 10 nocí ubytování snídaně cvičení jógy transfery letiště hotel vila letiště 2x celodenní výlet po Bali

Více

Řecko Zakynthos. Řecko Zakynthos. Achillion hotelové apartmány*** www.cdtravel.cz. ŘECKO Zakynthos / Amoudi

Řecko Zakynthos. Řecko Zakynthos. Achillion hotelové apartmány*** www.cdtravel.cz. ŘECKO Zakynthos / Amoudi Achillion hotelové apartmány*** ŘECKO Zakynthos / Amoudi / / Poloha: apartmánový hotel Achillion se nachází v malé vesničce Amoudi cca 6 km od centra Alikanas a Alikes. Achillion leží v klidné části, v

Více

RWC Japonsko Ubytování: Grand Nikko Tokyo Odaiba ****, Keio Prelia Hotel Kyoto Karasuma-Gojo ***, Sheraton Miyako Hotel Osaka ****

RWC Japonsko Ubytování: Grand Nikko Tokyo Odaiba ****, Keio Prelia Hotel Kyoto Karasuma-Gojo ***, Sheraton Miyako Hotel Osaka **** RWC Japonsko 2019 Základní informace Datum pobytu: 18. 29.9.2019 Doprava: Letecky: -Dubaj-Tokio, Kansai-Dubaj- Autobusem: dle programu Vlakem: dle programu Trajektem: dle programu Ubytování: Grand Nikko

Více