Monitoring novinářských testů. Březen 2013

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Monitoring novinářských testů. Březen 2013"

Transkript

1 Monitoring novinářských testů Březen 2013

2 zdroj model ŠKODA název článku/typ testu Právo Octavia 2,0 TDI Test ifaster.cz Octavia 1,2 TSI Test zdroj model ŠKODA název článku/typ testu Auto Test Citigo 1,0 MPI Srovnávací test Auto Moto und Sport Octavia 1,4 TSI Srovnávací test Auto Zeitung Octavia 1,4 TSI Srovnávací test Bild Octavia 1,8 TSI Test Auto Revue Octavia 1,6 TDI Test Aargauer Zeitung Citigo Test 1300ccm.de Yeti 2,0 TDI 4x4 Test Auto Bild Superb Test (po km) zdroj model ŠKODA název článku/typ testu Aargauer Zeitung Citigo 1,0 MPI Test

3 zdroj model ŠKODA název článku/typ testu Autonet.at Rapid 1,4 TSI Elegance Test zdroj model ŠKODA název článku/typ testu Car Magazine Octavia 1,2 TSI Test Top Gear Octavia 1,2 TSI Active Test Burtonmail.co.uk Rapid 1,2 TSI Test Autoexpress.co.uk Citigo 1,0 MPI Srovnávací test Whatcar.com Octavia 1,2 TSI Test Autoexpress.co.uk Citigo 1,0 MPI Test The Independent Octavia 1,6 TDI Test Autocar.co.uk Octavia 2,0 TDI Test Expertreviews.co.uk Octavia 2,0 TDI a 1,6 TDI Test Auto Expres Octavia 2,0 TDI Test

4 Česká republika Právo Test: ŠKODA Octavia 2,0 TDI datum: prostor pro cestující i zavazadla + nabídka motorů a prvků komfortní výbavy - hlučnější podvozek Skvěle vypadá navigační systém Columbus, který se ovládá dotyky. Výhrady nelze mít k provedení grafiky ani ovládání. Sedadla v testovaném modelu měla téměř dokonalý tvar, velikost i tvrdost výplně. Bezkonkurenční je nabídka prostoru pro zavazadla i velikost vstupního otvoru 590 litrů v segmentu nižší střední třídy nenabídne ze sedanů žádný a jde o hodnotu, kterým se v této cenové relaci nemůže pochlubit ani mnohé combi. Nová Octavia nabídne více komfortních a bezpečnostních prvků než jakákoliv jiná škodovka v historii. Ani Superb nemá takovou plejádu příplatkových prvků. Díky velké pružnosti motoru není problém jet ve městě na pětku. Podvozkáři z Česany dělají svou práci výtečně. Vůz je stabilní, je z něj cítit jistota a tu neztrácí ani v zatáčkách.

5 Česká republika ifaster.cz Test: ŠKODA Octavia 1,2 TSI datum: vynikající spotřeba + extrémní prostornost, špičkové zpracování i detailů - špatné naladění tlumičů a pružin Je extrémně prostorná, špičkově zpracovaná a stojí na detailech. Vzhledem k mé malé postavě si tady připadám, jako bych seděl v luxusní limuzíně. Před koleny mám extrémně místa skoro jako v modelu Superb, nad hlavou o trochu méně... Přední sedačky si zaslouží stejné pozitivní hodnocení. Dobře drží tělo a příjemně se v nich sedí. Díky širokému nastavení si za chvilku každý najde ideální posaz za volantem. Dokonce musím konstatovat, že grafika velkého dotykového displeje a palubního počítače je zpracována lépe než u `konkurenčního Golfu. Podívejte se například na tvarování páček otevírání předních dveří. Jejich design je úžasný. Nejvíce mě překvapila průměrná spotřeba ve městě, která nepřesáhla 6,5 l/100 km. Náš test jsme nakonec zakončili s průměrnou spotřebou 5,7 l/100 km, a to jsme větší část odjezdili ve městě.

6 Německo Auto Test datum: Srovnávací test: ŠKODA Citigo 1,0 MPI, Mini One, Renault Twingo 1,2 16V, KIA Picanto 1,2, Opel Adam 1,4 Ecoflex 1. ŠKODA, 2. Opel, 3. KIA, 4. Renault, 5. Mini + prostornost interiéru + kultivovaný a úsporný motor - základní model má naprosto holou výbavu Škodovka je ve skutečnosti tak prostorná, že se do ní dospělé osoby usadí lépe než do většiny konkurenčních vozů. Sedadla poskytují slušnou podporu těla, a to i pro dospělé pasažéry vzadu. Moderní tříválec přede tiše a dobře táhne. Motor vykázal spotřebu 5,3 l/100 km a vůz se celkově dobře ovládá. Volba dražší specifikace Elegance neudělá vítr v peněžence. Navzdory malému motoru se propracované Citigo hravě vyhouplo na první místo testu. A vyplatí se!

7 Německo datum: Auto Motor und Sport Srovnávací test: ŠKODA Octavia 1,4 TSI, Ford Focus 1,6 EcoBoost, Honda Civic 1,8 i-vtec, KIA Cee'd 1, GDI, Opel Astra 1,4 Turbo Ecoflex, Toyota Auris 1,6 VVT-i HSD, VW Gold 1,4 TSI ACT 1. VW, 2. ŠKODA, 3. Ford, 4. Opel, 5. Toyota, 6. KIA, 7. Honda + prostornost a enormní objem zavazadlového prostoru + silné motory s hladkým chodem - žádné...energetické a úsporné motory s přímým vstřikováním mají hladký průběh i během dálničních rychlostí. ŠKODA Octavia má obrovský prostor v kufru. Díky velmi velkým pátým dveřím se tam velmi snadno nakládají zavazadla až do velikosti obytného nábytku. Solidní, pohodlná, ale už ne tak výhodná jako dřív. Motor Cee du je těžkopádný, podvozek na nerovnostech poskakuje a řízení je umělé. Třebaže čtyřválcový motor Fordu je papírově nejsilnější, nenabízí takový výkon jako motory konkurentů. Opel za ostatními zaostává v dynamice jízdy a nedává řidiči správnou zpětnou vazbu.

8 Německo Auto Zeitung Srovnávací test: ŠKODA Octavia 1,4 TSI, VW Golf, Audi A3, SEAT Leon, Ford Focus, Mercedes B-Klasse, Mercedes A-Klasse, Opel Astra, BMW, Toyota Auris Hybrid datum: VW Golf, 2. ŠKODA, 3. Audi, 4. SEAT, 5. Ford, 6. Mercedes B-Klasse, 7. KIA, 8. Mercedes A-Klasse, 9. BMW, 10. Opel, 11. Toyota + prostor pro posádku i zavazadla + sladění motoru a manuální převodovky - zadní náprava s vlečnými rameny ŠKODA Octavia je ze všech vozů koncernu postavených na MQB nejen cenově nejpříznivější, ale i tou nejprostornější variantou. Vpředu i vzadu má ŠKODA Octavia volného prostoru jako skoro nikdo z konkurentů. Vyrovná se jí pouze Mercedes B-Klasse. Maximální objem zavazadlového prostoru 1580 l trumfne Mercedes B-Klasse (1547 l) i vůz Kia cee d (1318 l), které také patří k největším v tomto segmentu. V Octavii se cestuje nejen pohodlně, ale také rychle. Točivý moment benzinového motoru 1,4 l je se šestistupňovou převodovkou výborně sladěn a spotřeba na 100 km dosáhne 6,4 l. Na šestý rychlostní stupeň můžete plynule zrychlovat už z 60 na 215 km/h. Dobře dávkované brzdy zastaví z rychlosti 100 km/h na 33,7 m.

9 Německo Bild Test: ŠKODA Octavia 1,8 TSI datum: supertiché a výkonné motory + komfort v interiéru - žádné Pocit Passatu za cenu Golfu. Motory jsou supertiché a výkonné. Pérování, jízdní komfort, řízení všechno je téměř dokonalé. A když na to před zatáčkou šlápnu, projedu jí hodně svižně. Mnoho detailů tu ulehčuje rodinný život. V zavazadlovém prostoru je 230V zásuvka pro notebooky a gameboye, vepředu najdete jednoduchý držák smartphonu na místě držáku nápojů. Lepší sedan nikdo nepotřebuje.

10 Německo Auto Revue Test: ŠKODA Octavia 1,6 TDI Elegance datum: kvalitní materiály + výhled z vozu - příliš velký zavazadlový prostor Z kvality materiálů získáváte pocit, že i po deseti letech budou vypadat dobře, bez větších známek opotřebení. Naopak, sedadla jsou noblesní a šik. Jízdní vlastnosti uspokojí i řidiče s vysokými nároky. Převodovka řadí tak rychle a plynule, že to ani nevnímáte. Motor má stále dost síly. 80 % točivého momentu dostanete již při 1200 otáčkách. Motor o síle 105 PS musí přitom rozpohybovat pouze 1,3 tuny. Octavia nabízí velmi dobrý výhled do všech stran. Výhled za vůz připomíná klasické řešení, bežné z období před 90. lety. Octavia je sedan v klasickém střihu. Hodně místa jak vpředu, tak vzadu i v zavazadlovém prostoru.

11 Německo 1300ccm.de Test: ŠKODA Yeti 4x4 2,0 TDI datum: výkonný motor + nízká spotřeba - nedostatečná implementace bluetooth do systému vozu Během intenzivního dvoutýdenního testování neukázal Yeti ani jednu významnou slabinu. Pro Top Gear je ŠKODA Yeti nejlepším autem na světě. Jak ukázal náš test, toto hodnocení rozhodně není chybné. S výkonem 140 PS a točivým momentem 280 Nm žene motor našeho Yetiho pěkně vpřed a nezáleží na tom, zda jedete po městě, okresce či po dálnici. Se svojí šestistupňovou převodovkou dosáhl Yeti spotřeby 6,7 litru nafty na 100 km. Při jeho váze kg a výšce 1,7 m je to více než přijatelné. Ani osoba větší než dva metry si nemusí pro pohodlné usazení posouvat sedadlo úplně dozadu. Ve voze stále zůstává dostatek místa pro pět osob. Jediným záporem je nemožnost většího přisunutí volantu.

12 Německo Auto Bild Test: ŠKODA Superb datum: místo z 95 vozů + nízké opotřebení brzd + téměř žádné stopy opotřebení dílů - unikající olej Kvalita vozů z Mladé Boleslavi šla v posledních letech nahoru. Po demontáži vozu po ujetých km jsme na součástkách nenašli znatelné opotřebení. To samé platí pro hnací ústrojí. Testovací vůz zvládl celých km s původními brzdovými destičkami, což je v kategorii takového vozu obdivuhodné. ŠKODA Superb se po ujetých km díky svojí spolehlivosti dostal do Top 10 časopisu Auto Bild, který takto dosud otestoval už 95 aut. Superb tak za sebou nechal řadu modelů prémiových značek. Po ujetých km se při kontrole jednotlivých dílů neobjevily žádné významné stopy opotřebení. Superb dostal v závěru testu po km jedničku.

13 Švýcarsko Aargauer Zeitung Test: ŠKODA Citigo 1,0 MPI datum: spotřeba + motor, převodovka i podvozek - nemožnost ovládání všech oken z místa řidiče Vrčivý zvuk tříválcového motoru má nádech sportovnosti. Ve městě je díky němu vůz hbitý a jeho výkon vystačí i na okreskách. Citigo se příjemně řídí, je precizní a má dobře nastavený podvozek. Pětistupňová převodovka řadí přesně a plynule. Citigo v interiéru překvapí pocitem vzdušnosti, velkorysými sedadly a množstvím různých úložných prostorů. Díky velkým dveřím se snadno vystupuje i nastupuje, ale jejich zavírání vyžaduje větší sílu. Pokud složíte sedačky, získáte 959 litrů objemu zavazadlového prostoru, což není na 3,56 m dlouhý vůz vůbec špatné. Palivová nádrž má sice objem pouze 35 litrů, ale při průměrné spotřebě 4,5 litru na 100 km nemusíte tankovat nijak často. Na jednu nádrž ujedete více než 700 km. Přispívá k tomu i dobře fungující Start/Stop systém.

14 Rakousko Autonet.at Test: ŠKODA Rapid 1,4 TSI Elegance datum: dobrý podvozek + komfort - cena I když posunete přední sedadla úplně dozadu, dospělí lidé na zadních sedačkách nijak netrpí. Rapid není jenom rodinné auto, ale díky svému komfortu dobře poslouží i jako vůz na cesty. Aspoň takový dojem jsme měli z našeho testovacího vozu v nejvyšší výbavě, se 122 PS a 7stupňovou převodovkou. Přispívá k tomu neutrálně nastavený podvozek s důrazem na komfort a nízká spotřeba zhruba kolem 5 litrů na 100 km. Cenově výhodné neznamená levné. Díky prodejům automobilů ŠKODA v loňském roce (v Rakousku) se Češi mohou cítit sebevědomě.

15 Velká Británie Car Magazine Test: ŠKODA Octavia 1,2 TSI datum: /5 + prostor a zpracování + rázné motory - vzhledem připomíná čínskou kopii staré Audi Kufr je větší než obvykle, opět nabízející dvojnásobný prostor než VW Golf. Nenechte se zmást absencí multilinku. Řízení je bezpečné a jízda celkově dobrá. Jet v Octavii byste neoznačili přímo jako zábavu. Je to dokonale navržený vůz pro průměrné zákazníky, kteří si objednávají volanty s obšitím. 1,2 TSI je o dost peprnější, než byste čekali, ale tou správnou volbou je 1,4 TSI. Trochu drzejší vzhled by z Octavie udělal neporazitelný vůz. ŠKODA Octavia je blizoučko samotnému vrcholu třídy.

16 Velká Británie Top Gear Test: ŠKODA Octavia 1,2 TSI Active datum: /10 + univerzální, dostupný, skvěle zvládnutý vůz + prostor pro nohy pasažérů na zadních sedačkách - motor bez charisma, absence radosti z jízdy Je vozem pro každodenní provoz, spolehlivé a s leskem kvality. Její ovládání je věrné, přesně zatáčí a snadno se řídí. Při váze vozu pouhých kg se malé turbo nemusí příliš nadřít, aby Octavii rozpohybovalo. Rozvor narostl o 108 mm, což prospělo kvalitě jízdy a umožnilo nárůst místa pro nohy pasažérů na zadních sedačkách. Ford Focus 1,0T už není měřítkem kvality jako dříve. ŠKODA Octavia je pravděpodobně celkově lepším vozem. Oproti konkurenci je svěžejší na pohled, lépe se řídí, je mnohem lépe vybavená uvnitř a disponuje mocným 590litrovým kufrem, který se při sklopených sedačkách rozroste na l.

17 Velká Británie Burtonmail.co.uk Test: ŠKODA Rapid 1,2 TSI datum: poměr cena/výkon + jízdní vlastnosti - žádné ŠKODA Rapid kombinuje sportovní vzhled s hodnotami tradičního rodinného vozu. Motor 1,2 TSI na mě udělal dojem, stejně jako nízké emise 199 g/km, a jsem si jistý, že radost bude mít i moje peněženka. Co dalšího byste mohli ještě chtít za tak velký a kvalitní vůz s takovou cenou? Rapid je sedan, ovšem ne takový ten pro svátečního nedělního řidiče ve tvídovém saku. ŠKODA Rapid má na to, jak skvělým vozem je, velmi dobrou cenu. Přední pasažéři mají spoustu místa na nohy a ke komfortu přispívá řada nejrůznějších odkládacích míst, včetně neotřelého místa na výstražnou vestu pod předním sedadlem.

18 Velká Británie Autoexpress.co.uk Srovnávací test: ŠKODA Citigo 1,0 MPI, KIA Picanto 1,0, Dacia Sandero 1,2, Suzuki Alto 1,0 datum: ŠKODA, 2. KIA, 3. Suzuki, 4. Dacia + jízdní kvality + kvalita materiálů stanovující nový standard - malá výbava ŠKODA Citigo není (ve srovnání se zde uvedenými vozy) levná a nemůže se měřit s Picantem co do výbavy. Je ale velmi praktická, dobře postavená a skvěle se řídí. A navíc je velmi kultivovaná. Jednoduchý, ale proporcionálně skvělý design exteriéru je bezchybný. Jakmile usednete dovnitř, setkáte se s na dotek jemnými, kvalitními tlačítky a chytře navrženou přístrojovou deskou, která předčí vaše očekávání. To, co odlišuje vůz o ostatních, je řízení. Ovládání vozu je přirozeně vyvážené a malá ŠKODA se chová jako větší, dražší vůz. ŠKODA má pět hvězdiček v Euro NCAP a ESP, vypínací airback spolujezdce a automatický brzdící systém Citysafe lze přidat za 300 liber. Dobrá pozice za volantem a solidní zpracování mají zásluhu na tom, že kabina škodovky nepůsobí levně. Naše auto roku, ŠKODA Citigo, nastavuje standard kvality, zpracování a praktičnosti.

19 Velká Británie Whatcar.com Test: ŠKODA Octavia 1,2 TSI datum: /5 + poměr cena/výkon + kvalita materiálů - motor 2.0 TDI, který zaostává za uhlazeností vozu ŠKODA Octavia je svojí velikostí blíže Fordu Mondeo než Fordu Focus. Řekli byste, že benzinový motor o obsahu 1,2 l bude mít problémy s tak velkým autem, ale 1,2 vše snadno stíhá a táhne už od otáček. Málokdy na to musíte šlápnout, ale i když to uděláte, motor zůstává klidný. Standardní šestistupňový manuál má nejvyšší stupeň, který motoru pomáhá k pozoruhodně hladkému chodu i v rychlostech na dálnici. Zatímco se Octavia hodně podobá levnějšímu a menší Rapidu, uvnitř naleznete velké rozdíly. Místo tvrdých plastů dostanete materiály srovnatelné s těmi z posledního VW Golf a o stupeň či dva nad těmi z Mondea a Mazdy 6. Ať se na ni podíváte z jakéhokoliv úhlu, Octavia má skvělý poměr cena/výkon. Novou Octavii můžeme vřele doporučit. Možná to není ten nejtoužebnější vůz na světě, ale dost možná je tím nejpraktičtějším.

20 Velká Británie Autoexpress.co.uk Test: ŠKODA Citigo 1,0 MPI datum: /5 + nízké náklady na provoz + vyzrálé jízdní vlastnosti - nedostatečné vybavení nejnižšího výbavového stupně ŠKODA Citigo se díky svým kompaktním rozměrům a snadnému ovládání hodí skvěle do role městského vozu. Na dálnici je vůz klidný stejně jako dražší a větší modely supermini. Přímé řízení a slušný grip dělají ze zážitku ve škodovce docela podmanivou událost. Kvalita zpracování je stejně impresivní jako u ostatních modelů automobilky a působí mnohem robustnějším dojmem než konkurenti, jako například Suzuki Alto. Zavazadlový prostor o objemu 251 litrů je větší než ten, který najdete v Hyundai i10 nebo ve voze Kia Picanto. Díky snadnému ovládání, vynikajícímu výhled z vozu a hladkému řazení si hustým provozem města snadno proplouváte.

21 Velká Británie The Independent Test: ŠKODA Octavia 1,6 TDI datum: kvalita zpracování + motor 1,6 TDI - příliš citlivé brzdy a nekonzistentní nástup plynu u 1,4 TSI Bezpečnostní asistenti zahrnují položky, které ve své době nabízely pouze luxusní vozy jako Mercedes-Benz. ŠKODA Octavia vypadá svěže a čistě, přičemž nabízí spoustu hezkých detailů. Interiér nemá co do povrchů a kvality daleko k pocitu prémiovosti Audi. Díky platformě MQB váží nová ŠKODA Octavia výrazně méně než její předchůdkyně. Všechno zmíněné vysvětluje, proč se ŠKODA téměř stala alternativní prémiovou značkou.

22 Velká Británie Autocar.co.uk Test: ŠKODA Octavia 2,0 TDI Elegance datum: jízdní vlastnosti blízké Golfu + komplexní nabídka, které není mnoho co vytknout - snaha DSG udržet nejvyšší stupeň Téměř nesmělý posun Octavie z pozice levného klonu Golfu k vážnému konkurentovi Passatu je vskutku pozoruhodný. K dobré výbavě přidejte zdařilý redesign, až zázračné snížení hmotnosti o 102 kg oproti svému předchůdci i tradičně ekonomické motory s volkswagenovským původem a rozumně uvažující zákazník těžko najde něco, na co by si mohl stěžovat. Octavii se podařilo zopakovat prvotřídní, neotřesitelnou dynamiku Golfu: v malé míře u citlivosti řízení, ve velké pak v plynulosti jízdy a snadném udržení se na vozovce. Řekli bychom, že nejeden konkurent má obavy, a to zcela po právu. ŠKODA Octavia bez obtíží naplnila očekávání způsobené nárůstem svojí velikosti, a především, stala se díky tomu lepším vozem. Rozvor narostl o kolena potěšujících 108 mm, zatímco pod robustnou zádí se nachází kolosální 590litrový zavazadlový prostor. Praktičnost? Jednoznačně.

23 Velká Británie Expertreviews.co.uk Test: ŠKODA Octavia 2,0 TDI a Octavia 1,6 TDI datum: kvalita interiéru + převodovka DSG - manuální převodovka První věcí, které jsme si všimli, byla kvalita interiéru nové Octavie. Ve srovnání s předcházejícím modelem působí nové auto jako velmi kvalitní vůz. Líbilo se nám logické rozložení ovladačů. Navigační systémy Amundsen a Columbus na nás udělaly dojem. Na dotykové obrazovce můžete snadno skrolovat, abyste zjistili, kde jste, stejně jako lze mapu pomocí prstů přibližovat. Všechno lze ovládat i pomocí ovládání pod obrazovkou. Převodovka DSG řadí nahoru i dolů hladce a bez zadrhávání. Zareagovala dobře, i když jsme na to najednou šlápli. Pokud jste připraveni na určitý úbytek snobství značky, je to jako koupit si Audi A6 za podstatně menší cenu.,škoda Octavia je rodinný vůz se spoustou místa, který se až překvapivě dobře řídí.

24 Velká Británie Auto Express Test: ŠKODA Octavia 2,0 TDI Ambition datum: /5 + nejlepší dieselová volba + prostornost - opravdu dobře vybavený vůz stojí tolik, že popírá dostupnost vozů ŠKODA Řidiči, kteří ujedou po dálnici nejvíce mil a vyžadují vůz, který bez námahy předjede pomalejší vůz a je až impresivně ekonomický, tu najdou vše požadované. Motor je nejen velmi hbitý, ale zároveň se může pochlubit plynulejší a tišším chodem než 1,6 TDI. Octavia je skvělé auto. Třebaže jízdní kvalitě chybí vytříbenost VW Golf, mnoha lidem ji vynahradí větší interiér a nižší cenovka vozu. Zavazadlový prostor je o 95 litrů větší než v BMW 3 Touring. Větší diesel má šestistupňový manuál ve standardu, namísto pětistupňového, a tato převodovka řadí mnohem hladčeji.

Právo Octavia 2,0 TDI Test. ifaster.cz Octavia 1,2 TSI Test. Auto Test Citigo 1,0 MPI Srovnávací test

Právo Octavia 2,0 TDI Test. ifaster.cz Octavia 1,2 TSI Test. Auto Test Citigo 1,0 MPI Srovnávací test zdroj model ŠKODA Právo Octavia 2,0 TDI Test ifaster.cz Octavia 1,2 TSI Test zdroj model ŠKODA Auto Test Citigo 1,0 MPI Srovnávací test Auto Moto und Sport Octavia 1,4 TSI Srovnávací test Auto Zeitung

Více

!"#$!%#"&'"!(#")*+,-./'$0+$1. Duben 2013

!#$!%#&'!(#)*+,-./'$0+$1. Duben 2013 !"#$!%#"&'"!(#")*+,-./'$0+$1 Duben 2013 zdroj model ŠKODA Octavia 2,0 TDI Srovnávací test (Hyiundai i40) Auto 7 Octavia 1,2 TSI Elegance Test Auto 7 Octavia Rapid 1,2 TSI Ambition Srovnávací test (Renault

Více

Yeti 1,2 TSI Srovnávací test (Citroën C4 Aircross 1,6)

Yeti 1,2 TSI Srovnávací test (Citroën C4 Aircross 1,6) zdroj model ŠKODA autopruvodce.cz Octavia Combi 1,6 LPG Test Yeti 1,2 TSI Srovnávací test (Citroën C4 Aircross 1,6) autoforum.cz Rapid 1,6 TDI Test autopruvodce.cz Superb Combi 2,0 TDI Test zdroj model

Více

Citigo 1,0 MPI/55 kw Srovnávací test (FIAT Panda 1,2)

Citigo 1,0 MPI/55 kw Srovnávací test (FIAT Panda 1,2) zdroj model ŠKODA Citigo 1,0 MPI/55 kw Srovnávací test (FIAT Panda 1,2) ifaster.cz Octavia RS 2,0 TDI DSG Test veciautomobilove.cz Yeti Recenze ojetého vozu zdroj model ŠKODA AutoBild Yeti GreenLine Ruhr

Více

!"#$!%#"&'"!(#")*+,-./'$0+$1!"#$%&'()*

!#$!%#&'!(#)*+,-./'$0+$1!#$%&'()* !"#$!%#"&'"!(#")*+,-./'$0+$1!"#$%&'()* zdroj model ŠKODA Mladá fronta DNES Nový Superb 2,0 TDI Test Autorevue.cz Nový Superb 1,4 TSI a 2,0 TDI Test 5plus2 Nový Superb 1,6 TDI Greenline Test Týden Nový

Více

!"#$!%#"&'"!(#")*+,-./'$0+$1!"#!$!%&'()*

!#$!%#&'!(#)*+,-./'$0+$1!#!$!%&'()* !"#$!%#"&'"!(#")*+,-./'$0+$1!"#!$!%&'()* 1 zdroj model ŠKODA Auto TIP Superb Combi 1,8 TSI DSG Auto 7 Superb 1,4 TSI Po povrchu / Test Lidové noviny Octavia Combi 2,0 TDI 4x4 Auto 7 Octavia Combi 1,8 TSI

Více

Monitoring novinářských testů. Říjen 2012

Monitoring novinářských testů. Říjen 2012 Monitoring novinářských testů Říjen 2012 zdroj model ŠKODA název článku/typ testu AutoTip Superb Combi 2,0 TDI 4x4 Test Auto 7 Rapid 1,2 TSI Test Svět motorů Rapid 1,2 MPI Test novinky.cz Octavia Combi

Více

!"#$!%#"&'"!(#")*+,-./'$0+$1!"#!$%&'()

!#$!%#&'!(#)*+,-./'$0+$1!#!$%&'() !"#$!%#"&'"!(#")*+,-./'$0+$1!"#!$%&'() zdroj model ŠKODA Superb Combi 2,0 TDI Test Octavia Combi 2,0 TDI 4x4 Test Auto TIP Octavia Combi 2,0 TDI Test Autohit Octavia Combi 1,8 TSI Elegance Test (Tomáš

Více

více radosti Více emocí, NOVÁ KIA RIO VROZENÁ DYNAMIKA

více radosti Více emocí, NOVÁ KIA RIO VROZENÁ DYNAMIKA NOVÁ KIA RIO Více emocí, více radosti Stačí jeden pohled na atraktivní, sportovní design nového modelu Kia Rio a Vaše fantazie začne horečně vymýšlet důvody, proč usednout za volant a vyrazit na vyjížďku.

Více

!"#$!%#"&'"!(#")*+,-./'$0+$1!"#!$!%&'()'

!#$!%#&'!(#)*+,-./'$0+$1!#!$!%&'()' !"#$!%#"&'"!(#")*+,-./'$0+$1!"#!$!%&'()' zdroj model ŠKODA ")20('34)",56$78'$0+$5 autopruvodce.cz Octavia Combi 1,6 LPG Test *#7/&8+/+"3 Yeti 1,2 TSI Srovnávací test (Citroën C4 Aircross 1,6) autoforum.cz

Více

Redakční autotest: Mitsubishi Eclipse Cross. Japonské kladivo na Karoq s jedním typem motoru! Škoda

Redakční autotest: Mitsubishi Eclipse Cross. Japonské kladivo na Karoq s jedním typem motoru! Škoda Redakční autotest: Mitsubishi Eclipse Cross. Japonské kladivo na Karoq s jedním typem motoru! Škoda Je pro vás Mitsubishi Outlander příliš staromódní? Japonci přichází s odpovědí jménem Eclipse Cross.

Více

Oskenujte kód a prohlédněte si na videu Jimny v akci.

Oskenujte kód a prohlédněte si na videu Jimny v akci. 02 Oskenujte kód a prohlédněte si na videu Jimny v akci. Vydejte se za dobrodružstvím! Hranice není třeba posouvat, vy jich totiž vůbec nemusíte dosáhnout. Jimny je dostatečně silný i odhodlaný k výletu

Více

MONITORING NOVINÁŘSKÝCH TESTŮ. listopad 2010

MONITORING NOVINÁŘSKÝCH TESTŮ. listopad 2010 MONITORING NOVINÁŘSKÝCH TESTŮ listopad 2010 zdroj model Škoda název článku/typ testu Autembezpecne.cz Roomster Škoda Roomster zabodovala na technických prohlídkách v Německu Automobil revue Octavia 1,2

Více

Nový SEAT Leon je vozem pro srdce i hlavu

Nový SEAT Leon je vozem pro srdce i hlavu Nejkrásnější způsob, jak řídit praktický automobil Nový SEAT Leon je vozem pro srdce i hlavu / Ohromující design překypující emocemi / Inovace jako například přední LED světlomety / Příkladná dynamika

Více

D Y N A M I C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

D Y N A M I C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5 DYNAMIC DYNAMICKÝ DESIGN V moderním rychlém světě potřebujete být pohotoví a připravení využít každé příležitosti, která se naskytne. Proto jsme vytvořili nový vůz Honda Jazz Dynamic. Disponuje sportovním

Více

NOVÁ ÉRA TOYOTY COROLLA

NOVÁ ÉRA TOYOTY COROLLA NOVÁ HYBRID COROLLA HYBRID 3 NOVÁ ÉRA TOYOTY COROLLA Po 12 letech dáváme sbohem označení Auris a zahajujeme novou éru modelu Corolla nejprodávanějšího vozu světa. Toyota Corolla, nyní s rozšířenou nabídkou

Více

2016 Hyundai Motor Czech

2016 Hyundai Motor Czech 2016 Hyundai Motor Czech Kdo? Jan Ulip Fleet Area Representative Přehled modelové řady Hyundai Novinky Hyundai i30 TCO Představení testovací flotily 2016 Modelová řada Hyundai Modelová řada Hyundai Osobní

Více

PRENSA / PREMSA / PRESSE / NEWS / PRESSE / STAMPA / 新 闻 /

PRENSA / PREMSA / PRESSE / NEWS / PRESSE / STAMPA / 新 闻 / Nejkrásn ejkrásnější jší způsob, jak řídit praktický automobil Nový SEAT Leon: snoubení designu s technikou / Jedinečný ný design a dokonalá funkčnost nost / První ve svém segmentu se světlomety LED pro

Více

Terénní užitkové vozidlo

Terénní užitkové vozidlo Terénní užitkové vozidlo Společník pro práci a volný čas Mechron Je jedno, zda chcete pracovat na farmě nebo v lese, Kioti Mechron 4 4 se hodí pro všechny práce. Se čtyřmi nezávisle zavěšenými koly zadní

Více

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1AMDHDz Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active Model Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active 447 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Černá látka (FB20) Cena celkem: 447 900 Kč Změna

Více

Vydejte se za dobrodružstvím!

Vydejte se za dobrodružstvím! 2 Vydejte se za dobrodružstvím! Hranice není třeba posouvat, Vy jich totiž vůbec nemusíte dosáhnout. Jimny je dostatečně silný i odhodlaný k výletu do náročného terénu. Jeho kompaktní karoserie umožňuje

Více

MASERATI GHIBLI DIESEL

MASERATI GHIBLI DIESEL MASERATI GHIBLI DIESEL www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/381/ 72 135 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 72 135 Ceníková cena s DPH 87 283 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Nero Nero/Rosso prošití

Více

Technická data - Golf

Technická data - Golf Technická data Golf I. generace (1974 1983) Informace (VW Golf I GTI, 1976) Konstrukce řadový čtyřválec Pivo benzín Plnění atmosférické sání Rozvod OHC Uložení vpředu napříč Zdvihový objem [cm3] 1588 Kompresní

Více

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000 Modelový rok '12 LS LT LT+ LTZ 351 000 377 000 395 000 415 000 442 200 1,7D 96 kw/130 k ECO 461 400 493 000 2,0 VCDi 120 kw/163 k 462 000 500 200 AKČNÍ 1,7D 96 kw/130 k ECO 2,0 VCDi 120 kw/163 k LS LT

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Multivan

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Multivan Technická data Platná pro modelový rok 13 Užitkové vozy Multivan Informace o spotřebě paliva, emisích CO 2 a energetických třídách najdete uvnitř této brožury Technická data. Ne všechny kombinace motoru,

Více

ŠKODA KAMIQ Zážehové motory

ŠKODA KAMIQ Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/70 kw 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Transporter

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Transporter Technická data Platná pro modelový rok 3 Užitkové vozy Transporter Informace o spotřebě paliva a emisích CO 2 najdete uvnitř této brožury Technická data. Ne všechny kombinace motoru, převodovky a karoserie

Více

Technické specifikace. Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active. Toyota kód 1Xexsxy. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active. Toyota kód 1Xexsxy. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1Xexsxy Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active Model Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active 432 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Pakety Černá/šedá látka (FB20) Paket TREND 16'' litá kola, 205/55

Více

ŠKODA RAPID SPACEBACK Zážehové motory

ŠKODA RAPID SPACEBACK Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/70 kw 1,0 TSI/70 kw (A) 1,0 TSI/81 kw 1,4 TSI/92 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

Testovaný model Mitsubishi ASX

Testovaný model Mitsubishi ASX Testovaný model Mitsubishi ASX motor: 1.8 01-0 Mivec výkon: 110 kw/150 k při 4000 ot./min. točivý moment: 300 Nm při 2-3000 ot./min. rozměry: délka 4295 mm, šířka 1770 mm, výška 1615 mm rozvor náprav:

Více

ŠKODA SCALA Zážehové motory

ŠKODA SCALA Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/70 kw 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

NOVÁ ŠKODA KODIAQ DATA A FAKTA

NOVÁ ŠKODA KODIAQ DATA A FAKTA NOVÁ ŠKODA KODIAQ DATA A FAKTA DESIGN Nový, atraktivní designový jazyk značky ŠKODA přichází do segmentu velkých SUV Rozeznatelný na první pohled díky skvělé souhře elegantních linií, dynamických křivek

Více

MONITORING NOVINÁŘSKÝCH TESTŮ. prosinec 2010

MONITORING NOVINÁŘSKÝCH TESTŮ. prosinec 2010 MONITORING NOVINÁŘSKÝCH TESTŮ prosinec 2010 zdroj model Škoda název článku/typ testu Auto 7, 25/2010 Superb GreenLine 1,6 TDI Jako po másle Motorsport magazín, 12/2010 Octavia RS Nebe a dudy Octavia Tour

Více

Zážehové motory. bezolovnatý benzin min. o. č. 95 (91)*

Zážehové motory. bezolovnatý benzin min. o. č. 95 (91)* ŠKODA Octavia Zážehové motory Technické údaje 1,4 MPI/59 kw 1,6 MPI/ kw 1,6 MPI/ kw (A) 1,6 MPI/ kw Flex Fuel 1,6 MPI/ kw LPG zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč zážehový,

Více

ŠKODA FABIA Vznětové motory

ŠKODA FABIA Vznětové motory Vznětové motory Technické údaje 1,4 TDI/55 kw*** 1,4 TDI/66 kw 1,4 TDI/66 kw (A) 1,4 TDI/77 kw Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou,

Více

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3

Více

Zážehové motory. elektronické vícebodové vstřikování paliva MPI. elektronicky řízené přímé vstřikování paliva Zapalování Mazání Palivo Pohon Pohon

Zážehové motory. elektronické vícebodové vstřikování paliva MPI. elektronicky řízené přímé vstřikování paliva Zapalování Mazání Palivo Pohon Pohon Zážehové motory Technické údaje 1,0 MPI/44 kw 1,0 MPI/55 kw 1,2 TSI/66 kw 1,2 TSI/81 kw 1,2 TSI/81 kw (A) zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový,

Více

Monitoring novinářských testů. Duben 2013

Monitoring novinářských testů. Duben 2013 Monitoring novinářských testů Duben 2013 zdroj model ŠKODA název článku/typ testu Svět motorů Octavia 2,0 TDI Srovnávací test (Hyiundai i40) Auto 7 Octavia 1,2 TSI Elegance Test Auto 7 Octavia Test (čtenáři

Více

ŠKODA OCTAVIA Vznětové motory

ŠKODA OCTAVIA Vznětové motory Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI/66 kw*** 1,6 TDI/85 kw 1,6 TDI/85 kw 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený

Více

H-1 Van: praktická dodávka

H-1 Van: praktická dodávka H-1 H-1 Van: praktická dodávka Nejnovější H-1 Van je praktický a pracovitý pomocník, který společnost Hyundai vyvinula proto, aby splnila vaše požadavky na dopravu nákladu. Ústředním motivem je velkorysý

Více

Vznětové motory. Technické údaje 1,4 TDI/55 kw 1,4 TDI/66 kw 1,4 TDI/66 kw (A) 1,4 TDI/77 kw Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ]

Vznětové motory. Technické údaje 1,4 TDI/55 kw 1,4 TDI/66 kw 1,4 TDI/66 kw (A) 1,4 TDI/77 kw Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] Vznětové motory Technické údaje 1,4 TDI/55 kw 1,4 TDI/66 kw 1,4 TDI/66 kw (A) 1,4 TDI/77 kw Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový,

Více

Technické specifikace. Auris 1.8l HSD e-cvt Active Hybrid. Toyota kód 1AIlU0D. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris 1.8l HSD e-cvt Active Hybrid. Toyota kód 1AIlU0D. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1AIlU0D Auris 1.8l HSD e-cvt Active Hybrid Model Auris 1.8l HSD e-cvt Active Hybrid 519 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Černá/šedá látka (FB20) Cena celkem: 519 900 Kč Změna

Více

Hybridní revoluce pokračuje...

Hybridní revoluce pokračuje... Hybridní revoluce pokračuje... Doubská 424, Liberec, tel.: 488 577 377, e-mail: toyota@federalcars.cz www.toyotaliberec.cz Využijte výhodného financování a pojištění od společnosti Toyota Financial Services

Více

ŠKODA SCALA Zážehové motory

ŠKODA SCALA Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 999 1498

Více

Vznětové motory. dvě souosé spojky, suché, vícelamelové, elektrohydraulicky ovládané

Vznětové motory. dvě souosé spojky, suché, vícelamelové, elektrohydraulicky ovládané Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI CR DPF/77 kw 1,6 TDI CR DPF/77 kw (A) 2,0 TDI CR DPF/110 kw 2,0 TDI CR DPF/110 kw (A) vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový,

Více

ŠKODA KAROQ Zážehové motory

ŠKODA KAROQ Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

ŠKODA KAROQ Zážehové motory

ŠKODA KAROQ Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw Motor 1,5 TSI/110 kw 4 4 Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

Vznětové motory Vrtání zdvih [mm mm] Maximální výkon/otáčky [kw/min -1 ] 66/ /

Vznětové motory Vrtání zdvih [mm mm] Maximální výkon/otáčky [kw/min -1 ] 66/ / Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI/66 kw 1,6 TDI/85 kw 1,6 TDI/85 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A) Počet válců vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový,

Více

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 4 4 (A) 2,0 TSI/140 kw 4 4 (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem

Více

Příloha 1. Poškození jednotlivých dílů vozidel skupiny 1-4 DN 1 DN 2 DN 3 DN 1 DN 2 DN 1 DN 2 DN 3 DN 1 DN 2 DN 3

Příloha 1. Poškození jednotlivých dílů vozidel skupiny 1-4 DN 1 DN 2 DN 3 DN 1 DN 2 DN 1 DN 2 DN 3 DN 1 DN 2 DN 3 Příloha 1 Poškození jednotlivých dílů vozidel skupiny 1-4 Skupina 1 Skupina 2 Skupina 3 Skupina 4 DN 1 DN 2 DN 3 DN 1 DN 2 DN 1 DN 2 DN 3 DN 1 DN 2 DN 3 Světlomet pravý levý mlhovka pravá levá ostřikovače

Více

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,5 TSI/110 kw ACT 1,5 TSI/110 kw ACT (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový

Více

Monitoring novinářských testů. Květen 2013

Monitoring novinářských testů. Květen 2013 Monitoring novinářských testů Květen 2013 zdroj model ŠKODA název článku/typ testu Mladá fronta DNES Nový Superb 2,0 TDI Test Autorevue.cz Nový Superb 1,4 TSI a 2,0 TDI Test 5plus2 Nový Superb 1,6 TDI

Více

ŠKODA OCTAVIA COMBI Zážehové motory

ŠKODA OCTAVIA COMBI Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/96 kw G-TEC (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu

Více

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) 2,0 TSI/140 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC,

Více

MOL DYNAMIC PRÉMIOVÉ MOTOROVÉ OLEJE DVOJITÁ OCHRANNÁ VRSTVA PRO MAXIMÁLNÍ VÝKON

MOL DYNAMIC PRÉMIOVÉ MOTOROVÉ OLEJE DVOJITÁ OCHRANNÁ VRSTVA PRO MAXIMÁLNÍ VÝKON PRÉMIOVÉ MOTOROVÉ OLEJE DVOJITÁ OCHRANNÁ VRSTVA PRO MAXIMÁLNÍ VÝKON DVOJITÁ OCHRANNÁ VRSTVA PŘI EXTRÉMNÍM ZATÍŽENÍ KAPALNÝ MAZACÍ FILM PŘI BĚŽNÉM ZATÍŽENÍ DYNAMIC TECHNOLOGIE DVOJITÉHO MAZACÍHO FILMU (DDF)

Více

ŠKODA OCTAVIA COMBI Vznětové motory

ŠKODA OCTAVIA COMBI Vznětové motory Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI/66 kw*** 1,6 TDI/85 kw 1,6 TDI/85 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A) Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový,

Více

Zážehové motory. Technické údaje 2,0 TSI/169 kw 2,0 TSI/169 kw (A) Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ]

Zážehové motory. Technické údaje 2,0 TSI/169 kw 2,0 TSI/169 kw (A) Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] ŠKODA Octavia RS 230 Zážehové motory Technické údaje 2,0 TSI/169 kw 2,0 TSI/169 kw (A) Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

Test Hondy CR-V 2.2 i-dtec: čtvrté vydání spoluzakladatele rodu N...

Test Hondy CR-V 2.2 i-dtec: čtvrté vydání spoluzakladatele rodu N... 1 z 5 19.2.2013 23:41 Test Hondy CR-V 2.2 i-dtec: čtvrté vydání spoluzakladatele rodu První generace Hondy CR-V v roce 1995 spoluzakládala segment kompaktních SUV, nyní na trh přichází již čtvrtá řada.

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč472,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

ZETOR HORTUS HORTUS CL, HORTUS HS. Traktor je Zetor. Od roku 1946.

ZETOR HORTUS HORTUS CL, HORTUS HS. Traktor je Zetor. Od roku 1946. HORTUS CL, HORTUS HS Traktor je Zetor. Od roku 1946. 2 www.zetor.cz 3 UŽITEČNÝ. KDEKOLIV. Nový představuje kompaktní univerzální traktor pro práci na malých farmách, v komunálních službách, parcích, zahradách,

Více

ŠKODA FABIA Zážehové motory

ŠKODA FABIA Zážehové motory ŠKODA FABIA Motor Motor zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3 Zdvihový objem [cm 3 ] 999 Vrtání zdvih [mm mm] 74,5 76,4 zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem,

Více

Zážehové motory. zážehový, řadový, chlazený kapalinou, OHC, uložený vpředu napříč

Zážehové motory. zážehový, řadový, chlazený kapalinou, OHC, uložený vpředu napříč ŠKODA Octavia Zážehové motory Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/ kw 1,6 MPI/ kw (A) 1,6 FSI/85 kw 1,6 FSI/85 kw (A) zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2x OHC, uložený vpředu napříč zážehový, řadový,

Více

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč.

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč. VAŠE TOYOTA HILUX ZÁKLADNÍ ÚDAJE KAROSERIE MOTOR PŘEVODOVKA STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY Double Cab 2.5l D-4D 145 DPF 5 M/T Luna BARVY EXTERIÉR INTERIÉR Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) CENA

Více

Kia cee d a cee d SW

Kia cee d a cee d SW Nová Kia Picanto V roce 2011 byla uvedena druhá generace tohoto malého městského automobilu, který se vyznačuje nízkou spotřebou paliva, vysokou bezpečností a výbornými emisemi CO 2. V základní výbavě

Více

Vznětové motory. Technické údaje 2,0 TDI/81 kw 2,0 TDI/110 kw Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ]

Vznětové motory. Technické údaje 2,0 TDI/81 kw 2,0 TDI/110 kw Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] Vznětové motory Technické údaje 2,0 TDI/81 kw 2,0 TDI/110 kw Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou,2 OHC,

Více

ŠKODA FABIA COMBI Zážehové motory

ŠKODA FABIA COMBI Zážehové motory Motor Motor zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3 Zdvihový objem [cm 3 ] 999 Vrtání zdvih [mm mm] 74,5 76,4 zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený

Více

Mimořádná nabídka pro zaměstnance Dopravního podniku Praha

Mimořádná nabídka pro zaměstnance Dopravního podniku Praha Mimořádná nabídka pro zaměstnance Dopravního podniku Praha Pro uplatnění uvedených slev je nutné prokázat se průkazem zaměstnance Dopravního podniku Praha. Pro členy uvedených odborových organizací ZO

Více

Mimořádná nabídka pro žáky a zaměstnance Autoškoly Student

Mimořádná nabídka pro žáky a zaměstnance Autoškoly Student Mimořádná nabídka pro žáky a zaměstnance Autoškoly Student Dodatečná sleva 2% na nákup nového vozu pro žáky a zaměstnance Autoškoly Student. Pro získání slevy je nutné se prokázat poukazem Autoškoly Student.

Více

Vznětové motory. 81,0 95,5 Maximální výkon/otáčky [kw/min -1 ] 79,5 80,5 88/ / Maximální točivý moment/otáčky [Nm/min -1 ]

Vznětové motory. 81,0 95,5 Maximální výkon/otáčky [kw/min -1 ] 79,5 80,5 88/ / Maximální točivý moment/otáčky [Nm/min -1 ] Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI/88 kw 1,6 TDI/88 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A) 2,0 TDI/140 kw 2,0 TDI/140 kw (A) Počet válců vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií

Více

Zážehové motory. Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/75 kw 1,6 MPI/75 kw Motor. zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Zážehové motory. Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/75 kw 1,6 MPI/75 kw Motor. zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč ŠKODA Octavia Tour Zážehové motory Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/75 kw 1,6 MPI/75 kw zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč zážehový, řadový, chlazený kapalinou, OHC,

Více

ŠKODA AUTO Česká republika Ondřej Pospíšil 10. září 2015

ŠKODA AUTO Česká republika Ondřej Pospíšil 10. září 2015 ŠKODA AUTO Česká republika Ondřej Pospíšil 10. září 2015 Aktivní zastoupení na více než 100 trzích po celém světě Automobily ŠKODA se vyrábějí v 7 zemích světa 5 286 prodejních a servisních partnerů Přes

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč827,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Zážehové motory. zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1395

Zážehové motory. zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1395 Zážehové motory Technické údaje 1,4 TSI/92 kw 1,4 TSI/110 kw ACT 1,4 TSI/110 kw ACT (A) 1,8 TSI/132 kw 1,8 TSI/132 kw (A) 2,0 TSI/162 kw (A) Počet válců zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený

Více

Avensis Wagon 1,6 D-4D Stop & Start 6 M/T. Kombinace šedá Alcantara / černá látka (FA10)

Avensis Wagon 1,6 D-4D Stop & Start 6 M/T. Kombinace šedá Alcantara / černá látka (FA10) Avensis Wagon 1,6 D-4D Stop & Start 6 M/T Active Model Avensis Wagon 1,6 D-4D Stop & Start 6 M/T Active Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Pakety Kombinace šedá Alcantara / černá látka (FA10)

Více

suzuki 2011 www.suzuki.cz

suzuki 2011 www.suzuki.cz suzuki 2011 www.suzuki.cz Prostě moje Suzuki Alto Městský život doslova pulzuje energií. Nové Suzuki Alto je přesně tím, co moderní životní styl i město vyžadují. Osobitý, svěží a neotřelý, k přírodě přátelský

Více

Jezděte na CNG! Den s Fleetem 2014 - jaro. Markéta Veselá Schauhuberová, RWE Energo, s.r.o.

Jezděte na CNG! Den s Fleetem 2014 - jaro. Markéta Veselá Schauhuberová, RWE Energo, s.r.o. Jezděte na CNG! Den s Fleetem 2014 - jaro Markéta Veselá Schauhuberová, RWE Energo, s.r.o. Obsah prezentace: > Představení RWE Energo; > Trh CNG v ČR a ve světě aktuální stav; > Nabídka spolupráce s RWE

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Grandland X, Enjoy, 1.2 TURBO (96kW/130k) Start/Stop, 6stupňová automatická převodovka Barva Modrá Topaz (G8Z) Model Čalounění kombinací kůže/látka, černé

Více

Mimořádná nabídka pro členy níže uvedených odborových organizací

Mimořádná nabídka pro členy níže uvedených odborových organizací Mimořádná nabídka pro členy níže uvedených odborových organizací Pro uplatnění uvedených slev je nutné prokázat se průkazem člena příslušné odborové organizace. Pro členy uvedených odborových organizací

Více

ŠKODA KODIAQ Zážehové motory

ŠKODA KODIAQ Zážehové motory ŠKODA KODIAQ Zážehové motory Technické údaje 1,4 TSI/110 kw ACT 4 4 1,4 TSI/110 kw 4 4 (A) 2,0 TSI/132 kw 4 4 (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ

VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ CENÍK PLATNÝ OD 1.4.2012 CENA 1.2 Edice 100 CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 273 900 Kč Interiér Kapsa na zadní straně sedadla řidiče Kapsa na zadní straně sedadla spolujezdce Sluneční

Více

Monitoring novinářských testů. Březen 2011

Monitoring novinářských testů. Březen 2011 Monitoring novinářských testů Březen 2011 zdroj model ŠKODA název článku/typ testu Lidovky.cz Superb Combi 2,0 TDI 4x4 DSG Test Auto.cz Superb 2,0 TDI 4x4 DSG Test Autohit Octavia Tour Test Autohit Fabia

Více

Zaváděcí ceny na nový model se zvýhodněním až 55 000 Kč! Navíc pakety výbav se zvýhodněním až 30 000 Kč.

Zaváděcí ceny na nový model se zvýhodněním až 55 000 Kč! Navíc pakety výbav se zvýhodněním až 30 000 Kč. Nový Auris - ceník Zaváděcí ceny na nový model se zvýhodněním až 55 000 Kč! Navíc pakety výbav se zvýhodněním až 30 000 Kč. Výbava Motor Výkon Převodovka Standardní cena Zvýhodnění Zaváděcí cena Power

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Amarok

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Amarok Technická data Platná pro modelový rok 2013 Užitkové vozy Amarok Informace o spotřebě paliva a emisích CO 2 najdete uvnitř této brožury Technická data. Ne všechny kombinace motoru, převodovky a karoserie

Více

Zážehové motory. Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/75 kw 1,6 MPI/75 kw Motor. zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Zážehové motory. Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/75 kw 1,6 MPI/75 kw Motor. zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč ŠKODA Octavia Tour Zážehové motory Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/ kw 1,6 MPI/ kw zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč zážehový, řadový, chlazený kapalinou, OHC, uložený

Více

Příloha číslo 2 A Technická specifikace

Příloha číslo 2 A Technická specifikace Příloha číslo 2 A Technická specifikace Zadavatel: MARFIL TRADE CORPORATION CZ, spol. s r.o. Název části zakázky: Mrazírenská přeprava: Mrazírenský vůz do 3,5 t: 2 ks Mrazírenský vůz 3,5 t 12 t: 1 ks 1.

Více

PROČ JET JEN Z MÍSTA A DO B

PROČ JET JEN Z MÍSTA A DO B PROČ JET JEN Z MÍSTA A DO B KDYŽ VÁS PŘEDSTAVIVOST PŘENESE KAMKOLIV. Silnice. Skutečně jen obyčejná cesta. A přece znamená mnohem více. Možná skutečným důvodem, proč jsou silnice něčím zvláštní, je, že

Více

PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A

PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A 55-65 - 75 KABINA Čtyř sloupková kabina traktoru Farmall A poskytuje vynikající výhled z traktoru a tím i přehled o přesné poloze nářadí. Pomáhá tak obsluze jednoduše

Více

4 v řadě - umístěné vpředu napříč. Vrtání x zdvih v mm 75 x 88,3 85 x 88 85 x 88

4 v řadě - umístěné vpředu napříč. Vrtání x zdvih v mm 75 x 88,3 85 x 88 85 x 88 JUMPY_TCH_06-2008.qxd 22.5.2008 15:58 Page 1 CITROËN JUMPY TECHNICKÉ PARAMETRY 1.6 HDi 90 k 2.0 HDI 120 k 2.0 HDi 138 k FAP MOTOR Typ vstřikování Turbodiesel Turbodiesel Turbodiesel přímé vysokotlaké s

Více

PROČ JET JEN Z MÍSTA A DO B

PROČ JET JEN Z MÍSTA A DO B PROČ JET JEN Z MÍSTA A DO B KDYŽ VÁS PŘEDSTAVIVOST PŘENESE KAMKOLIV. Silnice. Skutečně jen obyčejná cesta. A přece znamená mnohem více. Možná skutečným důvodem, proč jsou silnice něčím zvláštní, je, že

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč704,900 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Technické údaje 1,4 TSI/110 kw ACT 4 4 2,0 TSI/206 kw 4 4 (A) 2,0 TDI/110 kw 4 4 2,0 TDI/140 kw 4 4 (A) Motor

Technické údaje 1,4 TSI/110 kw ACT 4 4 2,0 TSI/206 kw 4 4 (A) 2,0 TDI/110 kw 4 4 2,0 TDI/140 kw 4 4 (A) Motor ŠKODA SUPERB 4 4 zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený

Více

TECHNICKÉ PARAMETRY CITROËN JUMPER. Září 2015

TECHNICKÉ PARAMETRY CITROËN JUMPER. Září 2015 TECHNICKÉ PARAMETRY CITROËN JUMPER Září 2015 PŘEHLED MOTORŮ CITROËN JUMPER ZÁKLADNÍ TECHNICKÉ CHARAKTERISTIKY Turbo Diesel přímé vysokotlaké vstřikování 2.2 HDi 110 MAN6 Turbo Diesel přímé vysokotlaké

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Caravelle

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Caravelle Technická data Platná pro modelový rok 13 Užitkové vozy Caravelle Informace o spotřebě paliva, emisích CO 2 a energetických třídách najdete uvnitř této brožury Technická data. Ne všechny kombinace motoru,

Více

Camaro Hot Wheels splněný sen

Camaro Hot Wheels splněný sen Camaro Hot Wheels splněný sen S e n m i l i ó n ů f a n o u š k ů H o t W h e e l s v š e c h v ě k o v ý c h k a t e g o r i í s e s t a l s k u t e č n o s t í. V ý r a z n ý, o d v á ž n ý a a t r a

Více

Příloha číslo 1.: Přehed získaných ocenění v letech 2000 až 2009, zdroj: www.skoda.co.uk, dne 20.7. 2009;

Příloha číslo 1.: Přehed získaných ocenění v letech 2000 až 2009, zdroj: www.skoda.co.uk, dne 20.7. 2009; Příloha číslo 1.: Přehed získaných ocenění v letech 2000 až 2009, zdroj: www.skoda.co.uk, dne 20.7. 2009; 2009 JD Power Výzkum spokojenosti zákazníků - Škoda v nejlepší pětce za posledních čtrnáct let,

Více

ŠKODA KODIAQ RS Vznětové motory

ŠKODA KODIAQ RS Vznětové motory Motor Motor vznětový, přeplňovaný dvěma turbodmychadly, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1968 Vrtání zdvih [mm mm] 81,0 95,5 Maximální výkon/otáčky

Více

Škoda Fabia Combi MC 1,0TSI/70 kw,nový VŮZ. vyr. 2018, kombi/5, benzin 70 kw. manuální převodovka, 4x airbag, ABS, stabilizace podvozku (ESP), aut.

Škoda Fabia Combi MC 1,0TSI/70 kw,nový VŮZ. vyr. 2018, kombi/5, benzin 70 kw. manuální převodovka, 4x airbag, ABS, stabilizace podvozku (ESP), aut. Ojeté vozy 29 prověřených vozů k otestování a nákupu Citigo 1,0/44 Fabia Combi MC 1,0TSI/70 kw,nový VŮZ vyr. 2018, hatchback/5, benzin 44 kw vyr. 2018, kombi/5, benzin 70 kw man. klimatizace, alu kola,

Více

ŠKODA KODIAQ SCOUT Vznětové motory

ŠKODA KODIAQ SCOUT Vznětové motory Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1968 Vrtání zdvih [mm

Více