Návěsné otočné pluhy EuroDiamant a VariDiamant

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Návěsné otočné pluhy EuroDiamant a VariDiamant"

Transkript

1 Návěsné otočné pluhy EuroDiamant a VariDiamant

2 EuroDiamant a VariDiamant Koncept Srůstem nároků zemědělských podniků se neustále zvyšují také požadavky na moderní polonesené otočné pluhy. Oba polonesené pluhy EuroDiamant a VariDiamant firmy LEMKEN splňují tyto vysoké požadavky v širokém měřítku zejména pokud se týká obsluhy, kvality a zvyšování produktivity práce. pluh má vynikající manévrovací schopnostt s velkou plošnou výkonností a na úzkých souvratích se otáčí plynule. jednoduchá obsluha nastavování šířky pracovních záběrů podle různých půdních a klimatických podmínek je důležitým přínosem pro ekologickou a hospodárnou orbu. velmi vysoká stabilita pluhů odpovídá rostoucím tažným výkonům traktorů při větších pracovních záběrech. i přes velké pracovní záběry mohou pluhy orat co nejblíže k plotům, příkopům apod. až do samého okraje pozemku. předradličky se dají přestavovat rychle, jednoduše a bez nářadí. přeprava po veřejných komunikacích je i při vysokých rychlostech bezpečná a bez většího zatížení traktoru. Vyšší životnost opotřebitelných dílů vede k úspoře nákladů na orbu.

3 Technika, která se vyplatí EuroDiamant 8 a 10 VariDiamant 10 čtyřnásobně přestavitelná šířka pracovního záběru od 33, 38, 44 nebo 50 cm na orební těleso pěti- až devítiradličný pluh v pracovních šířkách od 165 do 450 cm také s automatickým nonstop jištěním EuroDiamant 10 také v provedení on-land hydraulicky plynule nastavitelná šířka pracovního záběru od 30 do 55 cm na orební těleso pěti- až devítiradličný pluh v pracovních šířkách od 150 do 495 cm také s automatickým nonstop jištěním také v provedení on-land

4 Připojení, odstavení, otočení Stabilní závěs pluhu Výškově stavitelná odstavná podpěra Funkčně spolehlivý otočný mechanizmus Závěsný hřídel kategorie II nebo III je průběžný a odpružený. Tlumí větší nárazové zatížení a tím chrání traktor a závěs pluhu. Čep pluhu je ze zušlechtěné oceli uložený v kuželíkových ložiscích a snadno mazatelný. To zajišťuje velkou stabilitu a dlouhou životnost. Odstavná podpěra se dá vícekrát výškově přestavit. Lze tak nastavit optimální polohu závěsu pro připojení a odpojení k traktoru. Zajišťovacím čepem se odstavná podpěra rychle a jednoduše uvede z parkovací do přepravní, případně pracovní polohy. Dva teleskopické válce otáčejí pluh plynule bez zbytečných rázů o 180. Přesné nastavování sklonu se provádí seřizovacími šrouby pro každou stranu samostatně.

5 Vynikající pohyblivost Vedení hadic Velký volný prostor Jednoduché otáčení K ochraně před poškozením jsou hydraulické hadice zčásti opláštěné a bezpečně vedené. Hydraulické hadice pro přestavení šířky pracovních záběrů a pro opěrné kolo jsou integrovány v rámu stabilizátoru a tím i účinně chráněny před poškozením a znečištěním. Velký volný prostor mezi závěsem pluhu a traktorem umožňuje natočení o 90. Natáčením pluhu se automaticky řídí i návěsné kolo. Optimální souhra otočného mechanizmu a návěsného kola umožňuje i v kopcovitém nebo obtížném terénu rychlé a snadné otáčení na úzké souvrati.

6 Univerzální využití Práce bez ucpávání Nastavení pluhu Skříňka na nástroje Umístění orebních těles bočně od rámu a tvar slupic vytváří neobvykle velké rozestupy mezi orebními tělesy. Tím se zamezuje ucpávání také při malých pracovních záběrech. Slu- Pice jsou standardně vybavené dvojitou střižnou pojistkou proti přetížení, což zabezpečuje velkou spolehlivost a vylučuje kroucení slupic při nárazu na překážku. Záběr prvního tělesa se nastavuje pomocí vřetena. Na přání může být vřeteno nahrazeno hydraulickým válcem ovládaným z kabiny traktoru. Individuální volba šířky záběru pluhu zajišťuje co možná nejlepší pracovní výsledek: Úzká seťová brázda lepší drobení jednoduchá příprava seťového lůžka méně pracovních operací Široká zimní brázda povrch s hrubými skývami větší plošný výkon správné promrznutí Pluhy LEMKEN se vyznačují snadnou údržbou. Nářadí, střižné šrouby a jiné potřebné díly jsou kdykoliv k dispozici ve skříňce na nářadí.

7 Přestavování šířky pracovních záběrů Pevná rámová konstrukce Plynule přestavitelná šířka pracovního záběru Uložení Vario krytá korunková matice fixně osazené pouzdro rám pluhu pevně uchycený čep uložení mazací místa fixně osazené pouzdro Robustní rám ze čtyřhranného profilu z mikrolegované jemnozrnné oceli se vyznačuje nižší hmotností, velmi vysokou stabilitou a dlouhou životností. Rám může být také dodatečně prodloužen o jeden pár orebních těles. Čepy pro přestavení šířky záběru pluhu EuroDiamant jsou s rámem pevně sešroubovány. Po uvolnění centrálního šroubu se mohou nastavit čtyři různé pracovní záběry mezi 30 a 50 cm. Příruby pro uchycení výkyvných držáků slupic jsou našroubovány na rámu. Tím se dosahuje velká stabilita, zvýšená pevnost a vysoká přesnost slícování dílů. Otočný bod výkyvných držáků slupic umístěných vedle rámu leží blízko k orebnímu tělesu. Tím jsou ložiska a konstrukční díly vystaveny jen malému zatížení. Pracovní záběr je plynule nastavitelný přes dvojčinný hydraulický válec. Hlavní ložiskový čep výkyvného držáku slupic Vario je opatřen upínacími pouzdry a připevněn k přírubě rámu tak, aby se nekroutil. Výkyvný držák slupic Vario je rovněž pevně uložen v pouzdrech. Tato obě mazaná pouzdra pro přestavování záběru zaručují vysokou životnost ložisek i v nejtvrdších podmínkách. Při opotřebení může být každá součástka samostatně vyměněna.

8 Vynikající na poli, bezpečný na silnici Velké kombinované kolo Přeprava Vysoce dimenzované kombinované kolo minimalizuje tlak na půdu při orbě a zaručuje požadovanou bezpečnost při provozu na veřejných komunikacích. Pracovní hloubka pluhu se nastavuje vpředu hydraulicky pomocí tříbodového závěsu a vzadu pomocí hydraulicky nastavitelného kombinovaného kola. Zajišťovací čep slouží jako regulátor hloubky. Doraz na kombinovaném kole zamezuje přílišnému zahloubení pluhu. Tím je vždy vytvořen dostatečný volný prostor mezi stabilizátorem a půdou. K rychlé a bezpečné přepravě po veřejných komunikacích se polonesený otočný pluh otočí do středové polohy a zajistí se dvojicí blokovacích ventilů. Může pak být tažen bezpečně za traktorem jako jednonápravový přívěs. Traktor i pluh je tak účinně chráněn proti přetížení.

9 Orat až do samého okraje pozemku Optimální poloha tažného bodu a přenášení tažné síly Orba na okrajích s možností doplnění o další radlici EuroDiamant Pracovní záběr ca. 50 cm/oreb. těleso tažný bod EuroDiamant Pracovní záběr ca. 50 cm/oreb. těleso Tažný bod pluhu je předem nastavený a leží před spodními táhly závěsu. Tím, že tažný bod leží daleko vpředu, se dosahuje ideální linie tahu traktor/pluh. Tento průběh linie tahu snižuje tlak plazů a šetří pohonné hmoty i při různých pracovních záběrech. Boční polohou návěsného kola pluhu se zmenšuje nejen zatížení rámu pluhu, nýbrž také vzdálenost kol traktoru ke kolu poloneseného pluhu. Toto se projevuje pozitivně na manévrovací schopnosti soupravy na souvrati. U pluhů, které jsou vybaveny přírubou pro připojení další radlice, umožňuje poloha kola pluhu orbu na okrajích až těsně k sousední parcele. V pětiradličném provedení jede pneumatika kola přímo vedle brázdy. Je-li pluh rozšířen o jedno orební těleso, vede stopa návěsného kola uvnitř záběru pluhu.

10 Pracovní schopnost v těžkých podmínkách Předradličky Plochá slupice Přestavení elevačního úhlu M2 M3 D1 Speciální předradličky D1, M3 a M2 spoluvytvářejí čistý povrch ornice i při velkém množství organické hmoty. Pracovní hloubka se nastavuje zajišťovacím čepem rychle a jednoduše. Řada otvorů ve slupici zabezpečuje výškově přesně stejné uchycení a tak jednotnou kvalitu práce všech předradliček. Předradličky D1 a M2 je možné na přání vybavit zahrnovačem. Umístěním základního tělesa na plochou slupici je vyloučeno zdeformování předradliček. Veškeré varianty radliček a odhrnovaček se dají bezproblémově vyměnit, protože základní těleso je pro všechny předradličky stejné. Pro orbu bez předradliček se vyjmutím čepu a vysunutím předradličky základní těleso rychle demontuje. Na přání je možno dodávat Euro- Diamant a VariDiamant se střižnou pojistkou s rychlým přestavením elevačního úhlu jednotlivých předradliček. Tímto přestavením je možné přesně nastavit zaklápění organické hmoty. Přestavení pracovní hloubky Předradličky pluhů EuroDiamant a VariDiamant s automatickou pojistkou lze výškově posunovat na slupicích. Přestavení pracovní hloubky se provádí také zde bez použití nářadí zajišťovacími čepy. Bude-li požadováno přestavování elevačního úhlu, je možno pro tento účel namontovat držák s variabilním uložením úhlu předradličky šrouby připevněný k rámu.

11 Rychlé přestavování bez nářadí Zahrnovací límce Kotoučové krojidlo Podrývací trn Zahrnovací límce jsou montovány přímo na odhrnovačku a jsou variabilně nastavitelné. Zajišťují práci bez ucpávání a zaklopují rostlinný materiál. Hladké kotoučové krojidlo o průměru 500 mm je po obvodu kotouče plošně tvarované průlisy. Tím se dosahuje nuceného pohonu i při krájení velkého množství organické hmoty. Zahlubovací úhel a tím pracovní hloubka krojidla lze snadno nastavit svislým výkyvem ramene kotoučového krojidla. Kotoučové krojidlo je vždy na straně k zorané půdě hladké a dvojnásobně utěsněný náboj je chráněn vůči průniku nečistot. Unikátním tvarem podrývacího trnu se dosahuje velmi intenzivní kypřící efekt. Podrývací trn je hloubkově přestavitelný bez nářadí a může být případně také jednoduše demontován. Všechny opotřebitelné díly, lze snadno jednotlivě měnit. Vodící plech zabraňuje opotřebení na slupici.

12 Tandemová pojistka Průběh síly na špici orebního tělesa Charakteristika vyhlubování orebních těles Náraz na překážku Síla (dan) VariDiamant 10 vypínací síla zahlubovací síla VariDiamant 10 HydriX vypínací síla zahlubovací síla výška zdvihu (cm) Měkké, bezrázové jištění zajišťují dvojité tlakové pružiny nebo hydraulické válce. Patentovaný systém táhel pracuje tak, že síla při zvednutí orebních těles pomalu klesá a při zahlubování zase přiměřeně narůstá. Řízená velikost síly při zvedání a opětovném zahlubování umožňuje stabilní vedení orebních těles a bezporuchovou práci na kamenitých půdách. Na vzpěrném válečku uloženém mezi tandemovými upevňovacími tělesy nenastávají ani při zvedání ani při opětovném zahlubování prakticky žádné třecí síly. To znamená, že ztráta síly při opětovném zahloubení orebního tělesa do půdy je redukována na minimum. Z toho plyne jednoznačná charakteristika: měkké, bezrázové zvedání a řízené plynulé znovuzahlubování orební jednotky. Při najetí na překážku se mohou elastická upevňovací tělesa a slupice z kvalitní zušlechtěné pružné oceli vyhnout také do strany. Přitom jsou upevňovací tělesa pevně vedena, takže za žádných okolností nevybočí ven z uložení. Jak držáky slupic tak také upevňovací tělesa s válečkem jsou sešroubována, nejsou svařena. To zajišťuje vysokou míru stability a dlouhou životnost jednotlivých prvků systému jištění.

13 Hydraulické jištění HydriX Střižná pojistka Možnosti seřízení a údržba Bezpečnost za všech okolností I kdyby se snad někdy špička orebního tělesa pevně zaklínila pod kámen, kořen stromu nebo skálu, je pluh chráněn přídavnou sériově zabudovanou střižnou pojistkou proti přetížení. Střižný šroub je možno opět rychle nahradit za nový a pluh může ihned pokračovat v práci. Hydraulická pojistka pracuje v rozsahu 50 až 140 barů a ovládá se ručně pomocí seřizovacího ventilu na rozvaděči: přizpůsobení půdním podmínkám je možno individuálně nastavit na rozvaděči pluhu propojeném srozvaděčem traktoru. dodatečné nastavování se sledováním manometru není potřebné. pevné spojení mezi upevňovacím tělesem a rámem dovoluje nepatrné systémové tlaky u pojistky proti přetížení HydriX. vyrovnávací tlakový zásobník systému nepodléhá povinným tlakovým zkouškám TÜV. Pro orbu v kamenitých podmínkách s výrazně se měnícími půdami se dá snadno nastavit velikost vypínací síly. U hydraulické verze LEMKEN HydryX lze tlak v hydraulickém systému individuálně seřídit. V lehkých půdách se oře s nejnižší jisticí silou, takže kameny nejsou vytahovány na povrch. Při změně podmínek na těžší, popř. tvrdší půdy, zvýší traktorista tlak na rozvaděči traktoru. Orební tělesa se také v těchto podmínkách pohybují v půdě stabilně. Stranová pojistka proti přetížení (volitelná výbava) je určena především k výbavě pluhu VariDiamant pro pozemky s velmi velkými kameny. Dvojité pružiny v ústrojí ovládacího táhla nastavení šířky záběru zajišťují možnost ještě většího vychýlení celého orebního tělesa. Narazí-li špička orebního tělesa nebo odhrnovačka bočně na kámen, slouží tažné pružiny bočního jištění jako zachycovače kynetické energie. Orební těleso se vychýlí a pak se zase spolehlivě vrátí zpět do původní polohy.

14 Progresivně tvarovaná orební tělesa Orební těleso - Dural Pásková odhrnovačka Konstrukční sestava orebního tělesa plaz plazové krojidlo klín plazu hruď odhrnovačky pásková odhrnovačka ostří špička ostří pancéřovaná špička ostří plná odhrnovačka hruď odhrnovačky Těleso radlice je tepelně zušlechtěné a tím vysoce stabilní proti opotřebení. Na slupicích je speciálně přichycené tvarovanou hlavou tělesa jejíž uchycení umožňuje exaktní nastavení elevačního úhlu odhrnovačky. Hladký přechod od ostří a špičky ostří k odhrnovačce a celkový tvar orebního tělesa mající minimální odpor tak činí pluh v tahu ještě lehčí. Odhrnovačky z kalené speciální oceli mají díky svému tvaru minimální opotřebení a v hlavní opotřebitelné části nemají žádné šrouby. Obzvláště dimenzovaná špička ostří je demontovatelná a tím není její výměna finančně náročná. Pásky odhrnovačky jsou ze silné, kvalitně prokalené speciální oceli a jsou jednotlivě vyměnitelné. Upevňovací šrouby jsou hluboko zapuštěné, aby garantovaly pevné uchycení pásků i po extrémně dlouhém používání. Páskové i plné odhrnovačky mají stejné základní těleso. Radlice jsou dělené, vyrobené z mikrolegované borové oceli. Přesná návaznost dílů zabraňuje ulpívání kořenů nebo cizích těles. Vysoké zhutnění materiálu a mimořádná pevnost zaručují odolnost proti lomu a opotřebení. Zóna opotřebení pluhového ostří je rozšířena na podstatně větší plochu než u běžných radlic a tím je snížen celkový otěr materiálu. Vyměnitelná špička ostří garantuje svou pevností, materiálem i tvarem minimální opotřebení a správné zahlubování. Mimořádně široké plazy s velkou opěrnou plochou dále zlepšují vedení pluhu. Lze je čtyřikrát obrátit mají čtyřnásobné použití při opotřebení. Optimální využití plazového krojidla podstatně snižuje podíl jejich opotřebení. Uchycení plazového krojidla se nachází ve stínu řezných částí a tím je chráněno před opotřebením a poškozením. Řezný úhel je zešikmen směrem dozadu a otevřen směrem nahoru, čímž nedochází k uvíznutí kamenů, kořenů atd. Špička ostří a vlastní ostří orebního tělesa je pokryto speciálním tvrdokovem, což zaručuje velmi vysokou životnost a výrazně vyšší hospodárnost. Na oba díly se tvrdokov nanáší jednostranně zespodu. Tím vzniká samoostřící efekt.

15 Orba on-land s naváděním do brázdy Furchen-Scout On-land nastavení Horizontální tažný bod Obslužný terminál a senzory Podle typu traktoru nebo pneumatik se může polonesený otočný pluh přestavovat hydraulicky ze sedačky traktoru na orbu on-land nebo na orbu v brázdě. Přední výkyvné opěrné kolo je pro orbu on-land umístěné uvnitř rámu pluhu. Tím dosahujeme dostatečně širokou vzdálenost mezi brázdou a kolem traktoru při orbě on-land. Pro orbu v brázdě se kolo zablokuje do středové polohy - demontáž není nutná. Horizontální tažný bod lze výškově nastavit jednoduše přestavením čepu. Tím se může cíleně zatížit zadní náprava traktoru. U pásových traktorů se tažný bod pluhu přestaví dolů, aby se dosáhlo stejnoměrného zatížení pásu. Tím se dosáhne u všech traktorů optimálního přenášení tažné síly při minimálním prokluzu. Vrámci volně programovatelných limitních hodnot informuje měřicí systém obsluhu světelnými ukazateli nad obslužnými tlačítky terminálu, že se blíží regulovaným hranicím, popř. je překračuje. Na základě těchto hodnot obsluha traktoru koriguje polohu pluhu. Tři senzory samonaváděcího systému do brázdy Furchen-Scout (volitelná výbava) měří nepřetržitě vzdálenost ramene pluhu k brázdě. Palubní počítač zpracovává naměřené údaje a reguluje pomocí hydraulického válce a návazně řízeného magnetického ventilu správnou polohu pluhu k okraji brázdy. Neúmyslné vybočení traktoristy při řízení je automaticky korigováno vzdáleností pluhu k okraji brázdy. Všechny regulační impulsy se dějí bez časové prodlevy, protože se měří vzdálenost k okraji brázdy před prvním orebním tělesem. Tak je vždy zajištěna přesná šířka záběru první radlice.

16 Přehled výrobního programu EuroDiamant 8 Rám čtyřhranného profilu 140 x 140 x 10 mm Pracovní záběr ca. cm Hmotnost ca. kg do kw/ps 118/ / / /180 Rozestup oreb. těles cm Výška rámu cm X-provedení* x x x x EuroDiamant 10 Rám čtyřhranného profilu 160 x 160 x 10 mm Pracovní záběr ca. cm Hmotnost ca. kg do kw/ps 155/ / /240 od 125/170 od 125/170 od 140/190 od 140/190 od 140/190 Rozestup oreb. těles cm Výška rámu cm Provedení onland x x x x x x x X-provedení* x x x x x x VariDiamant 10 Rám čtyřhranného profilu 160 x 160 x 10 mm Pracovní záběr ca. cm Hmotnost ca. kg do kw/ps 155/ / /240 od 125/170 od 125/170 od 140/190 od 140/190 od 140/190 Rozestup oreb. těles cm Výška rámu cm Provedení onland x x x x x x x x X-provedení* x x x x x x * X-provedení (provedení s automatickým Non-Stop jištěním pružinou) nutno přičíst ca 15% hmotnosti Všechny údaje, rozměry a hmotnosti jsou součásti nepřetržitého technického vývoje a tím pádem jsou nezávazné. Údaje o hmotnosti se vždy vztahují na stroj v základní výbavě. Změny zůstávají vyhrazeny. LEMKEN GmbH & Co. KG Weseler Str. 5, D Alpen Postfach 11 60, D Alpen Telefon (+49) / 81-0 Fax (+49) / lemken@lemken.com Internet: Váš LEMKEN-odborný prodejce: FS. B.o.s.s 03/ /CS

POLONESENÝ PLUH PRO ORBU ON-LAND I ORBU V BRÁZDĚ S HYDRAULICKÝM NEBO MECHANICKÝM NASTAVENÍM PRACOVNÍHO ZÁBĚRU

POLONESENÝ PLUH PRO ORBU ON-LAND I ORBU V BRÁZDĚ S HYDRAULICKÝM NEBO MECHANICKÝM NASTAVENÍM PRACOVNÍHO ZÁBĚRU POLONESENÝ PLUH PRO ORBU ON-LAND I ORBU V BRÁZDĚ S HYDRAULICKÝM NEBO MECHANICKÝM NASTAVENÍM PRACOVNÍHO ZÁBĚRU Nová generace polonesených pluhů pro orbu on-land i orbu v brázdě. K dispozici ve verzích se

Více

POLONESENÉ OTOČNÉ PLUHY DIAMANT

POLONESENÉ OTOČNÉ PLUHY DIAMANT POLONESENÉ OTOČNÉ PLUHY DIAMANT Polonesený pluh Diamant Požadavky kladené na moderní polonesené otočné pluhy jsou vzhledem k rostoucím nárokům zemědělských podniků stále větší. Oba polonesené pluhy Diamant

Více

Krátké diskové brány Rubin 12

Krátké diskové brány Rubin 12 Krátké diskové brány Rubin 12 1 Hlouběji, rychleji, intenzivněji: Rubin 12 2 Dosud zajišťovaly krátké diskové brány intenzivní a rovnoměrné promísení půdy a organické hmoty až do pracovní hloubky přibližně

Více

NESENÝ PLUH PRO ORBU V BRÁZDĚ S HYDRAULICKÝM NASTAVENÍM PRACOVNÍHO ZÁBĚRU

NESENÝ PLUH PRO ORBU V BRÁZDĚ S HYDRAULICKÝM NASTAVENÍM PRACOVNÍHO ZÁBĚRU NESENÝ PLUH PRO ORBU V BRÁZDĚ S HYDRAULICKÝM NASTAVENÍM PRACOVNÍHO ZÁBĚRU Pluhy WARRIOR představují inovovanou řadu nesených pluhů vybavených hydraulickým nastavením pracovního záběru. Pluhy jsou k dispozici

Více

Kverneland 150 S nesený oboustranný pluh jištěný listovými pružinami

Kverneland 150 S nesený oboustranný pluh jištěný listovými pružinami nesený oboustranný pluh jištěný listovými pružinami Light Robust Easy to handle Lehký, robustní, snadno ovladatelný Kverneland 150 S: Lehký a robustní oboustranný pluh určený do kamenitých půdních podmínek.

Více

Seřízení nesených pluhů Kverneland. Jak používat otočné pluhy Kverneland

Seřízení nesených pluhů Kverneland. Jak používat otočné pluhy Kverneland Seřízení nesených pluhů Kverneland Jak používat otočné pluhy Kverneland Jak používat Otočné pluhy Kverneland Obsah Přednastavení Nastavení na poli Nastavení zadní nápravy traktoru Nastavení přední nápravy

Více

Lehký kultivátor. Obr. s širokými radličkami.... jednoduchá technika setí do mulče

Lehký kultivátor. Obr. s širokými radličkami.... jednoduchá technika setí do mulče Lehký kultivátor Obr. s širokými radličkami... jednoduchá technika setí do mulče Terrakan Vysoký výkon při použití malé síly vytváří ekonomicky zajímavý stroj. Univerzální kultivátor má více způsobů využití.

Více

SYSTÉMOVÝ NOSIČ GIGANT

SYSTÉMOVÝ NOSIČ GIGANT SYSTÉMOVÝ NOSIČ GIGANT Systémový nosič Gigant 10 a Gigant 12 2 Systém pro všechny Oba systémové nosiče Gigant 10 a Gigant 12 mají jedinečnou vlastnost. Na jednom jediném nosiči může být připojeno různé

Více

SERVO 6.50. PÖTTINGER polonesené pluhy 97+212.CS.0115

SERVO 6.50. PÖTTINGER polonesené pluhy 97+212.CS.0115 SERVO 6.50 PÖTTINGER polonesené pluhy 97+212.CS.0115 Silák pro velké plochy SERVO 6.50 Polonesené pluhy SERVO 6.50 účelně spojují dobré charakteristiky nesených a polonesených pluhů. Tažné síly se přenášejí

Více

Pöttinger SERVO. Nesené pluhy 97+210.08.0911

Pöttinger SERVO. Nesené pluhy 97+210.08.0911 Pöttinger SERVO Nesené pluhy 97+210.08.0911 SERVO Nesené pluhy orba bez prostojů V mnoha případech je pluh stále ještě tím nejvhodnějším strojem. Zejména při rychlých osevních postupech dokáže pluh vytvořit

Více

Radličkový podmítač 3 nosníky 4 nosníky. Flexibilita pro nejvyšší požadavky

Radličkový podmítač 3 nosníky 4 nosníky. Flexibilita pro nejvyšší požadavky Radličkový podmítač 3 nosníky 4 nosníky Flexibilita pro nejvyšší požadavky 3-nosníky Radličkový podmítač pro mělkou i hlubokou podmítku. Model Tukan od firmy Regent se 3 nosníky byl vyvinut jako stroj,

Více

Allrounder 900 / 1200 -profiline-

Allrounder 900 / 1200 -profiline- Allrounder 900 / 1200 -profiline- Allrounder 900 / 1200 - profiline - ALLROUNDER profiline to nejsou pro svou vysokou a prostornou rámovou konstrukci (průchodná výška 60 cm) klasické seťové brány, nýbrž

Více

Agro Trnava s.r.o. Trnava 224, 674 01 Třebíč +420 777 290 007 info@agrotrnava.cz

Agro Trnava s.r.o. Trnava 224, 674 01 Třebíč +420 777 290 007 info@agrotrnava.cz Kvalitní technika z Horního Rakouska V oblasti Horního Rakouska, konkrétně ve městě Attnang-Puchheim sídlí firma Regent. Jedná se o rodinného výrobce zemědělské techniky s dlouhou tradicí své stroje na

Více

Vector - pro mělké i hluboké kypření

Vector - pro mělké i hluboké kypření Vector Vector splňuje všechny požadavky na moderní kypřič pro setí do mulče. K tomu patří: Schopnost výkonu: non stop 4 - nosníkový kypřič pro mělké zpracování strniště a hluboké základní kypření optimální

Více

Maxer Master PRO Master Classic. Kultivátory

Maxer Master PRO Master Classic. Kultivátory Maxer Master PRO Master Classic Kultivátory Kverneland Maxer ten nejvýkonnější Kultivátory Kverneland Maxer jsou konstruovány pro velké výkony v těžkých půdních podmínkách a pro přípravu půdy s velkým

Více

Změna smyslu otáčení. Rotační brány Zirkon

Změna smyslu otáčení. Rotační brány Zirkon Změna smyslu otáčení Rotační brány Zirkon LEMKEN Zirkon Koncept Používání rotačních bran získává v zemědělství na významu. V kombinací s dalším nářadím mohou být pracovní operace zvládnuty ještě rychleji

Více

Krátké diskové brány Rubin 9

Krátké diskové brány Rubin 9 Krátké diskové brány Rubin 9 Krátké diskové brány od firmy LEMKEN Mnohostranné použití Při zpracování půdy na strništích byl dříve nejdůležitější boj proti plevelům a vlastní kypření půdy. Dnes je na většině

Více

Krátké montážní časy. Třínosníkový kypřič Trio - pro mělké zpracování strniště a hluboké základní zkypření.

Krátké montážní časy. Třínosníkový kypřič Trio - pro mělké zpracování strniště a hluboké základní zkypření. Trio Třínosníkový kypřič Trio - pro mělké zpracování strniště a hluboké základní zkypření. Špice s dvoudílnou radličkou Krátké montážní časy Všechny komponenty radliček jsou zajištěny šroubem. Ten zaručuje

Více

Jednorotorové shrnovače. Pracovní záběr 2,90 m - 4,45 m

Jednorotorové shrnovače. Pracovní záběr 2,90 m - 4,45 m Jednorotorové shrnovače Pracovní záběr 2,90 m - 4,45 m R 365 DS Shrnovače JF-STOLL se spolehlivými rotory Shrnovače JF-STOLL jsou osazené robustními a spolehlivými převodovkami, a proto vyžadují pouze

Více

KRÁTKÉ DISKOVÉ BRÁNY RUBIN 12

KRÁTKÉ DISKOVÉ BRÁNY RUBIN 12 KRÁTKÉ DISKOVÉ BRÁNY RUBIN 12 Hlouběji, rychleji, intenzivněji: Rubin 12 2 Dosud zajišťovaly krátké diskové brány intenzivní a rovnoměrné promísení půdy a organické hmoty až do pracovní hloubky přibližně

Více

VN plus Návěsné pluhy. Další program VN. Dokonalý výkon pro váš úspěch

VN plus Návěsné pluhy. Další program VN. Dokonalý výkon pro váš úspěch CZ Další program VN VN plus Návěsné pluhy Dokonalý výkon pro váš úspěch VN TerraMix/TerraFlex - univerzální podmítač (2/3 řady radliček) VN TerraCult - podmítač do mulče (4 řady radliček) VN TerraDisc

Více

Allrounder 600 / 750 - profiline -

Allrounder 600 / 750 - profiline - Allrounder 600 / 750 - profiline - Allrounder 600 / 750 - profiline - Centrálně umístěný podvozek Podvozek umístěný na stroji centrálně, umožňuje malý rejd na úvrati. Můžete efektivně zpracovat také malé

Více

Swadro 2000 Obr mezi středovými shrnovači

Swadro 2000 Obr mezi středovými shrnovači Swadro 2000 Obr mezi středovými shrnovači Variabilní pracovní záběr od 10,00 do 19,00 m Variabilní šířka řádku od 1,60 do 2,80 m Šest bezúdržbových rotorů s malým průměrem 3.300 mm pro čistou práci Nastavení

Více

STROJ PRO PŘÍPRAVU SEŤOVÉHO LOŽE KORUND 8

STROJ PRO PŘÍPRAVU SEŤOVÉHO LOŽE KORUND 8 STROJ PRO PŘÍPRAVU SEŤOVÉHO LOŽE KORUND 8 2 Předpoklad úspěšného klíčení rostlin Mnohé zemědělské podniky vyžadují vzhledem ke značným a nepředvídatelným výdajům souvisejících s plánem prací, výkonné stroje

Více

Nesené pluhy Polonesené pluhy. Orba s potěšením

Nesené pluhy Polonesené pluhy. Orba s potěšením Nesené pluhy Polonesené pluhy Orba s potěšením Pevný pluh EuroStar kombinuje výhody standardního pluhu s těmito změnami. Se 3-5 otvory nastavení pracovní šířky může být EuroStar přizpůsoben rychle a jednoduše

Více

KUHN TB KUHN TBE KUHN TBES. Komunální technika / Komunální mulčovače /

KUHN TB KUHN TBE KUHN TBES. Komunální technika / Komunální mulčovače / KUHN TB Stroje obzvlášť přizpůsobené údržbě okrajů pozemků, silničních krajnic a svahů právě tak jako příkopů - otočné zhlaví, plovoucí poloha na drtící a mulčovací jednotce - nárazová pojistka s mechanickým

Více

SERVO. Nesené pluhy PÖTTINGER CS.1217

SERVO. Nesené pluhy PÖTTINGER CS.1217 SERVO Nesené pluhy PÖTTINGER 97+210.CS.1217 Orba bez prostojů SERVO Pluhy SERVO jsou známé na polích v různých oblastech světa V mnoha případech je pluh stále tím nejvhodnějším strojem. Zejména při rychlých

Více

Zpracování strniště dnes

Zpracování strniště dnes Intenzivní kypřič Karat Technologie vynikající kvality kypření Zpracování strniště dnes Význam zpracování strniště se v minulých letech mnohde změnil. Dříve sloužilo zpracování strniště především jako

Více

Swadro Čtyřnásobná síla

Swadro Čtyřnásobná síla Swadro 1400 Čtyřnásobná síla Variabilní pracovní šířka až 13,50 m Komfortní obsluha pomocí terminálu Alpha, Gamma nebo CCI Elektrické nastavování výšky rotorů z kabiny traktoru Sklopná ramena hrabic pro

Více

Skladové stroje k 14.6.2013

Skladové stroje k 14.6.2013 Skladové stroje k 14.6.2013 Pluh Kverneland 150 S 4 radličný AKČNÍ NABÍDKA Nesený obracecí pluh, jištěný listovou pružinou,l krokově stavitelný záběr 30,3,40 a 45 cm, provedení pluh bez lyžin, přidání

Více

SERVO. PÖTTINGER nesené pluhy CS.0115

SERVO. PÖTTINGER nesené pluhy CS.0115 SERVO PÖTTINGER nesené pluhy 97+210.CS.0115 Orba bez prostojů SERVO Pluhy SERVO jsou známé na polích v různých oblastech světa V mnoha případech je pluh stále tím nejvhodnějším strojem. Zejména při rychlých

Více

VN plus Návěsné pluhy. Dokonalý výkon pro váš úspěch

VN plus Návěsné pluhy. Dokonalý výkon pro váš úspěch VN plus Návěsné pluhy Dokonalý výkon pro váš úspěch CZ VN plus Synonymum pro výkon a hospodárnost Rychlé zorání velkých ploch: Právě tady se uplatní velký počet radlic a spolehlivá funkce Zapomenout však

Více

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE CS.0915

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE CS.0915 TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.CS.0915 TOP 1252 C S-LINE Čtyřrotorový shrnovač Krátká doba sklizně vyžaduje výkonnou zemědělskou techniku. Zvýšení výkonnosti senážních vozů až o 20 % větší výkonnost

Více

JUPITER 120/100 JUPITER 120/90

JUPITER 120/100 JUPITER 120/90 Nesený oboustranný otočný pluh JUPITER 120/100 JUPITER 120/90 Servisní katalog náhradních dílů 2013 Servisní katalog náhradních dílů Součásti uvedené v tomto servisním katalogu platí pro Nesený oboustranný

Více

DISKOVÝ PODMÍTAČ HELIODOR 9

DISKOVÝ PODMÍTAČ HELIODOR 9 DISKOVÝ PODMÍTAČ HELIODOR 9 2 Víceúčelový podmítač Charakteristika Již před více než deseti lety ovlivnily diskové podmítače zásadně současné moderní zemědělství. S žádným jiným nářadím na zpracování půdy

Více

ŽACÍ STROJE SE STŘEDOVÝM UCHYCENÍM A POHONEM KLOUBOVOU HŘÍDELÍ: MINIMUM PRACOVNÍHO ČASU A VYSOKÁ EFEKTIVITA PRÁCE

ŽACÍ STROJE SE STŘEDOVÝM UCHYCENÍM A POHONEM KLOUBOVOU HŘÍDELÍ: MINIMUM PRACOVNÍHO ČASU A VYSOKÁ EFEKTIVITA PRÁCE DISKOVÉ ŽACÍ STROJE ŽACÍ STROJE SE STŘEDOVÝM UCHYCENÍM A POHONEM KLOUBOVOU HŘÍDELÍ: MINIMUM PRACOVNÍHO ČASU A VYSOKÁ EFEKTIVITA PRÁCE Bellon vyvíjí a vyrábí žací stroje a kondicionéry pro různé potřeby.

Více

pro stroje vyrobené a.s. OSTROJ

pro stroje vyrobené a.s. OSTROJ vydaný v roce 2001 pro stroje vyrobené a.s. OSTROJ SERVISNÍ KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ Součásti uvedené v tomto katalogu platí pro nesený oboustranný otočný pluh JUPITER 3-5 radličný se střižným a pružinovým

Více

FIEDLER FFK 1810 čelní válcový zametače se sběrnou nádobou

FIEDLER FFK 1810 čelní válcový zametače se sběrnou nádobou FIEDLER FFK 1810 čelní válcový zametače se sběrnou nádobou Tento válcový zametač je určen pro zimní i letní údržbu vozovek, místních komunikací, chodníků a pěších zón. Vzhledem k odlišnostem technologie

Více

Nový rozdělovač kejdy TELE-FIX.

Nový rozdělovač kejdy TELE-FIX. Nový rozdělovač kejdy TELE-FIX. Oblasti použití Louky a pastviny Orná půda Kukuřice Obilniny Výhody pro Vás ve zkratce: úzké trysky a lepší zasakování do horní vrstvy půdy díky speciálním zářezovým botkám

Více

Ultima CS. Univerzální secí stroj. Univerzální secí stroj ULTIMA CS přesné vedení hloubky vysoká jistota výnosu. Optimální vzdálenost v řádku

Ultima CS. Univerzální secí stroj. Univerzální secí stroj ULTIMA CS přesné vedení hloubky vysoká jistota výnosu. Optimální vzdálenost v řádku Ultima CS Ultima CS Univerzální secí stroj Univerzální secí stroj ULTIMA CS přesné vedení hloubky vysoká jistota výnosu Univerzální secí stroj ULTIMA od výrobce KÖCKERLING je známá pro svou vysokou bezpečnost

Více

JUPITER 140 JUPITER 140/90

JUPITER 140 JUPITER 140/90 Nesený oboustranný otočný pluh JUPITER 140 JUPITER 140/90 SERVISNÍ KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ Součásti uvedené v tomto servisním katalogu platí pro Nesený oboustranný otočný pluh JUPITER 140 JUPITER 140/90

Více

pro stroje vyrobené a.s. OSTROJ

pro stroje vyrobené a.s. OSTROJ vydaný v roce 2001 pro stroje vyrobené a.s. OSTROJ SERVISNÍ KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ Součásti uvedené v tomto katalogu platí pro polonesený oboustranný otočný pluh EUROPA Europa 160 5-7 radličný, Europa

Více

JUPITER 140/100 JUPITER 140/90

JUPITER 140/100 JUPITER 140/90 Nesený oboustranný otočný pluh JUPITER 140/100 JUPITER 140/90 Servisní katalog náhradních dílů 2013 Servisní katalog náhradních dílů Součásti uvedené v tomto servisním katalogu platí pro Nesený oboustranný

Více

Diskový podmítač Heliodor

Diskový podmítač Heliodor Diskový podmítač Heliodor Víceúčelový podmítač Charakteristika Již před více než deseti lety ovlivnily diskové podmítače zásadně současné moderní zemědělství. S žádným jiným nářadím na zpracování půdy

Více

INTENZIVNÍ RADLICKOVÝ KYPRIC

INTENZIVNÍ RADLICKOVÝ KYPRIC INTENZIVNÍ RADLICKOVÝ KYPRIC KARAT 2 Zpracování strniště dnes Požadavky na zpracování strniště se v minulých letech v mnoha ohledech změnily. Dříve sloužilo povrchové zpracování strniště především jako

Více

Vario - osminosníkový kypřič pro maximální pracovní výsledky. Příprava secího lože. Sklopeno. Optimální secí lože pro setí do mulče.

Vario - osminosníkový kypřič pro maximální pracovní výsledky. Příprava secího lože. Sklopeno. Optimální secí lože pro setí do mulče. Vario Vario - osminosníkový kypřič pro maximální pracovní výsledky Příprava secího lože VARIO se dá univerzálně použít pro druhé zpracování strniště, zapravení kejdy nebo dokonce pro přípravu secího lože.

Více

Nesené otočné pluhy. MASTER Řada be strong, be KUHN

Nesené otočné pluhy. MASTER Řada be strong, be KUHN Nesené otočné pluhy MASTER Řada 103 www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 MASTER 103 Nesené otočné pluhy KUHN Pluhy KUHN Budoucnost zemědělství spočívá v konkurenceschopnosti a ziskovosti. Řada pluhů MASTER

Více

Nesený oboustranný otočný pluh JUPITER 120 JUPITER 120. Servisní katalog náhradních dílů SERVISNÍ KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ

Nesený oboustranný otočný pluh JUPITER 120 JUPITER 120. Servisní katalog náhradních dílů SERVISNÍ KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ Nesený oboustranný otočný pluh JUPITER 120 SERVISNÍ KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ Součásti uvedené v tomto servisním katalogu platí pro Nesený oboustranný otočný pluh JUPITER 120 Obsah Rám pluhu, táhlo spojovací.

Více

OPTIMER Řada 103 a 1003

OPTIMER Řada 103 a 1003 Talířové podmítače + OPTIMER Řada 103 a 1003 www.kuhn.com be strong, be KUHN ŘADA 103 A 1003 ŘADA TALÍŘOVÝCH PODMÍTAČŮ S NEZÁVISLÝM ODPRUŽENÍM TALÍŘŮ SE ZÁBĚRY OD 3 DO 7,5 M Jedním z možných řešení snižování

Více

Polonesený oboustranný otočný pluh ORION. Servisní katalog náhradních dílů.

Polonesený oboustranný otočný pluh ORION. Servisní katalog náhradních dílů. Polonesený oboustranný otočný pluh ORION Servisní katalog náhradních dílů 2010 www.opall-agri.cz Servisní katalog náhradních dílů Součásti uvedené v tomto servisním katalogu platí polonesený oboustranný

Více

2rotorové shrnovače. Shrnovače shrnující do strany a do středu

2rotorové shrnovače. Shrnovače shrnující do strany a do středu 2rotorové shrnovače Shrnovače shrnující do strany a do středu Nesené shrnovače shrnující do středu R 655 DS je nesený shrnovač shrnující do středu 3bodový kloubový závěs Pohyblivé zavěšení rotorů rotory

Více

Ruční kladkostroj CM Hurricane

Ruční kladkostroj CM Hurricane Ruční kladkostroj CM Hurricane Extrémně robustní konstrukce zaručí dlouhou životnost i v náročných podmínkách. Zvýšená bezpečnost pomocí rychlé zátěžové brzdy, která zabezpečuje stabilitu a umístění břemene.

Více

Polonesený oboustranný otočný pluh EUROPA 160, 180. Servisní katalog náhradních dílů.

Polonesený oboustranný otočný pluh EUROPA 160, 180. Servisní katalog náhradních dílů. Polonesený oboustranný otočný pluh EUROPA 160, 180 Servisní katalog náhradních dílů 2009 www.opall-agri.cz Servisní katalog náhradních dílů Součásti uvedené v tomto servisním katalogu platí polonesený

Více

Parallel - o - Matic

Parallel - o - Matic Parallel - o - Matic ... technika v pohybu! Hydraulický řídící blok MCV se vyznačuje především centrální distribucí oleje, ale také kompaktním a modulárním stavebnicovým systémem. MCV blok lze rozšířit

Více

SYNKRO. PÖTTINGER Dvoj- a trojnosníkové radličkové podmítače a kypřiče 97+220.CS.1114

SYNKRO. PÖTTINGER Dvoj- a trojnosníkové radličkové podmítače a kypřiče 97+220.CS.1114 SYNKRO PÖTTINGER Dvoj- a trojnosníkové radličkové podmítače a kypřiče 97+220.CS.1114 Půda je život Podmítače a kypřiče SYNKRO Pracovní záběr od 2,50 m do 6 m Klasickým nástrojem půdoochranného obdělávání

Více

Krmě míchací vůz. Verti-Mix Double

Krmě míchací vůz. Verti-Mix Double Krmě míchací vůz Verti-Mix Double V ozy na míchání krmiva typu Verti-Mix Double se vyznačují vysokým míchacím objemem a příznivými rozměry (výška a šířka). Na základě vertikálních míchacích zařízení, která

Více

JUPITER 140 JUPITER 140/90

JUPITER 140 JUPITER 140/90 Nesený oboustranný otočný pluh JUPITER 140 JUPITER 140/90 Servisní katalog náhradních dílů 2009 www.opall-agri.cz SERVISNÍ KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ Součásti uvedené v tomto servisním katalogu platí pro

Více

plus Nesené otočné pluhy

plus Nesené otočné pluhy plus CZ Nesené otočné pluhy Pluhy předurčené k úspěšnému zemědělství Kurt Michel / pixelio.de Orba v současnosti Pluh je symbolem zemědělství. Zpracování půdy je vedle hnojení a ochrany rostlin rozhodujícím

Více

Systémový nosič Gigant

Systémový nosič Gigant Systémový nosič Gigant Systémový nosič Gigant 10 a Gigant 12 Systém pro všechny Oba systémové nosiče Gigant 10 a Gigant 12 mají jedinečnou vlastnost. Na jednom jediném nosiči může být připojeno různé nářadí

Více

637-EUROTILL-GB-S_Mise en page 1 11/10/ :08 Page 1

637-EUROTILL-GB-S_Mise en page 1 11/10/ :08 Page 1 637-EUROTILL-GB-S_Mise en page 1 11/10/2010 16:08 Page 1 Dealer Document non contractuel 49230 Montfaucon-Montigné France Tél. +33 (0)2 41 64 72 67 Fax +33 (0)2 41 64 67 73 contactfr@gregoirebesson.fr

Více

CULTIMER. řada 100 a 1000 Víceúčelový radličkový kultivátor

CULTIMER. řada 100 a 1000 Víceúčelový radličkový kultivátor CULTIMER řada 100 a 1000 Víceúčelový radličkový kultivátor U M Ě N Í S P R Á V N É P O D M Í T K Y! CULTIMER VÍCEÚČELOVÝ RADLIČKOVÝ KULTIVÁTOR Péče o strniště je klíčovou operací pro zachování dobré půdní

Více

Krátké diskové brány Rubin 9

Krátké diskové brány Rubin 9 Krátké diskové brány Rubin 9 Zpracování strniště v současnosti 2 Požadavky na zpracování strniště se v minulých letech v mnoha ohledech změnily. Díky použití herbicidů je většina orné půdy zbavena plevelů

Více

Kultivátory NZ nové generace od Väderstad

Kultivátory NZ nové generace od Väderstad Kultivátory NZ nové generace od Väderstad Nové kultivátory NZ jsou navrženy speciálně pro vysoké nároky na výkonnost při zpracování půdy. Jedinečné konstrukční prvky přeměnily model NZ-Aggressive na kultivátor

Více

2-BUBNOVÉ ŽACÍ STROJE

2-BUBNOVÉ ŽACÍ STROJE BUBNOVÉ ŽACÍ STROJE 2-BUBNOVÉ ŽACÍ STROJE Pokud požadujete snadné ovládání kombinované s robustností a vysokou efektivitou, model FH190 je jasnou volbou, také ve verzi s kondicionérem FH190GM. Snadná a

Více

Nesený oboustranný otočný pluh JUPITER 120. Servisní katalog náhradních dílů.

Nesený oboustranný otočný pluh JUPITER 120. Servisní katalog náhradních dílů. Nesený oboustranný otočný pluh JUPITER 120 Servisní katalog náhradních dílů 2009 www.opall-agri.cz SERVISNÍ KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ Součásti uvedené v tomto servisním katalogu platí pro Nesený oboustranný

Více

KRÁTKÉ DISKOVÉ BRÁNY RUBIN 9

KRÁTKÉ DISKOVÉ BRÁNY RUBIN 9 KRÁTKÉ DISKOVÉ BRÁNY RUBIN 9 Zpracování strniště v současnosti 2 Požadavky na zpracování strniště se v minulých letech v mnoha ohledech změnily. Díky použití herbicidů je většina orné půdy zbavena plevelů

Více

Allrounder - classic -

Allrounder - classic - Multitalent pro mnoho možností použití ALLROUNDER classic s podvozkem Podvozek dodávaný na přání nabízí mnoho výhod. Na úvrati se podstatně redukuje hmotnost zatěžující zadní osu traktoru.tak se může zabránit

Více

DUKÁT Krátké diskové brány-podmítače

DUKÁT Krátké diskové brány-podmítače DUKÁT Krátké diskové brány-podmítače PENÍZE ORAJÍ! DUKÁT Výsledky již po jednom průjezdu Krátké diskové brány-podmítače Dukát je kompletní řada vysoce výkonných a vysokorychlostních jednotek o šířce od

Více

SHRNOVAče řady v MAGNUM PRO

SHRNOVAče řady v MAGNUM PRO SHRNOVAče řady v EXPLORER MAGNUM EVOLUTION MAGNUM PRO 6 dobrých důvodů pro zakoupení shrnovače sitrex Vynikající sběr píce shrnovače s prstovými koly zaručují šetrný sběr píce, aniž by docházelo k odrolu

Více

Pöttinger TWIST. Rozmetadla statkových hnojiv 97+570.08.0103

Pöttinger TWIST. Rozmetadla statkových hnojiv 97+570.08.0103 Rozmetadla statkových hnojiv Pöttinger TWIST 97+570.08.0103 Pro rovnoměrný rozhoz Praxe požaduje přesné dávkování a rovnoměrný příčný a podélný rozhoz statkových hnojiv. Rozmetadla TWIST jsou určena pro

Více

Power für Profis! Korbové sklápěčky silné typy pro každé nasazení... Číslo 1. www.fliegl.com

Power für Profis! Korbové sklápěčky silné typy pro každé nasazení... Číslo 1. www.fliegl.com Power für Profis! Největší výrobce zemědělských přívěsů v Evropě Číslo 1 Korbové sklápěčky silné typy pro každé nasazení... www.fliegl.com CZ Agrartechnik Korbový sklápěč robusní, víceúčelový pro bezpečnou

Více

Strojní pásová pila INDIVIDUAL DGH

Strojní pásová pila INDIVIDUAL DGH FIPAS pily na kov s.r.o Czech Strojní pásová pila INDIVIDUAL 720.540 DGH 1. Zobrazení stroje Změna technických parametrů vyhrazena BOMAR, spol. s r.o. 2. Krátký popis pily a standardní vybavení Stroj Individual

Více

Jedinečný SAT-System. Spring Active Transfer-System = aktivní systém odpružení a odlehčení. Volné uložení válců. farmy.

Jedinečný SAT-System. Spring Active Transfer-System = aktivní systém odpružení a odlehčení. Volné uložení válců. farmy. VÁLCE ...všechny operace jedním přejezdem! Polní válce HEVA je Vaše správná volba. Zvýší produktivitu práce, šetří Váš čas a pohonné hmoty. Při spojení s pružným smykem nabízí polní válce mnohostranné

Více

Nesené otočné pluhy. MASTER Řada be strong, be KUHN

Nesené otočné pluhy. MASTER Řada be strong, be KUHN Nesené otočné pluhy MASTER Řada 113 www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 MASTER 113 Nesené otočné pluhy KUHN Budoucnost zemědělství spočívá v konkurenceschopnosti a ziskovosti. Řada pluhů Master se svými

Více

VYVÁŽECÍ VLEKY A HYDRAULICKÁ RAMENA R. M. INTERNATIONAL

VYVÁŽECÍ VLEKY A HYDRAULICKÁ RAMENA R. M. INTERNATIONAL VYVÁŽECÍ VLEKY A HYDRAULICKÁ RAMENA R. M. INTERNATIONAL R.M.International Slovinský výrobce vyvážecích vozů, hydraulických ramen, čelních nakladačů a adaptérů pro čelní nakladače. Jde o kvalitního výrobce,

Více

Radlice ORT 2500 Závěs kategorie II, hydraulické přestavení úhlu 0 o 30 o Natáčení dvěma hydraulickými válci, odpružení, břit hardox

Radlice ORT 2500 Závěs kategorie II, hydraulické přestavení úhlu 0 o 30 o Natáčení dvěma hydraulickými válci, odpružení, břit hardox Vzadu nesená radlice pro traktory ZRT - 2 2600 Závěs kategorie II, pevná pod úhlem 30 o, pryžový břit, štít z plechu 6 mm, středová výztuha 4 mm, výška štítu vlevo 700 mm, vpravo 900 mm Válečkový sypač

Více

řezání spár Přehled 68 Silniční řezače spár Husqvarna 70 Technické vlastnosti řezaček spár 84 Diamantové kotouče pro řezání spár 88

řezání spár Přehled 68 Silniční řezače spár Husqvarna 70 Technické vlastnosti řezaček spár 84 Diamantové kotouče pro řezání spár 88 řezání spár Přehled 68 Silniční řezače spár Husqvarna 70 Technické vlastnosti řezaček spár 84 Diamantové kotouče pro řezání spár 88 Naše široká nabídka řezaček spár zahrnuje výkonné pily na podlahy, příjezdové

Více

UZAVÍRACÍ KLAPKA. dvojitě excentrická, DN , PN 10 PN 16. Konstrukční charakteristiky

UZAVÍRACÍ KLAPKA. dvojitě excentrická, DN , PN 10 PN 16. Konstrukční charakteristiky UZAVÍRACÍ KAPKA dvojitě excentrická, DN -1400, PN PN 16 1 uzavírací klapka a převodovka vhodná pro instalaci na povrch, do šachet i do země, pro zemní soupravu nutné doobjednat adaptér 2 tělo aerodynamické

Více

plus Polonesené pluhy

plus Polonesené pluhy plus CZ Polonesené pluhy Pluhy předurčené k úspěšnému zemědělství Orba v současnosti Pluh je symbolem zemědělství. Zpracování půdy je vedle hnojení a ochrany rostlin rozhodujícím faktorem úspěchu v zemědělství.

Více

Stahováky pneumatik nákladních automobilů

Stahováky pneumatik nákladních automobilů Stahováky pneumatik nákladních automobilů Pro kola nákladních automobilů s ráfky vyrobenými z oceli a slitiny lehkých kovů Kompaktní velikost stahováku pneumatik jej činí vhodným pro pojízdné servisní

Více

Albín Hanák Tuřanka 115 CZ-627 00 Brno

Albín Hanák Tuřanka 115 CZ-627 00 Brno Carl Geringhoff Vertriebsgesellschaft mbh & Co. KG Porschestraße 8 59227 Ahlen (Westfalen) Deutschland Tél. +49 (0) 2382 9814-0 Fax +49 (0) 2382 9814-40 Internet www.geringhoff.de Courriel info@geringhoff.de

Více

Polonesený oboustranný otočný pluh ORION. Servisní katalog náhradních dílů

Polonesený oboustranný otočný pluh ORION. Servisní katalog náhradních dílů Polonesený oboustranný otočný pluh ORION Servisní katalog náhradních dílů 2012 Servisní katalog náhradních dílů Součásti uvedené v tomto servisním katalogu platí pro Polonesený oboustranný otočný pluh

Více

SAMSON PG PŘEPRAVNÍ CISTERNY - growing together SAMSON PG přepravní cisterny SAMSON PG cisterny o objemu 15 m³, 18 m³ a 20 m³ jsou dvounápravové a 21 m³ a 25 m³ jsou třínápravové. Řada PG je vyvinuta ve

Více

W2004056 Ausgabe Jänner 2014-EX-tsch. Štípačky dřeva a okružní pily. Ostře propočítané. Přehled výrobků pro ČR a SR / Platnost od 1. ledna 2014.

W2004056 Ausgabe Jänner 2014-EX-tsch. Štípačky dřeva a okružní pily. Ostře propočítané. Přehled výrobků pro ČR a SR / Platnost od 1. ledna 2014. W2004056 Ausgabe Jänner 2014-EX-tsch Štípačky dřeva a okružní pily. Ostře propočítané. Přehled výrobků pro ČR a SR / Platnost od 1. ledna 2014. Jedině Paldu! Štípačka dřeva 1050 a horizontální štípačka

Více

TECHNICKÝ PROTOKOL č. Ověření shody vlastností zvláštního vozidla kategorie S P s technickými požadavky stanovenými vyhláškou č. 341/2002 Sb.

TECHNICKÝ PROTOKOL č. Ověření shody vlastností zvláštního vozidla kategorie S P s technickými požadavky stanovenými vyhláškou č. 341/2002 Sb. Ověření shody vlastností zvláštního vozidla kategorie S P s technickými požadavky stanovenými vyhláškou Objednavatel: PEKASS, a. s. Přátelství 987, Praha 10 Výrobce: Název a typ: Överums Bruk AB S-590

Více

Nezdržujte se výměnou, volte Long Life!

Nezdržujte se výměnou, volte Long Life! Nezdržujte se výměnou, volte Long Life! Long Life Porovnání opotřebení dlát Nezdržujte se výměnou, volte Long Life! Testy v půdách s vysokou abrazivitou ukázaly až 7 delší životnost dlát Long Life ve srovnání

Více

Nesené otočné pluhy. Pluhy mistrů

Nesené otočné pluhy. Pluhy mistrů Nesené otočné pluhy Pluhy mistrů Nesené otočné pluhy Vysoce výkonné na všech půdách Kverneland Kvalita vycházející z tradice 4 4 Systémy Závěsné hlavy Kverneland Kverneland systém Variomat Kverneland jistění

Více

Shuttle Velkoobjemové senážní vozy Shuttle

Shuttle Velkoobjemové senážní vozy Shuttle Shuttle Shuttle Velkoobjemové senážní vozy Shuttle Rychlá a hospodárná sklizeň vysoce kvalitního krmiva Optimální tok materiálu bez zúžení od sběrače s válcovým přidržovačem řádku přes rotor až do ložného

Více

Polonesené otočné pluhy s jedním opěrným kolem LEADER. be strong, be KUHN

Polonesené otočné pluhy s jedním opěrným kolem LEADER.   be strong, be KUHN Polonesené otočné pluhy s jedním opěrným kolem LEADER www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 POLONESENÉ PLUHY ZNAČKY KUHN S JEDNÍM OPĚRNÝM KOLEM PRO MAXIMÁLNÍ EFEKTIVITU OPTIMÁLNÍ VYUŽITÍ VÝKONU TRAKTORU Pluhy

Více

Ruční kladkostroj CM Hurricane

Ruční kladkostroj CM Hurricane Ruční kladkostroj CM Hurricane Extrémně robustní konstrukce zaručí dlouhou životnost i v náročných podmínkách. Zvýšená bezpečnost pomocí rychlé zátěžové brzdy, která zabezpečuje stabilitu a umístění břemene.

Více

Titan UW. Výkony přesahující běžnou zkušenost

Titan UW. Výkony přesahující běžnou zkušenost Titan UW Výkony přesahující běžnou zkušenost MICHAEL HORSCH: Na rozdíl od dovozu z USA před 10 roky, je aktuální Titan 34 UW kompletně navržen a vyráběn našim týmem spolupracovníků a tím tak těžíme z našich

Více

Manipulační technika. Dřevo je samovolně se obnovující zdroj

Manipulační technika. Dřevo je samovolně se obnovující zdroj Manipulační technika Dřevo je samovolně se obnovující zdroj surovin s mnohostrannými možnostmi využití a s mnoha přednostmi pro naše životní prostředí. Proto jsou efektivita a flexibilita důležitými argumenty

Více

Nesené otočné pluhy. MASTER Řada be strong, be KUHN

Nesené otočné pluhy. MASTER Řada be strong, be KUHN Nesené otočné pluhy MASTER Řada www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 MASTER Nesené otočné pluhy KUHN Budoucnost zemědělství spočívá v konkurenceschopnosti a ziskovosti. Řada pluhů MASTER se svými moderními

Více

Annaburger řady HTS. Zemědělské návěsy. ... když nároky stoupají. Již od roku 1990 se nejlépe osvědčily v t vrdé praxi

Annaburger řady HTS. Zemědělské návěsy. ... když nároky stoupají. Již od roku 1990 se nejlépe osvědčily v t vrdé praxi Zemědělské návěsy Annaburger řady HTS Již od roku 1990 se nejlépe osvědčily v t vrdé praxi Vysoce výkonné a univerzální ideální dopravní prostředek!... když nároky stoupají Návěsy firmy Annaburger Zemědělská

Více

výsevek nastavitelný od 1 do 350 kg/ha centrální nastavení přítlaku

výsevek nastavitelný od 1 do 350 kg/ha centrální nastavení přítlaku KUHN VENTA EC / LC / TF Prodloužený čas setí mezi doplněním osiva a vysoká výkonnost - snadné nakládání (posuvná výsevní skříň na AL a velký otvor na LC a TF) - vysoká přesnost dávkování - velký prostup

Více

Univerzální nosič nářadí kombinovaný kypřič NEPTUN II. 8m a 10m. Servisní katalog náhradních dílů

Univerzální nosič nářadí kombinovaný kypřič NEPTUN II. 8m a 10m. Servisní katalog náhradních dílů Univerzální nosič nářadí kombinovaný kypřič NEPTUN II 8m a 10m Servisní katalog náhradních dílů 2009 www.opall-agri.cz SERVISNÍ KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ Součásti uvedené v tomto servisním katalogu platí

Více

Opěrné, polohovací a dorazové prvky

Opěrné, polohovací a dorazové prvky Opěrné, polohovací a dorazové prvky 903 K0282 Výkyvné opěrky Provedení C s vnějším závitem, kulička zploštělá, rovná opěrná plocha Provedení F s vnějším závitem, kulička zploštělá, rýhovaná opěrná plocha

Více

Royal. Silážní vůz Royal. Pro hospodárný a kvalitní sběr

Royal. Silážní vůz Royal. Pro hospodárný a kvalitní sběr Royal Silážní vůz Royal Pro hospodárný a kvalitní sběr 2-rotorový systém Royal Enormní výkon v horách, příznivá přesnost řezání, vysoká úspora síly Díky BERGMANN Royal získáte nejen nějaký silážní vůz

Více

LESNÍ JEŘÁBY A VYVÁŽECÍ PŘÍVĚSY

LESNÍ JEŘÁBY A VYVÁŽECÍ PŘÍVĚSY LESNÍ JEŘÁBY A VYVÁŽECÍ PŘÍVĚSY Hospodární pomocníci pro nakládání a přibližování po celý rok 2007 Přesné ovládací systémy s rychlou reakcí 2+2 pákové ovládání (STD) Dvoupákové ovládání Euro (HA) Elektromechanické

Více

NOVÉ POLONESENÉ VERZE NOVÉ MODELY SE STŘIŽNÝM SEGMENTEM

NOVÉ POLONESENÉ VERZE NOVÉ MODELY SE STŘIŽNÝM SEGMENTEM ROZŠÍŘENÍ SORTIMENTU KYPŘIČŮ DIGGER Sezónní zvýhodněná nabídka na celou řadu DIGGER s řadou novinek a rozšířeným sortimentem. AKČNÍ CENY! NOVÉ POLONESENÉ VERZE NOVÉ MODELY SE STŘIŽNÝM SEGMENTEM Díky neustálému

Více