Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R6/071 konané dne 19. června 2012

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R6/071 konané dne 19. června 2012"

Transkript

1 Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R6/071 konané dne 19. června 2012 Program: 1. Jmenování a stanovení platu ředitelkám mateřských škol RM6/ Opravy a udržování městských sportovišť ve správě Odboru školství, mládeže a tělovýchovy MMB rozpočtové opatření RM6/ Návrh dohody o narovnání a návrh prodeje pozemků ve vlastnictví města Brna v k. ú. Dolní Heršpice v areálu ABB s. r. o. návrh změny přílohy č. 36a bodu 48 usnesení Z6/010 ZMB RM6/ Vybudování nového radiokomunikačního systému TETRA pro statutární město Brno, Městskou policii Brno schválení výběru nejvhodnější nabídky, smlouva RM6/05254 Přítomni: Bc. Roman Onderka, MBA, Ing. Robert Kotzian, Ph.D., Bc. Ladislav Macek, Ing. Jana Bohuňovská, Ing. Oliver Pospíšil, Vít Blaha, JUDr. Robert Kerndl, JUDr. Jiří Oliva, Doc. RNDr. František Vižďa, Ph.D., MVDr. Vlastimil Žďárský, Ing. Pavel Loutocký, JUDr. Jana Brabcová, Mgr. Pavel Žára. Nepřítomen: JUDr. Pavel Blažek, Ph.D.

2 1. Jmenování a stanovení platu ředitelkám mateřských škol RM6/05244 Bylo hlasováno bez rozpravy. 1. RMB jmenuje v souladu s 166, odst. 2, zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), v platném znění, a v souladu s článkem 59 Statutu města Brna, v platném znění, ke dni na místo ředitelky mateřské školy, na dobu šesti let: Bc. Ivanu Horkou, MŠ Brno, Brechtova 6 Mgr. Janu Molišovou, MŠ Brno, Černopolní 3a PaedDr. Miladu Macháčkovou, MŠ Brno, Jugoslávská 70 Jitku Křížovou, MŠ Brno, Marie Majerové 14 Bc. Hanu Brezovskou, MŠ Brno, Šrámkova 14 Jarmilu Ptáčkovou, MŠ Brno, Trnkova RMB stanovuje v souladu se zákonem č. 262/2006 Sb., zákoník práce, v platném znění, s nařízením vlády č. 448/2011 Sb., kterým se mění nařízení vlády č. 564/2006 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, v platném znění a v souladu s 102, odst. 2, písm. b) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, v platném znění, s účinností k , plat ředitelce: MŠ Brno, Brechtova 6, Bc. Ivaně Horké MŠ Brno, Černopolní 3a, Mgr. Janě Molišové MŠ Brno, Jugoslávská 70, PaedDr. Miladě Macháčkové MŠ Brno, Marie Majerové 14, Jitce Křížové MŠ Brno, Šrámkova 14, Bc. Haně Brezovské MŠ Brno, Trnkova 81, Jarmile Ptáčkové z důvodu jejího jmenování, dle příloh č. 1 tohoto zápisu. Ověřená příloha je uložena na Odboru školství mládeže a tělovýchovy MMB. 3. RMB ukládá vedoucímu Odboru školství, mládeže a tělovýchovy MMB informovat ředitelky příslušné organizace ve své působnosti o výši stanoveného platu. úkol č.: [R6/071/1a] zodpovídá: OŠMT MMB [18] termín: [bezodkladně] Schváleno jednomyslně 9 členy.

3 2. Opravy a udržování městských sportovišť ve správě Odboru školství, mládeže a tělovýchovy MMB rozpočtové opatření RM6/05253 Bylo hlasováno po kratší rozpravě. RMB mění část usnesení R6/70. schůze Rady města Brna konané dne , bod č. 84, která zní: RMB doporučuje Zastupitelstvu města Brna schválit rozpočtové opatření dle tabulky, z důvodu zajištění finančních prostředků na úhradu nákladů na vybudování vstupního systému a vybavení šaten Městského plaveckého stadionu za Lužánkami. takto: RMB doporučuje Zastupitelstvu města Brna schválit rozpočtové opatření dle tabulky, z důvodu zajištění finančních prostředků na úhradu nákladů na vybudování vstupního systému, vybavení šaten Městského plaveckého stadionu za Lužánkami, dovybavení technologie strojovny Aquaparku Kohoutovice a opravy sportovní haly Morenda. Schváleno jednomyslně 9 členy. 3. Návrh dohody o narovnání a návrh prodeje pozemků ve vlastnictví města Brna v k. ú. Dolní Heršpice v areálu ABB s. r. o. návrh změny přílohy č. 36a bodu 48 usnesení Z6/010 ZMB RM6/05256 Bylo hlasováno bez rozpravy. 1. RMB bere na vědomí skutečnost, že nedošlo k uzavření dohody o narovnání č ani kupní smlouvy a smlouvy o zřízení zástavního práva č schválené na Z6/010. zasedání Zastupitelstva města Brna dne , bod č. 48 z důvodu následného požadavku Ministerstva financí ČR na doplnění dohody o narovnání o ujednání týkající se zejm. možnosti mezinárodní arbitráže v souvislosti s ochranou investic zahraničního vlastníka ABB s. r. o. 2. RMB doporučuje Zastupitelstvu města Brna schválit změnu přílohy č. 36a, bodu č. 48 usnesení Z6/010 ZMB konaného dne (dohoda o narovnání). takto: čl. I. odst. 5 nově zní: Poté, co ABB zjistila, že vlastnické právo ke sporným pozemkům svědčí podle stavu v katastru nemovitostí Městu Brno, zahájila soudní řízení a domáhala se určení svého vlastnického práva ke sporným pozemkům. Vedlejším účastníkem řízení na straně ABB bylo MF jako právní nástupce Fondu národního majetku České republiky. Městský soud v Brně rozhodnutím ze dne 22. března 2006, č.j. 15 C 58/98-309, žalobě ABB nevyhověl a odvolací Krajský soud v Brně toto rozhodnutí potvrdil rozsudkem ze dne 17. února 2010, č.j. 49 C do 326/ Dovolání podané ABB bylo Nejvyšším soudem ČR odmítnuto usnesením č.j. 28 C do 3063/ ze dne Ústavní soud České republiky pak podanou stížnost svým usnesením ze dne 25. května 2011 sp. zn. II. ÚS 736/11 zamítl.

4 Do čl. I. se vkládá nový odst. 6: Vzhledem k tomu, že Ministerstvo financí obdrželo podání JUDr. Lud'ka Chvosty, advokáta, White & Case (Europe) LLP, Na Příkopě 8, Praha 1, PSČ: , právního zástupce nizozemské společnosti ABB Holdings B.V., se sídlem na adrese Burgmeester Haspelslaan 65, 1181 NB Amstelveen, Nizozemské království, datované dne 8. března 2012, s upozorněním na možnost zahájení mezinárodní arbitráže podle dohody mezi Českou republikou a Nizozemským královstvím o podpoře a vzájemné ochraně investic podepsané dne 29. dubna 1991, je v příloze č. 3 této dohody o narovnáni obsaženo prohlášení zahraničního vlastníka ABB o souhlasu s postupem narovnání a o jeho plném vědomí kompletního narovnání, o vzdání se veškerých nároků MF, které jemu, jeho dceřiné společnosti či společnostem nebo vzájemně propojeným osobám vznikly či by mohly vzniknout v souvislosti s pozemky v k. ú. Dolní Heršpice, obec Brno, zapsanými u Katastrálního úřadu pro Jihomoravský kraj se sídlem v Brně, katastrální pracoviště Brno-město na LV č pro k.ú. Dolní Heršpice, obec Brno, a o závazku nepostoupit tyto nároky na jakoukoli třetí osobu. Do čl. II. písm. b) se doplňuje slovo soudu takto: b) Pravomocným rozhodnutím soudu o tom, že ABB není vlastníkem sporných pozemků... V ostatním je text čl. II. písm. b) beze změn. Čl. III. odst. 1 písm. e) věta druhá nově zní: MF se dále zavazuje, že pokud do vznikne na straně ABB v důsledku realizace této dohody o narovnání povinnost k zaplacení daně z příjmu právnických osob, a to bud' zcela nová daňová povinnost, anebo daňová povinnost vyšší, než by bývala byla daňová povinnost, kterou by ABB musela splnit v případě, že by se stala vlastníkem sporných pozemků, zaplatí na bankovní účet ABB číslo účtu 19289/5400, vedený u The Royal Bank of Scotland N.V., Jungmannova 745/24, Praha 1, SWIFT: ABNACZPP částku odpovídající rozdílu mezi novou nebo vyšší daňovou povinností uloženou ABB v souvislosti s realizací této dohody o narovnání a daňovou povinností, kterou by ABB splnila v případě, že by se stala vlastníkem sporných pozemků, nejvýše však částku ,- Kč, a to nejpozději 30. den ode dne, kdy ABB uplatní nárok na úhradu částky představující jí uloženou daňovou povinnost písemně u MF. V ostatním je čl. III. odst. 1 písm. e) beze změn. Do čl. III. se vkládá nový odst. 3: MF a ABB berou na vědomí, že Město Brno je povinným subjektem dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, v platném znění. Čl. IV. odst. 4 nově zní: Tato dohoda o narovnání je vyhotovena v šesti exemplářích, z nichž každý má platnost originálu. Přílohou každého exempláře této dohody o narovnání je seznam sporných pozemků (příloha č. 1), vzorová kupní smlouva o prodeji sporných pozemků (příloha č. 2), která bude uzavřena mezi Městem Brnem a ABB, a prohlášení zahraničního vlastníka (příloha č. 3). Každý z účastníků obdrží dvě vyhotovení dohody. V ostatním se dohoda o narovnání nemění. Schváleno jednomyslně 9 členy.

5 4. Vybudování nového radiokomunikačního systému TETRA pro statutární město Brno, Městskou policii Brno schválení výběru nejvhodnější nabídky, smlouva RM6/05254 Bylo hlasováno po kratší rozpravě. Pro návrh usnesení hlasovali 4 členové, nikdo nebyl proti, 5 členů se zdrželo hlasování usnesení nebylo přijato. Přehled nepřijatých usnesení: 4. Vybudování nového radiokomunikačního systému TETRA pro statutární město Brno, Městskou policii Brno schválení výběru nejvhodnější nabídky, návrh smlouvu RM6/ RMB schvaluje - pro nadlimitní veřejnou zakázku na dodávku zadanou podle ust. 23 odst. 4 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění do (dále jen zákon) - Vybudování nového radiokomunikačního systému TETRA pro Statutární město Brno, Městskou policii Brno" výběr nejvhodnější nabídky firma KonekTel, a. s., Pražská 152, Pardubice; - smlouvu mezi statutárním městem Brnem, Městskou policií Brno a společností KonekTel, a. s., Pražská 152, Pardubice na veřejnou zakázku Vybudování nového radiokomunikačního systému TETRA pro statutární město Brno, Městskou policii Brno, zadanou podle ust. 23 odst. 4 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění do (dále jen zákon), která tvoří přílohu č... tohoto zápisu. 2. RMB pověřuje ředitele MP Brno JUDr. Ing. Jaroslava Přikryla, BA podpisem smlouvy po uplynutí lhůty k podání námitek v souladu se zákonem a podpisem formuláře Oznámení o zadání veřejné zakázky. 3. RMB ukládá řediteli MP Brno JUDr. Ing. Jaroslavu Přikrylovi, BA, zajistit odeslání oznámení o výsledku zadávacího řízení prostřednictvím formuláře Oznámení o zadání veřejné zakázky k uveřejnění ve Věstníku veřejných zakázek a Úředním věstníku Evropské unie. T: do 15 dnů po uzavření výše uvedené smlouvy úkol č.: [R6/071/4/01] 4. RMB ukládá řediteli MP Brno JUDr. Ing. Jaroslavu Přikrylovi, BA, zajistit uveřejnění smlouvy na profilu zadavatele. T: do 15 dnů od jejího uzavření úkol č.: [R6/071/4/02]

6 5. RMB ukládá řediteli MP Brno JUDr. Ing. Jaroslavu Přikrylovi, BA, zajistit uveřejnění výše skutečně uhrazené ceny za plnění veřejné zakázky na profilu zadavatele. T: v termínu stanoveném zákonem úkol č.: [R6/071/4/03] 6. RMB ukládá řediteli MP Brno JUDr. Ing. Jaroslavu Přikrylovi, BA, zajistit uveřejnění seznamu subdodavatelů na profilu zadavatele. T: v termínu stanoveném zákonem úkol č.: [R6/071/4/04] 7. RMB ukládá řediteli MP Brno JUDr. Ing. Jaroslavu Přikrylovi, BA, zajistit další náležitosti stanovené zákonem a prováděcími právními předpisy k tomuto zákonu. úkol č.: [R6/071/4/05] termín: [bezodkladně] Bc. Roman Onderka, MBA, v. r. Ing. Robert Kotzian, Ph.D., v. r. primátor 1. náměstek primátora Ověřovatelé: MVDr. Vlastimil Žďárský, v. r. JUDr. Robert Kerndl, v. r. V Brně dne Zapsala Lenka Kadlecová

7

Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R6/152 konané dne 7. října 2014

Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R6/152 konané dne 7. října 2014 Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R6/152 konané dne 7. října 2014 Jednání RMB zahájil primátor města Brna Bc. Roman Onderka, MBA, který vedl schůzi. Hlasování o

Více

Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R5/016 konané dne

Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R5/016 konané dne Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R5/016 konané dne 19. 3. 2007 Program: 1. Udělení souhlasu RMB se zahájením prací na podkladové studii pro TEZ na akci "Komplexní

Více

Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R7/169 konané dne 15. května 2018

Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R7/169 konané dne 15. května 2018 Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R7/169 konané dne 15. května 2018 Jednání RMB zahájil Petr, 1. náměstek primátora, od bodu 1. do konce jednání vedl schůzi primátor

Více

Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R7/146 konané dne 12. prosince 2017

Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R7/146 konané dne 12. prosince 2017 Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R7/146 konané dne 12. prosince 2017 Jednání RMB zahájil primátor města Brna Petr, který vedl schůzi. Hlasování o návrzích na ověřovatele

Více

Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R7/174 konané dne

Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R7/174 konané dne Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R7/174 konané dne 19. 6. 2018 Jednání RMB zahájil Petr, 1. náměstek primátora od bodu 1. do konce jednání vedl schůzi primátor

Více

Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R7/073 konané dne 9. srpna 2016

Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R7/073 konané dne 9. srpna 2016 Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R7/073 konané dne 9. srpna 2016 Jednání RMB zahájil primátor města Brna Petr, který vedl schůzi. Hlasování o návrzích na ověřovatele

Více

Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R7/088 konané dne 15. listopadu 2016

Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R7/088 konané dne 15. listopadu 2016 Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R7/088 konané dne 15. listopadu 2016 Jednání RMB zahájil primátor města Brna Petr, který vedl schůzi. Hlasování o návrzích na ověřovatele

Více

Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R7/077 konané dne 5. září 2016

Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R7/077 konané dne 5. září 2016 Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R7/077 konané dne 5. září 2016 Jednání RMB zahájil primátor města Brna Petr, který vedl schůzi. Hlasování o návrzích na ověřovatele

Více

Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R7/005 konané dne 13. ledna 2015

Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R7/005 konané dne 13. ledna 2015 Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R7/005 konané dne 13. ledna 2015 Jednání RMB zahájil primátor města Brna Ing. Petr Vokřál, který vedl schůzi. Hlasování o návrzích

Více

Z Á P I S. Statutární město Brno Rada města Brna. schůze Rady města Brna č. R7/017 konané dne 14. dubna 2015

Z Á P I S. Statutární město Brno Rada města Brna. schůze Rady města Brna č. R7/017 konané dne 14. dubna 2015 Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R7/017 konané dne 14. dubna 2015 Jednání RMB zahájil primátor města Brna Ing. Petr Vokřál, který vedl schůzi. Hlasování o návrzích

Více

USNESENÍ. Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna. Zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z6/001 konaného dne 11.

USNESENÍ. Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna. Zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z6/001 konaného dne 11. Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna USNESENÍ Zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z6/001 konaného dne 11. listopadu 2010 Program 11. 11. 2010 Zahájení ustavujícího zasedání Zastupitelstva

Více

Statutární město Brno Rada města Brna

Statutární město Brno Rada města Brna Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R5/001 konané dne 9. listopadu 2006 Program: 1. Termíny schůzí RMB na období 2006-2007 - RM5/0001 2. Informace o zaměstnancích

Více

Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R3/109 konané dne 15. března 2001

Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R3/109 konané dne 15. března 2001 Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R3/109 konané dne 15. března 2001 Schválený program: 1.Změna ve složení Komise organizační RMB - RM3/5496 2.Zahraniční pracovní

Více

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.12.2012 DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smlouvy NÁVRH USNESENÍ Dle

Více

Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R5/132 konané dne 12. ledna 2010

Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R5/132 konané dne 12. ledna 2010 Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R5/132 konané dne 12. ledna 2010 Program: 1. Přehled účasti na schůzích výborů ZMB RM5/9411 2. Přehled účasti na schůzích komisí

Více

č. Z ze dne

č. Z ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. Z-25-006-13 ze dne 17.9.2013 Kupní smlouva na pozemek parc. č. 896/3 v k. ú. Kamýk při ulici K Lesu 2 5. z a s e d á n í Z a s t u p i t e

Více

Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R7/155 konané dne 2. února 2018

Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R7/155 konané dne 2. února 2018 Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R7/155 konané dne 2. února 2018 Jednání RMB zahájil 1. náměstek primátora města Brna Petr, který vedl schůzi. Hlasování o návrzích

Více

Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R6/064 konané dne 2. května 2012

Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R6/064 konané dne 2. května 2012 Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R6/064 konané dne 2. května 2012 Program: 1a. Program zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z6/015 RM6/04728 1b. Stanovení osobního

Více

Kupní smlouva uzavřená dle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

Kupní smlouva uzavřená dle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Kupní smlouva uzavřená dle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Statutární město Přerov IČ 00301825 DIČ CZ00301825 se sídlem Bratrská 709/34 zastoupené

Více

Uzavření dodatků ke smlouvám o uzavření budoucích kupních smluv (budoucí prodeje částí pozemku u plánované autobusové zastávky na Trnci)

Uzavření dodatků ke smlouvám o uzavření budoucích kupních smluv (budoucí prodeje částí pozemku u plánované autobusové zastávky na Trnci) Materiál číslo: 9 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 10.12.2018 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. Z Kupní smlouva na prodej části pozemku parc. č. 4137/247 v k. ú.

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. Z Kupní smlouva na prodej části pozemku parc. č. 4137/247 v k. ú. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. Z-16-010-17 ze dne 24.1.2017 Kupní smlouva na prodej části pozemku parc. č. 4137/247 v k. ú. Modřany 1 6. z a s e d á n í Z a s t u p i t

Více

č. Z ze dne

č. Z ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. Z-13-007-16 ze dne 21.6.2016 Kupní smlouva na pozemek parc. č. 554/3 k. ú. Cholupice při ulici K Ladům 1 3. z a s e d á n í Z a s t u p i

Více

2.VI.74/2400/1 Věc : Veřejná zakázka malého rozsahu Dodávka nábytku pro MŠ a ZŠ Horníkova v Brně-Líšni - výběr nejvhodnější nabídky, návrh smlouvy

2.VI.74/2400/1 Věc : Veřejná zakázka malého rozsahu Dodávka nábytku pro MŠ a ZŠ Horníkova v Brně-Líšni - výběr nejvhodnější nabídky, návrh smlouvy Z á p i s z 74. schůze Rady městské části Brno-Líšeň konané dne 13.11.2013 1. Zahájení a schválení programu Schůzi zahájil a řídil pan starosta. Přítomni : Mgr. Štefan, p. Sedláček, PhDr. Karnet, Ing.

Více

Statutární město Brno Rada města Brna ZÁPIS

Statutární město Brno Rada města Brna ZÁPIS Statutární město Brno Rada města Brna ZÁPIS schůze Rady města Brna č. R4/043 konané dne 21. listopadu 2003 Program: 1. Návrh rozpočtu statutárního města Brna na rok 2004 - výsledky II. etapy - RM4/3137

Více

S T A T U T Á R N Í MĚSTO L I B E R E C. Ing. Jitka Píšová. Bc. David Novotný, vedoucí odboru technické právy veřejného majetku

S T A T U T Á R N Í MĚSTO L I B E R E C. Ing. Jitka Píšová. Bc. David Novotný, vedoucí odboru technické právy veřejného majetku S T A T U T Á R N Í MĚSTO L I B E R E C 14. zasedání zastupitelstva města dne: 4. 9. 2012 Bod pořadu jednání: Věc: Cyklostezka Jungmannova - majetkoprávní vypořádání Zpracoval: odbor, oddělení: Ing. Jitka

Více

USNESENÍ. Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna. ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z7/01 konaného dne 25.

USNESENÍ. Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna. ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z7/01 konaného dne 25. Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna USNESENÍ ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z7/01 konaného dne 25. listopadu 2014 1. Zahájení ustavujícího zasedání Zastupitelstva města

Více

MMB Název: Návrh nabytí pozemku p.č. 1195/5 v k.ú. Obrany pro stavbu Brno, Frvčajova rekonstrukce kanalizace a vodovodu" Obsah:

MMB Název: Návrh nabytí pozemku p.č. 1195/5 v k.ú. Obrany pro stavbu Brno, Frvčajova rekonstrukce kanalizace a vodovodu Obsah: Rada města Brna MMB2017000000684 ZM7/2V25 Z7/28. zasedání Zastupitelstva města Brna konané dne 16. 5. 2017 Název: Návrh nabytí pozemku p.č. 1195/5 v k.ú. Obrany stavbu Brno, Frvčajova rekonstrukce kanalizace

Více

ad 3) Podklady k projednání z Komise k projednávání přestupků (KPP)

ad 3) Podklady k projednání z Komise k projednávání přestupků (KPP) Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů Zápis R6/060 z 60. zasedání RMČ Brno-jih konaného dne 03.04.2013 v 16.00 h na ÚMČ Brno-jih, Mariánské náměstí 13, Brno Přítomni: členové

Více

ze dne Smlouva o zřízení služebnosti cyklostezky k tíži pozemků parc. č. 222/29, 229/11 a 229/12, vše v k. ú. Modřany

ze dne Smlouva o zřízení služebnosti cyklostezky k tíži pozemků parc. č. 222/29, 229/11 a 229/12, vše v k. ú. Modřany MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-085-021-16 ze dne 22.8.2016 Smlouva o zřízení služebnosti cyklostezky k tíži pozemků parc. č. 222/29, 229/11 a 229/12, vše v k. ú. Modřany Rada městské

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Statutární město Přerov IČ 00301825 DIČ CZ00301825 se sídlem Bratrská 709/34, Přerov

Více

SMĚNNÁ SMLOUVA č

SMĚNNÁ SMLOUVA č SMĚNNÁ SMLOUVA č. 2017-2412 Vojenské lesy a statky ČR, s.p. se sídlem Pod Juliskou 1621/5, Dejvice, 160 00 Praha 6 zapsaný v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze sp. zn. ALX 256 zastoupený

Více

Tento zápis byl upraven v souladu se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších změn a doplňků.

Tento zápis byl upraven v souladu se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších změn a doplňků. Tento zápis byl upraven v souladu se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších změn a doplňků. Výpis Usnesení č. 2-2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Libeř konaného dne 03.

Více

Důvodová zpráva - 1. Úvodní část

Důvodová zpráva - 1. Úvodní část Důvodová zpráva - Odkoupení pozemku - nová rolbárna ZS Majetkoprávní dořešení části stavby rolbárny na části pozemku ve vlastnictví ČR, s právem hospodaření pro Povodí Vltavy, s.p. 1. Úvodní část V rámci

Více

SMĚNNÁ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

SMĚNNÁ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů SMĚNNÁ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust. 2184 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Statutární město Přerov IČ 00301825 DIČ CZ00301825 se sídlem Bratrská 709/34, Přerov

Více

Město Sezemice. Zastupitelstvo města Sezemice. Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice

Město Sezemice. Zastupitelstvo města Sezemice. Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice Město Sezemice Zastupitelstvo města Sezemice Den konání jednání: 13.09.2016 Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice Místo jednání: zasedací místnost, Husovo nám. 790,

Více

Doložka Tato smlouva byla schválena Zastupitelstvem města Brna na zasedání č. Z7/22 dne likvidátor

Doložka Tato smlouva byla schválena Zastupitelstvem města Brna na zasedání č. Z7/22 dne likvidátor 5416023838 KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ustanovením 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi smluvními stranami: LACRUM Brno, státní podnik

Více

KUPNÍ SMLOUVU dle 2079 a násl. ve spojení s 2128 zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění

KUPNÍ SMLOUVU dle 2079 a násl. ve spojení s 2128 zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli 1) Mgr. Marek Vlk se sídlem Č. Drahlovského 871/17, 750 02 Přerov insolvenční správce dlužníka OPERA Bohemia s.r.o., IČ 277 72 829 se sídlem Přerov - Přerov VII

Více

MMB Název: Dodatek č. 1 ke smlouvě o bezúplatném převodu vlastnického práva k nemovité věci č. BP-16/144. Obsah:

MMB Název: Dodatek č. 1 ke smlouvě o bezúplatném převodu vlastnického práva k nemovité věci č. BP-16/144. Obsah: MMB2017000000928 fif Rada města Brna Z7/29. zasedání Zastupitelstva města Brna konané dne 20. 06.2017 ZM7/ Název: Dodatek č. 1 ke smlouvě o bezúplatném převodu vlastnického práva k nemovité věci č. BP-16/144

Více

SMĚNNÁ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

SMĚNNÁ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů MMPr/SML/../.. SMĚNNÁ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust. 2184 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Statutární město Přerov IČ 00301825 DIČ CZ00301825 se sídlem Bratrská

Více

Uzavření Smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti - Veřejné osvětlení Drbalova

Uzavření Smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti - Veřejné osvětlení Drbalova Materiál číslo: 22 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 27.06.2016 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

schůze Rady města Brna č. R6/019 konané dne 20. dubna 2011

schůze Rady města Brna č. R6/019 konané dne 20. dubna 2011 Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R6/019 konané dne 20. dubna 2011 Program: 1a. Přehled účasti na schůzích komisí RMB RM6/01223 1b. Organizační změna v Úseku sociálně-kulturním

Více

M A T E R I Á L. Pro jednání: Zastupitelstva města k bodu č. 25 Předkládá: Termín konání:

M A T E R I Á L. Pro jednání: Zastupitelstva města k bodu č. 25 Předkládá: Termín konání: V Boskovicích dne 23.11.2016 M A T E R I Á L Pro jednání: Zastupitelstva města k bodu č. 25 Předkládá: OSM Termín konání: 06.12.2016 Věc: Návrh kupní smlouvy pan Konečný Projednáno a doporučeno: RM 22.11.2016

Více

SMĚNNÁ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

SMĚNNÁ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů MMPr/SML/../.. SMĚNNÁ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust. 2184 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Statutární město Přerov IČ 00301825 DIČ CZ00301825 se sídlem Bratrská

Více

Statutární město Brno Rada městské části Brno - Židenice

Statutární město Brno Rada městské části Brno - Židenice Statutární město Brno Příloha k zápisu 79. zasedání Rady MČ Brno - Židenice konaného dne 14.11.2005 U S N E S E N Í 79. zasedání Rady MČ Brno Židenice 1. Schválení programu 79/2005 zasedání Rady MČ Brno

Více

č. Z ze dne

č. Z ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. Z-32-011-14 ze dne 16.9.2014 Prodej části pozemku parc. č. 786/3 v k. ú. Komořany při ulici U Vlečky 3 2. z a s e d á n í Z a s t u p i t

Více

Přílepy č.p.46, PSČ , IČ

Přílepy č.p.46, PSČ , IČ O B E C P Ř Í L E P Y Přílepy č.p.46, PSČ 270 01, IČ 00639958 ---------------------------------------------------------------------------------------------------- R O Z H O D N U T Í o prodeji obecního

Více

U S N E S E N Í. Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna. zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z5/001 konaného dne 7.

U S N E S E N Í. Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna. zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z5/001 konaného dne 7. Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna U S N E S E N Í zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z5/001 konaného dne 7. listopadu 2006 Program 07. 11. 2006 1. Zahájení ustavujícího zasedání Zastupitelstva

Více

MMB ZM7/: srn

MMB ZM7/: srn Rada města Brna Z1I4X. zasedání Zastupitelstva města Brna konané dne 4.9.2018 MMB2018000001068 ZM7/: srn Název: Návrh deje pozemku p.č. 1688/172 vk.ú. Jundrov Důvodová zpráva Návrh kupní smlouvy Stanoviska

Více

č. Z ze dne

č. Z ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. Z-12-014-16 ze dne 26.4.2016 Kupní smlouva na část pozemku parc. č. 2861/13 v k. ú. Modřany při ulici Na Havránce 1 2. z a s e d á n í Z a

Více

ZM77 220$ MMB Rada města Brna. Z7/26. zasedání Zastupitelstva města Brna konané dne

ZM77 220$ MMB Rada města Brna. Z7/26. zasedání Zastupitelstva města Brna konané dne Rada města Brna MMB2017000000268 ZM77 220$ Z7/26. zasedání Zastupitelstva města Brna konané dne 7. 3. 2017 % Název: Návrh svěření majetku města MC Brno - Bosonohy, pozemků p.č. 2540/5.2541/20,2550/1.2551/1.2554/29.2556/52.2556/53.2559/1,

Více

č. Z ze dne

č. Z ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. Z-11-011-16 ze dne 23.2.2016 Směnná smlouva na část pozemku parc. č. 3314 za část pozemku parc. č. 3316, oba v k. ú. Modřany při ulici K Vystrkovu

Více

Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS. o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z3/020 konaného dne 30. června 2000

Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS. o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z3/020 konaného dne 30. června 2000 Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z3/020 konaného dne 30. června 2000 Zasedání bylo svoláno v souladu s článkem 3, odstavcem 2 platného Jednacího řádu ZMB

Více

Mjk ZM7/ 292.H- MNB Rada města Brna. Z7/32. zasedání Zastupitelstva města Brna konané dne

Mjk ZM7/ 292.H- MNB Rada města Brna. Z7/32. zasedání Zastupitelstva města Brna konané dne Rada města Brna Z7/32. zasedání Zastupitelstva města Brna konané dne 3.10.2017 MNB2017000001320 ZM7/ 292.H- Název: Návrh deje pozemku v k.ú. Bystrc, lokalita Mečkov Důvodová zpráva Stanoviska dotčených

Více

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 1151/HSY/2019-HSYM Čj.: UZSVM/HSY/1130/2019-HSYM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Nové Město, 128 00 Praha 2, za kterou

Více

2. VI.72/2500/1 Věc : Přehled hospodaření MČ Brno-Líšeň za III.čtvrtletí roku 2013 rozpočtová činnost

2. VI.72/2500/1 Věc : Přehled hospodaření MČ Brno-Líšeň za III.čtvrtletí roku 2013 rozpočtová činnost Z á p i s z 72. schůze Rady městské části Brno-Líšeň konané dne 16.10.2013 1. Zahájení a schválení programu Schůzi zahájil a řídil pan starosta. Přítomni : Mgr. Štefan, p. Sedláček, Ing. Svobodová, p.

Více

MMB Název: Návrh na zrušení usnesení ZMB č. Z7/24, bod č. 61, ve věci prodeje pozemku p.č v k.ú. Bystrc. Obsah: Návrh usnesení:

MMB Název: Návrh na zrušení usnesení ZMB č. Z7/24, bod č. 61, ve věci prodeje pozemku p.č v k.ú. Bystrc. Obsah: Návrh usnesení: Rada města Brna Z7/31. zasedání Zastupitelstva města Brna konané dne 5.9.2017 MMB2017000001124 lil ZM7/ r^m Název: Návrh na zrušení usnesení ZMB č. Z7/24, bod č. 61, ve věci deje pozemku p.č. 3836 v k.ú.

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R Smlouva o zřízení služebnosti cesty k tíži pozemku parc. č. 4079/5, v k.ú.

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R Smlouva o zřízení služebnosti cesty k tíži pozemku parc. č. 4079/5, v k.ú. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-065-015-16 ze dne 11.4.2016 Smlouva o zřízení služebnosti cesty k tíži pozemku parc. č. 4079/5, v k.ú. Modřany Rada městské části 1. b e r e n a vědomí

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 17/2013 konané dne 28. srpna 2013

USNESENÍ ze schůze RM č. 17/2013 konané dne 28. srpna 2013 USNESENÍ ze schůze RM č. 17/2013 konané dne 28. srpna 2013 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/17/2013 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele zápisu

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-085-020-16 ze dne 22.8.2016 Smlouva o zániku věcného břemene a zřízení služebnosti inženýrské sítě k tíži pozemků parc. č. 222/2, 229/1, 229/2 a 4079/1,

Více

L I B E R E C. Návrh usnesení. 8. zasedání zastupitelstva města dne: 25.9.2014 Bod pořadu jednání:

L I B E R E C. Návrh usnesení. 8. zasedání zastupitelstva města dne: 25.9.2014 Bod pořadu jednání: S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 8. zasedání zastupitelstva města dne: 25.9.2014 Bod pořadu jednání: Věc: Bezpečný přechod Liberec - Sokolská - smlouva o zřízení věcného břemene - pozemkové

Více

MMB Název Návrh prodeje pozemku p.č. 208/1 v k.ú. Slatina. Obsah: Návrh usnesení:

MMB Název Návrh prodeje pozemku p.č. 208/1 v k.ú. Slatina. Obsah: Návrh usnesení: Rada města Brna MMB2017000001489 ZM7/ 'hub] Z7/33. zasedání Zastupitelstva města Brna konané dne 7.11.2017 Název Návrh deje pozemku p.č. 208/1 v k.ú. Slatina. Důvodová zpráva Vyjádření příslušných orgánů

Více

Z Á P I S. P r o g r a m: z 93. schůze Rady městské části Brno-Kohoutovice, konané dne od 16:00 h v zasedací místnosti ÚMČMB, Bašného 36.

Z Á P I S. P r o g r a m: z 93. schůze Rady městské části Brno-Kohoutovice, konané dne od 16:00 h v zasedací místnosti ÚMČMB, Bašného 36. V Brně dne 13.06.2018 Členům ZMČ Brno-Kohoutovice Předsedům komisí RMČ Předsedům výborů ZMČ Tajemníkovi ÚMČ Vedoucím odborů ÚMČ Organizačnímu odboru MMB Pozn. * - upraveno podle zák. č. 101/2000 Sb. Z

Více

imunními III MMB Návrh prodeje pozemku p.č. 128 v k.ú. Komín Obsah: Návrh usnesení:

imunními III MMB Návrh prodeje pozemku p.č. 128 v k.ú. Komín Obsah: Návrh usnesení: imunními III MMB2017000001112 & Rada města Brna Z7/31. zasedání Zastupitelstva města Brna konané dne 5.9.2017 Název: ZMlIŽffi Návrh deje pozemku p.č. 128 v k.ú. Komín důvodová zpráva stanoviska příslušných

Více

Z Á P I S. o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Brna, konaného dne 19. listopadu 2002

Z Á P I S. o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Brna, konaného dne 19. listopadu 2002 Z Á P I S o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Brna, konaného dne 19. listopadu 2002 Nepřítomni: RNDr. Miroslav Rokos, RNDr. Mojmír Vlašín. RNDr. Petr Duchoň, dosavadní primátor města Brna

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. Z ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. Z ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. Z-23-006-13 ze dne 23.4.2013 Prodej pozemku parc. č. 1333/8 v k. ú. Modřany při ulici Lysinská 23. zasedání Zastupitelstva mě stské č ásti

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-164-022-18 ze dne 9.4.2018 Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene - podzemní vedení veřejné komunikační sítě, k tíži pozemků parc. č.

Více

Název materiálu: Odkup pozemku parc.č k.ú. Turnov

Název materiálu: Odkup pozemku parc.č k.ú. Turnov Podklady na zasedání ZM dne: 20.09.2018 Název materiálu: Odkup pozemku parc.č. 1756 k.ú. Turnov Předkládá: Ing. Tomáš Hocke Vypracoval: Bc. Olga Bažantová Zúčastní se projednávání v ZM: Předložení materiálu

Více

MMB Název: Návrh nabytí pozemku p.č. 81/19 v k.ú. Obrany pro stavbu Brno. Frvčaiova rekonstrukce kanalizace a vodovodu"- kupní smlouva

MMB Název: Návrh nabytí pozemku p.č. 81/19 v k.ú. Obrany pro stavbu Brno. Frvčaiova rekonstrukce kanalizace a vodovodu- kupní smlouva Woo/ 7&* 6s Rada města Brna MMB2016000001356 ZM7/204^ Z7/24. zasedání Zastupitelstva města Brna konané dne 13.12.2016 Název: Návrh nabytí pozemku p.č. 81/19 v k.ú. Obrany stavbu Brno. Frvčaiova rekonstrukce

Více

Zápis. Mgr. Filip Leder Bc. Igor Fučík Bc. Petr Machálek Ing. Karel Doležal Mgr., Bc. Jiří Jobánek Josef Červenka

Zápis. Mgr. Filip Leder Bc. Igor Fučík Bc. Petr Machálek Ing. Karel Doležal Mgr., Bc. Jiří Jobánek Josef Červenka Zápis 47. zasedání Rady městské části Brno-Žabovřesky, konaného ve středu 8. června 2016 v 7:30 hodin v zasedací místnosti ÚMČ Brno-Žabovřesky, Horova 28, Brno Zahájení: Přítomni: 7:30 hodin Ing. Pavel

Více

M A T E R I Á L. Pro jednání: Zastupitelstva města k bodu č. 20 Předkládá: Termín konání:

M A T E R I Á L. Pro jednání: Zastupitelstva města k bodu č. 20 Předkládá: Termín konání: V Boskovicích dne 07.09.2016 M A T E R I Á L Pro jednání: Zastupitelstva města k bodu č. 20 Předkládá: OSM Termín konání: 20.09.2016 Věc: Návrh kupní smlouvy manželé Külzer Projednáno a doporučeno: RM

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 11. zasedání zastupitelstva města dne: 26.11. 2009 Bod pořadu jednání: Věc: Liberecký kraj - odstoupení od kupní smlouvy (CVLK) Zpracoval: odbor, oddělení: Dagmar

Více

II. 2.2 Výše uvedený pozemek je situován mezi chodníkem a pozemkem ve vlastnictví města Břeclav a tvoří městskou zeleň. III.

II. 2.2 Výše uvedený pozemek je situován mezi chodníkem a pozemkem ve vlastnictví města Břeclav a tvoří městskou zeleň. III. v v Ředitelství silnic a dálnic CR, státní příspěvková organizace, se sídlem: Na Pankráci 546/56, 140 00 Praha 4 - Nusle zastoupena JUDr. Pavlem Šolcem, vedoucí majetkoprávního oddělení IČ: 65993390, DIČ:

Více

Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/0396/2015

Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/0396/2015 Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/0396/2015 Statutární město Přerov IČ: 00301825 DIČ: CZ00301825 zastoupené náměstkem primátora Bc. Tomášem Navrátilem se sídlem Přerov, Bratrská 34 číslo bankovního

Více

Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R3/146 konané dne 7. února 2002

Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R3/146 konané dne 7. února 2002 Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R3/146 konané dne 7. února 2002 Schválený program: 1. Jmenování do funkce ředitele příspěvkové organizace Hvězdárna a planetárium

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-076-003-16 ze dne 30.5.2016 "Rekonstrukce bývalé školní družiny v ul. K Dolům č. p. 216 - organizátor zadávacího řízení dodatek č. 1 Rada městské

Více

č. Z ze dne

č. Z ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. Z-08-015-15 ze dne 13.10.2015 Souhlasné prohlášení k pozemku parc. č. 3942/10 v k. ú. Modřany při ulici U Čekárny 8. z a s e d á n í Z a s

Více

Smlouva o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene

Smlouva o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene Smlouva o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene uzavřená podle 1785 a násl. ust. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Číslo smlouvy: 398/2016/ORI Smluvní strany Městská část

Více

R2/143 schůze RMB Rada města Brna. V Brně dne

R2/143 schůze RMB Rada města Brna. V Brně dne R2/143 schůze RMB - 19.02.1998 Rada města Brna Členům Zastupitelstva města Brna Starostům městských částí města Brna Vedoucím úseků a odborů Magistrátu města Brna Řediteli Archivu města Brna V Brně dne

Více

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 21. 08. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 132/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 118 ze dne 02.03.2015 Návrh souhlasného prohlášení o neplatnosti kupní smlouvy č. 2012/00399/8.1, uzavřené dne 30.1.2013 mezi hl.

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Vyhlášení záměru na směnu pozemků

Více

MMB Název: Návrh prodeje pozemku pod chatou v k.ú. Bystrc, lokalita Mečkov. Obsah: Návrh usnesení:

MMB Název: Návrh prodeje pozemku pod chatou v k.ú. Bystrc, lokalita Mečkov. Obsah: Návrh usnesení: Rada města Brna MMB2017000000674 1 Z7/28. zasedání Zastupitelstva města Brna konané dne 16.5.2017 ZM7/2vT^9 Název: Návrh deje pozemku pod chatou v k.ú. Bystrc, lokalita Mečkov Důvodová zpráva Stanoviska

Více

Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R7/020 konané dne 5. května 2015

Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R7/020 konané dne 5. května 2015 Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R7/020 konané dne 5. května 2015 Jednání RMB zahájil primátor města Brna Ing. Petr Vokřál, který vedl schůzi. Hlasování o návrzích

Více

USNESENÍ z 16. zasedání Zastupitelstva města Přerova konaného dne 18. dubna Zahájení, schválení programu 16. zasedání, volba ověřovatelů zápisu

USNESENÍ z 16. zasedání Zastupitelstva města Přerova konaného dne 18. dubna Zahájení, schválení programu 16. zasedání, volba ověřovatelů zápisu USNESENÍ z 16. zasedání Zastupitelstva města Přerova konaného dne 18. dubna 2016 445/16/1/2016 Zahájení, schválení programu 16. zasedání, volba ověřovatelů zápisu schvaluje upravený program 16. zasedání

Více

zapsaná v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Brně pod sp. zn.: B 849

zapsaná v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Brně pod sp. zn.: B 849 1. Agrovysočina, a.s. se sídlem Zarybník 516, 594 42 Měřín zastoupená ing.gabrielem Večeřou, předsedou představenstva IČ: 469 00 721 bankovní spojení: Komerční banka, a.s., číslo účtu: 2200751/0100 a zapsaná

Více

Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R6/141 konané dne 4. června 2014

Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R6/141 konané dne 4. června 2014 Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R6/141 konané dne 4. června 2014 Program: 2. Zahraniční pracovní cesty RM6/11076 82. Rozhodnutí jediného akcionáře společnosti

Více

III MMB

III MMB Rada města Brna Z7/24. zasedání Zastupitelstva města Brna konané dne 13.12.2016 III MMB2016000001347 ZM7/ T AQG& Název: Návrh deje pozemku pod chatou ve vlastnictví fyzických osob v k.ú. Bystrc, lokalita

Více

Dispozice s majetkem města výpůjčka části pozemku č. parcely 280/26 v k. ú. České Budějovice 6 o celkové výměře m 2

Dispozice s majetkem města výpůjčka části pozemku č. parcely 280/26 v k. ú. České Budějovice 6 o celkové výměře m 2 KP-RM/64/2019/Z/1 ZÁPIS z 1. schůze Rady města České Budějovice konané dne 7. 1. 2019 od 12:40 hodin v zasedací místnosti č. dv. 103 magistrátu města, nám. Přemysla Otakara II. 1/1 Přítomni: JUDr. Ing.

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 2777/2 v k.ú. Turnov

Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 2777/2 v k.ú. Turnov Podklady na zasedání ZM dne: 29.11.2018 Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 2777/2 v k.ú. Turnov Předkládá: Vypracoval: Ing. Tomáš Hocke Bc. Olga Bažantová Zúčastní se projednávání v ZM: Ludmila Těhníková

Více

Městská část Praha Kunratice. Petr Zeman SMĚNNÁ SMLOUVA

Městská část Praha Kunratice. Petr Zeman SMĚNNÁ SMLOUVA 17 001 8 00 Městská část Praha Kunratice a Petr Zeman SMĚNNÁ SMLOUVA TATO SMĚNNÁ SMLOUVA DLE UST. 2184 A NÁSL. ZÁK. Č. 89/2012 SB., OBČANSKÝ ZÁKONÍK, BYLA UZAVŘENA NÍŽE UVEDENÉHO DNE, MĚSÍCE A ROKU MEZI:

Více

MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED

MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED bod jednání číslo 29 Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o

Více

Usnesení č. 13 přijaté na zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 30. června 2015 v přednáškové místnosti Muzea

Usnesení č. 13 přijaté na zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 30. června 2015 v přednáškové místnosti Muzea Usnesení č. 13 přijaté na zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 30. června 2015 v přednáškové místnosti Muzea Přítomni: Omluveni: Bechová Ivana, Janderka Richard, Nováková Helena, Ing. Věra

Více

Fond regenerace památek města Svitavy 2019 III. kolo

Fond regenerace památek města Svitavy 2019 III. kolo Odbor školství a kultury 4.8. Pro jednání zastupitelstva města dne 11.9.2019 Zpracoval: Mgr. Jiří Petr, odbor školství a kultury Předkládá: Pavel Čížek Fond regenerace památek města Svitavy 2019 III. kolo

Více

3. Tato kupní smlouva je uzavírána z důvodu, že převáděný majetek tvoří jediný možný přístup na pozemek ve vlastnictví kupujícího.

3. Tato kupní smlouva je uzavírána z důvodu, že převáděný majetek tvoří jediný možný přístup na pozemek ve vlastnictví kupujícího. 1 2 3 3. Tato kupní smlouva je uzavírána z důvodu, že převáděný majetek tvoří jediný možný přístup na pozemek ve vlastnictví kupujícího. Čl. 111. 1. K~pující je povinen zaplatit kupní cenu dle Čl. ll.

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne Přítomni:

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne Přítomni: O B E C V L A S A T I C E PSČ 691 30 Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 25. 9. 2018 Přítomni: Členové ZO - Pavel Procházka - Ing. Petr Hubáček PhD. - Libor Šulc - Josef Lakatoš

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 20. února 2018

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 20. února 2018 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 20. února 2018 u p r a v e n á v e r z e č. RM 29/2018 1. rozhodla v souladu s ust. 166 odst. 3 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním,

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 588 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 588 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Příloha č. 6 k bodu č. 39 Krajský úřad Číslo prodávajícího: Číslo kupujícího: Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 588 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

M A T E R I Á L. Pro jednání: Zastupitelstva města k bodu č. 17 Předkládá: Termín konání:

M A T E R I Á L. Pro jednání: Zastupitelstva města k bodu č. 17 Předkládá: Termín konání: V Boskovicích dne 08.06.2016 M A T E R I Á L Pro jednání: Zastupitelstva města k bodu č. 17 Předkládá: OSM Termín konání: 21.06.2016 Věc: Návrh směnné smlouvy manželé Matuškovi Projednáno a doporučeno:

Více

MMB ZMl/Zj?'?'

MMB ZMl/Zj?'?' Rada města Brna MMB2017000000236 ZMl/Zj?'?' íž Z7/26. zasedání Zastupitelstva města Bma konané dne 7.3. 2017 Název v Návrh deje části pozemku p.č. 2424/1 v k.ú. Zebětín. Důvodová zpráva Vyjádření příslušných

Více