M A T E R I Á L. Pro jednání: Zastupitelstva města k bodu č. 14 Předkládá: Termín konání:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "M A T E R I Á L. Pro jednání: Zastupitelstva města k bodu č. 14 Předkládá: Termín konání:"

Transkript

1 V Boskovicích dne M A T E R I Á L Pro jednání: Zastupitelstva města k bodu č. 14 Předkládá: OKT Termín konání: Věc: Smlouva o poskytnutí dotace TJ Sokol Boskovice Stanovisko právníka: Stanovisko dotčených odborů: Stanovisko dotčených odborů: Projednáno a doporučeno: Mgr. Miluše Rozkošná - souhlasí Mgr. Gabriela Šmerdová -souhlasí Ing. Dana Baláčová - souhlasí RM RM doporučuje za podmínky, že bude udělen Českou obcí sokolskou souhlas s převodem sokolovny na město Zpracovatel/ka: Mgr. Miluše Rozkošná Předkládá: Bc. Hana Nedomová Návrh na usnesení je součástí předkládaného materiálu. Dne byla doručena žádost TJ Sokol Boskovice o poskytnutí mimořádného finančního příspěvku nebo finančního daru ve výši ,-Kč na úhradu plynu a elektřiny v sokolovně. Žadatel odůvodňuje svoji žádost zejména výrazným úbytkem příjmů v důsledku poklesu prodejních a jiných komerčních aktivit v sokolovně s tím, že se zde konají především akce nekomerčního charakteru a dále nárůstem cen za energie a zastaralým systémem vytápění. Dotace, které TJ Sokol Boskovice dostává od České obce sokolské, jsou rok od roku nižší, co se týče dotací z Ministerstva práce a sociálních věcí a z Ministerstva kultury žadatel uvádí, že nemá finanční prostředky na spoluúčast. Podrobná žádost je obsažena v příloze k tomuto materiálu. V důsledku nepříznivé ekonomické situace nemá žadatel finanční prostředky na úhradu faktury za vyúčtování plynu za období červenec červenec 2016 ve výši ,-Kč ( ,-Kč bylo žadatelem uhrazeno) a nebude mít dostatek finančních prostředků na úhradu záloh na plyn a elektřinu za období srpen prosinec Faktura a přehled záloh je uveden v příloze k tomuto materiálu. Z vlastních zdrojů do konce roku bude žadatel schopen uhradit částku ,- Kč, bude dále žádat o sponzorské dary. Podklady, které TJ Sokol Boskovice dodal obsahují přehled záloh do konce roku 2016, vyúčtování plynu za období červenec červenec 2016, rozvaha za roky 2015 a 2016, výsledovka za roky 2015 a 2016, daňové přiznání za rok 2014 a 2015, upomínky za neuhrazení faktury za plyn.

2 Posouzením shora uvedené situace bylo zjištěno, že požadovaná částka na dokrytí nákladů ve výši ,-Kč má oporu v předložených podkladech a to i za situace že žadatel ze shora uvedených nákladů uhradí do konce roku ze svých prostředků ,- Kč. S ohledem na shora uvedené skutečnosti je v příloze k tomuto materiálu předložen návrh smlouvy o poskytnutí dotace. Aby se předešlo tomu, že žadatel použije sponzorské dary na úhradu jiných nákladů, než jsou náklady spojené s úhradou plynu a elektřiny v sokolovně, bylo do smlouvy vloženo ustanovení o tom, že se žadatel zavazuje veškeré získané sponozorské dary použít prioritně na úhradu nákladů spojených se spotřebou plynu a elektřiny v sokolovně do konce roku Schválení návrhu smlouvy je v kompetenci ZM. Poskytnutí příspěvku se doporučuje z důvodu, že pokud TJ Sokol nevyřeší svoji nepříznivou finanční situaci, mohlo by to mít negativní dopad na bezúplatné nabytí sokolovny městem, kdy dodavatelé energií by v případě neuspokojení jejich pohledávek mohli následně tento převod právně zpochybňovat. Částka dotace ve výši ,-Kč TJ Sokol Boskovice je zařazena do návrhu RO č. 5/2016. Přílohy: 1. Návrh dotační smlouvy 2. Žádost 3. Vyúčtování plynu a přehled záloh Návrh na usnesení: 1) ZM bere na vědomí předložený materiál. 2) ZM schvaluje návrh Smlouvy o poskytnutí dotace z rozpočtu města Boskovice mezi městem Boskovice Tělocvičnou jednotou Sokol Boskovice, se sídlem Sokolská 221/13, Boskovice, IČ: Návrh smlouvy tvoří příl. č....zápisu ze ZM. 3) ZM ukládá uzavřít Smlouvu o poskytnutí dotace z rozpočtu města Boskovice mezi městem Boskovice Tělocvičnou jednotou Sokol Boskovice, se sídlem Sokolská 221/13, Boskovice, IČ: ve schváleném znění. T: O: OKT 4) ZM ukládá zveřejnit Smlouvu o poskytnutí dotace z rozpočtu města Boskovice mezi městem Boskovice Tělocvičnou jednotou Sokol Boskovice, se sídlem Sokolská 221/13, Boskovice, IČ: v registru smluv. T: do 30 dní od uzavření smlouvy O: OKT

3 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA BOSKOVICE Smluvní strany: 1. Město Boskovice zastoupeno: Bc. Hanou Nedomovou, starostkou města sídlo: Masarykovo nám. 4/2, Boskovice IČ: DIČ: CZ bankovní spojení: Komerční banka, a.s. účet: /0100 (dále také poskytovatel ) a 2. Tělocvičná jednota Sokol Boskovice zastoupena: Liborem Moltem, starostou a Karlem Malachem, jednatelem se sídlem: Sokolská 221/13, Boskovice IČ: bankovní spojení. (dále jen příjemce ) uzavírají tuto SMLOUVU O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA BOSKOVICE Článek I. Účel dotace 1. Předmětem této smlouvy je závazek poskytovatele poskytnout příjemci podle dále sjednaných podmínek účelově určenou dotaci na úhradu nákladů spojených s úhradou spotřeby plynu a elektrické energie sokolovny v Boskovicích do konce roku 2016 a závazek příjemce tuto dotaci přijmout a užít v souladu s jejím účelovým určením a za podmínek stanovených touto smlouvou.

4 2. Poskytnutí dotace je v souladu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů a zákonem č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů (dále také zákon č. 250/2000 Sb. ). 3. Dotace je ve smyslu zákona č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole ve veřejné správě a o změně některých zákonů (zákon o finanční kontrole), ve znění pozdějších předpisů, veřejnou finanční podporou a vztahují se na ni všechna ustanovení tohoto zákona. Článek II. Výše dotace 1. Příjemci je poskytována dotace ve výši: ,-Kč na realizaci účelu stanoveného v čl. I. odst. 1 této Smlouvy. Článek III. Způsob poskytnutí dotace 1. Dotace bude poukázána jednorázově bankovním převodem na účet příjemce uvedený v záhlaví smlouvy nejpozději do 10 dnů od uzavření této smlouvy. Článek IV. Podmínky použití dotace, práva a povinnosti příjemce 1. Příjemce je oprávněn čerpat dotaci poskytnutou touto smlouvou nejpozději do , což je současně doba dosažení účelu poskytnuté dotace. Čerpáním dotace se rozumí úhrada uznatelných výdajů na účel stanovený touto smlouvou. 2. Příjemce je povinen použít dotaci výhradně k účelu uvedenému v čl. I. této smlouvy. 3. Do uznatelných výdajů nelze zahrnout DPH, jestliže má příjemce nárok na její odpočet. 4. Příjemce je povinen vést účetnictví v souladu s obecně platnými předpisy, zejm. zákonem č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon o účetnictví), a zajistit řádné a oddělené sledování čerpání dotace v účetnictví. Příjemce odpovídá za řádné vedení a viditelné označení prvotních dokladů prokazujících použití dotace uvedením hrazeno z dotace města Boskovice ve výši Kč na základě smlouvy ze dne.. Příjemce uvede toto označení zejména na originálech výdajových pokladních dokladů a dále pak na originálech faktur, paragonů a smluv.

5 5. Příjemce je povinen zajistit, aby osoby povinné spolupůsobit při kontrole (tj. např. osoby, které vystavily příslušné účetní doklady) umožnily kontrolnímu orgánu prověřit jejich účetnictví a účetní doklady v rozsahu nezbytném ke splnění účelu kontroly. 7. Příjemce je povinen předložit poskytovateli nejpozději do finanční vypořádání dotace. Příjemce doloží finanční vypořádání dotace soupisem a kopiemi všech prvotních dokladů prokazujících vznik uznatelných výdajů a soupisem a kopiemi všech sponzorských smluv uvedené v odstavci 8. tohoto článku. V termínu uvedeném v 1. větě musí být finanční vypořádání dotace doručeno poskytovateli, nepostačuje předání k poštovnímu doručení. Příjemce doloží finanční vypořádání dotace také kopií všech prvotních dokladů prokazujících vznik uznatelných výdajů projektu. 8. Příjemce se zavazuje, že veškeré sponzorské dary, získané do dne podání vyúčtování dle této smlouvy použije prioritně na úhradu nákladů spojených se spotřebou plynu a elektřiny v sokolovně vzniklých do konce roku V případě, že dotace nebude použita ke sjednanému účelu v plné výši, s přihlédnutím k ustanovení odst. 8. tohoto článku, je příjemce povinen nepoužitou část dotace, nebo část dotace použitou v rozporu s odstavcem 8. tohoto článku vrátit poskytovateli na účet poskytovatel uvedený v záhlaví této Smlouvy, a to do 15 dnů ode dne, kdy má být podle této Smlouvy předloženo vyúčtování výše uvedené dotace. Dotace či její části se považují za vrácené dnem, kdy byly připsány na účet poskytovatele. Článek V. Kontrola 1. Příslušné orgány poskytovatele jsou oprávněny v souladu se zvláštním právním předpisem zákonem č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole ve veřejné správě a o změně některých zákonů (zákon o finanční kontrole), ve znění pozdějších předpisů, zákonem č. 128/2000Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů, zákonem č. 250/2000Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů, kdykoli kontrolovat dodržení podmínek, za kterých byla dotace poskytnuta. 2. Příjemce je povinen poskytnout součinnost při výkonu kontrolní činnosti dle odst. 1 tohoto článku, zejména předložit kontrolním orgánům poskytovatele kdykoliv k nahlédnutí originály všech účetních dokladů prokazujících vznik uznatelných výdajů a využití prostředků v souladu s účelem. 3. Příjemce je povinen umožnit poskytovateli provést kontrolu, jak v průběhu, tak i po ukončení realizace projektu, a to ještě po dobu deseti let od ukončení financování ze strany poskytovatele.

6 4. Za pravdivost i správnost závěrečné zprávy a finančního vypořádání dotace odpovídá osoba oprávněná jednat za nebo jménem příjemce, která tuto skutečnost v závěrečné zprávě a ve finančním vypořádání dotace písemně potvrdí. Článek VI. Důsledky porušení povinností příjemce 1. Pokud se příjemce dopustí porušení rozpočtové kázně, poskytovatel postupuje dle 22 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů. Článek VII. Závěrečná ustanovení 1. Tato smlouva nabývá platnosti a účinnosti dnem podpisu oběma smluvními stranami. 2. Příjemce souhlasí se zveřejněním této smlouvy. 3. Tato smlouva je sepsána ve dvou vyhotoveních, z nichž po jednom obdrží každá ze smluvních stran. 4. Smluvní strany prohlašují, že tato smlouva byla sepsána na základě pravdivých údajů, podle jejich svobodné a vážné vůle, a na důkaz toho připojují své vlastnoruční podpisy. 5. Příjemce a zřizovatel svým podpisem stvrzují správnost údajů uvedených v záhlaví této smlouvy, především pak název/obchodní firmu, adresu/sídlo, IČ, DIČ a číslo účtu. Tato smlouva byla schválena na... zasedání Zastupitelstva města Boskovice dne usnesením č.... V Boskovicích dne. V Brně dne.. Město Boskovice Hanou Nedomovou, starostkou města Tělovýchovná jednota Sokol Boskovice zast. Bc. Zast. Liborem Moltem, starostou a Karlem Malachem, jednatelem

7

8

9

M A T E R I Á L. Pro jednání: Zastupitelstva města k bodu č. 13 Předkládá: Termín konání:

M A T E R I Á L. Pro jednání: Zastupitelstva města k bodu č. 13 Předkládá: Termín konání: V Boskovicích dne 02.02.2017 M A T E R I Á L Pro jednání: Zastupitelstva města k bodu č. 13 Předkládá: OKT Termín konání: 28.02.2017 Věc: Smlouva o poskytnutí dotace - Česká asociace inline hokeje, Praha

Více

Ing. Lubomírem Šmídem, starostou obce Na Budínku 240, Kobylnice IČ: 00488160 CZ700488160, není plátce DPH

Ing. Lubomírem Šmídem, starostou obce Na Budínku 240, Kobylnice IČ: 00488160 CZ700488160, není plátce DPH SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU OBCE KOBYLNICE Smluvní strany: 1. Obec Kobylnice zastoupená: Ing. Lubomírem Šmídem, starostou obce sídlo: Na Budínku 240, Kobylnice IČ: 00488160 DIČ: CZ700488160,

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace O BEC MORAVANY Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace 1/ Obec Moravany sídlo:, 66448 Moravany IČO: 00282120 DIČ: CZ 00282120 Zastoupena: RNDr. Marií Barešovou, starostkou obce Kontaktní osoba: Bc. Helena

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace spolková činnost

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace spolková činnost Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace spolková činnost Rada obce Hrušovany u Brna, dle usnesení č. RO ze dne a dle 85 odst. c zákona 128/2000 Sb, o obcích, rozhodla o přidělení dotace pro: 1/ sídlo:

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Zastupitelstvo obce Radostov dle usnesení č. 1/2017 ze dne 6. 2. 2017 a dle 85 odst. c zákona 128/2000 Sb, o obcích, rozhodlo o přidělení dotace: 1/ Obec Radostov

Více

M A T E R I Á L. Pro jednání: Zastupitelstva města k bodu č. 13 Předkládá: Termín konání:

M A T E R I Á L. Pro jednání: Zastupitelstva města k bodu č. 13 Předkládá: Termín konání: V Boskovicích dne 09.11.2016 M A T E R I Á L Pro jednání: Zastupitelstva města k bodu č. 13 Předkládá: OKT Termín konání: 06.12.2016 Věc: Smlouva o poskytnutí dotace pro Služby Boskovice, s. r. o., na

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace-návrh

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace-návrh Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace-návrh 1/ Obec Rynholec, zastoupena starostou Jaromírem Dyntarem sídlo: nám. 1. máje čp. 55, 270 62 Rynholec IČO: 00 241 344 Tel: 777 745 016 E-mail: dyntar@obecrynholec.cz

Více

Městská část Praha Ďáblice Zastupitelstvo městské části

Městská část Praha Ďáblice Zastupitelstvo městské části Městská část Praha Ďáblice Zastupitelstvo městské části 2. zasedání dne 19.12. 2018 USNESENÍ č. 29/18/ZMČ k Veřejnoprávní smlouvě TTC Praha-klub stolního tenisu Zastupitelstvo MČ po projednání I. schvaluje

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace č. 9/2018

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace č. 9/2018 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace č. 9/2018 Zastupitelstvo města Nová Role dle usnesení č. 30/04-3c) a dle 85 odst. c) zákona 128/2000 Sb., o obcích, rozhodlo o přidělení dotace pro Tenisový klub

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace 1/ Obec Pletený Újezd sídlo: Kladenská 40, 273 51 Pletený Újezd IČO: 00234796 DIČ: CZ 00234796 Zastoupena: Jaroslavem Kolbekem, starostou Tel: 312 698 010 E-mail:

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE ag.č.

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE ag.č. SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE ag.č. Smluvní strany 1. Jihomoravský kraj zastoupený: JUDr. Michal Hašek, hejtman sídlo: Žerotínovo nám. 3, 601 82 Brno IČ: 70888337 DIČ: CZ70888337

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace na akci

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace na akci Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace na akci uzavřená dle usnesení č. 9/1/2017 zastupitelstva obce Žitenice ze dne 20.02.2017, v souladu s ustanovením 85 odst. c zákona 128/2000 Sb., o obcích (obecní

Více

Městská část Praha - Ďáblice Zastupitelstvo městské části

Městská část Praha - Ďáblice Zastupitelstvo městské části Městská část Praha - Ďáblice Zastupitelstvo městské části 3. zasedání dne 25. 3. 2015 USNESENÍ č. 36/15/ZMČ k poskytnutí účelové dotace Českému svazu ochránců přírody Zastupitelstvo MČ po projednání I.

Více

SMLOUVA č O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU STATUTÁRNÍHO MĚSTA BRNA

SMLOUVA č O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU STATUTÁRNÍHO MĚSTA BRNA SMLOUVA č. 5417093655 O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU STATUTÁRNÍHO MĚSTA BRNA uzavřená ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů a 10a odst. 5 zákona č. 250/2000

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Příloha č. 2 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Zastupitelstvo obce Štíhlice dle usnesení č. 2/2018 ze dne 9.1.2018 a dle 85 odst. c zákona 128/2000 Sb, o obcích, rozhodla o přidělení dotace pro:

Více

Smlouva č. DP01/2018 o poskytnutí dotace z rozpočtu Obce Hrušky na rok 2018

Smlouva č. DP01/2018 o poskytnutí dotace z rozpočtu Obce Hrušky na rok 2018 Smlouva č. DP01/2018 o poskytnutí dotace z rozpočtu Obce Hrušky na rok 2018 Smluvní strany: Obec Hrušky Zastoupená: Bc. Janou Filipovičovou, starostkou obce Sídlo: U zbrojnice 100, 691 56 Hrušky IČO: 00283185

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Příloha č. 2 k usnesení ZMČ Praha-Troja Č. 138 ze dne 22.2.2018 Vzor 1/ Městská část Praha-Troja Sídlo: Trojská 230/96, 171 00 Praha 7 Troja IČO: 45246858 DIČ:

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace č. 13/2015, dodatek ke smlouvě č. 8/2015 usn. ZMě 7/04-5) ze dne

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace č. 13/2015, dodatek ke smlouvě č. 8/2015 usn. ZMě 7/04-5) ze dne Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace č. 13/2015, dodatek ke smlouvě č. 8/2015 usn. ZMě 7/04-5) ze dne 2. 9. 2015 Rada města Nová Role dle usnesení č. 11/0-1) ze dne 2. 9. 2015 dle 85 odst. c) zákona

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu obce Pouzdřany

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu obce Pouzdřany Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu obce Pouzdřany uzavřená na základě usnesení č. 374/17/Z27 zastupitelstva Obce Pouzdřany ze dne 4. 9. 2017 v souladu s 84 odst.2 a 85 písm. c) zákona

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE ag.č.

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE ag.č. SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE ag.č. Smluvní strany 1. Jihomoravský kraj zastoupený: JUDr. Michalem Haškem, hejtmanem sídlo: Žerotínovo nám. 449/3, 601 82 Brno IČ: 70888337

Více

(ID dotace) Čl. 1 Smluvní strany

(ID dotace) Čl. 1 Smluvní strany Příloha č. 5 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník,

Více

Článek V. Sankční podmínky. Článek VI. Závěrečná ustanovení

Článek V. Sankční podmínky. Článek VI. Závěrečná ustanovení Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace č.8/2015 Smluvní strany Obec Hodonice, se sídlem Obecní 287, 671 25 Hodonice zast. Bc. Pavlem Houštěm, starostou obce IČ: 00 29 27 88 DIČ: CZ 00292788 bankovní

Více

Smlouva o poskytnutí návratné finanční výpomoci

Smlouva o poskytnutí návratné finanční výpomoci Smlouva o poskytnutí návratné finanční výpomoci uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších právních předpisů, a se zákonem č. 250/2000 Sb., o rozpočtových

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace - návrh

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace - návrh Čj.: MULA 11601/2015 Počet listů dokumentu: 5 Počet listů příloh: 0 Spisový znak: 56.12 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace - návrh z rozpočtu města Lanškroun uzavřená podle 10a zákona č. 250/2000

Více

Kraj Vysočina ZZ Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy

Kraj Vysočina ZZ Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy Kraj Vysočina SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník,

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Čj. 0T0003/2016

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Čj. 0T0003/2016 p.. Obec Tetěice Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Čj. 0T0003/2016 se sídlem: Palackého 177,66417 Tetčice IČ:4494791 7 účet Č. 32125641/0100, vedený u Komerční banky, a.s., zastoupená: starostou

Více

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE TEXT SMLOUVY BUDE DÁLE UPŘESNĚN PŘI SCHVALOVÁNÍ DOTACÍ Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu města Lanškroun uzavřená podle 10a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů a podle části páté

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU OBCE ČEBÍN

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU OBCE ČEBÍN VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU OBCE ČEBÍN Smluvní strany: Smlouva č. 04/18/DOT 1. Obec Čebín zastoupená: Tomášem Křížem, starostou obce sídlo: Čebín 21, 66423 IČ: 00281662 tel.: 549424185

Více

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE U DOTAČNÍHO TITULU Č. 1

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE U DOTAČNÍHO TITULU Č. 1 VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE U DOTAČNÍHO TITULU Č. 1 Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších právních předpisů,

Více

MĚSTO UHERSKE HRADIŠTĚ Masarykovo náměstí 19, Uherské Hradiště

MĚSTO UHERSKE HRADIŠTĚ Masarykovo náměstí 19, Uherské Hradiště MĚSTO UHERSKE HRADIŠTĚ Masarykovo náměstí 19, 686 01 Uherské Hradiště Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí účelové dotace z Fondu sociální pomoci a prevence města Uherské Hradiště č. 2016/0286/GSS uzavřená

Více

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE U DOTAČNÍHO TITULU Č. 2

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE U DOTAČNÍHO TITULU Č. 2 VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE U DOTAČNÍHO TITULU Č. 2 Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších právních předpisů,

Více

Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/0377/2015

Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/0377/2015 Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/0377/2015 Statutární město Přerov IČ: 00301825 DIČ: CZ00301825 zastoupené náměstkem primátora Bc. Tomášem Navrátilem se sídlem Přerov, Bratrská 34 číslo bankovního

Více

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE Z PROGRAMU NA PODPORU POLYTECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ A ŘEMESEL V OLOMOUCKÉM KRAJI V ROCE 2016

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE Z PROGRAMU NA PODPORU POLYTECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ A ŘEMESEL V OLOMOUCKÉM KRAJI V ROCE 2016 VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE Z PROGRAMU NA PODPORU POLYTECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ A ŘEMESEL V OLOMOUCKÉM Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb.,

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA Č. 1/2019

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA Č. 1/2019 VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA Č. 1/2019 o poskytnutí neinvestiční dotace z prostředků rozpočtu obce Kochánky na rok 2019 na částečné pokrytí výdajů spojených s činností TJ SOKOL Kochánky (dále jen akce ) uzavřená

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 5. zasedání zastupitelstva města dne: 28. 5. 2015 Bod pořadu jednání: Poskytnutí dotace a uzavření veřejnoprávní smlouvy o jejím poskytnutí na nákup knihovního

Více

Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/0457/2015

Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/0457/2015 Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/0457/2015 Statutární město Přerov IČ: 00301825 DIČ: CZ00301825 zastoupené náměstkem primátora Bc. Tomášem Navrátilem se sídlem Přerov, Bratrská 709/34, 750 11 Přerov

Více

Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/0344/2015

Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/0344/2015 Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/0344/2015 Statutární město Přerov IČ: 00301825 DIČ: CZ00301825 zastoupené náměstkem primátora Bc. Tomášem Navrátilem se sídlem Přerov, Bratrská 34 číslo bankovního

Více

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE NA AKCI

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE NA AKCI TEXT SMLOUVY BUDE DÁLE UPŘESŇEN PŘI SCHVALOVÁNÍ DOTACÍ VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE NA AKCI Pro dotační titul Dotace na činnost, akce a projekty hasičů (fyzických osob), spolků a pobočných

Více

MĚSTO STARÉ MĚSTO nám. Hrdinů 100, Staré Město

MĚSTO STARÉ MĚSTO nám. Hrdinů 100, Staré Město MĚSTO STARÉ MĚSTO nám. Hrdinů 100, 686 03 Staré Město Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí účelové dotace z rozpočtu města Staré Město č. 36/2016 uzavřená dle 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 2. zasedání zastupitelstva města dne: 25. 2. 2016 Bod pořadu jednání: Uzavření Veřejnoprávní smlouvy o poskytnutí dotace z rozpočtu statutárního města Liberec

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 4. zasedání zastupitelstva města dne: 30. 4. 2015 Bod pořadu jednání: Uzavření veřejnoprávní smlouvy o poskytnutí dotace z rozpočtu statutárního města Liberec

Více

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE NA CELOROČNÍ ČINNOST FYZICKÉ OSOBĚ NEPODNIKATELI. Smlouva o poskytnutí dotace

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE NA CELOROČNÍ ČINNOST FYZICKÉ OSOBĚ NEPODNIKATELI. Smlouva o poskytnutí dotace VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE NA CELOROČNÍ ČINNOST FYZICKÉ OSOBĚ NEPODNIKATELI Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění

Více

Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/0396/2015

Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/0396/2015 Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/0396/2015 Statutární město Přerov IČ: 00301825 DIČ: CZ00301825 zastoupené náměstkem primátora Bc. Tomášem Navrátilem se sídlem Přerov, Bratrská 34 číslo bankovního

Více

Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/0343/2015

Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/0343/2015 Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/0343/2015 Statutární město Přerov IČ: 00301825 DIČ: CZ00301825 zastoupené náměstkem primátora Bc. Tomášem Navrátilem se sídlem Přerov, Bratrská 34 číslo bankovního

Více

MĚSTO UHERSKÉ HRADIŠTĚ Masarykovo náměstí 19, Uherské Hradiště

MĚSTO UHERSKÉ HRADIŠTĚ Masarykovo náměstí 19, Uherské Hradiště Příloha důvodové právy č. 8c MĚSTO UHERSKÉ HRADIŠTĚ Masarykovo náměstí 19, 686 01 Uherské Hradiště Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí účelové dotace z rozpočtu/fondu.. města Uherské Hradiště č... uzavřená

Více

Obec Chodský Újezd,Chodský Újezd 71, zastoupená starostou obce panem Ing. Jiřím Dufkou IČO (poskytovatel)

Obec Chodský Újezd,Chodský Újezd 71, zastoupená starostou obce panem Ing. Jiřím Dufkou IČO (poskytovatel) 1 Smlouva o poskytnutí dotace na celoroční činnost uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších právních předpisů, a se zákonem č. 250/2000 Sb., o rozpočtových

Více

Smlouva o poskytnutí dotace č. D1734/00052/15

Smlouva o poskytnutí dotace č. D1734/00052/15 Smlouva o poskytnutí dotace č. D1734/00052/15 I. Smluvní strany 1. Poskytovatel dotace: Statutární město Pardubice, sídlo: Pernštýnské nám. 1, 530 21 Pardubice, IČ: 00274046, číslo bankovního účtu: 326561/0100,

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů, a se zákonem č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE NA AKCI

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE NA AKCI VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE NA AKCI Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších právních předpisů, a se zákonem č.

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu města Slavkov u Brna

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu města Slavkov u Brna Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu města Slavkov u Brna Uzavřená ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších a 10a odst. 5 zákona č. 250/2000 Sb., o

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších právních předpisů, a se zákonem č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech

Více

(ID dotace) Čl. 1 Smluvní strany. Varianta smluvní strany v případě poskytnutí podpory příspěvkové organizaci obce:

(ID dotace) Čl. 1 Smluvní strany. Varianta smluvní strany v případě poskytnutí podpory příspěvkové organizaci obce: Příloha č. 6 vzor smlouvy o poskytnutí dotace SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona

Více

1. Preambule. 2. Výše dotace a úhrada. Celková výše dotace činí X,- Kč. Zdrojem krytí dotace je v plné výši rozpočet Poskytovatele.

1. Preambule. 2. Výše dotace a úhrada. Celková výše dotace činí X,- Kč. Zdrojem krytí dotace je v plné výši rozpočet Poskytovatele. 1 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z programu Dotační program obce Hrušovany u Brna 2014-2018 podle 10a zákona 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA KUŘIMI

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA KUŘIMI VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA KUŘIMI TRENÉŘI 2017/D/xxx Smluvní strany: 1. POSKYTOVATEL DOTACE Město Kuřim zastoupený: Mgr. Ing. Dragem Sukalovským, starostou sídlo: Jungmannova

Více

MĚSTO UHERSKÉ HRADIŠTĚ

MĚSTO UHERSKÉ HRADIŠTĚ VZOR 2015 (žlutě podbarvené údaje je možné měnit) MĚSTO UHERSKÉ HRADIŠTĚ Masarykovo náměstí 19, 686 01 Uherské Hradiště Smlouva o poskytnutí účelové neinvestiční dotace z rozpočtu/fondu města Uherské Hradiště

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Příloha č. 2 vzor smlouvy o poskytnutí dotace SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE ag. č. Smluvní strany: 1. Jihomoravský kraj zastoupen: JUDr. Michalem Haškem, hejtmanem sídlo:

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE ag. č. JMK

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE ag. č. JMK SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE ag. č. JMK Smluvní strany 1. Jihomoravský kraj zastoupený: JUDr. Bohumilem Šimkem, hejtmanem sídlo: Žerotínovo nám. 3, 61 82 Brno IČ: 7888337

Více

VZOROVÁ VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE NA AKCI OBCÍM, MĚSTŮM. Smlouva o poskytnutí dotace

VZOROVÁ VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE NA AKCI OBCÍM, MĚSTŮM. Smlouva o poskytnutí dotace VZOROVÁ VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE NA AKCI OBCÍM, MĚSTŮM DOTAČNÍ TITUL Č. 1 Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA NÁCHODA

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA NÁCHODA SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA NÁCHODA Smlouva č.: SMF/125/2015 kterou v souladu s ustanovením 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, v platném znění, s ustanovením 10a zákona č.

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE podle ustanovení 10a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů a 85 písm. c) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích uzavřená níže uvedeného

Více

Fond regenerace památek města Svitavy 2019 III. kolo

Fond regenerace památek města Svitavy 2019 III. kolo Odbor školství a kultury 4.8. Pro jednání zastupitelstva města dne 11.9.2019 Zpracoval: Mgr. Jiří Petr, odbor školství a kultury Předkládá: Pavel Čížek Fond regenerace památek města Svitavy 2019 III. kolo

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTí DOTACE

SMLOUVA O POSKYTNUTí DOTACE SMLOUVA O POSKYTNUTí DOTACE IČ: Bankovní spojení: Zastoupené: Město Moravský Krumlov nám. Klášterní 125 672 11 Moravský Krumlov 00293199 KBZnojmo ě, ú.: 2924741/0100 Mgr. Tomášem Třetinou, starostou města

Více

Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/0445/2015

Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/0445/2015 Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/0445/2015 Statutární město Přerov IČ: 00301825 DIČ: CZ00301825 zastoupené náměstkem primátora Bc. Tomášem Navrátilem se sídlem Přerov, Bratrská 709/34, 750 11 Přerov

Více

čl. 1 Smluvní strany čl. 2 Předmět a účel smlouvy

čl. 1 Smluvní strany čl. 2 Předmět a účel smlouvy RK-02-2016-xx, př. 2 Počet stran: 9 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012

Více

VZOROVÁ VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE NA AKCI FYZICKÉ OSOBĚ NEPODNIKATELI. Smlouva o poskytnutí dotace

VZOROVÁ VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE NA AKCI FYZICKÉ OSOBĚ NEPODNIKATELI. Smlouva o poskytnutí dotace VZOROVÁ VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE NA AKCI FYZICKÉ OSOBĚ NEPODNIKATELI Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE NA ROZVOJ PODNIKATELSKÉHO PROJEKTU

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE NA ROZVOJ PODNIKATELSKÉHO PROJEKTU SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE NA ROZVOJ PODNIKATELSKÉHO PROJEKTU Smluvní strany: 1. Jihomoravský kraj zastoupený: Ing. Stanislavem Juránkem hejtmanem Jihomoravského kraje

Více

S M L O U V A o poskytnutí návratné finanční výpomoci z Fondu sociálních služeb

S M L O U V A o poskytnutí návratné finanční výpomoci z Fondu sociálních služeb NÁVRH SMLOUVY Příloha č. 1 Programu S M L O U V A o poskytnutí návratné finanční výpomoci z Fondu sociálních služeb I. SMLUVNÍ STRANY 1. Moravskoslezský kraj se sídlem: 28. října 117, 702 18 Ostrava zastoupen:

Více

uzavírají níže uvedeného dne, měsíce a roku tuto smlouvu o poskytnutí dotace:

uzavírají níže uvedeného dne, měsíce a roku tuto smlouvu o poskytnutí dotace: Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších právních předpisů, a se zákonem č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních

Více

Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/1161/2015

Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/1161/2015 Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/1161/2015 Statutární město Přerov IČ: 00301825 DIČ: CZ00301825 zastoupené náměstkem primátora Bc. Tomášem Navrátilem se sídlem Přerov, Bratrská 709/34, 750 11

Více

Žádost o poskytnutí dotace - KČT zajištění výroby keramických medailí

Žádost o poskytnutí dotace - KČT zajištění výroby keramických medailí Podklady pro jednání zastupitelstva města Lanškroun dne: 20.12.2017 Číslo jednání: 8 Číslo jednací: MULA 38155/2017 Počet l. dok.: Počet příloh: Počet l. příloh: Spis. znak: 101.2.1 Datum: 13.12.2017 Název

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí účelové dotace z fondu životního prostředí města Uherské Hradiště

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí účelové dotace z fondu životního prostředí města Uherské Hradiště Číslo smlouvy: 2018//SMM Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí účelové dotace z fondu životního prostředí města Uherské Hradiště uzavřená dle 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších

Více

Smlouva o poskytnutí dotace č. D1411/00022/15

Smlouva o poskytnutí dotace č. D1411/00022/15 Smlouva o poskytnutí dotace č. D1411/00022/15 I. Smluvní strany 1. Poskytovatel dotace: Statutární město Pardubice, sídlo: Pernštýnské nám. 1, 530 21 Pardubice, IČ: 00274046, číslo bankovního účtu: 326561/0100,

Více

VZOROVÁ VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE NA AKCI PRÁVNICKÝM OSOBÁM (mimo obce a příspěvkové organizace) Smlouva o poskytnutí dotace

VZOROVÁ VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE NA AKCI PRÁVNICKÝM OSOBÁM (mimo obce a příspěvkové organizace) Smlouva o poskytnutí dotace VZOROVÁ VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE NA AKCI PRÁVNICKÝM OSOBÁM (mimo obce a příspěvkové organizace) TEXT SMLOUVY BUDE UPŘESNĚN PŘI SCHVALOVÁNÍ DOTACE Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená v

Více

Veřejnoprávní smlouva č. o poskytnutí dotace z rozpočtu města Český Těšín

Veřejnoprávní smlouva č. o poskytnutí dotace z rozpočtu města Český Těšín Příloha č. 3: Program města Český Těšín pro poskytování účelových dotací na zachování a obnovu vybraných historických prvků v Městské památkové zóně Český Těšín pro rok 2017 Veřejnoprávní smlouva č. o

Více

VZOROVÁ VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE NA AKCI FYZICKÉ OSOBĚ NEPODNIKATELI. Smlouva o poskytnutí dotace

VZOROVÁ VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE NA AKCI FYZICKÉ OSOBĚ NEPODNIKATELI. Smlouva o poskytnutí dotace TEXT SMLOUVY BUDE DÁLE UPŘESŇEN PŘI SCHVALOVÁNÍ DOTACÍ VZOROVÁ VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE NA AKCI FYZICKÉ OSOBĚ NEPODNIKATELI SCHVÁLENO DNE 18. 12. 2017 USNESENÍM ZOK Č. UZ/8/71/2017 Smlouva

Více

Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/2181/2015

Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/2181/2015 Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPrSML/2181/2015 Statutární město Přerov IČ: 00301825 DIČ: CZ00301825 zastoupené náměstkem primátora Bc. Tomášem Navrátilem se sídlem Přerov, Bratrská 709/34, 750 11

Více

TEXT SMLOUVY BUDE DÁLE UPŘESNĚN PŘI SCHVALOVÁNÍ DOTACÍ

TEXT SMLOUVY BUDE DÁLE UPŘESNĚN PŘI SCHVALOVÁNÍ DOTACÍ VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE NA AKCI Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších právních předpisů, a se zákonem

Více

Smlouva o poskytnutí neinvestiční dotace. (číslo smlouvy S/0377/2016/OÚRaSŘ)

Smlouva o poskytnutí neinvestiční dotace. (číslo smlouvy S/0377/2016/OÚRaSŘ) *MMFMP007T4QA* Smlouva o poskytnutí neinvestiční dotace (číslo smlouvy ) uzavřená podle ust. 10a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů I. Smluvní

Více

SD/OZZL/247/2011. Obecná ustanovení

SD/OZZL/247/2011. Obecná ustanovení KUJCP0128FXT Smlouva o poskytnutí neinvestičního finančního příspěvku Jihočeského kraje na činnosti a aktivity okresních mysliveckých spolků Českomoravské myslivecké jednoty Jihočeského kraje. SD/OZZL/247/2011

Více

VZOROVÁ VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ PROGRAMOVÉ DOTACE NA AKCI PRÁVNICKÝM OSOBÁM (mimo obce a příspěvkové organizace)

VZOROVÁ VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ PROGRAMOVÉ DOTACE NA AKCI PRÁVNICKÝM OSOBÁM (mimo obce a příspěvkové organizace) VZOROVÁ VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ PROGRAMOVÉ DOTACE NA AKCI PRÁVNICKÝM OSOBÁM (mimo obce a příspěvkové organizace) Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004

Více

Smlouva o poskytnutí dotace č. smlouvy: MJ-SML/ /2019. I. Smluvní strany

Smlouva o poskytnutí dotace č. smlouvy: MJ-SML/ /2019. I. Smluvní strany Smlouva o poskytnutí dotace č. smlouvy: MJ-SML/ /2019 I. Smluvní strany 1. Město Jeseník sídlo: Masarykovo nám. 1/167, 790 01 Jeseník zastoupené: Mgr. Bc. Zdeňkou Blišťanovou, starostkou IČO 00302724 DIČ:

Více

Veřejnoprávní smlouva

Veřejnoprávní smlouva Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu Mikroregionu Jesenicko číslo: 2017/3, na úhradu výdajů na činnost příjemce v roce 2017 uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní

Více

Dodatek č.1. ke smlouvě o poskytnutí dotace na celoroční činnost č. 2/2016 ze dne

Dodatek č.1. ke smlouvě o poskytnutí dotace na celoroční činnost č. 2/2016 ze dne Dodatek č.1 ke o poskytnutí dotace na celoroční činnost č. 2/2016 ze dne 25.4.2016 uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších právních předpisů, a se zákonem

Více

MĚSTO UHERSKÉ HRADIŠTĚ Masarykovo náměstí 19, Uherské Hradiště

MĚSTO UHERSKÉ HRADIŠTĚ Masarykovo náměstí 19, Uherské Hradiště MĚSTO UHERSKÉ HRADIŠTĚ Masarykovo náměstí 19, 686 01 Uherské Hradiště uzavřená dle 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů mezi smluvními stranami 1. Město Uherské

Více

Smlouva o poskytnutí účelové neinvestiční dotace z rozpočtu města Česká Lípa v rámci Programu regenerace městských památkových zón a rezervací

Smlouva o poskytnutí účelové neinvestiční dotace z rozpočtu města Česká Lípa v rámci Programu regenerace městských památkových zón a rezervací rezervací Strana 1 (celkem 5) Smlouva o poskytnutí účelové neinvestiční dotace z rozpočtu města Česká Lípa v rámci Programu regenerace městských památkových zón a rezervací Smluvní strany: Město Česká

Více

Smlouva o poskytnutí individuální dotace z rozpočtu obce Malá Skála na podporu spolků č. S2016/N

Smlouva o poskytnutí individuální dotace z rozpočtu obce Malá Skála na podporu spolků č. S2016/N Smlouva o poskytnutí individuální dotace z rozpočtu obce Malá Skála na podporu spolků č. S2016/N uzavřená dle 1746 zák. č. 89/2012, občanský zákoník a podle 10a a násl. zákona 250/2000 Sb., o rozpočtových

Více

Smlouva o poskytnutí neinvestiční účelové dotace z rozpočtu Libereckého kraje č. OLP/932/2014

Smlouva o poskytnutí neinvestiční účelové dotace z rozpočtu Libereckého kraje č. OLP/932/2014 Smlouva o poskytnutí neinvestiční účelové dotace z rozpočtu Libereckého kraje č. OLP/932/2014 Smluvní strany: Liberecký kraj sídlem U Jezu 642/2a, 461 80 Liberec 2 zastoupený Martinem Půtou, hejtmanem

Více

Smlouva o poskytnutí dotace

Smlouva o poskytnutí dotace Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená dle 1724 a následně zák. č. 89/2012, občanský zákoník a podle 10a a násl. zákona 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů,

Více

VZOROVÁ VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ PROGRAMOVÉ DOTACE NA AKCI FYZICKÉ OSOBĚ NEPODNIKATELI. Smlouva o poskytnutí dotace

VZOROVÁ VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ PROGRAMOVÉ DOTACE NA AKCI FYZICKÉ OSOBĚ NEPODNIKATELI. Smlouva o poskytnutí dotace VZOROVÁ VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ PROGRAMOVÉ DOTACE NA AKCI FYZICKÉ OSOBĚ NEPODNIKATELI (nebo pro fyzickou osobu podnikatele, je-li dotace poskytována na účel nesouvisející s předmětem jejího

Více

Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/0447/2015

Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/0447/2015 Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/0447/2015 Statutární město Přerov IČ: 00301825 DIČ: CZ00301825 zastoupené náměstkem primátora Bc. Tomášem Navrátilem se sídlem Přerov, Bratrská 709/34, 750 11 Přerov

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Smluvní strany: Smlouva č. 036754/16/OŽP 1. Jihomoravský kraj zastoupený: JUDr. Michalem Haškem, hejtmanem sídlo: Žerotínovo nám. 449/3, 601

Více

Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/0406/2015

Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/0406/2015 Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/0406/2015 Statutární město Přerov IČ: 00301825 DIČ: CZ00301825 zastoupené náměstkem primátora Bc. Tomášem Navrátilem se sídlem Přerov, Bratrská 709/34, 750 11 Přerov

Více

Článek I Předmět smlouvy

Článek I Předmět smlouvy SML/MMPr/2280/2015 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí návratné finanční výpomoci z rozpočtu statutárního města Přerova podle 10a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve

Více

FOND VYSOČINY. (ID dotace) Čl. 1 Smluvní strany. Varianta smluvní strany v případě poskytnutí podpory příspěvkové organizaci obce:

FOND VYSOČINY. (ID dotace) Čl. 1 Smluvní strany. Varianta smluvní strany v případě poskytnutí podpory příspěvkové organizaci obce: FOND VYSOČINY PROGRAM HOSPODAŘENÍ V LESÍCH 2019 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE. (dále jen smlouva )

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE. (dále jen smlouva ) Příloha č.3 Evidenční číslo smlouvy:. Smluvní strany: SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE (dále jen smlouva ) Poskytovatel dotace: Město Vimperk IČO: 002 50 805 se sídlem: Steinbrenerova 6, 385 01 Vimperk zastoupené:

Více

Veřejnoprávní smlouva

Veřejnoprávní smlouva Veřejnoprávní smlouva č.57/2018 uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších právních předpisů, a se zákonem č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA č. 507/ODŽP/2016 O POSKYTNUTÍ ÚČELOVÉ INVESTIČNÍ DOTACE

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA č. 507/ODŽP/2016 O POSKYTNUTÍ ÚČELOVÉ INVESTIČNÍ DOTACE VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA č. 507/ODŽP/2016 O POSKYTNUTÍ ÚČELOVÉ INVESTIČNÍ DOTACE uzavřená v souladu s ustanovením 10a a násl. zák. č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších

Více

VZOROVÁ VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE NA AKCI PRÁVNICKÝM OSOBÁM (mimo obce a příspěvkové organizace) Smlouva o poskytnutí dotace

VZOROVÁ VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE NA AKCI PRÁVNICKÝM OSOBÁM (mimo obce a příspěvkové organizace) Smlouva o poskytnutí dotace VZOROVÁ VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE NA AKCI PRÁVNICKÝM OSOBÁM (mimo obce a příspěvkové organizace) Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní

Více

uzavírají níže uvedeného dne, měsíce a roku tuto smlouvu o poskytnutí dotace:

uzavírají níže uvedeného dne, měsíce a roku tuto smlouvu o poskytnutí dotace: Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších právních předpisů, a se zákonem č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních

Více