z 3.řádného jednání rady města konaného dne od 11:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "z 3.řádného jednání rady města konaného dne od 11:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech"

Transkript

1 V ý p i s u s n e s e n í z 3.řádného jednání rady města konaného dne od 11:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 73/2013 Rada města schvaluje program řádného jednání rady města. Usnesení č. 74/2013 Rada města projednala kontrolu plnění usnesení a toto b e r e n a v ě d o m í Usnesení č. 75/2013 Rada města se seznámila s žádostí o schválení stavebních úprav v bytě č.20 pana T. P., a o prominutí nájemného za plochu z důvodu rekonstrukce a stavební úpravy a slevu na nájemném ve výši 19263,- Kč s tím, že bude mezi OSBF a panem P. sepsána dohoda o tom, že v případě ukončení nájmu nebude požadovat po městě náhradu za provedené úpravy a tyto v bytě ponechá. Na provedení stavebních úprav zajistí na vlastní náklady povolení ze stavebního úřadu. Usnesení č. 76/2013 Rada města se seznámila s odvoláním proti jejímu usnesení č.33/2013 ze dne ve věci žádosti o výměnu bytu J. T. a trvá na svém původním usnesení. Usnesení č. 77/2013 Rada města se seznámila s odvoláním proti jejímu usnesení č.33/2013 ze dne ve věci žádosti o přidělení bytu T. P. a trvá na svém původním usnesení Usnesení č. 78/2013 Rada města se seznámila s odvoláním proti jejímu usnesení č.3/2013 ze dne ve věci žádosti o ubytovnu pana S. B. a přehodnotila žádost a schvaluje přidělení ubytovny panu B.

2 Usnesení č. 79/2013 Rada města se seznámila s bytovou záležitostí, předloženou odborem správy bytového fondu města s přihlédnutím bytové komise a na základě projednání 1. výměna bytu velikosti 1+0 za 1+1, nebo 1+2 (starší paneláky) žadateli: E. S., Vejprty výměna bytu velikosti 1+2 za 1+1, nebo 1+0 žadateli : J. V., Vejprty přepis bytu velikosti 1+3 (Radim Štěpán, Moskevská 1235,č.b.9) žadateli : P.Š., Pardubice výměna bytu velikosti 3+1 za 1+2, nebo 1+1 žadateli : K. L., Vejprty přidělení bytu 1+2 nebo 1+3 žadateli : M. P., Vejprty přidělení bytu velikosti 1+3 ( T.G.Masaryka 1233/5, č.b.6 ) žadateli : P. U., Chomutov přepis bytu velikosti 1+3 ( B. E., č.b.16) žadateli : K. P., Vejprty 2. n e přidělení ubytovny žadateli : M. W., Vejprty výměna bytu velikosti 1+1 za 1+2 žadateli: J. J., Vejprty Usnesení č. 80/2013 Rada města se seznámila s žádostí D. Ž. o odpuštění části dluhu - penále z dlužné částky, která je evidována u bytu č.13, Moskevská ul ve Vejprtech a možnost splácení zbylé částky a n e odpuštění penále s tím, že se případně bude touto záležitostí zabývat až po splacení dluhu. Usnesení č. 81/2013 Rada města se seznámila s informací SBF o přihlašování pohledávek v insolventním řízení a předepsání poplatků z prodlení v zákonné výši, a to od částky 550,- Kč.

3 Usnesení č. 82/2013 Rada města se seznámila s informacemi ohledně zveřejňování seznamu dlužníků na nájemném a OSBF zajistit vydání dodatků nájemních smluv vydaných před rokem 2002 s tímto souhlasem. Usnesení č. 83/2013 Rada města se seznámila se stavem dlužníků k a řešení SBF u níže uvedených dlužníků s tím, že pokud poruší platební povinnost, ke které se zavázali, platí původní usnesení RM 6/2013 ze dne B. E., Vejprty přepis bytu na K. P. viz přidělování bytů, splátky, nájem vč. splátky ze mzdy Š. Z., Vejprty dohodnuty splátky a podepsán UP Ž. A., Vejprty podepsán UP vrácen byt, odstěhován B. L., Vejprty nájem vč. splátky ze mzdy D. M., Vejprty řádné placení nájmu+splátky F. E., Vejprty nájem vč. splátky ze mzdy Š. R., Vejprty přepis na matku - viz přidělování bytů, splácí v hotovosti Usnesení č. 84/2013 Rada města schvaluje zastupitelům města možnost nahlédnutí do seznamu dlužníků, pokud o toto požádají. Usnesení č. 86/2013 Rada města se seznámila s žádostí firmy Vaigl a syn s.r.o., Údlice o prominutí poplatku za užívání veřejného prostranství z paušální částky 200,-Kč/den a na základě důvodové zprávy d o p o r u č u j e ekonomickému odboru správci daně stanovit snížený měsíční paušál. Usnesení č. 87/2013 Rada města se seznámila s návrhem pořízení (pronájmu) kopírovacího stroje a na základě toho pronájem zařízení a uzavření smlouvy v délce 36 měsíců na základě cenové nabídky ze dne

4 Usnesení č. 88/2013 Rada města projednala předložený materiál týkající se rozdělení neinvestičních nedotačních transferů a darů v souladu s usnesením ZM č. 6/13 rozdělení neinvestičních nedotačních transferů a darů dle seznamu uvedeného v důvodové zprávě v rámci svých pravomocí a zároveň d o p o r u č u j e zastupitelstvu města schválit rozdělení ostatních neinv. nedotačních transferů a darů dle důvodové zprávy. Usnesení č. 89/2013 Rada města se seznámila s návrhem změny rozpočtu na rok 2013 pro umožnění účtování bankovních poplatků v rámci projektu Společné centrum Bärenstein/Vejprty se získáním podpory na tyto poplatky, na základě toho doporučuje zastupitelstvu města změnu rozpočtu ve výši ,- Kč schválit a ukládá ekonomickému odboru předložit předmětnou změnu rozpočtu ke schválení do nejbližšího jednání zastupitelstva města. Usnesení č. 90/2013 Rada města se seznámila s písemnou nabídkou příspěvkové organizace Služby města Vejprty na bezúplatný převod nepotřebného majetku nepoužívaných starých kol od kompaktoru zřizovateli a tuto: p ř i j í m á a s o u h l a s í s tím, že v případě prodeje nepotřebného majetku budou získané finanční prostředky příjmem rozpočtu zřizovatele, Usnesení č. 91/2013 Rada města byla seznámena s možností zvýšení příspěvku od spol. EKO- KOM a ve věci OSMM připravit návrh změny OZV.

5 Usnesení č. 92/2013 Rada města projednala smlouvu o výpůjčce kontejnerů o objemu l na separovaný odpad od firmy EKO-KOM a.s., tuto b e r e n a v ě d o m í a na základě projednání znění smlouvy uzavření smlouvy a starostce města tuto smlouvu podepsat. Usnesení č. 93/2013 Rada města se seznámila s úpravou financování projektu Centrum sociálních služeb Vejprty a na základě předloženého harmonogramu zahájení výběrových řízení na zakázku: Centrum sociálních služeb publicita Centrum sociálních služeb - vybavení interiéru Centrum sociálních služeb automobil s dodáním uvedených částí do a prodlužuje dokončení projektu do , odboru správy majetku města zajistit skladovací prostory pro vybavení Centra sociálních služeb Vejprty v délce 6 měsíců. Usnesení č. 94/2013 Rada města byla seznámena s majetkovými záležitostmi a na základě doporučení odboru správy majetku města 1) pronájem části pozemku p.č. 1843/1 (trvalý travní porost) o výměře cca 277 m 2 v k.ú. Vejprty (část pozemku vedle a za objektem č.p. 364 v ulici Husova ve Vejprtech), na dobu určitou pěti let s možností následného prodloužení nájemní smlouvy v případě řádného plnění povinností nájemců, a to S. a M. V., bytem ve Vejprtech s účinností od prvého dne měsíce následujícího po schválení pronájmu radou města za cenu 2,-Kč/m2/rok jako zahradu; 2) zveřejnění záměru prodeje pozemku p. č. 840/7 (trvalý travní porost) o výměře 305 m 2 v k.ú. Vejprty (pozemek vedle objektu č.p.352 v ul. Havířská ve Vejprtech). Usnesení č. 95/2013 Rada města se seznámila s informací o podmínkách výzvy HSRCH v rámci Fondu podpory projektů na rok 2013 k podávání žádostí o dotaci a na základě toho podání v této výzvě žádost o dotaci na projekt Studie proveditelnosti vejprtských cyklotras a cyklostezek ve výši 70%.

6 Usnesení č. 96/2013 Rada města projednala návrh p. H. na rekonstrukci v budově Slovanu a schvaluje práce dle cenové nabídky s tím, že financování bude z rozpočtu Slovanu. Usnesení č. 97/2013 Rada města se seznámila s žádostmi p. M. K. a po projednání d o p o r u č u j e zastupitelstvu města schválit snížení pokuty za nesplnění podmínek oprav objektu č.p. 94 v k.ú. Vejprty dle kupní smlouvy č.63/06/sm včetně dodatků, uzavřené mezi Městem Vejprty a p.m. K., bytem ve Vejprtech. Usnesení č. 98/2013 Rada města po projednání stavebního stavu a nákladů na provoz v CVČ domečku a po dlouhé diskuzi a)vedoucímu MěKaSSu -uzavřít provoz v CVČ nejpozději k připravit místnost pro setkávání obyvatel v budově MěKaSS a zorganizovat jeho provoz b)oddělení DT -prověřit možnost a připravit podklady k získání dotace na rekonstrukci budovy. Usnesení č. 99/2013 Rada města projednala zprávu odboru správy majetku města o žádosti o souhlas s umístěním vedení vodovodní přípojky přes pozemek p.č 1065/1 k.ú. Vejprty a 1) souhlas s uložením trasy vodovodní přípojky v pozemku p.č. 1065/1 k.ú. Vejprty s tím, že bude napojena na vodoměrnou šachtu stávající vodovodní přípojky k tomuto pozemku a celá přípojka bude přepsána z pana M. Z. na pana V. K. podle jejich dohody, 2) zřízení věcného břemene umístění vodovodní přípojky pro stavbu zahradní chatky v pozemku p.č. 1065/1 k.ú. Vejprty ve prospěch stavebníka p. V. K., trvale bytem Vejprty a to za jednorázovou finanční náhradu ve výši ve výši 80,- Kč za každý započatý metr vedení přípojky plus zákonná výše DPH podle platného sazebníku schváleného usnesením zastupitelstva města č. 52/99, odboru SMM informovat žadatele o schváleném souhlasu, zajistit uzavření smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene pro potřeby stavebního úřadu a vlastní smlouvy o zřízení věcného břemene po realizaci stavby.

7 Usnesení č. 100/2013 Rada města pověřuje ředitele ZŠ,MŠ a Praktické školy, aby na základě nabídky na akci ZŠ-sanace odvlhčených omítek uzavřel z firmou ALTRYSS s.r.o., smlouvu o dílo v maximální výši ,67 Kč včetně DPH a akci realizoval. Jitka Gavdunová starostka města Volín Vlastimír radní města

z 4.řádného jednání rady města konaného dne od 12:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

z 4.řádného jednání rady města konaného dne od 12:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s u s n e s n í z 4.řádného jednání rady města konaného dne 2.4.2013 od 12:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 101/2013 Rada města schvaluje program řádného jednání rady města. Usnesení

Více

z 1.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

z 1.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s u s n e s e n í z 1.řádného jednání rady města konaného dne 9.1.2013 od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 1/2013 Rada města schvaluje program řádného jednání rady města. Usnesení

Více

z 20. řádného jednání rady města dne 14. listopadu 2011 od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

z 20. řádného jednání rady města dne 14. listopadu 2011 od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s u s n e s e n í z 20. řádného jednání rady města dne 14. listopadu 2011 od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 370/11 Rada města program řádného jednání rady města. Usnesení

Více

Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ , IČO

Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ , IČO Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ 431 91, IČO 00262170 V ý p i s u s n e s e n í z 17. řádného jednání rady města dne 8. srpna 2011 od 13.00 hod. v budově MěÚ ve Vejprtech Usnesení č.281/11 Rada města schvaluje

Více

z 3.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

z 3.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s u s n e s e n í z 3.řádného jednání rady města konaného dne 10.3.2014 od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 58/2014 Rada města schvaluje program řádného jednání rady města.

Více

z 2.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

z 2.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s u s n e s e n í z 2.řádného jednání rady města konaného dne 11.2.2013 od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 30/2013 Rada města schvaluje program řádného jednání rady města.

Více

z 11. řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

z 11. řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s u s n e s n í z 11. řádného jednání rady města konaného dne 12.11.2012 od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č.350/12 Rada města schvaluje program řádného jednání rady města.

Více

Město Vejprty, Tylova 870/6, VEJPRTY, IČ: V ý p i s u s n e s e n í

Město Vejprty, Tylova 870/6, VEJPRTY, IČ: V ý p i s u s n e s e n í Město Vejprty, Tylova 870/6, 431 91 VEJPRTY, IČ: 00262170 V ý p i s u s n e s e n í 3. řádného zasedání Zastupitelstva města Vejprty, které se uskutečnilo ve čtvrtek dne 26. června 2014 od 16:30 hod. v

Více

Město Vejprty, Tylova 870/6, VEJPRTY, IČ: V ý p i s u s n e s e n í

Město Vejprty, Tylova 870/6, VEJPRTY, IČ: V ý p i s u s n e s e n í Město Vejprty, Tylova 870/6, 431 91 VEJPRTY, IČ: 00262170 V ý p i s u s n e s e n í 2. řádného zasedání Zastupitelstva města Vejprty, které se uskutečnilo ve čtvrtek dne 24. dubna 2014 od 16:30 hod. v

Více

z 10.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

z 10.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s u s n e s n í z 10.řádného jednání rady města konaného dne 9.9.2013 od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 264/13 Rada města program řádného jednání rady města. Usnesení č.

Více

z 12. řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

z 12. řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s u s n e s n í z 12. řádného jednání rady města konaného dne 3.12.2012 od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č.387/12 Rada města schvaluje program řádného jednání rady města. Usnesení

Více

z 9. řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

z 9. řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s u s n e s n í z 9. řádného jednání rady města konaného dne 10.9.2012 od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 264/12 Rada města program řádného jednání rady města. Usnesení č.

Více

Výpis usnesení. z 1.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

Výpis usnesení. z 1.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Výpis usnesení z 1.řádného jednání rady města konaného dne 13.1.2014 od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 1/2014 Rada města schvaluje program řádného jednání rady města. Usnesení č.

Více

Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ , IČO

Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ , IČO Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ 431 91, IČO 00262170 V ý p i s u s n e s e n í mimořádného jednání rady města dne 20. srpna 2007 od 13,00 hod. Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 273/07 Rada města

Více

Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ , IČO

Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ , IČO Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ 431 91, IČO 00262170 V ý p i s u s n e s e n í z 10. řádného jednání rady města dne 14. dubna 2008 od 13,30 hod.a 16. dubna od 14,00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

Více

Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ , IČO

Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ , IČO Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ 431 91, IČO 00262170 V ý p i s u s n e s e n í z 18. řádného jednání rady města dne 24. května 2010 od 13.00 hod. v budově MěÚ ve Vejprtech Usnesení č. 259/10 Rada města

Více

z 9.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

z 9.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s u s n e s n í z 9.řádného jednání rady města konaného dne 15.9.2014 od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 256/2014 Rada města schvaluje program řádného jednání rady města.

Více

z 9.řádného jednání rady města konaného dne 12.8.2013 od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

z 9.řádného jednání rady města konaného dne 12.8.2013 od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s u s n e s e n í z 9.řádného jednání rady města konaného dne 12.8.2013 od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 234/13 Rada města program řádného jednání rady města. Usnesení č.

Více

V ý p i s u s n e s n í. z 6.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

V ý p i s u s n e s n í. z 6.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s u s n e s n í z 6.řádného jednání rady města konaného dne 27.5.2013 od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 146/2013 Rada města schvaluje program řádného jednání rady města.

Více

Město Vejprty, Tylova 870/6, VEJPRTY, IČ: V ý p i s u s n e s e n í

Město Vejprty, Tylova 870/6, VEJPRTY, IČ: V ý p i s u s n e s e n í Město Vejprty, Tylova 870/6, 431 91 VEJPRTY, IČ: 00262170 V ý p i s u s n e s e n í 1. řádného zasedání Zastupitelstva města Vejprty, které se uskutečnilo ve čtvrtek dne 27. února 2014 od 16:30 hod. v

Více

Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ , IČO

Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ , IČO Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ 431 91, IČO 00262170 V ý p i s u s n e s e n í z 5. řádného jednání rady města dne 16. února 2009 od 13.00 hod. a 17. února 2009 od 12.30 hod. v budově MěÚ ve Vejprtech

Více

z 11.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

z 11.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s u s n e s e n í z 11.řádného jednání rady města konaného dne 7.10.2013 od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 301/2013 Rada města s c h v a l u j e program řádného jednání rady

Více

75. zasedání RM Rychvald MATERIÁL URČENÝ PRO ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

75. zasedání RM Rychvald MATERIÁL URČENÝ PRO ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení ze 75. zasedání Rady města Rychvald, dne 15. 7. 2013 Kontrola usnesení 75/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápisy z jednání komisí RM 75/2. Rada města b

Více

Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ , IČO

Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ , IČO Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ 431 91, IČO 00262170 V ý p i s u s n e s e n í z 10.řádného jednání rady města dne 17. března 2010 od 13.00 hod. v budově MěÚ ve Vejprtech Usnesení č. 139/10 Rada města

Více

Město Vejprty, Tylova 870/6, IČ

Město Vejprty, Tylova 870/6, IČ Město Vejprty, Tylova 870/6, IČ 00262170 V ý p i s u s n e s e n í 10. řádného zasedání Zastupitelstva města Vejprty, které se uskutečnilo ve čtvrtek dne 22. listopadu 2007 od 16:30 hod. v zasedací síni

Více

z 5. řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

z 5. řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s U s n e s e n í z 5. řádného jednání rady města konaného dne 14.5.2012 od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 120/12 Rada města program řádného jednání rady města. Usnesení

Více

Město Vejprty, Tylova 870/6, IČ

Město Vejprty, Tylova 870/6, IČ Město Vejprty, Tylova 870/6, IČ 00262170 V ý p i s u s n e s e n í 7. řádného zasedání Zastupitelstva města Vejprty, které se uskutečnilo ve čtvrtek dne 30. srpna 2007 od 16:30 hod. v zasedací síni v Městském

Více

z 8.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

z 8.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s u s n e s e n í z 8.řádného jednání rady města konaného dne 15.7.2013 od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 206/2013 Rada města schvaluje program řádného jednání rady města.

Více

Město Vejprty, Tylova 870/6, VEJPRTY, IČ: V ý p i s u s n e s e n í

Město Vejprty, Tylova 870/6, VEJPRTY, IČ: V ý p i s u s n e s e n í Město Vejprty, Tylova 870/6, 431 91 VEJPRTY, IČ: 00262170 V ý p i s u s n e s e n í 5. řádného zasedání Zastupitelstva města Vejprty, které se uskutečnilo ve čtvrtek dne 24. října 2013 od 16:30 hod. v

Více

V ý p i s u s n e s n í z 10. řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

V ý p i s u s n e s n í z 10. řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s u s n e s n í z 10. řádného jednání rady města konaného dne 8.10.2012 od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 306/12 Rada města schvaluje program řádného jednání rady města.

Více

Město Vejprty, Tylova 870/6, VEJPRTY, IČ: V ý p i s u s n e s e n í

Město Vejprty, Tylova 870/6, VEJPRTY, IČ: V ý p i s u s n e s e n í Město Vejprty, Tylova 870/6, 431 91 VEJPRTY, IČ: 00262170 V ý p i s u s n e s e n í 6. řádného zasedání Zastupitelstva města Vejprty, které se uskutečnilo ve čtvrtek dne 12. prosince 2013 od 16:30 hod.

Více

Usnesení přijatá na 43. schůzi Rady obce Doubrava konané dne /43/16 s c h v a l u j e 459/43/16 s c h v a l u j e 460/43/16

Usnesení přijatá na 43. schůzi Rady obce Doubrava konané dne /43/16 s c h v a l u j e 459/43/16 s c h v a l u j e 460/43/16 Usnesení přijatá na 43. schůzi Rady obce Doubrava konané dne 31. 08. 2016 458/43/16 Rada obce Doubrava program 43. schůze Rady obce Doubrava konané dne 31. 08. 2016 1. Zahájení a procesní záležitosti 2.

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 6. VÝPIS Z USNESENÍ. Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne

ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 6. VÝPIS Z USNESENÍ. Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 6. VÝPIS Z USNESENÍ Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 14.06.2007 129/2007 6. ZM V u z a v í r á v souladu s 17, odst. 5 a odst. 7, písm.

Více

Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ , IČO

Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ , IČO Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ 431 91, IČO 00262170 V ý p i s u s n e s e n í z 14. řádného jednání rady města dne 13. června 2011 od 13.00 hod. a 14.června 2011 od 14.00 hod. v budově MěÚ ve Vejprtech

Více

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne 14. 12. 2016 od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/4760/2016 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 1176/2016 Rada

Více

Usnesení z 9. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení z 9. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 9. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 11.3.2013 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/10/RM/2013 Hodnocení činnosti p. o. Lesy města Jirkova za rok 2012 zprávu o činnosti příspěvkové

Více

U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 9. listopadu 2011

U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 9. listopadu 2011 U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 9. listopadu 2011 u p r a v e n á v e r z e č. 351 úhradu nákladů za ušití nových sak z poskytnutého příspěvku Spolku Městské hudby Kynšperk nad

Více

Usnesení a výsledky projednání Rady města Moravský Beroun č. 55 ze dne

Usnesení a výsledky projednání Rady města Moravský Beroun č. 55 ze dne Usnesení a výsledky projednání Rady města Moravský Beroun č. 55 ze dne 28.11.2016 Jedná se o upravenou verzi dokumentu z daného zasedání z důvodu přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 7 Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 15. schůze Rady města Hostinné, konané dne 14.05.2019 242/15/RM/2019 Schválení programu 15. schůze RM program 15. schůze: 1. Schválení programu

Více

SOUBOR USNESENÍ z 60. schůze Rady města Lomnice nad Lužnicí, konané dne Návrh programu:

SOUBOR USNESENÍ z 60. schůze Rady města Lomnice nad Lužnicí, konané dne Návrh programu: SOUBOR USNESENÍ z 60. schůze Rady města Lomnice nad Lužnicí, konané dne 20.4.2016 Návrh programu: 1. Schválení programu jednání RM 2. Žádost o prodloužení nájemní smlouvy k bytu ul. Xxxxxxx 3. Žádost o

Více

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 31 ze dne v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 31 ze dne v kanceláři tajemnice MěÚ 1 Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 31 ze dne 16. 12. 2015 v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/ 4246/2015 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 600/2015 Rada města Jablonné

Více

Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 3.2.2014 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/5/RM/2014 Kontrola plnění usnesení splněná usnesení č. 14/1/RM/2014, 10/3/RM/2014, 11/3/RM/2014,

Více

Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Zastupitelstvo MO Střekov U S N E S E N Í

Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Zastupitelstvo MO Střekov U S N E S E N Í Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Zastupitelstvo MO Střekov Usnesení mim. 11. ZMO Střekov U S N E S E N Í mim. 11. jednání Zastupitelstva MO Střekov, které se konalo dne 24. 5. 2016 Projednané návrhy:

Více

Usnesení rady města Kynšperk nad Ohří ze dne 25. srpna 2010 (upravená verze)

Usnesení rady města Kynšperk nad Ohří ze dne 25. srpna 2010 (upravená verze) Usnesení rady města Kynšperk nad Ohří ze dne 25. srpna 2010 (upravená verze) č. 277 v působnosti valné hromady 1. p r o j e d n a l a předložený materiál a 2. b e r e n a v ě d o m í rozbor hospodaření

Více

25. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy U S N E S E N Í. z 25. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne

25. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy U S N E S E N Í. z 25. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne U S N E S E N Í z, konané dne 29. 9. 2016 K bodu 2 Schválení programu Rada Program 25. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne 29. 9. 2016: 1. Zahájení 2. Schválení programu 3. Schválení zápisu

Více

ze 144. schůze Rady města Rumburk, konané dne 20. června 2018

ze 144. schůze Rady města Rumburk, konané dne 20. června 2018 ze 144. schůze Rady města Rumburk, konané dne 20. června 2018 1. Schválení programu Usnesení č. 2332/2018 Rada města Rumburk projednala a schválila upravený a doplněný program 144. schůze Rady města Rumburk.

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 90. schůze Rady města Hostinné, konané dne 26.07.2017 1383/90/RM/2017 Schválení programu 90. schůze rady města program 90. schůze: 1. Schválení programu

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 10 Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 2. schůze Rady města Hostinné, konané dne 21.11.2018 16/2/RM/2018 Schválení programu 2. schůze RM program 2. schůze: 1. Schválení programu 2.

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 48. schůzi 04.03.2013 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

78. SCHŮZE. A. Smlouva o pronájmu kopírovacího stroje. Termín: ihned Zodpovídá: tajemník 5-0-0. B. Nájemní smlouva na kulturní dům v Nejdku

78. SCHŮZE. A. Smlouva o pronájmu kopírovacího stroje. Termín: ihned Zodpovídá: tajemník 5-0-0. B. Nájemní smlouva na kulturní dům v Nejdku ZÁPIS USNESENÍ 14. DUBNA 2009 R A D A MĚSTA NEJDKU 78. SCHŮZE Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodů dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017 č. RM 111/2017 u p r a v e n á v e r z e Smlouvu o poskytnutí nově pořízeného motorového vozidla k užívání starostovi města, která

Více

Usn.č. 29/02 1) Usn.č. 29/03 1)

Usn.č. 29/02 1) Usn.č. 29/03 1) USNESENÍ Rady města Nová Role (dále ) z 29. zasedání konaného dne 4. 11. 2015 v kanceláři starostky města v MěÚ v Nové Roli **********************************************************************************************

Více

Městský úřad Chabařovice, Husovo náměstí 183, PSČ , Chabařovice U S N E S E N Í

Městský úřad Chabařovice, Husovo náměstí 183, PSČ , Chabařovice U S N E S E N Í Městský úřad Chabařovice, Husovo náměstí 183, PSČ 403 17, Chabařovice U S N E S E N Í z 15. schůze Rady města Chabařovice v roce 2018, konané dne 22.8. 2018 (volební období 2014 2018) (Usnesení č. 52/18

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 6 Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 7. schůze Rady města Hostinné, konané dne 05.02.2019 112/7/RM/2019 Schválení programu 7. schůze RM program 7. schůze: 1. Schválení programu 7.

Více

z 21. jednání rady města Velká Bystřice dne v 16,00 hod. v zasedací místnosti

z 21. jednání rady města Velká Bystřice dne v 16,00 hod. v zasedací místnosti U s n e s e n í z 21. jednání rady města dne 14.12.2011 v 16,00 hod. v zasedací místnosti UR/21/1/2011 schválení programu jednání Rada města pro projednání 1. s c h v a l u j e program 21. jednání rady

Více

U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 29. června 2011

U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 29. června 2011 U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 29. června 2011 u p r a v e n á v e r z e č. 205 rozpočtové opatření č. 2/2011/Rada města, vzájemně kompenzovatelné položkové a paragrafové změny

Více

Varianta 1 Rada města projednala žádost Stavební firmy Marek Kopinec s.r.o. o revokaci usnesení a

Varianta 1 Rada města projednala žádost Stavební firmy Marek Kopinec s.r.o. o revokaci usnesení a Konané dne: 8. 12. 2015 RM 15 21 37 31-33 Název: Revokace usnesení rady města č. RM 15 19 37 24 a č. RM 15 19 37 25 N Mimořádný materiál: Návrh usnesení: 1 RM 15 21 37 31 Varianta 1 Rada města projednala

Více

U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 13. dubna 2011

U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 13. dubna 2011 U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 13. dubna 2011 č. 116 u p r a v e n á v e r z e 1. doporučuje zastupitelstvu města Kynšperk nad Ohří schválit a) změnu rozpočtu na rok 2011 rozpočtové

Více

23. schůze RM Rychvald MATERIÁL URČENÝ PRO SCHŮZI RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

23. schůze RM Rychvald MATERIÁL URČENÝ PRO SCHŮZI RADY MĚSTA RYCHVALD DNE MATERIÁL URČENÝ PRO SCHŮZI RADY MĚSTA RYCHVALD DNE 20. 5. 2019 Usnesení z 23. schůze Rady města Rychvald, dne 20. 05. 2019 Kontrola usnesení 23/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých

Více

105. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

105. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení ze 105. schůze Rady města Rychvald, dne 04. 05. 2018 Kontrola usnesení 105/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápisy z jednání komisí RM 105/2. Rada města

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 17.07.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 30.07.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu v textu Mgr. Ing.

Více

z 8.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

z 8.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s u s n e s n í z 8.řádného jednání rady města konaného dne 18.8.2014 od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 225/2014 Rada města schvaluje program řádného jednání rady města.

Více

b) postoupení pohledávky váznoucí na bytu č. 16, Na Valech 200, Rumburk 1, ve výši 1.411,- Kč za cenu min. 1.411,-Kč,

b) postoupení pohledávky váznoucí na bytu č. 16, Na Valech 200, Rumburk 1, ve výši 1.411,- Kč za cenu min. 1.411,-Kč, z 15. schůze Rady města Rumburk, konané dne 9. dubna 2015 1. Schválení programu Usnesení č. 215/2015 Rada města Rumburk projednala a schválila doplněný program 15. schůze rady města Rumburk. 2. Kontrola

Více

U s n e s e n í z 36. jednání rady města, konaného dne ve 14:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice

U s n e s e n í z 36. jednání rady města, konaného dne ve 14:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice U s n e s e n í z 36. jednání rady města, konaného dne 30.08.2012 ve 14:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice UR/36/1/2012 program jednání 1. s c h v a l u j e program 36. jednání

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

P R O G R A M J E D N Á N Í

P R O G R A M J E D N Á N Í U S N E S E N Í z 2. schůze Rady městského obvodu ÚL - Střekov, která se konala dne 5. 12. 2018 od 14.15 hodin v zasedací místnosti ÚMO Střekov, 2. patro. Usnesení č.: 21/2R/18 Rada Městského obvodu Ústí

Více

Usnesení 91. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 91. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 91. schůze Rady města Šternberka ze dne 12.5.2014 Číslo 2607 Zodpovídá: OdPVV Termín: 12.5.2014 program schůze dne 12.05.2014 Číslo 2608 Zodpovídá: OŠK Termín: 20.5.2014 v souladu s ustanovením

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 16.01.2006 Usnesení č. 32 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 09.01.2006. Usnesení č. 33 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo o zhotovení

Více

VÝPIS USNESENÍ 73. schůze Rady města Slavičín dne

VÝPIS USNESENÍ 73. schůze Rady města Slavičín dne VÝPIS USNESENÍ 73. schůze Rady města Slavičín dne 28. 3. 2017 Poznámka: - zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000

Více

Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov. U S N E S E N Í 9. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne

Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov. U S N E S E N Í 9. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov U S N E S E N Í 9. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne 5.5.2015 Projednané návrhy: 1. Rozbor hospodaření MO Střekov za 1. čtvrtletí roku

Více

Město Broumov určeno Radě města č. 87

Město Broumov určeno Radě města č. 87 Město Broumov určeno Radě města č. 87 Majetkové záležitosti k jednání dne: 19.2. 2014 předkladatel SMM Ing. Mikulenková Marie projednáno MK, starosta, Mgr.Špůr dne: 3.2.,14.2.2014 předloženo RM dne: 14.2.

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 12. června 2019

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 12. června 2019 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 12. června 2019 u p r a v e n á v e r z e č. RM 158/2019 1. neschvaluje poskytnutí peněžitého daru zapsanému spolku Linka bezpečí, z.s., Ústavní

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 11. září 2018

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 11. září 2018 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 11. září 2018 u p r a v e n á v e r z e č. RM 213/2018 rozpočtové opatření č. 4/2018/Rada města, vzájemně kompenzovatelné položkové a paragrafové

Více

Z důvodu zajištění ochrany osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejňováno

Z důvodu zajištění ochrany osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejňováno Usnesení Rady města Kynšperk nad Ohří ze dne 27. května 2009 (upravená verze) č. 174 s účinností od 1. 6. 2009 uzavření dodatku č. 1 k pojistné smlouvě číslo 3-065-1931-14 o pojištění odpovědnosti za škodu

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. prosince 2018

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. prosince 2018 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. prosince 2018 u p r a v e n á v e r z e č. RM 304/2018 převod peněžitých prostředků ve výši XXX z rezervního fondu do fondu investic příspěvkové

Více

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 1 konané dne 11. ledna 2012

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 1 konané dne 11. ledna 2012 Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 1 konané dne 11. ledna 2012 Přítomni: Ing. Kroužecký, Mgr. Morava, Mgr. Mrzílková, Ing. Kocourek, Ing. Dominik, Ing. Hrodek, p. Šenkýř Jednání rady města bylo přítomno

Více

Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov. U S N E S E N Í 21. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne 10.11.

Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov. U S N E S E N Í 21. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne 10.11. Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov U S N E S E N Í 21. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne 10.11.2015 Projednané návrhy: 1. Souhlas s použitím soukromého vozidla starosty a

Více

Usnesení rady města Kynšperk nad Ohří ze dne 21. října 2009 (upravená verze)

Usnesení rady města Kynšperk nad Ohří ze dne 21. října 2009 (upravená verze) Usnesení rady města Kynšperk nad Ohří ze dne 21. října 2009 (upravená verze) č. 364 rozpočtové opatření č. 6/2009/Rada města, vzájemně kompenzovatelné položkové a paragrafové změny rozpočtu roku 2009 dle

Více

U S N E S E N Í. 6. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:00 na Obecním úřadě Velké Březno

U S N E S E N Í. 6. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:00 na Obecním úřadě Velké Březno U S N E S E N Í 6. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne 11. 02. 2019 od 16:00 na Obecním úřadě Velké Březno Přítomni: pan Karel Jungbauer, Ing. Hana Šlechtová, Ing. Jan Fiala, paní Zuzana

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 16. července 2014

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 16. července 2014 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 16. července 2014 č. 208 u p r a v e n á v e r z e uzavření dohody o provedení práce s účinností od 25.07.2014 do 29.08.2014 s K. Urbanovou, XXX,

Více

Městský obvod ÚL Střekov. Usnesení č.: 200/13R/19 Rada Městského obvodu Ústí nad Labem Střekov po projednání dne

Městský obvod ÚL Střekov. Usnesení č.: 200/13R/19 Rada Městského obvodu Ústí nad Labem Střekov po projednání dne U S N E S E N Í ze 13. schůze Rady městského obvodu ÚL - Střekov, která se konala dne 12. 6. 2019 od 14.15 hodin v zasedací místnosti ÚMO Střekov, 2. patro. Usnesení č.: 200/13R/19 PROGRAM: 1. Zahájení

Více

113. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

113. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení ze 113. schůze Rady města Rychvald, dne 10. 08. 2018 Kontrola usnesení 113/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápis z jednání komise RM 113/2. Rada města b

Více

USNESENÍ 3. schůze Rady města Jirkov konané dne

USNESENÍ 3. schůze Rady města Jirkov konané dne USNESENÍ 3. schůze Rady města Jirkov konané dne 26.1.2009 37/3/R/2009 Kontrola plnění usnesení I. bere na vědomí splněná usnesení č.1/1/r/2009, 4/1/R/2009, 5/1/R/2009. II. schvaluje začlenění rozhodčí

Více

Informace o přijatých usneseních z 29. schůze Rady města Šluknov konané dne 10. října 2011 v kanceláři starostky

Informace o přijatých usneseních z 29. schůze Rady města Šluknov konané dne 10. října 2011 v kanceláři starostky Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 14.12.2009 Usnesení č. 1198 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 7. 12. 2009. Usnesení č. 1199 Rada města provádí změnu rozpočtu na rok 2009 dle

Více

Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Zastupitelstvo MO Střekov U S N E S E N Í

Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Zastupitelstvo MO Střekov U S N E S E N Í Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Zastupitelstvo MO Střekov Projednané návrhy: U S N E S E N Í 14. jednání Zastupitelstva MO Střekov, které se konalo dne 27. 09. 2016 II. Záležitosti k rozhodnutí

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

11. VÝPIS Z USNESENÍ

11. VÝPIS Z USNESENÍ RADA MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 11. VÝPIS Z USNESENÍ Rady města Dvůr Králové nad Labem konané dne 13.03.2007 303/2007 11. RM V doporuč uje ZM při příležitosti návštěvy města prezidentem republiky přijetí

Více

U S N E S E N Í. 70. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno

U S N E S E N Í. 70. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno U S N E S E N Í 70. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne 18. 6. 2018 od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno Přítomni: Mgr. Michal Kulhánek, Ing. Mgr. Michal Šidák, PhDr. Mgr. Vítězslav Štefl

Více

Poznámka: U s n e s e n í. ze zasedání Rady města Berouna dne Číslo Usnesení Zodpovídá Termín

Poznámka: U s n e s e n í. ze zasedání Rady města Berouna dne Číslo Usnesení Zodpovídá Termín Poznámka: Zveřejněna je upravená verze usnesení rady a zastupitelstva města z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/200 Sb., o ochraně osobních údajů v

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 44. schůze Rady města Hostinné, konané dne 10.02.2016 634/44/RM/2016 Schválení programu 44. schůze rady města program 44. schůze: 1. Schválení programu

Více

Město Broumov určeno Radě města č. 42

Město Broumov určeno Radě města č. 42 Město Broumov určeno Radě města č. 42 Majetkové záležitosti předkladatel SMM Ing. Mikulenková Marie projednáno MK,Mgr.Špůr, starosta dne: 14.5.2012,24.5.2012 k jednání dne:30.5.2012 předloženo RM dne:

Více

U s n e s e n í z 34. jednání rady města Velká Bystřice dne v 16:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu

U s n e s e n í z 34. jednání rady města Velká Bystřice dne v 16:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu U s n e s e n í z 34. jednání rady města dne 27.6.2012 v 16:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu UR/34/1/2012 program jednání 1. s c h v a l u j e program 34. jednání rady města Bod programu 1.

Více

Usnesení rady města Kynšperk nad Ohří ze dne 15. září 2010 (upravená verze)

Usnesení rady města Kynšperk nad Ohří ze dne 15. září 2010 (upravená verze) Usnesení rady města Kynšperk nad Ohří ze dne 15. září 2010 (upravená verze) č. 310 1. b e r e n a v ě d o m í předběžný návrh rozpočtu na rok 2011 a vedoucí finančního odboru provést v tomto návrhu úpravy,

Více

Výpis usnesení z 24. schůze Rady města konané dne anonymizovaný

Výpis usnesení z 24. schůze Rady města konané dne anonymizovaný číslo usnesení termín zodpovídá 2016/24/752 RM schvaluje program 24. schůze RM. 2016/24/753 RM schvaluje prodloužení termínu plnění usnesení č. 2015/9/251 do 31. 5. 2017. RM pověřuje ke dni 16. 12. 2016

Více

ze 126. schůze Rady města Rumburk, konané dne 8. srpna 2013

ze 126. schůze Rady města Rumburk, konané dne 8. srpna 2013 ze 126. schůze Rady města Rumburk, konané dne 8. srpna 2013 1. Schválení programu Usnesení č. 1959/2013 Rada města Rumburka projednala a schválila upravený program 126. schůze rady města. 2. Kontrola plnění

Více

87. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

87. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 87. schůze Rady města Rychvald, dne 25. 09. 2017 Kontrola usnesení 87/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápis z jednání kulturní komise 87/2. Rada města

Více

Město Králíky Zápis z jednání č. 34 Rady města Králíky konané

Město Králíky Zápis z jednání č. 34 Rady města Králíky konané Město Králíky Zápis z jednání č. 34 Rady města Králíky konané 28.08.2017 Přítomní členové Rady města Králíky: Jana Ponocná, Mgr. Martin Hejkrlík, Ing. Ladislav Tóth, Ing. Pavel Strnad, Mgr. Miroslav Beran.

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

U S N E S E N Í. 15. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Moravská Ostrava a Přívoz, konaného dne /15/09 752/15/09

U S N E S E N Í. 15. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Moravská Ostrava a Přívoz, konaného dne /15/09 752/15/09 Statutární město Ostrava Městský obvod Moravská Ostrava a Přívoz U S N E S E N Í 15. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Moravská Ostrava a Přívoz, konaného dne 26. 3. 2009 689/15/09 752/15/09 Ing.

Více