MĚSTO CHEB KOMISE SOCIÁLNÍ A ZDRAVOTNÍ RADY MĚSTA CHEBU

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MĚSTO CHEB KOMISE SOCIÁLNÍ A ZDRAVOTNÍ RADY MĚSTA CHEBU"

Transkript

1 ČÍSLO JEDNACÍ V CHEBU DNE MUCH 51199/ Zápis a usnesení z 6. schůze komise sociální a zdravotní Datum a hodina zahájení schůze: , v 16:30 hod. Místo konání schůze: MěÚ Cheb, ul. 26. dubna, v zasedací místnosti č. 53 C Přítomni: Ladislava Cetkovská, Věra Komárková, Ing. Jan Rucki, MUDr. Ing. Robert Plachý, MUDr. Ján Cabadaj, Mgr. Zlatuše Bobríková, Ing. Vendula Jüptnerová tajemník komise Omluveni: MUDr. Petr Havránek, Mgr. Vladimíra Břeňová, Mgr. Jana Lukešová, Neomluveni: Pavel Barták, MUDr. Ilja Horník, Hosté: Bc. Anna Doubková vedoucí odboru SvZ Schůzi řídil: MUDr. Ing. Robert Plachý Na počátku schůze přítomno 6 členů komise z celkového počtu 11. Komise projednala následující program: 1. Žádost o zařazení do pořadníku a přednostní umístění do DPS, Lesní 33, Cheb, 2. Žádost o přednostní umístění do DPS, Lesní 33, Cheb 3. Tvorba plánu práce na 2. pololetí 2015, 4. Informace o projektu Individuální projekt města Chebu na změnu situace sociálně vyloučených obyvatel města, zejména obyvatel sídliště Zlatý vrch, 5. Různé. Usnesení: Komise souhlasí s návrhem programu. Pro: 6 Proti: 0 Zdržel se:0 Přítomno: 6 Usnesení přijato

2 1. Žádost o zařazení do pořadníku a přednostní umístění do DPS, Lesní 33, Cheb Žadatel v současné době bydlí v Hazlově v podnájmu. Žádá o udělení výjimky o zařazení do pořadníku a přednostní pronájem bytu v DPS, Lesní 33. Příspěvek na péči nepobírá, pobírá invalidní důchod 3. stupně, vůči městu Cheb nemá žádné dluhy. Jako důvody pro přednostní umístění do DPS, Lesní 33 žadatel uvádí, že by byl blíže své matce a má v Chebu svého lékaře. Lékařem byl schválen do DPS. Žádá o zařazení do pořadníku na byt v DPS, Lesní 33, kde je v současné době evidováno 20 žadatelů. Odbor SvZ doporučuje schválit výjimku a zařadit žadatele do pořadníku DPS, Lesní 33, dále nedoporučuje přednostní umístění žadatele. Usnesení: Komise doporučuje schválit výjimku a zařadit žadatele do pořadníku DPS, Lesní 33, nedoporučuje přednostní umístění žadatele. 2. Žádost o přednostní umístění do DPS, Lesní 33, Cheb Žadatelé aktuálně již bydlí v DPS, Lesní 33, Cheb v bytové jednotce o velikosti 1+0 od Žádají o přednostní umístění do jiného bytu v DPS, Lesní 33, rádi by měli byt větší o velikosti 1+1. V DPS, Lesní 33, Cheb není v současné době volná bytová jednotka o velikosti 1+1. Důvodem žádosti je hledisko zdravotní a hygienické. Dne byla usnesením RM, na doporučení komise SaZ, již zamítnuta žádost o přednostní umístění. U žadatelů je zavedena pečovatelská služba, nájemní smlouva je uzavřena na dobu určitou jednoho roku do Žadatelé na prvních 12 místech nemají zavedenou pečovatelskou službu. Odbor SvZ nedoporučuje přednostní umístění žadatelů, žadatelé si mohou podat řádnou žádost do pořadníku na byt 1+1. Usnesení: Komise nedoporučuje přednostní umístění žadatelů.

3 3. Stanovení plánu práce komise sociální a zdravotní na 2. pololetí roku 2015 a stanovení termínů jednání Pracovní termíny komise na 2. pololetí 2015 Komise SaZ RM ZM hod hod hod hod Plán práce komise na 2. pololetí 2015: Dne : - Projednání jednotlivých žádostí osob o pronájem bytu DPS Cheb, žádostí fyzických osob či právnických osob a dalších záležitostí, které spadají pod sociální a zdravotní oblast. Dne : - Projednání jednotlivých žádostí osob o pronájem bytu DPS Cheb, žádostí fyzických osob či právnických osob a dalších záležitostí, které spadají pod sociální a zdravotní oblast. - Projednání komunitního plánování rozvoje sociálních služeb a navazujících služeb ve městě Chebu. Dne : - Projednání průběžných žádostí jednotlivých osob o pronájem bytu DPS Cheb, žádostí fyzických osob či právnických osob a dalších záležitostí, které spadají pod sociální a zdravotní oblast.

4 - Projednání žádostí o poskytnutí příspěvků na celoroční činnost na rok 2016 a grantů na jednorázové akce na první pololetí roku 2015 z rozpočtu města dle směrnice SPA. Dne : - Projednání průběžných žádostí jednotlivých osob o pronájem bytu DPS Cheb, žádostí fyzických osob či právnických osob a dalších záležitostí, které spadají pod sociální a zdravotní oblast. - Tvorba plánu práce komise sociální a zdravotní na 1. pololetí roku 2016 a stanovení termínů jednání. Usnesení: Komise souhlasí s plánem na 2. pololetí Informace o projektu Individuální projekt města Chebu na změnu situace sociálně vyloučených obyvatel města, zejména obyvatel sídliště Zlatý vrch Tajemník komise informoval o projektu Individuální projekt města Chebu na změnu situace sociálně vyloučených obyvatel města, zejména obyvatel sídliště Zlatý vrch. V dubnu 2015 byly ukončeny všechny klíčové aktivity kromě klíčové aktivity 08 Řízení projektu, která bude ukončena k Poté bude zpracována závěrečná monitorovací zpráva za celé období projektu. Faktury za klíčovou aktivitu 03 Nejlepší učebnou je pracoviště byly proplaceny dle usnesení ZM a následně budou nárokovány v závěrečně monitorovací zprávě. Daňová kontrola nebyla dosud ukončena. Podrobnější zpráva bude komisi předložena až po kompletním ukončení projektu. Usnesení: Komise vzala na vědomí.

5 5. Různé 5a) MUDr. Cabadaj informoval komisi o aktualizaci otázky hospicových lůžek. Na základě jeho podnětu se uskutečnila schůzka s 1. náměstkem Karlovarského kraje Jakubem Pánikem, zástupci města Chebu a zástupci Hospice Sv. Jiří o.p.s. s tím, že by bylo dobré, když kraj uvažuje o navýšení počtu hospicových lůžek v Nejdku, aby část hospicových lůžek byla v Chebu. Centralizace v Nejdku je pro chebské občany nevýhodná, špatně využitelná. V současné době je naplánována schůzka zástupců Hospice Sv. Jiří a zástupců města Chebu, kde se budou ujasňovat role při představování projektu, co může udělat město, formulace návrhu. Hospic Sv. Jiří si rozšíří registraci a bude garantem poskytované služby je členem Asociace poskytovatelů hospicové péče. Roli města vidí v poskytnutí objektu a místa, kde by se hospic měl zřídit, dále by se město mělo zavázat k investici a částečné úhradě provozních nákladů. Kraj by měl být hlavním investorem na stavební investice. Financování je možné finančními prostředky EU či cestou Ministerstva zdravotnictví. V současné době existují dvě studie. První na AMICA CENTRUM s.r.o., investice 20,5 mil. Kč na 8 hospicových lůžek, druhá na areál bývalých kasáren na Zlatém vrchu, investice mil. Kč na lůžek. Další variantou by bylo nalézt jiný vhodný objekt. Hospic Sv. Jiří o.p.s. po otevření tohoto tématu bude usilovat o oficiální projednání v orgánech města. Ing. Rucki navrhl, aby hospic byl pod záštitou státu či města nikoli soukromého zařízení. Usnesení: Komise doporučuje RM podpořit myšlenku zřízení kamenného hospice a vést další případná jednání v této záležitosti.

6 5b) Tajemník komise předal členům komise pozvánky na Mezinárodní turnaj Cheb Open ve stolním tenise vozíčkářů, který se koná ve sportovní hale TJ Lokomotiva Cheb. Schůze ukončena v hodin. Zapsal(a): Schválil(a) a ověřil (a): Ing. Vendula Jüptnerová tajemník komise MUDr. Ing. Robert Plachý místopředseda komise Přílohy Prezenční listina založena u tajemníka komise

MĚSTO CHEB KOMISE SOCIÁLNÍ A ZDRAVOTNÍ RADY MĚSTA CHEBU

MĚSTO CHEB KOMISE SOCIÁLNÍ A ZDRAVOTNÍ RADY MĚSTA CHEBU ČÍSLO JEDNACÍ V CHEBU DNE MUCH 44143/2016 17.05.2016 Zápis a usnesení z 14. schůze komise sociální a zdravotní. Datum a hodina zahájení schůze: 16.05.2016 v 16:00 hod., Místo konání schůze: Klub pro seniory,

Více

MĚSTO CHEB KOMISE SOCIÁLNÍ A ZDRAVOTNÍ RADY MĚSTA CHEBU

MĚSTO CHEB KOMISE SOCIÁLNÍ A ZDRAVOTNÍ RADY MĚSTA CHEBU ČÍSLO JEDNACÍ V CHEBU DNE MUCH 5610/2016 19.01.2016 Zápis a usnesení z 10. schůze komise sociální a zdravotní Datum a hodina zahájení schůze: 18.01.2016, v 16:00 hod. Místo konání schůze: MěÚ Cheb, ul.

Více

MĚSTO CHEB KOMISE SOCIÁLNÍ A ZDRAVOTNÍ RADY MĚSTA CHEBU

MĚSTO CHEB KOMISE SOCIÁLNÍ A ZDRAVOTNÍ RADY MĚSTA CHEBU ČÍSLO JEDNACÍ V CHEBU DNE MUCH 5290/2017 18.01.2017 Zápis a usnesení z 19. schůze komise sociální a zdravotní Datum a hodina zahájení schůze: 16.01.2017, v 16:05 hod. Místo konání schůze: MěÚ Cheb, ul.

Více

MĚSTO CHEB KOMISE SOCIÁLNÍ A ZDRAVOTNÍ RADY MĚSTA CHEBU

MĚSTO CHEB KOMISE SOCIÁLNÍ A ZDRAVOTNÍ RADY MĚSTA CHEBU ČÍSLO JEDNACÍ V CHEBU DNE MUCH 43038/2015 21.05.2015 Zápis a usnesení z 5. schůze komise sociální a zdravotní Datum a hodina zahájení schůze: 18.05.2015, v 16:30 hod. Místo konání schůze: MěÚ Cheb, ul.

Více

MĚSTO CHEB KOMISE SOCIÁLNÍ A ZDRAVOTNÍ RADY MĚSTA CHEBU

MĚSTO CHEB KOMISE SOCIÁLNÍ A ZDRAVOTNÍ RADY MĚSTA CHEBU ČÍSLO JEDNACÍ V CHEBU DNE MUCH 77511/2015 15.09.2015 Zápis a usnesení ze 7. schůze komise sociální a zdravotní Datum a hodina zahájení schůze: 14.09.2015, v 16:30 hod. Místo konání schůze: MěÚ Cheb, ul.

Více

M STO CHEB KOMISE PRO NÁRODNOSTNÍ MENŠINY RADY M STA CHEBU. Zápis a usnesení z 1. schůze komise pro národnostní menšiny

M STO CHEB KOMISE PRO NÁRODNOSTNÍ MENŠINY RADY M STA CHEBU. Zápis a usnesení z 1. schůze komise pro národnostní menšiny ČÍSLO JEDNACÍ V CHEBU DNE MUCH 18184/2018 26.02.2018 Zápis a usnesení z 1. schůze komise pro národnostní menšiny Datum a hodina zahájení schůze: 21.02.2018, 15:30 hod. Místo konání schůze: budova MěÚ,

Více

MĚSTO CHEB VÝBOR FINANČNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA CHEBU

MĚSTO CHEB VÝBOR FINANČNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA CHEBU ČÍSLO JEDNACÍ V CHEBU DNE MUCH 52185/2016 15.06.2016 Zápis a usnesení ze 17. schůze výboru finančního. Datum a hodina zahájení jednání: 09.06.2016 15:00 hod. Místo konání jednání: zasedací místnost číslo

Více

MĚSTO CHEB KOMISE MAJETKOPRÁVNÍ, BYTOVÁ A DISLOKAČNÍ RADY MĚSTA CHEBU

MĚSTO CHEB KOMISE MAJETKOPRÁVNÍ, BYTOVÁ A DISLOKAČNÍ RADY MĚSTA CHEBU ČÍSLO JEDNACÍ V CHEBU DNE MUCH 74937/2015 07.09.2015 Zápis a usnesení z 14. schůze komise majetkoprávní, bytové a dislokační Datum a hodina zahájení schůze: 07.09.2015 ve 13.00 hodin Místo konání schůze:

Více

Zasedání řídil: JUDr. Karel Bubeník Zasedání zahájeno v 16.00 hodin, ukončeno v 17.45 hodin.

Zasedání řídil: JUDr. Karel Bubeník Zasedání zahájeno v 16.00 hodin, ukončeno v 17.45 hodin. 1/5 ZM Přítomni: viz. presenční listina Omluven: p. Oldřich Panc Neomluveni: Hosté: Zasedání řídil: JUDr. Karel Bubeník Zasedání zahájeno v 16.00 hodin, ukončeno v 17.45 hodin. 1. Zahájení zasedání FV

Více

Zápis z 1. jednání Sociální a zdravotní komise a komunitní plánování sociálních služeb konané dne

Zápis z 1. jednání Sociální a zdravotní komise a komunitní plánování sociálních služeb konané dne Zápis z 1. jednání Sociální a zdravotní komise a komunitní plánování sociálních služeb konané dne 17.12.2018 Přítomni členové komise: Mgr. Monika Čermáková, JUDr. Věra Havlíčková, Vladimír Hejnic, PhDr.

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 754/2016

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 754/2016 č.j.: 754/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 692 ze dne 26.09.2016 Uzavření Smlouvy o nájmu bytu v Domě s pečovatelskou službou Rada městské části I. b e r e n a v ě d o m

Více

Zápis č. 5 z jednání Komise pro sociální politiku a zdravotnictví rady městské části

Zápis č. 5 z jednání Komise pro sociální politiku a zdravotnictví rady městské části MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Komise pro sociální politiku a zdravotnictví RADY MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis č. 5 z jednání Komise pro sociální politiku a zdravotnictví rady městské části Datum jednání: 25. 5. 2016 Místo

Více

MĚSTO CHEB VÝBOR FINANČNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA CHEBU

MĚSTO CHEB VÝBOR FINANČNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA CHEBU ČÍSLO JEDNACÍ V CHEBU DNE MUCH 98180/2016 18.11.2016 Zápis a usnesení z 20. schůze výboru finančního. Datum a hodina zahájení jednání: 16.11.2016 15:15 hod. Místo konání jednání: zasedací místnost číslo

Více

1. UPPM, Palackého 599, Štětí nové žádosti o ubytování. 2. UPPM, Palackého 599, Štětí žádosti o prodloužení ubytování

1. UPPM, Palackého 599, Štětí nové žádosti o ubytování. 2. UPPM, Palackého 599, Štětí žádosti o prodloužení ubytování Z Á P I S z 11. jednání Komise sociálních služeb a bydlení konané dne 6. 12. 2016 (upravená verze, určená ke zveřejnění na webových stránkách Města Štětí) Přítomni: Omluveni: Zapisovatelka: Hosté: K. Kováčová,

Více

Komise kulturní (KK) Rady města Rožnov pod Radhoštěm Zápis č. 3 DOTAČNÍ KOMISE, 2. jednání

Komise kulturní (KK) Rady města Rožnov pod Radhoštěm Zápis č. 3 DOTAČNÍ KOMISE, 2. jednání Komise kulturní (KK) Rady města Rožnov pod Radhoštěm Zápis č. 3 DOTAČNÍ KOMISE, 2. jednání Datum zasedání komise: 18. 3. 2019 Místo zasedání: Velká zasedací místnost MěÚ Rožnov pod Radhoštěm Předsedající:

Více

Bc. D. Kotalová, V. Kouba, S. Přáda, E. Reifová, Ing. J. Ryšánková,

Bc. D. Kotalová, V. Kouba, S. Přáda, E. Reifová, Ing. J. Ryšánková, Z Á P I S z 3. jednání komise sociálních služeb a bydlení konané dne 15. 3. 2016 (upravená verze, určená ke zveřejnění na webových stránkách Města Štětí) Přítomni: Omluveni: Zapisovatelka: Hosté: Bc. D.

Více

Zápis č. 1 z jednání Komise pro sociální politiku a zdravotnictví rady městské části

Zápis č. 1 z jednání Komise pro sociální politiku a zdravotnictví rady městské části MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Komise pro sociální politiku a zdravotnictví RADY MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis č. 1 z jednání Komise pro sociální politiku a zdravotnictví rady městské části Datum jednání: 7. 1. 2015 Místo

Více

Zápis z jednání Komise sociální a pro oblast protidrogové politiky Rady Kraje Vysočina č. 1/2017 konaného dne

Zápis z jednání Komise sociální a pro oblast protidrogové politiky Rady Kraje Vysočina č. 1/2017 konaného dne Zápis z jednání č. 1/2017 konaného dne 20. 1. 2017 Přítomni: 1. Petr Krčál 8. Jiří Hormandl 2. Marie Bohuslavová 9. Pavla Krejzlová 3. Pavla Kučerová 10. Kamil Vejvoda 4. Petr Běhunek 11. Drahoslav Oulehla

Více

Zápis z jednání výboru pro sociální politiku Zastupitelstva města Česká Lípa, které se konalo dne 18. 12. 2014 od 15.00 hodin

Zápis z jednání výboru pro sociální politiku Zastupitelstva města Česká Lípa, které se konalo dne 18. 12. 2014 od 15.00 hodin 1/7 Přítomni: Ing. Petr Máška, Eleonora Samková, Simona Žalmanová, Josef Kulík, Mgr. Dana Horynová, Petra Hurtová, Bc. Petr Novák, Jiřina Melišová, Mgr. Martin Křivohlavý, Jaroslava Kořínková tajemnice

Více

Bc. D. Kotalová, K. Kováčová, Z. Křišťanová, S. Přáda, E. Reifová

Bc. D. Kotalová, K. Kováčová, Z. Křišťanová, S. Přáda, E. Reifová Z Á P I S z 10. jednání Komise sociálních služeb a bydlení konané dne 8. 11. 2016 (upravená verze, určená ke zveřejnění na webových stránkách Města Štětí) Přítomni: Omluveni: Zapisovatelka: Hosté: Bc.

Více

Zápis č. 1 z jednání Komise pro sociální politiku rady městské části

Zápis č. 1 z jednání Komise pro sociální politiku rady městské části MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Komise pro sociální politiku RADY MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis č. 1 z jednání Komise pro sociální politiku rady městské části Datum jednání: 28. 1. 2019 Místo jednání: Seifertova 51, místnost

Více

Komise zdravotnictví a sociálních věcí Rady města Beroun. Z á p i s č. 04/2016

Komise zdravotnictví a sociálních věcí Rady města Beroun. Z á p i s č. 04/2016 Komise zdravotnictví a sociálních věcí Rady města Beroun Z á p i s č. 04/2016 z jednání komise zdravotnictví a sociálních věcí konané dne 13. 10. 2016 od 14.30 hod. v budově MěÚ Beroun, Pod Kaplankou 21,

Více

Bc. D. Kotalová, V. Kouba, Z. Křišťanová, E. Reifová, S. Přáda,

Bc. D. Kotalová, V. Kouba, Z. Křišťanová, E. Reifová, S. Přáda, Z Á P I S z 6. jednání komise sociálních služeb a bydlení konané dne 21. 6. 2016 (upravená verze, určená ke zveřejnění na webových stránkách Města Štětí) Přítomni: Nepřítomny: Zapisovatelka: Hosté: Bc.

Více

Bc. D. Kotalová, V. Kouba, K. Kováčová, E. Reifová. Ing. J. Ryšánková, P. Hoznedl, S. Přáda, M. Stráníková. Mgr. P. Lípová, M.

Bc. D. Kotalová, V. Kouba, K. Kováčová, E. Reifová. Ing. J. Ryšánková, P. Hoznedl, S. Přáda, M. Stráníková. Mgr. P. Lípová, M. Z Á P I S z 2. jednání komise sociálních služeb a bydlení konané dne 9. 2. 2016 (upravená verze, určená ke zveřejnění na webových stránkách Města Štětí) Přítomni: Omluveni: Zapisovatelka: Hosté: Bc. D.

Více

Zápis z 10. zasedání Finančního výboru ZM. Zasedání řídil: JUDr. Karel Bubeník Zasedání zahájeno v 16.00 hodin, ukončeno v 18.00 hodin.

Zápis z 10. zasedání Finančního výboru ZM. Zasedání řídil: JUDr. Karel Bubeník Zasedání zahájeno v 16.00 hodin, ukončeno v 18.00 hodin. 1/6 ZM Přítomni: viz. presenční listina Omluveni: p. Vencovský Neomluveni: Hosté: Ing. Peterková, Mgr. Hluštík Zasedání řídil: JUDr. Karel Bubeník Zasedání zahájeno v 16.00 hodin, ukončeno v 18.00 hodin.

Více

K. Kováčová, Z. Křišťanová, E. Reifová, Ing. J. Ryšánková, V. Kouba,

K. Kováčová, Z. Křišťanová, E. Reifová, Ing. J. Ryšánková, V. Kouba, Z Á P I S z 9. jednání komise sociálních služeb a bydlení konané dne 11. 10. 2016 (upravená verze, určená ke zveřejnění na webových stránkách Města Štětí) Přítomni: Omluveni: Zapisovatelka: Hosté: K. Kováčová,

Více

Zápis ze zasedání výboru pro sociální politiku Zastupitelstva města Česká Lípa

Zápis ze zasedání výboru pro sociální politiku Zastupitelstva města Česká Lípa Česká Zastupitelstva města Česká 1/6 Přítomni: Mgr. Eva Stehlíková, pí. Libuše Horáková, Ing. Petr Máška, PaedDr. Jiřina Ledvinková p. Miloslav Václav, MUDr. Jana Jansová -Kalousová, JUDr. Jana Zejdová,

Více

Zápis č. 4 z jednání Komise pro sociální politiku a zdravotnictví rady městské části

Zápis č. 4 z jednání Komise pro sociální politiku a zdravotnictví rady městské části MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Komise pro sociální politiku a zdravotnictví RADY MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis č. 4 z jednání Komise pro sociální politiku a zdravotnictví rady městské části Datum jednání: 27. 5. 2015 Místo

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 726/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 665 ze dne 12.09.2016 Doporučení komise pro sociální politiku a zdravotnictví Rady městské části Praha 3 Rada městské části I.

Více

Zápis č. 7 z jednání Komise pro sociální politiku a zdravotnictví rady městské části

Zápis č. 7 z jednání Komise pro sociální politiku a zdravotnictví rady městské části MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Komise pro sociální politiku a zdravotnictví RADY MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis č. 7 z jednání Komise pro sociální politiku a zdravotnictví rady městské části Datum jednání: 21. 10. 2015 Místo

Více

Bc. D. Kotalová, V. Kouba, Z. Křišťanová, S. Přáda, E. Reifová, Ing. J. Ryšánková

Bc. D. Kotalová, V. Kouba, Z. Křišťanová, S. Přáda, E. Reifová, Ing. J. Ryšánková Z Á P I S z 1. jednání komise sociálních služeb a bydlení konané dne 10. 1. 2017 (upravená verze, určená ke zveřejnění na webových stránkách Města Štětí) Přítomni: Omluveni: Zapisovatelka: Hosté: Bc. D.

Více

MĚSTO CHEB VÝBOR PRO STRATEGICKÝ ROZVOJ, VÝSTAVBU, ÚZEMNÍ PLÁN ZASTUPITELSTVA MĚSTA CHEBU

MĚSTO CHEB VÝBOR PRO STRATEGICKÝ ROZVOJ, VÝSTAVBU, ÚZEMNÍ PLÁN ZASTUPITELSTVA MĚSTA CHEBU ČÍSLO JEDNACÍ V CHEBU DNE MUCH 8747/2017 25. 1. 2017 Zápis a usnesení z 15. schůze Výboru pro strategický rozvoj, výstavbu, územní plán Zastupitelstva města Chebu Datum a hodina zahájení jednání: 25. 1.

Více

Zápis z 29. zasedání Finančního výboru ZM

Zápis z 29. zasedání Finančního výboru ZM 1/8 ZM Přítomni: viz. presenční listina Omluveni: p. Rychtaříková, p. Šimoník Neomluveni: Hosté: p. Nebřenská Zasedání řídi: JUDr. Karel Bubeník Zasedání zahájeno v 16.00 hodin, ukončeno v 17.00 hodin.

Více

Z Á P I S z 9. jednání komise sociálních služeb a bydlení konané dne

Z Á P I S z 9. jednání komise sociálních služeb a bydlení konané dne Z Á P I S z 9. jednání komise sociálních služeb a bydlení konané dne 9. 10. 2018 Přítomni: Omluveni: Zapisovatelka: Hosté: E. Reifová, Bc. D. Kotalová, V. Kouba, Z. Křišťanová, K. Kováčová, Ing. J. Ryšánková

Více

MĚSTO CHEB KONTROLNÍ VÝBOR ZASTUPITELSTVA MĚSTA CHEBU

MĚSTO CHEB KONTROLNÍ VÝBOR ZASTUPITELSTVA MĚSTA CHEBU ČÍSLO JEDNACÍ V CHEBU DNE MUCH 48835/2015 01.06.2015 Zápis a usnesení z 6. jednání kontrolního výboru Zastupitelstva města Chebu Datum a hodina zahájení jednání: 1.6.2015 v 15:30 hod. Místo konání jednání:

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 479/2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 445 ze dne 19.07.2017 Doporučení komise pro sociální politiku a zdravotnictví Rady městské části Praha 3 z 19.6.2017 Rada městské

Více

ZÁPIS ZE SCHŮZE RADY MĚSTA ČELÁKOVIC č. 7/2015 konané dne 30. března 2015

ZÁPIS ZE SCHŮZE RADY MĚSTA ČELÁKOVIC č. 7/2015 konané dne 30. března 2015 ZÁPIS ZE SCHŮZE RADY MĚSTA ČELÁKOVIC č. 7/2015 konané dne 30. března 2015 Přítomni: Ing. Miloš Choura, Ing. Miroslav Opa, Ph.D., Ing. Josef Pátek, Ing. Miloš Sekyra, Mgr. Marek Skalický, Ing. Petr Studnička

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 527/2017

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 527/2017 č.j.: 527/2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 512 ze dne 09.08.2017 Uzavření Smlouvy o nájmu bytu v Domě s pečovatelskou službou Rada městské části I. b e r e n a v ě d o m

Více

MĚSTO CHEB KONTROLNÍ VÝBOR ZASTUPITELSTVA MĚSTA CHEBU

MĚSTO CHEB KONTROLNÍ VÝBOR ZASTUPITELSTVA MĚSTA CHEBU ČÍSLO JEDNACÍ V CHEBU DNE MUCH 39737/2015 05.05.2015 Zápis a usnesení z 5. jednání kontrolního výboru Zastupitelstva města Chebu Datum a hodina zahájení jednání: 5.5.2015 v 15:33 hod. Místo konání jednání:

Více

Z Á P I S z 8. jednání komise sociálních služeb a bydlení konané dne

Z Á P I S z 8. jednání komise sociálních služeb a bydlení konané dne Z Á P I S z 8. jednání komise sociálních služeb a bydlení konané dne 6. 9. 2018 Přítomni: E. Reifová, Bc. D. Kotalová, V. Kouba, Z. Křišťanová, S. Přáda, Ing. J. Ryšánková Omluveni: K. Kováčová Zapisovatelka:

Více

Přítomni: Ing. Louda, Mgr. Orel, MUDr. Kulich, Mgr. Rosůlek, PaedDr. Štoček. Omluveni: Ing. Kubánek, Bc. Omastová. Rada po projednání:

Přítomni: Ing. Louda, Mgr. Orel, MUDr. Kulich, Mgr. Rosůlek, PaedDr. Štoček. Omluveni: Ing. Kubánek, Bc. Omastová. Rada po projednání: z 97. zasedání Rady města Nový Bydžov konaného dne 28. ledna 2010 od 12:30 hodin v malé zasedací místnosti Městského úřadu Nový Bydžov ----------- Přítomni: Ing. Louda, Mgr. Orel, MUDr. Kulich, Mgr. Rosůlek,

Více

Zápis č. 7 z Komise bytové konané dne 27. srpna 2018

Zápis č. 7 z Komise bytové konané dne 27. srpna 2018 Zápis č. 7 z Komise bytové konané dne 27. srpna 2018 Přítomni: Iva Havlátová, Mgr. Michal Kudláček, Eduard Seidl, Lenka Knechtová, Michala Dvořáková Nepřítomni: Lukáš Iwkovicz, Milena Ševčíková, Květa

Více

Zápis č. 2 z jednání Komise sociální a zdravotní rady městské části

Zápis č. 2 z jednání Komise sociální a zdravotní rady městské části MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Sociální a zdravotní komise RADY MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis č. 2 z jednání Komise sociální a zdravotní rady městské části Datum jednání: 5. 6. 2014 Místo jednání: Seifertova 51, místnost

Více

Zápis č. 16 z jednání Komise pro bytové a nebytové prostory Rady městské části

Zápis č. 16 z jednání Komise pro bytové a nebytové prostory Rady městské části MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 KOMISE PRO BYTOVÉ A NEBYTOVÉ PROSTORY RADY MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis č. 16 z jednání Komise pro bytové a nebytové prostory Rady městské části Datum jednání: 04. 08. 2014 Místo jednání: kancelář

Více

E. Reifová, Bc. D. Kotalová, V. Kouba, Z. Křišťanová, S. Přáda,

E. Reifová, Bc. D. Kotalová, V. Kouba, Z. Křišťanová, S. Přáda, Z Á P I S z 7. jednání komise sociálních služeb a bydlení konané dne 7. 8. 2018 (upravená verze, určená ke zveřejnění na webových stránkách Města Štětí) Přítomni: E. Reifová, Bc. D. Kotalová, V. Kouba,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 862 ze dne Uzavření Smlouvy o nájmu bytu v Domě s pečovatelskou službou

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 862 ze dne Uzavření Smlouvy o nájmu bytu v Domě s pečovatelskou službou č.j.: 928/2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 862 ze dne 11.12.2017 Uzavření Smlouvy o nájmu bytu v Domě s pečovatelskou službou Rada městské části I. b e r e n a v ě d o m

Více

Zápis. z 11. schůze Rady města Český Brod konané dne 10.4.2003 v kanceláři tajemníka MěÚ.

Zápis. z 11. schůze Rady města Český Brod konané dne 10.4.2003 v kanceláři tajemníka MěÚ. Zápis z 11. schůze Rady města Český Brod konané dne 10.4.2003 v kanceláři tajemníka MěÚ. Přítomni: p. Fischer, p. Jeník, MUDr. Blažek, Bc. Nekolný p. Brom - tajemník MěÚ Hosté: JUDr. Marková, Omluveni:

Více

MĚSTO CHEB VÝBOR FINANČNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA CHEBU

MĚSTO CHEB VÝBOR FINANČNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA CHEBU ČÍSLO JEDNACÍ V CHEBU DNE MUCH 77094/2016 19.10.2016 Zápis a usnesení z 19. schůze výboru finančního. Datum a hodina zahájení jednání: 18.10.2016 15:00 hod. Místo konání jednání: zasedací místnost číslo

Více

Z Á P I S č. 8/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne

Z Á P I S č. 8/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne Z Á P I S č. 8/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 30. 10. 2012 Přítomní: Ing. Karel Souček - předseda, Zdenek Krutek, Ing.arch. Petruška Dokládalová, Bohumila Malásková, Jarmila Hořejšová,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 324 ze dne 03.06.2019 Doporučení Komise pro sociální politiku Rady městské části Praha 3 ze dne 20. 5. 2019 Rada městské části I. b e r e n a

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 970/2016

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 970/2016 č.j.: 970/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 895 ze dne 06.12.2016 Uzavření Smlouvy o nájmu bytu v Domě s pečovatelskou službou Rada městské části I. b e r e n a v ě d o m

Více

U S N E S E N Í. 25. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne 30. října 2007 ve h v zasedací místnosti MěÚ v Krnově

U S N E S E N Í. 25. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne 30. října 2007 ve h v zasedací místnosti MěÚ v Krnově Rada města KRNOVA SS 025/07/Če U S N E S E N Í 25. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne 30. října 2007 ve 13.00 h v zasedací místnosti MěÚ v Krnově čís. usn. 659/25 677/25 Rozdělovník - členové

Více

Ing. J. Ryšánková, Bc. D. Kotalová, V. Kouba, E. Reifová, M. Stráníková, S. Přáda

Ing. J. Ryšánková, Bc. D. Kotalová, V. Kouba, E. Reifová, M. Stráníková, S. Přáda Z Á P I S z 10. jednání komise sociálních služeb a bydlení konané dne 3. 11. 2015 (upravená verze, určená ke zveřejnění na webových stránkách Města Štětí) Přítomni: Omluveni: Ing. J. Ryšánková, Bc. D.

Více

Z Á P I S. schůze číslo 21/2019 Rady města Rokytnice v Orlických horách

Z Á P I S. schůze číslo 21/2019 Rady města Rokytnice v Orlických horách Město Rokytnice v Orlických horách náměstí Jindřicha Šimka 3, 517 61 Rokytnice v Orlických horách 1 tel.č.: 494 379 021 e-mail: podatelna@mu.rokytnice.cz Z Á P I S schůze číslo 21/2019 Rady města Rokytnice

Více

Bc. D. Kotalová, V. Kouba, K. Kováčová, Z. Křišťanová, S. Přáda,

Bc. D. Kotalová, V. Kouba, K. Kováčová, Z. Křišťanová, S. Přáda, Z Á P I S z 2. jednání komise sociálních služeb a bydlení konané dne 7. 2. 2017 (upravená verze, určená ke zveřejnění na webových stránkách Města Štětí) Přítomni: Omluveni: Zapisovatelka: Hosté: Bc. D.

Více

ZÁPIS ze zasedání Komise sociální a bytová dne

ZÁPIS ze zasedání Komise sociální a bytová dne ZÁPIS ze zasedání Komise sociální a bytová dne 23.09.2015 Celkový počet členů komise: 17 Přítomno dle prezenční listiny:14 Hosté: Klára Vlková Omluveni: p. Červinková, Mgr. Kotrmanová, Mgr. Rakoušová Komise

Více

Zápis č. 5 z Komise bytové konané dne 19. června 2017

Zápis č. 5 z Komise bytové konané dne 19. června 2017 Zápis č. 5 z Komise bytové konané dne 19. června 2017 Přítomni: Iva Havlátová, Eduard Seidl, Michala Dvořáková, Milena Ševčíková, Lukáš Iwkovicz, Mgr. Michal Kudláček Nepřítomni: Mgr. Marie Permedlová,

Více

Z Á P I S z 2. jednání komise sociálních služeb a bydlení konané dne

Z Á P I S z 2. jednání komise sociálních služeb a bydlení konané dne Z Á P I S z 2. jednání komise sociálních služeb a bydlení konané dne 12. 2. 2019 Přítomni: Omluveni: Zapisovatelka: Hosté: E. Reifová, Ing. J. Ryšánková, Bc. D. Kotalová, A. Vovčuková, E. Košecová, Ing.

Více

Zápis. Z 83. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 28.4.2014 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107

Zápis. Z 83. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 28.4.2014 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Zápis Z 83. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 28.4.2014 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Přítomni: Členové rady Hosté Marek Košut Lukáš Frýdek Eva Gréeová Martin Hřebačka

Více

ZÁPIS ZE 46. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA BOCHOV DNE PROGRAM USNESENÍ ZE 46. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA BOCHOV ZE DNE Rada města Bochov 46/2013

ZÁPIS ZE 46. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA BOCHOV DNE PROGRAM USNESENÍ ZE 46. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA BOCHOV ZE DNE Rada města Bochov 46/2013 Rada města Bochov 46/2013 ZÁPIS ZE 46. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA BOCHOV DNE 9.12.2013 Přítomni : p. M. Egert, p. L. Chalupný, p. R. Kajzar, p. J. Ruth, p. O. Veselý Omluven : XXX Ověřovatel zápisu : p L. Chalupný

Více

Komise zdravotnictví a sociálních věcí Rady města Beroun. Z á p i s č. 01/2017

Komise zdravotnictví a sociálních věcí Rady města Beroun. Z á p i s č. 01/2017 Komise zdravotnictví a sociálních věcí Rady města Beroun Z á p i s č. 01/2017 z jednání komise zdravotnictví a sociálních věcí, konané dne 23. 1. 2017 od 15.00 hod. v prostorách Klubu důchodců Beroun,

Více

Zápis č. 4 z Komise bytové konané dne 10. dubna 2019

Zápis č. 4 z Komise bytové konané dne 10. dubna 2019 Zápis č. 4 z Komise bytové konané dne 10. dubna 2019 Přítomni: Lenka Knechtová, Iva Havlátová, Mgr. Michal Kudláček, Michala Dvořáková, Milena Ševčíková, Jan Láska Nepřítomni, omluveni: Eduard Seidl Hosté:

Více

R A D A M Ě S T A N E J D K U

R A D A M Ě S T A N E J D K U ZÁPIS USNESENÍ 31. SRPNA 2010 R A D A M Ě S T A N E J D K U 120. SCHŮZE Přítomni: Ing. Benda, p. Schwarzová, p. Kaššák, p. Šoustalová, Bc. Oberreiter tajemník MěÚ Omluveni: p. Drobná, Hosté: 0 RM schvaluje

Více

ZÁPIS ZE SCHŮZE RADY MĚSTA ČELÁKOVIC č. 14/2019 konané dne 9. července 2019

ZÁPIS ZE SCHŮZE RADY MĚSTA ČELÁKOVIC č. 14/2019 konané dne 9. července 2019 ZÁPIS ZE SCHŮZE RADY MĚSTA ČELÁKOVIC č. 14/2019 konané dne 9. července 2019 Přítomni: Bc. Ondřej Holzman, Ing. Miroslav Opa, Ph.D., Nikola Ottl, Ing. Josef Pátek, Mgr. Marek Skalický, Jarmila Volfová Omluveni:

Více

Zápis č. 1/2019 z 1. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty

Zápis č. 1/2019 z 1. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty Zápis č. 1/2019 z 1. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty ze dne 23. 1. 2019 s místem konání Na Košince 502/1 v zasedací místnosti v přízemí budovy od 16.00 h Přítomni: dle prezenční listiny Tajemnice:

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č. 378 ze dne Uzavření Smlouvy o nájmu bytu v Domě s pečovatelskou službou

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č. 378 ze dne Uzavření Smlouvy o nájmu bytu v Domě s pečovatelskou službou MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 378 ze dne 04.06.2018 Uzavření Smlouvy o nájmu bytu v Domě s pečovatelskou službou Rada městské části I. b e r e n a v ě d o m í II. III. 1. doporučení

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 457 ze dne 17.07.2019 Doporučení Komise pro sociální politiku Rady městské části Praha 3 ze dne 17. 6. 2019 Rada městské části I. b e r e n a

Více

99. SCHŮZE. B. Změna odpisového plánu. termín: ihned zodpovídá: OE C. Rozpočtová opatření

99. SCHŮZE. B. Změna odpisového plánu. termín: ihned zodpovídá: OE C. Rozpočtová opatření ZÁPIS USNESENÍ 1. PROSINCE 2009 R A D A MĚSTA NEJDKU 99. SCHŮZE Přítomni: Ing. Benda, p. Kaššák, p. Drobná, p. Schwarzová, p. Šoustalová, Bc. Kočanová v zastoupení tajemníka MěÚ Omluveni: 0 Hosté: 0 Pozn.:

Více

Zápis ze 17. zasedání Finančního výboru ZM. p.peterková, p.weiss, p.veindlová,p.žižková, p.mištíková

Zápis ze 17. zasedání Finančního výboru ZM. p.peterková, p.weiss, p.veindlová,p.žižková, p.mištíková Zastupitelstva města, které se konalo 1/10 Zápis ze 17. zasedání Finančního výboru ZM Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Hosté: viz. presenční listina p. Horáková, p. Šimoník p.peterková, p.weiss, p.veindlová,p.žižková,

Více

Hosté: Petra Elblová Omluveni: Program:

Hosté: Petra Elblová Omluveni: Program: ZÁPIS ZE SCHŮZE VÝBORU DSO BRUNTÁLSKO V BRUNTÁLE SÍDLO MASHJ DNE 24.11. 2016 ve 12: 00 HOD. Místo: MASHJ, náměstí Míru Bruntál Přítomni: Květa Kubíčková, Libor Unverdorben, Jan Božovský Hosté: Petra Elblová

Více

ZÁPIS Č. 1 Z JEDNÁNÍ VÝBORU PRO DOTAČNÍ POLITIKU ZMČ PRAHA 3 (dále také Výbor, nebo DV)

ZÁPIS Č. 1 Z JEDNÁNÍ VÝBORU PRO DOTAČNÍ POLITIKU ZMČ PRAHA 3 (dále také Výbor, nebo DV) ZÁPIS Č. 1 Z JEDNÁNÍ VÝBORU PRO DOTAČNÍ POLITIKU ZMČ PRAHA 3 (dále také Výbor, nebo DV) Datum jednání: 19. 2. 2019 Místo jednání: zasedací místnost č. 218, Havlíčkovo nám. 9, Praha 3 Začátek jednání: Konec

Více

MĚSTO TŘEBOŇ. Zápis č. 14/2012. z jednání finančního výboru

MĚSTO TŘEBOŇ. Zápis č. 14/2012. z jednání finančního výboru MĚSTO TŘEBOŇ Zápis č. 14/2012 z jednání finančního výboru konaného dne: 10. 5. 2012 místo: MěÚ Třeboň, zasedací místnost 1. poschodí čas zahájení jednání: 17:00 h Seznam členů FV: Hosté: Ing. Jiří Vopátek,

Více

Z Á P I S z 3. jednání komise sociálních služeb a bydlení konané dne

Z Á P I S z 3. jednání komise sociálních služeb a bydlení konané dne Z Á P I S z 3. jednání komise sociálních služeb a bydlení konané dne 12. 3. 2019 Přítomni: Omluveni: Zapisovatelka: Hosté: Bc. M. Kubánková, E. Reifová, A. Vovčuková, E. Košecová, Ing. V. Nolč, V. Kouba,

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 917/2016

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 917/2016 č.j.: 917/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 846 ze dne 16.11.2016 Uzavření Smlouvy o nájmu bytu v Domě s pečovatelskou službou Rada městské části I. b e r e n a v ě d o m

Více

Zápis č. 6. z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova. ze dne

Zápis č. 6. z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova. ze dne Zápis č. 6 z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova ze dne 20. 7. 2015 Přítomni: Nepřítomni: Pavel Košutek Mgr. Bc. Věra Václavíčková Ing. Michal Majer Mgr. Petr Kouba Mgr. Přemysl

Více

78. SCHŮZE. A. Smlouva o pronájmu kopírovacího stroje. Termín: ihned Zodpovídá: tajemník 5-0-0. B. Nájemní smlouva na kulturní dům v Nejdku

78. SCHŮZE. A. Smlouva o pronájmu kopírovacího stroje. Termín: ihned Zodpovídá: tajemník 5-0-0. B. Nájemní smlouva na kulturní dům v Nejdku ZÁPIS USNESENÍ 14. DUBNA 2009 R A D A MĚSTA NEJDKU 78. SCHŮZE Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodů dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 664/2016

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 664/2016 č.j.: 664/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 605 ze dne 31.08.2016 Uzavření Smlouvy o nájmu bytu v Domě s pečovatelskou službou Rada městské části I. b e r e n a v ě d o m

Více

Zápis č. 2 z jednání Komise sociální a zdravotní rady městské části

Zápis č. 2 z jednání Komise sociální a zdravotní rady městské části MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Sociální a zdravotní komise RADY MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis č. 2 z jednání Komise sociální a zdravotní rady městské části Datum jednání: 3. 4. 2013 Místo jednání: Seifertova 51, místnost

Více

Z Á P I S. 27. jednání Výboru pro sociální a bytovou politiku, bezdomovectví a protidrogovou problematiku (dále jen VSBBP )

Z Á P I S. 27. jednání Výboru pro sociální a bytovou politiku, bezdomovectví a protidrogovou problematiku (dále jen VSBBP ) Z Á P I S 27. jednání Výboru pro sociální a bytovou politiku, bezdomovectví a protidrogovou problematiku (dále jen VSBBP ) dne 13.11.2017 od 16:00 hodin v zasedací místnosti č. 201, 2. patro Vodičkova

Více

Zápis č. 6 z jednání Komise pro sociální politiku rady městské části

Zápis č. 6 z jednání Komise pro sociální politiku rady městské části MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Komise pro sociální politiku RADY MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis č. 6 z jednání Komise pro sociální politiku rady městské části Datum jednání: 17. 6. 2019 Místo jednání: Budova Integračního centra

Více

Zápis č. 12. z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova. ze dne

Zápis č. 12. z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova. ze dne Zápis č. 12 z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova ze dne 7. 3. 2016 Přítomni: Nepřítomni: Mgr. Přemysl Dvorský, Ph.D. Mgr. Petr Kouba Mgr. Ivana Grigárková Mgr. Bc. Věra Václavíčková

Více

Z Á P I S. schůze číslo 17/2019 Rady města Rokytnice v Orlických horách

Z Á P I S. schůze číslo 17/2019 Rady města Rokytnice v Orlických horách Město Rokytnice v Orlických horách náměstí Jindřicha Šimka 3, 517 61 Rokytnice v Orlických horách 1 tel.č.: 494 379 021 e-mail: podatelna@mu.rokytnice.cz Z Á P I S schůze číslo 17/2019 Rady města Rokytnice

Více

R A D A M Ě S T A N E J D K U

R A D A M Ě S T A N E J D K U ZÁPIS USNESENÍ 30. ČERVNA 2010 R A D A M Ě S T A N E J D K U 116. SCHŮZE Přítomni: Ing. Benda, p. Schwarzová, p. Šoustalová, Bc. Oberreiter tajemník MěÚ Omluveni: p. Drobná, p. Kaššák Hosté: 0 RM schvaluje

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Pro schůzi Rady městské části. č.j.: 795/2012. č. 712 ze dne Podněty komise sociální a zdravotní

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Pro schůzi Rady městské části. č.j.: 795/2012. č. 712 ze dne Podněty komise sociální a zdravotní č.j.: 795/2012 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Pro schůzi Rady městské části U S N E S E N Í č. 712 ze dne 28.11.2012 Podněty komise sociální a zdravotní Rada městské části I. b e r e n a v ě d o m í II. 1. zápis

Více

Z á p i s. členové výboru (viz. prezenční listina) viz. prezenční listina. Program jednání:

Z á p i s. členové výboru (viz. prezenční listina) viz. prezenční listina. Program jednání: Z á p i s z 4. jednání výboru pro životní prostředí a zemědělství Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 29. 5. 2013 od 14,00 hodin RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové, zasedací místnost

Více

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy. Výbor pro evropské fondy ZHMP

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy. Výbor pro evropské fondy ZHMP HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy Výbor pro evropské fondy ZHMP ZÁPIS z 13. jednání Výboru pro evropské fondy ZHMP konaného dne. 7. 9. 2017 v 15:00 hod. Velký salonek, 1. patro, místnost

Více

Z á p i s. ze schůze Rady města Beroun konané dne v radní místnosti budovy radnice.

Z á p i s. ze schůze Rady města Beroun konané dne v radní místnosti budovy radnice. Č. 42 Z á p i s ze schůze Rady města Beroun konané dne 27. 4. 2016 v radní místnosti budovy radnice. Přítomni: Mgr. Kůs Ivan, starosta města Ing. Mišina Michal, místostarosta města Mgr. Chlumská Eva Ing.

Více

Zápis z 2. jednání Bezpečnostní rady ORP Sokolov konané dne

Zápis z 2. jednání Bezpečnostní rady ORP Sokolov konané dne Bezpečnostní rada ORP Sokolov Věc: BR/2/2011-13 Zápis z jednání BR Datum: 19.12.2011 Místo: Sokolov Určeno: členové BR ORP Sokolov Zapsal: Kamila Fridrichová Výtisk číslo: 1 Počet listů: 4 Přílohy: 2/3

Více

TOTO JE UPRAVENÁ VERZE DOKUMENTU Z DŮVODU DODRŢENÍ PŘIMĚŘENOSTI ROZSAHU ZVEŘEJŇOVANÝCH OSOBNÍCH ÚDAJŮ (DLE ZÁKONA O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ)

TOTO JE UPRAVENÁ VERZE DOKUMENTU Z DŮVODU DODRŢENÍ PŘIMĚŘENOSTI ROZSAHU ZVEŘEJŇOVANÝCH OSOBNÍCH ÚDAJŮ (DLE ZÁKONA O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ) Č.j. MUCH 765/2012 TOTO JE UPRAVENÁ VERZE DOKUMENTU Z DŮVODU DODRŢENÍ PŘIMĚŘENOSTI ROZSAHU ZVEŘEJŇOVANÝCH OSOBNÍCH ÚDAJŮ (DLE ZÁKONA O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ) P ř e h l e d u s n e s e n í z 1. schůze

Více

Z á p i s. jednomyslně byl schválen program 7. jednání Výboru sociálního Zastupitelstva Královéhradeckého kraje

Z á p i s. jednomyslně byl schválen program 7. jednání Výboru sociálního Zastupitelstva Královéhradeckého kraje Z á p i s ze 7. jednání Výboru sociálního Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 15. 09. 2009 od 14 hod. Domov sociálních služeb Skřivany, Tovární 1, Skřivany Přítomni: Omluveni: Dle prezenční

Více

Zápis z 30. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne v hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107

Zápis z 30. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne v hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Zápis z 30. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 29.12.2011 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Přítomni: Členové rady Marek Košut Jaroslav Kučera Pavel Šrámek Hosté Omluveni

Více

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 1 konané dne 11. ledna 2012

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 1 konané dne 11. ledna 2012 Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 1 konané dne 11. ledna 2012 Přítomni: Ing. Kroužecký, Mgr. Morava, Mgr. Mrzílková, Ing. Kocourek, Ing. Dominik, Ing. Hrodek, p. Šenkýř Jednání rady města bylo přítomno

Více

Zápis č. 10. z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova. ze dne

Zápis č. 10. z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova. ze dne Zápis č. 10 z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova ze dne 11. 1. 2016 Přítomni: Nepřítomni: Ing. Michal Majer Mgr. Přemysl Dvorský, Ph.D. Mgr. Petr Kouba Mgr. Ivana Grigárková

Více

Zápis č. 1/2019 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova

Zápis č. 1/2019 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova Materiál číslo: 11 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 30.01.2019 Předkládá Ing. Čermáková Libuše - předsedkyně výboru Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu s ohledem na ochranu

Více

Zápis č. 5 z jednání Sociální a zdravotní komise Rady městské části

Zápis č. 5 z jednání Sociální a zdravotní komise Rady městské části MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Sociální a zdravotní komise RADY MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis č. 5 z jednání Sociální a zdravotní komise Rady městské části Datum jednání: 20. 11. 2012 Místo jednání: Seifertova 51, OSV, kancelář

Více

2/2012. I. Úvodní ustanovení

2/2012. I. Úvodní ustanovení MĚSTO CHEB 2/2012 Pravidla pro pronajímání bytů v domech s pečovatelskou službou v Chebu, Dřevařská 13, Lesní 33, Kamenná 40 Rada města Chebu dne 12. ledna 2012 usnesením č. RM 11/1/2012 schválila tato

Více

Usnesení z 5. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2014 konaného dne 7. 4. 2014, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Kyselce.

Usnesení z 5. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2014 konaného dne 7. 4. 2014, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Kyselce. Obec Kyselka tel., fax 353941127, 353941289 Zastupitelstvo obce Kyselka e-mail: starosta@obeckyselka.cz 362 72 Kyselka http://www.obeckyselka.cz IČO: 00254762 Č. j. 79/2014 Usnesení z 5. zasedání Zastupitelstva

Více

ZÁPIS Z 5. JEDNÁNÍ Kontrolního výboru Zastupitelstva města Karlovy Vary

ZÁPIS Z 5. JEDNÁNÍ Kontrolního výboru Zastupitelstva města Karlovy Vary ZÁPIS Z 5. JEDNÁNÍ Kontrolního výboru Zastupitelstva města Karlovy Vary Dne 18.května 2017 se uskutečnilo jednání Kontrolního výboru zřízeného zastupitelstvem města Karlovy Vary. Místo jednání: Doba jednání:

Více

ZÁPIS ze zasedání Komise sociální a bytová dne

ZÁPIS ze zasedání Komise sociální a bytová dne ZÁPIS ze zasedání Komise sociální a bytová dne 11.03.2015 Celkový počet členů komise: 17 Přítomno dle prezenční listiny: 16 Hosté: 0 Omluveni: Mgr. Jana Kotrmanová, Klára Vlková (host) Komise je usnášeníschopná.

Více

Omluveni: Ing. Vlasák - místostarosta

Omluveni: Ing. Vlasák - místostarosta - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění Z á p i s z 20. jednání Rady města

Více