Zápis z 26. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z 26. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne"

Transkript

1 Statutární město Brno Městská část Brno-Žebětín Zastupitelstvo městské části Brno-Žebětín Zápis z 26. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne Přítomni: Omluven: Ověřovatelé zápisu: Zapisovatelka: dle prezenční listiny p. doc. RNDr. František Vižďa, Ph.D. p. Petr Bauer, p. Petr Jelínek Mgr. Tereza Manhalterová Starosta zahájil jednání, stanovil zapisovatelku a ověřovatele zápisu. Hlasování o ověřovatelích jednomyslně schváleno. Program dle svolání: 1/26 Návrh na schválení Dodatku č. 1 k Smlouvě o poskytnutí dotace z rozpočtu Jihomoravského kraje č /16/OKH 2/26 Návrh na doporučení svěření pozemků p. č. 2174/2, p. č. 2135/11 a p. č. 2135/3, vše k. ú. Žebětín do správy MČ Brno-Žebětín 3/26 Návrh na doporučení pronájmu pozemku p. č. 218 k. ú. Žebětín, popř. jeho svěření do správy MČ Brno-Žebětín 4/26 Návrh na doporučení schválení obecně závazné vyhlášky SMB č. x/2017, kterou se mění a doplňuje obecně závazná vyhláška SMB č. 20/2001, kterou se vydává Statut města Brna, ve znění pozdějších vyhlášek 5/26 Návrh obecně závazné vyhlášky SMB o pravidlech pro pohyb psů 6/26 Rozpočtové opatření 12/2016 v aktualizovaném znění 7/26 Návrh na schválení žádosti subjektů o poskytnutí dotace na rok /26 Návrh na schválení odpisového plánu MŠ Žabka na rok /26 Návrh na schválení odpisového plánu ZŠ Brno, Otevřená 20a na rok /26 Návrh rozpočtu MČ Brno-Žebětín na rok 2017 včetně rozpočtu peněž. fondů, rozpočtu kapitálových výdajů 11/26 Dodatek č. 1 k Organizačnímu řádu 12/26 Termíny uzávěrek občasníku Žebětín žije v roce 2017: , , , , , , ,18.09., , /26 Změna ve složení výborů 14/26 Zpráva předsedy Finančního výboru o činnosti (ústní) 15/26 Zpráva předsedy Kontrolního výboru o činnosti (ústní) Starosta předložil návrh na doplnění programu o tři body:

2 16/26 Návrh na doporučení schválení obecně závazné vyhlášky SMB č. x, kterou se stanoví spádové obvody mateřských škol a obecně závazné vyhlášky SMB č. x, kterou se stanoví spádové obvody základních škol 17/26 Návrh na schválení smlouvy o poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu MČ Brno- Žebětín na rok 2016 včetně návrhu na revokaci usnesení č. Z7/16, bodu 2/16, 2. odrážky, týkající se pouze smlouvy o poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu městské části se spolkem Sportovní mateřské centrum Kroužky, o. s. 18/26 Návrh na napravení chyby v Zápise ze 4. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne , a to v bodě 04/04 Program byl jednomyslně schválen po doplnění tří bodů. Kontrola úkolů: 1/25 úkol splněn, vyřadit ze sledování 2/25 úkol splněn, vyřadit ze sledování 3/25 úkol trvá 4/25 úkol trvá 5/25 úkol trvá Starosta přivítal na jednání ZMČ JUDr. Klímovou, vedoucí Správního odboru. K jednotlivým bodům jednání dle programu: 1/26 Návrh na schválení Dodatku č. 1 k Smlouvě o poskytnutí dotace z rozpočtu Jihomoravského kraje č /16/OKH Zastupitelstvo MČ Brno-Žebětín schvaluje Dodatek č. 1 k Smlouvě o poskytnutí dotace z rozpočtu Jihomoravského kraje č /16/OKH (jednomyslně). 2/26 Návrh na doporučení svěření pozemků p. č. 2174/2, p. č. 2135/11 a p. č. 2135/3, vše k. ú. Žebětín do správy MČ Brno-Žebětín P. Kozel navrhl zvážit odstranění brány z bezpečnostních důvodů. Zastupitelstvo MČ Brno-Žebětín doporučuje svěření pozemků p. č. 2174/2, p. č. 2135/11 a p. č. 2135/3, vše k. ú. Žebětín do správy MČ Brno-Žebětín (jednomyslně). 3/26 Návrh na doporučení pronájmu pozemku p. č. 218 k. ú. Žebětín, popř. jeho svěření do správy MČ Brno-Žebětín

3 Zastupitelstvo MČ Brno-Žebětín doporučuje pronájem pozemku p. č. 218 k. ú. Žebětín (jednomyslně). Zastupitelstvo MČ Brno-Žebětín doporučuje svěření pozemku p. č. 218 k. ú. Žebětín do správy MČ Brno-Žebětín (jednomyslně). 4/26 Návrh na doporučení schválení obecně závazné vyhlášky SMB č. x/2017, kterou se mění a doplňuje obecně závazná vyhláška SMB č. 20/2001, kterou se vzdává Statut města Brna, ve znění pozdějších vyhlášek Zastupitelstvo MČ Žebětín doporučuje ke schválení obecně závaznou vyhlášku SMB č. x/2017, kterou se mění a doplňuje obecně závazná vyhláška SMB č. 20/2001, kterou se vydává Statut města Brna, ve znění pozdějších vyhlášek (jednomyslně). 5/26 Návrh obecně závazné vyhlášky SMB o pravidlech pro pohyb psů Zastupitelstvo MČ Brno-Žebětín doporučuje ke schválení vyhlášku Statutárního města Brna o pravidlech pro pohyb psů za předpokladu ponechání povinnosti vybavit psa na veřejném prostranství evidenční známkou, respektive známkou s kontaktem výcvikového centra u psů vodicích a asistenčních ve výcviku (jednomyslně). P. Bauer vznesl dotaz, kdy bude vyhláška závazná pro Žebětín. P. starosta vysvětlil schvalovací postup vyhlášky v orgánech města. P. Bauer navrhl, že pokud bude vyhláška schválená, bylo by dobré informovat občany o této vyhlášce informačním mailem. 6/26 Rozpočtové opatření č. 12/2016 v aktualizovaném znění P. starosta předal slovo p. Ing. Plešingerovi, ten vysvětlil, že se jedná o poslední rozpočtové opatření letošního roku. Je závěrečným narovnáním, rozdělením dotací, a také se v něm projevují náklady na ohňostroj. Potom předal slovo p. tajemnici. Ta uvedla, že v aktualizované verzi RO je zahrnuta investiční dotace na hasičské auto MVČR a investiční dotace na hasičské auto od JMK a očekávaný příspěvek ze SR na VPP. Zastupitelstvo MČ Brno-Žebětín schvaluje Rozpočtové opatření č. 12/2016 v aktualizovaném znění (jednomyslně). 7/26 Návrh na schválení žádostí subjektů o poskytnutí dotace na rok 2017 P. Ing. Plešinger vysvětlil, že skauti budou kvůli změně názvu žádat o poskytnutí dotace až po 1. lednu 2017.

4 Zastupitelstvo MČ Brno-Žebětín schvaluje poskytnutí neinvestičních finančních dotací z rozpočtu městské části subjektům a ve výši dle přílohy Tabulky žádostí na rok 2017 (jednomyslně). Zastupitelstvo MČ Brno-Žebětín schvaluje smlouvy o poskytnutí neinvestičních dotací z rozpočtu městské části subjektům uvedeným v Tabulce žadatelů (jednomyslně). 8/26 Návrh na schválení odpisového plánu MŠ Žabka na rok 2017 v předložené podobě Zastupitelstvo MČ Brno-Žebětín schvaluje odpisový plán MŠ Žabka na rok 2017 v předložené podobě (jednomyslně). 9/26 Návrh na schválení odpisového plánu ZŠ Brno, Otevřená 20a na rok 2017 Zastupitelstvo MČ Brno-Žebětín schvaluje odpisový plán ZŠ Brno, Otevřená 20a na rok 2017 v předložené podobě (jednomyslně). 10/26 Návrh rozpočtu MČ Brno-Žebětín na rok 2017 včetně rozpočtu peněžních fondů a rozpisu kapitálových výdajů Ing. Plešinger navrhl s odkazem na minulé jednání ke schválení. Zastupitelstvo MČ Brno-Žebětín schvaluje Rozpočet MČ Brno-Žebětín a zřízených PO (MŠ, ZŠ) na rok 2017 včetně rozpočtu peněžních fondů MČ a rozpisu kapitálových výdajů MČ (jednomyslně). 11/26 Dodatek č. 1 k Organizačnímu řádu Zastupitelstvo MČ Brno-Žebětín schvaluje Dodatek č. 1 k Organizačnímu řádu (jednomyslně). 12/26 Termíny uzávěrek občasníku Žebětín žije v roce 2017 Zastupitelstvo MČ Brno-Žebětín bere na vědomí termíny uzávěrek občasníku Žebětín žije v roce 2017 (jednomyslně).

5 13/26 Změna ve složení výborů Zastupitelstvo MČ Brno-Žebětín bere na vědomí rezignaci Anny Bučkové na funkci člena výboru školství a sociální péče k (jednomyslně). Zastupitelstvo MČ Brno-Žebětín bere na vědomí rezignaci Mgr. Anny Vítkové na funkci člena výboru kultury a tělovýchovy k (jednomyslně). Zastupitelstvo MČ Brno-Žebětín bere na vědomí ukončení členství Ludmily Krčálové ve výboru školství a sociální péče k (jednomyslně). Zastupitelstvo MČ Brno-Žebětín volí Dominika Levíčka členem výboru kultury a tělovýchovy k (jednomyslně). Zastupitelstvo MČ Brno-Žebětín volí Petra Bauera členem výboru školství a sociální péče k (jednomyslně). 14/26 Zpráva předsedy Finančního výboru o činnosti (ústní) Předseda Finančního výboru uvedl, že se scházeli nad pololetním rozpočtem, pololetním závěrečným rozpočtem a návrhem rozpočtu na nadcházející rok. Klasické body a středně závazné se řeší korespondenčně nebo potom přímo na Zastupitelstvu. Zastupitelstvo MČ Brno-Žebětín bere na vědomí zprávu předsedy Finančního výboru o činnosti (jednomyslně). 15/26 Zpráva předsedy Kontrolního výboru o činnosti (ústní) Předsedkyně Kontrolního výboru uvedla, že výbor funguje také korespondenčně. V Usnesení nejsou žádné nedostatky. Kontrolní výbor však narazil na nedostatek v usnesení č. 4/Z7 z roku 2015 a zápise, a to v bodě 04/04/Z7. Zastupitelstvo MČ Brno-Žebětín bere na vědomí zprávu předsedy Kontrolního výboru o činnosti (jednomyslně). 16/26 Návrh na doporučení schválení obecně závazné vyhlášky SMB č. x, kterou se stanoví spádové obvody mateřských škol a obecně závazné vyhlášky SMB č. x, kterou se stanoví spádové obvody základních škol Návrh usnesení je poněkud komplikovaný, neboť v návrhu vyhlášky jsou uvedeny ulice bez znalosti místních podmínek.

6 Zastupitelstvo MČ Brno-Žebětín doporučuje ke schválení obecně závaznou vyhlášku SMB č. x, kterou se stanoví spádové obvody mateřských škol s tím, že příloha v odst. 25. MČ Brno-Žebětín se mění a doplňuje: a) u ulice s názvem: Hvozdecká - vypouští se text: (po hranici městské části) doplňuje se textem: (od č. o. 23) Chudčická doplňuje se textem: (od č. o. 23) Chvalovka - doplňuje se textem : (od č. o. 14) Kamechy - doplňuje se textem : (od č. o. 22 sudá) Křepelčí - doplňuje se textem : (sudá č.) b) o názvy nově vzniklých ulic : Nad Cihelnou Remízky Říčanská (od č. o. 23) Sedlička Za hřbitovem c) a vypouští se tyto ulice: Stará dálnice U Křivé borovice Vejrostova Žebětínská Zastupitelstvo MČ Brno-Žebětín doporučuje ke schválení obecně závaznou vyhlášku SMB č. x, kterou se stanoví spádové obvody základních škol s tím, že se příloha v odst. 25. MČ Brno-Žebětín doplňuje o názvy nově vzniklých ulic: Nad Cihelnou Remízky Za hřbitovem 17/26 Návrh na schválení smlouvy o poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu MČ Brno- Žebětín na rok 2016 včetně návrhu na revokaci usnesení č. Z7/16, bodu 2/16, 2. odrážky, týkající se pouze smlouvy o poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu městské části se spolkem Sportovní mateřské centrum Kroužky, o. s. Starosta objasnil důvod předkládaného materiálu. Zastupitelstvo MČ Brno-Žebětín schvaluje smlouvu o poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu městské části se Sportovním mateřským centrem Kroužky, o. s. se sídlem Říčanská 970/23, Brno.

7 Zastupitelstvo MČ Brno-Žebětín revokuje usnesení č. Z7/16, bodu 2/16, 2. odrážky, týkající se pouze smlouvy o poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu městské části se spolkem Sportovní mateřské centrum Kroužky, o. s. Brno. 18/26 Návrh na napravení chyby v Zápise ze 4. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne , a to v bodě 04/04 Zastupitelstvu MČ Brno-Žebětín je známo a potvrzuje, že dne došlo ke schválení smlouvy o dílo se společností Igistav s.r.o., Tetčice, avšak toto nebylo zaznamenáno v Zápise ze 4. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne , a to v bodě 04/04, ani v Usnesení č.4/z7. Různé: Rozšíření infomailů: informace o možnosti se zaregistrovat v lednovém čísle občasníku Žebětín žije. Pravidelnější distribuce občasníku občasníku Žebětín žije. Termín dalšího jednání ZMČ je Ing. Vít Beran starosta MČ Brno-Žebětín Ověřovatelé zápisu p. Petr Bauer p. Petr Jelínek Zapisovatelka: Mgr. Tereza Manhalterová

Zápis z 10. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 23. září 2015

Zápis z 10. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 23. září 2015 Zápis z 10. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 23. září 2015 Přítomni: Omluveni: Ověřovatelé zápisu: Zapisovatelka: dle prezenční listiny p. Plešinger, p. Bauer, p. Kozel p. Purketová,

Více

Zápis z 19. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 18. května 2016

Zápis z 19. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 18. května 2016 Statutární město Brno Městská část Brno-Žebětín Zastupitelstvo městské části Brno-Žebětín Zápis z 19. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 18. května 2016 Přítomni: Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis z 34. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 11. listopadu 2013

Zápis z 34. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 11. listopadu 2013 Zápis z 34. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 11. listopadu 2013 Přítomni: Omluveni: Ověřovatelé zápisu: Zapisovatelka: dle prezenční listiny pp., Smejkal, Ing. Jiroušek, Kozel Jiří

Více

Zápis č. 24/Z6 z 24. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 17. prosince 2012

Zápis č. 24/Z6 z 24. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 17. prosince 2012 Zápis č. 24/Z6 z 24. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 17. prosince 2012 Přítomni: Omluveni: Ověřovatelé zápisu: Zapisovatelka: 10 zastupitelů Ing. Jiroušek, p. Jiří Roháč, Mgr. Alena

Více

Zápis č. 07/Z6 ze 7. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 9. května 2011

Zápis č. 07/Z6 ze 7. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 9. května 2011 Zápis č. 07/Z6 ze 7. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 9. května 2011 Přítomni: Omluven: Ověřovatelé zápisu: Zapisovatelka: 10 zastupitelů (Ing. Jiroušek přišel při projednávání bodu

Více

Zápis č. 13/Z6 z 13. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 14. listopadu 2011

Zápis č. 13/Z6 z 13. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 14. listopadu 2011 Zápis č. 13/Z6 z 13. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 14. listopadu 2011 Přítomni: Omluveni: 10 zastupitelů dle prezenční listiny Ing. Plešinger Ověřovatelé zápisu: Zapisovatelka: Ing.

Více

Zápis z 13. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 16. prosince 2015

Zápis z 13. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 16. prosince 2015 Zápis z 13. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 16. prosince 2015 Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: - Ověřovatelé zápisu: p. Bauer, p. Roháč Zapisovatelka: Alena Dalecká Starosta

Více

Zápis č. 19/Z6 z 19. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 18. června 2012

Zápis č. 19/Z6 z 19. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 18. června 2012 Zápis č. 19/Z6 z 19. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 18. června 2012 Přítomni: Ověřovatelé zápisu: Zapisovatelka: 11 zastupitelů dle prezenční listiny p. Ing. Zdeněk Jiroušek, p. Jiří

Více

Ad I/1. Ad I/2. Ad I/3

Ad I/1. Ad I/2. Ad I/3 Zápis z 14. jednání Zastupitelstva MČ Brno Žebětín, konaného dne 23. ledna 2008 Zahájení jednání: 18:00 h Ukončení jednání: 19:30 h Přítomni: dle prezenční listiny Ověřovatelé zápisu: Jiří Roháč, Doc.

Více

Zápis č. 23/Z6 z 23. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 12. listopadu 2012

Zápis č. 23/Z6 z 23. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 12. listopadu 2012 Zápis č. 23/Z6 z 23. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 12. listopadu 2012 Přítomni: Omluveni: Ověřovatelé zápisu: Zapisovatelka: 8 zastupitelů Ing. Jiroušek, p. Smejkal, Mgr. Procházková

Více

Zápis z 33. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 11. listopadu 2009

Zápis z 33. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 11. listopadu 2009 Zápis z 33. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 11. listopadu 2009 Zahájení jednání: 18.00 h Ukončení jednání: 20.10 h Přítomni: dle prezenční listiny Navrhovatelé usnesení: Ing. Dana

Více

ZÁPIS. o průběhu 22/VI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Chrlice, konaného dne 6. 11. 2013

ZÁPIS. o průběhu 22/VI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Chrlice, konaného dne 6. 11. 2013 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI, CHRLICKÉ NÁM. 4, 643 00 BRNO ZÁPIS o průběhu 22/VI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Chrlice, konaného dne 6. 11. 2013 Zahájení zasedání: 17.00 hodin Místo konání

Více

Zápis z 39. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 3. března 2014

Zápis z 39. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 3. března 2014 Zápis z 39. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 3. března 2014 Přítomni: Omluveni: Ověřovatelé zápisu: Zapisovatelka: dle prezenční listiny Ing. Jiroušek pp.mgr. Procházková, Ing. Plešinger

Více

16. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

16. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s ze 16. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 20. března 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Starosty městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

Zápis č. 17/Z6 ze 17. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 16. dubna 2012

Zápis č. 17/Z6 ze 17. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 16. dubna 2012 Zápis č. 17/Z6 ze 17. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 16. dubna Přítomni: Ověřovatelé zápisu: Zapisovatelka: 11 zastupitelů dle prezenční listiny p. Ing. Zdeněk Jiroušek, p. Jiří Roháč

Více

24. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) v 10:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

24. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) v 10:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s z 24. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 29. května 2019 od 10:00 hodin v zasedací místnosti Starosty městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 1/2014

KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 1/2014 STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO, MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 1/2014 z 1. zasedání konaného dne 27. 11. 2011 od 16:00 hod. na ÚMČ BS, Dominikánská 2, v zasedací

Více

Zápis z 8. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 24. června 2015

Zápis z 8. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 24. června 2015 Zápis z 8. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 24. června 2015 Přítomni: Omluveni: Ověřovatelé zápisu: Zapisovatelka: dle prezenční listiny p. Sýkora, p. Kozel p. Bauer, p. Roháč Alena

Více

Zápis č. 12/Z6 z 12. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 10. října 2011

Zápis č. 12/Z6 z 12. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 10. října 2011 Zápis č. 12/Z6 z 12. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 10. října 2011 Přítomni: Omluveni: 9 zastupitelů dle prezenční listiny p. Smejkal, Ing. Plešinger Ověřovatelé zápisu: Zapisovatelka:

Více

107. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) v 9:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Petrus.

107. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) v 9:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Petrus. Z á p i s ze 107. schůze Rady městské části Praha 8, konané v pátek dne 23. března 2018 od 9:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; MgA. Vilgus, Ph.D., Nepil;

Více

Z á p i s. Zahájení: 15:30 hodin

Z á p i s. Zahájení: 15:30 hodin Z á p i s z X. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne 21. 6. 2012 v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno... Zahájení: 15:30 hodin Přítomni: viz prezenční listina

Více

Zápis č. 03/Z6 z 3. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 20. prosince 2010

Zápis č. 03/Z6 z 3. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 20. prosince 2010 Zápis č. 03/Z6 z 3. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 20. prosince 2010 Přítomni: Ověřovatelé zápisu: Zapisovatelka: 10 zastupitelů (dle prezenční listiny) Ing. David Plešinger a Jiří

Více

3/33 Žádost p. Evy Ónodi Otoupalíkové o prominutí poplatku z pronájmu nebytových prostor v KD

3/33 Žádost p. Evy Ónodi Otoupalíkové o prominutí poplatku z pronájmu nebytových prostor v KD Zápis z 33. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 14. října 2013 Přítomni: Omluveni: Ověřovatelé zápisu: Zapisovatelka: dle prezenční listiny pp., Ing. Plešinger, Ing. Jiroušek, Sýkora Jiří

Více

Zápis č. 18/Z6 z 18. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 14. května 2012

Zápis č. 18/Z6 z 18. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 14. května 2012 Zápis č. 18/Z6 z 18. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 14. května 2012 Přítomni: Omluven: Ověřovatelé zápisu: Zapisovatelka: 10 zastupitelů dle prezenční listiny p. Smejkal p. Ing. Zdeněk

Více

X. zasedání Zastupitelstva m.č. Brno- Vinohrady USNESENÍ

X. zasedání Zastupitelstva m.č. Brno- Vinohrady USNESENÍ Členům Zastupitelstva Tajemnici ÚMČ Brno-Vinohrady Vedoucím odborů Magistrátu města Brna USNESENÍ z X. zasedání Zastupitelstva, konaného dne 12.12.2016 v 18:00 hodin v zasedací místnosti ÚMČ Brno-Vinohrady,

Více

Zápis. Přítomno: 13 členů ZMČ viz.prezenční listina. Nepřítomno: MVDr.Hunkes Bohumil omluven; Prokeš Martin - omluven.

Zápis. Přítomno: 13 členů ZMČ viz.prezenční listina. Nepřítomno: MVDr.Hunkes Bohumil omluven; Prokeš Martin - omluven. Zápis o průběhu 25. zasedání Zastupitelstva Městské části Brno-Chrlice, konaného dne 6.10.2010 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních

Více

27. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

27. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s z 27. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 19. června 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Starosty městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Ludková, Vítek; Slabihoudek,

Více

Zápis č. 04/Z6 z 4. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 17. ledna 2011

Zápis č. 04/Z6 z 4. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 17. ledna 2011 Zápis č. 04/Z6 z 4. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 17. ledna 2011 Přítomni: Ověřovatelé zápisu: Zapisovatelka: 11 zastupitelů (dle prezenční listiny) Ing. David Plešinger a Ing. Zdeněk

Více

Zápis ze 43. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 23. června 2014

Zápis ze 43. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 23. června 2014 Zápis ze 43. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 23. června 2014 Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: p. Sýkora, p. Kříž Ověřovatelé zápisu: p. Jiří Roháč, Mgr. Alena Procházková

Více

Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková (= 2 radní MČ).

Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková (= 2 radní MČ). Z á p i s z 19. schůze Rady městské části Praha 8, konané v pondělí dne 15. dubna 2019 od 11:00 hodin v zasedací místnosti Starosty městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Vítek; Slabihoudek, Bc. Švarc,

Více

Z Á P I S. P r o g r a m: z 93. schůze Rady městské části Brno-Kohoutovice, konané dne od 16:00 h v zasedací místnosti ÚMČMB, Bašného 36.

Z Á P I S. P r o g r a m: z 93. schůze Rady městské části Brno-Kohoutovice, konané dne od 16:00 h v zasedací místnosti ÚMČMB, Bašného 36. V Brně dne 13.06.2018 Členům ZMČ Brno-Kohoutovice Předsedům komisí RMČ Předsedům výborů ZMČ Tajemníkovi ÚMČ Vedoucím odborů ÚMČ Organizačnímu odboru MMB Pozn. * - upraveno podle zák. č. 101/2000 Sb. Z

Více

20. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

20. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s z 20. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 24. dubna 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Starosty Městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

Z Á P I S. z 3. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice. 10 členů Zastupitelstva MČ dle prezenční listiny

Z Á P I S. z 3. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice. 10 členů Zastupitelstva MČ dle prezenční listiny Z Á P I S z 3. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice Datum konání: 4.2. 2019 Řízení: Ing. Alinčová Lenka Přítomni: 10 členů Zastupitelstva MČ dle prezenční listiny Omluveni: 1 / Ing. Rybín Petr /

Více

Zápis z jednání Výboru finančního (FV) Zastupitelstva městské části Praha 3

Zápis z jednání Výboru finančního (FV) Zastupitelstva městské části Praha 3 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 VÝBOR FINANČNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis z jednání Výboru finančního (FV) Zastupitelstva městské části Praha 3 Datum jednání: 16. 2. 2015 Místo jednání: Zasedací místnost

Více

Zápis z 6. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 22. dubna 2015

Zápis z 6. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 22. dubna 2015 Zápis z 6. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 22. dubna 2015 Přítomni: Ověřovatelé zápisu: Zapisovatelka: dle prezenční listiny p. Jelínek, p. Bauer Alena Dalecká Starosta zahájil jednání:

Více

KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 12/2015

KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 12/2015 STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO, MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 12/2015 z 12. zasedání konaného dne 08.09.2015 od 16:00 hod. na ÚMČ BS, Dominikánská 2, v zasedací

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 10.11.2016 v 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 9 Hosté: 7 Program:

Více

Usnesení 10. zasedání zastupitelstva městského obvodu konaného dne /ZMOb-Mich/1418/10

Usnesení 10. zasedání zastupitelstva městského obvodu konaného dne /ZMOb-Mich/1418/10 10. zasedání zastupitelstva městského obvodu konaného dne 21.09.2016 čís. 0103/ZMOb-Mich/1418/10-0117/ZMOb-Mich/1418/10 Ing. Martin Juroška, Ph.D. starosta Ing. Vladimír Kozel místostarosta Strana 1/7

Více

KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 2/2014

KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 2/2014 STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO, MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 2/2014 z 2. zasedání konaného dne 4. 12. 2014 od 16:00 hod. na ÚMČ BS, Dominikánská 2, v zasedací

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 12. 12. 2018 Zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.00

Více

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 28. ledna 2015 v 18.00 hod.

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 28. ledna 2015 v 18.00 hod. Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 28. ledna 2015 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Korek Vladimír, Illek František, Vališ Vladimír, David Josef, Šnábl Jan, Jelínek Tomáš,

Více

USNESENÍ Z JEDNÁNÍ FINANČNÍHO VÝBORU ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA 13 KONANÉHO DNE

USNESENÍ Z JEDNÁNÍ FINANČNÍHO VÝBORU ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA 13 KONANÉHO DNE USNESENÍ Z JEDNÁNÍ FINANČNÍHO VÝBORU ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA 13 KONANÉHO DNE 9. 11. 2015 Jednání se zúčastnili: Za FV ZMČ: David Zelený, Ing. Michal Drábek, Ing. Kateřina Helikarová, Mgr. Štěpán Hošna,

Více

ZÁPIS. ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany. konaného dne

ZÁPIS. ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany. konaného dne ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 11. 9. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:00 hod a všechny přivítal. Technický bod: Starosta obce konstatoval, že informace

Více

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ. Ing. Matoušová (= 2 radní MČ).

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ. Ing. Matoušová (= 2 radní MČ). Z á p i s ze 111. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 9. května 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner,

Více

ZÁPIS z 13. zasedání zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne od 18:00 hod. v ZŠ U Parkánu 17, Praha 8- Ďáblice

ZÁPIS z 13. zasedání zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne od 18:00 hod. v ZŠ U Parkánu 17, Praha 8- Ďáblice Městská část Praha Ďáblice ZÁPIS z 13. zasedání zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne 15. 6. 2016 od 18:00 hod. v ZŠ U Parkánu 17, Praha 8- Ďáblice Přítomni: Mgr. Markéta Bouzková, Tatjana Dohnalová,

Více

Anonymizováno dle Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů Zápis R8/008

Anonymizováno dle Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů Zápis R8/008 Anonymizováno dle Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů Zápis R8/008 z 8. schůze RMČ Brno-jih konané dne 06.02.2019 v 16.00 h na ÚMČ Brno-jih, Mariánské náměstí

Více

13. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:10 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

13. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:10 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s ze 13. schůze Rady městské části Praha 8, konané v úterý dne 26. února 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Vítek; Slabihoudek,

Více

23. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:05 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

23. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:05 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s z 23. schůze Rady městské části Praha 8, konané v úterý dne 28. května 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Starosty městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Vítek; Slabihoudek,

Více

22. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

22. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s z 22. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 22. května 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Starosty Městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

Zápis z IX. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno

Zápis z IX. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno Zápis z IX. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne 18. 02. 2016 v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno Zahájení: 16:30 hodin Přítomni: viz prezenční listina

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Věžná konaného 5.11. 2014

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Věžná konaného 5.11. 2014 Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Věžná konaného 5.11. 2014 Přítomni: Jana Vrbková, Jiří Veselý, Jiří Kroupa, Markéta Kaštylová, Tereza Doleželová, Petr Dvořák, Petr Pokorný, Josef Vrbka,

Více

Zápis z 36. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 17. března 2010

Zápis z 36. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 17. března 2010 Zápis z 36. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 17. března 2010 Zahájení jednání: 18.00 h Ukončení jednání: 20.10 h Přítomni: dle prezenční listiny Navrhovatelé usnesení: Ing. Dana Bartoňková,

Více

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018 Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. dubna 2018 Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 24. zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č. 6/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích

Zápis č. 6/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Zápis č. 6/2016 ze zasedání ZO Malotice ze dne 12. 12. 2016 od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Přítomni: František Jirkovská Radka, Kaše Jiří, Kallaschová Bohumila, Mgr. Klímová

Více

Zápis z XXII. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno

Zápis z XXII. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno Zápis z XXII. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne 21.06. 2018 v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno Zahájení: 16:30 hodin Přítomni: viz prezenční listina

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva V02/

Zápis ze zasedání zastupitelstva V02/ Zápis ze zasedání zastupitelstva V02/2018 24.4.2018 Začátek: 19:00 hod. Starosta přivítal na zasedání zastupitelstva obce Vrbice č. V02/2018. Zasedání bylo svoláno starostou obce na den 24.4.2018 a informace

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne 7. 12. 2018 Přítomní: P. Vaňásek, L. Ayrer, J. Lukš, A. Miláčková, R. Miláček, M. Potužáková, Mgr. L. Skořepová Omluvení: Hosté: viz příloha

Více

Z á p i s. Zahájení: 15:35 hodin

Z á p i s. Zahájení: 15:35 hodin Z á p i s z VI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne 22.9. 2011 v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno... Zahájení: 15:35 hodin Přítomni: viz prezenční listina

Více

Z Á P I S. z V. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Kohoutovice, konaného dne od 17:00 h v zasedací místnosti ÚMČMB, Bašného 36.

Z Á P I S. z V. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Kohoutovice, konaného dne od 17:00 h v zasedací místnosti ÚMČMB, Bašného 36. V Brně dne 09.09.2015 Členům ZMČ Brno-Kohoutovice Předsedům výborů ZMČ Předsedům komisí RMČ Tajemníkovi ÚMČMB Vedoucím odborů ÚMČMB Organizačnímu odboru MMB Z Á P I S z V. zasedání Zastupitelstva městské

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 21 ZÁPIS RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI jednání č. RMČ36 konané dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 21 ZÁPIS RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI jednání č. RMČ36 konané dne Přítomni: Ověřovatel: Program jednání: MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 21 dle prezenční listiny ZÁPIS RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI jednání č. RMČ36 konané dne 07. 02. 2012 místostarosta - Stanislav Kyzlink 1. Kontrola plnění

Více

Rada městské části Brno Královo Pole ZÁPIS

Rada městské části Brno Královo Pole ZÁPIS Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění

Více

Zápis z XI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno

Zápis z XI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno Zápis z XI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne 23. 06. 2016 v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno Zahájení: 16:30 hodin Přítomni: viz prezenční listina

Více

Z Á P I S. z 10. schůze Rady městské části Brno-Kohoutovice, konané dne od 14:30 h v zasedací místnosti ÚMČMB, Bašného 36.

Z Á P I S. z 10. schůze Rady městské části Brno-Kohoutovice, konané dne od 14:30 h v zasedací místnosti ÚMČMB, Bašného 36. V Brně dne 25.03.2015 Členům ZMČ Brno-Kohoutovice Předsedům komisí RMČ Předsedům výborů ZMČ Tajemníkovi ÚMČ Vedoucím odborů ÚMČ Organizačnímu odboru MMB Pozn. * - upraveno podle zák. č. 101/2000 Sb. Z

Více

Z Á P I S. z 8. schůze Rady městské části Brno-Kohoutovice, konané dne od 14:30 h v zasedací místnosti ÚMČMB, Bašného 36.

Z Á P I S. z 8. schůze Rady městské části Brno-Kohoutovice, konané dne od 14:30 h v zasedací místnosti ÚMČMB, Bašného 36. V Brně dne 11.02.2015 Členům ZMČ Brno-Kohoutovice Předsedům komisí RMČ Předsedům výborů ZMČ Tajemníkovi ÚMČ Vedoucím odborů ÚMČ Organizačnímu odboru MMB Pozn. * - upraveno podle zák. č. 101/2000 Sb. Z

Více

Z Á P I S. z XII. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Kohoutovice, konaného dne od 17:00 h v zasedací místnosti ÚMČMB, Bašného 36.

Z Á P I S. z XII. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Kohoutovice, konaného dne od 17:00 h v zasedací místnosti ÚMČMB, Bašného 36. V Brně dne 22.02.2017 Členům ZMČ Brno-Kohoutovice Předsedům výborů ZMČ Předsedům komisí RMČ Tajemníkovi ÚMČMB Vedoucím odborů ÚMČMB Organizačnímu odboru MMB Pozn. * - upraveno podle zák. č. 101/2000 Sb.

Více

Zápis z 06/2016 zasedání zastupitelstva Obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne , od hodin v budově hasičské zbrojnice.

Zápis z 06/2016 zasedání zastupitelstva Obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne , od hodin v budově hasičské zbrojnice. Zápis z 06/2016 zasedání zastupitelstva Obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne 10. 08. 2016, od 18.00 hodin v budově hasičské zbrojnice. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z jednání Výboru finančního (FV) Zastupitelstva městské části Praha 3

Zápis z jednání Výboru finančního (FV) Zastupitelstva městské části Praha 3 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 VÝBOR FINANČNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis z jednání Výboru finančního (FV) Zastupitelstva městské části Praha 3 Datum jednání: 6. 6. 2016 Místo jednání: Zasedací místnost č.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě č. 6/2016 dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě č. 6/2016 dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě č. 6/2016 dne 13. 12. 2016 Č.j. 326 /2016/OU Lhota u Příbramě, 13. 12. 2016 Přítomni: Vladimír Drmla, Mgr. Jiří Kadlec, Ivan Lachnitt, Bc. David Hnízdil

Více

Městská část Praha-Dolní Chabry

Městská část Praha-Dolní Chabry * materiál obsahuje osobní údaje Městská část Praha-Dolní Chabry Zastupitelstvo městské části z veřejného zasedání Zastupitelstva MČ Praha-Dolní Chabry konaného dne 12.12.2018 Přítomni: dle prezenční listiny

Více

Zápis z 03/2017 zasedání zastupitelstva obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne , od hodin v hasičské zbrojnici

Zápis z 03/2017 zasedání zastupitelstva obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne , od hodin v hasičské zbrojnici Zápis z 03/2017 zasedání zastupitelstva obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne 26. 4. 2017, od 18.00 hodin v hasičské zbrojnici 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva 03/2017

Více

XIII. zasedání Zastupitelstva m.č. Brno-Vinohrady USNESENÍ

XIII. zasedání Zastupitelstva m.č. Brno-Vinohrady USNESENÍ Zastupitelstvo Členům Zastupitelstva Tajemnici ÚMČ Brno-Vinohrady Vedoucím odborů Magistrátu města Brna USNESENÍ z XIII. zasedání Zastupitelstva, konaného dne 11.09.2017 v 18:00 hodin v zasedací místnosti

Více

17. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

17. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s ze 17. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 27. března 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Starosty Městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 21 ZÁPIS RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 21 ZÁPIS RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 21 ZÁPIS RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI jednání č. RMČ1 konané dne 13.11.2018 Přítomni : dle prezenční listiny Ověřovatel : místostarostka MČ Praha 21 - Ing. Kristýna Kopecká Program jednání: 1.

Více

Zápis. ze 4. zasedání zastupitelstva obce v roce 2013 konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Lazinov

Zápis. ze 4. zasedání zastupitelstva obce v roce 2013 konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Lazinov Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce v roce 2013 konaného dne 13. 12. 2013 v zasedací místnosti Obecního úřadu Lazinov Program jednání: 1. Zahájení 2. Informace z činnosti obecního úřadu a zastupitelstva

Více

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ Z á p i s ze 106. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 14. března 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner,

Více

Informace z usnesení XIX. Zastupitelstva MČ Brno Starý Lískovec ze dne 24.června 2010

Informace z usnesení XIX. Zastupitelstva MČ Brno Starý Lískovec ze dne 24.června 2010 Informace z usnesení XIX. Zastupitelstva MČ Brno Starý Lískovec ze dne 24.června 2010 1. Žádost o splátkový kalendář bývalý nájemce bytu na ul. Kyjevská 3 Zastupitelstvo MČ Brno Starý Lískovec souhlasí

Více

Hosté: Mgr.Šmíd ředitel školy Mgr. Jan Čižinský starosta Klára Cibulková předsedkyně Školské rady ZŠ TGM, Ortenovo nám. Usnášení schopná: ANO - NE

Hosté: Mgr.Šmíd ředitel školy Mgr. Jan Čižinský starosta Klára Cibulková předsedkyně Školské rady ZŠ TGM, Ortenovo nám. Usnášení schopná: ANO - NE Zápis z 3. jednání Výboru pro výchovu a vzdělávání ZMČ Praha 7, (dále jen VVV ZMČ P7) konaného dne 2. 3. 2016 od 17.00 do 19.15 hod. v ZŠ TGM, Ortenovo náměstí, Praha 7 Seznam členů výboru: David Večeřa

Více

Starosta nechal hlasovat o protinávrhu pana Přerosta bod č. 9 Darovací smlouva Letiště Praha, a.s. nechat zařazený v programu jednání.

Starosta nechal hlasovat o protinávrhu pana Přerosta bod č. 9 Darovací smlouva Letiště Praha, a.s. nechat zařazený v programu jednání. MCPNE 02141/2016 Zápis č. 23 z 20. řádného veřejného zasedání Zastupitelstva MČ Praha Nebušice konaného dne 28.11.2016 na Úřadu MČ Praha Nebušice Přítomni: viz. prezenční listina Ověřovatelé: Petr Šimáček,

Více

Omluveni z :Ing. Mgr. Martin Tumpach

Omluveni z :Ing. Mgr. Martin Tumpach Městská část Praha Ďáblice ZÁPIS z 12. zasedání zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne 18. 5. 2016 od 18:15 hod. do 01:30 a jeho pokračování dne 25. 5. 2015 od 19.15 hod. v ZŠ U Parkánu 17, Praha

Více

Z Á P I S. P r o g r a m: z 48. schůze Rady městské části Brno-Kohoutovice, konané dne od 14:00 h v zasedací místnosti ÚMČMB, Bašného 36.

Z Á P I S. P r o g r a m: z 48. schůze Rady městské části Brno-Kohoutovice, konané dne od 14:00 h v zasedací místnosti ÚMČMB, Bašného 36. V Brně dne 10.08.2016 Členům ZMČ Brno-Kohoutovice Předsedům komisí RMČ Předsedům výborů ZMČ Tajemníkovi ÚMČ Vedoucím odborů ÚMČ Organizačnímu odboru MMB Pozn. * - upraveno podle zák. č. 101/2000 Sb. Z

Více

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se šest členů

Více

Zpráva o činnosti výboru kontrolního (důvodová zpráva je uvnitř materiálu)

Zpráva o činnosti výboru kontrolního (důvodová zpráva je uvnitř materiálu) Zastupitelstvo Jihomoravského kraje 23. zasedání konané dne 17. prosince 2015 Materiál k bodu č. 5 programu: Zpráva o činnosti výboru kontrolního (důvodová zpráva je uvnitř materiálu) Návrh na usnesení:

Více

Zápis z 21. zasedání zastupitelstva městyse Višňové zahájeného dne 8. března 2012 v 18:00 hod.

Zápis z 21. zasedání zastupitelstva městyse Višňové zahájeného dne 8. března 2012 v 18:00 hod. Zápis z 21. zasedání zastupitelstva městyse Višňové zahájeného dne 8. března 2012 v 18:00 hod. Přítomni: Omluveni: Vladimír Korek, Pavel Havelka, Josef Adámek, Vladimír Vališ, Hynek Čada, Vítězslav Krbálek,

Více

Zahájení: 15:30 hodin Přítomni: viz prezenční listina Omluveni: prof.ing. Kolíbal, CSc., Mgr. Šlapal, Mgr. Feigler

Zahájení: 15:30 hodin Přítomni: viz prezenční listina Omluveni: prof.ing. Kolíbal, CSc., Mgr. Šlapal, Mgr. Feigler Z á p i s z XXII. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne 11.09. 2014 v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno... Zahájení: 15:30 hodin Přítomni: viz prezenční

Více

ZÁPIS z 22. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne od 19:10 hodin v ZŠ U Parkánu 17, Praha 8 - Ďáblice

ZÁPIS z 22. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne od 19:10 hodin v ZŠ U Parkánu 17, Praha 8 - Ďáblice Městská část Praha Ďáblice ZÁPIS z 22. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne 13. 9. 2017 od 19:10 hodin v ZŠ U Parkánu 17, Praha 8 - Ďáblice Přítomni: Tatjana Dohnalová (příchod 19:54 hod.),

Více

Zápis č. 10. z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova. ze dne

Zápis č. 10. z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova. ze dne Zápis č. 10 z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova ze dne 11. 1. 2016 Přítomni: Nepřítomni: Ing. Michal Majer Mgr. Přemysl Dvorský, Ph.D. Mgr. Petr Kouba Mgr. Ivana Grigárková

Více

Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se sedm členů

Více

ad 3) Podklady k projednání z komise pro hospodaření se svěřeným majetkem

ad 3) Podklady k projednání z komise pro hospodaření se svěřeným majetkem Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů Zápis R6/105 ze 105. zasedání RMČ Brno-jih konaného dne 05.11.2014 v 16.00 h na ÚMČ Brno-jih, Mariánské náměstí 13, Brno Přítomni: členové

Více

Zápis z jednání Výboru finančního (FV) Zastupitelstva městské části Praha 3

Zápis z jednání Výboru finančního (FV) Zastupitelstva městské části Praha 3 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 VÝBOR FINANČNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis z jednání Výboru finančního (FV) Zastupitelstva městské části Praha 3 Datum jednání: 1. 6. 2015 Místo jednání: Zasedací místnost č.

Více

Z Á P I S. z VII. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Kohoutovice, konaného dne od 17:00 h v zasedací místnosti ÚMČMB, Bašného 36.

Z Á P I S. z VII. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Kohoutovice, konaného dne od 17:00 h v zasedací místnosti ÚMČMB, Bašného 36. V Brně dne 24.02.2016 Členům ZMČ Brno-Kohoutovice Předsedům výborů ZMČ Předsedům komisí RMČ Tajemníkovi ÚMČMB Vedoucím odborů ÚMČMB Organizačnímu odboru MMB Pozn. * - upraveno podle zák. č. 101/2000 Sb.

Více

Prostory občerstvení v sídle Sportovního klubu Černošice z.s., Fügnerova 1244, Černošice, PSČ:

Prostory občerstvení v sídle Sportovního klubu Černošice z.s., Fügnerova 1244, Černošice, PSČ: Datum konání: 15. června 2017 Zápis z jednání valné hromady Sportovního klubu Černošice, z.s. IČO: 47005246 se sídlem Fügnerova 1244, Černošice, PSČ 252 28, (dále jen jako SK Černošice ) Místo: Prostory

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 2. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 26. 1. 2015 v 17:30 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Ing. Zuzana Vejvodová;

Více

Zápis č. 5/2015 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 4. listopadu 2015 od 17:30 hodin na Odboru finančním

Zápis č. 5/2015 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 4. listopadu 2015 od 17:30 hodin na Odboru finančním Zápis č. 5/2015 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 4. listopadu 2015 od 17:30 hodin na Odboru finančním Přítomni: Členové Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova

Více

Zastupitelstva městské části Brno-Nový Lískovec z řádného zasedání č. 7/30 konaného dne 19. září 2018

Zastupitelstva městské části Brno-Nový Lískovec z řádného zasedání č. 7/30 konaného dne 19. září 2018 Statutární město Brno městská část Brno - Nový Lískovec Zastupitelstvo městské části Z Á P I S Zastupitelstva městské části Brno-Nový Lískovec z řádného zasedání č. 7/30 konaného dne 19. září 2018 Zasedání

Více

ZÁPIS Č. 1 Z JEDNÁNÍ VÝBORU PRO DOTAČNÍ POLITIKU ZMČ PRAHA 3 (dále také Výbor, nebo DV)

ZÁPIS Č. 1 Z JEDNÁNÍ VÝBORU PRO DOTAČNÍ POLITIKU ZMČ PRAHA 3 (dále také Výbor, nebo DV) ZÁPIS Č. 1 Z JEDNÁNÍ VÝBORU PRO DOTAČNÍ POLITIKU ZMČ PRAHA 3 (dále také Výbor, nebo DV) Datum jednání: 19. 2. 2019 Místo jednání: zasedací místnost č. 218, Havlíčkovo nám. 9, Praha 3 Začátek jednání: Konec

Více

Z Á P I S. zasedání číslo 6 Zastupitelstva města Město Albrechtice. konané dne v Klubovna tělocvičny ZŠ od 17:00 hod.

Z Á P I S. zasedání číslo 6 Zastupitelstva města Město Albrechtice. konané dne v Klubovna tělocvičny ZŠ od 17:00 hod. město Město Albrechtice nám. ČSA 27/10, 793 95 Město Albrechtice tel.č.: 554 637 360 e-mail: podatelna@mesto-albrechtice.cz Z Á P I S zasedání číslo 6 Zastupitelstva města Město Albrechtice konané dne

Více

Zápis č. 3/2018. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v Maloticích.

Zápis č. 3/2018. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v Maloticích. Zápis č. 3/2018 ze zasedání ZO Malotice ze dne 20.6. 2018 od 19:00 hod., v Maloticích. Přítomni: Jirkovská Radka, Kaše Jiří, Drahota Jan, Kallaschová Bohumila, Mgr. Klímová Tereza, Král Jiří, Omluven:

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 16. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 20. 3. 2017 v 17:30 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Ing. Zuzana Vejvodová;

Více

XV. zasedání Zastupitelstva m.č. Brno-Vinohrady USNESENÍ

XV. zasedání Zastupitelstva m.č. Brno-Vinohrady USNESENÍ Zastupitelstvo Členům Zastupitelstva Tajemnici ÚMČ Brno-Vinohrady Vedoucím odborů Magistrátu města Brna USNESENÍ z XV. zasedání Zastupitelstva, konaného dne 12.03.2018 v 18:00 hodin v zasedací místnosti

Více

Z Á P I S č. 8/2019 ze zasedání zastupitelstva města dne

Z Á P I S č. 8/2019 ze zasedání zastupitelstva města dne Z Á P I S č. 8/2019 ze zasedání zastupitelstva města Přítomni: Ing. P. Bartoš, MBA, H. Bartíková, Ing. V. Urbánek, Ing. Z. Bělohradská, Ing. P. Pelešková, Ing. P. Kosík, Doc. Ing. V. Penížek, Ph.D., O.

Více