1. Úvod. poskytuje veřejnosti obecně prospěšné služby za předem stanovených a pro všechny

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "1. Úvod. poskytuje veřejnosti obecně prospěšné služby za předem stanovených a pro všechny"

Transkript

1 / Městsko-Iázeňské informační centrum Lázně Bohdaneč, o.p.s. "oo~enic~",'1>c. ~< ~ : ~"'t8qho""~ 1. Úvod Obecně prospěšná společnost "... je právnickou osobou, která: - je založena podle tohoto zákona, ;. poskytuje veřejnosti obecně prospěšné služby za předem stanovených a pro všechny uživatele stejných podmínek, - její hospodářský výsledek (zisk) nesmí být použit ve prospěch zakladatelů, členů jejích orgánů nebo zaměstnanců a musí být použit na poskytování obecně prospěšných služeb, pro které byla obecně prospěšná společnost založena..." Sbírka zákonů č. 248/1995, ze dne Městsko-Iázeňské informační centrum Lázně Bohdaneč, o.p.s. (dále jen MIC) plní funkci městskolázeňského informačního centra od roku MIC se stalo významnou součástí nadstandardních služeb, které Město Lázně Bohdaneč nabízí svým občanům, lázeňským hostům i turistům. MIC v roce 2013 splnilo veškeré požadavky a obhájilo certifikát kategorie B jednotné klasifikace turistických informačních center ČR, která je jediným stávajícím systémem certifikace turistických informačních center. Jednotná klasifikace tak v roce 2013 nahradila dvě doposud existující hodnocení turistických informačních center v ČR, a to Asociace turistických informačních center a agentury CzechTourism., 2. Profil společnosti.. Název Městsko-Iázeňské informační centrum Lázně Bohdaneč, o.p.s. Sídlo Provozovna Zakladatel Masarykovo nám. 1, Lázně Bohdaneč Pernštýnská 117, Lázně Bohdaneč Město Lázně Bohdaneč Telefon, fax , Web infocentrum@lazne.bohdanec.cz Založení IČO Strana 1 (celkem 11)

2 Městsko-Iázeňské D informační centrum lázně Bohdaneč, o.p.s.... ~ p.enlc~",~ ~ c:- -",.,':.,;' Bankovní ústav Číslo účtu Správní rada k Česká spořitelna, a.s., pobočka Lázně Bohdaneč / 0800 Ing. Ladislav Štěpánek Lenka Svobodová Zuzana Hladíková Dozorčí rada k Ing. Miloš Karafiát Ing. Jitka Moravcová Luboš Vomlel Živnostenská oprávnění koupě zboží za účelem jeho prodeje a prodej kopírovací služby.. zprostředkovatelská činnost v oblasti informačního servisu, reklamy a propagace pořádání a organizování hudebních, kulturních, společenských a sportovních akcí reklama a propagace Provozní doba letní (květen - srpen): po - so 9:00-13:30, 14:00-17:00, ne 10:00-14:00 zimní (září - duben): po - so 9:00-13:30,14:00-17: září 2000 byla do rejstříku obecně prospěšných společností vedeného u Krajského soudu v Hradci Králové zapsána společnost Městsko-Iázeňské informační centrum Lázně Bohdaneč, o.p.s., jehož jediným zakladatelem a vlastníkem je Město Lázně Bohdaneč. Dne 20. října 2000 byl zahájen běžný provoz MIC v pronajatém objektu v ulici Pernštýnská č. p. 117, Lázně Bohdaneč Druh obecně prospěšných služeb, členové správní a dozorčí rady, jakož i nepeněžitý vklad zakladatele do společnosti, jsou zakotveny v Zakladatelské listině z 30. června Doplňkové služby a činnosti jsou stanoveny Statutem MIC z 25. září Dle novely zákona č. 248/1995 Sb. o obecně prospěšných společnostech, která nabyla platnosti dne , byly provedeny změny v zakládací listině společnosti. Dle ČI. I bod 13 je nyní ředltel i.statutámfm orgánem obecně prospěšné společnosti, jež řídí činnost obecně prospěšné společnosti a jedná jejím jménem". Zakládací listina byla schválena zastupitelstvem města dne bod jednání 5.5. Strana 2 (celkem 11)

3 Městsko-Iázeňské informační centrum Lázně Bohdaneč, o.p.s. 4. D~eNlc(,,,,~c:. ~< ~ ",s ~"'tfloho""~ 3. Poslání obecně prospěšné společnosti MIC realizuje svou činnost ve dvou základních oblastech: a) hlavní činnost - obecně prospěšné služby b) vedlejší činnost - služby doplňkové ad a) hlavní činnost:.. Mezi naše hlavní činnosti patří bezplatné poskytování aktuálních informací místním občanům, návštěvníkům lázní a turistům v tomto rozsahu: - souhrnné turistické informace (o přírodním a kulturním bohatství, možnostech ubytování a stravování ve městě, kulturních, sportovních a dalších volnočasových aktivitách ve městě - a jeho okolí - na území celého Bohdanečska), - geografické informace, orientace v ulicích města a jeho okolí, informace o ostatních dopravních spojeních po celé ČR, - informace o dopravní obslužnosti MHD (spojení s Pardubicemi), - edice bohdanečského Zpravodaje (6 vydání za rok), - edice propagačních materiálů o městě, - vybírání poplatků z držení psů a odvozu odpadu, - pořádání kulturních a společenských akcí ve městě, - aktualizace informací na portálu Pardubického kraje - správa a aktualizace webové databáze firem působících ve městě Lázně Bohdaneč - na webu města Lázně Bohdaneč, - informace o důležitých adresách organizací, institucí a úřadů ve městě a jeho okolí. ad b) vedlejší služby: Doplňkové služby jsou službami placenými, a řídí se aktuálním ceníkem MIC. Jsou realizovány na základě živnostenských listů, v roce 2013 nebylo zřízeno žádné nové živnostenské oprávnění. Našimi vedlejšími činnostmi (placenými službami) jsou:.t poskytování reklamních služeb v rámci komerčního městského informačního a orientačního systému ve městě (K-MIOS), Strana 3 (celkem 11)

4 Městsko-Iázeňské informační centrum Lázně Bohdaneč, o.p.s.,.o D~eNlc~",,,, "'c. ~< ~ 'tis ~"'I."8()HO""", zajišťování výlepu plakátů v Lázních Bohdanči, prezentace nabídky, poptávky a firemní inzerce ve výlohách MIC, propagační a reklamní činnost jiným organizacím, poskytování telekomunikačních služeb (veřejný internet a faxová ní), kopírování, scanování, kroužkování a laminace dokumentů, přepis textu, prodej jízdenek MHD, map, publikací, pohledů, známek, turistických známek a suvenýrů, předprodej vstupenek na akce po celé republice (Ticketportal, Ticketstream a Ticketart) správa a aktualizace dat na pro Regionální svazek obcí Bohdanečsko. Hlavním cílem všech pracovníků MIC, je poskytovat občanům města, klientům lázní i turistům města a jeho okolí nejen komplexní informační servis k jejich plné spokojenosti, ale i s tím spojený servis doplňkových služeb. MIC pružně reaguje na poptávku zákazníků po jednotlivých službách, a v rámci technických a personálních možností zařazuje do nabídky nové služby a zboží. 4. Činnost MIC v roce Organizování a pořádání kulturních a sportovních akcí ve městě: 5. ledna Tříkrálový koncert 30. března Koncert Vysokoškolského uměleckého souboru Pardubice 12. dubna Cyklopaťák ročník zahájení cykloturistické Bohdanečsku sezony na 19. dubna - 4. května Výstava fotografií: Česká a Norská architektura 2. května Vítání ptačího zpěvu 3. května 117. ročník Otevření lázeňské sezony se slavnostním spuštěním fontán na náměstí 1. června Dětský den 22. června července Koncert Vysokoškolského uměleckého souboru Pardubice Výstava obrazů Rudolfa Polláka 19. července 6. září října Magdalénská pouť Putovní výstava k výročí 500 let Opatovického kanálu, Strana 4 (celkem 11)

5 Městsko-Iázeňské informační centrum Lázně Bohdaneč, o.p.s. D-II!tN' c~"''1>ge ~ ~ < f(,'tj ~"'~Il()HQ"" A 25. října Zamykání Opatovického kanálu 26. října Koncert k výročí vzniku samostatného Československého státu 28. října 12. listopadu Den Opatovického Vítání sv. Martina kanálu - 4. prosince 5. prosince Slavnostní rozsvícení vánočního Sraz čertů a Mikulášů stromu 31. prosince Novoroční ohňostroj MIC úzce spolupracuje na přípravě ročního programu akcí a jejich propagaci s Léčebnými lázněmi Bohdaneč a.s., místními firmami, organizačními složkami i organizacemi zřízenými městem. 4.2 Další činnost MIC: - edice bohdanečského Zpravodaje s 2-měsíční pravidelností, prezentace Města Lázně Bohdaneč na serverech PaseoGroup, - spolupráce s Léčebnými lázněmi, a.s. a Destinační společností Východní Čechy za účelem propagace Bohdanečska na veletrzích cestovního ruchu a lázeňství, - prezentace Města Lázně Bohdaneč ve spolupráci se společností DARUMA na informačních tabulích v Hradci Králové a Pardubicích, - prezentace Města Lázně Bohdaneč v periodikách zabývajících se oblastí cestovního ruchu, spolupráce s Místní akční skupinou Bohdanečsko (MAS Bohdanečsko) při editaci propagačních.. brožur a pořádání akcí pro širokou veřejnost. 4.3 Statistická vyhodnocení činnosti MIC Návštěvnost V průběhu roku 2014 využilo služeb MIC celkem návštěvníků, což je o 201 více, než v roce U vykázané výše návštěvnosti je nutné brát v úvahu vytíženost zaměstnanců MIC a celkové tržby z prodeje služeb na zboží, které jsou v porovnání s rokem 2013 výrazně vyšší. Předpokládaný realistický celkový roční počet návštěvníků MIC se pohybuje kolem 7000/rok... Strana 5 (celkem 11)

6 ~, Městsko-Iázeňské informační centrum Lázně Bohdaneč, o.p.s. D... ~ "enlc~"'" : ~ 1'(:- -( ~ ~"'~B()HQp."l(; '. Grafické porovnání návštěvnosti MIC v letech 2013 a fo-~ O..,. ~~ ~ <t' I.~.,.~(, ~~.j> fo-~ ~.,.~(, "-o ~'f. ~<Y,::;'1;,..,<5 ~- $- ~ 'V ~ o~ ex- " 'I; Q..- t..'"t..~" $' ~'l: Struktura dotazů Mezi nejvíce zastoupenými dotazy návštěvníků MIC patřily v roce 2014 službám MIC, dále pro.dej upomínkových předmětů a turistické informace. I další procentuální vyjádření dotazů koresponduje se strukturou dotazů v roce 2013, jak dokládají následující grafická znázornění. Grafická znázornění struktury dotazů v letech 2013 a ,94%~ ,32% 2014.SLu2Bv MIC _ PRODEJ _TURISTIKA DOPRAVA _ KULTURA JINÝ UBYTOVÁNí STRAVOVÁNí SPORT.SLU2Bv MIC PRODEJ TURISTIKA DOPRAVA KULTURA JINÝ UBYTOVÁNí STRAVOVÁNí SPORT Celkové tržby Tržby za prodané zboží dosáhly v roce 2014 částky 114 tis. Kč (o 2 tis. Kč více než v roce 2013). Tržby za prodané služby pak částky 280 tis. Kč (o 18 tis. Kč více než v roce 2013). Jiné ostatní výnosy v roce 2014 činily 5 tis. Kč (o 3 tis. Kč méně než v roce 2013). Celkové tržby MIC za prodané zboží, služby a ostatní výnosy dosáhly v roce 2014 částky 399 tis. Kč (tj. o 17 tis. Kč více než v roce 2013). Strana 6 (celkem 11)

7 Městsko-Iázeňské informační centrum Lázně Bohdaneč, o.p.s. DR-,."tNI CE''I-" ~ 1'~ -< ~ v~ ~"'I1B()t11)""~ Pro zajímavost je v grafickém znázornění přidán i rok 2012, který znázorňuje celkové tržby 290 tis., (tj. o 109 tis. méně než v roce 2014). Grafické znázornění porovnání tržeb v tis. Kč v letech 2012, 2013 a o TRŽBY ZA ZBoží TRžBY ZA SLUŽBY OSTATNí VÝNOSY Struktura zboží Struktura zboží poptávaná v MIC v roce 2014 odpovídala obdobně poptávanému zboží jako v roce předcházejícím, jak vyjadřují následující grafy mapující rok 2013 a 2014 v oblasti struktury zboží. Grafická znázornění struktury prodaného zboží v letech 2013 a 2014 S,49% 2013 "'%-".JíZDENKY { 2014.SUVENÝRY.SUVENÝRY.JíZDENKY ~ POHLEDY, ZNÁMKY.. POHLEDY, ZNÁMKY MAPY, BROŽURY ~8% MAPY, BROŽURY ~ I OSTATNí.OSTATNí Struktura služeb V roce 2014 byla struktura poskytnutých služeb obdobná jako v roce předcházejícím. Nejvíce se v tržbách projevily poskytované reklamní a propagační služby, ostatní a výlepy plakátů spolu s inzercí. Strana 7 (celkem 11)

8 Městsko-Iázeňské informační centrum Lázně Bohdaneč, o.p.s, D~","éNICIi''''~ ~ "'" -",,,~,F" Grafické znázornění struktury prodaných služeb v letech 2013 a REKLAMA A PROPAGACE OSTATNí VÝlEP PLAKÁTŮ INZERCE.TISK, FAX, SCAN, LAMINO KopíROVÁNí FOTOSTAR INTERNET VSTUPENKY REKLAMA A PROPAGACE.OSTATNi VÝLEP PLAKÁTŮ INZERCE TISK, FAX, SCAN, lamino KopiROVÁNi INTERNET VSTUPENKY 5. Lidské zdroje V roce 2014 mělo MIC na hlavní pracovní poměr 1 zaměstnance (leden - duben), 2 zaměstnance (květen - prosinec), na Dohodu o provedení práce osm zaměstnanců a na Dohodu o pracovní činnosti zaměstnance jednoho. 6. Zpráva o hospodaření 6.1 Hospodaření s finančními prostředky - meziroční srovnání v letech 2013/2014 A Dotace a příspěvky náklady výnosy náklady výnosy A.l Dotace celkem Provozní dotace zakladatele Účelová dotace zakladatele Provozní dotace od Pardubického kraje A.2 Skutečné čerpání dotací: B Výnosy celkem B.l Výnosy z hlavní činnosti B.2 Výnosy z vedlejší činnosti c I Náklady celkem C.l Náklady na hlavní činnost C.2 I Náklady na vedlejší činnost D I Hospodářský výsledek po zdanění celkem I Hospodářský výsledek hlavní činnosti - zisk Hospodářský výsledek vedlejší činnosti - zisk Strana 8 (celkem 11)

9 Městsko-Iázeňské informační centrum Lázně Bohdaneč, O.p.s. D~",,,eNlc~,,,,, ~,!:.; ~ 1'c. 6.2 Informace o majetku v tis. Kč v roce 2014 A. Majetek ve vlastnictví MIC. O A.1 Dlouhodobý hmotný majetek 168 Oprávky -161 A.2 Dlouhodobý nehmotný majetek O [ B. 1 Zásoby (zboží na skladě) 49] C. Finanční majetek 145 C.1 Pokladna 2 C.2 Běžný účet 143 C.3 Ceniny O D. Pohledávky a závazky, 149 D.1 Pohledávky celkem 31 D.2 Závazky celkem Vývoj a stav fondů vývoj a stav fondů dle 19 zákona č. 563/1991 Sb. ve znění zákona č. 492/2000 Sb. zákona 353/2001 Sb. a zákona Č. 437/2003 Sb. je nulové hodnoty. Hodnota vlastního jmění společnosti zůstala stejná ve výši 102 tis. Kč. Za rok 2014 byl vykázán zisk ve výši ,60 Kč, který snížil nakumulovanou ztrátu z minulých let ve výši ,83 Kč. Ta bude převedena na neuhrazenou ztrátu minulých let. 8. Celkové náklady střediska Celkové náklady MIC na správu činily 1147 tis. Kč. Do těchto nákladů se počítá pronájem nebytových prostor, náklady na mzdy, energie, zpracování účetnictví a další společné výdaje. Tyto náklady byly rozděleny mezi hlavní a hospodářskou činnost ve vazbě na vázaný podíl výnosů daných činností při zohlednění pracnosti jednotlivých aktivit následujícím způsobem: - Náklady střediska převedené do hlavní činnosti: tis. Kč. - Náklady střediska převedené do vedlejší činnosti: 103 tis. Kč. 9. Celková mzda ředitele Mzda vyplacená ředitelce MIC v roce 2014 činila celkem ,- Kč. Odměny členům správní rady a členům dozorčí rady nebyly vyplaceny. 10. Zpráva auditora - účetní závěrka za rok 2014 Kopie Zprávy nezávislého auditora o auditu řádné účetní závěrky za rok 2014 a ověření řádné účetní závěrky společnosti MIC Lázně Bohdaneč, o.p.s. za rok 2014 jsou přílohou Výroční zprávy. Strana 9 (celkem 11)

10 Městsko-Iázeňské D informační centrum Lázně Bohdaneč, o.p.s.... ~ ~enlcl;",;' ~ 1'~ -< It t>~ ~"'118Otl1>""'~ 11. Záměry MIC Lázně Bohdaneč, o.p.s. na rok 2015 pokračovat v mediální prezentaci města Lázně Bohdaneč a v propagaci místních firem na webovém portálu průběžná pečlivá aktualizace zpráva akcí ve městě a prezentace mikroregionu Bohdanečsko na internetovém portálu Pardubického kraje a aktualizace informací na Facebookovém profilu MIC, neustálé rozšiřování a doplňování nabídky propagačních materiálů pro návštěvníky MIC o celou turistickou oblast Pardubicko, resp. celý Pardubický kraj, ve spolupráci s Destinační společností Východní Čechy, turistickou oblastí Pardubicko a Léčebnými lázněmi Bohdaneč, a.s. efektivně propagovat Bohdanečsko na odborně zaměřených veletrzích a akcích s využitím materiálů získaných v rámci projektu "Pardubickov cestovním ruchu si musíme pomáhat - společně za jeho udržitelný rozvoj", rozvíjet spolupráci s lázněmi v oblasti kultury a kulturně společenských akcí pro místní občany, lázeňské hosty a turisty, rozvoj a podpora města v oblasti cestovního ruchu pro zvýšení návštěvnosti celého mikroregionu Bohdanečsko - podpora a podílení se na aktivitách Místní akční skupiny (MAS Bohdanečsko) a Regionálního svazku obcí Bohdanečsko, - realizace tradičních akcí, které pořádá MIC pro místní občany ve spolupráci s místními podnikatelskými subjekty, rozšíření spolupráce s léčebnými lázněmi, místními firmami, organizačními složkami organizacemi zřízenými městem při akcích pro místní občany i lázeňské hosty a turisty, pružná reakce na poptávku návštěvníků MIC - rozšiřování prodejního sortimentu, udržení kompletně upraveného dvora a jeho zpřístupnění pro cykloturisty i pěší, vydávání bohdanečského Zpravodaje pravidelně každé dva měsíce v reprezentativní formě, nadále aktivně rozvíjet komerční městský informační systém, rozvoj spolupráce ve formě reklamy a propagace s místními firmami, pokračování v aktivním oslovování potenciálních subjektů pro spolupráci ve formě nabídky výlepových ploch po městě Lázně Bohdaneč, pečlivá údržba atraktivního prostředí MIC, aktualizace informací ve výlohách - koncerty, festivaly, divadelní představení atd. za účelem zvýšení prodeje vstupenek (zisku pro MIC). Strana 10 (celkem 11)

11 Městsko-Iázeňské informační centrum Lázně Bohdaneč, o.p.s. Výroční zprava 2014 "OD~eNJC~",'1>C- ~( ~ "'~ ~lvt BCJtfJ~«; 12. Změny ve složení správní rady a dozorčí rady V roce 2014 došlo ke změnám ve složení správní rady. Novými členy správní rady jsou od : Ing. Ladislav Štěpánek - předseda Zuzana Hladíková - člen V roce 2014 došlo ke změnám ve složení dozorčí rady. Novými členy dozorčí rady jsou od : Ing. Miloš Karafiát - předseda Ing. Jitka Moravcová - člen Luboš Vomlel - člen 13. Závěr Město Lázně Bohdaneč nabízí založením a provozováním MIC svým občanům, lázeňským hostům i turistům velmi významný nadstandard služeb, z něhož mají společně profit všichni aktéři. Ing. Ladislé(v Štěpánek L... ~I ff..&.. Zuzana Hladíková..~. Lenka Svobodová předseda správní rady členka správní rady členka správní rady Výroční zprávu za rok 2014 zpracovala Ing. Vladislava Kerlesová, Ph. O., ředitelka MIC. V, v,, h '1 1 ivní rad d.4f G. ~,(-r vrocru zpravu se va I a spravru ra a ne:. Správní rada: Ing. Ladislav Štěpánek - předseda správní rady lar~ Zuzana Hladíková - členka správní rady *-?"'-v / Lenka Svobodová - členka správní rady ~ Strana 11 (celkem 11)

1. Úvod. - poskytuje veřejnosti obecně prospěšné služby za předem stanovených a pro všechny uživatele

1. Úvod. - poskytuje veřejnosti obecně prospěšné služby za předem stanovených a pro všechny uživatele D~,..~eHJC~+.. : 'f'c,. -r~",,,~tfc\~""''''~ 1. Úvod Obecně prospěšná společnost "... je právnickou osobou, která: - je založena podle tohoto zákona, - poskytuje veřejnosti obecně prospěšné služby za předem

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2016

VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2016 Městsko-lázeňské informační centrum Lázně Bohdaneč, o.p.s., IČ 25942204, Masarykovo náměstí 1, 533 41 Lázně Bohdaneč provozovna: Pernštýnská 117, 533 41 Lázně Bohdaneč VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2016 duben

Více

Městsko lázeňské informační centrum Lázně Bohdaneč, o.p.s. Výroční zpráva 2010

Městsko lázeňské informační centrum Lázně Bohdaneč, o.p.s. Výroční zpráva 2010 -1. Úvod Obecně prospěšná společnost je právnickou osobou, která: a) je založena podle tohoto zákona, b) poskytuje veřejnosti obecně prospěšné služby za předem stanovených a pro všechny uživatele stejných

Více

Název společnosti: Milevský kraj, o. p. s. IČO: Reg. OR KS České Budějovice odd. O / vl. 67. PhDr. Jiří Kálal Karel Reiniš

Název společnosti: Milevský kraj, o. p. s. IČO: Reg. OR KS České Budějovice odd. O / vl. 67. PhDr. Jiří Kálal Karel Reiniš VÝROČNÍ ZPRÁVA 2010 Název společnosti: Milevský kraj, o. p. s. IČO: 260 31 663 Reg. OR KS České Budějovice odd. O / vl. 67 Adresa: Husovo nám. 391 399 01 Milevsko Správní rada měla toto složení: Dozorčí

Více

MIKROREGION OBCÍ POVODÍ STONÁVKY----------------------

MIKROREGION OBCÍ POVODÍ STONÁVKY---------------------- Výroční zpráva o činnosti a hospodaření společnosti STONAX, o.p.s. v roce 2008 Obsah: 1/ Zpráva o činnosti společnosti v roce 2008 2/ Roční účetní závěrka 3/ Přehled o peněžních příjmech a výdajích 4/

Více

Zřizovací listina organizační složky Městské informační centrum

Zřizovací listina organizační složky Městské informační centrum Odbor kancelář starosty a tajemníka 4.6. Pro jednání zastupitelstva města dne 14. října 2015 Zpracovali: Bc. Lubomír Dobeš, tajemník úřadu, JUDr. Jaroslava Báčová, právník úřadu, Mgr. David Šimek, starosta

Více

Institut rozvoje evropských regionů, o.p.s. Výroční zpráva 2003

Institut rozvoje evropských regionů, o.p.s. Výroční zpráva 2003 Institut rozvoje evropských regionů, o.p.s. Výroční zpráva 2003 duben 2004 OBSAH ÚVOD... 3 POSLÁNÍ A ČINNOST IRER... 3 HLAVNÍ ČINNOST... 3 DOPLŇKOVÁ ČINNOST... 4 PŘEHLED ČINNOSTÍ VYKONÁVANÝCH V KALENDÁŘNÍM

Více

Výroční zpráva Nadačního fondu speciálních sil generála Moravce za hodnocené období od do

Výroční zpráva Nadačního fondu speciálních sil generála Moravce za hodnocené období od do Výroční zpráva Nadačního fondu speciálních sil generála Moravce za hodnocené období od 1. 1. 2017 do 31. 12. 2017 podle 358 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Část I.

Více

Městské informační středisko Pardubice

Městské informační středisko Pardubice Městské informační středisko Pardubice Zpráva o činnosti za rok 2005 www.ipardubice.cz . OBECNÉ INFORMACE název forma založeno kontakt IČ účet ředitel Městské informační středisko Pardubice příspěvková

Více

Výroční zpráva. obecně prospěšné společnosti LABYRINT BOHEMIA

Výroční zpráva. obecně prospěšné společnosti LABYRINT BOHEMIA Výroční zpráva obecně prospěšné společnosti LABYRINT BOHEMIA Období: 2004 1. Identifikační údaje: 1.1. Název firmy: LABYRINT BOHEMIA 1.2. Právní forma: obecně prospěšná společnost Obecně prospěšná společnost

Více

Moravská vysoká škola Olomouc, o.p.s.

Moravská vysoká škola Olomouc, o.p.s. Moravská vysoká škola Olomouc, o.p.s. Jeremenkova 1142/42, 772 00 Olomouc Tel./fax: +420 587 332 311, e-mail: mvso@mvso.cz, http://www.mvso.cz Moravská vysoká škola Olomouc, o.p.s. Výroční zpráva o hospodaření

Více

Výroční zpráva. obecně prospěšné společnosti LABYRINT BOHEMIA

Výroční zpráva. obecně prospěšné společnosti LABYRINT BOHEMIA Výroční zpráva obecně prospěšné společnosti LABYRINT BOHEMIA Období: 2005 1. Identifikační údaje: 1.1. Název firmy: LABYRINT BOHEMIA 1.2. Právní forma: obecně prospěšná společnost Obecně prospěšná společnost

Více

personální obsazení správní rada

personální obsazení správní rada výroční zpráva2013 Výroční zpráva Janovská o.p.s. je podávána podle zákona o obecně prospěšných společnostech a byla schválena správní radou Janovská o.p.s. kontakt Janov nad Nisou 520, 468 11 +420 739

Více

Výroční správa obecně prospěšné společnosti MANEMI o. p. s. za rok 2010

Výroční správa obecně prospěšné společnosti MANEMI o. p. s. za rok 2010 Výroční správa obecně prospěšné společnosti MANEMI o. p. s. za rok 2010 1. Základní údaje 1 1.1. Organizační schéma 2 1.2. Hlavní činnost 3 1.3. Doplňková činnost 3 2. Činnost obecně prospěšné společnosti

Více

komunikuje s institucemi a organizacemi

komunikuje s institucemi a organizacemi Mgr. Jan Matouš, provozovatel sekretariátu Asociace turistických informačních center ČR Asociace turistických informačních center ČR (zal. v r. 1994) 1) Zastupuje informační centra sdružená v asociaci,

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Centrum komunitních služeb města Říčany, o.p.s. Masarykovo nám. 83, Říčany

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Centrum komunitních služeb města Říčany, o.p.s. Masarykovo nám. 83, Říčany VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 Centrum komunitních služeb města Říčany, o.p.s. Masarykovo nám. 83, 251 01 Říčany www.cks-ricany.cz e-mail: cks.ricany@seznam.cz Základní data společnosti Název: Centrum komunitních

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA společnosti. ČISTÁ PŘÍRODA VÝCHODNÍCH ČECH, o. p. s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA společnosti. ČISTÁ PŘÍRODA VÝCHODNÍCH ČECH, o. p. s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2017 společnosti ČISTÁ PŘÍRODA VÝCHODNÍCH ČECH, o. p. s. VÝROČNÍ ZPRÁVA společnosti ČISTÁ PŘÍRODA VÝCHODNÍCH ČECH, o. p. s. za období od 1. 1. 2017 až 31. 12. 2017 Obchodní jméno: ČISTÁ

Více

REGIONÁLNÍ TURISTICKÉ A INFORMAČNÍ CENTRUM. Výroční zpráva. Michala Kiezlerová, DiS.

REGIONÁLNÍ TURISTICKÉ A INFORMAČNÍ CENTRUM. Výroční zpráva. Michala Kiezlerová, DiS. REGIONÁLNÍ TURISTICKÉ A INFORMAČNÍ CENTRUM Výroční zpráva 2010 Michala Kiezlerová, DiS. Obsah Základní údaje...3 Informace...3 Zakladatelé...3 Otevírací doba...4 Popis činností...4 Novinky 2010...5 Nejvýznamnější

Více

KOSTKA KRÁSNÁ LÍPA, příspěvková organizace. Masarykova 1094/4, 40746 Krásná Lípa VÝROČNÍ ZPRÁVA. Rok 2010

KOSTKA KRÁSNÁ LÍPA, příspěvková organizace. Masarykova 1094/4, 40746 Krásná Lípa VÝROČNÍ ZPRÁVA. Rok 2010 KOSTKA KRÁSNÁ LÍPA, příspěvková organizace Masarykova 1094/4, 40746 Krásná VÝROČNÍ ZPRÁVA Rok 2010 Zpracovala Volfová Hana Kostka Krásná, příspěvková organizace Masarykova 1094/4 407 46 Krásná Kostka Krásná,

Více

o hospodaření společnosti COOPINVESTA spol. s.r.o. se sídlem ve Zlíně, Budovatelská 4821, PSČ 760 05, za rok 2 0 0 8

o hospodaření společnosti COOPINVESTA spol. s.r.o. se sídlem ve Zlíně, Budovatelská 4821, PSČ 760 05, za rok 2 0 0 8 COOPINVESTA spol. s r.o., Budovatelská 4821, Zlín, PSČ 760 05 ------------------------------------------------------------------------------------------ společnost zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném

Více

PŘÍLOHA K ROČNÍ ÚČETNÍ ZÁVĚRCE V PLNÉM ROZSAHU

PŘÍLOHA K ROČNÍ ÚČETNÍ ZÁVĚRCE V PLNÉM ROZSAHU REDASH, a.s. Branická 1881/187, PRAHA 4 - Krč IČ: 44 01 20 80 PŘÍLOHA K ROČNÍ ÚČETNÍ ZÁVĚRCE V PLNÉM ROZSAHU Sestavené k 31. 12. 2010 1. Obecné údaje Obchodní firma: REDASH, a.s. IČ: 44 01 20 80 Sídlo

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2015

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2015 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2015 Hlavní poslání a cíle společnosti a) ochrana nejvýznamnějších hodnot území střední Moravy, kterými jsou zejména venkovské prostředí, zachovalá příroda, estetická krajina, kulturní

Více

SLOT OMEGA, a.s. 2006

SLOT OMEGA, a.s. 2006 Výroční zpráva Ω SLOT OMEGA, a.s. 2006 Obsah výroční zprávy Úvod.................................................................................................. 5 Orgány společnosti a její management................................................................

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA COMENIUS MORAVUS, o.p.s. (dále je společnost) za rok 2008

VÝROČNÍ ZPRÁVA COMENIUS MORAVUS, o.p.s. (dále je společnost) za rok 2008 VÝROČNÍ ZPRÁVA COMENIUS MORAVUS, o.p.s. (dále je společnost) za rok 2008 A. Přehled činností vykonávaných v kalendářním roce s uvedením vztahu k účelu založení obecně prospěšné společnosti Obecně prospěšná

Více

Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, o. p. s. Podpora cestovního ruchu ve Zlínském kraji

Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, o. p. s. Podpora cestovního ruchu ve Zlínském kraji Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, o. p. s. Podpora cestovního ruchu ve Zlínském kraji Starý Hrozenkov 14. 10. 2009 1. Pozice Centrály cestovního ruchu ve Zlínském kraji Centrála cestovního ruchu

Více

V ý r o č n í z p r á v a z a r o k

V ý r o č n í z p r á v a z a r o k tel: 605301919 V ý r o č n í z p r á v a z a r o k 2 0 1 0 MAS Moravskotřebovsko a Jevíčsko o.p.s. založilo 15 zakladatelů v roce 2006 a její území působnosti je vymezeno katastry 33 obcí. Území MAS kopíruje

Více

Vita donum est - nadační fond. Výroční zpráva za rok 2016

Vita donum est - nadační fond. Výroční zpráva za rok 2016 Vita donum est - nadační fond Výroční zpráva za rok 2016 Výroční zpráva 2016 Vita donum est - nadační fond - 1 - duben 2017 A. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O FONDU 1. OBCHODNÍ JMÉNO Vita donum est - nadační fond 2.

Více

SOTEX GINETEX CZ 2017

SOTEX GINETEX CZ 2017 2017 Obsah Přehled vybraných ukazatelů 2012-2017... 3 Porovnání hospodaření středisek za období 2013-2017... 4 Plnění rozpočtu 2017... 5 Rozpis pohledávek z obchodního styku k 31. 12. 2017... 5 Rozpis

Více

Dohoda o zřízení Destinačního fondu Českého středohoří

Dohoda o zřízení Destinačního fondu Českého středohoří Dohoda o zřízení Destinačního fondu Českého středohoří 1a Prohlášení České středohoří je mimořádně hodnotným územím s výjimečnou turistickou atraktivitou. Jsme odhodláni toto území, v kterém žijeme, působíme

Více

ZPRÁVA NEZÁVISLÉHO AUDITORA. O OVĚŘENÍ ROČNÍ ÚČETNÍ ZÁVĚRKY k datu 31.12.2009. Kristýna a.s.

ZPRÁVA NEZÁVISLÉHO AUDITORA. O OVĚŘENÍ ROČNÍ ÚČETNÍ ZÁVĚRKY k datu 31.12.2009. Kristýna a.s. C.J.AUDIT, s.r.o. auditorská společnost, číslo oprávnění 442 Senovážná 86/1, 460 01 Liberec ZPRÁVA NEZÁVISLÉHO AUDITORA O OVĚŘENÍ ROČNÍ ÚČETNÍ ZÁVĚRKY k datu 31.12.2009 určená akcionářům společnosti Kristýna

Více

REGIONÁLNÍ TURISTICKÉ A INFORMAČNÍ CENTRUM. Výroční zpráva. Michala Kiezlerová, DiS.

REGIONÁLNÍ TURISTICKÉ A INFORMAČNÍ CENTRUM. Výroční zpráva. Michala Kiezlerová, DiS. REGIONÁLNÍ TURISTICKÉ A INFORMAČNÍ CENTRUM Výroční zpráva 2013 Michala Kiezlerová, DiS. Obsah Základní údaje... 3 Informace... 3 Zakladatelé... 3 Otevírací doba... 4 Popis činností... 4 Projekt Vodácká

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2004. Místní akční skupina Blanský les Netolicko o.p.s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2004. Místní akční skupina Blanský les Netolicko o.p.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2004 Místní akční skupina Blanský les Netolicko o.p.s. Místní akční skupina Blanský les Netolicko o.p.s. Vedená u Rejstříkového soudu obecně prospěšných společností, Krajský soud

Více

TALICHŮV KOMORNÍ ORCHESTR obecně prospěšná společnost

TALICHŮV KOMORNÍ ORCHESTR obecně prospěšná společnost TALICHŮV KOMORNÍ ORCHESTR obecně prospěšná společnost VÝROČNÍ ZPRÁVA 2008 Talichův komorní orchestr, o.p.s., Bezová 1658, 147 14 Praha 4 Braník Tel.: +420 2 44 06 26 01-2, Fax: +420 2 44 06 26 02 IČO:

Více

Destinační společnost Východní Čechy

Destinační společnost Východní Čechy Destinační společnost Východní Čechy Setkání zástupců TIC Pardubického a Královéhradeckého kraje, Pardubický pivovar Pernštejn - 31. 10. 2018 Pardubický kraj Pardubicko Orlické hory a Podorlicko Králický

Více

Výroční zpráva Výroční zpráva o činnosti organizace

Výroční zpráva Výroční zpráva o činnosti organizace Výroční zpráva 2013 Výroční zpráva o činnosti organizace PODZÁMČÍ, agentura podpory rodiny a služeb o.p.s. 1.2.2014 1 1 Úvod Cílem naší společnosti je bezpečný a spokojený život dětí svěřených do pěstounské

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2014

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2014 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2014 INSITUT MONIKA KROHWINKEL o.p.s. Sídlo: Velké náměstí 37/46 500 03 Hradec Králové IČ 026 32 713 Institut Monika Krohwinkel, o. p. s. vznikla dne 10. 2. 2014 zápisem do rejstříku

Více

P Ř Í L O H A K R O Č N Í Ú Č E T N Í Z Á V Ě R C E V P L N É M R O Z S A H U. Sestavené k 31. 12. 2005

P Ř Í L O H A K R O Č N Í Ú Č E T N Í Z Á V Ě R C E V P L N É M R O Z S A H U. Sestavené k 31. 12. 2005 R E D A S H, a.s. Branická 43/26, PRAHA 4 IČO 44 01 20 80 P Ř Í L O H A K R O Č N Í Ú Č E T N Í Z Á V Ě R C E V P L N É M R O Z S A H U Sestavené k 31. 12. 2005 1. Obecné údaje Obchodní firma : R E D A

Více

BREDERODE a.s. 130 00 Praha 3, Kubelíkova 1548/27

BREDERODE a.s. 130 00 Praha 3, Kubelíkova 1548/27 BREDERODE a.s. 130 00 Praha 3, Kubelíkova 1548/27 Praha, červen 2013 1 O b s a h: Úvod 1. Základní údaje o společnosti 2. Organizační schéma společnosti 3. Orgány správy a řízení společnosti: 3.1. Představenstvo

Více

Konzervatoř Olomouc o.p.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013

Konzervatoř Olomouc o.p.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013 Konzervatoř Olomouc o.p.s. 0 1) Historie společnosti Konzervatoř Olomouc o.p.s. byla založena zakladatelskou listinou ze dne 19. června 2012 a zapsána do rejstříku obecně prospěšných

Více

Hospitality & Tourism Summit 13. 4. 2012. hotel Crowne Plaza

Hospitality & Tourism Summit 13. 4. 2012. hotel Crowne Plaza Hospitality & Tourism Summit 13. 4. 2012 hotel Crowne Plaza Nové logo Praha 18. 6. 2010 Brána do Čech = 4 destinace Potlačit maximálně Ústecký kraj Aktualizace Strategie rozvoje CR v roce 2010 Iniciace

Více

Čerpání k 31. 12. 2013: Kč 3 768 978,00

Čerpání k 31. 12. 2013: Kč 3 768 978,00 Městská knihovna Klatovy Balbínova 59, 339 01 Klatovy 376 347 461, ekonom@knih-kt.cz KOMENTÁŘ K ROZBORU HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2013 V roce 2013 knihovna hospodařila s těmito prostředky: 1/ Příspěvek na činnost

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA DIVADLA BOLKA POLÍVKY, Z. Ú. ZA ROK 2017

VÝROČNÍ ZPRÁVA DIVADLA BOLKA POLÍVKY, Z. Ú. ZA ROK 2017 VÝROČNÍ ZPRÁVA DIVADLA BOLKA POLÍVKY, Z. Ú. ZA ROK 2017 Strana 1/8 Obsah I. Základní údaje... 3 II. Shrnutí činnosti v roce 2017... 5 III. Doplňující údaje... 5 III. 1. Dlouhodobý majetek... 5 III. 2.

Více

Výkaz zisku a ztráty NÁKLADY. NÁKLADY celkem název ukazatele číslo Hlavní hosp.

Výkaz zisku a ztráty NÁKLADY. NÁKLADY celkem název ukazatele číslo Hlavní hosp. VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2014 EKONOMICKÁ ČÁST Výkaz zisku a ztráty NÁKLADY název ukazatele číslo Hlavní hosp. I. Spotřebované nákupy celkem 02 942 23 01. Spotřeba materiálu 03 436 10 02. Spotřeba energie

Více

Mezinárodní hudební festival Janáčkův máj, o.p.s.

Mezinárodní hudební festival Janáčkův máj, o.p.s. Příloha k účetní závěrce sestavené k 31.12.2010 Mezinárodní hudební festival Janáčkův máj, o.p.s. 1. Název, sídlo a obecné údaje Mezinárodní hudební festival Janáčkův máj, o.p.s. Moravská Ostrava, 28.

Více

Základní údaje o Nadačním fondu Uran (dále jen fond )

Základní údaje o Nadačním fondu Uran (dále jen fond ) Výroční zpráva za rok 2014 Základní údaje o Nadačním fondu Uran (dále jen fond ) Vznik fondu: 17. října 2014 Zápis do nadačního rejstříku vedeného Městským soudem v Praze, oddíl N, vložka 1 181: 10. prosince

Více

Zpráva o hospodaření Matematického ústavu Slezské univerzity v za rok 1999

Zpráva o hospodaření Matematického ústavu Slezské univerzity v za rok 1999 Zpráva o hospodaření Matematického ústavu Slezské univerzity v Opavě za rok 1999 1. Úvod Matematický ústav Slezské univerzity v Opavě pokračoval v úspěšném hospodaření a za rok 1999 dosáhl zisku ve výši

Více

Okresní sdružení České unie sportu Prostějovska, z. s. Výroční zpráva o činnosti za rok 2017

Okresní sdružení České unie sportu Prostějovska, z. s. Výroční zpráva o činnosti za rok 2017 Okresní sdružení České unie sportu Prostějovska, z. s. Výroční zpráva o činnosti za rok 2017 Výroční zpráva o činnosti je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2017 a končící dnem 31. prosince

Více

Poradna pro integraci

Poradna pro integraci Poradna pro integraci Účetní závěrka 2007 Rozvaha Aktiva Číslo Stav k prvnímu dni Stav k poslednímu dni k 31. 12. 2007 (v celých tis. Kč) řádku účetního období účetního období A. Dlouhodobý majetek ř.

Více

Zpráva o hospodaření příspěvkové organizace Základní škola Dolní Tošanovice a Mateřská škola Horní Tošanovice za rok 2008

Zpráva o hospodaření příspěvkové organizace Základní škola Dolní Tošanovice a Mateřská škola Horní Tošanovice za rok 2008 Základní škola Dolní Tošanovice a Mateřská škola Horní Tošanovice - příspěvková organizace, Dolní Tošanovice č.22, 739 53 Hnojník Zpráva o hospodaření příspěvkové organizace Základní škola Dolní Tošanovice

Více

výroční zpráva SLOT s. r. o. 2005

výroční zpráva SLOT s. r. o. 2005 výroční zpráva SLOT s. r. o. 2005 OBSAH VÝROČNÍ ZPRÁVY Úvod................................................................................ 3 Orgány společnosti a její management...............................................

Více

Matematický ústav Slezské univerzity v Opavě Zpráva o hospodaření za rok 2001

Matematický ústav Slezské univerzity v Opavě Zpráva o hospodaření za rok 2001 Matematický ústav Slezské univerzity v Opavě Zpráva o hospodaření za rok 2001 1. Úvod Matematický ústav v Opavě vykázal za rok 2001 zisk ve výši 6 tis. Kč. Jedná se o zisk, kterého bylo dosaženo po zohlednění

Více

ROZVAHA A K T I V A (v tisících Kč) Česká republika. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb.

ROZVAHA A K T I V A (v tisících Kč) Česká republika. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. ROZVAHA Název, sídlo, právní forma a předmět činnosti účetní jednotky ke dni... 31.12.2015 Společenství vlastníků jednotek domu Bochovská 560 (v tisících Kč)

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2008 EKONOMICKÁ ČÁST Výkaz zisku a ztráty NÁKLADY název ukazatele číslo hlavní hosp. I. Spotřebované nákupy celkem 02 1 271 01. Spotřeba materiálu 03 516 02. Spotřeba energie 04 755

Více

Zpráva o hospodaření. Matematického ústavu Slezské univerzity v Opavě. za rok 2000

Zpráva o hospodaření. Matematického ústavu Slezské univerzity v Opavě. za rok 2000 Zpráva o hospodaření Matematického ústavu Slezské univerzity v Opavě za rok 2000 1. Úvod Matematický ústav Slezské univerzity v Opavě vykázal za rok 2000 zisk ve výši 37 tis. Kč. Jedná se o zisk, kterého

Více

VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY. k ( v celých tisících Kč )

VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY. k ( v celých tisících Kč ) Výkaz zisku a ztráty podle Přílohy č. 2 vyhlášky č. 04/2002 Sb VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY Účetní jednotka doručí: 1 x příslušnému finančnímu orgánu k 31.12.2014 ( v celých tisících Kč ) IČO 27129772 Název a

Více

Vypracovala: Vlasta Purkertová, ekonom společnosti

Vypracovala: Vlasta Purkertová, ekonom společnosti Vypracovala: Vlasta Purkertová, ekonom společnosti Obsah Základní údaje o společnosti ke dni 31.12.2016 3 Údaje z účetní závěrky za rok 2016 4 Způsob vedení účetnictví 11 =2= Základní údaje o společnosti

Více

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ČRDM ZA ROK Česká rada dětí a mládeže. Senovážné náměstí 977/ Praha 1 IČ:

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ČRDM ZA ROK Česká rada dětí a mládeže. Senovážné náměstí 977/ Praha 1 IČ: ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ČRDM ZA ROK 2017 Česká rada dětí a mládeže Senovážné náměstí 977/24 110 00 Praha 1 IČ: 68379439 1. Popis struktury výnosů a nákladů za rok 2017 Struktura výnosů V roce 2017 dosáhly

Více

AGENTURA TŘEBOŇSKO O.P.S. VÝROČNÍ ZPRÁVA. Agentura Třeboňsko o.p.s.

AGENTURA TŘEBOŇSKO O.P.S. VÝROČNÍ ZPRÁVA. Agentura Třeboňsko o.p.s. AGENTURA TŘEBOŇSKO O.P.S. VÝROČNÍ ZPRÁVA Agentura Třeboňsko o.p.s. Základní data společnosti 2 Název: Agentura Třeboňsko o.p.s. Sídlo: Lesní 158, 379 01 Třeboň www.trebonsko.com info@trebonsko.com Bankovní

Více

ÚVODNÍ SLOVO ŘEDITELKY

ÚVODNÍ SLOVO ŘEDITELKY ÚVODNÍ SLOVO ŘEDITELKY Dovolte mi předložit výroční zprávu destinační společnosti Králický Sněžník o.p.s. za rok 2014. V roce 2014 jsme v souladu s hlavním cílem fungování obecně prospěšné společnosti

Více

Finanční zpráva České inovace, o.p.s.

Finanční zpráva České inovace, o.p.s. Finanční zpráva České inovace, o.p.s. Účetní závěrka (nekonsolidovaná) Rok končící 3. prosincem 23 Zde jsou uvedeny jen vybrané údaje z účetní závěrky 23, která byla zpracována v souladu s vyhláškou č.

Více

ÚVODNÍ SLOVO. Vážené dámy a vážení pánové,

ÚVODNÍ SLOVO. Vážené dámy a vážení pánové, Výroční zpráva 2012 ÚVODNÍ SLOVO Vážené dámy a vážení pánové, nadešel čas poděkovat všem, kteří pomáhali Nadaci Auxilia naplňovat její poslání a sami se tak podíleli na rozvoji, stabilitě a profesionalizaci

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013 Hlavní poslání a cíle společnosti a) ochrana nejvýznamnějších hodnot území střední Moravy, kterými jsou zejména venkovské prostředí, zachovalá příroda, estetická krajina, kulturní

Více

Destinačního fondu Dolního Poohří

Destinačního fondu Dolního Poohří Dohoda o zřízení Destinačního fondu Dolního Poohří Bankovní spojení: č. ú. 107-1481330207/0100 KB a.s., pobočka Žatec IČ: 28750721 DIČ: CZ28750721 E-mail: dolnipoohri@seznam.cz Tel.: +420 724 www.branadocech.cz

Více

ROZVAHA ve zkráceném rozsahu ke dni ( v celých tisících Kč )

ROZVAHA ve zkráceném rozsahu ke dni ( v celých tisících Kč ) Rozvaha podle Přílohy č. 1 vyhlášky č. 504/2002 Sb. ROZVAHA ve zkráceném rozsahu ke dni 31.12.2016 ( v celých tisících Kč ) Název, sídlo a právní forma účetní jednotky Společenství vlastníků jednotek Jablonecká

Více

Výroční zpráva Z&S Apache Team, z.s. za rok 2015

Výroční zpráva Z&S Apache Team, z.s. za rok 2015 za rok 2015 Výroční zpráva je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2015 a končící dnem 31. prosince 2015 na základě vyhodnocení činnosti Z&S Apache Team, z.s. a její jednotlivá ustanovení byla

Více

ROZVAHA (BILANCE) k (v celých tis. Kč)

ROZVAHA (BILANCE) k (v celých tis. Kč) Zpracováno v souladu s vyhláškou č. 504/2002 Sb. ROZVAHA (BILANCE) k 31.12.2008 (v celých tis. Kč) IČO 27777146 Název účetní jednotky MAS HORNÍ POMORAVÍ obecně prospěšná společnost Hlavní 92 788 33 Hanušovice

Více

Zápis ze zasedání zástupců rodičů a učitelů (shromáždění delegátů) konaného dne 10. dubna 2019 v budově školy

Zápis ze zasedání zástupců rodičů a učitelů (shromáždění delegátů) konaného dne 10. dubna 2019 v budově školy SRPŠ Obchodní akademie Pardubice, z. s., Štefánikova 325, 530 02 Pardubice Zápis ze zasedání zástupců rodičů a učitelů (shromáždění delegátů) konaného dne 10. dubna 2019 v budově školy Svolavatel a předsedající

Více

Energie pro život příležitost pracovat. ROZVAHA. k 31.12 2013

Energie pro život příležitost pracovat. ROZVAHA. k 31.12 2013 NADĚJE, otrokovická o.p.s. Energie pro život příležitost pracovat. ROZVAHA k 31.12 2013 Příloha k výroční zprávě 2013 Název: NADĚJE, otrokovická o.p.s. Sídlo: WOLKEROVA 1274, 765 02 OTROKOVICE Předmět

Více

Příloha k účetní závěrce

Příloha k účetní závěrce Příloha k účetní závěrce sestavené společností LARA a.s. Křemencova 4/175, Praha 1 ke dni 3.6.217 v tis. Kč 1. Obecné vysvětlivky k rozvaze a výkazu zisku a ztráty Tato příloha k účetní závěrce je sestavena

Více

Z p r á v a a u d i t o r a

Z p r á v a a u d i t o r a Z p r á v a a u d i t o r a o ověření účetní závěrky společnosti Člověk v tísni - společnost při České televizi, o.p.s. za období od 1.1.2002 do 31.12.2002 Zpráva je určena pro zřizovatele a statutární

Více

Výroční zpráva společnosti InHelp,o.p.s. za rok 2011

Výroční zpráva společnosti InHelp,o.p.s. za rok 2011 Výroční zpráva společnosti InHelp,o.p.s. za rok 2011 Identifikace organizace: InHelp, o.p.s. Sídlem: 5. Května 3, 289 23 Milovice IČ: 27923151 Tato z práva zahrnuje popis činnosti společnosti InHelp, o.p.s.

Více

NADAČNÍ FOND PRO PODPORU VZDĚLÁVÁNÍ V POJIŠŤOVNICTVÍ Těšnov 5, 110 00 Praha 1, Česká republika ÚČETNÍ ZÁVĚRKA. za období od 1.1.2010 do 31.12.

NADAČNÍ FOND PRO PODPORU VZDĚLÁVÁNÍ V POJIŠŤOVNICTVÍ Těšnov 5, 110 00 Praha 1, Česká republika ÚČETNÍ ZÁVĚRKA. za období od 1.1.2010 do 31.12. NADAČNÍ FOND PRO PODPORU VZDĚLÁVÁNÍ V POJIŠŤOVNICTVÍ Těšnov 5, Praha, Česká republika ÚČETNÍ ZÁVĚRKA za období od.. do 3.. v plnem rozsahu 3.. (v celych tisících Kc) ˇ 4964 5.3. Nadacní ˇ fond pro podporu

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 20 ll

VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 20 ll VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 20 ll Centrum pro restaurování a památkovou péči, o.p.s. Předkládá : Ing. Martina Hucková, ředitelka Obsah A B Zpráva o činnosti I. Založení Centra pro restaurování a památkovou péči,

Více

SLOT THETA, a. s. 2006

SLOT THETA, a. s. 2006 Výroční zpráva t h e t a t h e t a t h e t a t h e t a θ SLOT THETA, a. s. 2006 Obsah výroční zprávy Úvod..................................................................................................

Více

Obsah Výroční zpráva povinné náležitosti obecně prospěšné společnosti... 2 Výroční zpráva povinné náležitosti obchodní společnosti...

Obsah Výroční zpráva povinné náležitosti obecně prospěšné společnosti... 2 Výroční zpráva povinné náležitosti obchodní společnosti... Obsah Výroční zpráva povinné náležitosti obecně prospěšné společnosti... 2 Výroční zpráva povinné náležitosti obchodní společnosti... 4 Výroční zpráva povinné náležitosti ústav... 6 Výroční zpráva za rok

Více

VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY v plném rozsahu ke dni ( v celých tisících Kč )

VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY v plném rozsahu ke dni ( v celých tisících Kč ) Výkaz zisku a ztráty podle Přílohy č. 2 vyhlášky č. 04/2002 Sb Účetní jednotka doručí: 1 x příslušnému finančnímu orgánu VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY v plném rozsahu ke dni 31.12.2016 ( v celých tisících Kč )

Více

Výroční zpráva společnosti InHelp,o.p.s. za rok 2012

Výroční zpráva společnosti InHelp,o.p.s. za rok 2012 Výroční zpráva společnosti InHelp,o.p.s. za rok 2012 Identifikace organizace: InHelp, o.p.s. Sídlem: 5. Května 3, 289 23 Milovice IČ: 27923151 Tato zpráva zahrnuje popis činnosti společnosti InHelp, o.p.s.

Více

Institut Jana Pernera obecně prospěšná společnost

Institut Jana Pernera obecně prospěšná společnost příloha k bodu 3 Institut Jana Pernera obecně prospěšná společnost Studentská 95, 532 10 Pardubice http://www.perner.cz IČO: 2591 6050 DIČ: CZ 2591 6050 Výroční zpráva Institutu Jana Pernera, o.p.s. za

Více

VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY k ( v celých tisících Kč )

VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY k ( v celých tisících Kč ) Výkaz zisku a ztráty podle Přílohy č. 2 vyhlášky č. 04/2002 Sb Účetní jednotka doručí: 1 x příslušnému finančnímu orgánu VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY k 31.12.201 ( v celých tisících Kč ) IČO 27129772 Název a sídlo

Více

Rozvoj Krnovska o.p.s., Na náměstí 106, Osoblaha IČO Výroční zpráva obecně prospěšné společnosti za rok 2014.

Rozvoj Krnovska o.p.s., Na náměstí 106, Osoblaha IČO Výroční zpráva obecně prospěšné společnosti za rok 2014. Rozvoj Krnovska o.p.s., Na náměstí 106, Osoblaha IČO 26838401 Výroční zpráva obecně prospěšné společnosti za rok 2014. Přehled činností vykonávaných v kalendářním roce s uvedením vztahu k účelu založení

Více

Výroční zpráva za rok 2015

Výroční zpráva za rok 2015 Výroční zpráva za rok 2015 1. Charakteristika organizace Základní škola Bernarda Bolzana o.p.s. byla založena v roce 1997 s hlavní činností v oblasti výchovy a vzdělávání. Od této doby se snaží svoji obecně

Více

Specifické podmínky programu 7.6 Podpora rozvoje cestovního ruchu v Libereckém kraji

Specifické podmínky programu 7.6 Podpora rozvoje cestovního ruchu v Libereckém kraji Specifické podmínky programu 7.6 Podpora rozvoje cestovního ruchu v Libereckém kraji Dotační titul č. 1: Řemeslná a zážitková turistika Účelem podpory je podpora rozšíření turistické nabídky a tvorby a

Více

ÚVODNÍ SLOVO PŘEDSEDY SPRÁVNÍ RADY

ÚVODNÍ SLOVO PŘEDSEDY SPRÁVNÍ RADY VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 OBSAH ÚVODNÍ SLOVO PŘEDSEDY SPRÁVNÍ RADY 3 ZPRÁVA NEZÁVISLÉHO AUDITORA 4 ROZVAHA 7 VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY 10 PŘÍLOHA ÚČETNÍ ZÁVĚRKY 11 CHARAKTERISTIKA A HLAVNÍ AKTIVITY 12 VÝCHODISKA

Více

o hospodaření společnosti REAL FLAT spol. s r.o. se sídlem ve Zlíně, Bří Jaroňků 4079, PSČ 762 33 za rok 2008

o hospodaření společnosti REAL FLAT spol. s r.o. se sídlem ve Zlíně, Bří Jaroňků 4079, PSČ 762 33 za rok 2008 REAL FLAT spol. s r.o., Bří Jaroňků 4079, Zlín, PSČ 762 33 ------------------------------------------------------------------------------------------------ společnost zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném

Více

Český národní registr dárců dřeně, o.p.s. Výroční zpráva za rok 2000

Český národní registr dárců dřeně, o.p.s. Výroční zpráva za rok 2000 Český národní registr dárců dřeně, o.p.s. Výroční zpráva za rok 2000 Obsah 1. Obecné údaje o společnosti 2. Zpráva o činnosti 2.1 Hlavní činnost 2.2 Doplňková činnost 3. Finanční zpráva 3.1 Účetní výkazy

Více

Výroční zpráva společnosti za účetní rok 2016

Výroční zpráva společnosti za účetní rok 2016 Výroční zpráva společnosti za účetní rok 2016 Tato výroční správa podává informaci o stavu společnosti a její činnosti v roce 2016 v souladu se zák. 248/1995 Sb. zák. 231/2010 Sb. a zák. 90/2012 Sb. v

Více

KONSOLIDOVANÁ VÝROČNÍ ZPRÁVA

KONSOLIDOVANÁ VÝROČNÍ ZPRÁVA KONSOLIDOVANÁ VÝROČNÍ ZPRÁVA společnosti ABRA Software a.s. za hospodářský rok 2018 1. 7. 2017 30. 6. 2018 OBSAH Úvod... 4 1. Kdo je ABRA Software a.s... 7 2. Informace o vývoji konsolidačního celku,

Více

výroční zpráva 2005 Výroční zprávu schválila 5.května 2006 dozorčí rada Janovská o.p.s. a 17.května 2006 správní rada Janovská o.p.s.

výroční zpráva 2005 Výroční zprávu schválila 5.května 2006 dozorčí rada Janovská o.p.s. a 17.května 2006 správní rada Janovská o.p.s. výroční zpráva 2005 Výroční zprávu schválila 5.května 2006 dozorčí rada Janovská o.p.s. a 17.května 2006 správní rada Janovská o.p.s. vznik, zakladatelé, poslání Janovská o.p.s. byla zaregistrována Krajským

Více

Z Á V Ě R E Č N Ý Ú Č E T

Z Á V Ě R E Č N Ý Ú Č E T Z Á V Ě R E Č N Ý Ú Č E T obce Ratměřice za rok 2009 V Ratměřicích dne 13. 5. 2010 -------------------------------------------------------------------------- Zveřejněno dne: 14. 5. 2009 Sejmuto dne: 7.

Více

Rozvaha (bilance) ke dni... A K T I V A. Výčet položek podle Přílohy č. 1 vyhlášky č. 504/2002 Sb.

Rozvaha (bilance) ke dni... A K T I V A. Výčet položek podle Přílohy č. 1 vyhlášky č. 504/2002 Sb. Výčet položek podle Přílohy č. 1 vyhlášky č. 504/2002 Sb. Rozvaha (bilance) ke dni... 31.12.2016 (v tis. Kč) IČO 28771648 Název, sídlo a právní forma účetní jednotky ČISTÁ PŘÍRODA VÝCHODNÍCH ČECH o.p.s.

Více

Institut rozvoje evropských regionů. o.p.s. Výroční zpráva 2005

Institut rozvoje evropských regionů. o.p.s. Výroční zpráva 2005 Institut rozvoje evropských regionů. o.p.s. Výroční zpráva 2005 Květen 2006 OBSAH 1. Zpráva o činnosti společnosti v roce 2005 2. Činnosti IRER 3. Finanční hospodaření IRER v roce 2005 4. Příloha účetní

Více

Výroční zpráva 2008 návrh účetní závěrky a informace pro členy

Výroční zpráva 2008 návrh účetní závěrky a informace pro členy 1.TZ, družstevní záložna Hasskova 22, 674 01 Třebíč Telefon a fax: 568 847 717 IČO: 63 49 25 55, zapsané v obchodním rejstříku Krajského soudu v Brně v odd. Dr, vl. č.2708 Výroční zpráva 2008 návrh účetní

Více

Z p r á v a a u d i t o r a

Z p r á v a a u d i t o r a Z p r á v a a u d i t o r a o ověření účetní závěrky společnosti Člověk v tísni - společnost při České televizi, o.p.s. za období od 1.1.2000 do 31.12.2000 Zpráva je určena pro zřizovatele a statutární

Více

Fondu cestovního ruchu Turistické oblasti POLABÍ STATUT

Fondu cestovního ruchu Turistické oblasti POLABÍ STATUT Fond cestovního ruchu Turistické oblasti POLABÍ STATUT Zlatý pruh Polabí, o.p.s., (dále jen ZPP), je právnická osoba registrovaná v rejstříku obecně prospěšných společností vedené u Městského soudu v Praze

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. představenstva o činnosti společnosti v roce 2007

VÝROČNÍ ZPRÁVA. představenstva o činnosti společnosti v roce 2007 VÝROČNÍ ZPRÁVA představenstva o činnosti společnosti v roce 2007 ČERVEN 2008 Základní údaje společnosti Obchodní jméno: FPD CORPORATION CZ a.s. Sídlo společnosti: Václavské náměstí 1601/47, 110 00 Praha

Více

2014 ISIN CZ0003501660

2014 ISIN CZ0003501660 Dodatek č. 1 k Prospektu dluhopisů ZONER software, a.s. Dluhopisy s pevným úrokovým výnosem 10 % p. a. v celkové předpokládané jmenovité hodnotě emise 200.000.000 Kč k datu emise nebo v průběhu emisní

Více

Poradna pro integraci Účetní závěrka 2005

Poradna pro integraci Účetní závěrka 2005 Poradna pro integraci Účetní závěrka 2005 Rozvaha Aktiva Stav k prvnímu dni Stav k poslednímu Číslo řádku účetního období dni účetního období A. Dlouhodobý majetek ř. 09 + 20 + 28-40 1 6 0 I. Dlouhodobý

Více

Zakládací listina obecně prospěšné společnosti Medindex o.p.s.

Zakládací listina obecně prospěšné společnosti Medindex o.p.s. Zakládací listina obecně prospěšné společnosti Medindex o.p.s. Článek I Úvodní ustanovení 1. Obecně prospěšná společnost Medindex o.p.s. je právnickou osobou založenou dle zákona č.248/1995 Sb. v jeho

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Petrovice, IČ za rok 2014

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Petrovice, IČ za rok 2014 Elektronický podpis - 30.4.2015 KUMSX01HGAU7 Certifikát autora podpisu : KRAJSKÝ ÚŘAD Jméno : Ing. Alexandra Klajmonová Vydal : PostSignum Qualified C... Platnost do : 30.7.2015 MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor

Více