ZÁPIS. Celkem 72. Pozvánka na mimořádné zasedání Zastupitelstva města Kladna tvoří přílohu č. 1 zápisu, prezenční listiny přílohu č. 2.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZÁPIS. Celkem 72. Pozvánka na mimořádné zasedání Zastupitelstva města Kladna tvoří přílohu č. 1 zápisu, prezenční listiny přílohu č. 2."

Transkript

1 č.j.oo/320/16 STATUTÁRNÍ MĚSTO KLADNO ZÁPIS z mimořádného zasedání Zastupitelstva města Kladna, které se konalo dne 2. června 2016 od 17:00 hod. ve velkém konferenčním sále objektu č.p Fakulty biomedicínského inženýrství ČVUT na nám. Sítná v Kladně - Sítné Přítomni: Členové zastupitelstva města 29 Člen vlády nebo jím určený zástupce, senátor, poslanec, zástupce orgánů kraje 0 Tajemník magistrátu, ředitel MP, vedoucí útvarů magistrátu, ředitelé obchodních společností vlastněných Městem a ředitelé Městem zřízených organizací 16 Zaměstnanci Města 10 Zástupci sdělovacích prostředků 4 Zástupci politických stran 0 Hosté 13 Celkem 72 Pozvánka na mimořádné zasedání Zastupitelstva města Kladna tvoří přílohu č. 1 zápisu, prezenční listiny přílohu č ZAHÁJENÍ Jednání mimořádného zasedání Zastupitelstva města Kladna zahájil primátor města Mgr. Milan Volf. V úvodu zasedání členové zastupitelstva města uctili na výzvu primátora města Mgr. Milana Volfa minutou ticha památku své bývalé kolegyně Ing. Libuše Švábové, statutární náměstkyně primátora, která zemřela dne Za ověřovatele zápisu z 8. zasedání ZM ze dne byli zvoleni Ing. Jiří Bureš a p. Pavel Volf. Zápis byl ověřen bez připomínek. Za ověřovatele zápisu z mimořádného zasedání ZM byli zvoleni Ing. Věra Kučerová a p Vojtěch Volf, MBA. hlasování PRO: 27 PROTI: 0 ZDRŽELI SE: 2

2 2 Mgr. M. Volf v úvodu konstatoval, že nedošlo k žádným změnám ani doplnění navrženého programu. Bod Různé obsahoval návrh na Stanovení měsíčních odměn pro neuvolněnou členku Zastupitelstva města Kladna. hlasování o navrženém programu jednání hlasování PRO: 28 PROTI: 0 ZDRŽELI SE: 1 Program jednání: 1. Zahájení 2. Zánik a vznik mandátu člena Zastupitelstva města Kladna 3. Volba náměstka primátora města Kladna a dalšího člena Rady města Kladna 4. Určení statutárního náměstka primátora města Kladna 5. Přijetí úvěru Městem - Návrh na přijetí úvěru na refinancování dosavadních úvěrů Města 6. Různé 7. Diskuze 8. Interpelace 9. Návrh usnesení 10. Závěr Mgr. M. Volf následně předložil návrh na složení tříčlenné volební a mandátové komise: Mgr. Hana Větrovcová, Bc. Jaroslav Svoboda a Ing. Radek Větrovec. Dotázal se na případné jiné návrhy. Další návrhy nebyly podány. hlasování o předloženém návrhu na členy tříčlenné volební a mandátové komise Mgr. Hana Větrovcová, Bc. Jaroslav Svoboda a Ing. Radek Větrovec hlasování PRO: 26 PROTI: 0 ZDRŽELI SE: 3 Volební a mandátová komise byla zvolena ve složení: Mgr. Hana Větrovcová, Bc. Jaroslav Svoboda a Ing. Radek Větrovec. Mgr. M. Volf dále předložil návrh na složení návrhové komise: MUDr. Hasan Ektilah, MUDr. David Homer a Ing. arch. Ondřej Rys. Dotázal se na případné jiné návrhy. Další návrhy nebyly podány.

3 3 hlasování o předloženém návrhu na členy návrhové komise MUDr. Hasan Ektilah, MUDr. David Homer a Ing. arch. Ondřej Rys hlasování PRO: 26 PROTI: 0 ZDRŽELI SE: 3 Návrhová komise byla zvolena ve složení: MUDr. Hasan Ektilah, MUDr. David Homer a Ing. arch. Ondřej Rys. Zapisovatelkami byly určeny: pí Blanka Feřteková a pí Alžběta Křížová. Z jednání zastupitelstva města byl pořízen zvukový záznam, který je využit jako podklad pro vyhotovení zápisu z jednání zastupitelstva města. Záznam je následně nevratně zlikvidován v souladu s ustanovením 20 odst. 1 zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých dalších zákonů ve znění pozdějších předpisů. 2. ZÁNIK A VZNIK MANDÁTU ČLENA ZASTUPITELSTVA MĚSTA KLADNA.. Příloha č. 3 Z důvodu úmrtí členky Zastupitelstva města Kladna a statutární náměstkyně primátora města Ing. Libuše Švábové vznikl mandát členky Zastupitelstva města Kladna náhradníkovi volební strany politické hnutí ANO 2011 pí Petře Melčové ke dni Rada města Kladna v souladu se zákonem č. 491/2001 Sb. o volbách do zastupitelstev v obcích a o změně některých zákonů ve znění pozdějších předpisů vzala na vědomí vznik tohoto mandátu a vydala osvědčení o vzniku mandátu. Posledním krokem pro to, aby pí Petra Melčová potvrdila svůj mandát, bylo složení slibu člena Zastupitelstva města Kladna na zasedání zastupitelstva města v souladu se zákonem č. 128/2000 Sb. o obcích ve znění pozdějších předpisů. Mgr. Ladislav Pavlík přečetl text slibu člena Zastupitelstva města Kladna a pí Petra Melčová složila slib do rukou primátora města Mgr. Milana Volfa. Mimořádné zasedání ZM po projednání vzalo na vědomí: a) zánik mandátu členky Zastupitelstva města Kladna Ing. Libuše Švábové za volební stranu politické hnutí ANO 2011 z důvodu úmrtí dne ; b) vznik mandátu členky Zastupitelstva města Kladna pí Petry Melčové, náhradnice volební strany politické hnutí ANO 2011 ke dni ; c) vydání osvědčení o vzniku mandátu členky Zastupitelstva města Kladna pí Petře Melčové k datu ; d) složení slibu nové členky Zastupitelstva města Kladna pí Petry Melčové

4 4 3. VOLBA NÁMĚSTKA PRIMÁTORA MĚSTA KLADNA A DALŠÍHO ČLENA RADY MĚSTA KLADNA Projednávaný bod bylo nezbytné zahájit rozhodnutím o stanovení způsobu volby náměstka primátora města Kladna a dalšího člena Rady města Kladna. Hlasování o způsobu hlasování v této věci se musí dle schváleného jednacího řádu a volebního řádu vždy provádět aklamací. Jako první se vždy hlasuje o provedení volby aklamací. Mgr. M. Volf navrhl stanovit způsob volby náměstka primátora města Kladna a dalšího člena Rady města Kladna aklamací. hlasování o návrhu Mgr. M. Volfa stanovit způsob volby náměstka primátora města Kladna a dalšího člena Rady města Kladna aklamací hlasování PRO: 19 PROTI: 1 ZDRŽELI SE: 9 Způsob volby náměstka primátora města Kladna a dalšího člena Rady města Kladna byl stanoven volbou aklamací. Po rozhodnutí o způsobu volby náměstka primátora města Kladna a dalšího člena Rady města Kladna bylo přistoupeno nejprve k volbě náměstka primátora města Kladna. Mgr. M. Volf předložil návrh klubu zastupitelů za ANO 2011 zvolit náměstkyní primátora města Kladna MUDr. Marcelu Malcovou. Jiné návrhy nebyly podány. V diskuzi, týkající se záležitosti slučitelnosti funkce uvolněné členky zastupitelstva s lékařskou praxí vystoupili: Ing. D. Jiránek a MUDr. M. Malcová. hlasování o návrhu klubu zastupitelů za ANO 2011, předneseném Mgr. M. Volfem zvolit náměstkyní primátora města Kladna MUDr. Marcelu Malcovou hlasování PRO: 18 PROTI: 0 ZDRŽELI SE: 11 Následovala volba dalšího člena Rady města Kladna. Mgr. M. Volf - předložil návrh klubu zastupitelů za ANO 2011 zvolit další členkou Rady města Kladna pí Petru Melčovou. Jiné návrhy nebyly podány.

5 5 hlasování o návrhu klubu zastupitelů za ANO 2011 zvolit členkou Rady města Kladna pí Petru Melčovou hlasování PRO: 18 PROTI: 0 ZDRŽELI SE: 11 Vyjádření volební a mandátové komise a konstatování, že volba náměstkyně primátora města Kladna a volba další členky Rady města Kladna proběhly v souladu s platným volebním řádem Statutárního města Kladna pro tyto volby a v souladu se zákonem č. 128/2000 Sb. o obcích ve znění pozdějších předpisů je přílohou č. 4 tohoto zápisu. Mimořádné zasedání ZM po projednání stanovilo způsob volby náměstka primátora města Kladna a dalšího člena Rady města Kladna volbou aklamací; zvolilo MUDr. Marcelu Malcovou náměstkyní primátora města Kladna, pí Petru Melčovou členkou Rady města Kladna 4. URČENÍ STATUTÁRNÍHO NÁMĚSTKA PRIMÁTORA MĚSTA KLADNA Následně bylo přistoupeno k určení statutárního náměstka primátora města Kladna. Mgr. M. Volf navrhl určit statutární náměstkyní primátora města Kladna MUDr. Marcelu Malcovou. Jiné návrhy nebyly podány. hlasování o návrhu Mgr. M. Volfa určit statutární náměstkyní primátora města Kladna MUDr. Marcelu Malcovou hlasování PRO: 18 PROTI: 0 ZDRŽELI SE: 11 Mimořádné zasedání ZM po projednání určilo MUDr. Marcelu Malcovou statutární náměstkyní primátora města Kladna 5. PŘIJETÍ ÚVĚRU MĚSTEM - NÁVRH NA PŘIJETÍ ÚVĚRU NA REFINANCOVÁNÍ DOSAVADNÍCH ÚVĚRŮ MĚSTA. Příloha č. 5 Předložil: Ing. Přemysl Mužík, náměstek primátora města Kladna

6 6 V rámci projednávaného bodu byl předložen návrh na přijetí úvěru Městem ve výši do 500 mil. Kč na konsolidaci dosavadních úvěrů od společnosti Československá obchodní banka, a.s. Komentář přednesl Ing. P. Mužík. V diskuzi, týkající se zejména vyjasnění zůstatku jistin konsolidovaných úvěrů, ocenění dobrých podmínek pro uzavření úvěru i dotazu, zda se uvažuje o prověření dalších úvěrů přijatých Městem, vystoupili Ing. V. Munzar, Ing. L. Mangová, Ing. V. Munzar, Ing. L. Mangová, Ing. P. Mužík, Ing. L. Mangová, Ing. D. Jiránek, Ing. P. Mužík, Ing. V. Munzar, Ing. P. Mužík a Mgr. M. Volf. hlasování o návrhu usnesení v upraveném znění oproti původně rozeslanému podkladu ZM po projednání schvaluje: a) přijetí úvěru Městem ve výši do 500 mil. Kč na konsolidaci dosavadních úvěrů od společnosti Československá obchodní banka, a.s. dle předloženého návrhu; b) uzavření smlouvy o úvěru č. 0857/16/5641 mezi Statutárním městem Kladnem a společností Československá obchodní banka, a.s., zast. Ing. M. Kohelem a pí H. Nobilisovou dle předloženého návrhu v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách v platném znění; c) vypovězení smluv o úvěru č. 0814/09/5216 ze dne a č. 0715/11/0300 ze dne uzavřených mezi Statutárním městem Kladnem a společností Československá obchodní banka, a.s. a splacení výše uvedených úvěrů poskytnutých Městu v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách v platném znění hlasování PRO: 28 PROTI: 0 ZDRŽELI SE: 1 Mimořádné zasedání ZM po projednání schválilo: a) přijetí úvěru Městem ve výši do 500 mil. Kč na konsolidaci dosavadních úvěrů od společnosti Československá obchodní banka, a.s. dle předloženého návrhu; b) uzavření smlouvy o úvěru č. 0857/16/5641 mezi Statutárním městem Kladnem a společností Československá obchodní banka, a.s., zast. Ing. M. Kohelem a pí H. Nobilisovou dle předloženého návrhu v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách v platném znění; c) vypovězení smluv o úvěru č. 0814/09/5216 ze dne a č. 0715/11/0300 ze dne uzavřených mezi Statutárním městem Kladnem a společností Československá obchodní banka, a.s. a splacení výše uvedených úvěrů poskytnutých Městu v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách v platném znění 6. RŮZNÉ 6A) STANOVENÍ MĚSÍČNÍCH ODMĚN PRO NEUVOLNĚNOU ČLENKU ZASTUPITELSTVA MĚSTA KLADNA. Příloha č. 6 Předložil: Mgr. Milan Volf, primátor města Kladna

7 7 V rámci tohoto bodu byl předložen návrh na stanovení poskytování měsíčních odměn pro neuvolněnou členku Zastupitelstva města Kladna pí Petru Melčovou. Komentář přednesl Mgr. M. Volf. Návrh byl předložen v souladu s ustanoveními 72 a 84, odst. 2, písm. n) zákona č. 128/2000 Sb. o obcích (obecní zřízení) ve znění pozdějších předpisů a nařízením vlády č. 352/2015 Sb., kterým se mění nařízení vlády č. 37/2003 Sb., o odměnách za výkon funkce členům zastupitelstev, ve znění pozdějších předpisů a členové zastupitelstva města s ním byli seznámeni před zahájením zasedání ZM. hlasování o návrhu usnesení hlasování PRO: 29 PROTI: 0 ZDRŽELI SE: 0 Mimořádné zasedání ZM po projednání schválilo poskytování měsíčních odměn pro neuvolněnou členku Zastupitelstva města Kladna: pí Petru Melčovou; a) ve výši maximální hranice, uvedené v návrhu, s účinností od 2. června 2016; b) při souběhu výkonu funkcí ve výši souhrnu odměn za jednotlivé funkce 7. DISKUZE Ing. D. Jiránek připomněl svůj požadavek na vydání právních rozborů v záležitosti poskytnutí finančních prostředků pro fotbalový klub SK Kladno a.s., darovaných občanským sdružením SK Kladno, a dotace pro společnost AOV s.r.o. a to dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů. Mgr. M. Volf není třeba žádat dle uvedeného zákona. Zmíněné podklady jsou připravené a budou předány klubu zastupitelů ODS, včetně rozpočtu společnosti Sportovní areály města Kladna s.r.o., jehož poskytnutí bylo rovněž požadováno. 8. INTERPELACE Nikdo z přítomných členů zastupitelstva města nepodal žádnou interpelaci. 9. NÁVRH USNESENÍ Návrh usnesení z mimořádného zasedání ZM Kladna předložil za Návrhovou komisi MUDr. David Homer. Návrh byl přijat 29 hlasy. hlasování o návrhu usnesení hlasování PRO: 29 PROTI: 0 ZDRŽELI SE: 0

8 8 10. ZÁVĚR Závěr mimořádného zasedání Zastupitelstva města Kladna provedl v 17:35 hodin primátor města Mgr. M. Volf. Zapsala: Blanka Feřteková V Kladně dne Mgr. Milan Volf, v.r. MUDr. Marcela Malcová, v.r. primátor města Kladna statutární náměstkyně primátora města Kladna Ing. Věra Kučerová, v.r. p. Vojtěch Volf, MBA, v.r. ověřovatelka zápisu ověřovatel zápisu

ZÁPIS. Celkem 61. Pozvánka na mimořádné zasedání Zastupitelstva města Kladna tvoří přílohu č. 1 zápisu, prezenční listiny přílohu č. 2.

ZÁPIS. Celkem 61. Pozvánka na mimořádné zasedání Zastupitelstva města Kladna tvoří přílohu č. 1 zápisu, prezenční listiny přílohu č. 2. OO/639/17 STATUTÁRNÍ MĚSTO KLADNO ZÁPIS z mimořádného zasedání Zastupitelstva města Kladna, které se konalo dne 6. listopadu 2017 od 18:00 hod. v obřadní síni Magistrátu města Kladna na nám. Starosty Pavla

Více

* * * Složení slibu proběhlo tak, že předsedající přečetl slib stanovený v 69 odst. 2 zákona o obcích

* * * Složení slibu proběhlo tak, že předsedající přečetl slib stanovený v 69 odst. 2 zákona o obcích Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 2.11.2018, od 18:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Další jednání k bodu 1) programu Zahájení a organizační záležitosti

Další jednání k bodu 1) programu Zahájení a organizační záležitosti Ustavující zasedání Zastupitelstva města Nová Role (dále též ZMě) konané dne 5. listopadu 2014 od 17:00 hod. v kinosále budovy MěÚ v Nové Roli. *******************************************************************************

Více

Z á p i s. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Horní Bříza ze dne Přítomni:

Z á p i s. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Horní Bříza ze dne Přítomni: Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Horní Bříza ze dne 7. 11. 2006 Přítomni: Mgr. Alena Šůmová, Ing. Vojtěch Šedivec, p. Stanislava Vondráková, p. Radek Vopat, p. Daniel Rada, Ing. Radek

Více

Z Á P I S. Datum konání: 21. února ověřili zápis vč. usnesení bez připomínek. Ing. Langr Miloš. pí. Voříšková Jitka

Z Á P I S. Datum konání: 21. února ověřili zápis vč. usnesení bez připomínek. Ing. Langr Miloš. pí. Voříšková Jitka Z Á P I S ze 3. zasedání zastupitelstva MČ Praha Kunratice Datum konání: 21. února 2011 Řízení: Přítomni: Omluveni: Ing. Alinčová Lenka 10 členů zastupitelstva MČ dle presenční listiny 1 Ing. Otp Potluka

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Střílky, konaného dne , od hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Střílky, konaného dne , od hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Střílky, konaného dne 31.10.2018, od 18.30 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Střílky (dále též jako zastupitelstvo )

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného ve středu 31. října 2018 od 18,00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného ve středu 31. října 2018 od 18,00 hodin. Obec Vrané nad Vltavou Zastupitelstvo obce Vrané nad Vltavou Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného ve středu 31. října 2018 od 18,00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

ZÁPIS č. 1/14 z 1. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 06.11.2014 od 18:00 hod v salonku Restaurace U Mocnáře v Deštné

ZÁPIS č. 1/14 z 1. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 06.11.2014 od 18:00 hod v salonku Restaurace U Mocnáře v Deštné ZÁPIS č. 1/14 z 1. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 06.11.2014 od 18:00 hod v salonku Restaurace U Mocnáře v Deštné Přítomno: devět zvolených členů zastupitelstva: David Šašek DiS., Bc.

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starovičky,

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starovičky, OBEC STAROVIČKY Zápis č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starovičky, konaného dne 4.11.2014, od 18:00 hod. v zasedací místnosti OÚ ve Starovičkách Zahájení ustavujícího zasedání

Více

Návrh programu ustavujícího zasedání:

Návrh programu ustavujícího zasedání: Zápis z ustavujícího zasedání členů Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 29. 10. 2018 v 18,00 hodin v sále Kulturního domu v Nýrsku -------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

OBEC KŘÍŽKOVÝ ÚJEZDEC Křížkový Újezdec 37, Kamenice tel.:

OBEC KŘÍŽKOVÝ ÚJEZDEC Křížkový Újezdec 37, Kamenice tel.: Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Křížkový Újezdec, konaného dne 1. 11. 2018, od 18:00 hodin. 1) Zahájení zasedání dosavadním starostou obce, zjištění usnášeníschopnosti Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Dolní Pěna, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Dolní Pěna, konaného dne , od 18:00 hodin. ZÁPIS 5/2014 ustavující zasedání ZO 1 Obec Dolní Pěna Zastupitelstvo obce Dolní Pěna Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Dolní Pěna, konaného dne 5.11.2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 1. Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 1. listopadu 2018, od 18 hod. Zahájení zasedání

Více

Obec Rudník Zastupitelstvo obce Rudník Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rudník dne 06. listopadu 2014

Obec Rudník Zastupitelstvo obce Rudník Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rudník dne 06. listopadu 2014 Obec Rudník Zastupitelstvo obce Rudník Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rudník dne 06. listopadu 2014 Přítomni: Ing. Aleš Maloch, Jiří Vondrák, Václav Lhota, Michal Šindelář, Miroslav

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou, konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou, konaného dne 7. 11. 2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou (dále též

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nenačovice, konaného dne , od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nenačovice, konaného dne , od 19:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nenačovice, konaného dne 3.11. 2014, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Nenačovice (dále jen zastupitelstvo)

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 5. listopadu 2014

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 5. listopadu 2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 5. listopadu 2014 Přítomni: Ilona Vavřičková, Radek Šťastný, Milan Paták st., Zdeněk Polák, Miloslav Vavřička, Vlastimila Krumlová

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako

Více

Zápis 9/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pavlov, konaného dne , od 16 :00 hodin.

Zápis 9/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pavlov, konaného dne , od 16 :00 hodin. Zápis 9/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pavlov, konaného dne 29.10 2018, od 16 :00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pavlov (dále též jako zastupitelstvo

Více

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS OBEC TEPLICE NAD BEČVOU Zastupitelstvo obce Teplice nad Bečvou ZÁPIS z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Teplice nad Bečvou, které se konalo dne 11. listopadu 2010 v 18.00 hod. v sále Hasičské

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Tučapy dne v zasedací místnosti OÚ v Tučapech

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Tučapy dne v zasedací místnosti OÚ v Tučapech Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Tučapy dne 7.11.2014 v zasedací místnosti OÚ v Tučapech Účast : Petr Elis, Mgr. Zdeněk Gajdoš, Alfréd Kadavý, PhDr. Jiřina Rozsypalová, Radek Zelinka Hodina

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Buková konaného dne , od 17:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Buková konaného dne , od 17:00 hodin Obec Buková Zastupitelstvo obce Buková Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Buková konaného dne 7. 11. 2014, od 17:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Obec Jezdovice Jezdovice 90, Třešť

Obec Jezdovice Jezdovice 90, Třešť Obec Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť Strana č. 1/8 Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jezdovice, konaného dne 31. 10. 2018 v 18.00 hodin na Obecním úřadu v Jezdovicích Přítomni

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vacov č. 1, konaného dne , od 19,00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vacov č. 1, konaného dne , od 19,00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vacov č. 1, konaného dne 01.11.2018, od 19,00 hodin Program: 1. Zahájení, návrh programu jednání. 2. Určení ověřovatelů a zapisovatele. 3. Volba návrhové komise. 4.

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Žižkovo Pole, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Žižkovo Pole, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Žižkovo Pole, konaného dne 7. 11. 2014, od 17:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Žižkovo Pole (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 17:00

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Záboří, konaného dne , od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Záboří, konaného dne , od 19:00 hodin. Obec Záboří Zastupitelstvo obce Záboří Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Záboří, konaného dne 5. 11. 2018, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Města Nová Bystřice, konaného dne 31. října 2018 od 16:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Města Nová Bystřice, konaného dne 31. října 2018 od 16:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Města Nová Bystřice, konaného dne 31. října 2018 od 16:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva Města Nová Bystřice (dále též zastupitelstvo

Více

9 členů (dle přiložené prezenční listiny) 6 hostů (dle přiložené prezenční listiny)

9 členů (dle přiložené prezenční listiny) 6 hostů (dle přiložené prezenční listiny) Zápis z I. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rokytnice, konaného dne 1. listopadu 2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Rokytnici se zahájením v 15.00 hodin Přítomno: 9 členů (dle přiložené

Více

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, Kolinec, tel ,

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, Kolinec, tel , OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz Z Á P I S č. 5/10 z ustavujícího veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Číhaň konaného dne 8.11. 2010 v 18.00 hod. Místo

Více

I) Složení slibu zastupitelů

I) Složení slibu zastupitelů Z á p i s ustavující zasedání Zastupitelstva města Benátky nad Jizerou konané dne 04.11.2014 od 17.00 hodin ve společenském sále Záložna Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva města Benátky

Více

Z á p i s. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Stropnice, konaného dne , od 18,00 hodin.

Z á p i s. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Stropnice, konaného dne , od 18,00 hodin. Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Stropnice, konaného dne 6. 11. 2014, od 18,00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Horní Stropnice bylo zahájeno

Více

Zápis z ustavujícího veřejného zasedání městského zastupitelstva Vysoké Veselí ze dne

Zápis z ustavujícího veřejného zasedání městského zastupitelstva Vysoké Veselí ze dne 1 Zápis z ustavujícího veřejného zasedání městského zastupitelstva Vysoké Veselí ze dne 1.11.2018 Přítomni: Ing. Miroslav Čížek, p. Jiří Hanč, p. Josef Havelka, p. Luboš Holman, Mgr. Vladimír Knížek, Ing.

Více

Zápis č. 1/11/ 2014 z ustanovujícího zasedání Z. O. Vevčice konaného dne od 19. hodiny.

Zápis č. 1/11/ 2014 z ustanovujícího zasedání Z. O. Vevčice konaného dne od 19. hodiny. Zápis č. 1/11/ 2014 z ustanovujícího zasedání Z. O. Vevčice konaného dne 7. 11. 2014 od 19. hodiny. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Vevčice bylo zahájeno v 19. hodin dosavadním

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jimlín, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Jimlín Jimlín 7, Louny

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jimlín, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Jimlín Jimlín 7, Louny Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jimlín, konaného dne 3.11. 2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu Jimlín Jimlín 7, 440 01 Louny Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne , od 18:05 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne , od 18:05 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 1. 11. 2018, od 18:05 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Obec Říčany nám. Osvobození Říčany

Obec Říčany nám. Osvobození Říčany Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany ZÁPIS z ustavujícího veřejného zasedání Zastupitelstva obce Říčany konaného dne 29. 10. 2018 od 18:00 hodin Přítomni: Ing. Jan Studený starosta, Mgr. Radovan

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lišany konaného dne 31. října 2018, v hodin, v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lišany konaného dne 31. října 2018, v hodin, v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lišany konaného dne 31. října 2018, v 17.00 hodin, v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní členové zastupitelstva obce : Josef Hořejší, Lenka Hořejší,

Více

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 8 / 2018 ze dne

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 8 / 2018 ze dne Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 8 / 2018 ze dne 30. 10. 2018 Místo a datum a čas konání: Kinosál kulturního domu, Strunkovice n. Bl., 30. 10. 2018 v 18:00 hodin Přítomni: Ing. V.

Více

Město Velvary, náměstí Krále Vladislava l, Velvary tel , fax , Z á p i s č.

Město Velvary, náměstí Krále Vladislava l, Velvary tel , fax ,   Z á p i s č. Město Velvary, náměstí Krále Vladislava l, 273 24 Velvary tel. 315 617 001, fax 315 617 000, e-mail: el.podatelna@velvary.cz Z á p i s č. 5/2010 z veřejného ustavujícího zasedání zastupitelstva města Velvary

Více

USTAVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE DNE OD HODIN

USTAVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE DNE OD HODIN USTAVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE DNE 31. 10. 2018 OD 17.00 HODIN Ustavující zasedání zastupitelstva obce Lužice bylo svoláno dosavadním starostou obce Ing. Jaroslavem Kremlem, jako předsedajícím.

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného dne 29. října 2014 od 18,00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného dne 29. října 2014 od 18,00 hodin. Obec Vrané nad Vltavou Zastupitelstvo obce Vrané nad Vltavou Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného dne 29. října 2014 od 18,00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne 5.11.2014 od 18.00 hodin na Městském úřadu Sedlice Přítomni: Baloušek Zdeněk, Bláha Jiří, Bláhová Jana Bc., Brožovský Jindřich

Více

PRO - 9, PROTI - 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ ) Obecní zastupitelstvo schválilo program ustavujícího zasedání.

PRO - 9, PROTI - 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ ) Obecní zastupitelstvo schválilo program ustavujícího zasedání. Z á p i s č.4/2018 z veřejného ustavujícího zasedání nově zvoleného obecního zastupitelstva obce Čakov konaného dne 31. 10. 2018 od 19 00 hodin v zasedací místnosti OÚ Čakov - v Tatouňovicích čp. 5. Přítomni:

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HLÁSNÁ TŘEBAŇ, konaného dne , od hodin v restauraci Česká hospoda

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HLÁSNÁ TŘEBAŇ, konaného dne , od hodin v restauraci Česká hospoda ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HLÁSNÁ TŘEBAŇ, konaného dne 6. 11. 2014, od 19.00 hodin v restauraci Česká hospoda Přítomni: Vnislav Konvalinka, Karel Čech, Vojtěch Musil, Miroslav Stříbrný,

Více

Výsledek hlasování: Pro 9 Proti 0 Zdrželi se 0 Usnesení č. 2/18/Z1 bylo schváleno.

Výsledek hlasování: Pro 9 Proti 0 Zdrželi se 0 Usnesení č. 2/18/Z1 bylo schváleno. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Archlebov, č. 1. konaného dne 2.11.2018 v tělocvičně Základní školy v Archlebově, na adrese: Archlebov 357, od 19:00 hodin. Bod 1 Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Žádný člen zastupitelstva neodmítl složit slib ani nesložil slib s výhradou.

Žádný člen zastupitelstva neodmítl složit slib ani nesložil slib s výhradou. - 1 - Obec Mezno Zastupitelstvo obce Mezno Č. 14 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Mezno, konaného dne 06. listopadu 2014, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Přítomno: 21 viz prezenční listina Z jednání ZM je pořízen zvukový záznam zveřejněný na webových stránkách města Sezimovo Ústí.

Přítomno: 21 viz prezenční listina Z jednání ZM je pořízen zvukový záznam zveřejněný na webových stránkách města Sezimovo Ústí. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sezimovo Ústí, konaného dne 1. 11. 2018 od 18:00 hodin ve velkém sále kina Spektrum, nám. T. Bati 701 v Sezimově Ústí Počet zastupitelů: 21 Libor Borč,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Doubravice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Doubravice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Doubravice Zastupitelstvo obce Doubravice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Doubravice, konaného dne 3.11. 2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Rychnov na Moravě Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 07. 11. 2014, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne 1.11.2018 od 18.00 hodin na Městském úřadu Sedlice Přítomni: Ing. Jakub Herman, Ing. Jiří Rod, Hana Růžičková, Jaroslav Šavrda,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vráto konaného dne 5. listopadu 2014, od hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vráto konaného dne 5. listopadu 2014, od hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vráto konaného dne 5. listopadu 2014, od 17.15 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Vráto (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Moravičany, konaného dne 6. listopadu 2014 od 18:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Moravičany, konaného dne 6. listopadu 2014 od 18:00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Moravičany, konaného dne 6. listopadu 2014 od 18:00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Moravičany bylo zahájeno v 18,00 hodin dosavadním starostou obce

Více

3. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatelky Předsedající navrhla dva ověřovatele zápisu Mgr. Michala Žaluda a Mgr. Marii Gottfriedovou.

3. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatelky Předsedající navrhla dva ověřovatele zápisu Mgr. Michala Žaluda a Mgr. Marii Gottfriedovou. Z á p i s z 1. ustavujícího zasedání zastupitelstva města Trmice, které se konalo dne 5. listopadu 2018 od 17.00 hodin na sále restaurace U Kastnerů v Trmicích -------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od 17:00 hodin v sále MěKS Vimperk

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od 17:00 hodin v sále MěKS Vimperk Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 05.11.2018 od 17:00 hodin v sále MěKS Vimperk Přítomni: MVDr. Šárka Janásková, Ing. Petr Samek, Jan Hanžl, Mgr. Dagmar Rűckerová,

Více

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 1. 11. 2014 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15

Více

Z Á P I S. z 26. zasedání zastupitelstva MČ Praha Kunratice

Z Á P I S. z 26. zasedání zastupitelstva MČ Praha Kunratice Z Á P I S z 26. zasedání zastupitelstva MČ Praha Kunratice Datum konání: 13.2.2014 Řízení: Ing. Alinčová Lenka Přítomni: 8 členů zastupitelstva MČ Do 18.10 hod 7 členů Zastupitelstva MČ Od 18.10 hod 8

Více

Obec Říčany nám. Osvobození Říčany

Obec Říčany nám. Osvobození Říčany Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany ZÁPIS z ustanovujícího veřejného zasedání Zastupitelstva obce Říčany konaného dne 5. 11. 2014 od 18:00 hodin Přítomni: Ing. Jan Studený starosta, Mgr. Radovan

Více

Zápis a usnesení z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p.

Zápis a usnesení z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. Zápis a usnesení z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 1. 11. 2018 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Č. j.: 902/2018/OUNE Celkem přítomno: 12 Členů obecního zastupitelstva

Více

Obec Dolní Domaslavice. Zápis z ustavujícího - 1.ustavujícího zastupitelstva obce Dolní Domaslavice, konaného dne ,00 hod.

Obec Dolní Domaslavice. Zápis z ustavujícího - 1.ustavujícího zastupitelstva obce Dolní Domaslavice, konaného dne ,00 hod. Obec Dolní Domaslavice Zápis z ustavujícího - 1.ustavujícího zastupitelstva obce Dolní Domaslavice, konaného dne 2.11.2018 17,00 hod. Přítomno dle prezenční listiny 14 členů ZO Dolní Domaslavice Občané

Více

Obec Boháňka. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Boháňka, konaného dne , od 18:00 hodin.

Obec Boháňka. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Boháňka, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Boháňka Boháňka 27, 508 01 Hořice, IČO 00271357, není plátcem DPH, č. ú. 10028541/0100 Komerční banka Jičín, tel. 602564997, e-mail: ou@bohanka.org, www.bohanka.org Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Libice nad Cidlinou, konaného dne , od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Libice nad Cidlinou, konaného dne , od 19:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Libice nad Cidlinou, konaného dne 10. 11. 2014, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Libice nad Cidlinou (dále

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Slapy Zastupitelstvo obce Slapy Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne 10.11.2010, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Slapy

Více

Přítomni: Petr Černý, Renata Festová, Vítězslav Hátle, Mgr. Jan Hojda, Josef Hušek, Jana Kuthanová, Milan Novák, Helena Pavlíková, Otakar Rejfek.

Přítomni: Petr Černý, Renata Festová, Vítězslav Hátle, Mgr. Jan Hojda, Josef Hušek, Jana Kuthanová, Milan Novák, Helena Pavlíková, Otakar Rejfek. Obec Hořiněves Zastupitelstvo obce Hořiněves Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves, konaného dne 3.11.2014, od 17,00 hodin. Přítomni: Petr Černý, Renata Festová, Vítězslav Hátle,

Více

Ustavující zasedání Zastupitelstva obce Švábenice konané dne v hod. v Kulturním domě ve Švábenicích.

Ustavující zasedání Zastupitelstva obce Švábenice konané dne v hod. v Kulturním domě ve Švábenicích. Ustavující zasedání Zastupitelstva obce Švábenice konané dne 3.11.2006 v 18.00 hod. v Kulturním domě ve Švábenicích. Nejstarší člen zastupitelstva obce pan Pištělka Libor přivítal všechny přítomné na ustavujícím

Více

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, Kolinec, tel ,

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, Kolinec, tel , OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz Z Á P I S č. 4/14 z ustavujícího veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Číhaň konaného dne 3.11. 2014 v 18.00 hod. Místo

Více

OBEC ROSTOKLATY. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce ROSTOKLATY, konaného dne 29. října 2018, od 19:00 hodin.

OBEC ROSTOKLATY. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce ROSTOKLATY, konaného dne 29. října 2018, od 19:00 hodin. OBEC ROSTOKLATY 281 71 ROSTOKLATY 32 OKRES KOLÍN TEL. 321 672 721 www. rostoklaty.cz e -mail: obec@rostoklaty.cz FAX : 321 672 721 bankovní spojení : ČSOB PS a.s., č.ú.: 112308464 / 0300 IČO : 00235709

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BŘEZÍ č.9/2018 ze dne

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BŘEZÍ č.9/2018 ze dne ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BŘEZÍ č.9/2018 ze dne 1. 11. 2018 Přítomni: Oppl, Michálková, Zdražil, Breburdová, Šebek, Schulzová, Omluveni: Dvořák Ověřovatele zápisu: Breburdová, Šebek Zápis z

Více

OBEC OSTŘEDEK Ostředek 60, p.chocerady tel

OBEC OSTŘEDEK Ostředek 60, p.chocerady tel Ustavující zasedání zastupitelstva obce Ostředek č. 1/2018 dne 29. října 2018 Místo konání: Sál restaurace, Ostředek 43 Začátek zasedání: 17:40 hod Přítomni: Ing. Marek Škvor, Blanka Svobodová, Mgr. Pavel

Více

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 5.11.2014, od 18:00 hodin. Přítomno je 11 zvolených členů zastupitelstva Členové zastupitelstva obce byli s termínem a programem

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Řepníky, konaného dne 3. listopadu 2014, od 18:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Řepníky, konaného dne 3. listopadu 2014, od 18:00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Řepníky, konaného dne 3. listopadu 2014, od 18:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Řepníky (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Budíkov konaného dne od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Budíkov konaného dne od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Budíkov konaného dne 1. 11. 2018 od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Budíkov (dále též jako zastupitelstvo )

Více

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pěčnov, konaného dne od 18:00 hodin

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pěčnov, konaného dne od 18:00 hodin Počet stran dokumentu: 8 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pěčnov, konaného dne 01.11.2014 od 18:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pěčnov (dále též

Více

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva města Starého Plzence, konaného od hodin v Lidovém domě ve Starém Plzenci

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva města Starého Plzence, konaného od hodin v Lidovém domě ve Starém Plzenci Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva města Starého Plzence, konaného 4.11.2014 od 17.00 hodin v Lidovém domě ve Starém Plzenci Počet přítomných členů ZM: 17 (dle presenční listiny, příloha

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Velenice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Velenice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Velenice Zastupitelstvo obce Velenice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Velenice, konaného dne 7. 11. 2014, od 18:00 hodin. ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITLSTVA Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Roudná č. 1/2014

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Roudná č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Roudná č. 1/2014 Den a místo zasedání: 6.11.2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu Roudná Zasedání zahájeno: 18:05 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis a usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p.

Zápis a usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. Zápis a usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 6. 11. 2014 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lipová-lázně č. 1/2018

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lipová-lázně č. 1/2018 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lipová-lázně č. 1/2018 Datum: 31.10.2018 od 17.00 hodin, Národní dům ************************************************** Prezence: Přítomni: Mgr. Eva Bubíková,

Více

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva. obce Pěčnov konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva. obce Pěčnov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Pěčnov Zastupitelstvo obce Pěčnov Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pěčnov konaného dne 5.11. 2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pěčnov

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva městyse Velkého Vřešťova, konaného dne 31. října 2018, od 19,00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva městyse Velkého Vřešťova, konaného dne 31. října 2018, od 19,00 hodin. Městys Velký Vřešťov Zastupitelstvo městyse Velkého Vřešťova Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva městyse Velkého Vřešťova, konaného dne 31. října 2018, od 19,00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č. 7 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Žilina konaného dne od 18:00 hodin na sále Sokolovny

Zápis č. 7 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Žilina konaného dne od 18:00 hodin na sále Sokolovny Zápis č. 7 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Žilina konaného dne 29. 10. 2018 od 18:00 hodin na sále Sokolovny Zasedání Zastupitelstva obce Žilina bylo zahájeno v 18:00 hodin dosavadním místostarostou

Více

Obec Nedvězí. Zastupitelstvo obce Nedvězí

Obec Nedvězí. Zastupitelstvo obce Nedvězí Obec Nedvězí Zastupitelstvo obce Nedvězí Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nedvězí, konaného dne 4.11.2014 od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Zahájení zasedání zastupitelstva obce Zasedání

Více

Městys Dolní Čermná Dolní Čermná 76, IČO , tel.: , .:

Městys Dolní Čermná Dolní Čermná 76, IČO ,   tel.: ,  .: Městys Dolní Čermná 561 53 Dolní Čermná 76, IČO 278734, www.dolni-cermna.cz tel.: 465 393 125, e-mail.: mestys@dolni-cermna.cz, USTAVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE (ZM) čj. ÚmDC 898/2018 Počet listů

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Slavětín konaného dne

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Slavětín konaného dne Obec Slavětín Slavětín 7 Ždírec nad Doubravou 582 63 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Slavětín konaného dne 02. 11. 2018 Zasedání Zastupitelstva obce Slavětín (dále též jako zastupitelstvo

Více

OBECNÍ ÚŘAD PĚTIHOSTY

OBECNÍ ÚŘAD PĚTIHOSTY OBECNÍ ÚŘAD PĚTIHOSTY Pětihosty 41, 251 67, tel. 323655309, obec.petihosty@volny.cz, www.petihosty.cz Obec Pětihosty Zastupitelstvo obce Pětihosty Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pětihosty,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Chožov, konaného dne , od 18:30 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Chožov, konaného dne , od 18:30 hodin. Obec Chožov Zastupitelstvo obce Chožov Místo konání: Přítomni:, Ověřovatelé zápisu: Návrhová komise k usnesení: Zapisovatelka: konaného dne 10. 11. 2014, od 18:30 hodin. zasedací místnost OÚ Chožov M.

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jílovice, konaného dne

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jílovice, konaného dne Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jílovice, konaného dne 30. 10. 2018 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE JÍLOVICE bylo zahájeno v 18,00 hodin v kulturním domě

Více

Obec Jasenice Zápis č. 50 Zastupitelstvo obce Jasenice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jasenice, konaného dne

Obec Jasenice Zápis č. 50 Zastupitelstvo obce Jasenice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jasenice, konaného dne Obec Jasenice Zápis č. 50 Zastupitelstvo obce Jasenice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jasenice, konaného dne 3. 11. 2014, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedáni Zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 4. listopadu 2014 od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 4. listopadu 2014 od 19:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 4. listopadu 2014 od 19:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis z 1. ustavujícího zasedání zastupitelstva Města Rovensko pod Troskami, konaného ve středu 5. listopadu 2014 od hod.

Zápis z 1. ustavujícího zasedání zastupitelstva Města Rovensko pod Troskami, konaného ve středu 5. listopadu 2014 od hod. Zápis z 1. ustavujícího zasedání zastupitelstva Města Rovensko pod Troskami, konaného ve středu 5. listopadu 2014 od 19.00 hod. Přítomni: Bc. Jiří Bíma, Ing. Tomáš Bláha, Jiřina Bláhová, Ing. Petr Halama,

Více

Zápis č. 8/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Březí, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis č. 8/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Březí, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Březí Zastupitelstvo obce Březí Zápis č. 8/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Březí, konaného dne 5.11.2014, od 18:00 hodin. 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zahájení zasedání zastupitelstva

Zahájení zasedání zastupitelstva Obec Obora Zastupitelstvo obce Obora Zápis z 1. (ustavujícího) veřejného zasedání Zastupitelstva obce Obora, konaného dne 31. října 2018 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Bukovany

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Bukovany Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Bukovany termín: místo: přítomni: 26. 2. 2015 17.00 hodin Obecní úřad Bukovany dle prezenční listiny Program jednání: 1. Zahájení a uvítání správce obce

Více

Z Á P I S č. 9 /2018

Z Á P I S č. 9 /2018 Z Á P I S č. 9 /2018 ze zasedání zastupitelstva obce Pluhův Žďár, konaného v pondělí 31.10.2018 v Pluhově Žďáru 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pluhův Žďár (dále též jako

Více

Obec Boháňka. tel , IDDS: vcrb4yt

Obec Boháňka. tel ,    IDDS: vcrb4yt Obec Boháňka Boháňka 27, 508 01 Hořice, IČO 00271357, není plátcem DPH, č. ú. 10028541/0100 Komerční banka Jičín, tel. 602564997, e-mail: ou@bohanka.org, www.bohanka.org, IDDS: vcrb4yt Zápis z ustavujícího

Více

Obec Ostopovice USTAVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE

Obec Ostopovice USTAVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE Obec Ostopovice USTAVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE 30. 10. 2018 Zápis Dosavadní starosta obce MgA. Jan Symon ( dále jako předsedající ) zahájil ustavující zasedání Zastupitelstva obce Ostopovice v

Více

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, Znojmo, tel.,fax: , mobil

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, Znojmo, tel.,fax: , mobil Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel.,fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz.cz Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Hnanice č

Více

Zápis ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Ostrá konaného dne , od 19:00 hodin v jednací místnosti OÚ Ostrá

Zápis ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Ostrá konaného dne , od 19:00 hodin v jednací místnosti OÚ Ostrá Zápis ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Ostrá konaného dne 23.10.2018, od 19:00 hodin v jednací místnosti OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Kaucká, Jana Effenbergerová, Ing. Jiří Čenský, Bc. Viktor

Více

Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves

Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Krásněves, konaného dne 7.11.2014, od 19:00 hodin. Přítomni zastupitelé: Jaroslav Šedý, Bedřich Staněk, Josef

Více

Obec Rychnov na Moravě Rychnov na Moravě 63 IČO: , DIČ:CZ Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě - volební období

Obec Rychnov na Moravě Rychnov na Moravě 63 IČO: , DIČ:CZ Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě - volební období Obec Rychnov na Moravě 569 34 Rychnov na Moravě 63 IČO: 00277312, DIČ:CZ00277312 Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě - volební období 2018-2022 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rychnov

Více

OBEC ŠTÍHLICE Kostelec n.č.l ,

OBEC ŠTÍHLICE Kostelec n.č.l , OBEC ŠTÍHLICE 281 63 Kostelec n.č.l. 321677179, 737642331 obec@stihlice.cz ZÁPIS ze zasedání ustanovujícího zasedání Zastupitelstva obce Štíhlice Začátek zasedání: 1.11.2018 od 19:00 Zahájení zasedání

Více