Zápis z 16. zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 12. září 2016

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z 16. zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 12. září 2016"

Transkript

1 Obec Stružnice Zastupitelstvo obce Stružnice Zápis z 16. zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 12. září 2016 Přítomní zastupitelé: Anita Bělová, Jiří Kopp, Robert Kotek (od 18:37 hod), Mgr. Anna Levová, Ing. Jan Mečíř, Pavel Ryšavý (do 21:48 hod), Alena Skrčená, Vítězslav Soukup Nepřítomní zastupitelé: Zdenek Blažek, Robert Kotek (do 18:37 hod), Pavel Ryšavý (od 21:48 hod) Hosté: viz Prezenční listina veřejnosti Úvod Předsedající - starosta Ing. Jan Mečíř přivítal všechny přítomné (viz prezenční listina zastupitelů a hostů) a zahájil na základě zákona č. 128/2000 Sb. o obcích, 92, 16. zasedání Zastupitelstva obce Stružnice volebního období Konstatoval, že je pondělí 12. září 2016, 18:00 hodin, zasedání zastupitelstva je zahájeno. Zasedání bylo řádně svoláno, informace byla zveřejněna na úřední desce a na elektronické úřední desce OÚ Stružnice. Předsedající oznámil, že je přítomna nadpoloviční většina členů zastupitelstva, podle prezenční listiny je přítomno 7 členů zastupitelstva (z celkového počtu 9 členů zastupitelstva), takže zastupitelstvo je usnášeníschopné. Předsedající připomněl, že je z veřejných jednání pořizován záznam pomocí technických prostředků. Tento záznam pro interní potřebu zastupitelstva nenahrazuje zápis, účelem je odstranění případných sporů o použité formulace řečníků. Určení ověřovatelů a zapisovatele Podle platného jednacího řádu určil předsedající ověřovatele zápisu 16. jednání zastupitelstva pana Vítězslava Soukupa a pana Pavla Ryšavého. Zapisovatelkou pro toto zasedání zastupitelstva obce určil předsedající Bc. Petru Kalinovou. Schválení programu zastupitelstva Předsedající předložil návrh programu 16. zasedání ZO v podobě, v jaké byl zveřejněn: 1. kontrola usnesení zastupitelstva obce 2. činnost výborů 3. nakládání s pozemky (prodeje, pronájmy, věcná břemena) 4. informace základní a mateřské školy 5. průběh oprav odstraňování povodňových škod 2013 (2 akce)

2 6. výběrové řízení odstraňování povodňových škod 2013 (2 akce) 7. žádosti občanů: zatopení nemovitostí při přívalových deštích, zásobování Bořetína pitnou vodou, umístění kontejnerů na tříděný odpad 8. opravy majetku obce (komunikace, nemovitosti) 9. příprava akce Kulturně společenské středisko 10. dodatek ke smlouvám s Energií Pro 11. vyjádření MV ČR k obecně závazné vyhlášce odpady 12. příprava obecně závazné vyhlášky noční klid, termíny akcí v roce rozpočtové opatření č. 3/ společné projekty DSO Peklo elektronická aukce svozu komunálního odpadu, kompostéry 15. informace lesního správce 16. akce v obci 17. různé, informace OÚ 18. podněty zastupitelů a občanů Předsedající vyzval zastupitele, mají-li další návrhy k doplnění nebo úpravě programu zastupitelstva. Bez připomínek. Starosta dal hlasovat o předloženém programu zasedání zastupitelstva. ZO schvaluje program 16. zastupitelstva obce. (číslo usnesení ) 18:02 hod 1. Kontrola usnesení zastupitelstva obce Místostarostka seznámila zastupitele s plněním usnesení 15. zasedání ZO ze dne 20. června č. usn smlouva podepsána, nájem uhrazen č. usn záměr vyvěšen, viz. dnešní jednání č. usn záměr vyvěšen, viz. dnešní jednání č. usn směnná smlouva podepsána, vloženo do KN č. usn směnná smlouva podepsána, vloženo do KN č. usn smlouva podepsána č. usn opravy provedeny, díla předána č. usn viz. dnešní jednání č. usn viz. dnešní jednání č. usn smlouva podepsána, dotace vyplacena

3 ZO bere na vědomí informaci místostarostky o plnění usnesení 15. zastupitelstva obce. (číslo usnesení ) 18:07 hod 2. Činnost výborů Starosta vyzval předsedy výborů, aby informovali o činnosti svých výborů od minulého zastupitelstva obce: Výbor sociální (předsedkyně A. Bělová) nesešel se. Výbor pro rozvoj, výstavbu a pozemky (předsedkyně Mgr. A. Levová) nesešel se. Výbor pro životní prostředí a ochranu proti živelním pohromám (předseda J. Kopp) nesešel se. Výbor pro vzdělávání a mládež (předseda P. Ryšavý) schůzka proběhla , probírali pomoc při oslavách 115. výročí školy, dále přijmutí chůvy do MŠ. Výbor pro dopravu a bezpečnost (předseda V. Soukup) nesešel se. Výbor pro sport a kulturu (předsedkyně A. Bělová) v obci proběhly Stružnické slavnosti, Vavřinecká pouť a Pohádkový les. ZO bere na vědomí informaci o činnosti výborů pro vzdělávání a mládež a pro sport a kulturu. (číslo usnesení ) 18:10 hod 3. Nakládání s pozemky Prodeje pozemků: Žádost o koupi pozemků p. č. 852 a 858/1 v k. ú. Stružnice. VB není zaneseno v KN. Informace, bez usnesení. Pronájmy pozemků: Žádost o pronájem pozemku p. č. 47 v k. ú. Stráž u České Lípy, záměr vyvěšen. ZO schvaluje pronájem pozemku p. č. 47 v k. ú. Stráž u České Lípy o výměře 243 m² za částku 24 Kč ročně panu Janu Tatouškovi, Bořetín 11. (číslo usnesení )

4 Pro: Proti: Zdrželi se: Usnesení bylo NEBYLO schváleno. Návrh cen pronájmů obecních pozemků podnikajícím osobám. A. Bělová navrhla cenu 10 Kč / m². Mgr. Levová se dotázala, proč nebyl pronájem řešen dříve. Místostarostka vysvětlila, že žádost byla podána až teď. Mgr. Levová souhlasí s 10 Kč / m². A. Skrčená souhlasí s návrhem. P. Ryšavý a V. Soukup navrhují 3 Kč / m². Starosta navrhuje 5 Kč / m². ZO schvaluje cenu 3 Kč za m² při pronájmu obecních pozemků za účelem podnikání fyzickými i právnickými osobami v k. ú. Stružnice, Jezvé a Stráž u České Lípy. (číslo usnesení ) Žádost o pronájem části pozemku p. č. 250/1 v k. ú. Jezvé, záměr vyvěšen. 18:37 hod přišel R. Kotek ZO schvaluje pronájem části pozemku p. č. 250/1 v k. ú. Jezvé po zaměření za částku 3 Kč za m² ročně panu Martinu Šimončičovi, Česká Lípa, Větrná (číslo usnesení ) Věcná břemena: Žádost o uzavření budoucí smlouvy o vložení věcného břemene a právu provést stavbu. ZO schvaluje Smlouvu o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene služebnosti a smlouvu o právu provést stavbu č. IP /P001, CL_Stružnice, Jezvé ppč. 190/2 příp. NN mezi Obcí Stružnice a ČEZ Distribuce, a. s., Děčín (zastupuje Ing. Zbyněk Lubovský) pro zřízení distribuční soustavy, a to kabelového vedení do pozemků obce. (číslo usnesení )

5 Žádost o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene a právu provést stavbu. ZO schvaluje Smlouvu o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene služebnosti a smlouvu o právu provést stavbu č. IP /VB03 CL_Stružnice, Jezvé ppč. 546/1, příp. NN mezi Obcí Stružnice a ČEZ Distribuce, a. s., Děčín (zastupuje OMEXOM GA Energo s. r. o.) pro zřízení stavby Součást distribuční soustavy. (číslo usnesení ) Žádost o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene a právu provést stavbu. ZO schvaluje Smlouvu o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene služebnosti a smlouvu o právu provést stavbu č. IP_12_ /VB02 CL_Stružnice ppč. 1076/1, příp. NN mezi Obcí Stružnice a ČEZ Distribuce, a. s., Děčín (zastupuje OMEXOM GA Energo s. r. o.) pro zřízení stavby Součást distribuční soustavy. (číslo usnesení ) Žádost o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene pro přípojku plynu. ZO schvaluje Smlouvu o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene č _1/BVB mezi Obcí Stružnice a RWE GasNet, s. r. o. (zastupuje RWE Distribuční služby, s. r. o.) pro zřízení stavby Prodloužení plynovodu a výstavba plynovodní přípojky pro objekt k bydlení č.p. 20, Jezvé. (číslo usnesení ) 18:45 hod 4. Informace základní a mateřské školy

6 Ředitelka ZŠ Stružnice předložila žádost o vyjádření souhlasu čerpat z fondu odměn a žádost o možnost vyplatit příspěvek na provoz z důvodu výdajů na akci Výročí školy, výměnu podlahy v tělocvičně a žádost o výjimku z počtu žáků (21 žáků). ZO schvaluje čerpání finančních prostředků z fondu odměn na pokrytí provozních nákladů ZŠ Stružnice v roce (číslo usnesení ) ZO schvaluje předčasné čerpání příspěvku na provoz ZŠ Stružnice ve výši Kč v roce (číslo usnesení ) ZO schvaluje výjimku z počtu žáku ve školním roce 2016/2017 v ZŠ a zavazuje se uhradit zvýšené výdaje na vzdělávací činnost školy. (číslo usnesení ) Ředitelka MŠ Stružnice předložila žádost o navýšení finančního rozpočtu. ZO schvaluje zvýšení příspěvku na provoz MŠ Stružnice ve výši Kč v roce (číslo usnesení ) 19:04 hod 5. Průběh oprav - odstraňování povodňových škod 2013 (2 akce) Cesta u Ploučnice u p. Soukupa, přemostění Valteřického potoka (dokončovací práce).

7 ZO bere na vědomí informaci o průběhu oprav povodňových škod z roku 2013 ve dvou lokalitách v obci. (číslo usnesení ) 19:07 hod 6. Výběrové řízení odstraňování povodňových škod 2013 (2 akce) Starosta informoval o dalších dvou akcích - opravách povodňových škod z roku 2013 obnova lávky přes inundační území včetně přemostění ve Stružnici a propustky u p. Táborské a na potoce u Holubů. ZO schvaluje vyhlášení a zadávací podmínky pro podlimitní veřejnou zakázku Obnova lávky po povodni v červnu 2013 ev. č. L-02 přes řeku Ploučnici a zátopové území, Stružnice. (číslo usnesení ) ZO schvaluje vyhlášení a zadávací podmínky pro veřejnou zakázku malého rozsahu Obnova mostních propustků p.p.č. 770, 821, 124/1 v obci Stružnice. (číslo usnesení ) Složení komise pro výběrová řízení Anita Bělová (náhradník Mgr. Anna Levová), Zdenek Blažek (náhradník Květa Zemanová), Pavel Ryšavý (náhradník Rober Kotek), Libor Širlo (náhradník Roman Skrčený), Ing. Naděžda Hájková (náhradník Pavel Kazda). ZO schvaluje složení výběrových komisí pro výběrová řízení na opravy povodňových škod z roku 2013 ve složení Anita Bělová (náhradník Mgr. Anna Levová), Zdenek Blažek (náhradník Květa Zemanová), Pavel Ryšavý (náhradník Rober Kotek), Libor Širlo (náhradník Roman Skrčený), Ing. Naděžda Hájková (náhradník Pavel Kazda). (číslo usnesení )

8 19:16 hod 7. Žádosti občanů: zatopení nemovitostí při přívalových deštích, zásobování Bořetína pitnou vodou, umístění kontejnerů na tříděný odpad P. Bláha přeložil zastupitelům žádost o řešení opakujících se záplav RD Jezvé čp. 83 při přívalových deštích, v žádosti navrhují řešení. Starosta opětovně pověřil výbor pro životní prostředí a ochranu proti živelním pohromám o návrhy řešení opakující se situace při přívalových deštích. ZO bere na vědomí žádost manželů Bláhových a opětovně pověřuje výbor pro životní prostředí a ochranu proti živelním pohromám zpracováním návrhů na řešení situace. (číslo usnesení ) Informace občanů Bořetína o zásobování pitnou vodou, zařazeno do programu jednání na žádost paní Jelínkové. P. Schwarzbach seznámil zastupitele se situací při zásobování Bořetína pitnou vodou a požádal o zařazení vybudování vodovodu na Bořetíně do dlouhodobých plánů Obce Stružnice. ZO bere na vědomí informace o zásobování Bořetína pitnou vodou a pověřuje starostu jednáním s SVS a. s. o zpracování studie zásobování Bořetína pitnou vodou. (číslo usnesení ) Žádost o umístění kontejnerů na tříděný odpad na Bořetín. Problémem je vhodné místo (místní x projíždějící). P. Jelínková navrhuje část obecního pozemku mezi jejím domem a p. Habersbergem nebo křižovatku na Kozly.

9 ZO bere na vědomí žádost zástupců místní části Bořetín na umístění kontejnerů na tříděný odpad. (číslo usnesení ) 20:51 hod 8. Opravy majetku obce (komunikace, nemovitosti) Oprava bytu paní Kritzbauchové výměna elektroinstalace (havarijní stav), výspravy omítky, vymalování. Oprava komunikací nad tratí směrem k Blažkům, k ovčínu. Od budou opravy pokračovat. Instalace zrcadla na Stráži dnes namontováno. Výměna osvětlení pod nádražím (akce vyvolaná rekonstrukcí NN v lokalitě), akce končí. ZO bere na vědomí informaci o prováděných opravách majetku obce v letních měsících. (číslo usnesení ) Žádost manželů Wendlerových o opravu části komunikace Chalupnická. ZO bere na vědomí žádost manželů Wendlerových o úpravu komunikace k domu čp. 131 v Jezvém. (číslo usnesení ) Usnesení bylo NEBYLO schváleno. 21:05 hod 9. Příprava akce Kulturně společenské středisko Starosta seznámil zastupitele s možností získání dotace na KSS. ZO souhlasí s přípravou a podáním žádosti o dotaci na rekonstrukci bývalé prodejny ve Stružnici na kulturně společenské centrum. (číslo usnesení )

10 21:08 hod 10. Dodatek ke smlouvám s Energií Pro Konečné stavy elektroměrů a plynoměrů byly odeslány em a následně předány na fakturační oddělení firmy Energie Pro, proběhne mimořádné vyúčtování. Informace, bez usnesení. 21:12 hod 11. Vyjádření MV ČR k obecně závazné vyhlášce odpady Starosta seznámil přítomné s právním rozborem OZV obce Stružnice č. 2/2015. ZO bylo seznámeno s právním rozborem OZV č. 2/2015, provedeným odborem veřejné správy, dozoru a kontroly MV ČR, č. j. MV /ODK-2016, bere je na vědomí. (číslo usnesení ) 21:18 hod 12. Příprava obecně závazné vyhlášky noční klid, termíny akcí v roce 2017 Starosta seznámil přítomné s dopisem z MV ČR, týkajícím se vyhlášky omezující dobu nočního klidu. ZO pověřuje OÚ přípravou obecně závazné vyhlášky omezující dobu nočního klidu. (číslo usnesení ) 21:32 hod 13. Rozpočtové opatření č. 3/2016 Paní Zelenková předložila rozpočtové opatření č. 3/2016. ZO schvaluje rozpočtové opatření č. 3/2016, příjmy ve výši Kč, výdaje ve výši Kč. (číslo usnesení )

11 ZO stanovuje v souladu s 102 odst. 2 písm. a) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů kompetenci starosty obce k provádění jednotlivých rozpočtových opatření v následujícím rozsahu: do výše Kč u jednotlivých závazných ukazatelů, jsou-li vyvolaná organizačními změnami, pokud tyto změny nevyvolávají další nároky na finanční prostředky obce (nezvyšuje se celkový rozpočet výdajů). Rozpočtová opatření v částkách vyšších může starosta obce samostatně provádět jen v případech: a) rozpočtového zapojení účelově přidělených finančních prostředků z jiných rozpočtů b) kdy zapojení výdaje vyžaduje nutný výdaj na zajištění chodu obce, v případě havárií nebo stavu nouze, výdaj k odvrácení možných škod, dále když včasné provedení úhrady je vázáno penalizací a dopady penalizací mohou výrazně překročit případná rizika z neoprávněné úhrady c) úhrady pokut, penále z rozhodnutí nadřízených orgánů a dohledů a další nutné výdaje, kdy schválení rozpočtového opatření je nezbytné a má jen formální charakter, protože výdaj musí být realizován, tj. i v případech vyšších výdajů nezávislých na vůli obce. Zastupitelstvo si vyhrazuje právo na informaci o každém rozpočtovém opatření provedeném v kompetenci starosty na nejbližším zasedání zastupitelstva konaném po schválení rozpočtového opatření starostou a jejího stručného odůvodnění. Pro: 4 Usnesení NEBYLO schváleno. 21:48 hod odešel P. Ryšavý 14. Společné projekty DSO Peklo elektronická aukce svozu komunálního odpadu, kompostéry Elektronická aukce zrušena, žádost o dotaci na kompostéry podána za DSO Peklo. ZO bere na vědomí ukončení aktivit obce v elektronické aukci obcí DSO Peklo a souhlasí s podáním žádosti na dotaci pro domovní kompostéry. (číslo usnesení ) 21:52 hod

12 15. Informace lesního správce Na žádost o účast a podání informace poskytl Ing. Pícha stručnou písemnou informaci. ZO bere na vědomí informace OLH Ing. Píchy o situaci v obecních lesích a zve dotyčného na jednání ZO. (číslo usnesení ) Starosta informoval zastupitele s jednáním s jinými OLH, protože spolupráce s Ing. Píchou v poslední době není optimální. 22:06 hod 16. Akce v obci Starosta seznámil zastupitele s aktuálními termíny akcí v r Soutěž v požárním útoku 17. září 115 let základní školy - pátek 23. a sobota 24. září Sběrová sobota září Svatováclavský koncert (Lípa Musica) - středa 28. září Krajské volby - 7. a 8. října Večer pro seniory - čtvrtek 20. října Rozsvícení vánočního stromu listopadu Zpívání v kostele - 8. prosince Adventní koncert - pátek 16. prosince Pro rok 2017 jsou předpokládány tyto termíny: Hop Trop sobota 17. června 2017 Stružnické slavnosti sobota 24. června 2017 Vavřinecká pouť sobota 5. srpna Stružnický kocour sobota 19. srpna 2017 ZO bere na vědomí informaci o známých termínech připravovaných akcí v obci do konce roku 2016 a pro rok (číslo usnesení ) 22:10 hod 17. Různé, informace OÚ

13 Pronájem nebytových prostor ZO schvaluje záměr pronájmu nebytových prostor (bývalá knihovna) ve Stružnici č. p. 80. Pro: 0 Proti: 5 (J. Mečíř, A. Bělová, A. Levová, A. Skrčená, V. Soukup) Zdrželi se: 2 (R. Kotek, J. Kopp) Usnesení nebylo schváleno. VPP Podepsána nová smlouva pro období až , místo požadovaných 10 pracovníků schváleni úřadem práce pouze 4. ZO bere na vědomí informaci o smlouvě s úřadem práce pro zaměstnávání pracovníků na veřejně prospěšné práce od (číslo usnesení ) Fotopasti Obec má zapůjčeny 2 ks fotopastí, starosta navrhuje schválit jejich zakoupení. ZO schvaluje pořízení 2 ks fotopastí. (číslo usnesení ) Pro: 6 Zdrželi se: 1 (A. Levová) Oprava komunikací v majetku LK - Informace o schválených krajských komunikacích x skutečnost ZO bere na vědomí informaci o plánu a skutečnosti oprav krajských komunikací na území obce Stružnice. (číslo usnesení )

14 - Petice za urychlení výstavby komunikace 1. třídy mezi CL a NB Informace, bez usnesení. Smlouva na svoz komunálního odpadu K t. r. končí smlouva s AVE, nutno zajisti svoz od ZO schvaluje dodatek ke Smlouvě na svoz odpadu S/C10/ /2013/1471/01 mezi AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o. a Obcí Stružnice. (číslo usnesení ) Zpracování změny ÚP Stružnice Složení komise pro hodnocení VZ malého rozsahu na zpracovatele změny ÚPO Stružnice Obecní úřad Stružnice osloví nejméně 3 dodavatele zakázky pro zaslání cenové nabídky na zpracování změny ÚPO. Složení komise pro hodnocení nabídek na zpracovatele změny ÚPO Anita Bělová (náhradník Mgr. Anna Levová), Zdenek Blažek (náhradník Ing. Jan Mečíř), Pavel Ryšavý (náhradník Robert Kotek), Libor Širlo (náhradník Roman Skrčený), Bc. Miroslav Cingel (Ing. Lenka Kantorová) ZO schvaluje složení komise pro hodnocení cenových nabídek na zpracování změny ÚPO ve složení Anita Bělová (náhradník Mgr. Anna Levová), Zdenek Blažek (náhradník Květa Zemanová), Pavel Ryšavý (náhradník Robert Kotek), Libor Širlo (náhradník Roman Skrčený), Bc. Miroslav Cingel (Ing. Lenka Kantorová). (číslo usnesení ) Vážení vozidel na II/262 ZO souhlasí s umístěním zařízení pro určování hmotnosti vozidel na komunikaci II/262 v katastru obce Stružnice. (číslo usnesení )

15 Oprava válečného pomníku Na hřbitově v Jezvém, financuje Velvyslanectví RF v Praze. ZO bere na vědomí provedení opravy válečného hrobu v Jezvém firmou Dragostav servis s.r.o. (číslo usnesení ) Pokračování oprav kostela v Jezvém Probíhají opravy střechy kostela v Jezvém. Informace, bez usnesení. Kalendář pro rok 2017 Nabídka pana Václava Bendy. ZO schvaluje zadání výroby kalendářů obce pro rok 2017 firmě pana V. Bendy, počet kusů 300. Pro: 4 Usnesení nebylo schváleno. Odstranění železničního přejezdu u hranice katastru Stružnice ZO na podnět občanů a zemědělských firem nesouhlasí se zrušením přejezdu na železniční trati 081. (číslo usnesení ) Výročí železniční trati Benešov Česká Lípa v roce 2017 Informace, bez usnesení. Energetické štítky budov Energetické štítky budov v majetku Obce Stružnice byly řádně vyvěšeny v budovách dle vyhlášky č. 78/2013 Sb., o energetické náročnosti budov, ve znění vyhlášky č. 230/2015 Sb., paragraf 10, a dle zákona č. 406/2000 Sb., o hospodaření energií, paragraf 7a. Informace, bez usnesení.

16 Zkušební provoz tiskárny na OÚ Na OÚ je v provozu zapůjčená multifunkční tiskárna, vzhledem ke stáří, nespolehlivosti a vysokým nákladům na opravy cca 10 let staré laserové tiskárny navrhuje starosta pořízení moderní. ZO schvaluje pořízení multifunkční tiskárny dle zapůjčeného vzoru. (číslo usnesení ) 23:25 hod 18. Podněty zastupitelů a občanů p. Kotek se dotázal na herní prvky, které by mohly být umístěné v místní části Jezvé. Starosta odpověděl, že není problém prvky pořídit, ale problémem je najít vhodnou plochu pro umístění prvků. p. Fletcher oznámil na zastupitelstvu, že byl na Ortlesu vztyčen vysvěcený kříž, který je na vrcholu ukotven chemickými kotvami. Z historických materiálů zjistil, že na Ortlesu býval dřevěný kříž. P. Bělová nesouhlasí s tím, že byl kříž již vztyčen a Obec Stružnice, která je vlastníkem pozemku je informována až teď. Dále p. Fletcher oznámil zastupitelstvu svůj záměr postavit další kříž ve Stružnici, ale až po vyřešení majetkové situace u pozemku, na kterém ho chce postavit. P. Bláha upozornil na opravu uzávěrů v silnici II/ 262 v rámci reklamace. Starosta znovu upozorní majitele na nutnost opravy. P. Schwarzbach se dotázal na možnost zapůjčení štěpkovače. Starosta odvětil, že po dohodě s obsluhou ano. Starosta ukončil jednání zastupitelstva v 00 hodin 08 minut a poděkoval přítomným za účast. Přílohy zápisu: 1. Prezenční listina zastupitelů 2. Prezenční listina veřejnosti 3. Plakát pozvánka veřejnosti na 16. zasedání zastupitelstva obce Zápis byl vyhotoven dne

17 Zapisovatel: Bc. Petra Kalinová... Ověřovatelé: Vítězslav Soukup.... dne... Pavel Ryšavý.... dne... Starosta: Ing. Jan Mečíř... dne... razítko obce

Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 2. listopadu 2016

Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 2. listopadu 2016 Obec Stružnice Zastupitelstvo obce Stružnice Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 2. listopadu 2016 Přítomní zastupitelé: Anita Bělová, Jiří Kopp, Robert Kotek, Mgr. Anna Levová,

Více

Zápis 20. zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 17. prosince 2012

Zápis 20. zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 17. prosince 2012 Obec Stružnice Zápis 20. zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 17. prosince 2012 Přítomní zastupitelé: Bělová Anita, Brejchová Darja, Hančín Milan, Kotek Robert, Mečíř Jan, Schneiderová Alena,

Více

Zápis 23. zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 18. dubna 2013

Zápis 23. zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 18. dubna 2013 Obec Stružnice Zápis 23. zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 18. dubna 2013 Přítomní zastupitelé: Bělová Anita, Blažek Zdenek, Brejchová Darja, Hančín Milan do 19:10 hod, Kotek Robert od

Více

Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 29. března 2016

Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 29. března 2016 Obec Stružnice Zastupitelstvo obce Stružnice Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 29. března 2016 Přítomní zastupitelé: Zdenek Blažek, Robert Kotek, Mgr. Anna Levová, Ing. Jan

Více

Zápis z 29. zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 28. května 2018

Zápis z 29. zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 28. května 2018 Obec Stružnice Zastupitelstvo obce Stružnice Zápis z 29. zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 28. května 2018 Přítomní zastupitelé: Anita Bělová, Zdenek Blažek, Jiří Kopp, Robert Kotek,

Více

Zápis 4. zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 31. března 2011

Zápis 4. zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 31. března 2011 Obec Stružnice Zápis 4. zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 31. března 2011 Přítomní zastupitelé: Bělová Anita, Blažek Zdenek, Brejchová Darja, Hančín Milan, Kotek Robert, Mečíř Jan, Schneiderová

Více

Zápis z 19. zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 7. prosince 2016

Zápis z 19. zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 7. prosince 2016 Obec Stružnice Zastupitelstvo obce Stružnice Zápis z 19. zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 7. prosince 2016 Přítomní zastupitelé: Anita Bělová, Zdenek Blažek, Jiří Kopp, Robert Kotek,

Více

Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 29. září 2014

Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 29. září 2014 Obec Stružnice Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 29. září 2014 Přítomní zastupitelé: Bělová Anita, Blažek Zdenek, Brejchová Darja, Kotek Robert, Mečíř Jan, Skrčená Alena,

Více

Zápis 10. zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 8. prosince 2011

Zápis 10. zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 8. prosince 2011 Obec Stružnice Zápis 10. zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 8. prosince 2011 Přítomní zastupitelé: Bělová Anita, Blažek Zdenek, Brejchová Darja, Hančín Milan, Kotek Robert, Mečíř Jan,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hejnice konaného dne , od hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hejnice konaného dne , od hodin. Obec Hejnice Zastupitelstvo obce Hejnice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hejnice konaného dne 2.11.2018, od 18.00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NEVRATICE č. 7/2016 KONANÉHO DNE

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NEVRATICE č. 7/2016 KONANÉHO DNE ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NEVRATICE č. 7/2016 KONANÉHO DNE 2.12.2016 Datum a čas konání: 2.12.2016 18.30 hod. Místo konání: obecní úřad Nevratice Přítomní členové zastupitelstva: Ing. Jitka

Více

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Obec Benátky Obecní úřad Benátky I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Místo konání: Doba konání: Obec Benátky obecní úřad 19.3.2015 od 18:00 hodin Navržený program:

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

I N F O R M A C E o konání ustavujícího zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Benátky

I N F O R M A C E o konání ustavujícího zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Obec Benátky Obecní úřad Benátky I N F O R M A C E o konání ustavujícího zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Obecní úřad Benátky v souladu s ustanovením 93 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb.,

Více

Obec Stružnice Zastupitelstvo obce Stružnice

Obec Stružnice Zastupitelstvo obce Stružnice Obec Stružnice Zastupitelstvo obce Stružnice Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 2. listopadu 2018 od 17:00 hodin Přítomní zastupitelé: Bělová Anita (do 17:08), Blažek

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Petrovice Zastupitelstvo obce Petrovice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 10.11. 2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Přítomní: Jan Halko, Ing. Milan Fábera, Radka Marková, Mgr. Dagmar Žbánková, Milan Horváth, JUDr. Lucie Plochová přítomna od 17,05 hod.

Přítomní: Jan Halko, Ing. Milan Fábera, Radka Marková, Mgr. Dagmar Žbánková, Milan Horváth, JUDr. Lucie Plochová přítomna od 17,05 hod. Zápis č.18/2010-2014 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Lahošť, pro volební období 2010-2014, konaného dne 13.3.2013 v zasedací místnosti obecního úřadu Lahošť. Přítomní: Jan Halko, Ing. Milan Fábera,

Více

Usnesení z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Peruc konaného dne

Usnesení z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Peruc konaného dne Usnesení z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Peruc konaného dne 6. 12. 2018 19/2018 Schválení programu jednání. 20/2018 Schválení ověřovatelů zápisu a jmenování zapisovatele. 21/2018 Kontrola

Více

Obec Lanžov Obecní úřad Lanžov

Obec Lanžov Obecní úřad Lanžov Obec Lanžov Obecní úřad Lanžov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lanžov konaného dne 17.12.2012 v Lanžově. Přítomní: Skořepová A., Pavlíčková K., Kněžour M., Janeček J., Holub L.,Antonín M., od 18:21

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 25.1. 2017, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NEVRATICE č. 6/2017 KONANÉHO DNE

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NEVRATICE č. 6/2017 KONANÉHO DNE ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NEVRATICE č. 6/2017 KONANÉHO DNE 14.12.2017 Datum a čas konání: Místo konání: Přítomní členové zastupitelstva: Omluveni: Hosté: 14.12.2017 17.00 hod. obecní úřad Nevratice

Více

Zápis ze 5. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 27. června 2019 od hodin ve Strážovicích, v budově hasičárny

Zápis ze 5. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 27. června 2019 od hodin ve Strážovicích, v budově hasičárny Zápis ze 5. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 27. června 2019 od 18.00 hodin ve Strážovicích, v budově hasičárny Před zahájením zasedání starosta obce informoval přítomné o úspěchu obce

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 41. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 41. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 41 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 21. března 2018 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Pavel KLOBUCKÝ Jana KUBELKOVÁ Zdeněk

Více

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování.

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 13.12.2018 od 18,00 hodin v zasedací místnosti OÚ - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 6 Luděk Smolík,

Více

Zápis o průběhu 18. zasedání Zastupitelstva obce Holštejn, konaného dne 19.12.2013

Zápis o průběhu 18. zasedání Zastupitelstva obce Holštejn, konaného dne 19.12.2013 Zápis o průběhu 18. zasedání Zastupitelstva obce Holštejn, konaného dne 19.12.2013 Starosta (dále jen předsedající ) Martin Hájek zahájil 18. zasedání Zastupitelstva obce (dále jen OZ) v18. hodin a všechny

Více

ZÁPIS č. 5/2013 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne od na Obecním úřadě v Pičíně

ZÁPIS č. 5/2013 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne od na Obecním úřadě v Pičíně ZÁPIS č. 5/2013 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 16.5.2013 od 18.30 na Obecním úřadě v Pičíně Přítomni: Stanislav Vokurka, Lenka Kupková, Ing. Josef Bedřich, Milana Mišůnová, Monika Peniaková,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 20. 3. 2019 Zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.03

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vystrkov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vystrkov, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vystrkov, konaného dne 31. 10. 2018, od 17:00 hodin. Místo konání: Přítomni: Občané: kancelář OÚ Vystrkov, dne 31. 10. 2018 od 17:00 hodin Jaroslav Pospíšil,

Více

Zápis ze zasedání OZ 27.12.2013

Zápis ze zasedání OZ 27.12.2013 Zápis ze zasedání OZ 27.12.2013 Zasedání Zastupitelstva obce Hejná, bylo zahájeno v 19.00 starostou obce Vlastimilem Šatrou. Starosta přivítal přítomné a konstatoval, že zasedání bylo řádně svoláno. Informace

Více

Usnesení z veřejného zasedání OZ obce Borová Lada č. 02 ze dne 26.11.2010

Usnesení z veřejného zasedání OZ obce Borová Lada č. 02 ze dne 26.11.2010 Usnesení z veřejného zasedání OZ obce Borová Lada č. 02 ze dne 26.11.2010 1) Zastupitelstvo Obce Borová Lada rozhodlo, že v souladu s požadavky zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu,

Více

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt Obec Bříza Bříza 110, 413 01 Roudnice nad Labem, tel. 775 731 105, IČ: 00263419 urad@obecbriza.info, datová schránka: nmubswt Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 21. 2. 2017 místo

Více

z 18. zasedání Zastupitelstva obce Miroslavské Knínice konaného dne v 18:00hod.

z 18. zasedání Zastupitelstva obce Miroslavské Knínice konaného dne v 18:00hod. Obec Miroslavské Knínice Zastupitelstvo obce Miroslavské Knínice ZÁPIS z 18. zasedání Zastupitelstva obce Miroslavské Knínice konaného dne 29. 12. 2016 v 18:00hod. Přítomni : Ing. Jiří Balík, Bc. Petr

Více

Zápis z 8. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 9. 8. 2010

Zápis z 8. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 9. 8. 2010 Zápis z 8. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 9. 8. 2010 Přítomni: Bursa Radek Dudková Eva Durda Jiří Bc. Choutka Václav Mališová Jana Ing. Veverková Jitka Omluveni: Novák Vilém Zapisovatelkou

Více

Vilémov č.p. 172

Vilémov č.p. 172 OBEC VILÉMOV 407 80 Vilémov č.p. 172 Uveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a

Více

Usnesení: č.1/2014 Zastupitelstvo schvaluje navržený program jednání zastupitelstva obce jednohlasně.

Usnesení: č.1/2014 Zastupitelstvo schvaluje navržený program jednání zastupitelstva obce jednohlasně. Zápis č.5/2014 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Šípy, které se konalo dne 19.12.2014 v pohostinství v Šípech -----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Obec Příčovy, Zastupitelstvo obce Příčovy

Obec Příčovy, Zastupitelstvo obce Příčovy Obec Příčovy, Zastupitelstvo obce Příčovy č.j.: Zápis č. 2 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Příčovy, konaného dne 11. 12. 2018 od 18:00 hod. v budově Obecního úřadu v Příčovech Přítomní zastupitelé:

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. června 2014

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. června 2014 Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. června 2014 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 5 členů zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 12. 12. 2018 Zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.00

Více

Zápis 16. ze zasedání Zastupitelstva obce Mezihoří, konaného dne od 20:00 hodin.

Zápis 16. ze zasedání Zastupitelstva obce Mezihoří, konaného dne od 20:00 hodin. Obec Mezihoří Zastupitelstvo obce Mezihoří Přítomní zastupitelé: Ing. Jan Krs Stanislav Hofmann Karel Cvachovec Zdeňka Němečková Václav Tichota Prošek Jan Nepřítomen : -0- Omluven : -0- Zápis 16. ze zasedání

Více

Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice.

Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Obec Sobčice Zastupitelstvo obce Sobčice Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne 17.7.2019, od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Zasedání bylo řádně svoláno

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 18. 5. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Brázda, Petr Jurica, Jaroslava Šlapanská, Ing. Hana

Více

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod.

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod. Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Hosté: Korek Vladimír, Svoboda Miroslav, Havelka Pavel, Adámek Karel, Illek František,

Více

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 30. 03. 2017 od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Obec Malé Březno. Z Á P I S č.3

Obec Malé Březno. Z Á P I S č.3 Obec Malé Březno Z Á P I S č.3 z jednání zasedání Zastupitelstva obce Malé Březno, které se konalo dne 21.6.2017 Jednání zastupitelstva se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu v Malém Březně od 18.10

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 3. 10. 2016, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 8. 12. 2017 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 17. prosince 2015

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 17. prosince 2015 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 17. prosince 2015 Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu od 18.00 hod., ukončeno bylo v 20.00 hod. Zasedání zastupitelstva jsou

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

VÝPIS USNESENÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA JESENICE

VÝPIS USNESENÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA JESENICE číslo 07/2015 ze dne 10. 12. 2015 Usnesení číslo 052/15-Z07 ze dne 10. 12. 2015 Schvaluje zveřejněný program dnešního zasedání zastupitelstva města Jesenice: 1. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele

Více

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 05. 03. 2015 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. listopadu Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. listopadu Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. listopadu 2015 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 6 členů zastupitelstva

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 7/2018 ze dne

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 7/2018 ze dne Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 7/2018 ze dne 17. 12. 2018 Přítomni: A. Frühaufová, G. Ptáčková, V. Štich, J. Pazdera, P. Procházka L. Jindrová, P. Leksa Ověřovatelé zápisu: L. Jindrová,

Více

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Patokryje, konaného dne od 18:00 hodin.

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Patokryje, konaného dne od 18:00 hodin. Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Patokryje, konaného dne 4. 12. 2014 od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Patokryje (dále též jako zastupitelstvo ) bylo

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29.09.2018, od 17:00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 9.11.2016 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání:

2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání: 2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Kuthanová Jana, Pavlíková Helena, Festová Renata, Hátle Vítězslav, Rejfek Otakar, Novák Milan, Hušek Josef, Mgr.Hojda Jan, Th.D. Omluveni:

Více

OBEC PROSEČNÉ. Ověřovatelé zápisu: ing. Máslo, Zeman Návrhová komise:, Novák, Bc. Šubrtová Zápis: Bachtík J.

OBEC PROSEČNÉ. Ověřovatelé zápisu: ing. Máslo, Zeman Návrhová komise:, Novák, Bc. Šubrtová Zápis: Bachtík J. OBEC PROSEČNÉ Zápis č.j. 05/2012 z řádného veřejného zasedání zastupitelstva obce Prosečné konaného 16. 6. 2012 od 18.oo hod. v zasedací místnosti obecního úřadu Prosečné. Program jednání: 1. Zahájení

Více

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne 17.12.2014 Přítomni: Hák Libor, Hemza Rostislav, Hirš Karel, ing. Hiršová Jitka (účetní obce), Poukar Jiří, Poukar Radim, Poukar Václav, Soukupová

Více

Z á p i s z veřejné schůze ZO Horní Loučky, která se koná dne v hod. na OÚ

Z á p i s z veřejné schůze ZO Horní Loučky, která se koná dne v hod. na OÚ Z á p i s z veřejné schůze ZO Horní Loučky, která se koná dne 23.12.2014 v 18.00 hod. na OÚ Přítomni: p. Plevač, Matýzka, Krejčí, Dufek, Smejkal, Steiner, Pochop, Mašek, Dufková Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Přítomni: Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne 11.12.2018 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny členů zastupitelstva obce, která

Více

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 19.12. 2011, od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy přítomno: 8 členů omluveno: 1 člen

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 27.5. 2015, od 17:00 hodin v zasedací místnosti. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO :

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO : OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 Zápis č. 1/2017 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 30.1.2017 od 19:00 hodin Přítomni: p. Ing. Soňa Machurová, p. Petr Heteš,,

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 23. 12. 2015 od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice konaného v budově Obecního úřadu ve Zlaté Olešnici od hod.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice konaného v budově Obecního úřadu ve Zlaté Olešnici od hod. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice konaného v budově Obecního úřadu ve Zlaté Olešnici od 19. 00 hod. č. 9/2014 3.11.2014 Program jednání 1 Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele

Více

Zápis č. 16/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Vilice ze dne 18. prosince 2016

Zápis č. 16/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Vilice ze dne 18. prosince 2016 Zápis č. 16/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Vilice ze dne 18. prosince 2016 Místo konání: kancelář ZO Přítomni: Miroslav Břenda, Kateřina Javorská, Martin Bednář, Jiří Dobiáš, Tomáš Kukla, Marie Šedivá

Více

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení jednání Starosta obce

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Hamrech

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Hamrech Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 31. 10. 2018 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Přítomni: František Svátek, Václav Hořejší, Miroslav Sládek, Mgr. Michal Šimeček, Jan Kavka, Andrea Kubuďová

Přítomni: František Svátek, Václav Hořejší, Miroslav Sládek, Mgr. Michal Šimeček, Jan Kavka, Andrea Kubuďová Č. j. HVOZ-188/2018 ZÁPIS č. 1/2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 15. listopadu 2018 Přítomni: František Svátek, Václav Hořejší, Miroslav

Více

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Obec Benátky Obecní úřad Benátky I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Místo konání: Doba konání: Obec Benátky obecní úřad 20.12.2017 od 19:00 hodin Navržený program:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 15. 12. 2014, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 15. 12. 2014, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 15. 12. 2014, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Martin Habáň, Martina Burjanová,

Více

U S N E S E N Í č. 5/18

U S N E S E N Í č. 5/18 Číslo strany: 1 U S N E S E N Í č. 5/18 Z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Traplice konaného 10. prosince 2018 v 18.30 hod. na OÚ Zastupitelstvo obce: bod 2/5/18 bod 3/5/18 Provedlo bod 4/5/18 bod

Více

Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. března 2015 v 18.00 hod.

Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. března 2015 v 18.00 hod. Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. března 2015 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Korek Vladimír, Vališ Vladimír, David Josef, Šnábl Jan, Chládek Martin, Mašová Marie,

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin.

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin. Přítomní členové zastupitelstva Bc. Zdeněk Černohorský DiS., Václav Petráň, Věra Schneiderová, Ing. Jakub

Více

Zápis číslo 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Libotov ze dne

Zápis číslo 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Libotov ze dne Obec Libotov Libotov 80, 544 01 Dvůr Králové nad Labem 01, E-Mail: obec.libotov@tiscali.cz www.libotov.cz 499694152 Zápis číslo 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Libotov ze dne 22.12.2014 přítomní: Mgr.

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 20. 11. 2017, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bratřínov, konaného dne , od 19:00 hodin na obecním úřadě

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bratřínov, konaného dne , od 19:00 hodin na obecním úřadě Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bratřínov, konaného dne 25.11.2015, od 19:00 hodin na obecním úřadě Přítomni: D.Holková, R.Juliš, J.Dufková, L. Malčánek, I. Svobodová Zahájení zasedání

Více

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního v Hamrech

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního v Hamrech Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 18. 1. 2011 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni : 1) Zahájení

Více

Obecní úřad: Hlavenec čp. 82, Předměřice nad Jizerou

Obecní úřad: Hlavenec čp. 82, Předměřice nad Jizerou Zápis č.5/2018 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce HLAVENEC konaného dne 30. října 2018 v 19 hodin. Přítomni: členové zastupitelstva obce: JUDr. Jaroslav Čurda Alena Kastnerová, DiS. Veronika Matulová

Více

Obec Kramolna. Zastupitelstvo. Zápis č. XXIV ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 9. srpna 2017

Obec Kramolna. Zastupitelstvo. Zápis č. XXIV ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 9. srpna 2017 Obec Kramolna Zastupitelstvo Zápis č. XXIV ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 9. srpna 2017 Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172 Hodina zahájení: 18:00 hodin Hodina ukončení:

Více

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 28. 12. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 28. 12. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 28. 12. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 14. 01. 2019 v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Omluveni: Antošovský Vítězslav Glocová Iveta Jedlička Ladislav

Více

U S N E S E N Í č. 5/18

U S N E S E N Í č. 5/18 Číslo strany: 1 U S N E S E N Í č. 5/18 Z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Traplice konaného 10. prosince 2018 v 18.30 hod. na OÚ Zastupitelstvo obce: bod 2/5/18 bod 3/5/18 Provedlo bod 4/5/18 bod

Více

Obec Doubice. Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Doubice konaného dne od 16:00 hodin

Obec Doubice. Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Doubice konaného dne od 16:00 hodin Obec Doubice Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Doubice konaného dne 14. 11. 2016 od 16:00 hodin Místo konání: Termín konání: Obec Doubice Obecní úřad č.p.50, zasedací místnost 14. 11. 2016 od 16:00

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 14. 11. 2018 Zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.00

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 16. 12. 2010

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 16. 12. 2010 Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 16. 12. 2010 Zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18:04

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne 23.6. 2015 na obecním úřadě Zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá bylo zahájeno v 19.00 hodin starostou obce Horní Krupá. Přítomni: zastupitelé

Více

Zápis č. 1 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 1 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 1 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 14. 11. 2018 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Pavel Alenka, Radka Krejčí, Marie Čeledová,

Více

Zápis č. 10/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Radostice, konaného dne , od 18:00 hod.

Zápis č. 10/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Radostice, konaného dne , od 18:00 hod. Obec Radostice Zastupitelstvo obce Radostice Zápis č. 10/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Radostice, konaného dne 09. 12. 2015, od 18:00 hod. Bod 1 - Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Moravské Knínice konaného dne 26.11.2018 Přítomni: Jiří Hanák, Jiří Helan, Pavel Kaláb, Ing. Stanislav Krčma, Ing. Jana Zemanová Ph.D., Omluvena: MVDr. Ivana Koláčková

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 3. listopadu 2013

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 3. listopadu 2013 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 3. listopadu 2013 Přítomni: Ilona Vavřičková, Radek Šťastný, Milan Paták st., Milan Paták ml., Zdeněk Polák, Miloslav Vavřička Omluveni: x Zapisovatel:

Více

ZÁPIS z 22. zasedání zastupitelstva Obce Nové Heřminovy konaného dne v 17,00 hod. v zasedací místnosti OÚ Nové Heřminovy

ZÁPIS z 22. zasedání zastupitelstva Obce Nové Heřminovy konaného dne v 17,00 hod. v zasedací místnosti OÚ Nové Heřminovy ZÁPIS 222018 z 22. zasedání zastupitelstva Obce Nové Heřminovy konaného dne 26. 9. 2018 v 17,00 hod. v zasedací místnosti OÚ Nové Heřminovy Přítomni: Ludvík Drobný, Milena Hebnarová, Jaroslava Hebnarová,

Více

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice. Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin.

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice. Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin. Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne 19.12. 2016 od 17,00 hodin. Usnesení č. 105-119/2016 Zasedání Zastupitelstva města Netolice (dále

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. 05. 2016, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hod. starostou

Více

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 13 z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

Výpis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od hod. listů:6

Výpis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od hod. listů:6 Výpis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 6.9. 2017 od 20.00 hod. listů:6 Přítomno 8 členů ZO z 9: Čajan Jiří, Mašek Josef, Zejda Josef, Mařan Břetislav, Vykysalová Dita, Kovalčík

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Vilémov č.p. 172

Vilémov č.p. 172 OBEC VILÉMOV 407 80 Vilémov č.p. 172 Uveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 17. prosince 2018, od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 17. prosince 2018, od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 17. prosince 2018, od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny):,,, Adam Kozel,,, Nepřítomní zastupitelé:

Více

Zápis a usnesení z mimořádného zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p.

Zápis a usnesení z mimořádného zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. Zápis a usnesení z mimořádného zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 19. 12. 2014 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Č. j.: 918/2014/OUNE Celkem přítomno: 13 Členů obecního zastupitelstva

Více