Za ověřovatele zápisu z dnešního zasedání byli navrženi a schváleni: p. Polanský (11:0:1) Ing. Janovský (11:0:1).

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Za ověřovatele zápisu z dnešního zasedání byli navrženi a schváleni: p. Polanský (11:0:1) Ing. Janovský (11:0:1)."

Transkript

1 Zápis z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne v hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku Přítomni: členové ZM dle presenční listiny Omluveni: Ing. Svejkovský Program 3. veřejného zasedání ZM dne Zahájení 2. Kontrola usnesení z předchozího zasedání 3. Projednání převzetí zřizovatelské funkce Města Nýrska k ZUŠ Nýrsko 4. Projednání poskytnutí půjček FRB 5. Vyhlášení 2. kola výběrového řízení na poskytnutí půjček z FRB na rok Projednání poskytnutí dotací sportovním a kulturním organizacím 7. Poskytnutí finančního příspěvku Plzeňskému kraji na dopravní obslužnost 8. Projednání nákupu a prodeje pozemků 9. Stanovení výše odměn za výkon funkce neuvolněným členům zastupitelstva města 10. OZV 2/2007, kterou se mění OZV č.2/2001 o systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálního odpadu 11. Projednání členství města ve SVOLu (svaz vlastníků obecních lesů) 12. Projednání členství v Euroregionu Šumava Jihozápadní Čechy 13. Různé a. Zpráva o činnosti MěP Nýrsko za rok 2006 b. Zpráva o bezpečnostní situaci a kriminalitě Policie ČR obvodní oddělení Nýrsko v roce Diskuse 15. Usnesení, případná rekapitulace usnesení 16. Závěr Ad 1/ Starosta přivítal zastupitele města a přítomné občany, zahájil 3. veřejné zasedání a ujal se řízení jednání. Konstatoval, že je přítomna nadpoloviční většina členů ZM, a proto je usnášení schopno ve všech bodech programu. Navrhl, aby hlasování bylo veřejné. Hlasování řídil starosta. Hlasování (12 pro : 0 proti : 0 zdrželo se ) Pan Kolář, ověřovatel zápisu z 2. veřejného zasedání členů ZM konaného dne konstatoval, že zápis odpovídá průběhu jednání a nebyly shledány nedostatky. Zápis doporučil ke schválení. Hlasování řídil starosta. Zápis schválilo (12:0:0) Do návrhové komise pro přípravu usnesení byli navrženi a schváleni: Ing. Brada (11:0:1) p. Vítovec (11:0:1) Za ověřovatele zápisu z dnešního zasedání byli navrženi a schváleni: p. Polanský (11:0:1) Ing. Janovský (11:0:1).

2 Zapisovatelkou byla zvolena Iva Bělová ( 12:0:0) Starosta přednesl návrh programu a součastně navrhl, aby diskuse k jednotlivým bodům programu probíhala ihned po předložení návrhu. ZM schválilo program a způsob vedení diskuse bez připomínek (12:0:0) Starosta pronesl prohlášení v souladu se zněním 8 zákona č. 159/2006 Sb., o střetu zájmů, ve znění pozdějších změn a doplňků, oznámil, že nemá na projednávaných bodech schváleného programu 3. veřejného zasedání osobní zájem. Ad 2/ Mgr. Pavlík, předseda kontrolního výboru, přednesl zprávu o kontrole usnesení ZM z minulého zasedání. ZM bere zprávu na vědomí. Ad 3/ Mgr. Janoušek představil materiál - Projednání možnosti převzetí zřizovatelské funkce k ZUŠ Nýrsko na základě nabídky stávajícího zřizovatele KÚ Plzeňského kraje. Rada Plzeňského kraje schválila svým usnesením oslovení obcí k převzetí zřizovatelských funkcí k základním uměleckým školám působících v příslušných obcích a zřizovaných Plzeňským krajem. Svým dopisem ze dne opětně oslovil Plzeňský kraj i Město Nýrsko a nabídl převzetí zřizovatelské funkce k Základní umělecké škole Nýrsko, Čs. legií 373, okres Klatovy. ZUŠ Nýrsko vykonává svou činnost na základě smlouvy o nájmu v budově, která je majetkem Města Nýrska. Podle vyhlášky č. 71/2005 Sb., o základním uměleckém školství, stanoví ředitel školy u žáků úplatu tak, aby průměrná výše nepřekročila 110 % skutečných provozních neinvestičních výdajů na žáka v uplynulém kalendářním roce. Tato možnost zaručuje hospodářskou soběstačnost ZUŠ. Mzdové náklady budou hrazeny ze státního rozpočtu prostřednictvím KÚ PK. Převzetím zřizovatelské funkce ZUŠ Nýrsko bude zaručena její samostatnost, nestane se pouze odloučeným pracovištěm ZUŠ Klatovy. K předloženému materiálu neměl nikdo ze ZM města připomínky, proto předsedající vyzval členy návrhové komise k předložení návrhu na usnesení k tomuto bodu. Ing. Brada přednesl návrh na usnesení. Průběh hlasování řídil starosta. Usnesení 3/38/2007 ( zasedání / poř. č. usnesení / letopočet ) Ad 4/ Paní Heflerová seznámila s výsledkem VŘ FRB - Půjčky z fondu rozvoje bydlení města Nýrska pro rok Ve stanoveném termínu tj. do konce měsíce března podalo žádost o půjčku 6 žadatelů, a to na celkovou částku ,-Kč. K bylo na účtu fondu 781 tis. Kč, ročně se na účet vrátí ve splátkách cca 550 tis. Kč. Komise posoudila žádosti z hlediska formální správnosti a úplnosti, z výběrového řízení nevyloučila žádného žadatele. Vzhledem k požadovaným finančním prostředkům a možnostem fondu navrhuje komise poskytnout půjčky všem 6 žadatelům v celkové částce ,- Kč. K předloženému návrhu neměl nikdo ze ZM připomínky. Pan Vítovec přednesl návrh na usnesení. Průběh hlasování řídil starosta.

3 Usnesení 3/39/2007 Ad 5/ Paní Heflerová seznámila s materiálem Vyhlášení dalšího kola výběrového řízení na poskytnutí půjček z Fondu rozvoje bydlení v roce 2007 Prvního kola výběrového řízení na poskytnutí půjček z Fondu rozvoje bydlení, které bylo vyhlášeno v prosinci 2006 s termínem podání žádostí do konce března 2007, se zúčastnilo šest žadatelů s celkovou požadovanou částkou 380 tis. Kč. Jmenovaná komise doporučila zastupitelstvu města schválit poskytnutí půjček všem žadatelům v nezkrácené výši. Vzhledem ke schválenému rozpočtu města, který počítá s půjčkami ve výši 600 tis. Kč, a zůstatku na účtu FRB k ve výši 781 tis. Kč je možné vyhlásit další kolo výběrového řízení. Poskytování půjček se řídí pravidly a podmínkami, které jsou stanoveny vyhláškou města. Adresáty půjček mohou být pouze fyzické nebo právnické osoby, které vlastní obytné budovy nebo jejich stavby na území města. Jednotlivé tituly půjček jsou následující: obnova střechy, zřízení plynového nebo elektrického topení, dodatečná izolace domu proti spodní vodě, obnova fasády domu, zateplení obvodového pláště včetně výměny oken, vybudování nebo modernizace WC nebo koupelny, zřízení přípojky k veřejné kanalizační síti a vestavba bytu do půdního prostoru. Žádosti o půjčku mohou v tomto kole výběrového řízení podat občané do konce června 2007, vlastní výběrové řízení proběhne 24. kalendářní týden, příjem žádostí bude ukončen dne K předloženému návrhu neměl nikdo ze ZM připomínky. Ing. Brada přednesl návrh na usnesení. Průběh hlasování řídil starosta. Usnesení 3/40/2007 Ad/ 6 Ing. Janovský přednesl materiál Poskytnutí dotace sportovním a kulturním organizacím Město Nýrsko vyhlásilo výběrové řízení na příjemce dotace v oblasti sportu a kultury pro rok 2007 a to vyvěšením na úřední desce MěÚ Nýrsko a zveřejněním na www stránkách města. Výběrové řízení bylo vyhlášeno dle Podmínek pro získání dotací z rozpočtu města Nýrska v oblasti sportu a dle Zásad pro poskytování finančních dotací v oblasti kultury. Do termínu uvedeného v této výzvě tj. do byly doručeny následující žádosti: KULTURA: 1. Dotace na pravidelnou činnost kulturní organizace: O dotaci požádalo občanské sdružení Muzeum Královského hvozdu. Požaduje dotaci na 30% provozních nákladů, tj. částku 3.124,-Kč. Tuto částku sdružení začátkem roku městu zaplatilo jako částečnou úhradu za dodávku tepla, elektrické energie, vodné a stočné. Vzhledem k tomu, že žádost splňuje podmínky výběrového řízení, doporučuje komise uzavřít smlouvu s občanským sdružením Muzeum Královského hvozdu o poskytnutí dotace na částku 3.124,-Kč. 2. Dotace na granty

4 Do stanoveného termínu neobdrželo město žádnou žádost o grant na pořádání výstav. SPORT: I. Dotace na údržbu nemovitostí (předpokládaný objem prostředků vyčleněných na tento typ dotace je max. 100 tis. Kč): 1. TJ Volejbal Nýrsko na opravu kabin. Celková požadovaná částka 8 000,-Kč. Komise po posouzení žádosti doporučuje dotaci ve výši 8.000,-Kč. 2. TJ Nýrsko oddíl lyžování na opravu a údržbu lyžařského areálu včetně sjezdovky (posekání trávy atd). Celková požadovaná částka 6.000,-Kč. Komise po posouzení žádosti doporučuje dotaci ve výši 6.000,-Kč. 3. Tenis klub Nýrsko na splácení úvěru od České spořitelny na rekonstrukci tenisové klubovny. Celková požadovaná částka ,-Kč. Komise po posouzení žádosti dotaci nedoporučuje. 4. Kynologický klub Nýrsko na výměnu části oplocení, rekonstrukce odkládacích boxů. Celková požadovaná částka ,-Kč. Komise po posouzení žádosti doporučuje dotaci ve výši ,-Kč. 5. SKP Okula Nýrsko na vybudování přípojky plynu, přípojky vody a kanalizace. Celková požadovaná částka ,-Kč. Komise po posouzení žádosti doporučuje dotaci ve výši ,-Kč. II. Dotace na pravidelnou činnost (předpokládaný objem prostředků vyčleněných na tento typ dotace je max. 300 tis. Kč): 1. Kynologický klub Nýrsko požadovaná částka ,-Kč Komise po posouzení žádosti doporučuje dotaci ve výši ,-Kč. 2. TJ Nýrsko Klub českých turistů požadovaná částka 8.000,-Kč Komise po posouzení žádosti doporučuje dotaci ve výši 8.000,-Kč. 3. Tenis klub Nýrsko požadovaná částka ,-Kč. Komise po posouzení žádosti doporučuje dotaci ve výši ,-Kč. 4. SKP Okula Nýrsko požadovaná částka ,-Kč. Komise po posouzení žádosti doporučuje dotaci ve výši ,-Kč. III. Mimořádná dotace 1. TJ Nýrsko Klub českých turistů žádá mimořádnou dotaci na jednorázovou reprezentaci města. Jedná se o předání symbolické štafety z 9. na 10. IVV (9. turistická olympiáda se konala v Plzni v roce 2005). Štafeta bude předána v Nýrsku německým zástupcům. V rámci této akce se konají turistické pochody okolím Nýrska pro širokou veřejnost. Celková požadovaná částka 5.000,-Kč.

5 Komise po posouzení žádosti doporučuje dotaci ve výši 5.000,-Kč. V souladu s novými Podmínkami bude dotace uvolněna z účtu města do 10 dnů od podpisu smlouvy. Rozhodování o poskytnutí dotací nad 50 tis. Kč je vyhrazeno dle 85 zák. č. 128/2000, o obcích, ve znění pozdějších změn a doplňků, zastupitelstvu města. Starosta se pozastavil nad tím, že nebylo požádáno o dotaci /granty/ z oblasti kultury. K předloženému návrhu neměl nikdo ze ZM další připomínky. Pan Vítovec přednesl návrh na usnesení. Průběh hlasování řídil starosta. Usnesení 3/41/ Bere na vědomí Ad 7/ Paní Heflerová přednesla materiál na poskytnutí finančního příspěvku Plzeňskému kraji ve výši ,-Kč na zajištění dopravní obslužnosti na území okresu Klatovy Předmětem dodatku smlouvy je poskytnutí finančního příspěvku na zajištění dopravní obslužnosti v roce 2007 na území okresu Klatovy. Finanční příspěvek ve výši ,-Kč je podíl Města Nýrska na zajištění dopravní obslužnosti na tomto území, který vedle podílu státu komplexněji zajistí požadavek trvale únosného rozvoje území okresu Klatovy. Město Nýrsko bere na vědomí, že podíl státu na zajištění dopravní obslužnosti na území okresu Klatovy nedosahuje potřebné úrovně, která by v odpovídající míře naplňovala požadavek trvale únosného rozvoje na tomto území. Z tohoto důvodu poskytuje Město Nýrsko finanční příspěvek Plzeňskému kraji. Tato částka je obsažena ve schváleném rozpočtu města na rok Rozhodování o poskytnutí dotací nad 50 tis. Kč je vyhrazeno dle 85 zák. č. 128/2000, o obcích, ve znění pozdějších změn a doplňků, zastupitelstvu města. K předloženému návrhu neměl nikdo ze ZM připomínky. Pan Vítovec přednesl návrh na usnesení. Průběh hlasování řídil starosta. Usnesení 3/42/2007 Ad 8/ Mgr. Janoušek seznámil s matriály týkajícími se nákupu a prodeje pozemků Obsah: narovnání majetkových poměrů v pozemcích souvisejících s nemovitostí č.p. 779 v Křižíkově ul. Nýrsko, která je v majetku města Nýrska ( moštárna ), projednání možného prodeje pozemků na základě žádostí občanů. narovnání majetkových poměrů v pozemcích souvisejících s nemovitostí č.p. 612 Nýrsko 1) Vlastní návrh jedná se o pozemky pod a kolem nemovitosti č.p. 779 v Křižíkově ul. Nýrsko, které jsou v současné době ve vlastnictví státu (bylo již jednou částečně projednáno na ZM dne ). Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových požaduje znovu projednání v zastupitelstvu města, neboť byly na stát převedeny i další pozemky, které byly v době prvního projednávání v majetku Pozemkového fondu ČR. Je možno převést do vlastnictví Města Nýrska následující pozemky tímto způsobem: úplatným převodem:

6 st.p.č. 1301/1 o výměře 119 m2, st.p.č.1301/2 o výměře 78 m2, vše v k.ú. Nýrsko bezúplatným převodem: p.p.č. 174/8 o výměře 200 m2, p.p.č.174/10 o výměře 18 m2, p.p.č. 174/11 o výměře 8 m2, st.p.č. 111 PK o výměře 976 m2 a p.p.č. 1655/3 PK o výměře 70 m2, vše v k.ú. Nýrsko. 2) Jiří Altman, Nádražní 611, Nýrsko žádá o odkoupení p.p.č.92/1 o výměře 1529 m2 v k.ú.bystřice n./úhl. Tento pozemek byl bezúplatně převeden do vlastnictví města Nýrska za účelem bytové výstavby a jen za tímto účelem může být využit, jinak město Nýrsko uhradí PF ČR vyhláškovou cenu v době převodu. S tímto byl žadatel seznámen. Cena dle směrnice pro stavební účely 180,- Kč/m2 3) Jaroslava Hradecká, Bystřice n./úhl. 59, Nýrsko žádá o odkoupení p.p.č.365/11 v k.ú.bystřice n/úhl o výměře 937 m2. I tento pozemek byl bezúplatně převeden do vlastnictví města Nýrska za účelem bytové výstavby a jen za tímto účelem může být využit. S tímto byl žadatel seznámen. Cena dle směrnice pro stavební účely 180,- Kč/m2. 4) Město Nýrsko uvažuje o prodeji nemovitosti č.p. 612, Klatovská ul. Nýrsko stávajícím nájemníkům. Tato nemovitost byla převedena městu včetně stavební parcely č.643/1 o výměře 892 m2. Součástí oplocené plochy kolem této nemovitosti je i pozemková parcela č /1, která je dosud v majetku Pozemkového fondu ČR. Po předběžném projednání by bylo vhodné požádat Pozemkový fond ČR o úplatný převod této pozemkové parcely a následně ji prodat současně s ostatními nemovitostmi stávajícím nájemníkům. Z výše uvedených důvodů navrhujeme požádat o úplatný převod nemovitosti: p.p.č /1 o výměře 271 m2 v k.ú. Nýrsko Starosta vyzýval členy návrhové komise k předložení návrhu průběžně a řídil průběh hlasování. K předloženému návrhu neměl nikdo ze ZM připomínky. Ing. Brada průběžně předkládal návrhy na usnesení. Usnesení 3/43/2007 Ad 9/ Mgr. Janoušek seznámil s materiálem Projednání výše měsíčních odměn za výkon funkce neuvolněným členům ZM Podle 72 zákona č.128/2000 Sb., o obcích (obecních zřízeních ) ve znění pozdějších předpisů může být neuvolněným členům zastupitelstva poskytnuta za výkon funkce měsíční odměna. Stanovení výše této měsíční je stanovena nařízením vlády č.37/2003 Sb., ve znění pozdějších předpisů. Výše těchto maximálních měsíčních odměn je patrná z níže uvedené tabulky v porovnání se stávajícími měsíčními odměnami. Vzhledem k tomu, že výše odměn členů zastupitelstva vzrostla o 7%, navrhujeme také 7% nárůst měsíčních odměn členů a předsedů výborů a komisí, u místostarosty pak nárůst o 4%.

7 V případě změny výše této měsíční odměny je nutno podle 77, odst. 1 zákona č.128/2000 Sb., o obcích (obecních zřízeních ) ve znění pozdějších předpisů stanovit datum, od kterého bude změněná výše měsíční odměny neuvolněným členům zastupitelstva města vyplácena. Navrhujeme zpětně od za výkon funkce nyní Kč/ max. částka od návrh od měsíčně 1/2007 1/2007 člen zastupitelstva 550,- 590,- 550,- člen výboru nebo komise 840,- 1600,- 900,- předseda výboru nebo komise 1540,- 1780, ,- místostarosta 7830, ,- 8150,- K předloženému návrhu neměl nikdo ze ZM připomínky. Starosta vyzval členy návrhové komise k předložení návrhu na usnesení k tomuto bodu. Ing. Brada přednesl návrh na usnesení. Usnesení 3/44/2007 Ad 10/ Materiál OZV 2/2007, kterou se mění OZV č.2/2001 o systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálního odpadu, představil Mgr. Pavlík. Počátkem roku byl pro veřejnost otevřen sběrný dvůr ve Strážovské ulici. Tím je umožněno ukládat všem fyzickým a právnickým osobám velkoobjemový odpad a nebezpečný odpad v provozních hodinách přímo ve sběrném dvoře. Městu tímto zanikla povinnost vyplývající z 17, odst.3 zákona č.185/ 2001 Sb., o odpadech, ve znění pozdějších změn a doplňků, minimálně 2x ročně zajistit ve stanovených termínech mobilní svoz nebezpečných složek komunálního odpadu a velkoobjemového odpadu. Z výše uvedených důvodů navrhujeme změny v následujících článcích OZV č. 2/ 2001: 1. Článek 3, odst. 3.1., písm. d) se nahrazuje novým zněním: d) mobilní velkoobjemové kontejnery jsou umístěny ve sběrném dvoře ve Strážovské ul. 592 Nýrsko a slouží k ukládání bioodpadu, velkoobjemového odpadu, železného šrotu, a plastů, 2. Článek 3, odst. 3.1., písm. e) se nahrazuje novým zněním: e) sběrné nádoby na nebezpečný odpad jsou umístěny ve sběrném dvoře ve Strážovské ul. 592 Nýrsko a slouží k ukládání nebezpečných odpadů vytříděných z komunálního odpadu ( např. olověné akumulátory, výbojky, zářivky, textilní materiály znečištěné organickými škodlivinami, staré nátěrové hmoty, televizory, chladničky a ostatní spotřební elektronika), 3. Článek 3, odst. 3.1., písm. g) se nahrazuje novým zněním: g) sběr vyřazených pneumatik je zajištěn ve sběrném dvoře ve Strážovské ul.592 Nýrsko K předloženému matriálu neměl nikdo ze ZM připomínky. Starosta vyzval členy návrhové komise k předložení návrhu na usnesení k tomuto bodu. Ing. Brada přednesl návrh na usnesení. Usnesení 3/45/2007

8 A 11/ Materiál týkající se členství města ve SVOLu (svaz vlastníků obecních lesů) představil pan Kubát. SVOL je dobrovolnou organizací sdružující vlastníky obecních lesů, právnické osoby založené nebo určené k hospodaření v obecních lesích a prostřednictvím sdružení Komora SL rovněž vlastníky soukromých lesů. Hlavním cílem činnosti SVOL je obhajoba společných zájmů vlastníků nestátních lesů při tvorbě lesnické politiky a legislativy, metodická pomoc při obhospodařování lesních majetků, poradenská činnost a zajišťování seminářů, školení a exkurzí s odbornou tématikou pro vlastníky a správce nestátních lesních majetků všech vlastnických kategorií. V neposlední řadě také přispívá k utváření prodejní ceny dřeva. Členové mohou využít zvýhodněných podmínek pro pojištění odpovědnosti za škodu z výkonu práva myslivosti a odpovědnosti za škodu způsobenou provozem motorového vozidla. Členství ve SVOL opravňuje k získání slevy na výrobky či služby od firem, které se SVOLem dlouhodobě spolupracují. Členský příspěvek je splatný vždy k běžného roku je pro město Nýrsko ve výši 10,- Kč/ ha (cca 3 500,- Kč). Pro nové členy je zápisné ve výši 25% částky stanoveného ročního příspěvku a je splatné spolu s prvním příspěvkem. K předloženému návrhu neměl nikdo ze ZM připomínky. Starosta vyzval členy návrhové komise k předložení návrhu na usnesení k tomuto bodu. Pan Vítovec přednesl návrh na usnesení. Průběh hlasování řídil starosta. Usnesení 3/46/2007 A 12/Paní Bechyňová seznámila s materiálem Projednání členství v Euroregionu Šumava Jihozápadní Čechy Euroregion je formální nástroj pro přeshraniční spolupráci regionálních organizací a obcí spojených případně s partnery ze všech sociálních a hospodářských oblastí. Euroregion Šumava vznikl roku 1993 v Českém Krumlově. Zahrnuje území okresů Domažlice, Klatovy, Prachatice a Český Krumlov. V současné době má 93 členských měst a obcí, mezi něž patří nejen čistě šumavské obce např. Modrava, ale také Švihov nebo Kovčín. Jak už bylo řečeno, euroregion je přeshraniční struktura, proto zahraničními partnery Euroregionu Šumava jsou Euregio Bayerischer Wald v Bavorsku a Euregio Mühlviertel v Horním Rakousku. Hlavní činností Euroregionu Šumava je: zkvalitnění a koordinace přeshraniční spolupráce, reprezentace regionu, výměna informací, správa Dispozičního fondu INTERREG IIIA, účast na tvorbě strategií rozvoje a programů EU. Výhody členství v Euroregionu Šumava

9 obcím poskytujeme úplný informační servis - rozšířením jednatelství a propojením s Regionální rozvojovou agenturou Šumava ve Stachách došlo ke zdokonalení informačního servisu pro členské obce, obcím jsou dodávány informace o aktuálních otázkách z činnosti Euroregionu Šumava, dále informace o připravovaných oblastech a kritériích v projektech Phare CBC, INTERREG IIIA v letech a v současné době pro Cíl 3 na období , dále nabízíme zprostředkování prvotních kontaktů pro zájemce o přeshraniční spolupráci mezi obcemi na bavorské, rakouské a české straně (přeshraniční spolupráce je nutná pro čerpání z programu INTERREG IIIA) prostřednictvím Regionální rozvojové agentury Šumava technickou pomoc při podávání nejrůznějších projektů a dále poradenství v oblastech přípravy, samotného průběhu a vyhodnocení projektu, pomoc prostřednictvím komisí Euroregionu Šumava, a to v oblastech cestovního ruchu, hospodářského a regionálního rozvoje, v oblatech školství a kultury, ekologie a životního prostředí a zemědělství a lesnictví, reprezentace celého regionu na veletrzích, propagačních materiálech Členem Euroregionu Šumava je možné stát se schválením vstupu do Euroregionu na zastupitelstvu obce/města a následném podání žádosti. Žádost je projednána na nejbližší valné hromadě Euroregionu Šumava, která se koná vždy jednou za rok na jaře. Členský poplatek pro obce a města činí 3 Kč na obyvatele. Starosta dodal, že dne se zúčastnil valné hromady ve Vimperku, kde bylo projednáno přijetí Města Nýrska do Euroregionu. K předloženému návrhu neměl nikdo ze ZM připomínky. Pan Vítovec přednesl návrh na usnesení, průběh hlasování řídil starosta. Usnesení 3/47/2007 Ad/ 13 Různé 1. Starosta přednesl zprávu Městské policie, podotkl, že po 6ti měsících fungování policie v počtu 5ti strážníků dojde k vyhodnocení všech přijatých opatření a příp. budou učiněny další kroky k zajištění pořádku ve městě. 2. Starosta přednesl zprávu Policie ČR obv. oddělení Nýrsko. Oběma organizacím poděkoval za činnost a vzájemnou spolupráci. Usnesení 3/48/2007 Bere na vědomí Ad 14/ Diskuze Starosta vysvětlil přítomným zájemcům o stavební parcely / v lokalitě u kotelny / postup možného připojení na inženýrské sítě v Thámově ulici v Nýrsku. V současné době je v jednání s Ing. Mollerem. - Starosta upozornil na reakci občanů Nýrska, na hlášení objednané firmou Eko stav, hledající zaměstnance pro práci v rámci rekonstrukce Komenského ulice v Nýrsku /rekonstrukce mostu/

10 - Starosta upozornil na zdařilou výsadbu okrasných dřevin v Komenského ulici naproti hřbitovu, bohužel již došlo ke krádeži několika metrů čerstvě vysazeného živého plotu - Starosta informoval o rekonstrukci kašny pod farou, která by měla být do počátku prázdnin uvedena do provozu Návrhová komise předkládala návrhy usnesení k jednotlivým bodům v průběhu jednání, ta byla přijata a schválena. Viz zápis výše. ( příloha č. 2 ) Ad 14/ Na závěr starosta poděkoval přítomným za účast a v hodin veřejné zasedání ukončil V Nýrsku dne Zapsala: I. Bělová Ing. Miloslav R u b á š starosta města Nýrska

11 Usnesení z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska, konaného v hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku 38. Zastupitelstvo města Nýrska souhlasí s převzetím zřizovatelské funkce k Základní umělecké škole Nýrsko, Čs. legií 373, okres Klatovy s platností od Převzetí zřizovatelské funkce je podmíněno bezúplatným převodem majetku užívaného stávající příspěvkovou organizací Základní umělecká škola Nýrsko, Čs. legií 373, okres Klatovy na Město Nýrsko. 39. Zastupitelstvo města Nýrska rozhodlo dle 85, písm. j) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších změn a doplňků, o uzavření smlouvy na poskytnutí půjček z FRB pro rok 2007 se šesti žadateli doporučenými výběrovou komisí v celkové částce ,- Kč. 40. Zastupitelstvo města Nýrska vyhlašuje druhé kolo výběrového řízení na poskytnutí půjček z Fondu rozvoje bydlení pro rok 2007 na 24. kalendářní týden Zastupitelstvo města Nýrska rozhodlo dle 85, písm. c) zákona č.128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších změn a doplňků, o uzavření smlouvy o poskytnutí dotace SKP Okula Nýrsko v celkové výši ,-Kč. 2. Zastupitelstvo města Nýrska bere na vědomí rozhodnutí starosty o uzavření smlouvy o poskytnutí dotace TENIS KLUBu Nýrsko ve výši ,-Kč, Kynologickému klubu dotaci ve výši ,-Kč, TJ Nýrsko Klubu českých turistů ve výši ,-Kč, TJ Nýrsko oddílu lyžování ve výši 6.000,-Kč, TJ Nýrsko oddílu volejbalu dotaci ve výši 8.000,-Kč a občanskému sdružení Muzeum Královského hvozdu dotaci ve výši 3.124,-Kč. 42. Zastupitelstvo města Nýrska rozhodlo dle 85 zák. č. 128/2000, o obcích, ve znění pozdějších změn a doplňků, uzavřít Dodatek č. 1/2007 ke smlouvě o poskytnutí finančního příspěvku Plzeňskému kraji ve výši ,-Kč na zajištění dopravní obslužnosti v roce Zastupitelstvo města Nýrska rozhodlo dle 85, písm. a) zákona č.128/2000 Sb. o obcích (obecních zřízeních), ve znění pozdějších změn a doplňků, požádat Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, Rašínovo nábř. 42 Praha, odbor odloučené pracoviště Klatovy o následující převody pozemků do majetku Města Nýrska: úplatným převodem: st.p.č. 1301/1 o výměře 119 m2, st.p.č.1301/2 o výměře 78 m2, vše v k.ú. Nýrsko bezúplatným převodem: p.p.č. 174/8 o výměře 200 m2, p.p.č.174/10 o výměře 18 m2, p.p.č. 174/11 o výměře 8 m2, st.p.č. 111 PK o výměře 976 m2 a p.p.č. 1655/3 PK o výměře 70 m2, vše v k.ú. Nýrsko. Úplatný převod výše uvedených pozemků bude realizován na základě kupní smlouvy za cenu stanovenou na základě znaleckého posudku. Zastupitelstvo města Nýrska rozhodlo dle 85, písm. a) zákona č.128/2000 Sb. o obcích (obecních zřízeních), ve znění pozdějších změn a doplňků, prodat následující pozemky určené k zástavbě :

12 p.p.č.92/1 v k.ú.bystřice n/úhlavou, za 180,- Kč/m2 p.p.č.365/11 v k.ú.bystřice n/úhlavou za 180,- Kč/m2 o výměře 937 m2 Zastupitelstvo města Nýrska rozhodlo dle 85, písm. a) zákona č.128/2000 Sb. o obcích (obecních zřízeních), ve znění pozdějších změn a doplňků, požádat Pozemkový fond ČR o úplatný převod p.p.č /1 o výměře 271m2 v k.ú. Nýrsko do majetku Města Nýrska Úplatný převod výše uvedených pozemků bude realizován na základě kupní smlouvy za cenu stanovenou na základě znaleckého posudku. 44. Zastupitelstvo města Nýrsko stanovilo dle 84, odst.2, písm. r) zákona č.128/2000 Sb., o obcích (obecních zřízeních), ve znění pozdějších změn a doplňků výši měsíčních odměn za výkon funkce pro neuvolněné členy zastupitelstva s platností od v následující výši: za výkon funkce Kč/ měsíčně člen zastupitelstva 590,- člen výboru nebo komise 900,- předseda výboru nebo komise 1 650,- místostarosta 8 150,- 45. Zastupitelstvo města Nýrska vydává v souladu s ustanovením 17, odst. 2 zákona č. 185/2001 Sb., o odpadech, ve znění pozdějších změn a doplňků a v souladu s ustanovením 10 písm. a) a 84 odst. 2 písm. i) zákona č.128/2000 Sb., o obcích (obecních zřízeních), ve znění pozdějších změn a doplňků, obecně závaznou vyhlášku č. 2/ 2007, kterou se mění OZV č.2/ 2001 ze dne o systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálního odpadu. 46. Zastupitelstvo města Nýrska rozhodlo dle 84, odst. 2), písm. f) zákona č.128/2000 Sb. o obcích (obecních zřízeních), ve znění pozdějších změn a doplňků, podat přihlášku za člena Sdružení vlastníků obecních a soukromých lesů v ČR. 47. Zastupitelstvo města Nýrska rozhodlo dle 84, odst. 2), písm. f) zákona č.128/2000 Sb.o obcích (obecních zřízeních), ve znění pozdějších změn a doplňků, podat přihlášku za člena Eutoregionu Šumava Jihozápadní Čechy Zastupitelstvo města Nýrska bere na vědomí zprávu o činnosti Městské policie Nýrsko za rok Zastupitelstvo města Nýrska bere na vědomí zprávu o bezpečnostní situaci a kriminalitě Policie ČR obvodní oddělení Nýrsko v roce V Nýrsku dne Ing. Petr J a n o v s k ý místostarosta Ing. Miloslav R u b á š starosta města Nýrska

Návrh programu ustavujícího zasedání:

Návrh programu ustavujícího zasedání: Zápis z ustavujícího zasedání členů Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 29. 10. 2018 v 18,00 hodin v sále Kulturního domu v Nýrsku -------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne v hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku.

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne v hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku. Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 25. 02. 2019 v 16. 00 hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku. Přítomni: členové ZM dle presenční listiny Omluveni: Ing.

Více

Přítomni: členové ZM dle presenční listiny Omluveni: Bc. Hladíková, Ing. Janovský, p. Stránský, Mgr. Pavlík, p. Šlenc, Ing.

Přítomni: členové ZM dle presenční listiny Omluveni: Bc. Hladíková, Ing. Janovský, p. Stránský, Mgr. Pavlík, p. Šlenc, Ing. Zápis z 10. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 15. 08. 2016 v 16. 00 hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku. Přítomni: členové ZM dle presenční listiny Omluveni:

Více

Zápis z 5. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 03.10. 2007 v 17.00 hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku

Zápis z 5. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 03.10. 2007 v 17.00 hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku Zápis z 5. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 03.10. 2007 v 17.00 hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku Přítomni: členové ZM dle presenční listiny Omluveni: Ing.

Více

Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 23. 05. 2016 v 16.00 hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku.

Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 23. 05. 2016 v 16.00 hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku. Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 23. 05. 2016 v 16.00 hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku. Přítomni: členové ZM dle presenční listiny Omluveni: p.

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 18. 08. 2014 v 16.00 hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku.

Zápis z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 18. 08. 2014 v 16.00 hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku. Zápis z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 18. 08. 2014 v 16.00 hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku. Přítomni: členové ZM dle presenční listiny Omluveni: p.

Více

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 13 z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne

ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne 14.12.2018 Přítomni: starosta Ing. Kamil Ferda místostarosta Ing. Jan Trecha ostatní členové rady Mgr. Lenka Badinová Mgr. Martin Zaplatílek host

Více

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin.

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Starostka Jaroslava Šalomounová zahájila zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 2. 2. 2017 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Výsledek hlasování: Pro: 7 Proti: 0 Zdrželi se: 0

Výsledek hlasování: Pro: 7 Proti: 0 Zdrželi se: 0 Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 16. 10. 2015 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 10. 12. 2014

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 10. 12. 2014 Místo konání : Začátek : Zasedání řídil : Přítomni : Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 10. 12. 2014 Omluveni : - Neomluveni : - Hosté: - Zapisovatel : Ověřovatelé zápisu

Více

Zápis z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne v hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku.

Zápis z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne v hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku. Zápis z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 15. 12. 2014 v 16.00 hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku. Přítomni: členové ZM dle presenční listiny Omluveni: p.

Více

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z Zápis č. 5-2017-Z Ze zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory konaného dne 26. 7. 2017 v 18.00 hodin v Kulturním domě č. p. 59 ve Stříbrných Horách. Zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory bylo zahájeno

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011

Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011 1 Obec Kostice Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011 2 Zápis o průběhu 7. zasedání zastupitelstva obce Kostice ze dne 12.12.2011 --------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015.

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:45 hodin.

Více

Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 10. 6. 2016 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluven

Více

2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání:

2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání: 2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Kuthanová Jana, Pavlíková Helena, Festová Renata, Hátle Vítězslav, Rejfek Otakar, Novák Milan, Hušek Josef, Mgr.Hojda Jan, Th.D. Omluveni:

Více

Z á p i s z 33. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 24.6.2009

Z á p i s z 33. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 24.6.2009 Z á p i s z 33. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 24.6.2009 Zahájeno: 18.15 hod. Ukončeno: 19.50 hod. Přítomni: Omluveni: P. Nevídal, V. Černý, Ing. F. Homola, K. Baka, Z.

Více

Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 28.12.2017 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 6 členů

Více

Šaroun M., Žilka L., Ing. Štefanová Z., Ing. Končický Milan, Šafka P., Janáček S, Havlíčková H.

Šaroun M., Žilka L., Ing. Štefanová Z., Ing. Končický Milan, Šafka P., Janáček S, Havlíčková H. Zápis z veřejného zasedání Obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 14.3.2007 v zasedací místnosti Obecního úřadu, od 18.30 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. 05. 2016, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hod. starostou

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 17. 3. 2019 od 18.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny Omluveni : --- 1) Zahájení

Více

Zápis z 17. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne v hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku.

Zápis z 17. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne v hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku. Zápis z 17. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 23. 10. 2017 v 16. 00 hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku. Přítomni: členové ZM dle presenční listiny Omluveni:

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 11. 12. 2014, od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích.

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 11. 12. 2014, od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích. Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 11. 12. 2014, od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích. Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání

Více

24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Hosté:

24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Hosté: 1 24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 3.3.2014. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Pavlíková Helena, Petr Černý, Rejfek Otakar, Hátle Vítězslav, Renata Festová, Jan Hojda, Novák Milan Hosté:

Více

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 8. 12. 2017 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté:

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté: 1 Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Pavlíková Helena, Petr Černý, Rejfek Otakar, Renata Festová, Jan Hojda. Omluveni: Novák Milan,

Více

Z Á P I S o průběhu 18. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 2. 4. 2008 na OÚ Babice u Rosic

Z Á P I S o průběhu 18. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 2. 4. 2008 na OÚ Babice u Rosic Z Á P I S o průběhu 18. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 2. 4. 2008 na OÚ Babice u Rosic Starosta obce pan Vladimír Blažejovský (dále jen starosta obce) zahájil 18. zasedání zastupitelstva

Více

Zastupitelstvo města Bystřice pod Hostýnem Vydání směrnice doporučí:

Zastupitelstvo města Bystřice pod Hostýnem Vydání směrnice doporučí: MĚSTO BYSTŘICE POD HOSTÝNEM Městský úřad v Bystřici pod Hostýnem, Masarykovo nám. 137, 768 61 Bystřice pod Hostýnem tel.: + 420 573 501 911, fax: + 420 573 501 968, http://www.mubph.cz, e-mail:posta@mubph.cz

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Vyhlášení záměru na směnu pozemků

Více

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva městyse Svitávka, konaného dne 17. 12. 2012 v 18.00 hodin ve velkém sále úřadu městyse

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva městyse Svitávka, konaného dne 17. 12. 2012 v 18.00 hodin ve velkém sále úřadu městyse Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva městyse Svitávka, konaného dne 17. 12. 2012 v 18.00 hodin ve velkém sále úřadu městyse Přítomni: Ing. Martin Cetkovský, Jaroslav Zoubek, Miroslava Holasová, Ing.

Více

Z Á P I S č. 24. z 24. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 5. 12. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 24. z 24. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 5. 12. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 24 z 24. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 5. 12. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Z Á P I S o průběhu 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

Z Á P I S o průběhu 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 08. 10. 2012 v Těšeticích Starosta obce zahájil 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Přítomni: Sýkora, Peroutka, Mošna, Forst, Mgr. Judl, Vašák, Matějka, Johánková, Ing. Uzlová, JUDr. Vrbecká, Strnad, Hodina, Soukup

Přítomni: Sýkora, Peroutka, Mošna, Forst, Mgr. Judl, Vašák, Matějka, Johánková, Ing. Uzlová, JUDr. Vrbecká, Strnad, Hodina, Soukup Z Á P I S z 6. zasedání zastupitelstva města, které se konalo v pondělí dne 3. listopadu 2008 od 18.00 hodin na Městském úřadě -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00

Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00 Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 29.4.2013 v 19:00 Ve Studené dne 30.4.2013 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah Obsah... 1 1. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele... 2 2.

Více

ZÁPIS č. 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 17:00 hodin dne 11. března 2015

ZÁPIS č. 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 17:00 hodin dne 11. března 2015 ZÁPIS č. 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 17:00 hodin dne 11. března 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek, Václav Hořejší, Martin

Více

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013.

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 19:00 hodin a skončeno ve 21:00 hodin. Na

Více

Z Á P I S o průběhu 14. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne na OÚ Babice u Rosic

Z Á P I S o průběhu 14. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne na OÚ Babice u Rosic Z Á P I S o průběhu 14. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 7. 11. 2007 na OÚ Babice u Rosic Starosta obce pan Vladimír Blažejovský (dále jen starosta obce) zahájil 14. zasedání zastupitelstva

Více

ZÁPIS č. 11/08 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne

ZÁPIS č. 11/08 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne Přítomni: Předsedající: Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: dle presenční listiny František Badin - starosta obce Ing. Miroslav Světlík Karel Kršňák, Lubomír Němec Navržený program: 1. Zahájení - organizační

Více

Zapisovatelkou dnešního zastupitelstva jmenoval předsedající Helenu Sokolovou.

Zapisovatelkou dnešního zastupitelstva jmenoval předsedající Helenu Sokolovou. Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Tuchlovice konaného dne v Domě služeb II, Karlovarská 500, Tuchlovice od 18,00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva Obce Tuchlovice (dále

Více

WWW.TECHOBUZ.CZ, Email: obec@techobuz.cz, 565 443 900, 724 192 514, IČO:00584061

WWW.TECHOBUZ.CZ, Email: obec@techobuz.cz, 565 443 900, 724 192 514, IČO:00584061 Třetí zasedání zastupitelstva obce se konalo 10.6.2010 a hlavním bodem jednání bylo projednání rozpočtu obce a schválení smluv o úvěrech na předfinancování investičních akcí. Obec Těchobuz Těchobuz 60,

Více

ZÁPIS. o průběhu 2. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného

ZÁPIS. o průběhu 2. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného ZÁPIS o průběhu 2. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2010 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) Lubomír Šebesta

Více

o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích

o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích Z Á P I S o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne 11. 07. 2018 v Těšeticích Starostka obce zahájila 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018(dále jen

Více

Ad 5.) zprávy z jednání Finančího výboru Obce Bořetice

Ad 5.) zprávy z jednání Finančího výboru Obce Bořetice U s n e s e n í z XIX. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 12.12.2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí: Ad 3.) zprávu z jednání Rady obce Bořetice od posledního veřejného

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Svésedlice konaného dne 6. února 2019

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Svésedlice konaného dne 6. února 2019 Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Svésedlice konaného dne 6. února 2019 Zasedání Zastupitelstva obce Svésedlice (zastupitelstva) bylo zahájeno dne 6. 2. 2019 v 18:00 hod. v místní knihovně, Svésedlice

Více

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích Přítomni : JosefPrudík, Marie Procházková, Ivana Dočkalová,

Více

Obec Třanovice. Zápis. z 8. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne 23.10. 2015 v 18. 00 hod.

Obec Třanovice. Zápis. z 8. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne 23.10. 2015 v 18. 00 hod. Obec Třanovice Zápis z 8. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 23.10. 2015 v 18. 00 hod. Přítomno dle presenční listiny 13 členů ZO Třanovice, 2 omluveni 0 občanů Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

MĚSTO PROSEČ. Směrnice města Proseč o vytvoření a použití účelových prostředků Fondu rozvoje bydlení na území města Proseč. Elektronická verze:

MĚSTO PROSEČ. Směrnice města Proseč o vytvoření a použití účelových prostředků Fondu rozvoje bydlení na území města Proseč. Elektronická verze: MĚSTO PROSEČ Směrnice města Proseč o vytvoření a použití účelových prostředků Fondu rozvoje bydlení na území města Proseč Číslo: S/01/2014 Originál: Kancelář úřadu Elektronická verze: www.mestoprosec.cz

Více

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne ZO 150422 Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne 22. 04. 2015 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČÁSLAVI USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Čáslavi konaného dne

ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČÁSLAVI USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Čáslavi konaného dne ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČÁSLAVI USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Čáslavi konaného dne 10. 12. 2018 Č.j.: 29933/2018 66/2018 Hlasování pomocí elektronického systému Zastupitelstvo města Čáslavi schvaluje

Více

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 18. května 2011 ve hod. v pohostinství v Žihobcích

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 18. května 2011 ve hod. v pohostinství v Žihobcích Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 18. května 2011 ve 20.00 hod. v pohostinství v Žihobcích Přítomni: Omluven: 13 členů zastupitelstva ředitelka PO Základní škola a Mateřská

Více

Směrnice Města Klatov o vytvoření a použití účelových prostředků Fondu rozvoje bydlení na území města Klatov

Směrnice Města Klatov o vytvoření a použití účelových prostředků Fondu rozvoje bydlení na území města Klatov Směrnice Města Klatov o vytvoření a použití účelových prostředků Fondu rozvoje bydlení na území města Klatov Zastupitelstvo města schválilo na svém řádném zasedání dne 10. 2. 2015 usnesením č. 4/VII tuto

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.11/11 ve Vysokém konaného dne 21.10.2011

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne od hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne od hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne 30.10. 2018 od 19.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá bylo zahájeno v 19.00 hodin dosavadním starostou obce Horní

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 19.

Více

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta Ing. Vybíral zahájil 2. zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE STŘEMY KONANÉHO dne

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE STŘEMY KONANÉHO dne ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE STŘEMY KONANÉHO dne 12. 12. 2012 Začátek jednání: 19:00 Přítomni: Vilda J., Procházka J., Řepa O., Pachovská M., Vildová V. Ederová D. Omluveni: Neomluveni: Čapek

Více

USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016

USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení záměru na

Více

Zápis z jednání zastupitelstva města dne č. 18 Z Á P I S

Zápis z jednání zastupitelstva města dne č. 18 Z Á P I S Zápis z jednání zastupitelstva města dne 17.12.2009 č. 18 Z Á P I S o průběhu 18. zasedání Zastupitelstva města Lanžhot konaného dne 17. prosince 2009 v zasedací místnosti MěÚ v Lanžhotě Starosta p. František

Více

Obec Olbramice. 3. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne 28. března 2015 Ověřovatelé: Jindřich Solovský Ing.

Obec Olbramice. 3. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne 28. března 2015 Ověřovatelé: Jindřich Solovský Ing. Obec Olbramice 3. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne 28. března 2015 Ověřovatelé: Jindřich Solovský Ing. Iva Vostrejžová Zapisovatel: Dagmar Křupková Přítomni: Vítězslav Bednář Ing. Iva

Více

ZÁPIS č. 11 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 22. října 2015

ZÁPIS č. 11 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 22. října 2015 ZÁPIS č. 11 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 22. října 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek, Václav Hořejší, Martin

Více

V y h l á š k a Města Slavonice č. 1/2007. o vytvoření a použití účelových prostředků "Fondu rozvoje bydlení na území města Slavonice".

V y h l á š k a Města Slavonice č. 1/2007. o vytvoření a použití účelových prostředků Fondu rozvoje bydlení na území města Slavonice. Vyvěšeno: 28. 2. 2007 Sejmuto: 15. 3. 2007 V y h l á š k a Města Slavonice č. 1/2007 o vytvoření a použití účelových prostředků "Fondu rozvoje bydlení na území města Slavonice". Zastupitelstvo města Slavonice

Více

9 členů (dle přiložené prezenční listiny) 4 hosté (dle přiložené prezenční listiny) Program:

9 členů (dle přiložené prezenční listiny) 4 hosté (dle přiložené prezenční listiny) Program: Zápis z II. zasedání Zastupitelstva obce Rokytnice, konaného dne 21.listopadu 2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Rokytnici se zahájením v 17.00 hodin Přítomno: 9 členů (dle přiložené prezenční

Více

Usnesení č. 4/2015 ze 4. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA SLATIŇANY ze dne 15. dubna 2015

Usnesení č. 4/2015 ze 4. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA SLATIŇANY ze dne 15. dubna 2015 Zastupitelstvo města Slatiňany Usnesení č. 4/2015 ze 4. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA SLATIŇANY ze dne 15. dubna 2015 45/4/2015/ZMS schválilo program 4. zasedání zastupitelstva města Slatiňany ve znění

Více

12. Různé, diskuse 13. Závěr

12. Různé, diskuse 13. Závěr Zápis o průběhu devátého/2010 zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 9. 12. 2010 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Ing. Richard Černý

Více

Z Á P I S č. 14. z 14. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 22. 3. 2012 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 14. z 14. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 22. 3. 2012 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 14 z 14. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 22. 3. 2012 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Zápis je upraven pro zveřejnění dle zákona na ochranu osobních údajů,

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014.

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne od hod. v místním pohostinství Na Klepandě.

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne od hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 12.6.2015 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Přítomno: 6 zastupitelů (M. Bláha omluven), 3 občané, 5 hostů Veřejné

Více

----------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------- Zápis z mimořádného veřejného zasedání Obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 6.12.2002 a 12.12.2002 v zasedací místnosti Obecního úřadu, od 18.00 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 12. 4. 2018 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Skryje č. 5/2015, které se konalo od v zasedací místnosti budovy Obecního úřadu Skryje

Zápis z jednání zastupitelstva obce Skryje č. 5/2015, které se konalo od v zasedací místnosti budovy Obecního úřadu Skryje Zápis z jednání zastupitelstva obce Skryje č. 5/2015, které se konalo 17.12.2015 od 19.00 v zasedací místnosti budovy Obecního úřadu Skryje Přítomni: Tomáš Jelínek, Miroslav Čonka, Marta Kratinová Hájková,

Více

o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 14. 01. 2013 v Těšeticích Starosta obce zahájil 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Zápis z 18. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne v hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku.

Zápis z 18. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne v hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku. Zápis z 18. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 11. 12. 2017 v 16. 00 hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku. Přítomni: členové ZM dle presenční listiny Omluveni:

Více

Čl. I. Základní ustanovení. Příjmy fondu

Čl. I. Základní ustanovení. Příjmy fondu V Y H L Á Š K A O B C E H A V L O V I C E č. 2/97 o vytvoření a použití účelových prostředků Fondu rozvoje bydlení na území obce Havlovice Obecní zastupitelstvo schválilo na základě 36 odst. 1 písm. h

Více

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 18:00

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 18:00 Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 19.12.2016 v 18:00 Ve Studené dne 20.12.2016 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah Obsah... 1 Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele... 2 Program

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne 1 Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne 10. 12. 2018 Přítomni: p. Luboš Holman, Ing. Radek Mydlář, Ing. Miroslav Čížek, Mgr. Vladimír Knížek, Ing. Jaroslava Kořínková, p.

Více

Zápis z 7. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 7. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 7. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 14. 7. 2016 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluven

Více

Těchobuz 60, 395 01 Pacov. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 5/2009. konaného dne 17.září 2009 v 19.00

Těchobuz 60, 395 01 Pacov. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 5/2009. konaného dne 17.září 2009 v 19.00 O B E C T Ě C H O B U Z Těchobuz 60, 395 01 Pacov WWW.TECHOBUZ.CZ Email: obec@techobuz.cz 565 443 900 724 192 514 IČO:00584061 Č.j.: OBTECH/00772/09 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 5/2009

Více

Z Á P I S č. 33. z 33. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 9. 10. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 33. z 33. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 9. 10. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 33 z 33. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 9. 10. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení z 21. zasedání Zastupitelstva města Kojetína, konaného 12. prosince 2017, v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín,

Více

23. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 8.12.2013. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání:

23. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 8.12.2013. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání: 23. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 8.12.2013. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Pavlíková Helena, Petr Černý, Rejfek Otakar, Hátle Vítězslav Omluveni: Renata Festová, Jan Hojda, Novák

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 11/2013

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 11/2013 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 11/2013 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení

Více

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 18.7.2014 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě.

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 18.7.2014 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 18.7.2014 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Přítomno: 7 zastupitelů (plný počet), 17 občanů, 3 hosté Veřejné

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 7/2016

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 7/2016 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 7/2016 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na bezúplatný převod

Více

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018 Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. dubna 2018 Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 24. zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:7 Omluveni:2 Hosté:7 Zasedání řídil

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od 19.30 hod na obecním úřadě Přítomni: Omluvena: H. Růžičková, J. Soukup, Ing. A. Koucký, M. Řípa,

Více

Zápis č. 2. ze zasedání zastupitelstva městyse Přídolí č.2. dne

Zápis č. 2. ze zasedání zastupitelstva městyse Přídolí č.2. dne Zápis č. 2. ze zasedání zastupitelstva městyse Přídolí č.2. dne 17. 11. 2014 Přítomni: dle presenční listiny, všichni členové zastupitelstva Omluveni: 0 Ověřovatelé zápisu: Ing. Vítězslav Jílek, Oldřich

Více

Zápis a přijatá usnesení z 6. zasedání ZO Slezské Rudoltice, konaného dne v kanceláři OÚ Sl. Rudoltice

Zápis a přijatá usnesení z 6. zasedání ZO Slezské Rudoltice, konaného dne v kanceláři OÚ Sl. Rudoltice Zápis a přijatá usnesení z 6. zasedání ZO Slezské Rudoltice, konaného dne 9.7.2007 v kanceláři OÚ Sl. Rudoltice Přítomni: J. Strýček, M. Glejtek, S. Zemba, R. Rajnochová, B. Kostiha, L. Švehla, P. Pargač,

Více

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Staré Buky, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Staré Buky, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Staré Buky Zastupitelstvo obce Staré Buky Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Staré Buky, konaného dne 1 11. 2018, od 18:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Staré Buky (dále též jako

Více

Usnesení. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín

Usnesení. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva města Kojetín, konaného dne 10. prosince 2002 v 15:00 hodin v sále Informačního a vzdělávacího centra Kojetín,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Hamrech

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Hamrech Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 31. 10. 2018 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Zapisovatelka: p. Šrámková Ověřovatelé zápisu: p. Halák Jar., p. Krédl Jar.

Zapisovatelka: p. Šrámková Ověřovatelé zápisu: p. Halák Jar., p. Krédl Jar. Z á p i s č. 1 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo v pondělí 27.února 2012 od 19.00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda, p. Jeřábek,

Více

Zápis č. 5/2009. Petr Slezák, Ing. Eliška Kopřivová, Mgr. Petr Antoš, Tomáš Stávek, Jaroslav Stávek, Pavel Stávek, Jana Hádlíková, Ing.

Zápis č. 5/2009. Petr Slezák, Ing. Eliška Kopřivová, Mgr. Petr Antoš, Tomáš Stávek, Jaroslav Stávek, Pavel Stávek, Jana Hádlíková, Ing. Zápis č. 5/2009 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 18. června 2009 ve 20.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách Přítomni: Omluveni: Petr Slezák, Ing. Eliška

Více

Zápis z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice

Zápis z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice Zápis z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice konaného dne 11. prosince 2018 v zasedací síni Úřadu městyse Ostrovačice Přítomní: dle prezenční listiny (příloha č. 1) 1. Technický bod

Více

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:6 Omluveni:3 Hosté:3 Zasedání řídil

Více

Zápis č. 9 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne

Zápis č. 9 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne Zápis č. 9 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne 23. 11. 2016 Přítomní zastupitelé: Bc. Lada Hejtmánková (1) Alena Kotyzová (4) Ing. Roman Studený (7) Martina Jirčíková (2) Bohuslav Matouš (5) Teodor

Více