Zápis z 20. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z 20. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká"

Transkript

1 Strana č. 1 / 38 Přítomni: Stanislav Svatoš, Luboš Špindler, Zbyněk Cincibus, Bc. Iveta Janatová, Ing. Alexandra Píšková, Milan Lopušan, Ing. Jitka Volfová, Lucie Trnečková, Omluveni: JUDr. Jana Zejdová, Jaroslav Ulbrich, Jana Rychtaříková, Otomar Němeček, Roman Mrkvička Neomluveni: Zpracovatelé: Dagmar Švarcová, Adéla Hrubá, Blanka Gürthová Hosté: Jednání řídila: Ing. Jitka Volfová Jednání zahájeno v 16:11 hodin, ukončeno v 18:00 hodin. Program: Zahájení jednání schválení programu 1. Záměry (bod 1-12) 2. Prodeje (bod 13-44) 3. Ostatní (body 45-46) 4. Pronájmy (body 47-62) 5. Prodeje objektů (body 63-65) 6. Dodatečný pronájem (bod 66) Zahájení jednání Předsedkyně Ing. Jitka Volfová zahájila jednání, seznámila přítomné s programem a navrhla stažení záměru č. 12 a doplnění bodu č. 54 pronájem pozemku p. č. 4035/1 v k. ú. Česká Lípa. schválili doplněný program ZÁMĚRY 1. Záměr prodeje pozemků p. č. 199, ostatní plocha, ostatní komunikace o výměře 48 m 2 a p. č. 193, zastavěná plocha a nádvoří, zbořeniště o výměře 324 m 2 v k. ú. Dobranov Důvod: Důvodem projednávání prodeje pozemků p. č. 199 a části p. č. 193 v k. ú. Dobranov je žádost p. Volfa ze dne , který má zájem si odkoupit pozemek před svým rodinným domem za účelem vjezdu (p. č. 199) a část pozemku pod objektem ve svém vlastnictví (p. č. 193) O stejný pozemek p. č. 193 v k. ú. Dobranov mají zájem i další žadatelé Milan Špičák a Margita Pilnajová. Jejich nemovitosti navazují na tento pozemek z druhé strany. Popis prodávané nemovité věci: Pozemky p. č. 199 a 193 jsou ve vlastnictví města a nachází se v Dobranově po pravé straně silnice směrem na Písečnou. Pozemek p. č. 199 slouží jako vjezd do RD žadatele. Na pozemku p. č. 193 byla v minulosti postavena stavba z pískovců. Stavba byla prodána žadateli, ale bez pozemku viz příloha. V současné době se zde nachází pouze pískovce po obvodu a jedna stěna, která je součástí stavby ve vlastnictví žadatele. Širší vztahy pozemky města v blízkosti předmětu záměru: Navazující pozemky nejsou ve vlastnictví města.

2 Strana č. 2 / 38 Dosavadní užívání: V současné době je pozemek p. č. 199 užíván jako vjezd k RD a na části pozemku p. č. 193 se nachází zeď objektu ve vlastnictví žadatele, zbývající část pozemku je pro město bez přístupu. Ocenění: Jedná se o záměr prodeje. Další skutečnosti: Protože je pozemek p. č. 193 bez přístupu, bylo by vhodné ho prodat celý. O celý pozemek mají zájem p. Špičák a p. Pilnajová, p. Volf má zájem pouze o část pozemku pod pískovcovou zdí. doporučili záměr prodeje pozemků p. č. 199 a 193 v k. ú. Dobranov. 2. Záměr prodeje pozemků p. č. 138/2, vodní plocha, rybník o výměře 155 m 2 a p. č. 151, trvalý travní porost o výměře 227 m 2 v k. ú. Heřmaničky u Dobranova Důvod: Důvodem projednávání prodeje pozemků p. č. 138/2 a p. č. 151 v k. ú. Heřmaničky u Dobranova je žádost manželů Hammerových ze dne , kteří mají zájem si odkoupit pozemky u Ploučnice za účelem nakládky a vykládky lodí. Popis prodávané nemovité věci: Pozemky p. č. 138/2 a 151 jsou ve vlastnictví města a nachází se v Heřmaničkách u Dobranova po pravé straně komunikace směrem na Vítkov. Jedná se o travnaté pozemky kolem Ploučnice. Širší vztahy pozemky města v blízkosti předmětu záměru: Navazující pozemky nejsou ve vlastnictví města. Dosavadní užívání: Pozemky jsou volně přístupné. Ocenění: Jedná se o záměr prodeje. Další skutečnosti: Žadatelé nevlastní v blízkosti žádné nemovitosti. hlasovali o záměru prodeje pozemků p. č. 138/2 a 151 v k. ú. Heřmaničky u Dobranova a záměr nedoporučili. HLASOVÁNÍ: 0 pro 7 proti 1 zdržel se 0 nehlasoval 3. Záměr prodeje pozemku p. č. 108/6, trvalý travní porost o výměře 99 m 2 v k. ú. Žizníkov Důvod: Důvodem projednávání prodeje pozemku p. č. 108/6 v k. ú. Žizníkov je žádost manželů Stuchlých ze dne , kteří mají zájem si odkoupit pozemek za účelem rozšíření zahrady. Popis prodávané nemovité věci: Pozemek p. č. 108/6 je ve vlastnictví města a nachází se v Žizníkově po pravé straně komunikace směrem na Heřmaničky. Jedná se o travnatý pozemek, který navazuje na zahradu žadatelů. Širší vztahy pozemky města v blízkosti předmětu záměru: Navazující pozemky z jedné strany jsou ve vlastnictví města. Dosavadní užívání: V současné době je pozemek oplocen a užíván viz žádost. Ocenění: Jedná se o záměr prodeje. Další skutečnosti: Oplocení pozemku bylo realizováno již v roce 1990.

3 Strana č. 3 / 38 hlasovali o záměru prodeje pozemku p. č. 108/6 v k. ú. Žizníkov a usnesení nebylo přijato. HLASOVÁNÍ: 6 pro 1 proti 1 zdržel se 0 nehlasoval 4. Záměr prodeje části pozemku p. č. 446, ostatní plocha, ostatní komunikace o výměře 18 m 2 z celkové výměry m 2 v k. ú. Důvod: Důvodem projednávání prodeje části pozemku p. č. 446 v k. ú. je žádost paní Šeberové ze dne , která má zájem si odkoupit pozemek před svým RD. Popis prodávané nemovité věci: Pozemek p. č. 446 je ve vlastnictví města a nachází se v České Lípě v ulici Mikovcova. Jedná se o zpevněnou komunikaci, na jejíž části se nachází přístavba domu čp. 514 ve vlastnictví žadatelky (o výměře 5 m 2 ) a předzahrádka (o výměře 13 m 2 ). Širší vztahy pozemky města v blízkosti předmětu záměru: Navazující pozemky jsou ve vlastnictví města. Dosavadní užívání: V současné době je požadovaná část pozemku oplocena a užívána. Ocenění: Jedná se o záměr prodeje. Další skutečnosti: Oplocení pozemku a přístavba byla realizována v minulosti, kdy ještě žadatelka dům nevlastnila. Na pozemku jsou zřízena věcná břemena společností ČEZ Distribuce, a.s. a RIO Media a.s. ORMI doporučuje v současné době počkat na zapsání a dodatečné povolení přístavby a potom pokračovat v jednáních o prodeji zastavěné části pozemku (5 m 2 ). doporučili záměr prodeje části pozemku p. č. 446 v k. ú. o výměře 5 m 2 (pouze pod přístavbou). 5. Záměr prodeje části pozemku p. č. 4059/1, trvalý travní porost o výměře cca 560 m 2 z celkové výměry m 2 v k. ú. Důvod: Důvodem projednávání prodeje části pozemku p. č. 4059/1 v k. ú. je žádost manželů Volných ze dne , kteří mají zájem si odkoupit část pozemku za svým rodinným domem za účelem zahrádky. Popis prodávané nemovité věci: Pozemek p. č. 4059/1 je ve vlastnictví města a nachází se v České Lípě na Svárově podél hlavní silnice I/9. Jedná se o travnatý porost včetně náletových dřevin. Větší část pozemku je pronajatá vlastníkům rodinných domů za účelem rozšíření zahrádek. Širší vztahy pozemky města v blízkosti předmětu záměru: Navazující části pozemku jsou ve vlastnictví města a v pronájmu. Dosavadní užívání: V současné době je požadovaná část pozemku oplocena a užívána jako zahrada u RD. Žadatelé mají uzavřenou nájemní smlouvu na dobu neurčitou. Ocenění: Jedná se o záměr prodeje. Další skutečnosti: Na pozemku jsou zřízena věcná břemena společností ČEZ Distribuce, a.s. a České telekomunikační infrastruktury.

4 Strana č. 4 / 38 V minulosti byl již prodej projednáván (ZM dne ), ale žadatelé nesouhlasili s výší kupní ceny (700,- Kč/m 2 ). hlasovali o záměru prodeje části pozemku p. č. 4059/1 v k. ú. a záměr nedoporučili. HLASOVÁNÍ: 0 pro 8 proti 0 zdržel se 0 nehlasoval 6. Záměr prodeje pozemků p. č. 393/4, ostatní plocha, jiná plocha o výměře 153 m 2 a p. č. 393/15, ostatní plocha, jiná plocha o výměře 147 m 2 v k. ú. Stará Lípa Důvod: Důvodem projednávání prodeje pozemků p. č. 4393/4 a 393/15 v k. ú. Stará Lípa je žádost pana Procházky ze dne , který má zájem si odkoupit tyto pozemky v okolí rozhledny, které má v pronájmu a zaplocené. Popis prodávané nemovité věci: Pozemky p. č. 393/4 a 15 jsou ve vlastnictví města a nachází se ve Staré Lípě v okolí rozhledny na Špičáku. Jedná se o plochu kolem rozhledny. Širší vztahy pozemky města v blízkosti předmětu záměru: Navazující a zaplocené pozemky pod rozhlednou jsou již ve vlastnictví žadatele, okolní lesy jsou ve vlastnictví města. Dosavadní užívání: V současné době jsou požadované pozemky v pronájmu. Ocenění: Jedná se o záměr prodeje. hlasovali o záměru prodeje pozemku p. č. 393/4 v k. ú. Stará Lípa a usnesení nebylo přijato. HLASOVÁNÍ: 5 pro 2 proti 1 zdržel se 0 nehlasoval 7. Záměr směny částí pozemků p. č. 4833/1, trvalý travní porost o výměře cca 70 m 2 z celkové výměry m 2 a p. č. 4820, zastavěná plocha a nádvoří o výměře cca 20 m 2 z celkové výměry 867 m 2 vše v k. ú. Důvod: Důvodem projednávání směny částí pozemků p. č. 4833/1 a 4820 v k. ú. je žádost pana Hlubučka ze dne , který má zájem směnit část svého pozemku p. č. 4820, na které se nachází zpevněná asfaltová komunikace a výměnou by rád získal část městského pozemku p. č. 4833/1, která navazuje na jeho nemovitosti. Popis prodávané nemovité věci: Pozemek p. č. 4833/1 je ve vlastnictví města a nachází se v České Lípě na Kopečku v ulici Válečných zajatců. Jedná se o travnatou plochu, která je částečně pronajatá za účelem zahrádek. Požadovaná část je volně přístupná a nevyužívaná. Pozemek p. č je ve vlastnictví žadatele a jedná se o prostor kolem objektu bývalé ubytovny ČD, která je nyní ve vlastnictví žadatele. Na části pozemku se nachází zpevněná asfaltová komunikace města. Širší vztahy pozemky města v blízkosti předmětu záměru: Pozemek města navazuje na nemovitosti žadatele a směnou by došlo k logickému zarovnání hranic pozemků. Dosavadní užívání: Část pozemku p. č. 4833/1 je pronajata za účelem zahrádek, zbývající část je volně přístupná. Ocenění: Jedná se o záměr směny. Další skutečnosti: Směnou pozemků by došlo k narovnání vlastnických vztahů a pozemek pod komunikací by byl ve vlastnictví města.

5 Strana č. 5 / 38 doporučili záměr směny pozemků p. č. 4833/1 a 4820 vše v k. ú.. 8. Záměr prodeje části pozemku p. č. 5994/32, lesní pozemek o výměře cca 750 m 2 z celkové výměry 779 m 2 v k. ú. Důvod: Důvodem projednávání prodeje pozemku p. č. 5994/32 v k. ú. je žádost paní Filipiové ze dne , která má zájem si odkoupit část pozemku za účelem zahrady. Popis prodávané nemovité věci: Pozemek p. č. 5994/32 je ve vlastnictví města a nachází se v České Lípě v ulici Českých bratří. Jedná se o lesní pozemek mezi rodinnými domy, na kterém se nachází náletové dřeviny. Pokud bude žadatelka využívat pozemek jako zahradu, bude nutné požádat OŽP o vynětí z lesního pozemku a uhradit poplatek za trvalé odnětí pozemku určeného k plnění funkcí lesa a požádat o změnu územního plánu. Širší vztahy pozemky města v blízkosti předmětu záměru: Navazující a zaplocené pozemky nejsou ve vlastnictví města (kromě komunikací). Dosavadní užívání: V současné době je požadovaný pozemek volně přístupný. Ocenění: Jedná se o záměr prodeje. Další skutečnosti: Pozemek navazuje na zahradu rodičů žadatelky. doporučili záměr prodeje celého pozemku p. č. 5994/32 v k. ú.. 9. Záměr prodeje podzemního vedení NN v ulici Kinského v k. ú. Důvod: Důvodem projednávání prodeje podzemního vedení NN je žádost společnosti ČEZ Distribuce, a.s., která má zájem si vedení odkoupit za účelem provozování distribuční soustavy. Popis prodávané nemovité věci: Jedná se o podzemní vedení NN kolem rodinných domů v ulici Kinského. Širší vztahy pozemky města v blízkosti předmětu záměru: Vedení se nachází pod komunikacemi ve vlastnictví města. Dosavadní užívání: V současné době je vedení NN v majetku města. Ocenění: Jedná se o záměr prodeje. doporučili záměr prodeje podzemního vedení NN v ulici Kinského k. ú Záměr výkupu části pozemku p. č. 170/1, orná půda o výměře cca m 2 z celkové výměry m 2 v k. ú. Lada Důvod: Důvodem projednávání záměru výkupu části pozemku p. č. 170/1 v k. ú. Lada je nabídka pana Žáčka ze dne , která reaguje na požadavek města na tomto pozemku realizovat přístupovou cestu k zahrádkářské kolonii včetně veřejného osvětlení.

6 Strana č. 6 / 38 Popis prodávané nemovité věci: Pozemek p. č. 170/1 je ve vlastnictví Pavla Žáčka a nachází se na Ladech v bezprostřední blízkosti zahrádkářské kolonie. Jedná se o částečně zpevněnou plochu, kterou využívají zahrádkáři pro vjezd na zahrádky. Širší vztahy pozemky města v blízkosti předmětu záměru: Navazující komunikace jsou ve vlastnictví města. Dosavadní užívání: V současné době je nabízený pozemek volně přístupný a je částečně využíván jako příjezd k zahrádkám. Ocenění: Jedná se o záměr výkupu a vlastník požaduje po městu zhotovení znaleckého posudku. Další skutečnosti: Před případným výkupem bude nutné pozemek oddělit a vyjmout ze ZPF. Na pozemku jsou zřízena věcná břemena společnosti ČEZ Distribuce, a.s. hlasovali o záměru výkupu části pozemku p. č. 170/1 v k. ú. Lada a usnesení nebylo přijato. HLASOVÁNÍ: 6 pro 0 proti 2 zdrželi se 0 nehlasoval 11. Záměr výkupu části pozemku p. č. 126/4, ostatní plocha, manipulační plocha o výměře cca 200 m 2 z celkové výměry m 2 a pozemku p. č. 126/9, ostatní plocha, manipulační plocha o výměře 439 m 2 v k. ú. Stará Lípa Důvod: Důvodem projednávání záměru výkupu pozemků p. č. 126/4 a 9 v k. ú. Stará Lípa je nabídka spoluvlastníků těchto pozemků ze dne Žadatelé nabízí pozemky městu za účelem vybudování veřejné komunikace. Popis prodávané nemovité věci: Pozemky p. č. 126/4 je ve vlastnictví p. Černíkové, Kadeřábkové a Štefanové. Pozemek p. č. 126/9 je ve vlastnictví p. Černíkové, Kadeřábkové a Štefanové a pana Štefana. Oba pozemky se nachází ve Staré Lípě za restaurací a jedná se o částečně zpevněné plochy. Širší vztahy pozemky města v blízkosti předmětu záměru: Navazující pozemky po pravé straně jsou ve vlastnictví města. Dosavadní užívání: V současné době jsou nabízené pozemky volně přístupné a částečně využívané jako příjezd k několika objektům včetně objektu města (Český svaz chovatelů) viz žádost. Ocenění: Jedná se o záměr výkupu. Další skutečnosti: Na pozemku p. č. 126/9 je zřízeno věcné břemeno společnosti ČEZ Distribuce, a.s. a dle sdělení spoluvlastníků další nezapsané přípojky vody a kanalizace. Dále je tento pozemek zatížen zástavním právem k zajištění pohledávky ve výši ,- Kč s příslušenstvím. hlasovali o záměru výkupu části pozemku p. č. 126/4 a p. č. 126/9 vše v k. ú. Stará Lípa a záměr nedoporučili. HLASOVÁNÍ: 0 pro 8 proti 0 zdrželi se 0 nehlasoval

7 Strana č. 7 / Záměr prodeje pozemků p. č. 670, ostatní plocha, dobývací prostor o výměře m 2, p. č. 671, ostatní plocha, dobývací prostor o výměře m 2, p. č. 672/1, trvalý travní porost o výměře m 2 a část p. č. 663, ostatní plocha, silnice o výměře cca m 2 vše v k. ú. Okřešice u České Lípy Důvod: Důvodem projednávání prodeje výše uvedených pozemků v k. ú. Okřešice u České Lípy je žádost společnosti AUTOKLUB ČESKÁ LÍPA v AČR ze dne , která má zájem si tyto pozemky odkoupit za účelem zřízení parkování a kempu pro sportovní podniky a závodníky. Popis prodávané nemovité věci: Pozemky jsou ve vlastnictví města a nachází se v Okřešicích za hřbitovem. Jedná se o zpevněné i nezpevněné plochy, které má žadatel v pronájmu pro účely Autoklubu. Širší vztahy pozemky města v blízkosti předmětu záměru: Navazující pozemky jsou ve vlastnictví města a některé i v pronájmu. Dosavadní užívání: Části pozemků má žadatel v pronájmu. Ocenění: Jedná se o záměr prodeje. Další skutečnosti: Část požadovaného pozemku p. č. 670 má v pronájmu jiný subjekt na dobu určitou, do Případným prodejem požadovaných pozemků a komunikace by si město znepřístupnilo navazující pozemky p. č. 681, 683 a 684 v k. ú. Okřešice u České Lípy. Tento bod byl stažen z programu. PRODEJE 13. Prodej pozemku p. č. 180/8, ostatní plocha, ostatní komunikace o výměře 31 m 2 (odděleno z p. č. 180/1) v k. ú. Písečná u Dobranova Žadatelé: Žadatelé jsou manželé Hana Vaníčková (narozena xxx) a Jaroslav Vaníček (narozen xxx), oba bytem xxx Důvod: Důvodem projednávání prodeje je žádost manželů Vaníčkových ze dne , kteří mají zájem si odkoupit část pozemku p. č. 180/1 v bezprostřední blízkosti své nemovitosti čp. 55 za účelem rozšíření zázemí u domu. Popis prodávané nemovité věci: Pozemek p. č. 180/1 je ve vlastnictví města a nachází se v Písečné u Dobranova v blízkosti hlavní silnice. Dle druhu pozemku se jedná komunikaci, ale dle místního šetření je pouze částečně zpevněná (před RD) a směrem k lesu se nachází zarostlý příkop. Širší vztahy pozemky města v blízkosti předmětu záměru: V případě odprodeje části požadovaného pozemku by zbývající část komunikace zůstala ve vlastnictví města. Dosavadní užívání: Pozemek je v současné veřejně přístupný. Ocenění: Kupní cena je dle oceňovací vyhlášky stanovena ve výši 5.270,- Kč (tj. 170,- Kč/m 2 ) bez DPH. Náklady na zpracování geometrického plánu jsou ve výši 3.000,- Kč. Další skutečnosti: Jedná se pouze o zarovnání hranic pozemků kolem rodinného domu v ZM schválen a následně zveřejněn. Opakovaně zveřejněno

8 Strana č. 8 / 38 doporučili prodej pozemku p. č. 180/8 o výměře 31 m 2 v k. ú. Písečná u Dobranova manželům Vaníčkovým za kupní cenu ve výši 8.270,- Kč + případně příslušná sazba DPH se splatností při podpisu kupní smlouvy. 14. Prodej pozemku p. č. 130/18, ostatní plocha, neplodná půda o výměře 24 m 2 (odděleno z p. č. 130/2) v k. ú. Žizníkov Žadatel: Žadatelem je Antonín Olšar (narozen xxx), bytem xxx. Důvod: Důvodem projednávání prodeje je žádost pana Olšara ze dne , který má zájem si odkoupit část pozemku p. č. 130/2, za účelem zajištění přístupu k rozestavěnému RD a možnosti uložení inženýrských sítí. Popis prodávané nemovité věci: Pozemek p. č. 130/2 je ve vlastnictví města a nachází se v Žizníkově. Jedná se o travnatý pruh pozemku kolem komunikace, částečně zpevněná část tvoří zároveň i přístup k nemovitostem ve vlastnictví žadatele. Širší vztahy pozemky města v blízkosti předmětu záměru: V případě odprodeje požadované části pozemku zůstane navazující komunikace ve vlastnictví města. Dosavadní užívání: Zpevněná část pozemku je v současné době využívána pro přístup k nemovitostem. Ocenění: Kupní cena je dle oceňovací vyhlášky stanovena ve výši 4.080,- Kč (tj. 170,- Kč/m 2 ) bez DPH. Náklady na zpracování geometrického plánu jsou ve výší 3.000,- Kč. Další skutečnosti: Bylo by vhodné prodat i zbývající část pozemku p. č. 130/2 před RD čp. 86 v k. ú. Žizníkov v ZM schválen a následně zveřejněn. Opakovaně zveřejněno doporučili prodej pozemku p. č. 130/18 o výměře 24 m 2 v k. ú. Žizníkov Antonínu Olšarovi za kupní cenu ve výši 7.080,- Kč + případně příslušná sazba DPH se splatností při podpisu kupní smlouvy. 15. Prodej pozemku p. č. 5464/86, ostatní plocha, jiná plocha o výměře 17 m 2 v k. ú Žadatel: Žadatelem je pan Jiří Posekaný (narozen xxx), bytem xxx. Důvod: Důvodem projednávání prodeje je podaná žádost pana Posekaného ze dne , který vlastní poslední garáž v řadě a má zájem o odkoupení pozemku p. č. 5464/86 o výměře 17 m 2 za účelem výstavby ještě jedné menší garáže. Popis prodávané nemovité věci: Pozemek je ve vlastnictví města a nachází se v České Lípě u Ploučnice. Jedná se o zbytkový travnatý pozemek, který navazuje na stávající řadové garáže. Protože se jedná o pouhých 17 m 2, žádná garáž zde v minulosti postavena nebyla. Širší vztahy pozemky města v blízkosti předmětu záměru: Pozemky kolem garáží zůstávají ve vlastnictví města.

9 Strana č. 9 / 38 Dosavadní užívání: Pozemek není v současné době užíván. Ocenění: Kupní cena je dle vyhlášky stanovena ve výši 4.130,- Kč (tj. 243,- Kč/m 2 ) bez DPH. Další skutečnosti: V kupní smlouvě by měl být kupující upozorněn na aktivní zónu záplavového území a v ZM schválen a následně zveřejněn. Opakovaně zveřejněno doporučili prodej pozemku p. č. 5464/86 o výměře 17 m 2 v k. ú. Jiřímu Posekanému za kupní cenu ve výši 4.130,- Kč + případně příslušná sazba DPH se splatností při podpisu kupní smlouvy. 16. Prodej pozemku p. č. 37, ostatní plocha, manipulační o výměře 84 m 2 v k. ú. Vítkov u Dobranova Žadatel: manželé Jana Slavíková (narozena xxx) a Petr Slavík (narozen xxx), oba bytem xxx Důvod: Důvodem projednávání prodeje pozemku p. č. 37 je podaná žádost manželů Slavíkových ze dne Žadatelé mají zájem si odkoupit pozemek za účelem zarovnání hranic svého pozemku. Popis prodávané nemovité věci: Pozemek p. č. 37 je ve vlastnictví města a nachází se ve Vítkově u hlavní komunikace. Dle místního šetření se jedná o neudržovaný pozemek podél silnice včetně jednoho vzrostlého dubu. Širší vztahy pozemky města v blízkosti předmětu záměru: V bezprostřední blízkosti nevlastní město žádný pozemek. Dosavadní užívání: Pozemek není v současné době užíván. Ocenění: Kupní cena je dle oceňovací vyhlášky stanovena ve výši ,- Kč (tj. 200,- Kč/m 2 ) bez DPH , v ZM schválen a následně zveřejněn. Opakovaně zveřejněno doporučili prodej pozemku p. č. 37 o výměře 84 m 2 v k. ú. Vítkov u Dobranova manželům Slavíkovým za kupní cenu ve výši ,- Kč + případně příslušná sazba DPH se splatností při podpisu kupní smlouvy. 17. Prodej pozemků p. č. 234/4, zastavěná plocha a nádvoří o výměře 3 m 2 a p. č. 239/3, ostatní plocha, jiná plocha o výměře 32 m 2 (odděleno z pozemku p. č. 239 o celkové výměře 196 m 2 ) vše v k. ú. Žadatel: Žadatelé jsou manželé Mgr. Jana Koutská (narozena xxx) a Ing. Petr Koutský (narozen xxx), oba bytem xxx Důvod: Důvodem projednávání prodeje pozemků je žádost manželů Koutských, kteří vlastní objekt čp. 253 a mají zájem si odkoupit části výše uvedených pozemků za účelem zarovnání hranic pozemku.

10 Strana č. 10 / 38 Popis prodávané nemovité věci: Pozemky jsou ve vlastnictví města a nachází se v České Lípě v Sokolské ulici za domem čp Pozemky jsou zatravněné, v současné době nevyužívané. Širší vztahy pozemky města v blízkosti předmětu záměru: Dosavadní užívání: Pozemky nejsou v současné době užívány, požadované části navazují na zahradu žadatelů. Ocenění: Kupní cena je dle oceňovací vyhlášky stanovena ve výši ,- Kč za pozemek p. č. 239/3 (tj. 683,- Kč/m 2 ) a 2.049,- Kč za pozemek p. č. 234/4 (tj. 683,- Kč/m 2 ) bez DPH. Náklady na zpracování geometrického plánu jsou ve výši 3.509,- Kč. Další skutečnosti: Na pozemku p. č. 239 je zřízeno věcné břemeno vstupu k městským hradbám za účelem provádění oprav. Projednáno ve VPPN / ZM: Záměr prodeje pozemků byl doporučen na jednání VPPN , v ZM schválen a následně zveřejněn. Opakovaně zveřejněno doporučili prodej pozemků p. č. 234/4 o výměře 3 m 2 a p. č 239/3 o výměře 32 m 2 v k. ú. manželům Koutským za kupní cenu ve výši ,- Kč + případně příslušná sazba DPH se splatností při podpisu kupní smlouvy. 18. Prodej pozemku p. č. 348/2, lesní pozemek o výměře 12 m 2 a p. č. 341/40, trvalý travní porost o výměře 20 m 2 (odděleno z pozemku p. č. 341/1 o celkové výměře 977 m 2 ) vše v k. ú. Žizníkov Žadatel: Žadatel je pan Pavel Peřina (narozen xxx), bytem xxx Důvod: Důvodem projednávání prodeje pozemků je žádost pana Peřiny, který vlastní stavbu pro rodinnou rekreaci eč. 7 na pozemku p. č. 114 v k. ú. Žizníkov a má zájem si rozšířit vstup před chatkou a zahradu. Popis prodávané nemovité věci: Pozemky jsou ve vlastnictví města a nacházejí se v Žizníkově v oblasti rekreačních chatek. Pozemek p. č. 341/1 je zpevněná příjezdová cesta k jednotlivým chatkám a pozemek p. č. 348/2 je lesní v současné době zatravněný pozemek. Širší vztahy pozemky města v blízkosti předmětu záměru: Přístupová komunikace kolem rekreačních chatek je vlastnictví města, okolní pozemky a chatky jsou v soukromém vlastnictví. Dosavadní užívání: Pozemky jsou v současné době veřejně přístupné. Ocenění: Kupní cena je dle oceňovací vyhlášky stanovena za pozemek p. č. 341/40 ve výši 3.402,- Kč (tj. 170,- Kč/m 2 ) a za p. č. 348/2 ve výši 2.548,- Kč (tj. 212,- Kč/m 2 ) bez DPH. Náklady na zpracování geometrického plánu jsou ve výši 3.509,- Kč. Další skutečnosti: Na pozemku p. č. 341/1 jsou zřízena věcná břemena přístupu a příjezdu v souvislosti se zřizováním, provozem, opravami a údržbou rozvodné soustavy el. energie společnosti ČEZ Distribuce, a.s. a právo uložení a vstupu za účelem oprav a údržby vodovodní přípojky , v ZM schválen a následně zveřejněn. Opakovaně zveřejněno doporučili prodej pozemků p. č. 348/2 o výměře 12 m 2 a 341/40 o výměře 20 m 2 v k. ú.

11 Strana č. 11 / 38 Žizníkov Pavlu Peřinovi za kupní cenu ve výši 9.459,- Kč + případně příslušná sazba DPH se splatností při podpisu kupní smlouvy. 19. Prodej pozemku p. č. 257/12, trvalý travní porost o výměře 4 m 2 (odděleno z p. č. 251/1 o celkové výměře m 2 ) v k. ú. Dobranov Žadatel: Žadatelé jsou manželé Veronika Pořízková (narozena xxx) a Michal Pořízek (narozen xxx), oba bytem xxx Důvod: Důvodem projednávání prodeje pozemku je žádost manželů Pořízkových, kteří mají zájem si odkoupit část výše uvedeného pozemku za účelem rozšíření zahrady. Popis prodávané nemovité věci: Pozemek je ve vlastnictví města a nachází se v Dobranově v těsné blízkosti komunikace a rodinného domu žadatelů. Při výstavbě RD došlo k posunutí hranic pozemků a byl oplocen částečně i pozemek ve vlastnictví města. Žadatelé chtějí situaci vyřešit tím, že si oplocenou část pozemku od města odkoupí. Širší vztahy pozemky města v blízkosti předmětu záměru: Mezi komunikací a oplocením žadatelů zůstane dostatečně široký pruh pozemku ve vlastnictví města. Dosavadní užívání: Požadovaná část pozemku je v současné době oplocená. Ocenění: Kupní cena je dle oceňovací vyhlášky stanovena ve výši 2.070,- Kč (tj. 518,- Kč/m 2 ) bez DPH. Náklady na zpracování geometrického plánu jsou ve výši 3.509,- Kč. Další skutečnosti: Při prodeji bude nutné zřídit služebnost umístění vedení VO , v ZM schválen a následně zveřejněn. Opakovaně zveřejněno doporučili prodej pozemku p. č. 257/12 o výměře 4 m 2 v k. ú. Dobranov manželům Pořízkovým za kupní cenu ve výši 5.579,- Kč + případně příslušná sazba DPH se splatností při podpisu kupní smlouvy a se zřízením služebnosti umístění inženýrské sítě veřejného osvětlení. HLASOVÁNÍ: 8 pro 0 proti 0 zdržel se 0 nehlasoval 20. Prodej pozemku p. č. 3969/365, ostatní plocha, zeleň o výměře 31 m 2 (odděleno z pozemku p. č. 3969/228 o celkové výměře 521 m 2 v k. ú. Žadatel: 1) manželé Ing. Radka Krejčová (narozena xxx) a Michal Krejčí (narozen xxx), oba bytem xxx Důvod: Důvodem projednávání prodeje pozemku jsou žádosti třech vlastníků rodinných domů (okálů), kteří mají zájem si odkoupit části výše uvedeného pozemku za účelem zajištění přístupu ke svým RD a vybudování nájezdů. Popis prodávané nemovité věci: Pozemek je ve vlastnictví města a nachází se v České Lípě na Svárově před řadovými rodinnými domy. Jedná se o částečně travnatý pozemek, využívaný jako přístupy k domům. Širší vztahy pozemky města v blízkosti předmětu záměru: Komunikace i chodník zůstanou ve vlastnictví města. Dosavadní užívání: Pozemek je v současné době veřejně přístupný, na některých je již vybudován zpevněný nájezd.

12 Strana č. 12 / 38 Ocenění: Kupní cena je dle oceňovací vyhlášky stanovena ve výši 5.880,- Kč (tj. 190,- Kč/m 2 ) bez DPH. Náklady na zpracování geometrického plánu jsou ve výši 1.170,- Kč. Další skutečnosti: V minulosti bylo vyřizováno mnoho podobných žádostí a schváleny byly části pozemků, kde se dohodli a měli zájem všichni vlastníci RD v řadě. V případě prodeje bude nutné zřídit na všechny převáděné pozemky služebnost inženýrské sítě veřejného osvětlení , v ZM schválen a následně zveřejněn. Opakovaně zveřejněno doporučili prodej pozemku p. č. 3969/365 o výměře 31 m 2 v k. ú. manželům Krejčovým za kupní cenu ve výši 7.050,- Kč + případně příslušná sazba DPH se splatností při podpisu kupní smlouvy a se zřízením služebnosti inženýrské sítě veřejného osvětlení. 21. Prodej pozemku p. č. 3969/364, ostatní plocha, zeleň o výměře 27 m 2 (odděleno z pozemku p. č. 3969/228 o celkové výměře 521 m 2 v k. ú. Žadatel: 2) Jan Hrzán (narozen xxx), bytem xxx Důvod: Důvodem projednávání prodeje pozemku jsou žádosti třech vlastníků rodinných domů (okálů), kteří mají zájem si odkoupit části výše uvedeného pozemku za účelem zajištění přístupu ke svým RD a vybudování nájezdů. Popis prodávané nemovité věci: Pozemek je ve vlastnictví města a nachází se v České Lípě na Svárově před řadovými rodinnými domy. Jedná se o částečně travnatý pozemek, využívaný jako přístupy k domům. Širší vztahy pozemky města v blízkosti předmětu záměru: Komunikace i chodník zůstanou ve vlastnictví města. Dosavadní užívání: Pozemek je v současné době veřejně přístupný, na některých je již vybudován zpevněný nájezd. Ocenění: Kupní cena je dle oceňovací vyhlášky stanovena ve výši 5.120,- Kč (tj. 190,- Kč/m 2 ) Kč bez DPH. Náklady na zpracování geometrického plánu jsou ve výši 1.170,- Kč. Další skutečnosti: V minulosti bylo vyřizováno mnoho podobných žádostí a schváleny byly části pozemků, kde se dohodli a měli zájem všichni vlastníci RD v řadě. V případě prodeje bude nutné zřídit na všechny převáděné pozemky služebnost inženýrské sítě veřejného osvětlení , v ZM schválen a následně zveřejněn. Opakovaně zveřejněno doporučili prodej pozemku p. č. 3969/364 o výměře 27 m 2 v k. ú. Janu Hrzánovi za kupní cenu ve výši 6.290,- Kč + případně příslušná sazba DPH se splatností při podpisu kupní smlouvy a se zřízením služebnosti inženýrské sítě veřejného osvětlení.

13 Strana č. 13 / Směna pozemku p. č. 1376/37, ostatní plocha, jiná plocha o výměře 14 m 2 z vlastnictví města za pozemek p. č. 1380/16, ostatní plocha, jiná plocha o výměře 2 m 2 vše v k. ú. Žadatel: Žadatelka je paní MUDr. Vlasta Konopková (narozena xxx), bytem xxx Důvod: Důvodem projednávání směny pozemku p. č. 1376/37 z vlastnictví města za p. č. 1380/16 je podaná žádost paní Konopkové. Žadatelka vlastní nově postavený rodinný dům čp a má zájem získat od města pozemek p. č. 1376/37 za účelem rozšíření přístupové cesty, za který městu nabízí pozemek p. č. 1380/16 vše v k. ú.. Popis prodávané nemovité věci: Pozemek p. č. 1376/37 je ve vlastnictví města a nachází se v České Lípě Pod Holým vrchem v ulici Boženy Němcové. Jedná se o zpevněný pruh pozemku, který je využíván jako příjezdová cesta k RD. Městu žadatelka nabízí pozemek p. č. 1380/16 o výměře 2 m 2, jedná se o část chodníku. Širší vztahy pozemky města v blízkosti předmětu záměru: Pozemky jsou součástí záplavového území Q 100. Dosavadní užívání: Pozemek p. č. 1376/37 je oplocen a využíván k přístupu do RD. Pozemek p. č. 1380/16 je zčásti veřejně využíván jako chodník. Ocenění: Kupní cena pozemku p. č. 1376/37 ve vlastnictví města je dle oceňovací vyhlášky stanovena ve výši 3.062,- Kč (tj. 219,- Kč/m 2 ) a pozemku p. č. 1380/16 ve vlastnictví paní Konopkové ve výši 583,- Kč (tj. 291,- Kč/m 2 ) bez DPH. Projednáno ve VPPN / ZM: Záměr směny pozemků byl doporučen na jednání VPPN , v ZM schválen a následně zveřejněn. doporučili směnu pozemků p. č. 1376/37 a 1380/16 v k. ú. s MUDr. Vlastou Konopkovou s doplatkem pro město ve výši rozdílu cen (s ohledem na stanovení příslušné sazby DPH) se splatností při podpisu směnné smlouvy a se zřízením služebnosti inženýrské sítě veřejného osvětlení. 23. Prodej pozemku p. č. 473/35, ostatní plocha, zeleň o výměře 46 m 2 (oddělen z pozemku p. č. 473/10) v k. ú. Žadatelé: manželé Ing. Jindřich Leníček (narozen xxx) a Ing. Taťjana Leníčková (narozena xxx), oba bytem xxx Důvod: Důvodem projednávání prodeje části pozemku p. č. 473/10 je žádost manželů Leníčkových ze dne , kteří mají zájem si odkoupit část pozemku za svým domem za účelem rozšíření zahrady. Popis prodávané nemovité věci: Pozemek p. č. 473/10 je ve vlastnictví města a nachází se v České Lípě v ulici Mariánská. Jedná se o zeleň kolem panelových domů. Širší vztahy pozemky města v blízkosti předmětu záměru: Pozemek navazuje na pozemky města. Dosavadní užívání: V současné době je pozemek zčásti zaplocený a v pronájmu a zčásti volně přístupný. Ocenění: Kupní cena je dle oceňovací vyhlášky stanovena ve výši ,- Kč (tj. 805,- Kč/m 2 ) bez DPH. Náklady na zpracování geometrického plánu jsou ve výši 4.533,- Kč.

14 Strana č. 14 / 38 Další skutečnosti: Na pozemku je zřízeno věcné břemeno za účelem zřízení a provozování rozvodu sítí pro společnost RIO Media, a.s. a bude nutné zřídit služebnost VO , v ZM schválen a následně zveřejněn. doporučili prodej pozemku p. č. 473/35 o výměře 46 m 2 v k. ú. manželům Leníčkovým za kupní cenu ve výši ,- Kč + případně příslušná sazba DPH se splatností při podpisu kupní smlouvy a se zřízením služebnosti inženýrské sítě veřejného osvětlení. 24. Prodej pozemku p. č. 4065/5, zastavěná plocha a nádvoří o výměře 50 m 2 v k. ú. Žadatel: Hasičský záchranný sbor Libereckého kraje, Barvířská 29/10, Liberec III, IČ: Důvod: Důvodem projednávání prodeje pozemku p. č. 4065/5 je žádost Hasičského záchranného sboru Libereckého kraje ze dne , který má zájem si odkoupit pozemek pod stavbou budovy ve svém vlastnictví. Popis prodávané nemovité věci: Pozemek p. č. 4065/5 je ve vlastnictví města a nachází se na okraji České Lípy pod budovou čp HZS Libereckého kraje. Žadatel má zájem si odkoupit tento pozemek a sjednotit vlastnictví budovy a pozemku. Širší vztahy pozemky města v blízkosti předmětu záměru: Navazující pozemky jsou ve vlastnictví města. Dosavadní užívání: Na pozemku se nachází část stavby hasičského záchranného sboru. Ocenění: Kupní cena je dle oceňovací vyhlášky stanovena ve výši ,- Kč (tj. 372,- Kč/m 2 ) bez DPH. Další skutečnosti: Dle občanského zákoníku má vlastník stavby předkupní právo na pozemek pod stavbou , v ZM schválen a následně zveřejněn. doporučili prodej pozemku p. č. 4065/5 o výměře 50 m 2 v k. ú. Hasičskému záchrannému sboru Libereckého kraje za kupní cenu ve výši ,- Kč + případně příslušná sazba DPH se splatností při podpisu kupní smlouvy. 25. Prodej pozemku p. č. 5505/209, zahrada o výměře 62 m 2 (odděleno z pozemku p. č. 5505/1) v k. ú. Žadatelka: Danuše Bubeníková (narozena xxx), bytem xxx Důvod: Důvodem projednávání prodeje částí výše uvedených pozemků v k. ú. jsou žádosti jednotlivých uživatelů zahrádek v ulici Boženy Němcové. Český zahrádkářský svaz nechal zpracovat geometrický plán na oddělení zahrádek na výše uvedených pozemcích města a nyní předkládá prvních 7 žádostí o odkoupení částí zahrádek. Jedná se o dokup

15 Strana č. 15 / 38 malých částí pozemků za účelem ucelení jednotlivých zahrádek. Po prodeji a vložení kupních smluv do katastru nemovitostí bude zapsán celý geometrický plán. Popis prodávané nemovité věci: Pozemky jsou ve vlastnictví města a jsou součástí zahrádkářské kolonie v ulici Boženy Němcové v České Lípě. Jedná se o části udržovaných zahrádek. Širší vztahy pozemky města v blízkosti předmětu záměru: Zbývající část pozemků zůstane prozatím ve vlastnictví města a v pronájmu ČZS. Dosavadní užívání: V současné době jsou pozemky v pronájmu a užívané jako zahrádky. Ocenění: Kupní cena je dle oceňovací vyhlášky stanovena ve výši ,- Kč (tj. 426,- Kč /m 2 ) bez DPH. Další skutečnosti: Na pozemku p. č. 5505/1 je zřízena služebnost chůze, jízdy a hnaní dobytka , v ZM schválen a následně zveřejněn. doporučili prodej pozemku p. č. 5505/209 o výměře 62 m 2 v k. ú. Danuši Bubeníkové za kupní cenu ve výši ,- Kč + případně příslušná sazba DPH se splatností při podpisu kupní smlouvy. 26. Prodej pozemku p. č. 5505/207, zahrada o výměře 39 m 2 (odděleno z pozemku p. č. 5505/1) v k. ú. Žadatelé: manželé Hana Holanová (narozena xxx) a Miroslav Holan (narozen xxx), oba bytem xxx Ocenění: Kupní cena je dle oceňovací vyhlášky stanovena ve výši ,- Kč (tj. 426,- Kč /m 2 ) bez DPH. doporučili prodej pozemku p. č. 5505/207 o výměře 39 m 2 v k. ú. manželům Holanovým za kupní cenu ve výši ,- Kč + případně příslušná sazba DPH se splatností při podpisu kupní smlouvy. 27. Prodej pozemku p. č. 5505/206, zahrada o výměře 7 m 2 (odděleno z pozemku p. č. 5505/1) v k. ú. Žadatelé: manželé Zdeňka Hanáková (narozena xxx) a Vladimír Hanák (narozen xxx), oba bytem xxx Ocenění: Kupní cena je dle oceňovací vyhlášky stanovena ve výši 2.980,- Kč (tj. 426,- Kč /m 2 ) bez DPH. doporučili prodej pozemku p. č. 5505/206 o výměře 7 m 2 v k. ú. manželům

16 Strana č. 16 / 38 Hanákovým za kupní cenu ve výši 2.980,- Kč + případně příslušná sazba DPH se splatností při podpisu kupní smlouvy. 28. Prodej pozemku p. č. 5505/197, zahrada o výměře 67 m 2 (odděleno z pozemku p. č. 5505/1) v k. ú. Žadatelka: Radka Lysá (narozena xxx), bytem xxx Ocenění: Kupní cena je dle oceňovací vyhlášky stanovena ve výši ,- Kč (tj. 426,- Kč /m 2 ) bez DPH. doporučili prodej pozemku p. č. 5505/197 o výměře 67 m 2 v k. ú. Radce Lysé za kupní cenu ve výši ,- Kč + případně příslušná sazba DPH se splatností při podpisu kupní smlouvy. 29. Prodej pozemku p. č. 5505/186, zahrada o výměře 56 m 2 (odděleno z pozemku p. č. 5505/1) v k. ú. Žadatelé: manželé Marie Kulasová (narozena xxx) a Jiří Kulas (narozen xxx), oba bytem xxx Ocenění: Kupní cena je dle oceňovací vyhlášky stanovena ve výši ,- Kč (tj. 426,- Kč /m 2 ) bez DPH. doporučili prodej pozemku p. č. 5505/186 o výměře 56 m 2 v k. ú. manželům Kulasovým za kupní cenu ve výši ,- Kč + případně příslušná sazba DPH se splatností při podpisu kupní smlouvy. 30. Prodej pozemku p. č. 5505/213, zahrada o výměře 2 m 2 (odděleno z pozemku p. č. 5505/1) v k. ú. Žadatelé: manželé Marcela Gšventnerová (narozena xxx) a Vítězslav Gšventner (narozen xxx), oba bytem xxx Ocenění: Kupní cena je dle oceňovací vyhlášky stanovena ve výši 850,- Kč (tj. 426,- Kč /m 2 ) bez DPH. doporučili prodej pozemku p. č. 5505/213 o výměře 2 m 2 v k. ú. manželům Gšventnerovým za kupní cenu ve výši 850,- Kč + případně příslušná sazba DPH se splatností při podpisu kupní smlouvy.

17 Strana č. 17 / Prodej pozemku p. č. 5511/38, zahrada o výměře 62 m 2 (odděleno z pozemku p. č. 5511/32) v k. ú. Žadatel: Martin Šafařík (narozen xxx), bytem xxx Ocenění: Kupní cena je dle oceňovací vyhlášky stanovena ve výši ,- Kč (tj. 426,- Kč /m 2 ) bez DPH. doporučili prodej pozemku p. č. 5511/38 o výměře 62 m 2 v k. ú. Martinu Šafaříkovi za kupní cenu ve výši ,- Kč + případně příslušná sazba DPH se splatností při podpisu kupní smlouvy. 32. Prodej pozemku p. č. 3953/9, ostatní plocha, manipulační plocha o výměře 170 m 2 (odděleno z pozemku p. č. 3953/4 o celkové výměře 349 m 2 ) v k. ú. Žadatelé: 1) Aleš Krček (narozen xxx), bytem xxx 2) Aleš Krček (narozen xxx), bytem xxx Důvod: Důvodem projednávání prodeje pozemku p. č. 3953/4 je podaná žádost pana Krčka a jeho syna, kteří mají zájem o odkoupení částí pozemku za účelem zajištění vjezdů ke svým garážím. Popis prodávané nemovité věci: Pozemek p. č. 3953/4 je ve vlastnictví města a nachází se v České Lípě v ulici Českých bratří. Dle místního šetření se jedná o travnatý pozemek před garážemi. Širší vztahy pozemky města v blízkosti předmětu záměru: Část pozemku podél komunikace zůstane ve vlastnictví města. Dosavadní užívání: Pozemek je v současné době volně přístupný. Ocenění: Kupní cena byla stanovena dle ZP ve výši ,- Kč (tj. 523,- Kč/m 2 ) bez DPH. Náklady na zpracování ZP jsou ve výši 1.500,- Kč a geometrického plánu ve výši 3.509,- Kč. Záloha ve výši 5.000,- Kč byla uhrazena dne , v ZM schválen a následně zveřejněn. doporučili prodej pozemku p. č. 3953/9 o výměře 170 m 2 v k. ú. do spoluvlastnictví Aleši Krčkovi ml. a Aleši Krčkovi st. za kupní cenu ve výši ,- Kč + případně příslušná sazba DPH se splatností při podpisu kupní smlouvy. 33. Prodej pozemku p. č. 5/1, trvalý travní porost o výměře 317 m 2 v k. ú. Dobranov Žadatelka: Lucie Dietiová (narozena xxx), bytem xxx Důvod: Důvodem projednávání prodeje pozemku p. č. 5/1 v k. ú. Dobranov je žádost paní Dietiové, která má zájem si odkoupit výše uvedený pozemek za účelem zajištění přístupu na svůj pozemek p. č. 5/3 a ucelení pozemků.

18 Strana č. 18 / 38 Popis prodávané nemovité věci: Pozemek je ve vlastnictví města a nachází se v Dobranově v blízkosti kostela. Jedná se o zatravněnou plochu. Širší vztahy pozemky města v blízkosti předmětu záměru: Pozemek p. č. 5/1 ve vlastnictví města zasahuje do pozemku p. č. 5/3 ve vlastnictví žadatelky. Dosavadní užívání: Pozemek je v současné době veřejně přístupný. Ocenění: Kupní cena byla stanovena dle ZP ve výši ,- Kč (tj. 50,- Kč /m 2 ) bez DPH. Náklady na zpracování ZP jsou ve výši 1.500,- Kč. Záloha ve výši 5.000,- Kč byla uhrazena dne Další skutečnosti: Prodejem dojde k logickému zarovnání hranic pozemků , v ZM schválen a následně zveřejněn. Opakovaně zveřejněno doporučili prodej pozemku p. č. 5/1 o výměře 317 m 2 v k. ú. Lucii Dietiové za kupní cenu ve výši ,- Kč + případně příslušná sazba DPH se splatností při podpisu kupní smlouvy. 34. Prodej pozemku p. č. 5972/4, zastavěná plocha a nádvoří o výměře 174 m 2 v k. ú Žadatel: Žadatelem je společnost RWE GasNet, s.r.o., sídlo Klíšská 940, Ústí nad Labem IČ: Důvod: Důvodem projednávání prodeje pozemku je podaná žádost společnosti RWE GasNet ze dne , která je vlastníkem regulační stanice a má zájem si odkoupit pozemek pod touto stavbou a tím sjednotit vlastnictví. Popis prodávané nemovité věci: Pozemek p. č. 5972/4 je ve vlastnictví města a nachází se v České Lípě na Svárově v ulici U Mlékárny. Na pozemku se nachází stavba regulační stanice. Dle nového občanského zákoníku má vlastník stavby předkupní právo na pozemek pod stavbou. Širší vztahy pozemky města v blízkosti předmětu záměru: Okolní pozemky zůstanou ve vlastnictví města. Dosavadní užívání: Na pozemku je stavba trafostanice ve vlastnictví žadatele. Ocenění: Členové výboru pro pronájem a prodej nemovitostí na svém jednání dne 23. února 2015 doporučili prodej pozemku p. č. 5972/4 o výměře 174 m 2 v k. ú. za cenu ve výši 2.000,- Kč/m 2 (cena pro podnikání) společnosti RWE GasNet, s.r.o. se splatností při podpisu kupní smlouvy. K výši kupní ceny se dne vyjádřila společnost RWE GasNet viz příloha, kde je doporučená kupní cena ve výši 900, ,- Kč/m 2. Město nechalo zpracovat znalecký posudek, který stanovil obvyklou cenu ve výši ,- Kč bez DPH (tj. 451,- Kč/m 2 ). Náklady na zpracování ZP jsou ve výši 1.500,- Kč. Další skutečnosti: Protože se jedná o prodej z roku 2014, opětovně zveřejněno , v ZM schválen a následně zveřejněn. doporučili prodej pozemku p. č. 5972/4 o výměře 174 m 2 v k. ú. společnosti RWE

19 Strana č. 19 / 38 GasNet za navrženou kupní cenu ve výši ,- Kč (tj. 900,- Kč/m 2 + náklady na ZP 1.500,- Kč) + případně příslušná sazba DPH se splatností při podpisu kupní smlouvy. 35. Směna pozemků p. č. 485/44, orná půda o výměře 87 m 2, p. č. 549/3, lesní pozemek o výměře m 2 a p. č. 925, ostatní plocha, ostatní komunikace o výměře 375 m 2 ve vlastnictví města za pozemek p. č. 1005/3, ostatní plocha, ostatní komunikace o výměře m 2 + doplatek vše v k. ú. Žizníkov Žadatel: Mgr. Petr Landa (narozen xxx), bytem xxx Důvod: Důvodem projednávání směny je žádost pana Landy ze dne , který má zájem o směnu výše uvedených pozemků v k. ú. Žizníkov s doplatkem. Popis směňované nemovité věci: Pozemky p. č. 549/3 a 925 jsou ve vlastnictví města a nachází se v Žizníkově u hlavní silnice vedle bývalé mototechny. Dle místního šetření se jedná o část zpevněné asfaltové plochy a přilehlý les. V bezprostřední blízkosti nevlastní žadatel žádné pozemky. Pozemek p. č. 485/44 se nachází v odlehlejší části obce a navazuje na pozemek ve vlastnictví žadatele. Pozemek p. č. 1005/3 je ve vlastnictví pana Landy, který je nabízí městu. Jedná se o komunikaci o výměře m 2 mimo zastavěné území obce. Širší vztahy pozemky města v blízkosti předmětu záměru: Po obou stranách nabízené komunikace se nachází pozemky lesy ve vlastnictví města viz mapka. Dosavadní užívání: Pozemky jsou v současné době veřejně přístupné. Ocenění: Město nechalo zpracovat znalecký posudek na své pozemky, kde byla stanovena obvyklá cena pro pozemek p. č. 485/44 ve výši 9.600,- Kč (tj. 110,- Kč /m 2 ), p. č. 549/3 ve výši ,- Kč (tj. 30,- Kč /m 2 ) a p. č. 925 ve výši ,- Kč (tj. 73,- Kč /m 2 ), tj. celkem ,- Kč, vše bez DPH. Na pozemek p. č. 1005/3 ve vlastnictví žadatele byl dodán znalecký posudek s cenou obvyklou ve výši ,- Kč (tj. 56,- Kč/m 2 ) Další skutečnosti: Na požadovaném pozemku p. č. 485/44 je zřízeno věcné břemeno vybudování, údržby a využívání cesty pro přístup k pozemku p. č. 485/5 a na nabízené komunikaci p. č. 1005/3 je zřízeno věcné břemeno společnosti ČEPS, a.s. za účelem zřízení a provozování stavby přenosové soustavy. Projednáno ve VPPN / ZM: Záměr směny pozemků byl doporučen na jednání VPPN , v ZM schválen a následně zveřejněn. doporučili směnu pozemků p. č. 485/44, 549/3, 925 za p. č. 1005/3 vše v k. ú. Žizníkov s Mgr. Petrem Landou s doplatkem pro město ve výši rozdílu cen (s ohledem na stanovení příslušné sazby DPH) se splatností při podpisu směnné smlouvy. HLASOVÁNÍ: 7 pro 0 proti 1 zdržel se 0 nehlasoval 36. Prodej pozemku p. č. 1455/7, trvalý travní porost o výměře 242 m 2 v k. ú. Žadatelé: Manželé Alexander Efler (narozen xxx) a Jaroslava Eflerová (narozena xxx), oba bytem xxx

20 Strana č. 20 / 38 Důvod: Důvodem projednávání prodeje pozemku p. č. 1455/7 v k. ú. je žádost manželů Eflerových. Žadatelé vlastní rodinný dům čp a mají zájem si odkoupit výše uvedený pozemek za účelem zahrádky. Popis prodávané nemovité věci: Pozemky jsou ve vlastnictví města a nachází se v České Lípě na Slovance. Jedná se o pozemek za rodinným domem využívaný jako zahrádka, nachází se zde drobné stavby např. skleník, psí bouda atd. Širší vztahy pozemky města v blízkosti předmětu záměru: Ostatní navazující zahrádky jsou již ve vlastnictví majitelů RD. Dosavadní užívání: Pozemek p. č. 1455/7 je oplocený a v pronájmu. Ocenění: Kupní cena byla stanovena dle ZP ve výši ,- Kč (tj. 380,- Kč /m 2 ) bez DPH. Náklady na zpracování ZP jsou ve výši 1.450,- Kč. Záloha ve výši 5.000,- Kč byla uhrazena dne Další skutečnosti: , v ZM schválen a následně zveřejněn. Opakovaně zveřejněno doporučili prodej pozemku p. č. 1455/7 o výměře 242 m 2 v k. ú. manželům Eflerovým za kupní cenu ve výši ,- Kč + případně příslušná sazba DPH se splatností při podpisu kupní smlouvy. 37. Směna pozemku p. č. 26, trvalý travní porost o výměře m 2 z vlastnictví města za pozemek p. č. 577/7, lesní pozemek o výměře m 2 vše v k. ú. Dobranov Žadatel: Žadatelkou je Petra Morcová (narozena xxx), bytem xxx Důvod: Důvodem projednávání směny je žádost paní Morcové ze dne , která má zájem získat pozemek p. č. 26 z vlastnictví města za účelem zahrady. Za tento pozemek nabízí městu lesní pozemek p. č. 577/7 vše v k. ú. Dobranov. Popis prodávané nemovité věci: Pozemek p. č. 26 je ve vlastnictví města a nachází se v Dobranově v blízkosti hlavní silnice. Dle místního šetření se jedná o zčásti travnatý a zčásti zpevněný pozemek s drobnými stavbami pro chov drůbeže a využívaný jako zázemí rodinného domu žadatelky. Lesní pozemek p. č. 577/7 se nachází v odlehlé části Dobranova a navazuje na les ve vlastnictví města. Širší vztahy pozemky města v blízkosti předmětu záměru: Dosavadní užívání: Pozemek p. č. 26 je oplocen a žadatelka ho má v pronájmu. Lesní pozemek p. č. 577/7 je veřejně přístupný. Ocenění: Město nechalo zpracovat znalecký posudek na svůj pozemek, kde byla stanovena obvyklá cena pro pozemek p. č. 26 ve výši ,- Kč (tj. 62,- Kč /m 2 ) bez DPH. Na pozemek p. č. 577/7 ve vlastnictví žadatelky byl dodán znalecký posudek s cenou obvyklou ve výši ,- Kč (tj. 13,- Kč /m 2 ) v ZM schválen a následně zveřejněn. Opakovaně zveřejněno

21 Strana č. 21 / 38 doporučili směnu pozemků p. č. 26 za p. č. 577/7 vše v k. ú. Dobranov s Petrou Morcovou s doplatkem ve výši rozdílu cen (s ohledem na stanovení příslušné sazby DPH) se splatností při podpisu směnné smlouvy. 38. Prodej pozemků p. č. 261/6, ostatní plocha, jiná plocha o výměře 110 m 2 (odděleno z pozemku p. č. 161/1) a p. č. 261/7, zastavěná plocha a nádvoří, zbořeniště o výměře 63 m 2 (odděleno z pozemku p. č. 261/4) vše v k. ú. Dolní Libchava Žadatelka: Věra Pecháčková (narozena xxx), bytem xxx Důvod: Důvodem projednávání záměru je žádost manželů Pecháčkových ze dne , kteří mají zájem si odkoupit části pozemků p. č. 261/1 a 4 z důvodu posunutí hranic pozemků z důvodu posunutí hranic pozemků v důsledku úprav map. Popis prodávané nemovité věci: Pozemky jsou ve vlastnictví města a dle místního šetření se jedná o části zaplocených pozemků, které navazují na zahradu žadatelů. Manželé Pecháčkovi zakoupili v roce 1979 pozemek p. č. 261/3, na kterém si postavili a řádně zkolaudovali rodinný dům. Při změně majitele vedlejší parcely došlo k novému zaměření a tím zjistili, že mají zaplocené části městských pozemků (na pozemku p. č. 261/4 se nachází i část stavby). Širší vztahy pozemky města v blízkosti předmětu záměru: Okolní komunikace jsou a zůstanou ve vlastnictví města viz mapka. Dosavadní užívání: Pozemek p. č. 261/4 mají v současné době žadatelé v pronájmu. Další skutečnosti: Na pozemku je zřízeno věcné břemeno společnosti ČEZ Distribuce, a.s. za účelem zřízení, provozu, údržby a oprav zařízení distribuční soustavy. Záměr prodeje uvedených pozemků byl již schválen na ZM dne (č. usnesení 112/A/2015), ale po oddělení pozemků byly překročeny původní výměry, a proto je předložen nový záměr s vyšší výměrou pozemků. Ocenění: Město nechalo zpracovat znalecký posudek, kde byla stanovena obvyklá cena ve výši ,- Kč (tj. 560,- Kč /m 2 ) bez DPH. Náklady na zpracování geometrického plánu jsou ve výši 3.000,- Kč, znaleckého posudku 2.000,- Kč. Záloha ve výši 5.000,- Kč byla uhrazena dne v ZM schválen a následně zveřejněn. Opakovaně zveřejněno doporučili prodej pozemků p. č. 261/6 o výměře 110 m 2 a 261/7 o výměře 63 m 2 vše v k. ú. Dolní Libchava Věře Pecháčkové za kupní cenu ve výši ,- Kč + případně příslušná sazba DPH se splatností při podpisu kupní smlouvy. 39. Směna pozemků z vlastnictví města: - p. č. 2788/102, ostatní plocha, jiná plocha o výměře 161 m 2 (odděleno z p. č. 2788/2), - p. č. 2788/103, ostatní plocha, jiná plocha o výměře 271 m 2 (odděleno z p. č. 2788/5), - p. č. 2794/9, ostatní plocha, jiná plocha o výměře 1 m 2 (odděleno z p. č. 2794/6) za části pozemků z vlastnictví Libereckého kraje:

Zápis z 11. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká

Zápis z 11. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Strana č. 1 / 6 Přítomni: Ing. Jitka Volfová, Stanislav Svatoš, Roman Mrkvička, Zbyněk Cincibus, Ing. Alexandra Píšková, JUDr. Jana Zejdová, Otomar Němeček, Jaroslav Ulbrich, Lucie Trnečková, Bc. Iveta

Více

Zápis z 9. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Lípa,

Zápis z 9. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Lípa, nemovitostí Zastupitelstva města, Strana č. 1 / 27 Přítomni: Ing. Jitka Volfová, Stanislav Svatoš, Roman Mrkvička, Jana Rychtaříková, Milan Lopušan, Zbyněk Cincibus, Luboš Špindler, Ing. Alexandra Píšková,

Více

Zápis z 8. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Lípa,

Zápis z 8. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Lípa, nemovitostí Zastupitelstva města, Strana č. 1 / 19 Přítomni: Ing. Jitka Volfová, Stanislav Svatoš, Roman Mrkvička, JUDr. Jana Zejdová, Jaroslav Ulbrich, Otomar Němeček, Lucie Trnečková (do bodu 26), Jana

Více

ZÁMĚRY. Město Česká Lípa. Strana č. 1 / 13

ZÁMĚRY. Město Česká Lípa. Strana č. 1 / 13 Strana č. 1 / 13 Přítomni: Ing. Jitka Volfová, Stanislav Svatoš, Jaroslav Ulbrich, Jana Rychtaříková, Roman Mrkvička, Luboš Špindler, Zbyněk Cincibus, JUDr. Jana Zejdová, Otomar Němeček (od bodu2), Bc.

Více

Zápis z 3. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Lípa,

Zápis z 3. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Lípa, nemovitostí Zastupitelstva města, Strana č. 1 / 12 Přítomni: Ing. Jitka Volfová, Milan Lopušan, Jana Rychtaříková, Jaroslav Ulbrich, Lucie Trnečková, Stanislav Svatoš, Roman Mrkvička, Luboš Špindler, Ing.

Více

Zápis z 32. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká

Zápis z 32. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Strana č. 1 / 13 Přítomni: Zuzana Šídlová, Ing. Anna Kobosilová, Miloslav Václav, Jaroslav Ulbrich, Roman Málek, Eva Poláková, JUDr. Jana Zejdová, Jan Dvořák, Pavel Chochola (do bodu 30), Monika Rejnartová

Více

Připomínám adresu pro vstup na internetové stránky: ftp://213.180.34.50

Připomínám adresu pro vstup na internetové stránky: ftp://213.180.34.50 nemovitostí Zastupitelstva města, Strana č. 1 / 15 Přítomni: Ing. Jitka Volfová, Roman Hejna, Milan Lopušan, Jana Rychtaříková, Jaroslav Ulbrich, Lucie Trnečková, Stanislav Svatoš, Roman Mrkvička, Luboš

Více

Zápis z 4. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Lípa,

Zápis z 4. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Lípa, nemovitostí Zastupitelstva města, Strana č. 1 / 19 Přítomni: Ing. Jitka Volfová, Milan Lopušan, Jana Rychtaříková, Jaroslav Ulbrich, Lucie Trnečková, Stanislav Svatoš, Roman Mrkvička, Ing. Alexandra Píšková,

Více

Po zahájení byla projednána změna termínu příštího jednání výboru z 25. na 11. listopadu 2013.

Po zahájení byla projednána změna termínu příštího jednání výboru z 25. na 11. listopadu 2013. Strana č. 1 / 11 Přítomni: Zuzana Šídlová, Ing. Anna Kobosilová, Miloslav Václav, Jaroslav Ulbrich, Roman Málek, Eva Poláková, JUDr. Jana Zejdová, Pavel Chochola, Monika Rejnartová, Lucie Trnečková, František

Více

ZÁMĚRY PRODEJE A SMĚNY OSTATNÍ PRONÁJMY

ZÁMĚRY PRODEJE A SMĚNY OSTATNÍ PRONÁJMY Strana č. 1 / 8 Přítomni: Ing. Anna Kobosilová, Zuzana Šídlová, Miloslav Václav, Roman Málek, František Nacházel, JUDr. Jana Zejdová, Lucie Trnečková, Monika Rejnartová, Pavel Chochola, Libuše Horáková

Více

schválili upravený program bez pravidel pro uzavírání služebností. HLASOVÁNÍ: 7 pro 0 proti 0 zdržel se 0 nehlasoval

schválili upravený program bez pravidel pro uzavírání služebností. HLASOVÁNÍ: 7 pro 0 proti 0 zdržel se 0 nehlasoval nemovitostí Zastupitelstva města, Strana č. 1 / 5 Přítomni: Ing. Jitka Volfová, Jana Rychtaříková, Stanislav Svatoš, Roman Mrkvička, Ing. Alexandra Píšková, Karel Škvarenina, Zbyněk Cincibus, Omluveni:

Více

Zápis z 1. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Lípa,

Zápis z 1. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Lípa, nemovitostí Zastupitelstva města, Strana č. 1 / 13 Přítomni: Ing. Jitka Volfová, Roman Hejna, Milan Lopušan, Jana Rychtaříková, Jaroslav Ulbrich, Lucie Trnečková, Stanislav Svatoš, Roman Mrkvička, Luboš

Více

Zápis z jednání Rady města Milovice č. 21/2010 konaného dne od 16:00 hodin v kanceláři starosty

Zápis z jednání Rady města Milovice č. 21/2010 konaného dne od 16:00 hodin v kanceláři starosty Město MILOVICE ul. 5. května 71, Milovice, PSČ 289 23 tel.a fax: 325577203 email: meu@mesto-milovice.cz Sekretariát, ul. 5. května 71 tel. a fax:325577203,325577403, email: meu@mesto-milovice.cz Zápis

Více

Zápis z 12. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká

Zápis z 12. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Strana č. 1 / 14 Přítomni: Ing. Anna Kobosilová, Lucie Trnečková (do bodu 24), Jaroslav Ulbrich, Monika Rejnartová, JUDr. Jana Zejdová, Jan Dvořák (do bodu 24) František Nacházel, Tomáš Hudec (do bodu

Více

Zápis z 25. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká

Zápis z 25. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Strana č. 1 / 13 Přítomni: Monika Rejnartová, František Nacházel, Zuzana Šídlová, Libuše Horáková, Jaroslav Ulbrich, Ing. Anna Kobosilová, JUDr. Jana Zejdová, Jan Dvořák (přítomen do 17:00 hod), Lucie

Více

ZÁMĚRY PRODEJE A SMĚNY OSTATNÍ PRONÁJMY

ZÁMĚRY PRODEJE A SMĚNY OSTATNÍ PRONÁJMY Strana č. 1 / 14 Přítomni: Ing. Anna Kobosilová, Zuzana Šídlová, Miloslav Václav, Roman Málek, František Nacházel, JUDr. Jana Zejdová, Lucie Trnečková, Monika Rejnartová (od bodu 16), Pavel Chochola, Libuše

Více

Zápis z 22. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká

Zápis z 22. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Strana č. 1 / 10 Přítomni: Monika Rejnartová, František Nacházel, Zuzana Šídlová (od bodu 6), Libuše Horáková, Jiří Šubrt, Jaroslav Ulbrich, Michal Vencovský, Ing. Anna Kobosilová, JUDr. Jana Zejdová,

Více

Zápis z 10. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká

Zápis z 10. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Strana č. 1 / 19 Přítomni: Ing. Jitka Volfová, Stanislav Svatoš, Roman Mrkvička, Zbyněk Cincibus, Luboš Špindler, Ing. Alexandra Píšková, JUDr. Jana Zejdová, Otomar Němeček, Jaroslav Ulbrich, Lucie Trnečková,

Více

Místopředsedkyně JUDr. Jana Zejdová zahájila zasedání a seznámila přítomné s jeho programem.

Místopředsedkyně JUDr. Jana Zejdová zahájila zasedání a seznámila přítomné s jeho programem. Strana č. 1 / 13 Přítomni: Zuzana Šídlová, Miloslav Václav, Eva Poláková, Pavel Chochola, Monika Rejnartová, Lucie Trnečková, Roman Málek, JUDr. Jana Zejdová, František Nacházel, Jaroslav Ulbrich, Libuše

Více

Zápis z jednání Osadního výboru Kokonín při Zastupitelstvu statutárního města Jablonce nad Nisou ze dne 10. 02. 2015

Zápis z jednání Osadního výboru Kokonín při Zastupitelstvu statutárního města Jablonce nad Nisou ze dne 10. 02. 2015 Zápis z jednání Osadního výboru Kokonín při Zastupitelstvu statutárního města Jablonce nad Nisou ze dne 10. 02. 2015 Členové: Josef Šikola předseda OV, Antonín Bobek, Ing. Akad. Arch. Rostislav Šábrt,

Více

Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne

Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 18.7.2016 Přítomni: Hák Libor, Hemza Rostislav, Hirš Karel, Poukar Jiří, Poukar Radim, Poukar Václav, Soukupová Jitka Zahájení zasedání zastupitelstva:

Více

1. DOPLNĚNÁ PRAVIDLA PRO STANOVENÉ CENY ZA PRODEJ POZEMKŮ

1. DOPLNĚNÁ PRAVIDLA PRO STANOVENÉ CENY ZA PRODEJ POZEMKŮ Strana č. 1 / 7 Přítomni: Ing. Anna Kobosilová, Jaroslav Ulbrich, Radka Širlová, Monika Rejnartová, Libuše Horáková, Jan Dvořák, Tomáš Hudec (od bodu č. 2), Michal Vencovský, Jiří Šubrt, JUDr. Jana Zejdová,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodejů NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří Hořánek, 2. místostarosta

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 9. zasedání zastupitelstva města dne: 29.10. 2009 Bod pořadu jednání: Věc: Majetkoprávní operace Odbor rozvojových projektů Zpracoval: odbor, oddělení: Dagmar

Více

Zápis z 26. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká

Zápis z 26. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Strana č. 1 / 9 Přítomni: Monika Rejnartová, František Nacházel, Zuzana Šídlová, Libuše Horáková, Jaroslav Ulbrich, Ing. Anna Kobosilová, JUDr. Jana Zejdová, Jan Dvořák, Lucie Trnečková, Pavel Chochola,

Více

Ceny za pronájem nemovitostí nebytových prostor a pozemků s účinností od (bez DPH s valorizační doložkou)

Ceny za pronájem nemovitostí nebytových prostor a pozemků s účinností od (bez DPH s valorizační doložkou) Ceny za pronájem nemovitostí nebytových prostor a pozemků s účinností od 4. 4. 2017 (bez DPH s valorizační doložkou) Město Česká Lípa používá při uzavírání nájemních smluv níže uvedené ceny, které jsou

Více

Zápis ze 13. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká

Zápis ze 13. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Strana č. 1 / 14 Přítomni: Ing. Anna Kobosilová, Lucie Trnečková, Jaroslav Ulbrich, Monika Rejnartová, Jan Dvořák, František Nacházel, Tomáš Hudec, Michal Vencovský, Jiří Šubrt, Petr Slavík, Libuše Horáková,

Více

UZ06/3/2015 Přehled rozpočtových opatření a změny závazných ukazatelů rozpočtu od do bere na vědomí

UZ06/3/2015 Přehled rozpočtových opatření a změny závazných ukazatelů rozpočtu od do bere na vědomí USNESENÍ z 3. řádného jednání Zastupitelstva města Uničova, které se konalo dne 17. března 2015 v 16 hodin v budově Městského kulturního zařízení Uničov na Moravském náměstí UZ01/3/2015 Schválení programu

Více

Program: STANOVENÍ TERMÍNŮ JEDNÁNÍ NA ROK 2014 ZÁMĚRY PRODEJE A SMĚNY OSTATNÍ PRONÁJMY

Program: STANOVENÍ TERMÍNŮ JEDNÁNÍ NA ROK 2014 ZÁMĚRY PRODEJE A SMĚNY OSTATNÍ PRONÁJMY Strana č. 1 / 12 Přítomni: Zuzana Šídlová, Ing. Anna Kobosilová, Miloslav Václav, Eva Poláková, JUDr. Jana Zejdová, Pavel Chochola, Monika Rejnartová, Lucie Trnečková, František Nacházel, Libuše Horáková,

Více

TERMÍNY JEDNÁNÍ II. POLOLETÍ 2012 5. září, 3. října, 12. listopadu, 10. prosince - vždy od 16.00 hod. ZÁMĚRY

TERMÍNY JEDNÁNÍ II. POLOLETÍ 2012 5. září, 3. října, 12. listopadu, 10. prosince - vždy od 16.00 hod. ZÁMĚRY Strana č. 1 / 14 Přítomni: Ing. Anna Kobosilová, Monika Rejnartová, František Nacházel, JUDr. Jana Zejdová, Zuzana Šídlová (od bodu 6), Libuše Horáková, Jan Dvořák, Jiří Šubrt Omluveni: Lucie Trnečková,

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 6. zasedání zastupitelstva města dne: 28.06.2012 Bod pořadu jednání: Věc: Majetkoprávní operace odbor strategického rozvoje a dodací Zpracoval: odbor, oddělení:

Více

RADA MĚSTA ŠLUKNOV Informace o přijatých usneseních z 91. schůze konané dne 4. října 2010

RADA MĚSTA ŠLUKNOV Informace o přijatých usneseních z 91. schůze konané dne 4. října 2010 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

2. Zánik a vznik mandátu členů Zastupitelstva města Šluknov

2. Zánik a vznik mandátu členů Zastupitelstva města Šluknov Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Zápis z 27. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká

Zápis z 27. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Strana č. 1 / 16 Přítomni: Monika Rejnartová, František Nacházel, Zuzana Šídlová (do bodu 20), Libuše Horáková, Ing. Anna Kobosilová, JUDr. Jana Zejdová, Jan Dvořák, Lucie Trnečková, Pavel Chochola, Miloslav

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 0989-167/2015 NEMOVITÁ VĚC: Podíl 1/2 z celku pozemků v katastrálním území Týnec nad Labem Vlastníci pozemků: Ladislav Rapčák, Vinařice 10, 281 26 Týnec nad Labem,

Více

Příloha č. 1. Zastupitelstvo města Stříbra schvaluje: I. ZÁMĚR PRODEJE POZEMKŮ: 2.

Příloha č. 1. Zastupitelstvo města Stříbra schvaluje: I. ZÁMĚR PRODEJE POZEMKŮ: 2. Příloha č. 1 usnesení z 26. zasedání Zastupitelstva města Stříbra dne 4. března 2013 Zastupitelstvo města Stříbra schvaluje: 3. 4. stav.p.č. 387 o výměře 15m 2 kat.území Butov kupní cena 200,-Kč/m 2 s

Více

Zápis č. 8 a usnesení z jednání Komise pro majetkové záležitosti Rady města Přerova ze dne

Zápis č. 8 a usnesení z jednání Komise pro majetkové záležitosti Rady města Přerova ze dne Zápis č. 8 a usnesení z jednání Rady města Přerova ze dne 7.8.2019 Přítomni: Ing. Jan Slivka Mgr. Bc. Jarmila Ižová Martina Mazurová Ing. Lubomír Svoboda Ing. David Gerža Ing. arch. Jan Horký Nepřítomni:

Více

Stanovisko rady města k žádostem o odkup či prodej pozemků. Podklad pro jednání Zastupitelstva města Proseč č. 2/2013

Stanovisko rady města k žádostem o odkup či prodej pozemků. Podklad pro jednání Zastupitelstva města Proseč č. 2/2013 Stanovisko rady města k žádostem o odkup či prodej pozemků Podklad pro jednání Zastupitelstva města Proseč č. 2/2013 Schváleno Radou města Proseč dne 21. 5. 2013 1. MĚSTO PROSEČ je vlastníkem pozemku označeného

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 12.04.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.04.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodejů NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří Hořánek, 2. místostarosta

Více

2. září 2019 pod č. 370/19. (příloha č. 1)

2. září 2019 pod č. 370/19. (příloha č. 1) Odbor rozvoje města, oddělení majetkové 3 Pro jednání zastupitelstva města dne: 11. září 2019 Zpracoval: odbor rozvoje města, oddělení majetkové Předkládá: Mgr. David Šimek, starosta města Majetkoprávní

Více

III MMB Název Návrh prodeje pozemku p.č. 3100/2 v k.ú. Židenice. Obsah: Návrh usnesení:

III MMB Název Návrh prodeje pozemku p.č. 3100/2 v k.ú. Židenice. Obsah: Návrh usnesení: Rada města rna III MM2018000000414 ZM7/ ^Qffh fr Z7/38. zasedání Zastupitelstva města rna konané dne 10.4.2018 Název Návrh deje pozemku p.č. 3100/2 v k.ú. Židenice. Důvodová zpráva Vyjádření příslušných

Více

Město Lipník nad Bečvou. Zastupitelstvo města. schválilo na svém 14. zasedání dne následující usnesení

Město Lipník nad Bečvou. Zastupitelstvo města. schválilo na svém 14. zasedání dne následující usnesení Město Lipník nad Bečvou Zastupitelstvo města schválilo na svém 14. zasedání dne 20.09.2016 následující usnesení Usnesení zastupitelstva města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 1. zasedání zastupitelstva města dne : 31.1. 2008 Bod pořadu jednání: Věc: Majetkoprávní operace - Odbor rozvojových projektů: Zpracoval: odbor, oddělení: Dagmar

Více

Zápis ze 7. jednání Zastupitelstva obce Přibice konaného dne

Zápis ze 7. jednání Zastupitelstva obce Přibice konaného dne konaného dne 17. 6. 2019 Místo konání: Čas zahájení jednání: Zasedací místnost Obecního úřadu obce Přibice 18:00 hod. Přítomni (bez titulů v abecedním pořadí): Miroslav Effenberger, Věra Ficková, Petr

Více

Zápis z 37. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká

Zápis z 37. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Strana č. 1 / 15 Přítomni: Ing. Anna Kobosilová, Zuzana Šídlová, Miloslav Václav, Eva Poláková, Pavel Chochola, Monika Rejnartová (do 17 hod), Lucie Trnečková, Roman Málek, JUDr. Jana Zejdová, František

Více

Usnesení, výsledky projednání a hlasování Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 20 ze dne

Usnesení, výsledky projednání a hlasování Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 20 ze dne Usnesení, výsledky projednání a hlasování Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 20 ze dne 23.05.2018 Jedná se o upravenou verzi z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných údajů dle zákona

Více

Usnesení a výsledky projednání Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 15 ze dne

Usnesení a výsledky projednání Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 15 ze dne Usnesení a výsledky projednání Zastupitelstva města Moravský č. 15 ze dne 14.06.2017 Jedná se o upravenou verzi z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o

Více

Název materiálu: Směna pozemků Hruštice - Károvsko

Název materiálu: Směna pozemků Hruštice - Károvsko Podklady na zasedání ZM dne: 28.06.2018 Název materiálu: Směna pozemků Hruštice - Károvsko Předkládá: Ing. Tomáš Hocke Vypracoval: Bc. Olga Bažantová Zúčastní se projednávání v ZM: Předložení materiálu

Více

Zápis z 23. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká

Zápis z 23. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Strana č. 1 / 15 Přítomni: Monika Rejnartová, František Nacházel, Zuzana Šídlová, Libuše Horáková, Jaroslav Ulbrich, Ing. Anna Kobosilová, JUDr. Jana Zejdová, Lucie Trnečková, Radka Širlová Omluveni: Jan

Více

Informace o přijatých usneseních z 87. schůze Rady města Šluknov, konané dne 19. července 2010

Informace o přijatých usneseních z 87. schůze Rady města Šluknov, konané dne 19. července 2010 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 Ve Starých Křečanech dne

Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 Ve Starých Křečanech dne Obec Staré Křečany 407 61 Staré Křečany 38 Ve Starých Křečanech dne 19.06.2019. MATERIÁLY k projednání Zastupitelstva obce Staré Křečany na 9. veřejném zasedání, dne 27.06.2019 Číslo bodu: 1/1 1/7 Předmět:

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 10. schůze rady města, která se konala dne 2. května 2018 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 10. schůze rady města, která se konala dne 2. května 2018 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 10. schůze rady města, která se konala dne 2. května 2018 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta Mgr. Petr Zahradníček

Více

I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: NÁVRH USNESENí: JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P

I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: NÁVRH USNESENí: JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P Á I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU MATERIÁL BEZ OSOBNíCH ÚDAJU MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽĎÁR NAD SÁZAvou MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 DNE: 28.11.2016 JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: Dle přiložené

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

Informace o přijatých usneseních z 15. zasedání Zastupitelstva města Šluknov, konaného 27. dubna 2017 ve velkém sále Šluknovského zámku

Informace o přijatých usneseních z 15. zasedání Zastupitelstva města Šluknov, konaného 27. dubna 2017 ve velkém sále Šluknovského zámku Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 22.11.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry směny a prodeje pozemků NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 5. prosince 2016

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 5. prosince 2016 MĚSTO DOKSY USNESENÍ Rady města Doksy dne 5. prosince 2016 R 792/16 Směrnice pro zadávání veřejných zakázek schvaluje vnitřní směrnici č. 7/2016 Směrnice pro zadávání veřejných zakázek v předloženém znění.

Více

Pozemek sousedí s nemovitostmi ve vlastnictví žadatele. Pozemek má v nájmu Zemědělské družstvo Jeseník za účelem kosení a sečení.

Pozemek sousedí s nemovitostmi ve vlastnictví žadatele. Pozemek má v nájmu Zemědělské družstvo Jeseník za účelem kosení a sečení. Zápis č. 2 ze zasedání komise pro stanovení prodejní ceny pozemků, konané dne 10.03.2011, v zasedací místnosti MěÚ Jeseník, Tovární 1287/4 Přítomni: Ivo Trsťan, Ing. Stanislav Peša, Roman Peša, Lubomír

Více

U S N E S E N Í. ZM města KRNOVA SS 15/16/Ko

U S N E S E N Í. ZM města KRNOVA SS 15/16/Ko ZM města KRNOVA SS 15/16/Ko 15. zasedání ZM U S N E S E N Í z 15. zasedání Zastupitelstva města Krnova, konaného ve středu dne 7. září 2016 v 16:30 hod. v Hasičské zbrojnici, ul. Partyzánů v Krnově č.

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Prodej a výkup pozemků v k.ú. Slavíč (Alostar, s.r.o.

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Prodej a výkup pozemků v k.ú. Slavíč (Alostar, s.r.o. MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 20. 9. 2018 Bod programu: 45 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Jiří Kudláček Odbor správy majetku Radomír Bradáč Martina Križanová

Více

Usnesení 12.. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne

Usnesení 12.. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne Usnesení 12.. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne 22.06.2016 239 / 12 č. 2 240 / 12 č. 3 241 / 12 č. 4 242 / 12 č. 5 243 / 12 č. 6 244 / 12 č. 7 program zasedání dne 22. 6. 2016 přehled usnesení

Více

Usnesení č. 17 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje. ze dne

Usnesení č. 17 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje. ze dne Usnesení č. 17 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje ze dne 22. 9. 2014 KOMISE PRO MAJETKOPRÁVNÍ ZÁLEŽITOSTI UKM/17/1/2014 Uzavření smlouvy o budoucí darovací smlouvě na

Více

Místo zasedání: Městské kulturní středisko Chropyně, místnost č. 10 Začátek a konec jednání: 16:09-18:32 Počet přítomných členů: 14 (dle prezenční

Místo zasedání: Městské kulturní středisko Chropyně, místnost č. 10 Začátek a konec jednání: 16:09-18:32 Počet přítomných členů: 14 (dle prezenční Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení ze zasedání č. 12 konaného dne 30. června 2016 Místo zasedání: Městské kulturní středisko Chropyně, místnost č. 10 Začátek a konec jednání:

Více

Ceny za pronájem nemovitostí nebytových prostor a pozemků s účinností od (bez DPH s valorizační doložkou)

Ceny za pronájem nemovitostí nebytových prostor a pozemků s účinností od (bez DPH s valorizační doložkou) Ceny za pronájem nemovitostí nebytových prostor a pozemků s účinností od 22.8.2016 (bez DPH s valorizační doložkou) Město Česká Lípa používá při uzavírání nájemních smluv níže uvedené ceny, které jsou

Více

USNESENÍ Z 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉHO DNE

USNESENÍ Z 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉHO DNE USNESENÍ Z 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉHO DNE 27.02.2019 Usnesení číslo: 50/4Z/2019 Schválení návrhové komise a ověřovatelů zápisu V Jindřichově Hradci dne 28.2.2019 návrhovou

Více

U S N E S E N Í. z X. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Ústí nad Labem město konaného dne 17. června 2008

U S N E S E N Í. z X. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Ústí nad Labem město konaného dne 17. června 2008 Použité zkratky: U S N E S E N Í z X. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Ústí nad Labem město konaného ÚL město MO ÚL město ÚMO ÚL město RMO ÚL město ZMO ÚL město OSOM ÚMO ÚL město EO OSOM Ústí nad

Více

Ceny za pronájem nemovitostí nebytových prostor a pozemků (bez DPH s valorizační doložkou)

Ceny za pronájem nemovitostí nebytových prostor a pozemků (bez DPH s valorizační doložkou) Ceny za pronájem nemovitostí nebytových prostor a pozemků (bez DPH s valorizační doložkou) Město Česká Lípa používá při uzavírání nájemních smluv níže uvedené ceny, které jsou projednány v poradním orgánu

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Byla provedena oprava usnesení č. ZM 17 03 07 15 dne 31.03.2017 Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Statutární město

Více

Místo jednání: zasedací místnost ve III.. patře Magistrátu města Karlovy Vary, Moskevská 21, Karlovy Vary

Místo jednání: zasedací místnost ve III.. patře Magistrátu města Karlovy Vary, Moskevská 21, Karlovy Vary Z Á P I S z 6. jednání Komise pro hospodaření s majetkem města, likvidační a škodní, bytové komise konané dne 26. června 2017 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Obec Staré Křečany Staré Křečany čp. 38, tel Staré Křečany, dne

Obec Staré Křečany Staré Křečany čp. 38, tel Staré Křečany, dne Obec Staré Křečany 407 61 Staré Křečany čp. 38, tel. 412 336291 Staré Křečany, dne 20.03.2018 ŽÁDOSTI O OBECNÍ POZEMKY k projednání na 38. veřejném zasedání Zastupitelstva obce Staré Křečany, konaného

Více

Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne

Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne 21.09.2016 Přítomni: Omluveni: dle presenční listiny Mgr. Kateřina Čechová, Zdeněk Gürtler, Ing. Ivo Kiška, Ing. Tomáš Kupka, Mgr. Vladimír Švidrnoch,

Více

ZÁPIS z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova č.&'2018 dne Zahájení

ZÁPIS z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova č.&'2018 dne Zahájení ZÁPIS z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova č.&'2018 dne 19. 6. 2018 Zahájení Jednání majetkové komise zahájil předseda Aleš Navrátil v 15:44 hod v krizové místnosti radnice. Přítomno: S členů,

Více

části, které jsou historickým majetkem města

části, které jsou historickým majetkem města Důvodová zpráva 1. výkup části p.p.č. 1331, geometrickým plánem nově označené jako p.p.č. 1331/2 o výměře 9 m 2 (celková výměra 320 m 2 ) v k.ú. Mšeno nad Nisou Manželé A., r. 1938, a A., r. 1939, J.,

Více

Dražební společnost MORAVA s.r.o.; č. obj.:, e-mail: draspomorava@draspomorava.cz IČ: 26275953. Současný stav

Dražební společnost MORAVA s.r.o.; č. obj.:, e-mail: draspomorava@draspomorava.cz IČ: 26275953. Současný stav NEMOVITOST: Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 5453-161/2015 6 Pozemky ostatní - ostatní, pozemky v k.ú. Šenov u Nového Jičína Katastrální údaje: Kraj Moravskoslezský, okres Nový Jičín, obec Šenov u

Více

lllllll MMB Název:

lllllll MMB Název: Rada města Brna Z7/05. zasedání Zastupitelstva města Brna konané dne 14.4.2015 lllllll MMB2015000000248 ZM7/ OáU, fo Název: Návrh prodeje pozemků p.č. 546/1, p.č. 546/2 a p.č. 546/3 v k.ú. Starý Lískovec

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Zastupitelstva města Doksy dne 12. června 2019

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Zastupitelstva města Doksy dne 12. června 2019 MĚSTO DOKSY USNESENÍ Zastupitelstva města Doksy dne 12. června 2019 Z 52/19 Z 53/19 Schválení programu jednání zastupitelstva města schvaluje program jednání Zastupitelstva města Doksy dne 12. 06. 2019

Více

Město Broumov určeno Radě města č. 13

Město Broumov určeno Radě města č. 13 Město Broumov určeno Radě města č. 13 Majetkové záležitosti k jednání dne: 13.4.2015 předkladatel SMM Ing. Mikulenková Marie projednáno MK dne: 8.4.2015 předloženo RM dne: 9.4. 2015 Komentář: 1) Výběrové

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 06.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 30.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle

Více

Bod č. 15. Do zastupitelstva města dne: Majetkové záležitosti

Bod č. 15. Do zastupitelstva města dne: Majetkové záležitosti MÚ LOUNY Zasedání Zastupitelstva města Loun č. 25/2014 str. 1 / 5 Do zastupitelstva města dne: 16.6.2014 Bod č. 15 Okruh: Majetkové záležitosti Věc: Směna pozemku p.č. 271/1 a části pozemku p.č. 324/1

Více

Usnesení 29. veřejného zasedání Zastupitelstva města Loštice, konaného v pondělí dne 20. srpna 2018 v kulturním domě v Lošticích

Usnesení 29. veřejného zasedání Zastupitelstva města Loštice, konaného v pondělí dne 20. srpna 2018 v kulturním domě v Lošticích Usnesení 29. veřejného zasedání Zastupitelstva města Loštice, konaného v pondělí dne 20. srpna 2018 v kulturním domě v Lošticích Usnesení 29/1: ZM schvaluje předložený program 29. zasedání Zastupitelstva

Více

Město Broumov určeno Radě města č.: 4

Město Broumov určeno Radě města č.: 4 Město Broumov určeno Radě města č.: 4 Majetkové záležitosti k jednání dne: 22.12.2010 předkladatel SMM Ing. Marie Mikulenková projednáno MK dne: 6.12.2010 předloženo RM dne: 17.12.2010 Komentář: 1) Žádost

Více

Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích

Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích Starosta Radovan Pukl zahájil IV. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

Zápis ze 17. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká

Zápis ze 17. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Strana č. 1 / 15 Přítomni: Ing. Anna Kobosilová, Jaroslav Ulbrich, Monika Rejnartová, František Nacházel, Radka Širlová, JUDr. Jana Zejdová, Zuzana Šídlová Omluveni: Libuše Horáková, Lucie Trnečková, Jan

Více

Příloha oddělení územního plánování - platný územní plán:

Příloha oddělení územního plánování - platný územní plán: Důvodová zpráva A) 1. výkup části p.p.č. 813/1, geometrickým plánem označená jako p.p.č. 813/3 o výměře 9 m 2, části p.p.č. 822/1, geometrickým plánem označená jako p.p.č. 822/3 o výměře 192 m 2, části

Více

4.0. Pracovní materiál č. MAJETKOPRÁVNÍ ÚKONY I. VYHLÁŠENÍ ZÁMĚRU PRODEJE POZEMKŮ

4.0. Pracovní materiál č. MAJETKOPRÁVNÍ ÚKONY I. VYHLÁŠENÍ ZÁMĚRU PRODEJE POZEMKŮ Pracovní materiál č. 4.0. MAJETKOPRÁVNÍ ÚKONY Pracovní materiál pro 33. zasedání Zastupitelstva města Stříbra dne 11.04.2018 Zpracovala: Ivana Šůsová, referentka HIO MěÚ Předkládá: Bc. Karel Lukeš, starosta

Více

Komentář: Město Broumov určeno Radě města č. 51. Majetkové záležitosti k jednání: předloženo RM dne:

Komentář: Město Broumov určeno Radě města č. 51. Majetkové záležitosti k jednání: předloženo RM dne: Město Broumov určeno Radě města č. 51 Majetkové záležitosti k jednání: 15.08.2016 předkladatel SMM Ing. Mikulenková Marie projednáno Mgr.Špůr, starosta 08.08.2016,12.08.2016 předloženo RM dne: 10.08.2016

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 8. zasedání zastupitelstva města dne: 24. 9. 2015 Bod pořadu jednání: Záměr prodeje pozemků v prostoru Letiště Liberec Přijetím tohoto záměru bude možnost zahájit

Více

Zápis z 21. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká

Zápis z 21. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Strana č. 1 / 11 Přítomni: Monika Rejnartová, František Nacházel, Zuzana Šídlová (od bodu 3), Libuše Horáková, Jiří Šubrt, Jaroslav Ulbrich, Michal Vencovský, Radka Širlová, Ing. Anna Kobosilová Omluveni:

Více

2. Kontrola plnění usnesení zastupitelstva města, zpráva o činnosti Kontrolního výboru Zastupitelstva města Chropyně

2. Kontrola plnění usnesení zastupitelstva města, zpráva o činnosti Kontrolního výboru Zastupitelstva města Chropyně Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T A C H R O P Y N Ě VÝPIS USNESENÍ ze zasedání č. 10 konaného dne 23. března 2016 Usnesení ZM 1/10/2016: návrhovou komisi ve složení: předsedkyně paní Vladimíra Supová

Více

Výpis usnesení z 15. zasedání Zastupitelstva Města Štětí konaného dne anonymizovaný

Výpis usnesení z 15. zasedání Zastupitelstva Města Štětí konaného dne anonymizovaný 2017/15/366 ZM schvaluje vyjmout z programu jednání bod 19 Plán odpadového hospodářství obce Štětí. 2017/15/367 ZM schvaluje vyjmout z programu jednání bod 21 - Prezentace nové tělocvičny. 2017/15/368

Více

Majetkoprávní záležitosti

Majetkoprávní záležitosti Zastupitelstvo města Čelákovic V Čelákovicích dne 26. 11. 2014 Podkladový materiál předkládá Ing. Josef Pátek, starosta Jméno, příjmení, funkce Podkladový materiál zpracoval/a Marcela Klaudová - OH, Lucie

Více

Zápis č. 4 a usnesení z jednání Komise pro majetkové záležitosti Rady města Přerova ze dne

Zápis č. 4 a usnesení z jednání Komise pro majetkové záležitosti Rady města Přerova ze dne Zápis č. 4 a usnesení z jednání Rady města Přerova ze dne 3.4.2019 Přítomni: Ing. Jan Slivka Mgr.Bc. Jarmila Ižová Martina Mazurová Martina Rejnohová Ing. Lubomír Svoboda Ing. David Gerža Ing. arch. Jan

Více

Majetkové záležitosti Komentář: 1) Prodloužení nájemních smluv k pozemkovým parcelám MK doporučuje RM 2) Prodloužení výpůjčky MK doporučuje RM

Majetkové záležitosti Komentář: 1) Prodloužení nájemních smluv k pozemkovým parcelám MK doporučuje RM 2) Prodloužení výpůjčky MK doporučuje RM Město Broumov Určeno RM č.: 42 Majetkové záležitosti K jednání: 09.05.2016 Předkladatel: Ing. Marie Mikulenková Podpis: Předloženo RM 04.05.2016 Projednáno: MK, Mgr. Špůr, starosta 02.05.2016 Komentář:

Více

Z Á P I S Z 36. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA

Z Á P I S Z 36. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA Z Á P I S Z 36. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA z jednání zastupitelstva Obce Kvilda konaného dne 7.10.2014 na Kvildě. Termín konání zasedání byl zveřejněn na úřední

Více

Z Á P I S č. 6/2016 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne

Z Á P I S č. 6/2016 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne Z Á P I S č. 6/2016 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 14. 6. 2016 Zahájení Jednání majetkové komise zahájil předseda Aleš Navrátil v 15:35 hod v krizové místnosti budovy Radnice. Přítomno:

Více

31. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

31. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 31. schůze Rady města Rychvald, dne 29. 07. 2019 Kontrola usnesení 31/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápisy z komisí RM 31/2. Rada města b e r e n a

Více

Usnesení Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 8 ze dne

Usnesení Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 8 ze dne Usnesení Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 8 ze dne 17.07.2019 Jedná se o upravenou (tj. částečně anonymizovanou) verzi z důvodu omezení rozsahu zveřejňovaných informací v souladu s článkem 5 Nařízení

Více

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNR3-47/2016 Datum jednání: 10.08.2016 Program jednání (USN-R3-1012/2016) Program: 1. Zahájení 2. Program jednání 3. Kontrola plnění usnesení 4. Přidělení nájemního bytu v Nepomuku, J.Kubíka

Více

Z Á P I S. z 31. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 1. října 2012

Z Á P I S. z 31. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 1. října 2012 1 Z Á P I S z 31. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 1. října 2012 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk,

Více

Pracovní materiál č.3.0.

Pracovní materiál č.3.0. Pracovní materiál č.3.0. MAJETKOPRÁVNÍ ÚKONY Pracovní materiál pro 4. zasedání Zastupitelstva města Stříbra dne 30.01.2019 Zpracovala: Ivana Šůsová, referentka HIO MěÚ Předkládá: Martin Záhoř, místostarosta

Více