U P R A V E N É U S N E S E N Í

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "U P R A V E N É U S N E S E N Í"

Transkript

1 U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. V. Gavlasz, Ing. K. Kratochvíle, MUDr. R. Tyll, K. Humpálová Omluveni Ing. J. Uhlík PROGRAM 1) Informace o systému účtování nákladů a výnosů ve společnosti Městské služby Písek s. r. o. 2) Návrh na rozpočtová opatření č. 68/12-71/12 3) Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací 4) Vyřazení dlouhodobého majetku příspěvkové organizace ZŠ J. K. Tyla 5) Použití finančních prostředků z investičního fondu ZŠ T. Šobra a ZŠ T. G. Masaryka 6) Odměny ředitelů základních škol v Písku 7) Zvýšení ceny tepelné energie pro konečného spotřebitele Teplárna Písek a. s. 8) Návrh aktualizace č. 2 plánu investic a oprav na majetku města Písek pronajatém Teplárně 9) Návrh na schválení dodavatele - Dodávka zemního plynu pro Město Písek 10) Věcná břemena 11) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města 12) Návrh na pronájmy nebytových prostor 13) Návrh na řešení bytových záležitostí 14) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení 15) Řešení nájemních vztahů k bytům 16) Návrh formy provozování nového plaveckého areálu v Písku 17) Návrh smlouvy o výpůjčce vybavení sběrného dvora na Hradišti v Písku 18) Návrh dodatku ke smlouvě s GEOVAP s.r.o. o poskytování technické podpory k programovému vybavení - Komunální odpad informačního systému CITYWARE 19) Návrh Obecně závazné vyhlášky o stanovení míst, na kterých je provozování sázkových her, loterií a jiných podobných her zakázáno

2 20) Pravidla, která stanoví podmínky pracovního poměru ředitelů příspěvkových organizací 21) Návrh na jmenování nového velitele Jednotky sboru dobrovolných hasičů Smrkovice 22) Žádosti o vydání Povolení města Písek k vjezdu do vybraných míst na území města 23) Žádost o vydání souhlasu s umístěním mobilního zařízení na místních komunikacích 24) Žádost o vydání souhlasu s umístěním mobilního zařízení reklamní stojky typu A 25) Žádosti o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku 26) Informace z jednání komisí 27) Různé 27a) Informace o výběrovém řízení - prodej budovy čp. 348 Pražská ulice vč. pozemků lokalita sídliště Portyč 27b) Schválení předložení žádosti do 17. výzvy o finanční podporu v rámci Integrovaného operačního programu JEDNÁNÍ Zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů ve znění pozdějších předpisů. K bodu 1) Informace o systému účtování nákladů a výnosů ve společnosti Městské služby Písek s. r. o. Rada města projednala materiál. K bodu 2) Návrh na rozpočtová opatření č. 68/12-71/12 U s n e s e n í č. 670/12 Rada města souhlasí s návrhem na rozpočtová opatření č. 68/12 71/12. Ing. R. Svoboda K bodu 3) Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací U s n e s e n í č. 671/12 Rada města souhlasí se změnami závazných ukazatelů příspěvkových organizací a) Základní školy J. Husa a Mateřské školy Písek b) Základní školy T. G. Masaryka a Mateřské školy Písek c) Základní školy T. Šobra a Mateřské školy Písek d) Pečovatelské služby a jeslí města Písku Ing. R. Svoboda K bodu 4) Vyřazení dlouhodobého majetku příspěvkové organizace ZŠ J. K. Tyla U s n e s e n í č. 672/12 Rada města: 1. nesouhlasí s přijetím majetku uvedeného v důvodové zprávě od příspěvkové organizace Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391 stránka 2 (celkem 15)

3 2. souhlasí s vyřazením majetku uvedeného v důvodové zprávě příspěvkové organizace Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391 Ing. M. Cibulková K bodu 5) Použití finančních prostředků z investičního fondu ZŠ T. Šobra a ZŠ T. G. Masaryka U s n e s e n í č. 673/12 Rada města: 1) souhlasí s použitím finančních prostředků z investičního fondu Základní školy T. Šobra a Mateřské školy Písek na pořízení elektronické ostrahy objektu školy v hodnotě Kč. 2) souhlasí s použitím finančních prostředků z investičního fondu Základní školy T. G. Masaryka a Mateřské školy Písek na nákup multifunkčního kopírovacího zařízení v hodnotě Kč. Ing. R. Svoboda K bodu 6) Odměny ředitelů základních škol v Písku U s n e s e n í č. 674/12 Rada města souhlasí s návrhem odměn pro ředitele základních škol v Písku dle neveřejné přílohy č. 1, která je nedílnou součástí důvodové zprávy, a pověřením Mgr. H. Rambousové podpisem platových výměrů. Ing. M. Cibulková K bodu 7) Písek a. s. Zvýšení ceny tepelné energie pro konečného spotřebitele Teplárna U s n e s e n í č. 675/12 Rada města souhlasí s navrženou cenou tepelné energie pro konečné spotřebitele (na patě objektů) připojené na sekundární část rozvodů tepla a domovní kotelny provozované Teplárnou Písek a. s. ve výši: 478,40 Kč/GJ bez DPH (1,722 Kč/kWh) pro topení a 476,40 Kč/GJ bez DPH (1,715 Kč/kWh) pro ohřev teplé vody centrálně připravované s účinností od 1. ledna 2013 (navýšení o 4,5 % meziročně). Ing. F. Sýkora K bodu 8) Návrh aktualizace č. 2 plánu investic a oprav na majetku města Písek pronajatém Teplárně U s n e s e n í č. 676/12 Rada města souhlasí s aktualizací č. 2 plánu investic a oprav pro rok 2012 na majetku města Písek pronajatém Teplárně Písek, a. s. Ing. F. Sýkora stránka 3 (celkem 15)

4 K bodu 9) Písek Návrh na schválení dodavatele - Dodávka zemního plynu pro Město U s n e s e n í č. 677/12 Rada města určuje dodavatelem veřejné zakázky Dodávka zemního plynu pro Město Písek společnost Energie2, a. s., Křenova 438/7, Praha 6, Veleslavín, IČ , za cenu 722 Kč za 1 MWh bez DPH, jejíž nabídka byla podle jediného kritéria nejnižší nabídkové ceny, hodnocena jako nejvýhodnější a pověřuje starostu města podpisem smlouvy o sdružených službách dodávky zemního plynu na rok Jako druhého v pořadí určuje společnost E.ON Energie, a. s., F. A. Gerstnera 2151/6, České Budějovice, IČ , za cenu 733 Kč za 1 MWh bez DPH. Ing. J. Votýpka K bodu 10) Věcná břemena b1) Zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a.s. akce: Písek: Nádražní, p. Herzig kabel. vd NN U s n e s e n í č. 678/12 Rada města po projednání souhlasí se zřízením věcného břemene práva umístění kabelového vedení NN na části pozemku parc.č 1553/7 k.ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. b2) Dodatek č. 1 ke smlouvě o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch Teplárny Písek a.s. akce: Teplovodní přípojka čp. 118, p. Zeman U s n e s e n í č. 679/12 Rada města po projednání souhlasí se zřízením věcného břemene práva uložení teplovodní přípojky na části pozemku parc.č. 660/4 k.ú. Hradiště u Písku a práva přístupu a příjezdu za účelem provádění oprav, údržby a odborné revize této přípojky za dodržení podmínek Městských služeb Písek s.r.o. ve prospěch Teplárny Písek, a.s., IČ , se sídlem Písek, U Smrkovické silnice 2263 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. Zřízení tohoto věcného břemene bude formou dodatku č. 1 ke smlouvě o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene, která byla uzavřena dne a kde bylo zřízeno věcné břemeno k pozemku parc.č. 660/1 k.ú. Hradiště u Písku. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. b3) Zřízení věcného břemene ve prospěch Teplárny Písek a.s. akce: Horkovodní přípojka SO 07 Technologické centrum Písek stránka 4 (celkem 15)

5 U s n e s e n í č. 680/12 Rada města po projednání souhlasí se zřízením věcného břemene práva uložení horkovodní přípojky na části pozemku parc.č. 2148/1 k.ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem oprav a údržby ve prospěch Teplárny Písek a.s., IČ , se sídlem Písek, U Smrkovické silnice 2263 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. b4) Zřízení věcného břemene ve prospěch města přeložka zásobního řadu v průmyslové zóně U s n e s e n í č. 681/12 Rada města po projednání souhlasí s konečným zřízením věcného břemene práva uložení zásobního řadu DN 300 a práva přístupu a příjezdu za účelem jeho oprav, revize a údržby na pozemcích parc.č a 1978/1 vše k.ú. Písek bezplatně mezi městem Písek jako oprávněným a fy SMOM IMMO CZ s.r.o., se sídlem Písek, Sedláčkova 472/6 jako povinným, na pozemku parc.č. 1043/6 k.ú. Krašovice u Čížové bezplatně mezi městem Písek jako oprávněným a Obcí Čížová, IČ jako povinným a na pozemku parc.č. 392/1 k.ú. Krašovice u Čížové za jednorázovou úhradu 522 Kč mezi městem Písek jako oprávněným a panem Ivanem Zborníkem, bytem Písek, Pražská 270 jako povinným. b5) Konečné zřízení věcného břemene ve prospěch T-Mobile Czech Republic, a.s. akce: Výstavba optických tras pro společnost T-Mobile Czech Republic, a.s. SN Písek Roháčova BTS U s n e s e n í č. 682/12 Rada města po projednání souhlasí s konečným zřízením věcného břemene práva uložení 2ks HDPE trubek včetně optického kabelu na částech pozemků parc.č. st. 4768, parc.č. 156/1, 1595/31, 1561/53, 1740/41, 1750/4, 2094/6, 2202/4, 2203/1, 2216/6 a 2690 vše k.ú. Písek ve prospěch T-Mobile Czech Republic, a.s., IČ , se sídlem Tomíčkova 2144/1, Praha 4, za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. K bodu 11) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města a) pí Marešová ukončení nájemní smlouvy dohodou a převedení pronájmu části pozemku parc.č. 1972/6 k.ú. Písek na paní Řezáčovou (zahrádka v lokalitě Ptáčkovna) U s n e s e n í č. 683/12 Rada města Písku po projednání: 1. souhlasí s ukončením nájemní smlouvy na pronájem části pozemku parc.č. 1972/6 díl 6 o výměře 290 m 2 k.ú. Písek, dohodou ke dni , pro paní Marešovou, bytem Písek, za podmínky převedení pronájmu na nového nájemce. stránka 5 (celkem 15)

6 2. souhlasí s pronájmem části pozemku parc.č. 1972/6 díl 6 o výměře 290 m 2 k.ú. Písek, od , na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 1 rok, za úplatu ve výši 10 Kč/m 2 /rok, pro paní Řezáčovou, bytem Písek. b) p. Doubek žádost o prodloužení pronájmu části pozemku parc.č. 1 k.ú. Písek (stánek s občerstvením v Palackého sadech) U s n e s e n í č. 684/12 Rada města Písku po projednání souhlasí s pronájmem části pozemku parc.č. 1 o výměře 10 m 2 v k.ú. Písek pro pana Doubka, bytem Písek, za účelem provozování stánku s občerstvením, na další 2 roky, tj. do , za úplatu ve výši Kč ročně + inflační doložka. c) pí Jandová žádost o prodloužení pronájmu části pozemku parc.č. 2090/22 k.ú. Písek (novinový stánek na Velkém náměstí) U s n e s e n í č. 685/12 Rada města Písku po projednání souhlasí s pronájmem části pozemku parc.č. 2090/22 o výměře 5 m 2 v k.ú. Písek pro paní Jandovou, bytem Písek, za účelem provozování novinového stánku, na další 2 roky, tj. do , za úplatu ve výši Kč ročně + inflační doložka. d) pí Bryndová žádost o prodloužení pronájmu části pozemku parc.č. 235/1 k.ú. Písek (2x novinový stánek na sídlišti Portyč) a o prominutí navyšování o míru inflace u nájemného za stánek ve Vinařického ulici U s n e s e n í č. 686/12 Rada města Písku po projednání: 1. souhlasí s pronájmem části pozemku parc.č. 235/1 o výměře 8 m 2 v k.ú. Písek pro paní Bryndovou, bytem Písek, za účelem provozování novinového stánku v Jablonského ulici v Písku, na další 2 roky, tj. do , za úplatu ve výši 7.451,50 Kč ročně + inflační doložka. 2. souhlasí s pronájmem části pozemku parc.č. 235/1 o výměře 8 m 2 v k.ú. Písek pro paní Bryndovou, bytem Písek, za účelem provozování novinového stánku ve Vinařického ulici v Písku, na další 2 roky, tj. do , za úplatu ve výši 7.451,50 Kč ročně + inflační doložka. 3. nesouhlasí s pronájmem části pozemku parc.č. 235/1 o výměře 8 m 2 v k.ú. Písek pro paní Bryndovou, bytem Písek, za účelem provozování novinového stánku ve Vinařického ulici v Písku, na další 2 roky, tj. do , za úplatu ve výši Kč ročně bez každoročního navyšování o míru inflace. e) p. Teska žádost o prodloužení pronájmu části pozemku parc.č k.ú. Písek a snížení výměry (stánek ovoce a zelenina na nábřeží 1. máje) stránka 6 (celkem 15)

7 U s n e s e n í č. 687/12 Rada města Písku po projednání souhlasí s pronájmem části pozemku parc.č o výměře 9 m 2 v k.ú. Písek pro pana Tesku, bytem Písek, za účelem provozování stánku s ovocem a zeleninou, na další 2 roky, tj. do , za úplatu ve výši Kč ročně + inflační doložka. f) Výpůjčka části pozemku parc.č.st. 153 k.ú. Písek pro Město Písek (nádvoří Sladovny) U s n e s e n í č. 688/12 Rada města Písku po projednání: 1. souhlasí s výpůjčkou části pozemku parc.č.st. 153 o výměře 186 m 2 k.ú. Písek, od na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 1 rok, od manželů Pavlíkových a se zřízením dvou vyhrazených parkovacích stání na Velkém náměstí v Písku pro shora uvedené manžele Pavlíkovy. 2. souhlasí s úpravou smlouvy o nájmu nemovitého majetku mezi Městem Písek a Městskými službami Písek s.r.o., IČ , se sídlem Písek, Pražská 372 ve smyslu vyjmutí dvou parkovacích stání na Velkém náměstí v Písku. g) Doplnění usnesení č. 492/12 U s n e s e n í č. 689/12 Rada města Písku po projednání souhlasí s doplněním znění usnesení č. 492/12 ze dne o následující: za cenu ve výši 380 Kč/m 2 /rok (přičemž pro umístění jedné popelnice se stanovuje výměra 1 m 2 a pro umístění jednoho kontejneru výměra 2 m 2 ). Rada města.. h) Manželé Kabrhelovi žádost o snížení výměry části pronajatého pozemku parc.č.st. 2475/2 k.ú. Písek (pozemek pod zděnou garáží ve vnitrobloku Kollárova ulice) U s n e s e n í č. 690/12 Rada města Písku po projednání souhlasí se snížením výměry pronajaté části pozemku parc.č.st. 2475/2 k.ú. Písek na 17 m 2, pod zděnou garáží, pro manžele Kabrhelovy, bytem Písek. i) Výpůjčka pozemků (nebo jejich částí) parc.č. 2251/19, 2251/18, 205/14, 2251/24, 2251/8, 2251/1 vše k.ú. Písek a stavby vodního díla JIHERI/II od Povodí Vltavy, s.p. v rámci akce Protipovodňová opatření města Písek levý břeh Otavy, sídliště Portyč, ústí potoka Jiher zkapacitnění zatrubnění potoka Jiher U s n e s e n í č. 691/12 Rada města Písku po projednání souhlasí s doplněním svého usnesení č. 162/12 ze dne o stavbu vodního díla zatrubněného potoka nacházejícího se na pozemcích parc. č. 375/8, 375/5, 368/1, 2103/5, 2103/3, 369/7, 369/3 a č. 366/1 vše k. ú. Písek. Ostatní stránka 7 (celkem 15)

8 ustanovení textu zůstává nezměněno. Rada města pověřuje starostu podpisem smlouvy dle přílohy. K bodu 12) Návrh na pronájmy nebytových prostor a) Pronájem nebytových prostor skladu k bytu v objektu čp. 450, V Portyči v Písku U s n e s e n í č. 692/12 Rada města Písku 1) souhlasí s ukončením nájemního vztahu dohodou ke dni k nebytovému prostoru v objektu čp. 450, V Portyči v Písku, s nájemcem a pověřuje ředitelku DBS města Písku podpisem dohody o ukončení smlouvy o nájmu nebytových prostor. 2) souhlasí s pronájmem nebytových prostor v objektu čp. 450, V Portyči v Písku, o výměře cca 3 m 2 pro žadatele, za účelem užívání skladu k bytu, od na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, za úplatu ve výši 600 Kč/m 2 /rok a pověřuje ředitelku DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy a smlouvy o kauci na nebytový prostor. b) Pronájem nebytových prostor v objektu čp. 2036, Kollárova ul. v Písku U s n e s e n í č. 693/12 Rada města souhlasí s ukončením nájemního vztahu dohodou ke dni k nebytovému prostoru v objektu čp. 2036, Kollárova ul. v Písku, s nájemcem a pověřuje ředitelku DBS města Písku podpisem dohody o ukončení smlouvy o nájmu nebytových prostor za podmínky převodu na nového nájemce a zároveň souhlasí s pronájmem tohoto nebyt. prostoru spol. ROSA market s.r.o., se sídlem Kroměříž, J. Silného 2683, IČ , na dobu určitou 5 let, za úplatu dle koeficientu cenové mapy a pověřuje ředitelku DBS města Písku podpisem smlouvy o nájmu nebytových prostor a smlouvy o kauci na nebytový prostor ve výši trojnásobku měsíčního nájemného. c) Žádost o udělení souhlasu s uzavřením smlouvy o podnájmu nebytových prostor v objektu bývalé výměníkové stanice Jih III v Truhlářské ulici v Písku U s n e s e n í č. 694/12 Rada města souhlasí s podnájmem části nebyt. prostor v objektu bývalé výměníkové stanice Jih III v Truhlářské ulici v Písku (hostinská činnost), nájemce 2M INVEST PRO s.r.o., se sídlem Plzeň 6 Litice, Budilovo nám. 551/6, IČ , pro žadatele, za účelem provozování prodejny masných výrobků. d) Žádost o ukončení nájemního vztahu k nebytovému prostoru v objektu čp. 57, Chelčického ul. v Písku, dohodou stránka 8 (celkem 15)

9 U s n e s e n í č. 695/12 Rada města Písku souhlasí s ukončením nájemního vztahu dohodou ke dni k nebytovému prostoru v objektu čp. 57, Chelčického ul. v Písku, s nájemcem. V kladném případě pověřuje ředitelku DBS města Písku podpisem dohody o ukončení smlouvy o nájmu nebytových prostor. e) Pronájem nebytových prostor v objektu čp. 1329, Tyršova ul. v Písku U s n e s e n í č. 696/12 Rada města souhlasí se změnou nájemce nebytových prostor v objektu čp. 1329, Tyršova ul. v Písku o výměře 44 m 2, na společnost P & P Rais s.r.o., se sídlem Praha 1, Nové Město, Školská 694/32, IČ , za podmínky, že jednatel společnosti, bude ručit za dluhy společnosti P & P Rais s.r.o. formou bianko směnky. V kladném případě pověřuje ředitelku DBS města Písku podpisem dodatku ke smlouvě o nájmu nebytových prostor a Smlouvy o vyplnění blankosměnky a o udělení oprávnění směnečného věřitele vyplnit směnku. f) Žádost o úpravu stávajících smluvních podmínek nájemní smlouvy se společností Telefónica O2 Czech Republic, a.s. U s n e s e n í č. 697/12 Rada města souhlasí se změnou stávajících smluvních podmínek v tom smyslu, že úhradu za umístění zařízení bude provozovatel zařízení technologie ZS veřejné radiotelefonní sítě v půdním prostoru a části střechy pro umístění anténních stožárů objektu čp. 1, Velké náměstí v Písku, společnost Telefónica O2 Czech Republic, a.s., se sídlem Praha 4, Za Brumlovkou 266/2, hradit pololetně, vždy do 15. dne 2. měsíce daného pololetí (tj. k a ) na účet majitele objektu. Rada města pověřuje starostu města podpisem dodatku č. 16 ke smlouvě o umístění zařízení ze dne , ve znění dodatku č. 1 15, s účinností od g) Žádost o snížení výměry pronajatých nebyt. prostor v objektu čp. 2404, nábř. 1. máje v Písku U s n e s e n í č. 698/12 Rada města souhlasí se snížením pronajaté výměry nebytových prostor o 4,5 m 2 v objektu čp. 2404, nábř. 1. máje v Písku, nájemci a pověřuje starostu města podpisem dodatku ke smlouvě o nájmu nebytových prostor. K bodu 13) Návrh na řešení bytových záležitostí 1) Výběrové řízení s nabídnutou výší nájemného stránka 9 (celkem 15)

10 U s n e s e n í č. 699/12 Rada města souhlasí s vypsáním výběrového řízení s nabídnutou výší nájemného na obsazení bytů: tř. Přátelství čp. 2024, byt č Kollárova ul. čp. 2307, byt č Kollárova ul. čp. 887, byt č tř. Přátelství čp. 1992, byt č Na Stínadlech čp. 361, byt č ) Výběrové řízení na přidělení bytu pro osoby v tíživé životní situaci U s n e s e n í č. 700/12 Rada města souhlasí s vypsáním výběrového řízení na přidělení bytů pro osoby v tíživé životní situaci s tím, že nájem bude uzavřen na dobu šesti měsíců s možností prodloužení: nábřeží 1. máje 1849, byt č nábřeží 1. máje 1849, byt č nábřeží 1. máje 1363, byt č ) Žádost o schválení převodu práv a povinností U s n e s e n í č. 701/12 Rada města souhlasí s uzavřením nájemní smlouvy na byt č. 5C 5210, V Portyči 450 v Písku, s žadateli místo původního nájemce. 4) Souhlas s uzavřením nájemních smluv U s n e s e n í č. 702/12 Rada města souhlasí s uzavřením nájemní smlouvy na byt č. CVI/63, ulice Vojenova 322, Písek, s žadatelem místo původního nájemce, s uzavřením nájemní smlouvy na byt č. DII/65, ulice Vojenova 323, Písek, s žadatelem místo původního nájemce, s uzavřením nájemní smlouvy na byt č. AIII/12, ulice Hostivítova 321, Písek, s žadatelem místo původního nájemce. 5) Žádost o schválení převodu členských práv a povinností U s n e s e n í č. 703/12 Rada města souhlasí s uzavřením nájemní smlouvy na byt č. C 4, ul. Za Pazdernou čp v Písku, s žadatelem místo původního nájemce. stránka 10 (celkem 15)

11 6) Oprava usnesení č. 548/12 Výběrové řízení s nabídnutou výší nájemného U s n e s e n í č. 704/12 Rada města schvaluje opravu usnesení č. 551/12 ze dne : vypouští se text: Kollárova ul. čp. 2036, byt č Dr. M. Horákové čp. 1637, byt č a nahrazuje se textem: Kollárova ul. čp. 2036, byt č Dr. M. Horákové čp. 1637, byt č Ostatní ustanovení usnesení č. 551/12 zůstávají beze změny. K bodu 14) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení U s n e s e n í č. 705/12 1. Rada města Písku po projednání určuje nájemce bytu č. 3, Dr. M. Horákové , za podmínky uzavření nájemní smlouvy na dobu určitou 1 rok za nájemné ve výši Kč/měs., náhradníka za nájemné ve výši Kč/měs. 2. Rada města Písku po projednání určuje nájemce bytu č. 2, Kollárova ul za nájemné ve výši Kč/měs. 3. Rada města Písku po projednání určuje nájemce bytu č. 6, Dr. M. Horákové za nájemné ve výši 50 Kč/m 2 /měsíc. 4. Rada města Písku po projednání neurčuje jako nájemce bytu č. 9, nábřeží 1. máje čp o velikosti 2+1 žádného uchazeče a ukládá opětovně zveřejnit výběrové řízení. K bodu 15) Řešení nájemních vztahů k bytům U s n e s e n í č. 706/ Rada města souhlasí s prodloužením nájemní smlouvy na byt č. 3, v čp. 1364, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1364, Písek, o 1 rok. 02. Rada města souhlasí s prodloužením nájemní smlouvy na byt č. 4, v čp. 1401, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1401, Písek, o 1 rok. 03. Rada města souhlasí s prodloužením nájemní smlouvy na byt č. 7, v čp. 1468, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1468, Písek, o 1 rok. 04. Rada města souhlasí s prodloužením nájemní smlouvy na byt č. 14, v čp. 1848, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1848, Písek, o 1 rok. 05. Rada města souhlasí s prodloužením nájemní smlouvy na byt č. 4, v čp. 133, Hradební II, Písek, pro žadatelku, Hradební II 133, Písek, o 1 rok. 06. Rada města souhlasí s prodloužením nájemní smlouvy na byt č. 3, v čp. 381, Třebízského, Písek, pro žadatele, Třebízského 381, Písek o 1 rok. 07. Rada města souhlasí s prodloužením nájemní smlouvy na byt č. 8, v čp. 389, Jablonského, Písek, pro žadatele, Jablonského 389, Písek, o 1 rok. 08. Rada města souhlasí s prodloužením nájemní smlouvy na byt č. 7, v čp. 1953, Truhlářská, Písek, pro žadatele, Truhlářská 1953, Písek, o 1 rok. 09. Rada města souhlasí s prodloužením nájemní smlouvy na byt č. 4, v čp. 1962, Budějovická, Písek, pro žadatele, Budějovická 1962, Písek, o 1 rok. 10. Rada města souhlasí s prodloužením nájemní smlouvy na byt č. 8, v čp. 397, Jablonského, Písek, pro žadatelku, Jablonského 397, Písek, o 1 rok. 11. Rada města souhlasí s prodloužením nájemní smlouvy na byt č. 9, v čp. 433, Na Pěníku, Písek, pro žadatele, Na Pěníku 433, Písek, o 5 let. stránka 11 (celkem 15)

12 12. Rada města souhlasí s obnovením nájemní smlouvy na byt č. 7, v čp. 138, Drlíčov, Písek, pro žadatele, Drlíčov 138, Písek, na 6 měsíců. 13. Rada města souhlasí s obnovením nájemní smlouvy na byt č. 1, v čp. 1991, třída Přátelství, Písek, pro žadatele, třída Přátelství, Písek, na 6 měsíců. 14. Rada města souhlasí s podáním výpovědí z nájmů u níže uvedených nájemců bytů Příjmení a jméno Byt č. Adresa Čp. Dlužná částka 1 Pražská ,- Kč 2 nábřeží 1. máje ,- Kč 3 Kollárova ,- Kč CELKEM ,- Kč Ing. Z. Řezáčová K bodu 16) Návrh formy provozování nového plaveckého areálu v Písku U s n e s e n í č. 707/12 1) Rada města ruší své usnesení č. 584/12 a doporučuje zastupitelstvu města Písku zajištění provozu nového plaveckého areálu v Písku prostřednictvím společnosti Městské služby Písek s.r.o. 2) Rada města doporučuje zastupitelstvu města Písku uložit jednateli Městských služeb Písek s.r.o. vypsat výběrové řízení na místo manažera nového plaveckého areálu v Písku. K bodu 17) Návrh smlouvy o výpůjčce vybavení sběrného dvora na Hradišti v Písku U s n e s e n í č. 708/12 Rada města souhlasí s uzavřením smlouvy o výpůjčce vybavení sběrného dvora na Hradišti v Písku mezi městem Písek a firmou Městské služby Písek s.r.o., Pražská 372, Písek, IČ: K bodu 18) Návrh dodatku ke smlouvě s GEOVAP s.r.o. o poskytování technické podpory k programovému vybavení - Komunální odpad informačního systému CITYWARE U s n e s e n í č. 709/12 Rada města schvaluje dodatek č. 7 ke smlouvě o poskytování technické podpory k programovému vybavení číslo TP/00-01/Ps-ASW1 s dodavatelem GEOVAP, spol. s r. o., Čechovo nábřeží 1790, Pardubice, IČ Ing. J. Votýpka K bodu 19) Návrh Obecně závazné vyhlášky o stanovení míst, na kterých je provozování sázkových her, loterií a jiných podobných her zakázáno stránka 12 (celkem 15)

13 U s n e s e n í č. 710/12 Rada města nedoporučuje zastupitelstvu města ke schválení návrh Obecně závazné vyhlášky o stanovení míst, na kterých je provozování sázkových her, loterií a jiných podobných her zakázáno. Ing. R. Svoboda K bodu 20) Pravidla, která stanoví podmínky pracovního poměru ředitelů příspěvkových organizací U s n e s e n í č. 711/12 Rada města schvaluje Pravidla, která stanoví podmínky pracovního poměru ředitelů příspěvkových organizací. Ing. Z. Hofmanová K bodu 21) Návrh na jmenování nového velitele Jednotky sboru dobrovolných hasičů Smrkovice U s n e s e n í č. 712/12 Rada města souhlasí s návrhem na jmenování nového velitele Jednotky sboru dobrovolných hasičů Smrkovice. Ing. Z. Hofmanová K bodu 22) území města Žádosti o vydání Povolení města Písek k vjezdu do vybraných míst na U s n e s e n í č. 713/12 Rada města nesouhlasí s vydáním 1 kusu dlouhodobého Povolení města Písek k vjezdu do pěších zón na území města Písku pro žadatele: 1. Luu Van Do 2. Hop Tran Duc 3. Kamil M. 4. Jana M. 5. Jaroslav D. 6. ALD Automotive, s.r.o. 7. Ing. Stanislav M. 8. BOOKTRANS, spol. s r.o. 9. BIOFARM Dačice s.r.o. 10. Alliance Healthcare s.r.o. v rozsahu dle jednotlivých žádostí a s vydáním 1 kusu dlouhodobého Povolení města Písek k vjezdu do parku Palackého sady pro žadatele ALD Automotive, s.r.o. Ing. M. Kovařík K bodu 23) Žádost o vydání souhlasu s umístěním mobilního zařízení na místních komunikacích stránka 13 (celkem 15)

14 U s n e s e n í č. 714/12 Rada města vydává souhlas města Písek jako vlastníka dotčené pozemní komunikace s umístěním prodejního stánku na chodníku na Velkém náměstí, před domem č.p. 8 pro žadatele GREEN ONE, s.r.o. s platností od do a vydává souhlas s umístěním stánku na stejném místě a v témže období i v příštích letech za předpokladu, že se nezmění skutečnosti rozhodné pro vydání souhlasu. Ing. M. Kovařík K bodu 24) Žádost o vydání souhlasu s umístěním mobilního zařízení reklamní stojky typu A U s n e s e n í č. 715/12 Rada města vydává souhlas města Písek jako vlastníka dotčené pozemní komunikace s umístěním reklamního zařízení typu A na chodníku na Velkém náměstí, před domem č.p. 115 s platností od do pro žadatele Československou obchodní banku, a.s. a vydává souhlas s umístěním i v příštím období za předpokladu, že se nezmění skutečnosti rozhodné pro vydání souhlasu. Ing. M. Kovařík K bodu 25) Žádosti o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku U s n e s e n í č. 716/12 Rada města po projednání žádostí o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku dle přílohy č. 1 pro provozovny: 1) Herna Bar, Přemyslova 461, Písek, v rozsahu po-ne do 05:00 hodin, nesouhlasí s udělením výjimky z vyhlášky č. 4/2012 o některých omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku čl. 3 odst. 2) pro pořádání veřejných hudebních produkcí dle čl. 2 odst. 2 písm. a) této vyhlášky, kdy platí časové omezení lze je pořádat v době od 06:00 do 22:00 hodin, tedy mimo dobu nočního klidu. Důvodem neudělení výjimky je provozování výherního hracího přístroje nebo jiného technického herního zařízení povoleného ministerstvem financí. 2) MUSIC CLUB 80 v kulturním domě, nábřeží 1. máje 1605, Písek, v rozsahu po-ne do 05:00 hodin, souhlasí s udělením výjimky. Ing. M. Cibulková K bodu 26) Informace z jednání komisí U s n e s e n í č. 717/12 Rada města jmenuje členem kulturní komise Ing. Ctirada Havla od do prvního dne voleb do zastupitelstev obcí. Ing. J. Votýpka stránka 14 (celkem 15)

15 K bodu 27) Různé 27a) Informace o probíhajícím výběrovém řízení - prodej budovy čp. 348 Pražská ulice včetně pozemků lokalita sídliště Portyč U s n e s e n í č. 718/12 Rada města bere na vědomí informaci o probíhajícím výběrovém řízení na prodej budovy čp. 348 Pražská ulice včetně pozemků st.parc. č a parc.č. 354/1 k. ú. Písek lokalita sídliště Portyč a informaci o tom, že se město Písek nebude tohoto výběrového řízení účastnit z důvodu příliš vysoké minimální kupní ceny. 27b) Schválení předložení žádosti do 17. výzvy o finanční podporu v rámci Integrovaného operačního programu U s n e s e n í č. 719/12 Rada města schvaluje žádost k předložení do 17. výzvy o finanční podporu v rámci Integrovaného operačního programu. Ing. J. Jambura V Písku dne stránka 15 (celkem 15)

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.11.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.11.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.11.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.12.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 04.05.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 17.05.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 16.02.2012 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.09.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.02.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 24.01.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.02.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.01.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 05.02.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.02.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 16.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 23.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 27.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu v textu Mgr. Ing.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.01.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 02.06.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.06.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 03.11.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.01.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 23 členů

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 14.12.2011 03.02.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.02.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 09.11.2012 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.11.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 08.08.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.08.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 02.02.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.02.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 91. schůze rady města Slavkov u Brna, která se konala dne 7.8.2017 2069/91/RM/2017 Plnění usnesení Rady města Slavkova u Brna z 43. až 73. schůze MRM z období 2010-2014

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/91/2018 Schválení programu 91. schůze Rady města Uničova

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 29. 5. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19. 6. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatek č. 2 ke zřizovací listině příspěvkové organizace

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.04.2012 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 27.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.02.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 08.12.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012.

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012. U S N E S E NÍ z 57. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 13. února 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

U S N E S E N Í. JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle, Ing. arch. P.

U S N E S E N Í. JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle, Ing. arch. P. U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 28.04.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.02.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 05.05.2014 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.05.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 29.04.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. Hladík, Ing. arch.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 27.09.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.10.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 06.12.2017.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.12.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 14.01.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 28.04.2016.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.11.2014 od 15:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 05.09.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Veselý, Mgr. Rambousová,

Více

15. VÝPIS Z USNESENÍ

15. VÝPIS Z USNESENÍ RADA MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 15. VÝPIS Z USNESENÍ Rady města Dvůr Králové nad Labem ze dne 24.04.2007 432/2007 15. RM V d o p o r u č u j e zastupitelstvu města schválit smlouvu o poskytnutí dotace

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.10.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III USNESENÍ z 19. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 10.07.2017 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 Městského úřadu Mimoň Přítomni: Ing. Baloun,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.06.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 11.08.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III USNESENÍ z 23. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 26.09.2016 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 Městského úřadu Mimoň Přítomni: Ing. Baloun,

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 29.02.2016 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 19.01.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů zastupitelstva

Více

PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne

PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne 26.10.2015 358/20/RM/2015 Zahájení a schválení programu 20. schůze Rady města Uherské Hradiště program 20. schůze rady města. 359/20/RM/2015 Zpráva o činnosti

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 04. března 2015

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 04. března 2015 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 04. března 2015 č. 52 u p r a v e n á v e r z e informaci o dokladové inventarizaci provedené k 31.12.2014. č. 53 informaci o provedených fyzických

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 30.09.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.10.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 30.10.2015 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.11.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 26.08.2013 14.12.2011: 25.08.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.09.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH

Více

" # $ % % & # - 3, # 6 / 7 / 1 + * : ;

 # $ % % & # - 3, # 6 / 7 / 1 + * : ; ! " # $ % & vyřadit majetek z majetku Mateřské školy, Školní 525, Kynšperk nad Ohří, evidenční majetek ve výši 9 81,--Kč dle přílohy č. 1 tohoto usnesení a # 1 / ' ( ) * +, -. / snížení ceny knižního fondu

Více

Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín U S N E S E N Í z 15. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 24. července 2007 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo

Více

k.ú. Zámek ZR ul. Nová, ZR 2 k.ú. Město ZR Dolní, Libušínská, ZR 1 Nádražní, ZR 6 Brodská, ZR 3 k.ú. Město ZR ul. Pelikánova, ZR 7

k.ú. Zámek ZR ul. Nová, ZR 2 k.ú. Město ZR Dolní, Libušínská, ZR 1 Nádražní, ZR 6 Brodská, ZR 3 k.ú. Město ZR ul. Pelikánova, ZR 7 Obsah majetkoprávních úkonů RM č. 53-834/2016/OP dne 14.11.2016: Bod Druh úkonu Žadatel Lokalita v ZR p.č., m 2 (rozsah) Využití a) Prodej pozemku - vyhlášení záměru Manželé P., ZR k.ú. Město ZR ul. Veselská,

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 03.10.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, JUDr. J. Knot,

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 23.09.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 23.01.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Veselý, Ing. Bubník,

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12.02.2007 Usnesení č. 129 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 05.02.2007. Usnesení č. 130 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo mezi Městem

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 05.03.2014 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 20.03.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017 č. RM 111/2017 u p r a v e n á v e r z e Smlouvu o poskytnutí nově pořízeného motorového vozidla k užívání starostovi města, která

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 26.08.2013 14.12.2011: 09.05.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.05.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.11.2011

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.11.2011 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 25.10.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.11.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. V. Gavlasz, Ing. J. Uhlík, MUDr. R. Tyll, Ing. arch. P.

JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. V. Gavlasz, Ing. J. Uhlík, MUDr. R. Tyll, Ing. arch. P. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 22.05.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 18/2016 konané dne 5. října 2016

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 18/2016 konané dne 5. října 2016 Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 18/2016 konané dne 5. října 2016 Přítomni: Mgr. Mrzílková, Bc. Rajchertová, Ing. Dominik, Mgr. Kořanová, Ing. Hrodek, p. Wiesner, p. Lenc Za MěÚ: Ing. Svoboda Omluven:

Více

Z á p i s. z 23. schůze Rady města Milevska, která se konala ve středu 14. listopadu 2018 od 11:30 hodin v kanceláři pana starosty.

Z á p i s. z 23. schůze Rady města Milevska, která se konala ve středu 14. listopadu 2018 od 11:30 hodin v kanceláři pana starosty. Pozn.: V souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejněn zápis ze schůze Rady města Milevska v upravené podobě, plné

Více

Z á p i s č. 17. ze zasedání Rady města Mělníka konané dne od 16:00 hod. v zasedací síni radnice

Z á p i s č. 17. ze zasedání Rady města Mělníka konané dne od 16:00 hod. v zasedací síni radnice Z á p i s č. 17 ze zasedání Rady města Mělníka konané dne 26.5.2014 od 16:00 hod. v zasedací síni radnice Přítomni: MVDr. Ctirad Mikeš, Mgr. Miroslav Neumann, Libor Petřina, PaedDr. Zdeněk Koudelka, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 21.06.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

/ * ( 4 - " * 1 ) 2 6 2

/ * ( 4 -  * 1 ) 2 6 2 5 v působnosti valné hromady projednala předložený materiál a pro rok 28 a roky následující, tvorbu sociálního fondu přídělem ze zisku, nebo přídělem z provozních prostředků, pokud by zisk nebyl vytvořen,

Více

U S N E S E N Í. 3. Plnění usnesení ZM. (tisk R/272) (tisk R/273) 4. Užívání znaku města Kojetín (tisk R/289)

U S N E S E N Í. 3. Plnění usnesení ZM. (tisk R/272) (tisk R/273) 4. Užívání znaku města Kojetín (tisk R/289) U S N E S E N Í z 26. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 15. ledna 2008 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení RM (tisk R/272)

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 03.04.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Č. j. MK 945/2019 ST/Dan Spis č. 1437/2018 USNESENÍ ze 4. schůze Rady města Kojetína, konané dne 29. ledna 2019, v 15:00 hodin, v sále Vzdělávacího

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 24.11.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

z 4.řádného jednání rady města konaného dne od 12:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

z 4.řádného jednání rady města konaného dne od 12:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s u s n e s n í z 4.řádného jednání rady města konaného dne 2.4.2013 od 12:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 101/2013 Rada města schvaluje program řádného jednání rady města. Usnesení

Více

Rada města Velké Meziříčí

Rada města Velké Meziříčí Rada města Velké Meziříčí PŘEHLED USNESENÍ z 15. schůze rady města Velké Meziříčí, která se konala dne 29.5.2019 535/15/RM/2019 Určení ověřovatelů zápisu z 15. schůze rady města ze dne 29. 5. 2019 I. Rada

Více

město Slavičín r S N E S E N Í 100. schůze Rady města Slavičín, konané dne

město Slavičín r S N E S E N Í 100. schůze Rady města Slavičín, konané dne město Slavičín r S N E S E N Í 100. schůze Rady města Slavičín, konané dne 24.8.2010 rsnesení č. 100/2006/10 Kontrola plnění usnesení b e r e n a v ě d o m í zprávu o kontrole plnění usnesení dle přílohy

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 01.07.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 21.07.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 15.08.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník,

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. března 2014

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. března 2014 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. března 2014 č. 69 u p r a v e n á v e r z e vyřazení poškozeného, opotřebovaného a neopravitelného majetku v celkové výši XXX z majetku Základní

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.05.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 09. října 2018

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 09. října 2018 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 09. října 2018 č. RM 238/2018 u p r a v e n á v e r z e 1. schvaluje rozpočtové opatření č. 6/2018/Rada města, vzájemně kompenzovatelné položkové

Více

PŘEHLED USNESENÍ. 73. schůze Rady města konané dne /73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh.

PŘEHLED USNESENÍ. 73. schůze Rady města konané dne /73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh. PŘEHLED USNESENÍ 73. schůze Rady města konané dne 15.1.2018 1198/73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh. Hradiště program 73. schůze rady města. 1199/73/RM/2018 Vyhodnocení záměrů

Více

Z Á P I S ze 17. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 26. června 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně

Z Á P I S ze 17. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 26. června 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně Z Á P I S ze 17. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 26. června 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně P ř í t o m n i : předsedající: členové: tajemnice: ověřovatelé zápisu: Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 08.03.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.03.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Poskytnutí bytů formou výběrového řízení NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

U S N E S E N Í. z 1. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í. z 1. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 1. schůze Rady města Letovice konané 14. 11. 2018 2018-RM-1-01 Rada města Letovice bere na vědomí plnění úkolů finančního odboru ke 14. 11. 2018. 2018-RM-1-02 Rada města Letovice schvaluje

Více

Usnesení 36. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 36. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 36. schůze Rady města Šternberka ze dne 22.06.2016 Číslo: 1167/36 Zodpovídá: OdPVV Termín: Schvaluje Program schůze dne 22.06.2016 Číslo: 1168/36 Zodpovídá: OSV Termín: 24.06.2016 odměnu ředitelce

Více

U S N E S E N Í. 2. Prodej bytů z majetku Města Kojetína část 2 (R/468)

U S N E S E N Í. 2. Prodej bytů z majetku Města Kojetína část 2 (R/468) U S N E S E N Í z 43. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 19. června 2012, ve 14:00 hodin, v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 2. Prodej bytů z majetku

Více

VÝPIS USNESENÍ 91. schůze Rady města Slavičín dne

VÝPIS USNESENÍ 91. schůze Rady města Slavičín dne VÝPIS USNESENÍ 91. schůze Rady města Slavičín dne 31. 10. 2017 Poznámka: - zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 13.4.2016 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 16. července 2014

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 16. července 2014 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 16. července 2014 č. 208 u p r a v e n á v e r z e uzavření dohody o provedení práce s účinností od 25.07.2014 do 29.08.2014 s K. Urbanovou, XXX,

Více

U S N E S E N Í. Usn. č. R 1321/03-13 Rada města po projednání schvaluje organizační zajištění zasedání Zastupitelstva města Kojetína dne 26.03.2013.

U S N E S E N Í. Usn. č. R 1321/03-13 Rada města po projednání schvaluje organizační zajištění zasedání Zastupitelstva města Kojetína dne 26.03.2013. U S N E S E N Í z 61. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 13. března 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 6. schůze rady města Slavkov u Brna, která se konala dne 3.12.2018 69/6/RM/2018 Plnění usnesení Rady města Slavkova u Brna ze 108. až 149. schůze RM z období 2014-2018 a

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 14.02.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

Usnesení z 16. schůze Rady města Bechyně konané dne 12. 6. 2013 (usnesení č. 196-213)

Usnesení z 16. schůze Rady města Bechyně konané dne 12. 6. 2013 (usnesení č. 196-213) Usnesení z 16. schůze Rady města Bechyně konané dne 12. 6. 2013 (usnesení č. 196-213) USNESENÍ č. 196/16-13 R I. u k l á d á vedoucí odboru VaSV zveřejnit záměr pronájmu bytu č. 13 v domě čp. 637 v Bechyni

Více

USNESENÍ. z 27. zasedání Zastupitelstva města Nová Včelnice konaného dne od 19:00 hodin

USNESENÍ. z 27. zasedání Zastupitelstva města Nová Včelnice konaného dne od 19:00 hodin USNESENÍ z 27. zasedání Zastupitelstva města Nová Včelnice konaného dne 20. 09. 2017 od 19:00 hodin 1) Zastupitelstvo města Nová Včelnice s c h v a l u j e předložený program zasedání. Návrh usnesení byl

Více

U S N E S E N Í. 3. Implementační plán komunitního plánování sociálních služeb ve městě Kojetíně (tisk R/797)

U S N E S E N Í. 3. Implementační plán komunitního plánování sociálních služeb ve městě Kojetíně (tisk R/797) U S N E S E N Í ze 76. schůze Rady města Kojetína, konané dne 23. října 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení rady města (tisk

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 13.11.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.12.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměr prodeje budovy čp. 57 Chelčického ulice, Písek včetně

Více

ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 18 konané dne

ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 18 konané dne Řř. ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 18 konané dne 10. 6. 2019 Usnesení č. 258/19 RM uzavření Smlouvy o zřízení věcného břemene č.: JI-014330053899/001, mezi městem Brtnice,

Více

u u % " * 6 u 8 '

u u %  * 6 u 8 ' u u! " # $! " # 1 výsledky hospodaření k 31.12.2006 těchto příspěvkových organizací a hospodářské činnosti města: a) Mateřské školy, Zahradní 385, Kynšperk nad Ohří b) Mateřské školy, Školní 525, Kynšperk

Více