OUTDOOROVÉ NAVIGACE CYKLOPOČÍTAČE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "OUTDOOROVÉ NAVIGACE CYKLOPOČÍTAČE"

Transkript

1 PRŮVODCE DUBEN 2017 OUTDOOROVÉ NAVIGACE & CYKLOPOČÍTAČE

2 etrex 20x outdoor etrex 20x / 30x od / od Kč etrex 30x Navigace vhodné pro všestranné použití, svými kompaktními rozměry umožňují nosit navigaci neustále při sobě, ať už hrajete Geocaching, jedete na kole, jste vysokohorský turista nebo chcete změřit, kolik kilometrů jste v zimě ujeli za den na lyžích. etrex 30x nabízí navíc elektromagnetický kompas, barometrický výškoměr, možnost připojení externích čidel pomocí ANT+ technologie. Kompaktní rozměry, klasické ovládání, jednoduše i v rukavicích. Nedotykový, barevný displej s vyšším rozlišením 240 x 320 px. Předehraná turistická mapa Topo Active východní nebo západní Evropy. K dispozici i TOPO Czech v měřítku 1: Vhodné pro všechny věkové skupiny. Voděodolné provedení, výdrž až 25 hodin na 2 AA baterie.

3 etrex Touch 25 outdoor etrex Touch 25 / / Kč Navigace s kompaktními rozměry pro všestranné využití při turistice, Geocachingu nebo při cykloturistice. Balení obsahuje držák navigace na řídítka nebo představec vašeho kola, v navigaci najdete informace o více jak keškách ukrytých v přírodě. etrex Touch 35 nabízí navíc elektromagnetický kompas, barometrický výškoměr, možnost připojení externích čidel pomocí ANT+ technologie a smart notifikace při Bluetooth připojení k chytrému telefonu. Barevný, jasně čitelný, dotykový displej. Předehraná turistická mapa Topo Active 46 + zemí Evropy. etrex Touch 30 Jednoduché ovládání, nastavitelné profily jednotlivých aktivit. K dispozici i TOPO Czech v měřítku 1: Vnitřní pamět 8 GB, výdrž až 16 hodin na 2 AA baterie. K dispozici řada držáků na opasek, batoh, kolo či do auta.

4 Oregon 600 Oregon 700 outdoor Oregon 600 / Kč / Kč Odolné, outdoorové navigace, které uspokojí i nejnáročnější uživatele. Podrobná mapa pro univerzální použití v přírodě, autě (navigační mód jako u auto-moto navigace), na kole či na vodě. K dispozici řada volitelného příslušenství. Oregon 700 nabízí navíc Geocaching Live funkce pro vyhledávání a logování keší v terénu, plánování okružních tras, WiFi (on-line předpověď počasí), smart notifikace (zobrazení volání, sms, ů), využití aplikace Garmin Connect IQ. Otočný, barevný, 3 displej s vynikající čitelností na přímém slunci. Ovládání i v rukavicích, vestavěný přijímač GPS/GLONASS. Integrovaný barometrický výškoměr i elektromagnetický kompas. Pomocí externího čidla změří tep, teplotu či kadenci šlapání. Výdrž až 16 hodin na 2 AA baterie, voděodolné provedení. Možnost plánování tras na PC či jejich sdílení.

5 outdoor Montana 610 PRO Kč Otočný, 4, dotykový displej v přístroji kombinujícím outdoorové funkce s hlasovou navigací pro využití na silnicích či při turistice bez ohledu na počasí. Jednoduché ovládání navigace včetně plánování tras na PC, pro získání co nejvíce dat pro vyhodnocení vašich aktivit můžete připojit externí čidla s ANT+ technologií (snímač tepu, teploty či kadence šlapání). Duální napájení (2 AA nebo vestavěná baterie). Napájený stojánek (volitelně), voděodolné provedení. Velký displej pro přehledné zobrazení mapy TOPO Czech. Rychlé přepínání mezi nastavitelnými profily aktivit. Barometrický výškoměr a elektromagnetický kompas. Předehrané kešky zatraktivní jakýkoliv váš výlet do přírody.

6 outdoor GSPMAP 276Cx PRO Kč Moderní, všestranná, GPS navigace do každého terénu, pokračovatel úspěšné série GPSMAP 276. Při zachování kvality svého předchůdce, včetně zachování systému ovládání a rozložení ovládacích tlačítek, přináší nová technologická vylepšení. Velký a kvalitní, 5 displej s lepšími pozorovacími úhly a vynikající čitelností na přímém slunci, pokročilý příjem signálu GPS/ GLONASS, vestavěný barometrický výškoměr, 3osý kompas, předpověď počasí Active Weather, smart notifikace. Duální napájení (3 AA baterie výdrž až 8 hodin, vestavěná baterie s nabíjením přímo v přístroji výdrž až 16 hodin). Podpora Bluetooth, WiFi, ANT+, paměť 8 GB, předehraná TOPO mapa Evropy, TOPO mapa ČR v měřítku 1: Kompatibilní s mapami City Navigator, TOPO, BlueChart G2, uživatelské rastrové a vektorové formáty.

7 outdoor inreach SE+ inreach Explorer+ inreach SE+ / Explorer Kč / Kč Mapové, outdoorové, GPS navigace s vestavěným satelitním komunikátorem (100% pokrytí povrchu Země). Možnost odesílání a přijímání textových i datových zpráv odkudkoliv na Zemi. Bezpečná navigace do cíle, spolehlivé spojení s blízkými, k dispozici SOS volání s propojením na globální záchrannou službu GEOS (v češtině). inreach Explorer+ nabízí navíc možnost navigace nad podrobnou mapou, předehranou TOPO mapu Evropy, vestavěný barometrický výškoměr a elektromagnetický náměrový kompas. Při propojení s chytrým telefonem možnost využití bezplatné aplikace Earthmate (mapy a satelitní snímky), předpověď počasí. Využití satelitní komunikace je spojeno s placenými tarify. Výdrž až 100 hodin v režimu souvislého sledování / 30 dní v úsporném režimu, pevná, voděodolná konstrukce (IPX7).

8 outdoor fénix3 od Kč Multisportovní, GPS, smart hodinky s funkcemi outdoorových i sportovních hodinek. Použitelné při sportu i mimo něj. Jedny z nejlepších sportovních hodinek na současném trhu. Měření běhu, chůze, vysokohorské turistiky, jízdy na kole, lyžování, plavání (venku i v bazénu), triatlonu... Smart notifikace při propojení s mobilním telefonem. Podpora Garmin Connect IQ. Na ruce vypadají skvěle i jako běžné hodinky mimo sportovní aktivity. Výdrž až 6 týdnů v režimu smart hodinek, až 50 hodin provozu se zapnutým GPS. K dispozici několik modelů: Grey (tmavě šedé), Silver (stříbrné), verze Optic s vestavěným optickým snímačem tepu.

9 outdoor fénix5x Optic od Kč Prémiové, všestranné, vysoce odolné GPS hodinky s vestavěným optickým snímačem. Oproti předchozí generaci fénix3 přichází s vylepšenými funkcemi, uživatelským rozhraním. Vhodné pro vyznavače outdooru, sportovce i pro běžné nošení. Příjem signálu GPS/GLONASS, 3osý kompas, gyroskop, barometrický výškoměr a akcelerometr, vodotěsné provedení do 10 ATM, smart notifikace, kompatibilní se STRAVA segmenty, ANT+, Bluetooth, WiFi. Rozšířené navigační funkce, plná mapová podpora, vnitřní paměť 12 GB, možnost dohrání a práce s podrobnými mapami. Možnost personalizace vzhledů prostřednictvím Garmin Connect IQ a Face-It aplikace. Výdrž až 12 dní v režimu chytrých hodinek, až 20 hodin se zapnutým GPS, v režimu UltraTrack až 50 hodin.

10 kolo Edge 520 od Kč Cyklopočítač s integrovanými STRAVA segmenty, měřením cyklistického VO2Max, nedotykovým, 2,3 barevným displejem, možností zobrazení až 10ti veličin na jednom displeji, příjmem signálu GPS/GLONASS. Možnost využití bezdrátové technologie ANT+ pro připojení externích čidel, Bluetooth propojení s chytrým mobilním telefonem včetně smart notifikací, online sledování tréninku (Live Tracking). Kompatibilní s přehazovačkou Shimano Di2 5, výkonovými pedály Vector. Kompatibilní s produkty řady Garmin Varia - cyklistickým radarem a adaptivní cyklosvítilnou. Hmotnost do 60 g, výdrž až 15 hodin s GPS na jedno nabití.

11 Edge 820 Edge 1000 kolo Edge 820 / 1000 od Kč / od Kč Dvojice profesionálních mapových GPS cyklopočítačů. Velké, dotykové displeje 2,3 (Edge 820), respektive 3 (Edge 1000), s možností indi viduálního nastavení zobrazovaných funkcí. Oba cyklopočítače nabízí podporu pro ANT+ wattmetry, včetně pedálů Garmin Vector a Vector Single. Integrovaný barometrický výškoměr, kompas a teploměr. Možnost tvorby/vyhodnocení segmentů na trati. Cyklopočítače pro výkonnostní cyklisty. Bohatá nabídka funkcí a nastavení. Kombinace velkého množství číselných údajů na jednom nebo více displejích. Možnost navigace nejrychlejší nebo nejkratší trasou nad podrobnou mapou.

12 Edge Touring Plus Edge Explore kolo Edge Touring Plus / Explore Kč / od Kč Dvojice mapových GPS cyklopočítačů pro hobby cyklisty. Edge Touring Plus nabízí možnost zobrazení podrobné mapy na barevném displeji s jednoduchou možností plánování cyklistických tras po silnicích i mimo ně. Edge Explore nabízí barevný, 2,3 displej, vylepšené plánování okružních tras a funkce pro zvýšení bezpečnosti cyklisty odeslání informace v případě pádu. Minimální hmotnost, kompaktní rozměry, tréninkové i navigační funkce. Vhodné pro cyklisty, kteří se rádi pohybují v neznámém terénu a ocení navigační funkce. Obsahuje předehrané evropské cyklomapy. Výdrž až 15 hodin s GPS na jedno nabití.

PRŮVODCE OUTDOOROVÉ NAVIGACE CYKLOPOČÍTAČE

PRŮVODCE OUTDOOROVÉ NAVIGACE CYKLOPOČÍTAČE PRŮVODCE OUTDOOROVÉ NAVIGACE & CYKLOPOČÍTAČE etrex 20x outdoor etrex 20x / 30x od 4 990 / od 5 990 Kč etrex 30x Navigace vhodné pro všestranné použití, svými kompaktními rozměry umožňují nosit navigaci

Více

PRŮVODCE SPORTOVNÍ HODINKY CYKLOPOČÍTAČE

PRŮVODCE SPORTOVNÍ HODINKY CYKLOPOČÍTAČE PRŮVODCE SPORTOVNÍ HODINKY & CYKLOPOČÍTAČE Edge 20 Edge 25 kolo Edge 20 / 25 od 3 290 Kč / od 4 490 Kč Nejmenší, vysoce odolné, nemapové cyklopočítače s hmotností pouhých 25 g, příjmem signálu GPS/GLONASS,

Více

PRŮVODCE LISTOPAD 2017 CYKLO POČÍTAČE

PRŮVODCE LISTOPAD 2017 CYKLO POČÍTAČE PRŮVODCE LISTOPAD 2017 CYKLO POČÍTAČE Edge 20 Edge 25 Edge 20 / 25 3 290 Kč / od 4 490 Kč Nejmenší, vysoce odolné, nemapové cyklopočítače s hmotností pouhých 25 g, příjmem signálu GPS/GLONASS, záznamem

Více

PRŮVODCE SPORTOVNÍ HODINKY CYKLOPOČÍTAČE

PRŮVODCE SPORTOVNÍ HODINKY CYKLOPOČÍTAČE PRŮVODCE SPORTOVNÍ HODINKY & CYKLOPOČÍTAČE Edge 20 Edge 25 kolo Edge 20 / 25 od 3 290 Kč /od 4 490 Kč Nejmenší, vysoce odolné, nemapové cyklopočítače s hmotností pouhých 25 g, příjmem signálu GPS/GLONASS,

Více

SPORTOVNÍ HODINKY CYKLOPOČÍTAČE

SPORTOVNÍ HODINKY CYKLOPOČÍTAČE PRŮVODCE DUBEN 2017 SPORTOVNÍ HODINKY & CYKLOPOČÍTAČE vívosmart Optic vívosmart Optic s GPS sport/fitness vívosmart Optic / Optic s GPS 3 990 Kč / 4 990 Kč Inteligentní, fitness náramky s vestavěným, optickým

Více

PRŮVODCE SPORTOVNÍ HODINKY CYKLOPOČÍTAČE

PRŮVODCE SPORTOVNÍ HODINKY CYKLOPOČÍTAČE PRŮVODCE SPORTOVNÍ HODINKY & CYKLOPOČÍTAČE kolo Edge 20 Edge 25 Edge 20 / 25 od 3 290 Kč / od 4 490 Kč Nejmenší, vysoce odolné, nemapové cyklopočítače s hmotností pouhých 25 g, příjmem signálu GPS/GLONASS,

Více

PRŮVODCE ŘÍJEN 2018 CYKLO POČÍTAČE

PRŮVODCE ŘÍJEN 2018 CYKLO POČÍTAČE PRŮVODCE ŘÍJEN 2018 CYKLO POČÍTAČE Edge 25 od 3 990 Kč Nejmenší, vysoce odolný, nemapový cyklopočítač s hmotností pouhých 25 g, příjmem signálu GPS/GLONASS, záznamem ujeté vzdálenosti, rychlosti, trasy.

Více

PRŮVODCE SPORTOVNÍ HODINKY CYKLOPOČÍTAČE

PRŮVODCE SPORTOVNÍ HODINKY CYKLOPOČÍTAČE PRŮVODCE SPORTOVNÍ HODINKY & CYKLOPOČÍTAČE kolo Edge 20 Edge 25 Edge 20 / 25 od 3 290 Kč / od 4 490 Kč Nejmenší, vysoce odolné, nemapové cyklopočítače s hmotností pouhých 25 g, příjmem signálu GPS/GLONASS,

Více

PRŮVODCE BŘEZEN 2019 BĚŽECKÉ HODINKY

PRŮVODCE BŘEZEN 2019 BĚŽECKÉ HODINKY PRŮVODCE BŘEZEN 2019 BĚŽECKÉ HODINKY Forerunner 30 Forerunner 35 běh Forerunner 30 / 35 2 990 Kč / 3 490 Kč Malé a lehké, chytré, běžecké GPS hodinky s měřením tepové frekvence přímo na zápěstí. Umožňují

Více

PRŮVODCE DUBEN 2017 FITNESS NÁRAMKY

PRŮVODCE DUBEN 2017 FITNESS NÁRAMKY PRŮVODCE DUBEN 2017 FITNESS NÁRAMKY vívofit Junior 1 990 Kč Chytrý, dětský, fitness náramek, který motivuje děti k pohybu a domácím povinnostem. Nabízí celodenní monitoring pohybových aktivit dítěte, včetně

Více

SPORTOVNÍ ELEKTRONIKA

SPORTOVNÍ ELEKTRONIKA PRŮVODCE BŘEZEN 2019 SPORTOVNÍ ELEKTRONIKA fitness vívofit Junior2 od 1 790 Kč Dětský fitness náramek s motivy kreslených Disney postaviček a komiksových hrdinů. Nabízí celodenní monitoring pohybových

Více

PRŮVODCE LISTOPAD 2017 FITNESS NÁRAMKY

PRŮVODCE LISTOPAD 2017 FITNESS NÁRAMKY PRŮVODCE LISTOPAD 2017 FITNESS NÁRAMKY Garmin Index 4 490 Kč Garmin Index je chytrá váha kompatibilní s řadou sporttesterů a fitness náramků značky Garmin určená pro každodenní měření. Automaticky rozpozná

Více

OUTDOOROVÉ GPS NAVIGACE PRO TURISTIKU

OUTDOOROVÉ GPS NAVIGACE PRO TURISTIKU OUTDOOROVÉ GPS NAVIGACE PRO TURISTIKU 2 OUTDOOROVÉ GPS garmin.cz Obsah AKČNÍ KAMERY HD VIRB 3-5 VIRB / VIRB Elite / Příslušenství NÁRAMKOVÉ GPS Fenix 6 Fenix Foretrex 7 Foretrex 301 / Foretrex 401 OUTDOOROVÉ

Více

GOLFOVÉ HODINKY NAVIGACE

GOLFOVÉ HODINKY NAVIGACE PRŮVODCE BŘEZEN 2019 GOLFOVÉ HODINKY & NAVIGACE golfový náramek Approach X40 5 990 Kč Výkonné, golfové GPS hodinky ukryté v malém, stylovém fitness náramku. Obsahují předehranou databázi více než 41 000

Více

OUTDOOROVÉ GPS NAVIGACE PRO TURISTIKU

OUTDOOROVÉ GPS NAVIGACE PRO TURISTIKU OUTDOOROVÉ GPS NAVIGACE PRO TURISTIKU 2 garmin.cz Obsah OUTDOOROVÉ AKČNÍ HD KAMERY VIRB 4 5 VIRB / VIRB Elite / VIRB Cyklo / Příslušenství NÁRAMKOVÉ OUTDOOROVÉ NAVIGACE Fenix 7 Fenix/Fenix 2 Tactix 8 Tactix

Více

PRŮVODCE BŘEZEN 2019 FITNESS NÁRAMKY

PRŮVODCE BŘEZEN 2019 FITNESS NÁRAMKY PRŮVODCE BŘEZEN 2019 FITNESS NÁRAMKY Garmin Index 4 490 Kč Garmin Index je chytrá váha kompatibilní s řadou sporttesterů a náramků značky Garmin určená pro každodenní měření tělesných parametrů. Automaticky

Více

GPS NAVIGACE. www.garmin.cz

GPS NAVIGACE. www.garmin.cz GPS NAVIGACE www.garmin.cz GARMIN TIP vívoactive Chytré, multisportovní GPS hodinky v tenkém designu vívofit vívofit2 Zdravý životní styl ve vašich rukou 2 290 / 2 990 Kč 6 490 Kč Celodenní parťák pro

Více

OUTDOOROVÉ GPS NAVIGACE PRO TURISTIKU

OUTDOOROVÉ GPS NAVIGACE PRO TURISTIKU OUTDOOROVÉ GPS NAVIGACE PRO TURISTIKU 2013... turistika... kolo... geocaching garmin.cz OUTDOOROVÉ GPS Obsah Fenix 3 Fenix etrex 4 5 etrex 10 / 10 GS etrex 20 / 20 PRO / 20 CYKLO etrex 30 / 30 PRO / 30

Více

OUTDOOROVÉ GPS NAVIGACE PRO TURISTIKU TURISTIKA CYKLOTURISTIKA GEOCACHING LOĎ

OUTDOOROVÉ GPS NAVIGACE PRO TURISTIKU TURISTIKA CYKLOTURISTIKA GEOCACHING LOĎ OUTDOOROVÉ GPS NAVIGACE PRO TURISTIKU Celkový výstup: 3168 m Nadmořská výška: 2218 m Tlak:1024 HPa Vzdálenost:14,75 km TURISTIKA CYKLOTURISTIKA GEOCACHING LOĎ 2 Obsah OUTDOOROVÉ AKČNÍ HD KAMERY VIRB 4

Více

OUTDOOROVÉ GPS NAVIGACE PRO TURISTIKU

OUTDOOROVÉ GPS NAVIGACE PRO TURISTIKU OUTDOOROVÉ GPS NAVIGACE PRO TURISTIKU 2 OUTDOOROVÉ GPS garmin.cz Obsah AKČNÍ KAMERY HD VIRB 3 5 VIRB / VIRB Elite / Příslušenství NÁRAMKOVÉ GPS Tactix 6 7 Tactix Fenix 8 Fenix Foretrex 9 Foretrex 301 /

Více

GPS NAVIGACE. www.garmin.cz

GPS NAVIGACE. www.garmin.cz GPS NAVIGACE www.garmin.cz N O V I N K A Inteligentní fitness náramek, který hravě změní váš životní styl Garmin vívofit je inteligentní elektronický náramek, který při nošení na ruce monitoruje vaše celodenní

Více

Katalog navigací. Garmin nüvi 1490T Lifetime. Garmin nüvi 1390 Lifetime. Ceny platné od Kč Kč

Katalog navigací. Garmin nüvi 1490T Lifetime. Garmin nüvi 1390 Lifetime. Ceny platné od Kč Kč Ceny platné od 25. 11. 2011 Katalog navigací ZNÁTE VÝHODNĚJŠÍ NABÍDKU? Navigace s doživotní aktualizací map nabízí bezplatný přístup k nejaktuálnějším j mapám po celou dobu fungování navigačního přístroje,

Více

OUTDOOROVÉ GPS NAVIGACE PRO TURISTIKU

OUTDOOROVÉ GPS NAVIGACE PRO TURISTIKU OUTDOOROVÉ GPS NAVIGACE PRO TURISTIKU 2012 garmin.cz/produkty/mapy-software MAPY TOPO CZECH TOPO Czech UNIKÁTNÍ TURISTICKÉ MAPY ČR TOPO Czech TURISTICKÁ MAPA ČR S NAVIGACÍ PO SILNICÍCH Turistická mapa

Více

GPS NAVIGACE A SPORTTESTERY

GPS NAVIGACE A SPORTTESTERY GPS NAVIGACE A SPORTTESTERY www.garmin.cz GARMIN TIP GARMIN BESTSELLER vívoactive Optic Pohodlné měření tepu přímo na zápěstí fénix3 Multisportovní, chytré hodinky na sport i do práce Od 6.990 Kč Chytré,

Více

OUTDOOROVÉ A SPORTOVNÍ GPS NAVIGACE PRO TURISTIKU, SPORT A VOLNÝ ČAS

OUTDOOROVÉ A SPORTOVNÍ GPS NAVIGACE PRO TURISTIKU, SPORT A VOLNÝ ČAS OUTDOOROVÉ A SPORTOVNÍ GPS NAVIGACE PRO TURISTIKU, SPORT A VOLNÝ ČAS 2011 garmin.cz/produkty/mapy-software MAPY TOPO CZECH TOPO Czech UNIKÁTNÍ TURISTICKÉ MAPY ČR TOPO Czech jsou digitální turistické mapy

Více

GPS NAVIGACE. www.garmin.cz

GPS NAVIGACE. www.garmin.cz GPS NAVIGACE www.garmin.cz N O V I N K A Vívosmart Inteligentní fitness náramek, který hravě změní váš životní styl. Vívofit Fitness náramek s výdrží více než 1 rok. 4 690 Kč 2 790 Kč Garmin Vívosmart

Více

SPORTOVNÍ GPS NAVIGACE PRO SPORT A VOLNÝ ČAS

SPORTOVNÍ GPS NAVIGACE PRO SPORT A VOLNÝ ČAS SPORTOVNÍ GPS NAVIGACE PRO SPORT A VOLNÝ ČAS 2013 Rychlost: 16 km/h Čas: 1:52:12,3 Vzdálenost: 35,3 km Srdeční tep: 148 bpm... kolo Tempo: 4:50 min./km Čas: 0:28:11,8 Srdeční tep: 165 bpm Vzdálenost: 5,84

Více

GPS NAVIGACE. www.garmin.cz

GPS NAVIGACE. www.garmin.cz GPS NAVIGACE www.garmin.cz N O V I N K A vívoactive Celodenní parťák pro sport, práci i odpočinek vívofit vívofit2 Zdravý životní styl ve vašich rukou 6 990 Kč 2 290 / 2 990 Kč Multisportovní, ultra tenké

Více

SPORTOVNÍ GPS NAVIGACE PRO SPORT A VOLNÝ ČAS. Tempo: 4:50 min./km Čas: 0:28:11,8 Srdeční tep: 165 bpm Vzdálenost: 5,84 km

SPORTOVNÍ GPS NAVIGACE PRO SPORT A VOLNÝ ČAS. Tempo: 4:50 min./km Čas: 0:28:11,8 Srdeční tep: 165 bpm Vzdálenost: 5,84 km SPORTOVNÍ GPS NAVIGACE PRO SPORT A VOLNÝ ČAS Tempo: 4:50 min./km Čas: 0:28:11,8 Srdeční tep: 165 bpm Vzdálenost: 5,84 km garmin.cz Obsah FITNESS Vívofit 4 Vívofit / Vívofit HR Forerunner 70 5 Forerunner

Více

SPORTOVNÍ GPS NAVIGACE PRO SPORT A VOLNÝ ČAS

SPORTOVNÍ GPS NAVIGACE PRO SPORT A VOLNÝ ČAS SPORTOVNÍ GPS NAVIGACE PRO SPORT A VOLNÝ ČAS Tempo: 4:50 min./km Čas: 0:28:11,8 Srdeční tep: 165 bpm Vzdálenost: 5,84 km 2 SPORTOVNÍ NAVIGACE Obsah BĚŽECKÉ HODINKY S GPS Forerunner 10 3 Forerunner 10 Forerunner

Více

SPORTOVNÍ GPS NAVIGACE PRO SPORT A VOLNÝ ČAS. Tempo: 4:50 min./km Čas: 0:28:11,8 Srdeční tep: 165 bpm Vzdálenost: 5,84 km

SPORTOVNÍ GPS NAVIGACE PRO SPORT A VOLNÝ ČAS. Tempo: 4:50 min./km Čas: 0:28:11,8 Srdeční tep: 165 bpm Vzdálenost: 5,84 km SPORTOVNÍ GPS NAVIGACE PRO SPORT A VOLNÝ ČAS Tempo: 4:50 min./km Čas: 0:28:11,8 Srdeční tep: 165 bpm Vzdálenost: 5,84 km BĚ KOLO garmin.cz Obsah FITNESS Vívofit 4 Vívofit / Vívofit HR Vívosmart 5 Vívosmart

Více

Inspirace ze světa navigace

Inspirace ze světa navigace Platnost od 1. 12. 2013 Inspirace ze světa navigace 1.990 Kč 3.590 Kč Garmin nüvi 42 ČR Lifetime Tenká, širokoúhlá navigace s jednoduchým ovládáním a bezplatnou doživotní aktualizací silniční mapy ČR:

Více

GARMIN LIFETIME. Katalog navigací. Navigace s doživotní aktualizací map ZNÁTE VÝHODNĚJŠÍ NABÍDKU? 4 990 Kč. 3 990 Kč. Garmin nüvi 1490T Lifetime

GARMIN LIFETIME. Katalog navigací. Navigace s doživotní aktualizací map ZNÁTE VÝHODNĚJŠÍ NABÍDKU? 4 990 Kč. 3 990 Kč. Garmin nüvi 1490T Lifetime Ceny platné od 1. 12. 2011 Katalog navigací GARMIN LIFETIME Navigace s doživotní aktualizací map ZNÁTE VÝHODNĚJŠÍ NABÍDKU? Navigace s doživotní aktualizací map nabízí bezplatný přístup k nejaktuálnějším

Více

DAKOTA & OREGON TURISTICKÉ GPS NAVIGACE S DOTYKOVÝM DISPLEJEM

DAKOTA & OREGON TURISTICKÉ GPS NAVIGACE S DOTYKOVÝM DISPLEJEM DAKOTA & OREGON TURISTICKÉ GPS NAVIGACE S DOTYKOVÝM DISPLEJEM TURISTICKÉ GPS GARMIN S DOTYKOVÝM DISPLEJEM Turistické dotykové GPS navigace Garmin, produktové řady Dakota a Oregon, nabízejí svým uživatelům

Více

Inspirace ze světa navigace

Inspirace ze světa navigace Platnost od 9. 5. 2013 Inspirace ze světa navigace 3,5 displej 5 displej 1 490 Kč Garmin nüvi 30 ČR Tenká, automobilová navigace s jednoduchým ovládáním a bezplatnou doživotní aktualizací silniční mapy

Více

GARMIN LIFETIME. Katalog navigací. 4 990 Kč. Navigace s doživotní aktualizací map Znáte výhodnější nabídku? Garmin nüvi 1490T Lifetime

GARMIN LIFETIME. Katalog navigací. 4 990 Kč. Navigace s doživotní aktualizací map Znáte výhodnější nabídku? Garmin nüvi 1490T Lifetime Ceny platné od 1. 5. 2012 Katalog navigací 5 displej nüvi 1490T Lifetime Navigace s vynikajícím poměrem cena/výkon: velký a přehledný, 5 displej, předehrané mapy 45 zemí Evropy s doživotní bezplatnou aktualizací

Více

Ceny platné od 15. 1. 2011. Katalog navigací

Ceny platné od 15. 1. 2011. Katalog navigací Ceny platné od 15. 1. 2011 Katalog navigací EVROPSKÁ NAVIGACE ROKU 2010/2011 Obsah Novinky 3 Lifetime 4-5 Automobilové navigace 6-7 Motocyklové navigace 8-9 Outdoorové navigace 10-11 Sport / fitness navigace

Více

SPORTOVNÍ GPS NAVIGACE PRO SPORT A VOLNÝ ČAS

SPORTOVNÍ GPS NAVIGACE PRO SPORT A VOLNÝ ČAS SPORTOVNÍ GPS NAVIGACE PRO SPORT A VOLNÝ ČAS 2013 Tempo: 4:50 min./km Čas: 0:28:11,8 Srdeční tep: 165 bpm Vzdálenost: 5,84 km 2 SPORTOVNÍ NAVIGACE garmin.cz Obsah BĚŽECKÉ HODINKY S GPS Forerunner 10 3

Více

Ceny platné od 6. 4. 2011. Katalog navigací

Ceny platné od 6. 4. 2011. Katalog navigací Ceny platné od 6. 4. 2011 Katalog navigací EVROPSKÁ NAVIGACE ROKU 2010 / 2011 Novinky Bezpečně do cíle s novou silniční mapou ČR ATLAS Czech 2011 NT NAVIGAČNÍ MAPA ČESKÉ REPUBLIKY PRO GPS GARMIN ROUTABLE

Více

Ceny platné od 8. 8. 2011. Katalog navigací

Ceny platné od 8. 8. 2011. Katalog navigací Ceny platné od 8. 8. 2011 Katalog navigací Obsah Novinky 3 Garmin Lifetime Europe 4 Garmin Lifetime ČR 5 Navigace do auta 6-9 Navigace pro nákladní vozy 10 Mapy Garmin - silniční 11 Navigace na motorku

Více

Inspirace ze světa navigací

Inspirace ze světa navigací Platnost od 10. 7. 2012 Inspirace ze světa navigací nüvi 2455 Lifetime Tenká, širokoúhlá navigace s doživotní bezplatnou aktualizací předehraných map 45 zemí Evropy: dotykový displej 4,3, otočný na šířku

Více

Tréninkové sporttestery. nejen pro běh a cyklistiku

Tréninkové sporttestery. nejen pro běh a cyklistiku Tréninkové sporttestery nejen pro běh a cyklistiku Sportovní produkty značky Garmin patří k absolutní světové špičce ve svém oboru. Pod značkou Garmin najdete jak základní tréninkové hodinky s možností

Více

Inspirace ze světa navigace

Inspirace ze světa navigace Platnost od 1. 7. 2013 Inspirace ze světa navigace 5 displej 3,5 displej 1 490 Kč Garmin nüvi 30 ČR Lifetime Tenká, automobilová navigace s jednoduchým ovládáním a bezplatnou doživotní aktualizací silniční

Více

Ceny platné od 23. 8. do 15. 9. 2010. Katalog navigací

Ceny platné od 23. 8. do 15. 9. 2010. Katalog navigací Ceny platné od 23. 8. do 15. 9. 2010 Katalog navigací 10 důvodů proč... Lifetime série - unikátní série produktů s bezplatnou aktualizací map Evropy po celou dobu životnosti navigace. Bližší informace

Více

fénix Chronos fénix Chronos, cena od Kč

fénix Chronos fénix Chronos, cena od Kč NÁMOŘNÍ ELEKTRONIKA fénix Chronos Jen těžko budete na trhu hledat dokonalejší chytré hodinky. Fénix Chronos je prémiovou řadou sportovních hodinek značky. Tělo hodinek je vyrobeno z kvalitní oceli nebo

Více

Descent Mk1. Descent Mk1, cena od Kč

Descent Mk1. Descent Mk1, cena od Kč NÁMOŘNÍ ELEKTRONIKA Descent Mk1 Jen těžko budete na trhu hledat dokonalejší potápěčské hodinky. Descent Mk1 jsou chytré, potápěčské GPS hodinky s tělem vyrobeným z kvalitní oceli nebo titanu. Hodinky jsou

Více

GPS NAVIGACE. www.garmin.cz

GPS NAVIGACE. www.garmin.cz GPS NAVIGACE www.garmin.cz Akční HD kamery Garmin VIRB Elite Odolná outdoorová kamera VIRB Elite nahraje až 3 hodiny nepřetržitého záznamu vašich aktivit v režimu HD, s možností pořízení fotek (až 16 Mp)

Více

AUTO / MOTO / TIR GPS NAVIGACE

AUTO / MOTO / TIR GPS NAVIGACE PRŮVODCE ŘÍJEN 2018 AUTO / MOTO / TIR GPS NAVIGACE Mapy v navigacích Navigační mapa Europe22 Silniční mapa z edice CityNavigator NT Europe nabízí uživatelům navigací značky Garmin aktuální data silničních

Více

Obsah. Kapitola 1 Co je GPS Kapitola 2 Typy přijímačů GPS Kapitola 3 Automobilová navigace Úvod... 7

Obsah. Kapitola 1 Co je GPS Kapitola 2 Typy přijímačů GPS Kapitola 3 Automobilová navigace Úvod... 7 Obsah Úvod......................................................... 7 Kapitola 1 Co je GPS..................................................... 9 Jak GPS funguje.......................................................

Více

Mobilní informační průvodce - RegTim

Mobilní informační průvodce - RegTim Mobilní informační průvodce - RegTim nabízí zpřístupnění kulturního a přírodního dědictví regionu s využitím moderních mobilních informačních technologií pro podporu cestovního ruchu a inovativní propagaci

Více

IsoMatch Tellus CHYTŘE EFEKTIVNĚ SNADNĚ. Budoucnost zemědělství

IsoMatch Tellus CHYTŘE EFEKTIVNĚ SNADNĚ. Budoucnost zemědělství IsoMatch Tellus Budoucnost zemědělství IsoMatch Tellus IsoMatch Tellus je nejnovější terminál, vyvinutý společností Kverneland Group. Pomocí rozhraní ISOBUS komunikuje se všemi kompatibilními stroji a

Více

Duální Full HD kamerový systém Secutek C-M2W

Duální Full HD kamerový systém Secutek C-M2W Duální Full HD kamerový systém Secutek C-M2W Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz 1 Rychlý průvodce

Více

PRŮVODCE AUTO / MOTO / TIR GPS NAVIGACE

PRŮVODCE AUTO / MOTO / TIR GPS NAVIGACE PRŮVODCE AUTO / MOTO / TIR GPS NAVIGACE 4,3 auto Drive 40 Lifetime Czech 2 590 Kč Snadno ovladatelná navigace s kompaktním, 4,3 displejem a bezplatnou doživotní aktualizací navigační mapy České republiky.

Více

Principy GPS mapování

Principy GPS mapování Principy GPS mapování Irena Smolová GPS GPS = globální družicový navigační systém určení polohy kdekoliv na zemském povrchu, bez ohledu na počasí a na dobu, kdy se provádí měření Vývoj systému GPS původně

Více

Katalog nabízených značkových mobilních přístrojů firmy. PYROLINE Technology s.r.o.

Katalog nabízených značkových mobilních přístrojů firmy. PYROLINE Technology s.r.o. Katalog nabízených značkových mobilních přístrojů firmy PYROLINE Technology s.r.o. Apple iphone 5s, kapacita 16GB iphone 5s, kapacita 16 GB, barva: Zlatá iphone 5s, kapacita 16 GB, barva: Vesmírně šedá

Více

AUTOMOBILOVÉ A MOTOCYKLOVÉ GPS 2012

AUTOMOBILOVÉ A MOTOCYKLOVÉ GPS 2012 AUTOMOBILOVÉ A MOTOCYKLOVÉ GPS N A V I G A C E N A S I L N I C I 2012 2 AUTO / MOTO NAVIGACE garmin.cz/produkty/auto-moto AUTO NAVIGACE nüvi 1200 ČR Lifetime nüvi 1250 Lifetime nüvi 1300 ČR Lifetime/1310

Více

ibike GPS+ Uživatelská příručka (určeno pro iphone 5 4 iphone 4S)

ibike GPS+ Uživatelská příručka (určeno pro iphone 5 4 iphone 4S) ibike GPS+ Uživatelská příručka (určeno pro iphone 5 4 iphone 4S) 1 Obsah 1. Úvod... 3 1.1 Obsah balení... 3 2. Průvodce montáží držáku... 4 3. Instalace senzorů na kolo (obrázkový průvodce)... 5 4. Zasunutí

Více

Digitální teploměry. Meteostanice. 7/2018 (N)

Digitální teploměry. Meteostanice.   7/2018 (N) www.solight.cz 7/2018 (N) Digitální teploměry TE85 Volitelná barva podvícení 2 úrovně podsvícení meteostanice s volitelnou barvou podsvícení displeje (bílá, červená, oranžová, žlutá, zelená, modrozelená,

Více

Cyklo navigace Mio. Nejlepší zkušenost v cyklonavigaci

Cyklo navigace Mio. Nejlepší zkušenost v cyklonavigaci Seznamte se s Mio Cyclo. Navigace na kolo s jednoduchým ovládáním pro každého, kdo rád jezdí na kole. S předinstalovanými mapami silnic a cyklotras můžete začít ihned po vybalení z krabice. Seznamte se

Více

Adresy CR v1 Databáze adresných bodů České republiky. 2009 Picodas Praha, spol. s r.o. 1995-2009 Garmin International

Adresy CR v1 Databáze adresných bodů České republiky. 2009 Picodas Praha, spol. s r.o. 1995-2009 Garmin International Adresy CR v1 Databáze adresných bodů České republiky 2009 Picodas Praha, spol. s r.o. 1995-2009 Garmin International Základní informace Adresy CR v1 je novým mapovým produktem zahrnujícím databázi adresných

Více

Přístroj pro měření tloušťky nátěrových hmot na dřevěných, plastových, betonových a jiných podkladech

Přístroj pro měření tloušťky nátěrových hmot na dřevěných, plastových, betonových a jiných podkladech PosiTector 200 Přístroj pro měření tloušťky nátěrových hmot na dřevěných, plastových, betonových a jiných podkladech Pokročilé modely měří až tři individuální vrstvy nátěru Jednoduchost ihned připravený

Více

Aktivity s GPS 1. Popis a nastavení GPS přijímače

Aktivity s GPS 1. Popis a nastavení GPS přijímače Aktivity s GPS 1 Popis a nastavení GPS přijímače Autor: L. Dvořák Cílem materiálu je pomoci vyučujícím s přípravou a následně i s provedením terénního cvičení s využitím GPS přijímačů se žáky II. stupně

Více

KAMERA ROLLEI ACTIONCAM 420 KAMERA, OUTDOOR, 4K, FULL HD 1080/60 FPS, 170, 40M PZD., WI-FI, DÁL.OVL, CZ MENU, MODRÁ

KAMERA ROLLEI ACTIONCAM 420 KAMERA, OUTDOOR, 4K, FULL HD 1080/60 FPS, 170, 40M PZD., WI-FI, DÁL.OVL, CZ MENU, MODRÁ 16.02.17 16:56:46 KAMERA ROLLEI ACTIONCAM 420 KAMERA, OUTDOOR, 4K, FULL HD 1080/60 FPS, 170, 40M PZD., WI-FI, DÁL.OVL, CZ MENU, MODRÁ Cena celkem: 3 989 Kč (bez DPH: 3 297 Kč) Běžná cena: 4 388 Kč Ušetříte:

Více

AUTO/MOTO GPS NAVIGACE

AUTO/MOTO GPS NAVIGACE AUTO/MOTO GPS NAVIGACE Obsah AUTOMOBILOVÉ NAVIGACE Série nüvi 42/52/54 Série nüvi 55/56/65/66 Série nüvi 14x/15x Série nüvi 24x5/25x5 Série nüvi 24x7/25x7/27x7 Série nüvi 3490/3597 NAVIGACE PRO TIR dëzl

Více

Soubor zařízení (meteostanic) je určen pro monitoring meteorologických parametrů ve venkovním prostředí.

Soubor zařízení (meteostanic) je určen pro monitoring meteorologických parametrů ve venkovním prostředí. Příloha č. 4 - Technická specifikace Název zařízení/sestavy: Systém plně automatických profesionálních meteostanic Počet kusů: 7 ks samostatných meteostanic v různých sestavách podle specifikace Použití

Více

2.790, 1.804, 1.542, 1.099, Štíhlý design. Super cena. Jednoduché ovládání. Rodinný telefon. Nikon Coolpix S3100. Garmin nüvi 40 ČR Lifetime

2.790, 1.804, 1.542, 1.099, Štíhlý design. Super cena. Jednoduché ovládání. Rodinný telefon. Nikon Coolpix S3100. Garmin nüvi 40 ČR Lifetime Vánoční inspirace Hledáte inspiraci na vánoční dárky? Nevíte jaký vánoční dárek vybrat pro své blízké? Nechte se inspirovat vánoční nabídkou, kterou jsme pro vás ušili přímo na míru. V katalogu Vánoční

Více

Inspirace ze světa navigace

Inspirace ze světa navigace Platnost od 11. 3. 2013 Inspirace ze světa navigace 3,5 displej 5 displej 1 590 Kč Garmin nüvi 30 ČR Lifetime Tenká, automobilová navigace s jednoduchým ovládáním a bezplatnou doživotní aktualizací silniční

Více

GOLFOVÉ GPS PRO SNÍŽENÍ GOLFOVÉHO HANDICAPU. Layup: 289 m Dogleg: 234 m Bunker: 178 m Jamka 1: Par 4 Zmeškané volání: Alex

GOLFOVÉ GPS PRO SNÍŽENÍ GOLFOVÉHO HANDICAPU. Layup: 289 m Dogleg: 234 m Bunker: 178 m Jamka 1: Par 4 Zmeškané volání: Alex GOLFOVÉ GPS PRO SNÍŽENÍ GOLFOVÉHO HANDICAPU Layup: 289 m Dogleg: 234 m Bunker: 178 m Jamka 1: Par 4 Zmeškané volání: Alex Měření golfových vzdáleností bez zdržování GPS hodinky a navigace řady Garmin Approach

Více

GARMIN APPROACH PRO SNÍŽENÍ GOLFOVÉHO HANDICAPU

GARMIN APPROACH PRO SNÍŽENÍ GOLFOVÉHO HANDICAPU GARMIN APPROACH PRO SNÍŽENÍ GOLFOVÉHO HANDICAPU Měření golfových vzdáleností bez zdržování GPS hodinky a navigace řady Garmin Approach Golf se mění, golfové asociace povolují použití měřících zařízení

Více

Měření Záznam Online monitorování Regulace Alarmování

Měření Záznam Online monitorování Regulace Alarmování Měření Záznam Online monitorování Regulace Alarmování Teplota Vlhkost CO 2 Rosný bod Atmosférický tlak Analogový signál Dvoustavové událostí Čítací vstup Bateriové záznamníky Dataloggery Bateriové záznamníky

Více

Novinky. ze světa navigací. podzim/zima 2010. Nejlepší navigace v Evropě!

Novinky. ze světa navigací. podzim/zima 2010. Nejlepší navigace v Evropě! Novinky ze světa navigací novinky trendy akce srovnání rozhovory podzim/zima 2010 GPS NAVIGACE Garmin Lifetime Bezplatný přístup k novým navigačním mapám po celou dobu fungování navigace. Výuka šetrné

Více

Mobil nebo GPS navigaci?

Mobil nebo GPS navigaci? NOVINKY NOVINKY TRENDY AKCE SROVNÁNÍ ROZHOVORY PODZIM/ZIMA 2013 Mobil nebo GPS navigaci? POŘÍDIT CHYTRÝ TELEFON, NEBO SAMOSTATNOU NAVIGACI? TO JE ČASTÁ OTÁZKA DNEŠNÍCH ŘIDIČŮ. PODÍVEJTE SE NA VÝHODY A

Více

Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Technická specifikace

Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Technická specifikace Obsah Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Technická specifikace Stávající stav... 2 Část č. 1 veřejné zakázky - Tablety posádek... 4 Část č. 2 veřejné zakázky - Tiskárny... 5 Část č. 3 veřejné zakázky

Více

T-Cars Fleet Management

T-Cars Fleet Management Elektronická správa vozového parku Provozovatel: Obsah 1. INFORMACE O SPOLEČNOSTI... 2 1.1 Základní údaje...2 1.2 Charakteristika...3 2. SPECIFIKACE NABÍZENÝCH SLUŽEB... 3 2.1 Specifikace systému správy

Více

Elcometer 408 měření lesku a DOI

Elcometer 408 měření lesku a DOI Elcometer 408 měření lesku a DOI Elcometer 408 je nejmodernějším přístrojem pro měření lesku a během jediného měření poskytne přesnou analýzu lesku, haze a DOI. Měření všech parametrů jedn Měření všech

Více

Technická specifikace LOGGERY D/R/S

Technická specifikace LOGGERY D/R/S Technická specifikace LOGGERY D/R/S Revision DD 280113-CZ D3633 (T+RH+DOTYKOVÁ SONDA) Str. 2 D3121 (T+RH+EXT. SONDA) Str. 4 D3120 (T+RH) Str. 6 S3121 (T+RH+EXT. SONDA) Str. 8 R3121 (T+RH+EXT. SONDA) Str.

Více

GARMIN APPROACH PRO SNÍŽENÍ GOLFOVÉHO HANDICAPU

GARMIN APPROACH PRO SNÍŽENÍ GOLFOVÉHO HANDICAPU GARMIN APPROACH PRO SNÍŽENÍ GOLFOVÉHO HANDICAPU Měření golfových vzdáleností bez zdržování GPS hodinky a navigace řady Garmin Approach Golf se mění, golfové asociace povolují použití měřících zařízení

Více

SIEMENS GIGASET C530 IP

SIEMENS GIGASET C530 IP SIEMENS GIGASET C530 IP Funkce VoIP: multilinka až pro:6 SIP čísel (i s odlišnými operátory) a 1 připojení přes pevnou linku (analog) - individuální přidělení linky podle sluchátka (pro příchozí a odchozí

Více

6. Typy GPS přijímačů

6. Typy GPS přijímačů Vážení zákazníci, dovolujeme si Vás upozornit, že na tuto ukázku knihy se vztahují autorská práva, tzv. copyright. To znamená, že ukázka má sloužit výhradnì pro osobní potøebu potenciálního kupujícího

Více

Dynavin D99 platform je špičkovy a zábavný auto systém navržen s ohledem na evropského zákazníka. D99 platforma obsahuje nový duální radiový

Dynavin D99 platform je špičkovy a zábavný auto systém navržen s ohledem na evropského zákazníka. D99 platforma obsahuje nový duální radiový Dynavin D99 platform je špičkovy a zábavný auto systém navržen s ohledem na evropského zákazníka. D99 platforma obsahuje nový duální radiový tuner,který zesiluje radiový příjem a poskytuje kvalitní vyrovnávací

Více

MOBILNÍ TELEFON SAMSUNG GALAXY S8+ (G955) ŠEDÝ MOBILNÍ TELEFON, OCTA CORE 2,3GHZ, 4GB RAM, 64GB, LTE, 6,2", IP68, ANDROID 7.

MOBILNÍ TELEFON SAMSUNG GALAXY S8+ (G955) ŠEDÝ MOBILNÍ TELEFON, OCTA CORE 2,3GHZ, 4GB RAM, 64GB, LTE, 6,2", IP68, ANDROID 7. 19.12.17 5:19:38 MOBILNÍ TELEFON SAMSUNG GALAXY S8+ (G955) ŠEDÝ MOBILNÍ TELEFON, OCTA CORE 2,3GHZ, 4GB RAM, 64GB, LTE, 6,2", IP68, ANDROID 7.0, ŠEDÝ Cena celkem: 24 490 Kč (bez DPH: 20 240 Kč) Běžná

Více

Ceník ceny platné k 1. 11. 2013

Ceník ceny platné k 1. 11. 2013 Ceník ceny platné k 1. 11. 2013 evito systém aktivního zdraví evito systém aktivního zdraví je unikátní online aplikace, ve které se sdružují a analyzují všechny výsledky vašich osobních i zdravotních

Více

Kompletní řešení pro Bluetooth hands-free a satelitní navigace.

Kompletní řešení pro Bluetooth hands-free a satelitní navigace. The full range Kompletní řešení pro hands-free a satelitní navigace. A corporation of Funkwerk AG EGO od Funkwerku. Posouvá hands-free systémy na novou úroveň. EGO. Telefonujte s volnýma rukama a cestujte

Více

Lifetime2. Značka Garmin před lety změnila NOVINKY. Jiří Kolbaba: Do Garminu jsem se zamiloval. novinky trendy akce srovnání rozhovory.

Lifetime2. Značka Garmin před lety změnila NOVINKY. Jiří Kolbaba: Do Garminu jsem se zamiloval. novinky trendy akce srovnání rozhovory. NOVINKY novinky trendy akce srovnání rozhovory jaro/léto 2013 doživotní bezplatné aktualizace a podrobné turistické mapy Lifetime2 na trh přichází nová GeneraCe automobilových Gps navigací. nabízí nejen

Více

NOVINKY ZE SVĚTA NAVIGACÍ. Vybíráte navigaci do auta?

NOVINKY ZE SVĚTA NAVIGACÍ. Vybíráte navigaci do auta? NOVINKY ZE SVĚTA NAVIGACÍ NOVINKY TRENDY AKCE SROVNÁNÍ ROZHOVORY PODZIM/ZIMA 2011 GPS NAVIGACE Garmin Lifetime Bezplatný přístup k novým navigačním mapám po celou dobu fungování navigace. Výuka šetrné

Více

Příloha č. 1 k č.j. PPR-10448-93/ČJ-2013-990656 - Technická specifikace pro ČÁST A DVI tým PČR (CH-028)

Příloha č. 1 k č.j. PPR-10448-93/ČJ-2013-990656 - Technická specifikace pro ČÁST A DVI tým PČR (CH-028) Příloha č. 1 k č.j. PPR-10448-93/ČJ-2013-990656 - Technická specifikace pro ČÁST A DVI tým PČR (CH-028) 1. Technická specifikace sady pro foto dokumentaci: Jedná se o sady pro foto a video dokumentaci:

Více

Technické údaje. Ambilight. Obraz/displej. Android. 1 Televize. Vestavěná funkce Ambilight+hue. Funkce Ambilight. Úhlopříčka obrazovky

Technické údaje. Ambilight. Obraz/displej. Android. 1 Televize. Vestavěná funkce Ambilight+hue. Funkce Ambilight. Úhlopříčka obrazovky 1 Televize Technické údaje Ambilight Obraz/displej Verze Ambilight 3 strany Displej 4K Ultra HD LED Funkce Ambilight Vestavěná funkce Ambilight+hue Hudba s funkcí Ambilight Herní režim Funkce přizpůsobení

Více

www.mobatime.cz KATALOG 2011 Digitální hodiny řady DE

www.mobatime.cz KATALOG 2011 Digitální hodiny řady DE www.mobatime.cz KATALOG 2011 Digitální hodiny řady DE 3 Exteriérové digitální hodiny řady DE Tento typ univerzálních digitálních hodin určený pro použití ve venkovním prostředí najde své uplatnění také

Více

Měření Záznam Online monitorování Regulace Alarmování

Měření Záznam Online monitorování Regulace Alarmování Měření Záznam Online monitorování Regulace Alarmování Teplota Vlhkost CO 2 Rosný bod Atmosférický tlak Analogový signál Dvoustavové událostí Čítací vstup Bateriové záznamníky Ekonomické Dataloggery - rosného

Více

Digitální profiloměr Elcometer 224

Digitální profiloměr Elcometer 224 Digitální profiloměr Elcometer 224 Elcometer 224 je nejnovějším digitálním profiloměrem pro měření profilu povrchu. Přístroj se vyznačuje snadným používáním, rychlostí a spolehlivostí, a v nabídce jsou

Více

// Cross Trail 2 Art.no. 39024. // Trail Speed Elite Art.no. 37310-4. // Trail Runner 2 Art.no. 37401. // Trail Speed Art.no.

// Cross Trail 2 Art.no. 39024. // Trail Speed Elite Art.no. 37310-4. // Trail Runner 2 Art.no. 37401. // Trail Speed Art.no. Ultralehké čelové lampy Trail Speed s extrémním výkonem pro náročné uživatele. Díky široké protiskluzové čelence jsou ideální pro běžce a cyklisty v terénu. Technologie Intelligent Light kombinuje široký

Více

AUTO/MOTO GPS NAVIGACE AUTO MOTO KARAVAN TIR

AUTO/MOTO GPS NAVIGACE AUTO MOTO KARAVAN TIR AUTO/MOTO GPS NAVIGACE AUTO MOTO KARAVAN TIR Obsah AUTOMOBILOVÉ NAVIGACE Série nüvi 42/44/52/54 Série nüvi 55/56/65/66 Série nüvi 24x7/25x7/27x7 Série nüvi 25x9/26x9/27x9 Série nüvi 359x NAVIGACE PRO TIR

Více

DS-450dvrGPS Displej s navigací a kamerou (černou skříňkou) ve zpětném zrcátku

DS-450dvrGPS Displej s navigací a kamerou (černou skříňkou) ve zpětném zrcátku DS-450dvrGPS Displej s navigací a kamerou (černou skříňkou) ve zpětném zrcátku Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby

Více

Rider 60. Pozastavit/Ukončit ( /BACK/ / ) LAP PAGE

Rider 60. Pozastavit/Ukončit ( /BACK/ / ) LAP PAGE Stručná příručka Rider Přístroj Rider je vybaven dotykovým panelem. Zařízení lze ovládat klepáním na panel nebo hardwarovým tlačítkem. 1 BACK 2 4 LAP PAGE 3 1 Vypínač/Zpět/ Pozastavit/Ukončit ( /BACK/

Více

Metodická příručka. Environmentální výzkum vybraných lokalit města Brna

Metodická příručka. Environmentální výzkum vybraných lokalit města Brna Metodická příručka pro práci s přístroji použitými v projektu Environmentální výzkum vybraných lokalit města Brna Přístroj: GPS přijímač Garmin Oregon 300 Autor: Mgr. Ladislav Dvořák Úvod Cílem této metodické

Více

GPS Manuál. Tato příručka je vánoční dárkem Orlíků pro oddíl.

GPS Manuál. Tato příručka je vánoční dárkem Orlíků pro oddíl. GPS Manuál Tato příručka je vánoční dárkem Orlíků pro oddíl. Obsah Co je to GPS... 3 Jak to funguje GPS... 4 HOLUX FunTrek 132... 6 Základní ovládání... 6 Jak vyhledat GPS bod... 7 Hledání uložené kešky...

Více

dodání během 2. pololetí 2013, objednáno bude s měsíčním předstihem

dodání během 2. pololetí 2013, objednáno bude s měsíčním předstihem Max. cena za kus Max. cena za ks Max. celkem za č. Předmět Počet ks bez DPH vč. DPH položky vč. DPH Požadavky 1 počítače do učebny 13 12 500,00 15 125,00 196 625,00 Parametry: dodání během 2. pololetí

Více

odolné tablety tablety s nejmodernější technologií a nekompromisní robustností

odolné tablety tablety s nejmodernější technologií a nekompromisní robustností odolné tablety tablety s nejmodernější technologií a nekompromisní robustností odolné tablety tablety, které vaši práci dostanou na vyšší úroveň, určeny pro veškerou průmyslovou výrobu, letectví, stavebnictví

Více

JUMO LOGOSCREEN 600. Dotyková budoucnost záznamu: Obrazovkový zapisovač

JUMO LOGOSCREEN 600. Dotyková budoucnost záznamu: Obrazovkový zapisovač JUMO LOGOSCREEN 600 Dotyková budoucnost záznamu: Obrazovkový zapisovač Nová generace Obrazovkový zapisovač JUMO LOGOSCREEN 600 je nový úvodní model řady LOGOSCREEN, který je určen pro skutečný provoz na

Více

NOVINKY ZE SVĚTA NAVIGACÍ. Kdy GPS navigace povedou tunelem Blanka?

NOVINKY ZE SVĚTA NAVIGACÍ. Kdy GPS navigace povedou tunelem Blanka? NOVINKY ZE SVĚTA NAVIGACÍ NOVINKY TRENDY AKCE SROVNÁNÍ ROZHOVORY PODZIM/ZIMA 2014 Kdy GPS navigace povedou tunelem Blanka? OTEVŘENÍ ČÁSTI NOVÉ DÁLNICE, MĚSTSKÉHO OKRUHU ANEBO TUNELOVÉHO KOMPLEXU. TO JSOU

Více