C&A představuje módní trendy pro jaro/léto 2011 Mezinárodní módní přehlídka v hale Burg-Wächter Castello v Düsseldorfu

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "C&A představuje módní trendy pro jaro/léto 2011 Mezinárodní módní přehlídka v hale Burg-Wächter Castello v Düsseldorfu"

Transkript

1 C&A představuje módní trendy pro jaro/léto 2011 Mezinárodní módní přehlídka v hale Burg-Wächter Castello v Düsseldorfu Společnost C&A Vám s potěšením oznamuje, že se již nyní můžete seznámit s výhledem na nadcházející sezónu. Jaro/léto 2011 bude ve znamení velké módní cesty. Na začátku kolekce bude představen městský City Look, poté následují barvy tělového odstínu s minerálními tóny akcentované zlatem. Cesta pokračuje a kolekce C&A jsou na safari: Nabývají exotického charakteru s květinovými etnickými potisky, světlé přírodní barvy i seprané odstíny khaki se míchají s intenzivními nuancemi rudé. Ve vrcholném létě vede cesta k moři. Vzhled se stává sportovnějším a barevně intenzivnějším s modrou, tyrkysovou, růžovou, žlutou a množstvím bílé. Potisky nyní nabývají grafičtějšího vzhledu, dominují kára, tečky a pruhy. Skupina modelek, která má i tentokrát mezinárodní obsazení, je vedena Alisar Ailarbouniovou, letošní výherkyní soutěže Germanys Next Topmodel, a výherkyní z minulého roku Sarou Nuru. S napětím můžeme také očekávat skupinu šesti dívek z letošní soutěže Benelux Next Topmodel. Choreografii přehlídky osvědčeným způsobem vypracoval Bruce Darnell, kterému se stále znovu daří vykouzlit nenapodobitelně nové akcenty na molech mezinárodní módní scény. Pro mezinárodní módní přehlídku pro tisk konanou 20. října 2010 zvolila společnost C&A halu Burg-Wächter Castello v Düsseldorfu. Multifunkční hala uvedená do provozu teprve roku 2006 disponuje nejnovějším technickým vybavením a je využívána pro konference, akce a zasedání. Módní přehlídka C&A pro tisk, která se v říjnu koná již po čtrnácté, se již stala téměř tradicí. Je očekáváno zhruba 300 mezinárodních hostů ze dvanácti různých zemí. Poprvé se účastní také zástupci čínského tisku ze světa módy.

2 Yessica Pure: Mineralistic Inspirace: Minerální drahé kameny v kombinaci s ledově zlatou slouží v kolekci Pure jako zdroj inspirace a propůjčují kolekci mezinárodní rozměr. Sofistikované, čisté, luxusní a sexy jsou vlastnosti řady Pure. Barvy: Šedivo bílá, čistá bílá, vybělený písek, krémová, třpitivý perleťový kámen a ledové zlato. Látky: Ušlechtilé látky jako je čisté hedvábí ve formě šifonu a Crêpe Georgette, lesklý satén, vysoce kvalitní kůže s povrchovou úpravou v barvě ledového zlata, splývavý viskózový gabardén, kvalitní úplety z hedvábí, bavlny, lnu a jemného žerzeje doplňují kolekci. Key Styles: Řasené šaty z krepového hedvábí, plizované šaty z hedvábného saténu, přiléhavé kožené bundy s metalickou povrchovou úpravou v odstínu třpitivého perleťového kamene, trenchcoat z hightech nylonového taftu, moderní kalhoty typu Sarouel ze splývavého viskózového gabardénu a nepravé bavlny. Moderní a extrémně přiléhavě střižený oblek z kvalitního saténu, krátké sexy shortky, tužkové sukně s velmi vysokým pasem, moderní a ženská trička s nášivkami z hedvábného saténu a náznakem sexappealu jsou charakteristickými prvky módní přehlídky řady Pure. Doplňky: Pásky z kvalitní kůže a vysoké podpatky se vzhledem hadí kůže, splývavé hedvábné šály a kabelky s efektem kůže reptilií podtrhují téměř neviditelný nádech luxusu kolekce Pure. Clockhouse Girls: Adventurer Inspirace: Praktičnost, potěšení z divoké přírody: Turistika, stanování, výlety se skauty a vydat se na divoké a dobrodružné safari, objevovat svět a žít jako hippie. Barvy: Neutrální barvy, odstíny kamene a khaki a jako akcentní barva korálově rudá. Látky: Především bavlněné látky, silně seprané s efekty obnošení a vyblednutí, u svrchního oblečení občas směs se lnem, jako akcent: Zvířecí motivy a maskovací potisky, tropické vzory, indické květinové motivy v celkovém potisku ve spojení s kárem Madras. Key Styles: Detaily Chino, Cargo a Utility pro šortky, bermudy a sukně, krátce střižené kabátky hranatého tvaru s asymetrickými detaily, prvky uniformy, dlouhé šaty a sukně, harémové overaly, nové interpretace triček (dlouhá, krátká nebo asymetrická). Doplňky: Plátěné tašky a pracovní obuv, dřeváky s podpatky s efektem dřeva a nýty, slaměné klobouky a sluneční brýle pilotního stylu. Clockhouse Boys: Adventurer Inspirace: Nedbalý pracovně cestovní vzhled s postojem grunge.. Barvy: Khaki, olivová, šedivo bílá a jako akcentní barva červená. Látky: Kůže, sepraný sweat, lehký žerzej, flanel, canvas. Key Styles: Pigmentem barvené pracovní tričkové bermudy, kárované a pruhované flanelové oboustranné košile, celkově potištěné bermudy, sweat vesty v motorkářském stylu, kožené bundy v motorkářském stylu, trička s krátkým rukávem s potisky Heritage. Doplňky: Kotníkové tenisky ve stylu Vintage, plátěné tašky, trackerské čapky.

3 Yessica: Venice Beach Inspirace: Západní pobřeží, denní oblečení elegantního charakteru. Bežný vzhled s trochou extravagance. Barvy: Bílá a denim s trochou modré a tyrkysové. Látky: Denim, bavlna a látky Voile, estetické povrchy. Key Styles: Šortky, krátce střižené kalhoty, dlouhé sukně a díly z žerzeje, šaty s geometrickými vzory. Doplňky: Metalické prvky, tašky na zapínání z lýka a ploché, zdobené sandály. Kids: Venturing Toddler Girls: Inspirace: Jít na cestu kolem světa, arabské pouště, mix s tropickými prvky. Barvy: Béžová, khaki, teplá růžová, fialová. Key Styles/střihy: Cargo Capri kalhoty a dlouhé Cargo kalhoty, dolní části mrkvového tvaru, tuniky, maxi šaty, vesty. Doplňky: Slaměný klobouk, kožené dekorace a ozdoby, multicolor náramky, brýle pilotského stylu, gladiátorské sandály. Toddler Boys Inspirace: Jít na cestu kolem světa, arabské pouště. Barvy: Béžová, khaki, kovově šedá. Key Styles/střihy: Cargo bermudy, denimové košile, trička Vintage. Doplňky: Slaměný klobouk, dekorace z imitace kůže a ozdoby, brýle pilotského stylu, tašky obnošeného vzhledu. Swimwear: Sunset Beach Inspirace: Cesta kalifornskou pouští, nálada je uvolněná a hravá s náznakem jachtařského stylu. Barvy: Plátnová bílá, admirálská modrá, chrpově modrá, sladkokyselá červená, krtčí černošedá. Látky: Měkká mikrovlákna a vzhled velurové kůže. Vzory: Grafické dezény jako je kohoutí stopa, cik cak, káro, jednoduché naivní květinové potisky. Key Styles: Inspirovány stylem Vintage a přesto dobově moderní. Stužkové topy, skládané a řasené hrají ústřední úlohu, šortky s pásky a třásněmi, brazilské slip formy s květovanými dekoracemi. Hluboké výstřihy do V a hravé stužkové tvary jsou zpátky. Doplňky: Slaměné košíky s koženými uchy, kožené dřeváky s korkovou podrážkou. Clockhouse Girls: California Dream Inspirace: Hippies na cestě k západnímu pobřeží, beach sport a fun sport, inspirováno retro atmosférou Havaje. Barvy: Mnoho odstínů bílé a modré, jako akcentní barvy citronově žlutá, magenta červená a jadeitově zelená. Látky: Bavlna jako perfektní letní materiál, lehké denimy a páskové látky v různém seprání, potisky jsou estetické a lehké, inspirovány geometrií, puntíky, jednoduchá kára, pruhy. Key Styles: Vpředu zauzlované halenky z volně tkané bavlny přes potištěná trička se zábavnými motivy, krátké potištěné kabátky retro vzhledu a krátké šaty, lehké denimové overaly, kalhoty s náprsenkou, harémové kalhoty a šortky k ohrnutí s vestami, objemné mini sukně s detaily z krajky, živůtkové topy, krátce střižená trička hranatého tvaru a zauzlovaná. Doplňky: Sandále ve všech tvarech, ploché a s podpatky, exotické květiny na opascích, stuhách do vlasů a na potištěných šálech stylu Hippies.

4 Clockhouse Boys: California Dream Inspirace: Letní frmářský vzhled sportovního charakteru. Barvy: Denimově modrá, šedá, bílá, modrá a žlutá. Látky: Autenticky seprané lehké druhy denimu, doubleface, flanel, sweat, lehký žerzej. Key Styles: Sweat bundy motorkářského stylu, žerzejové vesty, kárované flanelové oboustranné košile, elegantní šortky se šlemi, sportovní džíny s Rip sklady, trička s krátkým rukávem vpředu s grafickými potisky. Doplňky: Sportovní vysoké tenisky, ploché čapky,, sluneční brýle pilotského stylu, malé sportovní tašky přes rameno. Lingerie: Retro Romance Inspirace: Elegance herečky Esther Williamsové a báječných filmů z její doby. Kolekce spojuje elegantní Retro styly 50tých let se stále aktuálním tématem romantiky. Hravé náběry, volány a řasení na vysoce aktuálních retro stylech. Romantický květinový potisk navozuje hravé spojení. Barvy: Pudrová růžová v kombinaci se světlou mátovou, v kontrastu k nim temná tmavě zelená. Látky: hladivý satén kombinovaný s jemnou krajkou a lehce průhledným šifonem jsou důležité pro charakter kolekce. Key Styles: Vedle prostých retro forem s vysoce střiženými spodničkami a Balconett podprsenkami jsou důležitá řasení na podprsenkách a dolních dílech. Aplikace růžiček ze šifonu zjemňují romantický vzhled. Nové jsou tvary body připomínající plavky Esther Williamsové. Rovněž u nočního prádla jsou důležité vlivy této éry a proto jsme navrhli noční košile, které svými zavinovacími a řasenými detaily silně tuto éru připomínají. Nádherné jsou také noční tuniky z potištěného šifonu, které se kombinují s volnými saténovými kalhotami. Kids: All in the Blues Toddler Girls: Inspirace: Promenáda po pláži v Santa Monice, procházení v písku. Barvy: Námořní modrá, bílá, tyrkysově modrá. Key Styles: Chambray Capri, potištěná trička, overaly, tkané svrchní kabátky, kaftanové siluety, splývavé materiály. Doplňky: Stuhy stylu Alice Chambray s velkými aplikacemi mašle, perly, dekorace, slaměné klobouky, řemínkové sandály. Toddler Boys Inspirace: Vlivy Pier 17 a jachtového přístavu Santa Monica. Barvy: Námořní modrá, bílá, tyrkysově modrá. Key Styles: Denimové dolní díly, potištěná trička, kárované surfařské bermudy. Doplňky: Čapky s kšiltem z denimu, denimové tašky, Ibiza.

5 Yessica: Traveller Inspirace: Vydat se na cestu kolem světa stylově, svůdné praktické detaily, potisky Etno a ozdoby, metalické akcenty pro lehký, hravý vzhled. Barvy: Bílá a písková s náznakem šarlachově rudé. Látky: Len, bavlna a Voile, vše silně seprané pro dosažení obnošeného a zašlého vzhledu. Tón udává také žerzej pro oděvy Cut and Sew. Key Styles: Trička, krátce střižené kalhoty Cargo, lněné kalhoty mrkvového stylu, kalhoty k vyhrnutí, sukně a žerzejové díly pro nekonvenční mix. All-in-One a Maxi šaty jsou Key Styles, potisky zobrazují malé indické květy stylu Vintage. Doplňky: kožené kabelky koňakové barvy, blokové podpatky s efektem dřeva, ploché, zdobené sandály a šály s květinovým potiskem.

C&A představuje módní vrcholy jara/léta 2012

C&A představuje módní vrcholy jara/léta 2012 C&A představuje módní vrcholy jara/léta 2012 170 let C&A v Evropě 100 let C&A v Německu 20 let C&A v Portugalsku 10 let C&A v Polsku Také v tomto speciálním jubilejním roce představí C&A svou perspektivu

Více

Nechte se okouzlit JARNÍMI CENAMI! Katalog. jaro

Nechte se okouzlit JARNÍMI CENAMI! Katalog. jaro Nechte se okouzlit JARNÍMI CENAMI! Katalog jaro 2015 Rozkveťte do krásy Jarní bavlněný top s tropickým květovaným potiskem, různé barvy DÁMSKÁ KOLEKCE 3 JARNÍ KVĚTOVANÉ VZORY V LEHKÝCH CENÁCH! Tuhle svěží

Více

C&A představuje módní trendy sezóny podzim/zima 2010 Mezinárodní módní přehlídka ve slavnostním sále budovy Rheinterrasse v Düsseldorfu

C&A představuje módní trendy sezóny podzim/zima 2010 Mezinárodní módní přehlídka ve slavnostním sále budovy Rheinterrasse v Düsseldorfu C&A představuje módní trendy sezóny podzim/zima 2010 Mezinárodní módní přehlídka ve slavnostním sále budovy Rheinterrasse v Düsseldorfu Společnost C&A s potěšením sděluje, že Vás již nyní může seznámit

Více

LOOKBOOK JARO - LÉTO 2010

LOOKBOOK JARO - LÉTO 2010 LOOKBOOK JARO - LÉTO 2010 Dámská obuv Baleríny Model.: 1 100 726 Cena: 449 Kč Velikosti: 37-41 Rock n Roll-baleríny v aktuálním černo/bílém károvaném vzoru. Model: 1 100 727 Cena: 449 Kč Rock n Roll-baleríny

Více

léta Tady je svět ještě v pořádku Kalhoty dámské, materiál: 100 % viskóza, se vzorem, velikost: S-2XL 499,- Tato nabídka platí od 9.4. do 5.5.

léta Tady je svět ještě v pořádku Kalhoty dámské, materiál: 100 % viskóza, se vzorem, velikost: S-2XL 499,- Tato nabídka platí od 9.4. do 5.5. léta Klobouk dámský, elegantní, v bílé barvě 169,- Tričko dámské, nebo s elastanem, různé druhy a barvy, velikost: S-2XL/38-48 Kalhoty dámské, materiál: 100 % viskóza, se vzorem, velikost: S-2XL 499,-

Více

V létě letí nízké ceny

V létě letí nízké ceny V létě letí nízké ceny Výrazná dámská halenka s tropickým květinovým potiskem, S-XL 1 Vzdušná dámská halenka, s vyšívaným výstřihem a gumou ve spodní části, S-XXL Pohodlné dámské šortky se širokou gumou

Více

C&A představuje módní směry pro sezónu podzim/zima 2012 v prostorách bývalé továrny na pružiny Alte Federnfabrik v Düsseldorfu

C&A představuje módní směry pro sezónu podzim/zima 2012 v prostorách bývalé továrny na pružiny Alte Federnfabrik v Düsseldorfu C&A představuje módní směry pro sezónu podzim/zima 2012 v prostorách bývalé továrny na pružiny Alte Federnfabrik v Düsseldorfu Také tohoto jara představuje společnost C&A výhled módy na nadcházející sezónu

Více

Od 6. dubna 2016 Svetříky Také v černé barvě, velikosti: 36 48, každý kus

Od 6. dubna 2016 Svetříky Také v černé barvě, velikosti: 36 48, každý kus www.kik-textilien.com Od 6. dubna 2016 Svetříky Také v černé barvě, velikosti: 36 48, Halenkové topy Také v černé barvě, velikosti: 34 46, jen 279,- Kalhoty Velikosti: 34 46, jen 279,- Topy Velikosti:

Více

799,- 1190,- 199,- Tato nabídka platí od 13. 3. do 8. 4. 2014 nebo do vyprodání zásob. Kalhoty dámské s elastanem, dobře sedí na každé postavě

799,- 1190,- 199,- Tato nabídka platí od 13. 3. do 8. 4. 2014 nebo do vyprodání zásob. Kalhoty dámské s elastanem, dobře sedí na každé postavě Tato nabídka platí od 13. 3. do 8. 4. 2014 nebo do vyprodání zásob. Kalhoty dámské s elastanem, dobře sedí na každé postavě 799,- Bunda dámská zapínání ke krku, 1490,Kabelka dámská Šátek dámský 1190,-

Více

Valentýnská nabídka a daleko více!

Valentýnská nabídka a daleko více! Valentýnská nabídka a daleko více! Medvídek ve valentýnském svetříku, daruj jej milované osobě Valentýnské voňavé svíčky, různé druhy 42,- Dekorativní váza se stuhou a kovovým srdíčkem Sada 2 skleniček

Více

Připravte se na první zvonění

Připravte se na první zvonění Připravte se na první zvonění Moderní chlapecké triko se sportovním motivem, modré či tmavě modré, Stylové legínky pro malé parádnice, květované, tmavě modré nebo béžové, Batůžek pro předškoláky, s oblíbenými

Více

Nabídka, která vás rozhýbe

Nabídka, která vás rozhýbe Nabídka, která vás rozhýbe Dámské sportovní triko s vtipným potiskem, v bílé, šedé nebo růžové barvě, XS-XL Pánské triko s vintage potiskem, v různých barvách a velikostech M-XL nebo M-XXL Dámské teplákové

Více

100 kapslí zdarma! Kupte kávovar Cafissimo a získejte. Ušetřete. až 899 Kč. www.tchibo.cz. Objevte jedinečný svět Tchibo

100 kapslí zdarma! Kupte kávovar Cafissimo a získejte. Ušetřete. až 899 Kč. www.tchibo.cz. Objevte jedinečný svět Tchibo www.tchibo.cz Kupte kávovar Cafissimo a získejte 100 kapslí zdarma! + Ušetřete až 899 Kč Získejte ke koupi libovolného kávovaru Cafissimo 100 kapslí ZDARMA (nevztahuje se na limitované edice Grand Classé).

Více

Šetříme na společných nákupech

Šetříme na společných nákupech Šetříme na společných nákupech Stylové pruhované triko, pánské, v šedé barvě, M-XXL 1 Dámský top na ramínka s indiánským potiskem 179,- 219,- Pánské kraťasy s bočními kapsami, modré nebo béžové, M-XL Ležérní

Více

U nás. nejlevněji! zahájíte školní rok. Více za méně méně... každý den! 179,- 119,- 119,-

U nás. nejlevněji! zahájíte školní rok. Více za méně méně... každý den! 179,- 119,- 119,- U nás zahájíte školní rok nejlevněji! Nápadité chlapecké triko s veselou liškou, se stahovacími lemy na rukávech, bavlna, Roztomilá dívčí mikina s obrázkem králíčka, s dlouhým rukávem, Stylové manšestrové

Více

Tady je svět ještě v pořádku

Tady je svět ještě v pořádku Tato nabídka platí od 5. 3. do 1. 4. 2015. Kabát dámský, různé barvy, velikost 38-48 1690,Kalhoty, více barev, S-2XL 499,Kabelka, v nabídce více druhů a barevných provedení 499,Šátek, v nabídce více druhů

Více

Módní obuv Jaro / Léto 2010: NOVÉ TRENDY přináší společnost DEICHMANN

Módní obuv Jaro / Léto 2010: NOVÉ TRENDY přináší společnost DEICHMANN Flirtujeme s létem Trendy v obuvi společnosti DEICHMANN S příchodem jara se těšíme na nové módní trendy v obuvi, které nám přinese nadcházející sezona. Jarem a létem roku 2010 nás budou provázet naši staří

Více

Oblečení pro malé. za ještě menší ceny. Více za méně méně... každý den! 59,- 49,- 119,-

Oblečení pro malé. za ještě menší ceny. Více za méně méně... každý den! 59,- 49,- 119,- Oblečení pro malé za ještě menší ceny Kojenecká mikina s obrázkem kočičky nebo lišky, oranžová nebo tyrkysová, Kvalitní kojenecké tepláky s výšivkou, z hrubého materiálu, s dvojitými švy, tmavomodré, světle

Více

sleva bonprix.cz Klub bonprix 10% bonprix App Cena 19 Kč Módní žurnál leden/únor BUNDA Z UMĚLÉ KŮŽE VIZ NÁSLEDUJÍCÍ STRANA

sleva bonprix.cz Klub bonprix 10% bonprix App Cena 19 Kč Módní žurnál leden/únor BUNDA Z UMĚLÉ KŮŽE VIZ NÁSLEDUJÍCÍ STRANA Cena 19 Kč Módní žurnál leden/únor BUNDA Z UMĚLÉ KŮŽE 899 VIZ NÁSLEDUJÍCÍ STRANA 139SK01_CO004 CZ.SK01N Platnost do 16.07.2019 Klub bonprix 10% sleva Podrobnosti viz hlavní katalog nebo na bonprix.cz bonprix.cz

Více

sassa kolekce jaro/léto 2010 fashion

sassa kolekce jaro/léto 2010 fashion sassa kolekce jaro/léto 2010 Art. 34933 košilka Art. 44932 string 599,- Kč 239,- Kč 22,95 8,95 Art. 24932 push-up Art. 34932 panty fashion Série s drobným karo potiskem - mladistvá série z dvoubarevného

Více

kapitola 62 - tabulková část

kapitola 62 - tabulková část 6200 00 00 00/80 ODĚVY A ODĚVNÍ DOPLŇKY, JINÉ NEŽ PLETENÉ NEBO HÁČKOVANÉ 6201 00 00 00/80 Pánské nebo chlapecké kabáty, pláště, pláštěnky, větrovky, bundy (včetně lyžařských) a podobné výrobky, jiné než

Více

Společnost C&A a Cindy Crawfordová představují módní novinky pro jaro/léto 2013 ve Staré kovárně v Düsseldorfu

Společnost C&A a Cindy Crawfordová představují módní novinky pro jaro/léto 2013 ve Staré kovárně v Düsseldorfu Společnost C&A a Cindy Crawfordová představují módní novinky pro jaro/léto 2013 ve Staré kovárně v Düsseldorfu Tento podzim představuje společnost C&A svůj výhled na módu nadcházející sezóny jaro/léto

Více

NAKUPTE A UŠETŘETE 125 CZK

NAKUPTE A UŠETŘETE 125 CZK Platí od 7..06 Třpytivé tričko s výstřihem typu "voda" POUZE 99,- To jsou naše VÁNOCE. NAKUPTE A UŠETŘETE 5 CZK * xfgæ4-æ!ffnu-(^ 887070000007070785708 * Při předložení tohoto kupónu a v případě nákupní

Více

Humanic Breaking News LÉTO 2013 WE LOVE SHOES

Humanic Breaking News LÉTO 2013 WE LOVE SHOES Humanic Breaking News LÉTO 2013 WE LOVE SHOES ŽENY CITY CHIC Léto ve městě a dobrodružství volá. Žhavá džungle velkoměsta si silně potrpí na trend a exotiku. Vlivy etnostylu a závan orientu nás provázejí

Více

sassa kolekce podzim/zima 2010 fashion

sassa kolekce podzim/zima 2010 fashion sassa kolekce podzim/zima 2010 Mladistvá série v ohlášeném retro stylu. Zajímavé provedení s barevně odsazenou lemovkou a lesklou gumičkou u pantů a stringů. Nový ženský tvar košilky se širokými ramínky

Více

JARNÍMI CENAMI! Nechte se okouzlit. Více za méně každý den! 119,- 159,- 249,- 119,- cenový. cenový

JARNÍMI CENAMI! Nechte se okouzlit. Více za méně každý den! 119,- 159,- 249,- 119,- cenový. cenový Nechte se okouzlit JARNÍMI CENAMI! 1 Flitrovaný top se zlatým vzorem, světle hnědý, korálový nebo slonovinový, S-XL Lehké dámské tričko s plastickým potiskem, bílé nebo tyrkysové, XS-XL Elegantní 7/8 kalhoty

Více

Udělejte si radost i na podzim

Udělejte si radost i na podzim Udělejte si radost i na podzim Pletený svetr v elegantním stylu, světle modrá nebo pudrová barva, S-L Dámský svetr s elegantním lemováním kolem krku a záplatami na loktech, ve kterém se budete cítit pohodlně

Více

Navrhované rozdělení kategorií

Navrhované rozdělení kategorií Stávající rozdělení kategorií I.řád Galanterie a doplňky Oblečení dámské Prádlo dámské Oblečení a prádlo pánské Slavnostní Retro, staré oblečení a boty Obuv Navrhované rozdělení kategorií Dámské oblečení

Více

Cena 19 Kč Triko s dlouhým rukávem CLICK & SHOP viz následující strana 01 Triko se žebrovanou strukturou a knoflíkovou 01 lištou, dlouhý rukáv 02

Cena 19 Kč Triko s dlouhým rukávem CLICK & SHOP viz následující strana 01 Triko se žebrovanou strukturou a knoflíkovou 01 lištou, dlouhý rukáv  02 Módní žurnál září/říjen Cena 19 Kč Triko s dlouhým rukávem 299 viz následující strana Klub bonprix 10% sleva Podrobnosti viz hlavní katalog nebo na bonprix.cz 140M09_CO001 Uvolněte se! Vaše oblíbená móda

Více

www.bonprix.cz Tel: 596 629 630 Cena 19 Kč LétO 2012 Trojúhelníková bikiny podprsenka 349_ CZ.B3 Platnost do 31.12.

www.bonprix.cz Tel: 596 629 630 Cena 19 Kč LétO 2012 Trojúhelníková bikiny podprsenka 349_ CZ.B3 Platnost do 31.12. Cena 19 Kč LétO 2012 Trojúhelníková bikiny podprsenka 349_ viz následující strana CZ.B3 Platnost do 31.12. 2012 2012PC68,00 Podrobnosti viz str. 70 www.bonprix.cz Tel: 596 629 630 Vážení zákazníci, už

Více

Maison Martin Margiela With H&M LADIES N 1. Kabát z peřiny: Legíny s flitry: Boty:

Maison Martin Margiela With H&M LADIES N 1. Kabát z peřiny: Legíny s flitry: Boty: LADIES N 1 Kabát z peřiny: 6999 Legíny s flitry: 999 Boty: 5999 LADIES N 2 Body s potiskem podprsenky: 999 Denimové kalhoty: 1499 Psaníčko: 1299 LADIES N 3 Rolák: 3999 Náhrdelník: 1299 Sukně: LADIES N

Více

Humanic Breaking News JARO 2013 WE LOVE SHOES

Humanic Breaking News JARO 2013 WE LOVE SHOES Humanic Breaking News JARO 2013 WE LOVE SHOES ŽENY SOFT & COOL Clean Chic, ale viděno růžovými brýlemi. Módní jaro svádí úzkými podpatky lodiček, jemnými balerínkami i extravagantními sandály z lakové

Více

Tereza Kostková Podzim Zima 2015/2016

Tereza Kostková Podzim Zima 2015/2016 Tereza Kostková Podzim Zima 2015/2016 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Autumn 2015 Showrooms... 17 18 šaty 353-866A růže sako 553-350, košile 753-002B bílá, sukně 153-450 košile 753-002B černobílá,

Více

Módní obuv jaro/léto 2016: Nové trendy

Módní obuv jaro/léto 2016: Nové trendy Protože milujeme módu. Módní trendy jaro/léto 2016 Světlá, vzdušná a stejně jako v předešlých letech také sportovní. Právě taková bude jarní a letní móda roku 2016. Nedbale elegantní vzhled vám dodají

Více

Tereza Kostková Podzim-Zima 2014/2015

Tereza Kostková Podzim-Zima 2014/2015 Tereza Kostková Podzim-Zima 2014/2015 Showrooms... šaty 343-775 leopard + káro šaty 343-775 mapa tričko 243-119A mapa, kalhoty 443-483D pruh šaty 343-774 růžová tričko basic 243-101A leopard + káro,

Více

tchibo.cz V týdnu od FL/VD/CZ 22/18 Dětská móda: Inspirováno Karibikem

tchibo.cz V týdnu od FL/VD/CZ 22/18 Dětská móda: Inspirováno Karibikem tchibo.cz V týdnu od 28. 5. 2018 FL/VD/CZ 22/18 Dětská móda: Inspirováno Karibikem S TchiboCard každý týden výhodněji VAŠE NOVÉ Výhody V našem věrnostním klubu myslíme na každého zákazníka. Volíme proto

Více

2014: a zavinovací kabáty. IN jsou norské vzory. Podzimní trendy. 42 Brýle &Móda

2014: a zavinovací kabáty. IN jsou norské vzory. Podzimní trendy. 42 Brýle &Móda Podzimní trendy 2014: Horké letní dny jsou nevratně za námi a opět nastal čas zaplnit šatník teplejším oblečením. IN jsou norské vzory a zavinovací kabáty Jaké kousky si však z nepřeberné nabídky vybrat?

Více

BMW Motorrad Style kolekce Kit

BMW Motorrad Style kolekce Kit BMW Motorrad Ride & Style Style 29.07.2016 Uvedení na trh 01/2017, popř. 08/2017 Popis výrobku Dámské a pánské stylové oblečení a doplňky Zažijte pocit BMW Motorrad i mimo motocykl Oblíbené kousky pro

Více

299,- LOOK KVĚTINOVÁ INSPIRACE 349,- BLŮZOVÝ TOP JARNÍ FRESH PLATÍ OD 02.04.2015 POCIŤTE TO NA VLASTNÍ KŮŽI ROZKVEŤTE JAKO KVĚTINKA!

299,- LOOK KVĚTINOVÁ INSPIRACE 349,- BLŮZOVÝ TOP JARNÍ FRESH PLATÍ OD 02.04.2015 POCIŤTE TO NA VLASTNÍ KŮŽI ROZKVEŤTE JAKO KVĚTINKA! PLATÍ OD 02.04.2015 BLŮZOVÝ TOP ŠORTKY JARNÍ FRESH LOOK KVĚTINOVÁ INSPIRACE POCIŤTE TO NA VLASTNÍ KŮŽI ROZKVEŤTE JAKO KVĚTINKA! Takko_P08_CZ.indd 1 06.03.15 14:56 s lesklým efektem s tkaným předním dílem

Více

NEOROMANTIČKA. co musíš mít. módní lekce

NEOROMANTIČKA. co musíš mít. módní lekce NEOROMANTIČKA Na jednu stranu by se nejraději narodila v jiném století. Vybrala by si dobu, ve které byly dívky jemné stejně jako jejich šaty s anglickou krajkou. Neoromantička ale ráda chodí i v teniskách

Více

Přineste si. jaro domů díky nízkým cenám 299,- 179,- 89,- 59,- Dekorativní závěs

Přineste si. jaro domů díky nízkým cenám 299,- 179,- 89,- 59,- Dekorativní závěs Přineste si jaro domů díky nízkým cenám Dekorativní závěs s moderními geometrickými vzory, 135 x 240 cm, bílo-šedý Dekorativní polštář s moderním geometrickým vzorem,40 x 40 cm, bílo-šedý Proutěná lucernička

Více

PODZIM HŘEJIVÝ. Tato nabídka platí od do

PODZIM HŘEJIVÝ. Tato nabídka platí od do Tady je svět ještě v pořádku Tato nabídka platí od 13. 9. do 9. 10. 2018. HŘEJIVÝ PODZIM Kabát dámský 1990,- Kabát pánský 1690,- Kalhoty dámské Jeans pánské Kabelka Vsaďte na růžovou. Rozzáří vás a její

Více

Ceník oděvů GASTRO 2011 dafne@dafne.cz www.dafne.cz Stranačíslo Název 5 1 Sako s ozdobným přestřižením v pase 2 150,- -sukně klasická 850,- 5 2 Sako

Ceník oděvů GASTRO 2011 dafne@dafne.cz www.dafne.cz Stranačíslo Název 5 1 Sako s ozdobným přestřižením v pase 2 150,- -sukně klasická 850,- 5 2 Sako Ceník oděvů GASTRO 2011 dafne@dafne.cz www.dafne.cz Stranačíslo Název cena 5 1 Sako s ozdobným přestřižením v pase 2 150,- -sukně klasická 850,- 5 2 Sako klasické na jeden knoflík 2 150,- 6 1 Sako dámské

Více

445,- 38 42 575,- 36 44 545,- 365,- 36 42 425,- 425,- E. ART. 76190 PODPRSENKA CZK

445,- 38 42 575,- 36 44 545,- 365,- 36 42 425,- 425,- E. ART. 76190 PODPRSENKA CZK 2 LITEX SWIMWEAR COLLECTION A. ART. 76188 545,- C. ART. 76192 S KOŠÍČKY PUSH-UP. Zapínání na zádech. Kontrastní nastavitelná ramínka. Řasení. 80% Polyamid + 20% Elastan Tisk + černá. 36, 38, 40, 42, 44

Více

Od 21. března 2018 PROSTĚ VÍC módy. Víc módy, větší výběr, KIK NABÍZÍ PROSTĚ VÍC. Šaty Velikosti: 36 48,

Od 21. března 2018 PROSTĚ VÍC módy. Víc módy, větší výběr, KIK NABÍZÍ PROSTĚ VÍC. Šaty Velikosti: 36 48, Od 21. března 2018 PROSTĚ VÍC módy. Víc módy, větší výběr, KIK NABÍZÍ PROSTĚ VÍC. Šaty Velikosti: 36 48, každý kus Trička Velikosti: 36 48, každý kus KVĚTINOVÝ vzhled OD KiK Pásky Délka: cca 85 105 cm,

Více

Více za méně každý den!

Více za méně každý den! Polštář s ozdobným nápisem v béžovo-bílé kombinaci nebo s motivem geometrických vzorů v červeno-bílém provedení, 40 x 40 cm Elegantní saténová halenka, krémová nebo černá barva, S-XL Měkoučká deka z mikrovlákna,

Více

449,- JE TO VAŠE VOLBA. Skvělý výběr v Takko Fashion, rozhodnutí je na Vás! BLUZON 100 % viskóza vel. XS XL JEN ZA

449,- JE TO VAŠE VOLBA. Skvělý výběr v Takko Fashion, rozhodnutí je na Vás! BLUZON 100 % viskóza vel. XS XL JEN ZA www.takko.com Platí od 0.0..0.07 BLUZON 00 % viskóza vel. XS XL JEN ZA 449,- JE TO VAŠE VOLBA Skvělý výběr v Takko Fashion, rozhodnutí je na Vás! Takko_P0_CZ.indd 9.0.7 :4 VYBERTE SI SVÉ MÓDNÍ FAVORITY

Více

Vesta dámská 1190,- Vesta pánská 699,- Svetr pánský 349,- Kabelka dámská 399,- Jeans dámské, pánské 699,- Jeans pánské 899,-

Vesta dámská 1190,- Vesta pánská 699,- Svetr pánský 349,- Kabelka dámská 399,- Jeans dámské, pánské 699,- Jeans pánské 899,- Tato nabídka platí od 10. 9. do 6. 10. 2015. Vesta 1190,- Vesta pánská 699,- Svetr pánský 349,- Kabelka 399,- Jeans dámské, pánské 699,- Jeans pánské 899,- Aby vás počasí nepřekvapilo Kabát dámský 1990,-

Více

99 Kč [3,95 ] 199 Kč [7,95 ]

99 Kč [3,95 ] 199 Kč [7,95 ] DA* + vaše velikost Žlutá tunika/plážové minišaty zdobené ručně našívanými kamínky u výstřihu, poly-šifon. Velikosti: M, L, XL (vzor obj. č. DAM). Délka podle velikosti 0- cm. 0 Kč Kč [,0 ] Akrylový náramek

Více

JARO I LÉTO Spring I Summer 2011

JARO I LÉTO Spring I Summer 2011 JARO I LÉTO Spring I Summer 2011 Kabát I Coat GUY 22.73079.0318 Rifl e I Jeans DREAM 19.72148.01753 Kabát I Coat GUY 22.73079.0319 22.72144.0311 Kabát I Coat GUY 22.73079.0546 ¾ Kalhoty I Shorts GREUTE

Více

bonprix.cz 840 840 200 KLUB BONPRIX 10% SLEVA SVOJI OBJEDNÁVKU SI MŮŽETE NECHAT POSLAT PŘÍMO DO NEJBLIŽŠÍ POBOČKY ČESKÉ POŠTY! Cena 19 Kč LÉTO 2014

bonprix.cz 840 840 200 KLUB BONPRIX 10% SLEVA SVOJI OBJEDNÁVKU SI MŮŽETE NECHAT POSLAT PŘÍMO DO NEJBLIŽŠÍ POBOČKY ČESKÉ POŠTY! Cena 19 Kč LÉTO 2014 Cena 19 Kč LÉTO 2014 ÚPLETOVÉ ŠATY 249 VIZ NÁSLEDUJÍCÍ STRANA CZB3N Platnost do 28.11.2014 129B3_CO001 SVOJI OBJEDNÁVKU SI MŮŽETE NECHAT POSLAT PŘÍMO DO NEJBLIŽŠÍ POBOČKY ČESKÉ POŠTY! Bližší informace

Více

sluší Tady je svět ještě v pořádku Bunda dámská 1990,- Bunda pánská 1990,- Legíny dámské 279,- Jeans pánské 899,-

sluší Tady je svět ještě v pořádku Bunda dámská 1990,- Bunda pánská 1990,- Legíny dámské 279,- Jeans pánské 899,- sluší Bunda dámská 1990,- Bunda pánská 1990,- Legíny dámské 279,- Jeans pánské 899,- Tato nabídka platí od 22. 10. do 17. 11. 2015. Tady je svět ještě v pořádku Zahřejte se s námi Bunda dámská různé barvy,

Více

Přirozená krása. Inspirace z přehlídkového mola najděte svůj dokonalý tón pleti. medi. I feel better.

Přirozená krása. Inspirace z přehlídkového mola najděte svůj dokonalý tón pleti. medi. I feel better. Přirozená krása. Inspirace z přehlídkového mola najděte svůj dokonalý tón pleti. medi. I feel better. Dokonalé pro každý tón pleti Nové trendové barvy mediven : přirozeně krásné. Typ pleti I + II Světlejší

Více

Připrav se na. Více za méně každý den! Lekce stylu za nízké ceny 89,- 59,- 89,- 299,- 49,- cenový

Připrav se na. Více za méně každý den! Lekce stylu za nízké ceny 89,- 59,- 89,- 299,- 49,- cenový Připrav se na Bílá chlapecká košile s dlouhým rukávem, 6-12 let Lekce stylu za nízké ceny Pytlík na přezůvky, dívčí nebo chlapecký, s oblíbenými motivy: Violetta, Disney, Scooby Doo, Tučňáci nebo Spider

Více

1853019-00 1853046-00 1853068-00

1853019-00 1853046-00 1853068-00 1853019-00 Chlapecké tričko 1853046-00 Chlapecké tričko 1853068-00 Chlapecké tričko 1853077-00 Chlapecké tričko 1853080-00 Chlapecké tričko 1853100-00 Chlapecké tričko 1853135-00 Chlapecké tričko 1853189-00

Více

00 bílá. 01 černá. 02 námořní modrá. 03 světle šedý melír. 04 žlutá. 05 královská modrá. 06 lahvově zelená. 07 červená. 08 písková.

00 bílá. 01 černá. 02 námořní modrá. 03 světle šedý melír. 04 žlutá. 05 královská modrá. 06 lahvově zelená. 07 červená. 08 písková. TRIKA Classic 160 Classic 160 dětská V-Neck 160 Heavy 200 Heavy V-Neck 200 Duo Sandwich 160 Colormix 200 Pique V-neck 200 City 150 Love 150 Pure 150 Spaghetti Top 180 Long Sleeve 180 Fit-T Long Sleeve

Více

LÉTO 2011. shoemanic breaking news. Garden Party ŽENY

LÉTO 2011. shoemanic breaking news. Garden Party ŽENY shoemanic breaking news LÉTO 2011 ŽENY Garden Party Od tohoto okamžiku velí trendu květinové textilní potisky a ty nás naladí do té správně pestré párty nálady. Kromě lodiček (Slings a Peeptoes) je žena

Více

Tato nabídka platí od 11. 9. do 7. 10. 2014.

Tato nabídka platí od 11. 9. do 7. 10. 2014. 1. Dámský kabát, v nabídce i pánský, 1690 Kč 2. Dámské kalhoty, 799 Kč 3. Kabelka, v nabídce více stylů a barevných provedení, 499 Kč 4. Šátek, módní barvy, v nabídce i jiné styly, 249 Kč 4. 1. 3. 2. Tato

Více

HITy, za ceny, které nevyjdou z módy HŘEJIVÁ PODZIMNÍ NABÍDKA 179,- 249, NABÍDKA PLATÍ VE DNECH SKVĚLE DOPLNÍ RŮZNÉ OUTFITY

HITy, za ceny, které nevyjdou z módy HŘEJIVÁ PODZIMNÍ NABÍDKA 179,- 249, NABÍDKA PLATÍ VE DNECH SKVĚLE DOPLNÍ RŮZNÉ OUTFITY HŘEJIVÁ PODZIMNÍ NABÍDKA za ceny, které nevyjdou z módy Cenové HITy, KTERÉ VÁS potěší BLŮZKA S PANTEŘÍM VZOREM pro dámy, z viskózy, s knoflíčky a výstřihem na dekoltu, s kapsami a prodlouženým zaobleným

Více

jsme tu s Vámi! Obsah Vážení zákazníci, dovolujeme si Vám nabídnout široký sortiment nažehlovacích záplat, obrázků a aplikací.

jsme tu s Vámi! Obsah Vážení zákazníci, dovolujeme si Vám nabídnout široký sortiment nažehlovacích záplat, obrázků a aplikací. Obsah 0... Obsah 0... Úvod 0... Nažehlovací motivy z kamínků 0... Nažehlovací aplikace - velké 0... Nažehlovací etikety - velké 0... Nažehlovací etikety - střední 0... Vyšívané nažehlovací obrázky - velké

Více

Můj styl. Můj život. bonprix slaví 10. narozeniny! bonprix.cz 840 840 200 KLUB BONPRIX 10% SLEVA. Cena 19 Kč PODZIM 2014 TRIČKO 199

Můj styl. Můj život. bonprix slaví 10. narozeniny! bonprix.cz 840 840 200 KLUB BONPRIX 10% SLEVA. Cena 19 Kč PODZIM 2014 TRIČKO 199 Cena 19 Kč PODZIM 2014 TRIČKO 199 VIZ NÁSLEDUJÍCÍ STRANA CZSK2F Platnost do 21.01.2015 130SK2_CO001 KLUB BONPRIX 10% SLEVA Podrobnosti viz hlavní katalog nebo na bonprix.cz Můj styl. Můj život. bonprix

Více

VIZ NÁSLEDUJÍCÍ STRANA

VIZ NÁSLEDUJÍCÍ STRANA Cena 19 Kč PODZIM 2014 ROLÁKOVÝ PULOVR 499 VIZ NÁSLEDUJÍCÍ STRANA CZSK3N Platnost do 08.03.2015 130SK3_CO001 KLUB BONPRIX 10% SLEVA Podrobnosti viz hlavní katalog nebo na bonprix.cz Můj styl. Můj život.

Více

Kód SKP N á z e v HS/CN. 18.1 Kožené oděvy 18.10 Kožené oděvy 18.10.1 Kožené oděvy 18.10.10 Kožené oděvy 4203.1

Kód SKP N á z e v HS/CN. 18.1 Kožené oděvy 18.10 Kožené oděvy 18.10.1 Kožené oděvy 18.10.10 Kožené oděvy 4203.1 18.1 Kožené oděvy 18.10 Kožené oděvy 18.10.1 Kožené oděvy 18.10.10 Kožené oděvy 4203.1 Z: kabáty, saka, bundy, kostýmy, kalhoty vč. pracovních oděvů z přírodních usní nebo jejich imitací N: kožené pásky,

Více

je na jaro Béžová náš šatník? Móda Jak a čím oživit 46 Brýle &Móda Jana Minaříková Jana Minaříková založila svou značku v roce 2009, po absolutoriu

je na jaro Béžová náš šatník? Móda Jak a čím oživit 46 Brýle &Móda Jana Minaříková Jana Minaříková založila svou značku v roce 2009, po absolutoriu Jak a čím oživit náš šatník? Béžová je na jaro ideální! Za pár týdnů tu je jaro. Jak doplnit šatník, abyste se cítila dobře, radí návrhářka Jana Minaříková: Základem každého modelu, který chcete nosit

Více

Hřejivá nabídka, která vás rozveselí. Více za méně každý den! Nabídka je platná ve dnech od 25. 9. 2015 do 8. 10. 2015 nebo do vyprodání zásob

Hřejivá nabídka, která vás rozveselí. Více za méně každý den! Nabídka je platná ve dnech od 25. 9. 2015 do 8. 10. 2015 nebo do vyprodání zásob Hřejivá nabídka, která vás rozveselí Pzimní bunda s kapucí pro dívky, v růžové nebo fialové barvě, 2-7 let Stylová chlapecká bunda s kapucí a praktickými kapsami na zapínání, červená nebo zelená, 2-7 let

Více

PODZIM I ZIMA Autumn I Winter 2011 2012

PODZIM I ZIMA Autumn I Winter 2011 2012 PODZIM I ZIMA Autumn I Winter 2011 2012 Bunda I Jacket HUKE 23.70020.0366 Jeansy I Jeans DREAM 21.72148.01753 Bunda I Jacket HUKE 23.70020.0367 Jeansy I Jeans DREAM 21.72148.01753 Bunda I Jacket FUEGO

Více

SLEVY. 1100 Kč [44,00 ] Platí od TEĎ do 28.2.2013 nebo do vyprodání zásob

SLEVY. 1100 Kč [44,00 ] Platí od TEĎ do 28.2.2013 nebo do vyprodání zásob SLEVY až 1100 Kč [44,00 ] příloha k hlavnímu katalogu Platí od TEĎ do 28.2.2013 nebo do vyprodání zásob VELKÉ KABELKY 6 Kč 27,5 FC5020 Laina purple&brown FC5023 Laina red&brown Podržtaška - háček na kabelku,

Více

www.bonprix.cz Tel: 596 629 630 T-Mobile: 731 00 18 00 Vodafone: 608 78 00 18 Cena 19 Kč Jaro/Léto 2012 Top 349_

www.bonprix.cz Tel: 596 629 630 T-Mobile: 731 00 18 00 Vodafone: 608 78 00 18 Cena 19 Kč Jaro/Léto 2012 Top 349_ Cena 19 Kč Jaro/Léto 2012 Top 349_ viz následující strana CZ.SK3 Platnost do 30.09.2012 2012PC36,00 Podrobnosti viz hlavní katalog nebo na www.bonprix.cz www.bonprix.cz Tel: 596 629 630 T-Mobile: 731 00

Více

Příloha krojového řádu č. 1

Příloha krojového řádu č. 1 Junák svaz skautů a skautek ČR Příloha krojového řádu č. 1 Základní součásti kroje Základní košile Kategorie: skauti / ky vodní skauti /ky Barva: béţová tmavomodrá Materiál: Označení: Způsob nošení: Vyrábí

Více

A ZÁKLADNÍ SOUČÁSTI KROJE

A ZÁKLADNÍ SOUČÁSTI KROJE Krojový řád Příloha č. 1 Součásti skautského kroje A ZÁKLADNÍ SOUČÁSTI KROJE A.1. Základní košile Kategorie: skauti/ky vodní skauti/ky béžová tmavomodrá Vyrábí se buď ve 100% bavlně, nebo ze směsi PES

Více

Luptat est. plážová móda. Cum, utet occus ditam dis. pro letní náladu. 10% sleva. Klub bonprix. bonprix.cz. Naše. Lorem ipsum. Léto 2017 XXXXXX 2016

Luptat est. plážová móda. Cum, utet occus ditam dis. pro letní náladu. 10% sleva. Klub bonprix. bonprix.cz. Naše. Lorem ipsum. Léto 2017 XXXXXX 2016 Cena 19 Kč XXXXXX 2016 Léto 2017 BIKINY S KOSTICEMI, HORNÍ DÍL KOŠ. B, C, D 249 VIZ NÁSLEDUJÍCÍ STRANA 135M4_CO001 CZ.M4N Platnost do 02.11.2017 Naše Lorem ipsum Luptat est plážová móda Klub bonprix 10%

Více

MIMOŘÁDNÁ NABÍDKA Kč

MIMOŘÁDNÁ NABÍDKA Kč MNOŽSTEVNÍCH SLEVY 3 KS 10% PŘI ODBĚRU 6 KS 15% 10 KS 20% MIMOŘÁDNÁ NABÍDKA V PŘÍPADĚ ODBĚRU VŠECH 40 ks NÍŽE UVEDENÝCH ŠATŮ PAUŠÁLNÍ CENA 80.000 Kč PLUS BONUS ZNAČKOVÉ ŠATY AKAY HEDVÁBÍ, POSETÉ PERLIČKAMI

Více

jako ze sna BAREVNÁ KOLEKCE více 89,- HIT HIT za méně... každý den NABÍDKA PLATÍ VE DNECH DÁMSKÉ PYŽAMO NOČNÍ KOŠILE

jako ze sna BAREVNÁ KOLEKCE více 89,- HIT HIT za méně... každý den NABÍDKA PLATÍ VE DNECH DÁMSKÉ PYŽAMO NOČNÍ KOŠILE BAREVNÁ KOLEKCE jako ze sna více za méně... každý den DÁMSKÉ PYŽAMO 100% bavlna, s potiskem, velikosti S XL HIT NOČNÍ KOŠILE 100% bavlna, s potiskem, HIT NABÍDKA PLATÍ VE DNECH 21. 3. 27. 3. 2019 NEBO

Více

Maturitní šerpy. katalog 2013/14

Maturitní šerpy. katalog 2013/14 Maturitní šerpy katalog 2013/14 59 maturitní šerpy už od 59 Nejlevnější šerpy šíře šerpy 108 mm délka šerpy 2 m materiál šerpy 100% PE taft jednostranný potisk nebo Absolvent 2014 šerpy dodávány nesepnuté

Více

SET 3ks RUČNĚ VYŠÍVANÉ. 99 Kč [3,95 ] 149 Kč [5,95 ] 199 Kč [7,95 ] 199 Kč [7,95 ] za soupravu VYROBENO Z LASTUR PERLORODEK. 299 Kč [11,95 ] 399 Kč

SET 3ks RUČNĚ VYŠÍVANÉ. 99 Kč [3,95 ] 149 Kč [5,95 ] 199 Kč [7,95 ] 199 Kč [7,95 ] za soupravu VYROBENO Z LASTUR PERLORODEK. 299 Kč [11,95 ] 399 Kč DA Šála v cihlové barvě, x 0 cm, vhodná pro ženy i muže. Kč DA0 Paví oko šeříkové - souprava ručně vyšívaných náušnic a náhrdelníku, s kovovou spirálou. Délka náušnic: 0 cm, náhrdelní: 0 cm, délka přívěšku:

Více

Kostýmy. Sedlák Bartůněk a jeho rodina cca 1935, Písecko. Muži z vesnice

Kostýmy. Sedlák Bartůněk a jeho rodina cca 1935, Písecko. Muži z vesnice Kostýmy Máte před sebou dokument o kostýmech k larpu Borograv, rozhodně se nejedná o vědeckou práci, a proto jej berte prosím s rezervou - spíše jako inspiraci. Nejdříve něco na samotný úvod. Valná většina

Více

BRANDED GOODS COLLECTION

BRANDED GOODS COLLECTION BRANDED GOODS COLLECTION PREZENTACE VÝJIMEČNOSTI A DOKONALOSTI Představujeme Vám Superb Collection, která byla exkluzivně navržena tak, aby podtrhovala výjimečnost nového vozu ŠKODA Superb. Zároveň Vám

Více

Soupis majetkové podstaty dlužníka Proidentity, s.r.o., Brno, Dusíkova 906, IČO:

Soupis majetkové podstaty dlužníka Proidentity, s.r.o., Brno, Dusíkova 906, IČO: 1. Věci movité: Soupis majetkové podstaty dlužníka Proidentity, s.r.o., 638 00 Brno, Dusíkova 906, IČO: 28 307 569 položka název rok pořízení počet kusů Pozn. 1. Dámské kožené kraťasy Republic černé 2013

Více

E. ART. 76190 2 LITEX SWIMWEAR COLLECTION PODPRSENKA

E. ART. 76190 2 LITEX SWIMWEAR COLLECTION PODPRSENKA 2 LITEX SWIMWEAR COLLECTION C. ART. 76192 S KOŠÍČKY PUSH-UP. Zapínání na zádech. Kontrastní nastavitelná ramínka. Řasení. 80% Polyamid + 20% Elastan Tisk + černá., 44 D. ART. 76193 STŘEDNĚ ŠIROKÉ. Nařasený

Více

TchiboCard. Kč 399,- Kč 599,- bez TchiboCard. Pohodlná mikina

TchiboCard. Kč 399,- Kč 599,- bez TchiboCard. Pohodlná mikina TchiboCard Kč 399,- Kč 599,- bez TchiboCard Pohodlná mikina Více informací o věrnostním programu na www.tchibo.cz Pouze v obchodě Tchibo Nákupní Centrum Čepkov Zlín, Galerie Fénix a Olympia Brno je v

Více

ODEX. 1003 pánská košile s rozhalenkou a náprsní kapsičkou

ODEX. 1003 pánská košile s rozhalenkou a náprsní kapsičkou ODEX KOLEKCE 2009 PRO ZDRAVOTNICTVÍ spol. s r. o. 1002 - dámská košile s rozhalenkou a náprsní kapsičkou barva: bílá 95 C 95 C 1003 pánská košile s rozhalenkou a náprsní kapsičkou barva: bílá velikost:

Více

141, , , 00 od 200 ks od 50 ks od 1 ks

141, , , 00 od 200 ks od 50 ks od 1 ks / / / / / 98803.B 98804.B 98805.B / 98813.B 98814.B 98815.B / 98823.M 98824.M 98825.M námořní/ 98833.M 98834.M 98835.M CHICAGO tričko ze 100% žerzejové bavlny, gramáž 150 g/m 2 141, 00 145, 50 150, 00

Více

Módní obuv jaro/léto 2018: Nové trendy... přináší společnost Deichmann

Módní obuv jaro/léto 2018: Nové trendy... přináší společnost Deichmann Protože milujeme obuv. Trendy v obuvi jaro/léto 2018 Aktuální kolekce od společnosti Deichmann na jaro a léto přináší řadu osvěžujících a trendy vychytávek. Najdete v ní lodičky a obuv na vysokém podpatku

Více

525,- 575,- 545,- 475,- 775,- 925,- 895,- 545,- LITEX SPORTSWEAR COLLECTION. Art. 84007. Art. 84008. Art. 84011 Kč. Art. 84003. Art. 84046. Art.

525,- 575,- 545,- 475,- 775,- 925,- 895,- 545,- LITEX SPORTSWEAR COLLECTION. Art. 84007. Art. 84008. Art. 84011 Kč. Art. 84003. Art. 84046. Art. Art. 84007 525,- Art. 84008 575,- Art. 84011 545,- Art. 84003 475,- Art. 84051 895,- Art. 84008 Triko bez rukávů. Kombinace barev. Přední díl pšitý. Potisk. S, M, L 100 bílá 575,- Art. 84051 Leggings dlouhé

Více

Elegantně a stylově. i na podzim. Více za méně každý den! 179,- 179,- 179,- 119,- 119,-

Elegantně a stylově. i na podzim. Více za méně každý den! 179,- 179,- 179,- 119,- 119,- Elegantně a stylově i na pzim Lehký rolák s 3/4 rukávem, volný střih, v béžové nebo pudrové barvě, S-L Pohlný svetřík z měkkého materiálu, v černé, šedé, mátové nebo pudrově růžové barvě, S-L Vzdušná košile

Více

Katalog kostýmů a doplňků. Oblékneme Vaši akci!

Katalog kostýmů a doplňků. Oblékneme Vaši akci! Katalog kostýmů a doplňků Oblékneme Vaši akci! EHOSTESKA s.r.o. Pod Vilami 22 Praha 4, 140 00 tel. +420 222 521 226 fax +420 277 270 967 kostymy@ehosteska.cz Představujeme Vám nový katalog originálních

Více

Od 7. prosince 2016 Náramky Každý kus jen 105,- Overaly Velikosti: 36 46, každý kus Z NAŠÍ TV REKLAMY

Od 7. prosince 2016 Náramky Každý kus jen 105,- Overaly Velikosti: 36 46, každý kus Z NAŠÍ TV REKLAMY Od 7. prosince 2016 www.kik.cz Náramky Každý kus jen 105,- Overaly Velikosti: 36 46, každý kus Z NAŠÍ TV REKLAMY Halenky Velikosti: 36 46, Trička Každý kus jen 159,- Sametové sukně Velikosti: 36 46, každý

Více

VELKÝ VÝPRODEJ LUXUSNÍCH ZNAČEK 2015

VELKÝ VÝPRODEJ LUXUSNÍCH ZNAČEK 2015 VELKÝ VÝPRODEJ LUXUSNÍCH ZNAČEK 2015 Pouzdro na ipad / Tablet Pouzdro na ipad / Tablet z eko kůže Barva modrá / oranžová Rozměr: 22,5 x 26 cm. V dárkové krabici. Dostupnost skladem: modrá - 140 ks oranžová

Více

To musíte mít! OBLEČTE SE STYLOVĚ. tchibo.cz HELENE FISCHER. Jarní móda: Tento týden navíc také: V týdnu od Pánská móda: FL/VD/CZ 08/16

To musíte mít! OBLEČTE SE STYLOVĚ. tchibo.cz HELENE FISCHER. Jarní móda: Tento týden navíc také: V týdnu od Pánská móda: FL/VD/CZ 08/16 tchibo.cz V týdnu od 22. 2. 2016 Jarní móda: To musíte mít! FL/VD/CZ 08/16 Tento týden navíc také: Pánská móda: OBLEČTE SE STYLOVĚ Kolekce je dostupná pouze na www.tchibo.cz HELENE FISCHER Exkluzivně pro

Více

Od 17. května 2017 Overaly Velikosti: 34 48, každý kus

Od 17. května 2017 Overaly Velikosti: 34 48, každý kus www.kik.cz Od 17. května 2017 Overaly Velikosti: 34 48, Halenky s flitry, 3 různé možnosti nošení, velikosti: 36 48, Topy Velikosti: 36 48, jen 159,- 7/8 kalhoty Velikosti: 36 48, jen 279,- Bermudy Včetně

Více

Zbožíznalství 3. ročník PP. Textilní galanterie - prezentace

Zbožíznalství 3. ročník PP. Textilní galanterie - prezentace Název školy Odborná škola výroby a služeb, Plzeň, Vejprnická 56 Název projektu Digitalizace výuky Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0977 Číslo šablony VY_32_inovace_ZB50 Číslo materiálu 50 Autor Bc. Ivana

Více

Designové styly. a jejich kombinace

Designové styly. a jejich kombinace a jejich kombinace Stále častější součástí dnešního životního stylu je snaha zařizovat interiéry inspirované přírodou s ohedem na životní prostředí. Nejde ani tak o konkrétní vzhled, ale o použití zejména

Více

150. Kostým MIKULÁŠ (L XXL)

150. Kostým MIKULÁŠ (L XXL) 150. Kostým MIKULÁŠ (L XXL) Délka: 140 cm Šířka: 130 cm kostým se obléká přes hlavu, součástí kostýmu je plášť, červená vesta, vousy a papírová čepice, KOSTÝM MÁME 3X! Půjčovné: 250 Kč 151. Kostým SANTA

Více

tchibo.cz V týdnu od do vyprodání zásob PRÁDLO, KTERÉ PADNE: NĚŽNÝ DOTEK LÉTA FL/VD/CZ 21/19

tchibo.cz V týdnu od do vyprodání zásob PRÁDLO, KTERÉ PADNE: NĚŽNÝ DOTEK LÉTA FL/VD/CZ 21/19 tchibo.cz V týdnu od 20. 5. 2019 do vyprodání zásob PRÁDLO, KTERÉ PADNE: NĚŽNÝ DOTEK LÉTA FL/VD/CZ 21/19 TchiboCard Tkané pyžamo Kč 599,- Kč 699,- bez TchiboCard Více informací o věrnostním programu na

Více

Módní obuv jaro/léto 2017: Nové trendy... přináší společnost Deichmann

Módní obuv jaro/léto 2017: Nové trendy... přináší společnost Deichmann Protože milujeme módu. Módní trendy jaro/léto 2017 To nejdůležitější na úvod: Nuda nás v módě pro jaro/léto 2017 rozhodně nečeká! Velký comeback slaví 80. léta, neonové barvy a trička s nápisy. Široké

Více

Více za méně každý den!

Více za méně každý den! Tričko s dlouhým rukávem, dívčí nebo chlapecké, s motivy, různé vzory a barvy, 2-7 let 249,- 89,- Sada pro malého hasiče: hasičský vůz s délkou cca. 50 cm, dvě figurky a hasičská přilba v sadě Plyšový

Více

V týdnu od FL/VD/CZ 18/15 PÁNOVÉ, BUD TE V LÉTE IN! Objevte jedinečný svět Tchibo

V týdnu od FL/VD/CZ 18/15 PÁNOVÉ, BUD TE V LÉTE IN! Objevte jedinečný svět Tchibo www.tchibo.cz FL/VD/CZ 18/15 V týdnu od 27. 4. 2015 PÁNOVÉ, BUD TE V LÉTE IN! Objevte jedinečný svět Tchibo 1815_Magazin_CZ.indd 1 09.04.15 13:30 Tchibo představuje každý týden novinky. Nyní za ještě lepší

Více

SLEV. Léto za hubičku Nakupujte se slevou a zbyde vám na dovolenou. Spočítejte si, kolik ušetříte LÉTNÍ SLEVY

SLEV. Léto za hubičku Nakupujte se slevou a zbyde vám na dovolenou. Spočítejte si, kolik ušetříte LÉTNÍ SLEVY LÉTNÍ SLEVY SLEV Léto za hubičku Nakupujte se slevou a zbyde vám na dovolenou Objevte naši kalkulačku slev! Spočítejte si, kolik ušetříte Platnost 3 2014 www.futurumkolin.cz letní slevy šelmou i intoškou

Více

BMW Motorrad Style kolekce Logo

BMW Motorrad Style kolekce Logo BMW Motorrad Ride & Style Style 29.07.2016 Uvedení na trh 03/2017 Popis výrobku Nová kolekce Logo s mnoha atraktivními produkty Lifestylové produkty s vysokou identifikací se značkou Klasické základní

Více

PŘEDNÁŠKA 6 VRCHOVÉ ODĚVNÍ MATERIÁLY

PŘEDNÁŠKA 6 VRCHOVÉ ODĚVNÍ MATERIÁLY 1 VRCHOVÉ ODĚVNÍ MATERIÁLY 2 Opakování 1. Textilie pro přímý kontakt s pokožkou dlouhodobý kontakt (prádlové výrobky) krátkodobý kontakt ( šatovky) 2. Textilie pro nepřímý kontakt s pokožkou vrchové materiály

Více