Program pro mateřské, základní a střední školy. SKOL MAX Ski School, a.s. 297 Špindlerův Mlýn Tel: info@skolmax.cz

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Program pro mateřské, základní a střední školy. SKOL MAX Ski School, a.s. 297 Špindlerův Mlýn 543 51 Tel: 499 433 291 info@skolmax.cz www.skolmax."

Transkript

1 Program pro mateřské, základní a střední školy SKOL MAX Ski School, a.s. 297 Špindlerův Mlýn Tel: info@skolmax.cz

2 1. Hledání špindlerovského pokladu 2. Krakonošův pohádkový les 3. Šmoulí olympiáda 4. Spidermanova tělocvična 5. Stopování medvěda

3 1. Hledání špindlerovského pokladu Hledání pokladu je program vhodný pro všechny věkové kategorie dětí. Přizpůsobíme ho přímo pro Vaši mateřskou či základní školu a to jak místem (začínáme přímo u vašeho hotelu / penzionu / chaty) tak náročností (délka trasy, typ úkolů). Děti se rozdělí do menších družstev a každé družstvo dostane část mapy, podle které se vydá poklad hledat. Po cestě plní družstva různé úkoly a za každý splněný úkol získají další část mapy. Kompletní mapa zavede hráče až k pokladu, ze kterého si každý odnese svůj díl. Cena: od 250 Kč / os (dle počtu dětí, úkolů, délky a náročnosti trasy. Uvedená cena je bez DPH.) Půldenní / Celodenní Věděl jsi, že je ve Špindlerově Mlýně ukrytý poklad? Vede k němu dlouhá cesta plná nástrah, ale když ji pokoříš, můžeš si z něj odnést svůj díl.

4 2. Krakonošův pohádkový les Půldenní / Celodenní Krakonoš je pánem zdejších hor. Ví o všem co se v jeho panství děje a běda každému, kdo by chtěl škodit krkonošské přírodě a jejím obyvatelům. Kdo se ale k přírodě hezky chová, může nahlédnout do jeho pohádkového lesa a poznat něco z jeho tajů. Krakonošův pohádkový les je program vhodný pro všechny věkové kategorie dětí. Přizpůsobíme ho přímo pro Vaši mateřskou či základní školu a to jak místem (začínáme přímo u vašeho hotelu / penzionu / chaty) tak délkou trasy a počtem jednotlivých stanovišť. Děti procházejí lesem po značené trase a cestou na ně čeká spousta dobrodružství a úkolů spojených s Krakonošem, jeho přáteli a horským prostředím Krkonoš. Na závěr se děti setkají se samotným Krakonošem, který je osobně přijde pozdravit. Cena: od 280 Kč / os. (cena dle počtu dětí, délky trasy a množství úkolů. Cena je uvedena bez DPH.)

5 3. Šmoulí olympiáda Půldenní Jsi silnější než Silák? Rychlejší než Šmoulinka? Dohodíš dál než Stopař? Poměř své síly s ostatními na olympijských hrách! Olympijské klání v duchu šmoulí olympiády. Děti mohou soutěžit jak v družstvech, tak jako jednotlivci. Soutěžit budou v rozličných tradičních disciplínách jako jsou běh, hod či skol tak v disciplínách netradičních, které prověří bystrost, hbitost, obratnost i koordinaci. Počet a složení disciplín záleží na konkrétním požadavku, věku dětí a rozpočtu akce. Samozřejmostí je závěrečný ceremoniál s vyhlášením vítězů. Cena: od 300 Kč / os (dle počtu dětí, počtu a náročnosti disciplín)

6 4. Spidermanova tělocvična Chceš zažít pravý Spidermanův trénink? Tak zavítej do jeho tělocvičny! Půldenní Co najdete ve Spidermanově přírodní tělocvičně? Lanové překážky lezecká stěna slack-line Lanové přemostění Bungee running Všechny tyto aktivity vyzkouší děti pod vedením zkušených instruktorů. Vhodné pro děti od 5 let. Cena: od 320 Kč / os. (dle počtu dětí)

7 5. Stopování medvěda Celodenní Víš jak je veliký medvěd? Co ráno snídá? Jak dlouho jsou medvíďata u maminky medvědice? Vydej se s námi po stopách medvěda na Medvědín a všechno se dozvíš. Medvědí stezka na Medvědíně je téměř 9km dlouhá poznávací stezka, která děti zábavnou formou seznamuje se životem medvědů a jejich výskytem v Krkonoších. Stezka protíná zajímavá místa, je na ní několik odpočívadel a na jednotlivých zastávkách děti odpovídají na hádanky a zakreslují do medvědí mapy za kterou dostanou na konci cesty svého malého medvídka na památku. Stopování medvěda se SKOL MAX je celodenní program, který zahrnuje nejen jízdu lanovkou a medvědí stezku samotnou, ale také dovádění a hry na medvědínském hřišti při horní stanici lanovky a oběd na Bufetu Stopa. Cena: od 420 Kč / děti mladší 6 let Cena: od 470 Kč / děti starší 6 let (Cena dle počtu dětí. Cena bez DPH)

8 LETNÍ PROGRAM PRO 2. STUPEŇ ZÁKLADNÍCH ŠKOL a střední školy 1. Turnaj v disc-golfu 2. Netradiční špindlerovská olympiáda 3. SPIDERMANOVA OUTDOOROVÁ TĚLOCVIČNA 4. Po stopách ztracené expedice 5. Adrenaline Day

9 1. Turnaj v disc-golfu 1 2 hodiny Disc golf je jedním z nejrozšířenějších sportů s létajícím talířem, odvozeným z klasického golfu. Vznikl v 70tých letech v USA a získává stále více příznivců na celém světě. Cílem hry je podobně jako v golfu dokončit jamku co nejmenším počtem úderů - tedy hodů. Disk se hází z určeného výhoziště na cíl (jamku). Jamku tvoří ocelový koš. Průměrná vzdálenost jamky je kolem metrů a dá se dosáhnou třemi hody. Po prvním výhozu hráč hází z místa, kde se disk zastavil a pokračuje, dokud netrefí cíl. Hřiště je navrženo tak, aby se hráči museli potýkat s přírodními překážkami, jako jsou stromy, keře, terénní nerovnosti a ukázali svoje schopnosti házet krátké i dlouhé, levotočivé i pravotočivé hody. Vítězem je ten, kdo dokončí celé hřiště (sestávající z 8 jamek) nejmenším počtem hodů. V případě většího počtu dětí je možné děti rozdělit na 2 skupiny a přidat další aktivitu, např. pétanque nebo kroket, aby se všichni mohli vystřídat. Cena: 60 Kč / os. (včetně DPH) Kč / os. za další aktivitu (pétanque, kroket). Na každý disk je vybírána vratná záloha 250 Kč. Uvedené ceny jsou bez instruktora aktivity lze absolvovat pouze za doprovodu učitelů.

10 2. Netradiční špindlerovská olympiáda Umíš skákat, běhat, házet, šplhat prostě jsi sportovec každým coulem? Pak poměř své síly se svými kamarády v netradičních disciplínách. Netradiční špindlerovská olympiáda poměří fyzickou zdatnost, rychlost a obratnost dětí v horském prostředí v atraktivních disciplínách jakými jsou: Půldenní / Celodenní Lukostřelba Bungee running Slack line Mountainboarding Suchý slalom Lezecká stěna Běh do vrchu a další Cena: od 300 Kč / os. (cena se odvíjí od počtu disciplín a je bez DPH)

11 3. SPINDERMANOVA OUTDOOROVÁ TĚLOCVIČNA Půldenní Ať je ti deset, dvacet nebo padesát, musíš uznat, že Spiderman je prostě borec a každý by chtěl umět něco málo z kousků, které předvádí s lanem právě on. Nic ale nepřichází samo a i takový borec jako je Spiderman musí někde trénovat. Spidermanova outdoorová tělocvična je název aktivity, která prověří sílu, mrštnost a obratnost jednotlivce: *Nízké lanové překážky *Slack line *Lezecká stěna *Lanové přemostění. Lanové přemostění a lezecká stěna se nachází ve Skiareálu Svatý Petr. Slack line a nízké lanové překážky pro Vás můžeme postavit kdekoli, kde najdeme vzrostlé stromy či pevně ukotvené sloupy nedaleko od sebe, za které se dají překážky navázat. Cena: od 320 Kč / os. (uvedená cena je bez DPH)

12 4. Po stopách ztracené expedice Jednoho sychravého rána se Petr se svými přáteli vydal zdolat nejvyšší vrchol Čech Sněžku. Počasí jim sice nepřálo, ale i přesto se rozhodli vydat za ranního kuropění do nitra hor. Mlha a silný vítr ale nevěštily nic dobrého Co se stalo? Proč se Petr a jeho kamarádi na chatu nevrátili? Vydejte se po stopách ztracené expedice odhalit tuto záhadu. Během pochodu čeká účastníky řada specifických úkolů, které budou muset s pomocí vlastních vědomostí a fyzických schopností splnit. Odměnou za každý splněný úkol je indicie, která pomůže odkrýt tajemství záhady o ztracené expedici. Program lze přizpůsobit jak délkou trasy tak náročností úkolů zdatnosti účastníků. I přesto je ale vhodnější spíše pro starší děti. Cena: od 350 Kč / os. (uvedená cena je bez DPH) Celodenní

13 5. ADRENALINE DAY Půldenní Máš-li pro strach uděláno a adrenalin v žilách je to, co potřebuješ, aby tvůj den byl opravdu COOL, pak Adrenaline Day se SKOL MAX je ta pravá volba! Jaké aktivity ti napumpují adrenalin do žil? Přemostění údolí na 150m dlouhém laně Lezení na venkovní umělé lezecké stěně Adrenalinový sjezd na terénní koloběžce (včetně lanovky) Mountainboarding Cena: od 400 Kč / os. (uvedená cena je bez DPH)

14 ZIMNÍ PROGRAM MATEŘSKÉ, ZÁKLADNÍ A STŘEDNÍ ŠKOLY Lyžařská a snowboardová škola SKOL MAX je jedničkou ve výuce lyžování a snowboardingu. Dlouholetá tradice, tým profesionálních učitelů lyžování s licencí APUL, perfektní zázemí v podobě dětských ski parků s množstvím moderních pomůcek, pojízdnými koberci a vlastním vlekem, to vše pomůže zajistit vašim dětem perfektní péči, profesionální přístup a maximální pohodlí pro výuku lyžování a snowboardingu. Standardní výuka dětí od 4 let věku probíhá ve 2 dvouhodinových blocích (2 hodiny dopoledne a 2 hodiny odpoledne) s dvouhodinovou pauzou na oběd. Počet dětí na jednoho instruktora pro zajištění kvalitní péče je maximálně 6. Výuku můžeme samozřejmě po dohodě přizpůsobit Vašim možnostem a požadavkům (délka, čas, místo výuky, apod.) Na závěr výukového turnusu pořádáme pro děti závěrečné závody, kde probíhá zhodnocení celého výukového turnusu, každý absolvent obdrží osobní hodnocení a malý dárek. Cena výuky: od 100 Kč/os./hod. (závisí na počtu dětí a výukových hodin.)

15 Máte: nějaké otázky k našim programům? jinou představu o programu pro Vaši školu? přesný rozpočet se kterým se nevejdete do uvedených programů? KONTAKTUJTE NÁS! Jsme připraveni zodpovědět jakékoli vaše dotazy a připravit vaší škole program šitý na míru. Kamila Kubátová Klausová obchodní ředitelka SKOL MAX Ski School, a.s. Špindlerův Mlýn Tel: sales@skolmax.cz

Turistická chata ve Špindlerově Mlýně

Turistická chata ve Špindlerově Mlýně Turistická chata ve Špindlerově Mlýně Nově zrekonstruovaná Turistická chata ve Špindlerově Mlýně nabízí velmi levné a stylové ubytování v srdci lyžařského areálu Svatý Petr. Cena od 150,-Kč na osobu. -

Více

UNLIMITED POSSIBILITIES.

UNLIMITED POSSIBILITIES. Nabídka letních skupinových programů ve Špindlerově Mlýně Špindlerův Mlýn je největší lyžařské středisko v České Republice a proto si ho většina lidí spojuje se zimou. Ovšem i v období letních měsíců je

Více

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku!

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! www.sport-jedlova.cz fb: Sportovní areál Jedlová tel.: 722 233 322, e-mail: simona@sport-jedlova.cz, bara@sport-jedlova.cz

Více

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku!

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! www.sport-jedlova.cz fb: Adrenalin park Jedlová tel.: 722 233 322, e-mail: simona@sport-jedlova.cz, bara@sport-jedlova.cz

Více

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku!

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! www.sport-jedlova.cz fb: Adrenalin park Jedlová tel.: 722 233 322, e-mail: simona@sport-jedlova.cz, bara@sport-jedlova.cz

Více

Nabídka animačních programů RC Sepetná

Nabídka animačních programů RC Sepetná Nabídka animačních programů RC Sepetná Indoor programy a) Relaxcentrum Sepetná b) Zábavné večery Outdoor programy a) Areál penzionu Sluníčko b) Okolí RC Sepetná Indoor programy a) Relaxcentrum Sepetná

Více

První lyžování na ledovci Solden, Rakousko

První lyžování na ledovci Solden, Rakousko První lyžování na ledovci Solden, Rakousko 1-4.12.2016 Program a časový harmonogram pobytu v rodinném wellness penzionu Top tirol Dopřejte vašim dětem to nejlepší, než Vám vyrostou. Buďte na zimu připraveni,

Více

TEAMBUIDLING V ZIMĚ, NEJEN NA SNĚHU

TEAMBUIDLING V ZIMĚ, NEJEN NA SNĚHU TEAMBUIDLING V ZIMĚ, NEJEN NA SNĚHU V GOLFHOTELU MORRIS Plánujete firemní akci, chcete vyjádřit uznání a odměnu za celoroční práci vašich zaměstnanců nebo jen hledáte vhodné místo pro vaše týmové setkání,

Více

Vlakem na Tanvaldský Špičák a Smržovku

Vlakem na Tanvaldský Špičák a Smržovku Tanvaldsko Vlakem na Tanvaldský Špičák a Smržovku Ze zastávky Tanvaldský špičák je to kousek do největšího lyžařského areálu v Jizerských horách skiareálu Tanvaldský Špičák (linka L12). Je zde pro vás

Více

NABÍDKA PROGRAMŮ JARO/LÉTO/PODZIM

NABÍDKA PROGRAMŮ JARO/LÉTO/PODZIM SKISERVIS PLOC spol. s r.o. NABÍDKA PROGRAMŮ JARO/LÉTO/PODZIM 1) HORSKÁ KOLA v kombinaci NORDICK WALKING Program : cca. od 10:00 13:00 (2-3 hodiny) ½ skupiny se účastní výletu na horských kolech do okolí

Více

LETNÍ TÁBORY 2011 Vážení rodiče, milé děti! Dovolujeme si Vás pozvat na letní tábory, které jsme připravili v naší již 20.sezóně. Tábory pořádáme v rekreačním středisku Blaník (okr. Benešov), který je

Více

Vlakem na Tanvaldský Špičák a Smržovku

Vlakem na Tanvaldský Špičák a Smržovku Tanvaldsko Vlakem na Tanvaldský Špičák a Smržovku Ze zastávky Tanvaldský špičák je to kousek do největšího lyžařského areálu v Jizerských horách - skiareálu Tanvaldský Špičák (linka L12). Je zde pro vás

Více

OUTDOOR PROGRAMY. Poznámka: cena je uvedena orientační při délce trvání 2 hodiny. Může se lišit na základě aktivit.. Minimum

OUTDOOR PROGRAMY. Poznámka: cena je uvedena orientační při délce trvání 2 hodiny. Může se lišit na základě aktivit.. Minimum OUTDOOR PROGRAMY Klienti mají za úkol vyřešit to, jak překonat lanové překážky před nimi. Vhodné pro kolektivy (zejména pro akce typu teambuilding). Místo: okolí Hotelu DUO Poznámka: cena je uvedena orientační

Více

Monte Bondone Program a časový harmonogram Sportkids pobytu jarní prázdniny 2016

Monte Bondone Program a časový harmonogram Sportkids pobytu jarní prázdniny 2016 Monte Bondone Program a časový harmonogram Sportkids pobytu jarní prázdniny 2016 Po cca 800km jízdy po dálnici z Prahy sjedete v Itálii u města Trento. Pokračujete jízdou do kopce (20 min.) a jste v Monte

Více

Nabídka outdoorových aktivit v Janských Lázních a okolí.

Nabídka outdoorových aktivit v Janských Lázních a okolí. Nabídka outdoorových aktivit v Janských Lázních a okolí. Janské Lázně 23. 3. 2010 Zpracovala: Mgr. Kateřina Vojtěchová Lanový park Lanový park ve stromech se samojištěním. Lanový park je složen ze 40 překážek

Více

REKREAČNÍ A SPORTOVNÍ AREÁL VESEC SPORT A ZÁBAVA JAKO NA DLANI

REKREAČNÍ A SPORTOVNÍ AREÁL VESEC SPORT A ZÁBAVA JAKO NA DLANI REKREAČNÍ A SPORTOVNÍ AREÁL VESEC SPORT A ZÁBAVA JAKO NA DLANI AREÁL VESEC Areál vybudovaný pro pořádání MS 2009 v klasických lyžařských disciplínách Unikátní plocha na okraji Liberce pro trávení volného

Více

REKREAČNÍ A SPORTOVNÍ AREÁL VESEC SPORT A ZÁBAVA JAKO NA DLANI

REKREAČNÍ A SPORTOVNÍ AREÁL VESEC SPORT A ZÁBAVA JAKO NA DLANI REKREAČNÍ A SPORTOVNÍ AREÁL VESEC SPORT A ZÁBAVA JAKO NA DLANI AREÁL VESEC Areál vybudovaný pro pořádání MS 2009 v klasických lyžařských disciplínách Unikátní plocha na okraji Liberce pro trávení volného

Více

Koloběžky Český ráj Malá Skála Dolánky Kozákov Frýdštejn Kopanina Besedice Jíčín Železný Brod

Koloběžky Český ráj Malá Skála Dolánky Kozákov Frýdštejn Kopanina Besedice Jíčín Železný Brod Horské koloběžky na Šumavě Kubova Huť Boubín Na koloběžce po sjezdovce či na 14 km výlet. https://www.kudyznudy.cz/aktivity-a-akce/aktivity/horske-kolobezky-na-sumave---kubova-hut---boubin.aspx Terénní

Více

Monte Bondone (jarní prázdniny) Program a časový harmonogram Sportkids pobytu

Monte Bondone (jarní prázdniny) Program a časový harmonogram Sportkids pobytu Monte Bondone (jarní prázdniny) Program a časový harmonogram Sportkids pobytu Po cca 800km jízdy po dálnici z Prahy sjedete v Itálii u města Trento. Pokračujete jízdou do kopce (20 min.) a jste v Monte

Více

PROGRAMOVÁ NABÍDKA PRO ZÁKLADNÍ A STŘEDNÍ ŠKOLY. jaro, léto, podzim 2010. Bílá, Pustevny - BESKYDY

PROGRAMOVÁ NABÍDKA PRO ZÁKLADNÍ A STŘEDNÍ ŠKOLY. jaro, léto, podzim 2010. Bílá, Pustevny - BESKYDY PROGRAMOVÁ NABÍDKA PRO ZÁKLADNÍ A STŘEDNÍ ŠKOLY jaro, léto, podzim 2010 Školní výlety Školy v přírodě Adaptační kurzy Bílá, Pustevny - BESKYDY SUN Outdoor o.s. Bílá 149, 739 15 pošta Staré Hamry, tel.:

Více

Lyžařské kurzy pro první stupeň ZŠ a pro MŠ

Lyžařské kurzy pro první stupeň ZŠ a pro MŠ Lyžařské kurzy pro první stupeň ZŠ a pro MŠ NEJJEDNODUŠŠÍ CESTA K LYŽOVÁNÍ Místo konání kurzů Ski areál Řeka k nejblíže vaší škole www.ski reka.cz, 776776688 Místo konání kurzů Ski areál Řeka nejblíže

Více

Dostupnost: Parkoviště i vleky se nacházejí přímo v obci u lázní Lipová. WWW stránky: Live camera: Zde

Dostupnost: Parkoviště i vleky se nacházejí přímo v obci u lázní Lipová. WWW stránky:   Live camera: Zde Skiareál leží na rozhraní pohoří Rychlebských hor a Hrubého Jeseníku přímo v srdci lázeňské obce Lipová-lázně. Sjezdové tratě jsou vhodné především pro rodinné lyžování. Výhodou je možnost lyžování pro

Více

Z Benecka na rozhlednu Žalý

Z Benecka na rozhlednu Žalý Z Benecka na rozhlednu Žalý Navštivte jedinou rozhledu v Krkonoších, ze které za příznivého počasí uvidíte neopakovatelný kruhový rozhled nejen na Krkonoše, ale i do širokého okolí. Z centrálního parkoviště

Více

Open přebor HZS ČR mistrovství ČHSF v obřím slalomu

Open přebor HZS ČR mistrovství ČHSF v obřím slalomu Open přebor HZS ČR mistrovství ČHSF v obřím slalomu 30. - 31. 1. 2017 Skiareál Rokytnice nad Jizerou Pořádá: SK pražských hasičů z.s., HZS hl.m. Prahy, Spartak Rokytnice n.j a.s., ČHSF OPEN PŘEBOR HZS

Více

Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda

Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda Kvalitní spánek, vysoká lůžková kapacita Pevná lůžka Počet pokojů Kapacita Jednolůžkové pokoje 6x 6 osob Dvolůžkové pokoje standard či superior 22x 44 osob

Více

NABÍDKA - PRONÁJEM AKTIVIT 2015

NABÍDKA - PRONÁJEM AKTIVIT 2015 NABÍDKA - PRONÁJEM AKTIVIT 2015 Vážení přátelé, předkládám Vám nabídku doprovodných programů lanového parku Hradec Králové. Tyto programy můžete využít při realizaci dětských dnů, firemních setkání či

Více

NABÍDKA pro společnost Synthesia, a.s. SKIAREÁLY - Snowhill a.s.

NABÍDKA pro společnost Synthesia, a.s. SKIAREÁLY - Snowhill a.s. NABÍDKA pro OSŽ Mladá Boleslav SKIAREÁLY Snowhill a.s. - 2011/2012 NABÍDKA pro společnost Synthesia, a.s. 2011/2012 SKIAREÁLY - Snowhill a.s. Snowhill a.s. leden 2012 Nabídka vybraných produktů: V rámci

Více

Interaktivní Mamutíkův vodní park Minibus a transportér k zapůjčení Školní učebna Profesionální zajištění Programy na míru

Interaktivní Mamutíkův vodní park Minibus a transportér k zapůjčení Školní učebna Profesionální zajištění Programy na míru Školní programy UBYTOVÁNÍ Horský penzion Terezka, nacházející se ve vesnici Dolní Morava, nabízí ubytování ve vybavených apartmánech pro malé i velké skupiny, školy v přírodě, adaptační kurzy, soustředění,

Více

ŠPINDLERŮV MLÝN město zážitků.

ŠPINDLERŮV MLÝN město zážitků. ŠPINDLERŮV MLÝN město zážitků ŠPINDLERŮV MLÝN město zážitků PŘEHLED AKCÍ ŠPINDLEROVSKÁ ZIMA 2017 / 2018 Přehled nejdůležitějších akcí v zimní sezóně 2017 / 2018 Innogy Špindl Ski Openning Předsilvestrovská

Více

MEZINÁRODNÍ MISTROVSTVÍ ČR UČITELŮ LYŽOVÁNÍ, TELEMARKU A SNOWBOARDINGU

MEZINÁRODNÍ MISTROVSTVÍ ČR UČITELŮ LYŽOVÁNÍ, TELEMARKU A SNOWBOARDINGU MEZINÁRODNÍ MISTROVSTVÍ ČR UČITELŮ LYŽOVÁNÍ, TELEMARKU A SNOWBOARDINGU ŠPINDLERŮV MLÝN STOH 18.3.2017 Pořadatelé: Asociace profesionálních učitelů lyžování a lyžařských škol, z.s. Lyžařská škola Skol Max

Více

Outdoorová hra: O poklad pevnosti

Outdoorová hra: O poklad pevnosti Outdoorová hra: O poklad pevnosti Kontaktní osoba: Ondřej Svaček Tel.: +420 608 101 796 E-mail: svacek@janta.cz http://www.outdoorovekurzy.cz Strana 0 Motivace soutěže: Celá hra bude motivována v podobném

Více

Bucharovou cestou přes tři kopce na Horní Mísečky

Bucharovou cestou přes tři kopce na Horní Mísečky Bucharovou cestou přes tři kopce na Horní Mísečky Začínáme u centrálního parkoviště v centru Benecka. Červená turistická značka odtud vystoupá k úbočí Žalého na Přední Žalý. Na jeho vrcholu nechal postavit

Více

SKIAREÁL 2 SJEZDOVKY I LYŽAŘSKÁ ŠKOLA I SERVIS I PŮJČOVNA SNOW PARK I BUFET I PARKOVIŠTĚ ZDARMA

SKIAREÁL 2 SJEZDOVKY I LYŽAŘSKÁ ŠKOLA I SERVIS I PŮJČOVNA SNOW PARK I BUFET I PARKOVIŠTĚ ZDARMA SKIAREÁL 2 SJEZDOVKY I LYŽAŘSKÁ ŠKOLA I SERVIS I PŮJČOVNA SNOW PARK I BUFET I PARKOVIŠTĚ ZDARMA WWW.PEKLAK.CZ SKIAREÁL otevřeno denně včetně večerního lyžování hlavní svah Peklák - 800 m dlouhá červená

Více

Skiareál Lipno regionální zimní centrum. Tento projekt Skiareál Lipno regionální zimní centrum je spolufinancován Evropskou unií

Skiareál Lipno regionální zimní centrum. Tento projekt Skiareál Lipno regionální zimní centrum je spolufinancován Evropskou unií Skiareál Lipno regionální zimní centrum Tento projekt Skiareál Lipno regionální zimní centrum je spolufinancován Evropskou unií Skiareál Lipno regionální zimní centrum Název projektu: Skiareál Lipno regionální

Více

Školní výlet s aktivitami = Offpark Sušice

Školní výlet s aktivitami = Offpark Sušice Školní výlet s aktivitami = Offpark Sušice Offpark je první volnočasové outdoorové centrum na Šumavě, které nabízí celou řadu sportovního a lehce adrenalinového vyžití. Zážitkové aktivity jsou soustředěny

Více

ADRENALINOVÉ ATRAKCE PRONÁJEM

ADRENALINOVÉ ATRAKCE PRONÁJEM ADRENALINOVÉ ATRAKCE PRONÁJEM Tomáš Vavřina, IČ: 02997053 ADRENALIN 30 Horolezecká stěna VZHŮRU DO OBLAK Malá mobilní horolezecká stěna, typu skládačka, je určena pro děti i dospělé. Na stěně se může pohybovat

Více

PROGRAMOVÁ NABÍDKA PRO MATEŘSKÉ ŠKOLY. jaro, léto, podzim 2010. Bílá - BESKYDY

PROGRAMOVÁ NABÍDKA PRO MATEŘSKÉ ŠKOLY. jaro, léto, podzim 2010. Bílá - BESKYDY PROGRAMOVÁ NABÍDKA PRO MATEŘSKÉ ŠKOLY jaro, léto, podzim 2010 Výlety pro MŠ Školky v přírodě Adaptační kurzy Bílá - BESKYDY SUN Outdoor o.s. Bílá 149, 739 15 pošta Staré Hamry, tel.: 774155550, e-mail:

Více

SKISERVIS PLOC, NABÍDKA LETNÍCH PROGRAMŮ 2011

SKISERVIS PLOC, NABÍDKA LETNÍCH PROGRAMŮ 2011 Skiservis Ploc spol.s r.o. SKISERVIS PLOC, NABÍDKA LETNÍCH PROGRAMŮ 2011 CYKLISTIKA, VYSOKOHORSKÁ CYKLISTIKA Nabízíme vybrané trasy dle náročnosti pro všechny věkové skupiny Výlet s instruktorem do okolí

Více

Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu

Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu 24. - 25. 1. 2016 Skiareál Herlíkovice Pořádá: SK Hasiči Praha a GŘ HZS ČR + HZS hl.m. Prahy + Snowhill a.s. + ČHSF OPEN PŘEBOR HZS ČR a MISTROVSTVÍ

Více

POJEĎTE S NÁMI NA HORY. Milé rodiny, vážení přátelé,

POJEĎTE S NÁMI NA HORY. Milé rodiny, vážení přátelé, POJEĎTE S NÁMI NA HORY Milé rodiny, vážení přátelé, prožijte s námi pololetní a jarní prázdniny. Vybrali jsme pro Vás čtyři horská střediska v Jeseníkách, Beskydech, Krkonoších a Orlických horách. Kromě

Více

13 - Projekt výstavby lanových parků MonkeyPark Špindlerův Mlýn MonkeyPark 21. června 2006 nejdelší lanový park v Krkonoších. MonkeyPark, MonkeyPark

13 - Projekt výstavby lanových parků MonkeyPark Špindlerův Mlýn MonkeyPark 21. června 2006 nejdelší lanový park v Krkonoších. MonkeyPark, MonkeyPark 13 - Projekt výstavby lanových parků MonkeyPark Špindlerův Mlýn Společnost První bobová s.r.o. se vždy cítila průkopníkem nových trendů v oblasti volnočasových aktivit. Až po výstavbě bobové dráhy Špindlerův

Více

(V případě deště je připraven náhradní program v tělocvičně)

(V případě deště je připraven náhradní program v tělocvičně) Program, ceník a časový harmonogram příměstského cyklo-sportovního tábora s celodenním programem zaměřeným na zvýšení bezpečnosti dětí ze základních škol. (V případě deště je připraven náhradní program

Více

ŠKOLICÍ STŘEDISKO NÁCHOD

ŠKOLICÍ STŘEDISKO NÁCHOD ŠKOLICÍ STŘEDISKO NÁCHOD zpráva o činnosti v roce 2013 Duha Školicí středisko Náchod je organizace, která pořádá vzdělávací programy především pro instruktory, vedoucí, lektory, ale i mládež a dospělé

Více

FIREMNÍ AKCE / ZÁŽITKY V PŘÍRODĚ ADRENALIN SKIRESORT.CZ

FIREMNÍ AKCE / ZÁŽITKY V PŘÍRODĚ ADRENALIN SKIRESORT.CZ FIREMNÍ AKCE / ZÁŽITKY V PŘÍRODĚ ADRENALIN SKIRESORT.CZ KDO JSME? Jsme SkiResort Live. V zimě provozujeme moderní lyžařskou školu, půjčovnu, servis a test centrum prvotřídního lyžařského vybavení Salomon

Více

Zadání fotbalového turnaje

Zadání fotbalového turnaje Příloha č. 1: zadání fotbalového turnaje Zadání fotbalového turnaje Vaším úkolem je připravit fotbalový turnaj pro 6 týmů. Místo realizace je sportovní areál Svojsíkova U Vojáků. Areál je nutno zarezervovat

Více

Milá maminko, milý tatínku,

Milá maminko, milý tatínku, Milá maminko, milý tatínku, vítáme Vás i Vaši holčičku nebo Vašeho chlapečka (nebo oba?) v naší mateřské škole, která je součástí Základní školy a mateřské školy Špindlerův Mlýn. Rádi bychom Vás v krátkosti

Více

ADRENALIN 35. Mobilní lanový park. Technické požadavky na prostor: Plocha o průměru 10 m.

ADRENALIN 35. Mobilní lanový park. Technické požadavky na prostor: Plocha o průměru 10 m. ADRENALIN 35 Mobilní lanový park rovnováha Mobilní lanový park Pořádáte den dětí, slavnost či jinou akci a nemáte kotvení pro nízké lanové překážky? Naše mobilní lanové centrum z nízkých lanových překážek

Více

Z i m n í s p o r t y

Z i m n í s p o r t y Z i m n í s p o r t y Sjezdové lyžování: Červenohorské sedlo Kontakt: +420 583 215 118 Ceník lyžování Skipas Dospělý Děti (do 12-ti let) Bodový (25, 50, 100 b.) 160-300 - 500 Kč 110-190 - 300 Kč Bodový

Více

KRKONOŠE XVI. ročník mezinárodních skialpinistických závodů Memoriál Jana Zapletala Ski TrabMistrovství ČR ve skialpinismu

KRKONOŠE XVI. ročník mezinárodních skialpinistických závodů Memoriál Jana Zapletala Ski TrabMistrovství ČR ve skialpinismu KRKONOŠE 2007 17.03. 2007 XVI. ročník mezinárodních skialpinistických závodů Memoriál Jana Zapletala Ski TrabMistrovství ČR ve skialpinismu pořádaný jako součást Rock Point Český pohár ve skialpinismu

Více

Karavana CESTA OBCHODNÍKA

Karavana CESTA OBCHODNÍKA Karavana CESTA OBCHODNÍKA Karavana Procvičte si obchodnické dovednosti na dobrodružné cestě po stopách Marca Pola. Karavana je funkční program, který vysvětluje a trénuje obchodnické umění účastníků v

Více

Zajímavosti v našem okolí

Zajímavosti v našem okolí Zajímavosti v našem okolí Přepadávací vodní nádrž Dlouhé stráně - exkurzi nutno dopředu objednat na těchto tel. číslech: 602 322 244, 585 283 282 - exkurze probíhají denně od 8-15 hodin (včetně víkendů

Více

Příměstský tábor je určen pro všechny děti ve věku 5-11 let, které se rády zapojují do různých ať už známých či méně známých aktivit.

Příměstský tábor je určen pro všechny děti ve věku 5-11 let, které se rády zapojují do různých ať už známých či méně známých aktivit. Proč příměstský tábor? Je to výborná varianta pro děti, které nejsou ještě příliš zvyklé na odloučení od rodičů. Zajistíme Vám hlídání po dobu vaši pracovní doby a nejen zabavíme vaše děti, ale naučíme

Více

Webkamera: zde. Www:

Webkamera: zde. Www: SKIPARK Filipovice se nachází přímo v srdci chráněné krajinné oblasti v malebném podhůří Jeseníků, pouze jednu zastávku skibusu od úpatí lyžařského areálu Červenohorského sedlo, přímo u hlavní cesty ve

Více

Karavana CESTA OBCHODNÍKA

Karavana CESTA OBCHODNÍKA Karavana CESTA OBCHODNÍKA Karavana Karavana je tréninková platforma pro osvojení a zažití základních obchodnických dovedností. Jejím jádrem je hra, která poskytuje prostor pro zkoušení obchodních taktik

Více

KRKONOŠE. HORSKÁ UBYTOVÁNÍ\l

KRKONOŠE. HORSKÁ UBYTOVÁNÍ\l KRKONOŠE Rozkládají se v severovýchodních Čechách na hranici mezi Českou republikou a Polskem. Česká část Krkonoš je rozlehlejší a členitější oproti polské.krkonoše jsou nejznámějším pohořím v České republice

Více

Termin přihlášek do 22.července 2017 telefonicky nebo em

Termin přihlášek do 22.července 2017 telefonicky nebo  em Baví tě fotbal a měl bys zájem začít trénovat a hrát se stejně starými dětmi? Oznamujeme všem příznivcům sportu a fotbalu zvlášť, že pořádáme v našem areálu, pro nejmenší nadšence kulatého nesmyslu prázdninové

Více

Passion. Connected. Pchjongčchang 2018 nabídka zájezdů. IBTravel s.r.o. Ubytování

Passion. Connected. Pchjongčchang 2018 nabídka zájezdů. IBTravel s.r.o. Ubytování Pchjongčchang 2018 nabídka zájezdů Zimní Olympijské hry v roce 2018 uspořádá korejský Pchjongčchang v termínu 9.-25.2.2018. Česká republika bude v Koreji obhajovat rekordních 8 medailí z ruského Soči.

Více

Lyžování na Slovensku

Lyžování na Slovensku Lyžování na Slovensku Úchvatné horské štíty, doliny zapadlé sněhem, fantastický prašan a vynikající služby lyžařských středisek, to je lyžařský ráj na Slovensku. Oblíbeným místem lyžařského ráje je ve

Více

Hurá do školy! Víkendový adaptační pobyt pro žáčky 1. tříd

Hurá do školy! Víkendový adaptační pobyt pro žáčky 1. tříd Hurá do školy! Víkendový adaptační pobyt pro žáčky 1. tříd PO PRVÉ DO ŠKOLY CO TO ZNAMENÁ? Poprvé do školy. Jaké to je? Jaké pocity děti prožívají? Jaké pocity prožívají rodiče? Těšení a obavy zároveň.

Více

TĚLESNÁ VÝCHOVA NA GJVJ

TĚLESNÁ VÝCHOVA NA GJVJ TĚLESNÁ VÝCHOVA NA GJVJ CO ZDOBÍ TĚLESNOU VÝCHOVU NA GJVJ? Velké množství sportovních kurzů a akcí ve velmi zajímavých destinacích, jak v ČR tak i v cizině Mnoho úspěchů na meziškolníchsoutěžích, jak na

Více

P R O P O Z I C E Manuál č.3 PŘIHLAŠOVÁNÍ PLATBY. 27. národních her zimní speciální olympiády. konaných ledna 2018.

P R O P O Z I C E Manuál č.3 PŘIHLAŠOVÁNÍ PLATBY. 27. národních her zimní speciální olympiády. konaných ledna 2018. P R O P O Z I C E Manuál č.3 PŘIHLAŠOVÁNÍ PLATBY 27. národních her zimní speciální olympiády konaných 13. 19.ledna 2018 Horní Malá Úpa Pořadatel : České hnutí speciálních olympiád www.specialolympics.cz

Více

Lyžařský kurz se sportovním pobytem v srdci Valašska v Rožnově pod Radhoštěm

Lyžařský kurz se sportovním pobytem v srdci Valašska v Rožnově pod Radhoštěm , Lyžařský kurz se sportovním pobytem v srdci Valašska v Rožnově pod Radhoštěm Nabídka pro základní a střední školy Uskutečnění lyžařského kurzu nabízí Komplex pro sport a rekreaci TJ Rožnov p.r. Svou

Více

Lyžařský zájezd žáků ZŠ Olešská, Praha 10

Lyžařský zájezd žáků ZŠ Olešská, Praha 10 Lyžařský zájezd žáků ZŠ Olešská, Praha 10 Místo:chata HORSKÝ HOTEL, ČERNÁ HORA, JANSKÉ LÁZNĚ Termín: 22. 29. 1. 2011 Odjezd: sobota 22. 1. v 13.00 h, od ZŠ (sraz v 12.20 h) Příjezd: sobota 29. 1. v 11.30

Více

Pojeď, polez, popoběhni do toho s námi. Studijní směr Aktivity v přírodě:

Pojeď, polez, popoběhni do toho s námi. Studijní směr Aktivity v přírodě: Studijní směr Aktivity v přírodě: Cíle studijního směru je připravit posluchače na práci ve školách, cestovních kancelářích a outdoorových agenturách. Při studiu poznáte lidi ze svého okolí z jiného úhlu,

Více

Ústav tělesné výchovy 2. a 3.LF, Bruslařská 10, Praha 10. tel ,fax:

Ústav tělesné výchovy 2. a 3.LF, Bruslařská 10, Praha 10. tel ,fax: Termín: 22. 1. 29.1. 2011 Pozvánka na zimní kurz ERLEBACHOVA CHATA Místo : Erlebachova chata - Horní Rokytnice Tato chata leží asi 1000 m.n.m. v lyžařském středisku Rokytnice nad Jizerou, nedaleko horské

Více

Nabídka programů na hradě Šternberk

Nabídka programů na hradě Šternberk Nabídka programů na hradě Šternberk Následující nabídka programů je speciálně vytvořena pro příměstské tábory ASC UP 2012. Cena programu činí 170 Kč. Součástí programu je vždy prohlídka hradu (malý okruh)

Více

Rozhýbejte naše děti na téma: Aby bylo pořád veselo

Rozhýbejte naše děti na téma: Aby bylo pořád veselo Rozhýbejte naše děti na téma: Aby bylo pořád veselo Charakteristika integrovaného bloku Spolupráce mezi mateřskými školami v Chebu Projekt zaměřený na posílení vzájemného vztahu mezi dětmi ze známé školky

Více

160 408 Modul č. 1 TURISTIKA dopoledne: Příjezd, ubytování, seznámení s režimem pobytu a nejbližším okolím odpoledne: Výlet přes tři kopce - podzemí Jiřetína pod Jedlovou (štola J. Evangelisty) -

Více

TURISTICKÝ PRŮVODCE PRO HOSTY PENZIONU

TURISTICKÝ PRŮVODCE PRO HOSTY PENZIONU V TURISTICKÝ PRŮVODCE PRO HOSTY PENZIONU OBSAH SPORTOVNÍ VYŽITÍ V LÉTĚ Koupaliště. 3 Areál autocamping Rozkoš Česká Skalice.... 4 Bobová dráha Mladé Buky... 5 Lanový park Janské lázně..... 6 Jízdárna Proruby

Více

Renata, Alena, Kristýna, Hana, Daniel

Renata, Alena, Kristýna, Hana, Daniel Naši milí čtenáři, po roce opět přinášíme zprávičky o některých akcích, které proběhly v naší družině. Můžete si je spolu s námi připomenout ve výročním vydání Družinového Blesku. Hezké prázdniny, pěkné

Více

Firemní teambuilding a skupinové akce

Firemní teambuilding a skupinové akce Firemní teambuilding a skupinové akce Offpark je první volnočasové outdoorové centrum na Šumavě, které nabízí celou řadu sportovního a lehce adrenalinového vyžití. Zážitkové aktivity jsou soustředěny a

Více

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen Základní školy

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen Základní školy Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen 2016 Základní školy Základní škola J. A. Komenského a Mateřská škola, Přerov - Předmostí, Hranická 14 Školní olympiáda

Více

HOTEL. Monínec 7, 257 91 Sedlec-Prčice GPS souřadnice hotelu: N 49 32 37.97 E 14 30 58.90 www.moninec.cz www.moninec-hotel.cz

HOTEL. Monínec 7, 257 91 Sedlec-Prčice GPS souřadnice hotelu: N 49 32 37.97 E 14 30 58.90 www.moninec.cz www.moninec-hotel.cz konference, školení, relaxační pobyty Relax hotel Monínec*** leží na Javorové skále 70 km na jih od Prahy na pomezí Středočeského a Jihočeského kraje nedaleko města Sedlec-Prčice. Je nejvyšším bodem v

Více

Lyžařská střediska v Orlických horách

Lyžařská střediska v Orlických horách Lyžařská střediska v Orlických horách Na mapě jsou vyznačeny SKI centra, areály a parky, které jsou vzdáleny od Rokytnice do 40 km (jízda autem do cca 40min). SKI areál FARÁK (Farský kopec) Délka trasy

Více

Odpoledne s rodiči Tř. Medvídků

Odpoledne s rodiči Tř. Medvídků Odpoledne s rodiči Tř. Medvídků Ke Dni dětí jsme měli připravené indiánské odpoledne na naší nové zahradě, na které jsme se všichni velmi těšili. Děti s rodiči měli plnit různé úkoly a vyrábět si indiánskou

Více

ZIMA NA HORÁCH 2011/2012

ZIMA NA HORÁCH 2011/2012 Benecko / Krkonoše Hotel Star*** Hotel leží v srdci Krkonoš, přímo ve středu lyžařského a turistického střediska Benecko, na jižně orientované straně vrchu Žalý (1036 m.n.m.) v těsné blízkosti lyžařských

Více

Propozice ZIMNÍ HRY SPECIÁLNÍCH OLYMPIÁD České hnutí speciálních olympiád

Propozice ZIMNÍ HRY SPECIÁLNÍCH OLYMPIÁD České hnutí speciálních olympiád Všeobecná ustanovení Propozice ZIMNÍ HRY SPECIÁLNÍCH OLYMPIÁD České hnutí speciálních olympiád Termín konání : 6. - 11. 1.2013 Termín přihlášek : do 1.12.2012 Místo konání : Horní Malá Úpa Adresa pro korespondenci

Více

Název organizace: Klub národní házené Spoje Balkán Praha Název projektu: Mládež KNH Spoje Praha v roce 2016

Název organizace: Klub národní házené Spoje Balkán Praha Název projektu: Mládež KNH Spoje Praha v roce 2016 Název projektu: Mládež KNH Spoje Praha v roce 2016 Podpora dětí a mládeže 187 600 Kč 51 000 Kč Cílem projektu je podpořit celoroční fungování Klubu národní házené Spoje Praha, konkrétně její dětské a mládežnické

Více

KRKONOŠSKÝ VERTICAL 2015 31.01. 2015 3. závod Českého poháru ve skialpinismu 2015

KRKONOŠSKÝ VERTICAL 2015 31.01. 2015 3. závod Českého poháru ve skialpinismu 2015 KRKONOŠSKÝ VERTICAL 2015 31.01. 2015 3. závod Českého poháru ve skialpinismu 2015 1, Organizátor: Ski alp club Špindlerův Mlýn ve spolupráci s Horskou službou Krkonoše. 2, Účast: Závodu se mohou zúčastnit

Více

Investice. Co letos plánují skiareály. Metro rubrika: Finance - strana: 10 - autor: ČTK

Investice. Co letos plánují skiareály. Metro rubrika: Finance - strana: 10 - autor: ČTK Investice. Co letos plánují skiareály Metro - 11.4.2017 rubrika: Finance - strana: 10 - autor: ČTK 5 Na české hory dorazilo v zimě o pětinu víc lyžařů než v předchozí sezoně ČRo Radiožurnál - 10.4.2017

Více

Pokud chceš pracovat jako instruktor lyžování nebo snowboardingu a zjišťuješ podmínky a nejlepší plat, pak budeš

Pokud chceš pracovat jako instruktor lyžování nebo snowboardingu a zjišťuješ podmínky a nejlepší plat, pak budeš Skvělá brigáda - instruktor Sherpaski (22.10.2017 - ) Výděláš si: Loni jsme jako 1.lš v ČR začali nabízet našim instruktorům min. 150 kč / za hodinu. Letos nás určitě většina konkurence bude napodobovat,

Více

prographichouse. All rights reserved.

prographichouse. All rights reserved. prographichouse. All rights reserved. Lyžařský oddíl TJ Jsme nejstarší lyžařský klub v Praze založen 1974. Člen Svazu lyžařů České republiky a České unie sportu Řadíme se k největším a nejúspěšnějším lyžařským

Více

Víkendový vzdělávací pobyt pro pěstounské rodiny v Kovářské

Víkendový vzdělávací pobyt pro pěstounské rodiny v Kovářské Víkendový vzdělávací pobyt pro pěstounské rodiny v Kovářské Magistrát města Chomutova ve spolupráci se zapsaným spolkem RADKA připravil ve dnech 20. - 21. 5. 2017 víkendový vzdělávací pobyt pro pěstounské

Více

FIREMNÍ AKCE KONFERENCE

FIREMNÍ AKCE KONFERENCE FIREMNÍ AKCE & KONFERENCE Pěstujeme remní kulturu. Sporthotel Záťoň leží uprostřed přírody v údolí Vltavy mezi Českým Krumlovem a Rožmberkem. 4 38 pokojů 4 2 seminární místnosti 4 parkoviště pro 50 aut

Více

Příloha č. 7 k výzvě pro podání nabídek Detailní vymezení předmětu zakázky pro část G

Příloha č. 7 k výzvě pro podání nabídek Detailní vymezení předmětu zakázky pro část G Příloha č. 7 k výzvě pro podání nabídek Detailní vymezení předmětu zakázky pro část G - Všechny níže uvedené kurzy musí být realizovány v českém jazyce a veškeré materiály musí být zpracovány a poskytnuty

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA ZLÍN, MOSTNÍ

ZÁKLADNÍ ŠKOLA ZLÍN, MOSTNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA ZLÍN, MOSTNÍ 2013 Název projektu: Připraveni pro život Registrační číslo: CZ.1.07/1.2.39/02.0015 Tato informační brožurka o činnosti školy a Metodického a konzultačního centra byla zpracována

Více

ŠKOLNÍ VÝLETY 2015 /DUBEN ČERVEN, ZÁŘÍ, ŘÍJEN/

ŠKOLNÍ VÝLETY 2015 /DUBEN ČERVEN, ZÁŘÍ, ŘÍJEN/ ŠKOLNÍ VÝLETY 2015 /DUBEN ČERVEN, ZÁŘÍ, ŘÍJEN/ MŠ, ZŠ, SŠ Výlety pro děti od 4 let. Aktivity ve všech programových variantách jsou přizpůsobeny věku dětí. V případě špatného počasí je připravena náhradní

Více

Výroční zpráva Výroční zpráva Náš turnaj z. s. Tel: Voroněžská 28

Výroční zpráva Výroční zpráva Náš turnaj z. s. Tel: Voroněžská 28 Výroční zpráva 2016 Úvodní slovo Milí přátelé, rok 2016 je v našich očích považován rokem úspěšným především díky usilovné činnosti všech členů spolku. Tento rok se nám opět podařilo úspěšně navýšit počet

Více

ZOH SOČI ČT SPORT. XXII. zimní olympijské hry 2014 Soči programové schéma ČT SPORT

ZOH SOČI ČT SPORT. XXII. zimní olympijské hry 2014 Soči programové schéma ČT SPORT ČT SPORT XXII. zimní olympijské hry 2014 Soči programové schéma ČT SPORT ZOH SOČI DATUM ČAS DISCIPLÍNA AKCE ČT 6. 2. 2014 15:00 JÍZDA V BOULÍCH kvalifikace 15:45 SNOWBOARDING, KVALIFIKACE SLOPESTYLE 16:30

Více

Sportovní a zážitkové programy pro firmy

Sportovní a zážitkové programy pro firmy Všeobecné obchodní podmínky Společnosti se sídlem Rašov 64, Klíny 43601 identifikační číslo: 22802126 vedená u Krajského soudu v Ústí nad Labem, spisová značka C 32403 Sportovní a zážitkové programy pro

Více

Detailní vymezení předmětu zakázky pro část 7

Detailní vymezení předmětu zakázky pro část 7 Příloha č. 7 k výzvě pro podání nabídek Detailní vymezení předmětu zakázky pro část 7 - Všechny níže uvedené kurzy musí být realizovány v českém jazyce a veškeré materiály musí být zpracovány a poskytnuty

Více

Kalendář událostí 3 obcí 2014

Kalendář událostí 3 obcí 2014 Kalendář událostí 3 obcí 2014 Ples SDH Prostřední Lánov - ples hasičů s tombolou 11. 1. 2014 Lánov Pořadatel: SDH Prostřední Lánov, Petr Paulů, 604 230 934 Myslivecký ples - tradiční ples myslivců s bohatou

Více

tripsforaday.com Lyžařské areály a nástupiště běžeckých tras - Šumava Výlety Šumava, Česká Republika Běžky 83,217 km Mapa

tripsforaday.com Lyžařské areály a nástupiště běžeckých tras - Šumava Výlety Šumava, Česká Republika Běžky 83,217 km Mapa tripsforaday.com Lyžařské areály a nástupiště běžeckých tras - Šumava Výlety Šumava, Česká Republika Mapa Běžky 83,217 km Střední 405 m tripsforaday.com Itinerář Výlety Šumava, Česká Republika tripsforaday.com

Více

HOTEL KRAMOLÍN. Kdo jsme - co umíme HOTEL KRAMOLÍN GOLF

HOTEL KRAMOLÍN. Kdo jsme - co umíme HOTEL KRAMOLÍN GOLF HOTEL KRAMOLÍN GOLF HOTEL KRAMOLÍN 382 78, Lipno nad Vltavou 55 tel./fax. +420 380 736 147 mobil +420 777 786 870 benes-kramolin@quick.cz Kdo jsme - co umíme Hotel Kramolín leží v příjemném prostředí vrcholové

Více

Na základě činnostního učení utvářet u žáků představu o různých českých pohádkách a jejich hlavních postavách.

Na základě činnostního učení utvářet u žáků představu o různých českých pohádkách a jejich hlavních postavách. Projekty 2010/2011 Projekt Z pohádky do pohádky (vypracovala M. Hurtová) Charakteristika Sportovní den pro děti z MŠ a žáky 1. ročníků. Děti vstupují do pohádek a stávají se součástí děje. Všechny pohádky

Více

KRKONOŠE 2008 22.03. 2008 XVII. ročník mezinárodních skialpinistických závodů Memoriál Jana Zapletala Ski Trab Mistrovství ČR ve skialpinismu

KRKONOŠE 2008 22.03. 2008 XVII. ročník mezinárodních skialpinistických závodů Memoriál Jana Zapletala Ski Trab Mistrovství ČR ve skialpinismu KRKONOŠE 2008 22.03. 2008 XVII. ročník mezinárodních skialpinistických závodů Memoriál Jana Zapletala Ski Trab Mistrovství ČR ve skialpinismu pořádaný jako součást finále Rock Point Český pohár ve skialpinismu

Více

Jednodenní zážitkový kurz první pomoci pro LETNÍ DĚTSKÉ TÁBORY a ŠKOLY V PŘÍRODĚ

Jednodenní zážitkový kurz první pomoci pro LETNÍ DĚTSKÉ TÁBORY a ŠKOLY V PŘÍRODĚ Jednodenní zážitkový kurz první pomoci pro LETNÍ DĚTSKÉ TÁBORY a ŠKOLY V PŘÍRODĚ Co Vám nabízíme? Celodenní zážitkový kurz první pomoci pro děti na táborech a školách v přírodě a jejich vedoucí program

Více

Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu skiareál KAMENEC Jablonec nad Jizerou 25. - 26.1. 2015

Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu skiareál KAMENEC Jablonec nad Jizerou 25. - 26.1. 2015 Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu skiareál KAMENEC Jablonec nad Jizerou 25. - 26.1. 2015 Pořádá: SK Hasiči Praha a GŘ HZS ČR + HZS hl.m. Prahy + Snowhill a.s. + ČHSF Open přebor HZS

Více

Vepřové speciality. Cena od 2.610,- Kč. Termíny a ceny. osoba / pobyt. 4 dny / 2 noci. V ceně:

Vepřové speciality. Cena od 2.610,- Kč. Termíny a ceny. osoba / pobyt. 4 dny / 2 noci. V ceně: od 2.610,- Kč Vepřové speciality 4 dny / 2 noci 3 x ubytování 3 x snídaně formou švédských stolů 1 x večeře formou bufetu 1 x večerní bufet obohacen o zabíjačkové speciality taneční večer s konzumací -

Více

11. ročník 2009 / 2010

11. ročník 2009 / 2010 Místo : Moravský Beroun Datum : 5.6.2010 SO v 8:00 Výsledková listina sedmého hracího dne 17. disciplína Střelba ze vzduchovky Hodnocení : Jednotlivci Pravidla : Střílí se na klasické terče ze vzdálenosti

Více