Akce: Projektová dokumentace pro objekt MŠ na pozemku p.č. 670/8. Věc: Kontrolní den projektu (KDP) VÝROBNÍ VÝBOR

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Akce: Projektová dokumentace pro objekt MŠ na pozemku p.č. 670/8. Věc: Kontrolní den projektu (KDP) VÝROBNÍ VÝBOR"

Transkript

1 ZÁPIS Z JEDNÁNÍ Akce: Projektová dokumentace pro objekt MŠ na pozemku p.č. 670/8 Zákazník: MČ PRAHA ÚJEZD, Kateřinské náměstí 465/1, Praha 4 Věc: Kontrolní den projektu (KDP) VÝROBNÍ VÝBOR Místo setkání: ÚMČ PRAHA ÚJEZD Přítomni: Václav Drahorád (starosta) - MČ PRAHA ÚJEZD Filip Ranoš, Daniel Hakl (zástupci starosty) - MČ PRAHA ÚJEZD (ÚMČ) Petra Martinovská ředitelka MŠ Vodnická (ŘED) MUDr. Červenková (HSHMP) odbor hygieny dětí a mladistvých Lukáš Abrham (LA) zpracovatel PD Nepřítomni Petra Martinovská ředitelka MŠ Vodnická (ŘED) - před začátkem KDP ( :30hod) proběhla schůzka LA s ŘED ; požadavky ŘED na úpravu dispozice pavilónů jsou součástí zápisu Kopie: - Pořadové číslo: 0.4 Datum: Zapsal: L. Abrham TÉMA / KOMENTÁŘ 1. Kompetence ZODPOVÍDÁ ÚKOLY/POSTUP 1.1. Projektová dokumentace LA,trvá 1.2. Obstarání územního rozhodnutí a stavebního povolení LA, trvá 1.3. Zaměření pozemku polohopis, výškopis (S-JTSK, Bpv) 1.4. Geologický a hydrogeologický průzkum pozemku 1.5. Stanovení radonového indexu pozemku 1.6. Podklady ke stávajícím resp. projektovaným inženýrským sítím ÚMČ, trvá 2. Projektová dokumentace 2.1. Úprava architektonické studie popis navrhovaných úprav Hmotové řešení Úprava principu hmotového řešení objektu a jeho osazení na pozemek v souladu s konceptem uvažované zástavby celého pozemku zpracované architektonické studie z (5)

2 Dispozice objektu Uvolnění centrálního prostoru objektu a vytvoření prostorné vstupní haly společné pro všechny pavilony MŠ v souladu s prezentovaným hmotovým řešením Odsunutí technického zázemí a zázemí pro personál MŠ z centrálního prostoru objektu do severovýchodní části objektu uvolnění prostoru atria Prostor pro kroužky přesunut do centrálního prostoru objektu s orientací hlavní fasády do atria. Venkovní WC součástí pavilonu B přístupné z atria. Nový návrh uspořádání jednotlivých pavilónů MŠ - přesun skladu hraček a lůžkovin přímo do prostoru herny resp. místa pro odpočinek dětí, zjednodušení manipulace s uskladněnými předměty. Přesunutí zásobovacího vstupu do kuchyně ze vstupního (uličního) průčelí do zadní části objektu (severovýchodní průčelí) Úprava dispozice zázemí kuchyně související s odsunutím zásobovacího vstupu z uličního průčelí. Rozsah jednotlivých prostorů zázemí kuchyně včetně varny odpovídá rozsahu zpracované studie stavby. Dne a byly provedeny konzultace celého provozu MŠ se zástupcem HSHMP pí. Červenkovou (viz samostatné zápisy z jednání č. 01 a 02). Závěry konzultací jsou zapracovány do aktuálního řešení objektu. Úprava dispozice 2.np vyplývající z výše popsaných koncepčních úprav objektu Doplněna sprcha k multifunkčnímu prostoru v 2.np objektu 2.2. Doplňující požadavky a zásady řešení provozu MŠ Požadavky ředitelky MŠ Vodnická z Doplnit WC pro děti do prostoru pro kroužky v 1.np 1.1. Zmenšena technická místnost, doplněno dětské WC 2. Zvážit možnost využití atria pro venkovní vzdělávání dětí 2.1. Bude řešeno v dalším stupni PD zastřešením části prostoru atria výsuvnou markýzou 3. Rozdělení prostoru herny na prostor pro spaní a prostor pro hraní nemusí být akustické 3.1. Konkrétní řešení dělící stěny bude součástí dalšího stupně PD 4. V prostoru před jednotlivými pavilony vytvořit prostor pro čekání rodičů 4.1. Vstupní hala umožňuje umístění laviček případně i odkládacího stolku) 5. Vytvoření prostoru pro učitele (denní místnost, návštěvy, individuální vzdělávání dětí, apod.) v prostoru zadního (letního) vstupu při jihovýchodním průčelí 5.1. Úprava dispozic viz V rámci každého pavilonu vytvořit prostor pro úklidové prostředky 6.1. Úprava dispozic viz Vytvořit prostor pro uložení úklidových prostředků pro objekt MŠ 7.1. Úprava dispozic viz K multifunkčnímu prostoru v 2.np doplnit dětské WC 8.1. WC doplněno do prostoru umývárny 9. Další doplňující požadavky a dotazy zaslány dne (viz samostatná příloha tohoto zápisu) 9.1. Popis řešení doplňujících požadavků a odpovědi na dotazy jsou součástí výše uvedené přílohy 2.3. Předložení úprav dispozic objektu na základě požadavků z bodu Popis navrhovaných úprav 1. Úprava dispozice zázemí personálu MŠ ve dvou alternativách (A, B) 1.1. Vybrána alternativa A z (5)

3 2. Vytvoření prostoru pro kopírku v chodbě zázemí personálu (1.09) 3. Vytvoření místnosti pro skladování úklidových prostředků (1.10) 3.1. Požadavek HSHMP na oddělení prostoru 1.10 od skladu špinavého prádla Prostory odděleny ; úklid prostředky přístup z chodby; špinavé prádlo 1.11 přístup z haly (1.02) 4. Vytvoření prostoru pro učitele (1.03) 5. Rozmístění spotřebičů v prostorách zázemí kuchyně a varny viz Úprava vnitřní dispozice pavilónů spočívající v přesunu skladu hraček na protější obvodovou stěnu, vedle skladu lůžek ; ve vzniklém (mezi stolem pro učitelku a posuvnou stěnou) prostoru vznikne plocha pro instalaci koberce a místa pro práci a hry dětí na podlaze s možností zanechání hotových výrobků (staveb), bez nutnosti jejich bezprostředního úklidu 6.1. Komentář LA k návrhu v bodu 6 Požadovaná úprava má dva rozhodující dopady do celkového řešení objektu Provozní dopad - instalace koberce + hraček, staveb, do tohoto prostoru koliduje s možností propojení pavilonu s venkovním atriem ; jedná se o hlavní východ z pavilonů do atria Řešení fasád - přesunutí skladu hraček má dopad do řešení fasád objektu ; nutná jejich úprava (úpravy naznačeny v půdorysu 1.NP viz PŘÍLOHA 1) 6.2. Komentář ÚMČ KOMENTÁŘ LA KOMENTÁŘ ÚMČ 7. Vytvoření prostoru pro prezentaci při vstupu do jednotlivých pavilónů 7.1. Prostor vytvořen před umývárnou a WC pro děti ; fontánka posunuta (úpravy naznačeny v půdorysu 1.NP viz PŘÍLOHA 1) 8. Požadavek ÚMČ na alternativní řešení hlavního schodiště s ohledem na zajištění podchozí výšky pod mezipodestou. (nový požadavek ÚMČ) 9. Po konzultaci se specialistou požárně bezpečnostního řešení požadavek na zajištění dvou úniků z každého pavilónu podle platné vyhlášky č.23/2008 Sb. (tento požadavek nebyl zohledněn ve zpracované studii!!!) 9.1. LA předložil princip řešení pomocí venkovních, jednoramenných schodišť přisazených k severozápadní a jihovýchodní fasádě LA předloží na příštím KDP odsouhlaseno ÚMČ Rozmístění spotřebičů v prostorách zázemí kuchyně a varny po zapracování požadavků HSHMP ze dne Oddělení úseku čisté přípravy zeleniny od přípravy masa a vajec 2. Umístění přepážky mezi univerzální robot a čistou přípravu zeleniny (nový požadavek HSHMP) 2.1. Přepážka naznačena v půdorysu ; konkrétní možnosti řešení (shrnovací přepážka, apod.) bude předmětem dalšího stupně PD 3. Posoudit velikost pracovní plochy pro přípravu těsta (nad zařízením č.37)????? 4. Posoudit potřebu kotle na těstoviny (zařízení č. 29) 4.1. Kotel ANO upřesní ŘED (3) ( ) z (5)

4 5. Posoudit potřebu elektrické trouby pod varnou deskou 5.1. Není potřeba, stačí konvektomat 6. Posoudit velikost ohřívací vany u výdeje (nyní navrženo zařízení č. 22, rozměry 1500x700x900mm ; šxhxv) náhrada za menší a pojízdnou? 6.1. Výdejní vana 3 nádoby rozm. cca 1200x700x900mm + odkládací plocha vlevo 7. Posoudit nutnost instalace ohřívacího stolu u výdeje, z hygienického hlediska není potřeba 7.1. Není potřeba 8. Požadavek na vytvoření tří funkčních pracovních ploch u přípravy teplého jídla 8.1. (nový požadavek HSHMP) Úpravou uspořádání a vybavení výdeje vytvořena další plocha podle požadavku 9. K umyvadlu v kuchyni bezdotykovou baterii 9.1. (nový požadavek HSHMP) Bude řešeno v dalším stupni PD 10. Ke každé pracovní ploše alespoň jednu zásuvku (šuplík) (nový požadavek HSHMP) Konkrétní řešení v dalším stupni PD 11. Zvážit možnost redukce plochy výdeje (vytvoření dalších pracovních ploch v koutu u výdeje) Výdejní ohřívací vana š. 1500mm nahrazena vanou š. 1200mm (viz 6.1) pojízdný vozík ; konkrétní řešení v dalším stupni PD Ohřívací stůl REŽON vypustit, není potřeba 12. Zvážit použití pojízdného regálu na stolní nádobí (manipulace mezi mytím stolního nádobí a výdejem hotových jídel) Konkrétní řešení typu vhodného regálu resp. servírovacího vozíku v dalším stupni PD 13. Posoudit nutnost instalace nástěnné digestoře (poz. 09) v umývárně stolního n.? 14. Náhrada chlazeného stolu (poz. 12) 2x lednicí pod stůl 15. Nářezový stroj není potřeb, raději stolní robot na krájení zeleniny pokud nebude součástí velkého stojacího robotu Nářez není součástí nového uspořádání Stolní robot na krájení zeleniny 16. Náhrada stojánkové baterie (poz 16) předoplachovací sprchou v prostoru pro mytí kuchyňského nádobí 17. Ohřívací pojízdný vozík místo ohřívací vany Řešení viz Instalace dostatečně dlouhého a kapacitního podlahového žlábku podél pánve a kotle (ne pouze vpusť) 19. Posoudit možnost instalace regálu do chlazeného skladu (K.8) 20. Pozice 49 - stůl s odkládacím místem na zeleninu + sprcha 21. Větší podlahovou vpusť!! + rohož typu euro paleta (pozice 52) 22. Lednice dole bez šuplíků a skla ; musí se do ní vejít sud na odpad (pozice 55) 23. Náhrada police pojízdným vozíkem ( ) (8.) (9.) (10.) (11.1) GASTRO (11.2) (12.) GASTRO(12.1) GASTRO(13.) GASTRO(14.) (15.1) GASTRO (15.2) GASTRO(16.) GASTRO (17.) GASTRO(18.) GASTRO(19.) GASTRO(20.) z (5)

5 2.4. Předložení koncepce řešení fasád objektu včetně principu řešení zastínění Popis řešení 1. Objekty jednotlivých pavilonů obloženy vertikálním dřevěným obkladem. Obklad částečně probíhá před výplněmi otvorů v severozápadní a jihovýchodní fasádě. 2. Objekt zázemí (kuchyně, jídelna, personál MŠ) bude s klasickou omítkou. 3. Venkovní stínění bude zajištěno v prvé řadě vertikálními roletami (výrazný barevný kontrast k fasádám). Tento systém bude doplněn zmíněným průběžným dřevěným obkladem a horizontální výsuvnou markýzou nad částí atria (prostor pro venkovní výuku) Požadavek ÚMČ na zvážení možnosti barevného oživení fasád v souladu s předloženým konceptem Barevné oživení fasád doporučuji provést pouze jednobarevným pojednáním plné stěny v jinak prosklených nikách na severozápadní a jihovýchodní fasádě objektu LA zváží možnosti a předloží řešení na příštím KDP 3. Objektová soustava + termíny 3.1. Návrh rozdělení objektu MŠ na jednotlivé SO LA připraví návrh členění 3.2. Termíny TRVÁ Termín konání dalšího KDP je v 9 hod. v zasedací místnosti ÚMČ z (5)

Rozšíření mateřské školy. Hřebečská Buštěhrad. Rozšíření mateřské školy. Hřebečská 660, Buštěhrad

Rozšíření mateřské školy. Hřebečská Buštěhrad. Rozšíření mateřské školy. Hřebečská 660, Buštěhrad Hřebečská 660 273 43 Buštěhrad TITULNÍ LIST TEXTOVÁ ČÁST Zadání: Zadáním a cílem návrhu je rozšíření kapacity stávající mateřské školy Hřebečská 660, Buštěhrad o 2 třídy po 25 žácích. Mateřská škola sídlí

Více

GT.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA

GT.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA AKCE : MŠ URXOVA - GO HOSPODÁŘSKÉHO PAVILONU A SPOJOVACÍ CHODBY STAVEBNÍ ÚPRAVY ČÁST : GT.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA OBSAH: 1. Zadávací údaje stravovacího provozu 2. Dispoziční řešení a popis provozu 3. Nároky

Více

STUDIE DOSTAVBA PAVILONU ZŠ JANDUSŮ

STUDIE DOSTAVBA PAVILONU ZŠ JANDUSŮ STUDIE Úvodní údaje Identifikační údaje stavby: 2/38, 104 00 Praha 114 Identifikační údaje stavebníka: Městská část Praha 22, 104 00 Praha 114 Identifikační údaje zpracovatele dokumentace: IN.SPIRA GROUP,

Více

STUDIE - DISPOZICE A FASÁDA - RD PRAHA - KUNRATICE

STUDIE - DISPOZICE A FASÁDA - RD PRAHA - KUNRATICE STUDIE - DISPOZICE A FASÁDA - RD PRAHA - KUNRATICE ZADAVATEL: Jiří Novotný Za Kovářským rybníkem, Praha AUTOR: Ing. arch. Naďa Richterová Zahořany 32, 411 48 Křešice DATUM: 14. 10. 2014 FORMÁT: 23 A4 1

Více

SŠ pedagogická, hotelnictví a služeb Litoměřice - přestavba a modernizace školní kuchyně VNITŘNÍ VYBAVENÍ- HIM

SŠ pedagogická, hotelnictví a služeb Litoměřice - přestavba a modernizace školní kuchyně VNITŘNÍ VYBAVENÍ- HIM Název stavby: Název SO: Poř. SŠ pedagogická, hotelnictví a služeb Litoměřice - přestavba a modernizace školní kuchyně VNITŘNÍ VYBAVENÍ- HIM číslo Číslo Měrná Množství jednotková celkem pol. položky Název

Více

Rekonstrukce nebytových prostor Městských Divadel Pražských (MDP) v objektu č.p. 700, Vodičkova 32 Architektonická studie 04 / 2014 vypracoval: Bc.

Rekonstrukce nebytových prostor Městských Divadel Pražských (MDP) v objektu č.p. 700, Vodičkova 32 Architektonická studie 04 / 2014 vypracoval: Bc. Rekonstrukce nebytových prostor Městských Divadel Pražských (MDP) v objektu č.p. 700, Vodičkova 32 Architektonická studie 04 / 2014 vypracoval: Bc. Jan Bárta SEZNAM PŘÍLOH 1. Průvodní zpráva 2. Půdorys

Více

Dům s pečovatelskou službou Sezimovo Ústí

Dům s pečovatelskou službou Sezimovo Ústí Dům s pečovatelskou službou Sezimovo Ústí Základní kapacity stavby: popis DPS plocha řešeného území 7 26,0 m 2 plochy zeleně včetně mobiliáře 3 363,3 m 2 zpevněné, pěší a pojízdné plochy celkem 2 446,

Více

Rozšíření Základní školy Nad Parkem, Praha - Zbraslav

Rozšíření Základní školy Nad Parkem, Praha - Zbraslav NÁVRH STAVBY A - PRŮVODNÍ ZPRÁVA 21401- Rozšíření Základní školy Nad Parkem, Praha - Zbraslav A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA A.1. Identifikační údaje A.1.1. Údaje o stavbě Název stavby: Rozšíření Základní školy Nad

Více

Název stavby: Stavební úpravy, nástavba a přístavba Domova pro seniory Kaplice. Místo stavby: ul. Míru 366, 382 41 Kaplice, p.č. 1986/1 v k.ú.

Název stavby: Stavební úpravy, nástavba a přístavba Domova pro seniory Kaplice. Místo stavby: ul. Míru 366, 382 41 Kaplice, p.č. 1986/1 v k.ú. 1977 Název stavby: Stavební úpravy, nástavba a přístavba Domova pro seniory Kaplice 1980/3 Místo stavby: ul. Míru 366, 382 41 Kaplice, p.č. 1986/1 v k.ú. Kaplice Okres: Kaplice 1982 1992/2 Datum: Květen

Více

ZS 2016/ BYDLENÍ BYT JAKO FUNKČNÍ PROSTOR. Petr LÉDL KATEDRA ARCHITEKTURY. 1 Bydlení 2

ZS 2016/ BYDLENÍ BYT JAKO FUNKČNÍ PROSTOR. Petr LÉDL KATEDRA ARCHITEKTURY. 1 Bydlení 2 ZS 2016/ BYDLENÍ Petr LÉDL KATEDRA ARCHITEKTURY BYT JAKO FUNKČNÍ PROSTOR 1 ZÁKLADNÍ POJMY BYT soubor místností, popřípadě jedna obytná místnost, který svým stavebně technickým uspořádáním a vybavením splňuje

Více

Bilance zpevněných ploch a ploch zeleně na pozemku. Plocha pozemku p.č.k. 1261/75 1055 m 2. Zastavěná plocha 271 m 2. Zpevněné plochy 145 m 2

Bilance zpevněných ploch a ploch zeleně na pozemku. Plocha pozemku p.č.k. 1261/75 1055 m 2. Zastavěná plocha 271 m 2. Zpevněné plochy 145 m 2 Bilance zpevněných ploch a ploch zeleně na pozemku Plocha pozemku p.č.k. 1261/75 1055 m 2 Zastavěná plocha 271 m 2 Zpevněné plochy 145 m 2 Plocha bazén 24 m 2 Plocha zeleně 615 m 2 0 2 5 10 Koeficient

Více

Konzultace k návrhu rodinného domu v Malých Kyšicích.

Konzultace k návrhu rodinného domu v Malých Kyšicích. Konzultace k návrhu rodinného domu v Malých Kyšicích. Pozemek se nachází v okrajové části obce Malé Kyšice. V širším okolí je nejvýraznější přírodní dominanta Vysoký vrch, který je viditelný i z parcely

Více

CB ČESKÝ TĚŠÍN - MÍSTNOST PRO MLÁDEŽ NÁVRH INTERIÉRU - STUDIE

CB ČESKÝ TĚŠÍN - MÍSTNOST PRO MLÁDEŽ NÁVRH INTERIÉRU - STUDIE CB ČESKÝ TĚŠÍN - CB ČESKÝ TĚŠÍN 01 SEZNAM DOKUMENTACE: 01 SEZNAM DOKUMENTACE 02 AUTORSKÁ ZPRÁVA 03 CELKOVÝ VÝKRES STÁVAJÍCÍHO STAVU M 1:100 04 CELKOVÝ VÝKRES NAVRHOVANÉHO STAVU M 1:100 VARIANTA A 05,06

Více

Stravovací provoz - technická zpráva

Stravovací provoz - technická zpráva Příloha č. 5 Zadávací dokumentace Stravovací provoz - technická zpráva Obsah: 1. Úvod 2. Charakteristika provozu 3. Popis technologie výroby 4. Doprava a manipulace s materiálem 5. Nároky na el. energii

Více

Bytové domy OBYTNÁ ZÓNA ROZKOŠ BYTOVÉ DOMY. Rozkošská, Havlíčkův Brod Město Havlíčkův Brod, Havlíčkovo náměstí Havlíčkův Brod 2

Bytové domy OBYTNÁ ZÓNA ROZKOŠ BYTOVÉ DOMY. Rozkošská, Havlíčkův Brod Město Havlíčkův Brod, Havlíčkovo náměstí Havlíčkův Brod 2 Bytové domy Podklad / bytové domy Město, Havlíčkovo náměstí 57 58061 2 č.v. název výkresu formát B.01 B.02 B.03 B.04 B.05 B.06 B.07 B.08 B.09 B.10 B.11 Průvodní zpráva Perspektiva Modulové schéma Parcelace

Více

PROVOZNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNA

PROVOZNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNA Příloha č.ii. Základní škola s rozšířenou výukou tělesné výchovy, Praha 4, Bítovská 1/1246 ******************************************************************************************** PROVOZNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ

Více

PREZENTACE NÁVRH DISPOZIČNÍHO ŘEŠENÍ BYTU ANNA DVOŘÁKOVÁ

PREZENTACE NÁVRH DISPOZIČNÍHO ŘEŠENÍ BYTU ANNA DVOŘÁKOVÁ PREZENTACE NÁVRH DISPOZIČNÍHO ŘEŠENÍ BYTU ANNA DVOŘÁKOVÁ ÚVOD Vážená paní Nováková, otevíráte návrh možných dispozičních úprav vašeho bytu. Zamyšlení nad kvalitním řešením dispozice daného prostoru patří

Více

NOVOSTAVBA DOMU S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU V ULICI 5. KVĚTNA V TURNOVĚ

NOVOSTAVBA DOMU S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU V ULICI 5. KVĚTNA V TURNOVĚ ARCHITEKTONICKÁ STUDIE vypracoval: Ing. arch. Václav Hájek Ing. arch. Václav Hájek vaclav.hajek86@gmail.com +420 776 247 997 www.vhajek.cz TECHNICKÁ ZPRÁVA Identifikační údaje Údaje o stavbě název stavby:

Více

ZÁZEMÍ PRO SPORT A VOLNÝ ČAS PROJEKT

ZÁZEMÍ PRO SPORT A VOLNÝ ČAS PROJEKT PROJEKT 0 Úvodní údaje Identifikační údaje stavby: Identifikační údaje stavebníka: Městská část Praha 12 Identifikační údaje zpracovatele dokumentace: IN.SPIRA GROUP, s.r.o. Šejbalové 894, Praha 5 Barrandov,

Více

_ Arbelas plus s.r.o., Kralická 1069/15, Praha 10 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ studie interiéru

_ Arbelas plus s.r.o., Kralická 1069/15, Praha 10 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ studie interiéru _ Arbelas plus s.r.o., Kralická 069/5, Praha 0 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ interiéru ateliér: web / mail: 7.206 _boq architekti s.r.o. _www.boqarchitekti.cz / atelier@boqarchitekti.cz _ing. arch.

Více

OBJEMOVÁ STUDIE MŠ PITKOVICE

OBJEMOVÁ STUDIE MŠ PITKOVICE LIST Č. - 1 :4,0 1 OBJEMOVÁ STUDIE MŠ PITKOVICE název souboru - číslo strany datum tisku - 01/2013 formát eatelier 2013 TITULKA ÚVODNÍ ÚDAJE Identifikační údaje stavby: MATEŘSKÁ ŠKOLA PITKOVICE Parc. č.1/6

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA REGIONÁLNÍ VZDĚLÁVACÍ CENTRUM STAVEBNÍCH ŘEMESEL JM KRAJE BRNO BOSONOHY. PRAŽSKÁ 38b, 642 00 BRNO-BOSONOHY PROJEKT VNITŘNÍHO VYBAVENÍ

TECHNICKÁ ZPRÁVA REGIONÁLNÍ VZDĚLÁVACÍ CENTRUM STAVEBNÍCH ŘEMESEL JM KRAJE BRNO BOSONOHY. PRAŽSKÁ 38b, 642 00 BRNO-BOSONOHY PROJEKT VNITŘNÍHO VYBAVENÍ REGIONÁLNÍ VZDĚLÁVACÍ CENTRUM STAVEBNÍCH ŘEMESEL JM KRAJE BRNO BOSONOHY PRAŽSKÁ 38b, 642 00 BRNO-BOSONOHY PROJEKT VNITŘNÍHO VYBAVENÍ TECHNICKÁ ZPRÁVA V Brně, červen 2015 z.č. 13 / 08-1 - 1. IDENTIFIKAČNÍ

Více

GASTROTECHNOLOGIE 07.2014 TECHNICKÁ ZPRÁVA

GASTROTECHNOLOGIE 07.2014 TECHNICKÁ ZPRÁVA OBSAH: 1. Úvod 2. Charakteristika provozu 3. Popis technologie výroby 4. Doprava a manipulace s materiálem 5. Přehled zaměstnanců 6. Nároky na energie 7. Systém sledování kritických bodů 8. Údržba 9. Hygiena

Více

ZDENÉK ŠAFAŘÍK ZDENÉK ŠAFAŘÍK PŘÍPRAVNY JÍDEL L

ZDENÉK ŠAFAŘÍK ZDENÉK ŠAFAŘÍK PŘÍPRAVNY JÍDEL L ZDENÉK ŠAFAŘÍK ZDENÉK ŠAFAŘÍK PŘÍPRAVNY JÍDEL L 1. Z á k l a d n í ú d a j e kapacita výdeje jídel - přípravna 1-18 přesnídávek - 18 obědů - 18 svačin - přípravna 2-24 přesnídávek - 24 obědů - 24 svačin

Více

FOKUS TURNOV ARCHITEKTONICKÁ STUDIE NOVOSTAVBY SOCIÁLNÍHO CENTRA

FOKUS TURNOV ARCHITEKTONICKÁ STUDIE NOVOSTAVBY SOCIÁLNÍHO CENTRA FOKUS TURNOV ARCHITEKTONICKÁ STUDIE NOVOSTAVBY SOCIÁLNÍHO CENTRA červenec 2016 FOKUS TURNOV ARCHITEKTONICKÁ STUDIE NOVOSTAVBY SOCIÁLNÍHO CENTRA červenec 2016 ZADAVATEL Město Turnov, Antonína Dvořáka 335,

Více

OBSAH - TEXTOVÁ ČÁST A) IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE B) POPIS ŘEŠENÍ C) POUŽITÉ PODKLADY - VÝKRESOVÁ ČÁST

OBSAH - TEXTOVÁ ČÁST A) IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE B) POPIS ŘEŠENÍ C) POUŽITÉ PODKLADY - VÝKRESOVÁ ČÁST MATEŘSKÁ ŠKOLA BABICE U ŘÍČAN OBSAH - TEXTOVÁ ČÁST A) IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE A.1 Území A.2 Investor A.3 Zpracovatel dokumentace A.4 Autorský kolektiv B) POPIS ŘEŠENÍ B.1 Lokalizace záměru B.2 Funkční řešení

Více

POPIS PRACÍ V JEDNOTLIVÝCH ETAPÁCH STAVBY

POPIS PRACÍ V JEDNOTLIVÝCH ETAPÁCH STAVBY PŘÍLOHA Č.1 POPIS PRACÍ V JEDNOTLIVÝCH ETAPÁCH STAVBY Rozsah bouraných a navrhovaných konstrukcí je zřejmý z výkresové části PD. I. ETAPA (etapa se týka části 1.PP) vystěhování dotčených místností stavbou

Více

STUDIE RODINNÝCH DOMŮ A ZÁZEMÍ CHOLUPICE, K DÝMAČI

STUDIE RODINNÝCH DOMŮ A ZÁZEMÍ CHOLUPICE, K DÝMAČI STUDIE RODINNÝCH DOMŮ A ZÁZEMÍ CHOLUPICE, K DÝMAČI Investor: Ing. Jan Průcha (zástupce společenství investorů) CS architects Ing. Petra Brzobohatá (petra.brzobohata@centrum.cz; 00420 604 723 762) Ing.

Více

_ Arbelas plus s.r.o., Kralická 1069/15, Praha 10 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ studie interiéru

_ Arbelas plus s.r.o., Kralická 1069/15, Praha 10 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ studie interiéru _ Arbelas plus s.r.o., Kralická 069/5, Praha 0 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ interiéru ateliér: web / mail: 7.06 _boq architekti s.r.o. _www.boqarchitekti.cz / atelier@boqarchitekti.cz _ing. arch.

Více

Cena DPH Cena Pozice Obrázek Zařízení Model Rozměr v mm Napětí Příkon Ks Cena ks bez DPH 21% s DPH

Cena DPH Cena Pozice Obrázek Zařízení Model Rozměr v mm Napětí Příkon Ks Cena ks bez DPH 21% s DPH POLOŽKOVÝ VÝPIS DODÁVKA GASTRO a VZT VARNÝ BLOK : Elektrický dvouplášťový kotel 800x900x850 400 21 1 0 0 0 0 1. Objem 100 litrů Nepřímý ohřev poloautomatické dopouštění vody Kónický výpustný ventil, Baterie

Více

Hygienické požadavky na dětskou skupinu

Hygienické požadavky na dětskou skupinu Hygienické požadavky na dětskou skupinu Odbor hygieny dětí a mladistvých Krajská hygienická stanice Libereckého kraje MUDr. Jana Pilnáčková 12.4.2017, seminář Dětská skupina v praxi Legislativa Zákon č.

Více

datum tisku Pavel Brambora Přemyslova 153, 278 01 KRALUPY nad VLTAVOU Pavel Brambora

datum tisku Pavel Brambora Přemyslova 153, 278 01 KRALUPY nad VLTAVOU Pavel Brambora změna. identifikace datum tisku Pavel Brambora Přemyslova 153, 278 01 KRALUPY nad VLTAVOU Přemyslova 153, 278 01 KRALUPY nad VLTAVOU Pavel Brambora Servisní středisko pro správu svěřeného majetku MČ Praha

Více

3.2.1 movitý majetek INTERIÉRY - interiér závod Krnov

3.2.1 movitý majetek INTERIÉRY - interiér závod Krnov příloha č. 6 3.2.1 movitý majetek INTERIÉRY - interiér závod Krnov pořadové číslo položky ev.č. název místo ks obvyklá cena za jednotku cena obvyklá celkem 3.2.1.1 A455 skříň policová 2 dveřová (hl.400)

Více

Příloha č. 4 rozsah prací

Příloha č. 4 rozsah prací Příloha č. 4 rozsah prací Místo plnění: Dům Kněžny Emmy domov pro seniory Kojetická 14 27711 Neratovice Rozsah úklidových prací Jídelna Setření stolů a židlí od prachu a m Mytí klik a dveří (madel na dveřích)

Více

Použitá technologie pro výstavbu RD :

Použitá technologie pro výstavbu RD : Použitá technologie pro výstavbu RD : ZÁKLAKOVÁ KONSTRUKCE : - Z dvoustupňových pasu. Spodní stupen z monolitického betonu, betonovaný přímo do výkopu bez bednění ZDIVO : - Pasy ze ztraceného bednění FACE-BLOCK

Více

STUDIE VYUŽITELNOSTI OBJEKTU 28/2016 OBČANSKÉ VYBAVENOSTI - SPOLEČENSKÝ DŮM VÍTOVICE STUDIE VYUŽITELNOSTI. srpen 2016

STUDIE VYUŽITELNOSTI OBJEKTU 28/2016 OBČANSKÉ VYBAVENOSTI - SPOLEČENSKÝ DŮM VÍTOVICE STUDIE VYUŽITELNOSTI. srpen 2016 Sušilovo nám. 423/47, STUDIE VYUŽITELNOSTI - 001 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE NÁZEV STAVBY: OBJEDNATEL: ZHOTOVITEL: VYPRACOVAL: OBČANSKÉ VYBAVENOSTI - MĚSTO ROUSÍNOV, SUŠILOVO NÁM. 56, 683 01 ROUSÍNOV BAPO S.R.O.,

Více

Příloha č. 1 Smlouvy

Příloha č. 1 Smlouvy ČAS od-do Č. dveří Prostor denní práce týdenní práce měsíční práce 2x do roka ČAS od-do Č. dveří Prostor denní práce týdenní práce měsíční práce 2x do roka ČAS od-do Č. dveří Prostor denní práce týdenní

Více

Rozsah prací a četnosti úklidu

Rozsah prací a četnosti úklidu Příloha č. 3.2. Rozsah prací a četnosti úklidu Obecné zásady: Pracovník zhotovitele bude pružně a samostatně reagovat na aktuální potřebu úklidu a v případě nutnosti provede úklid i mimo běžný rozsah,

Více

"HVĚZDA - občanské sdružení" PLOCHY OBJEKTU DOMOV SENIORŮ - SOKOLOVSKÁ 967, 763 02 MALENOVICE

HVĚZDA - občanské sdružení PLOCHY OBJEKTU DOMOV SENIORŮ - SOKOLOVSKÁ 967, 763 02 MALENOVICE REKAPITULACE PLOCH OBJEKTU SO 02 DLE NÁKLADOVÝCH STŘEDISEK - DOMOV SENIORŮ, SOKOLOVSKÁ 967 NÁKLADOVÉ STŘEDISKO PLOCHA V m 2 500 1699,11 900 190,62 317 7,80 314 78,37 030 13,92 CELKEM DOMOV SENIORŮ 1989,82

Více

O B S A H : 1. Technická zpráva - technologické řešení - energetická bilance - stavebně technologické požadavky 2. Soupis zařízení specifikace

O B S A H : 1. Technická zpráva - technologické řešení - energetická bilance - stavebně technologické požadavky 2. Soupis zařízení specifikace O B S A H : 1. Technická zpráva - technologické řešení - energetická bilance - stavebně technologické požadavky 2. Soupis zařízení specifikace GASTROPROJEKT Na Dlážděnce 57, 182 Praha 8 tel./fax.: +42

Více

Úhonice Nová školní budova ETAPA I. ulice Ke Hřišti

Úhonice Nová školní budova ETAPA I. ulice Ke Hřišti Úhonice Nová školní budova ETAPA I ulice Ke Hřišti Architektonická studie Září 2018 Záměr a zadání studie Cílem tohoto dokumentu je vytvoření návrhu 1. etapy základní školy v Úhonicích. Projekt je rozdělen

Více

Část : A.Průvodní zpráva A. Průvodní zpráva a) Identifikace stavby a stavebníka stavebník Jméno / název : Město Břeclav Adresa : T.G.Masaryka 3, 690 02 Břeclav Telefon : 519 321 111 zpracovatel Odpovědný

Více

Rozsah orientačního systému I.l Pamětní bronzová deska o financování stavby

Rozsah orientačního systému I.l Pamětní bronzová deska o financování stavby B. Orientační systém B.1 Stručný popis provozu Novostavba objektu šestitřídní mateřské školky je vhodně situována v areálu mateřských školek, který je vymezen Chodovickou ulicí na okraji školního areálu

Více

Popis nemovitostí Oceňovaná nemovitost Byt č. 1391/27 (4+kk) Krakovská, Praha 1 - Nové Město zdroj informací: VÝPOČET POROVNÁVACÍ HODNOTY nemovitost č. 1 nemovitost č. 2 nemovitost č. 3 nemovitost č. 4

Více

REVITALIZACE KOUPALIŠTĚ V ÚVALECH

REVITALIZACE KOUPALIŠTĚ V ÚVALECH ARCHITEKTONICKÁ STUDIE, sídlo : Libníkovice 3, 503 46 Třebechovice p. O., kancelář : Velké náměstí 147, Hradec Králové 500 03, IČ : 02827727, e - mail : office @ mecnerova.cz, telefon : + 420 775 289 984

Více

37,922 pondělí až pátek. kromě 14:00-15:00. baterií

37,922 pondělí až pátek. kromě 14:00-15:00. baterií DPS PRŮBĚŽNÁ název m 2 poznámkarozsah úkl.prací denní práce týdenní práce měsíční práce číslo místnosti 1. NP 424,382 101 denní místnost 97,29 kromě 14:00-15:00 otírání dveří, věšákové otírání stěny a

Více

ARCHITEKTONICKÁ STUDIE

ARCHITEKTONICKÁ STUDIE RODINNÝ DŮM - VČELNÁ RODINNÝ DŮM Projektant: Místo stavby: Plocha pozemku: Zastav. plocha domu: Zas. plocha garáže: Obestavěný pr. domu: Zpevněné plochy: Ing. arch. Jan Klein Ing. arch. Jakub Pubal p.č.

Více

novostavba pavilonu prvního stupně základní školy v líbeznicích

novostavba pavilonu prvního stupně základní školy v líbeznicích novostavba pavilonu prvního stupně základní školy v líbeznicích vzd. k soused. obj. 15,19m 113 130 127a 132 129 140 139 125 123 119 121 117 111a 131 136 127b 133 115 2 600 8 800 23 200 8 800 2 600 111b

Více

SOUPIS ZAŘÍZENÍ GASTRO

SOUPIS ZAŘÍZENÍ GASTRO SOUPIS ZAŘÍZENÍ GASTRO Č. POPIS ks ROZMĚR ELEKTŘINA PLYN Poznámky Š H V 230V 380V 01 MYTÍ BÍLÉHO NÁDOBÍ 01.01 Pracovní stůl s dřezem 300x500 mm a baterií, drtič na odpadky atyp 1,5 1700x1200x900 mm 01.02

Více

T E CH N I C K Á D O K U M E N T A C E

T E CH N I C K Á D O K U M E N T A C E Statutární město Ostrava městský obvod Slezská Ostrava úřad městského obvodu T E CH N I C K Á D O K U M E N T A C E Oprava a modernizace čtyř volných bytů o velikosti 1+2 na ul. 8. března, Slezská Ostrava

Více

VÍCEÚČELOVÁ SPORTOVNÍ HALA - OBJEKT D Wedrichova Česká Lípa

VÍCEÚČELOVÁ SPORTOVNÍ HALA - OBJEKT D Wedrichova Česká Lípa VÍCEÚČELOVÁ SPORTOVNÍ HALA - OBJEKT D Wedrichova 3305 470 01 Česká Lípa VÍCEÚČELOVÁ SPORTOVNÍ HALA 1.NP - OBJEKT D 1.NP Název místnosti A m2/ m2 obklad B m2/ m2 obklad C m2/ m2 obklad D m2/ m2 obklad Podlaha

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE BYTOVÝCH JEDNOTEK A SPOLEČNÝCH PROSTOR

TECHNICKÁ SPECIFIKACE BYTOVÝCH JEDNOTEK A SPOLEČNÝCH PROSTOR TECHNICKÁ SPECIFIKACE BYTOVÝCH JEDNOTEK A SPOLEČNÝCH PROSTOR Budovy L, M, N, O Konstrukce budovy KONSTRUKCE základy a základová deska - železobeton nosné zdi železobeton nebo zdivo nenosné zdi a příčky

Více

KVALITATIVNÍ STANDARD PROJEKTU

KVALITATIVNÍ STANDARD PROJEKTU KVALITATIVNÍ STANDARD PROJEKTU 1 Konstrukce Vrchní stavba Bytové příčky 2 Obálka budovy Fasáda Okna Balkony / Terasy Předzahrádky Stínění Zábradlí 3 Povrchy podlah Obytné místnosti Chodby / komory Společné

Více

obývací pokoj půdorys 1:25

obývací pokoj půdorys 1:25 OBÝVACÍ POKOJ zavěšená TV STROPNÍ SVÍTIDLO PŘISAZENÉ - čtvercové B obývací pokoj půdorys 1:25 krbová vložka taburet (oblý tvar) STROPNÍ SVÍTIDLO ZÁVĚSNÉ hranaté STROPNÍ SVÍTIDLO ZÁVĚSNÉ hranaté A stolek

Více

Investor: Praha 6 169 02. Popis objektu:

Investor: Praha 6 169 02. Popis objektu: Zadávací dokumentace "Adaptace prostor na zaměstnaneckou mateřskou školu" pro zhotovení projektové dokumentace ÚVN Praha 2014 Investor: Ústřední vojenská nemocnice Vojenské nemocnice 1200 Praha 6 169 02

Více

D ±0,000 = výšková úroveň podlahy 1.NP. D Architektonicko stavební řešení VÝPIS PRVKŮ. Razítko: Číslo paré: Název :

D ±0,000 = výšková úroveň podlahy 1.NP. D Architektonicko stavební řešení VÝPIS PRVKŮ. Razítko: Číslo paré: Název : Razítko: Číslo paré: ±0,000 = výšková úroveň podlahy 1.NP Název : REKONSTRUKCE SOCIÁLNÍCH ZAŘÍZENÍ Mateřská školka Klausova 2448/6, Praha 13 - Inženýrské a projektové služby - Provádění a sanace staveb

Více

TĚLOCVIČNA SK SPARTAK CHRASTAVA - STUDIE REKONSTRUKCE Sportovní projekty s.r.o. 3/2o14

TĚLOCVIČNA SK SPARTAK CHRASTAVA - STUDIE REKONSTRUKCE Sportovní projekty s.r.o. 3/2o14 TĚLOCVIČNA SK SPARTAK Obsah: 1) Identifikační údaje 2) Souhrnná zpráva 3) Situace 1:500 4) Půdorys 1.N.P. 1:150 5) Půdorys 2.N.P. 1:150 6) Řezy 1:200 7) Pohledy 1:200 8) Vizualizace 1) Identifikační údaje

Více

PROSTŘEDÍ A PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB

PROSTŘEDÍ A PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB PROSTŘEDÍ A PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB Nahrazuje: Proces nový Jméno a příjmení Funkce Podpis Domov pro seniory Jasenka - Vsetín Dolní Jasenka 2274 755 01 Vsetín Zpracování: Marta Bártková vedoucí zařízení

Více

SPORTAREÁL - BAZÉN SO OBJEKT E1 BARVÍŘSKÁ Česká Lípa

SPORTAREÁL - BAZÉN SO OBJEKT E1 BARVÍŘSKÁ Česká Lípa SPORTAREÁL - BAZÉN SO - 01 - OBJEKT E1 BARVÍŘSKÁ 2690 470 01 Česká Lípa SPORTAREÁL - BAZÉN - SO - 01 - OBJEKT E1 1.NP Název místnosti A m2/ m2 obklad B m2/ m2 obklad C m2/ m2 obklad D m2/ m2 obklad E m2

Více

WWW.NAVRHYBYDLENI.CZ PREZENTACE PATROVÉHO RODINNÉHO DOMU S OBYTNÝM PODKROVÍM A KRYTÝM STÁNÍM PRO AUTOMOBIL

WWW.NAVRHYBYDLENI.CZ PREZENTACE PATROVÉHO RODINNÉHO DOMU S OBYTNÝM PODKROVÍM A KRYTÝM STÁNÍM PRO AUTOMOBIL PREZENTACE PATROVÉHO RODINNÉHO DOMU S OBYTNÝM PODKROVÍM A KRYTÝM STÁNÍM PRO AUTOMOBIL 0.4 0.5 0.6 0.7 0.1 0.3 0.2 LEGENDA MÍSTNOSTÍ: 0.1 VSTUP 2,64m² 0.2 ŠATNA 4,16m² 0.3 KOUPELNA 4,94m² 0.4 PRACOVNA 9,36m²

Více

ČASOVÝ PROGRAM ÚKLIDOVÝCH PRACÍ Závod Olomouc - Administrativní budova

ČASOVÝ PROGRAM ÚKLIDOVÝCH PRACÍ Závod Olomouc - Administrativní budova ČASOVÝ PROGRAM ÚKLIDOVÝCH PRACÍ Závod Olomouc - Administrativní budova A/ VSTUP DO BUDOVY - zametání vstupní haly, setření na vlhko - úklid čistící zóny ve vchodu - vytírání, mopování vstupní haly, zádveří

Více

1.PP 1.NP 2.NP. NUVO I Užitná plocha všech podlaží včetně garážového stání 135,3 Plocha balkonů a teras 14,0 Zastavěná plocha všech podlaží 199,7

1.PP 1.NP 2.NP. NUVO I Užitná plocha všech podlaží včetně garážového stání 135,3 Plocha balkonů a teras 14,0 Zastavěná plocha všech podlaží 199,7 NUVO i Jedná se o typový funkcionalistický rodinný dům menší velikostní kategorie, nepodsklepený s třemi podlažími. V objektu je situována jedna obytná jednotka. Objekt je navržen svojí dispozicí pro mírně

Více

TREFA s.r.o. Škroupova 441 HRADEC KRÁLOVÉ SPORTOVNĚ RELAXAČNÍ AREÁL - OBJEKTY HRADEC KRÁLOVÉ SEZNAM DOKUMENTACE A TECHNICKÁ ZPRÁVA DPS 13.12.

TREFA s.r.o. Škroupova 441 HRADEC KRÁLOVÉ SPORTOVNĚ RELAXAČNÍ AREÁL - OBJEKTY HRADEC KRÁLOVÉ SEZNAM DOKUMENTACE A TECHNICKÁ ZPRÁVA DPS 13.12. SEZNAM DOKUMENTACE: F.01.VK.1 SEZNAM DOKUMENTACE A TECHNICKÁ ZPRÁVA F.01.VK.2 SEZNAM TECHNOLOGIE F.01.VK.3 PŮDORYS VYBAVENÍ KUCHYNĚ - 1.NP, M 1:100 F.01.VK.4 PŮDORYS INSTALACE TECHNOLOGIE - 1.NP, M 1:50

Více

BŘEZINY, X S.R.O. DUPLEX STUPEŇ 05/ STAVBA INVESTOR DOMOV ADRESAA RYCHVALDSKÁ ADRESA 28.ŘÍJNA 273/864 OBSAH ČÁST ODPOVĚDNÝ PODPISS FORMÁT A4

BŘEZINY, X S.R.O. DUPLEX STUPEŇ 05/ STAVBA INVESTOR DOMOV ADRESAA RYCHVALDSKÁ ADRESA 28.ŘÍJNA 273/864 OBSAH ČÁST ODPOVĚDNÝ PODPISS FORMÁT A4 STAVBA MÍSTO STAVBY : K.Ú.PETŘVALD, PARC.Č. 2772/2, 2772/1, 2773/2 INVESTOR DOMOV BŘEZINY, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE VEDOUCÍ DUPLEX STUPEŇ X S.R.O. ADRESAA RYCHVALDSKÁ 531 ADRESA 709 00, OSTRAVA MARIÁNSKÉ

Více

PŘÍLOHA Č. 3 VÝZVY K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O DROBNÝ PŘÍSPĚVEK. Popis investičního záměru drobného příspěvku

PŘÍLOHA Č. 3 VÝZVY K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O DROBNÝ PŘÍSPĚVEK. Popis investičního záměru drobného příspěvku PŘÍLOHA Č. 3 VÝZVY K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O DROBNÝ PŘÍSPĚVEK investičního záměru V 36 1.0 Stránka 1 z 7 Jedná se o popis investičního záměru, který slouží jako podklad pro zajištění hospodárnosti. Název

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Investor : Základní škola a Mateřská škola Těrlicko, Horní Těrlicko Těrlicko

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Investor : Základní škola a Mateřská škola Těrlicko, Horní Těrlicko Těrlicko TECHNICKÁ ZPRÁVA Investor : Základní škola a Mateřská škola Těrlicko, Horní Těrlicko 419 735 42 Těrlicko Název : Rekonstrukce elektroinstalace - MŠ Těrlicko Část : D.1.4 Zařízení silnoproudé elektrotechniky

Více

systém barevného kódování jednotlivých oblastí úklidu

systém barevného kódování jednotlivých oblastí úklidu systém barevného kódování jednotlivých oblastí úklidu g g g g g g g Generální oblast modrá barva Kanceláře, pokoje, učebny, haly, recepce, chodby, schodiště, jednací místnosti, včetně veškerého vybavení

Více

STUDIE ŘEŠENÍ CENTRÁLNÍ KUCHYNĚ MINISTERSTVA VNITRA ČESKÉ REPUBLIKY - 1PP, 1NP, 2NP Nad Štolou 3, 170 34 Praha 7

STUDIE ŘEŠENÍ CENTRÁLNÍ KUCHYNĚ MINISTERSTVA VNITRA ČESKÉ REPUBLIKY - 1PP, 1NP, 2NP Nad Štolou 3, 170 34 Praha 7 stavebník: Ministerstvo vnitra Nad Štolou 3 170 34 Praha 7 M: 974 811 111 E: posta@mvcr.cz www.mvcr.cz projektant: Kardinála Trochty 521/14 Litoměřice - Pokratice 412 01, M: E: www. 12,88 m2 3,94 m2 3,32

Více

PRŮVODNÍ ZPRÁVA VÝKRESY O.1 SITUACE SOUČASNÝ STAV M 1 : 500 O.3 POHLEDY M 1 : 100 B.1 SITUACE M 1 : 500 A.3 PŮDORYS 2.

PRŮVODNÍ ZPRÁVA VÝKRESY O.1 SITUACE SOUČASNÝ STAV M 1 : 500 O.3 POHLEDY M 1 : 100 B.1 SITUACE M 1 : 500 A.3 PŮDORYS 2. O B S A H PRŮVODNÍ ZPRÁVA VÝKRESY O.1 SITUACE SOUČASNÝ STAV M 1 : 500 O.2 POHLEDY M 1 : 100 O.3 POHLEDY M 1 : 100 A.1 SITUACE M 1 : 500 A.2 PŮDORYS 1. NP M 1 : 200 A.3 PŮDORYS 2. NP M 1 : 200 A.4 PERSPEKTIVY

Více

TECHNICKÁ DATA. montáž: 4-6 hodin demontáž: 3-5 hodiny obsazení: 2-4 osoby

TECHNICKÁ DATA. montáž: 4-6 hodin demontáž: 3-5 hodiny obsazení: 2-4 osoby AH 001 HOSPITALITY TECHNICKÁ DATA montáž: 4-6 hodin demontáž: 3-5 hodiny obsazení: 2-4 osoby Rozměry systému výška 4,10 m, délka 15,5 m, šířka 6 m terasa dle přání - maximálně 20 m x 10 m Připojení k sítím

Více

OPTIMAL novinka. . plnohodnotné poschodí s plnou výškou. jednoduché m Kč Kč Kč EUROLINE 2016

OPTIMAL novinka. . plnohodnotné poschodí s plnou výškou. jednoduché m Kč Kč Kč EUROLINE 2016 OPTIMAL 1643 3 800 000 Kč 2 090 000 Kč 903 m 2 s garáží 1148 m 2 6798 m 3 1407 m 2 892 m 2 předpokl spotřeba energie za rok

Více

ARCHITEKTONICKÁ STUDIE JÍDELNA - F N O L O M O U C. Újezd 2176/9, Prostějov Ing.arch.Petr Gottwald, Ing. Renáta Götzelová

ARCHITEKTONICKÁ STUDIE JÍDELNA - F N O L O M O U C. Újezd 2176/9, Prostějov Ing.arch.Petr Gottwald, Ing. Renáta Götzelová ARCHITEKTONICKÁ STUDIE JÍDELNA - F N O L O M O U C ZPRACOVATEL STYLE STUDIO s.r.o. Újezd 2176/9, 796 01 Prostějov Ing.arch.Petr Gottwald, Ing. Renáta Götzelová INVESTIČNÍ ZÁMĚR MODERNIZACE JÍDELNY A KANTÝNY

Více

Rekonstrukce a dostavba budov Filozofické fakulty UK, Opletalova 47 a 49, Praha, 2. kolo

Rekonstrukce a dostavba budov Filozofické fakulty UK, Opletalova 47 a 49, Praha, 2. kolo foto foto .0 +6,80 nástřešní studovna s terasou pro venkovní posezení s výhledem na město TERASA 6.80 m².0.0 TERASA 78.07 m² 0 MÍST 8. m².0 SÁL.0 +7,970.08.07 KNIHOVNA 8 MÍST.0 BADATELSKÁ KNIHOVNA 0.8

Více

Zpracování předprojektové studie pro rekonstrukci kuchyně, výdejny a zázemí kuchyně. Střední průmyslové školy stavební Pardubice

Zpracování předprojektové studie pro rekonstrukci kuchyně, výdejny a zázemí kuchyně. Střední průmyslové školy stavební Pardubice Střední průmyslová škola stavební Pardubice Sokolovská 150, 533 54 Rybitví vyzývá v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách k podání nabídky na výběr dodavatele na veřejnou zakázku malého

Více

Otázka č. 2:,, Můžete prosím uvést z jakého vzorníku jsou číselná označení maleb? Případně prosím o nejbližší RAL "

Otázka č. 2:,, Můžete prosím uvést z jakého vzorníku jsou číselná označení maleb? Případně prosím o nejbližší RAL Dodatečná informace č. 1 V Brně dne 9. 11. 2015 Vážení, v zastoupení zadavatele, jímž je Pardubický kraj, se sídlem Krajský úřad Pardubického kraje, Komenského nám. 125, 532 11 Pardubice, zasíláme odpovědi

Více

1. ÚVOD. 1.1 ÚČEL OBJEKTU Zůstává stávající. Prostory dotčené stavbou budou, stejně jako doposud, sloužit jako kanceláře a učebny, suché laboratoře.

1. ÚVOD. 1.1 ÚČEL OBJEKTU Zůstává stávající. Prostory dotčené stavbou budou, stejně jako doposud, sloužit jako kanceláře a učebny, suché laboratoře. - 1 - OBSAH 1. ÚVOD... 2 1.1 Účel objektu... 2 1.2 Funkční náplň... 2 1.3 Kapacitní údaje... 2 1.4 Architektonické, materiálové a dispoziční řešení... 2 1.5 Bezbariérové užívání stavby... 2 1.6 Celkové

Více

ADMINISTRATIVNÍ A BYTOVÝ KOMPLEX, ULICE LOMNICKÉHO, PRAHA 4 NUSLE 10-2013 SO 01 - ADMINISTRATIVNÍ BUDOVA - OBJEKT A TECHNICKÁ ZPRÁVA TECHNICKÁ ZPRÁVA

ADMINISTRATIVNÍ A BYTOVÝ KOMPLEX, ULICE LOMNICKÉHO, PRAHA 4 NUSLE 10-2013 SO 01 - ADMINISTRATIVNÍ BUDOVA - OBJEKT A TECHNICKÁ ZPRÁVA TECHNICKÁ ZPRÁVA OBSAH: 1. Úvod 2. Charakteristika provozu 3. Popis technologie výroby 4. Přehled zaměstnanců 5. Nároky na energie 6. Systém sledování kritických bodů 7. Údržba 8. Hygiena pracovního prostředí a sanitace

Více

Nájem nebytových prostor

Nájem nebytových prostor MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Odbor majetku města Nájem nebytových prostor Město Kopřivnice v souladu s ustanovením 39 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), v platném znění

Více

D.2.1. Technická zpráva dokumentace pro výběr dodavatele

D.2.1. Technická zpráva dokumentace pro výběr dodavatele Stavebník: Základní škola a Mateřská škola Lišov Nová 611 Lišov 373 72 D.2.1. Technická zpráva dokumentace pro výběr dodavatele Stavební úpravy hygienických zařízení ZŠ a MŠ Lišov, Lišov č.p. 611, katastrální

Více

Studie proveditelnosti přemístění laboratoří Hematologické kliniky. Fakultní nemocnice Olomouc I. P. Pavlova 185/6, Nová Ulice Olomouc

Studie proveditelnosti přemístění laboratoří Hematologické kliniky. Fakultní nemocnice Olomouc I. P. Pavlova 185/6, Nová Ulice Olomouc Studie proveditelnosti přemístění laboratoří Hematologické kliniky květen 2016 Fakultní nemocnice Olomouc I. P. Pavlova 185/6, Nová Ulice 77520 Olomouc Průvodní zpráva IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE název stavby:

Více

INSTALACE VÝTAHU Ocelářská 1065/13, Praha 9 - Libeň

INSTALACE VÝTAHU Ocelářská 1065/13, Praha 9 - Libeň INSTALACE VÝTAHU Ocelářská 1065/13, 190 00 Praha 9 - Libeň ARCHITEKTONICKÁ STUDIE Ortenovo náměstí 1488/13 projekční činnost ve výstavbě, konzultační činnost, inženýring, zpracování architektonických návrhů,

Více

FOJTOVI BYT ing.arch. Jan Novotný 08-10/2015 PRAHA

FOJTOVI BYT ing.arch. Jan Novotný 08-10/2015 PRAHA FOJTOVI BYT ing.arch. Jan Novotný 08-10/2015 PRAHA - stavební část m1:50 MĚŘÍTKO 1:50 nový podhled s.v. : 2400 umístění bodových světel 1.01, 1.02, 1.03 5 240 150 2 580 1 680 SDK podhled 2400 SDK podhled

Více

SITUACE, M 1: 500. VYPRACOVAL Ing. MAREK BURDA STAROFARNÍ MLADÁ BOLESLAV GSM: C. SITUACE. 01/2017 DPS 1: x A4 1

SITUACE, M 1: 500. VYPRACOVAL Ing. MAREK BURDA STAROFARNÍ MLADÁ BOLESLAV GSM: C. SITUACE. 01/2017 DPS 1: x A4 1 SITUACE, M 1: 0 S SITUACE C. SITUACE 1: 0 1 PŮDORYS 1. NP - STÁVAJÍCÍ STAV, M 1: 75 S 4 240 2 120 3 620 ŠATNA 9,88 m2 PVC 1 9 5 4 0 1 9 1 0 (980) 5 1 730 0 1 820 1 520 1 820 4 680 8 020 2090 (2000) 2030

Více

ZŠ KOMENSKÉHO NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ. Tel.: / Fax: IČO:

ZŠ KOMENSKÉHO NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ. Tel.: / Fax: IČO: Město Nové Město nad Metují náměstí Republiky 6 549 01 Nové Město nad Metují TĚLOCVIČNA ZŠ KOMENSKÉHO NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ SOUHRNNÉ INFORMACE CENA STAVBY 27 mil. Kč vč. DPH Nové Město nad Metují, srpen

Více

90/1 87 90/2 91/3 91/4 91/1 91/5 92/4 91/6 279/4 94

90/1 87 90/2 91/3 91/4 91/1 91/5 92/4 91/6 279/4 94 SITUACE 89 88 90/1 87 P N 279/1 90/2 91/3 91/4 91/1 91/5 92/4 91/6 92/3 279/4 94 121/4 1:500 SITUACE 1. PŮDORYS 1 NP NÁVRH- DETAIL PŮDORYS 2 NP - DETAIL PŮDORYS 2 NP STÁVAJÍCÍ NÁVRH- DETAIL 730 1 420 (310)

Více

Luxusní byt 3+kk, 112,7 m2 v Rezidenci Kavčí Hory

Luxusní byt 3+kk, 112,7 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Luxusní byt 3+kk, 112,7 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Ev. č. Cena Poznámka k ceně 092-101-295877 11 530 000 CZK nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Energetická náročnost

Více

1. část veřejné zakázky Nábytek pro divize Plumlov a Lipník nad Bečvou 2014 Žárovice - ředitelství divize

1. část veřejné zakázky Nábytek pro divize Plumlov a Lipník nad Bečvou 2014 Žárovice - ředitelství divize . část veřejné zakázky Nábytek pro divize Plumlov a Lipník nad Bečvou 204 Žárovice - ředitelství divize TECHNICKÝ POPIS Technický popis k veřejné zakázce malého rozsahu Interiér a mobiliář pro objekty

Více

A. Průvodní zpráva. STAVEBNÍ ÚPRAVY SOCIÁLNÍHO ZÁZEMÍ OBJEKTU TĚLOCVIČNY V AREÁLU MAGISTRÁTU MĚSTA OPAVY k.ú. OPAVA-PŘEDMĚSTÍ, p.č.

A. Průvodní zpráva. STAVEBNÍ ÚPRAVY SOCIÁLNÍHO ZÁZEMÍ OBJEKTU TĚLOCVIČNY V AREÁLU MAGISTRÁTU MĚSTA OPAVY k.ú. OPAVA-PŘEDMĚSTÍ, p.č. STAVEBNÍ ÚPRAVY SOCIÁLNÍHO ZÁZEMÍ OBJEKTU TĚLOCVIČNY V AREÁLU MAGISTRÁTU MĚSTA OPAVY k.ú. OPAVA-PŘEDMĚSTÍ, p.č. 2157/9 DOKUMENTACE K STAVEBNÍMU ŘÍZENÍ (OHLÁŠENÍ) INVESTOR: STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA HORNÍ

Více

RODINNÉ DOMY 47 MODERNÍCH RODINNÝCH DOMŮ

RODINNÉ DOMY 47 MODERNÍCH RODINNÝCH DOMŮ RODINNÉ DOMY 47 MODERNÍCH RODINNÝCH DOMŮ TYPOVÉ DOMY DEKHOME VÝBĚR DOMU Volba vhodného a plně vyhovujícího domu je s jistotou jednou ze starostí z kategorie těch příjemných. Na druhou stranu se však

Více

Městská část Praha 20. Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611

Městská část Praha 20. Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

NOVOSTAVBA KOSTELA V BRNĚ - LÍŠNI PRŮVODNÍ ZPRÁVA

NOVOSTAVBA KOSTELA V BRNĚ - LÍŠNI PRŮVODNÍ ZPRÁVA NOVOSTAVBA KOSTELA V BRNĚ - LÍŠNI PRŮVODNÍ ZPRÁVA Diplomová práce školní rok 2011/2012 FA VUT Brno 1. Popis stavby a. Popis území Novostavba kostela s komunitním centrem je navrhována na pozemku nedaleko

Více

Insolvenční správce JUDr. Ing. Daniela Majzlíková, LL.M sídlem Ježník 18, Krnov. n a b í z í k p r o d e j i

Insolvenční správce JUDr. Ing. Daniela Majzlíková, LL.M sídlem Ježník 18, Krnov. n a b í z í k p r o d e j i Insolvenční správce JUDr. Ing. Daniela Majzlíková, LL.M sídlem Ježník 18, Krnov n a b í z í k p r o d e j i movitý majetek zapsaný v soupisu majetkové podstaty dlužníka Ing. Vladislav Uličný INTEXT, Krnov,

Více

ul. Levá Jakub Hendrych / Jan Hendrych studie půdního bytu Praha 4 - Podolí 05.2010 1

ul. Levá Jakub Hendrych / Jan Hendrych studie půdního bytu Praha 4 - Podolí 05.2010 1 ul. Výchozí dv r ul. Levá 1 E F A B C D E F kuch. + jídelní prostor 20,7m obytný prostor 26,2m sport. kout 4,3m koupelna + wc 5,8m ložnice 11,8m ložnice 10,6m A' B' C' D' A B C D úložný prostor se zásobníkem

Více

SEZNAM PŘÍLOH

SEZNAM PŘÍLOH SEZNAM PŘÍLOH 1 SEZNAM PŘÍLOH A TECHNICKÁ ZPRÁVA 7 A4 2 SPECIFIKACE STROJŮ A ZAŘÍZENÍ 8 A4 3 PŮDORYS 2.NP - TECHNOLOGICKÁ DISPOZICE 4 A4 4 PŮDORYS 1.NP - TECHNOLOGICKÁ DISPOZICE 4 A4 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

1. Identifikační údaje stavby 3. 2. Seznam příloh 4. 3. Zdravotně technické instalace 5 4. ZÁVĚR 5

1. Identifikační údaje stavby 3. 2. Seznam příloh 4. 3. Zdravotně technické instalace 5 4. ZÁVĚR 5 1. Identifikační údaje stavby 3 2. Seznam příloh 4 3. Zdravotně technické instalace 5 3.1 Podklady 5 3.2 Popis 5 3.3 Stávající vnitřní vodovod a kanalizace 5 3.4 Nový vnitřní vodovod a kanalizace 5 4.

Více

Pracovní návrh. VYHLÁŠKA Ministerstva práce a sociálních věcí. ze dne.2014. o hygienických požadavcích na prostory a provoz dětské skupiny do 12 dětí

Pracovní návrh. VYHLÁŠKA Ministerstva práce a sociálních věcí. ze dne.2014. o hygienických požadavcích na prostory a provoz dětské skupiny do 12 dětí Pracovní návrh VYHLÁŠKA Ministerstva práce a sociálních věcí ze dne.2014 o hygienických požadavcích na prostory a provoz dětské skupiny do 12 dětí Ministerstvo práce a sociálních věcí stanoví podle 26

Více

_ Arbelas plus s.r.o., Kralická 1069/15, Praha 10 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ studie interiéru

_ Arbelas plus s.r.o., Kralická 1069/15, Praha 10 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ studie interiéru _ Arbelas plus, Kralická 0695, Praha 0 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ interiéru ateliér: web mail: 7.206 _boq architekti _www.boqarchitekti.cz atelier@boqarchitekti.cz _ing. arch. Miroslav Stach; ing.

Více

STUDIE VÝLETIŠTĚ HORNÍ POŘÍČÍ OBEC HORNÍ POŘÍČÍ U LETOVIC

STUDIE VÝLETIŠTĚ HORNÍ POŘÍČÍ OBEC HORNÍ POŘÍČÍ U LETOVIC OBEC HORNÍ POŘÍČÍ U LETOVIC ARCHITEKTONICKÁ STUDIE 8/2018 NÁZEV PROJEKTU LOKALITA HORNÍ POŘÍČÍ U LETOVIC, PARC.Č. 38/7, 168, 169, 170 STUPEŇ DOKUMENTACE ARCHITEKTONICKÁ STUDIE ZADAVATEL OBECNÍ ÚŘAD HORNÍ

Více

Školní areál Žvahov 463 pasport 2010 (všechny údaje v m2) volné prostory podklady pro výběrové řízení Úřadu Městské části Praha 5

Školní areál Žvahov 463 pasport 2010 (všechny údaje v m2) volné prostory podklady pro výběrové řízení Úřadu Městské části Praha 5 Školní areál Žvahov 463 pasport 2010 (všechny údaje v m2) volné prostory podklady pro výběrové řízení Úřadu Městské části Praha 5 hlavní školní budova: číslo identifikace VOLNÉ TCP SPOLEČNÉ CELKEM + 3.

Více

Specifikace nebytových prostor určených k pronájmu dle projektové dokumentace ČERVENÝ ZÁMEK

Specifikace nebytových prostor určených k pronájmu dle projektové dokumentace ČERVENÝ ZÁMEK Příloha č.1 ke smlouvě o nájmu nebyt.prostor č. N č.npu/381/ / 2012 1.PP přízemí -1.1 vestibul-vstupní hala Včetně konstrukce věšáků, 78,6 světelná reklana ČZ -1.2 WC včetně sanitárního vybavení 3,7-1.3

Více