ZÁPIS z veřejného 85. zasedání (5/2011) Mikroregionu Český ráj konaného dne v Hruškách Přítomni: viz. presenční listina

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZÁPIS z veřejného 85. zasedání (5/2011) Mikroregionu Český ráj konaného dne 16.11.2011 v Hruškách Přítomni: viz. presenční listina"

Transkript

1 ZÁPIS z veřejného 85. zasedání (5/2011) Mikroregionu Český ráj konaného dne v Hruškách Přítomni: viz. presenční listina Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jmenováni Jiřina Bobková a Petr Hornig. Program: 1/ Plnění úkolů z minulých zasedání MR Český ráj 2/ POV 2012 Královéhradeckého kraje- schválení podání žádosti 3/ Činnost revizní skupiny v roce / Volba členů revizní skupiny 5/ Náklady Obce Vyskeř a orgánů svazku na provoz MR Český ráj za rok / Schválení rozpočtového opatření č.4/2011 7/Administrace dotace z Královéhradeckého kraje na akci: Budeme mít možnost se potkávat více 8/ Administrace dotace z Libereckého kraje na akci: Školy a obchod patří na vesnici 9/ Stanovení režijních nákladů na rok / Schválení příkazu k provedení inventarizace a činnost inventarizační komise v roce / Projednání dílčí Zprávy o přezkoumání hospodaření MR Český ráj za rok / Schválení rozpočtu na rok 2012 a rozpočtového výhledu na roky / Schválení smlouvy s organizací Most naděje o.s. na protidrogovou prevenci 14/Ukončení produktu Turistické autobusy 2011, vyúčtování dotace z Královéhradeckého kraje, společný postup v roce / Došlá pošta 16/ Diskuse 17/ Usnesení 18/ Závěr Doplnění programu: Informace o projektu Bezpečná obec Program jednání byl schválen 8 hlasy. Informace o projektu Bezpečná obec Projekt byl zahájen v červenci roku 2011 pro zvýšení informovanosti starostů o povinnostech obcí v oblasti BOZP a PO. Zajišťuje zázemí a podporuje činnost obcí. Školení jsou zaměřena na tyto oblasti: Povinnosti obce na úseku BOZP Povinnosti obce v samostatné působnosti na úseku PO Povinnosti obce jako právnické osoby na úseku PO Kontakt: Martin Sehnoutka mob martin.sehnoutka@guard7.cz V případě Vašeho zájmu o doplňující informace Vám můžeme zajistit zdarma odbornou prezentaci. Strana 1 (celkem 10)

2 1/ Plnění úkolů z minulých zasedání MR Český ráj a) Vyvěšený závěrečný účet za rok 2010 nedodaly obce: Branžež, Vyskeř Zástupci obcí předloží dle 39, odst. 6 zákona č. 250/2000 Sb. závěrečný účet MR Český ráj za rok 2010 zastupitelstvům svých obcí. Ze zápisu ZO by mělo být zřejmé, že ho zastupitelé vzali na vědomí. Obce, které nepřinesly vyvěšený závěrečný účet k archivaci, ho dodají na příští zasedání MR. b) Poradce zajistí poskytnutí informace o výjezdním zasedání všem partnerům produktu turistické autobusy. - splněno c) Poradce provede poptávkové řízení v rámci akce: Budeme mít možnost se potkávat více na zastřešení podia, na nákup laviček do Oseka a Libošovic a samostatně do Sobotky, dále provede poptávkové řízení na vnitřní židle a stoly do Mladějova. Předsedkyně svazku je oprávněna uzavřít smlouvy s vybranými dodavateli. - splněno d)poradce zajistí uzavření smlouvy s poskytovatelem protidrogové prevence pro území mikroregionu. - nesplněno, smlouva je předložena ke schválení na dnešním zasedání e)poradce zajistí u dodavatele okamžitou nápravu při plnění reklamace komunikací financovaných z PRV, popřípadě bude plnění vymáháno soudně. Dále bude zpracován dopis s odpovědí o provedené úpravě Ing. Dr. Pavlu Kovářovi. - náprava provedena, dopis panu Kovářovi neodeslán, na MK ve Vyskři byly osazeny odvodňovací žlaby a nyní se čeká na deště, které potvrdí funkčnost opatření, následně bude odpovězeno Ing. Kovářovi 2/POV 2012 Královéhradeckého kraje- schválení podání žádosti Žádost bude podána akci: Výstavní zastavení - dozvíte se o nás více Vlastní zdroje Mikroregionu Český ráj Požadovaná dotace Celkem ,- KČ ,- KČ ,- Kč Investiční náklady: ,00 Kč (autobusové čekárny) Neinvestiční náklady: ,00 Kč (vitríny, okna) Aktivity jednotlivých obcí: Libošovice osazení 2 ks autobusových galerií v Nepřívěci a ve Vesci s presentací informací o historii a současnosti v nich- vitrína (dřevěné opláštění s průhledným plexisklem, tím chceme eliminovat možný vandalismus) Stávající autobusové čekárny budou demontovány SDH Libošovice. Osazení informací do vitrin bude provedeno z prostředků svazku, již je dohodnuta spolupráce s místní knihovnicí paní Alenou Pospíšilovou. Autobusové čekárny budou provedeny z obkladových palubek, čekárny budou mít šikmou střechu, čelní část čekárny bude otevřená, čekárna bude bez podlahy umístěná na stávajících betonových platech.. Součástí čekáren bude jedna jednoduchá lavice. Čelní přesah střechy 80cm, boční 25cm. Strana 2 (celkem 10)

3 Rozměry:šíře 300cm, délka 250cm, výška 230cm Cena výstavby čekáren obsahuje: Dřevěný a spojovací materiál, střešní krytinu-šindel(dle výběru-červená-hnědá), povrchová úprava slabovrstvou lazurou. Na osazení čekáren není z hlediska stavebního zákona vyžadováno ohlášení, sdělení Stavebního úřadu Sobotka Č.j. SU/1994/ /A20 ze dne , závazné stanovisko SCHKO Český ráj máme kladné zn. S/2038/CR/2010/210 ze dne Celková cena ,- Kč včetně DPH Sobotka- Jedná se o novou expozici v zámku Humprecht, osazení loutek z dílny Antonína Suchardy z Nové Paky do vitrín, které jsou evidovány u národního muzea. Loutky jsou s 20. let 19. století. Dále do vitrín budou osazeny exponáty z regionu. Vše je dohodnuto s místní kastelánkou PhDr. Dagmar Faměrovou, která náměty obce velice uvítala. Vitríny budou mít jednotnou podobu. U volně stojících vitrín v prostoru spodní část plná, s možností tuto část využít pro uložení dalších exponátů případně pro technické zabezpečení vystavených předmětů. Horní část vitrín prosklená, případně s jednoduchými lištami v rozích pro bezpečnější uložení skel a zajištění exponátů. Vitrína divadlo pro instalaci loutek podobně jako u volně stojících vitrín spodní část plná, s drobnou profilací, vrchní část přední strany divadélka - sklo v rámu, který by představoval divadlo. Sklo také na vrchní straně vitríny, nezbytné je u této vitríny možnost osvětlení. 2. místnost 3 vitríny volně stojící, s plnou spodní částí (cca 110cmx110cm, hloubka cm),otevíratelnou, z dřevěného masívu s jednotnou profilací jako u ostatních vitrín. Horní část prosklená (cca110cmx70-90cm, hloubka 50-60cm), v rozích drobné lišty, buď dřevěné, nebo bezpečnostní (60.000,-) 4 vitríny závěsné cca 110cmx160cm, hloubka 18 cm, stejné jako v 1.místnost (48.000,-) 3. Místnost 3 vitríny volně stojící, s plnou spodní částí (cca 140cmx80cm, hloubka cca cm) otevíratelnou, horní část prosklená (cca 60cmx80cm,hloubka cca cm).(60.000,-) 2 vitríny volně stojící, s plnou spodní částí (cca 110cmx80cm, hloubka cca cm)otevíratelnou, horní část prosklená (cca 90cmx80cm, hloubka cca cm).(36.000,-) 5 Místnost 1 vitrína divadlo pro loutky, volně stojící, přední strana spodní části s výplní a drobnou profilací (cca 110cmx350cm, hloubka cca 120cm)otevíratelnou. Přední strana horní části (cca 110cm-140cmx350cm)s širokým rámem a překladem na vrchní části (rám a překlad šířka cca 50 cm, s lištami a profilací, v tomto rámu upevněno sklo nebo plexisklo pro zabezpečení loutek). Vrchní část nad jevištěm částečně prosklená, rozčleněná (trámky) na segmenty pro upevnění loutek, osvětlení atd. Pevné bočnice, z lehčího materiálu, rozčleněné pro snadnější obsluhu, ale pro důkladné zabezpečení loutek.(83.000,-) Celková cena ,- Kč včetně DPH Strana 3 (celkem 10)

4 Mladějov: Obecní domek v místní části Hubojedy určený pro setkávání občanů, organizací, výroční schůze neziskových organizací. Využívají ho na různé akce Tenisti Hubojedy, Sbor dobrovolných hasičů Hubojedy a občané. Pro vytvoření expozice budou vyměněna shnilá dřevěná okna a bude zde instalována vitrína pro presentaci. Do místnosti již byly zakoupeny nové židle a stoly z podpory Královéhradeckého kraje. Jedná se o postupnou obnovu míst k setkávání. Vytvoření presentace opět bude hrazeno z prostředků svazku. Na výměnu oken není z hlediska stavebního zákona vyžadováno ohlášení. Celková cena ,- Kč včetně DPH 3/ Činnost revizní skupiny v roce 2011 Revizní skupina předložila Zprávu o finanční činnosti Mikroregionu Český ráj v roce 2011 ze dne Poradce přítomným přečetl zprávu z kontroly a na závěr uvedl, že nebyly zjištěny žádné nedostatky. Originál Zprávy o finanční činnosti Mikroregionu Český ráj v roce 2011 bude uložen ve složce svazku. ÚKOLY: Poradce rozešle všem členským obcích Zprávu o finanční činnosti Mikroregionu Český ráj v roce 2011 a zástupci členských obcí ji předloží zastupitelstvu obce k projednání. Je nutné, aby v usnesení zastupitelstva jednotlivých členských obcí byl záznam o předložení zprávy. 4/ Volba členů revizní skupiny Na 80. zasedání shromáždění starostů MR Český ráj schválilo revizní skupinu ve složení: Jan Houška, Josef Rejman, Jaroslav Louda. Dle platné Smlouvy o vytvoření dobrovolného svazku obcí včetně Stanov je nutné dva členy revizní skupiny tajným hlasováním odvolat. Zbývají člen je pak automaticky opět zvolen. Odvoláni v tajném hlasování byli: Jan Houška, Jaroslav Louda. Navržení členové revizní skupiny: Josef Rejman, Vít Svoboda a Jiřina Bobková. 5/ Náklady Obce Vyskeř a orgánů svazku na provoz MR Český ráj za rok 2011 Na 18. zasedání zástupci MR Český ráj schválili limit předsedy mikroregionu na cestovné, telefon a poštovné v běžném roce ve výši ,- Kč. Předsedkyně svazku v letošním roce nevyčerpala limit, čerpáno bylo k ,- Kč. Místopředsedové svazku nenárokují žádnou úhradu nákladů. Požadavky: OBEC VYSKEŘ - poštovní známky, obálky, kopírování, telekomunikační poplatky Celkem: 1.168,- Kč Členské obce nemají výhrady k uplatňovaným nákladům Obce Vyskeř. Strana 4 (celkem 10)

5 6/ Schválení rozpočtového opatření č.4/2011 Revizní skupina navrhuje provést rozpočtové opatření č. 4/2011. Jedná se o přijetí navýšené dotace na akci: Budeme mít možnost se potkávat více a příjem vlastních zdrojů členských obcí na realizaci akce: Škola obchod patří na vesnici, Budeme mít možnost se potkávat více. Výdaje: příspěvek na vydání publikace Ptáci Českého ráje. Všem členským obcím byl předložen návrh rozpočtové změny č. 4/2011, který je přílohou tohoto zápisu. Členské obce nepodaly žádnou námitku, proto je možné tuto rozpočtovou změnu schválit. 7/Administrace dotace z Královéhradeckého kraje na akci: Budeme mít možnost se potkávat více dotace byla navýšena o 60 tis. Kč, celková dotace činí ,- Kč Rozsah plnění: - Sobotka-stoly a lavice, střecha nad pódiem, mobilní pivní sety - Mladějov- stoly a židle - Libošovice-lavičky - Osek-lavičky, mobilní pivní sety Objednávky byly uzavřeny: - s firmou Adéla Párová, IČ: v rámci internetového obchodu pro dodání 15 ks pivních setů. Celková cena: ,- Kč včetně DPH. Dodávku provede firma Milan Bahnik, Holice v Čechách -s firmou ARRIS spol. s r.o., Praha 9 Vysočany pro dodání 50 ks židlí ALBA NEON a 15 ks stolů.celková cena: ,- Kč včetně DPH - s firmou ARRIS spol. s r.o., Praha 9 - Vysočany pro dodání 56 ks židlí ALBA NEON a 12 ks stolů. Celková cena: ,- Kč včetně DPH - s firmou ADVAS s.r.o.,ič: pro dodání 2 ks betonových sedacích souprav (2 lavičky s opěradlem + stůl), 5 ks betonových laviček do země, katalogové číslo LB03, 2 ks betonových parkových laviček OP, katalogové číslo LB02, Celková cena celkem: ,- Kč včetně DPH + doprava 3876,- Kč včetně DPH Došlo k prodloužení termínu realizace akce s Královéhradeckým krajem z do / Administrace dotace z Libereckého kraje na akci: Školy a obchod patří na vesnici Akce je uhrazena, zbývá předložit závěrečné vyhodnocení. 9/ Stanovení režijních nákladů na rok 2012 Na rok 2012 je navrženo stanovit režijní náklady MR ve stejné výši jako v roce 2011, a to: 4.000,- Kč poskytnou obce - Kacanovy, Ktová, Osek, Olešnice a Troskovice, 6.000,- Kč obce - Libošovice a Vyskeř, 8.000,- Kč obce - Hrubá Skála, Karlovice, Mladějov a Sobotka. Platba bude splatná na účet mikroregionu do konce února 2012 a je již zahrnuta v rozpočtu na rok 2012 Limit předsedy mikroregionu již byl na 18. zasedání schválen na běžný rok ve výši ,- Kč a zůstává v platnosti. Strana 5 (celkem 10)

6 10/ Schválení příkazu k provedení inventarizace a činnost inventarizační komise v roce 2011 Byla předložena nová směrnice pro provedení inventarizace. Členské obce k ni nemají výhrady. Směrnice reaguje na nové právní předpisy Na 80. zasedání byla zvolena inventarizační komise MR ve složení: Ústřední inventarizační komise: předseda: Bc. Jan Janatka místostarosta Města Sobotka Člen: paní Brzobohatá účetní DSO Dílčí inventarizační komise: František Hübner starosta Obce Olešnice Mgr. Fišerová starostka Obce Vyskeř Předsedkyně svazku stanovuje plán inventur s platností od do / Projednání dílčí Zprávy o přezkoumání hospodaření MR Český ráj za rok 2011 Dne byla provedena dílčí kontrola hospodaření MR Český ráj s výsledkem bez výhrad a nedostatků. Obce nemají výhrady k předložené Zprávě z dílčího přezkoumání hospodaření DSO MR Český ráj. 12/ Schválení rozpočtu na rok 2012 a rozpočtového výhledu na roky Podle platné Smlouvy o vytvoření dobrovolného svazku obcí byl Návrh rozpočtu MR Český ráj na rok 2012 vyvěšen po dobu 30 dnů na úředních deskách členských obcí. Rozpočet je vyrovnaný, příjmy ,- Kč, a výdaje ,- Kč Žádné připomínky k předloženému návrhu nebyly vzneseny. Vzhledem k tomu, že jsou splněny náležitosti uvedené v platných Stanovách, je možné přistoupit ke schválení vyrovnaného rozpočtu. Vyvěšený rozpočet na rok 2012 předložily obce: Troskovice, Vyskeř, Libošovice, Dobšín, Hrubá Skála, Karlovice, Kacanovy, Kněžmost, Branžež Rozpočtový výhled na roky rok 2013 příjmy: náklady na poradce (antivirová a antismapová ochrana) 270 tis. Kč 50 tis. Kč předpokládané aktivity financované dotacemi: provozování turistických autobusů 500 tis. Kč integrovaný projekt Mikroregionu 400 tis. Kč výdaje: náklady na poradce provozování turistických autobusů integrovaný projekt Mikroregionu 270 tis. Kč 50 tis. Kč 500 tis. Kč 400 tis. Kč Strana 6 (celkem 10)

7 rok 2014 příjmy: náklady na poradce www stránky, antivirová a antismapová ochrana 200 tis. Kč 42 tis. Kč 15 tis. Kč předpokládané aktivity financované dotacemi: provozování turistických autobusů 600 tis. Kč integrovaný projekt Mikroregionu 500 tis. Kč výdaje: náklady na poradce www stránky, antivirová a antismapová ochrana provozování turistických autobusů integrovaný projekt Mikroregionu rok 2015 příjmy: náklady na poradce www stránky, antivirová a antismapová ochrana 200 tis. Kč 42 tis. Kč 15 tis. Kč 600 tis. Kč 500 tis. Kč 300 tis. Kč 42 tis. Kč 15 tis. Kč předpokládané aktivity financované dotacemi: provozování turistických autobusů 400 tis. Kč integrovaný projekt Mikroregionu 200 tis. Kč výdaje: náklady na poradce 300 tis. Kč 42 tis. Kč www stránky, antivirová a antismapová ochrana 15 tis. Kč provozování turistických autobusů 400 tis. Kč integrovaný projekt Mikroregionu 200 tis. Kč 13/ Schválení smlouvy s organizací Most naděje o.s. na protidrogovou prevenci Most naděje, o.s. požádal MR o financování terénního programu pro uživatele drog na území MR v roce Je předložena smlouva na poskytnutí příspěvku ve výši 9 200,- Kč. Členské obce nemají výhrady k uzavření smlouvy. 14/Ukončení produktu Turistické autobusy 2011, vyúčtování dotace z Královéhradeckého kraje, společný postup v roce 2012 Provoz turistických autobusů ukončen Informace poskytnuty dopravcem BusLine,a.s. Semily celkový počet přepravených osob v letošním roce činí zelená na LBC kraji osob, což je osob a 553 kol. Dopravní podnik Kněžmost přepravil osob a 54 kol. Na lince, která přepravovala osoby pouze po Středočeském kraji, dálo dále přepraveno 440 osob a 4 kola. Celkově bylo turistickými autobusy v roce 2011 přepraveno osob a 611 kol. Strana 7 (celkem 10)

8 Smlouva na poskytnutí dotace s Královéhradeckým krajem je ve výši ,- Kč (90% ze způsobilých výdajů). Vratka bude zaslána na účet HK kraje ve výši 2 324,- Kč. Skutečné náklady: Propagace ,- Kč, z toho pro KHK ,- Kč Ztráta z provozu BUSLine a.s ,- Kč Ztráta z provozu Dopravní podnik Kněžmost (05-07/2011) ,- Kč Ztráta z provozu Dopravní podnik Kněžmost (08/2011) ,- Kč Celkové náklady pro KHK činí ,- Kč, z toho 90% ,80 Kč dotace, což znamená vrácení prostředků ve výši 2 324,- Kč Další náklady spojené s realizací: Ztráta z provozu Dopravní podnik Kněžmost Středočeský kraj (05-08/2011) ,- Kč (v roce 2011 nebyla udělena dotace ze Středočeského kraje ,- Kč) Koordinace projektu ,- Kč (není doplaceno 6 000,- Kč) Náklady propagace mimo KHK kraj ,- Kč BusLine a.s. dopočet ztráty ,- Kč Zůstatek na účtě č /0300 činí: ,16 Kč. Úhrada za dopravu při výjezdním zasedání bude činit ,- Kč. ÚKOLY: Koordinátor projektu pan Láska uhradí náklady na ubytování za ing.semlera a řidiče a následně přeúčtuje úhradu na MR Český ráj. Rok 2012 Ve smlouvě s Královéhradeckým krajem je požadavek postupovat dle zákona o zadávaní veřejných zakázek obecně i na dopravce. Na Libereckém kraji se jedná o závazek veřejné služby, proto je velice obtížné udělat výběrové řízení na dopravce, když trasa linek jde po kraji Libereckém a Královéhradeckém. Je nutné prověřit u poskytovatele dotace. V lednu vypsat výběrového řízení na propagaci a koordinaci projektu. Jednat s Mladou Boleslaví zda setrvají v projektu v roce 2012, popřípadě ukončit hnědou trasu. Dohodnout s dopravci optimalizaci tras na rok 2012, jednat s Libereckým krajem v 01/ / Došlá pošta žádná 16/ Diskuse POV Libereckého kraje vytvoření odpočinkových, klidových míst v obcích pro občany a návštěvníky Českého ráje, do konce 12/2011 zašlou obce své požadavky poradci. 17/ Usnesení účast 8 členských obcí Shromáždění starostů schvaluje: a) Obci Vyskeř úhradu nákladů spojených s chodem MR v roce 2011 ve výši 1 168,-Kč ( 8 hlasů ano) b) Obci Karlovice úhradu nákladů předsedkyně MR ve výši 2 807,- Kč za rok 2011 ( 8 hlasů ano) c) rozpočtové opatření č. 4/2011 ( 8 hlasů ano) Strana 8 (celkem 10)

9 d) režijní náklady MR na rok Platba bude splatná na účet mikroregionu do konce února ,- Kč poskytnou obce do 200 obyvatel - Kacanovy, Ktová, Osek, Olešnice a Troskovice, 6.000,- Kč obce do 500 obyvatel - Libošovice a Vyskeř, 8.000,- Kč obce nad 500 obyvatel - Hrubá Skála, Karlovice, Mladějov a Sobotka. ( 8 hlasů ano) e) revizní skupinu ve složení: Josef Rejman, Vít Svoboda a Jiřina Bobková f) navýšení dotace z Královéhradeckého kraje na akci: Budeme mít možnost se potkávat více o ,- Kč g) směrnici pro provedení inventarizace h) podání žádosti o dotace z Programu obnovy venkova Královéhradeckého kraje na akci: Výstavní zastavení - dozvíte se o nás více o celkových předpokládaných nákladech ,- Kč včetně závazku o spolufinancování z rozpočtu svazku v roce ch) uzavření smluvních vztahů v rámci akce: Budeme mít možnost se potkávat více v tomto rozsahu: - Adéla Párová dodání 15 ks pivních setů. Celková cena: ,- Kč včetně DPH. Dodávku provede firma Milan Bahnik, Holice v Čechách -ARRIS spol. s r.o., Praha 9 Vysočany dodání 50 ks židlí ALBA NEON a 15 ks stolů. Celková cena: ,- Kč včetně DPH - ARRIS spol. s r.o., Praha 9 - Vysočany dodání 56 ks židlí ALBA NEON a 12 ks stolů. Celková cena: ,- Kč včetně DPH - ADVAS s.r.o. dodání 2 ks betonových sedacích souprav (2 lavičky s opěradlem + stůl), 5 ks betonových laviček do země, katalogové číslo LB03, 2 ks betonových parkových laviček OP, katalogové číslo LB02, Celková cena celkem: ,- Kč včetně DPH + doprava 3876,- Kč včetně DPH i) vyrovnaný rozpočet MIKROREGIONU ČESKÝ RÁJ na rok 2012 j) rozpočtový výhled MIKROREGIONU ČESKÝ RÁJ na roky k) uzavření smlouvy o financování terénního programu pro uživatele drog s organizací Most naděje o.s. ve výši 9 200,- Kč l) zaslání vratky na Královéhradecký kraj ve výši 2 324,- Kč za nedočerpání na projektu: Turistické autobusy 2011 Shromáždění starostů bere na vědomí: - Zprávu o finanční činnosti Mikroregionu Český ráj v roce plán inventur Zprávu z dílčího přezkoumání hospodaření DSO Mikroregion Český ráj Shromáždění starostů neschvaluje: - žádný bod zasedání 18/ Závěr 85. zasedání MR Český ráj bylo ukončeno v18,50 hodin. Další zasedání MR Český ráj se uskuteční dne 19. ledna 2012 od 16,30 hod.. Místo bude uvedeno na pozvánce. Strana 9 (celkem 10)

10 Jiřina Bobková Petr Hornig Vlasta Špačková ověřovatel ověřovatel předsedkyně Zapsala: Jarmila Lásková Soldátová mobil: tel. č , Strana 10 (celkem 10)

Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jmenováni pan Stanislav Tlášek a Jaroslav Louda.

Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jmenováni pan Stanislav Tlášek a Jaroslav Louda. ZÁPIS z veřejného 73. zasedání (4/2009) DSO Mikroregionu Český ráj konaného dne 13.11.2009 v Obci Hnanice, okr, Znojmo Přítomni: viz. presenční listina Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová,

Více

ZÁPIS z veřejného 80. zasedání (6/2010) Mikroregionu Český ráj konaného dne 18.11.2010 v hotelu Králíček, Obec Kacanovy

ZÁPIS z veřejného 80. zasedání (6/2010) Mikroregionu Český ráj konaného dne 18.11.2010 v hotelu Králíček, Obec Kacanovy ZÁPIS z veřejného 80. zasedání (6/2010) Mikroregionu Český ráj konaného dne 18.11.2010 v hotelu Králíček, Obec Kacanovy Přítomni: viz. presenční listina Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová,

Více

Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jmenováni Jiřina Bobková a Jaroslav Louda.

Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jmenováni Jiřina Bobková a Jaroslav Louda. ZÁPIS z veřejného 90. zasedání (5/2012) Mikroregionu Český ráj konaného dne 4.10.2012 v obci Libošovice, v hotelu Český ráj Přítomni: viz. presenční listina Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková

Více

Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jmenováni Stanislav Tlášek a Oldřich Loutchan.

Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jmenováni Stanislav Tlášek a Oldřich Loutchan. ZÁPIS z veřejného 86. zasedání (1/2012) Mikroregionu Český ráj konaného dne 19.1.2012 v Karlovicích, v motorestu Zavadilka Přítomni: viz. presenční listina Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková

Více

Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jmenováni Marie Drašnarová a Josef Ort.

Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jmenováni Marie Drašnarová a Josef Ort. ZÁPIS z veřejného 77. zasedání (3/2010) Mikroregionu Český ráj konaného dne 29.4.2010 v motorestu Zavadilka, Obec Karlovice Přítomni: viz. presenční listina Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová,

Více

Program jednání byl schválen 9 hlasy.

Program jednání byl schválen 9 hlasy. ZÁPIS z veřejného 72. zasedání (4/2009) DSO Mikroregionu Český ráj konaného dne 27. 8.2009 v Obci Vyskeř, v zasedací místnosti OÚ Přítomni: viz. presenční listina Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková

Více

Program jednání byl schválen 9 hlasy.

Program jednání byl schválen 9 hlasy. ZÁPIS z veřejného 92. zasedání (1/2013) Mikroregionu Český ráj konaného dne 7.2.2013 ve městě Sobotka, v restauraci Burovna Přítomni: viz. presenční listina Jednání zahájil místopředseda svazku pan Stanislav

Více

Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jmenováni Oldřich Loutchan a Mgr. Fišerová.

Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jmenováni Oldřich Loutchan a Mgr. Fišerová. ZÁPIS z veřejného 84. zasedání (4/2011) Mikroregionu Český ráj konaného dne 8.9.2011 v restauraci v Borku, Obec Hrubá Skála Přítomni: viz. presenční listina Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková

Více

Program jednání byl schválen 9 hlasy.

Program jednání byl schválen 9 hlasy. ZÁPIS z veřejného 93. zasedání (2/2013) Mikroregionu Český ráj konaného dne 11.4.2013 v Hotelu Trosky v obci Troskovice Přítomni: viz. presenční listina Jednání zahájila předsedkyně svazku paní Vlasta

Více

Program jednání byl schválen 11 hlasy.

Program jednání byl schválen 11 hlasy. ZÁPIS z veřejného 98. zasedání (1/2014) Mikroregionu Český ráj konaného dne 23. ledna 2014 v Sobotce v restauraci Burovna Přítomni: viz. presenční listina Jednání zahájila předsedkyně svazku paní Vlasta

Více

Program jednání byl schválen 10 hlasy. Vyvěšený rozpočet na rok 2014 nepředložila obec Dobšín

Program jednání byl schválen 10 hlasy. Vyvěšený rozpočet na rok 2014 nepředložila obec Dobšín ZÁPIS z veřejného 101. zasedání (4/2014) Mikroregionu Český ráj konaného dne 4. září 2014 ve sportovním areálu v Sedmihorkách (obec Karlovice) Přítomni: viz. presenční listina Jednání zahájila předsedkyně

Více

ZÁPIS z veřejného 97. zasedání (6/2013) Mikroregionu Český ráj konaného dne 26. listopadu 2013 v v Penzionu Do& Ni v obci Libošovice

ZÁPIS z veřejného 97. zasedání (6/2013) Mikroregionu Český ráj konaného dne 26. listopadu 2013 v v Penzionu Do& Ni v obci Libošovice ZÁPIS z veřejného 97. zasedání (6/2013) Mikroregionu Český ráj konaného dne 26. listopadu 2013 v v Penzionu Do& Ni v obci Libošovice Přítomni: viz. presenční listina Jednání zahájila předsedkyně svazku

Více

Obce zváží, pokud bude vypsána podpora na integrované projekty mikroregionů z LBC kraje, jaké téma bude preferováno - splněno

Obce zváží, pokud bude vypsána podpora na integrované projekty mikroregionů z LBC kraje, jaké téma bude preferováno - splněno ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 4/2015 Mikroregionu Tábor konaného dne 3. září 2015 od 15,30 hod. v Lomnici nad Popelkou ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Závěrečný účet za rok 2010

Závěrečný účet za rok 2010 Návrh pro zasedání shromáždění starostů Závěrečný účet za rok 2010 Mikroregion Český ráj dobrovolný svazek obcí (podle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších

Více

Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byly schváleni Ing. Karel Bičík a Blahoslav Kratochvíl.

Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byly schváleni Ing. Karel Bičík a Blahoslav Kratochvíl. ZÁPIS z veřejného zasedání č.6/2010 členské schůze DSO Mikroregionu Jizera konané dne 2.12. 2010 od 17,00 hod. v kulturním domě v Obci Pěnčín ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Program jednání byl schválen 13 hlasy.

Program jednání byl schválen 13 hlasy. ZÁPIS z veřejného 103. zasedání (1/2015) Mikroregionu Český ráj konaného dne 22. ledna 2015 v Sobotce, v restauraci Bůrovna Přítomni: viz. presenční listina Jednání zahájila předsedkyně svazku paní Vlasta

Více

Poradce předloží členským obcích informaci, jaký rozsah informací o cyklobusech je uveřejněn na webových stránkách Sdružení Český ráj.

Poradce předloží členským obcích informaci, jaký rozsah informací o cyklobusech je uveřejněn na webových stránkách Sdružení Český ráj. ZÁPIS z veřejného 104. zasedání (2/2015) Mikroregionu Český ráj konaného dne 26. března 2015 v Radvánovicích, v motorestu Zavadilka Přítomni: viz. presenční listina Jednání zahájila předsedkyně svazku

Více

ZÁPIS z veřejného zasedání č.4/2014 členské schůze Mikroregionu Jizera

ZÁPIS z veřejného zasedání č.4/2014 členské schůze Mikroregionu Jizera Přítomni: viz. presenční listina konané dne 11.9.2014 od 17,00 hod. v sokolovně v Kobylech Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jednohlasně schváleni Blahoslav

Více

Program jednání byl schválen 8 hlasy. Vyvěšený rozpočet na rok 2016 nepředložila obec Olešnice.

Program jednání byl schválen 8 hlasy. Vyvěšený rozpočet na rok 2016 nepředložila obec Olešnice. ZÁPIS z veřejného 111. zasedání (4/2016) shromáždění starostů Mikroregionu Český ráj konaného dne 1. září 2016 v troskovické hospůdce v prodejně potravin v č.p. 42 Troskovice Přítomni: viz. presenční listina

Více

ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 5/2017 Mikroregionu Tábor konaného dne od 15,00 hod.

ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 5/2017 Mikroregionu Tábor konaného dne od 15,00 hod. ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 5/2017 Mikroregionu Tábor konaného dne 7.11.2017 od 15,00 hod. v zasedací místnosti Městského úřadu v Rovensku pod Troskami ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Poradce zpracuje a předá na Liberecký kraj závěrečné vyhodnocení akce po provedené kolaudaci v Rovensku p. Tr. - splněno

Poradce zpracuje a předá na Liberecký kraj závěrečné vyhodnocení akce po provedené kolaudaci v Rovensku p. Tr. - splněno ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 4/2014 Mikroregionu Tábor konaného dne 28. srpna 2014 od 15,00 hod. v Lomnici nad Popelkou ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

ZÁPIS z veřejného zasedání č.5/2014 členské schůze Mikroregionu Jizera konané dne 20.11.2014 od 17,00 hod. ve Svijanech, v kampeličce

ZÁPIS z veřejného zasedání č.5/2014 členské schůze Mikroregionu Jizera konané dne 20.11.2014 od 17,00 hod. ve Svijanech, v kampeličce konané dne 20.11.2014 od 17,00 hod. ve Svijanech, v kampeličce Přítomni: viz. presenční listina Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jednohlasně schváleni

Více

Přítomni: viz. presenční listina

Přítomni: viz. presenční listina ZÁPIS z veřejného 117. zasedání (5/2017) shromáždění starostů Mikroregionu Český ráj konaného dne 16. listopadu 2017 v obci Karlovice, v motorestu Na Zavadilce v Radvánovicích Přítomni: viz. presenční

Více

ZÁPIS z veřejného zasedání č.6/2012 členské schůze Mikroregionu Jizera

ZÁPIS z veřejného zasedání č.6/2012 členské schůze Mikroregionu Jizera konané dne 22.11.2012 od 17,00 hod. v Obci Svijanský Újezd, v restauraci "V Chaloupkách" Přítomni: viz. presenční listina Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu

Více

Program zasedání byl schválen 10 hlasy.

Program zasedání byl schválen 10 hlasy. ZÁPIS z veřejného zasedání č. 4/2017 členské schůze Mikroregionu Jizera konané dne 12. září 2017 od 17,00 hod. na obecním úřadě na Sychrově --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolný svazek obcí Mikroregion Český ráj, IČ: za rok 2010

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolný svazek obcí Mikroregion Český ráj, IČ: za rok 2010 Krajský úřad Libereckého kraje Odbor kontroly Č.j: LK-0112/10/Gro Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolný svazek obcí Mikroregion Český ráj, IČ: 69155950 za rok 2010 Přezkoumání se uskutečnilo

Více

ZÁPIS z veřejného 82. zasedání (2/2011) Mikroregionu Český ráj konaného dne 10.3.2011 ve Městě Sobotka, v hasičské zbrojnici

ZÁPIS z veřejného 82. zasedání (2/2011) Mikroregionu Český ráj konaného dne 10.3.2011 ve Městě Sobotka, v hasičské zbrojnici ZÁPIS z veřejného 82. zasedání (2/2011) Mikroregionu Český ráj konaného dne 10.3.2011 ve Městě Sobotka, v hasičské zbrojnici Přítomni: viz. presenční listina Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová,

Více

Název materiálu: Účelový dar - Mikroregion Český ráj - cyklobusy

Název materiálu: Účelový dar - Mikroregion Český ráj - cyklobusy Podklady na zasedání ZM dne: 28.03.2019 Název materiálu: Účelový dar - Mikroregion Český ráj - cyklobusy Předkládá: Vypracoval: Mgr. Jana Svobodová Bc. Jana Chodaničová Zúčastní se projednávání v ZM: Mgr.

Více

c) Vyvěšený návrh rozpočtu přinesly obce: Holenice, Kyje, Tatobity, Železnice, Rovensko pod Troskami,

c) Vyvěšený návrh rozpočtu přinesly obce: Holenice, Kyje, Tatobity, Železnice, Rovensko pod Troskami, ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 1/2013 Mikroregionu Tábor konaného dne 31.1.2013 od 15,00 hod. v Bradlecké Lhotě v kulturním domě ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 3/2016 Mikroregionu Tábor konaného dne 31. května 2016 od 15,00 hod.

ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 3/2016 Mikroregionu Tábor konaného dne 31. května 2016 od 15,00 hod. ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 3/2016 Mikroregionu Tábor konaného dne 31. května 2016 od 15,00 hod. na obecním úřadě v Holenicích. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Akce: Zvyšování kvality života v MR JIZERA - Obec Žďárek zašle fotografie před zahájením plnění. - splněno

Akce: Zvyšování kvality života v MR JIZERA - Obec Žďárek zašle fotografie před zahájením plnění. - splněno ZÁPIS z veřejného zasedání č. 5/2018 členské schůze Mikroregionu Jizera konané dne 20. listopadu 2018 od 17,00 hod. kulturním domě v Lažanech --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Na webové stránky dá poradce zprávu a několik fotografií z akce,,pojďte si hrát. - splněno

Na webové stránky dá poradce zprávu a několik fotografií z akce,,pojďte si hrát. - splněno ZÁPIS z veřejného zasedání č. 4/2015 členské schůze Mikroregionu Jizera konané dne 8.9.2015 od 17,00 hod. ve,,stodole ve Žďárku --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Předseda zajistí přístupová hesla na web mikroregionu včetně manuálu na vkládání informací. - Splněno

Předseda zajistí přístupová hesla na web mikroregionu včetně manuálu na vkládání informací. - Splněno ZÁPIS z veřejného zasedání č.3/2015 členské schůze Mikroregionu Jizera konané dne 9.6.2015 od 17,00 hod. na obecním úřadě na Sychrově --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

c)obce do příštího zasedání zašlou poradci konkrétní požadavky z jejich obcí (umístění, popis, cenová rozvaha) na společnou žádost z POV LBC kraje

c)obce do příštího zasedání zašlou poradci konkrétní požadavky z jejich obcí (umístění, popis, cenová rozvaha) na společnou žádost z POV LBC kraje ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 6/2012 Mikroregionu Tábor konaného dne 4.12.2012 od 15,00 hod. v restauraci na Táboře ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

6/ Program obnovy venkova Královéhradeckého kraje integrované projekty jejich zaměření v roce 2011 7/ Došlá pošta 8/ Diskuse 9/ Usnesení 10/ Závěr

6/ Program obnovy venkova Královéhradeckého kraje integrované projekty jejich zaměření v roce 2011 7/ Došlá pošta 8/ Diskuse 9/ Usnesení 10/ Závěr ZÁPIS z veřejného zasedání DSO 4/2010 Mikroregion Tábor konaného dne 15.7.2010 od 15,00 hod. v Mikulovské vinárně v Železnici Přítomni: viz presenční listina Jednání zahájil předseda svazku pan Mastník.

Více

Program jednání byl schválen 10 hlasy. Vyvěšený rozpočet na rok 2016 nepředložila obec Olešnice.

Program jednání byl schválen 10 hlasy. Vyvěšený rozpočet na rok 2016 nepředložila obec Olešnice. ZÁPIS z veřejného 112. zasedání (5/2016) shromáždění starostů Mikroregionu Český ráj konaného dne 15. listopadu 2016 v Mladějově v restauraci u Dvou lip. Přítomni: viz. presenční listina Jednání zahájila

Více

Program: Program 1/ Plnění úkolů z minulých zasedání MR Jizera

Program: Program 1/ Plnění úkolů z minulých zasedání MR Jizera ZÁPIS z veřejného zasedání č. 1/2018 členské schůze Mikroregionu Jizera konané dne 6. února od 17,00 hod. v budově bývalé školy ve Svijanech --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

d) Vyvěšený závěrečný účet za rok 2010 dodaly obce: Nová Ves nad Popelkou, Železnice, Bradlecká Lhota, Lomnice nad Popelkou

d) Vyvěšený závěrečný účet za rok 2010 dodaly obce: Nová Ves nad Popelkou, Železnice, Bradlecká Lhota, Lomnice nad Popelkou ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 4/2011 Mikroregionu Tábor konaného dne 31.8.2011 od 15,00 hod. na Městském úřadě v Lomnici nad Popelkou ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byly schváleni Ing. Martin Beksa a Blahoslav Kratochvíl.

Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byly schváleni Ing. Martin Beksa a Blahoslav Kratochvíl. ZÁPIS z veřejného zasedání č.2/2011 členské schůze DSO Mikroregionu Jizera konané dne 7.4. 2011 od 17,00 hod. v restauraci V Chaloupkách v Obci Svijanský Újezd ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Program jednání byl schválen 8 hlasy.

Program jednání byl schválen 8 hlasy. ZÁPIS z veřejného 109. zasedání (2/2016) shromáždění starostů Mikroregionu Český ráj konaného dne 3. března 2016 v restauraci Mladějov, v obci Mladějov Přítomni: viz. presenční listina Jednání zahájil

Více

Název materiálu: 9. Mikroregion Jizera zpráva o finanční činnosti

Název materiálu: 9. Mikroregion Jizera zpráva o finanční činnosti Podklady na zasedání ZM dne: 23. 2. 2012 Název materiálu: 9. Mikroregion Jizera zpráva o finanční činnosti Předkládá: PhDr. Hana Maierová Vypracoval: P. Soldátová odborná poradkyně MR Jizera Zúčastní se

Více

Pojďte si hrát: Poradce zajistí objednávku na dopravce, nákup občerstvení (sladká odměna, pití, kelímky) a pamětní list. - splněno

Pojďte si hrát: Poradce zajistí objednávku na dopravce, nákup občerstvení (sladká odměna, pití, kelímky) a pamětní list. - splněno ZÁPIS z veřejného zasedání č. 3/2017 členské schůze Mikroregionu Jizera konané dne 20. června 2017 od 17,00 hod. na v kulturním domě v Pěnčíně --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

SDH 10. : 11. 12. 2013 13. 14. 2014 15. 16. 2012/2013 17. POV

SDH 10. : 11. 12. 2013 13. 14. 2014 15. 16. 2012/2013 17. POV 22. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 11.11.2013. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Renata Festová, Novák Milan, Pavlíková Helena, Jan Hojda Omluveni: Hosté: dle prezenční listiny Začátek

Více

Paní účetní vystaví faktury všem obcím na úhradu členského příspěvku. - splněno

Paní účetní vystaví faktury všem obcím na úhradu členského příspěvku. - splněno ZÁPIS z veřejného zasedání č.2/2015 členské schůze Mikroregionu Jizera konané dne 31.3.2015 od 17,00 hod. v Lažanech v kulturním domě --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z valné hromady č. 7/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 7/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 7/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 17.12.2018 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

ZÁPIS z veřejného zasedání č. 3/2014 členské schůze Mikroregionu Jizera

ZÁPIS z veřejného zasedání č. 3/2014 členské schůze Mikroregionu Jizera konané dne 5.6.2014 od 17,00 hod. na obecním úřadě ve Čtveříně Přítomni: viz. presenční listina Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jednohlasně schváleni

Více

1. Ověřovatelé zápisu Ověřovateli zápisu byly jmenování Michal Dolanský, Vladimír Kopecký

1. Ověřovatelé zápisu Ověřovateli zápisu byly jmenování Michal Dolanský, Vladimír Kopecký Zápis č. 2 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2018 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Omluveni: -- Hosté: viz. prezenční listina Zasedání zastupitelstva obce zahájila

Více

Letní turistické autobusy Český ráj 2015

Letní turistické autobusy Český ráj 2015 Letní turistické autobusy Český ráj 2015 Závěrečná zpráva Podklady poskytli: Zpracovatel: Ing. Jaroslav Semler BusLine a.s. Ing. Adam Pospíšil Dopravní podnik Kněžmost Kn žmost s.r.o. Jarmila Lásková Soldátová

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolný svazek obcí Mikroregion Jizerské hory, IČ: 70693544 za rok 2013

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolný svazek obcí Mikroregion Jizerské hory, IČ: 70693544 za rok 2013 Krajský úřad Libereckého kraje odbor kontroly Č.j: LK-0116/13/Gro Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolný svazek obcí Mikroregion Jizerské hory, IČ: 70693544 za rok 2013 Přezkoumání se uskutečnilo

Více

Program jednání byl schválen 7 hlasy. Poradce zašle partnerům informaci o provozu cyklobusů v letošním roce se žádostí o vyjádření.

Program jednání byl schválen 7 hlasy. Poradce zašle partnerům informaci o provozu cyklobusů v letošním roce se žádostí o vyjádření. ZÁPIS z veřejného 114. zasedání (2/2017) shromáždění starostů Mikroregionu Český ráj konaného dne 11. dubna 2017 v motorestu v Radvánovicích, obec Karlovice Přítomni: viz. presenční listina Jednání zahájila

Více

Zápis ze zasedání shromáždění zástupců Mikroregionu Pojizeří, které se konalo v obci Benešov u Semil dne

Zápis ze zasedání shromáždění zástupců Mikroregionu Pojizeří, které se konalo v obci Benešov u Semil dne Zápis ze zasedání shromáždění zástupců Mikroregionu Pojizeří, které se konalo v obci Benešov u Semil dne 19.4.2018 Přítomni: Benešov u Semil - Lampa Háje nad Jizerou Křapka Bystrá nad Jiz.- Nesvadba Roprachtice

Více

ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 2/2014 Mikroregionu Tábor konaného dne 3. dubna 2014 od 15,00 hod.

ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 2/2014 Mikroregionu Tábor konaného dne 3. dubna 2014 od 15,00 hod. ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 2/2014 Mikroregionu Tábor konaného dne 3. dubna 2014 od 15,00 hod. na obecním úřadě v Žernově ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

ORM 5. Název materiálu: Informace ze zasedání Mikroregionu Jizera - zápis a zpráva o finanční činnosti

ORM 5. Název materiálu: Informace ze zasedání Mikroregionu Jizera - zápis a zpráva o finanční činnosti Podklady na zasedání ZM dne: 18.12.2014 ORM 5. Název materiálu: Informace ze zasedání Mikroregionu Jizera - zápis a zpráva o finanční činnosti Předkládá: Ing. Tomáš Hocke Vypracoval: Ing. Eva Krsková Zúčastní

Více

ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 1/2014 Mikroregionu Tábor konaného dne 6.února 2014 od 15,00 hod.

ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 1/2014 Mikroregionu Tábor konaného dne 6.února 2014 od 15,00 hod. ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 1/2014 Mikroregionu Tábor konaného dne 6.února 2014 od 15,00 hod. v zasedací místnosti Městského úřadu Lomnice nad Popelkou ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Bukovice, IČ: 00653675 za rok 2014 Přezkoumání se uskutečnilo

Více

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 29.3.2016 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 30. 03. 2017 od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Závěrečný účet obce Lhota za rok 2016

Závěrečný účet obce Lhota za rok 2016 Závěrečný účet obce Lhota za rok 2016 Obec Lhota, IČ 00636347, podle 17, odst. 6, zákona č. 250/2000 sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů a zákona č. 128/2000 Sb. o obcích ve znění pozdějších

Více

Hosté: Petra Elblová Omluveni: Program:

Hosté: Petra Elblová Omluveni: Program: ZÁPIS ZE SCHŮZE VÝBORU DSO BRUNTÁLSKO V BRUNTÁLE SÍDLO MASHJ DNE 24.11. 2016 ve 12: 00 HOD. Místo: MASHJ, náměstí Míru Bruntál Přítomni: Květa Kubíčková, Libor Unverdorben, Jan Božovský Hosté: Petra Elblová

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 19. 12. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 19. 12. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 19. 12. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pístina (dále též

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolný svazek obcí Mikroregion Kozákov, IČ: 69892822 za rok 2013

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolný svazek obcí Mikroregion Kozákov, IČ: 69892822 za rok 2013 Krajský úřad Libereckého kraje odbor kontroly Č.j: LK - 0118/13/Tr Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolný svazek obcí Mikroregion Kozákov, IČ: 69892822 za rok 2013 Přezkoumání se uskutečnilo

Více

ZÁPIS z veřejného zasedání č. 1/2019 členské schůze Mikroregionu Jizera konané dne 5. února 2019 od 17,00 hod. v obci Svijany v budově bývalé školy

ZÁPIS z veřejného zasedání č. 1/2019 členské schůze Mikroregionu Jizera konané dne 5. února 2019 od 17,00 hod. v obci Svijany v budově bývalé školy ZÁPIS z veřejného zasedání č. 1/2019 členské schůze Mikroregionu Jizera konané dne 5. února 2019 od 17,00 hod. v obci Svijany v budově bývalé školy --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Organizační zajištění akce,,děti vítají jaro : poradce zajistí pozvánky a rozešle je ZŠ - splněno

Organizační zajištění akce,,děti vítají jaro : poradce zajistí pozvánky a rozešle je ZŠ - splněno ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 3/2017 Mikroregionu Tábor konaného dne 8.6.2017 od 15,00 hod. v zasedací místnosti Městského úřadu v Železnici ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

DSO Daníž - vodovody Šatov

DSO Daníž - vodovody Šatov DSO Daníž - vodovody Šatov Návrh Závěrečného účtu DSO Daníž vodovody Šatov za rok 2015 sestavený k 31. 12. 2015 (podle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.1 / 2014, které se konalo dne 3. 12. 2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.1 / 2014, které se konalo dne 3. 12. 2014 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.1 / 2014, které se konalo dne 3. 12. 2014 Přítomni : Leo Kordas, Marcela

Více

ZÁPIS č. 08/06 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne

ZÁPIS č. 08/06 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne Přítomni: Předsedající: Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: dle presenční listiny František Badin - starosta obce Ing. Miroslav Světlík místostarosta Miroslava Pouchlá, Lubomír Němec Navržený program: 1.

Více

Vyvěšený závěrečný účet dodaly obce: Vyskeř, Sobotka, Troskovice, Karlovice, Ktová, Hrubá Skála

Vyvěšený závěrečný účet dodaly obce: Vyskeř, Sobotka, Troskovice, Karlovice, Ktová, Hrubá Skála ZÁPIS z veřejného 106. zasedání (4/2015) Mikroregionu Český ráj konaného dne 15. září 2015 v Kacanovech, v restauraci Králíček Přítomni: viz. presenční listina Jednání zahájil místopředseda svazku pan

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

e)paní Bryknarová zaplatí Obci Nová Ves nad Popelkou náklady spojené s činností MR v roce 2011 ve výši 6 261,00 Kč. - splněno

e)paní Bryknarová zaplatí Obci Nová Ves nad Popelkou náklady spojené s činností MR v roce 2011 ve výši 6 261,00 Kč. - splněno ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 6/2011 Mikroregionu Tábor konaného dne 8.12.2011 od 15,00 hod. v Rovensku pod Troskami, na Paldě ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek.

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek. ZÁPIS č. 4/2019 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEZKOV dne 27. 6. 2019 Starosta obce zahájil zasedání v 18:00 hodin, přítomno 5 zastupitelů, zastupitelstvo obce je usnášení schopné. Pozvánka byla vyvěšena

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Sběř, IČ: 00272086 za rok 2013 Přezkoumání se uskutečnilo ve

Více

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne OBEC ČESKÁ RYBNÁ Tel.: 465 629 128 e-mail : ceskarybna@tyhan.cz 561 85 Česká Rybná Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne 08. 06. 2016 Přítomni: Šulcková, Malý,

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Dobrovolný svazek obcí 1866, IČ: 69860947 za rok 2014 Přezkoumání

Více

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne 18.12. 2014, od 18:00 hodin. Bod 1 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 40. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 27. 12. 2013 od 16 hodin.

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 40. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 27. 12. 2013 od 16 hodin. Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice Zápis z 40. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 27. 12. 2013 od 16 hodin. Přítomní členové zastupitelstva: M. Bolina, M. Cihla, J. Křivanec,

Více

6 / Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne Zapsal : Josef Klíma Stránka 1

6 / Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne Zapsal : Josef Klíma Stránka 1 6 / 2018 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne 12. 11. 2018 Zapsal : Josef Klíma 12. 11. 2018 Stránka 1 Místo konání: místnost Obecního úřadu Skřinářov č. p. 28 Termín konání: 12. 11.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Přítomni : Leo Kordas, Martin

Více

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici.

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici. Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici. Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 8 členů + 5 x plná moc - omluveno Opakovanou

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Sběř, IČ: 00272086 za rok 2014 Přezkoumání se uskutečnilo ve

Více

mmm Krajský úřad Libereckého kraje U \ L i b e r e c k ý odbor kontroly

mmm Krajský úřad Libereckého kraje U \ L i b e r e c k ý odbor kontroly mmm Krajský úřad Libereckého kraje U \ L i b e r e c k ý odbor kontroly kraj Č. j.:lk -0112/14/H er ZPRÁVA o výsledku přezkoum ání hospodaření dobrovolného svazku obcí Mikroregion Český ráj, IČ69155950

Více

Doplnění programu: Administrace projektu: Obnova komunikací a technické infrastruktury a výsadba veřejné zeleně

Doplnění programu: Administrace projektu: Obnova komunikací a technické infrastruktury a výsadba veřejné zeleně ZÁPIS z veřejného zasedání DSO 1/2010 Mikroregion Tábor konaného dne 4.2.2010 v zasedací místnosti Městského úřadu v Lomnici nad Popelkou, bývalé lesnické učiliště Přítomni: viz presenční listina Jednání

Více

Zápis č.12/2014 ze zasedání zastupitelstva Obce Hlupín ze dne 25.11.2014 konaného v budově OU od 19,00 hod

Zápis č.12/2014 ze zasedání zastupitelstva Obce Hlupín ze dne 25.11.2014 konaného v budově OU od 19,00 hod Zápis č.12/2014 ze zasedání zastupitelstva Obce Hlupín ze dne 25.11.2014 konaného v budově OU od 19,00 hod Přítomni: Starosta Obce : Místostarosta : Zastupitelé : Nepřítomni: Jaroslav Křivanec Dis Adriana

Více

Návrh Závěrečného účtu Obce Rovečné za rok 2018 IČO:

Návrh Závěrečného účtu Obce Rovečné za rok 2018 IČO: Návrh Závěrečného účtu Obce Rovečné za rok 2018 IČO: 00295281 - dle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů - dle 43 zákona č. 128/2000 Sb., o

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Čermná, IČ: 00277711 za rok 2014 Přezkoumání se uskutečnilo ve

Více

ZO ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PETRŮVKY ZE DNE Místo a čas konání: kancelář Obecního úřadu, hod hod.

ZO ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PETRŮVKY ZE DNE Místo a čas konání: kancelář Obecního úřadu, hod hod. ZO-43-2013 ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PETRŮVKY ZE DNE 10.12.2013 Místo a čas konání: kancelář Obecního úřadu, 18.00 hod.-19.00 hod. Přítomni: Omluven: Hosté: Miloslav Vrlík, Jaroslav Novotný,

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

ZÁPIS č. 2 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 16:00 hodin dne 19. prosince 2014

ZÁPIS č. 2 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 16:00 hodin dne 19. prosince 2014 ZÁPIS č. 2 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 16:00 hodin dne 19. prosince 2014 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek, Václav Hořejší (příchod

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení kontroly obcí a analýz

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení kontroly obcí a analýz KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení kontroly obcí a analýz Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Vrbice za rok 2006 I. Údaje o obci: Starosta: Účetní: Zdeněk Karbulka

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBOR KONTROLY

KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBOR KONTROLY KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBOR KONTROLY Se sídlem: Karlovy Vary, Závodní 353/88, 360 21 Karlovy Vary Dvory, Česká republika Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolného svazku obcí Mikroregion

Více

Závěrečný účet města za rok 2012

Závěrečný účet města za rok 2012 M Ě S T O S O B O T K A Boleslavská 440, 507 43 Sobotka tel. 493 571 401, e-mail: sobotka@craj.cz www.sobotka.cz, IČO 00 27 21 24 Závěrečný účet města za rok 2012 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových

Více

Zápis č. 204 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne

Zápis č. 204 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne Zápis č. 204 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 20.12.2017 Místo jednání : obecní úřad Štipoklasy, Štipoklasy 20 Při zahájení bylo přítomno 6 členů zastupitelstva. Přítomni : R.Křivánek,.Duspiva,

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 3. 10. 2016, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

dne 15. března 2006 v 19,00 hodin

dne 15. března 2006 v 19,00 hodin Obecní úřad ve Vohančicích zve všechny občany na Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Vohančice, které se koná dne 15. března 2006 v 19,00 hodin v budově Obecního úřadu ve Vohančicích Návrh programu: 1.

Více

Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 17:00 hod. v Kulturním domě Rohatec

Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 17:00 hod. v Kulturním domě Rohatec Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 10.11. 2016 v 17:00 hod. v Kulturním domě Rohatec Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 51. Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 28.6.2017 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Holín v zasedací místnosti Obecního úřadu v Holíně dne 8. prosince 2011

Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Holín v zasedací místnosti Obecního úřadu v Holíně dne 8. prosince 2011 Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Holín v zasedací místnosti Obecního úřadu v Holíně dne 8. prosince 2011 Jednání zastupitelstva obce zahájil a řídil starosta. V úvodu uvedl, že jednání zastupitelstva

Více

obec Olbramice 12. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne 6. června 2017 Ověřovatelé: Jindřich Solovský Ing.

obec Olbramice 12. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne 6. června 2017 Ověřovatelé: Jindřich Solovský Ing. obec Olbramice 12. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne 6. června 2017 Ověřovatelé: Jindřich Solovský Ing. Iva Vostrejžová Zapisovatel: Dagmar Křupková Přítomni: Omluven: Vítězslav Bednář

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 23/2018 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 18.5.2018 v 19,00 hod. Počet přítomných

Více

Z Á P I S. z 6. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne 14.12.2015

Z Á P I S. z 6. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne 14.12.2015 Z Á P I S z 6. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne 14.12.2015 Přítomno : 6 zastupitelů, dle prezenční listiny. Zastupitelka Jana Nejedlová od 18.10 hodin. Omluven : Robert Marek, zastupitel

Více

Závěrečný účet Obce Senohraby za rok 2015

Závěrečný účet Obce Senohraby za rok 2015 Závěrečný účet Obce Senohraby za rok 2015 Legislativa: - Obsah a náležitosti závěrečného účtu jsou dané paragrafem 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění pozdějších

Více