Bc. Věra Skaličková - Kováčiková: seznam citací v ČR i v zahraničí

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Bc. Věra Skaličková - Kováčiková: seznam citací v ČR i v zahraničí"

Transkript

1 Krajská vědecká knihovna v Liberci, příspěvková organizace, Rumjancevova 1362/1, Liberec 1 tel ; ; library@kvkli.cz R e š e r š e (Dokumentografická jednorázová rešerše) Bc. Věra Skaličková - Kováčiková: seznam citací v ČR i v zahraničí Evidenční číslo: Klíčová slova: Věra Skaličková Kováčiková Datum vypracování: Celkový počet stran strojové rešerše: 3 Zpracovala: Ing. Martina Sanetrníková

2 Druhy dokumentů zachycených v rešerši: články Časové vymezení: bez vymezení Jazykové vymezení: Dokumenty v českém, německém jazyce Zvolené uspořádání: Články v recenzovaných časopisech, články v novinách a časopisech, články ve sbornících, překlad, publikační činnost ze stránek RL-Corpus Prohledávané zdroje: Online zdroje: Katalogy Krajské vědecké knihovny v Liberci Jednotná informační brána (souborný katalog knihoven ČR) GoogleScholar NUŠL (Národní úložiště šedé literatury) databáze Academic Search Complete (platforma EBSCOhost) dostupná na PC v knihovně, možný vzdálený přístup z domácího počítače (přes konto čtenáře přístupné celé texty) Sborníky abstraktů konference Fyzioedu v Olomouci databáze MEDVIK (Národní lékařská knihovna) PubMed (portál US National Library of Medicine) Vědecká knihovna v Olomouci Univerzitní knihovna UPOL Katalog UK v Praze Bc. Věra Skaličková-Kováčiková, publikační činnost Slovenská lekárska knižnica 2

3 Články v recenzovaných časopisech KOVÁČIKOVÁ, Věra MACHAČOVÁ, E. Posturální zralost a primitivní reflexy u kojence. Rehabilitace a fyzikální lékařství, 2003, Roč. 10, č. 1, s ISSN: KOVÁČIKOVÁ, Věra. Základ skoliózy v motorické ontogenezi. Rehabilitace a fyzikální lékařství, 2005, Roč. 12, č. 3, s ISSN: KOVÁČIKOVÁ, Věra. Kontakt fyzioterapeuta s pacientem. Rehabilitácia, 1998, Roč. 31, č. 3, s ISSN: KOVÁČIKOVÁ, Věra. Poporodní periferní paréza plexu brachiálního. Rehabilitácia, 1998, Roč. 31, č. 3, s ISSN: KOVÁČIKOVÁ, Věra. Historie a současnost kurzů Vojtovy metody v ČR. Rehabilitácia, 1998, Roč. 31, č. 2, s ISSN: KOVÁČIKOVÁ, Věra. Poznámky k dalším syndromům ICP. Rehabilitácia, 1998, Roč. 31, č. 2, s ISSN: KOVÁČIKOVÁ, Věra BERANOVÁ, Blanka. Souvislosti kyčelního, kolenního a hlezenního kloubu na dolních končetinách u centrálních diparéz. Rehabilitácia, 1998, Roč. 31, č. 2, s ISSN: KOVÁČIKOVÁ, Věra. Diparetický syndrom ICP. Rehabilitácia, 1998, Roč. 31, č. 2, s ISSN: KOVÁČIKOVÁ, Věra. Zkřížený a střídavý pohyb dolních končetin u dětí s ICP. Rehabilitácia, 1998, Roč. 31, č. 2, s ISSN: KOVÁČIKOVÁ, Věra. Reedukace dechových funkcí Vojtovou metodou. Rehabilitácia, 1998, Roč. 31, č. 2, s ISSN: KOVÁČIKOVÁ, Věra. Postavení Vojtovy metody ve fyzioterapii hybných poruch (nejen dětských neurologických pacientů). Rehabilitácia, 1998, Roč. 31, č. 2, s ISSN: BERANOVÁ, Blanka KOVÁČIKOVÁ, Věra. Využití neuroplasticity v terapii pohybových poruch. Rehabilitácia, 1998, Roč. 31, č. 2, s ISSN: KOVÁČIKOVÁ, Věra BERANOVÁ, Blanka. Tělesné schéma a jeho zátěž ve vertikále z pohledu ontogeneze, otázka tréninku, trénink u pacienta s CP, logopedie. Rehabilitácia, 1998, Roč. 31, č. 2, s ISSN: KOVÁČIKOVÁ, Věra. Vývoj náhradní motoriky. Rehabilitácia, 1998, Roč. 31, č. 2, s ISSN: KOVÁČIKOVÁ, Věra. Vojtův přístup k diagnostice hybné poruchy u dětí a k její terapii. Rehabilitácia, 2014, roč. 51, č. 2, s ISSN:

4 Články v novinách a časopisech KOVÁČIKOVÁ, Věra POSPÍŠILOVÁ, Lenka. Zavedení kódu pro zdravotní výkon v odbornosti 902. Zdravotnické noviny, 2013, roč. 62, č. 23, s. 10. ISSN: KOVÁČIKOVÁ, Věra. Specializační vzdělávání pro fyzioterapeuty v neonatologii a pediatrii. Zdravotnické noviny, 2012, roč. 61, č. 20, s. 34. ISSN: KOVÁČIKOVÁ, Věra. Co je to Vojtova metoda. Sestra, 2000, Roč. 10, č. 2, s. 14. ISSN: KOVÁČIKOVÁ, Věra. Co je to Vojtova metoda. 2. část. Sestra, 2000, Roč. 10, č. 3, s ISSN: KOVÁČIKOVÁ, Věra. Co je to Vojtova metoda. (Závěrečná část). Sestra, 2000, Roč. 10, č. 4, s. 7. ISSN: KOVÁČIKOVÁ, Věra. Poškození CNS dítěte a včasná rehabilitace Vojtovou metodou: 18. neonatologické dny, Olomouc, září Abstrakta. Neonatologické listy, 1999, Roč. 5, č. 2, s. 65. ISSN: KOVÁČIKOVÁ, Věra. Následky poškození hlavových kloubů novorozence při porodu, tzv. šikmý krk, souvislost nedostatečného příjmu potravy kojence a problémy spánku, Vojtova terapie. Neonatologické listy, 2004, roč. 10, č. 2, s ISSN: Kováčiková, Věra. Úspěšnou léčbu podmiňuje dobrá spolupráce rodičů: Profesor Vojta navštíví Olomouc letos v říjnu. Hanácký a středomoravský den, 2000, 11(167), s. 3. ISSN KOVÁČIKOVÁ, Věra BERANOVÁ, Blanka. Vojtova metoda - léčba dětí s hybnou poruchou: 21. dny klinické a praktické pediatrie. Olomouc, Abstrakta. Pediatrie pro praxi, 2003, Roč. 4, č. 3, s ISSN: Články ve sbornících BLANKA BERANOVÁ, VĚRA KOVÁČIKOVÁ, MIROSLAV KUTÍN. Praktické zkušenosti s použitím vojtovy reflexní lokomoce u pacientů s problematikou dolní části zad. I. absolventská konference Katedry fyzioterapie Fakulty tělesné kultury. Sborník abstraktů odborné konference konané ve dnech v Olomouci. Olomouc, 2006, [s ]. ISBN EVA MACHAČOVÁ, VĚRA KOVÁČIKOVÁ. Kvalita vzpřímení C/TH přechodu ve vývoji a jeho vliv na rozvoj skoliózy. II. absolventská konference Katedry fyzioterapie Fakulty tělesné kultury. Sborník abstraktů odborné konference konané ve dnech v Olomouci. Olomouc, 2008, [s ] BERANOVÁ, Blanka KOVÁČIKOVÁ, Věra. Práce s rodiči (poradenství) motoricky ohroženého dítěte: poradenství pro osoby s poruchou hybnosti. In: II. mezinárodní konference k problematice osob se specifickými potřebami. 1. vyd. Olomouc : Univerzita Palackého, , s ISBN:

5 Překlad Vojta, Václav a Peters, Annegret. Vojtův princip: svalové souhry v reflexní lokomoci a motorická ontogeneze. 1. vyd. Praha: Grada, s. ISBN X. Publikační činnost ze stránek RL-Corpus nenalezené Kováčiková, V.: Naše zkušenosti s léčbou DMO metodou reflexní lokomoce v naší ambulantní péči. Mezinárodní symposium DMO, Praha, říjen 1990 Kováčiková, V.: Chyby v aplikaci Vojtovy metody. Novoměstské dny, Nové Město na Moravě, 1995 Kováčiková, V.: Postavení Vojtovy metody v kinezioterapii dětských pacientů. Celostátní rehabilitační konference, Luhačovice, Kováčiková, V.: Reedukace dechových funkcí Vojtovou metodou. Celostátní rehabilitační konference, Luhačovice, Kováčiková, V.: Postavení Vojtovy metody v kinezioterapii dětských pacientů. Novoměstské dny, Nově Město na Moravě, červen 1997 Kováčiková, V., Beranová, B.: Výuka Vojtovy metody jako základní prvek v organizaci péče o děti s DMO. XXVI. Konference DMO, Seč u Chrudimi, Kováčiková, V., Klemová, M.: Školící systém Vojtovy metody jako základní prvek péče o děti s DMO. Celostátní konference DMO, Luže Košumberk, Kováčiková, V.: Vliv Vojtovy metody na plasticitu CNS. Celostátní konference DMO. Luže Košumberk Kováčiková, V.: Die gekreuzte und wechselnde Bewegung der unteren Extremitäten bei ICP. 2.Internationaler Kongreß für Entwiklungsneurologie, München, Kováčiková, V.: Vývojová kineziologie V.Vojty jako prognostický fenomén, na příkladu léčby poporodní periferní parézy plexu brachiálního. "Kineziologie 98", Praha,

Multikulturní ošetřovatelství u vietnamské komunity

Multikulturní ošetřovatelství u vietnamské komunity Krajská vědecká knihovna v Liberci, příspěvková organizace, Rumjancevova 1362/1, 460 35 Liberec 1 tel. +420-482 412 111; www.kvkli.cz ; library@kvkli.cz R e š e r š e (Dokumentografická jednorázová rešerše)

Více

3 základní kapitoly : Vývojová kineziologie ontogenetický vývoj člověka Diagnostika Terapeutický systém

3 základní kapitoly : Vývojová kineziologie ontogenetický vývoj člověka Diagnostika Terapeutický systém Základy Vojtovy metody 3 základní kapitoly : Vývojová kineziologie ontogenetický vývoj člověka Diagnostika Terapeutický systém Předmět: Metody kinezioterapie, 3Bc, ZS Téma: Základy Vojtovy metody Zounková,

Více

Cíle a smysl sociální práce v Česku v posledních 25 letech jejího vývoje

Cíle a smysl sociální práce v Česku v posledních 25 letech jejího vývoje Krajská vědecká knihovna v Liberci, příspěvková organizace, Rumjancevova 1362/1 460 53 Liberec 1 tel. +420-482 412 111; www.kvkli.cz ; library@kvkli.cz R e š e r š e (Dokumentografická jednorázová rešerše)

Více

Zavádění nového informačního systému s ohledem na ošetřovatelskou dokumentaci

Zavádění nového informačního systému s ohledem na ošetřovatelskou dokumentaci Krajská vědecká knihovna v Liberci, příspěvková organizace, Rumjancevova 1362/1 460 53 Liberec 1 tel. +420-482 412 111; www.kvkli.cz ; library@kvkli.cz R e š e r š e (Dokumentografická jednorázová rešerše)

Více

Vojtova metoda. Diagnostika a terapie

Vojtova metoda. Diagnostika a terapie Vojtova metoda Diagnostika a terapie Reflexní lokomoce terapeutický Prof. Václav Vojta 50. a 60. léta se spolupracovníky a žáky v Čechách (p. Klémová) Rozvoj 60. a 70. léta v Mnichově (Kinderzentrum München)

Více

Péče o těžce nemocného a umírajícího v domácí hospicové péči z pohledu pečujícího

Péče o těžce nemocného a umírajícího v domácí hospicové péči z pohledu pečujícího Krajská vědecká knihovna v Liberci, příspěvková organizace, Rumjancevova 1362/1, 460 35 Liberec 1 tel. +420-482 412 133; www.kvkli.cz ; library@kvkli.cz R e š e r š e (Dokumentografická jednorázová rešerše)

Více

Vybrané aspekty pomoci vysokoškolským studentům se zdravotním postižením

Vybrané aspekty pomoci vysokoškolským studentům se zdravotním postižením Krajská vědecká knihovna v Liberci, příspěvková organizace, Rumjancevova 1362/1, 460 35 Liberec 1 tel. +420-482 412 111; www.kvkli.cz ; library@kvkli.cz R e š e r š e (Dokumentografická jednorázová rešerše)

Více

Obsah. Předmluva...13

Obsah. Předmluva...13 Obsah Předmluva...13 1 Pohyb jako základní projev života...17 1.1 Pohyb obecně...17 1.2 Pohybové chování...17 1.3 Vliv pohybu na životní pochody...18 1.4 Vztah pohybu k funkci CNS...19 1.5 Psychomotorické

Více

Informační a komunikační technologie ve výchově a vzdělávání žáků se speciálními vzdělávacími potřebami

Informační a komunikační technologie ve výchově a vzdělávání žáků se speciálními vzdělávacími potřebami Krajská vědecká knihovna v Liberci, příspěvková organizace, Rumjancevova 1362/1, 460 35 Liberec 1 tel. +420-482 412 111; www.kvkli.cz ; library@kvkli.cz R e š e r š e (Dokumentografická jednorázová rešerše)

Více

Kvalita života s epilepsií

Kvalita života s epilepsií Krajská vědecká knihovna v Liberci, příspěvková organizace, Rumjancevova 1362/1, 460 53 Liberec 1 tel. +420-482 412 111; www.kvkli.cz ; library@kvkli.cz R e š e r š e (Dokumentografická jednorázová rešerše)

Více

Multikulturní výchova

Multikulturní výchova Krajská vědecká knihovna v Liberci, příspěvková organizace, Rumjancevova 1362/1, 460 35 Liberec 1 tel. +420-482 412 133; www.kvkli.cz ; library@kvkli.cz R e š e r š e (Dokumentografická jednorázová rešerše)

Více

R e š e r š e. Sportovní gymnastika na prvním stupni základní školy

R e š e r š e. Sportovní gymnastika na prvním stupni základní školy R e š e r š e (Dokumentografická jednorázová rešerše) Sportovní gymnastika na prvním stupni základní školy Vypracovala: Krajská vědecká knihovna, příspěvková organizace Rumjancevova 1362/1 460 53 Liberec

Více

Edukace rodičů v prevenci zrakových vad u dětí

Edukace rodičů v prevenci zrakových vad u dětí Krajská vědecká knihovna v Liberci, příspěvková organizace, Rumjancevova 1362/1, 460 53 Liberec 1 tel. +420-482 412 111; www.kvkli.cz ; library@kvkli.cz R e š e r š e (Dokumentografická jednorázová rešerše)

Více

Vliv specializačního vzdělávání sester na úroveň ošetřovatelské péče na dětských psychiatrických odděleních

Vliv specializačního vzdělávání sester na úroveň ošetřovatelské péče na dětských psychiatrických odděleních Krajská vědecká knihovna v Liberci, příspěvková organizace, Rumjancevova 1362/1, 460 53 Liberec 1 tel. +420-482 412 111; www.kvkli.cz ; library@kvkli.cz R e š e r š e (Dokumentografická jednorázová rešerše)

Více

Analýza populačního vývoje v ČR a jeho společenské souvislosti

Analýza populačního vývoje v ČR a jeho společenské souvislosti Krajská vědecká knihovna v Liberci, příspěvková organizace, Rumjancevova 1362/1, 460 53 Liberec 1 tel. +420-482 412 111; www.kvkli.cz ; library@kvkli.cz R e š e r š e (Dokumentografická jednorázová rešerše)

Více

Životní příběhy klientů z azylových domů

Životní příběhy klientů z azylových domů Krajská vědecká knihovna v Liberci, příspěvková organizace, Rumjancevova 1362/1, 460 35 Liberec 1 tel. +420-482 412 111; www.kvkli.cz ; library@kvkli.cz R e š e r š e (Dokumentografická jednorázová rešerše)

Více

R e š e r š e. Loutka a její využití na základní škole

R e š e r š e. Loutka a její využití na základní škole R e š e r š e (Dokumentografická jednorázová rešerše) Loutka a její využití na základní škole Vypracovala: Krajská vědecká knihovna v Liberci Rumjancevova 1362/1 460 53 Liberec tel. +420-482 412 111 fax

Více

Aktivizace seniorů. upoutaný na lůžko

Aktivizace seniorů. upoutaný na lůžko Krajská vědecká knihovna v Liberci, příspěvková organizace, Rumjancevova 1362/1, 460 53 Liberec 1 tel. +420-482 412 111; www.kvkli.cz ; library@kvkli.cz R e š e r š e (Dokumentografická jednorázová rešerše)

Více

Komparace vybraných položek rozvahy dle české legislativy a IFRS

Komparace vybraných položek rozvahy dle české legislativy a IFRS Krajská vědecká knihovna v Liberci, příspěvková organizace, Rumjancevova 1362/1, 460 35 Liberec 1 tel. +420-482 412 111; www.kvkli.cz ; library@kvkli.cz R e š e r š e (Dokumentografická jednorázová rešerše)

Více

Matematické rozcvičky na 1. stupni ZŠ

Matematické rozcvičky na 1. stupni ZŠ R e š e r š e (Dokumentografická výběrová jednorázová rešerše) Matematické rozcvičky na 1. stupni ZŠ Vypracovala: Krajská vědecká knihovna Rumjancevova 1362/1 460 53 Liberec tel. +420-482 412 111 fax +420-482

Více

R e š e r š e. (Dokumentografická jednorázová rešerše) Vypracovala: Krajská vědecká knihovna v Liberci Rumjancevova 1362/ Liberec

R e š e r š e. (Dokumentografická jednorázová rešerše) Vypracovala: Krajská vědecká knihovna v Liberci Rumjancevova 1362/ Liberec R e š e r š e (Dokumentografická jednorázová rešerše) Ekonomika organizačních složek měst Vypracovala: Krajská vědecká knihovna v Liberci Rumjancevova 1362/1 460 53 Liberec tel. +420-482 412 111 fax +420-482

Více

Práce s čítankovými texty s využitím dramatické výchovy na 1. stupni ZŠ

Práce s čítankovými texty s využitím dramatické výchovy na 1. stupni ZŠ R e š e r š e (Dokumentografická jednorázová rešerše) Práce s čítankovými texty s využitím dramatické výchovy na 1. stupni ZŠ Vypracovala: Krajská vědecká knihovna, příspěvková organizace Rumjancevova

Více

Specifika ošetřovatelského procesu u dětského psychiatrického pacienta (zaměření schizofrenie)

Specifika ošetřovatelského procesu u dětského psychiatrického pacienta (zaměření schizofrenie) Krajská vědecká knihovna v Liberci, příspěvková organizace, Rumjancevova 1362/1, 460 53 Liberec 1 tel. +420-482 412 111; www.kvkli.cz ; library@kvkli.cz R e š e r š e (Dokumentografická jednorázová rešerše)

Více

R e š e r š e. (Dokumentografická jednorázová rešerše) Vypracovala: Krajská vědecká knihovna v Liberci Rumjancevova 1362/ Liberec

R e š e r š e. (Dokumentografická jednorázová rešerše) Vypracovala: Krajská vědecká knihovna v Liberci Rumjancevova 1362/ Liberec R e š e r š e (Dokumentografická jednorázová rešerše) Plavecká výuka dětí mladšího školního věku Vypracovala: Krajská vědecká knihovna v Liberci Rumjancevova 1362/1 460 53 Liberec tel. +420-482 412 111

Více

LOGBOOK. Specializační vzdělávání v oboru FYZIOTERAPIE V NEONATOLOGII A PEDIATRII

LOGBOOK. Specializační vzdělávání v oboru FYZIOTERAPIE V NEONATOLOGII A PEDIATRII LOGBOOK Specializační vzdělávání v oboru FYZIOTERAPIE V NEONATOLOGII A PEDIATRII Ministerstvo zdravotnictví České republiky Palackého náměstí 4, 128 01 Praha 2 tel.: + 420 224 971 111, e-mail: onp@mzcr.cz,

Více

Vývoj příjmů a výdajů obyvatelstva ČR

Vývoj příjmů a výdajů obyvatelstva ČR Krajská vědecká knihovna v Liberci, příspěvková organizace, Rumjancevova 1362/1, 460 53 Liberec 1 tel. +420-482 412 111; www.kvkli.cz ; library@kvkli.cz R e š e r š e (Dokumentografická jednorázová rešerše)

Více

Dynamická Neuromuskulární Stabilizace (DNS) podle Koláře:

Dynamická Neuromuskulární Stabilizace (DNS) podle Koláře: Dynamická Neuromuskulární Stabilizace (DNS) podle Koláře: www.rehabps.com Refresh kurz pro certifikované DNS terapeuty Praha 3.-4.6.2017 Místo konání: Fakultní Nemocnice v Motole Klinika rehabilitace a

Více

ARYTMIE V PNP Z POHLEDU ZDRAVOTNICKÉHO ZÁCHRANÁŘE

ARYTMIE V PNP Z POHLEDU ZDRAVOTNICKÉHO ZÁCHRANÁŘE Krajská vědecká knihovna v Liberci, příspěvková organizace Rumjancevova 1362/1, 460 53 Liberec 1 tel. +420 482 412 133; www.kvkli.cz ; library@kvkli.cz ARYTMIE V PNP Z POHLEDU ZDRAVOTNICKÉHO ZÁCHRANÁŘE

Více

Liberecký kraj, jeho možnosti využití v rámci venkovské turistiky, agroturistiky, ekoturistiky.

Liberecký kraj, jeho možnosti využití v rámci venkovské turistiky, agroturistiky, ekoturistiky. Krajská vědecká knihovna v Liberci, příspěvková organizace, Rumjancevova 1362/1, 460 53 Liberec 1 tel. +420-482 412 111; www.kvkli.cz ; library@kvkli.cz R e š e r š e (Dokumentografická jednorázová rešerše)

Více

PRACOVNÍ PROSTŘEDÍ JAKO METAPARADIGMA OŠETŘOVATELSTVÍ A JEHO VLIV NA PRÁCI SESTER

PRACOVNÍ PROSTŘEDÍ JAKO METAPARADIGMA OŠETŘOVATELSTVÍ A JEHO VLIV NA PRÁCI SESTER Krajská vědecká knihovna v Liberci, příspěvková organizace, Rumjancevova 1362/1, 460 53 Liberec 1 tel. +420-482 412 111; www.kvkli.cz ; library@kvkli.cz PRACOVNÍ PROSTŘEDÍ JAKO METAPARADIGMA OŠETŘOVATELSTVÍ

Více

Činnostní učení ve školní knihovně

Činnostní učení ve školní knihovně Krajská vědecká knihovna v Liberci, příspěvková organizace, Rumjancevova 1362/1, 460 35 Liberec 1 tel. +420-482 412 111; www.kvkli.cz ; library@kvkli.cz R e š e r š e (Dokumentografická jednorázová rešerše)

Více

Vzdělávací program specializačního vzdělávání v oboru Fyzioterapie v neonatologii a pediatrii Teoretická a praktická výuka, Délka programu 24 měsíců

Vzdělávací program specializačního vzdělávání v oboru Fyzioterapie v neonatologii a pediatrii Teoretická a praktická výuka, Délka programu 24 měsíců Vzdělávací program specializačního vzdělávání v oboru Fyzioterapie v neonatologii a pediatrii Teoretická a praktická výuka, Délka programu 24 měsíců Praktické informace k průběhu SV, materiál pro studenta

Více

PaedDr. Zounková Irena, Ph.D. Klinika rehabilitace a tělovýchovného lékařství UK 2. LF a FN Motol 20.1.2016

PaedDr. Zounková Irena, Ph.D. Klinika rehabilitace a tělovýchovného lékařství UK 2. LF a FN Motol 20.1.2016 PaedDr. Zounková Irena, Ph.D. Klinika rehabilitace a tělovýchovného lékařství UK 2. LF a FN Motol 20.1.2016 Fyzioterapie proč? Prevence vzniku odchylek v kvantitě a kvalitě pohybového projevu Ovlivnění

Více

Vzdělávání Romů. R e š e r š e (Dokumentografická jednorázová rešerše) Evidenční číslo:

Vzdělávání Romů. R e š e r š e (Dokumentografická jednorázová rešerše) Evidenční číslo: Krajská vědecká knihovna v Liberci, příspěvková organizace, Rumjancevova 1362/1, 460 35 Liberec 1 tel. +420-482 412 111; www.kvkli.cz ; library@kvkli.cz R e š e r š e (Dokumentografická jednorázová rešerše)

Více

R e š e r š e. Smlouva o výpůjčce

R e š e r š e. Smlouva o výpůjčce R e š e r š e (Dokumentografická jednorázová rešerše) Smlouva o výpůjčce Vypracovala: Krajská vědecká knihovna v Liberci Rumjancevova 1362/1 460 53 Liberec tel. +420-482 412 111 fax +420-482 412 122 www.kvkli.cz

Více

Inovace motivačních systémů v ošetřovatelství

Inovace motivačních systémů v ošetřovatelství Krajská vědecká knihovna v Liberci, příspěvková organizace, Rumjancevova 1362/1, 460 53 Liberec 1 tel. +420-482 412 111; www.kvkli.cz ; library@kvkli.cz R e š e r š e (Dokumentografická jednorázová rešerše)

Více

Význam reedukace u sluchově postižených

Význam reedukace u sluchově postižených Krajská vědecká knihovna v Liberci, příspěvková organizace, Rumjancevova 1362/1, 460 35 Liberec 1 tel. +420-482 412 111; www.kvkli.cz ; library@kvkli.cz R e š e r š e (Dokumentografická jednorázová rešerše)

Více

tel ; fax R e š e r š e (Dokumentografická jednorázová rešerše)

tel ; fax R e š e r š e (Dokumentografická jednorázová rešerše) Krajská vědecká knihovna v Liberci, přísp. org., Rumjancevova 1362/1, 460 53 Liberec tel. +420-482 412 111; fax +420-482 412 122 www.kvkli.cz library@kvkli.cz R e š e r š e (Dokumentografická jednorázová

Více

rehabilitace -seminář 938 Funkční problematika m. piriformis - seminář Dana Šperlíková; NsP Česká Lípa 21.6.2007 1

rehabilitace -seminář 938 Funkční problematika m. piriformis - seminář Dana Šperlíková; NsP Česká Lípa 21.6.2007 1 Souhlasná stanoviska k 9.2.2007 č. akce název akce organizátor datum akce počet kr. 934 Fyzikální terapie I.- seminář Jarmila Wonková, Oblastní nemocnice Trutnov a.s. 15.2.2007 1 935 Fyzikální terapie

Více

Pojetí figury ve výtvarné výchově na 1. stupni ZŠ

Pojetí figury ve výtvarné výchově na 1. stupni ZŠ R e š e r š e (Dokumentografická jednorázová rešerše) Pojetí figury ve výtvarné výchově na 1. stupni ZŠ Vypracovala: Krajská vědecká knihovna, příspěvková organizace Rumjancevova 1362/1 460 53 Liberec

Více

Vojtova terapie z pohledu rodičů a význam dětské sestry. Bc. Zuzana Tomanová Bc. Hana Skulová NO PMDV FN Brno 2011

Vojtova terapie z pohledu rodičů a význam dětské sestry. Bc. Zuzana Tomanová Bc. Hana Skulová NO PMDV FN Brno 2011 Vojtova terapie z pohledu rodičů a význam dětské sestry Bc. Zuzana Tomanová Bc. Hana Skulová NO PMDV FN Brno 2011 Zátěžová situace u rodičů Během těhotenství vzniká těsné spojení mezi matkou a dítětem.

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-01 / / 4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-01 / / 4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE IČO 2 5 4 8 8 6 2 7 IČZ smluvního ZZ 5 8 1 0 1 0 0 0 Číslo smlouvy 2 U 5 8 N 0 0 1 Název IČO Krajská zdravotní, a.s. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-01 / 7.07.07 / 4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ

Více

Indikace rehabilitace (fyzioterapie) u nejčastějších poruch zdraví, u kterých je rehabilitace efektivní a cílenou formou léčby

Indikace rehabilitace (fyzioterapie) u nejčastějších poruch zdraví, u kterých je rehabilitace efektivní a cílenou formou léčby LEKCE 8 Indikace rehabilitace (fyzioterapie) u nejčastějších poruch zdraví, u kterých je rehabilitace efektivní a cílenou formou léčby MUDr. Alois Krobot, Ph.D. krobot@fnol.cz Zásadní terapeutická orientace

Více

Zaměstnanecké dílo a právo s ním nakládat

Zaměstnanecké dílo a právo s ním nakládat R e š e r š e (Dokumentografická jednorázová výběrová rešerše) Zaměstnanecké dílo a právo s ním nakládat Vypracovala: Krajská vědecká knihovna, příspěvková organizace Rumjancevova 1362/1 460 53 Liberec

Více

SZZK magisterská. - speciální a vývojová kineziologie - léčebná rehabilitace

SZZK magisterská. - speciální a vývojová kineziologie - léčebná rehabilitace SZZK magisterská Studijní program: Studijní obor: Teoretická zkouška: Praktická zkouška: Specializace ve zdravotnictví Fyzioterapie - biomechanika člověka - speciální a vývojová kineziologie - léčebná

Více

LÉČEBNÁ REHABILITACE U DĚTÍ S DĚTSKOU MOZKOVOU OBRNOU V POOPERAČNÍM OBDOBÍ

LÉČEBNÁ REHABILITACE U DĚTÍ S DĚTSKOU MOZKOVOU OBRNOU V POOPERAČNÍM OBDOBÍ LÉČEBNÁ REHABILITACE U DĚTÍ S DĚTSKOU MOZKOVOU OBRNOU V POOPERAČNÍM OBDOBÍ Klára Svobodová, Dis. PaedDr. Irena Zounková, Ph.D. Předmět: Fyzioterapie v klinických oborech, ZS, 2NMgr Téma: metodické postupy

Více

Souhlasná stanoviska k 19.1.2007 č. akce název akce organizátor datum akce počet kr.

Souhlasná stanoviska k 19.1.2007 č. akce název akce organizátor datum akce počet kr. Souhlasná stanoviska k 19.1.2007 č. akce název akce organizátor datum akce počet kr. 839 Kvalitní život s diabetem mellitus odborná konference ČD a.s. ŽZ Železniční poliklinika Olomouc 28.2.2007 3 840

Více

Specializace ve zdravotnictví B5345 Fyzioterapie - prezenční bakalářské studium 5342R004

Specializace ve zdravotnictví B5345 Fyzioterapie - prezenční bakalářské studium 5342R004 Vztah dvou předmětů může být: a) indiferentní zapsání předmětu není vázáno žádnými podmínkami b) podmiňující zápisem student může zapsat předmět při současném zapsání nebo dřívějším absolvování podmiňujícího

Více

Specializace ve zdravotnictví B5345 Fyzioterapie - prezenční bakalářské studium 5342R004. Lékařská biologie

Specializace ve zdravotnictví B5345 Fyzioterapie - prezenční bakalářské studium 5342R004. Lékařská biologie Vztah dvou předmětů může být: a) indiferentní zapsání předmětu není vázáno žádnými podmínkami b) podmiňující zápisem student může zapsat předmět při současném zapsání nebo dřívějším absolvování podmiňujícího

Více

Název IČO Oblastní nemocnice Mladá Boleslav, a. s.

Název IČO Oblastní nemocnice Mladá Boleslav, a. s. IČO 2 7 2 5 6 4 5 6 IČZ smluvního ZZ 2 6 0 0 1 0 0 0 Číslo smlouvy 2 S 2 6 N 0 0 2 Název IČO Oblastní nemocnice Mladá Boleslav, a. s. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-01 / 7.07.07 / 4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ

Více

Specializovaná nemocnice a knihovna. Daniela Tumpachová

Specializovaná nemocnice a knihovna. Daniela Tumpachová Specializovaná nemocnice a knihovna Daniela Tumpachová Nemocnice Na Homolce státní příspěvková organizace v přímé řídící působnosti Ministerstva zdravotnictví ČR akreditovaná nemocnice od r. 2005 červen

Více

R e š e r š e. (Dokumentografická jednorázová rešerše) Vypracovala: Krajská vědecká knihovna v Liberci Rumjancevova 1362/ Liberec

R e š e r š e. (Dokumentografická jednorázová rešerše) Vypracovala: Krajská vědecká knihovna v Liberci Rumjancevova 1362/ Liberec R e š e r š e (Dokumentografická jednorázová rešerše) Kategorie času v literatuře Vypracovala: Krajská vědecká knihovna v Liberci Rumjancevova 1362/1 460 53 Liberec tel. +420-482 412 111 fax +420-482 412

Více

18. ÚSTECKÁ REHABILITAČNÍ KONFERENCE DĚTSKÁ REHABILITACE

18. ÚSTECKÁ REHABILITAČNÍ KONFERENCE DĚTSKÁ REHABILITACE Rehabilitační oddělení KZ, a. s., Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem, o. z. a Fakulta zdravotnických studií, Univerzita J. E. Purkyně v Ústí nad Labem pořádá 18. ÚSTECKÁ REHABILITAČNÍ KONFERENCE DĚTSKÁ

Více

R e š e r š e. Kriminalita v Liberci a její vnímání obyvateli města

R e š e r š e. Kriminalita v Liberci a její vnímání obyvateli města R e š e r š e (Dokumentografická jednorázová rešerše) Kriminalita v Liberci a její vnímání obyvateli města Vypracovala: Krajská vědecká knihovna, příspěvková organizace Rumjancevova 1362/1 460 53 Liberec

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-01 / /4_11 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ HRAZENÝCH SLUŽEB

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-01 / /4_11 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ HRAZENÝCH SLUŽEB IČO 2 7 2 8 3 9 3 3 Záčíslí IČO IČZ smluvního ZZ 5 4 1 0 0 0 0 0 Číslo smlouvy 2 L 5 4 M 0 0 5 Název IČO Krajská nemocnice Liberec PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-01 / 8.08.08 /4_11 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-01 / / 4_12 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ HRAZENÝCH SLUŽEB

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-01 / / 4_12 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ HRAZENÝCH SLUŽEB IČO 2 5 4 8 8 6 2 7 IČZ smluvního ZZ 5 8 1 0 1 0 0 0 Číslo smlouvy 2 U 5 8 N 0 0 1 Název IČO Krajská zdravotní, a.s. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-01 / 8.10.10 / 4_12 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ

Více

Název IČO Krajská nemocnice Liberec, a.s. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-01 / / 4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE

Název IČO Krajská nemocnice Liberec, a.s. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-01 / / 4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE IČO 2 7 2 8 3 9 3 3 IČZ smluvního ZZ 5 4 1 0 0 0 0 0 Číslo smlouvy 1 8 5 4 M 0 0 1 Název IČO Krajská nemocnice Liberec, a.s. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-01 / 7.07.07 / 4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ

Více

Rehabilitace je samozřejmá a nezbytná součást komplexní péče o spinální pacienty. Po chirurgickém řešení je jedinou léčbou, která může pacientovi

Rehabilitace je samozřejmá a nezbytná součást komplexní péče o spinální pacienty. Po chirurgickém řešení je jedinou léčbou, která může pacientovi Mgr. Lucie Slámová, Hana Jakšová Klinika úrazové chirurgie Spinální jednotka Rehabilitační oddělení Rehabilitace je samozřejmá a nezbytná součást komplexní péče o spinální pacienty. Po chirurgickém řešení

Více

Informace k letní odborné praxi

Informace k letní odborné praxi Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy (https://www.lf2.cuni.cz) LF2 > Fakulta > Ústavy a kliniky > Klinika rehabilitace a tělovýchovného lékařství 2. LF UK a FN Motol > Informace k letní

Více

Využití E-learningové formy výuky v oboru fyzioterapie

Využití E-learningové formy výuky v oboru fyzioterapie Využití E-learningové formy výuky v oboru fyzioterapie Klinika rehabilitačního lékařství, Albertov 7, Praha 2 Autoři přednášky Mgr. Zdeněk Guřan Mgr. Renáta Muchová Fyzioterapie na 1. LF UK Praha Studijní

Více

R e š e r š e. Negativní vliv postoje okolí na psychiku levorukého jedince

R e š e r š e. Negativní vliv postoje okolí na psychiku levorukého jedince Krajská vědecká knihovna v Liberci, přísp. org., Rumjancevova 1362/1, 460 53 Liberec tel. +420-482 412 111; fax +420-482 412 122 www.kvkli.cz library@kvkli.cz R e š e r š e (Dokumentografická jednorázová

Více

tel ; fax R e š e r š e (Dokumentografická jednorázová rešerše) Hrad a zámek Frýdlant

tel ; fax R e š e r š e (Dokumentografická jednorázová rešerše) Hrad a zámek Frýdlant Krajská vědecká knihovna v Liberci, přísp. org., Rumjancevova 1362/1, 460 53 Liberec tel. +420-482 412 111; fax +420-482 412 122 www.kvkli.cz library@kvkli.cz R e š e r š e (Dokumentografická jednorázová

Více

REHABILITACE NA ORTOPEDICKÉM ODDĚLENÍ. Mgr. Michaela Veselá KTLR FNUSA

REHABILITACE NA ORTOPEDICKÉM ODDĚLENÍ. Mgr. Michaela Veselá KTLR FNUSA REHABILITACE NA ORTOPEDICKÉM ODDĚLENÍ Mgr. Michaela Veselá KTLR FNUSA Definice rehabilitace Dle WHO: RHB zahrnuje všechny prostředky, směřující ke zmírnění tíže omezujících a znevýhodňujících stavů a umožňuje

Více

Název IČO Oblastní nemocnice Příbram, a.s. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-01 / / 4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE

Název IČO Oblastní nemocnice Příbram, a.s. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-01 / / 4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE IČO 2 7 0 8 5 0 3 1 IČZ smluvního ZZ 3 0 5 3 1 0 0 0 Číslo smlouvy 2 S 3 0 N 0 0 4 Název IČO Oblastní nemocnice Příbram, a.s. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-01 / 7.07.07 / 4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-01 / / 4_12 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ HRAZENÝCH SLUŽEB

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-01 / / 4_12 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ HRAZENÝCH SLUŽEB IČO 2 5 8 9 7 5 5 1 IČZ smluvního ZZ 8 7 0 2 9 0 0 0 Číslo smlouvy 2 T 8 7 N 0 0 6 Název IČO Nemocnice Český Těšín a.s. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-01 / 8.10.10 / 4_12 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ

Více

III. mezinárodní konference fyzioterapeutů

III. mezinárodní konference fyzioterapeutů UNIE FYZIOTERAPEUTŮ ČESKÉ REPUBLIKY profesní organizace českých fyzioterapeutů PROGRAM III. mezinárodní konference fyzioterapeutů Trendy ve fyzioterapii Brno 7. a 8. září 2007 Místo konání: Kongresové

Více

PROGRAM. Společnost rehabilitační a fyzikální medicíny ČLS J. E. Purkyně Česká lékařská komora Zlín si Vás dovolují pozvat na

PROGRAM. Společnost rehabilitační a fyzikální medicíny ČLS J. E. Purkyně Česká lékařská komora Zlín si Vás dovolují pozvat na PROGRAM Společnost rehabilitační a fyzikální medicíny ČLS J. E. Purkyně Česká lékařská komora Zlín si Vás dovolují pozvat na XXVI. SJEZD SPOLEČNOSTI REHABILITAČNÍ A FYZIKÁLNÍ MEDICÍNY který se koná ve

Více

Objednání pacientů 461 352 360. Prim. MUDr. Radmila Binarová, PhDr. Vít Kolář 461 352 371. Vedoucí fyzioterapeut Bc. Dagmar Netolická 461 352 218

Objednání pacientů 461 352 360. Prim. MUDr. Radmila Binarová, PhDr. Vít Kolář 461 352 371. Vedoucí fyzioterapeut Bc. Dagmar Netolická 461 352 218 REHABILITACE Adresa: Nemocnice následné péče Mor. Třebová Svitavská 25, 57101 Mor. Třebová 3. budova v přízemí, výtah pro imobilní pacienty se nachází v pravé části budovy. KONTAKT Objednání pacientů 461

Více

Typ B. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ZDRAVOTNICKÉHO TÝMU

Typ B. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ZDRAVOTNICKÉHO TÝMU IČO 2 5 6 9 8 8 3 4 IČZ smluvního ZZ 3 0 5 9 4 0 0 0 Číslo smlouvy 1 6 3 0 P 1 1 3 Název IČO BB Klinik s.r.o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ

Více

Vzdělávání sester v elektrodiagnostice nervového systému. Bc.. Miluše Vacušková Katedra ošetřovatelství NCO NZO Brno

Vzdělávání sester v elektrodiagnostice nervového systému. Bc.. Miluše Vacušková Katedra ošetřovatelství NCO NZO Brno Vzdělávání sester v elektrodiagnostice nervového systému Bc.. Miluše Vacušková Katedra ošetřovatelství NCO NZO Brno Historie 1973 speciální příprava v úsecích EEG, EMG dlouhodobá příprava v úsecích EEG,

Více

Děti s perinatální zátěží - multidisciplinární péče jako základ sekundární a terciární prevence

Děti s perinatální zátěží - multidisciplinární péče jako základ sekundární a terciární prevence Děti s perinatální zátěží - multidisciplinární péče jako základ sekundární a terciární prevence MUDr. Martina Kašparová Centrum komplexní péče pro děti s poruchami vývoje, Pediatrická klinika 2.LF UK a

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-01 / / 4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-01 / / 4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE IČO 2 6 7 5 2 0 5 1 IČZ smluvního ZZ 2 1 0 0 1 0 0 0 Číslo smlouvy 2 S 2 1 N 1 0 3 Název IČO JESSENIA a.s. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-01 / 7.07.07 / 4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ

Více

Vzdělání a/versus kompetence fyzioterapeutů. Mgr. Petr Pospíšil, Ph. D. Katedra podpory zdraví Fakulta sportovních studií MU

Vzdělání a/versus kompetence fyzioterapeutů. Mgr. Petr Pospíšil, Ph. D. Katedra podpory zdraví Fakulta sportovních studií MU Vzdělání a/versus kompetence fyzioterapeutů Mgr. Petr Pospíšil, Ph. D. Katedra podpory zdraví Fakulta sportovních studií MU VZDĚLÁNÍ V OBORU FYZIOTERAPIE Český fyzioterapeut: absolvent 2 leté nástavbové

Více

Název IČO Centrum léčení poruch pohyb.apar. s.r.o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE

Název IČO Centrum léčení poruch pohyb.apar. s.r.o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE IČO 0 2 1 1 8 7 4 2 IČZ smluvního ZZ 5 4 0 2 3 0 0 0 Číslo smlouvy 1 6 5 4 P 0 2 2 Název IČO Centrum léčení poruch pohyb.apar. s.r.o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ

Více

MANIPULATIVNÍ TECHNIKY VERBÁLNÍ KOMUNIKACE A OBRANA PROTI NIM

MANIPULATIVNÍ TECHNIKY VERBÁLNÍ KOMUNIKACE A OBRANA PROTI NIM Krajská vědecká knihovna v Liberci, příspěvková organizace Rumjancevova 1362/1, 460 53 Liberec 1 tel. +420 482 412 133; www.kvkli.cz ; library@kvkli.cz MANIPULATIVNÍ TECHNIKY VERBÁLNÍ KOMUNIKACE A OBRANA

Více

Název IČO Dopravní zdravotnictví a.s. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE

Název IČO Dopravní zdravotnictví a.s. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE IČO 2 5 9 0 3 6 5 9 IČZ smluvního ZZ 0 2 3 8 2 0 0 0 Číslo smlouvy 0 A 0 2 P 3 8 2 Název IČO Dopravní zdravotnictví a.s. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ

Více

Název IČO Vojenská nemocnice Olomouc. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE

Název IČO Vojenská nemocnice Olomouc. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE IČO 6 0 8 0 0 6 9 1 IČZ smluvního ZZ 8 9 9 0 3 0 0 0 Číslo smlouvy 2 M 8 9 N 0 0 6 Název IČO Vojenská nemocnice Olomouc PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ

Více

Sociální práce v rámci výkonu dohledu nad pachateli trestných činů

Sociální práce v rámci výkonu dohledu nad pachateli trestných činů Krajská vědecká knihovna v Liberci, příspěvková organizace, Rumjancevova 1362/1, 460 53 Liberec 1 tel. +420-482 412 111; www.kvkli.cz ; library@kvkli.cz R e š e r š e (Dokumentografická jednorázová rešerše)

Více

Chceme cvičit s dobou. Prim. MUDr. Radmila Dědková Mgr. Petra Novotná RHB oddělení OÚ nemocnice

Chceme cvičit s dobou. Prim. MUDr. Radmila Dědková Mgr. Petra Novotná RHB oddělení OÚ nemocnice Chceme cvičit s dobou Prim. MUDr. Radmila Dědková Mgr. Petra Novotná RHB oddělení OÚ nemocnice Nové trendy ve fyzioterapii Fyzioterapie propojuje většinu klinických zdravotnických odborností. Cílem vždy

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-01 / / 4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-01 / / 4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE IČO 0 0 0 2 3 8 8 4 IČZ smluvního ZZ 0 5 0 0 4 0 0 0 Číslo smlouvy 2 A 0 5 M 0 0 4 Název IČO Nemocnice Na Homolce PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-01 / 7.07.07 / 4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ

Více

Odborný fyzioterapeut

Odborný fyzioterapeut Okruhy otázek k atestační zkoušce specializačního vzdělávání v oboru Aplikovaná fyzioterapie Odborný fyzioterapeut I. II. III. IV. V. VI. VII. 1. Luxace ramenního kloubu, klinický obraz, fyzioterapie,

Více

Název IČO MEDICINA PLUS Ambulance s.r.o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE

Název IČO MEDICINA PLUS Ambulance s.r.o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE IČO 0 5 6 6 8 9 9 9 IČZ smluvního ZZ 1 4 2 0 4 0 0 0 Číslo smlouvy 1 7 1 4 P 2 9 9 Název IČO MEDICINA PLUS Ambulance s.r.o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A

Více

Bibliografické a rešeršní služby

Bibliografické a rešeršní služby Bibliografické a rešeršní služby Bibliografie Seznam dokumentů zpracovaných podle určitých zásad, pravidel a hledisek. Účelem je informovat o existenci informačních pramenů. Nauka o seznamech dokumentů,

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_11 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ HRAZENÝCH SLUŽEB PRACOVIŠTĚ ZDRAVOTNICKÉHO TÝMU

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_11 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ HRAZENÝCH SLUŽEB PRACOVIŠTĚ ZDRAVOTNICKÉHO TÝMU IČO 6 5 0 7 8 2 3 3 Záčíslí IČO IČZ smluvního ZZ 5 2 6 5 7 0 0 0 Číslo smlouvy 7 U 5 2 P 0 1 0 Název IČO Eva Parmová PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / 8.08.08 /4_11 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ

Více

Pohybové hry a hraní - metody aktivního vyučovánína 1. stupni ZŠ

Pohybové hry a hraní - metody aktivního vyučovánína 1. stupni ZŠ R e š e r š e (Dokumentografická výběrová jednorázová rešerše) Pohybové hry a hraní - metody aktivního vyučovánína 1. stupni ZŠ Vypracovala: Krajská vědecká knihovna Rumjancevova 1362/1 460 53 Liberec

Více

Slaná voda a plavkové textilie

Slaná voda a plavkové textilie Krajská vědecká knihovna v Liberci, příspěvková organizace, Rumjancevova 1362/1, 460 35 Liberec 1 tel. +420-482 412 111; www.kvkli.cz ; library@kvkli.cz R e š e r š e (Dokumentografická jednorázová rešerše)

Více

Vliv daňové soustavy České republiky na hospodaření podniků

Vliv daňové soustavy České republiky na hospodaření podniků Krajská vědecká knihovna v Liberci, příspěvková organizace, Rumjancevova 1362/1, 460 53 Liberec 1 tel. +420-482 412 111; www.kvkli.cz ; library@kvkli.cz R e š e r š e (Dokumentografická jednorázová rešerše)

Více

Vysoká škola polytechnická Jihlava, Ústav zdravotnických studií Studijní program Obor Forma studia Způsobilost v oboru Vydané dne

Vysoká škola polytechnická Jihlava, Ústav zdravotnických studií Studijní program Obor Forma studia Způsobilost v oboru Vydané dne Přehled akreditovaných zdravotnických magisterských a ch studijních oborů, jejichž absolvováním se získává způsobilost k výkonu zdravotnického povolání na základě souhlasného stanoviska Ministerstva (ke

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-01 / / 4_12 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ HRAZENÝCH SLUŽEB

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-01 / / 4_12 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ HRAZENÝCH SLUŽEB IČO 2 6 0 0 0 2 0 2 IČZ smluvního ZZ 6 4 0 0 0 0 0 Číslo smlouvy 3 H 6 4 N 0 0 Název IČO Oblastní nemocnice Náchod, a.s. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-0 / 8.0.0 / 4_2 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ

Více

Neurorehabilitační péče po CMP

Neurorehabilitační péče po CMP Neurorehabilitační péče po CMP As. MUDr. Martina Hoskovcová Rehabilitační oddělení Neurologické kliniky 1. LF UK a VFN v Praze Ucelená rehabilitace výcvik nebo znovuzískání co možná nejvyššího stupně funkčních

Více

13. ÚSTECKÁ REHABILITAČNÍ KONFERENCE 31. 5. 2013. Program konference. Neurorehabilitace. Ústí nad Labem. Pořádá Rehabilitační oddělení KZ, a. s.

13. ÚSTECKÁ REHABILITAČNÍ KONFERENCE 31. 5. 2013. Program konference. Neurorehabilitace. Ústí nad Labem. Pořádá Rehabilitační oddělení KZ, a. s. Pořádá Rehabilitační oddělení KZ, a. s., Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem, o. z. ve spolupráci s Fakultou zdravotnických studií a Pedagogickou fakultou Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad

Více

Okruh otázek k atestační zkoušce pro obor specializačního vzdělávání Ošetřovatelská péče v pediatrii Dětská sestra

Okruh otázek k atestační zkoušce pro obor specializačního vzdělávání Ošetřovatelská péče v pediatrii Dětská sestra Okruh otázek k atestační zkoušce pro obor specializačního vzdělávání Ošetřovatelská péče v pediatrii Dětská sestra I.. Výchova a vzdělávání v péči o děti a jejich význam 1. Význam výchovného působení dětské

Více

Vzdělávací program specializačního vzdělávání v oboru FYZIOTERAPIE V CHIRURGICKÝCH OBORECH A TRAUMATOLOGII

Vzdělávací program specializačního vzdělávání v oboru FYZIOTERAPIE V CHIRURGICKÝCH OBORECH A TRAUMATOLOGII Vzdělávací program specializačního vzdělávání v oboru FYZIOTERAPIE V CHIRURGICKÝCH OBORECH A TRAUMATOLOGII 1 Cíl specializačního vzdělávání... 2 2 Minimální požadavky na specializační vzdělávání... 2 2.1

Více

Česká terminologická databáze knihovnictví a informační vědy. Bc. Jaroslava Citová, DiS. Národní knihovna ČR Knihovnický institut

Česká terminologická databáze knihovnictví a informační vědy. Bc. Jaroslava Citová, DiS. Národní knihovna ČR Knihovnický institut Česká terminologická databáze knihovnictví a informační vědy Bc. Jaroslava Citová, DiS. Národní knihovna ČR Knihovnický institut Databáze TDKIV Výkladová databáze vysvětlující významy odborných termínů

Více

Upozornění. Galén Na Bělidle 34, Praha 5. Galén, Ukázka knihy z internetového knihkupectví

Upozornění. Galén Na Bělidle 34, Praha 5.  Galén, Ukázka knihy z internetového knihkupectví Upozornění Všechna práva vyhrazena. Žádná část této tištěné či elektronické knihy nesmí být reprodukována a šířena v papírové, elektronické či jiné podobě bez předchozího písemného souhlasu nakladatele.

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-01 / / 4_11 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ HRAZENÝCH SLUŽEB

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-01 / / 4_11 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ HRAZENÝCH SLUŽEB IČO 2 7 2 8 3 9 3 3 Záčíslí IČO IČZ smluvního ZZ 5 4 1 0 0 0 0 0 Číslo smlouvy 2 L 5 4 M 0 0 5 Název IČO Krajská nemocnice Liberec PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-01 / 8.08.08 / 4_11 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ

Více

Strukturální a obsahová analýza učebnic občanské výchovy nakladatelství Fraus a Fortuna pro 6. a 7. ročník ZŠ

Strukturální a obsahová analýza učebnic občanské výchovy nakladatelství Fraus a Fortuna pro 6. a 7. ročník ZŠ Krajská vědecká knihovna v Liberci, příspěvková organizace, Rumjancevova 1362/1, 460 35 Liberec 1 tel. +420-482 412 111; www.kvkli.cz ; library@kvkli.cz R e š e r š e (Dokumentografická jednorázová rešerše)

Více

Kineziologie a rehabilitace

Kineziologie a rehabilitace Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy (https://www.lf2.cuni.cz) LF2 > Kineziologie a rehabilitace Kineziologie a rehabilitace Charakteristika studijního programu (SP) Zápisy z jednání oborové

Více

Specifika péče o pacienty s hrudní drenáží

Specifika péče o pacienty s hrudní drenáží Krajská vědecká knihovna v Liberci, příspěvková organizace, Rumjancevova 1362/1, 460 53 Liberec 1 tel. +420-482 412 111; www.kvkli.cz ; library@kvkli.cz R e š e r š e (Dokumentografická jednorázová rešerše)

Více

Zadání VŠKP STAG (AR 2016/17)

Zadání VŠKP STAG (AR 2016/17) Zadání VŠKP STAG (AR 2016/17) 1. Fyzioterapie jako součást primární a sekundární prevence u ischemické choroby srdeční a) Teoretická analýza odborné literatury shrnující problematiku využití fyzioterapie

Více