JEDNA VĚC. která prodává

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "JEDNA VĚC. která prodává"

Transkript

1 JEDNA VĚC která prodává

2 POZOR! Chystáte se otevřít tajemnou 13. komnatu.

3

4 Než vám ale odhalím tu záhadnou JEDNU VĚC, která prodává, zkuste se teď někoho kolem sebe zeptat, co by vám poradil, abyste zvýšili konverze tedy:

5 víc prodali, získali víc kontaktů do databáze, přilákali víc fanoušků, oslovili víc potenciálních klientů

6 Vsadím všechny svoje pastelky a zvýrazňovače, že uslyšíte asi něco takového: MĚL BY SIS TROCHU POŠTELOVAT WEB, DYK SE V TOM ANI PRASE NEVYZNÁ. A POSÍLÁŠ LIDEM MAILY, TŘEBA NĚJAKÝ AKČNÍ NABÍDKY NEBO TAK NĚCO? ZKUS REKLAMU NA FACEBOOKU, TA PREJ PRODÁVÁ JAK BLÁZEN! ROZHODNĚ PIŠ HAFO ČLÁNKŮ NA BLOG, LIDI TI PAK RUCE UTRHAJ. NEJVÍC PRODÁVAJÍ WEBINÁŘE. TO JE VYZKOUŠENÝ.

7 A já říkám rozhodně to všechno vám (pokud s tím umíte zacházet) může konverze velmi zřetelně navýšit.

8 Ale k tomu všemu existuje ještě nabušený upgrade, který všechny ty Facebooky, weby a marketingy napumpuje do netušených výšin a ZNÁSOBÍ počet vašich konverzí (jo, to jakože jich můžete mít i několikrát víc), ať už jde o krátkodobou kampaň nebo dlouhodobý horizont.

9 Chcete upgradovat a víc prodávat? Potřebujete zmáknout JEDNU VĚC.

10 ATRAKTIVNÍ WEB

11 Jasně. Bez webu se dneska můžete jít klouzat. Teda pokud chcete prodávat. Musí být hezký, uživatelsky příjemný, co nejjednodušší, intuitivní a responzivní. Ale pokud vám chybí JEDNA VĚC, lidi vám tam stejně dlouho nevydrží. Nestáhnou si. Nekoupí. No dobře, tak někdo si třeba sem tam něco stáhne a koupí, ale stačí vám to?

12 Nebo chcete, aby těch platících klientů bylo několikrát tolik?

13 FACEBOOK

14

15 Navíc vám pomáhá zvyšovat povědomí o vaší značce (jinými slovy, abychom byli úplně trendy: budovat brand ), protože sociální sítě jsou prostě jedna velká pavlačová drbárna. Jen v ČR je na Facebooku neuvěřitelných 4,5 milionu lidí. Ale chcete je oslovit všechny najednou? Jo, jasně, já vím, že jo. I když nebylo by lepší, aspoň pro začátek

16 zmáknout JEDNU VĚC, a přitáhnout si přesně takové fanoušky, kteří se mohou stát vašimi reálnými klienty?

17

18 BLOG

19 Absolutní MUST neboli nutnost. Bez blogu NEŽIJETE, NEFUNGUJETE, NEPRODÁVÁTE. Aspoň v online marketingu to platí asi tak na 159 %. Dobře mířenými články dáváte jasně najevo, že tomu, co děláte a nabízíte, taky obstojně rozumíte.

20 Jenže čte to vůbec někdo? Dostáváte zpětnou vazbu? Nemáte někdy spíš pocit, že si píšete jen tak sami pro sebe? A opravdu váš blog generuje nové konverze a platící klienty? Stačí JEDNA VĚC, aby vaše články oslovily ty správné čtenáře, aby váš blog fungoval jako skvělý nástroj pro budování důvěry, ale hlavně pro navýšení prodejů.

21 MARKETING

22 Určitě sem tam posíláte klientům nějaké ty Y. ČLÁNKY PRODEJNÍ AKCE NOVINKY ZVÝHODNĚNÉ NABÍDKY A to je dobře. Udržujete s klientem kontakt, posilujete důvěru, dáváte mu zajímavý obsah. Ale kolik lidí si vaše y opravdu otevře a čte? 15 %? Možná 20 %.

23 A kolik se jich proklikne dál na web, nebo prodejní stránku? 5 %? Možná 10 %. Stačí ale zaangažovat JEDNU VĚC, A vaše čísla se klidně i ZTROJNÁSOBÍ.

24 Líbilo by se vám, kdyby vaše statistiky vypadaly třeba nějak takhle?

25 PR ČLÁNKY

26 Jo, to taky není špatná věc. Takovej dobrej PR článek dovede divy. PR ČLÁNEK PŘITÁHNE POZORNOST K VAŠÍ ZNAČCE PŘEDSTAVÍ VAŠE KNOW HOW INFORMUJE O PRODUKTU NOVINCE UDÁLOSTI

27 Informace se tak dostane k širší veřejnosti a často i k lidem, kteří by si vás sami od sebe jen tak nenašli. Jenže. Když píšete takový PR článek a nemáte v malíku JEDNU VĚC, nejspíš ho nikdo nebude číst. A teď nemyslím koncové čtenáře, ale nejspíš si ho nepřečte ani ten redaktor, kterému ho s velkou slávou umístíte do ové schránky.

28 WEBINÁŘ

29 Zeptejte se nejúspěšnějších online podnikatelů, jakou cestou toho nejvíc prodají. V drtivé většině případů bude odpověď znít: NA WEBINÁŘÍCH. WEBINÁŘ A hned potom taky vám řeknou, že za každým úspěšným webinářem stojí JEDNA VĚC, bez níž by neprodali ani ťuk.

30 E-BOOKY

31 Nejčastější nástroj ke sběru kontaktů do databáze. Většina lidí napíše e-book, lupne to na web, uff. Mám hotovo, a teď, lidi, stahujte. Takový e-book, byť ho dáváte třeba jen za , je ale sám o sobě taky prodejní nástroj. Tedy měl by být.

32 Buď si ho člověk stáhne, prolítne u kafe, uloží do složky a už nikdy se k němu (a možná ani k vám) nevrátí, anebo ho okouzlí JEDNA VĚC. Čtenář je fascinován, uchvácen a nadobro ztratí hlavu pro vás a pro všechno, co mu můžete nabídnout a prodat.

33 VIDEO

34 Videa jsou výborný marketingový nástroj. Mají obrovský dosah na sociálních sítích, k budování značky je to věc naprosto bezkonkurenční. A možná se budete divit, ale i účinnost a dosah videí dokáže napumpovat JEDNA VĚC, která s videomarketingem na první pohled vůbec nesouvisí.

35 Tak co to sakra je, ta JEDNA VĚC?

36 Ta JEDNA VĚC se jmenuje dost strašidelně COPYWRITING

37 Aha, že už jste to slovo někdy někde slyšeli? A že možná nevíte úplně přesně, co to znamená? Copywriting je psaní takových textů, které PRODÁVAJÍ.

38 1. COPYWRITING UMÍ PERFEKTNĚ ZAMÍŘIT NA KONKRÉTNÍ CÍLOVOU SKUPINU. UMÍ S NÍ MLUVIT TÍM SPRÁVNÝM JAZYKEM. 2. DOKÁŽE VYBURCOVAT ČTENÁŘE K (RE)AKCI. 3. PŘIMĚJE OTEVŘÍT A PŘIVEDE PŘÍJEMCE PŘESNĚ TAM, KDE HO CHCETE MÍT. 4. POSÍLÍ EFEKT FACEBOOKOVÉ (NO, VLASTNĚ JAKÉKOLI) REKLAMY. 5. DOKÁŽE PŘIVÉST NA VÁŠ BLOG DAVY ČTENÁŘŮ A NA VÁŠ FACEBOOK ZÁSTUPY FANOUŠKŮ. 6. PRODÁ VÁŠ WEBINÁŘ, UCHVÁTÍ A NEPUSTÍ. 7. POMŮŽE VÁM VYBUDOVAT NEZAPOMENUTELNOU OSOBNÍ ZNAČKU.

39 Stačí JEDNA VĚC, a váš byznys vystřelí raketovým tempem ke hvězdám. (Když cestou sejmete ten pověstný Měsíc, tak to už je jenom bonus.)

40 Zůstaňte na příjmu. Brzy vám pošleme konkrétní tipy, jak se tomu copywritingu (který se těžko napíše a ještě hůř vysloví) podívat na zoubek a Na společný let do vesmíru se těší Lucie a Dušan

41 LUCIE KOUBEK Textem posedlá copywriterka, písmenková závislačka s vášní pro online marketing. Učím texty mluvit jazykem internetu tak, aby zaujaly a proměňovaly své čtenáře v platící klienty. DUŠAN SOUČEK Blázen a fanatik do podnikání a světa businessu. Neřízená střela v online podnikání a marketingu. Copywriting je nepostradatelnou součástí a silným konverzním nástrojem všech projektů, na kterých se podílím.

Jak dělat marketing srdcem a vydělávat

Jak dělat marketing srdcem a vydělávat Jak dělat marketing srdcem a vydělávat 10 kroků jak nastartovat podnikání Mgr. Soňa Uhrová www.koucinksrdcem.cz Obsah Můj příběh 4 Co je to marketing? 5 Krok první: Vím, jaký je můj obor podnikání 6 Krok

Více

1. PŘESNÝ POSTUP KROK ZA KROKEM, JAK ZAČÍT POUŽÍVAT SYSTÉM APC

1. PŘESNÝ POSTUP KROK ZA KROKEM, JAK ZAČÍT POUŽÍVAT SYSTÉM APC Conversion Academy Živé vysílání 8 KROKŮ K AUTOMATIZOVANÉ PRODEJNÍ CESTĚ ZÁKAZNÍKA NA VAŠEM WEBU Co se dnes naučíte 1. PŘESNÝ POSTUP KROK ZA KROKEM, JAK ZAČÍT POUŽÍVAT SYSTÉM APC 1 Co se dnes naučíte 2.

Více

LINKED AKADEMIE. Informace pro partnery PROČ PODPOŘIT? PROČ LINKED AKADEMIE?

LINKED AKADEMIE. Informace pro partnery PROČ PODPOŘIT? PROČ LINKED AKADEMIE? LINKED AKADEMIE Informace pro partnery PROČ LINKED AKADEMIE? LinkedIn je nejrychleji rostoucí profesní sociální síť Je efektivním nástrojem k k budování expertní značky hledání práce získávání nových klientů

Více

14 naprosto nezbytných otázek a odpovědí, než začnete s email marketingem

14 naprosto nezbytných otázek a odpovědí, než začnete s email marketingem 14 naprosto nezbytných otázek a odpovědí, než začnete s email marketingem Bez znalostí a informací se podnikatelé a firmy často pouštějí do mnoha marketingových činností. Ty jim nakonec více škodí, než

Více

UDĚLEJTE KAŽDÝ DEN 3 VĚCI! Autor konceptu a programů ŽIVOT NA PRAVÉ STRANĚ

UDĚLEJTE KAŽDÝ DEN 3 VĚCI! Autor konceptu a programů ŽIVOT NA PRAVÉ STRANĚ Autor konceptu a programů ŽIVOT NA PRAVÉ STRANĚ Přátelé, když jsem se nedávno procházel před víkendem po Ďáblickém lese, bylo nádherné, takové to podzimní, ponuré počasí a já jsem přemýšlel, co pěkného

Více

INTRO. Očekávaný přínos pro byznys však u drtivé většiny těchto značek nikdy nepřijde. Na českém Facebooku vydělává pouze 15 % firem.

INTRO. Očekávaný přínos pro byznys však u drtivé většiny těchto značek nikdy nepřijde. Na českém Facebooku vydělává pouze 15 % firem. INTRO Založit si facebookový profil nic nestojí, proto to dříve či později udělá každá druhá firma, neziskovka nebo živnostník. Hned po webových stránkách je dnes v Česku Facebook nejběžnější online platformou.

Více

ONLINE MARKETING PRO VZDĚLÁVACÍ INSTITUCE ZA MARKETING MAKERS ANDREA HOLZKNECHTOVÁ

ONLINE MARKETING PRO VZDĚLÁVACÍ INSTITUCE ZA MARKETING MAKERS ANDREA HOLZKNECHTOVÁ ONLINE MARKETING PRO VZDĚLÁVACÍ INSTITUCE ZA MARKETING MAKERS ANDREA HOLZKNECHTOVÁ CO NEMŮŽEŠ ZMĚŘIT, TO NIKDY NEDĚLEJ! MarketingMakers.net Přednášející: Andrea Holzknechtová, PPC specialista Marketingový

Více

Přeji Vám hodně inspirace. Upozornění

Přeji Vám hodně inspirace. Upozornění Str. 1 V tomto Ebooku Vám odhalím pozadí textů několika mých e-mailů, které reálně přinášejí různé výsledky. Dozvíte se, jaký účel mají jednotlivé odstavce a proč volím právě tato slova. Na následujících

Více

Proč podnikat na internetu?

Proč podnikat na internetu? Proč podnikat na internetu? Obchodovat na internetu je mnohem snazší, než si zařizovat kamenný obchod. Neznamená to ale, že je to bez práce, nebo že je úspěch zaručen. Tak jako klasické podnikání i to

Více

MODUL 1 ZAČÍNÁME S BLOGEM

MODUL 1 ZAČÍNÁME S BLOGEM MODUL 1 ZAČÍNÁME S BLOGEM V prvním modulu se dozvíte, jak vám blog může ve vašem podnikání pomoci. Stanovíte si téma blogu, jeho cíl a také cílového návštěvníka, kterému budete přizpůsobovat obsah na vašem

Více

video komunikačními produkty Talk Fusion

video komunikačními produkty Talk Fusion Marketing na internetu se někdy může jevit jako nemožný úkol. E-mailový marketing je ale poměrně jednoduchá a neuvěřitelně účinná cesta; podle ředitele Direct Marketing Association má každý dolar, vynaložený

Více

Jak napsat e-mail, který prodává

Jak napsat e-mail, který prodává Jak napsat e-mail, který prodává Tři kouzla prodejních mailů Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 1 Obsah Prodejní e-mail str. 3 Principy prodejního e-mailu str. 6 Načasování str. 7 Odesílatel

Více

INSPIRUJTE SE. Nechávám vás nahlédnout do své práce a zároveň vás chci tímto PDF inspirovat.

INSPIRUJTE SE. Nechávám vás nahlédnout do své práce a zároveň vás chci tímto PDF inspirovat. INSPIRUJTE SE Každý z nás máme unikátní znalosti a zkušenosti, které jsou nepřenositelné. Měl jsem tu čest být u řady velmi zajímavých projektů a spolupracovat s více než 574 klienty. Nechávám vás nahlédnout

Více

6 tipů. pro Strategii k radosti. Michal Kolář www.kolami.cz

6 tipů. pro Strategii k radosti. Michal Kolář www.kolami.cz 6 tipů pro Strategii k radosti Michal Kolář www.kolami.cz Do rukou se Vám dostává ebook 6 tipů pro Strategii k radosti s tipy, které dokáží posunout affiliate spolupráci v kombinaci s PPC reklamou na jiný

Více

JAK SE PROSADIT NA FACEBOOKU A DALŠÍCH SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

JAK SE PROSADIT NA FACEBOOKU A DALŠÍCH SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH EDICE 2013 J a ks epr os a di t nafa c e booku adal š í c hs oc i ál ní c hs í t í c h Pr ů v o d c ep r ov š e c h n y, k d oc h t ě j í u s p ě t n e j e nn afa c e b o o k u JAK SE PROSADIT NA FACEBOOKU

Více

Pozvánka na kurzy v oblasti on-line marketingu

Pozvánka na kurzy v oblasti on-line marketingu Pozvánka na kurzy v oblasti on-line marketingu Kurzy: Jak na on-line marketing základy on-line marketingu (1 den) Copywriting aneb jak psát atraktivní on-line texty (1 den) On-line marketing prakticky

Více

PRVNÍ STRATEGIE: PRODEJNÍ SEKVENCE

PRVNÍ STRATEGIE: PRODEJNÍ SEKVENCE PRVNÍ STRATEGIE: PRODEJNÍ SEKVENCE Ukážu vám první ze tří strategií, která mi spolehlivě znásobila zisky z mého podnikání, prodejní sekvenci. Tato strategie je skvělá v tom, že se dá velmi rychle implementovat.

Více

MARKETING, PROPAGACE Jak se dostanete k zákazníkům?

MARKETING, PROPAGACE Jak se dostanete k zákazníkům? MARKETING, PROPAGACE Jak se dostanete k zákazníkům? Nejdříve je třeba si uvědomit, že všichni zájemci a vaši potenciální zákazníci nejsou ve stejné fázi nákupu. Někteří teprve uvažují o tom, že si něco

Více

Vítejte u druhého videa Studio x51 academy

Vítejte u druhého videa Studio x51 academy Vítejte u druhého videa Studio x51 academy Díky za všechny fantastické reakce a dotazy, které se objevily u prvního videa. Ještě jednou bych vás chtěl vyzvat, abyste se stejně aktivně zapojili také do

Více

7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků

7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků 7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků 2. lekce Nadčasový obchodní nástroj jménem NETWORKING Co je vlastně byznys networking? Networking představuje velmi efektivní metodu pro malé

Více

Webová analytika v kostce. Pavel Jašek Marketing Monday 7. listopadu 2011

Webová analytika v kostce. Pavel Jašek Marketing Monday 7. listopadu 2011 Webová analytika v kostce Pavel Jašek Marketing Monday 7. listopadu 2011 Agenda 1. Webová analytika CO a PROČ 2. Typické úlohy pro různé typy webů 3. Nástroje a lidi 4. Výzvy webové analytiky snímek 2

Více

VÝZVY DIGITÁLNÍHO SVĚTA

VÝZVY DIGITÁLNÍHO SVĚTA VÝZVY DIGITÁLNÍHO SVĚTA ANEB CO PŘINÁŠÍ SDÍLENÁ EKONOMIKA ZA INSPIRACI? Tomáš Jindříšek pro konferenci FranchiseDay CO DĚLÁ FRANČÍZU ÚSPĚŠNOU V KOMUNIKACI A PRODEJI? Jste více než anonymní prodejní místa,

Více

7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků

7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků 7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků 7. lekce Jak se stát doporučitelným Chcete si udělat z doporučení seriózní nástroj, díky kterému budete stabilně získávat nové zakázky a obchodní

Více

Návod jak nejen reference získat, ale i efektivně využít. Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013

Návod jak nejen reference získat, ale i efektivně využít. Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 Návod jak nejen reference získat, ale i efektivně využít. Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 1 Určitě sami dobře víte, že lidé neradi dávají doporučení na finanční zprostředkovatele.

Více

INFORMACE O NOVÉ VERZI E-SHOPU CLEVERO 9.0

INFORMACE O NOVÉ VERZI E-SHOPU CLEVERO 9.0 INFORMACE O NOVÉ VERZI E-SHOPU CLEVERO 9.0 Vážení zájemci o e-shopy a aktivní e-shopaři, dovolte nám představit nejnovější verzi našeho chytrého e-shopu Clevero označenou jako 9.0. Níže v tomto dokumentu

Více

Proč číst zrovna tenhle e-book?

Proč číst zrovna tenhle e-book? Proč číst zrovna tenhle e-book? Máte zájem se dozvědět, proč námitky ve skutečnosti vznikají? Jak na nich vydělat, zvládnout je a jak co nejvíce omezit ty zbytečné, rýpavé, jedovaté a ponižující. Je to

Více

Pozvánka na kurzy v oblasti on-line marketingu

Pozvánka na kurzy v oblasti on-line marketingu Pozvánka na kurzy v oblasti on-line marketingu Kurzy: Jak na on-line marketing základy on-line marketingu (1 den) Copywriting aneb jak psát atraktivní on-line texty (1 den) On-line marketing prakticky

Více

www.milionoveimperium.cz

www.milionoveimperium.cz www.milionoveimperium.cz David Kirš, autor Miliónového impéria a EmailAcademy uvádí ebook WEB MILIONÁŘE A KRUH BOHATSTVÍ Tento ebook (dokument) můžete šířit a přeposílat dále, ale pouze jako celek. Není

Více

CERTIFIKOVANÝ KURZ: DIGITÁLNÍ MARKETING

CERTIFIKOVANÝ KURZ: DIGITÁLNÍ MARKETING CERTIFIKOVANÝ KURZ: DIGITÁLNÍ MARKETING V třiceti hodinách našeho kurzu se podrobně seznámíte s těmito tématy: Modul č. 01: Úvod do digitálního marketingu Modul č. 02: Optimalizace pro vyhledávače (SEO)

Více

Case study Může se výrobce tmelů stát lovebrandem?

Case study Může se výrobce tmelů stát lovebrandem? Case study Může se výrobce tmelů stát lovebrandem? since 2005 Projektový manažer Případová studie: Mapei Příklad z better praxe Na českém trhu si zákazník může vybrat z desítek výrobců lepidel, tmelů či

Více

10 chyb marketingu na sociálních sítích

10 chyb marketingu na sociálních sítích WWW..EU 10 chyb marketingu na sociálních sítích 10 chyb marketingu na sociálních sítích Adam Dolanský, Radim Koláček 1 Obsah Úvod... 3 Snažíte se být všude... 3 Jste egoističtí... 4 Nezkoumáte, co funguje

Více

200 tis. Naši zákazníci. E-mail marketing. www.aitom.cz. Co získáte využitím služby?

200 tis. Naši zákazníci. E-mail marketing. www.aitom.cz. Co získáte využitím služby? E-mail marketing Jak často kontrolujete svůj e-mail? Buďte neustále v kontaktu se svými zákazníky nebo odběrateli. Připravíme vám graficky i obsahově atraktivní newsletter a pomůžeme s výběrem zajímavých

Více

aneb Snadné psaní bez pravidel Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013

aneb Snadné psaní bez pravidel Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 aneb Snadné psaní bez pravidel Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 1 Finanční trh je přesycen finančními poradci a zprostředkovali pojištění. Určitě využíváte všechny dostupné aplikace

Více

O čem je Historická příležitost?

O čem je Historická příležitost? Pro partnery O čem je Historická příležitost? Historická příležitost je více jak 24týdenní online program o tom, jak vydělat na neopakovatelné politicko-ekonomické změně důchodového systému v České republice,

Více

OBJEVTE SVĚT NOVÝCH MOŽNOSTÍ V ONLINE

OBJEVTE SVĚT NOVÝCH MOŽNOSTÍ V ONLINE OBJEVTE SVĚT NOVÝCH MOŽNOSTÍ V ONLINE ŽHAVÉ NOVINKY ve zvýšení prodejního výkonu ONLINE Miroslav Král, Managing Partner, MarketUP 2 1. KOMBINACE TV & Online kampaně Podpořte růst vašeho byznysu v nových

Více

- Stanislava Mrázková

- Stanislava Mrázková K ČEMU JE TENTO CHECKLIST VLASTNĚ DOBRÝ? Víte, že předtím, než ebook pustíte do světa, je potřeba zkontrolovat více než 40 jednotlivých kroků? Nechci Vás děsit. Napsání ebooku je totiž snadné, pokud máte

Více

Co pro vás mohou udělat sociální sítě?

Co pro vás mohou udělat sociální sítě? Internet a cestovní ruch Co pro vás mohou udělat sociální sítě? Jakub Křenek alias @Cenzanni Prerekvizity Základní orientace na sociálních sítích, tzn.: Víte, co je to Facebook, a aspoň trochu si s ním

Více

Obsah ÚVODEM... 3 KAPITOLA 1 PROČ JEŠTĚ NEMÁTE SVÉHO NEJLEPŠÍHO OBCHODNÍKA?... 4 KAPITOLA 2 PLÁNUJEME OBCHODNÍ STRATEGII WEBU...

Obsah ÚVODEM... 3 KAPITOLA 1 PROČ JEŠTĚ NEMÁTE SVÉHO NEJLEPŠÍHO OBCHODNÍKA?... 4 KAPITOLA 2 PLÁNUJEME OBCHODNÍ STRATEGII WEBU... ÚVODEM... 3 MATERIÁLY KE KNIZE... 3 KAPITOLA 1 PROČ JEŠTĚ NEMÁTE SVÉHO NEJLEPŠÍHO OBCHODNÍKA?... 4 DATA, ČÍSLA A ZASE DATA... 4 SAMOTNÝ WEB DNES NESTAČÍ... 6 JAK VYPADÁ KVALITNÍ WEB?... 7 JAKOU VÝBAVU

Více

Nemáte Žádné Reference?

Nemáte Žádné Reference? Nemáte Žádné Reference? Pak mám pro vás dobrou zprávu. Každý začíná s tím, že žádné nemá. Všichni ale musíme odněkud začít. Z vlastní zkušenosti se mi nesčetněkrát potvrdilo, že když umístíte reference,

Více

Obsah. Úvod 9 Členění knihy 10

Obsah. Úvod 9 Členění knihy 10 Obsah Úvod 9 Členění knihy 10 KAPITOLA 1 Copywriting 11 Práce copywritera 11 Jak se stát dobrým copywriterem 12 Jak začít 15 Co budete psát 15 O čem budete psát 16 Proč budete psát 17 Pro koho budete psát

Více

Marketingový plán pro B2B

Marketingový plán pro B2B Marketingový plán pro B2B ZDARMA od desinners.cz Úvod do vyplnění plánu Nyní máte k dispozici vzor marketingového plánu B2B. Tady je pár rad, jak plán vyplnit. Přejeme hodně úspěchů! 1. Nesnažte se vyplnit

Více

JAK JSME ROZJELI PRO JASMINECZ.CZ

JAK JSME ROZJELI PRO JASMINECZ.CZ JAK JSME ROZJELI PRO JASMINECZ.CZ O VČELIŠTI: O MY JASMINE.CZ: Včeliště.cz je českou marketingovou agenturou specializující se na obsahový a inbound marketing. Pro naše klienty děláme marketing, který

Více

7 kroků, jak začít s organizováním vašeho domova. Pracovní listy

7 kroků, jak začít s organizováním vašeho domova. Pracovní listy 7 kroků, jak začít s organizováním vašeho domova Pracovní listy Pro všechny hospodyňky s láskou připravila: Martina Kročilová Říjen 2014 2014 1 7 kroků, jak začít s organizováním vašeho domova Při čtení

Více

vinegret.cz / 2015 Možnosti propagace na portálu Vinegret.cz

vinegret.cz / 2015 Možnosti propagace na portálu Vinegret.cz vinegret.cz / 2015 Možnosti propagace na portálu Vinegret.cz Co je Vinegret.cz Vinegret.cz je mladý portál, který přináší různorodé informace o České republice v ruském jazyce. Našimi čtenáři jsou cizinci

Více

Transferové objednávky Z doby kamenné do cloudu

Transferové objednávky Z doby kamenné do cloudu Transferové objednávky Z doby kamenné do cloudu Filip Debef filip@cyrmex.cz 603 484 227 aneb jak jsme u nás bojovali s transfery Transferové objednávky (2008) ŠAMAN (LÉKÁRNÍK) LOVEC (FARM. REPREZENTANT

Více

Na slovíčko, přátelé

Na slovíčko, přátelé Na slovíčko, přátelé Co byste řekli na prodejní propagační stránku Vašeho podnikání v knižním BESTSELLERU? Moji osobní PODPORU Vašeho produktu nebo služby? MOŽNOST oslovit Váš trh s výsledkem jednou provždy

Více

Využití Facebooku a jeho místo v marketingu

Využití Facebooku a jeho místo v marketingu Využití Facebooku a jeho místo v marketingu Honza Bartoš Kdo jsem? Specialista na facebook reklamu Freelancer, podnikatel 1 Právní základy pro využití sociálních médií Autorské právo Označení zdroje nic

Více

8 KROKŮ JAK ZÍSKAT FIREMNÍ ZÁKAZNÍKY

8 KROKŮ JAK ZÍSKAT FIREMNÍ ZÁKAZNÍKY NOVINKA 8kr okůj a kz í s ka t fir e mní z á ka z ní ky J e dnoduc hýnávodkr okz akr oke m Pr ů v o d c ep r ov š e c h n y, k d oc h t ě j í z í s k a t n o v éz a k á z k yuf i r e m ING. PAVEL HRDLIČKA

Více

Vítejte v SocialSprinters Academy

Vítejte v SocialSprinters Academy Vítejte v SocialSprinters Academy Jsem velmi rád, že s Vámi mohu sdílet své zkušenosti. V tomto pracovní sešitu si zrekapitulujeme 7 kroků, které když uděláte, budete schopni vašeho zákazníka dokonale

Více

Faily při tvorbě e-shopů,

Faily při tvorbě e-shopů, Faily při tvorbě e-shopů, za které zaplatíte víc, než za celý e-shop Marek Čevelíček Twitter: @mcevel Nefunkční weby a e-shopy Proč existuje tolik nefunkčních webů a e-shopů? 1/ nevím, jak udělat funkční

Více

Flattr v Česku Je vhodný čas, aby jej vyzkoušela 'tradiční' česká média? 6. listopadu 2012

Flattr v Česku Je vhodný čas, aby jej vyzkoušela 'tradiční' česká média? 6. listopadu 2012 Flattr v Česku Je vhodný čas, aby jej vyzkoušela 'tradiční' česká média? 6. listopadu 2012 Kdo jsem David Antoš září 2012 konzultant BCG proto je celá prezentace zelená duben 2012 skupina Český Flattr

Více

PRODUKTIVNÍ. za 30 dní! Návod, jak se navždy zbavit prokrastinace a okamžitě získat 3 hodiny času navíc... ZA OKAMŽIK ZAČÍNÁME!

PRODUKTIVNÍ. za 30 dní! Návod, jak se navždy zbavit prokrastinace a okamžitě získat 3 hodiny času navíc... ZA OKAMŽIK ZAČÍNÁME! PRODUKTIVNÍ za 30 dní! Návod, jak se navždy zbavit prokrastinace a okamžitě získat 3 hodiny času navíc... ZA OKAMŽIK ZAČÍNÁME! Dnes se naučíte Slibuji, že během následujících 120 minut se naučíte, jak

Více

Jak najít své EW? Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně

Jak najít své EW? Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně Každý úspěšný člověk, jestliže chce dosáhnout svého cíle, se musí věnovat své práci na 100%. Náš cíl je jasný. Vydělávat snadno, rychle a neomezené

Více

Bellanzon, a.s. představuje: systém pro konzultační způsob prodeje

Bellanzon, a.s. představuje: systém pro konzultační způsob prodeje Bellanzon, a.s. představuje: systém pro konzultační způsob prodeje Naše vize: Před deseti lety neměla většina lidí mobil či osobní počítač. Stejně se svět změní v následujících deseti letech Steve Ballmer,

Více

Stav affiliate marketingu v České a Slovenské republice

Stav affiliate marketingu v České a Slovenské republice mariorozensky.cz Stav affiliate marketingu v České a Slovenské republice Možná jste již zaslechli mé oblíbené tvrzení, že pouze 2 % obchodníků využívají affiliate marketing. Affiliate trh sice neustále

Více

Na co je Retarget? Jak Retarget využít?

Na co je Retarget? Jak Retarget využít? retarget manuál Retarget je službou kontextové reklamní sítě Etarget. Na rozdíl od klasické kontextové reklamy cílí na lidi, kteří navštíví Váš web. To znamená, že již mají základní znalost Vašich produktů

Více

NEJDŮLEŽITĚJŠÍ PRVKY VE ŠKOLNÍM MARKETINGU. Mgr. Ing. Richard Malovič

NEJDŮLEŽITĚJŠÍ PRVKY VE ŠKOLNÍM MARKETINGU. Mgr. Ing. Richard Malovič NEJDŮLEŽITĚJŠÍ PRVKY VE ŠKOLNÍM MARKETINGU Mgr. Ing. Richard Malovič CYKLUS VÝBĚRU ŠKOLY A VZTAHU KE ŠKOLE Hledání možností studia Čekání na impuls Udržení zájmu do podání přihlášky Od zápisu po usednutí

Více

JAK BÝT ÚSPĚŠNÝ V SÍŤOVÉM MARKETINGU

JAK BÝT ÚSPĚŠNÝ V SÍŤOVÉM MARKETINGU JAK BÝT ÚSPĚŠNÝ V SÍŤOVÉM MARKETINGU Marie Slivová (od 28.8.2010 Michaličková) Kouč osobního rozvoje JAK BÝT ÚSPĚŠNÝ V SÍŤOVÉM MARKETINGU 1 JAK BÝT ÚSPĚŠNÝ V SÍŤOVÉM MARKETINGU Někteří vedoucí struktur

Více

Scénář ukázkového testu Přetištěno z knihy Nenuťte uživatele přemýšlet! 2010 Steve Krug

Scénář ukázkového testu Přetištěno z knihy Nenuťte uživatele přemýšlet! 2010 Steve Krug Scénář ukázkového testu Přetištěno z knihy Nenuťte uživatele přemýšlet! 2010 Steve Krug Ve webovém prohlížeči by měla být načtení nějaká neutrální stránka, například Google. Dobrý den. Jmenuji se a budu

Více

REGISTRACE - ARGUMENTY

REGISTRACE - ARGUMENTY REGISTRACE - ARGUMENTY Já už jsem toho vyzkoušel(a) tolik a nikde jsem nebyl(a) úspěšný(á) V přímém prodeji jde především o vytrvalost a cílevědomost. Pokud je kvalitní produkt prodává se sám. Máte možnost

Více

Jak získat reference, které prodávají

Jak získat reference, které prodávají Jak získat reference, které prodávají Dovolte spokojeným zákazníkům, aby Vám přivedli další klienty Publikace je chráněna autorským právem 1 Obsah Jak získat nové doporučení str. 3 Překážky v získávání

Více

Začínáme s newsletterem v Sambě

Začínáme s newsletterem v Sambě Začínáme s newsletterem v Sambě MANUÁL PRO UŽIVATELE Samba samomarketing pro e-shopy Vítejte v Sambě a nechte se jednoduše provést vaším novým systémem. 1. PŘIHLÁŠENÍ Po přihlášení se před vámi objeví

Více

Media Kit Oslovte silnou komunitu Elektřina.cz svou reklamou Rychlý kontakt

Media Kit Oslovte silnou komunitu Elektřina.cz svou reklamou Rychlý kontakt Media Kit 2017 Oslovte silnou komunitu Elektřina.cz svou reklamou Rychlý kontakt +420 702 202 531 ondrej.valustik@usetreno.cz O nás Kontakt Jednoduše, srozumitelně a zábavně. To jsou hlavní cíle portálu

Více

Kdo je copywriter, co umí, kolik stojí a jak zapadá do vaší content strategy? Jan Ambrož Marketing Monday, 19. března 2012

Kdo je copywriter, co umí, kolik stojí a jak zapadá do vaší content strategy? Jan Ambrož Marketing Monday, 19. března 2012 Kdo je copywriter, co umí, kolik stojí a jak zapadá do vaší content strategy? Jan Ambrož Marketing Monday, 19. března 2012 Tipněte si, kde se stala chyba? Tady jsou ty texty. Co jim říkáte? No, váš text

Více

Lahodná čerstvá káva výjimečné kvality, kdekoli a kdykoli. Skvělé zážitky z venkovních aktivit musí začínat ve vašem obchodě!

Lahodná čerstvá káva výjimečné kvality, kdekoli a kdykoli. Skvělé zážitky z venkovních aktivit musí začínat ve vašem obchodě! Lahodná čerstvá káva výjimečné kvality, kdekoli a kdykoli Skvělé zážitky z venkovních aktivit musí začínat ve vašem obchodě! Sáček Coffeebrewer jak to funguje? Sáček Coffeebrewer je vlastně určitá varianta

Více

Ovládni svou konkurenci. Jak se stát jasnou volbou v očích tvých zákazníků?

Ovládni svou konkurenci. Jak se stát jasnou volbou v očích tvých zákazníků? Ovládni svou konkurenci Jak se stát jasnou volbou v očích tvých zákazníků? Jak získat zákazníky tvé konkurence i když je už zavedená a ty teprve začínáš? 2 Udělej svou konkurenci nezajímavou Když začínáš

Více

Cesta za Vaším pokladem tedy ebookem ;)

Cesta za Vaším pokladem tedy ebookem ;) Cesta za Vaším pokladem tedy ebookem ;) Krásný den, V momentě, kdy jste se rozhodli napsat svůj ebook, ocitli jste se najednou na cestě. Tato cesta může být jednoduchá, bezproblémová a úžasná a možná dokonce

Více

Neuralmarketing Inteligentní newsletter

Neuralmarketing Inteligentní newsletter Nabídka jednorázové rozesílky a doplňkových služeb Neuralmarketing Inteligentní newsletter Nabídka jednorázové rozesílky a doplňkových služeb 2 Obsah 1 Příprava rozesílky... 3 2 Rozesílka... 4 3 Zpracování

Více

JAK PROMĚNIT NÁVŠTĚVNÍKY V ZÁKAZNÍKY

JAK PROMĚNIT NÁVŠTĚVNÍKY V ZÁKAZNÍKY DRUHÁ STRATEGIE: KONVERZE V minulém videu jsem vám ukázal postup, díky kterému se velmi jednoduše dají zdvojnásobit zisky na každého zákazníka. Pokud jste toto video ještě neviděli, doporučuji se na něj

Více

Sociální média a blogování

Sociální média a blogování Program Podnikání 4. týden Sociální média a blogování V tomto týdnu nejprve rozvineme vaši prezentaci na internetu do oblasti sociálních médií (neboli sociálních sítí), tj. podíváme se na takové platformy

Více

Průvodce Perfektním Webinářem základní pojmy

Průvodce Perfektním Webinářem základní pojmy Průvodce Perfektním Webinářem základní pojmy Pracovní sešit - krok za krokem Renata Králová Petr Zeman Co je to webinář? Webinář je seminář prostřednictvím internetu. Slouží především k představení vašich

Více

Marketing 21. století - jak přilákat nové návštěvníky do regionu, jak je udržet a motivovat je přijet zase. Tomáš Jindříšek

Marketing 21. století - jak přilákat nové návštěvníky do regionu, jak je udržet a motivovat je přijet zase. Tomáš Jindříšek Marketing 21. století - jak přilákat nové návštěvníky do regionu, jak je udržet a motivovat je přijet zase Tomáš Jindříšek Kdo k nám dorazí? Doba zájezdních hostinců je pryč Nečekejme, až si host udělá

Více

STRÁNKA BY NEMĚLA BÝT POUZE VIZITKOU, ALE MĚLA BY BÝT PRODEJCEM

STRÁNKA BY NEMĚLA BÝT POUZE VIZITKOU, ALE MĚLA BY BÝT PRODEJCEM Dnes se prakticky podíváme na to, co všechno musí letos vaše stránky umět, aby fungovaly a vydělávaly. STRÁNKA BY NEMĚLA BÝT POUZE VIZITKOU, ALE MĚLA BY BÝT PRODEJCEM Toto je první věc, která je velmi

Více

Téma: Digital Marketing v praxi, ukázky a případové studie

Téma: Digital Marketing v praxi, ukázky a případové studie Téma: Digital Marketing v praxi, ukázky a případové studie Obsah co dnes projdeme... 1 Typ kampaní v OTC a přehled kanálů 2 Branding YouTube varianty v praxi (Case study: Coldrex) Formáty - kdy Masthead,

Více

Tento Ebook byl vytvořen ve spolupráci s institutem CHYTRÝ MAKLÉŘ Jakékoli kopírování či šíření není dovoleno bez uvedení

Tento Ebook byl vytvořen ve spolupráci s institutem CHYTRÝ MAKLÉŘ   Jakékoli kopírování či šíření není dovoleno bez uvedení 7 chyb, kterých je potřeba se vyvarovat při prodeji nemovitosti. Chystáte se nakládat s majetkem, který má zřejmě milionovou hodnotu. Mnoho lidí udělalo při prodeji mnoho chyb. Vy je ale dělat nemusíte.

Více

60 a tři sexy nadpisy článků, po kterých vaši čtenáři touží

60 a tři sexy nadpisy článků, po kterých vaši čtenáři touží 60 a tři sexy nadpisy článků, po kterých vaši čtenáři touží Jak., který Příklad: Jak napsat článek, který vám přivede návštěvnost Jak. v x jednoduchých krocích Příklad: Jak založit blog ve třech jednoduchých

Více

Využití sociálních sítí pro komunikaci s absolventy a profesní uplatnění absolventů Petr Macek Workshop KA05, Olomouc, 12. 5. 2015

Využití sociálních sítí pro komunikaci s absolventy a profesní uplatnění absolventů Petr Macek Workshop KA05, Olomouc, 12. 5. 2015 Využití sociálních sítí pro komunikaci s absolventy a profesní uplatnění absolventů Petr Macek Workshop KA05, Olomouc, 12. 5. 2015 www.kredo.reformy-msmt.cz Agenda Účel sociálních sítí pro marketing Sociální

Více

Efektivní e-marketing v cestovním ruchu a jak na něj?

Efektivní e-marketing v cestovním ruchu a jak na něj? Efektivní e-marketing v cestovním ruchu a jak na něj? Internetová populace v ČR 6 000 000 uživatelů internetu (největší procento 15 až 55 let) 5 000 000 používá Seznam (spíše starší) 4 500 000 používá

Více

Ing. Pavel Rosenlacher pavel.rosenlacher@vsfs.cz

Ing. Pavel Rosenlacher pavel.rosenlacher@vsfs.cz Marketing v sociálních sítích Cíle a působení marketingu na internetu Ing. Pavel Rosenlacher pavel.rosenlacher@vsfs.cz Krátké shrnutí Rozlišujeme elektronický marketing, internetový marketing a online

Více

Úžasný rok 2018 Váš plán pro úspěšný nový rok

Úžasný rok 2018 Váš plán pro úspěšný nový rok Úžasný rok 2018 Váš plán pro úspěšný nový rok Na rok 2018 vyhlásila firma Pantone barvou roku odstín Ultra Violet (to je ten, který vidíte tady v nadpisech). A není to náhoda. Podle tohoto odstínu máme

Více

Aux.Magazine Bilbao, Vizcaya, Španělsko www.auxmagazine.com

Aux.Magazine Bilbao, Vizcaya, Španělsko www.auxmagazine.com Vznik podnikatelského záměru Dámy Leire Layana, Silvia Andrés, Juanma Galván a Germán Castañeda založily svou vlastní firmu AUXILIARTE FACTORIA v roce 2004. Každá z podnikatelek má vzdělání v jiném oboru

Více

1. Video vládne internetu

1. Video vládne internetu 1. Video vládne internetu V roce 2019 bude video představovat 80 % provozu internetu. Minimálně 1 týdně sleduje video 78 % lidí. Sdílí, nebo přeposílá video 88 % zákazníků. Měsíčně navštíví český YouTube

Více

SEMAFOR BEZPEČNĚ NA YOUTUBE

SEMAFOR BEZPEČNĚ NA YOUTUBE SEMAFOR BEZPEČNĚ NA YOUTUBE Cílová skupina Cíl Časová dotace Pomůcky 4. 5. třída Osvojení pravidel chování na YouTube 40 minut papír A2, psací potřeby, barevné papíry, sada karet s příklady chování POSTUP:

Více

MEDIÁLNÍ CHOVÁNÍ LIDÉ Z AGENTUR VS. KLIENTI VS. ONLINE POPULACE ČR

MEDIÁLNÍ CHOVÁNÍ LIDÉ Z AGENTUR VS. KLIENTI VS. ONLINE POPULACE ČR MEDIÁLNÍ CHOVÁNÍ LIDÉ Z AGENTUR VS. KLIENTI VS. ONLINE POPULACE ČR NASTAVENÍ PRŮZKUMU METODOLOGIE VZOREK SBĚR DAT CAWI online dotazník Mediálníci zaměstnanci Wavemaker + GroupM agentur: N = 153 Klienti

Více

35 ZPŮSOBŮ JAK OUTSOURCINGEM PODPOŘIT VAŠE PODNIKÁNÍ

35 ZPŮSOBŮ JAK OUTSOURCINGEM PODPOŘIT VAŠE PODNIKÁNÍ 35 ZPŮSOBŮ JAK OUTSOURCINGEM PODPOŘIT VAŠE PODNIKÁNÍ KREATIVNÍ PRÁCE 1. TVORBA BLOGU Nezáleží na tom, o čem váš blog je. Důležité je, aby byl neustále aktuální, s relevantními informacemi a aktivní ve

Více

3 cesty, jak nejlépe propagovat

3 cesty, jak nejlépe propagovat 3 cesty, jak nejlépe propagovat ebook pro affiliate partnery programu Firmy 2.0 Napsala Stanislava Mrázková Affiliate manažerka pro Firmu 2.0 2012 Firma 2.0, 3 cesty, jak nejlépe propagovat Naučte se využívat

Více

INSIGHTS, AUDIENCES, ZAUJETÍ UDĚLEJTE SI S NÁMI POŘÁDEK V POJMECH, KTERÉ NA FACEBOOKU VÍDÁTE

INSIGHTS, AUDIENCES, ZAUJETÍ UDĚLEJTE SI S NÁMI POŘÁDEK V POJMECH, KTERÉ NA FACEBOOKU VÍDÁTE INSIGHTS, AUDIENCES, ZAUJETÍ UDĚLEJTE SI S NÁMI POŘÁDEK V POJMECH, KTERÉ NA FACEBOOKU VÍDÁTE Každý se na Facebooku stále učí něco nového a ledacos ho znovu a znovu překvapuje. Kdo se však chce věnovat

Více

15 super )pů pro reklamy na Facebooku

15 super )pů pro reklamy na Facebooku 7. 6. 2012 15 super )pů pro reklamy na Facebooku Jindřich Fáborský - igloonet s.r.o. 1. Měsíční fakturace nad 10 000 GPB Facebook standardně generuje faktury každý den. S útratou vyšší než 10 000 GBP můžete

Více

Tvorba obsahu (Copywriting)

Tvorba obsahu (Copywriting) WORKSHOP ŘÍZENÍ PROJEKTŮ & TESTOVÁNÍ POUŽITELNOSTI Řízení projektů kde začít??? Cíle webu Cílové skupiny Úkoly návštěvníků na webu Analýza konkurence Budoucí rozvoj webu Analýza klíčových slov Návrh obsahu,

Více

Strategie Kapitola 5 Kapitola 6

Strategie Kapitola 5 Kapitola 6 Část II Strategie Předtím, než budete moci implementovat váš SEO plán, musíte vymyslet funkční strategii. V této části se naučíte nejenom zapojit svůj firemní tým, ale také poznáte rozličné disciplíny,

Více

Rady a tipy jak být ve vyhledavačích na první místě. Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013

Rady a tipy jak být ve vyhledavačích na první místě. Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 Rady a tipy jak být ve vyhledavačích na první místě. Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 1 Rád bych vám nyní představil způsoby a tipy, jak umístit váš web na první pozice ve vyhledavačích.

Více

Poslední míle OTC. Filip Debef

Poslední míle OTC. Filip Debef Poslední míle OTC Filip Debef filip@cyrmex.cz 603 484 227 aneb je jedno, jakou reklamu máte v televizi, důležité je, co má lékárník skladem Jak probíhá spolupráce výrobce a nesíťové lékárny dnes? Transfery

Více

I N S I G H T S I D E A S R E S U L T S. Mediální svět v číslech

I N S I G H T S I D E A S R E S U L T S. Mediální svět v číslech I N S I G H T S I D E A S R E S U L T S Mediální svět v číslech p. Zopakování již známého, ale často zapomínaného Ekonomika se vyvíjí příznivě, roste, ovšem ne v Evropě Fiskální úsporná politika se přenáší

Více

KATALOG SLUŽEB PRO RESTAURACE

KATALOG SLUŽEB PRO RESTAURACE KATALOG SLUŽEB PRO RESTAURACE Restu.cz, online partner restaurací a největší průvodce po restauracích mapuje téměř 20 000 restaurací, barů, bister, kaváren a hospůdek ve tříděném online katalogu a poskytuje

Více

1. kapitola (Petra) No, já sama nevím, jak se ta zastávka jmenuje vím jen, že to kousek od Řešovské.

1. kapitola (Petra) No, já sama nevím, jak se ta zastávka jmenuje vím jen, že to kousek od Řešovské. 1. kapitola (Petra) Stojím na chodbě budovy FSV UK a snažím se zorientovat v plánku. Nervózně si přitom pohrávám s propiskou. Náhle za sebou uslyším povědomý hlas: Honzo, kolikrát jsem ti říkal, že nechci,

Více

1. Oslovte lidi, kteří už navštívili váš web prostřednictvím okruhů uživatelů, a znovu se s nimi spojte!

1. Oslovte lidi, kteří už navštívili váš web prostřednictvím okruhů uživatelů, a znovu se s nimi spojte! 1. Oslovte lidi, kteří už navštívili váš web prostřednictvím okruhů uživatelů, a znovu se s nimi spojte! Vlastní okruhy uživatelů z webu vám umožňují snadno oslovit velké procento lidí, kteří navštíví

Více

Jak uspět na místním trhu. Třebíč 21. 2. 2014

Jak uspět na místním trhu. Třebíč 21. 2. 2014 Jak uspět na místním trhu Třebíč 21. 2. 2014 Region{lní produkty Marketing Marketing je sociální proces, kde se jednotlivci a skupiny pokoušejí získat, co chtějí nebo potřebují tím, že vytvářejí a směňují

Více

TOP Katalog online řešení a služby pro podnikatele

TOP Katalog online řešení a služby pro podnikatele TOP Katalog online řešení a služby pro podnikatele Předmětem tohoto dokumentu je stručná charakteristika mezinárodních internetových multimediálních projektů poskytující moderní obchodní, propagační a

Více