Zápis. z jednání Členské schůze Svazu městských částí hlavního města Prahy. (dále jen Svaz ) 13. února 2017

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis. z jednání Členské schůze Svazu městských částí hlavního města Prahy. (dále jen Svaz ) 13. února 2017"

Transkript

1 Zápis z jednání Členské schůze Svazu městských částí hlavního města Prahy (dále jen Svaz ) 13. února 2017 Zasedání zahájil ve 14 hod. a dále vedl Ing. Petr Hlubuček, předseda. Přítomni: dle prezenční listiny, která je přílohou originálu zápisu 1. Zahájení 2. Volba ověřovatele zápisu 3. Schválení programu 4. RNDr. Plamínková radní hl. m. Prahy informace kotlíkové dotace 5. Ing. Mgr. Ropková radní hl. m. Prahy předškolní vzdělávání 6. Ing. Haramul předseda výboru ZHMP, starosta MČ obecná informace o vztazích mezi Zastupitelstvem hl. m. Prahy a městskými částmi 7. Ing. Růžička předseda výboru ZHMP, starosta MČ novelizace hlukové vyhlášky, vyhodnocení modrých zón informace, úvaha na toto téma parkovací zóny 8. Burza nápadů, připomínky, dotazy Ověřovatel zápisu: Ing. Petr Hlubuček, předseda Program schválen v navrženém znění. k dalším bodům: vzhledem k programu radní Ropkové, body byly přesunuty 6. Ing. Haramul předseda výboru ZHMP, starosta MČ Pan starosta Haramul podal obecnou informaci o vztazích mezi Magistrátem a MČ. Tlak na zrušení malých městských částí stále trvá. Příspěvky pro malé městské části se špatně získávají, nepokryjí náklady (například za školy). Vybudování parkoviště P+R velice složitá, nejsou prostory, není kapacita městské dopravy. Připravují se jednání se středočeským krajem o dopravě, která by navazovala.

2 Problematika strategických investic - vyjednávání. Stavby silničního okruhu 518, 519, 520 není ochota o změně trasování. Pan starosta Haramul doporučuje výbornou denní práci. Starostové to dokazují každodenní prací, že se o svěřené území umí starat, vědí co pro svěřené území udělat, aby malé městské části zůstaly právoplatnými MČ na území Prahy. Rozdělování rezervy velice složité, otázkou je, kolik se podaří prosadit. Postupné vyjednávání na základě požadavků starostů. Radní Plamínková rozdělení rezervy, předpoklad tisíc Kč na občana. Malé MČ se cítí opět poškozeny. Informace předsedy Hlubučka Finance investice připravenost projektů přislíbeno z MČ asi 800 mil, revize 450 mil. Odhad, MČ by mohly dostat asi 300 mil. Tabulky předány starostovi Haramulovi, nám. Kislingerové - zřízena komise, finanční výboru. Schváleno by mělo být v březnu Zastupitelstvem HMP. Starostka Petrovice JUDr. Hromasová Zákon o hl. m. Praze. Skupina se zatím nesešla. Srovnání Zákona o obcích se Zákonem o hl. m. Praze, sběr informací z Parlamentu a Magistrátu. Pokud má někdo zkušenost problém, zasílat tajemnici, následně zpracuje pracovní skupina. 4. RNDr. Plamínková radní hl. m. Prahy informace kotlíkové dotace Kotlíkové dotaze 100 lidí dosáhlo, Slivenec - 11, Radotín - 9, Praha 8-6 a následující. Paní radní žádá o osvětu. Pravidla pro Prahu jsou přísnější. Kotle na uhlí a biomasu, v Praze ne. Doporučuje besedy s Odborem ochrany prostředí HMP na městských částech. Radní Plamínková předá jména lidí, kteří požádali. Peníze jsou, chystá se další etapa, program běží dobře. Druhé kolo v polovině roku. Jedná se přímo na výměnu kotlů nové typy. Kotel na plyn, tepelné čerpadlo. Čistá energie Praha domácnosti s kamny v každém pokoji, předpoklad 60 tis. Dva programy evropský program 120 tis., čistá energie - výměny kamen 60 tis. Vše zpětně. Kdo slnil podmínky, dostal. Pravidla na stránkách Magistrátu. Smogová situace letos tuhá zima. Změna zákona o ovzduší. Vyhlášeno po 12 hodinách. Dříve po 3 dnech s vyhlídkou na zhoršení. Připravuje se regulační řád od příští sezony by měl existovat auta, ne vytápění. Dotaz komíny pálení odpadu, existují prováděcí předpisy. Je potřeba prokázání zdokumentování. Ohlášení kontroly stěry stěn. Několikrát musí přijít výzva.

3 OTV připravují větší množství tisků, 5 výběrových řízení. Od 1. března nový ředitel. Radní Plamínková obdrží seznam projektů a jejich stav. Dotaz, zda možno žádat dopředu starší občané, kteří nemají dostatek financí. Radní Plamínková doporučuje Odbor ochrany prostředí HMP konzultace, problém předfinancování a pak zpětně požádat. Půjčky v Praze nejsou možné, pouze v ostatních krajích. Doporučuje půjčky z úřady pomohou zaměstnanci ochrany prostředí. 7. Ing. Růžička předseda výboru ZHMP, starosta MČ novelizace hlukové vyhlášky, vyhodnocení modrých zón informace, úvaha na toto téma parkovací zóny Záměr v polovině roku Ministerstva pro místní rozvoj ČR, novelizace vyhlášky hodnocení a snižování hluku celá Praha a kolem Prahy. Vyhláška podchytí pouze vnitřní Prahu a kolem Prahy nárok na opatření snížení hluku v dalších aglomeracích. Svaz místních samospráv připomínkové místo, Ministerstvo pro místní rozvoj pro rok 2017 vyškrtlo. Starosta Růžička to považuje za úspěch. Modré zóny pražská karta pro obyvatele Prahy. Doporučení se tímto tématem zabývat. Parkování je zásadní věc je třeba řešit. Dotaz Zákon o místních komunikacích. Modré zóny se těžkou budou rušit. Starostové se dohodli na znění dopisu na Magistrát ohledně parkovacích zón a přijali toto usnesení 1/2017 SMČHMP požaduje při zavádění parkovacích zón na území HMP jednotný a nediskriminační přístup vůči všem Pražanům. Považujeme za vhodné, aby byla pro Pražany zavedena jednotná parkovací karta na celé území hlavního města Prahy. Každý občan hlavního města by si tak mohl zakoupit stejnou cenově výhodnou parkovací kartu na parkování v modrých zónách všech městských částí, kde budou parkovací zóny zavedeny. Zároveň respektujeme logickou výjimku pro centrum Prahy. Pro 18 Zdrželo se 5 Proti 0 Nehlasoval 1 PhDr. Hauser ředitel evropských fondů. Možnosti mezinárodní spolupráce, nabídka senioři, děti, zájmová sdružení zkušenosti mezinárodní. Pro obce program Evropa pro občany konec 30. března projekt vytváření evropské demokracie a občanství. 3 různé státy. Pro MČ bude připraveno kontakt předá tajemnice.

4 Specifikace dětí. Partnerství Slovensko Možnost dětí či senioru u moře Itálie, oblast Marche nabídka v 12/2016 Informace předsedy Hlubučka ředitelem Odboru územního rozvoje jmenován Ing. Martin Čemus, ředitel IPR Ing. Boháč bude pozván duben, květen. Informace radní Plamínkové osvětlení, již ne Eltodo, bude spravovat na základě pověření TCP. 5. Ing. Mgr. Ropková radní hl. m. Prahy předškolní vzdělávání Projekt - polytechnická hnízda dílny v rámci středních škol. Krajský akční plán páteřní síť středních škol dílny pro veřejnost i žáky základních škol do půl hodiny dojezd. Projekt s Hospodářskou komorou a cechu řemeslníků. I moderní technologie. Rezerva pro MČ. Debata pro primární určení. Rezerva na všechny školy a školky preference radní Ropkové novela školského zákona děti od dvou let v MŠ. Evropské fondy PhDr. Hauser Počet podaných žádostí, starostové obdrží mailem. Radní vyzývá starosty k projektům, financí je hodně. Nové projekty Změna inteligentní budovy. Otevřeno i pro MČ i pro jimi zřízené organizace, vyhlášeno bude do 7. června Navýšení financí modernizace a rekonstrukce budov, několik výzev. Do konce března, další od října Dotaz dvouleté děti, kapacita školky nebude stačit, péče a provoz o dvouleté děti Problém finance, účinnost teď Navýšení rozpočtové rezervy. Výstavba možná i z evropských fondů. Investiční část i na provoz. Výzvy na rozšiřování kapacity školek. Žádost z evropských fondů i na novou budovu. Zřizovatel MČ, pouze podpora Magistrátu. Předseda Hlubuček žádá radní o vyhotovení metodiky. Dotaz na kapacitu škol na okraji Prahy.

5 Analýza IPRU kapacity pražské školy ne středočeské. Minimum co kde chybí uměle přehlášení obyvatelé kapacita škol malých městských částí nestačí. Dotaz zda již existují hygienické normy na mateřské školy, spojené s přijímáním 2 letých dětí. Zatím paní radní osloví Ministerstvo školství, rozešle všem MČ Dotaz povinná návštěva mateřské školy Nebude se snižovat, pouze nárok pro dvouleté děti. Ředitel Hauser upřesnil 2.5 mil na jednu školu, seznam lidí z Magistrátu, kteří poradí uveřejněni ve výzvách peníze pro Prahu i na internetu. Kontrola auditorů nezávislý pokud se rozejde se s evropskými fondy, úhrady dohoda z magistrátu či MČ. Konzultace na odboru, co nejméně nedostatků. Dotaz porada tajemníků, realizace projektu sociální bydlení, není jasné stanovisko sociální nájem, nemá generovat zisk. Jasné kritérium. Není zatím možno obsadit byty. V jaké fázi je kontrola. V jaké fázi je projekt. Nejsou jasná pravidla. Ředitel Hauser dotaz chce poslat písemně smlouva jasná podmínka potom jasná dotace. Zašle konkrétní řešení. Dotaz výstavba podkroví, schvalovací proces Ředitel Hauser trvá 6-11 měsíců vyhodnocení. Pak až schvaluje Zastupitelstvo hl. m. Prahy, ředitel Hauser radí dopsat k žádosti, pokud nebude schválena dotace, bude zrušeno Dotaz polytechnická místa Udělat i na základní škole dříve dílny. Radní Ropková doporučuje na středních školách, žáci základních škol budou docházet. Finance využít jinak. Dotaz sportoviště u základní školy Chybí okruhy na běh, skok do dálky, výšky Radní Ropková, grantový program, přebytky hospodaření, navrhuje se k tomuto tématu vrátit koncem léta. Pan předseda se rozloučil s radní Ropkovou a ředitelem Hauserem, poděkoval za návštěvu a ocenil jejich zájem o malé městské části.

6 Informace radní Plamínkové divoká prasata Myslivecký zákon regulace stavu zvěře, neřeší přemnožení prasat, ani odstřel Černý most napadení zvířete divokým prasetem. Následně proběhla diskuze na téma myslivecký svaz, divoká prasata, jejich přemnožení, odstřel, hájení. Problém i volné pobíhání psů, vyvážení jablek na skládky. Radní Plamínková iniciuje změnu mysliveckého zákona vše je zničeno, nelze vstoupit do lesa. Radní Plamínková obeslala příslušná Ministerstva, nedostala adekvátní odpověď. Radní Plamínková bude prostřednictvím městské organizace Lesy hl. m. Prahy tlačit na myslivecká sdružení, která mají pronajaté honitby na území hl. města, aby se o tato území lépe starala a svoji pozornost věnovala především přemnoženým stavům černé zvěře. Pokud se tam nestane, město může přistoupit ke zrušení nájmu honiteb. Nadále budou členové Svazu sledovat návrhy opatření, které zajistí, aby se problém s divokými prasaty vyřešil. Radní Plamínková navrhla usnesení č. 2/2017 SMČHMP požaduje změnu mysliveckého zákona novelizaci, aby černá zvěř byla regulována. Pro 25 Proti 0 Zdržel se 0 Metropolitní plán komise První jednání bylo v lednu. Tajemnice bude sledovat zápis, následně rozesílat Úkol: dopis parkovací zóny, parkovací karta (primátorka HMP, nám. Dolínek, nám. Kolínská, předseda výboru dopravy Stropnický) Komise pro Metropolitní plán sledovat zápisy, přeposílat starostům Jednání bylo ukončeno v Zapsala: Zuzana Petrová, tajemnice Ověřil: Ing. Petr Hlubuček, předseda

7

Zápis. z jednání Členské schůze Svazu městských částí hlavního města Prahy. (dále jen Svaz )

Zápis. z jednání Členské schůze Svazu městských částí hlavního města Prahy. (dále jen Svaz ) Zápis z jednání Členské schůze Svazu městských částí hlavního města Prahy (dále jen Svaz ) 2. 5. 2016 Zasedání zahájil ve 14 hod. a dále vedl Ing. Petr Hlubuček, předseda. Přítomni: dle prezenční listiny,

Více

Zápis. z jednání Členské schůze Svazu městských částí hlavního města Prahy. (dále jen Svaz )

Zápis. z jednání Členské schůze Svazu městských částí hlavního města Prahy. (dále jen Svaz ) Zápis z jednání Členské schůze Svazu městských částí hlavního města Prahy (dále jen Svaz ) 3. 10. 2016 Zasedání zahájil ve 14 hod. a dále vedl Ing. Petr Hlubuček, předseda. Přítomni: dle prezenční listiny,

Více

Zápis. z jednání Členské schůze Svazu městských částí hlavního města Prahy. (dále jen Svaz )

Zápis. z jednání Členské schůze Svazu městských částí hlavního města Prahy. (dále jen Svaz ) Zápis z jednání Členské schůze Svazu městských částí hlavního města Prahy (dále jen Svaz ) 10. 4. 2017 Zasedání zahájil ve 14 hod. a dále vedl Ing. Petr Hlubuček, předseda. Přítomni: dle prezenční listiny,

Více

Zápis. z jednání Členské schůze Svazu městských částí hlavního města Prahy. (dále jen Svaz )

Zápis. z jednání Členské schůze Svazu městských částí hlavního města Prahy. (dále jen Svaz ) Zápis z jednání Členské schůze Svazu městských částí hlavního města Prahy (dále jen Svaz ) 7. 11. 2016 Zasedání zahájil ve 14 hod. a dále vedl Ing. Petr Hlubuček, předseda. Přítomni: dle prezenční listiny,

Více

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy. ZÁPIS z 2. jednání. Výboru finančního ZHMP konaného dne ve 14:00 hod.

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy. ZÁPIS z 2. jednání. Výboru finančního ZHMP konaného dne ve 14:00 hod. HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy ZÁPIS z 2. jednání Výboru finančního ZHMP konaného dne 25. 2. 2019 ve 14:00 hod. Malá zasedací místnost Rady HMP, Nová radnice, Mariánské nám. 2,

Více

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy. Výbor pro evropské fondy ZHMP

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy. Výbor pro evropské fondy ZHMP HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy Výbor pro evropské fondy ZHMP ZÁPIS z 9. jednání Výboru pro evropské fondy ZHMP konaného dne. 16. 3. 2017 v 15:00 hod. Zasedací místnost Magistrátu

Více

Výroční zpráva 2016 Svaz městských částí hlavního města Prahy

Výroční zpráva 2016 Svaz městských částí hlavního města Prahy Výroční zpráva 2016 Svaz městských částí hlavního města Prahy dále jen Svaz Svaz městských částí hlavního města Prahy (dále jen Svaz )se stal zásadním partnerem Magistrátu HMP. V současné době je členem

Více

P R O G R A M. 30. jednání Rady HMP, které se koná dne BOD TISK MATERIÁL PŘEDKLÁDÁ ČAS PŘIZVANÍ 1. Organizační záležitosti

P R O G R A M. 30. jednání Rady HMP, které se koná dne BOD TISK MATERIÁL PŘEDKLÁDÁ ČAS PŘIZVANÍ 1. Organizační záležitosti P R O G R A M 30. jednání Rady HMP, které se koná dne 20. 9. 2016 K odsouhlasení - zápis z 29. jednání Rady HMP ze dne 13. 9. 2016 BOD TISK MATERIÁL PŘEDKLÁDÁ ČAS PŘIZVANÍ 1. Organizační záležitosti 9.00

Více

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy. ZÁPIS z 21. jednání. Výboru finančního ZHMP konaného dne ve 14:00 hod.

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy. ZÁPIS z 21. jednání. Výboru finančního ZHMP konaného dne ve 14:00 hod. HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy ZÁPIS z 21. jednání Výboru finančního ZHMP konaného dne 11. 6. 2018 ve 14:00 hod. Malá zasedací místnost Rady HMP, Nová radnice, Mariánské nám. 2,

Více

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA. Zastupitelstvo hl. m. Prahy. Zápis z jednání Finančního výboru ZHMP konaného

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA. Zastupitelstvo hl. m. Prahy. Zápis z jednání Finančního výboru ZHMP konaného HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hl. m. Prahy Finanční výbor Zastupitelstva hl. m. Prahy Zápis z jednání Finančního výboru ZHMP konaného 7. 9. 2015 Přítomni: dle prezenční listiny: přítomno 7 z 9 členů

Více

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy. ZÁPIS z 12. jednání. Výboru finančního ZHMP konaného dne ve 14:00 hod.

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy. ZÁPIS z 12. jednání. Výboru finančního ZHMP konaného dne ve 14:00 hod. HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy ZÁPIS z 12. jednání Výboru finančního ZHMP konaného dne 12. 6. 2017 ve 14:00 hod. Malá zasedací místnost Rady HMP, Nová radnice, Mariánské nám. 2,

Více

Zápis. ze 30. jednání Rady hlavního města Prahy, které se konalo v úterý dne 20. září 2016 od 9.00 hodin v Nové zasedací síni Rady HMP

Zápis. ze 30. jednání Rady hlavního města Prahy, které se konalo v úterý dne 20. září 2016 od 9.00 hodin v Nové zasedací síni Rady HMP Zápis ze 30. jednání Rady hlavního města Prahy, které se konalo v úterý dne 20. září 2016 od 9.00 hodin v Nové zasedací síni Rady HMP Předsedající: Přítomni: Přizvaní hosté: Omluveni: Ověřovatelé: Zapisovatelka:

Více

Zápis. z 15. schůze Rady města Český Brod konané dne v kanceláři tajemníka MěÚ.

Zápis. z 15. schůze Rady města Český Brod konané dne v kanceláři tajemníka MěÚ. Zápis z 15. schůze Rady města Český Brod konané dne 14.7. 2005 v kanceláři tajemníka MěÚ. Přítomni: p. Fischer, Bc., MUDr. Forstová, Mgr. Janík, p. Jeník, p. Fořt, p. Brom - tajemník města, JUDr. Marková

Více

Z á p i s. členové výboru (viz. prezenční listina) viz. prezenční listina. Program jednání:

Z á p i s. členové výboru (viz. prezenční listina) viz. prezenční listina. Program jednání: Z á p i s z 4. jednání výboru pro životní prostředí a zemědělství Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 29. 5. 2013 od 14,00 hodin RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové, zasedací místnost

Více

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy. Výbor pro evropské fondy ZHMP

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy. Výbor pro evropské fondy ZHMP HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy Výbor pro evropské fondy ZHMP ZÁPIS z 8. jednání Výboru pro evropské fondy ZHMP konaného dne. 9. 2. 2016 v 16:00 hod. Zasedací místnost Magistrátu

Více

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy. Výbor pro evropské fondy ZHMP

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy. Výbor pro evropské fondy ZHMP HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy Výbor pro evropské fondy ZHMP ZÁPIS z 2. jednání Výboru pro evropské fondy ZHMP konaného dne 2. 6. 2016 v 16:00 hod. Zasedací místnost Magistrátu

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 21 ZÁPIS ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI jednání č. ZMČ17

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 21 ZÁPIS ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI jednání č. ZMČ17 Přítomni : Ověřovatel : MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 21 ZÁPIS ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI jednání č. ZMČ17 konané dne 20.09.2010 16 členů Zastupitelstva MČ Praha 21 dle prezenční listiny, 1 člen omluven: p. Tomáš

Více

Zápis č. 2/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7

Zápis č. 2/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7 Zápis č. 2/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7 Datum jednání: 25. 02. 2019 Místo jednání: kancelář č. 22, nábř. kpt. Jaroše 1000 Začátek jednání: 17:18 hodin Konec jednání:

Více

Zápis. z 5. mimořádného jednání Rady hlavního města Prahy, které se konalo ve čtvrtek dne 8. června 2017 od 9.00 hodin v Nové zasedací síni Rady HMP

Zápis. z 5. mimořádného jednání Rady hlavního města Prahy, které se konalo ve čtvrtek dne 8. června 2017 od 9.00 hodin v Nové zasedací síni Rady HMP Zápis z 5. mimořádného jednání Rady hlavního města Prahy, které se konalo ve čtvrtek dne 8. června 2017 od 9.00 hodin v Nové zasedací síni Rady HMP Předsedající: Přítomni: Přizvaní hosté: Omluveni: Ověřovatelé:

Více

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy. Výbor pro evropské fondy ZHMP

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy. Výbor pro evropské fondy ZHMP HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy Výbor pro evropské fondy ZHMP ZÁPIS z 21. jednání Výboru pro evropské fondy ZHMP konaného dne 31. 5. 2018 v 15:00 hod. Zasedací místnost Magistrátu

Více

Zápis. z 39. jednání Rady hlavního města Prahy, které se konalo v úterý dne 6. listopadu 2018 od 11:00 hodin v zasedací síni Rady HMP

Zápis. z 39. jednání Rady hlavního města Prahy, které se konalo v úterý dne 6. listopadu 2018 od 11:00 hodin v zasedací síni Rady HMP Zápis z 39. jednání Rady hlavního města Prahy, které se konalo v úterý dne 6. listopadu 2018 od 11:00 hodin v zasedací síni Rady HMP Předsedající: Přítomni: Přizvaní hosté: Omluveni: Ověřovatelé: Zapisovatelka:

Více

Hosté: Mgr.Šmíd ředitel školy Mgr. Jan Čižinský starosta Klára Cibulková předsedkyně Školské rady ZŠ TGM, Ortenovo nám. Usnášení schopná: ANO - NE

Hosté: Mgr.Šmíd ředitel školy Mgr. Jan Čižinský starosta Klára Cibulková předsedkyně Školské rady ZŠ TGM, Ortenovo nám. Usnášení schopná: ANO - NE Zápis z 3. jednání Výboru pro výchovu a vzdělávání ZMČ Praha 7, (dále jen VVV ZMČ P7) konaného dne 2. 3. 2016 od 17.00 do 19.15 hod. v ZŠ TGM, Ortenovo náměstí, Praha 7 Seznam členů výboru: David Večeřa

Více

Z Á P I S ze 6. jednání Výboru pro veřejnou správu, evropské fondy a protikorupční opatření ZHMP

Z Á P I S ze 6. jednání Výboru pro veřejnou správu, evropské fondy a protikorupční opatření ZHMP Z Á P I S ze 6. jednání Výboru pro veřejnou správu, evropské fondy a protikorupční opatření ZHMP konaného dne 30. 8. 2011 Přítomni: Členové výboru: Ing. Gabriela Kloudová, MBA (předsedkyně) Ing. Karel

Více

dle prezenční listiny, která je součástí tohoto zápisu 1. Schválení programu jednání a ověřovatele zápisu

dle prezenční listiny, která je součástí tohoto zápisu 1. Schválení programu jednání a ověřovatele zápisu HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zápis z jednání Přítomni dle prezenční listiny, která je součástí tohoto zápisu Věc Zápis z mimořádného jednání Komise Rady hl. m. Prahy pro prevenci kriminality a pro udělování grantů

Více

Zápis č. 4/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Postřižín konaného dne od 19:30 hodin.

Zápis č. 4/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Postřižín konaného dne od 19:30 hodin. http://crux.gc-system.cz/obecpostrizin.cz/obec- 183/OBEC POSTŘIŽÍN Se sídlem Obecní úřad Pražská 42 250 70 Postřižín : 315 782 960 e-mail: info@obecpostrizin.cz www.obecpostrizin.cz DS č. 4rfajux Přítomni:

Více

Zápis č. 4 z jednání Výboru pro dotační politiku Zastupitelstva městské části Praha 3

Zápis č. 4 z jednání Výboru pro dotační politiku Zastupitelstva městské části Praha 3 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 VÝBOR PRO DOTAČNÍ POLITIKU ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis č. 4 z jednání Výboru pro dotační politiku Zastupitelstva městské části Praha 3 Datum jednání: 05.09. 2016 Místo jednání:

Více

Členové výboru zvolili ověřovatelem zápisu z tohoto zasedání Ing. Karla Grabeina Procházku.

Členové výboru zvolili ověřovatelem zápisu z tohoto zasedání Ing. Karla Grabeina Procházku. Zápis z 7. řádného zasedání Výboru pro kulturu, památkovou péči, výstavnictví, cestovní ruch a zahraniční vztahy ZHMP, konaného dne 3.6.2015 ve 13:00 hodin Přítomni: členové - MgA. Eliška Kaplický Fuchsová

Více

Z á p i s. MVDr. Pavel Bělobrádek, Ing. Lubomír Svatý. Program jednání:

Z á p i s. MVDr. Pavel Bělobrádek, Ing. Lubomír Svatý. Program jednání: Z á p i s z 1. jednání Finančního výboru Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 22. 1. 2013 od 9.00 hod. RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové Přítomni: Omluveni: Dle prezenční listiny

Více

ZÁPIS. o průběhu 22/VI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Chrlice, konaného dne 6. 11. 2013

ZÁPIS. o průběhu 22/VI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Chrlice, konaného dne 6. 11. 2013 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI, CHRLICKÉ NÁM. 4, 643 00 BRNO ZÁPIS o průběhu 22/VI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Chrlice, konaného dne 6. 11. 2013 Zahájení zasedání: 17.00 hodin Místo konání

Více

Z Á P I S. z řádného jednání Členské schůze Svazu městských částí hlavního města. Prahy (dále jen Svaz ) konaného dne 3. června 2019, od 14:00 hodin

Z Á P I S. z řádného jednání Členské schůze Svazu městských částí hlavního města. Prahy (dále jen Svaz ) konaného dne 3. června 2019, od 14:00 hodin Z Á P I S z řádného jednání Členské schůze Svazu městských částí hlavního města Prahy (dále jen Svaz ) konaného dne 3. června 2019, od 14:00 hodin v budově Magistrátu hlavního města Prahy, zasedací místnost

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í. č. 224 ze dne Poskytnutí dotací mimo vyhlášené dotační programy 2016

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í. č. 224 ze dne Poskytnutí dotací mimo vyhlášené dotační programy 2016 č.j.: 719/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č. 224 ze dne 20.09.2016 Poskytnutí dotací mimo vyhlášené dotační programy 2016 Zastupitelstvo městské části I. b e r e

Více

Zápis z jednání Komise Rady HMP pro udělování grantů v oblasti volného času dětí a mládeže konaného dne 7. a

Zápis z jednání Komise Rady HMP pro udělování grantů v oblasti volného času dětí a mládeže konaného dne 7. a Zápis z jednání Komise Rady HMP pro udělování grantů v oblasti volného času dětí a mládeže konaného dne 7. a 14. 3. 2012 7. 3. 2012 Přítomni: předseda Ing. Jiří Nouza členové JUDr. Helena Chudomelová,

Více

Zápis č. 16 ze zasedání zastupitelstva obce 2. listopadu 2009

Zápis č. 16 ze zasedání zastupitelstva obce 2. listopadu 2009 1 Obec Kostice Zápis č. 16 ze zasedání zastupitelstva obce 2. listopadu 2009 2 Zápis o průběhu 16. zasedání zastupitelstva obce Kostice ze dne 2.11.2009 --------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Anonymizováno dle Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů Zápis R8/008

Anonymizováno dle Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů Zápis R8/008 Anonymizováno dle Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů Zápis R8/008 z 8. schůze RMČ Brno-jih konané dne 06.02.2019 v 16.00 h na ÚMČ Brno-jih, Mariánské náměstí

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ ŘÍDÍCÍHO VÝBORU PROJEKTU MAP V ORP BŘECLAV

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ ŘÍDÍCÍHO VÝBORU PROJEKTU MAP V ORP BŘECLAV ZÁPIS Z JEDNÁNÍ ŘÍDÍCÍHO VÝBORU PROJEKTU MAP V ORP BŘECLAV Datum jednání: 25.05.2017 Čas jednání: 10:00 hod. Místo jednání: budova MěÚ Břeclav, místnost č. 39 Přítomni/Omluveni: dle prezenční listiny Zápis:

Více

Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 7/2017 konaného dne

Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 7/2017 konaného dne Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 7/2017 konaného dne 23. 11. 2017 Přítomni: 1. Petr Vaněk 8. Josef Hnik 2. Karel Borek 9. Tomáš Kučera 3. Stanislava

Více

ZÁPIS č. 11/2017. Z jednání Obecního zastupitelstva obce Třebotov ze dne

ZÁPIS č. 11/2017. Z jednání Obecního zastupitelstva obce Třebotov ze dne ZÁPIS č. 11/2017 Z jednání Obecního zastupitelstva obce Třebotov ze dne 14. 12. 2017 Přítomni: Lucie Crlíková, Veronika Černá, Marek Jaroušek, Igor Kormunda, Jitka Šůrová, Marek Veselý Omluveni: Zdeněk

Více

USNESENÍ Zastupitelstva MČ Praha Dolní Měcholupy číslo 38/1 ze dne 12. 5. 2014

USNESENÍ Zastupitelstva MČ Praha Dolní Měcholupy číslo 38/1 ze dne 12. 5. 2014 číslo 38/1 Bezpečnostní situace BOD BYL STAŽEN Z PROGRAMU číslo 38/2 Účetní závěrka za rok 2013 - předloženou zprávu o hospodaření městské části Praha-Dolní Měcholupy za rok 2013 - předložený protokol

Více

Z á p i s z 6. zasedání výboru pro vzdělávání dne 22. června 2017

Z á p i s z 6. zasedání výboru pro vzdělávání dne 22. června 2017 Z á p i s z 6. zasedání výboru pro vzdělávání dne 22. června 2017 Přítomni: PhDr. Milan Adamec, Mgr. Jan Berki, Ph.D., Mgr. Petra Gabarová, Mgr. Dana Lysáková, Ing. Ondřej Červinka, Ing. Marie Pavlová,

Více

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy. Výbor pro evropské fondy ZHMP

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy. Výbor pro evropské fondy ZHMP HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy Výbor pro evropské fondy ZHMP ZÁPIS z 13. jednání Výboru pro evropské fondy ZHMP konaného dne. 7. 9. 2017 v 15:00 hod. Velký salonek, 1. patro, místnost

Více

Zápis č. 7 ze zasedání Kontrolního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne

Zápis č. 7 ze zasedání Kontrolního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne Zápis č. 7 ze zasedání Kontrolního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne 16. 4. 2014 Přítomni: Ing. Jana Hašková Nepřítomni: Vasil Mádr Petr Haltmar Ing. Pavel Horák Jana Kirchnerová Ing. Gabriel

Více

Městská část Praha Ďáblice ZÁPIS ze 6. zasedání zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne od hod v Obecním domě v Ďáblicích

Městská část Praha Ďáblice ZÁPIS ze 6. zasedání zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne od hod v Obecním domě v Ďáblicích Městská část Praha Ďáblice ZÁPIS ze 6. zasedání zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne 19. 8. 2015 od 20.00 hod v Obecním domě v Ďáblicích Přítomni: Mgr. Markéta Bouzková, Tatjana Dohnalová, Ing.

Více

Zápis z Výboru pro hospodářskou politiku a informatiku ZHMP, ze dne

Zápis z Výboru pro hospodářskou politiku a informatiku ZHMP, ze dne Zápis z Výboru pro hospodářskou politiku a informatiku ZHMP, ze dne 13.1. 2011 Výbor pro hospodářskou politiku a informatiku Zastupitelstva hl.m.prahy Zápis ze dne 13.1.2011 16,00 Malý salonek, č.dv.135,

Více

Zápis č. 4/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 8. listopadu 2017 od 17:30 hodin v krizové místnosti

Zápis č. 4/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 8. listopadu 2017 od 17:30 hodin v krizové místnosti Zápis č. 4/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 8. listopadu 2017 od 17:30 hodin v krizové místnosti Přítomni: Členové Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova:

Více

Zápis č. 1/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7

Zápis č. 1/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7 Zápis č. 1/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7 Datum jednání: 21. 01. 2019 Místo jednání: kancelář č. 22, nábř. kpt. Jaroše 1000 Začátek jednání: 17:05 hodin Konec jednání:

Více

Zápis č. 11/2013 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne v 19,00 hod. na Obecním úřadě v Modleticích

Zápis č. 11/2013 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne v 19,00 hod. na Obecním úřadě v Modleticích Obec Modletice Modletice 6 251 01 Říčany Zápis č. 11/2013 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne 29.8.2013 v 19,00 hod. na Obecním úřadě v Modleticích Přítomni: Aron Jiří, Němec

Více

Zápis ze 3. zasedání Výboru pro sociální politiku ZHMP, ze dne 16.2. 2011

Zápis ze 3. zasedání Výboru pro sociální politiku ZHMP, ze dne 16.2. 2011 Zápis ze 3. zasedání Výboru pro sociální politiku ZHMP, ze dne 16.2. 2011 Zasedání Výboru pro sociální politiku ZHMP se uskutečnilo dne 16.2. 2011 od 15,00 do 16,45 hodin. Přítomni: viz prezenční listina

Více

Hlavní město Praha RADA HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ. Rady hlavního města Prahy

Hlavní město Praha RADA HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ. Rady hlavního města Prahy Hlavní město Praha RADA HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ Rady hlavního města Prahy číslo 1143 ze dne 17.5.2016 k návrhu na pořízení změn vlny 09 ÚP SÚ hl.m. Prahy na území správního obvodu Prahy 5 Rada hlavního

Více

Zápis a usnesení z 1. jednání Výboru pro výchovu a vzdělávání ZHMP, ze dne 17.1. 2011

Zápis a usnesení z 1. jednání Výboru pro výchovu a vzdělávání ZHMP, ze dne 17.1. 2011 Zápis a usnesení z 1. jednání Výboru pro výchovu a vzdělávání ZHMP, ze dne 17.1. 2011 Přítomni: Ing. Marie Kousalíková, Mgr. Jiří Dienstbier ml., Jan Slezák, Mgr. Ludmila Štvánová, Mgr. Nataša Šturmová,

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Březiněves

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Březiněves MČ PRAHA - BŘEZINĚVES U Parku 140/3, 182 00 Praha 8 Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Březiněves Zasedání zahájil v 18.00 hod. starosta Ing. Jiří Haramul. Přítomní zastupitelé: dle prezenční

Více

Zápis č. 11 ze zasedání zastupitelstva obce 10. prosince 2012

Zápis č. 11 ze zasedání zastupitelstva obce 10. prosince 2012 1 Obec Kostice Zápis č. 11 ze zasedání zastupitelstva obce 10. prosince 2012 2 Zápis o průběhu 11. zasedání zastupitelstva obce Kostice ze dne 10.12.2012 --------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Mgr. Lenka Kudláková

Mgr. Lenka Kudláková -pronájem části pozemku p.č. 1657 v k.ú. Slivenec panu Nguyen hong Tuen za účelem provozování minikonzumu Usnesení č. 154/13/2012 přijato jednohlasně K bodu 5) programu věcná břemena -zřízení věc. břemene

Více

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy. Výbor pro evropské fondy ZHMP

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy. Výbor pro evropské fondy ZHMP HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy Výbor pro evropské fondy ZHMP ZÁPIS z 1. jednání Výboru pro evropské fondy ZHMP konaného dne 12. 5. 2016 v 16:00 hod. Zasedací místnost Magistrátu

Více

Z Á P I S. z 26. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice. Datum konání: členů Zastupitelstva MČ dle prezenční listiny

Z Á P I S. z 26. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice. Datum konání: členů Zastupitelstva MČ dle prezenční listiny Z Á P I S z 26. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice Datum konání: 27.6. 2018 Řízení: Ing. Alinčová Lenka Přítomni: 11 členů Zastupitelstva MČ dle prezenční listiny Omluveni: 0 Neomluveni: 0 Ověřovatelé

Více

Usnášení schopná: ANO - NE. Program jednání:

Usnášení schopná: ANO - NE. Program jednání: Zápis z 2. jednání Výboru pro výchovu a vzdělávání ZMČ Praha 7, (dále jen VVV ZMČ P7) konaného dne 3. 2. 2016 od 18.00 do 19.15 hod. v MŠ Na Výšinách 1075/3, Praha 7 Seznam členů výboru: David Večeřa předseda,

Více

Z Á P I S. z členské schůze Bytového družstva Plevenská konané dne 15. června 2017 od 18 hodin v jídelně základní školy Rakovského 3136/1

Z Á P I S. z členské schůze Bytového družstva Plevenská konané dne 15. června 2017 od 18 hodin v jídelně základní školy Rakovského 3136/1 Z Á P I S z členské schůze Bytového družstva Plevenská 3115 3117 konané dne 15. června 2017 od 18 hodin v jídelně základní školy Rakovského 3136/1 Přítomni: členové družstva Plevenská 3115-3117 dle prezenční

Více

Zápis a Usnesení z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Úherce ze dne

Zápis a Usnesení z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Úherce ze dne Zápis a Usnesení z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Úherce ze dne 31.10.2018 termín: místo: přítomni: 31.10.2018 v 17.00 hodin Obecní úřad Úherce dle prezenční listiny Program ustavujícího zasedání

Více

P R O G R A M 31. jednání Rady HMP, které se koná dne

P R O G R A M 31. jednání Rady HMP, které se koná dne P R O G R A M 31. jednání Rady HMP, které se koná dne 16. 9. 2019 od 10.00 hod. K odsouhlasení - zápis z 30. jednání Rady HMP ze dne 9. 9. 2019 1. Organizační záležitosti 10.00 10.10 2. 34232 k návrhu

Více

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy. Výbor pro evropské fondy ZHMP

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy. Výbor pro evropské fondy ZHMP HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy Výbor pro evropské fondy ZHMP ZÁPIS z 3. jednání Výboru pro evropské fondy ZHMP konaného dne 1. 9. 2016 v 16:00 hod. Zasedací místnost Magistrátu

Více

KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 12/2015

KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 12/2015 STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO, MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 12/2015 z 12. zasedání konaného dne 08.09.2015 od 16:00 hod. na ÚMČ BS, Dominikánská 2, v zasedací

Více

USNESENÍ z I. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-sever, které se konalo 23. dubna od 15 hodin v klubovně MČ Brno-sever, Okružní 21, Brno-Lesná

USNESENÍ z I. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-sever, které se konalo 23. dubna od 15 hodin v klubovně MČ Brno-sever, Okružní 21, Brno-Lesná Zastupitelstvo MČ Brno-sever V Brně dne 23. dubna 2015 USNESENÍ z, které se konalo 23. dubna od 15 hodin v klubovně MČ Brno-sever, Okružní 21, Brno-Lesná 2. 2. úprava rozpočtu MČ Brno-sever v roce 2015

Více

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice OBEC Velké Žernoseky 412 01 Litoměřice Zápis č. 13/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 4.2.2016 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

Z Á P I S. ze 7. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice

Z Á P I S. ze 7. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice Z Á P I S ze 7. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice Datum konání: 23.9.2015 Řízení: Ing. Alinčová Lenka Přítomni: 6 členů Zastupitelstva MČ od 18.05 hod 8 členů Zastupitelstva MČ dle prezenční listiny

Více

P R O G R A M. 32. jednání Rady HMP, které se koná dne BOD TISK MATERIÁL PŘEDKLÁDÁ ČAS PŘIZVANÍ 1. Organizační záležitosti

P R O G R A M. 32. jednání Rady HMP, které se koná dne BOD TISK MATERIÁL PŘEDKLÁDÁ ČAS PŘIZVANÍ 1. Organizační záležitosti P R O G R A M 32. jednání Rady HMP, které se koná dne 18. 9. 2018 K odsouhlasení - zápis z 31. jednání Rady HMP ze dne 11. 9. 2018 BOD TISK MATERIÁL PŘEDKLÁDÁ ČAS PŘIZVANÍ 1. Organizační záležitosti 9.00

Více

HSR-ÚK Hospodářská a sociální rada Ústeckého kraje Předsednictvo Most, Budovatelů 2830

HSR-ÚK Hospodářská a sociální rada Ústeckého kraje Předsednictvo Most, Budovatelů 2830 HSR-ÚK Hospodářská a sociální rada Ústeckého kraje Předsednictvo 434 37 Most, Budovatelů 2830 U S N E S E N Í ze 41. řádného jednání Předsednictva Hospodářské a sociální rady Ústeckého kraje dne 16. 9.

Více

P R O G R A M. 37. jednání Rady HMP, které se koná dne

P R O G R A M. 37. jednání Rady HMP, které se koná dne P R O G R A M 37. jednání Rady HMP, které se koná dne 23. 10. 2018 K odsouhlasení - zápis z 36. jednání Rady HMP ze dne 16. 10. 2018 BOD TISK MATERIÁL PŘEDKLÁDÁ ČAS PŘIZVANÍ 1. Organizační záležitosti

Více

Z Á P I S. ze 4. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice

Z Á P I S. ze 4. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice Z Á P I S ze 4. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice Datum konání: 29.4.2015 Řízení: Ing. Alinčová Lenka Přítomni: Do 18.10 hod 9 členů Zastupitelstva MČ Od 18.10 hod 10 členů Zastupitelstva MČ dle

Více

Zápis z veřejného zasedání OZ č. 11/2014 ze dne

Zápis z veřejného zasedání OZ č. 11/2014 ze dne Zápis z veřejného zasedání OZ č. 11/2014 ze dne 10. 12. 2014 Přítomni dle prezenční listiny: Ing. Michaela Matoušková, Miloš Švejk, Bc. Josef Tuček, Iva Blažková, Kateřina Teplá, Hana Popková, Ing. Marta

Více

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 2.5. 2011, od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy přítomno: pří zahájení 7 členů, od projednávání

Více

ZÁPIS. z 1. ustavujícího jednání Regionální stálé konference

ZÁPIS. z 1. ustavujícího jednání Regionální stálé konference ZÁPIS z 1. ustavujícího jednání Regionální stálé konference Termín: 12.11.2014 Místo: zasedací místnost č. 326, Krajský úřad Libereckého kraje Čas zahájení jednání: 12:00 hodin Čas ukončení jednání: Přítomni

Více

Zápis z XI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno

Zápis z XI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno Zápis z XI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne 23. 06. 2016 v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno Zahájení: 16:30 hodin Přítomni: viz prezenční listina

Více

Zápis ze zasedání ZO Babice dne na Obecním úřadě v Babicích zápis č začátek v 19:30 hod.

Zápis ze zasedání ZO Babice dne na Obecním úřadě v Babicích zápis č začátek v 19:30 hod. Zápis ze zasedání ZO Babice dne 28.4.2014 na Obecním úřadě v Babicích zápis č. 10 - začátek v 19:30 hod. Přítomni: Kačírková Iva, Heřmanský Jan, Rathouský Pavel, Haluza Karel, Hušová Hana, Volenec David,

Více

Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Šípy, konaného dne 21. listopadu 2014 v pohostinství v Šípech

Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Šípy, konaného dne 21. listopadu 2014 v pohostinství v Šípech Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Šípy, konaného dne 21. listopadu 2014 v pohostinství v Šípech Přítomni : Slabý Josef, Novotný Petr, Kounovský Martin, Fišer Zdeněk, Ouřada Petr, Rusňák

Více

13. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 13.8.2012. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání: 2.

13. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 13.8.2012. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání: 2. 13. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 13.8.2012. Přítomni: Kuthanová Jana, Pavlíková Helena, Hušek Josef, Hátle Vítězslav, Hojda Jan Omluveni: Renata Festová, Otakar Rejfek, Černý Milan, Novák

Více

Zápis z 2. pracovního jednání Regionální stále konference pro území Jihomoravského kraje (dále jen RSK JMK )

Zápis z 2. pracovního jednání Regionální stále konference pro území Jihomoravského kraje (dále jen RSK JMK ) Zápis z 2. pracovního jednání Regionální stále konference pro území Jihomoravského kraje (dále jen RSK JMK ) Termín jednání: 12. prosince 2014, čas 10:05 11:45 Místo jednání: Krajský úřad Jihomoravského

Více

Zápis z 29. zasedání Finančního výboru ZM

Zápis z 29. zasedání Finančního výboru ZM 1/8 ZM Přítomni: viz. presenční listina Omluveni: p. Rychtaříková, p. Šimoník Neomluveni: Hosté: p. Nebřenská Zasedání řídi: JUDr. Karel Bubeník Zasedání zahájeno v 16.00 hodin, ukončeno v 17.00 hodin.

Více

Zápis. Jednání a hlasování Rady HMP probíhalo bez pořizování zvukového záznamu.

Zápis. Jednání a hlasování Rady HMP probíhalo bez pořizování zvukového záznamu. Zápis z 1. mimořádného jednání Rady hlavního města Prahy, které se konalo ve čtvrtek 19. 1. 2017 od 8.30 hodin ve vedlejší zasedací místnosti Nové zasedací síně Rady HMP Předsedající: primátorka hl. m.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 11.3.2009

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 11.3.2009 1 č.j. 2/2009 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 11.3.2009 Přítomni: dle prezenční listiny Program: 1. Volba zapisovatelky a ověřovatelů zápisu: - zapisovatelka: Lenka Fajmonová - ověřovatelé

Více

infrastrukturu ZHMP, ze dne

infrastrukturu ZHMP, ze dne Zápis a usnesení z 01/2013 zasedání Výboru pro infrastrukturu ZHMP, ze dne 22.01.2013 Zasedání: 01/2013 Dne: 22. ledna 2013 Počátek jednání - konec jednání: 14:00-14:45 Místo: Prostřední salonek primátora,

Více

Zasedání řídil: JUDr. Karel Bubeník Zasedání zahájeno v 16.00 hodin, ukončeno v 17.45 hodin.

Zasedání řídil: JUDr. Karel Bubeník Zasedání zahájeno v 16.00 hodin, ukončeno v 17.45 hodin. 1/5 ZM Přítomni: viz. presenční listina Omluven: p. Oldřich Panc Neomluveni: Hosté: Zasedání řídil: JUDr. Karel Bubeník Zasedání zahájeno v 16.00 hodin, ukončeno v 17.45 hodin. 1. Zahájení zasedání FV

Více

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 60

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 60 MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 60 DNE: 13. 2. 2017 JEDNACÍ ČÍSLO: 939/2017/ŠKS NÁZEV: Obecně závazná vyhláška města o stanovení spádových obvodů základních škol ANOTACE: Obecně závazná vyhláška města č. 1/2017

Více

ZÁPIS č. 03/2019. ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne od 17:30 hodin v jednací místnosti obecního úřadu Líšná

ZÁPIS č. 03/2019. ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne od 17:30 hodin v jednací místnosti obecního úřadu Líšná ZÁPIS č. 03/2019 ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne 13. 03. 2019 od 17:30 hodin v jednací místnosti obecního úřadu Líšná Přítomni: R. Kovanda, J. Mudra, J. Hurtová, T. Valenta, P. Bělohlávek,

Více

1) Prezence a zahájení jednání

1) Prezence a zahájení jednání Zápis č. 8 ze zasedání Řídícího výboru pro optimalizaci výkonu veřejné správy v území konaného dne 29. 1. 2015 Přítomni: Nepřítomni: Hosté: Počet členů řídícího výboru: 16 s právem hlasovat 13 členů bez

Více

HSR-ÚK Hospodářská a sociální rada Ústeckého kraje Most, Budovatelů 2830

HSR-ÚK Hospodářská a sociální rada Ústeckého kraje Most, Budovatelů 2830 HSR-ÚK Hospodářská a sociální rada Ústeckého kraje 434 37 Most, Budovatelů 2830 U S N E S E N Í U S N E S E N Í z 54. jednání Předsednictva Hospodářské a sociální rady Ústeckého kraje dne 3. 10. 2011 v

Více

Zápis č. 11. ze zasedání Řídícího výboru pro optimalizaci výkonu veřejné správy v území konaného dne

Zápis č. 11. ze zasedání Řídícího výboru pro optimalizaci výkonu veřejné správy v území konaného dne Zápis č. 11 ze zasedání Řídícího výboru pro optimalizaci výkonu veřejné správy v území konaného dne 9. 4. 2015 Přítomni: Nepřítomni: Hosté: viz prezenční listina viz prezenční listina viz prezenční listina

Více

Zápis č. 3/2018 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 29. srpna 2018 od 18:00 hodin v místnosti krizového řízení

Zápis č. 3/2018 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 29. srpna 2018 od 18:00 hodin v místnosti krizového řízení Zápis č. 3/2018 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 29. srpna 2018 od 18:00 hodin v místnosti krizového řízení Přítomni: Členové Výboru finančního Zastupitelstva města

Více

z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 21. září 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně.

z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 21. září 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Zápis 11/2011 z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 21. září 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Přítomni: dle prezenční listiny příloha č. 1 Zasedání zastupitelstva Obce

Více

Zápis z jednání Výboru finančního (FV) Zastupitelstva městské části Praha 3

Zápis z jednání Výboru finančního (FV) Zastupitelstva městské části Praha 3 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 VÝBOR FINANČNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis z jednání Výboru finančního (FV) Zastupitelstva městské části Praha 3 Datum jednání: 4. 3. 2013 Místo jednání: Zasedací místnost č.

Více

U S N E S E N Í. Vraný Jiří

U S N E S E N Í. Vraný Jiří U S N E S E N Í Z 28. ZASEDÁNÍ ČLENŮ ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA - KUNRATICE ZE DNE 21.5.2014 Zastupitelstvo MČ návrhový výbor ve složení ověřovatele zápisu: zapisovatele následující program: Ing.Alinčová

Více

Členové VURM schválili zápis z 6. jednání Výboru pro územní rozvoj a územní plán ZHMP dne

Členové VURM schválili zápis z 6. jednání Výboru pro územní rozvoj a územní plán ZHMP dne Zápis ze 7. jednání Výboru pro územní rozvoj a územní plán ZHMP konaného dne 17. 5. 2017 Přítomni: dle prezenční listiny Zasedání řídil předseda výboru Jan Slezák. Ověřovatel zápisu: RNDr. Marcela Plesníková

Více

Zápis z jednání č. 12/2016 ze dne:

Zápis z jednání č. 12/2016 ze dne: HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY VÝBOR PRO LEGISLATIVU, VEŘEJNOU SPRÁVU, PROTIKORUPČNÍ OPATŘENÍ A INFORMATIKU Zápis z jednání č. 12/2016 ze dne: 24. 02. 2016 Přítomní členové výboru: Mgr.

Více

Přítomni: David Večeřa, Jakub Novák, Mgr. Romana Růžičková, Mgr. Alice Velková, Zdeněk Gajdůšek, Mgr. Linda Sokačová, PhDr.

Přítomni: David Večeřa, Jakub Novák, Mgr. Romana Růžičková, Mgr. Alice Velková, Zdeněk Gajdůšek, Mgr. Linda Sokačová, PhDr. Zápis ze 6. jednání Výboru pro výchovu a vzdělávání ZMČ Praha 7, (dále jen VVV ZMČ P7) konaného dne 1. 6. 2016 od 17.00 do 19.15 hod. v ZŠ Tusarova 21, Praha 7 Seznam členů výboru: David Večeřa předseda,

Více

SDH 10. : 11. 12. 2013 13. 14. 2014 15. 16. 2012/2013 17. POV

SDH 10. : 11. 12. 2013 13. 14. 2014 15. 16. 2012/2013 17. POV 22. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 11.11.2013. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Renata Festová, Novák Milan, Pavlíková Helena, Jan Hojda Omluveni: Hosté: dle prezenční listiny Začátek

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 23. 12. 2015 od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení

Více

Zápis ze 13. jednání Výboru dopravy a bezpečnosti ZMČ Praha 15 ze dne

Zápis ze 13. jednání Výboru dopravy a bezpečnosti ZMČ Praha 15 ze dne Zápis ze 13. jednání Výboru dopravy a bezpečnosti ZMČ Praha 15 ze dne 20.4. 2016. Přítomni: dle presenční listiny - p. Ducko, p. Beran, Ing. Neumann, p. Polomis omluven : p. Nauč, Ing.arch. Filipovič,

Více

U S N E S E N Í. 19. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 10. května 2018 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích

U S N E S E N Í. 19. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 10. května 2018 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích U S N E S E N Í 19. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 10. května 2018 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích Jedná se o upravenou verzi z důvodu dodržení přiměřenosti zveřejňovaných

Více

Zápis ze 4. zasedání Výboru pro sociální politiku ZHMP, ze dne 16.3.2011

Zápis ze 4. zasedání Výboru pro sociální politiku ZHMP, ze dne 16.3.2011 Zápis ze 4. zasedání Výboru pro sociální politiku ZHMP, ze dne 16.3.2011 Zasedání Výboru pro sociální politiku ZHMP se uskutečnilo dne 16.3.2011 od 15,00 17,15 hodin Přítomni: viz prezenční listina Program:

Více

Zápis z jednání Výboru finančního (FV) Zastupitelstva městské části Praha 3

Zápis z jednání Výboru finančního (FV) Zastupitelstva městské části Praha 3 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 VÝBOR FINANČNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis z jednání Výboru finančního (FV) Zastupitelstva městské části Praha 3 Datum jednání: 1. 6. 2015 Místo jednání: Zasedací místnost č.

Více

S C H V Á L E N Ý P R O G R A M J E D N Á N Í

S C H V Á L E N Ý P R O G R A M J E D N Á N Í S C H V Á L E N Ý P R O G R A M J E D N Á N Í 20. zasedání Zastupitelstva hlavního města, které se konalo dne 20.10. 2016 od 9,00 hod. ve Velké zasedací síni Nové radnice, Praha 1, Mariánské nám.2 Pravidelný

Více

Zápis č. 13/Z6 z 13. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 14. listopadu 2011

Zápis č. 13/Z6 z 13. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 14. listopadu 2011 Zápis č. 13/Z6 z 13. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 14. listopadu 2011 Přítomni: Omluveni: 10 zastupitelů dle prezenční listiny Ing. Plešinger Ověřovatelé zápisu: Zapisovatelka: Ing.

Více