Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 1/2016 ze dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 1/2016 ze dne"

Transkript

1 Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 1/2016 ze dne Přítomni: Drábek, Filip, Janauer, Janeček, Kolář, Konopík, Kořínek (18:05), Koubek (18:05), Krafta, Rážová, Sýkorová, Ullwerová, Vrtišková, Zděnek Omluveni: Kubelík Hosté: Ing. arch. Jiří Smolík, Ing. Milan Tesař Návrh programu: 1) Prezentace studie prostoru před nádražím a pěší cesty u přívozu 2) Rozpočtové opatření č. 4 3) Žádosti o dotace z fondů Středočeského kraje 4) Smlouva s firmou PIKAR BOHEMIA, s.r.o. 5) Zprávy o činností komisí a výborů 6) Kontrolní výbor 7) Tříděný odpad a kontejnerová stání obce Vrané nad Vltavou 8) Projednání žádosti paní Čapkové 9) Diskuse 12x PRO (Drábek, Filip, Janauer, Janeček, Kolář, Konopík, Krafta, Rážová, Sýkorová, Ullwerová, Vrtišková, Zděnek) Program odhlasován všemi hlasy přítomných zastupitelů - 12x PRO Zapisovatel Janeček Starostka obce navrhuje za ověřovatele zápisu p. Kraftu a p. Zděnka. Procedurální hlasování: Zastupitelstvo obce schvaluje za ověřovatele zápisu č. 1/2016 ze dne p. Kraftu a p. Zděnka. 11x PRO (Drábek, Filip, Janauer, Janeček, Kolář, Konopík, Krafta, Rážová, Sýkorová, Ullwerová, Zděnek), 1x se zdržel hlasování (Vrtišková) NÁVRH BYL PŘIJAT Ověřovatelé zápisu Krafta, Zděnek Starostka obce informuje členy ZO, že nejprve proběhne prezentace studie prostoru před nádražím a pěší cesty u přívozu a poté bude dán prostor členům ZO k připomínkám k poslednímu zápisu z jednání ZO. 1. Prezentace studie prostoru před nádražím a pěší cesty u přívozu Starostka obce představuje hosty z Ateliéru Vyšehrad, s.r.o. a Projekce dopravní Filip s.r.o. Ing. Arch. Jiří Smolík z Ateliéru Vyšehrad, s.r.o. a Ing. Milan Tesař z Projekce dopravní Filip s.r.o. prezentují rozpracovanou studii přednádražního prostoru a pěší cesty, která vede od přívozu k autobusové zastávce. Členové zastupitelstva obce diskutují nad oběma záměry. Členové zastupitelstva obce vyjadřují se záměry obecný souhlas a potvrzují, že se můžou studie těchto záměrů dokončit. Po ukončení bodu č. 1 se starostka obce dotazuje členů zastupitelstva obce, zda-li mají připomínky nebo námitky k poslednímu zápisu z jednání ZO.

2 Paní Kateřina Vrtišková informuje členy ZO, že má připomínku k zápisu č. 10/2015 ze dne Připomínkou je, že v zápisu č. 10/2015 nejsou uvedeny v bodu 4, podíly financování akce Vodojem Vrané nad Vltavou a to tak, že Vodojem byl financován 50% obcí Vrané nad Vltavou a 50% obcí Zvole. Obec Březová-Oleško se na financování vodojemu nepodílela. Na základě diskuse členů ZO je navrženo následující usnesení: Zastupitelstvo obce souhlasí s doplněním zápisu č. 10/2015 ze dne do bodu 4 následující: Na financování akce Vodojem Vrané nad Vltavou se podílela z 50 % obec Vrané nad Vltavou a z 50% obec Zvole. Obec Březová-Oleško se na financování akce Vodojem Vrané nad Vltavou nepodílela. 13x PRO (Drábek, Filip, Janauer, Kolář, Konopík, Kořínek, Koubek, Krafta, Rážová, Sýkorová,, 1x se zdržel hlasování (Janeček) 2. Rozpočtové opatření č. 4 Starostka obce informuje členy zastupitelstva obce o plnění rozpočtu k dnešnímu dni. Všichni členové ZO obdrželi podklady k plnění rozpočtu v podkladech k jednání. Starostka obce podrobně informuje členy ZO rozpočtovém opatření č. 3 v příjmové části (příloha č. 1) a o rozpočtovém opatření č. 4 ve výdajové části (příloha č. 2). Zastupitelstvo obce schvaluje rozpočtové opatření č. 3 v příjmové části. Zastupitelstvo obce schvaluje rozpočtové opatření č. 4 ve výdajové části. 3. Žádosti o dotace z fondů Středočeského kraje Pavel Zděnek prezentuje návrhy na podání žádostí o dotace do fondů Středočeského kraje a to na realizaci: kontejnerových stání v obci, opravu chodníku v Březovské (5. etapa poslední část), oprava kaple na hřbitově a poslední vybavení jednotky SDH Skochovice. Zastupitelstvo obce Vrané nad Vltavou souhlasí s podáním žádosti o dotaci na projekt, Rozšíření a úprava sběrných míst separovaného sběru odpadů, z Programu vyhlášeného pro rok 2016 k poskytování dotací z rozpočtu Středočeského kraje, konkrétně ze Středočeského Fondu životního prostředí a zemědělství, ZO souhlasí se závazkem finanční spoluúčasti na projektu v minimální výši 5 % z celkových uznatelných nákladů akce/projektu. Zastupitelstvo obce Vrané nad Vltavou souhlasí s podáním žádosti o dotaci na projekt, Rekonstrukce chodníku v ulici Březovské, z Programu vyhlášeného pro rok 2016 k poskytování dotací z rozpočtu Středočeského kraje, konkrétně ze Středočeského Fondu rozvoje obcí a měst, ZO souhlasí se závazkem finanční spoluúčasti na projektu v minimální výši 5 % z celkových uznatelných nákladů akce/projektu.

3 Zastupitelstvo obce Vrané nad Vltavou souhlasí s podáním žádosti o dotaci na projekt, Nákup dýchacích přístrojů pro JSDH, z Programu vyhlášeného pro rok 2016 k poskytování dotací z rozpočtu Středočeského kraje, konkrétně ze Středočeského Fondu podpory dobrovolných hasičů, ZO souhlasí se závazkem finanční spoluúčasti na projektu v minimální výši 5 % z celkových uznatelných nákladů akce/projektu. Zastupitelstvo obce Vrané nad Vltavou souhlasí s podáním žádosti o dotaci na projekt, Oprava kaple na hřbitově, z Programu vyhlášeného pro rok 2016 k poskytování dotací z rozpočtu Středočeského kraje, konkrétně ze Středočeského Fondu kultury a obnovy památek, ZO souhlasí se závazkem finanční spoluúčasti na projektu v minimální výši 5 % z celkových uznatelných nákladů akce/projektu. 4. Smlouva s firmou PIKAR BOHEMIA, s.r.o Starostka obce prezentuje návrh plánovací smlouvy se společností PIKAR BOHEMIA, s.r.o., která byla členům zastupitelstva obce zaslána v elektronické podobě k připomínkám. Členové zastupitelstva obce řeší připomínky p. Koubka. Na základě diskuze bude jedna z připomínek zakomponována do návrhu plánovací smlouvy a to v čl. 4 Závazky investora doplnit do bodu 9, že investor se zavazuje po dobu výstavby průběžně odstraňovat závady ve sjízdnosti a schůdnosti komunikací minimálně 1x denně a to vždy bez zbytečného odkladu. Zastupitelstvo obce schvaluje návrh plánovací smlouvy se společností PIKAR BOHEMIA, s.r.o. s doplněním připomínky do čl. 4, bodu Zprávy o činností komisí a výborů Starostka obce předává slovo jednotlivým předsedům komisí rady obce a výborům zastupitelstva obce. Starostka obce omlouvá Michala Kubelíka s tím, že zpráva za komisi životního prostředí bude všem členům ZO zaslána em. Lukáš Novotný prezentuje zprávu o činnosti komise kultury za rok Pavel Zděnek prezentuje zprávu o činnosti komise rozvoje obce a plánování za rok Starostka obce prezentuje za Evu Havlíčkovou zprávu o činnosti komise sociální a pro občanské záležitosti za rok Jan Kořínek prezentuje zprávu o činnosti finančního výboru za rok Aleš Kolář prezentuje zprávu o činnosti kontrolního výboru za rok Členové zastupitelstva obce vzaly zprávy jednotlivých komisí a výborů na vědomí. 6. Kontrolní výbor

4 Pan Martin Koubek informuje členy zastupitelstva obce, proč nechal zařadit tento bod do programu jednání zastupitelstva obce. Dle vyjádření Martina Koubka nedocházelo v roce 2015 k informování všech členů kontrolního výboru o činnostech a aktivitách, které tento výbor realizoval. Aleš Kolář informuje členy zastupitelstva obce o jednání všech členů kontrolního výboru, které proběhlo dne 19. ledna 2016 a na kterém došlo k domluvě, jak by měl kontrolní výbor pracovat. Zápis z tohoto jednání bude zaslán všem členům zastupitelstva obce. 7. Tříděný odpad a kontejnerová stání obce Vrané nad Vltavou Pavel Filip informuje členy zastupitelstva obce o problému s kontejnery na tříděný odpad v ulici U Pošty. Poslední dobou se u těchto kontejnerů vyskytuje odpad, který se do kontejnerů nevejde a který vytváří v centru obce nehezký pohled na toto kontejnerové stání. Pavel Filip prezentuje návrhy, které zaslal členům zastupitelstva obce. Členové zastupitelstva obce diskutují o možnostech jak kontejnery v obci optimalizovat. Dle vyjádření členů zastupitelstva obce jde o dlouhodobější proces, který se musí řešit individuálně, každé kontejnerové stání zvlášť. Martina Filipová, regionální zástupkyně společnosti EKO-KOM, nabízí členům zastupitelstva obce krátkou prezentaci jak nakládat s tříděným odpadem v obci. Na základě diskuse členů zastupitelstva obce dochází k domluvě, že dojde k zjišťování podrobných informací o množství odpadu a vytíženosti jednotlivých kontejnerových stání a na základě toho bude docházet k průběžné optimalizaci kontejnerových stání v obci Vrané nad Vltavou. Obec si nechá zpracovat cenovou nabídku na zpracování analýzy produkce a optimalizace shromažďování a svozu tříděných odpadů v obci. 8. Projednání žádosti paní Čapkové Starostka informuje členy zastupitelstva o žádosti paní Jany Čapkové, která požaduje zrušit kontejnerové stání v Obloukové ulici. Členové ZO obdrželi žádost v elektronické podobě. K žádosti paní Čapkové probíhá krátká diskuse s odkazem na předchozí bod o kontejnerových stání v celé obci. Zastupitelstvo obce nesouhlasí s odstraněním kontejnerového stání v ulici Oblouková. Zastupitelstvo obce začalo pracovat na dlouhodobé koncepci kontejnerových stání a jejich optimalizaci. 9. Diskuze Starostka obce zahajuje diskuzi: Ullwerová: příští jednání zastupitelstva obce proběhne Konopík: poukazuje na nedostatečnou zimní údržbu ulice Vltavská. Filip: dotazuje se, zda-li prostor vedle nádraží je takto již finálně upraven Ullwerová: odpovídá, že nikoliv, že prováděcí firma bude povrch upravovat a vysévat travní semeno Filip: dotazuje se, jak dopadlo přestupkové řízení proti společnosti, která umožnila v areálu bývalých papíren provozovat technoparty zhruba v polovině prosince Janeček: přestupkové řízení ještě není ukončeno, stále probíhá Zastupitelstvo obce schvaluje: Zastupitelstvo obce schvaluje za ověřovatele zápisu č. 1/2016 ze dne p. Kraftu a p. Zděnka.

5 Zastupitelstvo obce souhlasí s doplněním zápisu č. 10/2015 ze dne do bodu 4 následující: Na financování akce Vodojem Vrané nad Vltavou se podílela z 50 % obec Vrané nad Vltavou a z 50% obec Zvole. Obec Březová-Oleško se na financování akce Vodojem Vrané nad Vltavou nepodílela. Zastupitelstvo obce schvaluje rozpočtové opatření č. 3 v příjmové části. Zastupitelstvo obce schvaluje rozpočtové opatření č. 4 ve výdajové části. Zastupitelstvo obce Vrané nad Vltavou souhlasí s podáním žádosti o dotaci na projekt, Rozšíření a úprava sběrných míst separovaného sběru odpadů, z Programu vyhlášeného pro rok 2016 k poskytování dotací z rozpočtu Středočeského kraje, konkrétně ze Středočeského Fondu životního prostředí a zemědělství, ZO souhlasí se závazkem finanční spoluúčasti na projektu v minimální výši 5 % z celkových uznatelných nákladů akce/projektu. Zastupitelstvo obce Vrané nad Vltavou souhlasí s podáním žádosti o dotaci na projekt, Rekonstrukce chodníku v ulici Březovské, z Programu vyhlášeného pro rok 2016 k poskytování dotací z rozpočtu Středočeského kraje, konkrétně ze Středočeského Fondu rozvoje obcí a měst, ZO souhlasí se závazkem finanční spoluúčasti na projektu v minimální výši 5 % z celkových uznatelných nákladů akce/projektu. Zastupitelstvo obce Vrané nad Vltavou souhlasí s podáním žádosti o dotaci na projekt, Nákup dýchacích přístrojů pro JSDH, z Programu vyhlášeného pro rok 2016 k poskytování dotací z rozpočtu Středočeského kraje, konkrétně ze Středočeského Fondu podpory dobrovolných hasičů, ZO souhlasí se závazkem finanční spoluúčasti na projektu v minimální výši 5 % z celkových uznatelných nákladů akce/projektu. Zastupitelstvo obce Vrané nad Vltavou souhlasí s podáním žádosti o dotaci na projekt, Oprava kaple na hřbitově, z Programu vyhlášeného pro rok 2016 k poskytování dotací z rozpočtu Středočeského kraje, konkrétně ze Středočeského Fondu kultury a obnovy památek, ZO souhlasí se závazkem finanční spoluúčasti na projektu v minimální výši 5 % z celkových uznatelných nákladů akce/projektu. Zastupitelstvo obce schvaluje návrh plánovací smlouvy se společností PIKAR BOHEMIA, s.r.o. s doplněním připomínky do čl. 4, bodu 9. Zastupitelstvo obce nesouhlasí s odstraněním kontejnerového stání v ulici Oblouková. Zastupitelstvo obce začalo pracovat na dlouhodobé koncepci kontejnerových stání a jejich optimalizaci. Použité zkratky: ZO zastupitelstvo obce RO rada obce JSDH jednotka sboru dobrovolných hasičů SDH sbor dobrovolných hasičů Skončeno: 20:30 hodin Zapsal: Janeček... Dana Ullwerová - starostka obce Ověřovatelé zápisu:. Jiří Krafta Pavel Zděnek

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 6/14 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 6/14 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 6/14 ze dne 21. 5. 2014 Přítomni: Filipová, Ullwerová, Janeček, Zdeněk, Jahodová, Filip, Kubelík, Drábek, Blažek, Krafta, Konopík, Vrtišková Omluveni:

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 4/2016 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 4/2016 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 4/2016 ze dne 18. 5. 2016 Přítomni: Drábek, Filip, Janauer (18:12), Janeček, Konopík, Koubek, Krafta, Kubelík, Rážová, Ullwerová, Vrtišková, Zděnek

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 6/2017 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 6/2017 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 6/2017 ze dne 20. 9. 2017 Přítomni: Drábek, Janauer, Janeček, Kolář, Konopík, Kořínek, Koubek, Krafta, Kubelík, Rážová, Sýkorová, Ullwerová, Vrtišková,

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 2/2018 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 2/2018 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 2/2018 ze dne 28. 2. 2018 Přítomni: Drábek, Filip, Janauer, Janeček, Konopík, Kořínek, Koubek, Krafta, Kubelík, Rážová, Sýkorová, Ullwerová, Vrtišková

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 10/2017 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 10/2017 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 10/2017 ze dne 20.12. 2017 Přítomni: Krafta, Kořínek, Rážová, Ullwerová, Kubelík, Zděnek, Kolář, Drábek, Sýkorová, Janauer Omluveni: Konopík Koubek,

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 9/2015 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 9/2015 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 9/2015 ze dne 18. 11. 2015 Přítomni: Janeček, Ullwerová, Zděnek, Krafta, Sýkorová, Kořínek, Rážová, Vrtišková, Kolář, Filip, Kubelík, Konopík, Janauer,

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 8/2015 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 8/2015 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 8/2015 ze dne 21. 10. 2015 Přítomni: Janeček, Ullwerová, Zděnek, Drábek, Krafta, Sýkorová, Kořínek, Rážová, Vrtišková, Kolář Omluveni: Filip, Kubelík,

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 10/13 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 10/13 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 10/13 ze dne 20.11.2013 Přítomni: Filipová, Ullwerová, Janeček, Krafta, Zdeněk, Rážová, Drábek, Novotný, Vrtišková, Jahodová, Blažek, Konopík, Filip,

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 7/14 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 7/14 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 7/14 ze dne 25. 6. 2014 Přítomni: Filipová, Ullwerová, Janeček, Zdeněk, Jahodová, Filip, Kubelík, Krafta, Konopík, Vrtišková, Kolář, Rážová, Novotný

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 4/2012 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 4/2012 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 4/2012 ze dne 16.5.2012 Přítomni: Filipová, Ullwerová, Krafta, Novotný, Kubelík, Rážová, Janeček, Jahodová, Vrtišková, Blažek, Filip, Kolář, Drábek,

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 10/2011 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 10/2011 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 10/2011 ze dne 16.11.2011 Přítomni: Filipová, Ullwerová, Krafta, Drábek, Novotný, Filip, Kolář, Kubelík, Zdeněk, Rážová, Janeček, Jahodová, Vrtišková,

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 3/14 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 3/14 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 3/14 ze dne 19.2.2014 Přítomni: Filipová, Ullwerová, Janeček, Zdeněk, Rážová, Vrtišková, Jahodová, Konopík, Filip, Kubelík, Drábek, Blažek, Kolář

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 6/2016 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 6/2016 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 6/2016 ze dne 21. 9. 2016 Přítomni: Drábek, Filip, Janauer (18:07), Janeček, Konopík, Koubek (18:32 odchod), Krafta, Rážová, Sýkorová, Ullwerová,

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 1/2012 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 1/2012 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 1/2012 ze dne 18.1.2012 Přítomni: Filipová, Ullwerová, Krafta, Drábek, Novotný, Konopík, Kolář, Kubelík, Zdeněk, Rážová, Janeček, Jahodová, Vrtišková,

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 8/14 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 8/14 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 8/14 ze dne 6. 8. 2014 Přítomni: Filipová, Ullwerová, Zdeněk, Jahodová, Filip, Kubelík, Krafta, Konopík, Vrtišková, Kolář, Rážová, Novotný Omluveni:

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 1/2010 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 1/2010 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 1/2010 ze dne 24. 11.2010 Přítomni: Filipová, Janeček, Krafta, Ullwerová, Drábek, Rážová, Novotný, Blažek, Jahodová, Filip, Kubelík, Vrtišková,

Více

Zápis z jednání Zasedání zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 1/2018 ze dne

Zápis z jednání Zasedání zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 1/2018 ze dne Zápis z jednání Zasedání zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 1/2018 ze dne 27. 11. 2018 Přítomni: Omluveni: Ullwerová, Zděnek, Krafta, Drábek, Janauer, Rážová, Kolář, Blažek, Nováková, Havlíčková,

Více

Zápis z jednání Zasedání zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 02/2019 ze dne

Zápis z jednání Zasedání zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 02/2019 ze dne Zápis z jednání Zasedání zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 02/2019 ze dne 20. 02. 2019 Přítomni: Ullwerová, Zděnek, Krafta, Drábek, Rážová, Kukla, Tejnický, Havlíčková, Janeček, Kolář, Kadlecová,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Liběchov konaného dne od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Liběchov konaného dne od 18:00 hodin. Zápis ze zasedání zastupitelstva města Liběchov konaného dne 20. 1. 2016 od 18:00 hodin. Přítomni: Jaroslav Groh, Ing. Štěpán Hladký, Jan Rodr, Ing. Mgr. Vladimíra Zralíková, Ing. Pavel Dostál, Ing. Pavla

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného dne 29. října 2014 od 18,00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného dne 29. října 2014 od 18,00 hodin. Obec Vrané nad Vltavou Zastupitelstvo obce Vrané nad Vltavou Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného dne 29. října 2014 od 18,00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 6/2013 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 6/2013 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 6/2013 ze dne 19.6.2013 Přítomni: Filipová, Ullwerová, Janeček, Kolář, Jahodová, Krafta, Zdeněk, Rážová, Konopík, Filip, Blažek, Drábek Omluveni:

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného ve středu 31. října 2018 od 18,00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného ve středu 31. října 2018 od 18,00 hodin. Obec Vrané nad Vltavou Zastupitelstvo obce Vrané nad Vltavou Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného ve středu 31. října 2018 od 18,00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 25.3.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 25.3.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 25.3.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov. č.06/2015 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Drásov

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice:

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 20.01.2016 Termín: středa 20.01.2016 od 20 hodin, OÚ Nedrahovice Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1) Zahájení zasedání 2) Určení

Více

Zápis č. 1/2016 ze zasedání zastupitelstva obce ze dne Zápis č. 1/2016

Zápis č. 1/2016 ze zasedání zastupitelstva obce ze dne Zápis č. 1/2016 Zápis č. 1/2016 r ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 25.1. 2016 od 18.00 hod na OU v Tuklatech Přítomni: Petr Jenšovský, Lukáš Koníček, JUDr. Ing. Jana Ammerlaan, Ing. Ivan Franc, Petr

Více

OBEC LIPOVICE. Zastupitelstvo schvaluje ověřovatele zápisu Jana TOMANA a Jiřího WEBERA.

OBEC LIPOVICE. Zastupitelstvo schvaluje ověřovatele zápisu Jana TOMANA a Jiřího WEBERA. ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 15. ledna 2015 Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu od 18.00 hod., ukončeno bylo v 19.30 hod. Zasedání zastupitelstva jsou veřejná.

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 8/13 ze dne 18.9.2013

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 8/13 ze dne 18.9.2013 Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 8/13 ze dne 18.9.2013 Přítomni: Filipová, Ullwerová, Janeček, Kolář, Krafta, Zdeněk, Rážová, Konopík, Filip (18:33), Blažek, Drábek, Kubelík, Novotný,

Více

Kontrolu zápisu a usnesení ze zasedání ZO č. 1 provedli Rusňák A.,Kounovský M. Konstatovali, že zápis i usnesení odpovídají jednání zastupitelstva.

Kontrolu zápisu a usnesení ze zasedání ZO č. 1 provedli Rusňák A.,Kounovský M. Konstatovali, že zápis i usnesení odpovídají jednání zastupitelstva. Zápis č.2/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Šípy, které se konalo dne 10.dubna 2015 v pohostinství v Šípech -----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 24. 11. 2010

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 24. 11. 2010 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 24. 11. 2010 Místo konání : Obecní úřad Strážkovice Začátek : 17.00 hod. Zasedání řídil : Taťána Horáková, Hana Halamová Přítomni : Roman

Více

Místo konání: Přítomni: Omluveni: Ověřovatelé: Doba trvání: 18:00 18:30. Program:

Místo konání: Přítomni: Omluveni: Ověřovatelé: Doba trvání: 18:00 18:30. Program: Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva města Veltrusy dne 28. 1. 2016 od 18.00 hod. Místo konání: Přítomni: Omluveni: Ověřovatelé: Doba trvání: 18:00 18:30 Program: Hasičský dům Veltrusy Ing. Martin Dykast,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Svépravice č. 1/2015 ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Svépravice č. 1/2015 ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Svépravice č. 1/2015 ze dne 1.2.2015 1/2015 Čas zahájení zasedání : 19:00 Čas ukončení zasedání : 21:00 Přítomni : Milan Čapek, Ing. Václav Hlom, Václav Bendl, Dušan

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva (4/2013) obce Cotkytle konaného ve středu od hod v zasedací místnosti Obecního úřadu v Cotkytli

Zápis ze zasedání zastupitelstva (4/2013) obce Cotkytle konaného ve středu od hod v zasedací místnosti Obecního úřadu v Cotkytli Zápis ze zasedání zastupitelstva (4/2013) obce Cotkytle konaného ve středu 27. 11. 2013 od 17.00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu v Cotkytli Přítomni: Omluveni: Ing. Prokop Holý, Vlastimil Jureček,

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce (dálen jen ZO) Sobčice, konaného dne 22.12.2010 v 18.00 hodin

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce (dálen jen ZO) Sobčice, konaného dne 22.12.2010 v 18.00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce (dálen jen ZO) Sobčice, konaného dne 22.12.2010 v 18.00 hodin Přítomni: Josef Horník, Mgr. Miroslava Krejčová, Marek Bareš, Danuše Bílková, Jaroslava Bucková, Eva

Více

Zápis č. 8/2017. ze zasedání Zastupitelstva obce Tehovec konaného dne Zastupitelé - Trojánková, Hořický, Hájková, Šťastný

Zápis č. 8/2017. ze zasedání Zastupitelstva obce Tehovec konaného dne Zastupitelé - Trojánková, Hořický, Hájková, Šťastný Zápis č. 8/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Tehovec konaného dne 7. 11. 2017 Přítomni: Omluveni: Starostka - Šmoldasová Zastupitelé - Trojánková, Hořický, Hájková, Šťastný Hrouda, Lískovec Hosté: občané

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne 21. 1. 2019, od 18:00 hodin. Počet přítomných: 6 Omluven: 1 Hosté: 2 Jednání bylo zahájeno v 18.03 starostou panem Gustavem Pilzem. Předsedající

Více

Zápis č.9/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne

Zápis č.9/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne Čas konání: od 19:07 hod. do 21:00 hod. Zápis č.9/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne 19. 12. 2017 Přítomni:, Miroslav Masopust (odchod 20:20), Zdeněk Zachař, Martin Havlíček, Jiří

Více

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 28 Datum:

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 28 Datum: Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 28 Datum: 29.01.2014 Zápis: Zasedání zastupitelstva obce zahájila a řídila starostka obce Bohumila Pípová od 17.00 hodin dně 29.01.2014 a toto zasedání ukončila dne

Více

Datum konání: 18.12.2013 Místo konání: Dům hasičů, Bílá Třemešná

Datum konání: 18.12.2013 Místo konání: Dům hasičů, Bílá Třemešná Zápis ze 17. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bílá Třemešná Datum konání: 18.12.2013 Místo konání: Dům hasičů, Bílá Třemešná Přítomni: Š. Čeněk, RNDr. J Dobroruková, Z. Fiala, Bc. P. Holzhauserová,

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁPIS Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE STŘEDOKLUKY DNE 26. 01. 2016 V 18.00 VE STŘEDOKLUKÁCH PŘÍTOMNÍ: Barbier, Červenka, Duchajová, Gutová (později), Hlava, Chvoj, Kozel, Paznocht, OMLUVENI: Melíšek UVÍTÁNÍ

Více

Zápis z Veřejné schůze zastupitelstva obce Předslavice ze dne

Zápis z Veřejné schůze zastupitelstva obce Předslavice ze dne Zápis z Veřejné schůze zastupitelstva obce Předslavice ze dne 19.12.2014 1. Zahájení Schůze zahájena v 18:05 Přítomni: 8 zastupitelů omluven Pavel Maroušek. Doloženo prezenční listinou v příloze zápisu.

Více

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Březová-Oleško ze dne

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Březová-Oleško ze dne Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Březová-Oleško předsedají: starosta Místo: Hospoda U Zahrádkářů v Březové Přítomno:8 členů obecního zastupitelstva z 9 ( listina přítomných v příloze)

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svinařov. konaného dne 20.3.2013 v 17:00hod., na OÚ Svinařov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svinařov. konaného dne 20.3.2013 v 17:00hod., na OÚ Svinařov Přítomni: konaného dne 20.3.2013 v 17:00hod., na OÚ Svinařov (Pozn.: v zápise jsou přítomní uváděni bez akadem. titulu. V případě, že hlasování není jednomyslné, je hlasování zastupitelů uvedeno jmenovitě)

Více

Zápis č. 2. ze zasedání zastupitelstva městyse Přídolí č.2. dne

Zápis č. 2. ze zasedání zastupitelstva městyse Přídolí č.2. dne Zápis č. 2. ze zasedání zastupitelstva městyse Přídolí č.2. dne 17. 11. 2014 Přítomni: dle presenční listiny, všichni členové zastupitelstva Omluveni: 0 Ověřovatelé zápisu: Ing. Vítězslav Jílek, Oldřich

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Starý Mateřov, konaného dne 17. prosince 2014, od 18:00 hodin v obecním sále na obecním úřadě

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Starý Mateřov, konaného dne 17. prosince 2014, od 18:00 hodin v obecním sále na obecním úřadě Obec Starý Mateřov Zastupitelstvo Obce Starý Mateřov Výpis usnesení z: Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Starý Mateřov, konaného dne 17. prosince 2014, od 18:00 hodin v obecním sále na obecním úřadě

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Jednání číslo 1/2019 Datum, čas 7. 1. 2019 od 19:00 Místo Přítomni (8) Omluveni (1) Hlásná Třebaň, Obecní úřad Tomáš Snopek, Miroslav Stříbrný, Michal Knor, Tomáš

Více

Z Á P I S č. 4 / 2018 z jednání obecního zastupitelstva konaného dne v 19:00 hodin

Z Á P I S č. 4 / 2018 z jednání obecního zastupitelstva konaného dne v 19:00 hodin Z Á P I S č. 4 / 2018 z jednání obecního zastupitelstva konaného dne 20. 6. 2018 v 19:00 hodin Přítomni: dle prezenční listiny Program: 1. Schválení programu jednání 2. Volba zapisovatele a ověřovatelů

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Svésedlice konaného dne 6. února 2019

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Svésedlice konaného dne 6. února 2019 Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Svésedlice konaného dne 6. února 2019 Zasedání Zastupitelstva obce Svésedlice (zastupitelstva) bylo zahájeno dne 6. 2. 2019 v 18:00 hod. v místní knihovně, Svésedlice

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne 14.2.2018 Přítomni: Aleš Zeman, Karel Kameník, Zdenka Konárková, Luděk Brandýský, Jiří Stárek, Petr Zítko Omluven: Tomáš Absolon Hosté: František Brandýský,

Více

Zápis č. 3. ze zasedání Zastupitelstva obce Petrůvka, konaného dne

Zápis č. 3. ze zasedání Zastupitelstva obce Petrůvka, konaného dne Zápis č. 3 ze zasedání Zastupitelstva obce Petrůvka, konaného dne 19.12.2014 Program: 1. Zahájení 2. Rozpočtové opatření č.3/2014 3. Mikroregion Luhačovské Zálesí 4. Majetkové záležitosti obce 5. Místní

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NEVRATICE č. 6/2015 KONANÉHO DNE

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NEVRATICE č. 6/2015 KONANÉHO DNE ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NEVRATICE č. 6/2015 KONANÉHO DNE 4.12.2015 Datum a čas konání: 4.12.2015 18.00 hod. Místo konání: obecní úřad Nevratice Přítomní členové zastupitelstva: Ing. Jitka

Více

Z Á P I S č. 3/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Koclířov konaného dne 10. 04. 2015 v 18:00 hod. v Kulturním domě Koclířov

Z Á P I S č. 3/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Koclířov konaného dne 10. 04. 2015 v 18:00 hod. v Kulturním domě Koclířov Z Á P I S č. 3/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Koclířov konaného dne 10. 04. 2015 v 18:00 hod. v Kulturním domě Koclířov Jednání zastupitelstva obce zahájil v 18.06 hodin a řídil starosta obce p.tesař,

Více

Zápis. Václav Nový, Antonín Kadlec, Jana Zemanová, Lukáš Kohl, Miroslava Burešová, Karel Trnobranský, Magda Kindlová, Martin Ježek.

Zápis. Václav Nový, Antonín Kadlec, Jana Zemanová, Lukáš Kohl, Miroslava Burešová, Karel Trnobranský, Magda Kindlová, Martin Ježek. 1 Zápis ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 31. 3. 2010 od 17.30 hod. v Kulturním středisku Buštěhrad č. 5/2010 Přítomni: Omluveni: Za MěÚ: Václav Nový, Antonín Kadlec,

Více

Zápis č. 9-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 06. 11. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 9-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 06. 11. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 9-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 06. 11. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne , od 18:00 hodin. Počet přítomných: 6 Omluven: Martin Průcha Hosté: 3 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne 21. 12. 2015, od 18:00 hodin. Jednání bylo zahájeno v 18.02 starostou panem Gustavem Pilzem.

Více

Zápis č. 1/2016 z jednání zastupitelstva obce Chocerady konaného dne od hod. v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis č. 1/2016 z jednání zastupitelstva obce Chocerady konaného dne od hod. v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis č. 1/2016 z jednání zastupitelstva obce Chocerady konaného dne 11. 1. 2016 od 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: E. Bubnová, A. Vojslavský, Bc. M. Javůrek, F. Kamelský, M. Bober,

Více

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 1/2016

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 1/2016 O b e c M i k u l o v Z á p i s č. 1/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mikulov, které se uskutečnilo dne 15.1.2016 od 18:00 hodin v budově OÚ Mikulov v zasedací místnosti. Přítomno: 7 členů

Více

Zápis mimořádného zasedání ZO Babice konaného dne v 17:30 na OÚ Babice. Zápis č. 13

Zápis mimořádného zasedání ZO Babice konaného dne v 17:30 na OÚ Babice. Zápis č. 13 Zápis mimořádného zasedání ZO Babice konaného dne 10.9.2015 v 17:30 na OÚ Babice Přítomni: Zápis č. 13 Haluza Karel, Marks Marcela, Chadraba Jan, Jež Miroslav, Havlová Marcela, Heřmanský Jan, Kufner Daniel

Více

Zápis č. 3/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne

Zápis č. 3/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne Zápis č. 3/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne 4. 4. 2018 Čas konání: od 18:27 hod. do 19:43 hod. Přítomni:, Miroslav Masopust, Lenka Dunčková, Zdeněk Zachař, Attila Szűcs Nepřítomni:

Více

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z Zápis č. 10-2017-Z Ze zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory konaného dne 20. 12. 2017 v 18.00 hodin v Kulturním domě č. p. 59 ve Stříbrných Horách. Zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory bylo

Více

OBEC PODHRADNÍ LHOTA

OBEC PODHRADNÍ LHOTA OBEC PODHRADNÍ LHOTA Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 1/2014 Místo: OÚ Podhradní Lhota Datum: 3.11.2014 Začátek: 18.00 hod. Ukončení: 20.00 hod Zahájení Předsedající: Jaroslav Šindelek Přítomni

Více

ZÁPIS. ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany. konaného dne

ZÁPIS. ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany. konaného dne ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 11. 9. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:00 hod a všechny přivítal. Technický bod: Starosta obce konstatoval, že informace

Více

ZÁPIS A USNESENÍ č. ZO 14-2

ZÁPIS A USNESENÍ č. ZO 14-2 ZÁPIS A USNESENÍ č. ZO 14-2 ze zasedání ZO obce Rudice 27.11.2014 v 18.00 hod v DD Přítomni: Šebela, Jeřábek, Kulaviak, Neumannová, Matuška, Weiter, Klimosz, Žák, Grmelová, Ševčík, Pokladník, Hrazdíra,

Více

Zápis č. 19. ze zasedání Zastupitelstva obce Pěčnov, konaného dne od 17:00 hodin

Zápis č. 19. ze zasedání Zastupitelstva obce Pěčnov, konaného dne od 17:00 hodin Počet stran dokumentu: 8 Zápis č. 19 ze zasedání Zastupitelstva obce Pěčnov, konaného dne 12.12.2017 od 17:00 hodin Přítomni: Mgr. Miroslav Král, Bc. Stanislav Falář, Jana Mrázová, Stanislav Falář, Milada

Více

Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 14.12.2015 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Škorpík Milan, Gric Jiří, Vejmělková Jana, Ing. Mastný Martin, Ing, Macek

Více

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov, konaného dne

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov, konaného dne ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov, konaného dne 26.1.2016 Zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov bylo zahájeno starostkou Květou Němcovou v 18,oo hodin na Obecním úřadě ve Zbýšově. Dnešní zastupitelstvo

Více

Zápis. 5 členů zastupitelstva - viz presenční listina Omluveni: Ing. Žižlavský, Ing. Bačík, Bc. Vaďura, Vratislav Obšel

Zápis. 5 členů zastupitelstva - viz presenční listina Omluveni: Ing. Žižlavský, Ing. Bačík, Bc. Vaďura, Vratislav Obšel Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva obce Skrbeň, které se konalo 11. prosince 2017 v Domě služeb ------------------------------------------------------------------------------------------------- Účast:

Více

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 8- z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 3. 8. v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban Ing. Pavel

Více

Zápis č. 01/2018. z ustanovující schůze zastupitelstva obce Kelníky ze dne

Zápis č. 01/2018. z ustanovující schůze zastupitelstva obce Kelníky ze dne Zápis č. 01/2018 z ustanovující schůze zastupitelstva obce Kelníky ze dne 26. 10. 2018 Přítomni: 7 Mgr. Barbora Staňková Szolonyová, Džoganík Zdeněk, Hladiš Robert, Horenský Lukáš, Bartošíková Anna, Ing.

Více

Přítomni: František Svátek, Václav Hořejší, Miroslav Sládek, Mgr. Michal Šimeček, Jan Kavka, Andrea Kubuďová

Přítomni: František Svátek, Václav Hořejší, Miroslav Sládek, Mgr. Michal Šimeček, Jan Kavka, Andrea Kubuďová Č. j. HVOZ-188/2018 ZÁPIS č. 1/2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 15. listopadu 2018 Přítomni: František Svátek, Václav Hořejší, Miroslav

Více

Zápis - 4. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 9.6. 2015. Přítomni: Omluveni: Hosté:

Zápis - 4. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 9.6. 2015. Přítomni: Omluveni: Hosté: 1 Zápis - 4. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 9.6. 2015. Přítomni: Jana Kuthanová, Otakar Rejfek, Petr Černý, Jan Hojda, Milan Novák, Vítězslav Hátle Omluveni: Helena Pavlíková, Josef Hušek,

Více

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2013

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2013 Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2013 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Omluveni: Hosté: viz. prezenční listina Zasedání zastupitelstva obce zahájila pí.

Více

Z á p i s č. 5/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 14.4.2015

Z á p i s č. 5/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 14.4.2015 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 hod. do: 20:15 hod. František Bouček, Jiří Bouma, Jitka Frydrychová, Milan Jirsák, Ladislav Marek, Tomáš Kovář,

Více

Zápis ze 14 zasedání Zastupitelstva obce v Záměli konaného dne 16. 11. 2015 v 18.00 hodin v Penzionu Orlice.

Zápis ze 14 zasedání Zastupitelstva obce v Záměli konaného dne 16. 11. 2015 v 18.00 hodin v Penzionu Orlice. Zápis ze 14 zasedání Zastupitelstva obce v Záměli konaného dne 16. 11. 2015 v 18.00 hodin v Penzionu Orlice. Přítomni: Josef Novotný, Milena Kaplanová, Renata Štefková, Ing. Martin Šklíba, Ing. Miroslav

Více

( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. listopadu 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17

( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. listopadu 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 ( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. listopadu 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Jednání řídí : Zapisovatel/ka :.. Členů ZO..

Více

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva Obce Nelahozeves, které se konalo dne v zasedací místnosti, Zagarolská 313, Nelahozeves

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva Obce Nelahozeves, které se konalo dne v zasedací místnosti, Zagarolská 313, Nelahozeves Z á p i s ze zasedání zastupitelstva Obce Nelahozeves, které se konalo dne 07. 04. 2015 v zasedací místnosti, Zagarolská 313, Nelahozeves Zahájeno: Ukončeno: Zapsala: 18:02 hodin 19:02 hodin Dvořáková

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 19.2.2016 od 19.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček Omluven: Jiří Svoboda cca 6

Více

Zápis č. /14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. /14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. /14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 14.04.2014 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,50 hod. Přítomni členové

Více

Zápis z 31. zasedání zastupitelstva obce Přední Výtoň ze dne 9. 4. 2014

Zápis z 31. zasedání zastupitelstva obce Přední Výtoň ze dne 9. 4. 2014 Zápis z 31. zasedání zastupitelstva obce Přední Výtoň ze dne 9. 4. 2014 Místo a čas: budova obecního úřadu 18,00 hodin Přítomni: 6 Omluveni: 1 Zastupitelstvo obce Přední Výtoň je usnášeníschopné Ověřovatelé

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne 1 Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne 10. 12. 2018 Přítomni: p. Luboš Holman, Ing. Radek Mydlář, Ing. Miroslav Čížek, Mgr. Vladimír Knížek, Ing. Jaroslava Kořínková, p.

Více

Výpis usnesení z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Helvíkovice, konaného dne od hodin v sálku obecního úřadu

Výpis usnesení z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Helvíkovice, konaného dne od hodin v sálku obecního úřadu Výpis usnesení z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Helvíkovice, konaného dne 17.12.2018 od 18.00 hodin v sálku obecního úřadu Poznámka: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 5. 3. 2018, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:15 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

Datum konání: od 18:00 hod.

Datum konání: od 18:00 hod. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dolní Slivno --------------------------------------------------------------------------------------- Datum konání: 7.9.2017 od 18:00 hod. Místo konání:

Více

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 2. 2. 2017 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne 6. 3. 2019 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v

Více

Zápis č. 8/2012 ze zasedání ZO Vinaře, konaného dne 14. listopadu 2012 od 19:00 hod.

Zápis č. 8/2012 ze zasedání ZO Vinaře, konaného dne 14. listopadu 2012 od 19:00 hod. Zápis č. 8/2012 ze zasedání ZO Vinaře, konaného dne 14. listopadu 2012 od 19:00 hod. Přítomni: Ing. Josef Čížek, Jan Gerenda, Miloš Břeň, Lenka Hypešová, Karel Bárta a Josef Brom. Nepřítomni: Jiří Novák.

Více

Usnesení č.2: Zastupitelstvo obce schvaluje 2 ověřovatele dnešního zápisu Petra Malého a Petra Schoře.

Usnesení č.2: Zastupitelstvo obce schvaluje 2 ověřovatele dnešního zápisu Petra Malého a Petra Schoře. Z Á P I S z 5/2016 veřejného zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ BRÁNICE dne 22.12.2016 Přítomni: Kališ Zdeněk, Šimbera Marek, Ing. Káčerek Petr, Pexa Jiří, Holý Dušan, Malá Jana, Ing. Kříž Jiří, Holý Richard,

Více

Obec Nová Telib. Zápis č. 23. z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne

Obec Nová Telib. Zápis č. 23. z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne Zápis č. 23 z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne 22.11.2016 Přítomen: Ing. Hájek Jan Nepřítomen: Lic. Truneček Jan Rybář Václav Dlouhý Jaroslav Křovina Jiří Vacek Jiří Místo jednání: Obecní

Více

Z á p i s. o průběhu 26. zasedání zastupitelstva obce Neplachov konaného dne v budově OÚ v Neplachově v období

Z á p i s. o průběhu 26. zasedání zastupitelstva obce Neplachov konaného dne v budově OÚ v Neplachově v období Z á p i s o průběhu 26. zasedání zastupitelstva obce Neplachov konaného dne 12. 12. 2016 v budově OÚ v Neplachově v období 2014-2018 Počet přítomných členů zastupitelstva: 7 (Blažek, Machová, Mizera, Suková,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 1. 2018 od 19.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Ing. Stanislav Kužel, Pavel Šedivý Omluveni: Petr Brázda, Petr Jurica

Více

----------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------- Zápis z mimořádného veřejného zasedání Obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 6.12.2002 a 12.12.2002 v zasedací místnosti Obecního úřadu, od 18.00 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis a Usnesení č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Býkov Láryšov, konaného dne v 19. hod.

Zápis a Usnesení č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Býkov Láryšov, konaného dne v 19. hod. Zápis a Usnesení č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Býkov Láryšov, konaného dne 23.01. 2012 v 19. hod. Přítomni: 4 členové ZO pp. Marcela Nytrová,, Zdeňka Matyáštíková, Lubomír Veliký, Vladislav Tomoszek

Více

Zápis a přijatá usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Veselé konaného dne od hodin

Zápis a přijatá usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Veselé konaného dne od hodin Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Zápis a přijatá usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Veselé konaného dne

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 1 č.j. 1/2016 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 13.1.2016 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 13.1.2016 18:10 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 13.1.2016 19:50

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. 1. Zahájení zasedání ZO

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. 1. Zahájení zasedání ZO 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Z Á P I S č. 3. z 3. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 17. 1. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 3. z 3. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 17. 1. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 3 z 3. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 17. 1. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Zápis č. 8/2013. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne od hod. na OÚ v Tuklatech

Zápis č. 8/2013. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne od hod. na OÚ v Tuklatech Zápis č. 8/2013 ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 18. 12. 2013 od 18.00 hod. na OÚ v Tuklatech Přítomni: Petr Jenšovský, Mgr. Vladimír Libovický, Ing. Ivan Franc, Monika Petrisková,

Více

Zápis zasedání ZO Babice konaného dne v 19:00 na OÚ Babice. Zápis č. 10

Zápis zasedání ZO Babice konaného dne v 19:00 na OÚ Babice. Zápis č. 10 Zápis zasedání ZO Babice konaného dne 1.6.2016 v 19:00 na OÚ Babice Zápis č. 10 Přítomni: Marks Marcela, Chadraba Jan, Rozsíval Josef, Haluza Karel, Kufner Daniel, Rathouský Pavel, Jež Miroslav, Vrábelová

Více

OBEC BRATKOVICE. Hosté / přizvaní : Občané : p.švehla, p.bartůněk, p.komanec, p.hromádka. Program: 1. Žádost o dotaci z fondu FROM 2012

OBEC BRATKOVICE. Hosté / přizvaní : Občané : p.švehla, p.bartůněk, p.komanec, p.hromádka. Program: 1. Žádost o dotaci z fondu FROM 2012 OBEC BRATKOVICE ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ZÁPIS č. 10 z veřejného zasedání zastupitelstva obce BRATKOVICE

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 26.4b.2016 od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 26.4b.2016 od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 26.4b.2016 od 19.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 12 hostů

Více

Ing. Milan Hruban Josef Kalaš

Ing. Milan Hruban Josef Kalaš Zápis č 12-2011 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 7 12 2011 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr Martina Vedralová Ing Pavel Churáček Zdeňka

Více