Czech Dance Tour chce roztančit Česko. Ve Spořicích se předvede téměř 70 skupinových choreografií.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Czech Dance Tour chce roztančit Česko. Ve Spořicích se předvede téměř 70 skupinových choreografií."

Transkript

1 CZECH DANCE TOUR. Roztančíme Česko Tisková zpráva Jindřichův Hradec: 26. března 2017 Czech Dance Tour chce roztančit Česko. Ve Spořicích se předvede téměř 70 skupinových choreografií. 12 tanečních kol, 7 soutěžních víkendů, choreografie ve stylu street dance, disco, show i artového tance, tituly mistrů Čech, Moravy i celé České republiky, to je ve zkratce nová soutěž tanečních skupin, která na jaře zavítá do osmi českých a moravských měst. Její cíl: Roztančit celé Česko. 25. března ve Spořicích. Ústecký kraj sportovnímu tanečnímu umění fandí a projekt podpořil svou záštitou i náměstek jeho hejtmana pro školství, mládež a sport, Petr Šmíd. Do Spořic, kde proběhne třetí kolo regionální taneční túry, se sjedou tanečníci z Jihočeského kraje a z Vysočiny. Předvedou téměř tanečních 66 choreografií v moderních tanečních stylech a disciplínách. Ti, kteří před porotou uspějí, postoupí do finále Čech, aby se pak v závěrečné bitvě utkali o tituly mistrů celé České republiky. V ní je bude hodnotit i Tomáš Verner, český krasobruslař, mistr Evropy a olympionik: Držím palce všem tanečníkům, choreografům a trenérům, co ročně protančí stovky párů tenisek nebo střevíčků, ať na soutěži předvedou to nejlepší, co natrénovali. Tanec a krasobruslení mají k sobě velmi blízko, jsou sportem i uměním zároveň. Vybírat nejlepší protagonisty proto není o číslech na stopkách nebo o metrech v doskočišti, ale i o drajvu tanečníků a o tom, jak vnímají hudbu a choreografii společně. Pokud tedy přemýšlíte, že začnete tančit, pak svůj první krok můžete uskutečnit třeba i jako divák. Budete mít hned lepší představu, který styl vaší taneční duši imponuje. Třeba zjistíte, že jste zrození pro cheerleaders nebo, že disco není až takové retro. Jak říká další porotce soutěže Marek Dědík, několikanásobný mistr v latinskoamerických tancích a tvář známá z televizního formátu StarDance: Tanec není o věku, ale o sebevyjádření. A to naprosto přirozeném, tak jako tlukot srdce, prostě rytmus, který v proudí jako krev v celém v těle. To mne imponuje celou mou taneční kariéru. Právě rytmus, energie a také chuť vítězit patří do motta celé akce. Fandit na ní dětem, teenagerům i dospělé generaci tanečníků z našeho města a kraje můžete 25. března ve Spořicích ve Sportovní hale - U Koupaliště 545. Datum a místo události: 25/3 Spořice, Sportovní hala - U Koupaliště 545 Více informací na: ZŮSTAŇME VE SPOJENÍ: Hana Čermáková, PR manažer T: E: hana@czechdancetour.cz W:

2 CZECH DANCE TOUR. Roztančíme Česko Tisková zpráva Jindřichův Hradec: 26. března 2017 DĚKUJEME všem, kteří s námi roztančí Česko: ZŮSTAŇME VE SPOJENÍ: Hana Čermáková, PR manažer T: E: hana@czechdancetour.cz W:

3 CZECH DANCE TOUR. Roztančíme Česko Tisková zpráva Jindřichův Hradec: 26. března 2017 CZECH DANCE TOUR 2017 probíhá pod záštitou českých a moravských krajů a měst. Děkujeme za jejich udělení: Náměstkovi hejtmana Ústeckého kraje pro školství, mládež a sport, Petru Šmídovi, Hejtmanovi Jihomoravského kraje, Bohumilu Šimkovi, Hejtmanovi Moravskoslezského kraje, Ivo Vondrákovi, Hejtmanovi Pardubického kraje, Martinu Netolickému, Radnímu hl. m. Prahy Janu Wolfovi, Radnímu Zlínského kraje pro kulturu, památkovou péči, církve, mládež a sport, Miroslavu Kašnému, Primátorovi města Brna, Petru Vokřálovi, Primátorce města Havířova, Janě Feberové, Primátorovi města Plzně, Martinu Zrzaveckému, Starostovi města Chrudimi, Petru Řezníčkovi, Starostovi města Jindřichova Hradce, Stanislavu Mrvkovi, Starostovi města Otrokovic, Jaroslavu Budkovi. ZŮSTAŇME VE SPOJENÍ: Hana Čermáková, PR manažer T: E: hana@czechdancetour.cz W:

4 CZECH DANCE TOUR. Roztančíme Česko Tisková zpráva Jindřichův Hradec: 26. března 2017 DĚKUJEME PARTNERŮM Cereálie Kellogg s - jsou jednou z nejprodávanějších a nejoblíbenějších značek nejen v USA, ale po celém světě. Do Česka dorazily díky Orbico Group a dětské spotřebitele imponují nejen chutí a křupáním, ale také obalem s postavičkami z filmů produkovaných The Walt Disney Studios (Star Wars, Frozen a Hledá se Dory). Američan W. K. Kellogg změnil před více než sto lety způsob snídání, když při opékání kukuřičných zrn objevil, že se z nich staly křupavé lupínky. Hard Rock Cafe Praha - kultovní řetězec Hard Rock Cafe byl založen v roce 1971 a jeho českou pobočku najdete v Praze na Malém náměstí v historické budově V. J. Rott. Patří mezi největší v Evropě, a může se pochlubit třemi tematicky oddělenými patry, dvěma pulsujícími bary i legendární sbírkou artefaktů hudebních hvězd. K podniku patří její vlastní Rock Shop s širokou škálou trendového oblečení a doplňků, často v limitovaných edicích. Fotozamoment - česká firma, která fotografuje a okamžitě tiskne fotografie přímo na místě. Nejširší a nejucelenější nabídka fotografických služeb na trhu, nejlepší dostupná technika, vlastní software a originální workflow jí umožňuje ročně zaznamenat desítky akcí v dokonalé kvalitě. Účastníci každé společenské či sportovní události si za přijatelnou cenu odnáší domů kvalitní fotografie. Mnohokrát praxí ověřená služba. Fotografie je možné získat i dodatečně prostřednictvím e-shopu. facebook.com/fotozamoment Talentida.com - je projekt na podporu a propagaci umělců, ať už začínajících nebo profesionálních. Na stejnojmenném portále se umělci registrují, prezentují svoje umění, nabízí svá vystoupení. Pomocí kontaktního formuláře jsou oslovováni přímo zájemci ze stran producentů, agentur, manažerů, pořadatelů kulturních akcí, firemních večírků, plesů. facebook.com/cztalentida Tiscali.cz - český informační portál, na kterém najdete zprávy z domova a ze světa, sport, finance, servis s předpovědí počasí, programy kin nebo horoskopy. Patří do skupiny TISCALI MEDIA, a. s., tradičního provozovatele internetových médií a služeb, která měsíčně osloví 4,3 milionu uživatelů. Součástí skupiny jsou i populární služby jako Tiscali , datové úložiště Úschovna.cz nebo srovnávač energií Srovnám.cz. facebook.com/tiscali.cz/ ZŮSTAŇME VE SPOJENÍ: Hana Čermáková, PR manažer T: E: hana@czechdancetour.cz W:

5 Název soutěže: CZECH DANCE TOUR 2017 Druh soutěže: Postupová taneční soutěž pro všechny taneční skupiny z ČR. Pořadatel: CZECH DANCE TOUR Vedoucí soutěže: Hladík Martin Telefon: info@czechdancetour.cz Webové stránky: Regionální kolo: SEVERNÍ ČECHY Ústecký kraj + Liberecký kraj Místo konání: Sportovní hala - U Koupaliště 545, Spořice, Termín konání: Uzávěrka přihlášek: po zadání přihlášek přes online registrační systém bude obratem vystavena faktura Startovné: Startovné se hradí převodem na základě vystaveného dokladu při online registraci, a to před konáním soutěže. Po uhrazení platby budete zařazeni do soutěže. Na soutěž je nutné přinést doklad + potvrzení o provedené platbě. Hotovostní platby v místě konání soutěže nejsou možné! Startovné: Vstupné: Ceny: 150,- Kč / tanečník / disciplína 200,- Kč ( děti do 6 let zdarma) platí se na místě v den soutěže Pro první tři umístěné medaile, diplomy.

6 TANEČNÍ DISCIPLÍNY A VĚKOVĚ KATEGORIE Street Dance Street Show Disco Dance Disco Show Art Dance Art Show Freestyle Plesové choreografie Mažoretky Cheerleaders Baby baby, bez rozdílu tanečních stylů Senior senioři, bez rozdílu tanečních stylů School exhibition všichni, bez omezení věku a taneční stylů Pravidla soutěže a soutěžní řád jsou na webových stránkách ÚČAST V SOUTĚŽI A REGIONÁLNÍ ROZDĚLENÍ Do postupových kol soutěží pro jednotlivé regiony jsou skupiny zařazeny dle sídla klubu k danému kraji nebo dle místa působnosti stejnojmenného zastoupení jeho poboček. Organizátor má právo v případě žádosti skupiny povolit účast v jiném regionu.

7 VÝSLEDKOVÁ LISTINA A - Hladíková Šárka 10:00 OTEVŘENÍ HALY B - Kvasnicová Máka 10:50 PORADA VEDOUCÍCH SOUBORŮ C - Humlová Tereza 11:00 ZAHÁJENÍ SOUTĚŽE D - Kábrt Lubomír E - Nejedlová Johana číslo název skupiny název choreografie disciplína věková kategorie hodnocení A B C D E Umístění 11:00 BABY 1 TANEČNÍ STUDIO REFLEX ČERTÍCI BABY baby x x x x x 2 TK Power of dance Trollové slaví narozeniny BABY baby TK TYK TAK Back in the game BABY baby TSKH Most Beach párty BABY baby Pomkies Čipetky BABY baby Fénix Louny Včelí příběh BABY baby Funky Dangers Dance Story BABY baby TANEČNÍ STUDIO REFLEX PIRÁTI BABY baby x x x x x 9 TK Power of dance Bubble up BABY baby :40 DĚTI 10 TK Scratch V zajetí živlů ART SHOW deti Fénix Louny Beautiful Day ART SHOW deti DanceDate Kraslice Slepičí úlet ART SHOW deti TS AVALANCHE Lazy town DISCO SHOW deti TANEČNÍ STUDIO REFLEX DOBRÉ RÁNO DISCO SHOW deti TK Power of dance Tropical party DISCO SHOW deti The best friends Derby DISCO SHOW deti TK Scratch Nemovo dobrodružství FREESTYLE deti Pomkies Starships CHEERLEADERS deti TSKH Most Willy Wonka MAZORETKY deti TSKH Most Jdeme na párty PLESOVE CHOREOGRAFIE deti Pearls of the Orient FAIRIES PLESOVE CHOREOGRAFIE deti Demi Dance Smím prosit? PLESOVE CHOREOGRAFIE deti TSKH Most Hotel Transylvania PLESOVE CHOREOGRAFIE deti Fénix Louny Mimoni PLESOVE CHOREOGRAFIE deti TSKH Most Následníci PLESOVE CHOREOGRAFIE deti TK TYK TAK rrrra STREET DANCE deti Funky Dangers Loose control STREET DANCE deti Institute of TOG Army Kids STREET DANCE deti DMC REVOLUTION We will never STOP! STREET DANCE deti Tutti Frutti Minnies STREET DANCE deti The F.A.C.T. Gangstazzz STREET DANCE deti Funky Dangers Z pohádky do pohádky STREET SHOW deti :15 VYHLÁŠENÍ BABY + DĚTI 14:15 JUNIOŘI 33 Invisible Nikdy to nevzdám ART DANCE juniori Fénix Louny Magic ART SHOW juniori DanceDate Kraslice Děvčátko se zápalkami ART SHOW juniori Demi Dance Wildcard DISCO DANCE juniori TANEČNÍ STUDIO REFLEX NEW BEGINNING DISCO DANCE juniori TK Power of dance Harley girls DISCO DANCE juniori TS AVALANCHE Story of Egypt DISCO SHOW juniori TK Scratch Welcome to Africa FREESTYLE juniori TSKH Most Alenka v říši dívů MAZORETKY juniori Demi Dance Fireball PLESOVE CHOREOGRAFIE juniori Funky Dangers Girls make it better STREET DANCE juniori The F.A.C.T. Back to the roots STREET DANCE juniori Institute of TOG The Rising Commando STREET DANCE juniori DMC REVOLUTION JDMC Moments STREET DANCE juniori Tutti Frutti Superior Dimension STREET DANCE juniori Funky Dangers My story STREET DANCE juniori The F.A.C.T. Freedom STREET DANCE juniori Institute of TOG The Bratz STREET DANCE juniori Beat Generation Beat in heart STREET DANCE juniori :30 VYHLÁŠENÍ JUNIOŘI + MIX 16:00 HLAVNÍ 52 TSKH Most La Revolucion FREESTYLE hlavni Taneční centrum GLANC Labutí ART DANCE hlavni Fénix Louny Dopis z Paříže ART DANCE hlavni DanceDate Kraslice Soud ART SHOW hlavni TK Scratch Faunův labyrint ART SHOW hlavni Fénix Louny Maska PLESOVE CHOREOGRAFIE hlavni TSKH Most Karibik denc PLESOVE CHOREOGRAFIE hlavni Institute of TOG Delete STREET DANCE hlavni TerryDance Company Finesse STREET DANCE hlavni DC7 SQUAD STREET DANCE hlavni Tutti Frutti Founded on Faith STREET DANCE hlavni The F.A.C.T. Survivals STREET DANCE hlavni

8 64 Funky Dangers Special to me STREET DANCE hlavni TSKH Most Madagaskar SENIOR seniori :00 VYHLÁŠENÍ HLAVNÍ + SENIOŘI 17:40 KONEC SOUTĚŽE

Czech Dance Tour chce roztančit Česko. V Plzni se taneční soutěž předvede 18. března.

Czech Dance Tour chce roztančit Česko. V Plzni se taneční soutěž předvede 18. března. Czech Dance Tour chce roztančit Česko. V Plzni se taneční soutěž předvede 18. března. 12 tanečních kol, 13 soutěžních disciplín, choreografie ve stylu street dance, disco, show i artového tance, tituly

Více

Czech Dance Tour chce roztančit Česko. V Jindřichově Hradci se předvede 40 skupinových choreografií.

Czech Dance Tour chce roztančit Česko. V Jindřichově Hradci se předvede 40 skupinových choreografií. Czech Dance Tour chce roztančit Česko. V Jindřichově Hradci se předvede 40 skupinových choreografií. 12 tanečních kol, 7 soutěžních víkendů, choreografie ve stylu street dance, disco, show i artového tance,

Více

Czech Dance Tour chce roztančit Česko. V Chrudimi se taneční soutěž předvede hned dvakrát.

Czech Dance Tour chce roztančit Česko. V Chrudimi se taneční soutěž předvede hned dvakrát. CZECH DANCE TOUR. Roztančíme Česko Tisková zpráva Chrudim: 19. března 2017 Czech Dance Tour chce roztančit Česko. V Chrudimi se taneční soutěž předvede hned dvakrát. 12 tanečních kol, 7 soutěžních víkendů,

Více

Czech Dance Tour chce roztančit Česko. V Otrokovicích se předvede 82 skupinových choreografií.

Czech Dance Tour chce roztančit Česko. V Otrokovicích se předvede 82 skupinových choreografií. CZECH DANCE TOUR. Roztančíme Česko Tisková zpráva Otrokovice: 2. dubna 2017 Czech Dance Tour chce roztančit Česko. V Otrokovicích se předvede 82 skupinových choreografií. 12 tanečních kol, 7 soutěžních

Více

Czech Dance Tour chce roztančit Česko. V Praze se předvede 90 skupinových choreografií.

Czech Dance Tour chce roztančit Česko. V Praze se předvede 90 skupinových choreografií. CZECH DANCE TOUR. Roztančíme Česko Tisková zpráva Praha: 1. dubna 2017 Czech Dance Tour chce roztančit Česko. V Praze se předvede 90 skupinových choreografií. 12 tanečních kol, 7 soutěžních víkendů, choreografie

Více

GRAND FINÁLE. MČR a HOBBY FESTIVAL PRAHA - Průmyslový palác Holešovice

GRAND FINÁLE. MČR a HOBBY FESTIVAL PRAHA - Průmyslový palác Holešovice GRAND FINÁLE MČR a HOBBY FESTIVAL PRAHA - Průmyslový palác Holešovice 26. - 29.5. 2016 2016 CZECH DANCE MASTERS JARO 2016 je taneční tour 16 soutěží tanečních formací po celé ČR (23 soutěžních dní, 15

Více

Baby bez rozdílu. Miniděti Show, Disco. Výsledková listina Dance Děčín tanec

Baby bez rozdílu. Miniděti Show, Disco. Výsledková listina Dance Děčín tanec Baby bez rozdílu Poř.č. Název souboru Město Název choreografie kategorie styl umístění 6 TK Scratch Děčín ajemství začarovaného jablk Baby Baby DMC REVOLUTION Litoměřice DMC Babies Baby Baby 4 TK Respect

Více

FTM - Severní Čechy 2017 Miniděti - bez rozdílu disciplíny

FTM - Severní Čechy 2017 Miniděti - bez rozdílu disciplíny Protokol o výsledcích soutěže FTM - Severní Čechy 2017 Miniděti - bez rozdílu disciplíny Místo konání: Česká Lípa Datum: 1.4.2017 Typ soutěže: Formace - pohárová Věk: bez omezení Místo Start. č. Suma Formace

Více

Benešovský MEDVĚD 2019

Benešovský MEDVĚD 2019 Centrum dětí a mládeže, p.o. Benešov nad Ploučnicí a TK Respect Benešov nad Ploučnicí pořádají 9. ročník taneční soutěže Benešovský MEDVĚD 2019 SD Střelnice Děčín neděle 28. dubna 2019 (mažoretky, pompony)

Více

Hodnocení soutěže Art techniky Miniděti

Hodnocení soutěže Art techniky Miniděti Hodnocení soutěže Art techniky Miniděti 1. 4 Za plaňkou E.B.T.S. taneční studio 13111/1,0 1 2. 3 Večerníček Unique 32252/2,0 2 3. 2 The Snowman Storm Ballet 21433/3,0 3 4. 1 Labutě, labutě.. ZUŠ 54324/4,0

Více

POHÁROVÁ SOUTĚŽ TANEČNÍCH SKUPIN

POHÁROVÁ SOUTĚŽ TANEČNÍCH SKUPIN POHÁROVÁ SOUTĚŽ TANEČNÍCH SKUPIN VYHLAŠOVATEL Pohyb Praha o.s., Pražského 661/40., 152 00 Praha 5 POŘADATEL Hb Dance taneční škola ve spolupráci s Pohyb Praha o.s. SPOLUPOŘADATEL ATVA-vzdělávací centrum,

Více

PIONÝRSKÝ SEDMIKVÍTEK TANEC

PIONÝRSKÝ SEDMIKVÍTEK TANEC PIONÝRSKÝ SEDMIKVÍTEK TANEC - 2016 - PROPOZICE REPUBLIKOVÉHO FINÁLE - TANCE Vyhlašovatel soutěže: Pionýr, z. s. Pořadatelé soutěže: Pionýr, z. s. Pionýrská skupina dr. Mirko Očadlíka Sokolská 70, 769 01

Více

Hodnocení soutěže Parketové taneční kompozice Mládež

Hodnocení soutěže Parketové taneční kompozice Mládež Hodnocení soutěže Parketové taneční kompozice Mládež 1. kolo 1. 5. 12 Girl in the mirror Rytmus nasazení 1. 5. 13 Dopis z Paříže Fénix nasazení 1. 5. 14 For my Help Modern dance studio nasazení 1. 5. 15

Více

PIONÝRSKÝ SEDMIKVÍTEK TANEC

PIONÝRSKÝ SEDMIKVÍTEK TANEC PIONÝRSKÝ SEDMIKVÍTEK TANEC - 2017 - PROPOZICE REPUBLIKOVÉHO FINÁLE - TANCE Vyhlašovatel soutěže: Pionýr, z. s. Pořadatelé soutěže: Pionýr, z. s. - PS Dr. Mirko Očadlíka Sokolská 70, 769 01 Holešov, IČ:

Více

DANCE OF LIVE 2013 TANEČNÍ SKUPINA BLACK SHADOW A NOVOBORSKÉ MAŽORETKY PŘI DDM SMETANKA NOVÝ BOR. pod záštitou Města Nový Bor pořádají

DANCE OF LIVE 2013 TANEČNÍ SKUPINA BLACK SHADOW A NOVOBORSKÉ MAŽORETKY PŘI DDM SMETANKA NOVÝ BOR. pod záštitou Města Nový Bor pořádají TANEČNÍ SKUPINA BLACK SHADOW A NOVOBORSKÉ MAŽORETKY PŘI DDM SMETANKA NOVÝ BOR pod záštitou Města Nový Bor pořádají DANCE OF LIVE 2013 5. ročník taneční soutěže O POHÁR MĚSTA NOVÝ BOR Sportovní hala U Základní

Více

PROPOZICE MČR TELEVIZNÍ FINÁLE

PROPOZICE MČR TELEVIZNÍ FINÁLE PROPOZICE MČR TELEVIZNÍ FINÁLE ESCALATE BEST DANCE GROUP 7. - 9.6. 2019 PRAHA CZECH REPUBLIC SPORTOVNÍ HALA SLAVIE Vladivostocka 10, Praha 10 www.bestdancegroup.com www.tanecniskupinaroku.cz CATEGORIE

Více

EVROPA 2 TANEČNÍ SKUPINA ROKU tour MOST číslo Název taneční skupiny Název choreografie Choreograf Věková kategorie Liga Kategorie

EVROPA 2 TANEČNÍ SKUPINA ROKU tour MOST číslo Název taneční skupiny Název choreografie Choreograf Věková kategorie Liga Kategorie EVROPA 2 TANEČNÍ SKUPINA ROKU tour 2017 - MOST 26.3. číslo Název taneční skupiny Název choreografie Choreograf Věková kategorie Liga Kategorie ZAČÁTEK SOUTĚŽE 8:30 HOD A B C D E VÝSLEDEK 775 VIVAjump HEY

Více

ESSI DANCE CUP JIHLAVA 2015

ESSI DANCE CUP JIHLAVA 2015 2. ročník taneční a sportovní soutěže hobby týmů Termín: neděle 6. 12. 2015, 8,00 18,00 Místo: Organizátor: Sportovní hala TJ Sokol, Sokolovská 122c, 586 02 Jihlava Taneční studio ESSI ve spolupráci s

Více

Hodnocení soutěže Art techniky Miniděti

Hodnocení soutěže Art techniky Miniděti Hodnocení soutěže Art techniky Miniděti 1. 52 Doba dávno minulá E.B.T.S. - Taneční studio 21112/1,0 1 2. 51 Ukolébavka ZUŠ 12221/2,0 2 Porota: A: Blau Petra Karlovy Vary (CZ) B: Kleinbergová Vladislava

Více

Úspěchy CZECH DANCE TOUR regionální kolo Spořice !! Děti A 3.místo, JVK B 6.místo, HVK B 4.místo, JVK A 1.místo.

Úspěchy CZECH DANCE TOUR regionální kolo Spořice !! Děti A 3.místo, JVK B 6.místo, HVK B 4.místo, JVK A 1.místo. Úspěchy 2017 1. Soutěž Markvartice 12.3. 2017!! Děti A 1.místo, JVK B 3.místo, HVK B 1.místo, JVK A 1.místo a ABSOLUTNÍ VÍTĚZ O NEJLEPŠÍ CHOREO JVKA!!!! Loupež Markvartice mise dokončena! 2. CZECH DANCE

Více

PROPOZICE PRO ÚČASTNÍKY TANEČNÍ SOUTĚŽE TANEC FOKUS

PROPOZICE PRO ÚČASTNÍKY TANEČNÍ SOUTĚŽE TANEC FOKUS PROPOZICE PRO ÚČASTNÍKY TANEČNÍ SOUTĚŽE TANEC FOKUS Tanec Fokus je nepostupová soutěžní přehlídka amatérských tanečních skupin pořádaná Střediskem volného času Fokus v Novém Jičíně. Datum: Sobota 20. dubna

Více

Hodnocení soutěže Předtančení Miniděti

Hodnocení soutěže Předtančení Miniděti Hodnocení soutěže Předtančení Miniděti 1. 2 Jaro je tu! UNIQUE 21112/1,0 1 2. 1 Dívka jako ty TS ANFAS 12221/2,0 2 3. 3 Madagaskar Dance Studio Wanted 33333/3,0 3 B: Kleinberg Lukáš Strančice (CZ) C: Mikulský

Více

2. ročník pohárové taneční soutěže

2. ročník pohárové taneční soutěže Dům dětí a mládeže Na Výstavišti Mladá Boleslav ve spolupráci s Dance c.lock 7even pořádají 2. ročník pohárové taneční soutěže Open Dance Mission Mladá Boleslav PROPOZICE soutěže předtančení mini dětí,

Více

Hodnocení soutěže Děti - Plesová předtančení

Hodnocení soutěže Děti - Plesová předtančení Hodnocení soutěže Děti - Plesová předtančení 1. 4 Valčík - máš li s kým DTK Boráček 11111/1,0 1 2. 5 To máme mládež TS Hofmann 22223/2,0 2 3. 2 Waka Waka ZUŠ Postoloprty 33542/3,0 3 4. 1 Sunshine Cha-cha-cha

Více

BAV klub Příbor - středisko volného času, s.r.o. 17.ročník regionální taneční přehlídky. O zlatý pohár. BAV klubu Příbor.

BAV klub Příbor - středisko volného času, s.r.o. 17.ročník regionální taneční přehlídky. O zlatý pohár. BAV klubu Příbor. BAV klub Příbor - středisko volného času, s.r.o. Masarykova 489, Příbor 742 58 Tel.: 739 080 862 17.ročník regionální taneční přehlídky info@bavklubpribor.cz www.bavklubpribor.cz O zlatý pohár BAV klubu

Více

Svaz učitelů tance ČR ve spolupráci s Taneční školou BOHÉMIA Ing. Bohumil a Hana Černých za podpory Pardubického kraje a Ministerstva kultury ČR

Svaz učitelů tance ČR ve spolupráci s Taneční školou BOHÉMIA Ing. Bohumil a Hana Černých za podpory Pardubického kraje a Ministerstva kultury ČR Svaz učitelů tance ČR ve spolupráci s Taneční školou BOHÉMIA Ing. Bohumil a Hana Černých za podpory Pardubického kraje a Ministerstva kultury ČR pořádají Mistrovství ČR SUT plesových předtančení Mistrovství

Více

Pionýrská skupina Kamarádi cest Okříšky, U Stadionu 7, Okříšky. OKŘÍŠKY 12.listopadu 2011

Pionýrská skupina Kamarádi cest Okříšky, U Stadionu 7, Okříšky. OKŘÍŠKY 12.listopadu 2011 Pionýrská skupina Kamarádi cest Okříšky, U Stadionu 7, 675 21 Okříšky Oblastní kolo přehlídky hudební, taneční, výtvarně-rukodělné a fotografické soutěže Sedmikvítku SOUTĚŽNÍ ŘÁD OBECNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE

Více

Festival tanečního mládí ZČ+JČ Art techniky Miniděti

Festival tanečního mládí ZČ+JČ Art techniky Miniděti Festival tanečního mládí ZČ+JČ Art techniky Miniděti Typ soutěže: Formace pohárová s omezením Věk: do 8 let (dle nejstaršího ve formaci) 1. 52 1 Doba dávno minulá Andy a Eva E.B.T.S. - Taneční studio Nýřany

Více

Hodnocení soutěže Parketové taneční kompozice Mládež

Hodnocení soutěže Parketové taneční kompozice Mládež Hodnocení soutěže Parketové taneční kompozice Mládež 1. 5. 14 Dream VeRo nasazení 1. 5. 15 Kořeny ZUŠ nasazení 1. 5. 16 Feminity TS Free Dance nasazení 1. 5. 17 Reflection of myself Storm Ballet nasazení

Více

Výsledková listina ELITERY Pidi - Pidi mix disciplín SOBOTA ZUŠ F.L. Gassmanna Bellis - Dance Art Most Voda voděnka 1, 1, 1, 1, 1 1.

Výsledková listina ELITERY Pidi - Pidi mix disciplín SOBOTA ZUŠ F.L. Gassmanna Bellis - Dance Art Most Voda voděnka 1, 1, 1, 1, 1 1. Výsledková listina ELITERY 2017 Pidi - Pidi mix disciplín SOBOTA ZUŠ F.L. Gassmanna Bellis - Dance Art Most Voda voděnka 1, 1, 1, 1, 1 1. Mini - Parketové kompozice mix technik Taneční divadlo Taneční

Více

O putovní pohár primátorky města Děčín Mgr. Marie Blažkové DANCE DĚČÍN

O putovní pohár primátorky města Děčín Mgr. Marie Blažkové DANCE DĚČÍN Název soutěže: O putovní pohár primátorky města Děčín Mgr. Marie Blažkové DANCE DĚČÍN Druh soutěže: Účast: Otevřená nepostupová soutěž pro taneční a mažoretkové kolektivy Soutěže se smí zúčastnit každý

Více

List1 PRAVIDLA SOUTĚŽE TANEC

List1 PRAVIDLA SOUTĚŽE TANEC Časový harmonogram: Věkové kategorie: PRAVIDLA SOUTĚŽE TANEC 13. 4. 2017 od rána prezence, prostorové zkoušky 10,00 slavnostní zahájení soutěže 21,00 předpokládaný konec soutěže organizátor si vyhrazuje

Více

PROPOZICE. Mírového hnutí 2137, Praha 4

PROPOZICE. Mírového hnutí 2137, Praha 4 PROPOZICE DĚTI V AKCI 2019 9. ROČNÍK SOUTĚŽNÍ PŘEHLÍDKY TANEČNÍCH A SPORTOVNÍCH SKLADEB Organizátor: Dům dětí a mládeže Jižní Město Termín: 30. 3. 2019 Místo: Určeno pro: Hudební doprovod: Hodnocení: Startovné:

Více

PROPOZICE. Mírového hnutí 2137, Praha 4

PROPOZICE. Mírového hnutí 2137, Praha 4 PROPOZICE DĚTI V AKCI 2018 8. ROČNÍK SOUTĚŽNÍ PŘEHLÍDKY TANEČNÍCH A SPORTOVNÍCH SKLADEB Organizátor: Dům dětí a mládeže Jižní Město Termín: 7. 4. 2018 Místo: Určeno pro: Hudební doprovod: Hodnocení: Startovné:

Více

PROPOZICE SOUTĚŽE. Taneční škola DANCE No. 1. o.s., vyhlašuje taneční soutěž: NÁZEV SOUTĚŽE O PUTOVNÍ POHÁR MĚSTA OSTRAVY

PROPOZICE SOUTĚŽE. Taneční škola DANCE No. 1. o.s., vyhlašuje taneční soutěž: NÁZEV SOUTĚŽE O PUTOVNÍ POHÁR MĚSTA OSTRAVY PROPOZICE SOUTĚŽE Taneční škola DANCE No. 1. o.s., vyhlašuje taneční soutěž: OBECNÉ INFO: NÁZEV SOUTĚŽE DATUM KONÁNÍ MÍSTO KONÁNÍ DANCE CUP OSTRAVA 2010!!! O PUTOVNÍ POHÁR MĚSTA OSTRAVY 10. dubna 2010

Více

Hodnocení soutěže Miniděti - bez rozdílu disciplíny

Hodnocení soutěže Miniděti - bez rozdílu disciplíny Hodnocení soutěže Miniděti - bez rozdílu disciplíny 1. 5 Malí a úžasní TK Scratch 31121/1,0 1 2. 8 Říše snů STK Gebert 42213/2,0 2 3. 1 Skittles Bomb Tutti Frutti 13345/3,0 3 4. 6 Mořský svět Sluníčko,

Více

Hodnocení soutěže Předtančení minidětí

Hodnocení soutěže Předtančení minidětí Hodnocení soutěže Předtančení minidětí 1. 6 Čaj o páté Spider dance company 11111/1,0 1 2. 4 U zelené tůně Unique 23262/2,0 2 3. 3 Bylo jedno paraplíčko YES Dance 34836/3,0 3 4. 7 Malé myšky tanečnice

Více

FINÁLE - reg. Kolo formací - Hr. Králové - 20.3.2011

FINÁLE - reg. Kolo formací - Hr. Králové - 20.3.2011 FINÁLE - reg. Kolo formací - Hr. Králové - 20.3.2011 Skupina Město Choreografie CHRT Art - mini A B C D E F G H I J POŘ 206 Angeles Dance Group D.K.n.L,TU Veselé Minnies 1 1 1 1 1 1 201 TS Ridendo při

Více

O rtyňskou zvonici 2014

O rtyňskou zvonici 2014 Dovolujeme si Vás pozvat na šestý ročník taneční přehlídky O rtyňskou zvonici 2014 Druh soutěže: nepostupová přehlídka AMATÉRSKÝCH kroužků a dětských kolektivů v tancích lidových, moderních, společenských,

Více

Slánské tančení 2019

Slánské tančení 2019 Taneční klub DIVERGENT DDM Ostrov Slaný pořádá ve spolupráci s KULTURNÍMI ZAŘÍZENÍMI MĚSTA SLANÝ 12. ročník taneční soutěže Slánské tančení 2019 Dne: 23. března 2019 V kolik: 9:00-20:00 Prezence: od 7:30

Více

Úspěchy Soutěž Dance Cup Markvartice Taneční skupina roku region Most

Úspěchy Soutěž Dance Cup Markvartice Taneční skupina roku region Most Úspěchy 2018 1. Soutěž Dance Cup Markvartice 11.3. 2018 První krok do taneční sezóny 2018 završen úspěšně. Děti A Aliens 1.místo choreografie: Alena Karlovská JVK B Vibes of Africa 3.misto choreografie:

Více

Českolipský zvoneček 2014 Děti - Plesová předtančení

Českolipský zvoneček 2014 Děti - Plesová předtančení Protokol o výsledcích soutěže Českolipský zvoneček 2014 Děti - Plesová předtančení Místo konání: Česká Lípa Datum: 23.3.2014 Typ soutěže: Formace - pohárová Věk: bez omezení Místo Start. č. Suma Formace

Více

Hodnocení soutěže Show formace Miniděti

Hodnocení soutěže Show formace Miniděti Hodnocení soutěže Show formace Miniděti 1. 2 Krok za krokem Unique 11111/1,0 1 B: Jirkovský Jan Karlovy Vary (CZ) C: Kounovský Václav Plzeň (CZ) D: Mikulský Tomáš Roudnice nad Labem (CZ) E: Zíka Stanislav

Více

PROPOZICE MAJORETTES CHODOV Mírového hnutí 2137, Praha 4

PROPOZICE MAJORETTES CHODOV Mírového hnutí 2137, Praha 4 PROPOZICE MAJORETTES CHODOV 2018 2. ROČNÍK SOUTĚŽNÍ PŘEHLÍDKY MAŽORETKOVÝCH SKLADEB A SKLADEB S POMPONY Organizátor: Dům dětí a mládeže Jižní Město Termín: 29. 4. 2018 Místo: TJ JM Chodov Mírového hnutí

Více

O rtyňskou zvonici 2014

O rtyňskou zvonici 2014 Dovolujeme si Vás pozvat na šestý ročník taneční přehlídky O rtyňskou zvonici 2014 Druh soutěže: nepostupová přehlídka AMATÉRSKÝCH kroužků a dětských kolektivů v tancích lidových, moderních, společenských,

Více

CELOSTÁTNÍ PRESTIŽNÍ PĚVECKÁ SOUTĚŽ PRO ZAČÍNAJÍCÍ ZPĚVÁKY S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ VII. ROČNÍK. www.cesko-zpiva.cz

CELOSTÁTNÍ PRESTIŽNÍ PĚVECKÁ SOUTĚŽ PRO ZAČÍNAJÍCÍ ZPĚVÁKY S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ VII. ROČNÍK. www.cesko-zpiva.cz CELOSTÁTNÍ PRESTIŽNÍ PĚVECKÁ SOUTĚŽ PRO ZAČÍNAJÍCÍ ZPĚVÁKY S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ Č E S K O Z P Í V Á 2013 VII. ROČNÍK www.cesko-zpiva.cz O P R O J E K T U P Ě V E C K Á S O U T Ě Ž Č E S K O Z P Í V Á ČESKO

Více

BAV klub Příbor - středisko volného času, s.r.o. 16.ročník regionální taneční přehlídky. O zlatý pohár. BAV klubu Příbor.

BAV klub Příbor - středisko volného času, s.r.o. 16.ročník regionální taneční přehlídky. O zlatý pohár. BAV klubu Příbor. BAV klub Příbor - středisko volného času, s.r.o. Masarykova 489, Příbor 742 58 Tel.: 556 723 778, 739 080 862 16.ročník regionální taneční přehlídky info@bavklubpribor.cz www.bavklubpribor.cz O zlatý pohár

Více

O VALAŠSKÝ KLOBOUK. DDM Valašské Klobouky, Mlýnská 432, 766 01 Valašské Klobouky vás zve na soutěž PROPOZICE TANEČNÍ SOUTĚŽE

O VALAŠSKÝ KLOBOUK. DDM Valašské Klobouky, Mlýnská 432, 766 01 Valašské Klobouky vás zve na soutěž PROPOZICE TANEČNÍ SOUTĚŽE DDM Valašské Klobouky, Mlýnská 432, 766 01 Valašské Klobouky vás zve na soutěž O VALAŠSKÝ KLOBOUK PROPOZICE TANEČNÍ SOUTĚŽE Druh soutěže: Nepostupová, neprofesionální mezinárodní soutěžní přehlídka tanečních

Více

Českolipský zvoneček 2019 Miniděti - bez rozdílu disciplíny

Českolipský zvoneček 2019 Miniděti - bez rozdílu disciplíny Protokol o výsledcích soutěže Českolipský zvoneček 2019 Miniděti - bez rozdílu disciplíny Místo konání: Česká Lípa Datum: 17.3.2019 Typ soutěže: Formace - pohárová Věk: bez omezení Místo Start. č. Suma

Více

PIONÝRSKÝ SEDMIKVÍTEK TANEC - 2014 -

PIONÝRSKÝ SEDMIKVÍTEK TANEC - 2014 - PIONÝRSKÝ SEDMIKVÍTEK TANEC - 2014 - SOUTĚŽNÍ ŘÁD 1. Obecná pravidla soutěže - 1.1. Obecná pravidla soutěže - 1.2. Disciplíny - 1.3. Věkové kategorie - 1.4. Doplňky choreografií rekvizity, kulisy, světelné

Více

PROPOZICE MAJORETTES CHODOV Mírového hnutí 2137, Praha 4

PROPOZICE MAJORETTES CHODOV Mírového hnutí 2137, Praha 4 PROPOZICE MAJORETTES CHODOV 2019 3. ROČNÍK SOUTĚŽNÍ PŘEHLÍDKY MAŽORETKOVÝCH SKLADEB A SKLADEB S POMPONY Organizátor: Dům dětí a mládeže Jižní Město Termín: 27. 4. 2019 Místo: Určeno pro: Startovné: Vstupné:

Více

Hodnocení soutěže Plesová předtančení Děti

Hodnocení soutěže Plesová předtančení Děti Hodnocení soutěže Plesová předtančení Děti 1. 4 Latino Show E.B.T.S. taneční studio 11111/1,0 1 2. 3 Ča-ča TŠ Vladimíra Hány 22222/2,0 2 3. 5 Jablíčko Junior 33333/3,0 3 4. 1 Máša Junior 44445/4,0 4 5.

Více

Celostátní přehlídce předcházejí regionální kola, případně tam, kde je velký počet kolektivů, se mohou uskutečnit ještě oblastní kola.

Celostátní přehlídce předcházejí regionální kola, případně tam, kde je velký počet kolektivů, se mohou uskutečnit ještě oblastní kola. F E S T I V A L T A N E Č N Í H O M L Á D Í 2 0 1 6 CELOSTÁTNÍ PŘEHLÍDKA PARKETOVÉHO TANCE V ČR - MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY SUT PROPOZICE Název soutěže: 1. REGIONÁLNÍ KOLO FTM 2016 - VÝCHODNÍ ČECHY *

Více

Mini Festival Dětského Tance Miniděti Parketové taneční kompozice

Mini Festival Dětského Tance Miniděti Parketové taneční kompozice Protokol o výsledcích soutěže ve společenském tanci Mini Festival Dětského Tance Miniděti Parketové taneční kompozice Místo konání: Česká Lípa Datum: 14.5.2011 Typ soutěže: Formace - pohárová Věk: bez

Více

POHÁROVÁ SOUTĚŢ TANEČNÍCH SKUPIN

POHÁROVÁ SOUTĚŢ TANEČNÍCH SKUPIN POHÁROVÁ SOUTĚŢ TANEČNÍCH SKUPIN VYHLAŠOVATEL Pohyb Praha o.s., Praţského 661/40., 152 00 Praha 5 POŘADATEL hb Dance taneční škola ve spolupráci s Pohyb Praha o.s. SPOLUPOŘADATEL ATVA-vzdělávací centrum,

Více

Celostátní přehlídce předcházejí regionální kola, případně tam, kde je velký počet kolektivů, se mohou uskutečnit ještě oblastní kola.

Celostátní přehlídce předcházejí regionální kola, případně tam, kde je velký počet kolektivů, se mohou uskutečnit ještě oblastní kola. Soutěžní řád FTM I. Způsob výběru Celostátní přehlídce předcházejí regionální kola, případně tam, kde je velký počet kolektivů, se mohou uskutečnit ještě oblastní kola. Regionální kola se uskuteční v těchto

Více

Cena TŠ Duha 2014 Miniděti - bez rozdílu disciplíny

Cena TŠ Duha 2014 Miniděti - bez rozdílu disciplíny Protokol o výsledcích soutěže Cena TŠ Duha 2014 Miniděti - bez rozdílu disciplíny Místo konání: Česká Lípa Datum: 22.11.2014 Typ soutěže: Formace - pohárová Věk: bez omezení Místo Start. č. Suma Formace

Více

Nepostupová soutěžní přehlídka tanečních skupin, tanečních škol, souborů ZUŠ, kroužků ZŠ, SŠ, DDM, a jiných tanečních kolektivů

Nepostupová soutěžní přehlídka tanečních skupin, tanečních škol, souborů ZUŠ, kroužků ZŠ, SŠ, DDM, a jiných tanečních kolektivů 2016 propozice Nepostupová soutěžní přehlídka tanečních skupin, tanečních škol, souborů ZUŠ, kroužků ZŠ, SŠ, DDM, a jiných tanečních kolektivů TERMÍN: SOBOTA 5. března 2016 (přihlášky zašlete do 21. 2.

Více

BAV klub Příbor - středisko volného času, s.r.o. 13.ročník regionální taneční přehlídky. O zlatý pohár. BAV klubu Příbor.

BAV klub Příbor - středisko volného času, s.r.o. 13.ročník regionální taneční přehlídky. O zlatý pohár. BAV klubu Příbor. BAV klub Příbor - středisko volného času, s.r.o. Masarykova 489, Příbor 742 58 Tel.: 556 723 778, 739 080 862 13.ročník regionální taneční přehlídky info@bavklubpribor.cz www.bavklubpribor.cz O zlatý pohár

Více

VĚKOVÉ KATEGORIE Tanečníci, kteří v roce konání soutěže dovrší minimálně 3 roky věku, maximálně 8 let.

VĚKOVÉ KATEGORIE Tanečníci, kteří v roce konání soutěže dovrší minimálně 3 roky věku, maximálně 8 let. 2018 PROPOZICE POHÁROVÁ TANEČNÍ SOUTĚŽ FORMACÍ TERMÍN: NEDĚLE 4. března 2018 (přihlášky zašlete do 25. 2. 2018) MÍSTO KONÁNÍ: Sportovní hala ZŠ Nádražní Česká Třebová TERMÍN PŘIHLÁŠENÍ: písemně, či e-mailem

Více

2016 DRUH SOUTĚŽE: Regionální kolo soutěží formací pro Plzeňský a Karlovarský kraj DATUM KONÁNÍ: 2. dubna 2016 MÍSTO KONÁNÍ:

2016 DRUH SOUTĚŽE: Regionální kolo soutěží formací pro Plzeňský a Karlovarský kraj DATUM KONÁNÍ: 2. dubna 2016 MÍSTO KONÁNÍ: 2016 DRUH SOUTĚŽE: Regionální kolo soutěží formací pro Plzeňský a Karlovarský kraj DATUM KONÁNÍ: 2. dubna 2016 MÍSTO KONÁNÍ: Hala TJ Lokomotiva, Úslavská 75, PLZEŇ PERSONÁLNÍ OBSAZENÍ SOUTĚŽE Pořadatelem

Více

Propozice Novohradské flétny

Propozice Novohradské flétny Propozice Novohradské flétny 1. INTERPRETAČNÍ SOUTĚŽ NOVOHRADSKÁ FLÉTNA, XVI. ročník (dále jen NF) 1. 1. MÍSTO KONÁNÍ Státní hrad Nové Hrady, Nové Hrady 373 33, Komenského 33 (levé křídlo St. hradu) 1.

Více

ESCALATE TANEČNÍ SKUPINA ROKU tour 2019 MOST číslo Název taneční skupiny Název choreografie Choreograf Věková kategorie Liga Kategorie

ESCALATE TANEČNÍ SKUPINA ROKU tour 2019 MOST číslo Název taneční skupiny Název choreografie Choreograf Věková kategorie Liga Kategorie Startovní listina MOST- 24.3. startovní listina Page 1 ESCALATE TANEČNÍ SKUPINA ROKU tour 2019 MOST 24.3. číslo Název taneční skupiny Název choreografie Choreograf Věková kategorie Liga Kategorie ZAČÁTEK

Více

F I N Á L E Kategorie: FTM - Region SM

F I N Á L E Kategorie: FTM - Region SM Porotce H Porotce I Miniděti Zábřeh - 22. 3. 2014 1-10 1 TK Kmit DDM Orlová Barevný svět v hrsti 2 3 5 6 3 6 4 0 1 3 4 5 7 7 7 7 7 4 2 TŠ Dance4Life Opava Baci-baci-bacílek 6 4 6 5 5 7 6 0 0 0 1 3 6 7

Více

O zlatý pohár BAV klubu Příbor

O zlatý pohár BAV klubu Příbor BAV klub Příbor - středisko volného času, s.r.o. Masarykova 489, Příbor 742 58 e-mail:info@bavklubpribor.cz tel.: 556 723 778, 739 080 862 www.bavklubpribor.cz Pozvánka na XI. ročník regionální taneční

Více

PROPOZICE SOUTĚŽE. Taneční škola DANCE No. 1. o.s., vyhlašuje taneční soutěž:

PROPOZICE SOUTĚŽE. Taneční škola DANCE No. 1. o.s., vyhlašuje taneční soutěž: PROPOZICE SOUTĚŽE Taneční škola DANCE No. 1. o.s., vyhlašuje taneční soutěž: OBECNÉ INFO: NÁZEV SOUTĚŽE MEZINÁRODNÍ DANCE CUP OSTRAVA 2012!!! O PUTOVNÍ POHÁR MĚSTA OSTRAVY DATUM KONÁNÍ MÍSTO KONÁNÍ 4.

Více

FIT KLUB D+M J. A. Komenského 474/22, Most

FIT KLUB D+M J. A. Komenského 474/22, Most MISS KOLEKTIV POHYB 2014 a MISS KOLEKTIV AEROBIK 2014 12. ročník soutěžní nepostupové přehlídky pohybových skladeb pro kroužky ZŠ, MŠ, DDM, SVČ a děti ze sportovních klubů a fit center. Soutěže se nesmí

Více

Finální program soutěže!!!

Finální program soutěže!!! PROPOZICE SOUTĚŽE NÁZEV SOUTĚŽE EMCO TANEČNÍ SKUPINA ROKU tour 2015 DATUM KONÁNÍ 22.3. 2015 MOST MÍSTO KONÁNÍ SPORTOVNÍ HALA MOST a.s., tř. Budovatelů 112/2 434 01 Most regionální kolo pro severní Čechy

Více

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E Zátopkova 100/2, 160 17 Praha 6, tel.: 242 429 260, e-mail: cgf@gymfed.cz MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY ve sportovní gymnastice jednotlivkyň VS 1 A, VS 2 A,

Více

GRAND FINÁLE. MČR a HOBBY FESTIVAL PRAHA - Průmyslový palác Holešovice 26. - 29.5. 2016

GRAND FINÁLE. MČR a HOBBY FESTIVAL PRAHA - Průmyslový palác Holešovice 26. - 29.5. 2016 GRAND FINÁLE MČR a HOBBY FESTIVAL PRAHA - Průmyslový palác Holešovice 26. - 29.5. 2016 2016 GRAND FINÁLE MČR a HOBBY FESTIVAL PRAHA v Průmyslovém paláci Holešovice je vyvrcholením taneční tour CZECH DANCE

Více

KDO BUDE VÍTĚZ! finále castingu na moderátora CZECH DANCE MASTERS 2016 MODERÁTORSKÝ BATTLE. Vážení kolegové, milí tanečníci,

KDO BUDE VÍTĚZ! finále castingu na moderátora CZECH DANCE MASTERS 2016 MODERÁTORSKÝ BATTLE. Vážení kolegové, milí tanečníci, Vážení kolegové, milí tanečníci, dovolte, abychom Vás co nejsrdečněji pozvali na DANCE LIFE EXPO 2015 Odstartuje zde reklamní kampaň nové taneční tour. Czech Dance Organization se v rámci DLE 2015 aktivně

Více

2016 DRUH SOUTĚŽE: Regionální kolo soutěží formací pro kraj Pardubický a Královéhradecký DATUM KONÁNÍ: 13. března 2016 MÍSTO KONÁNÍ:

2016 DRUH SOUTĚŽE: Regionální kolo soutěží formací pro kraj Pardubický a Královéhradecký DATUM KONÁNÍ: 13. března 2016 MÍSTO KONÁNÍ: 2016 DRUH SOUTĚŽE: Regionální kolo soutěží formací pro kraj Pardubický a Královéhradecký DATUM KONÁNÍ: 13. března 2016 MÍSTO KONÁNÍ: KC ALDIS, Hradec Králové PERSONÁLNÍ OBSAZENÍ SOUTĚŽE Pořadatelem soutěže

Více

2016 DRUH SOUTĚŽE: Regionální kolo soutěží formací pro Jihočeský kraj DATUM KONÁNÍ: 10. dubna 2016 MÍSTO KONÁNÍ:

2016 DRUH SOUTĚŽE: Regionální kolo soutěží formací pro Jihočeský kraj DATUM KONÁNÍ: 10. dubna 2016 MÍSTO KONÁNÍ: 2016 DRUH SOUTĚŽE: Regionální kolo soutěží formací pro Jihočeský kraj DATUM KONÁNÍ: 10. dubna 2016 MÍSTO KONÁNÍ: SH Stromovka 12, 370 01 České Budějovice PERSONÁLNÍ OBSAZENÍ SOUTĚŽE Pořadatelem soutěže

Více

Hodnocení soutěže Art předtančení Miniděti

Hodnocení soutěže Art předtančení Miniděti Hodnocení soutěže Art předtančení Miniděti 1. 5 Od Domažlic ZUŠ 22113/1,0 1 2. 3 Butterflies Storm Ballet 13222/2,0 2 3. 4 Madagaskar TAPŠ ILMA 31334/3,0 3 4. 2 Smutná princezna ZUŠ 44441/4,0 4 5. 1 Kdo

Více

CHRUDIM 19.3.2016 EVROPA 2 TANEČNÍ SKUPINA ROKU

CHRUDIM 19.3.2016 EVROPA 2 TANEČNÍ SKUPINA ROKU Startovní lis-na CHRUDIM 19.3.2016 EVROPA 2 TANEČNÍ SKUPINA ROKU tour 2016 číslo Název taneční skupiny Název choreografie Choreograf Věková kategorie Liga Kategorie začátek soutěže 8:30 hod 639 Taneční

Více

Festival tanečního mládí ZČ+JČ Show předtančení Miniděti

Festival tanečního mládí ZČ+JČ Show předtančení Miniděti Festival tanečního mládí ZČ+JČ Art předtančení Miniděti Věk: do 8 let (dle nejstaršího ve formaci) 1. 5 1 Od Domažlic Václava Brettschneiderová Domažlice ZUŠ 2. 3 2 Butterflies K. Bednářová, D. Lojdová

Více

KLUBOVÁ SOUTĚŽ TÝMU PM STARS PARDUBICE

KLUBOVÁ SOUTĚŽ TÝMU PM STARS PARDUBICE KLUBOVÁ SOUTĚŽ TÝMU PM STARS PARDUBICE PRAVIDLA PRO ROK 2017 OBSAH 1. OBECNÁ USTANOVENÍ 2. ZPŮSOBILOST 3. PŘIHLÁŠKY 4. STARTOVNÉ 5. VĚKOVÉ SKUPINY 6. SOUTĚŽNÍ PLOCHA 7. HUDBA 8. ODSTOUPENÍ OD SOUTĚŽE 9.

Více

Sál Josefa Čapka Hronov

Sál Josefa Čapka Hronov Dům dětí a mládeže Domino Hronov ve spolupráci s Pavlem Macurou si Vás dovolují pozvat na 13. ročník celostátní přehlídky dětských a mládežnických kolektivů (nefolklórních) s mezinárodní účastí konaný

Více

VÝSLEDKOVÁ LISTINA. Festival tanečního mládí Ktg. DĚTI Region VČ Hlinsko - 7. dubna 2018

VÝSLEDKOVÁ LISTINA. Festival tanečního mládí Ktg. DĚTI Region VČ Hlinsko - 7. dubna 2018 VÝSLEDKOVÁ LISTINA Festival tanečního mládí Ktg. DĚTI Region VČ Hlinsko - 7. dubna 2018 Start. Taneční klub Choreograf Čas Poč. číslo tan. Plesová předtančení 1 4 TaPŠ Ilma Turnov Noční obloha Šulcovi

Více

StarDance když hvězdy tančí v roce 2007

StarDance když hvězdy tančí v roce 2007 StarDance když hvězdy tančí v roce 2007 Druhý ročník taneční soutěže StarDance přinesla Česká televize divákům opět na podzim, tak aby slavnostní finále vyvrcholilo v předvánoční době. Osm sobotních večerů

Více

Cena TŠ Duha Děti - Plesová předtančení

Cena TŠ Duha Děti - Plesová předtančení Protokol o výsledcích soutěže ve společenském tanci Cena TŠ Duha Děti - Plesová předtančení Místo konání: Česká Lípa Datum: 14.11.2009 Typ soutěže: Formace - pohárová Věk: bez omezení Místo Start. č. Suma

Více

Českolipský zvoneček 2015 Miniděti - bez rozdílu disciplíny

Českolipský zvoneček 2015 Miniděti - bez rozdílu disciplíny Protokol o výsledcích soutěže Českolipský zvoneček 2015 Miniděti - bez rozdílu disciplíny Místo konání: Česká Lípa Datum: 28.3.2015 Typ soutěže: Formace - pohárová Věk: bez omezení Místo Start. č. Suma

Více

2016 DRUH SOUTĚŽE: Regionální kolo soutěží formací pro Moravskoslezský kraj DATUM KONÁNÍ: 3. dubna 2016 MÍSTO KONÁNÍ:

2016 DRUH SOUTĚŽE: Regionální kolo soutěží formací pro Moravskoslezský kraj DATUM KONÁNÍ: 3. dubna 2016 MÍSTO KONÁNÍ: 2016 DRUH SOUTĚŽE: Regionální kolo soutěží formací pro Moravskoslezský kraj DATUM KONÁNÍ: 3. dubna 2016 MÍSTO KONÁNÍ: Víceúčelová hala, Žižkova 2904/8, 747 07 OPAVA PERSONÁLNÍ OBSAZENÍ SOUTĚŽE Pořadatelem

Více

Hodnocení soutěže Parketové taneční kompozice Mládež

Hodnocení soutěže Parketové taneční kompozice Mládež Hodnocení soutěže Parketové taneční kompozice Mládež 1. kolo 1. 5. 11 Perhaps Danza nasazení 1. 5. 12 Marked Rytmus IV A nasazení 1. 5. 13 Mé druhé Já Fénix nasazení 1. 5. 14 Poor mother TŠ Pirouette nasazení

Více

Porotce A. Porotce C. Porotce B

Porotce A. Porotce C. Porotce B Hlinsko - 5. duben 2014 Kategorie Miniděti Miniděti Miniděti Hlinsko - 5. duben 2014 1 HPM Dance Studio Pardubice - baby přípravka MAŠKARNÍ 6 6 6 6 3 0 0 1 1 1 5 5 5 5 6 2 TK BESTA Chrudim NARODIL SE HROŠÍK

Více

Festival tanečního mládí ZČ+JČ Art techniky Miniděti

Festival tanečního mládí ZČ+JČ Art techniky Miniděti Festival tanečního mládí ZČ+JČ Art techniky Miniděti Typ soutěže: Formace pohárová s omezením Věk: do 8 let (dle nejstaršího ve formaci) 1. 4 1 Za plaňkou Eva a Nikola Bartovská Nýřany (CZ) E.B.T.S. taneční

Více

5. květen 2018 Muzeum Chrudim

5. květen 2018 Muzeum Chrudim Hana Černá Taneční škola BOHÉMIA Chrast ve spolupráci se Svazem učitelů tance ČR, z. s., za podpory Pardubického kraje a Ministerstva kultury ČR pořádají Mistrovství ČR SUT plesových předtančení Memoriál

Více

FTM Severočeský region Miniděti - bez rozdílu disciplíny

FTM Severočeský region Miniděti - bez rozdílu disciplíny Protokol o výsledcích soutěže FTM 2018 - Severočeský region Miniděti - bez rozdílu disciplíny Místo konání: Česká Lípa Datum: 22.4.2018 Typ soutěže: Formace - pohárová Věk: bez omezení Místo Start. č.

Více

HODNOCENÍ FREN DANCE 2018

HODNOCENÍ FREN DANCE 2018 HODNOCENÍ FREN DANCE 2018 Vele-úspěšný a vele-navštívený 7. ročník oblastní taneční nepostupové přehlídky FREN DANCE proběhl v sobotu 5. května 2018 v Městské sportovní hale ve Frenštátě pod Radhoštěm.

Více

TANEČNÍ SKUPINA ROKU a TANEČNÍ SKUPINA ROKU TURNÉ ( dále jen TSR ) SOUTĚŽNÍ ŘÁD

TANEČNÍ SKUPINA ROKU a TANEČNÍ SKUPINA ROKU TURNÉ ( dále jen TSR ) SOUTĚŽNÍ ŘÁD Soutěže, druhy soutěží TANEČNÍ SKUPINA ROKU a TANEČNÍ SKUPINA ROKU TURNÉ ( dále jen TSR ) Soutěže se dělí z hlediska možnosti přihlášení a) Otevřené. b) Nominační Soutěže se dělí z hlediska možnosti účasti

Více

4. květen 2019 Muzeum Chrudim

4. květen 2019 Muzeum Chrudim Hana Černá Taneční škola BOHÉMIA Chrast ve spolupráci se Svazem učitelů tance ČR, z. s., za podpory Pardubického kraje a Ministerstva kultury ČR pořádají Mistrovství ČR SUT plesových předtančení Memoriál

Více

Hodnocení soutěže Děti - Plesová předtančení

Hodnocení soutěže Děti - Plesová předtančení Hodnocení soutěže Děti - Plesová předtančení 1. 2 U - A TK CrossDance 12111/1,0 1 2. 1 Třesky plesky TK CrossDance 21222/2,0 2 15.4.2011 7:19:08 Hodnocení soutěže Junioři - Plesová předtančení 1. 4 Crazy

Více

Všeobecné obchodní podmínky a pravidla hlasování soutěže Realitní Projekt roku 2015

Všeobecné obchodní podmínky a pravidla hlasování soutěže Realitní Projekt roku 2015 Všeobecné obchodní podmínky a pravidla hlasování soutěže Realitní Projekt roku 2015 1. Organizátor a pořádající agentura Společnost Bonafide Group, SE, se sídlem Badeniho 290/1, Praha 6, IČ: 290 40 621,

Více

HARMONOGRAM VYSTOUPENÍ FREN DANCE 4. KVĚTNA 2019

HARMONOGRAM VYSTOUPENÍ FREN DANCE 4. KVĚTNA 2019 HARMONOGRAM VYSTOUPENÍ FREN DANCE 4. KVĚTNA 2019 KATEGORIE STREET DANCE - DĚTI 1. Taneční přípravka DDM Třinec Let s get started 2. TS N 23, SVČ FOKUS, Nový Jičín I, soldier 3. Fresh Dance, Luna Příbor,

Více

SKATING CLUB BRNO 20. ROČNÍK VÁNOČNÍHO ZÁVODU SKUPIN SYNCHROHIZOVANÉHO BRUSLENÍ PRO KATEGORIE MLADŠÍHO ŽACTVA A ŽACTVA

SKATING CLUB BRNO 20. ROČNÍK VÁNOČNÍHO ZÁVODU SKUPIN SYNCHROHIZOVANÉHO BRUSLENÍ PRO KATEGORIE MLADŠÍHO ŽACTVA A ŽACTVA SKATING CLUB BRNO POŘÁDÁ 20. ROČNÍK VÁNOČNÍHO ZÁVODU SKUPIN SYNCHROHIZOVANÉHO BRUSLENÍ SANTA CLAUS CUP 2018 PRO KATEGORIE MLADŠÍHO ŽACTVA A ŽACTVA A 17. ROČNÍK ZÁVODU SKUPIN SYNCHRONIZOVANÉHO BRUSLENÍ

Více

Startovní lis-na PRAHA 4.6.2016 ČESKO-SLOVENSKÉ FINÁLE kategorie DĚTI EVROPA 2 TANEČNÍ SKUPINA ROKU tour 2016

Startovní lis-na PRAHA 4.6.2016 ČESKO-SLOVENSKÉ FINÁLE kategorie DĚTI EVROPA 2 TANEČNÍ SKUPINA ROKU tour 2016 Startovní lis-na PRAHA 4.6.2016 ČESKO-SLOVENSKÉ FINÁLE kategorie DĚTI EVROPA 2 TANEČNÍ SKUPINA ROKU tour 2016 číslo Název taneční skupiny Název choreografie Choreograf Věková kategorie Liga Kategorie ZAČÁTEK

Více

Hana Černá Taneční škola BOHÉMIA Chrast ve spolupráci se Svazem učitelů tance ČR, z. s., za podpory Pardubického kraje a Ministerstva kultury ČR

Hana Černá Taneční škola BOHÉMIA Chrast ve spolupráci se Svazem učitelů tance ČR, z. s., za podpory Pardubického kraje a Ministerstva kultury ČR Hana Černá Taneční škola BOHÉMIA Chrast ve spolupráci se Svazem učitelů tance ČR, z. s., za podpory Pardubického kraje a Ministerstva kultury ČR pořádají Mistrovství ČR SUT plesových předtančení Memoriál

Více

Festival tanečního mládí ZČ+JČ Předtančení Miniděti

Festival tanečního mládí ZČ+JČ Předtančení Miniděti Festival tanečního mládí ZČ+JČ Předtančení Miniděti Typ soutěže: Formace pohárová s omezením Věk: do 8 let (dle nejstaršího ve formaci) 1. 2 1 Jaro je tu! Tereza Bystřická UNIQUE Plzeň (CZ) 11 2. 1 2 Dívka

Více

Soutěžní řád pole dancové a aerial hoop soutěže Show Us

Soutěžní řád pole dancové a aerial hoop soutěže Show Us Soutěžní řád pole dancové a aerial hoop soutěže Show Us I. Pořadatel soutěže Spolek Independance, IČ 22840958, se sídlem Na Vyhlídce 1894/7, 251 01 Říčany u Prahy (dále jen organizátor) pořádá taneční

Více

Soutěžní kategorie: Věkové kategorie: Podmínky soutěže:

Soutěžní kategorie: Věkové kategorie: Podmínky soutěže: Soutěžní kategorie: A) Jazz, moderna, scénický tanec B) Disko C) Street dance D) Plesová choreografie E) Roztleskávačky Věkové kategorie: 1) mini - do 6 let 2) děti - do 10 let 3) junioři - do 15 let 4)

Více