Nová Mazda 6. ADJ.CZ, spol. s r.o. JIHLAVA Romana Havelky 19a, tel: Vážení zákazníci

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Nová Mazda 6. ADJ.CZ, spol. s r.o. JIHLAVA Romana Havelky 19a, 586 01 tel: 567 587 561. Vážení zákazníci"

Transkript

1 Nová Mazda 6 Vážení zákazníci Rádi bychom Vám představili novou Mazdu 6, druhý vůz pokrokové technologie SKYACTIV. Třetí generace Mazdy 6 vstupuje do stěžejního segmentu střední třídy vybavena tím nejlepším: radostí z jízdy, ohleduplností k životnímu prostředí a impozantním designem stylu Kodo, inspirovaném konceptem Takeri. Na pokrokové technologii SKYACTIV, která se skvěle osvědčila ve špičkovém crossoveru CX-5, staví také nová Mazda 6 a zároveň ji povyšuje zavedením unikátního systému i-eloop: kondenzátoru elektrické energie získané při zpomalení přeměnou z kinetické energie automobilu. Na následujících stránkách vám představíme to nejdůležitější z nové Mazdy 6, vysvětlíme její převratné systémy a představíme špičkové technologie. Seznamte se sami s naší novou Mazdou 6! První vozy budou u nás na dealerství v Jihlavě v cca 2 týdnu r K dispozici budou benzínoví i dieselové motorizace, vyzkoušet budete moci jak automatické tak i přímo řazené převodovky. Koncové prodejní ceny budou známy v průběhu ledna Ceny nového modelu Mazda 6 budou velmi agresivní, a to zejména díky nabídce Combi za cenu verze Sedan. Na každý vůz (konfiguraci) Vám zpracujeme individuální cenovou nabídku a můžeme Vám slíbit, že se pokusíme o to, aby naše nabídka byla vždy nejlepší na trhu. ADJ.CZ, spol. s r.o. JIHLAVA Romana Havelky 19a, tel: Koncept Mazda Takeri, předobraz dnešní Mazdy 6, se poprvé představil před necelým rokem na ženevském autosalonu Už při premiéře sklidila studie ovace novinářů, odborníků a laické veřejnosti za svůj efektní design.

2 1. design Od Takeri k Mazdě 6 Koncept Mazda Takeri, předobraz dnešní Mazdy 6, se poprvé představil před necelým rokem na ženevském autosalonu Už při premiéře sklidila studie ovace novinářů, odborníků a laické veřejnosti za svůj efektní design. Nadšení z tvarů prototypu nebralo konce a prvotní kladné reakce potvrdilo hodnocení expertů: Mazda Takeri získala cenu Automotive Brand Contest 2012, udělovanou porotou složenou z předních mezinárodních designérů a žurnalistů. Tvary Mazdy Takeri jednomyslně nadchly jak odbornou, tak laickou veřejnost Koncept Takeri však nebyl jen nepodstatným designérským cvičením s cílem zaujmout, ale realitě blízký předobraz budoucí Mazdy 6. Japonští designéři se nelehkého úkolu zhostili na výbornou a odprezentovali prakticky reálný prototyp. Ostatně posuďte sami proti studii Takeri se sériová Mazda 6 příliš neliší Sériová Mazda 6 třetí generace, designově velmi blízká konceptu Takeri, se světu představila na moskevském autosalonu 2012

3 Exteriér: spojení elegance a temperamentu v karoserii sedan Nová Mazda 6 bude k dispozici ve dvou karosářských variantách: jako elegantní a reprezentativní sedan (4 dveře) nebo praktické a dynamické Sport Combi (5 dveří). V obou případech Mazda 6 demonstruje nový designérský styl Kodo duše a pohyb. Pojďme se podívat na sedan Přední část Po vzoru modelu CX-5 formovaná příď s výraznou maskou a její mřížkou přecházející v malá křidélka evokuje sportovní pocity stejně jako šikmé hlavní světlomety navazující na masku. Ta se přelévá do tvarované kapoty přecházející v přední sloupky vše je v dokonalé harmonii, plastické linie vyvolávají pocit pohybu. Mazdu 6 dále charakterizují signifikantní reflektory, ve vyšších verzích s efektními LED diodami denního svícení kruhového tvaru. Profil Svalnatý atlet připravený ke skoku: sportovci se stali inspirací designérům stejně jako kočkovité šelmy číhající na svou kořist. Jako Mazda 6, typický předtavitel designového stylu Kodo. Malá zasklená plocha spolu s vytvarovanými blatníky a koly zcela vyplňujícími podběhy vytvářejí pocit pohybu, i když vůz stojí. Na první pohled vám Mazda 6 posílá pozvánku k radosti z jízdy. Zadní část Zezadu dává Mazda 6 najevo své sebevědomí robustností a plynulým přechodem sloupků do víka zavazadelníku. Nárazník opticky odlehčuje matný plast a sportovnost dotváří dvojice samostatných koncovek výfuku. Koncová světla září efektními, bezpečnými a energeticky úspornými LED diodami.

4 Exteriér: když se spojí prostornost a sportovní nadání v celek jménem Sport Combi Sedan si nenechal eleganci sám pro sebe a podělil se o ni s neméně zdařilým kombi, které působí ještě dynamičtějším dojmem. Štíhlým profilem a kupé-linií maskuje kombi své praktické poslání. Do jednoho celku báječně kombinuje prostornost a sportovní akcent. Hliníkové střešní ližiny jsou umně zakomponovány do celku. I praktičnost může vypadat atraktivně Ať už elegantní čtyřdveřový sedan nebo praktické sportovní kombi obě provedení budí pozornost a otáčejí hlavami kolemjdoucích. Mazda 6 prostě vypadá skvěle! Laky Propracované linie Mazdy 6 zvýrazňuje paleta nabízených barev:

5 Unikátní červená metalíza Soul, která zdobila autosalonové koncepty Minagi a Takeri k nadšení všech přihlížejících, se od nynějška dostává do standardní nabídky laků pro novou Mazdu 6. Tato barva symbolizuje energii v surovém stavu, jenž mixuje všechny elementy světla, stínů a reliéfu do jednoho celku a ideálně dává vyniknout propracovaným dynamickým tvarům designovaným stylem Kodo. Každá vrstva červené metalízy Soul plní svoji funkci: základní spodní vrstva obsahující lesklé částice hliníku se stará o třpytivé efekty horní vrstva s polotransparentní funkcí, obsahující červený pigment, sytí barvu velmi intenzivním chromatickým způsobem Světlo procházející přes horní vrstvu laku se zrcadlí v podkladu tvořeném lesklými hliníkovými částicemi a odráží se od nich přes transparentní překryv nazpět. Tímto způsobem jsou vytvářeny speciální světelné efekty: na přímém slunečním svitu lak září díky flitrům spodní vrstvy, ve stínu naopak působí hluboce temným až černým dojmem. Tento netradiční kontrast ideálně doplňuje efektní tvary karoserie Mazdy 6 a je tím nejlepším prostředkem ke zvýraznění linií Kodo. Jen s červeným metalickým lakem Soul budete vysoce originální. Interiér Provedení interiéru s koženým čalouněním v bílé barvě (za příplatek) Palubní deska, zejména pak sdružený přístroj, ctí jasné křivky bez zbytečných extravagancí, zato s propracovaným provedením přímo vybízejícím k dlouhým cestám. Nechte se pozvat na projížďku v bezpečné a pohodlné kabině plné kvalitních materiálů. Také na straně spolujezdce je palubní deska široká a robustní. Důvěru vzbuzující horizontální rozdělení a plynulé přechody do dveřních výplní navozují pocity bezpečí. Pro obložení přístrojové desky a výplní dveří použili designéři nové materiály příjemnější na dotek a snazší na údržbu. Nejvíce exponované díly interiéru jako dveřní kliky, madla nebo ramena volantu byly opatřeny vrstvou saténového chromu, podtrhujícího dojem kvality a hodnotnosti interiéru.

6 Varianty interiéru Vnitřní prostor Mazdy 6 může být ve třech variantách. Sériové provedení spoléhá na černé látkové čalounění: pro výbavové úrovně Emotion, Challenge a Attraction. Špičková specifikace Revolution se honosí koženým čalouněním dostupným ve dvou barevných verzích. Látka, černá (Emotion, Challenge, Attraction) Kůže, černá (Revolution) Kůže, bílá (Revolution)

7 2. TECHNOLOGIE SKYACTIV TECHNOLOGIE SKYACTIV Jako druhé dítě nové filozofie SKYACTIV se po Mazdě CX-5 představuje Mazda 6 třetí generace, historicky šestá akvizice značky Mazda ve střední třídě. Soubor technologií SKYACTIV se opírá o tři zásadní pilíře, které stojí za detailnější vysvětlení: Motory SKYACTIV-G, benzinový motor objemu 2,0 litru s rekordním kompresním poměrem 14,0:1 SKYACTIV-D, turbodieselový motor ve dvou výkonových verzích, dvojitým přeplňováním a rekordně nízkým kompresním poměrem 14,0:1 a velmi nízkými emisemi (Euro 6) Jak zážehové, tak vznětové pohonné jednotky se dodávají s inteligentním start-stop systémem samočinného vypínání motoru při stání: i-stop. Převodovky Automatická převodovka SKYACTIV-Drive v sobě kombinuje výhody všech ostatních koncepcí: jemnost řazení hydrodynamických měničů, rychlost změny stupňů dvouspojkových převodovek a reaktivitu bezestupňových ústrojí CVT. Přímo řazená převodovka SKYACTIV-MT přináší preciznost manuálního ústrojí Mazdy MX-5 s exaktním chodem řadící páky v krátké kulise. Lehké a kompaktní převodové ústrojí se snadno ovládá a sníženými odpory přispívá k hospodárnosti. Podvozek / karoserie Podvozek posiluje symbiózu mezi řidičem s vozidlem zejména při akceleraci, v zatáčkách nebo při brzdění. Děje se tak hlavně díky zlepšené přilnavosti zadní nápravy a ve srovnání s aktuální Mazdou 6 zkrácené brzdné dráze. Lehčí a zároveň tužší karoserie díky rozsáhlejšímu využití ultra vysokopevnostních ocelí a dalších konstrukčních inovací s cílem zpevnit strukturu skeletu nové Mazdy 6.

8 MOTORY A PŘEVODOVKY Paleta vysoce efektivních pohonných řetězců SKYACTIV zahrnuje dva turbodieselové a tři benzinové motory, z nichž dva jsou určeny přímo pro novou Mazdu 6. Všechny pohonné jednotky jsou vybaveny start-stop systémem i-stop.

9 i-eloop Nedílnou součástí strategie SKYACTIV jsou u nové Mazdy 6 dva systémy snižující spotřebu paliva a eliminující emise CO2: i-stop a i-eloop. Jak poznáte v následující kapitole, tyto systémy spojené s motory, převodovkami a podvozky SKYACTIVE zajišťují, aby si nová Mazda 6 udržela pozici lídra svého segmentu v oblasti ekologických výkonů. i-eloop : nový systém využití energie vzniklé při brzdění od Mazdy Když se řekne KERS (Kinetic Energy Recovery System), fandové Formule 1 už vědí. Stejně jako F1 tak i Mazda 6 při zpomalování produkuje kinetickou energii, kterou pak ve formě elektrické energie ukládá do unikátního kondenzátoru. Tam zůstává připravena k použití v případě potřeby. Nová Mazda 6 je celosvětově první velkosériový model využívající technologii kondenzátoru - nikoliv ovšem ke krátkodobému zvýšení výkonu (jako u Formule 1), ale k napájení elektrických zařízení automobilu: klimatizace, osvětlení, audiosystému Využitím uložené kinetické energie Mazda 6 šetří alternátor, čímž se snižuje spotřeba paliva a klesají emise CO2. Piloti Formule 1 a řidiči Mazdy 6 mají jedno společné všichni profitují z využití kinetické energie. V případě F1 (KERS = Kinetic Energy Recovery System) lepší akcelerací, u Mazdy 6 úsporou pohonných hmot (BERS = Braking Energy Recovery System). Podívejte se, jak systém funguje: 1) Při brzdění Během zpomalování vozidla (s odstaveným plynem), které obecně trvá kolem deseti sekund, jsou díky systému s kondenzátorem odstraněny problémy s dobíjením klasických akumulátorů (olověných). Díky jedinečnému řešení s kondenzátorem, v němž se soustředí předchozí jízdou nastřádaná energie, se akumulátor dobíjí během chvilky na plný stav. Každý automobil během zpomalování vytváří kinetickou energii, která by ale zůstala nevyužita, kdyby se nepřeměnila na energii elektrickou. O to se stará alternátor s variabilním napětím (12-25 V), posílající elektrickou energii do dvouvrstvého kondenzátoru. Z něj se pak v případě potřeby může uvolnit přes transformátor stejnosměrného proudu (DC/DC) pro potřeby elektrických spotřebičů ve voze: klimatizace, audiosystému nebo světel. Přebytek energie pak putuje do klasického akumulátoru. Slovníček : (Capacitor kondenzátor, Engine motor, Energy regeneration přeměna kinetické energie na elektrickou, Variable voltage alternator alternátor s variabilním napětím, DC/DC converter transformátor stejnosměrného proudu)

10 2) Při zrychlování V akcelerační fázi systém žádnou energii neshromažďuje, nicméně ze svých zásob i při zrychlování dokáže zásobovat palubní elektrické spotřebiče z energie, která v kondenzátoru zůstala při zpomalování. Plně nabitý kondenzátor dokáže zásobovat elektrická zařízení Mazdy 6 zhruba jednu minutu. I v městském provozu, kde se motor často zastaví a činnost kondenzátoru je tak častější, je zajištěno pokrytí provozu palubních spotřebičů vozu výhodou kondenzátoru je totiž jeho schopnost velmi rychlého uložení velkých objemů elektřiny (a rychlého vyprázdnění) bez negativních dopadů na kapacitu. Systém i-eloop oprosťuje spalovací motor od zátěže s výrobou elektrické energie a ve výsledku tak snižuje spotřebu paliva. Je ale třeba poznamenat, že vliv systému i-eloop se příliš neprojeví v hodnotách tabulkové spotřeby, zjišťované dle laboratorního měřícího cyklu EU (93/116). Metodika totiž nepočítá s fází zpomalování a stání, kde i-eloop funguje nejvíc. V praxi běžného provozu, zejména toho městského (časté vypínání motoru, využití uložené energie pro provoz klimatizace, audiosystému, světel), se přínos systému i-eloop pro jeví mnohem markantněji, než by bylo zřejmé z tabulkových údajů udávané spotřeby paliva. Dostupnost systému i-eloop 2.0i (165 PS) Benzin 2.5i (192 PS) Benzin s automatickou převodovkou CD150 (150 PS) Turbodiesel s manuální/automatickou převodovkou CD175 (175 PS) Turbodiesel s manuální/automatickou převodovkou i-stop : inteligentní start-stop systém od Mazdy Po vzoru crossoveru Mazda CX-5 nabízí také nová Mazda 6 ve všech verzích a motorizacích sériový systém start-stop. Zařízení i-stop samočinně vypíná motor při stání (například na křižovatce), aby ho v rekordně krátkém čase 0,35 s zase nastartovalo. Hmotnostní redukce Díky architektuře karoserie, struktuře materiálů s rozsáhlým využitím ultra vysokopevnostní oceli a podvozkem se souborem opatření SKYACTIV je Mazda 6 na špici v daném segmentu střední třídy pokud jde o hmotnost. V porovnání s minulou generací vykazuje nová Mazda 6 hmotnostní redukci osmdesát kilogramů.

11 Combi 2.0 Benzin 6MT Tato velmi nízká hmotnost slibuje: - nižší spotřebu paliva - omezení hodnot emisí CO 2 - lepší agilitu vozu - kratší brzdnou dráhu

12 Eko výkony Technologie SKYACTIV přispívají spolu se systémy i-stop a i-eloop, dostupných ve všech provedeních, pasují Mazdu 6 na krále ekonomiky a ekologie ve své třídě. Nová Mazda 6 se nechlubí jen nejnižší spotřebou paliva a emisemi CO 2, ale díky dvěma výkonovým provedením turbodieselu také nejlepším poměrem točivého momentu a spotřeby: více najdete v níže uvedených grafech: 1) CO 2 a spotřeba 2) Točivý moment ve srovnání s konkurenty Sedan CD g/km l/100km , , ,2 4,2 4, ,3 4,3 4, , ,5 5,1 5 4,5 4 3,5 80 Mazda6 VW Passat BMW Série3 Peugeot 508 Hyundai i40 Ford Mondeo Opel Insignia Citroën C5 Toyota Avensis Mazda6 (alter) 3

13 Nm Mazda6 VW Passat BMW Série3 Peugeot 508 Hyundai i40 Ford Mondeo Opel Insignia Citroën C5 Toyota Avensis Mazda6 (alter) V souhrnu platí, že nová Mazda 6 lhostejno jestli s benzinovým nebo naftovým motorem nabízí nejlepší poměr mezi ekologií a výkonem ve svém segmentu. 3. Funkčnost Rozměry - Sedan

14 Nová Mazda 6 těží z delší karoserie vzešlé z prodlouženého rozvoru, který se stará o jedinečnou prostornost pro nohy pasažérů na zadních sedadlech. Mazda 6 přináší největší prostor pro nohy zadních cestujících. Nová Předchozí Mazda 6 Mazda 6 Rozdíl mezi předchozí Mazdou 6 a novou Mazdou 6 VW Passat Rozdíl VW Passat / Nová Mazda 6 Škoda Superb Rozdíl Škoda Superb/ Nová Mazda 6 Ford Mondeo Rozdíl Ford Mondeo / Nová Mazda 6 Délka (mm) Šířka (mm) Výška (mm) Rozvor (mm) Prostor pro nohy vzadu (mm) nd nd Rozměry - Sport Combi Mazda 6 Sport Combi vyjíždí na kratším rozvoru než sedan, což jí zajišťuje kompaktnější rozměry a lepší obratnost ve městě či zatáčkách. Nová Předchozí Mazda 6 Mazda 6 Rozdíl mezi předchozí Mazdou 6 a novou Mazdou 6 VW Passat Rozdíl VW Passat / Nová Mazda 6 Škoda Superb Rozdíl Škoda Superb/ Nová Mazda 6 Ford Mondeo Rozdíl Ford Mondeo / Nová Mazda 6 Délka (mm) Šířka (mm) Výška (mm) Rozvor (mm) Prostor pro nohy vzadu (mm) nd nd Komunikační rozhraní HMI Navigace Mezi člověkem a moderním strojem musí fungovat logické a intuitivní komunikační rozhraní. Nový systém HMI (Human-Machine Interface) a jeho snadné ovládání přispívá k bezpečnosti jízdy, neboť řidič obsluhuje systém po paměti a nemusí spouštět oči ze silnice. Palubní systém je jednoduchý a intuitivní díky logické struktuře menu a dílčím funkcím: audiosystém, telefon, navigace a nastavení. Díky novému barevnému displeji o úhlopříčce 5,8 a dotykové obrazovce je ovládání hračkou. Podobně jako v modelu CX-5 je hlavním ovládacím prvkem otočné osmisměrné tlačítko (Multi Commander), umístěné za řadicí pákou a doplněné o pomocná tlačítka. Pokud vozidlo stojí, můžete ovládat infotainment i prostřednictvím dotykové obrazovky s pomocnými tlačítky po stranách. Nová Mazda 6 využívá navigačního systému od firmy TomTom stejně jako Mazda CX-5. Jde o příplatkovou výbavu s cenou ,- Kč. Tato extra výbava je dostupná pro všechny modely disponujícími barevným displejem: od výbavy Challenge a výš. Připojitelnost

15 Dnes už zákazníci považují za povinnost plnou propojitelnost externích zařízení s automobilem přes rozhraní Bluetooth nebo USB. Systém HMI (Human- Media Interface) umožňuje velmi snadné připojení smartphonu přes bluetooth nebo USB slot a následnou obsluhu hudební knihovny jednoduchou díky třídění složek, interpretů, názvů skladeb a přehlednému zobrazování na 5,8 displeji. Za pozornost nepochybně stojí akustický zážitek, který vám dopřeje audiosystém BOSE Surround s 11 reproduktory, zesilovačem a subwooferem. Špičková aparatura patří do sériové výbavy verze Revolution. Zcela novou funkcí infotainmentu Mazdy 6 jsou y. Po propojení smartphonu přes Bluetooth se na 5,8 displeji můžou zobrazovat y, systém je umí automaticky přečíst a lze na ně také odpovídat předuloženými větami. Nová funkce ů 4. Bezpečnost

16 I-ACTIVESENSE, oči pro Mazdu 6 Filozofie Mazdy v oblasti aktivní bezpečnosti je pevně zaměřena na řidiče. Namísto převzetí kontroly nad vozem elektronikou razí Mazda filozofii o dalších párech dodatečných očí, které mají řidiči pomáhat a ne za něj činit rozhodnutí. Konečná reakce totiž závisí jen na řidiči a ten nejlépe rozhodne o tom, jak se zachovat. Tyto dodatečné oči byly pokřtěny jako i-activesense Mazda 6 představuje svůj systém aktivní bezpečnosti i-activesense: 1. Radar (76 Ghz) Za logem v masce se ukrývá radar s těmito funkcemi: - Adaptivní tempomat (MRCC) - Inteligentní brzdový asistent (SBS) 2. Radar (24 Ghz) Druhý radar zaštiťuje: - Hlídání mrtvého úhlu (RVM) Kamera Kamera umístěná v horní části čelního skla sleduje provoz a má na starosti: - Asistenci jízdy v pruzích (LDW) - Samočinné přepínání dálkových/potkávacích světel (HBC) 4. Laser Vedle kamery umístěné v horní části čelního skla se nachází také laser s funkcí: - Samočinné městské nouzové brzdění (SCBS)

17 Systémy aktivní bezpečnosti Systém samočinného městského nouzového brzdění SCBS (Smart City Brake System) Hlídání mrtvého úhlu RVM (Rear Vehicle Monitoring) Asistent jízdy v pruzích Asistent dálkových světel LDW (Lane Departure Warning) HBC (High-Beam Control) Adaptivní tempomat MRCC (Mazda Radar Cruise Control) Inteligentní brzdový asistent SBS (Smart Brake Support) Systém SCBS monitoruje vozidla nacházející se šest metrů před Mazdou 6. Jakmile hrozí riziko kolize, natlakuje se brzdový systém, který pak rychleji reaguje na sešlápnutí brzdového pedálu. Pokud ani poté řidič nezačne sám brzdit, aktivuje SCBS brzdy automaticky. Opticky a akusticky systém varuje řidiče před vozidly, která se k němu blíží zezadu a nacházejí se v tzv. mrtvém úhlu zpětných zrcátek. Hlídání jízdy v pruzích minimalizuje riziko kolize při přejíždění z pruhu do pruhu. Systém od rychlosti 65 km/h sleduje vodorovné dopravní značení a při eventualitě nedobrovolné změny jízdního pruhu (bez předchozího znamení o změně směru blikačem) řidiče varuje a nechává mu prostor pro korekci manévru. Samočinně tlumí dálková světla jakmile kamera zaznamená protijedoucí vozidlo (nebo pouliční osvětlení, chodce s baterkou ) přepne z dálkových na potkávací světla, aby se zabránilo oslnění. Udržuje nastavenou rychlost a odstup od vozidel jedoucích vpředu, samočinně brzdí a zase zrychluje na zvolené tempo. Monitoruje vozidla jedoucí před vámi (v rychlostech mezi 15 až 145 km/h) a: - informuje řidiče o příliš krátké vzdálenosti mezi vozidly - alarmuje, pokud vozidlo před vámi výrazněji zpomaluje - aktivuje vyšší brzdný tlak, pokud hrozí riziko kolize Dostupné od výbavy Challenge Dostupné od výbavy Attraction Dostupné od výbavy Attraction Dostupné od výbavy Attraction Dostupné u výbavy Revolution (jen s automatickou převodovkou) Dostupné u výbavy Revolution (jen s automatickou převodovkou) Adaptivní tempomat a inteligentní brzdový asistent hlásí nebezpečí, pokud se zmenší vzdálenost mezi Mazdou 6 a vozidlem jedoucím před vámi na nebezpečně krátkou distanci. Při nebezpečí potenciální nehody se automaticky zvýší tlak v brzdovém systému. Pasivní bezpečnost

18 Také v ohledu pasivní bezpečnosti patří nová Mazda 6 na špici díky novým opatřením: Velmi tuhá struktura karoserie SKYACTIV účinněji pohlcující energii nárazu, lepší tuhost díky použití ultra vysokopevnostních ocelí. Optimalizovaný tvar přídě s rozšířenými deformačními zónami tlumí a rozkládá nárazovou energii tak, aby došlo k co nejmenšímu zatížení posádky při nárazu. Robustnější skelet zaručuje tužší prostor pro přežití posádky v případě bočního nárazu. Panely interiéru, obložení přístrojové desky a čalounění bylo upravené tak, aby v případě nehody bylo riziko zranění posádky eliminováno na minimum. Vylepšená přední sedadla s optimalizovaným tvarem hlavových opěrek lépe chránící krční páteř v případě nárazu zezadu. Zesílená struktura zadních sedadel s cílem zabránit riziku vniknutí předmětů ze zavazadlového prostoru do kabiny v případě nehody. A samozřejmě standardní použití čelních, bočních a hlavových airbagů. Tyto technologické posuny, které byly aplikovány na šesté generaci mazdy ve střední třídě a v plné míře se osvědčily už na modelu CX-5, mají za cíl ochránit posádku nejlépe v daném segmentu a docílit maximálního pětihvězdičkového hodnocení v nárazovém testu nezávislého ústavu Euro NCAP.

19 5. Získejte další informace Buďte mezi prvními, kteří odhalí všechny novinky nové Mazdy6 a kontaktu nás. Buďte mezi prvními, kteří se s novou Mazdou6 svezou, nebo možná mezi prvními, kteří budou novou Mazdu6 vlastnit. ADJ.CZ, spol. s r.o. autorizovaný prodej a servis značky MAZDA Jihlava

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč946,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč878,600 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč704,900 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč836,200 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč472,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč552,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč827,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Ceník verzí m{zd{ CX-5. přehled výbav Bezpečnost Emotion Challenge Attraction Revolution. Řízení a asistenční systémy

Ceník verzí m{zd{ CX-5. přehled výbav Bezpečnost Emotion Challenge Attraction Revolution. Řízení a asistenční systémy m{zd{ CX5 Ceník platnost od 1. 7. 2014 Ceník verzí m{zd{ CX5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Attraction Revolution Benzin 2.0 SkyactivG 121 (165) man. 6st. 524 900 624 900 677 900 2.0 SkyactivG

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč786,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

-activsense -El oop m{zd{ 6 Ceník platnost od 1. 7. 2014

-activsense -El oop m{zd{ 6 Ceník platnost od 1. 7. 2014 -activsense -Eloop m{zd{ 6 Ceník platnost od 1. 7. 2014 wagon za cenu verze sedan technologie SKYACTIV - lehká a odolná karoserie - přesné řízení - výkonné a úsporné motory - přesné a rychlé řazení technologie

Více

M{ZD{ CX-3 ZAREGISTRUJTE SE JIŽ TEĎ 204208_MAZCX3_PSL_15R1_V3.indd COV2 18/02/2015 13:01:23

M{ZD{ CX-3 ZAREGISTRUJTE SE JIŽ TEĎ 204208_MAZCX3_PSL_15R1_V3.indd COV2 18/02/2015 13:01:23 M{ZD{ CX-3 2 3 6 1 7 5 2 4 3 8 4 5 NEJBEZPEČNĚJŠÍ MÍSTO V PROVOZU Všechny modely značky Mazda disponují inteligentními bezpečnostními systémy. Soustava označovaná souhrnným názvem i-activsense monitoruje

Více

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti GLC: GLC 220 d 4MATIC Váš OnlineCode: MULEWEEX Vaše vozidlo 3. května 2019 GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby 1 296 125 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143

Více

M{ZD{ CX-3 204210_15R1_CX3_V3_COVERS.indd 1-3 29/05/2015 16:22:22

M{ZD{ CX-3 204210_15R1_CX3_V3_COVERS.indd 1-3 29/05/2015 16:22:22 M{ZD{ CX-3 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 1 1 2 2 3 5 2 4 3 16 17 SKYACTIV TECHNOLOGY 18 19 6 1 7 5 2 4 3 8 20 21 NEJBEZPEČNĚJŠÍ MÍSTO NA SILNICI Každá Mazda, kterou vyrobíme, je vybavena celou škálou

Více

PLATNOST OD 1. 4. 2015 MAZDA CX-3 CENÍK

PLATNOST OD 1. 4. 2015 MAZDA CX-3 CENÍK PLATNOST OD 1. 4. 2015 MAZDA CX-3 CENÍK Technologie Skyactiv Lehká a odolná karoserie > Přesné řízení > Výkonné a úsporné motory > Přesné a rychlé řazení Modelová řada M{zd{ CX-3 Výkon kw (k) Převodovka

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

M{zd{ 3 Ceník platnost od 1. 2. 2014

M{zd{ 3 Ceník platnost od 1. 2. 2014 M{zd{ 3 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Sedan za cenu verze Hatchback Technologie Skyactiv Lehká a odolná karoserie > Přesné řízení > Výkonné a úsporné motory > Přesné a rychlé řazení Modelová řada Hatchback

Více

MAZDA MX-5 CENÍK PLATNOST OD 1. 6. 2016

MAZDA MX-5 CENÍK PLATNOST OD 1. 6. 2016 mazda_mx5_cenik_skladacka_210x297_2016-05_cz_01.indd MAZDA MX-5 CENÍK PLATNOST OD 1. 6. 2016 TECHNOLOGIE SKYACTIV Lehká a odolná karoserie > Přesné řízení > Výkonné a úsporné motory > Přesné a rychlé řazení

Více

NOVÁ M A ZDA 3 CENÍK

NOVÁ M A ZDA 3 CENÍK NOVÁ MA ZDA3 CENÍK NOVÁ MAZDA3 HATCHBACK Výkon (kw/k) Max. krouticí moment (Nm) Cena Skyactiv-G122 90 / 122 213 520 900 Kč Skyactiv-G122 AT 90 / 122 213 585 900 Kč Skyactiv-G122 Plus 90 / 122 213 554 400

Více

PLATNOST OD 15. 5. 2015 MAZDA CX-3 CENÍK

PLATNOST OD 15. 5. 2015 MAZDA CX-3 CENÍK PLATNOST OD 15. 5. 2015 MAZDA CX-3 CENÍK Technologie Skyactiv Lehká a odolná karoserie > Přesné řízení > Výkonné a úsporné motory > Přesné a rychlé řazení Modelová řada M{zd{ CX-3 Výkon kw (k) Převodovka

Více

Kit Corporate 2008 2

Kit Corporate 2008 2 Kit Corporate 2008 2 Kit Corporate 2008 3 Kit Corporate 2008 4 Kit Corporate 2008 5 1 2 3 4 5 Kit Corporate 2008 7 Kit Corporate 2008 8 Model Délka Rozměry v mm Šířka (bez zpětných zrcátek) Výška Objem

Více

EVOLUCE V AKCI. Zobrazený model je CR-V 1.5 VTEC TURBO Lifestyle v barvě Metalická Premium Crystal Red.

EVOLUCE V AKCI. Zobrazený model je CR-V 1.5 VTEC TURBO Lifestyle v barvě Metalická Premium Crystal Red. V AKCI Celosvětově nejprodávanější SUV se stále vyvíjí. Zcela nové CR-V je kultivovanější, všestrannější a nabízí dynamičtější jízdní vlastnosti díky celé řadě vylepšení a inovací. Model CR-V přináší úchvatné

Více

S E D A N 12/2016 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

S E D A N 12/2016 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5 SEDAN VÁŠ NOVÝ CIVIC Nový Civic sedan s atraktivním designem a vyspělým konstrukčním provedením je ztělesněním našeho inovativního přístupu a zápalu pro technickou znamenitost. Výrazné a nadčasové linie

Více

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000 Modelový rok '12 LS LT LT+ LTZ 351 000 377 000 395 000 415 000 442 200 1,7D 96 kw/130 k ECO 461 400 493 000 2,0 VCDi 120 kw/163 k 462 000 500 200 AKČNÍ 1,7D 96 kw/130 k ECO 2,0 VCDi 120 kw/163 k LS LT

Více

Novinky 2016 Hyundai

Novinky 2016 Hyundai Novinky 2016 Hyundai Kdo? Marek Trešl Product Manager Modelová řada 2016 Hyundai Modelová řada Hyundai Osobní vozy A segment B segment C segment D segment E segment Klasické i10 i20 i30 a i30 kombi i40

Více

2016 Hyundai Motor Czech

2016 Hyundai Motor Czech 2016 Hyundai Motor Czech Kdo? Jan Ulip Fleet Area Representative Přehled modelové řady Hyundai Novinky Hyundai i30 TCO Představení testovací flotily 2016 Modelová řada Hyundai Modelová řada Hyundai Osobní

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč978,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

MAZDA CX-3 CENÍK PLATNOST OD

MAZDA CX-3 CENÍK PLATNOST OD mazda_cx3_cenik_skladacka_210x297_2016-06_cz_03_vystup.indd MAZDA CX-3 CENÍK PLATNOST OD 1. 6. 2016 TECHNOLOGIE SKYACTIV Lehká a odolná karoserie > Přesné řízení > Výkonné a úsporné motory > Přesné a rychlé

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč666,682 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

mazda3_cenik_255x210_ _cz_01_vystup.indd NOVÁ M A ZDA 3 CENÍK

mazda3_cenik_255x210_ _cz_01_vystup.indd NOVÁ M A ZDA 3 CENÍK mazda3_cenik_255x210_2019-06_cz_01_vystup.indd NOVÁ MA ZDA3 CENÍK NOVÁ MAZDA3 HATCHBACK Výkon (kw/k) Max. točivý moment (Nm) Cena Skyactiv-G122 90/122 213 520 900 Kč Skyactiv-G122 AT 90/122 213 585 900

Více

-activsense -E loop m{zd{ 6 Ceník platnost od 1. 10. 2013

-activsense -E loop m{zd{ 6 Ceník platnost od 1. 10. 2013 -activsense -Eloop m{zd{ 6 Ceník platnost od 1. 10. 2013 wagon za cenu verze sedan technologie SKYACTIV - lehká a odolná karoserie - přesné řízení - výkonné a úsporné motory - přesné a rychlé řazení technologie

Více

M{ZD{ 6 203920_14R1_MAZ6_V2_COVERS.indd 1-3 25/03/2015 11:59:20

M{ZD{ 6 203920_14R1_MAZ6_V2_COVERS.indd 1-3 25/03/2015 11:59:20 M{ZD{ 6 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 1 2 3 7 6 4 5 18 19 SKYACTIV TECHNOLOGY 20 21 6 1 7 5 2 4 3 8 22 23 NEJBEZPEČNĚJŠÍ MÍSTO NA SILNICI Každá Mazda, kterou vyrobíme, je vybavena celou škálou

Více

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 nabídka uchazeče DOPLNÍ UCHAZEČ instrukce pro vyplnění sloupce C zážehový přeplňovaný výkon min. 145 kw Motor spotřeba PHM pro kombinovaný provoz (pozn.:

Více

PLATNOST OD 15. 5. 2015 MAZDA 2 CENÍK

PLATNOST OD 15. 5. 2015 MAZDA 2 CENÍK PLATNOST OD 15. 5. 2015 MAZDA 2 CENÍK Technologie Skyactiv Lehká a odolná karoserie > Přesné řízení > Výkonné a úsporné motory > Přesné a rychlé řazení Modelová řada M{zd{ 2 Výkon kw (k) G75 Emotion Challenge

Více

M{zd{ 3 Ceník platnost od 1. 2. 2014

M{zd{ 3 Ceník platnost od 1. 2. 2014 M{zd{ 3 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Sedan za cenu verze Hatchback Technologie Skyactiv Lehká a odolná karoserie > Přesné řízení > Výkonné a úsporné motory > Přesné a rychlé řazení Modelová řada Hatchback

Více

MASERATI GHIBLI DIESEL

MASERATI GHIBLI DIESEL MASERATI GHIBLI DIESEL www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/381/ 72 135 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 72 135 Ceníková cena s DPH 87 283 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Nero Nero/Rosso prošití

Více

M{zd{ 6 Ceník PLATNOST OD 1. 1. 2015

M{zd{ 6 Ceník PLATNOST OD 1. 1. 2015 M{zd{ 6 Ceník PLATNOST OD 1. 1. 2015 WAGON za cenu verze SEDAN technologie Skyactiv Lehká a odolná karoserie > Přesné řízení > Výkonné a úsporné motory > Přesné a rychlé řazení technologie i-eloop Snížení

Více

NOVÁ M A ZDA 3 CENÍK

NOVÁ M A ZDA 3 CENÍK NOVÁ MA ZDA3 CENÍK NOVÁ MAZDA3 HATCHBACK Výkon (kw/k) Max. krouticí moment (Nm) Cena Skyactiv-G122 90 / 122 213 520 900 Kč Skyactiv-G122 AT 90 / 122 213 585 900 Kč Skyactiv-G122 Plus 90 / 122 213 554 400

Více

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1AMDHDz Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active Model Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active 447 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Černá látka (FB20) Cena celkem: 447 900 Kč Změna

Více

Nový SEAT Leon je vozem pro srdce i hlavu

Nový SEAT Leon je vozem pro srdce i hlavu Nejkrásnější způsob, jak řídit praktický automobil Nový SEAT Leon je vozem pro srdce i hlavu / Ohromující design překypující emocemi / Inovace jako například přední LED světlomety / Příkladná dynamika

Více

TOYOTA HILUX. Prodej a servis vozů

TOYOTA HILUX. Prodej a servis vozů TOYOTA CENÍK TOYOTA který si tato značka zaslouží. Double Cab 5 místná verze motor výkon (kw) převodovka Terra Luna Sol 2,5 l D-4D 120 88 kw 5 A/T 719 950 Kč 1 950 000 Kč 3,0 l D-4D 170 126 kw 5 A/T 856

Více

MASERATI LEVANTE GRANSPORT 350 MY18 PRODÁNO

MASERATI LEVANTE GRANSPORT 350 MY18 PRODÁNO MASERATI LEVANTE GRANSPORT 350 MY18 PRODÁNO www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/309/ Cena Ceníková cena bez DPH 88 486 Ceníková cena s DPH 107 068 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Bianco Rosso seats,

Více

MAZDA CX-5 CENÍK PLATNOST OD 15. 5. 2015

MAZDA CX-5 CENÍK PLATNOST OD 15. 5. 2015 MAZDA CX-5 CENÍK PLATNOST OD 15. 5. 2015 Technologie Skyactiv Lehká a odolná karoserie > Přesné řízení > Výkonné a úsporné motory > Přesné a rychlé řazení Modelová řada Benzín Diesel M{zd{ CX-5 Výkon kw

Více

SEDAN ZA CENU VERZE HATCHBACK

SEDAN ZA CENU VERZE HATCHBACK MAZDA 3 CENÍK V rámci zkvalitňování produktu Mazda 3 dojde u vozů vyráběných od října 2015 k obohacení základní výbavy jednotlivých verzí a s tím spojené úpravě cen. O přesné výbavě a ceně vámi vybraného

Více

NOVÁ ÉRA TOYOTY COROLLA

NOVÁ ÉRA TOYOTY COROLLA NOVÁ HYBRID COROLLA HYBRID 3 NOVÁ ÉRA TOYOTY COROLLA Po 12 letech dáváme sbohem označení Auris a zahajujeme novou éru modelu Corolla nejprodávanějšího vozu světa. Toyota Corolla, nyní s rozšířenou nabídkou

Více

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč.

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč. VAŠE TOYOTA HILUX ZÁKLADNÍ ÚDAJE KAROSERIE MOTOR PŘEVODOVKA STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY Double Cab 2.5l D-4D 145 DPF 5 M/T Luna BARVY EXTERIÉR INTERIÉR Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) CENA

Více

M{zd{ 3 Ceník platnost od

M{zd{ 3 Ceník platnost od M{zd{ 3 Ceník platnost od 1. 9. 2013 Sedan za cenu verze Hatchback Technologie Skyactiv Lehká a odolná karoserie > Přesné řízení > Výkonné a úsporné motory > Přesné a rychlé řazení Modelová řada Hatchback

Více

m{zd{ CX-5 Ceník platnost od 15. 2. 2012

m{zd{ CX-5 Ceník platnost od 15. 2. 2012 m{zd{ CX-5 Ceník platnost od 15. 2. 2012 Ceník verzí m{zd{ CX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Attraction Revolution Benzin 2.0 Skyactiv-G 121 (165) man. 6st. 499 900 599 900 645 900-2.0 Skyactiv-G

Více

MASERATI LEVANTE GRANSPORT bez DPH. Cena. Vlastnosti. Ceníková cena bez DPH

MASERATI LEVANTE GRANSPORT bez DPH.   Cena. Vlastnosti. Ceníková cena bez DPH MASERATI LEVANTE GRANSPORT MY19 www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/382/ 90 584 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 90 584 Ceníková cena s DPH 109 607 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Bianco Nero/Rosso

Více

Camaro Hot Wheels splněný sen

Camaro Hot Wheels splněný sen Camaro Hot Wheels splněný sen S e n m i l i ó n ů f a n o u š k ů H o t W h e e l s v š e c h v ě k o v ý c h k a t e g o r i í s e s t a l s k u t e č n o s t í. V ý r a z n ý, o d v á ž n ý a a t r a

Více

NOVÁ MA ZDA CX-30 CENÍK

NOVÁ MA ZDA CX-30 CENÍK mazda_cx30_cenik_255x210_2019-05_cz_03_vystup.indd NOVÁ MA ZDA CX-30 CENÍK NOVÁ MAZDA CX-30 Výkon (kw/k) Max. točivý moment (Nm) Cena Skyactiv-G122 90/122 213 574 900 Kč Skyactiv-G122 Plus 90/122 213 613

Více

Vaše vozidlo 6. května Třída A: A 180 d. A 180 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti 4,7 l/100km Spotřeba paliva ve městě

Vaše vozidlo 6. května Třída A: A 180 d. A 180 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti 4,7 l/100km Spotřeba paliva ve městě Třída A: A 180 d Váš OnlineCode: MJYNBF8J Vaše vozidlo 6. května 2019 A 180 d Kupní cena z výroby 825 838 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1461 cm³ Zdvihový objem 85 kw (116 HP) Výkon

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Insignia, Edition, 2.0 CDTI (125kW/170k) Start/Stop, 6stupňová manuální převodovka Barva Šedá Satin Steel (GF6) Model Látkové čalounění Milano, černé

Více

MAZDA CX-3 CENÍK PLATNOST OD

MAZDA CX-3 CENÍK PLATNOST OD mazda_cx3_cenik_skladacka_210x297_2016-11_cz_01_vystup.indd MAZDA CX-3 CENÍK PLATNOST OD 1. 11. 2016 TECHNOLOGIE SKYACTIV Lehká a odolná karoserie > Přesné řízení > Výkonné a úsporné motory > Přesné a

Více

m{zd{ CX-5 Ceník platnost od 1. 12. 2011

m{zd{ CX-5 Ceník platnost od 1. 12. 2011 m{zd{ CX-5 Ceník platnost od 1. 12. 2011 Ceník verzí m{zd{ CX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Attraction Revolution Benzin 2.0 Skyactiv-G 121 (165) man. 6st. 499 900 599 900 645 900-2.0 Skyactiv-G

Více

Tento obrázek představuje Mazdu CX-30 v provedení Soul Red Crystal ve verzi Plus, s paketem Style

Tento obrázek představuje Mazdu CX-30 v provedení Soul Red Crystal ve verzi Plus, s paketem Style MAZDA CX-ḃḀ Představujeme vám úplně novou Mazdu CX-30, zbrusu nový přírůstek do rodiny Mazda a druhý v naší nové generaci automobilů. Zvenku je kompaktní a uvnitř prostorná, kombinuje splývavé linie kupé

Více

Zcela nový Subaru Outback (specifikace pro evropské trhy, MY15)

Zcela nový Subaru Outback (specifikace pro evropské trhy, MY15) Zcela nový Subaru Outback (specifikace pro evropské trhy, MY15) Nejprostornější a nejschopnější Outback charakterizuje smělejší a výraznější design Převodovka Lineartronic CVT v kombinaci s motorem Boxer

Více

Vaše vozidlo 3. května Třída E: E 220 d. E 220 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti. Vznětový motor Druh paliva

Vaše vozidlo 3. května Třída E: E 220 d. E 220 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti. Vznětový motor Druh paliva Třída E: E 220 d Váš OnlineCode: MLBKW2BG Vaše vozidlo 3. května 2019 E 220 d Kupní cena z výroby 1 451 943 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143 kw (194 HP)

Více

MAZDA 3 CENÍK PLATNOST OD

MAZDA 3 CENÍK PLATNOST OD mazda3_cenik_skladacka_210x297_2016-07_cz_04_vystup.indd MAZDA 3 CENÍK PLATNOST OD 1. 8. 2016 SEDAN ZA CENU VERZE HATCHBACK TECHNOLOGIE SKYACTIV Lehká a odolná karoserie > Přesné řízení > Výkonné a úsporné

Více

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,-

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- A3 Spb 1.0 TFSI Model A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena 689 80 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9 Bílá

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Grandland X, Enjoy, 1.2 TURBO (96kW/130k) Start/Stop, 6stupňová automatická převodovka Barva Modrá Topaz (G8Z) Model Čalounění kombinací kůže/látka, černé

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

M{zd{ 6 Ceník PLATNOST OD

M{zd{ 6 Ceník PLATNOST OD M{zd{ 6 Ceník PLATNOST OD 1. 1. 2015 WAGON za cenu verze SEDAN technologie Skyactiv Lehká a odolná karoserie > Přesné řízení > Výkonné a úsporné motory > Přesné a rychlé řazení technologie i-eloop Snížení

Více

VŮZ STVOŘENÝ PRO ŘIDIČE

VŮZ STVOŘENÝ PRO ŘIDIČE VŮZ STVOŘENÝ PRO ŘIDIČE Nový Civic 5D s novým designem a konstrukčním provedením je ztělesněním našeho inovativního přístupu. Výsledkem je vůz s jedinečnou osobností a sportovním duchem. Vůz, který je

Více

MASERATI GHIBLI GRANSPORT DIESEL MY18 - ZVÝHODNĚNÍ Kč bez DPH

MASERATI GHIBLI GRANSPORT DIESEL MY18 - ZVÝHODNĚNÍ Kč bez DPH MASERATI GHIBLI GRANSPORT DIESEL MY18 - ZVÝHODNĚNÍ 300 000 Kč 63 977 bez DPH www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/340/ Cena Ceníková cena bez DPH 75 386 Ceníková cena s DPH 91 217 Akční cena bez DPH 63 977

Více

MASERATI GRANTURISMO SPORT

MASERATI GRANTURISMO SPORT MASERATI GRANTURISMO SPORT www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/453/ PRODÁNO Cena Akční cena bez DPH Akční cena s DPH Měsíční splátka bez DPH Měsíční splátka s DPH OL 36 / 20 000 km 1 899 000 Kč 2 297 790

Více

Kia Sorento třetí generace dovršila evropské premiéry

Kia Sorento třetí generace dovršila evropské premiéry Tisková informace Pařížský Autosalon 2014 Kia Sorento třetí generace dovršila evropské premiéry - Třetí generace SUV modelu Kia Sorento dostala sofistikovaný nový design - Zcela nový skelet karoserie vylepšuje

Více

FULLBACK EXTENDED CAB

FULLBACK EXTENDED CAB FULLBACK EXTENDED CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 52.28U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 135 kg - L1

Více

Na obrázku je model Jazz 1.3 i-vtec Elegance v barvě Sunset Orange s 16" koly z lehkých slitin a volitelným systémem Honda CONNECT s navigací Garmin.

Na obrázku je model Jazz 1.3 i-vtec Elegance v barvě Sunset Orange s 16 koly z lehkých slitin a volitelným systémem Honda CONNECT s navigací Garmin. NOVÝ JAZZ Na obrázku je model Jazz 1.3 i-vtec Elegance v barvě Sunset Orange s 16" koly z lehkých slitin a volitelným systémem Honda CONNECT s navigací Garmin. [MALÉ AUTO VELKÝ DOJEM Nový tvar karoserie

Více

Technické specifikace. Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active. Toyota kód 1Xexsxy. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active. Toyota kód 1Xexsxy. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1Xexsxy Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active Model Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active 432 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Pakety Černá/šedá látka (FB20) Paket TREND 16'' litá kola, 205/55

Více

-activsense -E loop m{zd{ 6 Ceník platnost od

-activsense -E loop m{zd{ 6 Ceník platnost od -activsense -Eloop m{zd{ 6 Ceník platnost od 1. 2. 2014 wagon za cenu verze sedan technologie SKYACTIV - lehká a odolná karoserie - přesné řízení - výkonné a úsporné motory - přesné a rychlé řazení technologie

Více

Arctic White Snowflake White Pearl Sonic Silver. Titanium Flash Mica. Machine Gray Metallic. Eternal Blue Deep Crystal Blue MC Jet Black Mica

Arctic White Snowflake White Pearl Sonic Silver. Titanium Flash Mica. Machine Gray Metallic. Eternal Blue Deep Crystal Blue MC Jet Black Mica Arctic White Snowflake White Pearl Sonic Silver Titanium Flash Mica Machine Gray Metallic Eternal Blue Deep Crystal Blue MC Jet Black Mica Soul Red Crystal Výraz Bluetooth i související loga jsou vlastnictvím

Více

M{zd{ CX-5 Ceník PLATNOST OD

M{zd{ CX-5 Ceník PLATNOST OD M{zd{ CX-5 Ceník PLATNOST OD 1. 2. 2015 Technologie Skyactiv Lehká a odolná karoserie > Přesné řízení > Výkonné a úsporné motory > Přesné a rychlé řazení Modelová řada Benzín Diesel M{zd{ CX-5 Výkon kw

Více

Hyundai. i30 Fastback

Hyundai. i30 Fastback Hyundai i30 Fastback 2 Design, který Vás nadchne. Nový Hyundai i30 Fastback s přitažlivým vzhledem se stal nejnovějším členem rozrůstající se rodiny modelů Hyundai i30. Jde o odvážné a elegantní vyjádření

Více

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Model A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Celková cena 860 600,- Motor 1498 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 5.0 l/100km Emise CO2: 114 CO g/km

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

MASERATI LEVANTE GRANSPORT bez DPH. Cena. Vlastnosti. Ceníková cena bez DPH

MASERATI LEVANTE GRANSPORT bez DPH.   Cena. Vlastnosti. Ceníková cena bez DPH MASERATI LEVANTE GRANSPORT MY 19 www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/390/ 101 451 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 101 451 Ceníková cena s DPH 122 756 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Blu Passione

Více

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Nabídku připravil Sinkner Ondrej Toyota Dolák s.r.o. České Budějovice 370-11 České Budějovice České Vrbné 2354 tel.: +420721989282 Kalkulace připravena pro

Více

MAZDA 6 CENÍK PLATNOST OD

MAZDA 6 CENÍK PLATNOST OD mazda6_cenik_skladacka_210x297_2018-06_cz_02_vystup.indd MAZDA 6 CENÍK PLATNOST OD 1. 4. 2018 WAGON ZA CENU VERZE SEDAN TECHNOLOGIE SKYACTIV Lehká a odolná karoserie > Přesné řízení > Výkonné a úsporné

Více

MAZDA CX-3 CENÍK PLATNOST OD

MAZDA CX-3 CENÍK PLATNOST OD mazda_cx3_cenik_skladacka_210x297_2016-12_cz_04_vystup.indd MAZDA CX-3 CENÍK PLATNOST OD 1. 12. 2016 TECHNOLOGIE SKYACTIV Lehká a odolná karoserie > Přesné řízení > Výkonné a úsporné motory > Přesné a

Více

MAZDA CX-3 CENÍK PLATNOST OD

MAZDA CX-3 CENÍK PLATNOST OD mazda_cx3_cenik_skladacka_210x297_2016-12_cz_04_vystup.indd MAZDA CX-3 CENÍK PLATNOST OD 1. 12. 2016 TECHNOLOGIE SKYACTIV Lehká a odolná karoserie > Přesné řízení > Výkonné a úsporné motory > Přesné a

Více

Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (6-8 sedadel)

Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (6-8 sedadel) 3050 kg 4,65 2422 (2624) x 1650 x 1353 5,19 2667 (2869) x 1650 x 1353 Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (6-8 sedadel) 100 kw / 136 k Platné od 3. Března 2014 V 200 CDI K 1 035 155,-

Více

VÁŠ XF R-SPORT JAGUAR 2.0 L TURBODIESEL 300 K (AUTOMATICKÁ PŘEVODOVKA) Základní cena 1 374 923 Kč Nakonfigurovaná volitelná výbava:

VÁŠ XF R-SPORT JAGUAR 2.0 L TURBODIESEL 300 K (AUTOMATICKÁ PŘEVODOVKA) Základní cena 1 374 923 Kč Nakonfigurovaná volitelná výbava: VÁŠ XF R-SPORT JAGUAR 2.0 L TURBODIESEL 300 K (AUTOMATICKÁ PŘEVODOVKA) Základní cena 1 374 923 Kč Nakonfigurovaná volitelná výbava: 443 189 Kč¹ Konečná cena 1 818 112 Kč¹ * Cena je orientační a může zahrnovat

Více

A3 Spb 1.4 TFSI e-tron

A3 Spb 1.4 TFSI e-tron A3 Spb 1.4 TFSI e-tron Model A3 Spb 1.4 TFSI e-tron Celková cena 1 079 100,- Motor 1395 cm3 Přední pohon S tronic Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.8 l/100km Emise CO2: 0 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

MASERATI LEVANTE GRANSPORT

MASERATI LEVANTE GRANSPORT MASERATI LEVANTE GRANSPORT www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/417/ 93 371 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 93 371 Ceníková cena s DPH 112 979 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Blu Emozione Nero/Rosso

Více

MASERATI QUATTROPORTE Kč bez DPH. Cena. Akční cena s DPH Kč. Měsíční splátka s DPH

MASERATI QUATTROPORTE Kč bez DPH.   Cena. Akční cena s DPH Kč. Měsíční splátka s DPH MASERATI QUATTROPORTE DIESEL www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/82/ 1 250 000 Kč bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH Ceníková cena s DPH Akční cena bez DPH Akční cena s DPH Měsíční splátka bez DPH Měsíční

Více

MAZDA 6 CENÍK PLATNOST OD

MAZDA 6 CENÍK PLATNOST OD mazda6_cenik_skladacka_210x297_2016-11_cz_02.indd MAZDA 6 CENÍK PLATNOST OD 1. 11. 2016 WAGON ZA CENU VERZE SEDAN technologie Skyactiv Lehká a odolná karoserie > Přesné řízení > Výkonné a úsporné motory

Více

Ceník platný od 1. července 2015

Ceník platný od 1. července 2015 Ceník platný od 1. července 2015 3050 kg 4,65 2422 (2624) x 1650 x 1353 5,19 2667 (2869) x 1650 x 1353 Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (6-8 sedadel) V 200d K 1 070 245,- V 220d K

Více

MAZDA CX-3 CENÍK PLATNOST OD

MAZDA CX-3 CENÍK PLATNOST OD mazda_cx3_cenik_skladacka_210x297_2017-07_cz_03.indd MAZDA CX-3 CENÍK PLATNOST OD 1. 7. 2017 TECHNOLOGIE SKYACTIV Lehká a odolná karoserie > Přesné řízení > Výkonné a úsporné motory > Přesné a rychlé řazení

Více

ALFA ROMEO UNIKÁTNÍ I MEZI SUV

ALFA ROMEO UNIKÁTNÍ I MEZI SUV F I R S T E D I T I O N ALFA ROMEO UNIKÁTNÍ I MEZI SUV Alfa Romeo proslula jedinečnými vozy, které nabízí nejen úchvatný design, ale dokáží řidičům poskytnout naprosto výjimečné potěšení z jízdy. Vozy

Více

více radosti Více emocí, NOVÁ KIA RIO VROZENÁ DYNAMIKA

více radosti Více emocí, NOVÁ KIA RIO VROZENÁ DYNAMIKA NOVÁ KIA RIO Více emocí, více radosti Stačí jeden pohled na atraktivní, sportovní design nového modelu Kia Rio a Vaše fantazie začne horečně vymýšlet důvody, proč usednout za volant a vyrazit na vyjížďku.

Více

Terénní užitkové vozidlo

Terénní užitkové vozidlo Terénní užitkové vozidlo Společník pro práci a volný čas Mechron Je jedno, zda chcete pracovat na farmě nebo v lese, Kioti Mechron 4 4 se hodí pro všechny práce. Se čtyřmi nezávisle zavěšenými koly zadní

Více

VÁŠ XF R-SPORT JAGUAR 3.0 L TURBODIESEL 300 K (AUTOMATICKÁ PŘEVODOVKA) Základní cena 1 745 062 Kč Nakonfigurovaná volitelná výbava:

VÁŠ XF R-SPORT JAGUAR 3.0 L TURBODIESEL 300 K (AUTOMATICKÁ PŘEVODOVKA) Základní cena 1 745 062 Kč Nakonfigurovaná volitelná výbava: VÁŠ XF R-SPORT JAGUAR 3.0 L TURBODIESEL 300 K (AUTOMATICKÁ PŘEVODOVKA) Základní cena 1 745 062 Kč Nakonfigurovaná volitelná výbava: 505 38¹ Konečná cena 2 250 442 Kč¹ * Cena je orientační a může zahrnovat

Více

MAZDA 2 CENÍK PLATNOST OD

MAZDA 2 CENÍK PLATNOST OD mazda2_cenik_skladacka_210x297_2016-12_cz_03_vystup.indd MAZDA 2 CENÍK PLATNOST OD 1. 1. 2017 TECHNOLOGIE SKYACTIV Lehká a odolná karoserie > Přesné řízení > Výkonné a úsporné motory > Přesné a rychlé

Více

MASERATI LEVANTE GRANLUSSO

MASERATI LEVANTE GRANLUSSO MASERATI LEVANTE GRANLUSSO DIESEL www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/446/ 88 019 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 88 019 Ceníková cena s DPH 106 503 Vlastnosti Stav: Barva: Nový Nero/Černá Vlastnosti

Více

MASERATI LEVANTE GRANLUSSO

MASERATI LEVANTE GRANLUSSO MASERATI LEVANTE GRANLUSSO DIESEL MY18 www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/367/ REZERVOVÁNO Cena Ceníková cena bez DPH 83 088 Ceníková cena s DPH 100 536 Akční cena bez DPH 71 679 Akční cena s DPH 86 732

Více

MAZDA 6 CENÍK PLATNOST OD

MAZDA 6 CENÍK PLATNOST OD mazda6_cenik_skladacka_210x297_2018-08_cz_03_vystup.indd MAZDA 6 CENÍK PLATNOST OD 1. 4. 2018 WAGON ZA CENU VERZE SEDAN TECHNOLOGIE SKYACTIV Lehká a odolná karoserie > Přesné řízení > Výkonné a úsporné

Více

MASERATI LEVANTE GRANLUSSO

MASERATI LEVANTE GRANLUSSO MASERATI LEVANTE GRANLUSSO DIESEL MY19 www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/388/ 93 769 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 93 769 Ceníková cena s DPH 113 460 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Blu Nobile

Více

NOVÁ MAZDA CX-5 CENÍK PLATNOST OD

NOVÁ MAZDA CX-5 CENÍK PLATNOST OD mazda_cx5_cenik_skladacka_210x297_2017-03_cz_10_vystup.indd NOVÁ MAZDA CX-5 CENÍK PLATNOST OD 1. 4. 2017 TECHNOLOGIE SKYACTIV Lehká a odolná karoserie > Přesné řízení > Výkonné a úsporné motory > Přesné

Více

MAZDA 6 CENÍK PLATNOST OD

MAZDA 6 CENÍK PLATNOST OD mazda6_cenik_skladacka_210x297_2019-04_cz_01_vystup.indd MAZDA 6 CENÍK PLATNOST OD 1. 3. 2019 WAGON ZA CENU VERZE SEDAN TECHNOLOGIE SKYACTIV Lehká a odolná karoserie > Přesné řízení > Výkonné a úsporné

Více

Technické specifikace. Auris TS 1.8l HSD e-cvt Active Hybrid. Toyota kód 1Ud95Pd. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris TS 1.8l HSD e-cvt Active Hybrid. Toyota kód 1Ud95Pd. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1Ud95Pd Auris TS 1.8l HSD e-cvt Active Hybrid Model Auris TS 1.8l HSD e-cvt Active Hybrid 544 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Pakety Černá látka (FB20) Paket TREND+ Hybrid

Více