MODELOVÁ ŘADA SEAT ČLEN VOLKSWAGEN GROUP

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MODELOVÁ ŘADA SEAT ČLEN VOLKSWAGEN GROUP"

Transkript

1 MODELOVÁ ŘADA SEAT ČLEN VOLKSWAGEN GROUP TECHNOLOGY TO ENJOY

2 TECHNIKA, KTEROU SI UŽIJETE Technika je naše vášeň a jsme přesvědčeni o tom, že by měla být dostupná pro každého. Každý den přetváříme toto přesvědčení v realitu výrobou nejlepších vozů vozů, které vás budou inspirovat k uskutečňování skvělých nápadů. Snoubíme techniku a design s touhou, abychom přispěli světu něčím novým. Při každém otevření dveří vašeho vozu na vás dýchne jediné, a tím je potěšení. VÍTEJTE U ZNAČKY SEAT

3

4 SVĚT ZÍTŘKA Setkání emocí a techniky Za volant vozů SEAT neusedáte jen proto, abyste někam dojeli. Toužíte po zážitku. Po takovém, který uchvátí vaši fantazii a dotkne se vašich emocí. To je podstata filozofie TECHNOLOGY TO ENJOY. Naleznete ji v každém novém modelu, který nese logo SEAT. Na těchto základech jsou postaveny všechny naše aktivity. A proto budeme i v budoucnosti vyvíjet nové a inovativní koncepty. Vidíte, že TECHNOLOGY TO ENJOY se nezaměřuje jen na současnou výrobu velmi kvalitních vozů. Usiluje rovněž o větší radost z jízdy na silnicích zítřka. Vstupte do konfigurátoru vozů SEAT na vyberte si svůj model a nakonfigurujte si vůz SEAT podle vašich osobních představ. Nakonfigurujte si vlastní vůz SEAT.

5

6 NOVÝ SEAT LEON X-PERIENCE Nový SEAT Leon X-PERIENCE Kombi, první Leon pro všechny druhy cest, kombinuje osobitý design s exkluzivními prvky výbavy. Výsledkem je dokonalý vůz, v němž budete moci objevovat nové destinace a získávat nové zážitky. S tímto novým all road vozem si budete užívat každou sekundu jízdy. Nový SEAT Leon X-PERIENCE Kombi zachovává nádherný design, který je pro modely Leon charakteristický, a přidává k němu nové prvky pro dobrodružný život na všech cestách. Specifické prvky, mezi něž patří například ochranné obložení okrajů podběhů a bočních prahů, kombinují robustní vzhled s ochrannou funkcí, zatímco zvýšený podvozek umožňuje bezproblémové zdolávání i těch nejnáročnějších cest. Mimořádná pozornost věnovaná detailům v interiéru se významně podílí na vytvoření stylového prostředí, v němž si jízdu mimořádně užijete. V celém interiéru jsou použity materiály nejvyšší kvality. Detaily, jako je oranžové stehování na kůží obšitém volantu, vytvářejí atmosféru sofistikovanosti a navíc jsou i funkční. Interiér, který je stejně atraktivní jako praktický, nabízí variabilní zavazadlový prostor o objemu až litrů. Díky této flexibilitě můžete do vozu naložit vše, co potřebujete. Cestujte v naprostém bezpečí a pohodlí na jakékoli cestě díky nejmodernější technice. Systém pohonu všech kol 4Drive se automaticky přizpůsobuje provozním podmínkám a rozděluje hnací sílu mezi jednotlivá kola tak, aby byla zajištěna agilita a ovladatelnost v každé situaci. SEAT Drive Profile s režimy Eco, Normal, Sport a Individual vám umožní přizpůsobit chování vozu vašemu jízdnímu stylu. A na přání dodávaný navigační systém High s 3D zobrazováním mapových podkladů vás snadno dovede do každého cíle.

7

8 SEAT Mii SEAT Mii je ten pravý vůz právě pro vás. Vybaven technologiemi, které dávají ve městě smysl. Od elektrického ovládání oken po centrální zamykání. Je dostupné v 3dveřovém nebo 5dvéřovém provedení. K dostání jsou i 15" kola z lehkých slitin, se kterými můžete vždy vyrazit do ulic se stylem. Pod kapotou máte na výběr z mnoha zajímavých benzinových motorů, které vás budou bavit ve městě i na okreskách. SEAT Mii obdrželo 5 hvězd v hodnocení Euro NCAP. Proto aby vaše cesta byla vždy ještě o stupeň bezpečnější, můžete svůj vůz doplnit o ESP, Safety Assist a mnoho dalšího. SEAT Media systém je příplatková výbava nabízející perfektní ovládání multimédií s dotykovým displejem, GPS navigací, CD/MP3 kompatibilitou a Bluetooth. Průměrná spotřeba paliva sahá od 4,4/2,9 m 3 * do 4,7 l/100 km. Průměrné emise CO2 jsou od 79* do 108 g/km. *Hodnoty platí pro pohon na CNG.

9

10

11 SEAT IBIZA SEAT Ibiza je auto jako žádné jiné. Auto, které bylo postaveno s cílevědomou pozorností k detailu. Linie karosérie skrývají ty nejnovější technologie. Interiér i exteriér našeho nejznámějšího modelu se vyvíjely po mnoho let, a proto v každém okamžiku dosahoval nejvyšší možné dokonalosti. Všechno úsilí za to stálo. Pochopíte to, jakmile se posadíte do 5dveřové nebo 3dveřové Ibizy nebo do Ibizy ST. Nezdokonalili jsme jen Ibizu, zdokonalili jsme samotnou cestu. Více ohromení za hodinu Výrazné linie Ibizy vám dokážou ukrást srdce. Ale jsou to technologické inovace, které vám vezmou dech. Pro začátek si vezměme TSI a TDI motory nebo ESP součástí standardní výbavy. Máte na výběr celou škálu od ekonomického V benzínového až po neúprosně silný 2.0 TDI. Můžete si zvolit automatickou dvouzónovou klimatizaci Climatronic, SEAT Media systém s navigací, palubním počítačem, Bluetooth, 6 reproduktory a slotem na SD kartu. A je tu bezpočet dalších zázraků ve volitelné výbavě, jako natáčecí bi-xenonové světlomety, světla pro denní svícení z LED diod a zadní světla z LED diod. Nemusíme ani zmiňovat speciality typu dešťový senzor, tempomat a navigační systém, který je součástí SEAT Media systému. Jedná se o dosud nejlepší provedení Ibizy. Více technologie na čtvereční centimetr a více emocí pro vaší jízdu. Průměrná spotřeba 4,2 až 5,9 l/100 km, průměrné emise CO2 109 až 139 g/km.

12 SEAT IBIZA CUPRA Zcela nová Ibiza Cupra přitahuje pozornost i v klidu svým jedinečným ikonickým designem, který zdůrazňuje její dynamické, precizně definované křivky. Celek završují 17" kola z lehké slitiny, světla pro denní svícení vpředu a zadní světla z LED diod a adaptivní bi-xenonové světlomety, které natáčejí kužele světla do zatáček. V interiéru budete mít vše pod kontrolou díky SEAT Media systému s navigačním systémem, dotykovým displejem, hlasovým ovládáním, palubním počítačem, rádiem s přehrávačem CD/MP3 a připojením Bluetooth. Emoce vzbuzuje i to, co se ukrývá pod krásným zevnějškem. Motor s dvojitým přeplňováním podává společně s jedinečnou automatickou dvouspojkovou převodovkou DSG a pádly na volantu pro manuální řazení výjimečné výkony, což dokládá zrychlení z 0 na 100 km/h za 6,9 sekundy. Se závodními brzdami s červenými třmeny zabrzdíte ze stovky do úplného zastavení na dráze pouhých 38,5 m. A nejagilnější podvozek ve své třídě vám umožní zvládat i ty nejprudší zatáčky, jako by to byly rovinky. Zcela nová Ibiza Cupra. Vyzvěte technologii. Průměrná spotřeba paliva od 5,9 l/100 km. Emise CO2 od 139 g/km. Na snímku: Ciutat de les Arts i les Ciències de València. Architekt Santiago Calatrava.

13

14 NOVÝ SEAT LEON SC Nový SEAT Leon SC nabízí nedostižné zážitky z jízdy díky spojení precizní konstrukce, postavené kvůli pohotovějším reakcím na kratším rozvoru, s výrazným sportovním vzhledem, který se vyznačuje jedinečným ikonickým designem. Interiér vyniká nápaditostí i krásou. Přední LED světlomety jsou ohromující a v kombinaci s asistentem dálkových světel, který automaticky přizpůsobuje intenzitu světla při přítomnosti protijedoucích vozidel, vypadají ještě lépe. Mimořádně pohotová dvouspojková převodovka DSG vám umožní, kromě automatického režimu, řadit bez jakékoli námahy prostřednictvím pádel na volantu. A prostým dotykem na displeji systému SEAT Easy Connect s brilantně ostrým zobrazením budete mít plně pod kontrolou všechny funkce vozu a média. Leon SC přesvědčí i v zákulisí, například svou bezpečností. Senzor únavy řidiče a systém Lane Assist hlídají vaši pozornost během řízení. Tyto systémy dále doplňuje multikolizní brzda, která předchází dalším nárazům v nepravděpodobném případě nehody. Je tedy zřejmé, že v Leonu SC budete vždy v bezpečí. A pro ještě větší emoce vám tep zaručeně zrychlí nový SEAT Leon SC FR. Úžasný design ve specifické úpravě FR je završen 17" koly z lehké slitiny a chromovanými dvojitými koncovkami výfuku. Nový SEAT Leon SC je dokonalý, ať se na něj díváte z dálky, nebo sedíte přímo za volantem. Průměrná spotřeba paliva sahá od 3,9 do 5,9 l/100 km. Průměrné emise CO2 jsou od 102 do 137

15

16

17 NOVÝ SEAT LEON Staňte se součástí budoucnosti Právě přišel čas, kdy je třeba na auta nahlížet z jiného úhlu. A to je přesně to, co jsme udělali během navrhování nového vozu SEAT Leon. Každý detail, každý technologický pokrok, svěží nápad nadšeného myšlení byl doručen přesně v tom správném množství a uvážené kombinaci k dosažení technologické dokonalosti. Nový SEAT Leon je tu a je připraven blýsknout se vám v očích. Průměrná spotřeba paliva sahá od 3,3 do 6,7 l/100 km. Průměrné emise CO2 jsou od 87 do 155 g/km.

18 NOVÝ SEAT LEON ST Nový SEAT Leon ST, nyní také s pohonem všech čtyř kol, je prvním kombíkem v řadě Leon vůbec. Poprvé si tak můžete vychutnat charakteristicky dynamické a elegantní linie modelu Leon a velkorysost prostoru pro vše, co plánujete. Sportovní vzhled nového vozu Leon ST poskytuje ohromujících 587 litrů zavazadlového prostoru s dvojitým dnem (až 1470 l se sklopenými zadními sedadly). S praktickým systémem komfortní sklopení zadních sedadel sklopíte sedadla jednoduše stisknutím tlačítka. Volitelný paket Schránky pak zahrnuje další možnosti rozšíření úložných prostor jako jsou schránky pod předními sedadly nebo uzavíratelná schránka na středové konzoli. Velké panoramatické, elektricky ovládané střešní okno se otevírá do nekonečného prostoru. Krása a pohodlí jsou vašimi společníky nejen při pohledu zvenku, ale i pro všechny, kteří se posadí dovnitř. Nový SEAT Leon ST přichází s nejnovějšími technologickými a bezpečnostními inovacemi, abyste si vychutnali jízdu za všech okolností. Nový SEAT Leon ST je perfektní kombinací prostoru, designu a dynamické jízdy. Průměrná spotřeba 3,3 až 5,9 l/100 km, průměrné emise CO2 87 až 137 g/km.

19

20 NOVÝ SEAT LEON CUPRA 280 Prožijte každý den naplno Nový Leon CUPRA je nejvýkonnějším sériově vyráběným vozem SEAT. Pod jeho kapotou je uložen zcela nový motor 2.0 TSI s dvojitým vstřikováním, ale i další vyspělá technika, vyvinutá pro závodní okruhy. Díky tomu nový Leon CUPRA zaručuje radost z precizní jízdy a výjimečné výkony po každém spuštění motoru. SEAT Leon CUPRA kombinuje ohromující dynamiku s precizní agilitou. Na tom se podílí celá řada technicky vyspělých prvků, od adaptivní regulace podvozku DCC (Dynamic Chassis Control), která přizpůsobuje charakteristiku podvozku stavu vozovky, až po uzávěrku předního diferenciálu, která zlepšuje trakci i ovladatelnost a zároveň zaručuje přesnější a klidnější řízení. Motor modelu Leon CUPRA poskytuje nejvyšší výkon, umožňující dosáhnout zrychlení z 0 na 100 km/h za pouhých 5,8 sekundy a jet až 250 km/h, přičemž vysokovýkonná brzdová soustava zajistí bezpečné a spolehlivé zpomalení, kdykoli ho budete potřebovat. Dokonce i SEAT Drive Profile CUPRA byl přepracován v souladu s extrémně sportovním charakterem vozu. To vše, společně s dynamickým exteriérem a pozoruhodnou hospodárností (6,7 l/100 km s převodovkou DSG a 6,4 l/100 km s manuální převodovkou), činí z nového modelu Leon CUPRA vůz, který nejlepším možným způsobem odráží závodní historii značky SEAT v upravené podobě pro běžný silniční provoz. Průměrná spotřeba 6,6 l/100 km, průměrné emise CO2 ze 149 až 155 g/km.

21

22 NOVÝ SEAT TOLEDO Překrásné a zbrusu nové Nový SEAT Toledo je nyní efektivnější než kdy jindy, více ekonomický, prostornější, pohodlnější a ještě krásnější. Je to úžasný vůz, dostupné rodinné auto a nepostradatelný člen rodiny. Průměrná spotřeba paliva sahá od 4,0* do 5,9 l/100 km. Průměrné emise CO2 jsou od 106* do 137 g/km. *Hodnoty platí pro verzi se Start/Stop systémem.

23

24 SEAT ALTEA Než začneme přemýšlet o svých plánech, myslíme na ty vaše. Altea je postavena pro cokoliv, co život přinese. Pro začátek: má největší kabinu ve své třídě s nastavitelnými sedadly, o komfort pečuje automatická dvouzónová klimatizace Climatronic. Řazení pádly pod volantem zajišťuje skutečně sportovní pocit, který potvrzují výkonné a ekonomický motory TSI a TDI. Rádio CD/MP3 a jeho 8 reproduktorů s USB portem, který je kompatibilní s ipod vám zase zajistí, že se na cestách už nikdy nebudete nudit. Pokud jde o bezpečnost, pak bychom vás rádi informovali, že SEAT Altea získal nejvyšší hodnocení v ostrých testech bezpečnosti Euro NCAP 5 hvězdiček, což dokládá airbag řidiče a spolujezdce (deaktivovatelný), boční airbagy vpředu a vzadu a hlavové airbagy součástí standardní výbavy. Altea XL je větší sestrou Altey. Jsou si podobní v téměř všech ohledech až na pár detailů Altea XL nabízí o 123 litrů zavazadlového prostoru navíc a přidává i střešní nosiče. Cestující na zadních sedadlech mají také více místa i lepší výhled, a pro řidiče tu je multifunkční volant a handsfree Bluetooth s ovládáním na volantu. Altea XL je opravdu velká a má dost prostoru pro každou zábavu. Altea Freetrack je tím, kdo rád vyráží do přírody. Zvýšený podvozek, agilní charakter a pohon všech čtyř kol z něj dělá toho nejlepšího společníka pod sluncem. K dispozici je celá řada bezpečnostních technologií, včetně natáčecích bi-xenonových světlometů a ESP. Díky SEAT Media systému a automatické dvouzónové klimatizaci Climatronic se budete cítit vždy velmi civilizovaně, bez ohledu na to, jakou divočinou budete právě projíždět. Průměrná spotřeba paliva sahá od 4,5 do 6,5/100 km. Průměrné emise CO2 jsou od 119 do 155 g/km.

25

26

27 SEAT ALHAMBRA SEAT Alhambra. Rodinné auto, se kterým budete milovat jízdu stejně jako cestování. Interiér je nabitý technologiemi, aby se každá cesta stala příjemným výletem pro každého člena vaší rodiny. Velikost? Až 7 nastavitelných sedadel snadno sklopíte a získáte tak 2297 litrů prostoru. Výkon? Vyberte si z benzínových TSI nebo dieselových TDI motorů a pokaždé dostanete výkon, který řidiče potěší a rodinu spolehlivě doveze do cíle. Efektivita? Absolutní. Dieselový motor s výkonem 140 koní je jedním z nejefektivnějších a nejčistších ve své třídě s emisemi CO2 jen 143 g/km. Adaptabilita? Alhambra má na přání dostupný pohon všech 4 kol, takže se budete cítit jako doma na jakékoliv silnici za každého počasí. Bezpečnost? Senzor únavy řidiče je v rodinném voze standardem, nemluvě o ABS, ESP a airbagu řidiče a spolujezdce (deaktivovatelný), bočních airbazích vpředu, hlavových airbazích a kolennímu airbagu řidiče. Systém ISOFIX a Top Tether najdete na zadních sedadlech, které mohou být na přání doplněny integrovanou dětskou sedačkou. Komfort? Vybrat si můžete vyhřívaná přední sedadla v kůži, panoramatické střešní okno, zadní parkovací kameru integrovanou ve dveřích zavazadlového prostoru i parkovací senzory vpředu a vzadu se zobrazením na displeji rádia. Díky multifunkční kameře využijete i systém Lane Assist a rozpoznávání dopravních značek. Průměrná spotřeba 5,5 až 8,5 l/100 km, průměrné emise CO2 143 až 198 g/km.

28 ZELENÉ STROJE My, kteří žijeme pro SEAT, neustále zkoumáme nové cesty, jak snížit dopady na životní prostředí. A nejlepší na tom je, že to dokážeme bez kompromisu radosti z jízdy. Vezměte si například SEAT Leon. Jeho TDI motor 1.6 TDI Ecomotive dosahuje výkonu 110 koní, ale s emisemi pouze 87 g CO2/km! Výkon tady znamená nejen dynamiku, ale i autentickou ohleduplnost k přírodě. Jak to děláme? Naše vozy používají na vysoce efektivní Common Rail motory. Také využívají systém rekuperace kinetické energie a Start/Stop systém, který vypíná motor v moment, kdy není potřeba, aby běžel. Jak vidíte, s vozy značky SEAT získáte veškerý výkon a bez kompromisů. Životní prostředí je v centru všeho, co pod značkou SEAT děláme. Jdeme cestou, jejímž cílem je k životnímu prostředí co nejšetrnější a nejohleduplnější automobilový průmysl. Naše výroba: m solárních panelů pomáhají dodávat energii našim továrnám. Veškerá energie, kterou používáme, pochází z obnovitelných zdrojů, každým rokem tak ušetříme 6200 tun CO2. Naše doprava: Máme vlastní železniční spojení do přístavu. To šetří jízd nákladních kamionů každý rok. To je o dalších tun emisí CO2 méně. Naše technologie: Naše vozy využívají systémy Start/Stop a rekuperace kinetické energie. Naše vozy: 40 % prodaných vozů* vypouští v emisích méně než 120 g CO2/km. SEAT. Představujeme celý svět Ecomotive myšlení. *Platí pro prodeje v evropských zemích.

29

30 V žilách nám koluje německá a španělská krev. Jsme vášniví perfekcionisté. Naše technologie slouží emocím. Vy můžete cítit všechno, co známe. Dáváme designu smysl. Vdechujeme technice život. Nazýváme to TECHNOLOGY TO ENJOY. My jsme SEAT. Společnost SEAT pracuje na neustálém vývoji svých výrobků, a proto si vyhrazuje právo na změny technických údajů, barev a cen bez předchozího oznámení. Údaje uvedené v této brožuře jsou tedy pouze orientační. Přestože společnost SEAT vynakládá veškerou snahu, aby technické údaje byly platné ke dni vydání ( ), nejnovější údaje si, prosím, ověřte u svého autorizovaného prodejce značky SEAT. Vzhledem k omezeným technickým možnostem tiskového procesu se barvy vyobrazené v této brožuře mohou mírně lišit od skutečných odstínů laků nebo jiných materiálů. Tento vůz, veškeré jeho části a originální náhradní díly byly vyrobeny v souladu s právními předpisy, jež se týkají prevence a minimalizace dopadu výroby na životní prostředí. Díky využití recyklovaných a recyklovatelných materiálů tak přispíváme ke stabilizaci a zlepšení kvality životního prostředí. Nové vozy SEAT jsou šetrnější vůči životnímu prostředí, a až dosáhnou konce svého životního cyklu, mohou být odevzdány do autorizovaných zařízení, kde bude provedena jejich ekologická likvidace, aniž by to pro posledního vlastníka představovalo jakékoli náklady. Pro více informací týkajících se dodávky a recyklace vozů navštivte webové stránky servis/recyklace.asp nebo kontaktujte Callparts Recycling GmbH ČR tel.: Použité fotografie mohou obsahovat příplatkovou výbavu. seat.cz

MODELOVÁ ŘADA SEAT TECHNOLOGY TO ENJOY

MODELOVÁ ŘADA SEAT TECHNOLOGY TO ENJOY MODELOVÁ ŘADA SEAT TECHNOLOGY TO ENJOY SVĚT ZNAČKY SEAT S prvním vozem SEAT, který byl vyroben v roce 1953, začaly sny jedné země směřovat k uskutečnění. Dnes, o více než 60 let později, vyvíjíme naši

Více

Modelová řada SEAT ČLEN VOLKSWAGEN GROUP ENJOYNEERING

Modelová řada SEAT ČLEN VOLKSWAGEN GROUP ENJOYNEERING Modelová řada SEAT ČLEN VOLKSWAGEN GROUP ENJOYNEERING Vítejte ve světě SEAT Užívejte si života V žilách nám koluje německá a španělská krev. Jsme vášniví perfekcionisté. Naše technologie slouží emocím.

Více

Nový SEAT Leon je vozem pro srdce i hlavu

Nový SEAT Leon je vozem pro srdce i hlavu Nejkrásnější způsob, jak řídit praktický automobil Nový SEAT Leon je vozem pro srdce i hlavu / Ohromující design překypující emocemi / Inovace jako například přední LED světlomety / Příkladná dynamika

Více

Modelová řada SEAT ČLEN VOLKSWAGEN GROUP ENJOYNEERING

Modelová řada SEAT ČLEN VOLKSWAGEN GROUP ENJOYNEERING Modelová řada SEAT ČLEN VOLKSWAGEN GROUP ENJOYNEERING Vítejte ve světě SEAT Užívejte si života V žilách nám koluje německá a španělská krev. Jsme vášniví perfekcionisté. Naše technologie slouží emocím.

Více

CENÍK. Leon CUPRA TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Leon CUPRA TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Leon TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Leon 5dv. Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Základní cena Sleva Akční cena 2.0 TSI 206/280 6,6 154 695 900 Kč 26 000

Více

CENÍK SEAT EXEO. Reference Style Sport ENJOYNEERING

CENÍK SEAT EXEO. Reference Style Sport ENJOYNEERING CENÍK SEAT EXEO Style Sport ENJOYNEERING Ceník Exeo Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) Exeo Exeo ST 1.8 TSI 88/120 7,3/7,4* 169/172* 545 900 Kč 582 900 Kč 88/120 4,9/5,0*

Více

Ceník. SeAT ALTeA. Reference Style ENJOYNEERING

Ceník. SeAT ALTeA. Reference Style ENJOYNEERING Ceník SeAT ALTeA Style ENJOYNEERING Ceník Altea Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) Altea Altea XL Altea Freetrack 1.2 TSI 77/105 5,7 132 388 900Kč 396 900 Kč - 1.6 TDI

Více

LEON. Aerodynamická sada ENJOYNEERING

LEON. Aerodynamická sada ENJOYNEERING LEON Aerodynamická sada ENJOYNEERING AERODYNAMIKA, KTERÁ MĚNÍ SÍLU ODPORU NA PODPORU LEON AERODYNAMICKÁ SADA Výkon a elegance na pozadí aerodynamiky Aerodynamická sada SEAT je určena pro skvělý zážitek

Více

Ceník. SeAT ALTeA. Basis Reference Style ENJOYNEERING

Ceník. SeAT ALTeA. Basis Reference Style ENJOYNEERING Ceník SeAT ALTeA Reference Style ENJOYNEERING Ceník Altea Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) Altea Altea XL Altea Freetrack 1.4 63/85 6,5 152 319 900 Kč 332 900 Kč -

Více

CENÍK TOLEDO. Basis Reference Style ENJOYNEERING

CENÍK TOLEDO. Basis Reference Style ENJOYNEERING CENÍK TOLEDO Reference Style ENJOYNEERING Ceník Toledo Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Toledo 1.2 55/75 5,9 137 269 900 Kč Reference 1.2 TSI 63/85

Více

CENÍK. Leon. Basis Reference Style FR ENJOYNEERING

CENÍK. Leon. Basis Reference Style FR ENJOYNEERING CENÍK Leon Reference Style FR ENJOYNEERING Ceník Leon 5dv. Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Základní cena Sleva Akční cena 1.2 TSI 63/86 5,2 120 307 900

Více

CENÍK. Altea. Entry I-TECH TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Altea. Entry I-TECH TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Altea I-TECH TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Altea Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) Altea Altea XL 1.2 TSI 77/105 5,7 132 392 900 Kč 400 900 Kč 1.6 TDI CR 66/90 4,8

Více

CENÍK TOLEDO. Basis Reference Style ENJOYNEERING

CENÍK TOLEDO. Basis Reference Style ENJOYNEERING CENÍK TOLEDO Reference Style ENJOYNEERING Ceník Toledo Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Toledo 1.2 55/75 5,9 137 269 900 Kč Reference 1.2 TSI 63/85

Více

CENÍK. Altea XL. Entry I-TECH TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Altea XL. Entry I-TECH TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Altea XL I-TECH TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Altea XL Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) Altea XL 1.2 TSI 77/105 5,7 132 400 900 Kč 1.6 TDI CR 66/90 4,8 126 419 900 Kč

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč878,600 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000 Modelový rok '12 LS LT LT+ LTZ 351 000 377 000 395 000 415 000 442 200 1,7D 96 kw/130 k ECO 461 400 493 000 2,0 VCDi 120 kw/163 k 462 000 500 200 AKČNÍ 1,7D 96 kw/130 k ECO 2,0 VCDi 120 kw/163 k LS LT

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč704,900 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

CENÍK SEAT IBIZA. Reference Style FR Cupra ENJOYNEERING

CENÍK SEAT IBIZA. Reference Style FR Cupra ENJOYNEERING CENÍK SEAT IBIZA Style FR Cupra ENJOYNEERING Ceník Ibiza Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) SC 5dv. ST 1.2 12V 44/60 5,4/5,5* 125/128* 227 900 Kč 237 900 Kč 254 900

Více

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km)

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) CENÍK Mii TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Mii Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Mii 3dveřové Mii 5dveřové 44/60 4,5 105 193 900 Kč 202 900 Kč 55/75 4,7 108

Více

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti GLC: GLC 220 d 4MATIC Váš OnlineCode: MULEWEEX Vaše vozidlo 3. května 2019 GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby 1 296 125 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143

Více

CENÍK. Leon ST X-PERIENCE TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Leon ST X-PERIENCE TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Leon ST TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Leon Kombi Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Základní cena Sleva Akční cena 1.8 TSI DSG 4WD 132/180 6,8 159 682

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč946,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

CENÍK. Ibiza. Reference Style FR CUPRA TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Ibiza. Reference Style FR CUPRA TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Ibiza Reference Style FR CUPRA TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Ibiza Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) SC 5dv. Reference 1.0 MPI 55/75 5,2 118 264 900 Kč 274 900 Kč 1.2

Více

NX 300h Kč Kč Kč KÓD LEXUS: Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání:

NX 300h Kč Kč Kč KÓD LEXUS: Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání: NX 300h COMFORT Celková výsledná cena: 1 400 000 Kč Základní cena: 1 280 000 Kč Prvky výbavy na přání: 120 000 Kč Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto 2018-6-2 VÁŠ VÝBĚR - SHRNUTÍ

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč836,200 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Nový Tiguan. Ceník. Manuální 6 st. pr. Aut. DSG7 2,0 TDI BMT 5.0 110 (150) 735 900 827 900

Nový Tiguan. Ceník. Manuální 6 st. pr. Aut. DSG7 2,0 TDI BMT 5.0 110 (150) 735 900 827 900 Ceník Nový Tiguan Zdvihový objem (l) Manuální 6 st. pr. Kombinovaná spotřeba l/100 km Výkon kw (k) 2,0 TDI BMT 5.0 110 (150) 735 900 827 900 Aut. DSG7 2,0 TSI BMT 4MOTION 8.6 132 (180) 838 900 2,0 TDI

Více

Ceník SEAT Leon Sportourer ST.

Ceník SEAT Leon Sportourer ST. Ceník SEAT Leon Sportourer ST. Výkon Emise CO 2 Motory Základní cena Sleva kw/k (l / 100 km) (g/km) Reference 1.0 TSI 85/115 1.6 TDI 85/115 4,2 1.5 TGI 96/130 3 Výkon Emise CO 2 Motory Základní cena Sleva

Více

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč.

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč. VAŠE TOYOTA HILUX ZÁKLADNÍ ÚDAJE KAROSERIE MOTOR PŘEVODOVKA STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY Double Cab 2.5l D-4D 145 DPF 5 M/T Luna BARVY EXTERIÉR INTERIÉR Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) CENA

Více

CENÍK ALHAMBRA. Reference Style ENJOYNEERING

CENÍK ALHAMBRA. Reference Style ENJOYNEERING CENÍK ALHAMBRA Style ENJOYNEERING Ceník Alhambra Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) Ceny 1.4 TSI 110/150 7,2 167 648 900 Kč 85/115 5,5/5,6* 143/146* 733 900 Kč 103/140 5,5/5,6*

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

CENÍK. Toledo. Basis Reference Style TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Toledo. Basis Reference Style TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Toledo Reference Style TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Toledo Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Toledo 1.2 55/75 5,9 137 269 900 Kč Reference 1.2 TSI

Více

CENÍK. Leon. Basis Reference Style FR TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Leon. Basis Reference Style FR TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Leon Reference Style FR TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Leon 5dv. Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Základní cena Sleva Akční cena 1.2 TSI 63/86 5,2 119

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

Vaše vozidlo 6. května Třída A: A 180 d. A 180 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti 4,7 l/100km Spotřeba paliva ve městě

Vaše vozidlo 6. května Třída A: A 180 d. A 180 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti 4,7 l/100km Spotřeba paliva ve městě Třída A: A 180 d Váš OnlineCode: MJYNBF8J Vaše vozidlo 6. května 2019 A 180 d Kupní cena z výroby 825 838 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1461 cm³ Zdvihový objem 85 kw (116 HP) Výkon

Více

FULLBACK EXTENDED CAB

FULLBACK EXTENDED CAB FULLBACK EXTENDED CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 52.28U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 135 kg - L1

Více

Manuální 6 st. pr. Manuální 6 st. pr. Manuální 6 st. pr.

Manuální 6 st. pr. Manuální 6 st. pr. Manuální 6 st. pr. Ceník Nový Sharan Zdvihový objem (l) 2,0 TDI BMT 2,0 TDI BMT 4MOTION 2,0 TDI BMT Převodovka Kombinovaná spotřeba l/100 km Výkon kw (k) 5.0 110 (150) 910 900 940 900 5.6 110 (150) 970 900 1 000 900 5.3

Více

Kombinovaná spotřeba l/100 km. Výkon kw (k)

Kombinovaná spotřeba l/100 km. Výkon kw (k) Ceník Golf Sportsvan Zdvihový objem (l) Manuální 6 st. pr./manuální 5 st. pr. Kombinovaná spotřeba l/100 km Výkon kw (k) Comfortline 3.6 81 (110) 527 900 1,2 TSI BMT 5.1 81 (110) 467 900 496 900 1,2 TSI

Více

PRENSA / PREMSA / PRESSE / NEWS / PRESSE / STAMPA / 新 闻 /

PRENSA / PREMSA / PRESSE / NEWS / PRESSE / STAMPA / 新 闻 / Nejkrásn ejkrásnější jší způsob, jak řídit praktický automobil Nový SEAT Leon: snoubení designu s technikou / Jedinečný ný design a dokonalá funkčnost nost / První ve svém segmentu se světlomety LED pro

Více

CENÍK. Mii. Style TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Mii. Style TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Mii Style TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Mii Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Mii 3dveřové Mii 5dveřové Style 1.0 44/60 4,5 105 197 900 Kč 206 900

Více

CENÍK. Alhambra. Reference Style Style Advanced TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Alhambra. Reference Style Style Advanced TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Alhambra Reference Style Style Advanced TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Alhambra Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) Ceny Reference 1.4 TSI 110/150 6,3/6,4* 148/150* 668 900

Více

CENÍK. Alhambra. Reference Style Style Advanced TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Alhambra. Reference Style Style Advanced TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Alhambra Reference Style Style Advanced TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Alhambra Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) Ceny Reference 1.4 TSI 110/150 6,3/6,4* 148/150* 668 900

Více

LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM. CENÍKOVÁ CENA Clio R.S. 1,6 TURBO R.S. 200/147 kw EDC 564 900

LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM. CENÍKOVÁ CENA Clio R.S. 1,6 TURBO R.S. 200/147 kw EDC 564 900 CLIO ZÁVODNÍM JEZDCEM KAŽDÝ DEN Od 564 900 Kč QQ LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM QQ DRIVE VOLBA 3 REŽIMŮ NASTAVENÍ VOZU MOTOR CENÍKOVÁ CENA Clio 1,6 TURBO

Více

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 nabídka uchazeče DOPLNÍ UCHAZEČ instrukce pro vyplnění sloupce C zážehový přeplňovaný výkon min. 145 kw Motor spotřeba PHM pro kombinovaný provoz (pozn.:

Více

CENÍK. Leon ST X-PERIENCE TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Leon ST X-PERIENCE TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Leon ST X-PERIENCE TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Leon X-PERIENCE Kombi Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Základní cena Sleva Akční cena X-PERIENCE 1.4

Více

CENÍK. Mii. Reference Style ENJOYNEERING

CENÍK. Mii. Reference Style ENJOYNEERING CENÍK Mii Style ENJOYNEERING Ceník Mii Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Mii 3dveřové Mii 5dveřové 44/60 4,5 105 183 900 Kč 192 900 Kč 55/75 4,7 108

Více

CENÍK. Leon. Basis Reference Style FR ENJOYNEERING

CENÍK. Leon. Basis Reference Style FR ENJOYNEERING CENÍK Leon Reference Style FR ENJOYNEERING Ceník Leon 5dv. Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Základní cena Sleva Akční cena 1.2 TSI 63/86 5,2 119 307 900

Více

SEAT Ibiza. modelem. se s novým. Seznamte. Start. moving. seat.cz. ze života maximum. Stvořen k pohybu. Nový SEAT Ibiza. Pomůže vám vytěžit

SEAT Ibiza. modelem. se s novým. Seznamte. Start. moving. seat.cz. ze života maximum. Stvořen k pohybu. Nový SEAT Ibiza. Pomůže vám vytěžit Seznamte se s novým modelem SEAT Ibiza Vzali jsme nejlepší techniku značky SEAT, oblékli ji ve skvělém mladistvém stylu a vydali se do městských ulic. Nový SEAT Ibiza. Pomůže vám vytěžit ze života maximum.

Více

A6 2.0 TDI ultra. A6 2.0 TDI ultra Celková cena , cm3 Přední pohon S tronic ,-

A6 2.0 TDI ultra. A6 2.0 TDI ultra Celková cena , cm3 Přední pohon S tronic ,- A6 2.0 TDI ultra Model A6 2.0 TDI ultra Celková cena 1 498 400,- Motor 1968 cm3 Přední pohon S tronic Výkon: 140 kw / 190 koní Spotřeba paliva: 4.2 l/100km Emise CO2: 110 CO g/km 2 Vnější lakování A2A2

Více

S E D A N 12/2016 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

S E D A N 12/2016 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5 SEDAN VÁŠ NOVÝ CIVIC Nový Civic sedan s atraktivním designem a vyspělým konstrukčním provedením je ztělesněním našeho inovativního přístupu a zápalu pro technickou znamenitost. Výrazné a nadčasové linie

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč786,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A Příloha č. 1 - Technická specifikace vozidel Parametry požadované zadavatelem sedan (4dveřový) / liftback (5dveřový) 5ti místný (homologováno pro řidiče + 4 cestující) motor zážehový, přeplňovaný (palivo

Více

CENÍK. Toledo. Basis Reference Style TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Toledo. Basis Reference Style TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Toledo Basis Reference Style TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Toledo Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Toledo Basis 1.2 55/75 5,9 137 275 900 Kč Reference

Více

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Nabídku připravil Sinkner Ondrej Toyota Dolák s.r.o. České Budějovice 370-11 České Budějovice České Vrbné 2354 tel.: +420721989282 Kalkulace připravena pro

Více

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,-

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- A3 Spb 1.0 TFSI Model A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena 689 80 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9 Bílá

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč827,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

CENÍK SEAT IBIZA. Reference Style FR Cupra ENJOYNEERING

CENÍK SEAT IBIZA. Reference Style FR Cupra ENJOYNEERING CENÍK SEAT IBIZA Style FR Cupra ENJOYNEERING Ceník Ibiza Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) SC 5dv. ST 1.2 12V 44/60 5,4/5,5* 125/128* 236 900 Kč 246 900 Kč 263 900

Více

Dacia Logan & Logan MCV

Dacia Logan & Logan MCV Dacia Logan & Logan MCV Komfort a inteligentní technologie Dotykový multimediální systém Media Nav 2.0*. Tempomat s omezovačem rychlosti*. Zadní parkovací senzor. * Dostupný v závislosti na verzi. Nevídaný

Více

4GC0TY15 A6 3.0 TDI quattro Celkem: Kč

4GC0TY15 A6 3.0 TDI quattro Celkem: Kč A6 3.0 TDI quattro Informativní zobrazení Celková cena 4GC0TY15 A6 3.0 TDI quattro Celkem: Kč 1 593 000 Motor 2 967ccm Pohon všech kol S tronic Výkon: 160 kw / 218 k Normovaná spotřeba paliva: 5 l/100km

Více

seat.cz/cupra Nasedni a užij si každou zatáčku. Ceník SEAT Leon SEAT Leon ST Cupra

seat.cz/cupra Nasedni a užij si každou zatáčku. Ceník SEAT Leon SEAT Leon ST Cupra seat.cz/cupra Nasedni a užij si každou zatáčku. Ceník SEAT Leon SEAT Leon ST Ceník SEAT Leon 5D. Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100 km) Emise CO (g/km) Základní cena Sleva Akční cena.0 TSI DSG

Více

Golf Sportsvan. Ceník. Manuální 5 st. pr./manuální 6 st. pr. Aut. DSG7/Aut. DSG6

Golf Sportsvan. Ceník. Manuální 5 st. pr./manuální 6 st. pr. Aut. DSG7/Aut. DSG6 Ceník Golf Sportsvan Zdvihový objem (l) Manuální 5 st. pr./manuální 6 st. pr. Převodovka Kombinovaná spotřeba l/100 km Výkon kw (k) 1,2 TSI BMT Manuální 5 st. pr. 5.2 63 (85) 447 900 1,2 TSI BMT Manuální

Více

NOVÁ ÉRA TOYOTY COROLLA

NOVÁ ÉRA TOYOTY COROLLA NOVÁ HYBRID COROLLA HYBRID 3 NOVÁ ÉRA TOYOTY COROLLA Po 12 letech dáváme sbohem označení Auris a zahajujeme novou éru modelu Corolla nejprodávanějšího vozu světa. Toyota Corolla, nyní s rozšířenou nabídkou

Více

Vaše BMW X3 xdrive20d.

Vaše BMW X3 xdrive20d. Vaše BMW X3 xdrive20d. www.bmw.cz/myconfig/f5g0s3o1 23.03.2017 1/9 Model BMW X3 xdrive20d. Výkon motoru: 190 k Zdvihový objem: 1.995 cc Spotřeba: 5,2 l/100km [1] Emise CO2: 136 g/km [1] 1 181 70 Výbavové

Více

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km)

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) CENÍK Mii Style Sport TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Mii Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Mii 3dveřové Mii 5dveřové Style 1.0 44/60 4,5 105 199 900 Kč

Více

SIMPLY CLEVER. ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA

SIMPLY CLEVER. ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA SIMPLY CLEVER ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA Akční ceník Octavia Edition OCTAVIA OCTAVIA COMBI PRIMA EDITION CZ 1,2 TSI/77 kw 334 900 Kč 39 000 Kč 364 900 Kč 49 000 Kč 1,4 TSI/90 kw 374 900 Kč nově

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Insignia, Edition, 2.0 CDTI (125kW/170k) Start/Stop, 6stupňová manuální převodovka Barva Šedá Satin Steel (GF6) Model Látkové čalounění Milano, černé

Více

CENÍK. Leon. Basis Reference Style FR TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Leon. Basis Reference Style FR TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Leon Reference Style FR TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Leon 5dv. Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Základní cena Sleva Akční cena 1.2 TSI 63/86 5,2 119

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč472,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Golf Sportsvan. Ceník. Manuální 5 st. pr./manuální 6 st. pr. Aut. DSG7/Aut. DSG6

Golf Sportsvan. Ceník. Manuální 5 st. pr./manuální 6 st. pr. Aut. DSG7/Aut. DSG6 Ceník Golf Sportsvan Zdvihový objem (l) Manuální 5 st. pr./manuální 6 st. pr. Převodovka Kombinovaná spotřeba l/100 km Výkon kw (k) Comfortline 1,2 TSI BMT Manuální 5 st. pr. 5.2 63 (85) 447 900 1,2 TSI

Více

GS 200t Kč. KÓD LEXUS: SJVW50mVz. Celková výsledná cena: Základní cena: Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto

GS 200t Kč. KÓD LEXUS: SJVW50mVz. Celková výsledná cena: Základní cena: Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto VÁŠ VÝBĚR - SHRNUTÍ BARVA & KOLA (2) Černá (212) 18" kola z lehké slitiny, 5paprskový design (pouze ), pneumatiky 235/45 R18 ČALOUNĚNÍ A DEKORY V INTERIÉRU Černá látka / černé lesklé obložení (FA24) STANDARDNÍ

Více

seat.cz/mii Moje město, moje Mii. Ceník SEAT Mii. Style Sport

seat.cz/mii Moje město, moje Mii. Ceník SEAT Mii. Style Sport seat.cz/mii Moje město, moje Mii. Ceník SEAT Mii. Sport Ceník SEAT Mii. Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100 km) Emise CO2 (g/km) Mii dveřové 1.0 MPI 44/60 4,3 97 234 900 Kč 1.0 MPI /7 4,3 97

Více

Vaše vozidlo 3. května Třída E: E 220 d. E 220 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti. Vznětový motor Druh paliva

Vaše vozidlo 3. května Třída E: E 220 d. E 220 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti. Vznětový motor Druh paliva Třída E: E 220 d Váš OnlineCode: MLBKW2BG Vaše vozidlo 3. května 2019 E 220 d Kupní cena z výroby 1 451 943 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143 kw (194 HP)

Více

RX 450h Kč Kč Kč. KÓD LEXUS: B1VfCusnx. Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání:

RX 450h Kč Kč Kč. KÓD LEXUS: B1VfCusnx. Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání: RX 450h Executive Celková výsledná cena: 2 047 000 Kč Základní cena: 1 930 000 Kč Prvky výbavy na přání: 117 000 Kč Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto 2018-6-2 VÁŠ VÝBĚR - SHRNUTÍ

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Grandland X, Enjoy, 1.2 TURBO (96kW/130k) Start/Stop, 6stupňová automatická převodovka Barva Modrá Topaz (G8Z) Model Čalounění kombinací kůže/látka, černé

Více

Passat Alltrack 2,0 TDI BMT 4Mot 7DSG

Passat Alltrack 2,0 TDI BMT 4Mot 7DSG Passat Alltrack 2,0 TDI BMT 4Mot 7DSG Informativní zobrazení Celková cena 3G5C9T10 Passat Alltrack 2,0 TDI BMT 4Mot 7DSG Celkem: Kč 1 243 600 Motor 1 968ccm Pohon všech kol Aut. DSG7 Výkon: 176 kw / 240

Více

Passat Variant CL 2,0 TDI BMT 6G

Passat Variant CL 2,0 TDI BMT 6G Passat Variant CL 2,0 TDI BMT 6G Model Passat Variant CL 2,0 TDI BMT 6G Celková cena 780 900,- Motor 1968 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. pr. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.3 l/100km Emise

Více

www.volkswagen.cz Volkswagen Golf Comfort Edition Výkon kw (k)

www.volkswagen.cz Volkswagen Golf Comfort Edition Výkon kw (k) www.volkswagen.cz Volkswagen Golf ceník Zdvihový objem (l) Výkon kw (k) Převodovka Comfort Edition 1,2 TSI 63 (85) 5stupňová 329 900 1,2 TSI 63 (85) 7st. DSG 387 900 1,2 TSI 77 (105) 6stupňová 353 900

Více

Nové Polo Highline 1,0 TSI 5G

Nové Polo Highline 1,0 TSI 5G Nové Polo Highline 1,0 TSI 5G Model Nové Polo Highline 1,0 TSI 5G Celková cena 380 800,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 70 kw / 95 koní Spotřeba paliva: 4.4 l/100km Emise CO2: 101 CO

Více

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Model A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Celková cena 860 600,- Motor 1498 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 5.0 l/100km Emise CO2: 114 CO g/km

Více

Golf. Ceník. Manuální 5 st. pr./manuální 6 st. pr.

Golf. Ceník. Manuální 5 st. pr./manuální 6 st. pr. Ceník Golf Zdvihový objem (l) Převodovka Kombinovaná spotřeba l/100 km 5 st. pr./ 1,6 TDI BM 1,2 TSI 1,4 TGI CNG 1,4 TGI CNG 1,2 TSI 1,4 TSI ACT 2,0 TDI 1,2 TSI 2,0 TDI 4MOT 1,4 TSI 1,6 TDI 1,6 TDI 4MOT

Více

A3 Spb 1.4 TFSI e-tron

A3 Spb 1.4 TFSI e-tron A3 Spb 1.4 TFSI e-tron Model A3 Spb 1.4 TFSI e-tron Celková cena 1 079 100,- Motor 1395 cm3 Přední pohon S tronic Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.8 l/100km Emise CO2: 0 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

CENÍK. Leon ST. Basis Reference Style FR TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Leon ST. Basis Reference Style FR TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Leon ST Reference Style FR TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Leon ST Kombi Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Základní cena Sleva Akční cena 1.2 TSI 63/86

Více

Modelová řada SEAT Leon

Modelová řada SEAT Leon Modelová řada SEAT Leon Modelová řada SEAT Leon 4 Úvod 6 Výkon 8 Interiér 10 Výbava na přání 12 Ecomotive/motory 14 Bezpečnost 16 Reference 18 Style 20 FR 22 Cupra R 24 Copa 26 Doplňky 28 Příslušenství

Více

Město je nyní kompletní.

Město je nyní kompletní. Město je nyní kompletní. Města jsou centra dění. A ve městě se ix35 cítí jako ryba ve vodě. V jeho charakteru se zrcadlí sofistikovanost, charisma a smyslnost. Odvážně zvolené, ale velmi praktické křivky

Více

ALHAMBRA TECHNOLOGY TO ENJOY

ALHAMBRA TECHNOLOGY TO ENJOY ALHAMBRA TECHNOLOGY TO ENJOY EXTERIÉR Nový SEAT Alhambra je všestranným automobilem s dynamickým charakterem. Jeho vysoká střecha vypovídá o praktičnosti a komfortu tohoto vozu, zatímco osobitá maska chladiče,

Více

CENÍK Leon Leon SC Leon ST

CENÍK Leon Leon SC Leon ST CENÍK Leon Leon SC Leon ST TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Leon 5D 5dv. Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Základní cena Sleva Akční cena 2.0 TSI 206/280 6,6 154

Více

Lim. R-line Highline 2,0 TDI BMT SCR

Lim. R-line Highline 2,0 TDI BMT SCR Lim. R-line Highline 2,0 TDI BMT SCR Model Lim. R-line Highline 2,0 TDI BMT SCR Celková cena 1 025 600,- Motor 1968 cm3 Přední pohon Aut. DSG7 Výkon: 140 kw / 190 koní Spotřeba paliva: 4.5 l/100km Emise

Více

A6 Avant 3.0 TDI quattro

A6 Avant 3.0 TDI quattro A6 Avant 3.0 TDI quattro Model A6 Avant 3.0 TDI quattro Celková cena 1 849 900,- Motor 2967 cm3 quattro S tronic 1 546 900,- Výkon: 200 kw / 272 koní Spotřeba paliva: 5.2 l/100km Emise CO2: 137 g/km Emise

Více

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1AMDHDz Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active Model Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active 447 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Černá látka (FB20) Cena celkem: 447 900 Kč Změna

Více

Renault MéGANE. Nový. Objevte nový Renault Mégane na

Renault MéGANE. Nový. Objevte nový Renault Mégane na Objevte nový Renault Mégane na www.renault.cz Nový Renault MéGANE Obsahu této publikace, její přesnosti a aktuálnosti k datu jejího tisku jsme věnovali veškerou péči. V rámci politiky trvalého zdokonalování

Více

2967 cm3 quattro Tiptronic 8st. autom ,- Výkon: 160 kw / 218 koní Spotřeba paliva: 5.5 l/100km Emise CO2: 144 g/km. 0,- Emise NOx: 0,049 g/km

2967 cm3 quattro Tiptronic 8st. autom ,- Výkon: 160 kw / 218 koní Spotřeba paliva: 5.5 l/100km Emise CO2: 144 g/km. 0,- Emise NOx: 0,049 g/km Q7 3.0 TDI quattro Model Q7 3.0 TDI quattro Celková cena 1 827 500,- Motor 2967 cm3 quattro Tiptronic 8st. autom 1 615 900,- Výkon: 160 kw / 218 koní Spotřeba paliva: 5.5 l/100km Emise CO2: 144 g/km 0,-

Více

Golf Comfortline 1,2 TSI 7DSG

Golf Comfortline 1,2 TSI 7DSG Golf Comfortline 1,2 TSI 7DSG Informativní zobrazení Celková cena 5G13BZ05 Golf Comfortline 1,2 TSI 7DSG Celkem: Kč 517 700 Motor 1 197ccm Přední pohon Aut. DSG7 Výkon: 81 kw / 110 k Normovaná spotřeba

Více

více radosti Více emocí, NOVÁ KIA RIO VROZENÁ DYNAMIKA

více radosti Více emocí, NOVÁ KIA RIO VROZENÁ DYNAMIKA NOVÁ KIA RIO Více emocí, více radosti Stačí jeden pohled na atraktivní, sportovní design nového modelu Kia Rio a Vaše fantazie začne horečně vymýšlet důvody, proč usednout za volant a vyrazit na vyjížďku.

Více

A3 Spb Attraction 1.6 TDI

A3 Spb Attraction 1.6 TDI A3 Spb Attraction 1.6 TDI Informativní zobrazení Celková cena 8VAAFC14 A3 Spb Attraction 1.6 TDI Celkem: Kč 750 000 Motor 1 598ccm Přední pohon Manuální 6 st. pr. Výkon: 81 kw / 110 k Normovaná spotřeba

Více

PROČ JET JEN Z MÍSTA A DO B KDYŽ VÁS PŘEDSTAVIVOST PŘENESE KAMKOLIV.

PROČ JET JEN Z MÍSTA A DO B KDYŽ VÁS PŘEDSTAVIVOST PŘENESE KAMKOLIV. SPARK PROČ JET JEN Z MÍSTA A DO B KDYŽ VÁS PŘEDSTAVIVOST PŘENESE KAMKOLIV. Silnice. Skutečně jen obyčejná cesta. A přece znamená mnohem více. Možná skutečným důvodem, proč jsou silnice něčím zvláštní,

Více

Nový Golf Trendline 1,0 TSI 6G

Nový Golf Trendline 1,0 TSI 6G Nový Golf Trendline 1,0 TSI 6G Model Nový Golf Trendline 1,0 TSI 6G Celková cena 458 500,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. pr. Výkon: 81 kw / 110 koní Spotřeba paliva: 4.8 l/100km Emise CO2:

Více

Modelová řada SEAT Altea

Modelová řada SEAT Altea Modelová řada SEAT Altea Modelová řada SEAT Altea 4 Altea 6 Altea XL 8 Altea Freetrack 10 Interiér design 12 Interiér kvalita a komfort 14 Interiér prostor 16 Speciální výbava 18 E-Ecomotive/motory 20

Více

A4 Avant Sport 2.0 TDI

A4 Avant Sport 2.0 TDI A4 Avant Sport 2.0 TDI Model A4 Avant Sport 2.0 TDI Celková cena 1 183 70 Motor 1968 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.6 l/100km Emise CO2: 119 CO g/km 2 Vnější

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč552,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

D Y N A M I C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

D Y N A M I C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5 DYNAMIC DYNAMICKÝ DESIGN V moderním rychlém světě potřebujete být pohotoví a připravení využít každé příležitosti, která se naskytne. Proto jsme vytvořili nový vůz Honda Jazz Dynamic. Disponuje sportovním

Více