Audi A5 Sportback. Audi Náskok díky technice

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Audi A5 Sportback. Audi Náskok díky technice"

Transkript

1 A5 Audi A5 Sportback Audi Náskok díky technice

2 02 Obsah Úvod Podvozek Bezpečnost Interiér Design Motor Potěšení z jízdy Audi S5 Sportback S line Audi exclusive, Audi exclusive line Průvodce styly Laky Sedadla/potahy sedadel Potah stropu, dekorace Kola/pneumatiky Světla a zrcátka, vnější výbava, vnitřní výbava Infotainment, asistenční systémy Technika Technická data Rozměry Efektivita Audi, konfigurátor Audi, Audi tv Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO 2 naleznete od strany 54.

3 04 Úvod Tvar se rázem změní ve fascinaci. Kratičký okamžik. Mrknutí. Abychom se nadchli, někdy víc nepotřebujeme. Jeden pohled na Audi A5 Sportback stačí, abyste cítili, že tento okamžik právě přišel. Zcela nově interpretované kupé. Jeho charakter Vás na prvních metrech přesvědčí, že každý okamžik je jedinečný. Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO 2 naleznete od strany 54.

4 06 Design Prostor se rázem změní ve volnost. Zvenčí proporce kupé. Uvnitř pocit prostoru Avantu. Audi A5 Sportback spojuje zdánlivě neslučitelné: sportovní design a vysokou funkčnost. Auto, které nemá sobě rovné. Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO 2 naleznete od strany 54.

5 08 Horizontální Design vedení linií zadního nárazníku podtrhuje odhodlanost designu, barevně odlišená vložka difuzoru přispívá k vyšší dynamice. Úzké přední světlomety a velké přívody vzduchu dodávají přední části výraz, který je pro A5 typický. Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO 2 naleznete od strany 54.

6 10 Design Brzdové světlo, integrované do zadní kapoty, zdůrazňuje estetickou architekturu vozu. Technologie LED navíc reaguje rychleji než dosavadní žárovky, vozidla jedoucí vzadu jsou při brzdění dříve varována. Linie střechy Audi A5 Sportback, plná energie a síly, se uzavírá v plochém zdůraznění zádi. Úzká boční okna přispívají k ještě sportovnějšímu výrazu. Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO 2 naleznete od strany 54.

7 12 Design Jaký typ auta vlastně Audi A5 Sportback je? Kupé? Avant? Tento vůz nelze zařadit do známých kategorií. Definuje svou vlastní třídu 5dveřové kupé. Od protažené kapoty motoru až po záď cituje design klasický tvar dvoudveřového vozu. Plochá střecha se elegantně pne přes dveře bez rámů, sportovní linie ramen zdůrazňuje velká kola. Krátké převisy a dlouhý rozvor kol podtrhují dynamiku. Čtvery dveře poukazují na vysokou praktičnost, kterou v interiéru Audi A5 Sportback očekáváte. Velký prostor poskytuje čtyřem osobám vysoký komfort i na dlouhých cestách. V každém případě automobil, který mění úhel pohledu. Bez ohledu na to, z jaké perspektivy se na něj díváte. Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO 2 naleznete od strany 54.

8 14 Podvozek Jízda se rázem změní v pocit. Pohon quattro se sportovním diferenciálem vede A5 Sportback zatáčkami ještě příměji a přesněji. Audi A5 Sportback pocity nejen vzbuzuje, ale také se jim přizpůsobuje. Se systémem Audi drive select, dodávaným na přání, a jeho třemi režimy Auto, Comfort nebo Dynamic můžete kdykoli sami nastavit charakteristiku vozidla. Podvozek, optimalizované rozdělení hmotnosti na nápravy a precizní řízení Vám neustále poskytují rychlé a jasné reakce od silnice. Široký rozchod a dlouhý rozvor kol zajišťují vynikající věrnost stopě a zprostředkovávají excelentní pocit jízdy. Měřítka v oblasti agility určuje stálý pohon všech kol quattro, který je k dostání s různými motorizacemi. Podle situace rozděluje systém hnací sílu asymetricky dynamicky na čtyři kola. Na přání ještě o úroveň agilněji: quattro se sportovním diferenciálem. Elektronicky řízený diferenciál umožňuje akceleraci jednotlivých kol na zadní nápravě. Pro vzrušující a precizní jízdu v zatáčkách a vynikající trakci. 30 let quattro Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO 2 naleznete od strany 54.

9 16 Motor Výkon se rázem změní ve vášeň. Každý nový kilometr prověřuje výkonnost Audi A5 Sportback a povyšuje každou jízdu na vzrušující zážitek. Široká paleta agregátů se vyznačuje výkonností, tažnou silou a efektivitou. Všechny zážehové motory využívají technologii FSI, která několikrát zvítězila v závodě v Le Mans. Například 2.0 TFSI quattro s výkonem 155 kw a přeplňováním turbodmychadlem pro ještě vyšší agilitu. Čtyřválec akceleruje s A5 Sportback s převodovkou S tronic na 100 km/h za pouhých 6,6 sekundy, při působivém točivém momentu 350 Nm. Přesné sladění množství paliva, vstřikovacího tlaku a okamžiku vstřikování zajišťuje vysoce efektivní využití každé kapky benzinu. Sportovnost a efektivitu spojují i vznětové motory. Díky technologii TDI kombinují vysoké točivé momenty s nízkou spotřebou. Pracují se systémem common-rail nejnovější generace pro působivou tažnou sílu i při nízkých otáčkách. Systém Start-Stop přispívá k minimalizaci spotřeby. Pokud například při zastavení na červenou přeřadíte na volnoběh, tak se motor vypne. A znovu se nastartuje při opětovném sešlápnutí spojky. Tuto sílu umožní pocítit různé varianty převodovek. Bezestupňová převodovka multitronic využívá vždy optimální oblast otáček. 6rychlostní manuální převodovka s krátkými drahami řazení nabízí velké potěšení z jízdy. A dvouspojková převodovka S tronic, dodávaná na přání, umožňuje rychlé změny rychlostních stupňů téměř bez citelného přerušení tažné síly. V každém případě cestujete efektivně. Systém Start-Stop u 2.0 TDI a 2.0 TFSI s manuální převodovkou a program palubního počítače pro zvýšení efektivity (k dostání pro všechny modely) zajišťují vynikající využití paliva. Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO 2 naleznete od strany 54.

10 18 Bezpečnost Bezpečnost se rázem změní v důvěru. Velké brzdové kotouče ve speciálním designu působí proti vadnutí brzd při silném namáhání. Jedna milisekunda a musíte zareagovat na nečekanou situaci. Nejlepší variantou je včas rozpoznat nebezpečí, a pokud možno mu tak zabránit. Audi A5 Sportback je proto vybaveno rozsáhlými asistenčními systémy. Například ESP: Cílené zásahy brzd zajišťují vyšší jízdní stabilitu. U vozidel s pohonem předních kol pracuje přídavná příčná uzávěrka předního diferenciálu. Elektronicky rozděluje hnací momenty v závislosti na jízdní situaci a aktivně tak působí již před nedotáčením. V zatáčkách to přináší vyšší agilitu, přesnost a klidné jízdní vlastnosti. Aktivní podporu nabízí také systém Audi lane assist, dodávaný na přání, který varuje řidiče před nechtěným opuštěním jízdního pruhu. Systém Audi side assist, dodávaný také na přání, hlídá prostřednictvím radarových senzorů prostor bočně za vozidlem. Audi A5 Sportback je připraveno i na případ nehody. Propracovaný systém Vás i ostatní pasažéry chrání mimo jiné adaptivními velkoobjemovými airbagy pro řidiče a spolujezdce s rozpoznáním polohy sedadla a systémem hlavových airbagů. K dalšímu zvýšení bezpečnosti přispívají boční airbagy pro ochranu hrudníku a pánve a 3bodové samonavíjecí bezpečnostní pásy na všech čtyřech místech sezení (vpředu s napínači a omezovači síly pásů). Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO 2 naleznete od strany 54.

11 20 Potěšení z jízdy Pohyb vpřed se rázem změní v nadšení. Audi A5 Sportback vytváří novou dimenzi jízdy. S designem plným síly, který plní, co slibuje, na každé silnici. Dynamicky na rovinkách, precizně v zatáčkách. Vyvinuto s jasným cílem: pro Váš nový zážitek z každé cesty. Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO 2 naleznete od strany 54.

12 22 Interiér Cit pro detail se rázem změní v lásku k detailu. Kokpit: s extrovertním a sportovním designem. Sportovní kožený volant v 3ramenném designu padne snadno a bezpečně do ruky, přesvědčí Vás promyšlené detaily: kokpit a přístrojová deska jsou, podle zvolené barvy interiéru, jednobarevné nebo dvoubarevné, optické zklidnění na straně spolujezdce výrazně zdůrazňuje prostor řidiče. K dotvoření interiéru máte na výběr z ušlechtilých kůží a kvalitních látek v různých barevných variantách a s exkluzivní kvalitou zpracování. Výjimečně velký prostor je i vzadu: uvítá pasažéry dvěma plnohodnotnými sedadly. Pro pohodlné cestování i na dlouhé vzdálenosti.

13 24 Interiér Nastoupíte do kupé a překvapí Vás velkorysá nabídka prostoru Audi A5 Sportback. Vyzkoušejte rozměry a exkluzivní detaily promyšleného prostoru. Čtyři plnohodnotná sedadla poskytují komfort a výrazné boční vedení. Komplexní linie a jasně strukturované plochy se harmonicky spojují do sportovní architektury a dodávají interiéru exkluzivní výraz. Kokpit je přivrácen k řidiči, ovládací prvky jsou uspořádány ergonomicky. Další inovací prošel navigační systém MMI Plus, dodávaný na přání. Ovládá se zcela intuitivně novým ovladačem s integrovaným joystickem. Navigační systém MMI Plus disponuje zobrazením map 3D a jukeboxem pevným diskem pro správu hudebních souborů. Na výběr je rovněž navigační systém MMI včetně navigačních dat na DVD. Velký zavazadlový prostor a nákladová šířka mm přinášejí flexibilitu do organizace Vašeho volného času. Díky asymetricky dělené a sklopné zadní lavici lze objem zavazadlového prostoru rychle rozšířit ze 480 na 980 litrů. Velmi snadná je také přeprava dlouhých předmětů. Můžete se v klidu těšit na příští výlet. Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO 2 naleznete od strany 54.

14 26 Perspektiva Z pohledu se rázem stane touha. Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO 2 naleznete od strany 54.

15 28 Audi S5 Sportback Větší dynamika. Vyšší efektivita. Jde to ještě sportovněji: s modely Audi S poznáte sílu na naprosto nové úrovni. Rozvoj výkonu a akcelerace je zcela v tradici strhujících sportovních vozů Audi. Vynikající technická řešení, např. speciálně vyladěný sportovní podvozek S, vysoce výkonné brzdy, ESP nebo stálý pohon všech kol quattro tuto sílu suverénně ukazují. Audi s emblémem S však ztělesňuje více. Maximum agility, spojené s efektivitou a funkčností. Při jízdě s Audi S5 Sportback se přesvědčte sami.

16 30 Audi exclusive Audi exclusive individuálně znamená ručně. Zkombinujte si exteriér a interiér podle svých představ. Vybrané, individuální barvy lakování vozu, jemná kůže, elegantní Alcantara a exkluzivní dřeviny a dekorace pro interiér Vašeho Audi. Právě tyto kombinace, Váš vlastní výběr z rozmanitých exkluzivních materiálů a prvků výbavy, vytvoří z Vašeho Audi tak jedinečný vůz. Informace o možnostech individualizace získáte u prodejce Audi. Kožená výbava Audi exclusive v kokosově béžové kůži Valcona s kontrastními švy v bílé Magnolia a dekoracemi Audi exclusive z žilkovaného jasanu v barvě nugátu.

17 32 Audi exclusive line Dvoubarevné potahy sedadel Dekorace Audi exclusive line Kůže Valcona, hnědá Koňak/černá Dekorace z matného kartáčovaného hliníku Sportovní přední sedadla Elektrické nastavování opěrky bederních obratlů u předních sedadel Dvoubarevné potahy sedadel s lemovkami (bočnice sedadel černé/střední část sedadel a lemovky volitelně v hnědé Koňak, bílé Magnolia nebo bílé Alabastr) v kůži Valcona Vsadky obložení dveří odpovídající střední části sedadel Dekorace z matného kartáčovaného hliníku; na přání: černý klavírový lak nebo hnědé dřevo kořene ořechu Černý interiér (strop potažený černou tkaninou) Rohožky s barevnými kédry (odpovídající střední části sedadel) Nástupní lišty Audi exclusive Sportovní kožený volant v 3ramenném designu, s barevným švem (odpovídající střední části sedadel); na přání: multifunkční sportovní kožený volant v 3ramenném designu s funkcí řazení nebo bez ní, s barevnými švy (odpovídající střední části sedadel); upozornění: při objednávce Audi lane assist lze kombinovat pouze s příslušným koženým volantem ve 4ramenném designu bez barevných švů Kůže Valcona, bílá Magnolia/černá Dekorace v černém klavírovém laku Věnec volantu a manžeta řadicí páky s barevnými švy (odpovídající střední části sedadel) Kůže Valcona, bílá Alabastr/černá Dekorace z hnědého dřeva kořene ořechu Sportovní sedadla s dvoubarevnými potahy (bílá Magnolia/černá) a lemovkami v kůži Valcona (k dostání také v kombinaci hnědá Koňak/černá nebo bílá Alabastr/černá). Barevné lemovky odpovídající střední části sedadel. Manžeta řadicí páky s barevnými švy.

18 34 S line S line nově definovaná sportovnost. Exteriérový paket S line Jízda s Audi A5 Sportback* je jednoznačným vyznáním automobilové sportovnosti. S pakety S line máte možnost sportovní výraz svého Audi A5 Sportback* ještě zesílit: s výbavou, která podtrhuje dynamické vedení linií, propůjčuje interiéru citelně sportovní identitu a optimalizuje sportovní jízdní vlastnosti. Rozhodněte se pro zvýšení sportovnosti pakety S line quattro GmbH. Přední a zadní nárazníky, boční mřížky chladiče a vložka difuzoru s výrazně sportovním designem Boční lišty prahů, lakované v barvě vozu Střední hrana předního spoileru a vložka difuzoru v platinově šedém laku Nástupní lišty s nápisem S line Nápisy S line na předních blatnících Chromované lemy koncovek výfuku (4válcové modely) Přední nárazníky a boční mřížky chladiče s výrazně sportovním designem. Vložka difuzoru s výrazně sportovním designem. * Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO 2 naleznete od strany 54.

19 36 S line Potahy sedadel Dekorace Sportovní paket S line Tkanina Sprint/kůže, černá Kartáčovaný matný hliník Kola hliníková litá, v 5paprskovém designu, na přání také v 10paprskovém designu, velikost 8,5 J x 18 s pneumatikami 245/40 R 18; rovněž na přání: kola hliníková litá, v 20paprskovém designu, dvoudílná, s 5 segmentovými paprsky nebo v 5ramenném designu Rotor, leštěná, s titanovým vzhledem, velikost 9 J x 19 s pneumatikami 255/35 R 19; nebo kola hliníková litá, se 7 dvojitými paprsky, velikost 9 J x 20 s pneumatikami 265/30 R 20 Sportovní podvozek S line quattro GmbH s dynamickým vyladěním a snížením o 10 mm Nápisy S line na předních blatnících Nástupní lišty s nápisem S line Interiér, přístrojová deska a strop v černé barvě s volitelně stříbrnými nebo černými švy na potazích sedadel v kombinaci tkanina/kůže, popř. perforovaná Alcantara/kůže, sportovním koženém volantu, manžetě řadicí páky a rohožkách Dekorace S line z matného kartáčovaného hliníku; na přání: v černém klavírovém laku nebo z šedého žilkovaného březového dřeva Sportovní sedadla včetně elektricky nastavitelné opěrky bederních obratlů Pro potahy sedadel, volanty a laky jsou na výběr následující možnosti: Potahy sedadel v tkanině Sprint nebo kombinaci perforovaná Alcantara/kůže nebo kůži Milano nebo kůži Valcona, vždy v černé barvě a s vyraženým nápisem S line na opěradlech předních sedadel Sportovní kožený volant S line v 3ramenném designu nebo multifunkční sportovní kožený volant S line v 3ramenném designu s funkcí řazení nebo bez ní, vždy v černé kůži s emblémem S line; upozornění: při objednávce Audi lane assist lze kombinovat pouze s příslušným koženým volantem ve 4ramenném designu bez emblému S line Laky ve všech sériových barvách, jako doplňkové zvláštní barvy jsou k dostání červená Misano s perleťovým efektem a stříbrná Monza metalíza Sportovní sedadla v kombinaci perforovaná Alcantara/kůže se stříbrnými švy. Alcantara, perforovaná/kůže, černá Klavírový lak, černý Kůže Milano, černá Žilkované březové dřevo, šedé Doplňkové vnější barvy Kůže Valcona, černá Červená Misano s perleťovým efektem Stříbrná Monza metalíza Multifunkční sportovní kožený volant S line v 3ramenném designu. Hlavice řadicí páky v perforované kůži. Kola hliníková litá v 5paprskovém designu

20 38 Průvodce styly A5 Sportback v bílé Ibis s hliníkovými litými koly v 5ramenném designu Dynamik. Výbava: sportovní sedadla v kůži Valcona (skořicově hnědá/černá). Černá přístrojová deska, dekorace z muškátově hnědého dřeva Laurel, navigační systém MMI Plus a Bang & Olufsen Soundsystem. A5 Sportback v ledově stříbrné metalíze s hliníkovými litými koly v 5ramenném Y-designu. Výbava: komfortní klimatizovaná sedadla v černé perforované kůži Milano. Černá přístrojová deska, dekorace hliník Hologram, navigační systém MMI Plus a Audi Soundsystem.

21 40 Laky Laky Bílá Ibis Bílá Ledovec metalíza 1 Šedá Meteor s perleťovým efektem Modrá Aruba s perleťovým efektem Hnědá Teak metalíza Šedá Láva s perleťovým efektem Černá Brillant Ledově stříbrná metalíza Černá Fantom s perleťovým efektem Modrá Mořská hlubina s perleťovým efektem Béžová Dakar metalíza Individuální laky Audi exclusive. Nabídka quattro GmbH Červená Brillant Šedá Kondor metalíza Modrá Sféra metalíza Granátově červená s perleťovým efektem Ametystově šedá metalíza sériová výbava zvláštní výbava 1 O přesném termínu uvedení na trh se prosím informujte u prodejce Audi

22 42 Sedadla/potahy sedadel Normální sedadla Sportovní sedadla Normální a sportovní sedadla Tkanina Arkade, černá Kůže Valcona, skořicově hnědá Tkanina Atrium, černá Alcantara/Leder schwarz Kůže Valcona, stříbrná Měsíc/černá Kůže Milano, černá Kůže Milano, béžová Kardamom Kůže Valcona, béžová Kardamom Tkanina Arkade, světle šedá Tkanina Atrium, světle šedá Alcantara/kůže, světle šedá Kůže Valcona, skořicově hnědá/černá Kůže Milano, světle šedá Kůže Valcona, černá Kožená výbava Audi exclusive. Nabídka quattro GmbH Tkanina Arkade, béžová Kardamom Kůže Valcona, béžová Kardamom/černá Kůže Milano, skořicově hnědá Kůže Valcona, světle šedá sériová výbava zvláštní výbava

23 44 Sedadla/potahy sedadel, strop, dekorace Komfortní klimatizovaná sedadla Dekorace Normální přední sedadla, s manuálním nastavování výšky, vzdálenosti, sklonu opěradel a opěrek hlavy Sportovní přední sedadla, s výraznými bočnicemi pro lepší boční držení v zatáčkách a s elektricky ovládanou čtyřcestnou opěrkou bederních obratlů, manuální nastavování sklonu sedáku, s vysouvatelnou stehenní opěrkou Dekorace, pro obložení dveří vpředu a vzadu a středový panel, pokud byla objednána středová loketní opěrka vpředu Komfortní klimatizovaná sedadla vpředu, exkluzivní varianta sedadel s výraznými bočnicemi a měkkou konstrukcí pro luxusní komfort; aktivní ventilace a vyhřívání, automatické přihřívání jako ochrana před promrznutím; perforovaná kůže na sedácích předních sedadel s ventilací a na sedácích obou zadních sedadel bez ventilace; (lze objednat pouze ve spojení s perforovanou kůží Milano, vyhříváním sedadel, středovou loketní opěrkou vpředu, třízónovou automatickou klimatizací a elektricky nastavitelnými předními sedadly) Kůže Milano perforovaná, černá Kůže Milano perforovaná, světle šedá Výbava v tkanině Arkade, střední část sedadel v tkanině Arkade, bočnice sedadel, opěrky hlavy a vsadky obložení dveří v tkanině Uni (lze objednat pouze ve spojení s normálními předními sedadly) Výbava v tkanině Atrium, střední část sedadel v tkanině Atrium, bočnice sedadel, opěrky hlavy a vsadky obložení dveří v tkanině Uni (lze objednat jen ve spojení se sportovními předními sedadly) Micrometallic, platina Dřevo Laurel, muškátově hnědé Kombinace Alcantara/kůže, střední část sedadel z Alcantary, bočnice a střední část opěrek hlavy v kůži, vsadky obložení dveří z Alcantary (lze objednat jen ve spojení se sportovními předními sedadly) Kožená výbava v kůži Milano, sedadla/bočnice sedadel a střední část opěrek hlavy v kůži Milano Kožená výbava v perforované kůži Milano, sedadla/bočnice sedadel a střední část opěrek hlavy v kůži Milano, sedáky předních sedadel s ventilací a sedáky zadních sedadel bez ventilace v perforované kůži Milano (lze objednat jen ve spojení s předními komfortními klimatizovanými sedadly) Kožená výbava v kůži Valcona, potahy sedadel, opěrky hlavy a vsadky obložení dveří vpředu a vzadu v kůži Valcona Kožená výbava Audi exclusive, kůže Valcona (Paket 1), potahy sedadel, opěrky hlavy, obložení dveří a středová loketní opěrka vpředu (pokud je objednána) v kůži jemná Valcona; na přání: barevné švy na bočnicích sedadel a opěrkách hlavy. Nabídka quattro GmbH Kůže Milano perforovaná, skořicově hnědá Kožená výbava Audi exclusive. Nabídka quattro GmbH Kožená výbava Audi exclusive, Alcantara/kůže Valcona (Paket 1), bočnice sedadel, opěrky hlavy a středová loketní opěrka (pokud je objednána) v kůži Valcona, střední část sedadel a obložení dveří z Alcantary; na přání: barevné švy na bočnicích sedadel a opěrkách hlavy (lze objednat jen ve spojení se sportovními sedadly). Nabídka quattro GmbH Hliník Hologram Jasanové žilkované dřevo, mandlově béžové Kožená výbava Audi exclusive, kůže Valcona (Paket 2), navíc k Paketu 1 s koženým potahem: kryty opěradel a loketní opěrky ve dveřích; na přání: barevné švy na bočnicích sedadel, opěrkách hlavy a loketních opěrkách; montované díly jsou barevně sladěné s kůží (lze objednat jen ve spojení s elektricky nastavitelnými předními sedadly). Nabídka quattro GmbH Potah stropu, tkaninový, v závislosti na zvolené barvě vnitřní výbavy ve stříbrné Hvězda, černé nebo lněné béžové Potah stropu, tkaninový, černý Kůže Milano perforovaná, béžová Kardamom Dřevo kořene ořechu, hnědé Dekorace Audi exclusive. Nabídka quattro GmbH sériová výbava zvláštní výbava

24 46 Kola/pneumatiky Kola/pneumatiky Zimní kola Kola/pneumatiky Audi exclusive Pneumatiky s nouzovým systémem, možné bezpečné nouzové dojetí při úplné ztrátě tlaku v pneumatice bez výměny pneumatiky až do vzdálenosti 30 km při maximální rychlosti 80 km/h Bezpečnostní šrouby kol, lze je povolit pouze dodaným adaptérem Sada pro opravu pneumatik, s 12V kompresorem a prostředkem pro utěsnění pneumatik, přípustná maximální rychlost 80 km/h Rezervní kolo nenáročné na prostor, lze objednat pouze se zvedákem Systém kontroly tlaku v pneumatikách, optické a akustické varování při ztrátě tlaku u jednoho nebo více kol; zobrazení konkrétního kola v informačním systému řidiče Kola hliníková kovaná, v 6ramenném designu, velikost 7,5 J x 17 s pneumatikami 225/50 R 17 Kola hliníková litá, v 10paprskovém V-designu, velikost 8,5 J x 18 s pneumatikami 245/40 R 18 Kola hliníková litá, v 5ramenném Y-designu, velikost 8,5 J x 19 s pneumatikami 255/35 R 19 Zimní kola hliníková kovaná, v 6ramenném designu 1, velikost 7,5 J x 17 s pneumatikami 225/50 R 17, vhodná pro použití sněhových řetězů (nelze objednat v ČR) Kola Audi exclusive hliníková litá, v 5paprskovém designu, velikost 8,5 J x 18 s pneumatikami 245/40 R 18. Nabídka quattro GmbH Kola Audi exclusive hliníková litá, v 20paprskovém designu, dvoudílná, velikost 9 J x 19 s pneumatikami 255/35 R 19. Nabídka quattro GmbH Nářadí, v zavazadlovém prostoru Zvedák, v zavazadlovém prostoru Kola hliníková litá, v 7ramenném designu, velikost 7,5 J x 17 s pneumatikami 225/50 R 17 Kola hliníková litá, s 15 hvězdicovitými paprsky, velikost 8,5 J x 18 s pneumatikami 245/40 R 18 Zimní kola hliníková litá, v 10paprskovém V-designu, velikost 8,5 J x 18 s pneumatikami 245/40 R 18, nevhodná pro použití sněhových řetězů (nelze objednat v ČR) Kola Audi exclusive hliníková litá, v 10paprskovém designu, velikost 8,5 J x 18 s pneumatikami 245/40 R 18. Nabídka quattro GmbH Kola Audi exclusive hliníková litá, v 5ramenném designu Rotor, s titanovým vzhledem, leštěná, velikost 9 J x 19 s pneumatikami 255/35 R 19. Nabídka quattro GmbH Kola hliníková litá, s 6 parabolickými paprsky 1, velikost 8 J x 17 s pneumatikami 245/45 R 17 Kola hliníková litá, v 5ramenném designu Dynamik, velikost 8,5 J x 18 s pneumatikami 245/40 R 18 Kola Audi exclusive hliníková litá, s 5 segmentovými paprsky, velikost 9 J x 19 s pneumatikami 255/35 R 19. Nabídka quattro GmbH Kola Audi exclusive hliníková litá, se 7 dvojitými paprsky, velikost 9 J x 20 s pneumatikami 265/30 R 20. Nabídka quattro GmbH sériová výbava zvláštní výbava 1 Volitelně s pneumatikami s nouzovým systémem.

25 48 Světla a zrcátka, vnější výbava, vnitřní výbava Světla Xenonové světlomety Plus, světlomety s plynovými výbojkami s dlouhou životností pro tlumená a dálková světla umožňují intenzivní osvětlení jízdní dráhy, rovnoměrnost a dosah na blízko i na dálku světlem s barvou podobnou dennímu světlu; automatická dynamická regulace sklonu světlometů zabraňuje oslňování protijedoucích vozidel; světelný pás LED světel pro denní svícení a zadní LED světla s nízkou spotřebou energie (včetně ostřikovačů světlometů) Světla pro denní svícení, se samostatnými reflektory, u xenonových světlometů Plus světelný pás LED světel pro denní svícení s nízkou spotřebou energie, integrovaný do světlometů Světlomety, halogenové elipsoidní světlomety s čirým krycím sklem, elektrická regulace sklonu světel a spínač parkovacích světel, světla pro denní svícení se samostatnými reflektory Adaptivní světla, dynamické natáčecí světlomety rozpoznají podle pohybů volantu průběh zatáčky; světlomety se v závislosti na úhlu zatočení natáčejí a osvětlují tak variabilně zatáčku; adaptivní světlomety pracují při rychlostech od cca 10 km/h do 110 km/h (lze objednat jen ve spojení s xenonovými světlomety Plus) Asistent dálkových světel, automaticky v rámci mezí systému rozpozná světlomety protijedoucího vozidla, zadní světla vozidla jedoucího vpředu a dopravní značení; podle dopravní situace se automaticky zapínají nebo vypínají dálková světla; systém zlepšuje výhled řidiče a zvyšuje komfort cestování (lze objednat jen ve spojení s automaticky zaclonitelným vnitřním zpětným zrcátkem) Vnitřní osvětlení, se zpožděným vypínáním a kontaktními spínači ve všech dveřích; osvětlení zavazadlového prostoru, prostoru řidiče, spolujezdce a prostoru vzadu, 2 lampičky na čtení vpředu, vnitřní osvětlení vzadu, osvětlená kosmetická zrcátka, osvětlení Ambiente Paket osvětlení, obsahuje lampičky na čtení vzadu, osvětlení regulátorů výdechů vzduchu a vnitřních klik dveří, aktivní odrazky ve dveřích, osvětlení prostoru dveří, osvětlení prostoru pro nohy vpředu a vzadu, osvětlení přihrádky na straně spolujezdce Zadní světla červená s bílými couvacími světly, integrovaná koncová světla do mlhy Zadní LED světla, brzdová a koncová světla s technologií LED, couvací světla, koncová světla do mlhy a směrovky s žárovkami (jen ve spojení s xenonovými světlomety Plus) Mlhovky, integrované do nárazníku, s ozdobným prstencem v hliníkové optice Ostřikovače světlometů, pracují s vodou a vysokým tlakem, pro lepší svítivost a dobrý výhled (sériově ve spojení s xenonovými světlomety Plus) Světelný/dešťový senzor, pro ovládání automatického zapínání potkávacích světel, funkci coming home/leaving home a automatické zapínání stěračů, včetně čelního skla s šedým pruhem na horním okraji Zrcátka Vnější zpětná zrcátka s integrovanými LED směrovkami, elektricky nastavitelná, kryty lakované v barvě vozu, zrcátka konvexní, plochá nebo asférická; obě zpětná zrcátka a trysky ostřikovače vyhřívané Vnější zpětná zrcátka volitelně: vyhřívaná a elektricky sklopná vyhřívaná, elektricky sklopná a automaticky zaclonitelná (lze objednat jen ve spojení s automaticky zaclonitelným vnitřním zpětným zrcátkem) vyhřívaná, elektricky sklopná, automaticky zaclonitelná, s pamětí (lze objednat jen ve spojení s automaticky zaclonitelným vnitřním zpětným zrcátkem a sedadlem řidiče s pamětí) Vnitřní zpětné zrcátko zaclonitelné Vnitřní zpětné zrcátko automaticky zaclonitelné, včetně čelního okna z akustického skla přinášejícího lepší tlumení čelního skla a nižší pronikání hluku zvenčí (lze objednat jen ve spojení se světelným/dešťovým senzorem) Střešní systémy Skleněné střešní okno, elektricky ovládané, z tónovaného jednovrstvého bezpečnostního skla, s plynule nastavitelnou ochranou proti slunci; integrovaný vychylovač větru, automatická předvolba pro požadovanou polohu střešního okna; komfortní otevírání/zavírání zvenčí přes centrální zamykání a dálkové ovládání Systémy zamykání Centrální zamykání, s funkcí autolock a rádiovým dálkovým ovládáním integrovaným do klíče vozidla Dálkové ovládání centrálního zamykání s vnitřním spínačem, integrované do klíče vozidla; odemyká a zamyká stiskem prstu dveře, okna, zavazadlový prostor a víčko nádrže s plovoucím kódem advanced key, systém kontroly přístupu a povolení jízdy, klíč je nutno mít pouze u sebe; spouštění a vypínání motoru tlačítkem Start-Stop ve středovém panelu, zamykání vozidla zvenčí tlačítkem v obou vnějších klikách dveří, otevření vozidla je možné i na kapotě zavazadlového prostoru Imobilizér, elektronický, integrovaný do řídicí jednotky motoru, automatická aktivace klíčem vozidla Dálkové ovládání garážových vrat (HomeLink), programovatelné rádiové dálkové ovládání, ovládací tlačítka integrovaná v modulu vnitřního osvětlení; lze použít pro otevírání mnoha garážových a venkovních vrat; možné ovládání bezpečnostních systémů a osvětlení; další informace obdržíte u prodejce Audi Alarm včetně kontroly vnitřního prostoru a ochrany před odtažením se senzorem úhlu naklonění, možnost vypnutí, signální houkačka nezávislá na palubním napětí pro kontrolu dveří, přední kapoty a kapoty zavazadlového prostoru Audi Tracking System, příprava pro připojení vyhledávacího zařízení (k dostání přes Originální příslušenství Audi ), se kterým je možné lokalizovat odcizené vozidlo Spínací skříňka, elektronická, klíček zapalování s integrovaným čipem, automaticky ukládá údaje o vozidle, které jsou relevantní při přijetí do servisu (počet kilometrů, číslo podvozku a další) Skla Determální skla, zeleně tónovaná, čelní okno z vrstveného skla Tónovaná skla (skla Privacy), tónované zadní okno, a boční okna vzadu. Nabídka quattro GmbH Zadní okno, vyhřívané, s časovým spínačem Stěrače s ostřikovači, dvoustupňový spínač, čtyřstupňový intervalový spínač, dotykový spínač stěrače, automatické stírání při ostřikování Další vnější výbava Příprava pro tažné zařízení, obsahuje kabeláž až k prohlubni rezervního kola, připravenou řídicí jednotku ABS a přizpůsobené chlazení motoru; sada dílů pro dovybavení je k dostání přes Originální příslušenství Audi Tažné zařízení, odnímatelné a uzamykatelné; kulová hlavice z kované oceli, 13pólovou zástrčku lze otočením skrýt za nárazník, demontované tažné zařízení se ukládá do prohlubně rezervního kola; stabilizace přívěsu přes ESP Paket leštěných prvků, rám střechy a lišty oken z eloxovaného hliníku Paket černé optiky Audi exclusive, rám mřížky chladiče v lesklé černé, mřížka chladiče, držák registrační značky, lemy mlhovek, lišty oken v matné černé. Nabídka quattro GmbH Jednodílná mřížka chladiče Audi Singleframe, v kamenné modré; u 3.0 TDI a 3.2 FSI v černé s vysokým leskem Koncovka výfuku, viditelná, dvouproudá, po jedné koncovce vlevo a vpravo; 1.8 TFSI a 2.0 TDI jednoproudá, dvě koncovky výfuku vlevo Označení modelu/nápis, označení modelu na kapotě zavazadlového prostoru, nápis quattro (u modelů quattro ) na masce chladiče, kapotě zavazadlového prostoru a na přístrojové desce na straně spolujezdce, na přání bez označení modelu na zádi Sedadla/komfort sedadel Čtyřcestná opěrka bederních obratlů, elektricky nastavitelná, pro sedadlo řidiče a spolujezdce, horizontálně a vertikálně nastavitelná Elektricky nastavitelná přední sedadla, elektrické nastavování výšky a vzdálenosti sedadla, sklonu sedáku a opěradla, s elektricky nastavitelnou čtyřcestnou opěrkou bederních obratlů Paměť pro sedadlo řidiče, 2 paměťová místa pro elektricky nastavitelné sedadlo řidiče a vnější zpětná zrcátka Opěradlo zadních sedadel, dělené a sklopné z 1/3, 2/3 nebo zcela Vyhřívání předních sedadel, vyhřívá sedáky a opěradla, u sportovních sedadel a kožené výbavy také bočnice; nastavitelné v 6 stupních, samostatně regulovatelné pro sedadlo řidiče a spolujezdce Vyhřívání předních a zadních sedadel, jako u vyhřívání předních sedadel, navíc také pro zadní sedadla (lze objednat jen ve spojení s koženou výbavou nebo kombinací Alcantara/kůže) Středová loketní opěrka vpředu, posuvná v podélném směru; s odklopitelnou přihrádkou a dvěma 12V zásuvkami ve středovém panelu Středová loketní opěrka vzadu, sklopná Loketní opěrky ve dveřích potažené kůží, v kůži jemná Nappa, pro exkluzivní vzhled interiéru (lze objednat jen ve spojení s koženou výbavou nebo kombinací Alcantara/kůže) Opěrky hlavy, vpředu a vzadu výškově nastavitelné Upevnění dětské sedačky ISOFIX pro zadní sedadla Upevnění dětské sedačky ISOFIX pro sedadlo spolujezdce a zadní sedadla, s deaktivačním spínačem airbagu spolujezdce Volanty/řadicí páka/ovládací prvky Sportovní kožený volant v 3ramenném designu, s velkoobjemovým airbagem, v perforované kůži, výškově a podélně nastavitelný, včetně hlavice a manžety řadicí páky v kůži Multifunkční sportovní kožený volant v 3ramenném designu, s velkoobjemovým airbagem, v perforované kůži, výškově a podélně nastavitelný, včetně hlavice a manžety řadicí páky v kůži; pro ovládání základních funkcí navigačních systémů a radiopřijímačů Audi, systému hlasového ovládání, rozhraní Bluetooth, přípravy pro mobilní telefon nebo autotelefonu; pro vozidla s automatickou převodovkou volitelně s pádly řazení pod volantem Individualizovaný věnec volantu s kůží Audi exclusive, k dostání ve všech barvách Audi exclusive; barva švů individuálně volitelná v různých barvách Audi exclusive. Nabídka quattro GmbH Individualizované ovládací prvky s kůží Audi exclusive, věnec volantu, hlavice řadicí páky a manžeta řadicí páky v kůži; k dostání ve všech barvách Audi exclusive; barva švů individuálně volitelná v různých barvách Audi exclusive. Nabídka quattro GmbH Hliníková hlavice řadicí páky Audi exclusive. Nabídka quattro GmbH Klimatizace Automatická klimatizace, s regulací závislou na poloze slunce, elektronicky reguluje teplotu, množství a rozdělení vzduchu, s regulací vzduchu při dopravní zácpě a manuálním přepínáním na vnitřní cirkulaci vzduchu, prachový a pylový filtr, odmrazovací trysky pro přední a boční okna, rozeznání klíče vozidla Třízónová automatická klimatizace, s regulací závislou na poloze slunce, elektronicky reguluje teplotu, množství a rozdělení vzduchu, samostatné nastavení teploty pro stranu řidiče a spolujezdce a zadní část, nastavení teploty a rozdělení vzduchu vpředu nastavitelné vlevo a vpravo, ovládací díl klimatizace pro nastavení teploty vzadu na středovém panelu vzadu, automatické přepnutí na vnitřní cirkulaci vzduchu pomocí senzoru kvality vzduchu, ovládací prvek klimatizace vpředu s digitálním displejem, obsahuje dešťový senzor, světelný senzor a senzor vlhkosti, s kombinovaným filtrem, nepřímé větrání Nezávislé topení/větrání, topení vyhřívá vnitřní prostor a udržuje okna bez námrazy, nezávislé větrání přivádí čerstvý vzduch a snižuje teplotu ve vnitřním prostoru; s timerem a samostatným dálkovým ovládáním se zpětnou indikací zapnutí sériová výbava zvláštní výbava

26 50 Vnitřní výbava, infotainment, asistenční systémy Systémy zajištění zavazadel a odkládacích prostor MMI a navigační systémy Rádia a TV přijímače Telefon a komunikace Odkládací přihrádky, v obložení dveří vpředu a vzadu s možností uložení lahví s nápoji Přihrádka na brýle, v modulu vnitřního osvětlení vpředu nad vnitřním zpětným zrcátkem Paket odkládacích prostor, obsahuje odkládací sítě na opěradlech předních sedadel, odkládací přihrádky pod předními sedadly (v kombinaci s pamětí pro sedadlo řidiče pouze pod sedadlem spolujezdce), držák nápojů ve středové loketní opěrce vzadu a zámek přihrádky na straně spolujezdce Držák nápojů, ve středovém panelu Uvazovací oka, čtyři, v zavazadlovém prostoru, pro upevnění zavazadel a předmětů, body pro zavěšení kombinované sítě Oboustranná podložka, pro zavazadlový prostor, z jedné strany velurová, popř. pogumovaná, rozložitelná pro celý úložný prostor, i při sklopených zadních opěradlech, s výklopným zakrytím nákladové hrany a nárazníku Zařízení pro přepravu dlouhých předmětů s odnímatelným vakem na lyže/snowboardy, lze zajistit zajišťovacím pásem, pro praktickou přepravu dlouhých předmětů, např. až 4 párů lyží do délky 200 cm nebo 2 snowboardů Paket zavazadlového prostoru, skládající se z kombinované sítě v zavazadlovém prostoru, upevňovacích háčků, sítě na zavazadla na pravé straně zavazadlového prostoru, pásu v levém obložení pro zajištění malých předmětů; kryt nákladové hrany z leštěné ušlechtilé oceli Další vnitřní výbava Rohožky vpředu a vzadu, velurové, sladěné s příslušnou barvou koberečků Rohožky Audi exclusive, rohožky s koženými kédry; rohožky a kédry jsou k dostání v různých barvách Audi exclusive; prodejce Audi Vám rád poradí. Nabídka quattro GmbH Koberečky včetně rohožek Audi exclusive, koberečky včetně rohožek s koženými kédry; kombinace koberečků, rohožek a kédrů je na přání k dostání v různých barvách Audi exclusive; prodejce Audi Vám rád poradí. Nabídka quattro GmbH Nástupní lišty s hliníkovými dekoracemi v prazích dveří Ovládání oken vpředu a vzadu, elektrické, s omezením maximální zavírací síly, funkce dotykového otevírání a zavírání s komfortním spínáním Zapalovač cigaret a popelník, popelník ve středovém panelu vpředu a vzadu, zapalovač cigaret integrovaný v popelníku vpředu Madla, s tlumeným sklápěním, čtyři, zapuštěná do stropu, háčky na zavěšení oděvů na zadních madlech Zásuvka, 12 V, v bočním obložení zavazadlového prostoru vzadu vpravo Zásuvka, 230 V, ve středovém panelu vzadu místo 12V zásuvky (lze objednat pouze ve spojení se středovou loketní opěrkou vpředu) Hliníková optika v interiéru, u spínačů světel, klimatizace, otočného ovladače MMI, výdechů vzduchu a kolem manžety řadicí páky Navigační systém MMI, včetně navigačních dat (DVD), 6,5palcový barevný displej s kvalitním zobrazením map a možností zobrazení mnoha detailů, hlasové ovládání (zadání cíle hláskováním), dynamické navádění k cíli (pokud je k dispozici), DVD mechanika pro navigační data (DVD) s možností přehrávání MP3 a WMA souborů, lze použít i pro hudební CD, zobrazení šipek v informačním systému řidiče, rádio s trojitým tunerem, Phasendiversity, 2 čtečky karet SDHC (s kapacitou až 32 GB), konektor AUX-IN, 8 pasivních reproduktorů, celkový výkon 80 W (lze objednat pouze ve spojení s multifunkčním koženým volantem) Navigační data (DVD), obsahuje data pro země (pokud je digitalizováno): Andorra, Belgie, Česká republika, Dánsko, Estonsko, Finsko, Francie, Gibraltar, Chorvatsko, Irsko, Itálie, Lichtenštejnsko, Litva, Lotyšsko, Lucembursko, Maďarsko, Monako, Německo, Nizozemsko, Norsko, Polsko, Portugalsko, Rakousko, Řecko, San Marino, Slovensko, Slovinsko, Španělsko, Švédsko, Švýcarsko, Vatikán, Velká Británie Navigační systém MMI Plus, včetně navigačních dat (pevný disk), 7palcový barevný displej s vysokým rozlišením s detailním zobrazením map, systém hlasového ovládání (zadávání cílů navigace slovem), výběr ze 3 alternativních tras, zobrazení map s topografickým zbarvením, zobrazení památek a modelů měst 3D, rolování podél trasy, pohyb v mapě pomocí joysticku v otočném ovladači, informace o trase na rozdělené obrazovce (místa odbočení, body zájmu (POI) na dálnicích, TMC na trase), detailní mapa křižovatek a doporučení jízdního pruhu, dynamické navádění k cíli (pokud je k dispozici), přídavné zobrazení šipek v informačním systému řidiče s barevným displejem, rádio s trojitým tunerem, Phasendiversity, pevný disk použitelný také jako paměť pro hudbu (10 GB), DVD přehrávač podporující formáty MP3, WMA a AAC lze použít také pro hudební a video DVD, 2 čtečky karet SDHC (s kapacitou až 32 GB), konektor AUX-IN, 8 pasivních reproduktorů, celkový výkon 80 W (lze objednat pouze ve spojení s informačním systémem řidiče s barevným displejem a multifunkčním koženým volantem) Navigační data (pevný disk), osahuje navigační data zemí (pokud je digitalizováno) jako navigační DVD; navíc pro Rusko Informační systém řidiče, na monochromatickém displeji se zobrazují informace palubního počítače, Auto-Check- -Control, zobrazení systému MMI, informace o opotřebení předního brzdového obložení a digitální zobrazení rychlosti; při teplotách pod +5 C varuje venkovní teploměr zobrazením ledového krystalu na displeji před možným náledím; kromě toho je displej u vozidel s manuální převodovkou využíván k zobrazení zařazeného rychlostního stupně; integrovaný program pro zvýšení efektivity Vás podporuje zobrazením přehledů spotřeby, zobrazením zapnutých přídavných spotřebičů a pokyny pro ekonomickou jízdu Informační systém řidiče s barevným displejem, na displeji s vysokým rozlišením se zobrazují informace palubního počítače, Auto-Check-Control, zobrazení systému MMI, informace o opotřebení předního brzdového obložení a digitální zobrazení rychlosti; při teplotách pod +5 C varuje venkovní teploměr zobrazením ledového krystalu na displeji před možným náledím; kromě toho je displej u vozidel s manuální převodovkou využíván k zobrazení zařazeného rychlostního stupně; integrovaný program pro zvýšení efektivity Vás podporuje zobrazením přehledů spotřeby, zvětšeným zobrazením zařazeného rychlostního stupně a pokyny pro ekonomickou jízdu 6,5palcový displej, monochromatický, v přístrojové desce, pro zobrazení funkcí rádia, klimatizace, menu Car a hodin Rádio Concert, s CD přehrávačem a čtečkou paměťových karet SDHC (kapacita až 32 GB), obojí s podporou přehrávání MP3, AAC a WMA souborů, dynamický seznam stanic, 30 pamětí stanic, příjem v pásmech FM (VKV) a AM (SV, DV), koncepce ovládání MMI, 6,5palcový barevný displej TFT, funkce TP memo, regulace hlasitosti v závislosti na rychlosti jízdy, Phasendiversity, konektor AUX-IN, 8 pasivních reproduktorů, celkový výkon 80 W Rádio Symphony, s integrovaným měničem na 6 CD a čtečkou paměťových karet SDHC (kapacita až 32 GB), obojí s podporou přehrávání MP3, AAC a WMA souborů, dynamický seznam stanic, 30 pamětí stanic, příjem v pásmech FM (VKV) a AM (SV, DV), koncepce ovládání MMI, 6,5palcový barevný displej TFT, funkce TP memo, regulace hlasitosti v závislosti na rychlosti jízdy, Phasendiversity, konektor AUX-IN, 8 pasivních reproduktorů, celkový výkon 80 W Digitální příjem rádia (DAB) (pro rádio Concert, popř. Symphony a pro navigační systémy), navíc k nabídce analogově vysílaných stanic příjem digitálně vysílaných stanic ve standardu DAB; ve spojení s navigačním systémem MMI nebo navigačním systémem MMI Plus dále příjem DAB+ a DMB audio; s dvojitým DAB tunerem (jen ve spojení s navigačním systémem MMI a navigačním systémem MMI Plus), druhý DAB tuner permanentně vyhledává alternativní frekvence příjmu nastavené stanice, současně se aktualizuje seznam stanic; upozornění: příjem závisí na lokální dostupnosti digitální sítě Příjem TV pro navigační systém MMI Plus, příjem analogově a digitálně (DVB-T) vysílaných nekódovaných televizních programů (standard MPEG 2), TV obraz, teletext a Electronic Program Guide (EPG); možnost připojení 2 externích AV zdrojů přes adaptér dodávaný na přání; upozornění: příjem TV závisí na lokální dostupnosti analogové a digitální sítě; za jízdy není k dispozici výstup videosignálu nebo obrazu televizního signálu (výstup audiosignálu k dispozici i za jízdy) Audi Soundsystem, 6kanálový zesilovač, 10 reproduktorů včetně centrálního reproduktoru v přístrojové desce a subwooferu v prohlubni rezervního kola, celkový výkon 180 W (nelze objednat ve spojení s rádiem Chorus) Bang & Olufsen Soundsystem, reprodukce surround sound přes 14 vysoce výkonných reproduktorů; 1 centrální reproduktor a 2 středové reproduktory v přístrojové desce; po 1 výškovém reproduktoru v trojúhelníku zrcátek; po 1 hloubkovém reproduktoru v předních dveřích; 2 výškové reproduktory a 2 hloubkové-středové reproduktory v zadních dveřích; 2 surroundové reproduktory a 1 subwoofer v prohlubni rezervního kola, exkluzivní kryty reproduktorů s hliníkovými aplikacemi, dynamická kompenzace hluků vznikajících při jízdě, 10kanálový zesilovač, celkový výkon 505 W; ve spojení s navigačním systémem MMI Plus a integrovaným DVD přehrávačem možná reprodukce 5.1 surround sound (nelze objednat ve spojení s rádiem Chorus) Měnič CD, v přihrádce na straně spolujezdce, na 6 CD (možnost přehrávání MP3 a WMA souborů), chráněný proti otřesům, snadno přístupný, bez zásobníku, každé CD lze vkládat, popř. měnit samostatně; není možná reprodukce hudebních souborů chráněných proti kopírování (DRM) (lze objednat pouze ve spojení s navigačním systémem MMI nebo navigačním systémem MMI Plus) Audi music interface, pro připojení ipodu Apple od 4. generace, iphonu Apple (hudební funkce) a paměťových médií s USB rozhraním a MP3 přehrávačů; rozhraní Audi music interface je umístěno v přihrádce na straně spolujezdce, ovládání se provádí přes navigační systém MMI Plus, navigační systém MMI, rádio Symphony, rádio Concert nebo multifunkční kožený volant; upozornění: lze použít jen ve spojení se speciálním adaptérem (Originální příslušenství Audi ); informace o kompatibilních MP3 přehrávačích získáte u prodejce Audi (ve spojení s Audi music interface odpadá samostatný konektor AUX-IN) Adaptéry pro Audi music interface, 2 propojovací kabely pro připojení ipodu/iphonu nebo paměťových nosičů/ přehrávačů médií s konektorem USB (typ A); další adaptéry k dostání přes Originální příslušenství Audi Rozhraní Bluetooth, přes toto rozhraní se mohou s vozidlem propojit mobilní telefony s podporou Bluetooth; možný hands free hovor ve vozidle přes mikrofon (nelze objednat ve spojení s rádiem Chorus) Příprava pro mobilní telefon (Bluetooth), obsahuje hands free, hlasové ovládání funkcí telefonu a přípravu pro nabíječku specifickou pro mobilní telefon, dodávanou na přání; ovládání probíhá přes navigační systém MMI Plus, navigační systém MMI, rádio Concert, rádio Symphony, multifunkční kožený volant nebo, pokud je k dispozici, systém hlasového ovládání; adaptér a informace o kompatibilních mobilních telefonech obdržíte u prodejce Audi (lze objednat pouze ve spojení s multifunkčním koženým volantem a navigačním systémem, popř. rádiem Concert nebo Symphony) Příprava pro mobilní telefon (Bluetooth), ve středové loketní opěrce vpředu, výbava jako u přípravy pro mobilní telefon (Bluetooth), příprava pro nabíječku specifickou pro mobilní telefon, dodávanou na přání, ve středové loketní opěrce vpředu (lze objednat pouze ve spojení s multifunkčním koženým volantem a navigačním systémem, popř. rádiem Concert nebo Symphony) Autotelefon Bluetooth, komfortní napojení Vašeho mobilního telefonu s rozhraním Bluetooth na interní GSM modul vozidla (předpoklad: mobilní telefon disponuje SIM Access Profile), přídavná čtečka SIM karet v lemu navigačního systému MMI /navigačního systému MMI Plus; převzetí záznamů telefonního seznamu do vozidla a správa seznamů volání; snadné ovládání přes navigační systém MMI /navigační systém MMI Plus, multifunkční kožený volant nebo systém hlasového ovládání (lze objednat pouze ve spojení s navigačním systémem MMI nebo navigačním systémem MMI Plus) Autotelefon Bluetooth s bezdrátovým sluchátkem, navíc k autotelefonu Bluetooth obsahuje sluchátko s barevným displejem a integrovanou čtečkou SIM karet, pro diskrétní telefonování; komfortní psaní SMS s automatickou predikcí textu; sluchátko je umístěno ve středové loketní opěrce vpředu (lze objednat pouze ve spojení se středovou loketní opěrkou vpředu) Asistenční systémy Adaptivní tempomat, automatická regulace rychlosti a vzdálenosti; podporuje rozpoznání a udržení vzdálenosti od vpředu jedoucího vozidla brzděním a zrychlováním v mezích systému (nelze objednat ve spojení s rádiem Chorus) Audi side assist, asistent změny jízdního pruhu, kontroluje v rámci mezí systému od rychlosti 30 km/h prostřednictvím radarů oblast bočně za jedoucím vozidlem a informuje řidiče signálem diodami ve vnějším zpětném zrcátku, pokud systém rozpozná jiné vozidlo ve vedlejším jízdním pruhu (nelze objednat ve spojení s rádiem Chorus) Audi lane assist, asistent udržení jízdního pruhu, systém si v rámci mezí systému pomocí kamery vpředu a senzoru úhlu zatočení vytvoří virtuální jízdní pruh; při hrozícím opuštění jízdního pruhu a neaktivovaných směrovkách je řidič varován prostřednictvím vibrací volantu; včetně předního okna s akustickým sklem (odpadá šedý pruh na předním skle, lze objednat jen ve spojení se světelným/dešťovým senzorem a multifunkčním koženým volantem, nelze objednat ve spojení s rádiem Chorus) Audi hold assist (ne pro modely se systémem Start-Stop), udržuje vozidlo po zastavení časově neomezeně ve stoupáních i klesáních; systém se aktivuje stiskem tlačítka a umožňuje řidiči komfortní rozjezd bez manuálního používání ruční brzdy sériová výbava zvláštní výbava

27 52 Asistenční systémy, technika Audi parking system vzadu, podporuje při couvání při parkování akustickým signálem vzdálenosti od rozpoznaného objektu; měření ultrazvukovými senzory, skrytými v nárazníku Audi parking system plus, akustická a optická pomoc při parkování vpředu a vzadu se zobrazením na displeji MMI Audi parking system plus s couvací kamerou, akustická a optická pomoc při parkování vpředu a vzadu, obraz prostoru za vozidlem na displeji MMI, se 2 dynamickými režimy zobrazení pro vypočtenou jízdní stopu, v závislosti na úhlu zatočení, včetně pomocných a vodicích linií, kamera skrytá v liště madla na kapotě zavazadlového prostoru (lze objednat pouze ve spojení s navigačním systémem) Tempomat, udržuje konstantní požadovanou rychlost od cca 30 km/h, pokud to dovolí výkon, popř. brzdný účinek motoru, navíc aktivní zásah brzd, např. při sjíždění z kopce, ovládání samostatnou páčkou na sloupku řízení, zobrazení nastavené rychlosti v informačním systému řidiče Podvozek/brzdy Audi drive select, rozdílné nastavení vozidla ve 3 režimech (Comfort, Auto a Dynamic) a přídavném režimu (Individual) ve spojení s navigačním systémem MMI (lze objednat pouze ve spojení s dynamickým řízením a/nebo podvozkem Audi CES a/nebo systémem quattro se sportovním diferenciálem) Dynamické řízení, dynamickou regulací řízení v závislosti na jízdní situaci, např. při projíždění zatáček, změně jízdního pruhu nebo parkování, zvyšuje jízdní dynamiku a komfort jízdy; kromě přizpůsobení síly řízení (jako u servotronicu) dochází navíc k přizpůsobení úhlu zatočení (převod řízení); systém dále přes ESP podporuje stabilizaci vozidla (lze objednat pouze ve spojení s Audi drive select) Audi CES podvozek, elektronicky řízená regulace dle různých jízdních situací; dynamické nebo komfortní nastavení tlumičů přes Audi drive select (lze objednat pouze ve spojení s Audi drive select) Dynamický podvozek, pro vynikající jízdní dynamiku při velmi dobrém komfortu jízdy s lehkou přední nápravou s pěti rameny s virtuální řídicí osou, trubkový příčný stabilizátor; lichoběžníková zadní náprava s nezávislým zavěšením kol; dvoutrubkové plynové tlumiče a vinuté pružiny, dorazové pero, elasticky uložená nápravnice vzadu, vpředu pevně sešroubovaná s karoserií Sportovní podvozek, s tužším vyladěním pérování a tlumení pro přímější kontakt s jízdní dráhou a sportovní jízdní vlastnosti; včetně věže pružicí jednotky Sportovní podvozek S line, s dynamickým vyladěním a snížením o 10 mm oproti sportovnímu podvozku. Nabídka quattro GmbH Brzdy, dvouokruhový brzdový systém s diagonálním rozdělením, antiblokovací systém ABS s elektronickým rozdělováním brzdné síly EBV, elektronický stabilizační program ESP s brzdovým asistentem, tandemový posilovač brzdné síly, kotoučové brzdy vpředu/vzadu, vpředu vnitřně chlazené Elektromechanická parkovací brzda, zahrnuje funkci parkovací brzdy, pomoc při rozjezdu automatickým uvolněním a funkce nouzové brzdy působící během jízdy na všechna 4 kola Technika/bezpečnost Karoserie, pozinkovaná (plně pozinkovaná v oblastech ohrožených korozí), samonosná, svařená s podlahovou skupinou, přední a zadní oblast s definovanými deformačními zónami, hliníkové přední blatníky (12 let záruka proti prorezavění) Airbagy, adaptivní velkoobjemový airbag pro řidiče a spolujezdce s rozpoznáním pozice sedadla; boční airbagy vpředu (airbagy chránící hrudník a pánev); systém hlavových airbagů Boční airbagy vzadu, jako doplněk bočních výztuží ve dveřích (airbagy chránící hrudník a pánev) Systém hlavových airbagů, rozvine se přes celou délku plochy bočních oken v oblasti první a druhé řady sedadel a chrání cestující vpředu a vzadu při bočním nárazu Integrální systém opěrek hlavy, v případě nárazu zezadu zachytí tvar sedadel horní část těla a podepře hlavu; tím se zvyšuje ochranný účinek, popř. snižuje riziko úrazu Aretace sloupku řízení, elektrická Přístroje, s regulovatelným osvětlením, elektronickým tachometrem s počítadlem celkových a denních ujetých kilometrů, otáčkoměrem a automatickým náběhem ruček při nastartování motoru, hodinami, ukazatelem teploty chladicí kapaliny a palivoměrem Bezpečnostní sloupek řízení, obsahuje posuvnou mechaniku a tlumič, doplňuje ochranný potenciál bezpečnostního pásu a airbagu Bezpečnostní pásy, tříbodové samonavíjecí pásy na všech 4 místech; s omezovači síly pásů, napínači pásů a rozpoznáním zapnutí pásu vpředu, barevně sladěné s barvou interiéru Výstražný trojúhelník, s držákem na vnitřní straně kapoty zavazadlového prostoru Lékárnička, v přihrádce ve středové loketní opěrce vzadu Protiprokluzové zařízení ASR, pro dobrou trakci, snižuje prokluz poháněných kol Elektronická uzávěrka diferenciálu EDS, pomoc při rozjezdu na příliš hladkém podkladu automaticky přibrzďuje až do rychlosti cca 100 km/h poháněná kola na nestejně přilnavé jízdní dráze, a zajišťuje tak rychlý rozjezd Elektronický stabilizační program ESP, spojuje ABS, EBV, ASR a EDS s vlastními senzory a porovnává jízdní údaje s referenčními daty; při každé rychlosti cíleným přibrzďováním jednotlivých kol a zásahem do řídicí jednotky motoru zajišťuje větší stabilitu ESP s elektronickou příčnou uzávěrkou, elektronická funkce příčné uzávěrky je integrovaná v ESP pro modely s pohonem předních kol; cíleným přibrzďováním rozděluje hnací momenty v závislosti na jízdní situaci; při projíždění zatáček působí příčná uzávěrka aktivně proti nedotáčení; znamená to lepší trakci a dynamiku v zatáčkách a precizní jízdní chování; navíc je zlepšena agilita během zatáčení Servořízení, podporuje pohyby řízení během jízdy a usnadňuje parkování (sériově do 132 kw) Servotronic, servořízení závislé na rychlosti jízdy (sériově od 140 kw) Manuální převodovka, 6rychlostní, plně synchronizovaná, hydraulicky ovládaná suchá spojka s bezazbestovým obložením, dvouhmotový setrvačník multitronic, generace bezestupňových převodovek multitronic s dynamickým regulačním a sportovním programem, v manuálním režimu je možné volit 8 rychlostních stupňů, hydraulicky řízená lamelová spojka (pro modely s pohonem předních kol) S tronic (pro modely se stálým pohonem všech kol quattro ) 7stupňová dvouspojková převodovka s elektrohydraulickým ovládáním umožňuje kratší časy řazení a řazení bez citelného přerušení tažné síly: lze ovládat pádly řazení pod volantem (na přání) nebo řadicí pákou; v automatickém režimu si může řidič vybrat mezi programy D (Normal) a S (Sport) quattro, stálý pohon všech kol s asymetrickým dynamickým rozdělováním točivého momentu, samosvorný mezinápravový diferenciál, elektronická uzávěrka diferenciálu EDS působící brzdou na všechna poháněná kola quattro se sportovním diferenciálem, elektronicky řízený sportovní diferenciál rozděluje hnací síly variabilně mezi zadní kola; sportovní diferenciál může dát v téměř každé jízdní situaci k dispozici rozdílový moment na zadní kola; zajišťuje vynikající schopnost akcelerace v zatáčkách a stabilizaci vozidla při reakcích na změny zatížení; dále se stará o lepší přímé chování vozidla při řízení a nižšími silami vynakládanými na řízení o agilnější ovládání (k dostání pro 3.0 TDI quattro a 3.2 FSI quattro s převodovkou S tronic, lze objednat jen ve spojení s Audi drive select) Rekuperace, zvýšením napětí alternátoru se během fáze decelerace a brzdění přeměňuje pohybová energie na využitelnou elektrickou energii; touto energií se při následné akceleraci alternátor odlehčí a ušetří se tak až 3 % paliva Systém Start-Stop, vypínáním motoru při stání vozidla, např. na semaforu, snižuje spotřebu paliva a emise CO 2; pro optimální rozjetí je proces startování motoru zahájen již při sešlápnutí spojky, při zařazení rychlostního stupně je již dosaženo volnoběžných otáček (jen pro 2.0 TDI a 2.0 TFSI s 6rychlostní manuální převodovkou) Ochrana před natankováním nesprávného paliva, mechanicky zabraňuje načerpání benzinu do vozidel s dieselovým motorem sériová výbava zvláštní výbava

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,-

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- A3 Spb 1.0 TFSI Model A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena 689 80 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9 Bílá

Více

Q3 2.0 TFSI quattro. Q3 2.0 TFSI quattro Celková cena , cm3 quattro S tronic ,-

Q3 2.0 TFSI quattro. Q3 2.0 TFSI quattro Celková cena , cm3 quattro S tronic ,- Q3 2.0 TFSI quattro Model Q3 2.0 TFSI quattro Celková cena 1 114 900,- Motor 1984 cm3 quattro S tronic Výkon: 132 kw / 180 koní Spotřeba paliva: 6.5 l/100km Emise CO2: 149 CO g/km 2 Vnější lakování B4B4

Více

Q3 Sport 1.4 TFSI. Q3 Sport 1.4 TFSI Celková cena , cm3 Přední pohon S tronic ,-

Q3 Sport 1.4 TFSI. Q3 Sport 1.4 TFSI Celková cena , cm3 Přední pohon S tronic ,- Q3 Sport 1.4 TFSI Model Q3 Sport 1.4 TFSI Celková cena 1 056 900,- Motor 1395 cm3 Přední pohon S tronic Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 5.9 l/100km Emise CO2: 136 CO g/km 2 Vnější lakování B4B4

Více

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A Příloha č. 1 - Technická specifikace vozidel Parametry požadované zadavatelem sedan (4dveřový) / liftback (5dveřový) 5ti místný (homologováno pro řidiče + 4 cestující) motor zážehový, přeplňovaný (palivo

Více

A6 Avant 3.0 TDI quattro

A6 Avant 3.0 TDI quattro A6 Avant 3.0 TDI quattro Model A6 Avant 3.0 TDI quattro Celková cena 1 849 900,- Motor 2967 cm3 quattro S tronic 1 546 900,- Výkon: 200 kw / 272 koní Spotřeba paliva: 5.2 l/100km Emise CO2: 137 g/km Emise

Více

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Model A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Celková cena 860 600,- Motor 1498 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 5.0 l/100km Emise CO2: 114 CO g/km

Více

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 nabídka uchazeče DOPLNÍ UCHAZEČ instrukce pro vyplnění sloupce C zážehový přeplňovaný výkon min. 145 kw Motor spotřeba PHM pro kombinovaný provoz (pozn.:

Více

A6 2.0 TDI ultra. A6 2.0 TDI ultra Celková cena , cm3 Přední pohon S tronic ,-

A6 2.0 TDI ultra. A6 2.0 TDI ultra Celková cena , cm3 Přední pohon S tronic ,- A6 2.0 TDI ultra Model A6 2.0 TDI ultra Celková cena 1 498 400,- Motor 1968 cm3 Přední pohon S tronic Výkon: 140 kw / 190 koní Spotřeba paliva: 4.2 l/100km Emise CO2: 110 CO g/km 2 Vnější lakování A2A2

Více

A6 3.0 TDI quattro. A6 3.0 TDI quattro Celková cena , cm3 quattro S tronic ,-

A6 3.0 TDI quattro. A6 3.0 TDI quattro Celková cena , cm3 quattro S tronic ,- A6 3.0 TDI quattro Model A6 3.0 TDI quattro Celková cena 1 862 400,- Motor 2967 cm3 quattro S tronic Výkon: 160 kw / 218 koní Spotřeba paliva: 5.0 l/100km Emise CO2: 132 CO g/km 2 1 409 900,- 0,- Vnější

Více

A6 allroad 3.0 TDI quattro

A6 allroad 3.0 TDI quattro A6 allroad 3.0 TDI quattro Model A6 allroad 3.0 TDI quattro Celková cena 1 854 700,- Motor 2967 cm3 quattro S tronic 1 646 900,- Výkon: 200 kw / 272 koní Spotřeba paliva: 5.6 l/100km Emise CO2: 149 g/km

Více

A3 Limuzína 1.5 TFSI CoD

A3 Limuzína 1.5 TFSI CoD A3 Limuzína 1.5 TFSI CoD Model A3 Limuzína 1.5 TFSI CoD Celková cena 961 00 Motor 1498 cm3 Přední pohon S tronic Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.8 l/100km Emise CO2: 109 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

A3 Spb 1.4 TFSI e-tron

A3 Spb 1.4 TFSI e-tron A3 Spb 1.4 TFSI e-tron Model A3 Spb 1.4 TFSI e-tron Celková cena 1 079 100,- Motor 1395 cm3 Přední pohon S tronic Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.8 l/100km Emise CO2: 0 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

A6 Avant 3.0 TDI quattro

A6 Avant 3.0 TDI quattro A6 Avant 3.0 TDI quattro Model A6 Avant 3.0 TDI quattro Celková cena 2 062 900,- Motor 2967 cm3 quattro S tronic Výkon: 200 kw / 272 koní Spotřeba paliva: 5.2 l/100km Emise CO2: 137 CO g/km 2 1 546 900,-

Více

zdvihový objem, litry výkon kw/k

zdvihový objem, litry výkon kw/k S3 Ceník Audi S3 Ceny Audi S3 model počet válců převodovka poznámka zdvihový objem, litry výkon kw/k spotřeba paliva emise CO₂ objednací kód cena cena s DPH (20 %) S3 2.0 TFSI 4 6rychlostní 2,0 195/265

Více

4GC0TY15 A6 3.0 TDI quattro Celkem: Kč

4GC0TY15 A6 3.0 TDI quattro Celkem: Kč A6 3.0 TDI quattro Informativní zobrazení Celková cena 4GC0TY15 A6 3.0 TDI quattro Celkem: Kč 1 593 000 Motor 2 967ccm Pohon všech kol S tronic Výkon: 160 kw / 218 k Normovaná spotřeba paliva: 5 l/100km

Více

Nové Polo Comfortline 1,0 5G

Nové Polo Comfortline 1,0 5G Nové Polo Comfortline 1,0 5G Model Nové Polo Comfortline 1,0 5G Celková cena 320 900,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 55 kw / 75 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km

Více

Q2 1.4 TFSI CoD. Q2 1.4 TFSI CoD Celková cena , cm3 Přední pohon S tronic ,-

Q2 1.4 TFSI CoD. Q2 1.4 TFSI CoD Celková cena , cm3 Přední pohon S tronic ,- Q2 1.4 TFSI CoD Model Q2 1.4 TFSI CoD Celková cena 886 20 Motor 1395 cm3 Přední pohon S tronic Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 5.4 l/100km Emise CO2: 123 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9 Bílá Ibis

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč704,900 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Q2 1.4 TFSI CoD. Q2 1.4 TFSI CoD Celková cena , cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,-

Q2 1.4 TFSI CoD. Q2 1.4 TFSI CoD Celková cena , cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- Q2 1.4 TFSI CoD Model Q2 1.4 TFSI CoD Celková cena 769 80 Motor 1395 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 5.7 l/100km Emise CO2: 128 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9

Více

Nové Polo Highline 1,0 TSI 5G

Nové Polo Highline 1,0 TSI 5G Nové Polo Highline 1,0 TSI 5G Model Nové Polo Highline 1,0 TSI 5G Celková cena 380 800,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 70 kw / 95 koní Spotřeba paliva: 4.4 l/100km Emise CO2: 101 CO

Více

4GC0TY15 A6 3.0 TDI quattro Celkem: Kč

4GC0TY15 A6 3.0 TDI quattro Celkem: Kč A6 3.0 TDI quattro Informativní zobrazení Celková cena 4GC0TY15 A6 3.0 TDI quattro Celkem: Kč 1 768 000 Motor 2 967ccm Pohon všech kol S tronic Výkon: 160 kw / 218 k Normovaná spotřeba paliva: 5 l/100km

Více

A4 Avant Sport 2.0 TDI

A4 Avant Sport 2.0 TDI A4 Avant Sport 2.0 TDI Model A4 Avant Sport 2.0 TDI Celková cena 1 183 70 Motor 1968 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.6 l/100km Emise CO2: 119 CO g/km 2 Vnější

Více

A6 Avant 3.0 TDI quattro

A6 Avant 3.0 TDI quattro A6 Avant 3.0 TDI quattro Informativní zobrazení Celková cena 4GD0TY15 A6 Avant 3.0 TDI quattro Celkem: Kč 1 826 000 Motor 2 967ccm Pohon všech kol S tronic Výkon: 160 kw / 218 k Normovaná spotřeba paliva:

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč836,200 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

A7 Ceník A7 Sportback

A7 Ceník A7 Sportback A7 Ceník A7 Sportback Audi A7 Sportback základní motorizace Audi A7 Sportback model převodovka objednací kód zdvihový objem, litry výkon kw/k emise CO2 spotřeba paliva (21 %) A7 2.8 FSI Multitronic 4GA5H

Více

zdvihový objem, litry výkon kw/k

zdvihový objem, litry výkon kw/k S4 Ceník Audi S4 Ceny Audi S4 model počet válců převodovka poznámka zdvihový objem, litry výkon kw/k spotřeba paliva emise CO₂ objednací kód cena bez DPH cena s DPH (20 %) S4 6 6rychlostní 3.0 245/333

Více

A3 Spb Attraction 1.6 TDI

A3 Spb Attraction 1.6 TDI A3 Spb Attraction 1.6 TDI Informativní zobrazení Celková cena 8VAAFC14 A3 Spb Attraction 1.6 TDI Celkem: Kč 750 000 Motor 1 598ccm Přední pohon Manuální 6 st. pr. Výkon: 81 kw / 110 k Normovaná spotřeba

Více

Nové Q5 2.0 TDI quattro 120 kw q

Nové Q5 2.0 TDI quattro 120 kw q Nové Q5 2.0 TDI quattro 120 kw q Model Nové Q5 2.0 TDI quattro 120 kw q Celková cena 1 358 50 Motor 1968 cm3 quattro S tronic 7 st. 1 218 90 Výkon: 120 kw / 163 koní Spotřeba paliva: 4.9 l/100km Emise

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč878,600 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Technická specifika zboží

Technická specifika zboží Technická specifika zboží Příloha č. 2 zadávací dokumentace 1 ks automobilu ve specifikaci: Model: typ: provedení: automobil osobní silniční vyšší střední třída; sedan; počet dveří: minimálně 4; počet

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

A1 Spb 1.0 TFSI ultra

A1 Spb 1.0 TFSI ultra A1 Spb 1.0 TFSI ultra Model A1 Spb 1.0 TFSI ultra Celková cena 533 40 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 70 kw / 95 koní Spotřeba paliva: 4.2 l/100km Emise CO2: 97 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti GLC: GLC 220 d 4MATIC Váš OnlineCode: MULEWEEX Vaše vozidlo 3. května 2019 GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby 1 296 125 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143

Více

RS5. Ceník RS5 Coupé

RS5. Ceník RS5 Coupé RS5 Ceník RS5 Coupé Audi RS5 Coupé základní motorizace Audi RS5 Coupé model převodovka objednací kód zdvihový objem, litry výkon kw/k emise CO2 spotřeba paliva (21 %) RS5 4.2 FSI S tronic 8T3RXY 4.2 331

Více

Příloha číslo 2 A Technická specifikace

Příloha číslo 2 A Technická specifikace Příloha číslo 2 A Technická specifikace Zadavatel: MARFIL TRADE CORPORATION CZ, spol. s r.o. Název části zakázky: Mrazírenská přeprava: Mrazírenský vůz do 3,5 t: 2 ks Mrazírenský vůz 3,5 t 12 t: 1 ks 1.

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč472,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Nové Q5 Sport 2.0 TDI 140 kw q

Nové Q5 Sport 2.0 TDI 140 kw q Nové Q5 Sport 2.0 TDI 140 kw q Model Nové Q5 Sport 2.0 TDI 140 kw q Celková cena 1 599 00 Motor 1968 cm3 quattro S tronic 7 st. Výkon: 140 kw / 190 koní Spotřeba paliva: 4.9 l/100km Emise CO2: 129 CO g/km

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč946,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

FULLBACK EXTENDED CAB

FULLBACK EXTENDED CAB FULLBACK EXTENDED CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 52.28U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 135 kg - L1

Více

Nový take up! 1,0 5G. Model. Nový take up! 1,0 5G Celková cena ,- Motor. 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st ,-

Nový take up! 1,0 5G. Model. Nový take up! 1,0 5G Celková cena ,- Motor. 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st ,- Nový take up! 1,0 5G Model Nový take up! 1,0 5G Celková cena 237 900,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 44 kw / 60 koní Spotřeba paliva: 4.4 l/100km Emise CO2: 101 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

A6 3.0 TDI quattro. A6 3.0 TDI quattro Celková cena , cm3 quattro S tronic ,-

A6 3.0 TDI quattro. A6 3.0 TDI quattro Celková cena , cm3 quattro S tronic ,- A6 3.0 TDI quattro Model A6 3.0 TDI quattro Celková cena 2 046 200,- Motor 2967 cm3 quattro S tronic Výkon: 200 kw / 272 koní Spotřeba paliva: 5.0 l/100km Emise CO2: 132 CO g/km 2 1 479 900,- 0,- Vnější

Více

Audi S5 Cabrio základní motorizace

Audi S5 Cabrio základní motorizace S5 Ceník Audi základní motorizace Audi model převodovka objednací kód zdvihový objem, litry výkon kw/k emise CO2 spotřeba paliva (21 %) S5 3.0 TFSI S tronic 8F7S4Y 3.0 245 (333) 199 g/km 8,5 l 1 422 231

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč786,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Kombinovaná spotřeba l/100 km. Výkon kw (k)

Kombinovaná spotřeba l/100 km. Výkon kw (k) Ceník Polo Zdvihový objem (l) Manuální 5 st. pr./manuální 6 st. pr. Kombinovaná spotřeba l/100 km Výkon kw (k) Comfort Edition 1,2 TSI BMT 4.7 66 (90) 324 900 1,2 TSI BMT 4.7 66 (90) 316 900 342 900 1,0

Více

Audi S5 Cabrio základní motorizace

Audi S5 Cabrio základní motorizace S5 Ceník Audi základní motorizace Audi model převodovka objednací kód zdvihový objem, litry výkon kw/k emise CO2 spotřeba paliva (21 %) S5 3.0 TFSI S tronic 8F7S4Y 3.0 245 (333) 199 g/km 8,5 l 1 422 231

Více

Passat Variant HL 2,0 TDI BMT SCR DSG

Passat Variant HL 2,0 TDI BMT SCR DSG Passat Variant HL 2,0 TDI BMT SCR DSG Model Passat Variant HL 2,0 TDI BMT SCR DSG Celková cena 954 700,- Motor 1968 cm3 Přední pohon Aut. DSG Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.6 l/100km Emise

Více

A6 3.0 TDI quattro. A6 3.0 TDI quattro Celková cena , cm3 quattro S tronic ,-

A6 3.0 TDI quattro. A6 3.0 TDI quattro Celková cena , cm3 quattro S tronic ,- A6 3.0 TDI quattro Model A6 3.0 TDI quattro Celková cena 2 108 400,- Motor 2967 cm3 quattro S tronic Výkon: 200 kw / 272 koní Spotřeba paliva: 5.0 l/100km Emise CO2: 132 CO g/km 2 1 479 900,- 0,- Vnější

Více

www.volkswagen.cz Volkswagen Golf Comfort Edition Výkon kw (k)

www.volkswagen.cz Volkswagen Golf Comfort Edition Výkon kw (k) www.volkswagen.cz Volkswagen Golf ceník Zdvihový objem (l) Výkon kw (k) Převodovka Comfort Edition 1,2 TSI 63 (85) 5stupňová 329 900 1,2 TSI 63 (85) 7st. DSG 387 900 1,2 TSI 77 (105) 6stupňová 353 900

Více

CENÍK SEAT EXEO. Reference Style Sport ENJOYNEERING

CENÍK SEAT EXEO. Reference Style Sport ENJOYNEERING CENÍK SEAT EXEO Style Sport ENJOYNEERING Ceník Exeo Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) Exeo Exeo ST 1.8 TSI 88/120 7,3/7,4* 169/172* 545 900 Kč 582 900 Kč 88/120 4,9/5,0*

Více

Nový Tiguan Trendline 2,0 TDI 4M 6G SCR

Nový Tiguan Trendline 2,0 TDI 4M 6G SCR Nový Tiguan Trendline 2,0 TDI 4M 6G SCR Model Nový Tiguan Trendline 2,0 TDI 4M 6G SCR Celková cena 805 700,- Motor 1968 cm3 Pohon všech kol Manuální 6 st. pr. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva:

Více

Passat Variant HL 2,0 TDI BMT 6DSG

Passat Variant HL 2,0 TDI BMT 6DSG Passat Variant HL 2,0 TDI BMT 6DSG Celková cena Passat Variant HL 2,0 TDI BMT 6DSG Celková cena 899400,- Motor 1968 cm3 Přední pohon Aut. DSG6 Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.6 l/100km Emise

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč552,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Nový Golf Comfortline 1,0 TSI 7DSG

Nový Golf Comfortline 1,0 TSI 7DSG Nový Golf Comfortline 1,0 TSI 7DSG Model Nový Golf Comfortline 1,0 TSI 7DSG Celková cena 534 100,- Motor 999 cm3 Přední pohon Aut. DSG7 Výkon: 81 kw / 110 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 107

Více

A4 Design 2.0 TDI. A4 Design 2.0 TDI Celková cena ,-

A4 Design 2.0 TDI. A4 Design 2.0 TDI Celková cena ,- A4 Design 2.0 TDI Model A4 Design 2.0 TDI Celková cena 1 119 20 Motor 1968 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. pr. 987 90 Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.4 l/100km Emise CO2: 114 g/km Emise NOx:

Více

8TA0QC14 A5 Spb 2.0 TDI Celkem: Kč

8TA0QC14 A5 Spb 2.0 TDI Celkem: Kč A5 Spb 2.0 TDI Informativní zobrazení Celková cena 8TA0QC14 A5 Spb 2.0 TDI Celkem: Kč 1 149 000 Motor 1 968ccm Přední pohon Manuální 6 st. pr. Výkon: 110 kw / 150 k Normovaná spotřeba paliva: 4.5 l/100km

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

4LB0WA12 Q7 3.0 TDI quattro Celkem: Kč

4LB0WA12 Q7 3.0 TDI quattro Celkem: Kč Q7 3.0 TDI quattro Informativní zobrazení Celková cena 4LB0WA12 Q7 3.0 TDI quattro Celkem: Kč 1 796 300 Motor 2 967ccmPohon všech kol Tiptronic 8st. autom Výkon: 150 kw / 204 k Normovaná spotřeba paliva:

Více

Nový Golf Trendline 1,0 TSI 6G

Nový Golf Trendline 1,0 TSI 6G Nový Golf Trendline 1,0 TSI 6G Model Nový Golf Trendline 1,0 TSI 6G Celková cena 411900,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. pr. Výkon: 81 kw / 110 koní Spotřeba paliva: 4.8 l/100km Emise CO2: 109

Více

Passat Variant CL 2,0 TDI BMT 6G

Passat Variant CL 2,0 TDI BMT 6G Passat Variant CL 2,0 TDI BMT 6G Model Passat Variant CL 2,0 TDI BMT 6G Celková cena 780 900,- Motor 1968 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. pr. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.3 l/100km Emise

Více

A4 Avant Design 2.0 TDI

A4 Avant Design 2.0 TDI A4 Avant Design 2.0 TDI Model A4 Avant Design 2.0 TDI Celková cena 1 347 800,- Motor 1968 cm3 Přední pohon S tronic 1 185 900,- Výkon: 140 kw / 190 koní Spotřeba paliva: 4.0 l/100km Emise CO2: 104 g/km

Více

Příloha č. 1. Zadávací dokumentace

Příloha č. 1. Zadávací dokumentace Příloha č. 1 Zadávací dokumentace zadavatele Česká republika - Generální ředitelství cel (dále jen zadavatel ) k nadlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle 56 zákona č. 134/2016 Sb., o

Více

Nový up! Maraton Ed. 1,0 CNG 5G

Nový up! Maraton Ed. 1,0 CNG 5G Nový up! Maraton Ed. 1,0 CNG 5G Model Nový up! Maraton Ed. 1,0 CNG 5G Celková cena 315 500,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 50 kw / 68 koní Spotřeba paliva: 4.5 m3/100km Emise CO2: 82

Více

2967 cm3 quattro Tiptronic 8st. autom ,- Výkon: 160 kw / 218 koní Spotřeba paliva: 5.5 l/100km Emise CO2: 144 g/km. 0,- Emise NOx: 0,049 g/km

2967 cm3 quattro Tiptronic 8st. autom ,- Výkon: 160 kw / 218 koní Spotřeba paliva: 5.5 l/100km Emise CO2: 144 g/km. 0,- Emise NOx: 0,049 g/km Q7 3.0 TDI quattro Model Q7 3.0 TDI quattro Celková cena 1 827 500,- Motor 2967 cm3 quattro Tiptronic 8st. autom 1 615 900,- Výkon: 160 kw / 218 koní Spotřeba paliva: 5.5 l/100km Emise CO2: 144 g/km 0,-

Více

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1AMDHDz Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active Model Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active 447 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Černá látka (FB20) Cena celkem: 447 900 Kč Změna

Více

VITO 116CDI KB SPORT

VITO 116CDI KB SPORT VITO 116CDI KB SPORT Cena základního modelu VITO 116CDI/K KB SPORT Cena s DPH (Kč) 774 000,- Cena bez DPH (Kč) 645 000,- Základní technická specifikace vozu Označení motoru 116CDI Typ Vznětový Počet válců

Více

Vaše vozidlo 3. května Třída E: E 220 d. E 220 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti. Vznětový motor Druh paliva

Vaše vozidlo 3. května Třída E: E 220 d. E 220 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti. Vznětový motor Druh paliva Třída E: E 220 d Váš OnlineCode: MLBKW2BG Vaše vozidlo 3. května 2019 E 220 d Kupní cena z výroby 1 451 943 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143 kw (194 HP)

Více

Lim. R-line Highline 2,0 TDI BMT SCR

Lim. R-line Highline 2,0 TDI BMT SCR Lim. R-line Highline 2,0 TDI BMT SCR Model Lim. R-line Highline 2,0 TDI BMT SCR Celková cena 1 025 600,- Motor 1968 cm3 Přední pohon Aut. DSG7 Výkon: 140 kw / 190 koní Spotřeba paliva: 4.5 l/100km Emise

Více

Tiguan Trendline 2.0 TDI 6G SCR

Tiguan Trendline 2.0 TDI 6G SCR Tiguan Trendline 2.0 TDI 6G SCR Číslo mé nabídky 3T2TE5 Celková cena Tiguan Trendline 2.0 TDI 6G SCR Celková cena 708 500,01 Motor 1968 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. pr. Výkon: 85 kw/ 115 k Spotřeba

Více

CENÍK TOLEDO. Basis Reference Style ENJOYNEERING

CENÍK TOLEDO. Basis Reference Style ENJOYNEERING CENÍK TOLEDO Reference Style ENJOYNEERING Ceník Toledo Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Toledo 1.2 55/75 5,9 137 269 900 Kč Reference 1.2 TSI 63/85

Více

A4 Avant Design 2.0 TDI

A4 Avant Design 2.0 TDI A4 Avant Design 2.0 TDI Model A4 Avant Design 2.0 TDI Celková cena 1 251 300,- Motor 1968 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.0 l/100km Emise CO2: 104 CO g/km 2

Více

Ceník Audi R8 Spyder. R8 Spyder

Ceník Audi R8 Spyder. R8 Spyder Ceník Audi R8 Spyder R8 Spyder Ceny Audi R8 Spyder model počet válců převodovka zdvihový objem, litry výkon kw/k spotřeba paliva emise CO₂ objednací kód cena bez DPH cena s DPH (20 %) R8 Spyder 4.2 FSI

Více

Ceník Audi A5 Sportback. A5Sportback

Ceník Audi A5 Sportback. A5Sportback Ceník Audi A5 Sportback A5Sportback Ceník Audi A5 Sportback A5 Sportback benzinové modely A5 Sportback dieselové modely model počet válců převodovka zdvihový objem, litry výkon kw/k spotřeba paliva* emise

Více

8RB0RY14 Q5 2.0 TDI quattro Celkem: Kč

8RB0RY14 Q5 2.0 TDI quattro Celkem: Kč Q5 2.0 TDI quattro Informativní zobrazení Celková cena 8RB0RY14 Q5 2.0 TDI quattro Celkem: Kč 1 505 400 Motor 1 968ccm Pohon všech kol S tronic Výkon: 140 kw / 190 k Normovaná spotřeba paliva: 5.7 l/100km

Více

A7 3.0 bitdi quattro competition

A7 3.0 bitdi quattro competition A7 3.0 bitdi quattro competition Informativní zobrazení Celková cena 4GF0PA15 A7 3.0 bitdi quattro competition Celkem: Kč 2 079 900 Motor 2 967ccm Pohon všech kol Tiptronic 8st. pr. Výkon: 240 kw / 327

Více

5Ceník RS 5 Cabriolet

5Ceník RS 5 Cabriolet RS 5Ceník RS 5 Cabriolet Audi RS 5 Cabriolet základní motorizace model převodovka zdvihový objem, litry výkon kw/k spotřeba paliva* emise CO₂** objednací kód cena cena s DPH (21 %) RS5 4.2 FSI S tronic

Více

Nový Golf Comfortline 1,0 TSI 6G

Nový Golf Comfortline 1,0 TSI 6G Nový Golf Comfortline 1,0 TSI 6G Model Nový Golf Comfortline 1,0 TSI 6G Celková cena 461100,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. pr. Výkon: 81 kw / 110 koní Spotřeba paliva: 4.8 l/100km Emise CO2:

Více

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč.

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč. VAŠE TOYOTA HILUX ZÁKLADNÍ ÚDAJE KAROSERIE MOTOR PŘEVODOVKA STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY Double Cab 2.5l D-4D 145 DPF 5 M/T Luna BARVY EXTERIÉR INTERIÉR Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) CENA

Více

Q5 Sport 2.0 TDI 140 kw q

Q5 Sport 2.0 TDI 140 kw q Q5 Sport 2.0 TDI 140 kw q Model Q5 Sport 2.0 TDI 140 kw q Celková cena 1 693 50 Motor 1968 cm3 quattro S tronic 7 st. Výkon: 140 kw / 190 koní Spotřeba paliva: 4.9 l/100km Emise CO2: 129 CO g/km 2 1 333

Více

8TA0QC14 A5 Spb 2.0 TDI Celkem: Kč

8TA0QC14 A5 Spb 2.0 TDI Celkem: Kč A5 Spb 2.0 TDI Informativní zobrazení Celková cena 8TA0QC14 A5 Spb 2.0 TDI Celkem: Kč 1 375 300 Motor 1 968ccm Přední pohon Manuální 6 st. pr. Výkon: 110 kw / 150 k Normovaná spotřeba paliva: 4.5 l/100km

Více

TT RS. Ceník Audi TT RS

TT RS. Ceník Audi TT RS TT RS Ceník Audi TT RS Ceny Audi TT RS model počet válců převodovka poznámka zdvihový objem, litry výkon kw/k spotřeba paliva emise CO₂ objednací kód cena bez DPH cena s DPH (20 %) Audi TT RS 2.5 TFSI

Více

A4 Avant Design 2.0 TDI

A4 Avant Design 2.0 TDI A4 Avant Design 2.0 TDI Model A4 Avant Design 2.0 TDI Celková cena 1 398 50 Motor 1968 cm3 Přední pohon S tronic Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 124 CO g/km 2 1 116 90

Více

Ceník Audi R8 Coupé. R8 Coupé

Ceník Audi R8 Coupé. R8 Coupé Ceník Audi R8 Coupé R8 Coupé Ceny Audi R8 Coupé model počet válců převodovka zdvihový objem, litry výkon kw/k spotřeba paliva emise CO₂ objednací kód cena bez DPH cena s DPH (20 %) R8 4.2 FSI quattro

Více

Ceník platný od 1. července 2015

Ceník platný od 1. července 2015 Ceník platný od 1. července 2015 3050 kg 4,65 2422 (2624) x 1650 x 1353 5,19 2667 (2869) x 1650 x 1353 Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (6-8 sedadel) V 200d K 1 070 245,- V 220d K

Více

Var. R-line Highline 2,0 TDI BMT SCR

Var. R-line Highline 2,0 TDI BMT SCR Var. R-line Highline 2,0 TDI BMT SCR Model Var. R-line Highline 2,0 TDI BMT SCR Celková cena 1 012 200,- Motor 1968 cm3 Přední pohon Aut. DSG7 Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.5 l/100km Emise

Více

Audi selection Počítejte s námi.

Audi selection Počítejte s námi. Audi selection Počítejte s námi. Výhodné financování a atraktivní pakety. Audi Financial Services Audi selection Počítejte s námi. Využijte bezkonkurenčních podmínek na nákup nového Audi. Upravte si cenu

Více

Passat Variant HL 2,0 TDI BMT 6DSG

Passat Variant HL 2,0 TDI BMT 6DSG Passat Variant HL 2,0 TDI BMT 6DSG Model Passat Variant HL 2,0 TDI BMT 6DSG Celková cena 945800,- Motor 1968 cm3 Přední pohon Aut. DSG6 Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2:

Více

Ceník příslušenství Audi A5

Ceník příslušenství Audi A5 Náskok díky technice www.audi.cz Příslušenství Audi: 100% Audi. Sport a design 6 7 Hliníkový litý disk, s 5 dutými rameny, leštěný 9 J x 19, pro pneumatiky 255/35 R 19 antracitový stříbrný 1 Údaje o rozsahu

Více

Audi selection Počítejte s námi. Audi Financial Services

Audi selection Počítejte s námi. Audi Financial Services Audi selection Počítejte s námi. Audi Financial Services Audi selection Počítejte s námi. Pořiďte si své vysněné Audi za bezkonkurenčních podmínek. Audi selection kombinuje výhodné financování od Audi

Více

Příloha č. 1 - Technické podmínky a Technická specifikace nabízeného plnění. ŠKODA AUTO a.s.

Příloha č. 1 - Technické podmínky a Technická specifikace nabízeného plnění. ŠKODA AUTO a.s. Příloha č. 1 - Technické podmínky a Technická specifikace nabízeného plnění (do žlutě podbarvených formulářových polí nabízeného osobního automobilu) uchazeč vyplní konkrétní parametry Osobní automobil

Více

Audi A5 Coupé základnímotorizace

Audi A5 Coupé základnímotorizace A5 Ceník Audi základnímotorizace Audi model převodovka objednací kód zdvihový objem, litry výkon kw/k emise CO2 spotřeba paliva (21 %) 1.8 TFSI 6st. manuál 8T33C 1.8 125 (17) 134 g/km 5,7 l 758 595 917

Více

Audi RS6 - základní motorizace

Audi RS6 - základní motorizace A6 Ceník RS6 Audi RS6 - základní motorizace Audi RS6 model převodovka objednací kód zdvihový objem, litry výkon kw/k emise CO2 spotřeba paliva (21 %) 4. TFSI S tronic 4G5RRA 4. 412 (56) 229 g/km 9,8 l

Více

Akční ceník Platný od 1. ledna 2013. Užitkové vozy. Caddy

Akční ceník Platný od 1. ledna 2013. Užitkové vozy. Caddy Akční ceník Platný od 1. ledna 2013 Užitkové vozy Caddy Akční ceník může obsahovat modely a výbavy, které budou do výroby zařazeny později. Aktuální nabídka může být ovlivněna změnami vyvolanými např.

Více

Tiguan Comfortline 2,0 TDI 7DSG SCR

Tiguan Comfortline 2,0 TDI 7DSG SCR Tiguan Comfortline 2,0 TDI 7DSG SCR Model Tiguan Comfortline 2,0 TDI 7DSG SCR Celková cena 843 700,- Motor 1968 cm3 Přední pohon Aut. DSG7 Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 5.0 l/100km Emise CO2:

Více

Nový Tiguan. Ceník. Manuální 6 st. pr. Aut. DSG7 2,0 TDI BMT 5.0 110 (150) 735 900 827 900

Nový Tiguan. Ceník. Manuální 6 st. pr. Aut. DSG7 2,0 TDI BMT 5.0 110 (150) 735 900 827 900 Ceník Nový Tiguan Zdvihový objem (l) Manuální 6 st. pr. Kombinovaná spotřeba l/100 km Výkon kw (k) 2,0 TDI BMT 5.0 110 (150) 735 900 827 900 Aut. DSG7 2,0 TSI BMT 4MOTION 8.6 132 (180) 838 900 2,0 TDI

Více

Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (6-8 sedadel)

Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (6-8 sedadel) 3050 kg 4,65 2422 (2624) x 1650 x 1353 5,19 2667 (2869) x 1650 x 1353 Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (6-8 sedadel) 100 kw / 136 k Platné od 3. Března 2014 V 200 CDI K 1 035 155,-

Více

Nový Golf Trendline 1,0 TSI 6G

Nový Golf Trendline 1,0 TSI 6G Nový Golf Trendline 1,0 TSI 6G Model Nový Golf Trendline 1,0 TSI 6G Celková cena 458 500,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. pr. Výkon: 81 kw / 110 koní Spotřeba paliva: 4.8 l/100km Emise CO2:

Více

Passat Alltrack 2,0 TDI SCR 4Mot 6DSG

Passat Alltrack 2,0 TDI SCR 4Mot 6DSG Passat Alltrack 2,0 TDI SCR 4Mot 6DSG Číslo mé nabídky JG5HRN Celková cena Passat Alltrack 2,0 TDI SCR 4Mot 6DSG Celková cena Sleva Akční cena 1 063 400,01 134 400,01 929 000,- Motor 1968 cm3 Pohon všech

Více

Audi A4 allroad základní motorizace

Audi A4 allroad základní motorizace A4 Ceník A4 Audi A4 základní motorizace Audi A4 model převodovka objednací kód zdvihový objem, litry výkon kw/k emise CO2 spotřeba paliva (21 %) A4 quattro 2.0 TFSI 6st. manuál 8KH0A9 2.0 165 (225) 164

Více

Audi selection. Počítejte s námi. Audi Financial Services

Audi selection. Počítejte s námi. Audi Financial Services Audi selection Počítejte s námi. Audi Financial Services Audi selection Počítejte s námi. Pořiďte si své vysněné Audi za bezkonkurenčních podmínek. Audi selection kombinuje výhodné financování od Audi

Více