HORKÁ NABÍDKA. VŠE, CO BUDETE VY A VAŠE MINI POTŘEBOVAT V LÉTĚ. PRAVÝ LAPAČ POHLEDŮ. Kompletní sady letních kol MINI.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "HORKÁ NABÍDKA. VŠE, CO BUDETE VY A VAŠE MINI POTŘEBOVAT V LÉTĚ. PRAVÝ LAPAČ POHLEDŮ. Kompletní sady letních kol MINI."

Transkript

1 Jaro/léto 2014 HORKÁ NABÍDKA. VŠE, CO BUDETE VY A VAŠE MINI POTŘEBOVAT V LÉTĚ. PRAVÝ LAPAČ POHLEDŮ. Kompletní sady letních kol MINI. JEDNODUŠE SI TO VEMTE S SEBOU. Transportní systémy MINI. INDIVIDUÁLNÍ STYL. Originální příslušenství MINI. CO NOSIT ZÍTRA. MINI Lifestyle. Originální příslušenství MINI. Originální náhradní díly MINI. MINI Service. MINI Kolekce. Keep it MINI.

2 Intro 2 3 Cestování & komfort VÍTEJ, LÉTO. ČEPICE DOLU, OTEVŘETE SRDCE SLUNEČNÍM PAPRSKŮM. Konečně je tu zase jaro, období, ve kterém kvetou nejen květiny a není pochyb o tom, že léto bude zase horké. Pouliční kavárny už na Vás čekají a volání moře nelze ignorovat. Vaše srdce nedočkavě tluče radostí nad nádhernou teplou sezonou. A Vaše MINI se nemůže dočkat, až bude zase optimálně připraveno na další dobrodružství. Ať už nová kola nebo nový vzhled, to musíte mít nyní se změní mnohem více než jen letní čas. S výběrem módních produktů, které jsme pro Vás dali dohromady na následujících stránkách, bude letní start dokonalý. Pojďte se blíže podívat na nové produkty MINI. Vše ostatní naleznete na Přejeme Vám radost a hezké léto Váš tým MINI. MULTITALENT. PROSTORNĚJŠÍ ZADNÍ ČÁST - VÍCE MÍSTA NEJEN PRO LOKTY. Vypravte se na party bez vrásek, uložte tašky s nákupem nebo vytvořte dětem kino s novým MINI Travel & Comfort systémem máte k dispozici chytré řešení pro mnoho požadavků. Budete se divit, co se bude dít za zády řidiče a spolujezdce. MINI Travel & Comfort systém je modulární a tvoří jej základní modul, na který lze připevnit řada nástavců. Základní modul se jednoduše upevní mezi nosníky opěrky hlavy a je k dispozici pro mnoho modelů MINI. Individualisté, fanoušci MINI a bohémové si mohou vyměňovat své nápady na OBSAH Cestování & komfort 3 Děti 4 5 Držák MINI pro Apple ipad TM druhé až čtvrté generace. S držákem lze ipad používat na zadním sedadle jak na výšku, tak i na šířku. Servis 6 8 Transport 9 MINI Black & White Interiér Péče o vůz Novinky Kompletní sady letních kol Lifestyle Držák MINI pro Apple ipad TM mini. Pomocí držáku lze Apple ipad mini zaklapnout do základního modulu systému Travel & Comfort rychle a snadno, a také znovu odstranit pouhým stisknutím tlačítka. Ramínko na šaty umožňuje přepravu oděvů na zadní straně sedadla, bez rizika znečištění od nečistot v prostoru pro nohy. Atraktivní univerzální háček pro přepravu oděvů nebo lehkých tašek lze snadno připevnit k základnímu modulu systému Travel & Comfort prostřednictvím modulárního konektoru.

3 Děti 4 5 Děti JO, DĚTI V AUTĚ! SNADNÁ PRÁCE. SKVĚLÁ OCHRANA PRO MALÉ CESTUJÍCÍ. Zábavná jízda s MINI a zábava při setkání s nejmenšími dětmi jdou velmi dobře dohromady. Proto jsou dětské sedačky navrženy tak, aby byly zajímavé, ve veselém zeleném barevném provedení nebo v klasickém britském designu. Kromě toho je zaručena maximální bezpečnost pro děti ve voze, aby byly co nejlépe chráněny a zároveň si mohly užívat maximální radost z jízdy. Mimochodem: Pro doladění stylu je k dispozici i další příslušenství v designu dětských sedaček. TAHLE ZÁBAVA NENÍ OBYČEJNÁ. Touha po objevování a dobrodružství je pro děti nevyčerpatelná. MINI tomu dobře rozumí. To je důvod, proč jsou v MINI Lifestyle ty správné doplňky pro každý věk a Vy budete mít vždy snadnou práci s tím, pokud chcete, aby Vaše děti měly opravdu zvláštní kousek. Ať už se plazí na všech čtyřech, snaží se chodit po dvou nebo jsou již velké cool děti: MINI má něco v rukávu pro každého. DĚTSKÉ SEDAČKY MINI. Nejvyšší bezpečnost a maximální komfort na každé cestě s malými cestujícími. Patentovaná bezpečnostní technologie vzduchových polštářků pro vyšší ochranu při bočním nárazu a větší měkkost pro hlavu. Pevnější upevnění prostřednictvím základny ISOFIX nebo bezpečnostními pásy. Dostupné ve třech velikostech pro miminka a děti všech věkových kategorií (Baby Seat 0+, Junior Seat 1/2 a Junior Seat 2/3). K dispozici ve dvou designech: - ve sportovně moderní trendy barvě Vivid Green - v typickém britském stylu Union Jack. Design Union Jack Design Vivid Green Schváleno TÜV: Odrážedlo MINI Baby Racer v originálním designu MINI pro děti od 1,5 do 3 let. Rámeček pro SPZ lze individuálně popsat perem. Dostupné v barevných kombinacích Chili Red/černá nebo Hot Chocolate/černá. Rozměry: 45 cm x 32,5 cm x 73 cm. MINI Baby Set. Máte děti? To znamená inovace. A my je s Vámi sdílíme. Jedna velikost s potiskem MINI All 4. Dvouvrstvý bryndák s nápisem MINI. 100% bavlna. Bílý. Pro děti od 6 do 12 měsíců. Základna ISOFIX se upevňuje ke konektorům pro úchyty ISOFIX ve voze a zajišťuje pevné spojení mezi MINI Baby Seat 0+ nebo MINI Junior Seat 1 a vozem. Sedačku Junior Seat 2/3 lze také pro docílení lepší stability připevnit pomocí integrovaných konektorů pro úchyty ISOFIX. Nová sedačka MINI Junior Seat 2/3 s opěradlem perfektně přizpůsobitelným zadnímu sedadlu ve voze byla speciálně navržena pro děti s hmotností mezi 15 a 36 kg a tělesnou výškou cm, takže je ideální pro děti ve věku kolem 3 až 12 let. Ve voze se zajišťuje pomocí tříbodového bezpečnostního pásu. Sedačku lze také pro docílení lepší stability připevnit pomocí integrovaných konektorů pro úchyty ISOFIX. Dostupná v designech Vivid Green a Union Jack.

4 Servis 6 7 Servis SERVIS S PLNOU PERSPEKTIVOU. INDIVIDUÁLNÍ PÉČE PRO KAŽDÝ KILOMETR. V MINI je jasné rozdělení úkolů: Vy máte na starosti jízdní zábavu a radost z jízdy s Vaším MINI. Servis MINI z toho má velkou radost a dělá vše, co je v jeho silách, a my Vás můžeme ujistit, že to tak zůstane. To dělá z Vašeho servisního týmu MINI skutečné osobní fitness trenéry pro vaše MINI: Znají ho do posledního detailu, ví přesně, co potřebuje a postarají se o něj od mřížky chladiče až po zadní světlomety. A to je mnohem více než pouhá kontrola a údržba. Servis MINI používá výhradně Originální náhradní díly MINI, aby Váš milovaný vůz zůstal 100% MINI. Nicméně, odborníci servisu MINI také zajistí aktualizace softwaru, dokonale integrují příslušenství do vozu, odstraní drobné kosmetické vady v rámci MINI Kosmetických oprav a jsou na scéně se servisem kol a pneumatik. Ani po několika letech radosti z jízdy nejste s Vaším MINI v cíli. Naopak: Čím déle jezdíte, tím více získáváte typický motokárový pocit. Zde jsou nabídky servisu MINI, které zajistí, aby zábava vydržela. Prostřednictvím speciálně upravených nabídek bude Vaše MINI zachováno v zářivé formě tak, aby jezdilo jako první den. BRZDY: ZKONTROLOVAT! NOVÉ BRZDOVÉ DESTIČKY VAŠE PLUS V OTÁZCE BEZPEČNOSTI. Nejlepší výkony motoru vyžadují také nejvyšší výkon brzd. S Originálními brzdami MINI* se můžete spolehnout na nejkratší brzdné dráhy, nejvyšší bezpečnost a maximální zpomalení za všech okolností. Výměna předních brzdových destiček zahrnuje: Výměna brzdových destiček Výměna senzoru brzdových destiček Vyčištění brzd Resetování ukazatele servisu podle specifikací výrobce Práce a materiál Cenovou nabídku pro konkrétní model obdržíte u Vašeho MINI partnera. Cenovou nabídku pro konkrétní model obdržíte u Vašeho MINI partnera. MOTOROVÝ OLEJ: ZKONTROLOVAT! PRO DLOUHOU ŽIVOTNOST MOTORU. Servis motorového oleje MINI* Vám nabízí více než pouhou výměnu oleje. Také zahrnuje zevrubnou kontrolu, např. brzd a pneumatik. Získáte rozsáhlý servis motorového oleje MINI, který je upraven speciálně pro Vaše MINI a zajišťuje dlouhou životnost Vašeho motoru. Servis motorového oleje MINI zahrnuje: Výměna motorového oleje včetně likvidace starého Výměna olejového filtru Resetování ukazatele servisu podle specifikací výrobce Práce a materiál * K dispozici u všech participujících partnerů MINI. Speciální úpravy a provozní kapaliny mohou být zpoplatněny zvlášť.

5 Servis 8 9 Transport JARO: ZKONTROLOVAT!... DOKONALÝ ZAČÁTEK TEPLÉ SEZONY. Zima, která zanechala tolik stop na motoru a karoserii Vašeho MINI, je už dávno pryč. Jarní servis MINI* zajistí, že Vaše MINI bude před nadcházejícími horkými letními měsíci v dokonalé kondici: My zkontrolujeme všechny nejvíce namáhané díly a stavy provozních kapalin, Vy si můžete v klidu lehnout na sluníčko! V POHODĚ NA CESTÁCH. SPORT, VOLNÝ ČAS A DOVOLENÁ VŽDY MÁTE VŠE S SEBOU. Vytvořte si více prostoru pro Vaše dobrodružství. Ať už pro přepravu Vašeho sportovního náčiní nebo zavazadel. MINI nosiče a přepravní systémy Vám nabízejí spoustu dalšího úložného prostoru a jsou perfektně upraveny pro Váš model MINI. Zkontrolujeme: Brzdy Akumulátor Světla Tlak v pneumatikách a hloubku vzorku Větrák a mikrofiltr Hadice chladicí kapaliny Motorový olej Stěrače a hladinu kapaliny v ostřikovačích Cenovou nabídku pro konkrétní model obdržíte u Vašeho MINI partnera. Střešní box v designu MINI. Box s centrálním zámkem. Objem 320 litrů. Pro montáž je nutný základní střešní nosič. Povrch tohoto držáku surfového prkna je vyroben z plastu odolného proti nárazu a disponuje integrovaným držákem stožáru, poutacími oky a upínacími popruhy. Střešní nosič vyžaduje montáž. KLIMATIZACE: ZKONTROLOVAT! ZACHOVEJTE SI SE SERVISEM MINI VŽDY CHLADNOU HLAVU. Jak venku stoupají teploty, je důležité udržet si chladnou hlavu. To jsou chvíle, kdy se velmi hodí mít v MINI plně funkční klimatizaci, která jej promění v chladnou oázu, ve které můžete relaxovat. Kontrola klimatizace* zaručí, že systém bude plně fungovat i v těch nejteplejších letních dnech: Střešní box bez montáže, dostupné pro všechny modely kromě MINI Cabrio, Roadster a Coupé. Základní nosič pro vozy s nebo bez střešních ližin. Bez montáže. Bez montáže, dostupné pro všechny modely se základním střešním nosičem. Test funkcí všech komponentů, včetně kondenzátoru a mikrofiltru. Zmrzni! Kontrola efektivity chlazení. Křišťálová čistota. Kompletní vyčištění systému. * K dispozici u všech participujících partnerů MINI. Speciální úpravy a provozní kapaliny mohou být zpoplatněny zvlášť.

6 MINI Black & White MINI Black & White NAŽHAVTE SE. VÝKONNÝ VZHLED ZARUČEN. Z rallye Monte Carlo na rallye Dakar sportovní výkony MINI jsou legendární, a jsou inspirací pro typický motokárový pocit všech MINI. MINI je zároveň velmi britské, protože má stále hluboké kořeny ve Velké Británii, kde je i v dnešní době vyráběn. Proto jsou kostičkovaná vlajka a Union Jack stejnou součástí MINI jako centrální kruhová přístrojová deska. Do nenápadného černého a bílého vzhledu Vašeho MINI tak můžete vnést ještě větší dravost a jednoduše si vytvořit kontrastní program. Typické MINI. Kryty vnějších zpětných zrcátek MINI v designech Union Jack, Black Jack nebo Checkered Flag dodají vozu individuální charakter. Kryty vnějších zpětných zrcátek podtrhnou sportovní charakter a britské kořeny MINI. Sada 2ks. Pozoruhodné boční panely dodají Vašemu MINI šmrnc. Vyměněny mohou být během vteřiny, stačí je jednoduše nacvaknout. K dispozici v mnoha designech. Sada 2ks. Ozdobné lišty na stranu řidiče a spolujezdce v designu Checkered Flag. Poskytují skutečný pocit motoristického sportu. Madla dveří MINI v designu Checkered Flag dodají vozu individuální charakter. Kryt vnitřního zpětného zrcátka dodá MINI nezaměnitelný individuální vzhled. Kryty jsou dostupné v mnoha designech. Sada světel Black Line pro dodatečnou montáž zajistí sportovní a impozantní styl. Obsahuje dva zadní světlomety, dodatečné pravé a levé ukazatele směru jízdy, rámečky kolem zadních světlometů a zadní mlhové světlo.

7 Interiér Interiér CESTOVNÍ PRŮVODCE. Navigační systém MINI Portable je speciálně navržen pro MINI a je zhotoven ve stylovém černém matném provedení. Držák se připevňuje za volant bez zbytečné viditelné kabeláže. Pro optimální viditelnost a jednoduché ovládání lze navigaci posouvat kolem otáčkoměru, pokud vůz stojí. Li-ion baterie v zařízení se dobíjí během jízdy. Kapesní zařízení si můžete vzít s sebou i mimo vůz. Dodává se s předinstalovanými ikonami vozů MINI, úvodní plochou MINI, adresářem globálních autorizovaných dealerství MINI a je také kompatibilní s přijímači Traffic Message Channel. NEOMYLNÝ. VŽDY A VŠUDE. Z domova do kanceláře nebo k moři - každý má své oblíbené trasy, znáte je i pozpátku, záchytné body a přestávky jsou přesně načasované. S navigačním systémem ve voze budete mít jistotu i na neznámých silnicích v cizích zemích. Protože na výletech ve městě a na dovolené je navigační systém jako místní průvodce: Ihned najde hotel, následuje doporučení míst, kam vyrazit, a netrvá mu dlouho najít tu nejlepší pláž. Přenosné systémy jako je navigační systém MINI Portable XL je dobré před Vaší další dovolenou aktualizovat. NEJLEPŠÍ PŘIPOJENÍ. Bohatý zvuk! S vysoce účinným zesilovačem třídy D, poskytuje HiFi systém Alpine významné zvýšení zvukového výkonu. Vysoce kvalitní basové reproduktory, středové a výškové reproduktory s hliníkovou membránou zajišťují transparentní a jasný zvuk. Na Vaší vlně. Zkrácená anténa nabízí prvotřídní příjem a vypadá skvěle. Délka 83 mm PŘIPOJENO. Nabíjení mobilních zařízení na cestách nebylo nikdy snažší nová stylová USB nabíječka MINI s nezaměnitelným designem MINI. Jednoduše ji připojte do cigaretového zapalovače a jízda na prázdno bude navždy minulostí. Zdvojnásobte funkčnost. Použijte Duální USB nabíječku MINI a můžete nabíjet dvě zařízení najednou jednoduše zapojte nabíječku do cigaretového zapalovače ve voze.

8 Péče o vůz Péče o vůz NĚKDY BUDETE MUSET BÝT POVRCHNÍ. LETNÍ SVĚŽEST PRO VAŠE MINI. Samozřejmě, krásný vzhled není vše. Ale upřímně, kdo nemá rád lapače pohledů? MINI je král silnic a každý ví, že: Uvnitř je také prémiový, se špičkovou technologií a nejlepší radostí z jízdy. Ale po náročném zimním období, dlouhé dovolené nebo prostě jen tak pro zábavu v mezidobí, je opravdu příjemné, abyste Vašemu MINI dodali nový lesk a vše ostatní, co se týká letní svěžesti. Tak neváhejte a buďte jednou opravdu povrchní. Nicméně, mějte na paměti, že Vaše MINI má mnoho různých povrchů. Lak, kůže, ráfky - všechny vysoce kvalitní a speciální materiály lze pečlivě a současně intenzivně ošetřovat pouze těmi správnými čisticími prostředky. A pokud se z malé nečistoty stane ranka, neváhejte se jednoduše zeptat v servisu MINI na dostupné kosmetické opravy. TIPY PRO PéčI O VAŠE MINI. ČIŠTĚNÍ RÁFKŮ: Pravidelná péče je důležitá. Vaši radost z jízdy můžete vidět na ráfcích, protože rychlá akcelerace znamená silné brzdění. Aby se horký prach z brzdových destiček nezapekl do povrchu ráfků a trvale nezměnil jejich barvu, je pro zachování lesklého vzhledu velmi důležité pravidelné čištění. j Prostředek pro čištění ráfků, 500 ml ČIŠTĚNÍ SKEL: Vždy na obou stranách. Jasný výhled zaručuje, že Vám nic neujde ať už na silnici nebo na chodníku. A v noci jsou čistá okna důležitá pro bezpečnost. Nezapomínejte na vnitřní stranu oken, abyste mohli začínat jízdu bez zamlžených skel. j Čistič skel, 500 ml PÉČE O KABRIOLET: Dva jsou lepší než jeden: A skutečně v dvojím smyslu protože s péčí ve dvou stupních prodloužíte krásný vzhled a životnost skládací střechy Vašeho MINI Cabrio. Funguje to takhle: Očistěte skládací střechu, vyčistěte ji prostředkem pro čištění skládacích střech kabrioletů, a poté naneste prostředek pro impregnaci. j PROSTŘEDEK PRO ČIŠTĚNÍ PLÁTĚNÝCH STŘECH, 500 ml j PROSTŘEDEK PRO IMPREGNACI PLÁTĚNÝCH STŘECH, 250 ml ČIŠTĚNÍ INTERIÉRU: Svěžest v uzavřených prostorách. Prach a nečistoty bohužel najdou vždy způsob, jak se dostat do Vašeho MINI. Pro začátek pomáhá pravidelné vysávání, a to i pod podlahovými koberečky. Poté s prostředkem na čištění interiéru zajistíte jemnou a důkladnou péči o všechny druhy povrchů. j Prostředek na čištění interiéru s osvěžovačem vzduchu, 250 ml ČIŠTĚNÍ OKEN: Nikdy bez něj nevyjíždějte. Pro radost z jízdy a bezpečnost je dokonalý výhled beze šmouh nutností. S čisticím prostředkem na čelní skla v ostřikovačích lze snadno odstranit i odolné nečistoty. Vždy byste měli mít praktický koncentrát s sebou. j Koncentrát pro přípravu letní směsi do ostřikovačů, 50 ml

9 Novinky Novinky MINI. NOVÝ ORIGINÁL. JEŠTĚ VÍCE RADOSTI Z JÍZDY A INDIVIDUALITY. Klasické proporce karoserie, motokárový pocit, velký centrální přístrojový panel i nová generace MINI zůstává věrná své povaze. Zároveň se všechny charakteristické znaky dále rozvíjely, což je důvodem, proč je nové MINI ve všem lepší a přináší lepší zážitky na silnici. Jedna věc je jasná: MINI je, a zůstává originálem. Co se týče prvotřídní kvality v kompaktním provedení, je MINI stále jedinečné. Nové MINI, které vyrostlo zhruba o 10 cm, nabízí více prostoru především na zadních sedadlech. A zavazadlový prostor se zvětšil přibližně o třetinu. Nová generace motorů nabízí ještě více radosti z jízdy, a to jak na asfaltu, tak na čerpací stanici spotřebu paliva se podařilo snížit až o 27 %. MINI Connected zaujme větším množstvím zábavy než kdy dříve. K dispozici jsou volitelné highlighty jako LED světlomety, MINI Head-Up displej a Real Time Traffic Information (RTTI). NEZAPOJUJTE, JEN STARTUJTE. Jakmile nastoupíte do nového MINI s klíčem, je připraveno nastartovat po stisknutí červeného centrálního tlačítka, bez použití klíče. Nové MINI je sériové dodáváno se 6stupňovou manuální převodovkou, 6stupňová automatická převodovka je dostupná volitelně pro všechny modely. Volitelné jízdní režimy MINI jsou také nové nastavují se prostřednictvím otočného přepínače ve tvaru prstence na úpatí řadící páky/voliče. Výrazný vizuální prvek. Přídavné kruhové světlomety mají průměr 140 mm a umisťují se přímo před mřížku chladiče. Aktivují se spínačem dálkových světlometů. K dispozici v černém nebo chromovaném provedení. INOVATIVNÍ FUNKCE. VELKÁ ŠOU. Centrální přístrojový panel upoutá pozornost více než kdy dříve. Tachometr v novém MINI byl přemístěn na sdružený přístrojový panel na volantu. Přesto je designová ikona MINI velký, kulatý centrální přístrojový panel více ve středu pozornosti než kdy dříve. Současně se zde zobrazují informace například o klimatizaci, zábavě a navigaci. Ještě více pozornosti na sebe strhává LED prstenec, který lze volitelně nastavit v šesti barvách: Může být spárován s rychlostí a otáčkami, nebo jej lze přepnout do režimu, kdy zeleno-žluto-červená barva a změna její intenzity indikují vzdálenost od případných překážek při aktivovaném parkovacím asistentu, který je ovládán navigačním systémem.

10 Novinky Novinky STYLOVÝ PRŮVODCE. VÝBAVOVÉ LINIE PRO NOVÉ MINI. JCW pro Červená je žhavá. Zdůrazněte Vaši zábavu s MINI a Váš individuální styl. S příslušenstvím JCW PRO je okamžitě jasné, že Vaše srdce bije v rytmu sportovního ducha John Cooper Works, který je nedílnou součástí vrcholných modelů MINI s nejvyššími výkony. speedwell BLUE Modrá klasika. S vybranými akcenty dodává pohodový vzhled. Modrá je hlavní barvou Union Jack a MINI Classic. SPEEDWELL BLUE šíří atmosféru luxusního pikniku a elegantních koňských dostihů. Stylová ochrana pro Váš klíč: MINI kryt klíče. Přívěsek na klíče MINI se dokonale hodí ke krytu klíče MINI. To znamená, že Váš klíč už nikdy nebude sám. Dvojitá funkčnost: Univerzální ochranný přehoz chrání proti nečistotám a vodě, může být také využit jako deka na piknik. Zelená přichází do módy. Se svým čistým designem je VIVID GREEN synonymem pro městský MINI Beat a mezinárodních módních trendů. vivid GREEN Ideální doplněk k dotvoření stylového vzhledu Vašeho MINI: Designový kryt vnitřního zpětného zrcátka.

11 Kompletní sady letních kol Kompletní sady letních kol FANTASTICKÁ ČTYŘKA. PŘILÁKEJTE LÉTO K VÁM. Léto je za dveřmi, slunce se směje a styling je na místě. S Originálními kompletními letními koly MINI budete strhávat veškerou pozornost na Vás a dodáte Vašemu MINI ještě nezávislejší charakter. Důležitou součástí unikátního požitku z jízdy s MINI je rozdělení kol podle principu jedno na každém rohu. Minimální převisy, široký rozchod kol a maximální rozvor náprav: Jedná se o kombinaci, při které vzniká nesrovnatelný motokárový pocit. Vy jen potřebujete správná kompletní kola fantastickou čtyřku, která zajistí, že Vaše MINI pojede dokonale rovně a dovolí nejvyšší rychlost v každé zatáčce. MINI KONFIGURÁTOR KOMPLETNÍCH LETNÍCH SAD KOL. S konfigurátorem kompletních letních sad kol na uvidíte ihned požadovaný styl Vašeho MINI. Změna pohledu a výběr barev vytvoří realistický dojem Vašeho MINI. S Originálními kompletními letními koly má Váš partner MINI také kompletní kolekci fantastické čtyřky pro Vaše MINI. Pneumatiky označené hvězdičkou jsou přizpůsobeny každému konkrétnímu modelu, ráfky byly vyvinuty s důrazem na detail a jsou vyrobeny stejně, jako zbytek Vašeho MINI. A společně vytvářejí neporazitelnou čtyřku. ORIGINÁLNÍ KOMPLETNÍ LETNÍ KOLA MINI. CO ZÍSKÁTE: Při nákupu pneumatik se přesvědčte, že mají pneumatiky na boku označení symbolem hvězdy. Multi Spoke R108, stříbrné. 17 kompletní kolo s pneumatikou Dunlop SP Sport 01* RSC o rozměru 205/45 R17 84 V. Dostupné pro mnoho modelů (R5x). Palivová účinnost F, adheze na mokru B, aerodynamický hluk 68 db. Absolutní radiální přesnost. Schopnost vysoké tepelné vodivosti. Vysoká kvalita a dlouhá životnost. Nižší hmotnost. Designový highlight. DOTKNOUT SE HVĚZD. ORIGINÁLNÍ PNEUMATIKY MINI. Abyste mohli být na cestách vždy v bezpečí a zažívat neomezenou radost z jízdy, procházejí všechny pneumatiky MINI nejen intenzivním výběrovým a testovacím procesem, ale jsou také do nejmenšího detailu přizpůsobené celkové koncepci Vašeho MINI. Pouze pokud pneumatika zaručuje typické jízdní vlastnosti MINI, a 100% splňuje náročná kritéria MINI, obdrží od MINI symbol hvězdy. Pro optimální interakci kola z lehké slitiny, pneumatiky a podvozku jsou všechna kompletní kola MINI vybavena Originálními pneumatikami MINI s označením hvězdy. V-Spoke R133, Night Fever Black. 18 kompletní kolo s pneumatikou Pirelli P Zero* RSC o rozměru 205/40 R18 86 W. Dostupné pro mnoho modelů (R5x). Palivová účinnost E, adheze na mokru C, aerodynamický hluk 72 db. Cross Spoke R113, černé. 18 kompletní kolo s pneumatikou Pirelli P Zero* RSC o rozměru 205/40 R18 86 W. Dostupné pro mnoho modelů (R5x). Palivová účinnost E, adheze na mokru C, aerodynamický hluk 72 db. Multi Spoke 505, metalíza Bright Silver. 17 kompletní kolo s pneumatikou Pirelli Cinturato P7* RSC o rozměru 205/45 R17 W. Pro MINI (F56). Palivová účinnost C, adheze na mokru B, aerodynamický hluk 71 db. Multi Spoke 505, Liquid Black (černé). 17 kompletní kolo s pneumatikou Pirelli Cinturato P7* RSC o rozměru 205/45 R17 W. Pro MINI (F56). Palivová účinnost C, adheze na mokru B, aerodynamický hluk 71 db.

12 Lifestyle Lifestyle DOBRÝ DEN, SLUNCE. A ZÁBAVA MŮŽE ZAČÍT. Protože přesně o tom léto je: Jít ven do tepla, užívat si mírný vánek a cítit sluneční paprsky na Vaší kůži. Nezáleží na tom, kam budete cestovat: Ať už se rozhodnete užít si dovolenou doma nebo pojedete do Itálie, pokud budete mít na sobě to správné oblečení, nic se nemůže pokazit. Dokud neroztají kostky ledu ve sklenici. Je dobře, že tu máme MINI Lifestyle a příslušenství. MINI formičky na led. Pro 15 kostek ledu v designu MINI. Možné použít i pro pečení. Silikon. 24 cm x 19 cm. CO JE JEŠTĚ HEZČÍ. STYLOVĚ NA CESTÁCH. Na nákupy, pro poznávací zájezd města nebo na velký výlet: Pokud se budete balit do hezkého, nadšení Vám vydrží déle. Trendy taška MINI. S odnímatelnými ramenními popruhy. Vnitřní kapsa na zip. Červená podšívka se vzory MINI. Dostupná v černé, bílé a Berry. Velké pouzdro MINI. Hodí se k brašně. Dva zipy. Dostupné v černé, stříbrné a Berry. S červenou podšívkou. 28 cm x 17,5 cm x 1,2 cm. Plážová osuška MINI. Léto může přijít. 100% organická bavlna. Černá, bílá. 150 cm x 75 cm. Bavlněná taška MINI. Potištěná na obou stranách. Podšívka v barvě Lime. Podšívka: 100% nylon. Vnější strana: 100% bavlna. Černá, bílá, Lime. 43 cm x 38 cm x 3 cm. MINI plážové žabky. S logem MINI Wing na pásku a samostatným úložným vakem. 80 % pěnová pryž, 20 % PVC. Černé, bílé. VEJDE SE KUFŘÍK MINI ROOFTOP NA KOLEČKÁCH DO OBÁLKY? PRAKTICKY NE, ALE... Nechte jednoduše výběr na obdarovaném: MINI Lifestyle poukázky jsou tou přímou cestou k perfektně padnoucímu dárku. Kufřík MINI Rooftop na kolečkách. Dokonalý společník na cesty: Vejde se do každého MINI a zároveň poskytuje dostatek úložného prostoru - a to i na delší cesty. Absolutní lehká váha s robustní tvrdou skořepinou. Se síťovou vložkou, ochranným cestovním krytem, zámkem TSA a jmenovkou. Podšívka Chequered (kostičkovaná). Skořepina Black Sapphire. 70,5 cm x 49,5 cm x 27,5 cm.

13 VELKÁ KOUPĚ. MALÉ PENÍZE. VYPADAT A CÍTIT SE LÉPE. JDĚTE PŘÍMO ZA UCHEM. CHLADNIČKA NA CESTY. Sluneční brýle MINI John Sluchátka do uší MINI Zipper Černá MINI chladící taška Union Jack Mějte, prosím, na paměti, že možnosti výbavy a ceny příslušenství jsou závislé na modelu vozu, jeho výbavě a roku výroby. Uvedené ceny se mohou měnit v závislosti na změně měnového kurzu. Uváděné ceny jsou včetně DPH a nezahrnují náklady na montáž. Nabídka je platná do nebo do vyprodání zásob. Nabídka je platná pouze u participujících dealerů MINI. Tiskové chyby a změny vyhrazeny. Reprodukce textu, a to i jednotlivých částí, pouze s písemným souhlasem BMW Vertriebs GmbH, Salzburg. BMW Vertriebs GmbH, Salzburg, Rakousko. Staňte se fanouškem

HORKÁ NABÍDKA. VŠE, CO BUDETE VY A VAŠE MINI POTŘEBOVAT V LÉTĚ. INDIVIDUÁLNÍ STYL. PRAVÝ LAPAČ POHLEDŮ. JEDNODUŠE SI TO VEMTE S SEBOU. CO NOSIT ZÍTRA.

HORKÁ NABÍDKA. VŠE, CO BUDETE VY A VAŠE MINI POTŘEBOVAT V LÉTĚ. INDIVIDUÁLNÍ STYL. PRAVÝ LAPAČ POHLEDŮ. JEDNODUŠE SI TO VEMTE S SEBOU. CO NOSIT ZÍTRA. Jaro/léto 2014 HORKÁ NABÍDKA. VŠE, CO BUDETE VY A VAŠE MINI POTŘEBOVAT V LÉTĚ. PRAVÝ LAPAČ POHLEDŮ. INDIVIDUÁLNÍ STYL. JEDNODUŠE SI TO VEMTE S SEBOU. CO NOSIT ZÍTRA. Kompletní sady letních kol MINI. Transportní

Více

VELKÁ PREMIÉRA: VSTŘÍC LÉTU VE VAŠEM MINI.

VELKÁ PREMIÉRA: VSTŘÍC LÉTU VE VAŠEM MINI. JARO/LÉTO 2016 VELKÁ PREMIÉRA: VSTŘÍC LÉTU VE VAŠEM MINI. PŘIPRAVTE SE, POZOR, START! Kompletní letní kola MINI. NEOMEZENÁ INDIVIDUALITA. Originální příslušenství MINI. MINI ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ A

Více

NAŠE SLUŽBY PRO VAŠI RADOST Z JÍZDY.

NAŠE SLUŽBY PRO VAŠI RADOST Z JÍZDY. BMW Originální díly a příslušenství BMW Service BMW Lifestyle Jaro 2012 Radost z jízdy NAŠE SLUŽBY PRO VAŠI RADOST Z JÍZDY. JEDINÁ VĚC, KTEROU LETOS NA JAŘE POTŘEBUJETE: BMW SERVICE. ZPĚTNÝ ODKUP KOL BMW

Více

Keep it MINI. MINI. ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ.

Keep it MINI. MINI. ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ. Keep it MINI. MINI. ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ. design exteriéru. Designový vůz. Vy a Vaše MINI: Dvě silné individuality konečně máte nekonečně mnoho možností, jak vyjádřit Váš vlastní vkus na silnici. Ukažte,

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

M{zd{ MX-5 příslušenství

M{zd{ MX-5 příslušenství M{zd{ MX-5 příslušenství 1 3 5 8 6 2 4 7 9 VNĚJŠÍ VÝBAVA VNITŘNÍ VÝBAVA 1 SPORTOVNÍ VÝFUK NEREZOVÁ OCEL Tato vysoce kvalitní nerezová výfuková soustava od známého výrobce Bastuck, která se skládá z předního

Více

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,-

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- A3 Spb 1.0 TFSI Model A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena 689 80 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9 Bílá

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Grandland X, Enjoy, 1.2 TURBO (96kW/130k) Start/Stop, 6stupňová automatická převodovka Barva Modrá Topaz (G8Z) Model Čalounění kombinací kůže/látka, černé

Více

Vaše BMW X3 xdrive20d.

Vaše BMW X3 xdrive20d. Vaše BMW X3 xdrive20d. www.bmw.cz/myconfig/f5g0s3o1 23.03.2017 1/9 Model BMW X3 xdrive20d. Výkon motoru: 190 k Zdvihový objem: 1.995 cc Spotřeba: 5,2 l/100km [1] Emise CO2: 136 g/km [1] 1 181 70 Výbavové

Více

NOVINKY JARO / LÉTO 2014

NOVINKY JARO / LÉTO 2014 NOVINKY JARO / LÉTO 2014 1 PROŽIJTE NEZAPOMENUTELNÉ LÉTO Obsah Kompletní servisní prohlídka... 4 5 Transport... 6 7 Komfort na cestách... 8 9 Freelander 2... 10 11 Range Rover Evoque... 12 13 HERE navigace...

Více

LETNÍ VYHLÍDKY. JEN TAK PRO RADOST: MINI Kolekce. VŠE POD KONTROLOU: MINI Kompletní letní kola. KOMFORTNÍ BEZPEČÍ: MINI Dětské sedačky.

LETNÍ VYHLÍDKY. JEN TAK PRO RADOST: MINI Kolekce. VŠE POD KONTROLOU: MINI Kompletní letní kola. KOMFORTNÍ BEZPEČÍ: MINI Dětské sedačky. Jaro/léto 2015 LETNÍ VYHLÍDKY. VŠE POD KONTROLOU: MINI Kompletní letní kola. KOMFORTNÍ BEZPEČÍ: MINI Dětské sedačky. VEZMĚTE SI VŠE S SEBOU: MINI Transportní systémy. JEN TAK PRO RADOST: MINI Kolekce.

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč836,200 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Insignia, Edition, 2.0 CDTI (125kW/170k) Start/Stop, 6stupňová manuální převodovka Barva Šedá Satin Steel (GF6) Model Látkové čalounění Milano, černé

Více

LETNÍ VYHLÍDKY. JEN TAK PRO RADOST: MINI Kolekce. VŠE POD KONTROLOU: MINI Kompletní letní kola. KOMFORTNÍ BEZPEČÍ: MINI Dětské sedačky.

LETNÍ VYHLÍDKY. JEN TAK PRO RADOST: MINI Kolekce. VŠE POD KONTROLOU: MINI Kompletní letní kola. KOMFORTNÍ BEZPEČÍ: MINI Dětské sedačky. Jaro/léto 2015 LETNÍ VYHLÍDKY. VŠE POD KONTROLOU: MINI Kompletní letní kola. KOMFORTNÍ BEZPEČÍ: MINI Dětské sedačky. VEZMĚTE SI VŠE S SEBOU: MINI Transportní systémy. JEN TAK PRO RADOST: MINI Kolekce.

Více

Nový take up! 1,0 5G. Model. Nový take up! 1,0 5G Celková cena ,- Motor. 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st ,-

Nový take up! 1,0 5G. Model. Nový take up! 1,0 5G Celková cena ,- Motor. 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st ,- Nový take up! 1,0 5G Model Nový take up! 1,0 5G Celková cena 237 900,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 44 kw / 60 koní Spotřeba paliva: 4.4 l/100km Emise CO2: 101 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

Originální DÍLY a příslušenství BMW, BMW Service, BMW Lifestyle. Radost z jízdy. Jaro / Léto 2011. Méně emisí. Více radosti z jízdy.

Originální DÍLY a příslušenství BMW, BMW Service, BMW Lifestyle. Radost z jízdy. Jaro / Léto 2011. Méně emisí. Více radosti z jízdy. Originální díly a příslušenství BMW, BMW Service, BMW Lifestyle Jaro / Léto 2011 Radost z jízdy Radost je vše, co léto potřebuje. Originální DÍLY a příslušenství BMW, BMW Service, BMW Lifestyle. Méně emisí.

Více

Vítáme jaro s Land Rover kompletní prohlídkou.

Vítáme jaro s Land Rover kompletní prohlídkou. JARO/LÉTO 2013 1 Vítáme jaro s Land Rover kompletní prohlídkou. Není to příjemné, když zima odchází a dny jsou opět delší? Plni energie pro zábavu a výlety, které prožijete s vaším Land Rover. Pro ještě

Více

Vaše BMW 540i xdrive Limousine.

Vaše BMW 540i xdrive Limousine. Vaše BMW 540i xdrive Limousine. www.bmw.cz/myconfig/w4m6c0p2 17.06.2017 1/10 Model BMW 540i xdrive Limousine. Výkon motoru: 340 k Zdvihový objem: 2.998 cc Spotřeba: 7,2 l/100km [1] Emise CO2: 164 g/km

Více

Vaše BMW 320d xdrive Limousine.

Vaše BMW 320d xdrive Limousine. Vaše BMW 320d xdrive Limousine. 30.08.2018 Model BMW 320d xdrive Limousine. Výkon motoru: 190 k Zdvihový objem: 1.995 cc Spotřeba: 5,1 l/100km [2] Emise CO2: 135 g/km [2] 1 183 00 30.08.2018 2/8 Exteriér

Více

Vaše BMW X1 xdrive18d.

Vaše BMW X1 xdrive18d. Vaše BMW X1 xdrive18d. 29.08.2018 Model BMW X1 xdrive18d. Výkon motoru: 150 k Zdvihový objem: 1.995 cc Spotřeba: 4,8 l/100km [2] Emise CO2: 127 g/km [2] 932 10 29.08.2018 2/8 Exteriér Metalický lak "Sparkling

Více

MINIMÁLNÍ TEPLOTY. MAXIMÁLNÍ ZÁBAVA.

MINIMÁLNÍ TEPLOTY. MAXIMÁLNÍ ZÁBAVA. Podzim/zima 2014/2015 MINIMÁLNÍ TEPLOTY. MAXIMÁLNÍ ZÁBAVA. SKVĚLÝ ATLET: MINI Kompletní zimní kola. SKVĚLÝ CHARAKTER: MINI Příslušenství. SKVĚLÝ SPOLEČNÍK: MINI Transportní systémy. SKVĚLÝ VZHLED: MINI

Více

STĚRAČE: kontrola. TOPENÍ: kontrola správné funkčnosti

STĚRAČE: kontrola. TOPENÍ: kontrola správné funkčnosti PODZIM/ZIMA 2013 PRO VAŠI BEZPEČNOST: ZIMNÍ SERVISNÍ PROHLÍDKA Rozjeďte se naplno do nastávající zimy! S naší Jaguar zimní servisní prohlídkou bude Vaše auto fit i ve ztížených podmínkách v nadcházejících

Více

Vjeďte do jara! Profesionální servis za svěží ceny.

Vjeďte do jara! Profesionální servis za svěží ceny. ČLEN VOLKSWAGEN GROUP Vjeďte do jara! Profesionální servis za svěží ceny. seat service. enjoy the road. Originální příslušenství seat Se slevou 15% Základní střešní nosič Cena původní 4.809 Akční cena

Více

Vaše BMW BMW i3 BEV /9

Vaše BMW BMW i3 BEV /9 Vaše BMW BMW i3 BEV. www.bmw.cz/myconfig/j3c8i9b1 28.12.2016 1/9 Model BMW BMW i3 BEV. Výkon (elektromotor): 125 kw (170 k) Dojezd na elektřinu: 190 km Spotřeba energie: 12,9 kwh/100km [1] Emise CO2: 0

Více

Přehled příslušenství FORD KA+

Přehled příslušenství FORD KA+ PŘÍSLUŠENSTVÍ FORD Přehled příslušenství FORD KA+ Od 06/2016 www.prislusenstvi-ford.cz Go Further Přehled příslušenství FORD KA+ Od 06/2016 OCHRANA VOZIDLA Ochrana interiéru 03 STYLING Osvětlení 04 KOLA

Více

Projeďte jarem s lehkostí. Jarní servis Volkswagen. AUTO - BAYER, s.r.o. Nabídka platí do 10. 05. 2015

Projeďte jarem s lehkostí. Jarní servis Volkswagen. AUTO - BAYER, s.r.o. Nabídka platí do 10. 05. 2015 Projeďte jarem s lehkostí. Jarní servis Volkswagen. Nabídka platí do 10. 05. 2015 AUTO - BAYER, s.r.o. Originální příslušenství Volkswagen Originální příslušenství Volkswagen se k vozům Volkswagen hodí

Více

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Model A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Celková cena 860 600,- Motor 1498 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 5.0 l/100km Emise CO2: 114 CO g/km

Více

Vaše BMW X1 xdrive18d.

Vaše BMW X1 xdrive18d. Vaše BMW X1 xdrive18d. 09.04.2018 Model BMW X1 xdrive18d. Výkon motoru: 150 k Zdvihový objem: 1.995 cc Spotřeba: 4,8 l/100km [2] Emise CO2: 127 g/km [2] 932 10 09.04.2018 2/8 Exteriér Metalický lak "Estoril

Více

*Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. A03 Passion 0,00

*Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. A03 Passion 0,00 Cenová nabídka vozu *Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. Všechny ceny jsou v CZK. Ceny jsou platné k 13.04.2015. Nabídka byla naposledy aktualizována

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč704,900 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

MASERATI GHIBLI DIESEL

MASERATI GHIBLI DIESEL MASERATI GHIBLI DIESEL www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/381/ 72 135 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 72 135 Ceníková cena s DPH 87 283 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Nero Nero/Rosso prošití

Více

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI PŘÍLOHA K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE Osobní automobil, obchodní třída Terénní, kompaktní SUV 4x4 (pohon všech kol), pravostranný provoz Motor o výkonu min. 80 kw, max. objem motoru 2000

Více

Tuning & Výkon OCHRANNÝ KRYT NÁRAZNÍKU SADA KOL Z LEHKÉ SLITINY 16

Tuning & Výkon OCHRANNÝ KRYT NÁRAZNÍKU SADA KOL Z LEHKÉ SLITINY 16 Sedici Tuning & Výkon SADA KOL Z LEHKÉ SLITINY 16 Rozměry: 6,5J x 16 Pro použití s pneumatikami 205/60 R16. Skládá se ze čtyř ráfků 71805635. č. 71805634 Ozdobná modrá krytka. č. 71803435 Ozdobná červená

Více

PEČOVAT JE NORMÁLNÍ Sezonní uskladnění Vašich pneumatik za 900 Kč

PEČOVAT JE NORMÁLNÍ Sezonní uskladnění Vašich pneumatik za 900 Kč PEČOVAT JE NORMÁLNÍ Sezonní uskladnění Vašich pneumatik za 900 Kč Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu Váš autorizovaný servisní partner ŠKODA: OlfinCar s.r.o. Na Rybárně 1670 500 02 Hradec

Více

STYLOVÉ DOPLŇKY. Karbonové boční lišty dveří. Sada karbonových stylových doplňků. Boční lišty dveří v klavírové černé

STYLOVÉ DOPLŇKY. Karbonové boční lišty dveří. Sada karbonových stylových doplňků. Boční lišty dveří v klavírové černé STYLOVÉ DOPLŇKY Dostaňte se tam, kam potřebujete, a udělejte při tom velký dojem je to snadné díky příslušenství jako jsou výrazná boční obloženi nebo široký výběr elegantních či sportovních disků kol.

Více

DEJTE NÁM 200, MY VÁM DÁME

DEJTE NÁM 200, MY VÁM DÁME servis_zima_cz:sestava 1 9/16/10 3:39 PM Stránka 1 DEJTE NÁM 200, MY VÁM DÁME www.renault.cz servis_zima_cz:sestava 1 9/16/10 3:39 PM Stránka 2 AKČNÍ ZIMNÍ PROHLÍDKA VÁŽENÝ ZÁKAZNÍKU, jistě Vám nemusíme

Více

Freemont. www.fiat.cz. Razítko smluvního prodejce

Freemont. www.fiat.cz. Razítko smluvního prodejce www.fiat.cz Freemont Razítko smluvního prodejce Ilustrace a popisy v tomto katalogu mají informativní charakter. Výrobce si vyhrazuje právo provádět kdykoli bez předchozího ohlášení jakékoli změny konstrukčního

Více

Ceník Mercedes-Benz Viano FUN osobní vůz s lůžkovou úpravou (5-7 sedadel) Platné od výrobního měsíce Duben 2014

Ceník Mercedes-Benz Viano FUN osobní vůz s lůžkovou úpravou (5-7 sedadel) Platné od výrobního měsíce Duben 2014 5 sériově 4,65 6 sériově, 7 jako prostoru DxŠxV * 2422 (2624) x 1650 x 1353 Ceník Mercedes-Benz Viano FUN osobní vůz s lůžkovou úpravou (5-7 sedadel) Platné od výrobního měsíce Duben 2014 Viano CDI 2.0

Více

M{zd{ 2 příslušenství

M{zd{ 2 příslušenství M{zd{ 2 příslušenství 1,2,4,5 6 8 9 10 11 3 7 8A 12 VNĚJŠÍ VÝBAVA RÁFKY Z LEHKÝCH SLITIN 1 SADA OZDOBNÝCH FÓLIÍ Varianta a) šedá/červená/stříbrná (bez vyobrazení), varianta b) černá/červená/stříbrná. Propůjčí

Více

VE STYLU CITROËN. Nechte se inspirovat inovativním designem doplňků a postavte si Váš vlastní Citroën DS5.

VE STYLU CITROËN. Nechte se inspirovat inovativním designem doplňků a postavte si Váš vlastní Citroën DS5. VE STYLU CITROËN Rozhodnout se pro CITROËN znamená zvolit kvalitu, bezpečnost a styl. Tato tři klíčová slova charakterizují i řadu originálních doplňků navržených speciálně pro Váš vůz. Nechte se inspirovat

Více

DOBRODRUŽSTVÍ VOLÁ. be mini. VYBAVENI PRO NADCHÁZEJÍCI SEZONU. NUDIT SE NEBUDETE. Upoutají pozornost: MINI kompletní letní sady kol.

DOBRODRUŽSTVÍ VOLÁ. be mini. VYBAVENI PRO NADCHÁZEJÍCI SEZONU. NUDIT SE NEBUDETE. Upoutají pozornost: MINI kompletní letní sady kol. jaro/léto 2013 DOBRODRUŽSTVÍ VOLÁ. VYBAVENI PRO NADCHÁZEJÍCI SEZONU. NUDIT SE NEBUDETE. Upoutají pozornost: MINI kompletní letní sady kol. NESTANDARDNÍ. Jednoduše si to vezměte s sebou: MINI transportní

Více

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000 Modelový rok '12 LS LT LT+ LTZ 351 000 377 000 395 000 415 000 442 200 1,7D 96 kw/130 k ECO 461 400 493 000 2,0 VCDi 120 kw/163 k 462 000 500 200 AKČNÍ 1,7D 96 kw/130 k ECO 2,0 VCDi 120 kw/163 k LS LT

Více

Vyzkoušejte novou zimní kolekci!

Vyzkoušejte novou zimní kolekci! Vyzkoušejte novou zimní kolekci! Pneumatika 185/65 R15 88T za 1 399 Kč s přezutím zdarma! od 1. 10. do 31. 12. 2016 ZIMNÍ PNEUMATIKY A KOMPLETY KOL PŘEZUTÍ ZDARMA! Prémiové zimní pneumatiky vám u nás přezujeme

Více

Ceník platný od 1. července 2015

Ceník platný od 1. července 2015 Ceník platný od 1. července 2015 3050 kg 4,65 2422 (2624) x 1650 x 1353 5,19 2667 (2869) x 1650 x 1353 Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (6-8 sedadel) V 200d K 1 070 245,- V 220d K

Více

S originálem držíte stopu. Zimní servis Volkswagen. Jméno servisního partnera. Nabídka platí do 31. 12. 2012

S originálem držíte stopu. Zimní servis Volkswagen. Jméno servisního partnera. Nabídka platí do 31. 12. 2012 Zimní servis Volkswagen S Bez S originálem držíte stopu. Nabídka platí do 31. 12. 2012 Jméno servisního partnera Otevírací doba servisu Po Pá 07.00 18.00 So 07.00 18.00 Originální stírací lišty a originální

Více

Servis 5+ Řešení pro starší vozidla Renault

Servis 5+ Řešení pro starší vozidla Renault Servis 5+ Řešení pro starší vozidla Renault Více jistoty pro vaše zimní cesty Zimní pneumatika 175/65 R14 za 1 099 Kč s přezutím zdarma RENAULT SERVIS 5+. Řešení pro starší vozidla Renault. Zimní pneumatiky

Více

BMW 320D xdrive SEDAN SPORT LINE LED

BMW 320D xdrive SEDAN SPORT LINE LED Základní parametry vozidla Číslo nabídky 2954 Stav referentské První registrace 6/2016 Karoserie limuzína Najeto 5 500 km Objem motoru 1995 ccm Výkon motoru 140 kw Palivo nafta Převodovka automatická Lak

Více

M{zd{ CX-5 příslušenství

M{zd{ CX-5 příslušenství M{zd{ CX-5 příslušenství 1 3 5 7 2 4 6 8 VÝBAVA EXTERIÉRU VÝBAVA INTERIÉRU 1 SOUPRAVA KRYTŮ VNĚJŠÍCH ZPĚTNÝCH ZRCÁTEK Díky této soupravě krytů vnějších zpětných zrcátek dodáte své Mazdě CX-5 ještě více

Více

Ceník Mercedes-Benz Viano FUN osobní vůz s lůžkovou úpravou (5-7 sedadel) Platné od 1. září 2013

Ceník Mercedes-Benz Viano FUN osobní vůz s lůžkovou úpravou (5-7 sedadel) Platné od 1. září 2013 5 sériově 4,65 6 sériově, 7 jako prostoru DxŠxV * 2422 (2624) x 1650 x 1353 Ceník Mercedes-Benz Viano FUN osobní vůz s lůžkovou úpravou (5-7 sedadel) Platné od 1. září 2013 Viano CDI 2.0 K FUN 983 730,-

Více

Vaše BMW 530d xdrive Touring.

Vaše BMW 530d xdrive Touring. Vaše BMW 530d xdrive Touring. 23.11.2018 Model BMW 530d xdrive Touring. Výkon motoru: 265 k Zdvihový objem: 2.993 cc Spotřeba: 5,9 l/100km [2] Emise CO2: 156 g/km [2] 1 718 60 23.11.2018 2/ 10 Exteriér

Více

VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ

VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ CENÍK PLATNÝ OD 1.4.2012 CENA 1.2 Edice 100 CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 273 900 Kč Interiér Kapsa na zadní straně sedadla řidiče Kapsa na zadní straně sedadla spolujezdce Sluneční

Více

Nastal čas zkrotit zimu! Pneumatika Nokian 195/65 R15 91T za Kč s přezutím zdarma! od do

Nastal čas zkrotit zimu! Pneumatika Nokian 195/65 R15 91T za Kč s přezutím zdarma! od do Nastal čas zkrotit zimu! Pneumatika 195/65 R15 91T za 1 349 Kč s přezutím zdarma! od 1. 10. do 31. 12. 2016 Renault SERVIS. Stále v pohybu. Stále plni života. Zimní pneumatiky a komplety kol PŘEZUTÍ ZDARMA!

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč472,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Výhodný pronájem Fiat Finance: Kč Uvedené ceny jsou včetně DPH.

Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Výhodný pronájem Fiat Finance: Kč Uvedené ceny jsou včetně DPH. Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Skutečné legendy nestárnou, pouze se mění. Stejně jako model 500, ikona italského životního stylu a designu, která už téměř šedesát let prochází vývojem, ale

Více

VYUŽIJTE NABÍDKY. FAIR CREDIT s 0% poplatkem a úrokem již od 0 %

VYUŽIJTE NABÍDKY. FAIR CREDIT s 0% poplatkem a úrokem již od 0 % Renault TWIZY CENÍK URBAN 80 N CARGO 80 N 319 900 339 900 VYUŽIJTE NABÍDKY značkového FInancování Renault Finance: FAIR CREDIT s 0% poplatkem a úrokem již od 0 % www.renault.cz Sledujte nás na sociálních

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč878,600 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

SADA NÁSTAVCŮ PRAHŮ** Č. 50903082

SADA NÁSTAVCŮ PRAHŮ** Č. 50903082 Příslušenství Alfa 159 - Alfa 159 Sportwagon SADA NÁSTAVCŮ PRAHŮ** Č. 50903082 Alfa 159 a Alfa 159 Sportwagon Tuning a výbava AERODYNAMICKÁ SADA PRO PŘEDNÍ ČÁST** Č. 50903083 DEFLEKTORY PROTI AERODYNAMICKÉMU

Více

Vaše BMW X6 xdrive30d.

Vaše BMW X6 xdrive30d. Vaše BMW X6 xdrive30d. 05.11.2018 Model BMW X6 xdrive30d. Výkon motoru: 258 k Zdvihový objem: 2.993 cc Spotřeba: 7,0 l/100km [2] Emise CO2: 183 g/km [2] 1 931 80 05.11.2018 2/ 8 Exteriér Nemetalický lak

Více

M{ZD{ mx-5 PŘÍSLUŠENSTVÍ

M{ZD{ mx-5 PŘÍSLUŠENSTVÍ M{ZD{ mx-5 PŘÍSLUŠENSTVÍ 4 1 5 2 6 3 VNĚJŠÍ VÝBaVa 1 2 3 4 SPORTOVNÍ VÝFUK NEREZOVÁ OCEL Tato vysoce kvalitní nerezová výfuková soustava od známého výrobce Bastuck, která se skládá z předního tlumiče výfuku

Více

JARO MÁ U NÁS ZELENOU

JARO MÁ U NÁS ZELENOU JARO MÁ U NÁS ZELENOU SEAT SERVICE ENJOYNEERING ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ SEAT S AKČNÍ SLEVOU 15 % Nabídka vybraného sortimentu na modely Ibiza, Leon, Exeo, Exeo ST, Altea, Altea XL, Altea Freetrack. DISK

Více

12E1 CITROËN C8 1 CZ 1 CZ

12E1 CITROËN C8 1 CZ 1 CZ 12E1 CITROËN C8 1 CZ 1 CZ 12E5 04B34 07E7 DÉTAIL1 13E1 12C35 12C36 PROJEĎTE SE! Model Citroën C8 zve Vás a celou Vaši rodinu na jedinečnou vyjížďku. Elegantní linie vozu a jeho dynamický styl jsou zvýrazněné

Více

Manuální 6 st. pr. Manuální 6 st. pr. Manuální 6 st. pr.

Manuální 6 st. pr. Manuální 6 st. pr. Manuální 6 st. pr. Ceník Nový Sharan Zdvihový objem (l) 2,0 TDI BMT 2,0 TDI BMT 4MOTION 2,0 TDI BMT Převodovka Kombinovaná spotřeba l/100 km Výkon kw (k) 5.0 110 (150) 910 900 940 900 5.6 110 (150) 970 900 1 000 900 5.3

Více

VÝKON A ŠPORTOVOSŤ V KAŽDOM DETAILE. PRÍSLUŠENSTVO BMW M PERFORMANCE.

VÝKON A ŠPORTOVOSŤ V KAŽDOM DETAILE. PRÍSLUŠENSTVO BMW M PERFORMANCE. BMW M Performance BMW radu BMW radu BMW radu BMW radu BMW radu BMW radu BMW X www.bmw.sk Radosť z jazdy VÝKON A ŠPORTOVOSŤ V KAŽDOM DETAILE. PRÍSLUŠENSTVO BMW M PERFORMANCE. BMW radu. BMW radu. BMW radu.

Více

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 nabídka uchazeče DOPLNÍ UCHAZEČ instrukce pro vyplnění sloupce C zážehový přeplňovaný výkon min. 145 kw Motor spotřeba PHM pro kombinovaný provoz (pozn.:

Více

Prohlédněte si video na téma personalizace vozu 208

Prohlédněte si video na téma personalizace vozu 208 PŘÍSLUŠENSTVÍ 208 OSOBITOST Vybrali jste si vůz Peugeot 208 a uskutečnili jste tak opravdový generační skok. Je to moderní a technologicky dokonalý vůz a jeho přirozená intuice vás nepřestává příjemně

Více

Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (6-8 sedadel)

Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (6-8 sedadel) 3050 kg 4,65 2422 (2624) x 1650 x 1353 5,19 2667 (2869) x 1650 x 1353 Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (6-8 sedadel) 100 kw / 136 k Platné od 3. Března 2014 V 200 CDI K 1 035 155,-

Více

FULLBACK EXTENDED CAB

FULLBACK EXTENDED CAB FULLBACK EXTENDED CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 52.28U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 135 kg - L1

Více

Camaro Hot Wheels splněný sen

Camaro Hot Wheels splněný sen Camaro Hot Wheels splněný sen S e n m i l i ó n ů f a n o u š k ů H o t W h e e l s v š e c h v ě k o v ý c h k a t e g o r i í s e s t a l s k u t e č n o s t í. V ý r a z n ý, o d v á ž n ý a a t r a

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN BERLINGO A CITROËN NEMO

PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN BERLINGO A CITROËN NEMO PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN BERLINGO A CITROËN NEMO BEZPEČNOST 04 PŘEPRAVA 06 OCHRANA 08 MULTIMÉDIA 10 VESTYLUCITROËN Rozhodnout se pro Citroën znamená zvolit kvalitu, bezpečnost a styl. Tato tři klíčová slova

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

Volkswagen Service. PŘIPRAVENI NA JARO? Jarní servis Volkswagen.

Volkswagen Service. PŘIPRAVENI NA JARO? Jarní servis Volkswagen. Volkswagen Service PŘIPRAVENI NA JARO? Jarní servis Volkswagen. Nabídka platí do 15. 5. 2016 Originální příslušenství Volkswagen Vysoká kvalita do nejmenšího detailu. Balíček střešního nosiče a držáku

Více

Před zimou, kterou neznáte SEAT péče, kterou čekáte!

Před zimou, kterou neznáte SEAT péče, kterou čekáte! Před zimou, kterou neznáte SEAT péče, kterou čekáte! SEAT SERVIs ENJOYNEERING Originální příslušenství seat Se slevou 15 % Nabídka vybraného sortimentu Originálního příslušenství SEAT na modely Leon, Exeo

Více

Porsche Classic. Zajímavé produkty 1/2014

Porsche Classic. Zajímavé produkty 1/2014 Porsche Classic Zajímavé produkty 1/2014 Je dobré vědět, že pro něco nenahraditelného existují originální náhradní díly. Více než 70 % všech vyrobených vozů Porsche stále jezdí. Staráme se o to, aby tomu

Více

Nová Dacia Sandero a Sandero Stepway. Originální příslušenství

Nová Dacia Sandero a Sandero Stepway. Originální příslušenství Nová Dacia Sandero a Sandero Stepway Originální příslušenství ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ I NOVÁ DACIA SANDERO A SANDERO STEPWAY Vše co potřebujete pro dlouhodobou ochranu a maximální komfort. Jednoduše chytrá

Více

Oskenujte kód a prohlédněte si na videu Jimny v akci.

Oskenujte kód a prohlédněte si na videu Jimny v akci. 02 Oskenujte kód a prohlédněte si na videu Jimny v akci. Vydejte se za dobrodružstvím! Hranice není třeba posouvat, vy jich totiž vůbec nemusíte dosáhnout. Jimny je dostatečně silný i odhodlaný k výletu

Více

Vaše BMW X3 xdrive20d.

Vaše BMW X3 xdrive20d. Vaše BMW X3 xdrive20d. 24.04.2018 Model BMW X3 xdrive20d. Výkon motoru: 190 k Zdvihový objem: 1.995 cc Spotřeba: 5,3 l/100km [2] Emise CO2: 140 g/km [2] 1 307 800 Kč 24.04.2018 2/6 Exteriér Nemetalický

Více

Vaše BMW 530d xdrive Touring

Vaše BMW 530d xdrive Touring Vaše BMW 530d xdrive Touring Vaše BMW online mybmw.cz/g8u7v4v0 Datum vytištění 02/17/2016 Strana 1 / 13 Datum vytištění 02/17/2016 Strana 2 / 13 Datum vytištění 02/17/2016 Strana 3 / 13 Model Cena modelu

Více

BMW ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ.

BMW ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ. Radost z jízdy BMW ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ. BMW ŘADY 3, BMW ŘADY 4, BMW A BMW X4. Technické informace. Září 2018. 02 Obsah. Technické informace 1. 2. 3. Rejstřík Přehled kol z lehkých slitin Popisy výrobku

Více

Vaše BMW 740d xdrive Limousine.

Vaše BMW 740d xdrive Limousine. Vaše BMW 740d xdrive Limousine. www.bmw.cz/myconfig/d3v6h3y5 20.04.2017 1/9 Model BMW 740d xdrive Limousine. Výkon motoru: 320 k Zdvihový objem: 2.993 cc Spotřeba: 5,3 l/100km [1] Emise CO2: 139 g/km [1]

Více

ŽHAVÉ LÉTO. NOVÉ MINI TRENDY.

ŽHAVÉ LÉTO. NOVÉ MINI TRENDY. ŽHAVÉ LÉTO. NOVÉ MINI TRENDY. Stylová. Nejrozsáhlejší nabídka příslušenství. BEACHBOY. MINI Countryman. be mini. jaro/léto 2012 Nové. Letní trendy MINI Lifestyle. Blýskavý. Fantastický letní speciál. Originální

Více

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A Příloha č. 1 - Technická specifikace vozidel Parametry požadované zadavatelem sedan (4dveřový) / liftback (5dveřový) 5ti místný (homologováno pro řidiče + 4 cestující) motor zážehový, přeplňovaný (palivo

Více

Již od 149 900 Kč* včetně prodloužené záruky a servisních prohlídek až na 4 roky. Povolte uzdy své fantazii a vytvořte si Twingo podle svých představ!

Již od 149 900 Kč* včetně prodloužené záruky a servisních prohlídek až na 4 roky. Povolte uzdy své fantazii a vytvořte si Twingo podle svých představ! NOVÉ TWINGO Již od 149 900 Kč* včetně prodloužené záruky a servisních prohlídek až na 4 roky AKTUÁLNÍ AKCE S Novým Twingem vám bude město ležet u nohou! Povolte uzdy své fantazii a vytvořte si Twingo podle

Více

BAREVNÁ ZIMA PŘED NÁMI!

BAREVNÁ ZIMA PŘED NÁMI! Podzim/zima 2013/2014 BAREVNÁ ZIMA PŘED NÁMI! BEZPEČNOST. Vše připraveno na zimu: MINI Service Styl. Cool v každém detailu: MINI Kolekce ZÁBAVA NA SNĚHU. Chytré nakládání a vykládání: MINI přepravní systémy

Více

Terénní užitkové vozidlo

Terénní užitkové vozidlo Terénní užitkové vozidlo Společník pro práci a volný čas Mechron Je jedno, zda chcete pracovat na farmě nebo v lese, Kioti Mechron 4 4 se hodí pro všechny práce. Se čtyřmi nezávisle zavěšenými koly zadní

Více

Nové Polo Comfortline 1,0 5G

Nové Polo Comfortline 1,0 5G Nové Polo Comfortline 1,0 5G Model Nové Polo Comfortline 1,0 5G Celková cena 320 900,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 55 kw / 75 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks displej 7" SLAVE PZ462-00375-00 1 Ks bezdrátová sluchátka PZ462-00201-03 1 Ks 1 573 Kč

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks displej 7 SLAVE PZ462-00375-00 1 Ks bezdrátová sluchátka PZ462-00201-03 1 Ks 1 573 Kč RAV 4 Autorizovaný servis: LOUWMAN PRAHA 2013/11 Platnost od: 16.1.2015 Hi-TECH Hotspot - WiFi Zábavní systém Zábavní systém Navigační systém GO Navigační systém GO Plus uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE

Více

SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... ORIGINÁLNÍ DÍLY PEUGEOT

SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... ORIGINÁLNÍ DÍLY PEUGEOT SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... ORIGINÁLNÍ DÍLY PEUGEOT PEUGEOT DOPORUČUJE Originální díly PEUGEOT jsou pro váš vůz zárukou: zachování původního komfortu řízení, jízdních vlastností a bezpečnosti,

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč786,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

1/26 Číslo protokolu: arval3 cr 10248

1/26 Číslo protokolu: arval3 cr 10248 1/26 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ARVAL CZ s.r.o. Na Pankraci 26 140 00 Praha 4 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: Tovární značka (výrobce):

Více

NX 300h Kč Kč Kč KÓD LEXUS: Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání:

NX 300h Kč Kč Kč KÓD LEXUS: Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání: NX 300h COMFORT Celková výsledná cena: 1 400 000 Kč Základní cena: 1 280 000 Kč Prvky výbavy na přání: 120 000 Kč Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto 2018-6-2 VÁŠ VÝBĚR - SHRNUTÍ

Více

Nové Q5 2.0 TDI quattro 120 kw q

Nové Q5 2.0 TDI quattro 120 kw q Nové Q5 2.0 TDI quattro 120 kw q Model Nové Q5 2.0 TDI quattro 120 kw q Celková cena 1 358 50 Motor 1968 cm3 quattro S tronic 7 st. 1 218 90 Výkon: 120 kw / 163 koní Spotřeba paliva: 4.9 l/100km Emise

Více

Ceník příslušenství Audi A5

Ceník příslušenství Audi A5 Náskok díky technice www.audi.cz Příslušenství Audi: 100% Audi. Sport a design 6 7 Hliníkový litý disk, s 5 dutými rameny, leštěný 9 J x 19, pro pneumatiky 255/35 R 19 antracitový stříbrný 1 Údaje o rozsahu

Více

20% Sleva. 20% sleva na chromovou sadu originálního Stylingového příslušenství pro model Kia Stonic. Doporučená maloobchodní cena sady:

20% Sleva. 20% sleva na chromovou sadu originálního Stylingového příslušenství pro model Kia Stonic. Doporučená maloobchodní cena sady: 20% Sleva 20% sleva na chromovou sadu originálního Stylingového příslušenství pro model Kia Stonic Doporučená maloobchodní cena sady: Zvýhodněná cena sady: 13.200 Kč s DPH 10.560 Kč s DPH 1 2 3 4 5 Ozdobné

Více

PRŮVODCE PŘÍSLUŠENSTVÍM NA FORD B-MAX

PRŮVODCE PŘÍSLUŠENSTVÍM NA FORD B-MAX PRŮVODCE PŘÍSLUŠENSTVÍM NA FORD B-MAX ODDĚLUJÍCÍ MŘÍŽ Mříž oddělující zavazadlový prostor, za první řadu sedadel Pevná přepážka umístěná za přední sedadla. Poskytuje větší nákladový prostor a jeho bezpečnou

Více

Renault MéGANE. Nový. Objevte nový Renault Mégane na

Renault MéGANE. Nový. Objevte nový Renault Mégane na Objevte nový Renault Mégane na www.renault.cz Nový Renault MéGANE Obsahu této publikace, její přesnosti a aktuálnosti k datu jejího tisku jsme věnovali veškerou péči. V rámci politiky trvalého zdokonalování

Více

BEZBARIÉROVÉ VOZIDLO ÚPRAVA PRO VOZÍČKÁŘE

BEZBARIÉROVÉ VOZIDLO ÚPRAVA PRO VOZÍČKÁŘE NOVÉ KANGOO BEZBARIÉROVÉ VOZIDLO ÚPRAVA PRO VOZÍČKÁŘE AKTUÁLNÍ AKCE OOKlimatizace, rádio s MP3 a Bluetooth, dvoje posuvné dveře a bohatá standardní výbava OODodatečná sleva ve výši 20 000 Kč při financování

Více

1/18 Číslo protokolu: arval3 cr 11071

1/18 Číslo protokolu: arval3 cr 11071 1/18 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ARVAL CZ s.r.o. Na Pankraci 26 140 00 Praha 4 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: 5AP3969 VIN: WAUZZZF46HA019831

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-YARIS 0,2 h 127 Kč

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-YARIS 0,2 h 127 Kč Yaris Autorizovaný servis: TOYOTA MOTOR CZECH 2014/07 Platnost od: 15.9.2014 5D Hi-TECH uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks 8 515 Kč WiFi vysílač PZ41C-X0270-A0 1 Ks Hotspot - WiFi instalace INSTAL-YARIS

Více

www.kiamotors.cz Kia Soul Originální příslušenství

www.kiamotors.cz Kia Soul Originální příslušenství www.kiamotors.cz Kia Soul Originální příslušenství Kia Soul osvoboďte svoji mysl Městský crossover Kia Soul je dalším výrazem revolučního rozšiřování produktové řady osobních automobilů značky Kia. Jako

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-PROACE 0,1 h 58 Kč 6 MT sportovní design PZ4L0-H0172-00 1 Ks 1 594 Kč

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-PROACE 0,1 h 58 Kč 6 MT sportovní design PZ4L0-H0172-00 1 Ks 1 594 Kč ProAce Autorizovaný servis: HO-LA CENTER 2013/04 Platnost od: 10.9.2014 Hi-TECH uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks 8 515 Kč WiFi vysílač PZ41C-X0270-A0 1 Ks Hotspot WiFi 581 Kč 9 096 Kč INTERIÉR integrovaná

Více