Vážené sestry, vážení bratři, milí hosté, dovolte, abych v následující výroční zprávě zhodnotil činnost našeho sboru za uplynulý rok 2011.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Vážené sestry, vážení bratři, milí hosté, dovolte, abych v následující výroční zprávě zhodnotil činnost našeho sboru za uplynulý rok 2011."

Transkript

1 Vážené sestry, vážení bratři, milí hosté, dovolte, abych v následující výroční zprávě zhodnotil činnost našeho sboru za uplynulý rok 2011.

2 K je stav naší členské základny 109 členů, včetně dětí a mládeže. V roce 2011 se výkonný výbor sešel k 6 schůzím a průměrnou účastí 13,3 členů. Na poslední výborové schůzi byl schválen a předložen Obecnímu úřadu návrh rozpočtu SDH na rok 2012 v této výši: Státní technická kontrola ,- Kč Pohonné hmoty ,- Hra Plamen ,- Letní hasičský tábor ,- Zimní hasičský tábor ,- Výzbroj a výstroj ,- Oprava Avie ,- Lékařské prohlídky ,- Profesní průkazy ,- Celkem ,- Kč

3 V první části své zprávy se zaměřím na práci zásahové jednotky, hasičských soutěžních družstev, na požární techniku a na činnost vzdělávací.

4 V první části své zprávy se zaměřím na práci zásahové jednotky, hasičských soutěžních družstev, na požární techniku a na činnost vzdělávací. Nejprve trochu statistiky: zásahová jednotka se sešla k 22 schůzkám, provedla 12 kondičních jízd a soutěžní družstva absolvovala 7 cvičení. V rámci údržby výzbroje a výstroje bylo odpracováno 35 hodin.

5 V uplynulém roce nemusela zasahovat při žádném požáru, ovšem naši obec postihla dne 5. září povodeň z přívalového deště a to hlavně v dolní části Rybné. Veškeré záchranné akce probíhaly v koordinaci s Obecním úřadem. Byly zahájeny vyhlášením poplachu v hodin a pokračovaly prakticky po celý další týden.

6 Zahrnovaly odklony vody, odčerpávání vody, vyprošťování předmětů, čištění kanálů, poskytování a plnění zátarasových pytlů, odstraňování naplavených zátarasů, čištění odpadních trub, úklidové práce, pomoc při nahánění krav ze Záchlumí aj.. Na pomoc k zásahu byl přivolán SDH Doudleby a přijel i sousední SDH z Bohousové.

7 Naše hasičská soutěžní družstva se aktivně účastnila těchto soutěží: OKRSKOVÁ SOUTĚŽ 4. OKRSKU se tentokráte konala dne 14. května v Pekle nad Zdobnicí za příjemného počasí a účastnilo se jí 5 družstev žen a 10 družstev mužů. Současně s požárním útokem se běžela štafeta 4x100 m mužů,

8 kde za náš sbor běžela rekordní 3 družstva mužů, kteří obsadili třetí, páté a šesté místo. Zápolily samozřejmě i ženy, které skončily druhé s krásným časem 40,68. Myslím, že na tyto výsledky můžeme být právem hrdi.

9 Ani ve Skořenicích na SKOUŘENICKÉ ZATÁČCE jsme nebyli prvně. Konala se 25. června a soutěž byla opět naprosto originální. Našemu družstvu se však díky poruše na PS12 příliš nedařilo a skončilo na šestém místě ze sedmi. Fyzicky byli naši chlapci však velmi zdatní.

10 Tentýž den v tomtéž složení jsme se zvládli zúčastnit i HASIČSKÉ SOUTĚŽE V ZÁMĚLI. Ačkoli jsme přijeli se zpožděním zaběhli chlapci v prvním útoku z kádě třetí čas ze sedmi družstev, ovšem při druhém útoku z přírodního zdroje zklamala znovu technika a byli jsme diskvalifikováni.

11 11. června provedlo ukázku s historickou technikou i naše družstvo veteránů na oslavách 140. výročí založení sboru v Pěčíně. Co se týká průběžného proškolování zásahové jednotky a ostatních členů sboru, uskutečnily se tyto akce: 6.února komunikace v jednotce PO 12. února složil Jaroslav Matějka úspěšně zkoušky ROZHODČÍ POŽÁRNÍHO SPORTU v Opočně 26. března se Jaroslav Matějka účastnil shromáždění starostů SDH v Trnově 1. dubna provedla v prostorách místního Občerstvení U Drobka školení na téma 1. pomoc při úrazech paní Lepková ze Záchranné služby 18. června se velitel sboru Stanislav Hynek účastnil Velitelského dnu se zaměřením na problematiku ochrany obyvatelstva při mimořádných událostech, a to v Rychnově nad Kněžnou 9.září v klubovně problematika ochrana při povodních 8.října školení lezecké techniky a práce ve výškách v Merklovicích spojené s praxí v Říčkách 29.listopadu v klubovně školení kvalifikace a označování nebezpečných látek Bohužel školení se průměrně účastní pouze 6 členů ze 13 a i když se z nich většina včas omlouvá, je těžké ji udržet a je potřeba omladit také jednotku.

12 Nyní mi zbývá zmínit se o technickém vybavení sboru: požární stříkačky PS8 a PS 12 i historická technika jsou v provozu schopném stavu. Stroj PS 15 je již 3 roky v opravě. Vůz Avia je rovněž provozuschopný a po technické prohlídce, ale s každým najetým kilometrem vyplouvá na povrch naléhavá potřeba pořídit vozidlo nové.

13 Tato otázka bude samozřejmě řešena na místním Obecním úřadě, ale každý dobrovolný dárce financí na nákup auta je vřele vítán. V souvislosti se záplavami v obci bylo zjištěno, že naše technické vybavení je při těchto událostech nevyhovující, nejakutnějším se jeví nákup plovoucího čerpadla. Vše je však otázka finanční a je třeba ji řešit jak jsem již uvedl ve spolupráci s obcí.

14 Druhou důležitou sférou činnosti sboru je PRÁCE S MLÁDEŽÍ, která má právě u nás velikou tradici a naštěstí i ty správné pokračovatele, kteří se dětem obětavě věnují. Vedoucími jsou Jaroslav Matějka a Vendula Toběrná, kteří se pravidelně účastní příslušných školení (tentokráte 26. listopadu v Bystrém v Orlických horách). Aktivně se angažuje v této oblasti Olda Bezdíček a Simona a Lukáš Cabalkovi. V závěru školního roku provedla Vendula Toběrná v místní škole besedu spojenou s náborem nových členů. Přihlásilo se 11 dětí, které jsou již dnes součástí naší členské základny.

15 Svoji činnost zahájili naši mladí hasiči účastí na Zimním branném závodě v České Rybné dne 29. ledna. Jednalo se o branný závod na 2 km s tradičními disciplínami, jako je střelba, uzly, topografie aj. Náš sbor vytvořil dvě tříčlenné hlídky, které skončily na třetím a pátém místě. Zasoutěžili si i dospělí vedoucí. 25. února získalo sedm mladých hasičů odznak preventisty, zkoušejícím byl Jaroslav Matějka.

16 Den poté odjely děti na tradiční Zimní hasičský tábor na chatu Šajtava, kde pobyly po celou dobu jarních prázdnin tj. od 26. února do 5. března. Naštěstí sjezdovka vedle chaty poskytla zúčastněným dostatek sportovního vyžití a počasí bylo opravdu nádherné. Součástí programu byla i trocha hasičské teorie, zásady první pomoci aj. a samozřejmě celotáborová hra, tentokráte na téma Rampušákova cesta s nezbytným závěrečným karnevalem. Musím podotknout, že se tábora účastnil i značný počet dětí nehasičů, kteří jak věříme se k nám v budoucnu připojí.

17 Jarní kolo Hry Plamen, tzv. TŘÍDENKA proběhlo v Přepychách ve dnech května. Počasí bylo tentokráte nepříznivé, ale ani rozmary přírody nikoho nezaskočily a děti i jejich vedoucí byly spokojeni. Naše družstvo obsadilo 11. místo z celkového počtu 22. Běžel se klasický požární útok a útok CTIF, štafeta 4x60m, štafeta CTIF a štafeta požárních dvojic.

18 Letní hasičský tábor proběhl v termínu od 16. do 29. července opět v osadě Brodec u Kostelce nad Orlicí a účastnilo se jej za náš sbor 12 dětí.celotáborovou hrou se soutěžemi byla CESTA KOLEM SVĚTA ZA 14 DNÍ, kterou absolvoval Willy Fog se všemi táborníky. Táborníci museli pomáhat rovněž technickému zázemí, mohli se chodit koupat do nedalekého písečného rybníka, zpestřením byly i ukázky Policie z Kostelce a Hasičů z Rychnova. Na celodenní výlet se tentokráte vydali na Vochtánku u Potštejna.

19 Zástupci našeho sboru rovněž pomáhali při organizaci branného dne pro děti základní školy ve Slatině nad Zdobnicí MEMORIÁLU STANISLAVA KRSKA dne 23. září. Podzimní kolo závodu branné všestrannosti Hra Plamen se konalo 8. října v Houdkovicích, kam jsme vyjeli se dvěma hlídkami mladších a dvěma hlídkami starších hasičů. Mladší hlídky běžely závod vůbec poprvé a skončily na 18. místě. Starší byly sedmí. K tomuto umístění rozhodně přispělo i velmi špatné deštivé počasí a rozbahněný terén. Nejúspěšnějšími střelci byli Eliška Stárková a Patrik Nalezenec. Malou odměnou za celoroční činnost byl pro mladé hasiče mejdan s hudbou a občerstvením U Kostela v pátek dne 6. ledna tohoto roku.

20 Důležitou oblastí naší činnosti je pořádání kulturně společenských událostí. V uplynulém roce jsme organizovali v Rybné tyto akce: 12.března MASOPUST po 54 letech. Toto nebyla tak zcela výhradně hasičská záležitost, neboť se účastnili i příslušníci jiných spolků v obci, bezpartijní, či přespolní. Průvod obsahoval více než 30 masek, hudební sekci a koňský povoz, díky krásnému slunečnému počasí a skvělé náladě se akce vydařila na 150 %

21 30. dubna PÁLENÍ ČARODĚJNIC jsme pořádali tentokráte s klidnějším srdcem, protože se mohli návštěvníci schovat před deštěm i sluncem pod nový přístřešek. Akce byla hojně navštívená, hasičský dorost připravil soutěže pro děti a rovněž jsme zasvětili i nový gril, který konstruoval Jaroslav Hynek, na kterém jsme prodali jsme rekordních 60 grilovaných kuřat, k všeobecnému údivu je nikdo neukradl.

22 Důležitou oblastí naší činnosti je pořádání kulturně společenských událostí. V uplynulém roce jsme organizovali v Rybné tyto akce: 12.března MASOPUST po 54 letech. Toto nebyla tak zcela výhradně hasičská záležitost, neboť se účastnili i příslušníci jiných spolků v obci, bezpartijní, či přespolní. Průvod obsahoval více než 30 masek, hudební sekci a koňský povoz, díky krásnému slunečnému počasí a skvělé náladě se akce vydařila na 150 %

23 31. července POUŤOVÝ KONCERT. Tento koncert pořádal tradičně Klub českých turistů, členové našeho sboru zajišťovali občerstvení, obsluhu a technické zázemí. Na místním hřišti vystoupil folklorní soubor Jaro z Ústí nad Orlicí. Na návštěvnosti se podepsalo vskutku psí počasí: bylo velmi chladno a deštivo

24 27. srpna OSLAVY 130. VÝROČÍ ZALOŽENÍ SDH RYBNÁ. Oslavy byly zahájeny slavnostním průvodem na hřiště, projev přednesl starosta sboru Jaroslav Matějka a starostka obce Marie Valášková, která nám darovala vývěsní požárnický znak k výzdobě hasičské zbrojnice.

25 Program obsahoval: ukázky požárního útoku mužů, dorostenek a dětí, vystoupení Záchranné služby a Policie ČR. Dorazily hasičské vozy ze Slatiny a z Doudleb, které si bylo možno podrobně prohlédnout.

26 Následovalo působivé vystoupení břišních tanečnic a večer k tanci a poslechu hrálo ženské hudební duo Jitule band. Připravené občerstvení jsme úspěšně prodali, návštěvnost akce i ohlasy byly velmi kladné.

27 Naši členové významně rovněž pomáhali na akcích organizovaných školou společně se školskou komisí při obecním úřadě. Jednalo se o Drakyádu, Broučkyádu a Mikuláškou besídku.při pořádání kulturních akcí jsme odpracovali 300 hodin

28 V souvislosti s pořádáním těchto akcí pro veřejnost bych rád zmínil i areál na hřišti. V uplynulém roce se podařilo dokončit střechu a odvodnění. Jak už jsem zmínil byl nainstalován multifunkční gril a z financí obecního úřadu zhotoven nový hydrant,

29 máme novou káď na vodu, takže veškerá cvičení hasičských družstev sboru probíhají v lepších podmínkách právě zde. V příštím roce bychom rádi vybudovali komín nad grilem, vyřešili i otázku toalet a hlavně zkulturnili okolí včetně volně pobíhajících slepic. V rámci prací na přístřešku, hydrantu aj. jsme odpracovali 270 brigádnických hodin.

30 50 brigádnických hodin jsme věnovali sběru železného šrotu v obci a to dne 19. března. Samozřejmě výtěžky z výše uvedených aktivit obohacují naši pokladnu, ale to je již předmětem finanční zprávy.

31 Závěrem své výroční zprávy bych rád poděkoval. Poděkoval za sponzorská přispění manželům Tobiškovým, paní Sloupenské a Jaroslavu Cabalkovi. Dále za pomoc při likvidaci povodňových škod SDH Doudleby a SDH Bohousová, Bohousovákům samozřejmě za pravidelné sušení hadic, všem ostatním okolním i vzdálenějším sborům za dobrou součinnost, která probíhala po celý rok.

32 Děkuji za příkladnou spolupráci Obecnímu úřadu i a.s. Zdobnice, místním spolkům, ale hlavně děkuji vám všem členům, hlavně těm, kteří se aktivně podílejí na nezištné práci pro sbor. Do roku 2012 vám přeji pevné zdraví a spokojenost v pracovním i osobním životě.

Vážené sestry, vážení bratři, milí hosté,

Vážené sestry, vážení bratři, milí hosté, Vážené sestry, vážení bratři, milí hosté, i já vás vítám na dnešní výroční valné hromadě a nyní mi dovolte, abych zhodnotil činnost našeho sboru za uplynulý rok. K 31. 12. 2007 je stav členské základny

Více

Zpráva o činnosti SDH Veselice za rok 2013

Zpráva o činnosti SDH Veselice za rok 2013 Zpráva o činnosti SDH Veselice za rok 2013 4. 1. 2014 Vážení bratři hasiči, vážení hosté. Dovolte, abych Vás seznámil se zprávou o činnosti SDH Veselice za rok 2013. K dnešnímu dni má náš sbor 45 členů.

Více

Zpráva o činnosti a hospodaření Sboru dobrovolných hasičů v Holáskách za rok 2006. Dovolte mi přednést zprávu o činnosti našeho sboru za rok 2006.

Zpráva o činnosti a hospodaření Sboru dobrovolných hasičů v Holáskách za rok 2006. Dovolte mi přednést zprávu o činnosti našeho sboru za rok 2006. Zpráva o činnosti a hospodaření Sboru dobrovolných hasičů v Holáskách za rok 2006 Vážení hosté, bratři a sestry Dovolte mi přednést zprávu o činnosti našeho sboru za rok 2006. Zpráva začíná stavem naší

Více

Výroční zpráva SDH Suhrovice. Rok 2014. Vypracoval Ladislav Bartoň, starosta SDH Suhrovice

Výroční zpráva SDH Suhrovice. Rok 2014. Vypracoval Ladislav Bartoň, starosta SDH Suhrovice Výroční zpráva SDH Suhrovice Rok 2014 Vypracoval Ladislav Bartoň, starosta SDH Suhrovice Dovolte mi, abych Vás informoval prostřednictvím výroční zprávy o stavu a činnosti SDH Suhrovice v uplynulém roce

Více

Výroční zpráva SDH Horní Ředice za rok 2016

Výroční zpráva SDH Horní Ředice za rok 2016 za rok 2016 Výroční zpráva je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2016 a končící dnem 31. prosince 2016 na základě vyhodnocení činnosti a její jednotlivá ustanovení byla předmětem jednání Valné

Více

Oddíl mladých hasičů SDH Varnsdorf. Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Husova 552, Varnsdorf, PSČ IČ

Oddíl mladých hasičů SDH Varnsdorf. Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Husova 552, Varnsdorf, PSČ IČ Oddíl mladých hasičů SDH Varnsdorf Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Husova 552, Varnsdorf, PSČ 40747 IČ 66102391 O nás Náplní činnosti mladých hasičů při SDH Varnsdorf je vzdělávání dětí nejen v

Více

Soutěž o čestnou standartu OSH Plzeň sever

Soutěž o čestnou standartu OSH Plzeň sever Soutěž o čestnou standartu OSH Plzeň sever Tato soutěž má za úkol motivovat všechny sbory dobrovolných hasičů, potažmo okrsky k zvýšení své aktivity v oblasti represe, prevence, ochrany obyvatelstva, činnosti

Více

SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ SUCHÝ založeno Výroční zpráva SDH Suchý za rok 2016

SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ SUCHÝ založeno Výroční zpráva SDH Suchý za rok 2016 SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ SUCHÝ založeno 1927 Výroční zpráva SDH Suchý za rok 2016 Výroční zpráva je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2016 a končící dnem 31. prosince 2016 na základě vyhodnocení

Více

Zpráva o činnosti SDH Slavkovice za rok 2013

Zpráva o činnosti SDH Slavkovice za rok 2013 Zpráva o činnosti SDH Slavkovice za rok 2013 Vážené sestry, vážení bratři, milí vzácní hosté, rok s rokem se sešel a opět jsme tu, abychom zhodnotili, co se povedlo či nepovedlo, v čem bychom se mohli

Více

Z Á P I S z Výroční valné hromady okrsku Zahořany v Zahořanech 25.1.2014

Z Á P I S z Výroční valné hromady okrsku Zahořany v Zahořanech 25.1.2014 Z Á P I S z Výroční valné hromady okrsku Zahořany v Zahořanech 25.1.2014 Program: 1) Zahájení: p. Dolejš 2) Volba návrhové komise p. Dolejš 3) Zpráva o činnosti okrsku p. Dolejš 4) Zpráva velitele okrsku

Více

Základní škola Oskol, Kroměříž, Mánesova 3861

Základní škola Oskol, Kroměříž, Mánesova 3861 Základní škola Oskol, Kroměříž, Mánesova 3861 www.zsoskol.cz skola@zsoskol.cz 573 331 188 O škole 418 žáků 12 tříd na 1. stupni 3 oddělení školní družiny 11 tříd na 2. stupni 36 pedagogických pracovníků

Více

Informace k organizačnímu zajištění soutěží mladých hasičů OSH Šumperk jsou k dispozici také na

Informace k organizačnímu zajištění soutěží mladých hasičů OSH Šumperk jsou k dispozici také na Věc: Organizační zajištění okresního kola Celostátní hry PLAMEN 2015/2016 Odborná rada mládeže OSH Šumperk vyhlašuje 43. ročník Celostátní hry PLAMEN pro mladé hasiče na okrese Šumperk. Soutěž bude probíhat

Více

Zpráva o činnosti mládeže v roce 2013

Zpráva o činnosti mládeže v roce 2013 Zpráva o činnosti mládeže v roce 2013 Právě uplynulý rok 2013 byl, co se činnosti hasičské mládeže týká nejbohatším rokem za poslední období. Činnost s mládeží si v tomto roce vyžádala velké množství energie,

Více

Výroční zpráva SDH Horní Ředice za rok 2015

Výroční zpráva SDH Horní Ředice za rok 2015 za rok 2015 je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2015 a končící dnem 31. prosince 2015 na základě vyhodnocení činnosti a její jednotlivá ustanovení byla předmětem jednání Valné hromady SDH

Více

Výroční zpráva velitele J SDH Velké Žernoseky za rok 2017.

Výroční zpráva velitele J SDH Velké Žernoseky za rok 2017. Výroční zpráva velitele J SDH Velké Žernoseky za rok 2017. Na začátek bych chtěl všechny přítomné přivítat na Valné hromadě sboru dobrovolných hasičů ve Velkých Žernosekách (výroční schůze). Dále bych

Více

Zpráva o činnosti a hospodaření Sboru dobrovolných hasičů v Holáskách za rok 2007. Dovolte mi přednést zprávu o činnosti našeho sboru za rok 2007.

Zpráva o činnosti a hospodaření Sboru dobrovolných hasičů v Holáskách za rok 2007. Dovolte mi přednést zprávu o činnosti našeho sboru za rok 2007. Zpráva o činnosti a hospodaření Sboru dobrovolných hasičů v Holáskách za rok 2007 Vážení hosté, bratři a sestry Dovolte mi přednést zprávu o činnosti našeho sboru za rok 2007. Zpráva začíná stavem naší

Více

Výroční zpráva. SDH Morkovice. za rok 2015

Výroční zpráva. SDH Morkovice. za rok 2015 za rok 2015 je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2015 a končící dnem 31. prosince 2015 na základě vyhodnocení činnosti SDH Morkovice a její jednotlivá ustanovení byla předmětem jednání Valné

Více

Výroční zpráva SDH Mniší za rok 2018

Výroční zpráva SDH Mniší za rok 2018 za rok 2018 je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2018 a končící dnem 31. prosince 2018 na základě vyhodnocení činnosti a její jednotlivá ustanovení byla předmětem jednání Valné hromady konané

Více

Festival Bezpečnosti DOV

Festival Bezpečnosti DOV Festival Bezpečnosti DOV 30.5.2018 Pobočný spolek hlavního spolku Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska 350 tis. členů Více než 150 létá tradice Více než 25 tis. členů (MSK) 419 sborů dobrovolných hasičů

Více

Zpráva o činnosti SDH Veselice za rok 2014

Zpráva o činnosti SDH Veselice za rok 2014 Zpráva o činnosti SDH Veselice za rok 2014 3. 1. 2015 Vážení bratři hasiči, sestry hasičky, vážení hosté. Dovolte, abych Vás seznámil se zprávou o činnosti SDH Veselice za rok 2014. K dnešnímu dni má náš

Více

Výroční zpráva. SDH Morkovice. za rok 2016

Výroční zpráva. SDH Morkovice. za rok 2016 za rok 2016 je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2016 a končící dnem 31. prosince 2016 na základě vyhodnocení činnosti SDH Morkovice a její jednotlivá ustanovení byla předmětem jednání Valné

Více

Výroční zpráva. SDH Lužany. za rok 2016

Výroční zpráva. SDH Lužany. za rok 2016 Výroční zpráva Výroční zpráva je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2016 a končící dnem 31. prosince 2016 na základě vyhodnocení činnosti SH ČMS Sbor dobrovolných hasičů Lužany (dále jen ) a

Více

Zápis z výroční valné hromady zájmového sdružení Sboru dobrovolných hasičů Pustověty konané dne v hostinci Na Ostrově v Pustovětech

Zápis z výroční valné hromady zájmového sdružení Sboru dobrovolných hasičů Pustověty konané dne v hostinci Na Ostrově v Pustovětech Zápis z výroční valné hromady zájmového sdružení Sboru dobrovolných hasičů Pustověty konané dne 12. 1. 2013 v hostinci Na Ostrově v Pustovětech Přítomni: dle přiložené prezenční listiny Za nadřízenou složku:

Více

Plán školení členů Jednotky sboru dobrovolných hasičů města Třebechovice pod Orebem organizační jednotky Města Třebechovice p.o.

Plán školení členů Jednotky sboru dobrovolných hasičů města Třebechovice pod Orebem organizační jednotky Města Třebechovice p.o. Plán školení členů Jednotky sboru dobrovolných hasičů města Třebechovice pod Orebem organizační jednotky Města Třebechovice p.o. na rok 2012 _ 27.01. Bezpečnost práce členů JSDH při výkonu služby /pátek/

Více

Informace k organizačnímu zajištění soutěží mladých hasičů OSH Šumperk jsou k dispozici také na

Informace k organizačnímu zajištění soutěží mladých hasičů OSH Šumperk jsou k dispozici také na Věc: Organizační zajištění okresního kola Celostátní hry PLAMEN 2018/2019 Odborná rada mládeže OSH Šumperk vyhlašuje 47. ročník Celostátní hry PLAMEN pro mladé hasiče na okrese Šumperk. Soutěž bude probíhat

Více

Výroční okrskový aktiv Hotel u Novotných 9.1.2004

Výroční okrskový aktiv Hotel u Novotných 9.1.2004 Reg.č. 3201237 IČO: 66132878 Výroční okrskový aktiv Hotel u Novotných 9.1.2004 Dne 9.1.2004 byl náš sbor pověřen organizací Výročního okrskového aktivu. Aktiv byl uspořádán v hotelu U Novotných. Na aktivu

Více

3. část - duben a květen

3. část - duben a květen Přílohy kroniky 2013 3. část - duben a květen Krásné Údolí Přílohu vytvořil : Martin Frank ( červenec 2013 ) 3. část - Strana 1 / celkem stran 29 Mladí hasiči Plnění odznaků odbornosti Nová Role ( 7.4.

Více

KUL TURNI KRONIKA. Centra sociálních služeb Kojetín * * * * * * * * * *

KUL TURNI KRONIKA. Centra sociálních služeb Kojetín * * * * * * * * * * KUL TURNI, KRONIKA Centra sociálních služeb Kojetín * * * * * * * * * * * * 2008 Centrum sociálních služeb Kojetín organizuje pro své obyvatele na domech s pecovatelskou službou a návštevníky Klubu duchodcu

Více

Výroční zpráva je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2017 a končící dnem 31. prosince 2017 na základě vyhodnocení činnosti SDH Bozkov.

Výroční zpráva je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2017 a končící dnem 31. prosince 2017 na základě vyhodnocení činnosti SDH Bozkov. Výroční zpráva 2017 Výroční zpráva SH ČMS - Sbor dobrovolných hasičů Bozkov za rok 2017 Výroční zpráva je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2017 a končící dnem 31. prosince 2017 na základě

Více

Zápis z jednání Okresní odborné rady soutěží SH ČMS okresu České Budějovice ze dne

Zápis z jednání Okresní odborné rady soutěží SH ČMS okresu České Budějovice ze dne Zápis z jednání Okresní odborné rady soutěží SH ČMS okresu České Budějovice ze dne 20. 5. 2019 Porada Okresní odborné rady soutěží SH ČMS okresu České Budějovice (dále jen OORS) byla svolána na den 20.

Více

Den otevřených dveří HZ Topol 24. května 2013 od 8:00 do 17:00 hodin

Den otevřených dveří HZ Topol 24. května 2013 od 8:00 do 17:00 hodin 2013 Národní dny bez úrazů Kampaň Národní dny bez úrazů je jednou z největších komunitních kampaní, která je zacílena na prevenci úrazů zejména u dětí a mládeže. Kampaň Národní dny bez úrazů, probíhající

Více

Výroční zpráva. SDH Pavlínov. za rok 2017

Výroční zpráva. SDH Pavlínov. za rok 2017 Výroční zpráva za rok 2017 Výroční zpráva je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2017 a končící dnem 31. prosince 2017 na základě vyhodnocení činnosti a její jednotlivá ustanovení byla předmětem

Více

OLDŘICHOVICKÝ ZPRAVODAJ

OLDŘICHOVICKÝ ZPRAVODAJ OLDŘICHOVICKÝ ZPRAVODAJ 4. čtvrtletí 2010 Zastupitelstvo obce Oldřichovice přeje všem spoluobčanům v roce 2011 mnoho pracovních i osobních úspěchů Volby do obecního zastupitelstva Ve dnech 15.-16. října

Více

Z Á P I S z Výroční valné hromady okrsku Zahořany ve Staněticích 23.2.2013

Z Á P I S z Výroční valné hromady okrsku Zahořany ve Staněticích 23.2.2013 Program: 1) Zahájení: p. Dolejš 2) Volba návrhové komise p. Dolejš 3) Zpráva o činnosti okrsku p. Dolejš 4) Zpráva velitele okrsku p. Odvody 5) Zpráva hospodáře p. Kruml František 6) Zpráva strojníka p.

Více

Organizační zabezpečení okresního kola hry Plamen a dorostu

Organizační zabezpečení okresního kola hry Plamen a dorostu Okresní sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Louny Mírové náměstí 129, 440 01 Louny; tel. 415 653 997 e-mail: osh.louny@centrum.cz; www.oshlouny.cz Organizační zabezpečení okresního kola hry Plamen a

Více

Sdružení hasičů Čech Moravy a Slezska vydává. Směrnici sportovních oddílů SH ČMS

Sdružení hasičů Čech Moravy a Slezska vydává. Směrnici sportovních oddílů SH ČMS Sdružení hasičů Čech Moravy a Slezska vydává Směrnici sportovních oddílů SH ČMS Článek 1 Předmět Tato Směrnice vymezuje postavení sportu ve Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska jako veřejně prospěšné

Více

Zápis ze zasedání odborné rady

Zápis ze zasedání odborné rady Zápis ze zasedání odborné rady Doba zasedání: Místo zasedání: Svolavatel: Způsob svolání: 13. listopadu 2018 od 17.00 hodin zasedací místnost SDH Střížovice, Střížovice Zbyšek Zuber, vedoucí odborné rady

Více

O R G A N I Z A Č N Í Z A B E Z P E Č E N Í

O R G A N I Z A Č N Í Z A B E Z P E Č E N Í Sdružení hasičů ČMS, okres Plzeň sever, odborná rada mládeže vydává O R G A N I Z A Č N Í Z A B E Z P E Č E N Í 47. ročníku hry "PLAMEN" pro ročník 2018-2019 Vážení přátelé, Se zahájením nového školního

Více

ROK 2008 NA ZÁMKU A V KULTUŘE

ROK 2008 NA ZÁMKU A V KULTUŘE ROK 2008 NA ZÁMKU A V KULTUŘE V kalendářním roce 2008 jsme na zámku uspořádali 41 kulturních a společenských akcí, u kterých jsme byli jediným nebo hlavním pořadatelem. Šlo o následující akce: 8 pohádek

Více

Sbor dobrovolných hasičů

Sbor dobrovolných hasičů Sbor dobrovolných hasičů V neděli 24. ledna 2010 se v místním pohostinství konala od 16 hod. Výroční valná hromada SDH Lhoty u Potštejna. Byl zde zvolen nový výbor - starostou lhoteckého sboru byl opět

Více

Jednotka SDH Havířov Město

Jednotka SDH Havířov Město Jednotka SDH Havířov Město Zřizovatelem jednotky je dle zákona č. 133/1985 Sb. o požární ochraně je Statutární město Havířov. Organizačně jednotka spadá pod kancelář primátora. Hlavní činností je hašení

Více

Kroužek - mladý hasič. u SDH Pátek. rok

Kroužek - mladý hasič. u SDH Pátek. rok Kroužek - mladý hasič u SDH Pátek rok 2008 2009 15.06.2008 na základě blížícího se 120. výročí vzniku SDH v Pátku, se uskutečnil od 15,00 hodiny Den otevřených dveří s ukázkou hasičské techniky zároveň

Více

Vážené sestry, bratři a hosté! Vítám vás všechny na výroční valné hromadě našeho okrsku.

Vážené sestry, bratři a hosté! Vítám vás všechny na výroční valné hromadě našeho okrsku. Vážené sestry, bratři a hosté! Vítám vás všechny na výroční valné hromadě našeho okrsku. Činnost okrsku se v roce 2016 řídila plánem práce, který se nám podařilo splnit. Akceschopnost jednotek se i tento

Více

Poslední valná hromada se konala 14. února roku 2003 v hasičské zbrojnici v Kateřinicích.

Poslední valná hromada se konala 14. února roku 2003 v hasičské zbrojnici v Kateřinicích. Vážení bratři a setry, vážení hosté. je tady skoro polovina roku roku 2005. Je tedy ten správný čas zhodnotit uplynulý rok, bilancujeme úspěchy i neúspěchy a zamyslet se na rokem letošním. Poslední valná

Více

Jednání starostů SDH po obvodech 4. 11. 2013

Jednání starostů SDH po obvodech 4. 11. 2013 Jednání starostů SDH po obvodech 4. 11. 2013 Program jednání 1) Zpráva o činnosti OSH Ústí nad Orlicí, 2) Výsledky soutěží v roce 2013, 3) Zajištění výročních valných hromad, 5) Hlášení o činnosti sboru

Více

Plán školení členů Jednotky sboru dobrovolných hasičů města Třebechovice pod Orebem organizační jednotky Města Třebechovice p.o.

Plán školení členů Jednotky sboru dobrovolných hasičů města Třebechovice pod Orebem organizační jednotky Města Třebechovice p.o. Plán školení členů Jednotky sboru dobrovolných hasičů města Třebechovice pod Orebem organizační jednotky Města Třebechovice p.o. na rok 2013 25.01. bezpečnost práce členů JSDH při výkonu služby /pátek/

Více

Informace o činnosti duben 2015

Informace o činnosti duben 2015 Sbor dobrovolných hasičů Mirovice, Tyršova 315, 398 06 Mirovice Informace o činnosti duben 2015 24. března 2015 v 16:07 hodin Jednotka SDH Mirovice vyjela s CAS 32 Tatra 815 k technické pomoci do Husovy

Více

Informace k organizačnímu zajištění soutěží mladých hasičů OSH Šumperk jsou k dispozici také na

Informace k organizačnímu zajištění soutěží mladých hasičů OSH Šumperk jsou k dispozici také na Věc: Organizační zajištění okresního kola Celostátní hry PLAMEN 2017/2018 Odborná rada mládeže OSH Šumperk vyhlašuje 46. ročník Celostátní hry PLAMEN pro mladé hasiče na okrese Šumperk. Soutěž bude probíhat

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ZA ROK 2018

ZPRÁVA O ČINNOSTI ZA ROK 2018 ZPRÁVA O ČINNOSTI ZA ROK 2018 předložená VÝROČNÍ VALNÉ HROMADĚ SBORU DOBROVOLNÝCH HASIČŮ MARŠOV U ÚPICE Vážení hosté, vážení členové sboru. Vítáme vás na Výroční valné hromadě Sboru dobrovolných hasičů

Více

Zpráva o činnosti SDH Veselice za rok 2015

Zpráva o činnosti SDH Veselice za rok 2015 Zpráva o činnosti SDH Veselice za rok 2015 9. 1. 2016 Vážení bratři hasiči, sestry hasičky, vážení hosté. Dovolte, abych vás seznámil se zprávou o činnosti SDH Veselice za rok 2015. K dnešnímu dni má náš

Více

Výroční zpráva. SDH Morkovice. za rok 2017

Výroční zpráva. SDH Morkovice. za rok 2017 za rok 2017 je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2017 a končící dnem 31. prosince 2017 na základě vyhodnocení činnosti a její jednotlivá ustanovení byla předmětem jednání Valné hromady konané

Více

Navržení dotace nestátním neziskovým organizacím na rok Spolek přátel hasičských hudeb ČR, z.s.

Navržení dotace nestátním neziskovým organizacím na rok Spolek přátel hasičských hudeb ČR, z.s. Spolek přátel hasičských hudeb ČR, z.s. Celostátní hasičský festival dechových hudeb Pelhřimov 2018 a dny záchranářů Pelhřimov 2018 100 000,0 Kč Česká speleologická společnost Součinnostní výcviky Hasičského

Více

Organizační zabezpečení okresního kola hry Plamen a dorostu

Organizační zabezpečení okresního kola hry Plamen a dorostu Okresní sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Louny Mírové náměstí 129, 440 01 Louny; tel. 415 653 997 e-mail: osh.louny@centrum.cz; www.oshlouny.cz Organizační zabezpečení okresního kola hry Plamen a

Více

NÁKUP DOPRAVNÍHO VOZIDLA

NÁKUP DOPRAVNÍHO VOZIDLA SDRUŽENÍ HASIČŮ ČECH, MORAVY A SLEZSKA SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ BOHUMÍN KOPYTOV SH ČMS Sbor Dobrovolných Hasičů Bohumín Kopytov Sídlo: Šunychelská 34 Bohumín Kopytov 735 81 IČO: 75060779 e-mail:sdhkopytov@seznam.cz

Více

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN A SOUTĚŽE DOROSTU KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN A SOUTĚŽE DOROSTU KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN A SOUTĚŽE DOROSTU KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Krajské sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Královéhradeckého kraje a Okresním sdružením hasičů Čech, Moravy

Více

DC Lokomotiva Stádlec. SDH Slavňovice počet členů: 25

DC Lokomotiva Stádlec. SDH Slavňovice počet členů: 25 poskytnutý příspěvek v roce: 2011 11.000,- DC Lokomotiva Stádlec 2012 11.500,- 2013 13.000,- 15.000,- navrhuji přiznat příspěvek ve výši: 15.000,-Kč - došipná (turnaj pro veřejnost) - šipkový vánoční turnaj.

Více

SH ČMS Okresní sdružení hasičů Praha-západ a okresní odborná rada mládeže Ohradní 1166/26, Michle, Praha tel

SH ČMS Okresní sdružení hasičů Praha-západ a okresní odborná rada mládeže Ohradní 1166/26, Michle, Praha tel Organizační zabezpečení okresního kola hry Plamen 2016/2017 Místo konání: Pořádá: Psáry fotbalové hřiště OORM ve spolupráci s SDH Psáry a 12. okrskem Den konání: 20. května 2017 Prezence: Porada vedoucích

Více

Výroční zpráva SDH Bystré za rok 2013. Zpracovala: Marie Martínková, jednatelka SDH

Výroční zpráva SDH Bystré za rok 2013. Zpracovala: Marie Martínková, jednatelka SDH Výroční zpráva SDH Bystré za rok 2013 Zpracovala: Marie Martínková, jednatelka SDH Vážené sestry hasičky, bratři hasiči, vážení hosté. Setkáváme se zde, abychom si připomněli a zhodnotili práci a činnost

Více

Pravidla Ligy hasičské mládeže O putovní pohár odborné rady mládeže okresu Rychnov nad Kněžnou 6. ročník 2017/2018

Pravidla Ligy hasičské mládeže O putovní pohár odborné rady mládeže okresu Rychnov nad Kněžnou 6. ročník 2017/2018 Pravidla Ligy hasičské mládeže O putovní pohár odborné rady mládeže okresu Rychnov nad Kněžnou 6. ročník 2017/2018 Pořadatel: OSH ČMS, odborná rada mládeže OSH ve spolupráci se sbory dobrovolných hasičů

Více

Podpořené projekty splňující podmínky Programu

Podpořené projekty splňující podmínky Programu % % % 8,,, 9,, 9, % % % Hodnotící formulář - tabulka projektů Číslo a název oblasti podpory, programu: č. oblast podpory Požární ochrana, program č.. Podpora Sdružení Čech, Moravy a Slezska Libereckého

Více

Zápis ze zasedání odborné rady

Zápis ze zasedání odborné rady Zápis ze zasedání odborné rady Doba zasedání: Místo zasedání: Svolavatel: Způsob svolání: 9. ledna 2019 od 17.00 hodin restaurační zařízení Pivovar, Letiny Zbyšek Zuber, vedoucí odborné rady VV OSH schválený

Více

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN A SOUTĚŢE DOROSTU KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN A SOUTĚŢE DOROSTU KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN A SOUTĚŢE DOROSTU KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Krajské sdruţení hasičů Čech, Moravy a Slezska Královéhradeckého kraje a Okresním sdruţením hasičů Čech, Moravy

Více

Organizační zabezpečení Okresního kola hry Plamen 2014/2015

Organizační zabezpečení Okresního kola hry Plamen 2014/2015 Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Okresní sdružení hasičů Zlín Organizační zabezpečení Okresního kola hry Plamen 2014/2015 Místo konání: stadion Jiskra Otrokovice Datum konání: 15. 16. května 2015

Více

Program na leden 2014

Program na leden 2014 Program na leden 2014 Čt 2.1. Mše svatá ( od 9.30 hod. ) Čt 16.1. Mše svatá ( od 9.30 hod. ) Čt 30.1. Mše svatá ( od 9.30 hod. ) Pá 17.1. Pedikúra ( od 13.00 hod.) Čt 23.1. Kadeřnice ( od 10.00 hod.) Program

Více

Zápis z volební výroční valné hromady SDH Vratimov Konané v v hostinci U Šodka

Zápis z volební výroční valné hromady SDH Vratimov Konané v v hostinci U Šodka Zápis z volební výroční valné hromady SDH Vratimov Konané 17. 1. 2015 v 17 00 v hostinci U Šodka 1. Zahájení, uvítání hostů, minuta ticha, program schůze Vedením schůze byl pověřen Ing. Dalibor Vlček.

Více

IX. propagační jízda dobrovolných hasičů.

IX. propagační jízda dobrovolných hasičů. IX. propagační jízda dobrovolných hasičů. Ve dnech 27. a 28.5.2017 se uskutečnila XI. Propagační jízda hasičů. Zahájení jízdy bylo v Jáchymově v Karlovarském kraji, odkud pokračovala do Ústeckého kraje,

Více

Den bez ú razú 12. 6. 2015

Den bez ú razú 12. 6. 2015 Den bez ú razú 12. 6. 2015 V pátek 12. 6. se konal již 6. ročník akce Den bez úrazů na dětském dopravním hřišti v Říčanech. Akce je pořádána pod záštitou Zdravého města Říčany, hlavním realizátorem akce

Více

Neinvestiční dotace ze státního rozpočtu ČR nestátním neziskovým organizacím na rok 2014

Neinvestiční dotace ze státního rozpočtu ČR nestátním neziskovým organizacím na rok 2014 Zájmové sdružení hasičských hudeb České republiky - občanské sdružení... 4 Celostátní hasičský festival dechových hudeb Pelhřimov 04 a dny záchranářů Pelhřimov 04 Česká speleologická společnost Součinnostní

Více

Sbor dobrovolných hasičů

Sbor dobrovolných hasičů Sbor dobrovolných hasičů V sobotu 12. ledna 2013 se v místním pohostinství konala od 16 hod. Výroční valná hromada SDH Lhoty u Potštejna. Za práci s mládeží bylo uděleno Čestné uznání Janu Havlovi, Lukáši

Více

Sbor dobrovolných hasičů Mirovice a Jednotka sboru dobrovolných hasičů Mirovice Tyršova 315, Mirovice

Sbor dobrovolných hasičů Mirovice a Jednotka sboru dobrovolných hasičů Mirovice Tyršova 315, Mirovice Sbor dobrovolných hasičů Mirovice a Jednotka sboru dobrovolných hasičů Mirovice Tyršova 315, 398 06 Mirovice Zpráva o činnosti SDH Mirovice za duben, květen a červen 2018 Dne 6. dubna se Mirovičtí hasiči

Více

ČINNOST JEDNOTKY SDH PÍSKOVÁ LHOTA V ROCE 2017

ČINNOST JEDNOTKY SDH PÍSKOVÁ LHOTA V ROCE 2017 ČINNOT JEDNOTKY DH PÍKOVÁ LHOTA V ROCE 2017 Rok 2017 byl zahájen přípravou podrobného plánu odborné přípravy, zejména pak časový harmonogram školení. Byly dohodnuty další činnosti jednotky, soupis oprav

Více

Tyršova 434, Kosmonosy, IČ

Tyršova 434, Kosmonosy, IČ Tyršova 434, 293 06 Kosmonosy, IČ 22709886 Email: kosmonosy.srackov@seznam.cz www.srackov.unas.cz 1 Obsah: 1) Úvod 2) Aktivity sdružení v roce 2015 3) Výsledky hospodaření v roce 2015 4) Výhled aktivit

Více

XV. HASIČSKÝ TÁBOR NEJEN PRO HASIČE. TERMÍN 10. 20. července 2016

XV. HASIČSKÝ TÁBOR NEJEN PRO HASIČE. TERMÍN 10. 20. července 2016 XV. HASIČSKÝ TÁBOR NEJEN PRO HASIČE TERMÍN 10. 20. července 2016 MÍSTO - RADÍKOV U OLOMOUCE Blízká lokalita tábora je velkou výhodou snížení nákladů na dopravu dítěte UBYTOVÁNÍ celkem max. 100 dětí ve

Více

Výroční zpráva o činnosti a hospodaření JSDH Popůvky za rok 2014

Výroční zpráva o činnosti a hospodaření JSDH Popůvky za rok 2014 Výroční zpráva o činnosti a hospodaření JSDH Popůvky za rok 2014 Pro rok 2014 byly stanoveny tyto hlavní úkoly: 1. Zabezpečovat průběžné plnění práce sboru na rok 2014. 2. Podílet se na zabezpečování akceschopnosti

Více

Sbor dobrovolných hasičů

Sbor dobrovolných hasičů Sbor dobrovolných hasičů Starostou lhoteckého sboru byl v roce 2008 Milan Dědek, velitelem Václav Morávek, náměstkem starosty Jan Růžička, jednatelem Josef Kurka, hospodářem Jiří Fibikar, revizorem Libor

Více

Sbor dobrovolných hasičů v Únanově Únanov IČ:

Sbor dobrovolných hasičů v Únanově Únanov IČ: Zápis z Výroční valné hromady Sboru dobrovolných hasičů v Únanově v roce 2009 Základní údaje: termín konání sobota 19. prosince 2009 od 18:00 místo konání salónek Restaurace u Molíků přítomno 31 členů

Více

O R G A N I Z A Č N Í Z A B E Z P E Č E N Í

O R G A N I Z A Č N Í Z A B E Z P E Č E N Í Sdružení hasičů ČMS, okres Plzeň sever, odborná rada mládeže vydává O R G A N I Z A Č N Í Z A B E Z P E Č E N Í 42. ročníku hry "PLAMEN" pro rok 2013-2014 Vážení přátelé, Se zahájením nového školního roku

Více

Zpráva o činnosti a hospodaření Sboru dobrovolných hasičů v Holáskách za rok Dovolte mi přednést zprávu o činnosti našeho sboru za rok 2004.

Zpráva o činnosti a hospodaření Sboru dobrovolných hasičů v Holáskách za rok Dovolte mi přednést zprávu o činnosti našeho sboru za rok 2004. Zpráva o činnosti a hospodaření Sboru dobrovolných hasičů v Holáskách za rok 2004 Vážení hosté, přátelé, bratři, Dovolte mi přednést zprávu o činnosti našeho sboru za rok 2004. Úvod zprávy, tak jako v

Více

4 - u ostrůvku u školy 1 - u odbočky na Homol. 6 - u cesty do Potštejna - 38 -

4 - u ostrůvku u školy 1 - u odbočky na Homol. 6 - u cesty do Potštejna - 38 - 4 - u ostrůvku u školy 1 - u odbočky na Homol 6 - u cesty do Potštejna 8 - u cesty na Vrší 9 - na Vrších - 38 - Terénní úpravy u č. p. 115 Jindřich Husák v roce 2009 dodělal terénní úpravy u svého domku,

Více

O R G A N I Z A Č N Í Z A B E Z P E Č E N Í

O R G A N I Z A Č N Í Z A B E Z P E Č E N Í Sdružení hasičů ČMS, okres Plzeň sever, odborná rada mládeže vydává O R G A N I Z A Č N Í Z A B E Z P E Č E N Í 44. ročníku hry "PLAMEN" pro rok 2015-2016 Vážení přátelé, Se zahájením nového školního roku

Více

MĚSTO OPOČNO Obecně závazná vyhláška č. 4/2015 Požární řád města

MĚSTO OPOČNO Obecně závazná vyhláška č. 4/2015 Požární řád města (Jj) fhiaoif M f S T O MĚSTO Obecně závazná vyhláška č. 4/2015 Požární řád města Zastupitelstvo města Opočno se na svém zasedání konaném dne 22. 6. 2015 usneslo vydat na základě 29 odst. 1 písm. o) bod

Více

Zápis ze zasedání OORM na OSH Domažlice

Zápis ze zasedání OORM na OSH Domažlice Zápis ze zasedání OORM 11. 1. 2019 na OSH Domažlice Účast: Přítomni: Martina Vaňková,, Pavel Inderholz ml., Josef Tvardík,, Aneta Hoffmannová,, Markéta Rogovská, Jana Jandová, Jaroslav Barborka,, Blanka

Více

Zpráva o činnosti ORV OSH Pardubice za rok 2014

Zpráva o činnosti ORV OSH Pardubice za rok 2014 Zpráva o činnosti ORV OSH Pardubice za rok 2014 Vážená paní starostko Okresního sdružení, vážení hosté. Vážení zástupci jednotlivých sborů našeho okresu. Dovolte mi, abych Vás ve stručnosti seznámil s

Více

Zpravodaj ORM č. 1/ 2013

Zpravodaj ORM č. 1/ 2013 Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Okresní sdružení hasičů Tel. 724 874 049, e-mail: osh.novyjicin@c-mail.cz Nový Jičín dne 20.února 2013 Zpravodaj ORM č. 1/ 2013 Všem: vedoucím kolektivů MH, vedoucím

Více

07 / 2015 ZPRÁVY ZE ZASTUPITELSTVA

07 / 2015 ZPRÁVY ZE ZASTUPITELSTVA Blzecký občasník 07 / 2015 ZPRÁVY ZE ZASTUPITELSTVA V neděli 20.9.2015 na svém zasedání zastupitelstvo obce schválilo poukázání částky 14 688,- Kč Dobrovolnému svazku obcí Blanicko Otavského regionu za

Více

HASIČSKÉ SOUTĚŽE V POŽÁRNÍM ÚTOKU, KTERÝCH SE V ROCE 2012 ZÚČASNILI HASIČI A HASIČKY Z SDH KYJOV.

HASIČSKÉ SOUTĚŽE V POŽÁRNÍM ÚTOKU, KTERÝCH SE V ROCE 2012 ZÚČASNILI HASIČI A HASIČKY Z SDH KYJOV. HASIČSKÉ SOUTĚŽE V POŽÁRNÍM ÚTOKU, KTERÝCH SE V ROCE 2012 ZÚČASNILI HASIČI A HASIČKY Z SDH KYJOV. V roce 2012 se za SDH Kyjov v hasičských soutěžích v požárním útoku účastnili: Za ŽENY: Brožová Veronika,

Více

Sbor Dobrovolných Hasičů, Novosedly, 387 16 Volenice

Sbor Dobrovolných Hasičů, Novosedly, 387 16 Volenice 55 Výroční valná hromada ze dne 15. 1. 2010 místo: pohostinství U Černých čas zahájení: 19 hodin předsedající: velitel Karel Michálek zapisovatel: Václav Poţárek ml. Program: 1) Zahájení 2) Zpráva o činnosti

Více

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska - Kraj Pardubický Pořadatel: ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ Krajského kola soutěže mladých hasičů ve hře PLAMEN 2016 - Skuteč SHČMS - KSH Pardubice, OSH Chrudim, odborná

Více

Propozice okresního kola. hry Plamen ročníku

Propozice okresního kola. hry Plamen ročníku Propozice okresního kola hry Plamen ročníku 2016 2017 Pořadatel: Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska okres Hodonín Termín konání: 13. května 2017 Místo konání: Sportovní areál Ratíškovice Do 8:30 bude

Více

LÉTO INFORMAČNÍ LETÁK. LETNÍ VYDÁNÍ r. 2017

LÉTO INFORMAČNÍ LETÁK. LETNÍ VYDÁNÍ r. 2017 INFORMAČNÍ LETÁK LETNÍ VYDÁNÍ r. 2017 LÉTO Cupy - hupy, pravda je to, po jaru, že máme léto. Slunko hřeje, slunko pálí, ani chvilku nezahálí, všude smíchu je a ruchu - léto přišlo! Hejsa! Chuchu! Ohlédnutí

Více

Organizační zabezpečení okresního kola soutěže dorostu ročník

Organizační zabezpečení okresního kola soutěže dorostu ročník Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska okresu Žďár nad Sázavou; kraj Vysočina Žďár nad Sázavou 3, Komenského 1, PSČ 591 01; tel. 566 621 139 e-mail: zdar@hvp.cz; www.dh-vysocina.cz IČ 488 996 15 DIČ CZ-488

Více

Organizační zabezpečení

Organizační zabezpečení Organizační zabezpečení O K R E S N Í H O K O L A H R Y P L A M E N SBORŮ DOBROVOLNÝCH HASIČŮ 2018 Pořadatel: Okresní sdruţení hasičů Brno-město Termín konání: 19.5.2018 Místo konání: sportovní areál ZŠ

Více

12 000,00 Kč 8 000,00 Kč

12 000,00 Kč 8 000,00 Kč akce/ Účel použití na akci/projekt/konkrétní účel Bohuslavice 8/2018 103 Okres Šumperk IČO 64094898 B.Ú. Dotace bude použita na nákup cen včetně pohárů, které dostanou nejlepší družstva na soutěži Velká

Více

PŘÍBĚH Děkujeme za podporu. PS: Do nového roku více štěstí, zdraví a lásky, bez závisti a žhářů.

PŘÍBĚH Děkujeme za podporu. PS: Do nového roku více štěstí, zdraví a lásky, bez závisti a žhářů. PŘÍBĚH 2018 Přátelé, kamarádi, hasiči. Tento příběh, který jsme společně prožili v letošním roce 2018 je v něčem výjimečný a budeme si ho ještě všichni dlouho pamatovat. Prožili jsme spoustu dobrodružství

Více

Zápis ORM MSH hl. m.m Praha z aktivu vedoucích mládeže konaného dne 3. 9. 2013

Zápis ORM MSH hl. m.m Praha z aktivu vedoucích mládeže konaného dne 3. 9. 2013 Zápis ORM MSH hl. m.m Praha z aktivu vedoucích mládeže konaného dne 3. 9. 2013 Místo konání: MSH Praha, Ohradní 26, Praha 4 Začátek: 18.00 hod Svolavatel: ORM MSH hl. město Praha Přítomni: viz prezenční

Více

MÍSTO - RADÍKOV U OLOMOUCE

MÍSTO - RADÍKOV U OLOMOUCE XV. HASIČSKÝ TÁBOR NEJEN PRO HASIČE TERMÍN 10. 20. července 2016 MÍSTO - RADÍKOV U OLOMOUCE Blízká lokalita tábora je velkou výhodou snížení nákladů na dopravu dítěte 1 UBYTOVÁNÍ celkem max. 100 dětí ve

Více

MĚSTO SETtoU2! ^ ZADOST O DOTACI NA PODPORU SPORTU V ROCE 2018 NUVSP00OW59E. l MĚSTSKÝ ÚŘAD «* #* Požadovaná výše dotace: ,-

MĚSTO SETtoU2! ^ ZADOST O DOTACI NA PODPORU SPORTU V ROCE 2018 NUVSP00OW59E. l MĚSTSKÝ ÚŘAD «* #* Požadovaná výše dotace: ,- NUVSP00OW59E v l MĚSTSKÝ ÚŘAD «* #* MĚSTO SETtoU2! ^ DM,o: 3 0. 11. 201/ e.j.:myvs listy/strany: přílohy:...' ZADOST O DOTACI NA PODPORU SPORTU V ROCE 2018 zpracov. O úkl. znak Název žadatele: SH CMS -

Více

prosinec 2016 Úvod Vážené kolegyně a kolegové,

prosinec 2016 Úvod Vážené kolegyně a kolegové, Úvod Vážené kolegyně a kolegové, závěrem roku vám předkládáme první vydání elektronického Zpravodaje OSH Plzeň - jih. Touto cestou bychom vám chtěli předávat informace z činnosti okresního sdružení, chtěli

Více

KRAJSKÁ KOLA ÚSTÍ NAD LABEM

KRAJSKÁ KOLA ÚSTÍ NAD LABEM KRAJSKÁ KOLA ÚSTÍ NAD LABEM 22. 6. 24. 6. 2018 Pro některé kolektivy a jednotlivce byla velmi krátká doba od jejich okresního kola, aby dopilovali a dotrénovali vše, co bylo potřeba. V pátek 22. června

Více

Dne se konala brigáda na sázení stromků. Dne proběhl v naší obci sběr starého železa. Náš sbor má 50 členů. Z toho je 19 žen a 31 mužů.

Dne se konala brigáda na sázení stromků. Dne proběhl v naší obci sběr starého železa. Náš sbor má 50 členů. Z toho je 19 žen a 31 mužů. 2007 Náš sbor má 50 členů. Z toho je 19 žen a 31 mužů. Dne 10. 3. se konala brigáda na sázení stromků. Dne 31. 3. proběhl v naší obci sběr starého železa. - 1 - Dne 1. 5. proběhlo na sportovním areálu

Více