MOBILNÍ DŘEVOSTAVBY WoodCon > Představení & prezentace

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MOBILNÍ DŘEVOSTAVBY WoodCon > Představení & prezentace"

Transkript

1 MOBILNÍ DŘEVOSTAVBY WoodCon > Představení & prezentace

2 WOOD CONSTRUCTION (WoodCon) & WOOD HOUSE BUILDING (WHB) > Kdo jsme Wood Construction (ABM Real a.s.) obchod, projekty, vývoj Wood House Building (WHB s.r.o.) výroba Historie naší společnosti sahá do roku Hlavním oborem činnosti bylo po dlouhou dobu navrhování a realizace optimálních řešení v oblasti střešních konstrukcí a krytin (obch. značka Střechy Brendl). V roce 2007 jsme ve spolupráci se společností Dektrade a.s. rozšířili naší činnost o zakázkovou výrobu dřevostaveb na klíč. O dva roky později jsme na tyto zkušenosti navázali a do výrobního programu zařadili výrobu mobilních domů a dřevostaveb. V roce 2010 jsme pro sekci mobilních domů a dřevostaveb založili společnost WHB s.r.o. provozující výrobní halu a následně obchodní značku WoodCon (ABM Real a.s.) zajišťující vývoj, projektové práce a obchodní agendu. K dnešnímu dni je uskupení WoodCon a WHB považováno za klíčového hráče na trhu mobilních ekologických dřevěných staveb, o čemž jednoznačně vypovídá největší počet realizovaných zakázech v roce 2011 a 2012 na území ČR.. 35 ROČNÍ VÝROBNÍ KAPACITA Největší výrobce mobilních dřevěných staveb v ČR 50 REFERENČNÍCH STAVEB 1.300m 2 VÝROBNÍ HALA

3 MOBILNÍ DŘEVOSTAVBY WOOD CONSTRUCTION (WoodCon) > Architektura

4 MOBILNÍ DŘEVOSTAVBY WoodCon > Charakteristika Mobilní dřevostavby WoodCon jsou alternativou ke klasickým mobilním domům pro zákazníky, kteří vyžadují komfort bydlení srovnatelný s klasickými dřevostavbami stavěnými na základové desce. Izolační vlastnosti, masivní KVH samonosná konstrukce, kvalita zpracování a prvotřídní materiály (90% české a německé výroby) předurčují použití těchto domů zejména k celoročnímu trvalému nebo rekreačnímu bydlení. Uvedené charakteristiky řadí mobilní dřevostavby WoodCon do kvalitativně nové kategorie vedle klasických mobilních domů a udávají tak nový trend v ekonomickém bydlení. Dřevostavby jsou nabízeny v základních modulech 6x4m, 8,5x4m, 9,5x4m, 11x4m a 12x4m. Jejich vzájenou kombinací lze vytvářet plnohodnotné dřevostavby o plochách až 100m2 a dispozicích od 1+kk po 4+kk..

5 MOBILNÍ DŘEVOSTAVBY WoodCon > Klíčové výhody Finanční nenáročnost Celoroční mobilní dřevostavby od Kč Charakteristika mobilní stavby Instalace na základě ohlášení stavby nebo územního souhlasu Rychlost dodání a instalace Dodací lhůty 2-3 měsíce Doprava + instalace 1 den 100% ekologický koncept bydlení ECO SYSTEM Možnost využití bezúčelové hypotéky nebo úvěru Modularita Zakázková výroba Možnost propojování a postupného rozšiřování modulů Okamžitá obyvatelnost Dodání na klíč (dokončená stavba vč. instalací)

6 MOBILNÍ DŘEVOSTAVBY WoodCon > Modelové řady Mobilní dřevostavby WoodCon jsou nabízeny ve třech modelových řadách, které spolu tvoří důmyslný koncept bydlení pokrývající celé spektrum požadavků na trvalé nebo celoroční rekreační obývání. Společným rysem všech modelových řad je plnění kritérií ekologického konceptu bydlení ECO SYSTEM a použití kvalitních KVH samonosných konstrukcí REAL WOOD spolu se systémem suché výstavby FERMACELL. Klasický design & vynikající kvalita za přijatelnou cenu Modelová řada CLASSIC je cenově dostupným evergreenem kombinujícím prvotřídní kvalitu a klasický vzhled. Mobilní dřevostaby této modelové řady bezezbytku splňují požadavky na trvalé komfortní bydlení. Klíčovými konstrukčními prvky jsou sedlová střecha se sklonem 20 a palubkový fasádní obklad. Samozřejmostí je ekologický koncept ECO SYSTEM. Moderní design & špičkové materiály při zachování přírodního vzhledu Modelová řada NATUR je příkladem harmonie zdánlivě vzdálených charakteristikých rysů. Klíčovým prvkem architektury je snaha o zachování přírodního vzhledu s prvky moderního designu to vše za použití špičkových materiálů a technologií. Klíčovými konstrukčními prvky jsou sedlová střecha se sklonem 20 a roštový fasádní systém ze Sibiřského modřínu v kombinaci s cementotřískovými deskami Cetris. Samozřejmostí je ekologický koncept ECO SYSTEM. Nadčasový design & čistá kubická architektura garantující efektivní využití prostoru Modelová řada BLOCK si klade za cíl nabídnout maximum efektivně využitého vnitřního prostoru. Specifická opatření umožňující splnění tohoto cíle jsou rozšíření modulu z původních 4,20 na 4,40m a efektivní projektování vnitřních příček v kombinaci s kubickou architekturou. Klíčovými konstrukčními prvky jsou rovná / pultová střecha se sklonem 3-5 a fasádní systém z cementotřískových desek Cetris v kombinaci roštový fasádním obkladem ze Sibiřského modřínu. Samozřejmostí je ekologický koncept ECO SYSTEM.

7 MOBILNÍ DŘEVOSTAVBY WoodCon > Materiály & Technická řešení

8 MOBILNÍ DŘEVOSTAVBY WoodCon > Co nás odlišuje od konkurence? 1/ KVH samonosné konstrukce spojované systémem dlabů a čepů Konstrukce z masivního konstrukčního dřeva (KVH hranoly) jsou vyřezávány na CNC dřevoobráběcích strojích, které vytváří prefabrikované spoje jednotlivýh hranolů systémem dlabů a čepů. Tato technologie poskytuje mobilním dřevostavbám WOOD CONSTRUCTION výrazně vyšší mechnickou pevnost než u klasických mobilních domů, jejichž hranoly jsou spojovány pouze vruty. Více na str. 8. 2/ Sendvičový systém suché výstavby Fermacell Dřevostavby WOOD CONSTRUCTION jsou stavěny sendvičovým systémem nosnou konstrukci dřevosatvby tvoří výše uvedená samonosná konstrukce (skelet), na který jsou následně montovány konstrukční desky, izolace a fasádní systémy. Oproti panelovým systémům tvořeným kombinací OSB desek a polystyrenu tak sendvičový systém poskytuje výrazně delší životnost. Více na str / Koncept ekologického bydlení ECO SYSTEM Důležitým aspektem při projektování dřevostaveb WOOD CONSTRUCTION je kvalita životního prostředí, které tyto stavby poskytují. ECO SYSTEM je uceleným systémem sedmi specifických opatření a ekologických materiálů, které jako celek výrazně zvyšují kvalitu bydlení. Více na str. 7. 4/ Vysoká kvalita použitých materiálů a komponentů Charakteristickým rysem dřevostaveb WOOD CONSTRUCTION je pečlivý výběr komponentů a dodavatelů 90% použitých materiálů pochází od předních českých a německých výrobců (např. AEG, CETRIS, DRAŹICE, FERMACELL, GROHE, JIKA, KNAUF, KRONOTEX, PARADOR, SAPELI, SECCA atd.) 5/ Plnění technických norem a požadavků na stavby dle 156 Stav. zákona Zárukou kvality bydlení jsou normami požadované bezpečnostní, izolační, hygienické, požární a statické vlastností dřevostaveb. Všechny typové projekty disponují typovou projekovou dokumentací v plném rozsahu.

9 ECO SYSTEM > Koncept ekologického bydlení Cementotřískové desky CETRIS Basic neobsahující nebezpečné látky jako jsou azbest a formaldehyd, jsou odolné proti benzínu a olejům. Polyuretanové izolační panely KINGSPAN, jenž během své životnosti neuvolňují škodlivé plyny, ani se nelouhují do okolního prostředí. Dřevěné KVH konstrukce lepené polyurethanovými lepidly bez použití zdraví škodlivých rozpouštědel. Sádrovláknité konstrukční desky FERMACELL / FERMACELL greenline, jenž dokážou trvale vázat škodliviny ze vzduchu v místnosti a výrazně tak zlepšit kvalitu vzduchu a současně také kvalitu bydlení. Přírodní nátěry na dřevo OSMO na bázi přírodních olejů a vosků, jež jsou povoleny v potravinářské oblasti. Pigmenty jsou vyčištěny od škodlivých těžkých kovů jsou. OSB desky SUPERFINISH ECO, které obsahují 100% smrkové dřevo a pojivo na bázi polyuretanových pryskyřic neobsahující žádný formaldehyd. Tepelná izolace KNAUF s technologií ECOSE na bázi přírodního pojiva neobsahujícího formaldehyd a postavená na rychle se obnovujícím organickém materiálu.

10 QUALITY CONCEPT > Koncept kvality použitých materiálů Kermické obklady a dlažby RAKO (výroba ČR) Střešní krytiny CEMBRIT DEKMETAL SATJAM (výroba ČR) Izolační panely KINGSPAN (výroba ČR) Dřevěné konstrukce DEKWOOD (výroba ČR) Plastová okna a dveře PFT (výroba ČR) Interiérové nátěry HET / PRIMALEX (výroba ČR) Fasádní palubky a profily SECA (výroba ČR) Podlahové topné folie ECOFILM (výroba ČR) Přírodní nátěry na dřevo OSMO (výroba Německo) Cementotřískové desky CETRIS (výroba ČR) Interiérové dveře SAPELI (výroba ČR) Tepelná izolace KNAUF (výroba Něměcko) Sádrovláknité desky FERMACELL (výroba Něměcko) Laminátové plovoucí podlahy KRONOTEX a PARADOR (výroba Něměcko)

11 KONSTRUKČNÍ MATERIÁLY > Konstrukce Mobilní dřevostavby WoodCon jsou stavěny sendvičovým systémem z KVH samonosných konstrukcí usazených na ocelový manipulační rám. Tato kombinace zaručuje maximální mechanickou pevnost při zachování mobility celé stavby. Všechny konstrukce jsou projektovány na základě odborných statických posudků. Ocelový manipulační rám KVH konstrukce je usazena na ocelovém manipulačním rámu se stavitelnými nohami (9-18 ks), které umožňují eliminaci terénních nerovností. Rám dále obsahuje úchyty určené k manipulaci pomocí jeřábu. Mobilní dřevostavba se usazena na zemní vruty, betonové patky, základové pasy, což přináší výrazné úspory za realizaci klasické základové desky. Skelet - KVH samonosná konstrukce Základem mobilních dřevostaveb je KVH samonosná konstrukce sušené, hoblované a lepené profily spojované systémem kónických dlabů a čepů jež jsou precizně vyřezávány na CNC dřevoobráběcích strojích. Masivní konstrukční dřevo (KVH) jsou profily z jehličnatého dřeva (převážně smrku) pro použití v moderních dřevěných stavbách. KVH profily jsou čtyřstranně hoblované a mají sražené hrany. Profily jsou technicky vysušeny na vlhkost 15 ± 3 %. Klíčovými výhodami KVH konstrukcí jsou tvarová stálost a variabilita délky profilů (až do 13m), čehož je dosaženo pomocí pevnostních zubovitých spojů lepených polyurethanovými lepidly bez použití zdraví škodlivých rozpouštědel.

12 KONSTRUKČNÍ MATERIÁLY > Sádrovláknité konstrukční desky Mobilní dřevostavby WoodCon jsou montovány systémem suché výstavby Fermacell sádrovláknité konstrukční desky jsou oboustraně montovány na KVH samonosné konstrukce. Vnitřní desky jsou opatřeny finální povrchovou úpravou, přičemž vnější jsou připraveny k montáži fasádního systému. Sádrovláknité konstrukční desky FERMACELL / FERMACELL GREENLINE Jedná se o nosné konstrukční desky skládají se ze sádry a papírových vláken, která se získávají recyklací. Na výrobních linkách řízených počítačem se po přidání vody a bez dalších pojidel stlačuje homogenní směs těchto dvou přírodních surovin pod vysokým tlakem na pevné desky, které se suší a řežou na příslušné formáty. Jedná se o inovační a ekologicky nezávadný výrobní postup s nejpřísnější kontrolou kvality. Desky mají vynikající mechanické, akustické a protipožární vlastnosti, což jsou hlavní výhody oproti klasickým sádrokartonovým deskám. Povrchová úprava umožňuje aplikace interiérového nátěru v barvě dle přání zákazníka. Provedení FERMACELL greenline dokáže trvale vázat škodliviny ze vzduchu v místnosti a výrazně tak zlepšit kvalitu vzduchu a současně také kvalitu bydlení. Škodlivé látky se uvolňují nejenom ze stavebních materiálů, ale dostávají se do ovzduší také v průběhu užívání prostor, např. z nového nábytku, podlahových krytin, nátěrů nebo čistících prostředků. V tuto chvíli se bezesporu jedná o nejmodernější a nejpropracovanější vnitřní obkladový systém výrobce FERMACELL - řada testů státních i nezávislých institutů potvrzuje: konstrukce FERMACELL jsou vyráběny racionálně a poskytují nejvyšší míru pevnosti, ochrany proti požáru a hlukové a tepelné izolace.

13 KONSTRUKČNÍ MATERIÁLY > Tepelné izolace Mobilní dřevostavby WoodCon již v základním provedení splňují energetické a izolační požadavky pro trvalé bydlení (skupina energetické náročnosti C). Dřevostavby jsou izolovány výhradně ekologickými a 100% zdravotně nezávadnými izolacemi. Přidáním extra izolací do stěn a stropu lze bez problémů plnit standardy nízkoenergetických domů (skupina energetické náročnosti B). Polyuretanové izolační panely KINGSPAN / DEKPIR Izolaci stropu tvoří polyuretanové izolační panely systému KINGSPAN (100mm/120mm/160mm), jenž má dvojnásobné izolační vlastnosti oproti klasické minerální izolaci. Izolační jádro z tuhého polyuretanu, které KINGSPAN používá, je bez CFC a HCFC a plně vyhovuje Protokolům o ozónu ze summitu v Montrealu a Kyoto. Ze zdravotního hlediska jsou produkty plně ošetřeny teplem tvrzenými polymery (příčná vazba), které za běžných podmínek neuvolňují škodlivé výpary a jsou bezpečné při manipulaci. Z hlediska životního prostředí produkty během své životnosti neuvolňují škodlivé plyny, ani se nelouhují do okolního prostředí. Jako jedny z nejúčinnějších izolantů, které jsou ve stavebnictví k dispozici, aktivně přispívají k úspoře energie, a tím snižují podstatně emise oxidu uhličitého. Tepelná izolace KNAUF CLASSIC Tepelná izolace stěn a podlahy je řešena minerální izolace KNAUF s technologií ECOSE (stěny 100mm/160mm, podlaha 160mm) s možností zateplené fasády (100mm polystyren). Technologie KNAUF ECOSE je revoluční, zcela nová technologie přírodního pojiva neobsahujícího formaldehyd a postavená na rychle se obnovujícím organickém materiálu namísto na chemikáliích vyrobených z ropy. Technologie ECOSE Technology je výsledkem 5 letého výzkumu a vývoje a je naplněním vize nabízet stále dokonalejší produkty, příjemnější na dotyk, s výrazně hnědou barvou. Tato přirozeně hnědá barva symbolizuje vyšší úroveň udržitelnosti. Na přání lze dům vybavit zateplenou fasádou (polystyren 100mm).

14 KONSTRUKČNÍ MATERIÁLY > Skladby svislých konstrukcí R = 2,56 m 2.K.W -1 U = 0,39 W.m -2.K -1 R = 5,55 m 2.K.W -1 U = 0,18 W.m -2.K -1 R = 4,10 m 2.K.W -1 U = 0,24 W.m -2.K -1

15 KONSTRUKČNÍ MATERIÁLY > Skladby vodorovných konstrukcí R = 4,55 m 2.K.W -1 U = 0,22 W.m -2.K -1 R = 4,10 m 2.K.W -1 U = 0,24 W.m -2.K -1

16 KONSTRUKČNÍ MATERIÁLY > Fasádní systémy Mobilní dřevostavby WoodCon jsou v souladu s filozofií využívání ekologických materiálů standardně obkládány cementotřískovými deskami Cetris, fasádními palubkami nebo roštovými profily (difúzně otevřená konstrukce). Alternativně lze dřevostavby opatřit zateplenou fasádou s fasádní omítkou (difúzně uzavřená konstrukce). Varianta 1: Fasádní desky CETRIS Basic Základním venkovním obkladem jsou cementotřískové desky CETRIS Basic, které slučují výhodné vlastnosti cementu a dřeva. Jsou lehčí než tradiční cementovláknité desky, jejich pevnost a odolnost proti povětrnostním vlivům, mrazu a plísním je řadí před štěpkocementové nebo sádrokartonové desky. Varianta 2: Palubkový fasádní obklad Nabízeny jsou varinaty ze smrkového nebo modřínovéh dřeva. Významnou vlastností smrkových palubek je jejich pružnost oproti jiným palubkách. Dosahují dlouhé životnosti, nejen u nás ale i v extrémních podmínkách při správné údržbě výdrží až několik desítek let. Severský modřín je oproti smrku tvrdší jedná se o vysoce kvalitní dřevo, které má pro exteriérové použití jednoznačně nejlepší vlastnosti a zaručeně vydrží jako venkovní obklad domu. Varianta 3: Roštový fasádní obklad ze zkosených profilů RHOMBUS Roštový obklad je tvořen smrkovými profily RHOMBUS se 45 pokosem. Kombinací s prvky z cetrisových desek je dosaženo moderního avšak přírodního vzhledu. Dřevěné fasádní obklady jsou vždy opatřeny exteriérovým nátěrem na dřevo Osmo tak, aby bylo zaručeno kvalitní ošetření a dlouhá životnost celého obkladu. Varianta 4: Fasádní omítka BASF V nabídce je široká škála pastovitých omítek. Mezi výhody pastovitých omítek patří rychlá a snadná aplikace, široký výběr barevných odstínů, vysoká odolnost proti klimatickým podmínkám, pružnost a v neposlední řadě i omyvatelnost. Toto vnější provedení je dodáváno v kombinaci se zateplenou fasádou (polystyren).

17 KONSTRUKČNÍ MATERIÁLY > Střešní systémy Mobilní dřevostavby WoodCon jsou nabízeny se třemi provedeními střešní krytiny. Každá varianta je dále nabízena v několika barevných variantách. Celkem je tak k dispozici 20 různých provedení. Varianta 1: Profilovaná střešní krytina DEKMETAL MAXIDEK Jedná se o velkoformátovou profilovanou plechovou střešní krytinu. Střechy zachovávají vzhled maloformátové krytiny. Krytinu střechy lze použít ve všech sněhových oblastech. Materiál krytiny zaručuje vysokou životnost. Povrch krytiny je nepórovitý - nedochází tedy k ulpívání nečistot na povrchu a následnému růstu mechů a lišejníků. Krytina netrpí působením mrazu Varianta 2: Střešní krytina CEMBRIT ANGLICKÝ OBDÉLNÍK Vláknocementová střešní krytina Anglický obdélník je výrobek na bázi cementu, buničiny a umělých vláken. Všechny výrobky mají speciální povrchovou úpravu pro zvýšení její životnosti a odolnosti. Anglický obdélník prochází v průběhu výroby několikastupňovým barvením při kterém se na ni nanáší pigmentové cementové pasty a transparentní vrstvy. Díky tomu získává moderní, přírodní a přirozený vzhled, který sluší každé střeše. Varianta 3: Falcovaná střešní krytina SATJAM Rapid Rapid je střešní krytina, která svým vzhledem připomíná falcovanou střešní krytinu, tedy krytinu s dvojitou stojatou drážkou. Montáž této střešní krytiny je však mnohem jednodušší, rychlejší a tím i cenově dostupnější. Střecha získá díky provedení krytina a díky široké paletě barev a povrchových úprav efektní vzhled, zapadající jak do moderní zástavby, zároveň ale připomíná klasickou falcovanou střešní krytinu a může tak velmi dobře zapadnout i do historické zástavby.

18 KONSTRUKČNÍ MATERIÁLY > Podlahy, obklady Laminátové plovoucí podlahy KRONOTEX jsou standardně dodávány v modelové řadě CLASSIC a BLOCK. KRONOTEX patří mezi největší výrobce laminátových podlah v Evropské unii. Podlahy se vyznačují vysokou kvalitu produkovaných materiálů a také perfektní dodržování environmentálních a hygienických požadavků na výrobu. Celkem je v nabídce 5 modelových řad (6-10mm), tzn. celkem 40 dekorů. Laminátové plovoucí podlahy PARADOR jsou standardně dodávány v modelové řadě NATUR. Díky bohatým zkušenostem se dřevem a nejnovějším technickým poznatkům je společnost PARADOR v pozici, kdy vytváří autentické interpretace vysoce kvalitního dřeva a také do laminátových podlah realisticky transformuje další klasické materiály, jako je kámen či beton. A co více, grafické motivy a dekory plné fantazie od věhlasných mezinárodních designérů umožňují PARADORU ukázat fascinující nové možnosti. Keramické obklady a dlažby RAKO Značka RAKO reprezentuje ucelené sety obkládaček a dlaždic včetně bohatého sortimentu dekoračních doplňků pro koupelny, kuchyně a podlahy bytových interiérů. Z hlediska životního stylu je orientována na koncové uživatele s vysokými nároky na design i užitnou hodnotu nabízených materiálů.

19 KONSTRUKČNÍ MATERIÁLY > Výplně Mobilní dřevostavby WoodCon jsou vybavovány plastovými okny a interiérovými dveřmi předních českých výrobců PFT a Sapeli. Plastová okna a dveře PFT V základním provedení jsou dřevostavby vybaveny 5-ti komorovými okny a dveřmi PFT s dvojitým nebo trojitým zasklením (U = 1,1 / 0,7 / 0,5 W/m 2.K). Okna se středovým těsněním umožňují instalaci nejdokonalejších větracích systémů, nepotí se a účinně zamezují tvorbu škodlivé vlhkosti a plísní v domě. Jsou vyrobena ze špičkových německých plastových profilů KBE. Při zachování vynikajícího zvukového útlumu a s minimálními tepelnými ztrátami zaručují okna přísun dostatečného množství čerstvého vzduchu do domu a odvádění škodlivé vlhkosti. Větrací systémy pracují samočinně, bezhlučně, nevytvářejí v bytě průvan a není třeba je obsluhovat ani udržovat. Veškeré výše uvedené charakteristiky předurčují okna PFT k použití do dřevostaveb při požadavku na udržení požadovaného mikroklima, které zaručí dlouhou životnost všech použitých konstrukčních materiálů. Interiérové dveře SAPELI Standardně jsou mobilní dřevostavby vybaveny kvalitními interiérovými dveřmi s obložkami a kováním předního českého výrobce SAPELI. Nabídka zahrnuje 19 modelových řad, jež každá nabízí 6 variant prosklení a minimálně 4 varianty povrchové úpravy.

20 VYTÁPĚNÍ > El. konvektory, podlahové topení, komínové systémy Mobilní dřevostavby WoodCon nabízí několik způsobů vytápění od klasických elektrických konvektorů, přes podlahové topení po krbová kamna s profesionálním komínovým systémem. Elektrické konvektory AEG Standardně jsou mobilní dřevostavby vytápěny elektrickými nástěnnými konvektory AEG o výkonu 2,0kW, 1,5kW a 1,0kW s plynule nastavitelnou teplotou v rozsahu 7-30 C a možností omezení teplotního rozsahu. Konvektory jsou vybavené vysoce kvalitním ocelovým trubkovým topným tělesem s hliníkovými lamelami pro lepší předávání tepelné energie do okolí. Podlahové topení topné folie ECOFILM Elektrické topné folie ECOFILM jsou určené pro elektrické velkoplošné stropní nebo podlahové vytápění interiérů. Hlavní předností je tloušťka topné folie jen 0,4mm a schopnost vyhřívat v celé ploše. Tím je docíleného potřebného výkonu (80w/m 2 ) už při nižších teplotách. Stavební konstrukce jsou tak méně tepelně namáhány a povrchová teplota je rovnoměrně rozložena. Komínový systém EKO300 + krbová kamna Thorma Komínový systém EKO300 je navržen a dodáván na míru mobilním dřevostavbám. Jedná se o třísložkový komínový systém z nerezové oceli. Komíny mají kermické tepelné izolace a jsou určeny pro tuhá paliva. V nabídce jsou verze venkovní (vyústění boční stěnou) i vnitřní (vyústění střechou). Standardně dodávanou značkou krbových kamen je Thorma.

21 INSTALACE > Elektroinstalace, vodoinstalace Mobilní dřevostavby WoodCon jsou osazeny kompletní elektro a vodoinstalací dle aktuálně platných norem. Instalace reflektují normy a požadavky na plnohodnotné trvalé obývání. Elektroinstalace Soustava Cu CYKY rozovdů je chráněna proudovým chráničem s hlavním vypínačem 32A. Poskytuje samostatné jištění pro el. troubu, el. konvektory, varnou desku, myčku, pračku a osvětlení. Instalace standardně zahrnují zásuvky ABB Tango nebo Element, UTP a TV přípojky. Vzduchotechnika značky Multivac zajišťuje odvod vlhkosti z koupelny. Osvětlení je řešeno standardními nástěnnými svítidly (modelová řada CLASSIC, BLOCK), nebo moderními LED diodovými pásy (modelová řada NATUR). V koupelně a na vněší fasádě jsou montována svítidla vlhkuvzdorná. Vodoinstalace Kompletní rozvody rozvody vody a odpadů zahrnují, elektrický bojler, koupelnové umyvadlo, kuchyňský dřez, myčku, pračku, sprchový kout a WC. Rozvody odpadů mají centrální vývod 100/110mm. Rozvody vody mají hlavní uzávěr a uzávěr pro vypuštění okruhu v případě zazimování dřevostavby. Rozvody v podlaze jsou opatřeny extra izolací proti zamrznutí i při teplotách překračujících -20 C.

22 VNITŘNÍ VYBAVENÍ > Kuchyňská linka, koupelna, nábytek Kuchyňská linka DECODOM Mobilní dřevostavby je možné vybavit kuchyňskými linkami DECODOM. Dle rozměru mobilního domu jsou nabízeny kuchyně o rozměrech 210cm nebo cm. Stadnardním vybavením každé linky je nerezový dřez, baterie a odsavač par vše značky Franke a dále zářivkové osvětlení 13W. Samozřejmostí je také možnost naprojektování a dodání vlastní kuchyňské linky zákazníkem. Vybavení koupelny Vybavení koupelny zahrnuje elektrický bojler 125l, sprchový kout s vaničkou a chromovou baterií, topný žebřík s regulátorem výkonu, umyvadlo s chromovou baterií a skříňkou, zrcadlo a kombinované WC. V nabídce jsou tři úrovně výbavy lišící se výrobci jednotlivých komponentů. Provedení Standard je složeno z komponentů značek Kolo, Novaservis, Roltechnik a Tatramat. Provedení Lux tvoří komponenty předních výrobců Dražice, Jika a Ravak. Provedení DeLuxe je tvořeno komponenty špičkových výrobců Geberit, Grohe, Ravak a Roca. Nábytek Interiér mobilních dřevostaveb je profesionálně navržen tak, aby zákazník neměl problém s vybavením klasickým nábytkem, což u klasických mobilních domů není vždy pravidlem. K mobilní dřevostavbě dostane zákazník návrh konkrétních modelů nábytku Ikea, na který jsou domy projektovány. Dodání tohoto nábytku je možné zákazníkovi zajistit. Díky standardizovaným rozměrům lze ovšem dům vybavit i nábytkem kterýchkoliv jiných výrobců dle přání zákazníka.

23 MANIPULACE > Přeprava, vykládka Přeprava Mobilní dřevostavby se přepravují na návěsech tahačů. Před jednáním o dodávce dřevostavby je samozřejmostí kontrola pozemku zástupcem společnosti zajišťující přepravu nebo pronájem manipulační techniky. Cena přepravy se kalkuluje individuálně pro každou přepravu, na základě předchozí kontroly průjezdového profilu celé trasy. Nakládka / vykládka Domy jsou standardně vybaveny ocelovým manipulačním rámem, který slouží nejen k usazení, ale také k uchycení zdvihacích pásů. Nakládka, vykládka a usazení tak vždy probíhá pomocí autojeřábu, který je při každé instalaci volen individuálně v závislosti na hmotnosti domu, potřebného dosahu ramena, manipulačního prostoru atd. Při manipulaci je využíváno vahadla vyrobeného speciálně pro zdvihání mobilních dřevostaveb. Časová náročnost vykládky vč. usazení je cca 1-2 hodiny.

24 MANIPULACE > Usazení, připojení na IS Usazení Ocelový manipulační rám je standardně vybaven 7 až 18-ti stavitelnými nohami, na které je dům usazen. Tyto nohy jsou schopny vyrovnat nerovnosti do výšky 5cm. Po usazení domu jeřábem je následně dřevostavba pomocí nivelačního přístroje usazena do dokonalé roviny. Nabízeny jsou dvě možnosti usazení: 1/ ZEMNÍ VRUTY KRINNER Jedná se o technologii realizovanou za zlomek času potřebný pro vykopání a vybetonování základů. Základy je možné okamžitě zatížit, odpadá technologická přestávka při betonáži, kopání, betonování a odvoz vykopané hlíny. Vruty od délce 160 až 210cm jsou testovány na tlakovou, tahovou i boční zátěž. Přesný výběr vhodného zemního vrutu proběhne na základě zkoušky únosnosti půdy přímo na pozemku zákazníka. Klíčovou výhodou je možnost opětovného použití na libovolném pozemku. 2/ BETONOVÉ PATKY Jedná se o klasickou variantu tvorby základů pro mobilní dřevostavby. Betonové patky musí vždy sahat do zámrzné hlouby, přičemž dle únosnosti zeminy se jejich průměr pohybuje mezi 20 až 60cm. Připojení na IS Mobilní dřevostavby jsou vždy připraveny k napojení na standardní přípojky inženýrských sítí. 1/ ODPADY Odpady jsou svedeny do jednoho centrálního vývodu o průměru 100/110mm na okraji domu tak, aby byla zajištěna jejich dostupnost i po usazení domu. 2/ VODA Přívod vody je řešen klasickou přípojkou pro vodovodní potrubí 3/4. Stejně jako vývod odpadů je i přívod vody umístěn na okraji domu. Jako ochrana proti zamrznutí jsou používány 50W toplné kabely s termostatem, které automaticky zajišťují prohřev potrubí při teplotách pod 5 C. 3/ ELEKTRO Doporučený jistič přípojného bodu pro napojení mobiních dřevostaveb je 3x 25A. Přívodní Cu kabel do centrální rozvodné skříně dřevostavby s hlavním 32A vypínačem musí mít průměr min. 6mm2. Časová náročnost kompletního napojení na přípojky IS se pohybuje okolo 2-3 hodin.

25 MOBILNÍ DŘEVOSTAVBY WoodCon > Financování Neúčelová hypotéka RAIFFEISEN BANK Financování formou neúčelové hypotéky je nabízeno fyzickým osobám na základě potvrzení o výši příjmu. Nutností pro tento druh financování je ručení jinou nemovitostí. Varianta 1: Neúčelová hypotéka Univerzál Jedná se o klasickou neúčelovou hypotéku při které je sjednána doba splácení a výše splátky, která zahrnuje jak splátku úroků, tak splátku jistiny. Samozřejmostí je možnost mimořádných splátek. Délka splácení: 5-20 let Úrok: od 8,29% Doba fixace úroku: 1-15 let Mimořádná splátka: 1x ročně až do výše 25% z aktuálně nesplacené jistiny Úvěr ESSOX Jedná se o klasický úvěrový produkt, který je nabízen fyzickým i právnickým osobám na základě potvrzení o výši příjmu (fyzické osoby) nebo daňového přiznání (právnické osoby). Akontace: 10-60% (stupňováno po 5%) Délka splácení: měsíců (stupňováno po 6 měsících) RPSN: od 12% Max. výše úvěru: Kč vč. DPH Uzavření smlouvy není podmíněno ručitelem Vyřízení a správa smlouvy je zdarma Výše splátky je neměnná po celou dobu splácení Smlouva je vyřízena přímo u nás do 30 minut Bez nutnosi ručení jinou nemovitostí Varianta 2: Neúčelová variabilní hypotéka Jedná se o neúčelovou hypotéku při které jsou splátkami za prvních 10 let splácení hrazeny pouze úroky, přičemž obratem jsou tyto prostředky investovány do investičních fondů. Tento princip umožňuje libovolně čerpat, snižovat vyčerpanou částku vklady na účet, čerpat opakovaně, odložit splátku apod. Délka splácení: let Úrok: od 5,87% Doba fixace úroku: 1-15 let Mimořádná splátka: dle potřeb klienta

26 WOOD CONSTRUCTION / Centrum Mobilních Domů > Kontakty Obchodní oddělení - Praha: Ing. Dalibor Dvořák Obchodní oddělení GSM: (+420) dvorak@wood-con.cz Ing. Bohumil Španihel, CSc. Obchodní oddělení GSM: (+420) spanihel@wood-con.cz Vzorové centrum - Praha: CENTRUM MOBILNÍCH DOMŮ Areál hotelu Čertousy U Županských Praha 9 Obchodní zastoupení - Morava: Ing. Václav Žůrek Obchodní zastoupení GSM: (+420) zurek@wood-con.cz Obchod, projekty, vývoj: WOOD CONSTRUCTION ABM Real a.s. Kancelář Praha Bártlova 50/ Praha 9 Kancelář Špindlerův Mlýn Lyžařská Špindlerův Mlýn Sídlo V Korytech Praha 10 Výrobní hala: WHB s.r.o. Provozvna Areál Silniční techniky a.s. Heřmanická Nová Paka Sídlo Plk. O. Hrubého Nová Paka

27 WOOD CONSTRUCTION / Centrum Mobilních Domů > Kde nás naleznete vzorové dřevostavby Centrum Mobilních Domů Areál hotelu Čertousy U Županských Praha 9

MOBILNÍ MODULÁRNÍ DŘEVOSTAVBY WOOD CONSTRUCTION > Ceník 2015/2016 Platnost od: 1.10.2015 CELKOVÁ CENA STAVBY NA KLÍČ

MOBILNÍ MODULÁRNÍ DŘEVOSTAVBY WOOD CONSTRUCTION > Ceník 2015/2016 Platnost od: 1.10.2015 CELKOVÁ CENA STAVBY NA KLÍČ MOBILNÍ MODULÁRNÍ DŘEVOSTAVBY WOOD CONSTRUCTION > Ceník 2015/2016 Platnost od: 1.10.2015 Struktura celkové ceny dodávky dřevostavby Celková cena CELKOVÁ CENA STAVBY NA KLÍČ Cena domu Povinná položka Cena

Více

Montovaná nízkoenergetická dřevostavba AMSTERDAM 12,60x6,10 m (66m2 užitná plocha)

Montovaná nízkoenergetická dřevostavba AMSTERDAM 12,60x6,10 m (66m2 užitná plocha) Montovaná nízkoenergetická dřevostavba AMSTERDAM 12,60x6,10 m (66m2 užitná plocha) Technický popis stavby a dispoziční řešení Výrobce a dodavatel : Dřevostavby Medvěd s.r.o. Lhota pod Horami 5 375 01 Temelín

Více

MOBILNÍ MODULÁRNÍ DŘEVOSTAVBY WOOD CONSTRUCTION > Ceník kompletní 2014 Platnost od: 3.10.2014

MOBILNÍ MODULÁRNÍ DŘEVOSTAVBY WOOD CONSTRUCTION > Ceník kompletní 2014 Platnost od: 3.10.2014 MOBILNÍ MODULÁRNÍ DŘEVOSTAVBY WOOD CONSTRUCTION > Ceník kompletní 2014 Platnost od: 3.10.2014 1. Dispozice MONO MONO XL DUO DUO XL TRIO TRIO XL QUATTRO QUATTRO XL Rozměry Hlavní modul 6,50m x 4,50m 9,50

Více

VALACH STYLOVÉ BYDLENÍ D Ř E V O S T A V B A. GARANCE PEVNÝCH CEN! Např. 100m 2 dům 970.000,- Kč ZDRAVÝ A TEPLÝ DŮM P R O J E K T Z DA R MA

VALACH STYLOVÉ BYDLENÍ D Ř E V O S T A V B A. GARANCE PEVNÝCH CEN! Např. 100m 2 dům 970.000,- Kč ZDRAVÝ A TEPLÝ DŮM P R O J E K T Z DA R MA D Ř E V O S T A V B A VALACH STYLOVÉ BYDLENÍ P R O J E K T Z DA R MA D Ř E V O S T A V B A ZDRAVÝ A TEPLÝ DŮM NÍZKOENERGETICKÝ PROVOZ GARANCE PEVNÝCH CEN! Např. 100m 2 dům 970.000,- Kč VALACH HOBBY - dům

Více

MOBILNÍ DOMY. Jan Řezáč

MOBILNÍ DOMY. Jan Řezáč MOBILNÍ DOMY Jan Řezáč MOBILNÍ DOMY jsou obydlí, umožňující transport z místa na místo Móda mobilního bydlení začala již ve 20. století ve Spojených státech amerických, a to především kvůli nutnosti často

Více

( celková zastavěná plocha 96 m2 ) cena ,- Kč s 21% DPH

( celková zastavěná plocha 96 m2 ) cena ,- Kč s 21% DPH Modulový dům "DOUBLE ALFA " 12x4 + 12x4 m do tvaru " L " cena 1 898 500,- Kč bez DPH ( celková zastavěná plocha 96 m2 ) cena 2 297 185,- Kč s 21% DPH Modulový dům "DOUBLE BETA " 12x4 + 12x4 m do tvaru

Více

Veškeré informace, ceníky, technické specifikace, půdorysy, videa, realizace a kompletní nabídku najdete na našem webu

Veškeré informace, ceníky, technické specifikace, půdorysy, videa, realizace a kompletní nabídku najdete na našem webu Modulový dům ALFA 45,6 m2 MODULOVÝ DŮM ALFA 12 X 3,8 m cena hrubé stavby (s DPH 15%) 558 325,- Kč Kolaudovatelný dům k trvalému bydlení cena domu na klíč (s DPH 15%) 913 445,- Kč Základní informace o Modulovém

Více

Veškeré informace, ceníky, technické specifikace, půdorysy, videa, realizace a kompletní nabídku najdete na našem webu

Veškeré informace, ceníky, technické specifikace, půdorysy, videa, realizace a kompletní nabídku najdete na našem webu Modulový dům ALFA 45,6 m2 MODULOVÝ DŮM ALFA 12 X 3,8 m cena hrubé stavby (s DPH 15%) 558 325,- Kč Kolaudovatelný dům k trvalému bydlení cena domu na klíč (s DPH 15%) 913 445,- Kč Základní informace o Modulovém

Více

...inspirujte se přírodou. modulové dřevostavby. rekreaci, ateliér, kancelář a pro jiné komerční účely. určené pro celoroční bydlení,

...inspirujte se přírodou. modulové dřevostavby. rekreaci, ateliér, kancelář a pro jiné komerční účely. určené pro celoroční bydlení, ...inspirujte se přírodou modulové dřevostavby určené pro celoroční bydlení, rekreaci, ateliér, kancelář a pro jiné komerční účely komfortní způsob bydlení Bydlení v domech na bázi dřeva patři v dnešní

Více

Veškeré informace, ceníky, technické specifikace, půdorysy, videa, realizace a kompletní nabídku najdete na našem webu

Veškeré informace, ceníky, technické specifikace, půdorysy, videa, realizace a kompletní nabídku najdete na našem webu Veškeré informace, ceníky, technické specifikace, půdorysy, videa, realizace a kompletní nabídku najdete na našem webu www.mobilnidomy-kolin.cz Modulový dům ALFA 45,6 m2 MODULOVÝ DŮM ALFA 12 X 3,8 m cena

Více

DŘEVOSTAVBY SE STYLEM typové a individuální projekty.

DŘEVOSTAVBY SE STYLEM typové a individuální projekty. DŘEVOSTAVBY SE STYLEM typové a individuální projekty www.purlive.cz Proč stavět s námi OBSAH PURLIVE je společnost zabývající se výstavbou nízkoenergetických domů a domů s téměř nulovou spotřebou energií.

Více

Obecný popis rodinného domu EDC

Obecný popis rodinného domu EDC Obecný popis rodinného domu EDC Popis domu KLASIK EKONOMY HOLODUM Projektová dokumentace pro st.povolení/realizační Projektová dokumnetace skutečného provedení Vyřízení stavebního povolení/ohlášení stavby

Více

Nosný systém Dřevěné profily KVH-Si mm R R R

Nosný systém Dřevěné profily KVH-Si mm R R R M Předmět: > TECHNICKÁ a MATERIÁLOVÁ SPECIFIKACE > ROZSAH DODÁVKY H2 / H3 / DS Typ stavby: MODULOVÉ a MOBILNÍ DŘEVOSTAVBY Legenda - rozsah dodávky: "H2" "H3" "DS" T R Hrubá stavba - exteriér a interiér

Více

Dřevěné domy a chaty - Standard

Dřevěné domy a chaty - Standard Stavebnice Stavebnice Stavebnice Dřevěné domy a chaty - Standard Dřevěné domy a chaty - Lux Roubenky Základový rám základový rám z tlakově impregnovaných KVH hranolů (smrk) Oplechování základového rámu

Více

997 150, bez DPH. malý RD. 2+kk typ: 36. ALKA DOMKY s. r. o. bezplatná linka 800 801 802 www.alkadomky.cz STANDARDNÍ PROVEDENÍ DŘEVOSTAVBY NA KLÍČ

997 150, bez DPH. malý RD. 2+kk typ: 36. ALKA DOMKY s. r. o. bezplatná linka 800 801 802 www.alkadomky.cz STANDARDNÍ PROVEDENÍ DŘEVOSTAVBY NA KLÍČ 2013 STANDARDNÍ PROVEDENÍ DŘEVOSTAVBY NA KLÍČ Součástí katalogové ceny za vybudování rodinného domu neboli dřevostavby na klíč je tzv. standardní provedení, za které NEPLATÍTE NIC navíc. Kompletní hrubá

Více

Standard energetickyúsporné domy

Standard energetickyúsporné domy 1) PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE Vlastní projektovou dokumentaci pro stavební povolení včetně umístění domu na pozemku a inženýrské sítě řeší za příplatek externí projekční kanceláře spolupracující s firmou Flexibuild,

Více

Standardní vybavení Hanika pro rok 2013

Standardní vybavení Hanika pro rok 2013 Standardní vybavení Hanika pro rok 2013 Povrchová úprava obvodové stěny a) palubkový obklad je součástí standardní cenové nabídky b) termofasáda jednobarevná akrylátová termofasáda (polystyren 80 mm) příplatková

Více

Technologické aspekty výstavby ze dřeva a materiálů na bázi dřeva v České republice

Technologické aspekty výstavby ze dřeva a materiálů na bázi dřeva v České republice Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně Lesnická a dřevařská fakulta Zdeňka Havířová Technologické aspekty výstavby ze dřeva a materiálů na bázi dřeva v České republice Zlín 14.10.2009 Téma semináře

Více

Standard energetickyúsporné domy

Standard energetickyúsporné domy 1) PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE Vlastní projektovou dokumentaci pro stavební povolení včetně umístění domu na pozemku a inženýrské sítě řeší za příplatek externí projekční kanceláře spolupracující s firmou Flexibuild,

Více

Mobilní dům FAMILY 28 m2

Mobilní dům FAMILY 28 m2 Mobilní dům FAMILY 28 m2 MOBILNÍ DOMY KOLÍN Polepská 300 280 02 Kolín kolin@mobilnidomy-kolin.cz www.mobilnidomy-kolin.cz +420 736 670 353 NOVÝ MOBILNÍ DŮM FAMILY 7 X 3,5 m CENA 569 000,- Kč NOVÝ MOBILNÍ

Více

Standardy. Projekt řadových rodinných domů č. 1-6 a 7-9 v Řevnicích

Standardy. Projekt řadových rodinných domů č. 1-6 a 7-9 v Řevnicích Standardy Projekt řadových rodinných domů č. 1-6 a 7-9 v Řevnicích je řešen jako řadové rodinné domy o třech sekcích vždy po třech domech, celkem devět řadových domů. Řadové domy jsou buď třípodlažní (1-6)

Více

KVALITATIVNÍ STANDARD

KVALITATIVNÍ STANDARD Příloha č. 2 KVALITATIVNÍ STANDARD BYTOVÉ OBJEKTY A, B OBYTNÝ SOUBOR KOLOVRATY OBSAH A) Konstrukce a povrchové úpravy B) Stavební prvky C) Vybavení bytových jednotek Položka standard popis A) KONSTRUKCE

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE BYTOVÝCH JEDNOTEK A SPOLEČNÝCH PROSTOR

TECHNICKÁ SPECIFIKACE BYTOVÝCH JEDNOTEK A SPOLEČNÝCH PROSTOR TECHNICKÁ SPECIFIKACE BYTOVÝCH JEDNOTEK A SPOLEČNÝCH PROSTOR Budovy L, M, N, O Konstrukce budovy KONSTRUKCE základy a základová deska - železobeton nosné zdi železobeton nebo zdivo nenosné zdi a příčky

Více

Standard nízkoenergetické domy

Standard nízkoenergetické domy 1) PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE Vlastní projektovou dokumentaci pro stavební povolení včetně umístění domu na pozemku a inženýrské sítě řeší za příplatek externí projekční kanceláře spolupracující s firmou Flexibuild,

Více

Standardní vybavení Hanika pro rok 2014

Standardní vybavení Hanika pro rok 2014 Standardní vybavení Hanika pro rok 2014 Povrchová úprava obvodové stěny a) palubkový obklad je součástí standardní cenové nabídky b) termofasáda jednobarevná akrylátová termofasáda (polystyren 80 mm) příplatková

Více

NOVÝ MOBILNÍ DŮM FAMILY 7 X 3,5 m CENA ,- Kč

NOVÝ MOBILNÍ DŮM FAMILY 7 X 3,5 m CENA ,- Kč Mobilní dům FAMILY 28 m2 MOBILNÍ DOMY KOLÍN Polepská 300 280 02 Kolín kolin@mobilnidomy-kolin.cz www.mobilnidomykolin.cz+420 736 670 354 NOVÝ MOBILNÍ DŮM FAMILY 7 X 3,5 m CENA 629 000,- Kč Standardní provedení

Více

MODULAR MODULÁRNÍ DŘEVOSTAVBY WWW.PURLIVE.CZ

MODULAR MODULÁRNÍ DŘEVOSTAVBY WWW.PURLIVE.CZ MODULAR MODULÁRNÍ DŘEVOSTAVBY Modulární dřevostavba Modular Varianta S Ceník modulárních staveb Modular je nový stavební systém, který představuje nejnovější trendy v bydlení. Variabilita systému umožňuje

Více

Katalog. www.ovelos.com. www.ovelos.com

Katalog. www.ovelos.com. www.ovelos.com Katalog www.ovelos.com www.ovelos.com 1 800 888 016 WWW.OVELOS.COM 2 PROJEKT 101 / 3+kk PROJEKT 102 / 4+1 Garáž 01 Zádveří: 5,06 m2 02 Chodba: 18,28 m2 03 Obývací pokoj: 48,00 m2 04 Kuchyň: 10,80 m2 05

Více

SPECIFIKACE STANDARDU PROJEKTU SOLE

SPECIFIKACE STANDARDU PROJEKTU SOLE SPECIFIKACE STANDARDU PROJEKTU 23.4.2019 SOLE I. STAVEBNĚ TECHNICKÉ ŘEŠENÍ OBJEKTU 1. TECHNICKÉ ZAŘÍZENÍ BUDOV ELEKTRO Bytový rozvaděč, zásuvky a vypínače na stěnách a počtu dle normy. SLABOPROUD BYTY

Více

Konstrukční řešení. Úprava povrchů vnějších. Nová Valcha III.fáze Standardy provedení. Bytové domy 1/6. základy. podlaha 1.NP. podlaha 2.

Konstrukční řešení. Úprava povrchů vnějších. Nová Valcha III.fáze Standardy provedení. Bytové domy 1/6. základy. podlaha 1.NP. podlaha 2. Nová Valcha III.fáze Standardy Bytové domy Konstrukční řešení základy betonové monolitické pasy podlaha 1.NP železobetonová deska, Elastek 40, pěnový polystyren EPS 100 Stabil, bet. mazanina podlaha 2.NP

Více

Standardní vybavení Hanika pro rok 2012

Standardní vybavení Hanika pro rok 2012 Standardní vybavení Hanika pro rok 2012 Povrchová úprava obvodové stěny a) palubkový obklad je součástí standardní cenové nabídky b) termofasáda jednobarevná akrylátová termofasáda (polystyren 80 mm).

Více

EKOkonstrukce, s.r.o. U Elektrárny 4021/4B 695 01 H o d o n í n

EKOkonstrukce, s.r.o. U Elektrárny 4021/4B 695 01 H o d o n í n EKOkonstrukce, s.r.o. U Elektrárny 4021/4B 695 01 H o d o n í n Rodinný dům ZERO1 Počet místností 3 + kk Zastavěná plocha 79,30 m 2 Obytná plocha 67,09 m 2 Energetická třída B Obvodové stěny akrylátová

Více

Standardní vybavení bungalov A 2010 pro rok 2011

Standardní vybavení bungalov A 2010 pro rok 2011 Standardní vybavení bungalov A 2010 pro rok 2011 Fasáda: Difúzně uzavřeného panelu - jednobarevná akrylátová termofasáda (polystyren 80 mm). Okapy, svody: Okapové žlaby, svodové roury jsou z pozinkplechu

Více

pfeifergroup.com Od roku 2019 Dřevostavby s masivními výhodami CLT panel

pfeifergroup.com Od roku 2019 Dřevostavby s masivními výhodami CLT panel pfeifergroup.com Od roku 2019 Dřevostavby s masivními výhodami CLT panel FAKTA shutterstock.com alexandre zveiger Nová přirozenost architektury CLT panel je masivní prefabrikovaný systém ze dřeva. CLT

Více

ZÁKLADNÍ INFORMACE. Firma RD AUDO, spol. s r. o. nabízí:

ZÁKLADNÍ INFORMACE. Firma RD AUDO, spol. s r. o. nabízí: ZÁKLADNÍ INFORMACE Firma RD AUDO s.r.o. se zabývá výrobou a montáží montovaných rodinných domů, bytových domů a stavebních občanských objektů z konstrukčního systému AS. Montované AS objekty jsou určeny

Více

K A T A L O G DŘEVOSTAVBY

K A T A L O G DŘEVOSTAVBY K A T A L O G DŘEVOSTAVBY 2015 1 PROJEKT 101 / 3+kk 01 Zádveří: 2,75 m2 02 Koupelna+WC: 3,21 m2 zastavěná plocha: 58,6 m2 užitná plocha: 48,6 m2 obytná plocha: 42,6 m2 03 Pracovna: 9,17 m2 04 Obývací pokoj:

Více

TECHNICKÉ PARAMETRY ZDĚNÉHO DOMU

TECHNICKÉ PARAMETRY ZDĚNÉHO DOMU TECHNICKÉ PARAMETRY ZDĚNÉHO DOMU ZÁKLADOVÁ DESKA Stavba bude založena na základových pasech šířky 400 mm, výšky 1200 mm. Vyrovnávací řada ze ztraceného bednění. Pokládka ležaté kanalizace. Pod takto provedené

Více

KVALITATIVNÍ STANDARDY

KVALITATIVNÍ STANDARDY KVALITATIVNÍ STANDARDY RODINNÝCH DOMŮ OBSAH Konstrukce a povrchové úpravy Stavební prvky Vybavení RD tel.: +420 724 812 010, e-mail: info@gapabuilding.cz Strana 1 z 5 KONSTRUKCE A POVRCHOVÉ ÚPRAVY základy

Více

KONSTRUKCE BUDOVY. Konstrukce. Tepelné a zvukové izolace SPOLEČNÉ PROSTORY BYTY. Interiérové dveře. Obytné místnosti mimo obývací pokoj

KONSTRUKCE BUDOVY. Konstrukce. Tepelné a zvukové izolace SPOLEČNÉ PROSTORY BYTY. Interiérové dveře. Obytné místnosti mimo obývací pokoj KONSTRUKCE BUDOVY Konstrukce základy železobetonové základové pasy a deska nosné stěny keramické cihelné tvárnice nenosné zdi a příčky keramické příčkovky stropy, lodžie, balkóny, schodiště železobetonové

Více

KVALITATIVNÍ STANDARD

KVALITATIVNÍ STANDARD KVALITATIVNÍ STANDARD RODINNÝCH DOMŮ PROJEKTU Písnice - Vrtilka OBSAH A) Konstrukce a povrchové úpravy B) Stavební prvky C) Vybavení RD Položka standard popis A) KONSTRUKCE A POVRCHOVÉ ÚPRAVY základy Betonové

Více

O nás 3. Používané materiály a skladby 4. Difúzně otevřená konstrukce 5. Difúzně uzavřená konstrukce 6. Ukázky realizací v USA a ČR 7.

O nás 3. Používané materiály a skladby 4. Difúzně otevřená konstrukce 5. Difúzně uzavřená konstrukce 6. Ukázky realizací v USA a ČR 7. Obsah O nás 3 Používané materiály a skladby 4 Difúzně otevřená konstrukce 5 Difúzně uzavřená konstrukce 6 Ukázky realizací v USA a ČR 7 Typové domy 10 Kontaktní údaje 17 O nás VALA DŘEVOSTAVBY s.r.o. vyvíjí,

Více

3. PŘÍČKY NAVRŽENÉ Z CIHELNÝCH TVAROVEK TL. 115. TECHNOLOGIE PŘESNÝCH TVAROVEK ZDĚNÝCH NA PĚNU.

3. PŘÍČKY NAVRŽENÉ Z CIHELNÝCH TVAROVEK TL. 115. TECHNOLOGIE PŘESNÝCH TVAROVEK ZDĚNÝCH NA PĚNU. STANDARD NÍZKOENERGETICKÝCH RODINNÝCH DOMŮ GAMA 1. ZÁKLADY OBVODOVÉ STĚNY OBJEKTU BUDOU ZALOŽENY NA ŽELEZOBETONOVÝCH ZÁKLADOVÝCH PASECH SE ZÁKLADOVOU SPÁROU V NEZÁMRZNÉ HLOUBCE, STŘEDNÍ ZDI JSOU ZALOŽENY

Více

1. Všeobecné informace: 2. Předpisy: 3. Výroba: 4. Zemní práce. 5. Základy a základová deska. Provedení: Standard Hrubá stavba plus

1. Všeobecné informace: 2. Předpisy: 3. Výroba: 4. Zemní práce. 5. Základy a základová deska. Provedení: Standard Hrubá stavba plus Provedení: Standard Hrubá stavba plus Platnost: 1.1.2010-31.12.2010 - technické změny vyhrazeny 1. Všeobecné informace: Standardní vybavení rodinných domů je jeho základní provedení v dodávce Stavba na

Více

Standard - dodávka k dokončení

Standard - dodávka k dokončení Standard - dodávka k dokončení Přehled obsadu standardu stavby k dokončení pro dřevostavby s garantovanou cenou. Co je započítáno v ceně domu Projektové práce typový projekt rodinného domu projekt osazení

Více

Ceník. www.ovelos.com. www.ovelos.com

Ceník. www.ovelos.com. www.ovelos.com Ceník www.ovelos.com www.ovelos.com 2 800 888 016 WWW.OVELOS.COM PROJEKT 101 58,6 m2 996 130 Kč 16 999 Kč PROJEKT 104 4+1 144,0 m2 2 066 766 Kč 14 353 Kč PROJEKT 107 4+1,garáž 163,5 m2 2 353 622 Kč 14

Více

stěny z dřevěného nosného systému + sádrokartonové opláštění / sádrokartonové příčky

stěny z dřevěného nosného systému + sádrokartonové opláštění / sádrokartonové příčky DOMY S GARANTOVANOU CENOU Dodávka domu na klíč Co je započítáno v ceně domu Projektové práce typový projekt rodinného domu projekt osazení objektu na pozemek projekt napojení objektu na inženýrské sítě

Více

MODULÁRNÍ KONSTRUKCE M-HOUSE. Pro rodinu, pro práci, pro odpočinek

MODULÁRNÍ KONSTRUKCE M-HOUSE. Pro rodinu, pro práci, pro odpočinek MODULÁRNÍ KONSTRUKCE M-HOUSE Pro rodinu, pro práci, pro odpočinek www. mobil-house.com NAŠE VÝROBKY Obytné domy pro celoroční bydlení Chaty a zahradní domky Obytný kontejnery, mobilní buňky, pro stavbyvedoucího

Více

Dokončení domu základní

Dokončení domu základní Svislé nosné konstrukce Obvodové konstrukce Stropy Střešní konstrukce Střešní krytina Vnitřní příčky Omítky vnitřní zděné Dokončení domu základní zděné, cihelné bloky 240 mm fasádní zateplovaní systém

Více

Stavební popis firmy D.E.E.D. 2011

Stavební popis firmy D.E.E.D. 2011 Stavební popis rodinných domů D.E.E.D. a.s. 2011 je v rozsahu od horní hrany spodní stavby v základním stupni vybavení. ROZSAH A PARAMETRY UZAVŘENÉ HRUBÉ STAVBY ZVENKU DOKONČENÉ 1. PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE

Více

Stavební systém EUROPANEL

Stavební systém EUROPANEL Stavební systém EUROPANEL snadné řešení stavebních zakázek Výrobce: EUROPANEL s.r.o. U Kolory 302 463 12 Liberec XXV Vesec Česká republika www.europanel.cz info@europanel.cz EUROPANEL s.r.o. 2017 Obsah

Více

MODULÁRNÍ DŘEVOSTAVBY ROSTOUCÍ DOMY PRO MODERNÍ BYDLENÍ.

MODULÁRNÍ DŘEVOSTAVBY ROSTOUCÍ DOMY PRO MODERNÍ BYDLENÍ. MODULÁRNÍ DŘEVOSTAVBY ROSTOUCÍ DOMY PRO MODERNÍ BYDLENÍ www.drevostavbykulna.cz KŮLNA - Modulární dřevostavba KŮLNA je jedinečný stavební systém, který představuje nejnovější trendy v bydlení. Variabilita

Více

SANITÁRNÍ VYBAVENÍ KOUPELNA

SANITÁRNÍ VYBAVENÍ KOUPELNA SANITÁRNÍ VYBAVENÍ KOUPELNA Závěsné WC JIKA Lyra Plus WC sedátko JIKA Lyra Plus Tigo Umyvadlo JIKA Lyra Plus 55x45cm Kryt sifonu Universal Vana JIKA Riga ocel 170x70cm Sprchový set JIKA Rio 3 funkce Sprchová

Více

STYL. KVALITA. FUNKČNOST. SENDVIČOVÉ PANELY. Střešní. Stěnové.

STYL. KVALITA. FUNKČNOST. SENDVIČOVÉ PANELY. Střešní. Stěnové. SENDVIČOVÉ PANELY Střešní Stěnové Sendvičové panely Rozvoj průmyslu a konkurence, jakož i zvýšení ekologických požadavků na stavby, vyžaduje od investorů používání moderních materiálů při realizaci svých

Více

Použitá technologie pro výstavbu RD :

Použitá technologie pro výstavbu RD : Použitá technologie pro výstavbu RD : ZÁKLAKOVÁ KONSTRUKCE : - Z dvoustupňových pasu. Spodní stupen z monolitického betonu, betonovaný přímo do výkopu bez bednění ZDIVO : - Pasy ze ztraceného bednění FACE-BLOCK

Více

-10% STANDARDY kč kč kč PRO MONTOVANÉ. financování. Provedení MINI. Běžná cena za m 2 = Kč.

-10% STANDARDY kč kč kč PRO MONTOVANÉ. financování. Provedení MINI. Běžná cena za m 2 = Kč. -10% STANDARDY Provedení MINI Obvodová konstrukce - SIP panel 170 mm Spodní stavba - BSH hranol, základová deska, SIP panel 210 mm Stropní nosná konstrukce KVH - SIP panel 210 mm Vnítřní nosné stěny -

Více

KVALITATIVNÍ STANDARD PROJEKTU

KVALITATIVNÍ STANDARD PROJEKTU KVALITATIVNÍ STANDARD PROJEKTU 1 Konstrukce Vrchní stavba Bytové příčky 2 Obálka budovy Fasáda Okna Balkony / Terasy Předzahrádky Stínění Zábradlí 3 Povrchy podlah Obytné místnosti Chodby / komory Společné

Více

SPECIFIKACE RODINNÉHO DOMU

SPECIFIKACE RODINNÉHO DOMU SPECIFIKACE RODINNÉHO DOMU NÁZEV DOMU: STAVEBNÍK: MÍSTO STAVBY: PROVEDENÍ STAVBY: BASIC MEDIUM COMPLETE POSKYTNUTÉ PODKLADY ZÁKAZNÍKEM: Základní studie domu Základní architektura stavby Výkresy rozmístění

Více

V rámci rekonstrukce bytového jádra nedojde ke změně dispozičního řešení bytové jednotky a nebude zasahováno do nosných konstrukcí objektu.

V rámci rekonstrukce bytového jádra nedojde ke změně dispozičního řešení bytové jednotky a nebude zasahováno do nosných konstrukcí objektu. PRŮVODNÍ A SOURNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE: Název akce: rekonstrukce bytového jádra Adresa stavby: Machkova 1644, Praha 4 Opatov, 7.np, byt č.52 Stavebník: KrIstýna Šneidarová 1.1.ÚVOD Obsahem

Více

MODULÁRNÍ DŘEVOSTAVBY ROSTOUCÍ DOMY PRO MODERNÍ BYDLENÍ.

MODULÁRNÍ DŘEVOSTAVBY ROSTOUCÍ DOMY PRO MODERNÍ BYDLENÍ. MODULÁRNÍ DŘEVOSTAVBY ROSTOUCÍ DOMY PRO MODERNÍ BYDLENÍ www.drevostavbykulna.cz KŮLNA - Modulární dřevostavba KŮLNA je jedinečný stavební systém, který představuje nejnovější trendy v bydlení. Variabilita

Více

DEKPANEL SPRÁVNÁ VOLBA PRO VAŠI DŘEVOSTAVBU MASIVNÍ DŘEVĚNÉ PANELY

DEKPANEL SPRÁVNÁ VOLBA PRO VAŠI DŘEVOSTAVBU MASIVNÍ DŘEVĚNÉ PANELY DEKPANEL SPRÁVNÁ VOLBA PRO VAŠI DŘEVOSTAVBU MASIVNÍ DŘEVĚNÉ PANELY 1 PRINCIP SYSTÉMU DEKPANEL D Vnější tepelněizolační vrstva brání prostupu tepla stěnou a zajišťuje příjemné vnitřní prostředí v interiéru.

Více

Konstrukční řešení. Úprava povrchů vnějších. Úprava povrchů vnitřních

Konstrukční řešení. Úprava povrchů vnějších. Úprava povrchů vnitřních Konstrukční řešení základy nosné svislé konstrukce vodorovné konstrukce obvodové zdivo mezibytové zdivo příčky monolitické, železobetonová deska monolitické železobetonové zděné z keramického materiálu

Více

1. Všeobecné informace: 2. Předpisy: 3. Výroba: 4. Zemní práce. 5. Základy a základová deska. Provedení: Standard Hrubá stavba plus

1. Všeobecné informace: 2. Předpisy: 3. Výroba: 4. Zemní práce. 5. Základy a základová deska. Provedení: Standard Hrubá stavba plus Provedení: Standard Hrubá stavba plus Platnost: 1.1.2010-31.12.2010 - technické změny vyhrazeny 1. Všeobecné informace: Standardní vybavení rodinných domů je jeho základní provedení v dodávce Hrubá stavba.

Více

BYTY 1+KK A JEJICH SOUČÁSTI

BYTY 1+KK A JEJICH SOUČÁSTI STANDARD VYBAVENÍ BD SLAVONÍNSKÁ OLOMOUC BYTY 1+KK A JEJICH SOUČÁSTI 1. POVRCHY STĚN KOUPELNA A WC KERAMICKY OBKLAD DO VÝŠKY 180CM KERAMICKÉ OBKLADY BUDOU SÉRIE JAS FARGO, OPOCZNO AMARANTE, V CENÍKOVÉ

Více

Montované technologie. Technologie staveb Jan Kotšmíd,3.S

Montované technologie. Technologie staveb Jan Kotšmíd,3.S Montované technologie Technologie staveb Jan Kotšmíd,3.S Montované železobetonové stavby U montovaného skeletu je rozdělena nosná část sloupy, průvlaky a stropní panely) a výplňová část (stěny): Podle

Více

MODULÁRNÍ DŘEVOSTAVBY ROSTOUCÍ DOMY PRO MODERNÍ BYDLENÍ.

MODULÁRNÍ DŘEVOSTAVBY ROSTOUCÍ DOMY PRO MODERNÍ BYDLENÍ. MODULÁRNÍ DŘEVOSTAVBY ROSTOUCÍ DOMY PRO MODERNÍ BYDLENÍ www.drevostavbykulna.cz KŮLNA - Modulární dřevostavba KŮLNA je jedinečný stavební systém, který představuje nejnovější trendy v bydlení. Variabilita

Více

VNITŘNÍ ÚPRAVY TĚLOCVIČNY ZŠ PLHOV

VNITŘNÍ ÚPRAVY TĚLOCVIČNY ZŠ PLHOV TEL.: 0441/433158; FAX: 0441/433158 PROXION s.r.o., Hurdálkova 206, 547 01 Náchod VNITŘNÍ ÚPRAVY TĚLOCVIČNY ZŠ PLHOV STAVEBNÍ ÚPRAVY Č.P.1186 NÁCHOD PLHOV, PŘÍKOPY 1186 DOKUMENTACE PROVÁDĚNÍ STAVBY AST

Více

Dům na klíč 63. Nádherný, moderní a originální nízkoenergetický dům. DŮVĚŘUJTE CELOSVĚTOVĚ PROVĚŘENÝM & CERTIFIKOVANÝM TECHNOLOGIÍM

Dům na klíč 63. Nádherný, moderní a originální nízkoenergetický dům. DŮVĚŘUJTE CELOSVĚTOVĚ PROVĚŘENÝM & CERTIFIKOVANÝM TECHNOLOGIÍM Dům na klíč 63 Nádherný, moderní a originální nízkoenergetický dům. strana 1 strana 2 strana 3 Dům na klíč 63 4+kk 135 m2 užitná plocha dispozice 175 m2 16,42 x 14,59 m rozměry domu zastavěná plocha Hypoteční

Více

Nejčastěji realizujeme stavby, které se nazývají difúzně uzavřené.

Nejčastěji realizujeme stavby, které se nazývají difúzně uzavřené. Postup výstavby ZÁKLADOVÁ DESKA Dřevostavby od firmy Profi-Gips s.r.o. jsou stavěny zejména na konstrukci, která je kombinací základových pasů a železobetonové desky. Do podkladu je použito zhutněné kamenivo

Více

Standardní vybavení podkrovní A 2010 pro rok 2011

Standardní vybavení podkrovní A 2010 pro rok 2011 Standardní vybavení podkrovní A 2010 pro rok 2011 Fasáda: Difúzně uzavřeného panelu - jednobarevná akrylátová termofasáda (polystyren 80 mm). Okapy, svody: Okapové žlaby, svodové roury jsou z pozinkplechu

Více

Dům s osvědčeným dispozičním řešením jsme naladili pro bydlení 21. století... Verze 21. století?

Dům s osvědčeným dispozičním řešením jsme naladili pro bydlení 21. století... Verze 21. století? Dům s osvědčeným dispozičním řešením jsme naladili pro bydlení 21. století... TRIO MAXI BYDLENÍ DOTAŽENÉ DO DETAILU Verze 21. století? Příznivá cena díky rychlosti, funkčnosti a efektivitě výstavby...

Více

TECHNICKÝ POPIS OBYTNÉHO AREÁLU BUDĚJOVICKÁ

TECHNICKÝ POPIS OBYTNÉHO AREÁLU BUDĚJOVICKÁ TECHNICKÝ POPIS OBYTNÉHO AREÁLU BUDĚJOVICKÁ POPIS MATERIÁL/TYP/ZPRACOVÁNÍ REALIZACE ZÁKLADNÍ KONSTRUKCE OBJEKTU svislé konstrukce nosné cihelné zdivo svislé konstrukce nenosné (příčky) cihelné zdivo, tvárnicové

Více

-10% STANDARDY Kč Kč Kč PRO MONTOVANÉ A MOBILNÍ DOMY FINANCOVÁNÍ. Provedení MINI. Běžná cena za m Kč AKČNÍ CENA

-10% STANDARDY Kč Kč Kč PRO MONTOVANÉ A MOBILNÍ DOMY FINANCOVÁNÍ. Provedení MINI. Běžná cena za m Kč AKČNÍ CENA -10% STANDARDY Provedení - MINI Běžná cena za m 2 14 124 Kč Základové trámy BSH 140 x 200 mm Podlahové SIP panely 210 mm Obvodové stěny SIP panel 170 mm Vnitřní nosné SIP panely 170 mm Střešní konstrukce:

Více

KVALITATIVNÍ STANDARD

KVALITATIVNÍ STANDARD Příloha č. 2 k SoSBK č.. KVALITATIVNÍ STANDARD RODINNÝCH DOMŮ PROJEKTŮ DOBŘEJOVICE, HOSTOUŇ, ŠKVOREC, VYSOKÝ ÚJEZD, HLUBOČINKA OBSAH A) Konstrukce a povrchové úpravy B) Stavební prvky C) Vybavení RD Položka

Více

Ke každé hrubé stavbě provádíme kontrolní BLOWER DOOR TEST, jehož výsledek obdrží každý zákazník.

Ke každé hrubé stavbě provádíme kontrolní BLOWER DOOR TEST, jehož výsledek obdrží každý zákazník. Provedení HRUBÉ STAVBY Pro obvodovou konstrukci používáme vysušené nosné KVH profily, vyplněné minerální izolací, z jedné strany zaklopené OSB deskou a kontaktním zateplovacím systémem (bez povrchové úpravy

Více

Dům na klíč 4. Výhodný bungalov. 3+kk. 90 metrů. DŮVĚŘUJTE CELOSVĚTOVĚ PROVĚŘENÝM & CERTIFIKOVANÝM TECHNOLOGIÍM

Dům na klíč 4. Výhodný bungalov. 3+kk. 90 metrů. DŮVĚŘUJTE CELOSVĚTOVĚ PROVĚŘENÝM & CERTIFIKOVANÝM TECHNOLOGIÍM Dům na klíč 4 Výhodný bungalov. 3+kk. 90 metrů. strana 1 strana 2 strana 3 Dům na klíč 4 3+kk 90 m2 užitná plocha dispozice 105 m2 10,50 x 10,00 m rozměry domu zastavěná plocha Hypoteční kalkulačka Vypočítejte

Více

Polyfunkční dům Nároží 3.NP 9.NP Standardní vybavení bytových jednotek Stránka 1 z 6 Konstrukce

Polyfunkční dům Nároží 3.NP 9.NP Standardní vybavení bytových jednotek Stránka 1 z 6 Konstrukce Polyfunkční dům Nároží 3.NP 9.NP Standardní vybavení bytových jednotek Stránka 1 z 6 Konstrukce Základy-vrtané piloty,železobetonové patky a pasy Svislé nosné konstrukce-železobetonový nosný skelet,vyzdívky-

Více

bytových jednotek a společných prostor

bytových jednotek a společných prostor Technická specifikace bytových jednotek a společných prostor Budovy E1 a E2 Konstrukce budovy Kostra základy a základová deska železobeton obvodové a vnitřní nosné zdi železobeton zdi mezi byty železobeton

Více

Přehled přípustných změn Rezidenční park Švýcarská - I. etapa - jednotka I1.02-1.NP - dispozice 2+kk Řádný termín: 15.09.2014

Přehled přípustných změn Rezidenční park Švýcarská - I. etapa - jednotka I1.02-1.NP - dispozice 2+kk Řádný termín: 15.09.2014 Řádný termín: 15.09.2014 Nejpozději přípustný termín: 15.10.2014 Možné 030 hrubá stavba Vnitřní příčky - keramické 900 Kč 090 práce po dokončení hrubé stavby Finální podlahovina 1 800 Kč 765 dveře vnitřní

Více

2. - 4.NP - tepelná izolace z minerálních vláken ORSIL N 50 mm. omítka štuková, malby - bílá barva ( keramický obklad není předmětem dodávky )

2. - 4.NP - tepelná izolace z minerálních vláken ORSIL N 50 mm. omítka štuková, malby - bílá barva ( keramický obklad není předmětem dodávky ) SO 17 - BYTOVÉ DOMY Standardní vybavení Jednotková cena materiálu bez DPH Konstrukční řešení základy betonové monolitické pasy podlahy 1.NP - podkladní beton, pěnový polystyren EPS 150 S Stabil 150 mm

Více

Standardní řešení rodinného přízemního domu - systém difuzněotevřený

Standardní řešení rodinného přízemního domu - systém difuzněotevřený Standardní řešení rodinného přízemního domu - systém difuzněotevřený Obvodová stěna - s omítkou Obvodová stěna v přízemí i v patře tvořená následujícími materiály : silikonová zatíraná omítka Inthermo

Více

STANDARDNÍ POPIS VYBAVENÍ MODULU K DOKONČENÍ Skladba konstrukce pasivní

STANDARDNÍ POPIS VYBAVENÍ MODULU K DOKONČENÍ Skladba konstrukce pasivní STANDARDNÍ POPIS VYBAVENÍ MODULU K DOKONČENÍ Skladba konstrukce pasivní STROPNÍ PANEL STĚNOVÝ PANEL PALUBKA Povlaková (bitumenová, foliová) střešní krytina tl. 1,5mm Palubkový obklad tl. 19mm Geotextílie

Více

MASIVNÍ ZATEPLENÍ, DŘEVĚNÁ EURO OKNA - TROJSKLA, LAMINÁTOVÉ PODLAHY, KUCHYŇSKÉ LINKY, VYSOKÝ STANDARD KOUPELEN A WC

MASIVNÍ ZATEPLENÍ, DŘEVĚNÁ EURO OKNA - TROJSKLA, LAMINÁTOVÉ PODLAHY, KUCHYŇSKÉ LINKY, VYSOKÝ STANDARD KOUPELEN A WC - BYDLENÍ V KLIDNÉ ČÁSTI MĚSTA V BLÍZKOSTI CENTRA - JEDNOTNÁ KONCEPCE BYTOVÉHO CELKU - 100 BYTŮ S TERASAMI /OD 28 M 2 DO 117 M 2 / - 97 KRYTÝCH A VENKOVNÍCH PARKOVACÍCH STÁNÍ - ZDĚNÁ STAVBA TŘÍDY B MASIVNÍ

Více

KAROLÍNA PLAZZA. Standardy projektu

KAROLÍNA PLAZZA. Standardy projektu KAROLÍNA PLAZZA Standardy projektu Základní technická specifikace Nosný systém celého objektu bude tvořit ŽB monolitický skelet v kombinaci s monolitickými stěnami a zděným systémem. Svislé nosné konstrukce

Více

Standard bytu 2kk - 5a

Standard bytu 2kk - 5a Standard bytu 2kk - 5a Exteriér a stavební konstrukce svislé konstrukce vodorovné konstrukce úpravy okolí objektu střecha výtah okna plášť budovy a nosné stěny plná pálená cihla příčky SDK, koupelna, wc,

Více

Dům na klíč kk. Prostorný obývací pokoj. DŮVĚŘUJTE CELOSVĚTOVĚ PROVĚŘENÝM & CERTIFIKOVANÝM TECHNOLOGIÍM

Dům na klíč kk. Prostorný obývací pokoj. DŮVĚŘUJTE CELOSVĚTOVĚ PROVĚŘENÝM & CERTIFIKOVANÝM TECHNOLOGIÍM Dům na klíč 49 4+kk. Prostorný obývací pokoj. strana 1 strana 2 Dům na klíč 49 92 m 2 užitná plocha 4+kk dispozice 117 m 2 zastavěná plocha 11,60 x 10,05 m rozměry domu Hypoteční kalkulačka Vypočítejte

Více

Klasické bazény. Přelivové bazény. Samonosné bazény

Klasické bazény. Přelivové bazény. Samonosné bazény Klasické bazény Přelivové bazény Samonosné bazény Výrobou plastových nádrží se zabýváme již od roku 1996. Vyzkoušeli jsme různé technologie svařování plastů a plastových polypropylenových desek. Z nasbíraných

Více

NABÍDKA Projekt: UBYTOVNA. 15. března KOMA MODULAR, s.r.o. OBEC ŘÍČANY

NABÍDKA Projekt: UBYTOVNA. 15. března KOMA MODULAR, s.r.o. OBEC ŘÍČANY NABÍDKA 170313 15. března 2017 V případě dotazů uvádějte výše uvedené číslo. Projekt: UBYTOVNA Pro: OBEC ŘÍČANY Kontakt: Ing. Jan Studený Telefon Telefax: Mobil: +420 724 303 746 e-mail: starosta@ricanyubrna.cz

Více

tvrdé dřevo (v panelech) Vnitřní stěny, vnitřní podpory beton, přírodní kámen, cihly, klinkerové cihly, vápenopískové cihly

tvrdé dřevo (v panelech) Vnitřní stěny, vnitřní podpory beton, přírodní kámen, cihly, klinkerové cihly, vápenopískové cihly NOSNÉ KONSTRUKCE Betonové základy 80-150 100 Venkovní stěny / -sloupy beton, železobeton (vnější prostředí) 60-80 70 přírodní kámen (vnější prostředí) 60-250 80 cihly, lícové cihly (vnější prostředí) 80-150

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE

TECHNICKÁ SPECIFIKACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE COMFORT Rozměry domu- 10,7m x 4,3m x 6,3m včetně fasády (obalové křivky). Základní stavební materiály: - Základy- zemní vruty Krinner 10 ks - Nosná konstrukce I-nosníky KVH/OSB/KVH

Více

Hrubá stavba domu včetně kompletní obálky budovy. Kompletní dodávka domu na klíč bez základové desky

Hrubá stavba domu včetně kompletní obálky budovy. Kompletní dodávka domu na klíč bez základové desky Od 380.000,- Kč bez DPH Od 49.500,- Kč bez DPH Od 1.880.504,-Kč bez DPH Od 661.184,- Kč bez DPH Od 282.189,- Kč bez DPH Od 2.873.377,- Kč Od 3.304.384,- Kč Příplatek za dodávku základové desky na klíč

Více

KAROLÍNA PLAZZA. Standardy projektu

KAROLÍNA PLAZZA. Standardy projektu KAROLÍNA PLAZZA Standardy projektu Základní technická specifikace Nosný systém celého objektu bude tvořit ŽB monolitický skelet v kombinaci s monolitickými stěnami a zděným systémem. Svislé nosné konstrukce

Více

Polyfunkční dům Nároží 3.NP 9.NP Standardní vybavení bytových jednotek

Polyfunkční dům Nároží 3.NP 9.NP Standardní vybavení bytových jednotek Polyfunkční dům Nároží 3.NP 9.NP Standardní vybavení bytových jednotek Stránka 1 z 6 Konstrukce Základy-vrtané piloty,železobetonové patky a pasy Svislé nosné konstrukce-železobetonový nosný skelet,vyzdívky-

Více

RESIDENCE TRINITY PRAHA 8 KARLÍN

RESIDENCE TRINITY PRAHA 8 KARLÍN RESIDENCE TRINITY PRAHA 8 KARLÍN Standardy projektu Vizualizace možného řešení Základní technická specifikace Nosný systém celého objektu bude tvořit ŽB monolitický skelet v kombinaci s monolitickými stěnami

Více

Mendelova univerzita v Brně. Analýza vybraných mechanických vlastností konstrukčních materiálů pro dřevostavby

Mendelova univerzita v Brně. Analýza vybraných mechanických vlastností konstrukčních materiálů pro dřevostavby Mendelova univerzita v Brně Lesnická a dřevařská fakulta Ústav základního zpracování dřeva Analýza vybraných mechanických vlastností konstrukčních materiálů pro dřevostavby Diplomová práce Vedoucí práce:

Více