AZ TEAMBUILDING s.r.o.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "AZ TEAMBUILDING s.r.o."

Transkript

1 AZ s.r.o. Moravská Praha 2 Česká republika Naším cílem, je pomoci Vám dosáhnout Vašich cílů!

2 O NÁS Naše poslání V AZ Teambuilding vytváříme a realizujeme programy, jež Vám dají zážitky, na které se nezapomíná. Zábavnou formou zlepšujeme výkonnost týmů a podporujeme jejich efektivní fungování. Máme bohatou nabídku inovativních teambuildingových aktivit, které zaměříme na Vaše potřeby a cíle. Pokud máte nápad, který byste chtěli uskutečnit a v žádné nabídce jste ho nenašli, stačí říct a my Vám ho rádi zrealizujeme. Milujeme kreativitu a možnost Vám pomoci dosáhnout vysokých cílů. Dále nabízíme: - AZ Teambuilding s.r.o. AZ TRAINING Programy pro osobní a profesní rozvoj Koučování, motivace, firewalking, leadership, time management, prezentační dovednosti, etiketa, komunikace, prodejní dovednosti, osobnostní typologie, empatie, otázky, vedení jednání a vyjednávání, jednání s problémovými typy, řeč těla, řešení konfliktů, stress management, firemní konstelace, zákon přitažlivosti, vision board, board-breaking, NLP, atd. AZ INCENTIVE TOURS Incentivní zájezdy po světě i v rámci České republiky Relax a wellness, Golf, Luxusní plavby, Safari, Potápění, Jachting, Lyžování, Heliskying, Koncerty, Formule 1, Vstupenky na OH, MS, HL, atd. AZ EVENTS Kompletní zajištění Vaší firemní akce. Konference, plesy, vánoční večírky, oslavy povýšení, večerní programy, moderátoři, ubytování, catering, večerní programy: casino, magická show, ochutnávka vín, barmanská show, whisky night, ochutnávka doutníků, salsa party, brazilské tance, 30tá léta, DJ, hudební skupiny, živé sochy, věštkyně, karikaturisté, sushi night a mnoho dalších. AZ NADACE Organizace a zajištění charitativních akcí, Projekty pro školství, zdravotnictví a děti, Filantropní korporátní projekty

3 METODIKA Naše programy jsou postaveny na bázi učení prožitkem, při které se Vaše vědomosti propojí se silným zážitkem. Vytvoříme pro Vás příležitosti, kdy budete moci vystoupit ze své zóny komfortu, což přispěje k Vašemu osobnímu růstu. Náš teambuilding funguje na metodě challenge by choice, což znamená, že účast na aktivitách je dobrovolná. Pro zvýšení efektivnosti týmu je důležité maximálně využít možnosti, schopnosti a dovednosti jednotlivých členů daného týmu, které bývají často velmi různorodé. Aby byla skupina schopna maximálně využít svůj potenciál, bude během programu několikrát postavena do situací, kde získá příležitost zlepšit si svou komunikaci, rozvinout toleranci a spolupráci. Smyslem těchto aktivit je rozvoj kvalit a předpokladů, které jsou důležité pro efektivní práci. Dochází při nich nejen k posílení tvůrčí týmové práce, ale i k zaujímání týmových rolí a odhalování přirozených vůdčích osobností. Nabízíme půldenní, denní i několika denní programy. Vše závisí na Vašich potřebách a cílech. Rádi Vám nabídneme osobní schůzku, kde probereme Vaše představy a cíle, na základě kterých Vám připravíme nezávazný návrh programu. "Když se lidská mysl otevře nové myšlence, nikdy se už neuzavře zpět do původní polohy."

4 AZ V rámci AZ nabízíme tyto teambuildingové programy: DYNAMICS o Blok těchto krátkých týmových kreativních úkolů prověří a rozvine komunikační, kooperační a kreativní týmové procesy. Po aktivitách bude následovat krátký rozbor. Skupina si při něm uvědomí klíčové momenty postupu, přednosti, rezervy svého chování a stanoví si zásadní prvky, při kterých se chce v dalším konání zlepšit. Nově získané poznatky může tým ihned aplikovat v dalších aktivitách a následně v praxi. TEAM CHALLENGE o Team Challenge je zábavný, bláznivý, ale zároveň náročný program a staví účastníky před různé výzvy. Team Challenge je navržený tak, aby motivoval účastníky k společné práci, aby využívali každý svých schopností. Program prověří týmového ducha, otestuje vaši zručnost, poznáte sám sebe a své kolegy, zažijete neskutečný adrenalin, který Vás bude hnát dál, vyzkoušíte si nové věci a navíc se skvěle odreagujete v přírodě s partou lidí. ADVENTURES o Potřebujete změnu? Něco nového pro Váš tým? Přijďte a vyzkoušejte Adventures Teambuilding. Tento program je zábavný, adrenalinový a zažijete při něm neskutečná dobrodružství. Aktivity jsou navržené tak, aby účastníky motivovaly ke spolupráci, a aby kombinovali své schopnosti, jak jednotlivě tak v rámci celého týmu. Posilujte týmového ducha, morálku, tvořivost a kamarádství ve Vašem týmu.

5 DYNAMICS PAVOUČÍ SÍŤ Úspěšné splnění vyžaduje dobrý nápad, zapojení a spolupráci všech účastníků a kvalitní řízení skupiny. Tato aktivita slouží především jako modelová situace, při níž se projeví charakteristické rysy fungování skupiny. Podmínkou úspěchu je nasazení, kvalitní komunikace a práce s časem, dále pak koncentrace a schopnost motivace sebe samých i po prvních neúspěších. LANA Nízké lanové překážky, jsou pro účastníky další výbornou příležitostí překonat svou vnitřní zónu komfortu. Tentokrát jsou umístěny cca 1 m nad zemí a při jejich zdolání je zapotřebí odhodlání, zručnost, fyzická koordinace a dobrá komunikace. Hlavním aspektem této aktivity je důvěra a to nejen v sebe samého, ale i ve Váš tým, který vás jistí. NATOČ TO! Právě jste dorazili do produkčního a nahrávacího centra. Vaším úkolem je natočit krátký video klip. Kreativitě se meze nekladou. Jak se postavíte k netradičnímu úkolu? Při této aktivitě se projeví nápaditost a organizační schopnosti týmu, rozdělení rolí a časové plánování. Podíváme se na to, jak si váš tým umí rozdělit etapy tvorby a role při natáčení. Budeme hodnotit úpravu scény, řešení záběru, využití rekvizit, originalitu textu, kostýmy a mnohé další Večer si všichni společně užijeme promítání ARCHITEKT Tato skvělá aktivita vám dá příležitost zaujmout různé role při realizaci nového projektu. Komunikace mezi architekty, projektanty a staviteli bude klíčem ke zvládnutí tohoto nelehkého a zábavného úkolu. Dobře se u toho pobavíte, až zjistíte, jak různě mohou být instrukce interpretovány a jaké výsledky mohou nedorozumění přinést. Toto je velmi silná aktivita na poznání komunikačních stylů spolupracovníků.

6 LYŽE Nyní na vás čeká netradiční prostředek transportu a tím jsou speciální lyže. Jak poznáte, že je váš tým sehraný a dobře koordinovaný? Kdo se ujme vedení a provede tým územím plným nástrah a různých úkolů? Zde je zapotřebí výborná komunikace a synchronizace celého týmu. OBŘÍ KLÁVESNICE Čeká na vás úkol odjištění obřího časového spínače, při kterém zapojíte všechny své fyzické síly, stejně tak jako schopnosti komunikovat, plánovat a organizovat. Týmová spolupráce a časový aspekt zde budou hrát klíčovou roli a tým projeví své schopnosti, jak dosáhnout co nejlepšího výsledku v co nekratším časovém limitu. KROKY DO NEZNÁMA Základem je zjištění, jak tým zachází s chybami a omyly a lidmi, které tyto chyby dělají. Tato aktivita vrhne světlo na proces týmu. Aby váš tým mohl postoupit vpřed, budou muset všichni udělat kroky do neznáma. Odhodlání vstoupit tam, kde ještě nikdo před tím nebyl, je úžasnou metaforou pro posunutí týmu za hranice jejich dosavadních zkušeností. Hlavními aspekty této aktivity jsou komunikace a koučování HELIOVÁ TYČ Vaším cílem je položit trubku na zem a přitom se jí stále dotýkat. Budete sami překvapeni, že z počátku bude Váš tým dosahovat pravého opaku, než byl původní záměr. K úspěšnému zvládnutí úkolu je zapotřebí skvělý týmový duch a odhodlání skupiny, povzbuzení, výborná komunikace a dobrá strategie. TOXICKÝ ODPAD Právě jste se dostali k toxickému odpadu, který je nutno zneškodnit! Vaším cílem je ho přemístit do bezpečné oblasti. Má to jen malý háček, Ti kteří se odpadu nepřímo dotýkají, nevidí. Jak si tím Váš tým poradí? Tato aktivita je výborná pro rozvoj komunikačních schopností. a mnohé další.

7 TEAM CHALLENGE PŘEŽITÍ Je to tvrdý, je to drsný a zároveň nezapomenutelný! Plavíš se po řece, jezdíš na koni, rýžuješ zlato, zachraňuješ potraviny, bojuješ s rytíři, spíš na hradě, Nenechávej si o tom vyprávět. Musíš to zažít! NOČNÍ VÝSADEK Je večer, posadí Tě do autobusu a odvezou neznámo kam. Neznáš cestu zpět, nemáš nic, pouze baterku, šifru a své přátele V lese musíte společně najít místo, kde vás čeká leiserová síť, střelba z airsoftové zbraně, zřícenina a kdo ví co ještě. Je tma, máte jen jeden druhého, spoléháte se sami na sebe! MISSION IMPOSSIBLE Vaší misí, pokud se ji rozhodnete přijmout, je zneškodnit nukleární bombu! Tajný kód vám umožní přístup ke kufříku s dalšími informacemi. Zdánlivě neřešitelný úkol má řešení! Dokážete být dostatečně kreativní a vynalézaví? Proto, abyste získali části mapy s vyznačeným místem, kde je kód, musíte projít řadou náročných úkolů. Víc Vám neprozradíme. Jste připraveni tuto misi přijmout? DOBYTÍ SEVERNÍHO PÓLU Jděte po stopách slavné hry Járy Cimrmana. Každý tým má za úkol splnit své úkoly tak, aby společně Dobyli Severní pól. Zažijete běh na sněžnicích, sněžné skútry, psí spřežení a možná si i vyzkoušíte, jaké to je: Jdu na sever a už jdu na jih!

8 PEVNOST BOYARD Hra Pevnost Boyard je na motivy známé francouzské televizní hry, ve které proti sobě bojují jednotlivé týmy o poklad. Během této strategické hry budete muset projevit odvahu a zároveň se dobře pobavíte. Hledejte klíče, indicie a zažijte adrenalin, slizké disciplíny, logické hry a nakonec snad i nějakou odměnu! CURLING V hale jsou čtyři dráhy. Na jedné dráze hrají proti sobě v ideálním případě dva čtyřčlenné týmy. Samozřejmostí je veškeré vybavení, odborný výklad a pomoc instruktora, který Vám vysvětlí vše potřebně. TAJNÝ ZÁVOD Každý tým má své auto, každý tým má stejné informace. Je jen na Vás, jak rychle zvládnete rozluštit, kam máte jet. Čeká Vás plnění zdánlivě neřešitelných úkolů, které však díky práci týmu zvládnete. Kdo jako první dojede do tajného cíle, odměna ho nemine GEO CHALLENGE Všude kolem je jen les. Vy máte mapu a buzolu a je jen na Vás, jak si s tím poradíte. Musíte najít, kudy vede cesta, obejít všechna stanoviště, plnit zdánlivě neřešitelné úkoly a to vše v co nejrychlejším čase. Jakým směrem je tedy západ? PO STOPÁCH KARLA IV. Máte mapu, máte instrukce kam jít. Společně s Vaším týmem projdete tajná zákoutí Prahy, musíte plnit zapeklité úkoly, řešíte hádanky a hledáte klíče, abyste mohli v cíli otevřít truhlu s pokladem. Který tým bude nejrychlejší a najde poklad císaře Karla IV?

9 HRY BEZ HRANIC Na motivy úspěšného televizního seriálu budete soutěžit týmy proti sobě v nejrůznějších disciplínách na vodě i na suchu. Dokážete využít potenciál každého z týmu, abyste vyhráli pohár? DRAČÍ LODĚ Týmová souhra je nesmírně důležitá, bez ní to prostě nepůjde. Jediné, co je třeba, je souhra lidí, kteří se společně motivují. Rytmus pádlování udává bubeník na špici, který tím pádem udává i rychlost, jakou se vydáte po proudu řeky, kormidelník na zádi určuje směr jízdy. Jednoduché? Vyzkoušejte si vašeho týmového ducha STAVBA IGLŮ Sníh je úžasný stavební materiál. Zkuste si každý tým postavit své vlastní iglú, kreativitě se meze nekladou. Postavte si ze sněhu dům snů, který Vám i pravý Eskymák bude závidět. Pomocí našich zkušených stavitelů, kteří Vám půjčí to správné nářadí, se můžete vyřádit nejen na stavbě Vašeho paláce, ale můžete zkusit i vlastní ledovou sochu KULINÁŘSKÝ Zažijte trošku jiný teambuilding. Sushi Night, kuchyně Thajská, Indická, Mexická, Italská, ale i Česká Poznejte tajemství kuchyně společně se svým týmem. Zkuste si spolu uvařit nějakou mňamku a přitom se výborně pobavit SNOWTUBING Zažijte adrenalin na sněhu. Jeďte neuvěřitelnou rychlostí na člunkách nebo raftech. Odvažte se zažít něco jiného a soutěžte, kdo dorazí jako první do cíle. a mnohé další.

10 ADVENTURES PAINTBALL Rozdělíte se na týmy a musíte přijít s dobrou strategií, abyste zneškodnili své protihráče. Vítězství závisí nejen na dobré taktice, ale i na výborné komunikaci. Každý účastník bude mít k dispozici masku, zbraň, CO2, náboje a oblečení. Hrát se bude o vlajku, VIP rescue, na posledního hráče, atd. AIRSOFT Láká Vás střelba z airsoftových zbraní? Stačí říct! Kolik bodů dokážete vystřílet pro svůj tým z různých zbraní? Zamířit! Pal! LUKOSTŘELBA Zábava a soutěžení jsou hlavní aspekty této disciplíny. Nicméně dalším přínosem této sportovní a polytechnické aktivity je potřebná seberealizace, získávání náležité tělesné síly, posilování pozitivního myšlení, rozvíjení potřebných vlastností a schopností, posunutí dočasně limitujících možností. Nezanedbatelným faktorem je poznávání vašich kolegů v netradičním prostředí. VYSOKÁ LANA Vysoká lana jsou skvělým zážitkem. Posunete se přes vlastní zónu komfortu, rozvinete svou sebedůvěru, naučíte se věřit sami sobě, ale i svému týmu, který Vás jistí. Je to výborný prostředek pro rozvoj vzájemné důvěry a pro překonání vlastních hranic. Tento intenzivní zážitek Vám dá prostor nejen k odreagování, ale i ke stmelení kolektivu.

11 LETY HELIKOPTÉROU Chcete odměnit své zaměstnance za výborné výsledky? Potřebujete další prostředek motivace? Let čtyřmístnou helikoptérou Robinson 44 je netradiční zážitek, na který se nezapomíná! LETY V SIMULÁTORU Chcete něco opravdu netradičního? Nabízíme Vám možnost vyzkoušet si letět na místě pilota v B738 nebo A320! Tato zařízení jsou využívána především pro výcvik pilotů, ale můžete si je vyzkoušet i vy! Také budete mít možnost podívat se do makety kabiny Boeingu 737! LET STÍHAČKOU L39 Usedněte do kokpitu podzvukového letounu L-39 Albatros a okuste pořádnou rychlost až 800km/h! Pokud budete chtít, zažijete silné přetížení nebo let hlavou dolů a nemine Vás ani výcvik katapultáže. ČTYŘKOLKY Po prvotním proškolení už je jen na Vás, jakou rychlostí se budete řítit terénem, co vše si na čtyřkolkách vyzkoušíte. Je to silný adrenalinový zážitek, kterému přijde na chuť snad každý. FIREWALKING Firewalking je jeden z nejintenzivnějších zážitků, který je možné v dnešní době zažít. Poznáte, jak je možné skrze metaforu chůze po žhavém uhlí, překonat limity Vašeho života. Dokážete si, že neuvěřitelné je skutečností.

12 SEGWAY Segway je jedinečný způsob dopravy. Sám si udržuje rovnováhu a snadno se ovládá. Vyzkoušejte si s námi cestu Prahou na tomto vozítku. Zažijte trošku jinou formu adrenalinu, ale pozor Segway je vysoce návykový VZNÁŠEDLA Zkuste si další formu vzdušných adrenalinových akcí. Zažijte zcela výjimečnou a originální jízdu na vzduchovém polštáři. Díky praktičnosti je tento adrenalinový sport možný v kterémkoli ročním období a rozhodně stojí za vyzkoušení. TANDEMOVÝ SESKOK Skutečný adrenalinový zážitek, při kterém překonáte své hranice. Po krátké instruktáži jdete do letadla a společně s instruktorem zažijete volný pád z výšky 4000m Krásný let! RAFTY Cílem této aktivity je, aby tým získal všechny indicie, které budou rozmístěné na rybníce a schované v jeho okolí. Tyto indicie pomohou týmu získat přístup k bonusové aktivitě. K úspěšnému splnění úkolu je zapotřebí představivost, týmová spolupráce, rychlost, koordinace, fyzické nasazení a zaměření na výsledek. LET BALÓNEM Nasedněte do horkovzdušného balónu a obdivujte krásy České republiky z ptačí perspektivy. Odpoutejte se od Vašich problémů, užívejte si ticha a vychutnávejte si svobodu.

13 ZORBING Zorbing je určen pro milovníky adrenalinu i pro ty, kteří si chtějí vyzkoušet něco nového. Z mírného svahu s bezpečným dojezdem na rovince se budete kutálet průhlednou bublinou o průměru cca 3 metry. Zážitek, který zorbing přináší je bizarní, radostný a nabudí vás. Nejčastější reakcí během jízdy uvnitř bubliny je směs křiku a smíchu. Kouli budete opouštět s úsměvem na tváři a v očích budete mít slzy smíchu. AQUAZORBING Vyzkoušejte si zorbing na vodě. Aquazorbing je výstřední vodní adrenalinová záležitost vhodná jak pro děti tak pro dospělé. Zažijte koupání, při kterém si nesmočíte ani vlásek, zato se Vám parádně zatočí hlava. Řiťte se v kouli po vodní hladině a zkuste, kolik toho uběhnete. PSÍ SPŘEŽENÍ - MUSHING Mushing je zážitek na který se nezapomíná! Nechejte se provézt psím spřežením po zasněžených pláních a zažijte pocit plárníků, nebo se vydejte po rozkvetlých loukách na na terénních bugginách, které jsou místo motoru taženy psy. K dispozici budete mít samozřejmě ochranné pomůcky, vesty, helmy, bude zajištěno radiové spojení mezi kontrolními body, vyznačená trasa, atd. JÍZDA NA SNĚŽNÉM SKÚTRU Existuje spousta zimních radovánek. Jednou z nich je jízda na sněžném skútru. Vyzkoušíte si, jaké to je skútr sám řídit. Bude pro vás připravena trasa, po které se vydáte a pokusíte se jí zvládnout v co nejkratším časovém limitu. BĚH NA SNĚŽNICÍCH Při této aktivitě si prověříte nejen své fyzické síly, koordinaci, ale hlavně se u ní dobře pobavíte. Váš tým vyrazí na sněžnicích po určené trase, kde Vás budou čekat různé úkoly. Zde platí heslo: Jeden za všechny, všichni za jednoho! a mnohé další.

14 DALŠÍ SLUŽBY Ubytování Rádi Vám zajistíme vhodnou lokalitu pro uspořádání Vašeho firemního setkání, která bude odpovídat Vašim požadavkům a cenovým představám. Doprava V případě zájmu můžeme zajistit dopravu ze sídla Vaší firmy na místo firemního setkání a zpět. Ceny pro vítěze Přejete si mít na akci týmová trička s firemním potiskem, ceny pro vítěze, nebo cokoli jiného? Stačí říct. Profesionální DVD záznam z Vaší akce Jednou z úžasných odměn pro Vaše zaměstnance je profesionální DVD záznam z Vašho programu, který jim připomene neuvěřitelné zážitky. Dále je možné pro Vás připravit krátký reklamní šot na prezentaci Vaší firmy. Proč se neodlišit? Pojištění Před realizací programu doporučujeme sjednat úrazové pojištění účastníků, které Vám rádi zajistíme. Flexibilita Spokojenost klienta je vždy na prvním místě a proto jsme otevřeni jakýmkoli přáním a podnětům. Návrhy programů a návrhy rozpočtů se dají flexibilně upravit.

15 REFERENCE a další.

16 Kontakt Dobrý šéf přesvědčí podřízené, aby důvěřovali jeho schopnostem. Výborný šéff však motivuje lidi, aby věřili především sami sobě. MTrainDev. Renata Kronowetterová mail: Mobil: Těšíme se na Vás!!!

OUTDOOR PROGRAMY. Poznámka: cena je uvedena orientační při délce trvání 2 hodiny. Může se lišit na základě aktivit.. Minimum

OUTDOOR PROGRAMY. Poznámka: cena je uvedena orientační při délce trvání 2 hodiny. Může se lišit na základě aktivit.. Minimum OUTDOOR PROGRAMY Klienti mají za úkol vyřešit to, jak překonat lanové překážky před nimi. Vhodné pro kolektivy (zejména pro akce typu teambuilding). Místo: okolí Hotelu DUO Poznámka: cena je uvedena orientační

Více

Outdoorová hra: O poklad pevnosti

Outdoorová hra: O poklad pevnosti Outdoorová hra: O poklad pevnosti Kontaktní osoba: Ondřej Svaček Tel.: +420 608 101 796 E-mail: svacek@janta.cz http://www.outdoorovekurzy.cz Strana 0 Motivace soutěže: Celá hra bude motivována v podobném

Více

Nabízené programy a aktivity:

Nabízené programy a aktivity: Středisko volného času Fokus, Nový Jičín, příspěvková organizace K Nemocnici 23, 741 01 Nový Jičín IČ: 75089157, www.fokusnj.cz Tel : 556 710 088, fokusnj@fokusnj.cz Vy vybíráte, my realizujeme aneb programy

Více

FUN & FITNESS. Přínos. Informace. Dobrodružství zbojníka (léto/zima) Krakonošovy sáně. Fastest Solution Poskytovatel internetových řešení

FUN & FITNESS. Přínos. Informace. Dobrodružství zbojníka (léto/zima) Krakonošovy sáně. Fastest Solution Poskytovatel internetových řešení FUN & FITNESS Dobrodružství zbojníka (léto/zima) Naslouchání "volání divočiny" a průzkum hor a lesů. Zažijete okouzlující atmosféru českých lesů, kde se pod vedením našich profesionálních instruktorů seznámíte

Více

Pavel Vlk SIT TRAVEL s.r.o.

Pavel Vlk SIT TRAVEL s.r.o. 1991 2013 91 013 Cestovní kancelář SIT TRAVEL v současnosti zajišťuje servis pro více než 40 předních firem a institucí. To spolu s dvacetiletou tradicí a zkušenostmi v oboru zaručuje profesionální servis

Více

ÚNIKOVÉ HRY TEAM BUILDING NA MÍRU

ÚNIKOVÉ HRY TEAM BUILDING NA MÍRU ÚNIKOVÉ HRY TEAM BUILDING NA MÍRU MINDMAZE EVENTY Naše hry může hrát až 50 hráčů najednou. Poutavé a zábavné hry pro každou příležitost, pro kohokoli. 0 2 M I N D M A Z E T E A M B U I L D I N G N A M

Více

gamifikace pro verejnost hravý event marketing

gamifikace pro verejnost hravý event marketing ˇ pro verejnost hravý event marketing Chtěli byste dát vědět více lidem o své instituci, značce či produktu a oslovit nové cílové skupiny? více motivovat již stávající klienty k určité činnosti a vzbuzovat

Více

Absolvováním modulu získáte :

Absolvováním modulu získáte : Vzdělávací moduly a workshopy: NARATIVNÍ MANAGEMENT a SYSTEMICKÉ FIREMNÍ KONSTELACE - jako nástroj řešení firemních problémů, firemních strategií, utváření funkčních firemních leverage, řešení vztahových

Více

ZIMNÍ TÝMOVÉ PROGRAMY NA MALEVILU

ZIMNÍ TÝMOVÉ PROGRAMY NA MALEVILU ZIMNÍ TÝMOVÉ PROGRAMY NA MALEVILU Úvod Prochází Vaše společnost nebo některý z vašich týmů obdobím změn, v rámci kterých potřebujete stmelit Váš tým a připravit zaměstnance na nový pracovní cyklus? Plánujete

Více

ADRENALINOVÉ ATRAKCE PRONÁJEM

ADRENALINOVÉ ATRAKCE PRONÁJEM ADRENALINOVÉ ATRAKCE PRONÁJEM Tomáš Vavřina, IČ: 02997053 ADRENALIN 30 Horolezecká stěna VZHŮRU DO OBLAK Malá mobilní horolezecká stěna, typu skládačka, je určena pro děti i dospělé. Na stěně se může pohybovat

Více

ADRENALIN 35. Mobilní lanový park. Technické požadavky na prostor: Plocha o průměru 10 m.

ADRENALIN 35. Mobilní lanový park. Technické požadavky na prostor: Plocha o průměru 10 m. ADRENALIN 35 Mobilní lanový park rovnováha Mobilní lanový park Pořádáte den dětí, slavnost či jinou akci a nemáte kotvení pro nízké lanové překážky? Naše mobilní lanové centrum z nízkých lanových překážek

Více

Firemní teambuilding a skupinové akce

Firemní teambuilding a skupinové akce Firemní teambuilding a skupinové akce Offpark je první volnočasové outdoorové centrum na Šumavě, které nabízí celou řadu sportovního a lehce adrenalinového vyžití. Zážitkové aktivity jsou soustředěny a

Více

NABÍDKA NA FIREMNÍ AKCE

NABÍDKA NA FIREMNÍ AKCE NABÍDKA NA FIREMNÍ AKCE KONFERENCE TEAMBUILDINGOVÉ AKTIVITY FIREMNÍ VEČÍRKY OSTATNÍ FIREMNÍ AKCE DÁREK PRO OBCHODNÍ PARTNERY A KLIENTY ROZŠÍŘENÍ BENEFITNÍHO PROGRAMU PRO ZAMĚSTNANCE NETRADIČNÍ CENY DO

Více

management Komplexní program rozvoje manažerů 4MOTION TM Cesta vzhůru

management Komplexní program rozvoje manažerů 4MOTION TM Cesta vzhůru 4MOTION TM Komplexní program rozvoje manažerů Cesta vzhůru management 4MOTION TM : Program rozvoje manažerů Manažerský rozvoj není událost, ale proces. Místo jednorázových interních školení zvolte komplexní

Více

La Bodeguita del Medio kousek Havany pro Vaše akce v Praze

La Bodeguita del Medio kousek Havany pro Vaše akce v Praze La Bodeguita del Medio kousek Havany pro Vaše akce v Praze LA BODEGUITA DEL MEDIO La Bodeguita del Medio je kubánský music bar restaurant v centru Prahy, u Staroměstského náměstí, s živelnou atmosférou

Více

KAYAK BEACH BAR - ZIMNÍ SEZÓNA

KAYAK BEACH BAR - ZIMNÍ SEZÓNA KAYAK BEACH BAR - ZIMNÍ SEZÓNA LOKALITA: Praha, Náplavka Rašínovo nábřeží O PROJEKTU: Kayak Beach Bar je sportovní zóna a místo pro aktivní odpočinek a relaxaci na multifunkčním sportovním plovoucím zařízení

Více

Způsob jak odměnit své zaměstnance za dobrou práci, posílit vzájemné vztahy mezi vámi a obchodními partnery nebo jak odměnit vaše významné klienty

Způsob jak odměnit své zaměstnance za dobrou práci, posílit vzájemné vztahy mezi vámi a obchodními partnery nebo jak odměnit vaše významné klienty TEAMBUILDING Způsob jak odměnit své zaměstnance za dobrou práci, posílit vzájemné vztahy mezi vámi a obchodními partnery nebo jak odměnit vaše významné klienty Naše společnost BEST KITES pro vás má velmi

Více

www.tuv-sud.cz TÜV SÜD Czech s.r.o. Letní akademie TÜV SÜD Czech

www.tuv-sud.cz TÜV SÜD Czech s.r.o. Letní akademie TÜV SÜD Czech www.tuv-sud.cz TÜV SÜD Czech s.r.o. Letní akademie TÜV SÜD Czech Vážení obchodní přátelé, v rámci letošní letní sezóny si Vám dovolujeme nabídnout zajímavé ZÁŽITKOVÉ MANAŽERSKÉ KURZY v rámci UNIKÁTNÍHO

Více

11. EDBF MISTROVSTVÍ EVROPY DRAČÍCH LODÍ 11 TH EDBF EUROPEAN DRAGON BOAT NATIONS CHAMPIONSHIPS. Praha Račice 24. 27.7.2014

11. EDBF MISTROVSTVÍ EVROPY DRAČÍCH LODÍ 11 TH EDBF EUROPEAN DRAGON BOAT NATIONS CHAMPIONSHIPS. Praha Račice 24. 27.7.2014 11. EDBF MISTROVSTVÍ EVROPY DRAČÍCH LODÍ 11 TH EDBF EUROPEAN DRAGON BOAT NATIONS CHAMPIONSHIPS Praha Račice 24. 27.7.2014 ÚVOD Vážené dámy, vážení pánové! Po úspěšném evropském šampionátu dračích lodí

Více

Jak by se Vám líbilo mít svou akci jedinečnou a bez starostí?

Jak by se Vám líbilo mít svou akci jedinečnou a bez starostí? 1 Jak by se Vám líbilo mít svou akci jedinečnou a bez starostí? NABÍDKA SLUŽEB A EVENTŮ NA MÍRU DLE VAŠICH PŘEDSTAV Vytvoříme pro Vás módní přehlídku či akci, dle Vašich představ. Dbáme na to, aby každá

Více

Nabídka programů na hradě Šternberk

Nabídka programů na hradě Šternberk Nabídka programů na hradě Šternberk Následující nabídka programů je speciálně vytvořena pro příměstské tábory ASC UP 2012. Cena programu činí 170 Kč. Součástí programu je vždy prohlídka hradu (malý okruh)

Více

Turistická chata ve Špindlerově Mlýně

Turistická chata ve Špindlerově Mlýně Turistická chata ve Špindlerově Mlýně Nově zrekonstruovaná Turistická chata ve Špindlerově Mlýně nabízí velmi levné a stylové ubytování v srdci lyžařského areálu Svatý Petr. Cena od 150,-Kč na osobu. -

Více

TĚLESNÁ VÝCHOVA A SPORT

TĚLESNÁ VÝCHOVA A SPORT Národní učební osnovy pro Anglii TĚLESNÁ VÝCHOVA A SPORT Stupeň 1 Vyučování by mělo zajistit, že při hodnocení a zlepšování výkonu se vzájemně propojí Získání a rozvíjení dovedností a) objevovat základní

Více

Pondělí. Přijď si zastřílet z profesionálního luku, kuše či foukačky.

Pondělí. Přijď si zastřílet z profesionálního luku, kuše či foukačky. Pondělí 10:15 11:30 Relax yourself Výroba náušnic Kongresový sál Vyrob si vlastní nášnice z různých materiálů. 15:00 16:00 Get the feel Lukostřelba - Sraz u hlavní recepce Přijď si zastřílet z profesionálního

Více

TRALALA COMPANY. nabídka pro firmy 2017/2018. Petr Kubala

TRALALA COMPANY. nabídka pro firmy 2017/2018. Petr Kubala nabídka pro firmy 2017/2018 TRALALA COMPANY Když se lidé tváří vážně, tlačí na pilu, jsou přetažení, neznamená to, že jsou také efektivní. Přináším lehkost a radost k dosahování vašich cílů. Petr Kubala

Více

Hummer Camp 2011. II. rocník ˇ prímestského ˇ ˇ tábora. Projekt vznikl za podpory hl. města Prahy a městské části Praha 20

Hummer Camp 2011. II. rocník ˇ prímestského ˇ ˇ tábora. Projekt vznikl za podpory hl. města Prahy a městské části Praha 20 Hummer Camp 2011 II. rocník ˇ prímestského ˇ ˇ tábora Projekt vznikl za podpory hl. města Prahy a městské části Praha 20 O Tvrzi Tvrz HUMMER je stálý přírodní zábavní park ve středověkém stylu pro celou

Více

TEAMBUIDLING V ZIMĚ, NEJEN NA SNĚHU

TEAMBUIDLING V ZIMĚ, NEJEN NA SNĚHU TEAMBUIDLING V ZIMĚ, NEJEN NA SNĚHU V GOLFHOTELU MORRIS Plánujete firemní akci, chcete vyjádřit uznání a odměnu za celoroční práci vašich zaměstnanců nebo jen hledáte vhodné místo pro vaše týmové setkání,

Více

ČÁST 1 VZ Školení na měkké a manažerské dovednosti

ČÁST 1 VZ Školení na měkké a manažerské dovednosti ČÁST 1 VZ Školení na měkké a manažerské dovednosti Kurz č. 1 Praktický leadership a manager jako coach Praktický leadership a manager jako coach 12 hodin ve 2 školicích dnech / 1 skupina 24 osob / - Seznámení

Více

Nabídka pronájmu prostor Divadla na Šantovce

Nabídka pronájmu prostor Divadla na Šantovce Nabídka pronájmu prostor Divadla na Šantovce Hledáte prostor pro reprezentativní akci, večírek či konferenci? Divadlo na Šantovce Vám nabízí širokou a pestrou škálu možností v originálním prostoru, který

Více

PONEC. Nabídka akcí v divadle Ponec TANEC PRAHA. Divadlo Ponec provozuje o. s. Tanec Praha

PONEC. Nabídka akcí v divadle Ponec TANEC PRAHA. Divadlo Ponec provozuje o. s. Tanec Praha Nabídka akcí v divadle Ponec Divadlo Ponec provozuje o. s. Tanec Praha Hledáte originální místo pro firemní večírek, vánoční párty nebo setkání s klienty? Uspořádejte netradiční akci v divadle Ponec, kterou

Více

Karavana CESTA OBCHODNÍKA

Karavana CESTA OBCHODNÍKA Karavana CESTA OBCHODNÍKA Karavana Procvičte si obchodnické dovednosti na dobrodružné cestě po stopách Marca Pola. Karavana je funkční program, který vysvětluje a trénuje obchodnické umění účastníků v

Více

Konference Semináře Firemní akce

Konference Semináře Firemní akce Konference Semináře Firemní akce Orea Resort Devět Skal*** Vysočina Žďárské vrchy Lokalita Hotel byl postaven vedle původního turistického hotelu pana Chocholáče - dnes zrekonstruovaná Milovská restaurace.

Více

Rozsah a zaměření jednotlivých kurzů vzdělávacího programu

Rozsah a zaměření jednotlivých kurzů vzdělávacího programu Rozsah a zaměření jednotlivých kurzů vzdělávacího programu Cílové skupiny: Sociální pracovníci Popis kurzů 1. Standard č. 5 Individuální plánování Cílem kurzu je rozšířit odborné znalosti a dovednosti

Více

NABÍDKA - PRONÁJEM AKTIVIT 2015

NABÍDKA - PRONÁJEM AKTIVIT 2015 NABÍDKA - PRONÁJEM AKTIVIT 2015 Vážení přátelé, předkládám Vám nabídku doprovodných programů lanového parku Hradec Králové. Tyto programy můžete využít při realizaci dětských dnů, firemních setkání či

Více

Nabídka outdoorových aktivit v Janských Lázních a okolí.

Nabídka outdoorových aktivit v Janských Lázních a okolí. Nabídka outdoorových aktivit v Janských Lázních a okolí. Janské Lázně 23. 3. 2010 Zpracovala: Mgr. Kateřina Vojtěchová Lanový park Lanový park ve stromech se samojištěním. Lanový park je složen ze 40 překážek

Více

NABÍDKA SPOLUPRÁCE,,AKCE A PARTY

NABÍDKA SPOLUPRÁCE,,AKCE A PARTY NABÍDKA SPOLUPRÁCE,,AKCE A PARTY O NÁS RFK Invest, a.s. je společnost, která se v posledních letech kromě jiného specializovala zejména na zajišťování nejrůznějších promo akcí, akcí v oblasti public relations

Více

27let CESTOVNÍ KANCELÁŘ SIT TRAVEL. Pavel Vlk SIT TRAVEL s.r.o.

27let CESTOVNÍ KANCELÁŘ SIT TRAVEL. Pavel Vlk SIT TRAVEL s.r.o. CESTOVNÍ KANCELÁŘ SIT TRAVEL 27let 1991 2018 Cestovní kancelář SIT TRAVEL v současnosti zajišťuje služby pro více než 40 předních firem a institucí. To spolu s více než pětadvacetiletou tradicí a zkušenostmi

Více

STRATEGICKÁ HRA MAGNETIC CHALLENGE

STRATEGICKÁ HRA MAGNETIC CHALLENGE STRATEGICKÁ HRA MAGNETIC CHALLENGE Jen chvilka postačí k pochopení pravidel a k jejich vysvětlení příteli. Magnetická výzva je zábavná, strhující, poučná kombinační hra, která kombinuje hru a zábavu s

Více

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku!

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! www.sport-jedlova.cz fb: Adrenalin park Jedlová tel.: 722 233 322, e-mail: simona@sport-jedlova.cz, bara@sport-jedlova.cz

Více

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku!

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! www.sport-jedlova.cz fb: Adrenalin park Jedlová tel.: 722 233 322, e-mail: simona@sport-jedlova.cz, bara@sport-jedlova.cz

Více

Alternativní a augmentativní komunikace z jiného úhlu pohledu

Alternativní a augmentativní komunikace z jiného úhlu pohledu Alternativní a augmentativní komunikace z jiného úhlu pohledu Termín realizace: 15. 7. 2014 Máte povědomí o tom, co to AAK je, protože už jste byli na kurzu? Přesto si někdy nevíte úplně rady nebo vaše

Více

DĚTI A, DĚTI B (ZŠ LUPÁČOVA), DĚTI C JUN A, JUN B, JUN C, JUN D, JUN E

DĚTI A, DĚTI B (ZŠ LUPÁČOVA), DĚTI C JUN A, JUN B, JUN C, JUN D, JUN E LETNÍ SOUSTŘEDKO 2018 1. TERMÍN: 14.7.2018-21.7.2018 DĚTI A, DĚTI B (ZŠ LUPÁČOVA), DĚTI C JUN A, JUN B, JUN C, JUN D, JUN E OBROVSKY SE TĚŠÍME NA LÉTO A S NÍM BLÍŽÍCÍ SE 15. LETNÍ SOUSTŘEDĚNÍ FANTASY DANCE

Více

Neurolingvistické programování. Facilitace a moderování - vedení týmových porad. Obchodní dovednosti. Kompetentní manažer

Neurolingvistické programování. Facilitace a moderování - vedení týmových porad. Obchodní dovednosti. Kompetentní manažer Příloha č. 5: Tabulka pro výpočet nabídkové Název kurzu Vedení a koučink zaměstnanců Time management Work-life balance pro manažery Koučink pro manažery Principy motivace týmu a sebemotivace Komunikační

Více

ZÁŽITKY PRO FIRMY ALLEGRIA - FIRMA NA ZÁŽITKY. užijte si. ...a jak vypadá Vaše schůzka s VIP klientem?

ZÁŽITKY PRO FIRMY ALLEGRIA - FIRMA NA ZÁŽITKY. užijte si. ...a jak vypadá Vaše schůzka s VIP klientem? ZÁŽITKY PRO FIRMY užijte si vztahy se svými klienty, je to pro Vás jediná spolehlivá investice, která se Vám stonásobně vrátí...a jak vypadá Vaše schůzka s VIP klientem? ALLEGRIA - FIRMA NA ZÁŽITKY vznikla

Více

PŘEDSTAVENÍ PETROF Gallery PETROF Showroom PETROF Café PETROF Hall PRONÁJEM USPOŘÁDÁNÍ KONTAKT PETROF Hall Jednací místnost PETROF Hall Kontakt Mapa PŘEDSTAVENÍ Obchodní a kulturní centrum PETROF Gallery

Více

Školní výlety a adaptační kurzy

Školní výlety a adaptační kurzy Školní výlety a adaptační kurzy Offpark je první volnočasové outdoorové centrum na Šumavě, které nabízí celou řadu sportovního a lehce adrenalinového vyžití. Zážitkové aktivity jsou soustředěny a organizovány

Více

jazykové kurzy

jazykové kurzy jazykové kurzy www.jazygo.cz O škole JazyGo! JazyGo! je mladá a dynamická jazyková škola působící v Praze od roku 2018, kde se specializujeme na služby jazykového vzdělávání a workshopy osobnostního rozvoje

Více

V delávání. be hranic NABÍDKA KURZŮ

V delávání. be hranic NABÍDKA KURZŮ V delávání be hranic NABÍDKA KURZŮ Manažerské dovednosti Náev kuru/aměření Termín konání Cena Leadership Komplexní dlouhodobý kur 10 900 Kč OTEVŘENÉ KURZY Vhodné pro všechny cílové skupiny Náev kuru/aměření

Více

Rozhodně přijď, pokud ti je 11 a víc let.

Rozhodně přijď, pokud ti je 11 a víc let. Pondělí 10:15 11:30 Relax yourself Kreativní svět Kongresový sál Vyrob si vlastní umělecké dílo. 15:00 16:00 Get the feel Lukostřelba - Sraz u hlavní recepce P ijď si zast ílet z profesionálního luku,

Více

Středisko služeb školám a Zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků Brno, příspěvková organizace

Středisko služeb školám a Zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků Brno, příspěvková organizace Středisko služeb školám a Zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků Brno, příspěvková organizace Hybešova 15, 602 00 Brno IČ: 60555980 DIČ: CZ60555980 Nabídka vzdělávacích programů pro SŠ

Více

a MSMT-1903/ _094 Aktivizační metody ve výuce (český jazyk a literatura)

a MSMT-1903/ _094 Aktivizační metody ve výuce (český jazyk a literatura) Středisko služeb školám a Zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků Brno, příspěvková organizace Hybešova 15, 602 00 Brno IČ: 60555980 DIČ: CZ60555980 Nabídka vzdělávacích programů pro SŠ

Více

Firemní kite dny / teambuilding

Firemní kite dny / teambuilding Firemní kite dny / teambuilding Firemní kite dny / teambuilding Je řada způsobů, jak obdarovat své významné zákazníky, obchodní partnery nebo odměnit své zaměstnance za výtečnou práci... Naše společnost

Více

Poptáváte prostory v klidové zóně bez zástavby a rušné dopravy? Potřebujete prostory pro velký či malý počet osob? Je součastí Vaší poptávky catering?

Poptáváte prostory v klidové zóně bez zástavby a rušné dopravy? Potřebujete prostory pro velký či malý počet osob? Je součastí Vaší poptávky catering? Poptáváte prostory v klidové zóně bez zástavby a rušné dopravy? Potřebujete prostory pro velký či malý počet osob? Chcete pohodlně a bez stresu zaparkovat? Je součastí Vaší poptávky catering? Přejete si

Více

NABÍZÍME VÁM VZDĚLÁVACÍ PROGRAM

NABÍZÍME VÁM VZDĚLÁVACÍ PROGRAM Pro Centre s.r.o. Jana.biskova@procentre.eu mobil 606628873 NABÍZÍME VÁM VZDĚLÁVACÍ PROGRAM ASERTIVNÍ JEDNÁNÍ V PRAXI - ZDRAVÉ SEBEPROSAZENÍ Chcete si získat respekt svých kolegů či klientů? Chcete se

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 SOZOPOL. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 SOZOPOL. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 SOZOPOL Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

Adaptační program. Adaptační kurz. Program adaptačního kurzu

Adaptační program. Adaptační kurz. Program adaptačního kurzu Adaptační kurz Adaptační kurz je velmi propracovaný pobyt, který kombinuje prvky dobrodružství a tzv. zážitkové pedagogiky. Hlavním cílem je rozvoj nově vznikajícího kolektivu a seznámení žáků či studentů

Více

Obsah. Devět tipů pro hospodaření s vaším časem 3. Pět tipů pro organizaci práce v kanceláři 19. Předmluva. Část první Zorganizujte si své činnosti 1

Obsah. Devět tipů pro hospodaření s vaším časem 3. Pět tipů pro organizaci práce v kanceláři 19. Předmluva. Část první Zorganizujte si své činnosti 1 Předmluva ix Část první Zorganizujte si své činnosti 1 Úvod 2 Devět tipů pro hospodaření s vaším časem 3 Tip 1 Deset principů time managementu od Johna Adaira 3 Tip 2 Pět nejhorších nástrah, kterým byste

Více

VÍCE, NEŽ ČEKÁTE WWW.OLIVEFOOD.CZ

VÍCE, NEŽ ČEKÁTE WWW.OLIVEFOOD.CZ VÍCE, NEŽ ČEKÁTE ŠÉFKUCHAŘ Daniel Beneš Execu?ve Chef Nasbíral bohaté zkušenos? v restauraci Zlatá Praha ve známém hotelu Intercon?nental, získal ocenění Gourmet Challenge a několikrát se také stal mistrem

Více

SKUPINOVÝ PROGRAM NA OBJEDNÁVKU 2014

SKUPINOVÝ PROGRAM NA OBJEDNÁVKU 2014 SKUPINOVÝ PROGRAM NA OBJEDNÁVKU 2014 LANOVÉ AKTIVITY /ADRENALIN A ZÁBAVA/ Připravíme pro vás slaňování z mostu, lezení po skále, superadrenalinové sbíhání 80m Vranovské přehrady, skok do houpačky z mostu,

Více

UNLIMITED POSSIBILITIES.

UNLIMITED POSSIBILITIES. Nabídka letních skupinových programů ve Špindlerově Mlýně Špindlerův Mlýn je největší lyžařské středisko v České Republice a proto si ho většina lidí spojuje se zimou. Ovšem i v období letních měsíců je

Více

TEAM BUILDING ZÁKLADNÍ NABÍDKA

TEAM BUILDING ZÁKLADNÍ NABÍDKA TEAM BUILDING ZÁKLADNÍ NABÍDKA KACU GROUP Společnost Kacu Group poskytuje v široké nabídce profesionální vzdělávací programy pro státní i soukromé bezpečnostní služby a rovněž provádí poradenství a servis

Více

Škola v přírodě. Doprava autobusem s bezpečnostními pásy Vyzkoušený dopravce, profesionalita řidičů, nový vozový park

Škola v přírodě. Doprava autobusem s bezpečnostními pásy Vyzkoušený dopravce, profesionalita řidičů, nový vozový park Škola v přírodě Hotel Jef, České Švýcarsko Termín: 5. 9. 6. 2017 Cena 3.390 Kč / dítě Co vše najdete v ceně školy v přírodě: Ubytování Doprava Program Hotel Jef (3-hvězdičkový) v malebné obci Doubice v

Více

Proto nejdříve absolvujete sérii přípravných výcviků, abyste se dokázali bezpečně pohybovat po minulosti.

Proto nejdříve absolvujete sérii přípravných výcviků, abyste se dokázali bezpečně pohybovat po minulosti. Cesty historií aneb zážitkový výlet do minulosti Představte si, že existuje technologie, která vám umožní cestovat zpět do minulosti. Můžete prožít život v období, které si sami vyberete. Jaké by to bylo

Více

EMPIRIA CONSULTING. Představení společnosti. Zásady práce

EMPIRIA CONSULTING. Představení společnosti. Zásady práce Představení společnosti Zaměřujeme se na vzdělávání, poradenství a tréninky v oblasti manažerských a obchodních dovedností, marketingu, výběrů zaměstnanců, rekvalifikačních kurzů i poradenských programů.

Více

Jednodenní zážitkový kurz první pomoci pro LETNÍ DĚTSKÉ TÁBORY a ŠKOLY V PŘÍRODĚ

Jednodenní zážitkový kurz první pomoci pro LETNÍ DĚTSKÉ TÁBORY a ŠKOLY V PŘÍRODĚ Jednodenní zážitkový kurz první pomoci pro LETNÍ DĚTSKÉ TÁBORY a ŠKOLY V PŘÍRODĚ Co Vám nabízíme? Celodenní zážitkový kurz první pomoci pro děti na táborech a školách v přírodě a jejich vedoucí program

Více

DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL

DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0763 Název školy SOUpotravinářské, Jílové u Prahy, Šenflukova 220 Název materiálu INOVACE_32_MaM 2/ 01/03/18 Autor Ing. Eva Hrušková Obor; předmět,

Více

GOLF HOTEL WELLNESS KONGRESOVÉ CENTRUM RESTAURACE

GOLF HOTEL WELLNESS KONGRESOVÉ CENTRUM RESTAURACE GOLF HOTEL WELLNESS KONGRESOVÉ CENTRUM RESTAURACE GOLFOVÉ HŘIŠTĚ V kouzelném údolí mezi městem Kuřim a obcí Jinačovice se rozkládá 27 jamkové mistrovské hřiště s 6 jamkovou akademií, osvětleným driving

Více

Miliónový rok. David Kirš a Bohdana Kabátová www.milionovyrok.cz

Miliónový rok. David Kirš a Bohdana Kabátová www.milionovyrok.cz Miliónový rok David Kirš a Bohdana Kabátová www.milionovyrok.cz ÚSPĚCH NENÍ ŽÁDNÉ TAJEMSTVÍ ZPŮSOB MYŠLENÍ + VĚCI DĚLAT MÁTE JEDEN CÍL OVLÁDAT ENERGII (život sám i hmotné věci v něm jsou energie) (otevřete

Více

SELECTION, HEAT, PISTONS, BLAZERS, HORNETS, MAVERICKS, BULLS

SELECTION, HEAT, PISTONS, BLAZERS, HORNETS, MAVERICKS, BULLS LETNÍ SOUSTŘEDKO 2019 2. TERMÍN: 17.8.2019-24.8.2019 SELECTION, HEAT, PISTONS, BLAZERS, HORNETS, MAVERICKS, BULLS OBROVSKY SE TĚŠÍME NA LÉTO A S NÍM BLÍŽÍCÍ SE 16. LETNÍ SOUSTŘEDĚNÍ FANTASY DANCE STUDIA!

Více

Budoucnost přinese více úspěchů! Spojte svoji budoucnost s kariérou u E&S Investments Czech Republic, s.r.o. (dále jen E&S )!

Budoucnost přinese více úspěchů! Spojte svoji budoucnost s kariérou u E&S Investments Czech Republic, s.r.o. (dále jen E&S )! Budoucnost přinese více úspěchů! Spojte svoji budoucnost s kariérou u E&S Investments Czech Republic, s.r.o. (dále jen E&S )! Investiční poradce: povolání s budoucností Povolání investičního poradce Vám

Více

NABÍDKA AREÁLU WWW.AMFIKBUKOVINA.CZ

NABÍDKA AREÁLU WWW.AMFIKBUKOVINA.CZ NABÍDKA AREÁLU WWW.AMFIKBUKOVINA.CZ KRYTÉ PROSTORY PROVOZOVNA: Popovice 379, tel.: (+420) 724 390 839 e-mail: info@amfikbukovina.cz RESTAURACE Kapacita: 40 míst + 40 míst terasa Příjemné posezení na letní

Více

párty dle Vašeho přání, nápadů a požadavků slavnostní obědy,večeře, občerstvení svatby narozeninové oslavy pro vás i pro děti příprava konferencí

párty dle Vašeho přání, nápadů a požadavků slavnostní obědy,večeře, občerstvení svatby narozeninové oslavy pro vás i pro děti příprava konferencí párty dle Vašeho přání, nápadů a požadavků slavnostní obědy,večeře, občerstvení svatby narozeninové oslavy pro vás i pro děti příprava konferencí zajištění ubytování a dopravy pronájem prostorů realizace

Více

Leadrem uvnitř aneb jak nejlépe využít svých osobnostních kvalit k rozvoji školy

Leadrem uvnitř aneb jak nejlépe využít svých osobnostních kvalit k rozvoji školy Informace o projektu Leadrem uvnitř aneb jak nejlépe využít svých osobnostních kvalit k rozvoji školy Projekt je určen: vedoucím pracovníkům (ředitelé, zástupci, předsedové předmětových komisí) všech typů

Více

dobrokar.cz ukázka teambuildingu ČSOB v lesní školce 97 kilometrů plných zábavy a interaktivních her 1 uvítací rituál s představením lesní školky

dobrokar.cz ukázka teambuildingu ČSOB v lesní školce 97 kilometrů plných zábavy a interaktivních her 1 uvítací rituál s představením lesní školky ukázka teambuildingu ČSOB v lesní školce 97 kilometrů plných zábavy a interaktivních her 1 uvítací rituál s představením lesní školky 146 vrbových proutků, ze kterých jsme postavili živou stavbu - bunkr

Více

DŮLEŽITÉ ASPEKTY PRÁCE TRENÉRA NEJMLADŠÍCH KATEGORIÍ

DŮLEŽITÉ ASPEKTY PRÁCE TRENÉRA NEJMLADŠÍCH KATEGORIÍ DŮLEŽITÉ ASPEKTY PRÁCE TRENÉRA NEJMLADŠÍCH KATEGORIÍ VĚKOVÁ SPECIFIKACE PRÁCE S DĚTMI KAŽDÉ OBDOBÍ JE JINAK ZAMĚŘENO Z HLEDISKA: VĚKOVÝCH ZÁKONITOSTÍ METOD PRÁCE S DĚTMI HLEDISKO JE I BIOLOGICKÝ VĚK NEVYCHOVÁVÁME

Více

TAXIS GLADIATOR RACE ZÁVOD FIREMNÍCH TÝMŮ Dostihové závodiště Pardubice

TAXIS GLADIATOR RACE ZÁVOD FIREMNÍCH TÝMŮ Dostihové závodiště Pardubice TAXIS GLADIATOR RACE ZÁVOD FIREMNÍCH TÝMŮ 2. 12. 2017 Dostihové závodiště Pardubice GLADIATOR RACE & TAXIS SILNĚJŠÍ FIREMNÍ TÝM Silný společný zážitek spojený s firemní identitou pro všechny členy týmu.

Více

Zadavatel: Střední škola Podorlické vzdělávací centrum, Dobruška

Zadavatel: Střední škola Podorlické vzdělávací centrum, Dobruška Příloha č. 1 Krycí list k podání nabídky "Školení" Zadavatel: Střední škola Podorlické vzdělávací centrum, Dobruška Registrační čísla projektů: CZ.02.3.61/0.0/0.0/16_012/0000608, CZ.02.3.68/0.0/0.0/16_035/0004521

Více

Firemní akce a oslavy, outdoor military akce, teambulding...

Firemní akce a oslavy, outdoor military akce, teambulding... Firemní akce a oslavy, outdoor military akce, teambulding... Nabízíme klientům naše služby v oblasti pořádání firemních akcí (oslavy, reklamní kampaně, outdoorové akce či teambulding) a to se specializací

Více

Školní výlet s aktivitami = Offpark Sušice

Školní výlet s aktivitami = Offpark Sušice Školní výlet s aktivitami = Offpark Sušice Offpark je první volnočasové outdoorové centrum na Šumavě, které nabízí celou řadu sportovního a lehce adrenalinového vyžití. Zážitkové aktivity jsou soustředěny

Více

SKUPINOVÝ PROGRAM NA OBJEDNÁVKU

SKUPINOVÝ PROGRAM NA OBJEDNÁVKU SKUPINOVÝ PROGRAM NA OBJEDNÁVKU /Pro skupiny více jak 10osob, nebo dle individuální domluvy/ LANOVÉ AKTIVITY /ADRENALIN A ZÁBAVA/ Připravíme pro vás slaňování z mostu, lezení po skále, superadrenalinové

Více

Volte vždy jednoduchost

Volte vždy jednoduchost Volte vždy jednoduchost Život je ve své podstatě velice jednoduchý. V jednoduchosti je krása. Příroda není složitá je velice jednoduchá. Roste, zraje a ukládá se k zimnímu odpočinku. Vše se děje s naprostou

Více

AHA PR Agency, s.r.o. Osobní a profesní rozvoj Kurzy, tréninky, vzdělávání

AHA PR Agency, s.r.o. Osobní a profesní rozvoj Kurzy, tréninky, vzdělávání AHA PR Agency, s.r.o Osobní a profesní rozvoj Kurzy, tréninky, vzdělávání AHA PR Agency, s.r.o. Vzdělávání dospělých - osobní a profesní rozvoj Školící středisko Praha 4 AGENTURA AHA - VÁŠ PROFIT Praxe

Více

Jiří Zmidloch. Realizace firemní akce od A po Z

Jiří Zmidloch. Realizace firemní akce od A po Z Jiří Zmidloch Realizace firemní akce od A po Z Struktura přednášky Obecná část Komunikace s klientem Vizitka Nejlepší teambuilding na světě s.r.o. Představení společnosti Cíl jednání s klientem Proč to

Více

ČÁST II. Manažerské dovednosti

ČÁST II. Manažerské dovednosti Příloha č. 1 ODBORNÁ SPECIFIKACE ČÁST II. Manažerské dovednosti Tato část veřejné zakázky je zaměřena na realizaci kurzů Manažerské dovednosti. Veškeré výstupy týkající se předmětu výběrového řízení budou

Více

DELEGOVÁNÍ ANEB JAK DOSÁHNOUT VÝSLEDKŮ PROSTŘEDNICTVÍM SVÉHO TÝMU

DELEGOVÁNÍ ANEB JAK DOSÁHNOUT VÝSLEDKŮ PROSTŘEDNICTVÍM SVÉHO TÝMU POZVÁNKA NA OTEVŘENÝ SEMINÁŘ DELEGOVÁNÍ ANEB JAK DOSÁHNOUT VÝSLEDKŮ PROSTŘEDNICTVÍM SVÉHO TÝMU 21. února 2018 školící místnost ALTEGO s.r.o. Králova 2, 616 00 BRNO https://mapy.cz/s/2djh5 Seminářem Vás

Více

KONFERENČNÍ PROSTORY GOLF & SPA RESORT KONOPIŠTĚ

KONFERENČNÍ PROSTORY GOLF & SPA RESORT KONOPIŠTĚ KONFERENČNÍ PROSTORY GOLF & SPA RESORT KONOPIŠTĚ Golf & Spa Resort Konopiště je ideálním místem pro konání firemních a společenských akcí, jelikož disponuje potřebnými prostory a vybavením pro jejich

Více

NEWSLETTER - ÚNOR 2014

NEWSLETTER - ÚNOR 2014 NEWSLETTER - ÚNOR 2014 Drazí přátelé, jak už jistě víte, v Latinském kulturním centru se děje mnoho zajímavých akcí, rozhodli jsme se tedy vytvořit pro Vás tento informační newsletter, kde můžete najít

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 KITEN. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 KITEN. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 KITEN Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

STAVÍME MOSTY REG. Č.: CZ 1.07/1.1.36/02.0019

STAVÍME MOSTY REG. Č.: CZ 1.07/1.1.36/02.0019 Za třídu! Realizační tým Metodik Ing. Jaroslava Hánová Anotace Učitel / Předmět Ing. Libuše Čechová Ing. Pavla Marešová Ing. Jaroslava Hánová / ekonomika, informační a komunikační technologie Ing. Libuše

Více

OSLAVY & PÁRTY KENNING PRODUCTIONS

OSLAVY & PÁRTY KENNING PRODUCTIONS PÁRTY KP 2017 OSLAVY & PÁRTY KENNING PRODUCTIONS OSLAVY & PÁRTY A-Z KENNING PRODUCTIONS Měníme sny ve skutečnost Tematické programy & interakce s hosty - showdance & exotic dance - exhibice asijských bojových

Více

Otevřené semináře 2012

Otevřené semináře 2012 1 Otevřené semináře 2012 Dynargie, s.r.o. 2007 2012 Dynargie. Dynargie. All All rights rights reserved reserved PŘEHLED SEMINÁŘŮ MANAŽERSKÁ AKADEMIE Datum a místo Lektor Cena za 2 dny* 2 Vedení lidí 23.

Více

Jednodenní zážitkový kurz první pomoci pro LETNÍ DĚTSKÉ TÁBORY a ŠKOLY V PŘÍRODĚ

Jednodenní zážitkový kurz první pomoci pro LETNÍ DĚTSKÉ TÁBORY a ŠKOLY V PŘÍRODĚ Jednodenní zážitkový kurz první pomoci pro LETNÍ DĚTSKÉ TÁBORY a ŠKOLY V PŘÍRODĚ Co Vám nabízíme? Celodenní zážitkový kurz první pomoci pro děti na táborech a školách v přírodě a jejich vedoucí program

Více

Jsme ambulantní a terénní sociální služba patřící pod Diecézní charitu Brno. Sídlíme na tř. Kpt. Jaroše 9, 602 00 Brno.

Jsme ambulantní a terénní sociální služba patřící pod Diecézní charitu Brno. Sídlíme na tř. Kpt. Jaroše 9, 602 00 Brno. Kdo jsme Jsme ambulantní a terénní sociální služba patřící pod Diecézní charitu Brno. Sídlíme na tř. Kpt. Jaroše 9, 602 00 Brno. Náplní naší služby je pomáhat nezaměstnaným při řešení jejich obtížné životní

Více

DIVADLO NA ŠANTOVCE. Benefity Divadla na Šantovce:

DIVADLO NA ŠANTOVCE. Benefity Divadla na Šantovce: NABÍDKA PRO FIRMY DIVADLO NA ŠANTOVCE Divadlo na Šantovce vám nabízí jedinečný multifunkční prostor, který je ideální k pořádání firemních akcí, prezentací, školení, koncertů a dalších tematických eventů

Více

Obsah. Předmluva...iii. Řekli o autorovi a knize... vii. Úvod... 1 KAPITOLA 1... 3. Kvalitativní přístup k vedení lidí... 7

Obsah. Předmluva...iii. Řekli o autorovi a knize... vii. Úvod... 1 KAPITOLA 1... 3. Kvalitativní přístup k vedení lidí... 7 Obsah Předmluva................................................iii Řekli o autorovi a knize.................................... vii Úvod..................................................... 1 KAPITOLA

Více

BÝT PRACOVNÍKEM SPOLEČNOSTI NIKE NA POZICI ATHLETE

BÝT PRACOVNÍKEM SPOLEČNOSTI NIKE NA POZICI ATHLETE BÝT PRACOVNÍKEM SPOLEČNOSTI NIKE NA POZICI ATHLETE PRŮVODCE GO GUIDE ÚVOD BÝT PRACOVNÍKEM SPOLEČNOSTI NIKE NA POZICI ATHLETE CO A PROČ WARM-UP Blahopřejeme! Nyní jste součástí jedné z nejsilnějších sportovních

Více

Organizační chování. Spokojenost v práci a pracovní výkonnost (seminář)

Organizační chování. Spokojenost v práci a pracovní výkonnost (seminář) Organizační chování Spokojenost v práci a pracovní výkonnost (seminář) Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty vojenského leadershipu

Více

OBSAH. Jak přežít v práci. iii 1. STRACH NA PRACOVIŠTI 1 2. CÍLE KYSLÍK ŽIVOTA 15

OBSAH. Jak přežít v práci. iii 1. STRACH NA PRACOVIŠTI 1 2. CÍLE KYSLÍK ŽIVOTA 15 1. STRACH NA PRACOVIŠTI 1 V následující kapitole najdete odpovědi na otázky: 1 Kolik strachu patří k životu (v zaměstnání)? 2 Strach, co to je? 3 Exkurz: Věda a strach 4 Přespříliš strachu proč je to nebezpečné?

Více

DVPP. Další vzdělávání pedagogických pracovníků. ATTEST, s.r.o. Lukáš Ducháček

DVPP. Další vzdělávání pedagogických pracovníků. ATTEST, s.r.o. Lukáš Ducháček DVPP Další vzdělávání pedagogických pracovníků ATTEST, s.r.o. Lukáš Ducháček Zvyšování kompetencí vedoucích pracovníků škol a školských zařízení Libereckého kraje v oblasti řízení a personální politiky

Více