Veřejná zakázka malého rozsahu. Koupě a osazení dětských herních prvků - Jílové

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Veřejná zakázka malého rozsahu. Koupě a osazení dětských herních prvků - Jílové"

Transkript

1 Veřejná zakázka malého rozsahu dle odst.3) a dle 18 odst.3), 78 odst.1) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Město Jílové Mírové náměstí 280 IČ : , telefon , podatelna@mujilove.cz Město Jílové, vyzývá zájemce o zakázku malého rozsahu k podání nabídky na realizaci: Koupě a osazení dětských herních prvků - Jílové Zadávací dokumentace se skládá z: Výzvy pro podání nabídky PODMÍNKY PRO PODÁNÍ NABÍDKY I. Předmět plnění veřejné zakázky Předmětem veřejné zakázky malého rozsahu (dále jen VZ) je realizace akce Koupě a osazení dětských herních prvků - Jílové. Jedná se o dodávku herních prvků, dopravu, montáž, revizi, záruční a pozáruční servis. Herní prvky budou vyrobeny především z akátového dřeva, součásti budou ošetřeny nezávadným, bezpečným materiálem. U všech herních prvků bude uvedena nutnost dopadových, bezpečných zón a bude tato dodávka součástí nabídky. Veškeré herní prvky budou mít atest na bezpečnost, nezávadnost, trvanlivost dřeva. Za nakládání s druhotnými surovinami a jejich likvidaci je zodpovědný uchazeč. Jedná se o zbytky základů z dřívějších herních prvků, které byly ve městě instalovány. Například na hřišti u bývalé sauny, Okružní ulice. Herní prvky 1) Pružinová houpačka, motiv, pes, slon, kůň atd. Jedná se o dodávku herního prvku zpracovaného především z akátového dřeva. Ošetření bude provedeno nezávadným nátěrem. 3x 2) Houpačka pro dvě děti ukotvení uprostřed dvě kulatiny, držadla motiv pes, kůň, slon, atd. Dorazová plocha tlumící náraz. Ošetření bude provedeno nezávadným nátěrem. Koupě a osazení dětských herních prvků - Jílové Strana 1 (celkem 6)

2 3) Houpačka konstrukce z kůlů, dva sedáky z PVC nebo obdobného materiálu. Ukotvení nerezovými řetězy ke konstrukci. Ošetření bude provedeno nezávadným nátěrem. Dopadové zóny. 4) Klouzačka s přídavnou stojnou s plošinou, žebříkem, konstrukce z kůlů akátové dřevo, klouzačka z nerezu. Ošetření bude provedeno nezávadným nátěrem. Dopadové zóny. 5) Prolézačka s horolezeckou stěnou - úchyty, žebříkem z provazů a řetězů, síťovou zdí, kotvení z akátového dřeva. Ošetření bude provedeno nezávadným nátěrem. Dopadové zóny. 6) Dvouvětvá prolézačka. Každá věž bude obsahovat pět stojen, dále podestu. Jedna bude zakončena do špičky, druhá bude spojena pouze horizontálně. U jedné bude skluzavka z nerezového materiálu, lezecí stěna z provazů, žebřík s dřevěnými pryčnami a dřevěný výstup na plošinu (proveden z prken a pryčen pro zachycení nohy). Druhá bude obsahovat lezecí stěnu z prken obsahující otvory pro zachycení, dále šikminu s provazy, nerezovou šplhací tyč, dřevěný výstup na plošinu (proveden z prken a pryčen pro zachycení nohy). Mezi věžemi bude výsuvná lávka se zábradlím z řetězů. Dopadové zóny. Koupě a osazení dětských herních prvků - Jílové Strana 2 (celkem 6)

3 7) Dvouvětvá prolézačka. Každá věž bude obsahovat čtyři stojny, dále podestu. U jedné věže bude skluzavka z nerezového materiálu, lezecí stěna z provazů, z druhé strany podesty bude plůtek, aby bylo dítě uchráněno od volného pádu. Druhá věž bude obsahovat lezecí stěnu z prken obsahující otvory pro zachycení, záchyty, šikminu s provazy a žebřík přichycen ke stojnám. Mezi věžemi bude výsuvná lávka se zábradlím ze dřeva propojená řetězy. Dopadové zóny. Zadavatel nesouhlasí s tím, aby na dodávku uchazeč použil subdodavatele. Zároveň upozorňuje, pokud podává uchazeč nabídku k této zakázce, nesmí být subdodavatelem jinému uchazeči. Zjistí-li se při hodnocení nabídek tato skutečnost, budou oba (uchazeč i subdodavatel) z hodnocení nabídek vyloučeni. II. Termíny plnění veřejné zakázky Předání kompletního díla Začátek plnění veřejné zakázky uchazečem je , příprava plochy k umístění herních prvků započne již vlastními silami zadavatele. S vybraným uchazečem veřejné zakázky bude před sepsáním smlouvy o dodávce a dílu sestaven podrobný harmonogram realizace díla, který bude nedílnou součástí této smlouvy. III. Finanční ocenění veřejné zakázky Nabídková cena na realizaci zakázky, uvedena v silně orámované části, bude použita jako nepřekročitelná cena smluvní na VZ v rozsahu zadávací dokumentace. Pokud zadavatel uzná, že v řádku ostatní uvedl uchazeč nezbytné práce a dodávky, nutné k realizaci stavby a nebyly obsaženy v zadávací dokumentaci připočte tento řádek k celkové ceně a bude toto cena nepřekročitelná smluvní. Koupě a osazení dětských herních prvků - Jílové Strana 3 (celkem 6)

4 1 SPOLEČNOST Cena bez DPH (Kč) Cena s DPH (Kč) 2 Herní prvky 3 Montáž 4 Doprava 5 Dopadové plochy 6 Stavební materiál 7 Kontrola, revize Celkem Kč (součty sloupců) 8 Ostatní Celková nabídková cena VZ (součet řádků 2 až 7) legenda: řádek 1 uvést název společnosti uchazeče 2-7 ocenění prací, dodávek a nákladů dle zadávací dokumentace 8 ostatní ocenění případných nezbytných prací a dodávek, nutných k realizaci stavby a neobsažených v zadávací dokumentaci. Poznámky: Podmínky pro stanovení nabídkové ceny: a) Pro zpracování cenové nabídky je rozhodující celková zadávací dokumentace. V nabídkové ceně musí být zahrnuty i vedlejší náklady tak, aby nabízená cena obsahovala všechny další se stavbou související náklady. b) V řádku ostatní náklady budou zahrnuty veškeré se stavbou související náklady (vytýčení, škody, omezené užívání, skládkovné, atd.) c) Uchazeč uvede konkrétně ostatní náklady v textu nabídky, spolu s oceněním. Pokud tak neučiní bude z dalšího hodnocení vyloučen. např: (vytýčení Kč bez DPH omezené užívání. Kč bez DPH skládkovné.. Kč bez DPH.atd.... Kč bez DPH) d) Cena zakázky je konečná a neměnná, zadavatel nepřipouští v průběhu realizace navýšení ceny. Pokud zjistí uchazeč v průběhu realizace veřejné zakázky skryté práce, tj. nejsou obsaženy v zadávací dokumentaci, nese uchazeč veškeré náklady s danými stavebními pracemi atd. ve vlastní režii (tj. financování pouze z vlastních zdrojů uchazeče). e) Pokud uchazeč zjistí chybu v zadávací dokumentaci a tato má vliv na celkovou cenu musí podat variantní cenovou nabídku v rozsahu zadávací dokumentace a se zohledněním zjištěné chyby. V případě, že nebude podána cena plně v souladu se zadávací dokumentací, nebude nabídka hodnocena. f) Uchazeč, který zjistí nedostatek dle předchozího odstavce e) má povinnost toto oznámit zadavateli před uplynutím termínu k podání nabídky max. do V tomto případě se podává pouze jedna cenová nabídka se zohledněním zjištěného nedostatku. g) Zadavatel upozorňuje, že nebude poskytovat na tuto veřejnou zakázku žádné zálohy. Splatnost faktur bude 30 dní. IV. Koupě a osazení dětských herních prvků - Jílové Strana 4 (celkem 6)

5 Požadavky na prokázání kvalifikačních předpokladů a) výpis z obchodního rejstříku (originál, nebo ověřený stejnopis) b) doklad o oprávnění k podnikání a průkaz odborné způsobilosti (originál, nebo ověřený stejnopis) c) certifikát na daný výrobek, certifikát ISO, certifikát zaručující bezpečnost herních prvků, osvědčení o používání nezávadných a zdraví neškodících nátěrových hmot d) osvědčení o splnění požadavků pro herní prvky ČSN EN 1176 V. Další požadavky na zpracování nabídky a) Součástí nabídky bude popsaný technický výkres jednotlivých herních prvků s dopadovými plochami a ocenění každého jednotlivého herního prvku. b) V případě ocenění prací a dodávek, neobsažených v zadávací dokumentaci, uvede uchazeč podrobné vysvětlení. c) Uchazeč zpracuje nabídku ve variantách 1) Kompletní dodávka včetně montáže, dopadové plochy 2) Kompletní dodávka, montáž provede zadavatel za dozoru dodavatele, dodavatel zajistí dopadové plochy (dodávku) 3) Kompletní dodávka, montáž provede bez dodání dopadových ploch. d) Uchazeč zpracuje nabídku tak, aby byla uvedena v pořadí nejdříve nabídková cena VZ, dále návrh smlouvy o dodávce a o dílo. e) Nabídku uchazeč zpracuje ve dvojím vyhotovení (originál a kopie). Hodnocení nabídek bude provedeno dle kritérií: Výše nabídnuté ceny 40 % Technické provedení výrobku 20% Záruční doba (délka), pozáruční servis 20% Reference 10% Certifikáty 10% VI. Kriteria pro výběr nejvhodnější nabídky: VII. Práva zadavatele Zadavatel si vyhrazuje právo: - zadání zakázky zrušit bez udání důvodu. - odmítnout všechny podané nabídky. - nevracet podané nabídky. - v průběhu zadání změnit nebo doplnit tuto výzvu. - nehradit náklady uchazeči spojenými se zpracováním nabídky. - jednat o obsahu smlouvy před jejím uzavřením. Nabídky, které nebudou zpracovány v souladu s tímto vyhlášením nebo nebudou úplné, budou z dalšího posuzování a hodnocení vyřazeny. VIII. Termín zpracování nabídek Koupě a osazení dětských herních prvků - Jílové Strana 5 (celkem 6)

6 Posledním možným termínem na předložení nabídky je a to pouze písemným způsobem na níže uvedené adrese do 16:00 hodin Do hodnocení a posouzení budou zahrnuty nabídky zpracované v souladu s tímto vyhlášením, doručené ve stanovené lhůtě s odpovídajícím označením štítkem VŘ na adresu: Obálku označte štítkem: NEOTEVÍRAT - veřejná zakázka malého rozsahu Koupě a osazení dětských herních prvků - Jílové Město Jílové Mírové náměstí Jílové Na obálku uveďte název a adresu Vaší společnosti. Uchazeč předloží nabídku v uzavřené obálce, která bude opatřena razítkem a podpisem oprávněné osoby na částech kde bude obálka zalepena. ZA ZADAVATELE: Miroslav Kalvas v.r. starosta Města Jílové DATUM: 29.června 2011 Koupě a osazení dětských herních prvků - Jílové Strana 6 (celkem 6)

Město Jílové, zveřejňuje výzvu zájemcům o zakázku malého rozsahu k podání nabídky na realizaci projektové dokumentace:

Město Jílové, zveřejňuje výzvu zájemcům o zakázku malého rozsahu k podání nabídky na realizaci projektové dokumentace: Veřejná zakázka malého rozsahu dle 6 7 9 12 odst.3) a dle 18 odst.3), 78 odst.1) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Město Jílové Mírové náměstí

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky V Bukovině, dne 29.6.2015 Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na dodávky: v rámci dotačního programu: Podpora zapojení dětí a mládeže do komunitního

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky V Bukovině, dne 27. 7.2015 Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na dodávky: v rámci dotačního programu: Podpora zapojení dětí a mládeže do

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Název zakázky: Číslo zakázky: Forma zadání: Dodání herních prvků a jejich montáž na hřištích v Kroměříži a místních částech VZMR/2018/2/1 veřejná zakázka malého rozsahu 1. Identifikační

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem Vybudování venkovní herní sestavy loď (atyp) v MŠ Kneslova

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky Název programu: Registrační číslo projektu: Název projektu: Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky: Datum vyhlášení zakázky: 8. 4. 2013 Název zadavatele: Sídlo

Více

Dětské hřiště - Úsilné

Dětské hřiště - Úsilné Obec Úsilné Úsilné 43 370 10 České Budějovice Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace V souladu s ustanovením 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu (VZMR)

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu (VZMR) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu (VZMR) Název veřejné zakázky: DĚTSKÁ HŘIŠTĚ V OBCÍCH CHLUM, BŘEZOVICE A CHVALINA Identifikační údaje zadavatele Úřední název: Město Hořice Poštovní

Více

CZ Zenklova 35/čp.l, PSČ 18048, Praha 8. Veřejná zakázka malého rozsahu OVZ/2016/0016

CZ Zenklova 35/čp.l, PSČ 18048, Praha 8. Veřejná zakázka malého rozsahu OVZ/2016/0016 Městská část Praha 8 se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, 180 48 Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 Vás ve smyslu ust. 18 odst. 5, zákona č. 137/2006 Sb., Vyzývá K podání nabídky a prokázání kvalifikace

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Dodání serverů pro IS Celní správy v roce 2011 Otevřené řízení Tato veřejná zakázka na dodávky je zadávána v otevřeném zadávacím řízení podle 21 odst.1) písm. a)

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu. Dětské hřiště Horní Pihel

Veřejná zakázka malého rozsahu. Dětské hřiště Horní Pihel Veřejná zakázka malého rozsahu Dětské hřiště Horní Pihel Zadavatel: Město Nový Bor náměstí Míru 1 473 01 Nový Bor IČO: 002260771 tel: 487712311 fax: 487726160 zastoupený: Mgr. Jaromírem Dvořákem, starostou

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY M ě s t o Z l i v Váš dopis zn./ze dne: Číslo jednací: 1277/14 Spisová značka: Vyřizuje: Ing. Koudelka Jan Tel.: 387 001 193 E-mail: starosta@zliv.cz Datum: 28.07.2014 dle rozdělovníku VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Více

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze Lhůta pro podání nabídek: 5.6.2013 Zodpovědná

Více

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze.

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. Lhůta pro podání nabídek: 8.2..2012 Zodpovědná osoba: Ing. Pavel Jirka,

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb.

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel ve smyslu zákona: veřejný zadavatel Právní forma: obec Název a sídlo zadavatele: Městys

Více

Obec Klenová Klenová Janovice nad Úhlavou IČ:

Obec Klenová Klenová Janovice nad Úhlavou IČ: Obec Klenová Klenová 65 340 21 Janovice nad Úhlavou IČ:00573515 v souladu s ustanovením 18 odst.5, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách vypisuje výzvu k podání nabídky na veřejnou zakázku malého

Více

Veřejné dětské hřiště a doplnění hřiště u ZŠ

Veřejné dětské hřiště a doplnění hřiště u ZŠ Č.j.: V Obci Oldřiš dne 10.6.2015 Obec Oldřiš Oldřiš 132, 569 82 Borová u Poličky, IČ: 00277070 Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídky V souladu s ustanovením 18 odst. 5 zákona č.137/2000 sb., o

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Město Litvínov se sídlem: Městský úřad Litvínov, náměstí Míru 11, 436 01 Litvínov vyzývá, v souladu se směrnicí rady města č. 2/2012 uchazeče k podání nabídky na zakázku s názvem

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Obec Vrbice Vrbice č.p. 25 507 03 Vysoké Veselí IČO: 00578649 tel.: 493 555 187, 723 948 104 mail: obec.vrbice@seznam.cz www.vrbice-jc.cz Č.j: 10/2017 Vyřizuje: Ing. Ladislav Konůpek, starosta obce Ve

Více

Realizace sportovního povrchu podlahy tělocvičny v objektu. Gymnázia Na Vítězné pláni 1160 v Praze 4. Gymnázium Na Vítězné pláni 1160 140 00 Praha 4

Realizace sportovního povrchu podlahy tělocvičny v objektu. Gymnázia Na Vítězné pláni 1160 v Praze 4. Gymnázium Na Vítězné pláni 1160 140 00 Praha 4 Gymnázium Na Vítězné pláni 1160 140 00 Praha 4 Č.j.: 365/08 Věc: Výzva k podání nabídky více zájemců k účasti na zadávacím řízení na stavební zakázku malého rozsahu podle 12 odstavec 6 zákona č. 137/2006

Více

Zadávací podmínky veřejné zakázky malého rozsahu na akci: MŠ Gen. Krátkého 28 Šumperk dodávka a montáž herních prvků

Zadávací podmínky veřejné zakázky malého rozsahu na akci: MŠ Gen. Krátkého 28 Šumperk dodávka a montáž herních prvků Mateřská škola Sluníčko Šumperk, Evaldova 25, příspěvková organizace Evaldova 25 787 01 ŠUMPERK Čj.: 394/2014 Zadávací podmínky veřejné zakázky malého rozsahu na akci: 1. Zadavatel MŠ Gen. Krátkého 28

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. 1) Identifikace zadavatele

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. 1) Identifikace zadavatele 1) Identifikace zadavatele Firma: Dura Automotive Systems CZ s.r.o., Sídlo: Průmyslový park 300, Kopřivnice 742 21 IČ: 26031531 / DIČ: CZ26031531 Osoba zastupující zadavatele: Ing. Tomáš Hurta E-mail:

Více

VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Domov pro seniory sv. Hedviky Kravaře, příspěvková organizace,, VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Identifikační údaje zadavatele Název Domov pro seniory sv. Hedviky Kravaře,

Více

Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení. ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu

Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení. ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu Obsah 1 Identifikační údaje veřejného zadavatele...3 2 Informace o

Více

Výzva k podání cenové nabídky

Výzva k podání cenové nabídky Výzva k podání cenové nabídky Vyhlašovaná zakázka je veřejnou zakázkou malého rozsahu (dále i "zakázka") ve smyslu ust. 12 odst. 3 zákona. Tato veřejná zakázka malého rozsahu není, v souladu s ustanovením

Více

Obec Radimovice. Název veřejné zakázky malého rozsahu na služby:

Obec Radimovice. Název veřejné zakázky malého rozsahu na služby: Obec Radimovice VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ NABÍDEK Tato výzva - zadávací dokumentace slouží jako podklad pro vypracování nabídek účastníků v rámci výběrového řízení, které není realizováno postupem dle zákona

Více

1 MEGA a.s. Pracoviště: Pod Vinicí 87 471 27 Stráž pod Ralskem Česká republika VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ

1 MEGA a.s. Pracoviště: Pod Vinicí 87 471 27 Stráž pod Ralskem Česká republika VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1 VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ, Stráž pod Ralskem, zastoupená generálním ředitelem podniku vyhlašuje výběrové řízení Klimatizace (chlazení) místnosti kontinuální laminace a průmyslové využití odpadního tepla 1. PODMÍNKY

Více

Úprava zdroje vytápění v objektu MZe, Milady Horákové 373/10, Svitavy. Zadavatel: Česká republika Ministerstvo. Sídlem: Milady Horákové 10, 568 02

Úprava zdroje vytápění v objektu MZe, Milady Horákové 373/10, Svitavy. Zadavatel: Česká republika Ministerstvo. Sídlem: Milady Horákové 10, 568 02 Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Pozemkový úřad Svitavy Sídlem: Milady Horákové 10, 568 02 Svitavy Zastoupený: Ing. Miroslavem Kučerou, ředitelem Pozemkového úřadu IČ: 00020478 Úprava

Více

se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, Praha 8 - Libeň

se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, 180 48 Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 Vás ve smyslu ust. 18 odst. 5, zákona č. 137/2006 Sb., Vyzývá K podání nabídky a prokázání kvalifikace

Více

MĚSTO Jesenice, Mírové náměstí 368, Jesenice

MĚSTO Jesenice, Mírové náměstí 368, Jesenice MĚSTO Jesenice, Mírové náměstí 368, 270 33 Jesenice IČO: 00243825, DIČ: CZ00243825 Účet: ČSOB, a. s., 190607857/0300 E-mail: klementovicova@jesenice-ra.cz Tel/fax: 313 599 381, Tel:313 599 214 Č.j. 3431/12

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY M ě s t o Z l i v Dolní náměstí 585, 373 44 Zliv Váš dopis zn./ze dne:; Číslo jednací: 747/14/JK Spisová značka: Vyřizuje: Ing. Koudelka Jan Tel.: 387 001 193 E-mail: starosta@zliv.cz Datum: 06.05.2014

Více

vvzv A K PODÁ Í ABÍDEK

vvzv A K PODÁ Í ABÍDEK Obec Okřínek, Okřínek 63, 290 01 Poděbrady vvzv A K PODÁ Í ABÍDEK na základě ustanovení 12 a 18 a v souladu s 6 zákona Č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákona),

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY MĚSTSKÁ BYTOVÁ SPRÁVA SEMILY, S.R.O. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY FOTO KOTELNY ZAŠLEME NA VYŽÁDÁNÍ VÝMĚNA KOTLŮ V PLYNOVÉ KOTELNĚ POD VARTOU 555 A ZADAVATEL Městská bytová správa Semily, s.r.o. Komenského nám.

Více

Dodávky železářského materiálu pro vlastní údržbu

Dodávky železářského materiálu pro vlastní údržbu VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Dodávky železářského materiálu pro vlastní údržbu Lhůta pro podání nabídek: 4.5.2011 do 9.00 hod. Zodpovědná osoba: +420 377 402 500 rericha@fnplzen.cz

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Zadávací dokumentace

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Zadávací dokumentace VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Zadávací dokumentace Název zakázky: Střední odborné učiliště tradičních řemesel, spol. s r. o., Střední 59, Brno, vyhlašuje výběrové řízení na dodávku vybavení učebny 39 pracovišti

Více

Výzva na vypracování cenové nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce do 6 mil. Kč bez DPH na akci:

Výzva na vypracování cenové nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce do 6 mil. Kč bez DPH na akci: Výzva na vypracování cenové nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce do 6 mil. Kč bez DPH na akci: Podzemní kontejnery v Ostravě Porubě III. I. Zadavatel: Statutární město Ostrava

Více

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. V.Soumara 2300, 390 03 Tábor. RNDr. Véle Michal jednatel společnosti VYZÝVÁ

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. V.Soumara 2300, 390 03 Tábor. RNDr. Véle Michal jednatel společnosti VYZÝVÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADAVATEL: Sídlem: Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. V.Soumara 2300, 390 03 Tábor Zastoupený: RNDr. Véle Michal jednatel společnosti IČ: 25171127 NÁZEV ZAKÁZKY: Digitalizace

Více

úpravy vnitřních prostor radnice - obřadní síň, 3. a 4. NP

úpravy vnitřních prostor radnice - obřadní síň, 3. a 4. NP VÝZVA k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu dle 18 odst. 5 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadavatel město Kolín Zastoupený Mgr. Bc. Vítem

Více

Výzva k podání nabídky - Základní údaje zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky - Základní údaje zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky - Základní údaje zadávací dokumentace Název veřejné zakázky: Lanovka - dodávka a montáž herního prvku, evidenční číslo: 20150014. Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu III.

Více

Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE na zakázku malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách Víceúčelová

Více

Městská část Praha 8. se sídlem Zenklova 1/35, Praha 8 Libeň, PSČ

Městská část Praha 8. se sídlem Zenklova 1/35, Praha 8 Libeň, PSČ Městská část Praha 8 se sídlem Zenklova 1/35, Praha 8 Libeň, PSČ 180 48 Městská část Praha 8 Vás tímto, v souladu s ust. 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů

Více

Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídek

Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídek Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídek Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Zajištění praktického výcviku žáků v řízení vozidla a v údržbě vozidla pro

Více

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace Výzva k podání nabídek Číslo zakázky 1/2016 Název zakázky: Výměna oken v objektu ZŠ Školní 5, MŠ Weberova 16, Děčín Předmět zakázky: Vyměněno bude 19 sestav oken oddělenými výplněmi v budově ZŠ Školní

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky V souladu se zákonem č.137/2006sb., o zadávání veřejných zakázek ve znění pozdějších předpisů a v souladu se Směrnicí MŠMT upravující zadávání VZ malého rozsahu ze dne 22.7.2009

Více

Soukromá vyšší odborná škola sociální Matky Boží 15, 586 01 Jihlava. VÝZVA k podání nabídek

Soukromá vyšší odborná škola sociální Matky Boží 15, 586 01 Jihlava. VÝZVA k podání nabídek Soukromá vyšší odborná škola sociální Matky Boží 15, 586 01 Jihlava VÝZVA k podání nabídek I. NÁZEV ZAKÁZKY Certifikace počítačové gramotnosti ECDL II. ZADAVATEL ZAKÁZKY Soukromá vyšší odborná škola sociální,

Více

POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ. zastoupená níže uvedeným zadavatelem, vyzývá uchazeče k podání nabídky v. SPORTaS - dodávka herních prvků na dětské hřiště"

POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ. zastoupená níže uvedeným zadavatelem, vyzývá uchazeče k podání nabídky v. SPORTaS - dodávka herních prvků na dětské hřiště POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ Společnost SPORTaS, s.r.o. poptávkovém řízení s názvem: zastoupená níže uvedeným zadavatelem, vyzývá uchazeče k podání nabídky v 1) Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel: SPORTaS

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č. 1/2013/RFP

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č. 1/2013/RFP VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č. 1/2013/RFP Pardubice, tř. Míru oprava, rekonstrukce a přístavba č. p. 60 a 450 generální klíč 1. Základní údaje o zadavateli: Rozvojový

Více

Městské části Praha 8. se sídlem Zenklova 35/čp. 1, Praha 8 - Libeň

Městské části Praha 8. se sídlem Zenklova 35/čp. 1, Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 se sídlem Zenklova 35/čp. 1, 180 48 Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 Vás tímto, v souladu s ust. 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů

Více

Lískovecká 2089, 738 01 Frýdek-Místek. hanakova@sosfm.cz. Datum zahájení příjmu: 13.6.2014, 7:00 hod Datum ukončení příjmu: 24.6.

Lískovecká 2089, 738 01 Frýdek-Místek. hanakova@sosfm.cz. Datum zahájení příjmu: 13.6.2014, 7:00 hod Datum ukončení příjmu: 24.6. Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Identifikace zadavatele. Ing. Mgr. Miroslav Šůs, starosta města

Identifikace zadavatele. Ing. Mgr. Miroslav Šůs, starosta města ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

MĚSTO VYŠŠÍ BROD. ul. Míru 250, Vyšší Brod tel.: , fax. :

MĚSTO VYŠŠÍ BROD. ul. Míru 250, Vyšší Brod  tel.: , fax. : MĚSTO VYŠŠÍ BROD ul. Míru 250, 382 73 Vyšší Brod e-mail podatelna@mestovyssibrod.cz, tel.: 380 746 537, fax. : 380 746 305 Č.j.: MEUVB 2802/2017 Ve Vyšším Brodě dne 5.5.2017 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK PRO

Více

-1- Vyhlášení poptávky

-1- Vyhlášení poptávky -1- Vyhlášení poptávky Vyhlášení 1. Číslo 2015/002 2. Název zakázky Dětské hřiště Chotiněves. 3. Specifikace Předmětem této zakázky je cenové nabídka prací na vybudování dětského hřiště v Chotiněvsi. 4.

Více

Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou KANCELÁŘ STAROSTY VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel ve smyslu

Více

Město Chrast Náměstí 1, Chrast u Chrudimě

Město Chrast Náměstí 1, Chrast u Chrudimě Město Chrast Náměstí 1, 538 51 Chrast u Chrudimě Město Chrast zastoupené: a/ ve věcech smluvních starostkou Martinou Lacmanovou b/ ve věcech technických vedoucí HO Ing. Kateřinou Vohradníkovou IČ: 00270199

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení veřejné zakázky: Název/ obchodní firma zadavatele, právní forma: Sídlo zadavatele: Osoba oprávněná jednat

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky: Dodávka laboratorních lednic II 1. Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele: ÚSTAV

Více

VYŘIZUJE: Dagmar Jonášová TELEFON: , V Lesním Jakubově dne

VYŘIZUJE: Dagmar Jonášová TELEFON: , V Lesním Jakubově dne VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Věznice Rapotice, oddělení logistiky Lesní Jakubov 44, 675 71 Náměšť nad Oslavou Tel.: 546 433 111, Fax: 546 433 217, ISDS: 6qcd5bd VÁŠ DOPIS č.j.: ZE DNE: NAŠE č.j.: VS-1979-10/ČJ-2016-800650

Více

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. V.Soumara 2300, 390 03 Tábor. RNDr. Véle Michal jednatel společnosti

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. V.Soumara 2300, 390 03 Tábor. RNDr. Véle Michal jednatel společnosti VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADAVATEL: Sídlem: Zastoupený: Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. V.Soumara 2300, 390 03 Tábor RNDr. Véle Michal jednatel společnosti IČ: 25171127 NÁZEV ZAKÁZKY: Dodávka a

Více

ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Název zadavatele: ÚSTAV HEMATOLOGIE A KREVNÍ TRANSFUZE V PRAZE (ÚHKT) Sídlo: U Nemocnice 2094/1, 128 20 Praha 2 IČ / DIČ

ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Název zadavatele: ÚSTAV HEMATOLOGIE A KREVNÍ TRANSFUZE V PRAZE (ÚHKT) Sídlo: U Nemocnice 2094/1, 128 20 Praha 2 IČ / DIČ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky: ÚHKT Praha - Výběr dodavatele na dodávku a montáž výtahové technologie 1. Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele:

Více

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace Výzva k podání nabídek Číslo zakázky 7/2014 Název zakázky: 7/2014 nákup výpočetní techniky a příslušenství Předmět zakázky: nákup výpočetní techniky a příslušenství Typ zakázky: Veřejná zakázka malého

Více

Nákup počítačových sestav, software a ostatních ICT zařízení pro VOŠZ a SZŠ, Praha 1,Alšovo nábřeží 6

Nákup počítačových sestav, software a ostatních ICT zařízení pro VOŠZ a SZŠ, Praha 1,Alšovo nábřeží 6 VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA ZDRAVOTNICKÁ A STŘEDNÍ ZDRAVOTNICKÁ ŠKOLA Praha 1, Alšovo nábřeží 6, PSČ 110 00 Tel. 221 771 111, fax 222 320 006, IČO: 00638749 E-mail voszaszs@szspraha1.cz Webové stránky www.szspraha1.cz

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE v rámci výběrového řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce pod názvem Výstavba a rekonstrukce chodníků

Více

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace Výzva k podání nabídek Číslo zakázky 3/2017 Název zakázky: Výměna oken v budově ZŠ Školní Předmět zakázky: Výměna 32 kusů okenních sestav v budově ZŠ Školní Typ zakázky: Veřejná zakázka malého rozsahu

Více

Město Nalžovské Hory Nalžovské Hory 104 341 01 Nalžovské Hory IČ:00255866

Město Nalžovské Hory Nalžovské Hory 104 341 01 Nalžovské Hory IČ:00255866 Město Nalžovské Hory Nalžovské Hory 104 341 01 Nalžovské Hory IČ:00255866 v souladu s ustanovením 18 odst.5, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách vypisuje výzvu k podání nabídky na veřejnou zakázku

Více

MĚSTO LITOMYŠL. Vás vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce

MĚSTO LITOMYŠL. Vás vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce MĚSTO LITOMYŠL Vás vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce POPTÁVKA DOVYBAVENÍ DĚTSKÉHO HŘIŠTĚ VODNÍ VALE V LITOMYŠLI Provedení herních prvků a jejich instalace musí

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky: Zařízení pro měření odporu spouště Zadavatel: Český úřad pro zkoušení zbraní a střeliva 1

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU. Výzva k podání nabídky na zhotovení části díla

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU. Výzva k podání nabídky na zhotovení části díla VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Výzva k podání nabídky na zhotovení části díla Městské zdravotnické zařízení, Horažďovice výměna oken a dveří město Horažďovice Mírové náměstí 1 341 01 Horažďovice tel.:

Více

Městská část Praha 8

Městská část Praha 8 Městská část Praha 8 se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, 180 48 Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 Vás tímto, v souladu s ust. 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Posílení soustavy objektu,, Ambulance el. energií

Posílení soustavy objektu,, Ambulance el. energií VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Posílení soustavy objektu,, Ambulance el. energií Lhůta pro podání nabídek: 20.6.2011 do 9.00 hod. Zodpovědná osoba: Ing. František Řeřicha

Více

Městská část Praha 8

Městská část Praha 8 Městská část Praha 8 se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, 180 48 Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 Vás ve smyslu ust. 18 odst. 5, zákona č. 137/2006 Sb., Vyzývá K podání nabídky a prokázání kvalifikace

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb.

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Název a sídlo zadavatele: Obec Kamenný Přívoz Kamenný Přívoz 285, 252 82 Kamenný Přívoz IČ: 00241351,

Více

Domov Modrý kámen, poskytovatel sociálních služeb Příspěvková organizace Středočeského kraje Nerudova 1470, Mnichovo Hradiště, 295 01

Domov Modrý kámen, poskytovatel sociálních služeb Příspěvková organizace Středočeského kraje Nerudova 1470, Mnichovo Hradiště, 295 01 P O P T Á V K A k veřejné zakázce malého rozsahu dle 12 odst. 3, 18 odst. 5 a 6 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) na službu Likvidace

Více

Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce. Vybudování vstupu do objektu č.p. 3276, ul. Horní, k.ú.

Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce. Vybudování vstupu do objektu č.p. 3276, ul. Horní, k.ú. STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor investiční Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00G2YE2* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 102714/2013 SP. ZN. 91.1 VYŘIZUJE: Ivo

Více

Obec Pohoří. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce (upravená verze) Zadávací dokumentace k veřejné zakázce - 1 / 9 -

Obec Pohoří. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce (upravená verze) Zadávací dokumentace k veřejné zakázce - 1 / 9 - Obec Pohoří Zadávací dokumentace k veřejné zakázce (upravená verze) Zadávací dokumentace k veřejné zakázce - 1 / 9 - Název veřejné zakázky: Druh zadávacího řízení: ÚZEMNÍ PLÁN POHOŘÍ veřejná zakázka malého

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Podklad pro zpracování nabídek veřejné zakázky Dodávka notebooků a softwaru a vytvoření výukového softwaru, která se týká projektu s registračním číslem CZ.1.07/1.1.06/01.0111 Rozšířená

Více

Oprava volného bytu č. 4 v domě č.p. 249 v ulici 17.listopadu v Pardubicích

Oprava volného bytu č. 4 v domě č.p. 249 v ulici 17.listopadu v Pardubicích VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č. 20/2012/MRFP Oprava volného bytu č. 4 v domě č.p. 249 v ulici 17.listopadu v Pardubicích 1. Základní údaje o zadavateli: Městský

Více

na akci: Revitalizace hřiště u mateřské školy v Malých Výklekách 1. Zadavatel zakázky 2. Předmět plnění veřejné zakázky 3. Doba plnění veřejné zakázky

na akci: Revitalizace hřiště u mateřské školy v Malých Výklekách 1. Zadavatel zakázky 2. Předmět plnění veřejné zakázky 3. Doba plnění veřejné zakázky Výzva k podání cenové nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu s 12 ods. 3, 18 odst. 5 a 6 zák. 137/2006 Sb. v platném znění na akci: Revitalizace hřiště u mateřské školy v Malých Výklekách

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu podle 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb.

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu podle 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. ÚSTAV ZEMĚDĚLSKÉ EKONOMIKY A INFORMACÍ Slezská 7, 120 56 Praha 2 227 010 111, 227 010 114 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu podle 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona č. 137/2006

Více

Zadávací dokumentace pro výběrové řízení na dodávku technologie. 2 ks CNC HORIZONTÁLNÍ VYVRTÁVAČKA

Zadávací dokumentace pro výběrové řízení na dodávku technologie. 2 ks CNC HORIZONTÁLNÍ VYVRTÁVAČKA Zadávací dokumentace pro výběrové řízení na dodávku technologie 2 ks CNC HORIZONTÁLNÍ VYVRTÁVAČKA zadávanou v rámci programu OPPI program INOVACE IV., II. prodloužení pro splnění Pravidel pro výběr dodavatelů

Více

Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / linka Brno

Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / linka Brno Janáčkova akademie múzických umění v Brně Beethovenova 2, 662 15 Brno Tel.: 542591113 Fax : 542591142 E mail: vinkler@jamu.cz Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / linka Brno Věc: Výzva k podání

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Stavební úpravy mateřské školy Velké Těšany č.p.65

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Stavební úpravy mateřské školy Velké Těšany č.p.65 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Název zakázky: Číslo zakázky: Forma zadání: Stavební úpravy mateřské školy Velké Těšany č.p.65 VZ/20011/3/01 veřejná zakázka malého rozsahu 1. Identifikační údaje zadavatele: Název

Více

INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ

INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Zadávací dokumentace K veřejné zakázce malého rozsahu Tisk a vazba studijních opor Obsah 1. Základní informace o zakázce 2. Údaje o zadavateli 3. Předmět zakázky specifikace 4. Podmínky a požadavky na

Více

Revitalizace dětského hřiště MŠ Křinec

Revitalizace dětského hřiště MŠ Křinec Městys Křinec IČ: 00239364, Náměstí 25, 289 33 Křinec zastoupený starostou městyse Milanem Mocem (dále jen zadávající) vypisuje v souladu se zákonem č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Věznice Rapotice Lesní Jakubov 44, 675 71 Náměšť nad Oslavou Tel.: 546 433 111, Fax: 546 433 217, ISDS: 6qcd5bd

VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Věznice Rapotice Lesní Jakubov 44, 675 71 Náměšť nad Oslavou Tel.: 546 433 111, Fax: 546 433 217, ISDS: 6qcd5bd VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Věznice Rapotice Lesní Jakubov 44, 675 71 Náměšť nad Oslavou Tel.: 546 433 111, Fax: 546 433 217, ISDS: 6qcd5bd VÁŠ DOPIS č.j.: ZE DNE: NAŠE č.j.: VS 88/002/001/2015-6/LOG/503

Více

Ostravská univerzita v Ostravě. výzvu k podání nabídky. Dvořákova 7, 701 03 Ostrava vyhlašuje

Ostravská univerzita v Ostravě. výzvu k podání nabídky. Dvořákova 7, 701 03 Ostrava vyhlašuje Dvořákova 7, 701 03 Ostrava vyhlašuje výzvu k podání nabídky na realizaci zakázky Dodávka služeb souvisejících s konzultační, poradenskou a školící činností při řešení projektu č. Modulární systém studijních

Více

VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Věznice Rapotice Lesní Jakubov 44, 675 71 Náměšť nad Oslavou Tel.: 546 433 111, Fax: 546 433 217, ISDS: 6qcd5bd

VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Věznice Rapotice Lesní Jakubov 44, 675 71 Náměšť nad Oslavou Tel.: 546 433 111, Fax: 546 433 217, ISDS: 6qcd5bd VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Věznice Rapotice Lesní Jakubov 44, 675 71 Náměšť nad Oslavou Tel.: 546 433 111, Fax: 546 433 217, ISDS: 6qcd5bd VÁŠ DOPIS č.j.: ZE DNE: NAŠE č.j.: VS 88/008/001/2015-6/LOG/500

Více

VÝZVA. k podání nabídky na dodávku veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA. k podání nabídky na dodávku veřejné zakázky malého rozsahu Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 KRÁLÍKY WWW.KRALIKY.EU Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Jan Čuma Telefon: +420465670751 E-mail: j.cuma@kraliky.eu Počet listů dokumentů: 3 Počet listů příloh:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu podle 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, mimo režim tohoto zákona: I. Údaje o zadavateli

Více

Město Rabí Rabí 57 342 01 Sušice IČ:00256030

Město Rabí Rabí 57 342 01 Sušice IČ:00256030 Město Rabí Rabí 57 342 01 Sušice IČ:00256030 v souladu s ustanovením 12 odst.6, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách vypisuje výzvu k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu (mimo režim

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu: Veřejná zakázka malého rozsahu zadávaná mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

PODMÍNKY REALIZACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Výměna oken v objektu Myslbekova 1389, Děčín 1.

PODMÍNKY REALIZACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Výměna oken v objektu Myslbekova 1389, Děčín 1. STATUTÁRNÍ MĚSTO DĚČÍN MAGISTRÁT MĚSTA DĚČÍN Odbor rozvoje oddělení veřejných zakázek Mírové nám. 1175/5, 405 38 Děčín profil zadavatele: https://zakazky.mmdecin.cz/ PODMÍNKY REALIZACE pro veřejnou zakázku

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky: POŘÍZENÍ TRAKTOROVÉ SEKAČKY 1 / 7 1. Identifikace zadavatele Zadavatel: Technické služby města Příbora Adresa sídla: Štramberská

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu. Mateřská školka 4. třída Veltrusy

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu. Mateřská školka 4. třída Veltrusy Mateřská školka 4. třída Veltrusy zadavatel : Město Veltrusy Palackého 9 277 46 Veltrusy IČ 00237272 zastoupené starostou Bronislavem Havlínem místostarostou Tomášem Čapkem Oznámení zadávacího řízení je

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Dodávka plynových kotlů do školní kuchyně ZŠ a MŠ ANGEL v Praze 12

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Dodávka plynových kotlů do školní kuchyně ZŠ a MŠ ANGEL v Praze 12 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Pro zpracování nabídky zakázky Dodávka plynových kotlů do školní kuchyně ZŠ a MŠ ANGEL v Praze 12 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název zakázky: Dodávka plynových varných kotlů do školní kuchyně

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu. Zřízení zastávky a točny Králíky železniční stanice

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu. Zřízení zastávky a točny Králíky železniční stanice Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 KRÁLÍKY WWW.KRALIKY.EU Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Jan Čuma Telefon: +420465670751 E-mail: j.cuma@kraliky.eu Počet listů dokumentů: 03 Počet listů příloh:

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky: NÁKUP UŽITKOVÉHO SKŘÍŇOVÉHO VOZIDLA PRO TECHNICKÉ SLUŽBY MĚSTA PŘÍBORA 1 / 6 1. Identifikace zadavatele Zadavatel: Technické

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky 2019/2 Název veřejné zakázky: "Dodávka učebních pomůcek: Kolový traktor pro praxi a odborný výcvik" Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce)

Více

Tyršova 1832/9, 70200 Ostrava Moravská Ostrava IČ: 27857255 DIČ:

Tyršova 1832/9, 70200 Ostrava Moravská Ostrava IČ: 27857255 DIČ: Výzva k podání cenových nabídek Pro výběrové řízení v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na dodávku a instalaci. Výzva k podání cenových nabídek (dále jen Výzva ) byla zpracována mimo režim zákona č.137/2006

Více