nabídka pronájmu 2013 / 2014

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "nabídka pronájmu 2013 / 2014"

Transkript

1 Loď Explorer nabídka pronájmu 2013 / 2014 fotografie interiéru a exteriéru, parametry a půdorysy ceník pronájmu, nabídka nápojů a cateringu podmínky pronájmu a nástupní místa powered by

2

3 Možné aktivity na lodi Explorer Explorer je prostorná obytná motorová loď se čtyřmi kajutami a velkým salonem. Opalovat se můžete na sundecku na přídi, před větrem se schováte v kryté horní kormidelně, nebo v salonu. Na lodi nechybí ani vybavená kuchyňka a sociální zařízení. Na Exploreru pořádáme výletní plavby na míru, ale i vícedenní plavby. Nabízíme jej také jako neobvyklý prostor pro firemní akce. A pokud se chcete naučit řídit motorovou loď, Explorer je vám, s jeho kapitány - výcvikáři, plně k dispozici. Výletní plavby kapacita 12 osob a posádka Nabízíme plavby doslova šité na míru. Objednat si můžete výlety v centru i okolí Prahy, ale i plavbu pod Slapy. Můžete s námi vidět i mnoho akcí pořádaných na vodě. Samozřejmostí je i občerstvení. A pokud budete chtít, můžete si je také chvíli zkusit řídit. Vícedenní plavby kapacita 6-8 osob a posádka Hoďte všechny starosti za hlavu, naše posádka se postará o řízení lodě, ale třeba i o stravování. Na Exploreru můžete strávit dva dny nebo celý týden. Doplout můžete pod Slapy, ale klidně až do Amsterdamu. Explorer je ideální pro rodinu i pro větší skupinu. Firemní akce kapacita 12 osob a posádka Explorer je reprezentativní loď, která se hodí také na výlety s obchodními partnery či klienty, ale i pro teambuilding, prezentace či diskrétní jednání. Je vybavena pro mediální prezentace. Celou loď můžete i obrendovat. Zajistíme i catering. Cvičné plavby kapacita 6 osob a posádka Nabízíme vám kvalitní výcvik, při kterém získáte na perfektně vybaveném Exploreru nejen teoretické znalosti, ale i praktické dovednosti. Tým zkušených kapitánů - výcvikářů má dohromady odplutých více než 100 let a cvičné plavby jsou naším koníčkem.

4

5

6

7

8

9 Parametry a půdorysy lodě Explorer počet osob den / noc: 12 + posádka / 8 10 osob délka / šířka / ponor: 13 / 4,2 / 1,1 metru výkon / max. rychlost: 126 HP / 16 km / hodina rok výroby / rekonstrukce: 2002 / 2013 Interiér: salon 8 osob, jídelna 4 osoby, kajuty 8 osob Exteriér standardní verze: kormidelna 8 osob Exteriér maximální verze: kormidelna 10 osob, sundeck 10 osob Exteriér zimní verze: kormidelna 4 osoby

10 Ceník pronájmu lodě Explorer hodina pronájmu CZK / 96 EUR CZK / 120 EUR 2 hodiny pronájmu CZK / 180 EUR CZK / 228 EUR 3 hodiny pronájmu CZK / 252 EUR CZK / 324 EUR 4 hodiny pronájmu CZK / 312 EUR CZK / 408 EUR 5 hodin pronájmu CZK / 360 EUR CZK / 480 EUR 6 hodin pronájmu CZK / 396 EUR CZK / 540 EUR 7 hodin pronájmu CZK / 432 EUR CZK / 588 EUR 8 hodin pronájmu CZK / 468 EUR CZK / 624 EUR 9 hodin pronájmu CZK / 504 EUR CZK / 660 EUR 10 hodin pronájmu CZK / 540 EUR CZK / 696 EUR každá další hodina pronájmu 600 CZK / 24 EUR 600 CZK / 24 EUR při vícedenním pobytu ceny po dohodě ceny po dohodě Cena obsahuje pronájem lodě, služby kapitána, pohonné hmoty a úklid lodě. 1 hodina, přistavení a odstavení * 900 CZK / 36 EUR 900 CZK / 36 EUR * Například při nástupu a výstupu na Rašínově či Hořejšího nábřeží nebude přistavení a odstavení účtováno, při nástupu a výstupu na Kampě bude účtováno CZK / 90 EUR. 1 hodina, obsluha na lodi 200 CZK / 8 EUR 200 CZK / 8 EUR 1 hodina, tlumočník či průvodce cena na vyžádání cena na vyžádání konzumace vlastního alkoholu + 10% z ceny pronájmu + 10% z ceny pronájmu konzumace vlastního cateringu + 10% z ceny pronájmu + 10% z ceny pronájmu noc na lodi, za osobu 450 CZK / 18 EUR 450 CZK / 18 EUR noc na lodi, celá loď CZK / 108 EUR CZK / 108 EUR Ceny jsou uvedeny včetně DPH.

11 Nabídka nápojů na lodi Explorer Nealko nápoje minerální voda neperlivá, 0,5 ltr.. minerální voda perlivá, 0,5 ltr. coca cola, 0,33 ltr. ice tea, 0,33 ltr.. dětské pitíčko, 0,25 ltr. 20 CZK / 1 EUR 20 CZK / 1 EUR 20 CZK / 1 EUR 20 CZK / 1 EUR 10 CZK / 0,5 EUR Pivo Birell, 0,33 ltr.. Pilsner Urquel, 0,33 ltr. 30 CZK / 1,5 EUR 40 CZK / 2 EUR Víno bílé víno Špalek, 0,75 ltr. červené víno Špalek, 0,75 ltr. Bohemia Sekt brut, 0,75 ltr. Bohemia Sekt demi sec, 0,75 ltr. 300 CZK / 15 EUR 300 CZK / 15 EUR 200 CZK / 10 EUR 200 CZK / 10 EUR Tvrdý alkohol vodka, 0,05 ltr.. whisky, 0,05 ltr. becherovka, 0,05 ltr.. 60 CZK / 3 EUR 60 CZK / 3 EUR 60 CZK / 3 EUR Teplé nápoje čaj Earl Grey, ovocný nebo zelený s mátou káva Jacobs Krönung Espresso nebo Caffe Crema káva Jacobs Krönung Cappuccino nebo Latte Macchiato horká čokoláda Milka 20 CZK / 1 EUR 20 CZK / 1 EUR 30 CZK / 1,5 EUR 30 CZK/ 1,5 EUR Pochutiny tyčinky brambůrky 20 CZK / 1 EUR 30 CZK / 1,5 EUR Při konzumaci vlastního alkoholu účtujeme poplatek ve výši 10% z ceny pronájmu lodě. Ceny jsou uvedeny včetně DPH.

12 Nabídka cateringu na lodi Explorer Wine Food Market (pro 1+ osob) italské uzeniny, sýry, zelenina, olivy, bagety Cena: Wine Food Market, navýšená o 30% Tramezziny a bagety (pro 4+ osob) variace obložených tramezzinů a baget Cena: 100 CZK / 4 EUR Masové prkénko (pro 8+ osob) pečený roastbeef, marinovaná vepřová panenka, grilované kachní prsa, šunka od kosti, grilovaná zelenina, zeleninové krudites, 4 druhy omáček, 2 druhy pečiva, 400 gramů / osoba Cena: 400 CZK / 16 EUR Řízkový raut (pro 8+ osob) vepřové, telecí a kuřecí řízky, 3 druhy omáček, 3 druhy pečiva, 400 gramů / osoba Cena: 400 CZK / 16 EUR Grilování (pro 8+ osob) hovězí svíčková, vepřová panenka, kuřecí prsa, 3 druhy omáček, kukuřičný klas, česneková bageta, pečivo, 400 gramů / osoba Cena: 700 CZK / 28 EUR Ovocná mísa (pro 8+ osob) 5 druhů ovoce, 400 gramů / osoba Cena: 70 CZK / 3 EUR Při konzumaci vlastního cateringu účtujeme poplatek ve výši 10% z ceny pronájmu lodě. Ceny jsou uvedeny včetně DPH.

13 Podmínky pronájmu lodě Explorer 1. Výklad pojmů V těchto podmínkách pronájmu plavidel se pod uvedenými pojmy rozumí: Pronajímatel: Dutch Masters s.r.o., která v rámci své činnosti poskytuje za úplatu plavidlo nájemci. Nájemce: fyzická či právnická osoba, která za úplatu užívá plavidlo provozované pronajímatelem. Plavidlo: člun či loď, které pronajímatel v rámci své činnosti poskytuje za úplatu nájemci. Kapitán: osoba pronajímatelem pověřená k řízení plavidla. Objednávka pronájmu: písemně potvrzená nabídka pronájmu, ve které se pronajímatel zavazuje, že nájemci poskytne za úplatu k užívání plavidlo a nájemce, že s touto nabídkou souhlasí. 2. Smluvní vztah Smluvní vztah vzniká mezi pronajímatelem a nájemcem písemným potvrzením objednávky pronájmu plavidla, případně zaplacením zálohy za pronájem objednaného plavidla v požadovaném termínu. Záloha ve výši 100 % z ceny pronájmu musí být zaplacena nejpozději do 7 dnů po potvrzení objednávky při více než 14 dnů před zahájením pronájmu, a nejpozději do 3 dnů po potvrzení objednávky při méně než 14 dnech před zahájením pronájmu, nejpozději však 3 dny před zahájením pronájmu. Nezaplatí-li nájemce pronajímateli v termínu splatnosti zálohu za pronájem objednané lodě, pak se objednávka i smluvní vztah bez dalšího ruší. 3. Povinnosti pronajímatele Na počátku nájemního období předá pronajímatel plavidlo nájemci. Pronajímatel je povinen přenechat pronajaté plavidlo ve stavu způsobilém k řádnému užívání, aby mohlo sloužit účelu, k jakému je určeno, a rovněž zajistí odpovídající bezpečnostní výbavu. Pronajímatel je povinen plavidlo pojistit proti odpovědnosti za vzniklou škodu. Pronajímatel je rovněž řádně a včas dodat i další objednané služby (catering apod.) 4. Povinnosti nájemce Nájemce je povinen užívat plavidlo jako řádný uživatel v souladu s jeho účelem. Skončí-li nájem, je nájemce povinen vrátit pronajaté plavidlo pronajímateli ve smluveném čase, na smluveném místě a ve stavu, v jakém jej převzal. Nájemce je povinen ohlásit kapitánovi okamžitě způsobené škody jakéhokoli druhu, nebo skutečnosti či okolnosti, které by mohly vést ke škodě. Nájemce je povinen řídit se pokyny pronajímatele a kapitána tak, aby plavidlo nebylo poškozeno a aby nebyla poškozena práva pronajímatele. 5. Odpovědnost Nájemce je odpovědný za jím způsobené škody, které vzniknou během trvání nájemní smlouvy. Nebude-li nájemce dbát ustanovení článku Povinnosti nájemce, může pronajímatel požadovat náhradu škody a úhradu nákladů s tím spojených.

14 Podmínky pronájmu lodě Explorer 6. Prodlení a porušení závazku V případě, že pronajímatel poruší závazky vyplývající mu ze smlouvy o pronájmu, je nájemce oprávněn od smlouvy odstoupit. Pronajímatel je povinen vrátit s okamžitou platností poskytnuté plnění. V případě, že bude plavidlo předáno nájemci později než ve smluvený čas, má tento právo na náhradu způsobených škod. V případě, že nájemce neuhradí nájemné v termínu splatnosti, dostává se do prodlení. Pronajímatel je pak oprávněn odstoupit od smlouvy o pronájmu a okamžitě si plavidlo převzít. V případě, že je nájemce v prodlení s úhradou jakékoli platby, je povinen zaplatit pronajímateli smluvní pokutu ve výši 0,1 % za každý den prodlení. Pronajímatel není odpovědný za škody způsobené okolnostmi vylučujícími odpovědnost. Za okolnosti vylučující odpovědnost se považuje překážka, jež nastala nezávisle na vůli povinné strany a brání jí ve splnění její povinnosti, jestliže nelze rozumně předpokládat, že by povinná strana tuto překážku nebo její následky odvrátila nebo překonala a dále, že by v době vzniku překážku předvídala. Účinky vylučující odpovědnost jsou omezeny pouze na dobu, dokud trvá překážka, s níž jsou tyto povinnosti spojeny. 7. Odstoupení od smlouvy a reklamace Nájemce je oprávněn odstoupit od smlouvy o pronájmu, musí však o tom pronajímatele bez zbytečných odkladů písemně vyrozumět a uhradit odstupné, a to ve výši: - 10 % smluvené nájemní částky, pokud od smlouvy odstoupí více než měsíc před počátkem nájemního období; - 50 % smluvené nájemní částky, pokud od smlouvy odstoupí více než týden před počátkem nájemního období; % smluvené nájemní částky, pokud od smlouvy odstoupí méně než týden před počátkem nájemního období. V případě extrémně špatného počasí (vítr o síle 5 a více BFT, kroupy, velmi silný déšť, velmi silná vánice, mlha) může o změnu (přesunutí) nájemního období požádat jak pronajímatel, tak nájemce, a to vždy max. 3 hodiny před počátkem nájemního období. V případě pochybností, zda se jedná o případ extrémně špatného počasí, má rozhodující slovo pronajímatel. V případě zrušení smlouvy z tohoto důvodu, je nájemce povinen nahradit veškeré vzniklé náklady a hotové výdaje na straně pronajímatele (např. catering). Na všechny spory bude aplikován český právní řád.

15 Standardní nástupní místa lodě Explorer možnost nástupu Hořejšího nábřeží možnost nástupu Rašínovo nábřeží základna Císařská louka

16 Další nástupní místa lodě Explorer možnost nástupu restaurace Grosseto, přistavení 900 CZK, pro hosty restaurace možnost nástupu Malostranské nábřeží, přistavení 900 CZK

17 Kontakty týmu Skippers Club by Dutch Masters Skippers Club by Dutch Masters Dutch Masters s.r.o. Golčova 1/2, Tvrz Kunratice, Praha 4, Česká republika Otevírací doba kanceláře: pondělí a středa 10. až 18. hodin Poptávky plaveb: gsm: skype: info@dutchmasters.cz info@dutchmasters.cz Poptávky specifických služeb: Kamila Lehovcová gsm: klehovcova@dutchmasters.cz Specifické dotazy: Daniël Hagen, ředitel gsm: dhagen@dutchmasters.cz Dovolená na lodi v Holandsku: Plavby na lodi v Česku: Kapitánské kurzy a cvičné plavby: Rozcestník pro skippery: Turistické informace o Holandsku: Fotografie: Jakub Zdechovan, Jan Mottl a další... Texty: Lucie Poštolková a další... Daniël Hagen *1970 Čechoholanďan, ředitel společnosti Dutch Masters, proplul Holandsko křížem krážem. Lodě jsou jeho koníčkem. Je skutečný specialista na Holandsko a najdete ho převážně na holandských kanálech na motorových lodích. Michal Prokop *1964 Ředitel společnosti Skippers Club se pravidelně plaví jako kapitán na plachetnicích po Chorvatsku, Korsice, Itálii, Řecku a po norských fjordech, kde také rád rybaří, ale má i zkušenosti z kanálové plavby, především po Holandsku. Kpt. Pavel Kocfelda *1947 Je specialistou na vnitrozemskou i mořskou plavbu. Na lodi je jako doma, jeho profesí je lodní doprava. Praxi nasbíral plavbami po celém světě na plachetnicích, motorových lodích, člunech, ale i velkých osobních i nákladních lodích. Petr Boušek *1978 Je milovníkem lodí, věnuje se jim již od dětství. Má bohaté zkušenosti s vnitrozemskou i mořskou plavbou. V mládí závodil na plachetnicích, dnes již preferuje motorové lodě. Zaměřuje se také na renovace a rekonstrukce lodí. Kamila Lehovcová *1977 Má za úkol komunikaci s klíčovými zákazníky, stará se o provoz celé naší flotily, zabezpečení cateringu a dalších návazných služeb. Nabídku našich služeb pro vás bude nejspíš připravovat právě ona. Martina Zíková *1978 Stará se o bezchybný provoz firmy, domlouvá a zajišťuje objednávky klientů, vyřizuje veškerou korespondenci a také komunikaci. Pokud se budete zajímat o některý z produktů nejspíš budete mluvit právě s ní. KAPItaNSke KURZY KPT. PAVEL KOCFELDA ZALozENO 1992

18 Člun Beast nabídka pronájmu Skipperská škola kapitánské kurzy a cvičné plavby Holandsko na lodi pro rodinu, partu přátel či firmu Dutch Masters s.r.o info@dutchmasters.cz Golčova 1/2, Tvrz Kunratice, Praha 4, Czech Republic

Doplnění podmínek pronájmu lodí HISWA pro klienty Skippers Club by Dutch Masters

Doplnění podmínek pronájmu lodí HISWA pro klienty Skippers Club by Dutch Masters Doplnění podmínek pronájmu lodí HISWA pro klienty Smluvní vztah vzniká mezi pronajímatelem a nájemcem písemným potvrzením objednávky pronájmu lodě - hausbótu, podepsáním smlouvy o pronájmu lodě - hausbótu

Více

Všeobecné smluvní podmínky lodě Elisabeth II., Veronika

Všeobecné smluvní podmínky lodě Elisabeth II., Veronika Všeobecné smluvní podmínky lodě Elisabeth II., Veronika Smluvní podmínky společnosti Hausbóty Levněji s.r.o. platné pro pronájem rekreačních motorových lodí na Baťově kanálu jakožto vodní cestě 0. třídy

Více

Restaurace Altány Kampa

Restaurace Altány Kampa Restaurace Altány Kampa Rautová nabídka Aktualizováno v únoru 2014 Prostory v naší restauraci jsou ideální pro různé typy akcí, jako jsou svatby, firemní večírky, společenské akce či různé oslavy. Občerstvení

Více

HOSTINEC U NÁDRAŽÍ NOVÁ VES U ČESKÝCH BUDĚJOVIC

HOSTINEC U NÁDRAŽÍ NOVÁ VES U ČESKÝCH BUDĚJOVIC PIZZA OCHUTNEJTE NAŠÍ, PO DOMÁCKU DĚLANOU PIZZU Ø 30 cm 1. pizza MARGARITA Kč 100,- rajčatová omáčka, sýr eidam 2. pizza CARDINALE Kč 115,- rajčatová omáčka, dušená šunka, sýr eidam 3. pizza HAWAI Kč 115,-

Více

Restaurace Altány Kampa

Restaurace Altány Kampa Restaurace Altány Kampa Nabídka pro cestovní kanceláře Aktualizováno v únoru 2014 Prostory restaurace a lokace v centru Prahy jsou ideální pro cestovní agentury. Naše restaurace se nachází 300m od Karlova

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI ENTERIA A.S. PRO NÁJEMNÍ SMLOUVY ze dne

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI ENTERIA A.S. PRO NÁJEMNÍ SMLOUVY ze dne VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI ENTERIA A.S. PRO NÁJEMNÍ SMLOUVY ze dne 1. 4. 2019 1. Úvodní ustanovení 1.1 Tyto VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI ENTERIA A.S. PRO NÁJEMNÍ SMLOUVY ( všeobecné

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK. Předkrmy. 100g GRILOVANÝ HERMELÍN 49,-kč. 60g CHUŤOVKA Z KOZÍHO SÝRA VE SLANINĚ 52,-kč. 100g JALAPENO PLNĚNÉ CHEDDAREM 56,-kč

JÍDELNÍ LÍSTEK. Předkrmy. 100g GRILOVANÝ HERMELÍN 49,-kč. 60g CHUŤOVKA Z KOZÍHO SÝRA VE SLANINĚ 52,-kč. 100g JALAPENO PLNĚNÉ CHEDDAREM 56,-kč JÍDELNÍ LÍSTEK Předkrmy 100g GRILOVANÝ HERMELÍN 49,-kč 60g CHUŤOVKA Z KOZÍHO SÝRA VE SLANINĚ 52,-kč 100g JALAPENO PLNĚNÉ CHEDDAREM 56,-kč 100g SÝROVÉ NUGETKY S CHILLI PAPRIČKAMI 49,-kč Saláty 300g MÍCHANÝ

Více

CATERINGOVÉ SLUŽBY RESTAURACE BOBOVÁ DRÁHA PRAHA

CATERINGOVÉ SLUŽBY RESTAURACE BOBOVÁ DRÁHA PRAHA , www.restaurace-bobovka.cz CATERINGOVÉ SLUŽBY RESTAURACE BOBOVÁ DRÁHA PRAHA Nabídka občerstvení duben 2011 září 2011 kapacita až 30 osob Kontakt Bobová dráha Tel: 284 840 524 Mobil: 739 571 276 E-mail:

Více

BANKETOVÁ MAPA. lípa resort jste zváni! KONTAKTNÍ ÚDAJE: Veronika Paříková Sales & Reservation Agent

BANKETOVÁ MAPA. lípa resort jste zváni! KONTAKTNÍ ÚDAJE: Veronika Paříková Sales & Reservation Agent BANKETOVÁ MAPA KONTAKTNÍ ÚDAJE: Veronika Paříková Sales & Reservation Agent Tel: +420 412 713 111 +420 725 989 331 Fax: +420 412 713 999 e-mail: sales@lipa-resort.cz PROČ SI VYBRAT KONFERENČNÍ PROSTORY

Více

Stálý jídelní lístek

Stálý jídelní lístek Stálý jídelní lístek Studené předkrmy 100 g Eidam, máslo (7)..................................... 42,- 100 g Dušená šunka, okurka................................. 53,- 2 ks Šunková rolka, šlehačkový křen

Více

PRESTO ve Vaší kanceláři. OFFICE CATERING zajišťují moderní kantýny Presto

PRESTO ve Vaší kanceláři. OFFICE CATERING zajišťují moderní kantýny Presto PRESTO ve Vaší kanceláři OFFICE CATERING zajišťují moderní kantýny Presto Florentinum The Park Chodov Na jaře roku 2015 přibyla v Praze druhá samoobslužná restaurace Presto v Business Centru - The Park

Více

SVATEBNÍ RAUTY 2015. Restaurant LÉTA PÁNĚ Národních hrdinů 3, Dolní Počernice tel.: 281 867 474, e-mail: info@letapane.cz. www.pddp.

SVATEBNÍ RAUTY 2015. Restaurant LÉTA PÁNĚ Národních hrdinů 3, Dolní Počernice tel.: 281 867 474, e-mail: info@letapane.cz. www.pddp. SVATEBNÍ RAUTY 2015 Restaurant LÉTA PÁNĚ Národních hrdinů 3, Dolní Počernice tel.: 281 867 474, e-mail: info@letapane.cz www.pddp.cz Uvítací nápoj a občerstvení cena uvítacího pohoštění je 168,- na osobu

Více

Smlouva o nájmu automobilu

Smlouva o nájmu automobilu Smlouva o nájmu automobilu I. SMLUVNÍ STRANY PRONAJÍMATEL IČO: 28762576, DIČ: CZ28762576 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové v oddíle C, vložka 26075, číslo účtu: zastoupené

Více

Jídelní lístek. Polévky. Drůbeží maso. 0,33l Kuřecí vývar s masem a nudlemi 0,33l Hovězí vývar s játrovými knedlíčky 0,33l Zelná s klobáskou

Jídelní lístek. Polévky. Drůbeží maso. 0,33l Kuřecí vývar s masem a nudlemi 0,33l Hovězí vývar s játrovými knedlíčky 0,33l Zelná s klobáskou Jídelní lístek Polévky 0,33l Kuřecí vývar s masem a nudlemi 0,33l Hovězí vývar s játrovými knedlíčky 0,33l Zelná s klobáskou Drůbeží maso 150g Smažený kuřecí řízek, obloha 150g Přírodní kuřecí řízek, obloha

Více

Všeobecné podmínky icon plavby s.r.o.

Všeobecné podmínky icon plavby s.r.o. I) Úvodní ustanovení 1. Tyto Všeobecné podmínky jsou platné pro zájezdy, pobyty a služby cestovního ruchu cestovní kanceláře icon plavby s r.o. se sídlem Rumunská 1798/1, Praha 2, PSČ 120 00, IČ: 27249786,

Více

SVATEBNÍ RAUTY 2014. Restaurant LÉTA PÁNĚ Národních hrdinů 3, Dolní Počernice tel.: 281 867 474, e-mail: info@letapane.cz. www.pddp.

SVATEBNÍ RAUTY 2014. Restaurant LÉTA PÁNĚ Národních hrdinů 3, Dolní Počernice tel.: 281 867 474, e-mail: info@letapane.cz. www.pddp. SVATEBNÍ RAUTY 2014 Restaurant LÉTA PÁNĚ Národních hrdinů 3, Dolní Počernice tel.: 281 867 474, e-mail: info@letapane.cz www.pddp.cz Uvítací nápoj a občerstvení cena uvítacího pohoštění je 168,- na osobu

Více

Penzion nad stájí. Jídelní a nápojový lístek

Penzion nad stájí. Jídelní a nápojový lístek Penzion nad stájí Jídelní a nápojový lístek Penzion nad stájí Jakartovice 35, 4 53 Jakartovice Restaurace tel.: +420 34 28 566 Provozní a vedoucí penzionu: Strážnická Jana, tel.: +420 3 240 58 E-mail:

Více

Účastníky smluvního vztahu jsou:

Účastníky smluvního vztahu jsou: Účastníky smluvního vztahu jsou: a) společnost HistoryPark s.r.o., Ledčice č.p. 222, 277 08 Ledčice, IČ: 030 08 193 (dále jen společnost ) b) zákazník, kterým může být jak fyzická, tak právnická osoba

Více

377 1 ks Topinka s pikantní masovou směsí sypaná sýrem (1, 3, 7, 9)* Kč

377 1 ks Topinka s pikantní masovou směsí sypaná sýrem (1, 3, 7, 9)* Kč JÍDELNÍ LÍSTEK 377 1 ks Topinka s pikantní masovou směsí sypaná sýrem (1, 3, 7, 9)*... 85 Kč 477 150 g Mix listových salátů se zastřeným vejcem, toast (1, 3, 12)*... 69 Kč Předkrmy 369 0,33 l Masový vývar

Více

JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK

JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK Platný od 10.6.2018 / smluvní ceny Provozovatel: Monteco, spol. s r. o. KEMP a PENZION SLOVÁCKÝ DVŮR Na Splávku 1248, 686 01 Uherské Hradiště Nádražní 1010, 687 22 Ostrožská Nová

Více

Obchodní podmínky hostingových služeb poskytovaných společností NeurIT s.r.o.

Obchodní podmínky hostingových služeb poskytovaných společností NeurIT s.r.o. Obchodní podmínky hostingových služeb poskytovaných společností NeurIT s.r.o. 1.1 Předmět a všeobecná ustanovení Předmětem těchto obchodních podmínek je úprava právních vztahů mezi Poskytovatelem a Objednavatelem

Více

NOVÁ VES U ČESKÝCH BUDĚJOVIC

NOVÁ VES U ČESKÝCH BUDĚJOVIC JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK PIZZA MENU Nová Ves 30 373 15 Nová Ves u Českých Budějovic mobil: 602171179 Provozovatel: Břetislav Šádek DOBRÝ DEN VÁŽENÍ HOSTÉ, Břetislav Šádek s kolektivem spolupracovníků

Více

RAUT. (minimální počet 20 osob) Menu č. 1

RAUT. (minimální počet 20 osob) Menu č. 1 RAUT (minimální počet 20 osob) Menu č. 1 Cena: 290,- Kč/osoba 0,2 l Sekt Bohemia (Brut, Demi) s jahodou Marinované papriky Chlebíček s česnekovo-sýrovou pomazánkou a ořechy Listový závin se šunkou a sýrem

Více

CATERINGOVÉ SLUŽBY RESTAURACE BOBOVÁ DRÁHA PRAHA

CATERINGOVÉ SLUŽBY RESTAURACE BOBOVÁ DRÁHA PRAHA , www.restaurace-bobovka.cz CATERINGOVÉ SLUŽBY RESTAURACE BOBOVÁ DRÁHA PRAHA Nabídka občerstvení říjen 2010 duben 2011 kapacita až 70 osob Kontakt Bobová dráha Tel: 284 840 524 Mobil: 739 571 276 E-mail:

Více

Radas Lysá hora 12⁰ (čep.) 0,5l 32,- 0,3l 20,- (1) Radas 10⁰ (čep.) 0,5l 29,- 0,3l 18,- (1)

Radas Lysá hora 12⁰ (čep.) 0,5l 32,- 0,3l 20,- (1) Radas 10⁰ (čep.) 0,5l 29,- 0,3l 18,- (1) Nápojový lístek PIVO Alergeny Radas Lysá hora 12⁰ (čep.) 0,5l 32,- 0,3l 20,- (1) Radas 10⁰ (čep.) 0,5l 29,- 0,3l 18,- (1) Pilsner Urquell 12⁰ (čep.) 0,5l 42,- 0,3l 26,- (1) Radegast Birell ovocný (plech)

Více

STÁLÉ MENU. 0,33l Hovězí vývar s nudlemi 25,00 Kč 0,33l Česnečka se sýrem a opečeným chlebem 30,00 Kč

STÁLÉ MENU. 0,33l Hovězí vývar s nudlemi 25,00 Kč 0,33l Česnečka se sýrem a opečeným chlebem 30,00 Kč STÁLÉ MENU Polévky: 0,33l Hovězí vývar s nudlemi 0,33l Česnečka se sýrem a opečeným chlebem 30,00 Kč Dle denní nabídky Hotová jídla: 150g Moravský vrabec, bramborový špalíček, zelí 88,00 Kč 100g Ďábelská

Více

Smlouva o poskytování překladatelských služeb

Smlouva o poskytování překladatelských služeb Smlouva o poskytování překladatelských služeb Tato smlouva o poskytování služeb se uzavírá níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi těmito smluvními stranami: Česká republika - Státní ústav pro kontrolu

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY NA PRONÁJEM ŠATŮ SVATEBNÍ SALÓN SÁRA

OBCHODNÍ PODMÍNKY NA PRONÁJEM ŠATŮ SVATEBNÍ SALÓN SÁRA OBCHODNÍ PODMÍNKY NA PRONÁJEM ŠATŮ SVATEBNÍ SALÓN SÁRA OBJEDNÁVKA: Objednat se je možné předem telefonicky, nebo e-mailem svoji návštěvu u nás 1-2 týdny předem, abychom se Vám mohli ihned věnovat. VÝBĚR

Více

NÁJEMNÍ SMLOUVA. Zastoupená:.., ředitelem MKS na straně jedné (dále jen pronajímatel nebo MKS )

NÁJEMNÍ SMLOUVA. Zastoupená:.., ředitelem MKS na straně jedné (dále jen pronajímatel nebo MKS ) Příloha č. 2 NÁJEMNÍ SMLOUVA Pronajímatel: MKS Holešov Náměstí F. X. Richtera č. p. 190 769 01 Holešov č. ú... Zastoupená:.., ředitelem MKS na straně jedné (dále jen pronajímatel nebo MKS ) a Nájemce:.

Více

NÁJEMNÍ SMLOUVA. A. RESTAURACE s výměrou 703 m². K pronájmu jsou určeny: - součástí předmětu pronájmu je i zařízení a vybavení nebytových prostor.

NÁJEMNÍ SMLOUVA. A. RESTAURACE s výměrou 703 m². K pronájmu jsou určeny: - součástí předmětu pronájmu je i zařízení a vybavení nebytových prostor. Příloha č. 2 NÁJEMNÍ SMLOUVA Pronajímatel: MKS Holešov Náměstí F. X. Richtera č. p. 190 769 01 Holešov č. ú. 29432-691/0100, vedený u KB Zastoupení:.., ředitel MKS na straně jedné (dále jen pronajímatel

Více

Jídelní lístek - oslavy, svatby, soukromé akce

Jídelní lístek - oslavy, svatby, soukromé akce Jídelní lístek - oslavy, svatby, soukromé akce Přípitek 1 dc Cinzano Bianco 30 Kč 1 dc Metropol 25 Kč 0,7 l Bohemia Sekt Demi 190 Kč 0,7 l Bohemia Sekt Brut 230 Kč Polévky 0,3 l Hovězí vývar s játrovými

Více

Všeobecné podmínky pronájmu

Všeobecné podmínky pronájmu Všeobecné podmínky pronájmu 1. Všeobecné podmínky pronájmu upravují práva a povinnosti mezi smluvními stranami. Smluvními stranami jsou pronajímatel a nájemce. Pronajímatel: Radomír Štefek, IČO: 68 15

Více

Dezerty Palačinky se smetanovou náplní a teplými lesními plody Domácí jablečný štrúdl s vanilkovou omáčkou Domácí tvarohový koláč s malinovou omáčkou

Dezerty Palačinky se smetanovou náplní a teplými lesními plody Domácí jablečný štrúdl s vanilkovou omáčkou Domácí tvarohový koláč s malinovou omáčkou Adagio, nápojový balíček na celý večer, welcome drink a 3 kanapky Allegro, nápojový balíček na celý večer, welcome drink a 3 kanapky Furioso, nápojový balíček na celý večer, welcome drink a 3 kanapky Adagio,

Více

PROSTORY Cena pronájmu I Cena pronájmu II 1. 2. 3. 4. 5. 6. Název. Půldenní. Maximální. Půldenní Celý den. Celý den kapacita. (max.

PROSTORY Cena pronájmu I Cena pronájmu II 1. 2. 3. 4. 5. 6. Název. Půldenní. Maximální. Půldenní Celý den. Celý den kapacita. (max. PROSTORY Cena pronájmu I Cena pronájmu II 1. 2. 3. 4. 5. 6. Název Maximální Půldenní Půldenní Celý den Celý den kapacita (max. 5 hodin) (max. 5 hodin) Konferenční sál ARAGON 260 12 000 Kč 7 500 Kč 7 500

Více

OBECNÉ PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ CATERINGOVÝCH SLUŽEB

OBECNÉ PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ CATERINGOVÝCH SLUŽEB Příloha č. 2 OBECNÉ PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ CATERINGOVÝCH SLUŽEB Tyto obecné podmínky jsou vydány společností Bestsport Arena a.s., se sídlem Českomoravská 2345/17, Praha 9 Libeň, s ohledem na Předpis č.

Více

Jídelní a nápojový lístek

Jídelní a nápojový lístek Předkrmy a pochoutky 01. 150g Domácí langoš 45 Kč (česnek, sýr, kečup) 02. 200g Domácí bramborák 45 Kč (1 velký domácí bramborák) 03. 150g Topinka se šunkou a sýrem 60 Kč (chléb, šunka, eidam) 04. 150g

Více

Něco od masa Něco od masa. Kuřecí maso Kuřecí maso

Něco od masa Něco od masa. Kuřecí maso Kuřecí maso Něco od masa Něco od masa Kuřecí maso Kuřecí maso Plněný koblížek 200 g 90 Kč Plněný koblížek 200 g 90 Kč (kuřecí prsa zabalená se šunkou a nivou) (kuřecí prsa zabalená se šunkou a nivou) Kuřecí steak

Více

DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL. Název školy SOUpotravinářské, Jílové u Prahy, Šenflukova 220

DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL. Název školy SOUpotravinářské, Jílové u Prahy, Šenflukova 220 DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0763 Název školy SOUpotravinářské, Jílové u Prahy, Šenflukova 220 Název materiálu Autor VY_32_INOVACE_OvKč.2,3/02/03/05 Bc. Iveta Martinů Obor;

Více

Všeobecné obchodní podmínky pronajímatele (platnost od 1.1.2013)

Všeobecné obchodní podmínky pronajímatele (platnost od 1.1.2013) Všeobecné obchodní podmínky pronajímatele (platnost od 1.1.2013) I. Úvodní ustanovení Smlouvu o nájmu dopravního prostředku (dále jen Smlouvu) sjednávají smluvní strany standardně na předtištěném formuláři

Více

AKČNÍ NABÍDKA (PO 15:00 HODINĚ) OVOCNÉ ZMRZLINOVÉ POHÁRY A CUKRÁŘSKÉ DEZERTY

AKČNÍ NABÍDKA (PO 15:00 HODINĚ) OVOCNÉ ZMRZLINOVÉ POHÁRY A CUKRÁŘSKÉ DEZERTY AKČNÍ NABÍDKA (PO 15:00 HODINĚ) 100g SMAŽENÝ KUŘECÍ NEBO VEPŘOVÝ ŘÍZEK S HRANOLKY 99 Kč A OBLOHOU 100g SMAŽENÝ SÝR SE ŠUNKOU, HRANOLKY, OBLOHOU 99 Kč A TATARSKOU OMÁČKOU OVOCNÉ ZMRZLINOVÉ POHÁRY A CUKRÁŘSKÉ

Více

HOTEL NA ZÁMEČKU. Kompletní nabídka služeb Hotelu Na Zámečku

HOTEL NA ZÁMEČKU. Kompletní nabídka služeb Hotelu Na Zámečku HOTEL NA ZÁMEČKU Nabízíme ubytování a pronájem prostorů pro školení, akce, večírky, hostiny a svatby. Velkou výhodou je u nás vlastní zahrada a parkoviště, které pro hosty samozřejmě nabízíme zdarma. Kompletní

Více

Všeobecné podmínky pro pronájem

Všeobecné podmínky pro pronájem Všeobecné podmínky pro pronájem Všeobecné podmínky pro pronájem vypracované dle ustanovení 1751 a násl.zákona č.89/2012 Sb.,Občanský zákoník. Čl. 1 - Účel nájmu a způsob užívání 1.Pronajímatel je oprávněn

Více

CATERINGOVÉ SLUŽBY RESTAURACE BOBOVÁ DRÁHA PRAHA

CATERINGOVÉ SLUŽBY RESTAURACE BOBOVÁ DRÁHA PRAHA , www.restaurace-bobovka.cz CATERINGOVÉ SLUŽBY RESTAURACE BOBOVÁ DRÁHA PRAHA Nabídka občerstvení duben 2015 září 2015 kapacita až 30 osob Kontakt Bobová dráha Tel: 284 840 524 Mobil: 739 571 276 E-mail:

Více

SMLOUVA O NÁJMU MÍSTA

SMLOUVA O NÁJMU MÍSTA SMLOUVA O NÁJMU MÍSTA na akci I. výstava mladých králíků a mladé drůbeže z okresů MORAVY a Pronajímatel (dále pořadatel) SLEZSKA 6. - 8. 9. 2013 Dvůr Nové Zámky s.r.o., se sídlem Mladeč Nové Zámky 3, 784

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY pro poskytování služeb a zboží společností CONSITE, s.r.o. znění účinné od 1. 1. 2011 1. Předmět Všeobecných obchodních podmínek 1.1. Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále

Více

KONFERENČNÍ MENU. Dopolední coffee Break Výběr z mini sendvičů Mini závin s jablky Čerstvé ovoce Minerální voda nebo juice

KONFERENČNÍ MENU. Dopolední coffee Break Výběr z mini sendvičů Mini závin s jablky Čerstvé ovoce Minerální voda nebo juice KONFERENČNÍ MENU Ranní coffee break Domácí švestkový koláč s drobenkou Domácí jablečný koláč s drobenkou Croisant plněný čokoládou Minerální voda nebo juice Káva espresso s mlékem Paleta černých, ovocných

Více

Restaurace Selský dvůr

Restaurace Selský dvůr Restaurace Selský dvůr Jídelní lístek JELITO KUŘE PŘEDKRMY smažená kroketa z jelita, salát z kysaného zelí, chléb kuřecí roládka, salát z červené řepy s křenem, toust 100 g 80,- 100 g 80,- ČESNEK KAŠTANY

Více

Všeobecné obchodní podmínky pro pronájem dopravních prostředků společnosti [ jméno prodejce]

Všeobecné obchodní podmínky pro pronájem dopravních prostředků společnosti [ jméno prodejce] Všeobecné obchodní podmínky pro pronájem dopravních prostředků společnosti [ jméno prodejce] (platnost od 15.5.2015) I. Úvodní ustanovení Tyto obchodní podmínky společnosti [ ], IČ: [ ] se sídlem [ ] (dále

Více

Nabídka pohoštění a catering

Nabídka pohoštění a catering Nabídka pohoštění a catering Plánujete-li firemní večírek, rodinnou oslavu nebo jen víkendové posezení s přáteli, právě Vám třeba přijde vhod naše nabídka. Nabízíme nejen pohoštění, ale především Vás zveme

Více

Všeobecné obchodní podmínky kupující ZLIN AIRCRAFT a.s.

Všeobecné obchodní podmínky kupující ZLIN AIRCRAFT a.s. Všeobecné obchodní podmínky kupující ZLIN AIRCRAFT a.s. I. Úvodní ustanovení 1. Tyto Všeobecné obchodní podmínky (dále jen VOP ) společnosti ZLIN AIRCRAFT a.s., IČ 27894134, se sídlem Otrokovice, Letiště

Více

1.2. Pro účely těchto Podmínek pronájmu mají níže uvedené termíny uváděné s velkým počátečním písmenem následující význam:

1.2. Pro účely těchto Podmínek pronájmu mají níže uvedené termíny uváděné s velkým počátečním písmenem následující význam: PODMÍNKY PRONÁJMU MANIPULAČNÍ TECHNIKY společnosti Simple Lift s.r.o., sídlem Kšírova 497/122, Horní Heršpice, 619 00 Brno, IČO 04352246, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Brně

Více

Saláty Řecký salát 250g 99 Kč Šopský salát 250g 99 Kč Řízečkový salát 150g 128 Kč Zeleninový salát s grilovanými kuřecími prsíčky

Saláty Řecký salát 250g 99 Kč Šopský salát 250g 99 Kč Řízečkový salát 150g 128 Kč Zeleninový salát s grilovanými kuřecími prsíčky Předkrmy Domácí kachní paštika s mandlemi a rozpečenou bagetkou 100g 79 Kč Buvolí mozzarela s rajčaty a rozpečenou bagetkou 150g 79 Kč Topinka se šunkou, vajíčkem a sýrem 2ks 79 Kč Topinka s masovou směsí

Více

Smlouva o nájmu věci movité č. XXXXXX. uzavřená mezi níže uvedenými smluvními stranami dle ustanovení občanského zákoníku č.89/2012sb.

Smlouva o nájmu věci movité č. XXXXXX. uzavřená mezi níže uvedenými smluvními stranami dle ustanovení občanského zákoníku č.89/2012sb. Smlouva o nájmu věci movité č. XXXXXX uzavřená mezi níže uvedenými smluvními stranami dle ustanovení občanského zákoníku č.89/2012sb. PAPKON s.r.o. Cihelná ulice 776, Štětí 411 08 IČO :62739760 DIČ : CZ62739760

Více

Pro zasedání, jednání, semináře, školící akce, soukromé nebo firemní oslavy Vám můžeme nabídnout 4 místnosti s kapacitou až 50 osob.

Pro zasedání, jednání, semináře, školící akce, soukromé nebo firemní oslavy Vám můžeme nabídnout 4 místnosti s kapacitou až 50 osob. Setkání & Akce 1 /7 Pro zasedání, jednání, semináře, školící akce, soukromé nebo firemní oslavy Vám můžeme nabídnout 4 místnosti s kapacitou až 50 osob. Všechny místnosti jsou tiché, vybavené individuálně

Více

Nabídka cateringu TEPfactor Slapy

Nabídka cateringu TEPfactor Slapy Nabídka cateringu TEPfactor Slapy ZLATÝ RAUT VARIANTA A 1 kg / os. 889,- (nad 30 osob) Studené pohoštění Finger-food-250g/os. Vepřová panenka podávaná s celerovou remuládou a pečenou mrkví Játrová paštika

Více

Menu pro akce a podmínky pro uspořádání pohoštění pro rok 2018 Svatby v Resortu Nová Polana v Dolní Lomné

Menu pro akce a podmínky pro uspořádání pohoštění pro rok 2018 Svatby v Resortu Nová Polana v Dolní Lomné Menu pro akce a podmínky pro uspořádání pohoštění pro rok 2018 Svatby v Resortu Nová Polana v Dolní Lomné Hledáte vhodné místo pro jeden z nejdůležitějších dnů Vašeho života? Svatba je jedinečná a nezapomenutelná

Více

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY. - Pronajímatel společnost Global Lease, s.r.o., IČ: 620 29 100, sídlem Vojtěšská 196/18, 110 00, Praha 1.

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY. - Pronajímatel společnost Global Lease, s.r.o., IČ: 620 29 100, sídlem Vojtěšská 196/18, 110 00, Praha 1. VŠEOBECNÉ PODMÍNKY 1. Úvodní ustanovení - Pronajímatel společnost Global Lease, s.r.o., IČ: 620 29 100, sídlem Vojtěšská 196/18, 110 00, Praha 1. - Předmětem činnosti je pronájem a půjčování osobních a

Více

Jídelní lístek. Dle aktuální nabídky. Smažený sýr Smažený sýr se šunkou 2ks palačinek, marmeláda, šlehačka

Jídelní lístek. Dle aktuální nabídky. Smažený sýr Smažený sýr se šunkou 2ks palačinek, marmeláda, šlehačka Jídelní lístek Polévky: Dle aktuální nabídky Dětské menu: Smažený sýr Smažený sýr se šunkou 2ks palačinek, marmeláda, šlehačka 75 Kč 40 Kč Vepřové maso: 120g smažený vepřový řízek 120g Přírodní vepřový

Více

ohodnoťte nás Facebook

ohodnoťte nás Facebook Jídelní lístek Úvodní slovo Posaďte se a vychutnejte si atmosféru stylové restaurace Valašská Koliba, která hostila své první hosty už před 100 lety. Nechejte se hýčkat naši obsluhou a osvěžte chuťové

Více

OBLOŽENÉ MÍSY MALÁ JÍDLA NEJEN K VÍNU A PIVU

OBLOŽENÉ MÍSY MALÁ JÍDLA NEJEN K VÍNU A PIVU POCHUTINY ŽVÝKAČKY 26,- BOHEMIA ARAŠÍDY 33,- BOHEMIA CHIPS (slané, paprikové,slanina) 37,- MANDLE ČERSTVÉ PRAŽENÉ SOLENÉ (100g) 70,- BRAMBOROVÉ SPIRÁLY 48,- OBLOŽENÉ MÍSY 250g VARIACE SÝRŮ A UZENIN PRO

Více

Nabídka občerstvení formou rautu pro 10 a více osob

Nabídka občerstvení formou rautu pro 10 a více osob Nabídka občerstvení formou rautu pro 10 a více osob Inspirujte se oblíbenými rauty, u nás, na bowlingu Se skladbou rautu Vám rádi pomůžeme, realizujeme večírky, party, posezení pro maturanty, školní srazy,

Více

Pravidla pronájmu nebytových prostor SD

Pravidla pronájmu nebytových prostor SD Pravidla pronájmu nebytových prostor SD Zasedací sály v 1. patře Sankturinovského domu Obsah Článek 1 Článek 2 Článek 3 Článek 4 Článek 5 Článek 6 Úvodní ustanovení Vymezení pojmů Nájem zasedací místnosti

Více

CATERINGOVÁ NABÍDKA. Nabízíme cateringové služby v netradičním prostředí zoologické zahrady.

CATERINGOVÁ NABÍDKA. Nabízíme cateringové služby v netradičním prostředí zoologické zahrady. CATERINGOVÁ NABÍDKA Nabízíme cateringové služby v netradičním prostředí zoologické zahrady. Rauty vám zrealizujeme dle vašich požadavků v prostorách nové vstupní budovy do zoo. Pro objednávky a další informace,

Více

OBECNÉ PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ CATERINGOVÝCH SLUŽEB

OBECNÉ PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ CATERINGOVÝCH SLUŽEB OBECNÉ PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ CATERINGOVÝCH SLUŽEB Tyto obecné podmínky jsou vydány společností Bestsport, a.s., se sídlem Praha 9, Českomoravská 2345/17, IČO: 24214795. Těmito obecnými podmínkami se řídí

Více

NÁJEMNÍ SMLOUVA. uzavřená v souladu s 2201 a násl.ve spojení s 2316 a násl. NOZ mezi těmito smluvními stranami:

NÁJEMNÍ SMLOUVA. uzavřená v souladu s 2201 a násl.ve spojení s 2316 a násl. NOZ mezi těmito smluvními stranami: NÁJEMNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s 2201 a násl.ve spojení s 2316 a násl. NOZ mezi těmito smluvními stranami: na straně jedné (dále jen pronajímatel) Stanislav Vosyka Horní 404 Velká Dobrá 273 61 IČO:

Více

Restaurace Selský dvůr

Restaurace Selský dvůr Restaurace Selský dvůr Jídelní lístek PAŠTIKA JAZYK PŘEDKRMY vepřová paštika, jablka, jeřabiny, chléb uzený hovězí jazyk, žampionový salát, chléb 80 g 75,- 80 g 75,- ČESNEK PETRŽEL POLÉVKY česneková polévka

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1. "Poskytovatelem" se rozumí společnost Agentura PŘEKLADY A TLUMOČENÍ s.r.o. se sídlem Jaurisova 515/4, 140 00 Praha, Česká republika, provozovna Washingtonova

Více

5/.20/f!IC!06J smlouvač56/20 15/SS

5/.20/f!IC!06J smlouvač56/20 15/SS Smlouva o podnájmu č.56/20 15/SS 5/.20/f!IC!06J smlouvač56/20 15/SS DKO s.r.o. se sídlem Tolstého 1455/2, Jihlava zapsaná v OR vedeném u KS v Brně, oddíl C, vložka 8557 IČ: 46991 883 DIČ: CZ46991883 zastoupená

Více

Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9. Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT

Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9. Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9 Projekt MŠMT ČR: Číslo projektu: Název projektu školy: Šablona III/2: EU PENÍZE ŠKOLÁM CZ.1.07/1.5.00/34.0536 Výuka s ICT na SŠ obchodní České

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI ENTERIA A.S. PRO SMLOUVY O PŘEPRAVĚ VĚCÍ ze dne

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI ENTERIA A.S. PRO SMLOUVY O PŘEPRAVĚ VĚCÍ ze dne VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI ENTERIA A.S. PRO SMLOUVY O PŘEPRAVĚ VĚCÍ ze dne 1. 4. 2019 Úvodní ustanovení 1.1 Tyto VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI ENTERIA A.S. PRO SMLOUVY O PŘEPRAVĚ

Více

Všeobecné smluvní podmínky Lázní Lednice

Všeobecné smluvní podmínky Lázní Lednice Všeobecné smluvní podmínky Lázní Lednice Lázně Lednice jsou poskytovatelem lázeňských a léčebných pobytů, procedur, ubytování, stravování a navazujících služeb. Všeobecné smluvní podmínky Lázní Lednice,

Více

ETÁŽOVÝ SERVIS A OBČERSTVENÍ - CENÍK

ETÁŽOVÝ SERVIS A OBČERSTVENÍ - CENÍK ETÁŽOVÝ SERVIS A OBČERSTVENÍ - CENÍK KONTAKTNÍ OSOBA: BARBORA KUBÍČKOVÁ manager provozu PERFECT CANTEEN AVIATICA AVIATICA@PERFECTCANTEEN.CZ, TEL: 739 632 735 V níže uvedené nabídce najdete výběr ze sortimentu

Více

JÍDELNÍ & NÁPOJOVÉ MENU

JÍDELNÍ & NÁPOJOVÉ MENU JÍDELNÍ & NÁPOJOVÉ MENU SNÍDANĚ Míchaná vajíčka na cibulce 1 ks (* 3) Hemenex 1 ks vejce (* 1, 3) Párek 1 nožka (* 1, 10) 12 Kč 18 Kč 15 Kč NĚCO MALÉHO K SNĚDKU Grilovaný hermelín s brusinkami 100 g (*

Více

KRÁTKODOBÝ POBYT - OBJEDNÁVKOVÝ FORMULÁŘ

KRÁTKODOBÝ POBYT - OBJEDNÁVKOVÝ FORMULÁŘ ZÁTIŠÍ SERVISNÍ, a.s., se sídlem Praha 5, Nábřežní 87, PSČ 150 00, IČ 282 12 835, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze pod sp. zn. B 13366 TYP POBYTU nehodící se škrtněte UBYTOVÁNÍ

Více

MASH Gargano M*A*S*H. nabídka pronájmu 2015. www.mashgargano.com. Gargano OUTDOOR

MASH Gargano M*A*S*H. nabídka pronájmu 2015. www.mashgargano.com. Gargano OUTDOOR MASH nabídka pronájmu 2015 OUTDOOR fotografie Gargana a možných aktivit v MASHi fotografie interiéru a exteriéru a půdorysy MASHe ceník pronájmu, možných aktivit a cateringu www.mashgargano.com Možné

Více

Restaurace U ČOCHTANA JÍDELNÍ LÍSTEK

Restaurace U ČOCHTANA JÍDELNÍ LÍSTEK Bramborové placky 200 g se čtyřmi druhy sýra 99 Kč 200 g s pikantní směsí 89 Kč 200 g s drůbežími játry 89 Kč 200 g s tvarůžkama 89 Kč 200 g se zelím a slaninou 89 Kč 150 g se zeleninovou přízdobou 45

Více

NÁVRH Smlouva č. Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany

NÁVRH Smlouva č. Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany NÁVRH Smlouva č uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. občanský zákoník Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany Kupující: Vyšší odborná škola a Střední odborná škola, Březnice,

Více

Pokud budete mít zájem o rezervaci jednotlivých stolů nebo i celé restaurace na jakoukoli Vaši oslavu nebo akci, prosím, volejte

Pokud budete mít zájem o rezervaci jednotlivých stolů nebo i celé restaurace na jakoukoli Vaši oslavu nebo akci, prosím, volejte PO - ÚT ZAVŘENO ST - ČT 11:00-22:00 PÁ - SO 11:00-23:00 NE 11:00-18:00 Pokud budete mít zájem o rezervaci jednotlivých stolů nebo i celé restaurace na jakoukoli Vaši oslavu nebo akci, prosím, volejte 724

Více

Dvůr Krutěnice hotel & jezdecký areál

Dvůr Krutěnice hotel & jezdecký areál Dvůr Krutěnice hotel & jezdecký areál..kongresová turistika v oblasti jihozápadních Čech. Plzeňský kraj okres Klatovy oblast Sušicko (vzdálenost do: Klatov - 20 km, Sušice - 20 km, Nalžovských Hor 6 km,

Více

Vzkříšení legendy Přejeme příjemný gurmánský zážitek

Vzkříšení legendy Přejeme příjemný gurmánský zážitek Vítejte Vzkříšení legendy Přejeme příjemný gurmánský zážitek Předkrmy 100 g Hermelín pečený na grilu s brusinkami, pečivo 55,- 3 ks Sázená vejce na křupavé šunce (Ham&Eggs), pečivo 55,- 3 ks Sušená švestka

Více

Návrh smlouvy o nájmu a zajištění technické správy nebytových prostor

Návrh smlouvy o nájmu a zajištění technické správy nebytových prostor Návrh smlouvy o nájmu a zajištění technické správy nebytových prostor uzavřená podle zákona č. 116/1990 Sb., o nájmu a podnájmu nebytových prostor, ve znění pozdějších předpisů, níže uvedeného dne, měsíce

Více

zapsána ve Veřejném rejstříku právnických osob vedeném..., bankovní spojení:... (dále jen kupující )

zapsána ve Veřejném rejstříku právnických osob vedeném..., bankovní spojení:... (dále jen kupující ) 1562/ULN/2015-ULNM Č.j.: UZSVM/ULN/1844/2015-ULNM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 Nové Město, zastoupená Ing. Milošem

Více

Džunka Esperanza. nabídka pronájmu 2015. www.esperanzaboattrips.com

Džunka Esperanza. nabídka pronájmu 2015. www.esperanzaboattrips.com Džunka Esperanza nabídka pronájmu 2015 GARGANO GARGANO TRIPS TRIPS BOAT BOAT fotografie Gargana a možných aktivit na Esperanze fotografie interiéru a exteriéru a půdorysy Esperanzy ceník pronájmu, možných

Více

K U P N Í S M L O U V A

K U P N Í S M L O U V A K U P N Í S M L O U V A Příloha č. 1 ÚZSVM ÚP České Budějovice č. /2015 uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) na veřejnou zakázku s názvem

Více

K U P N Í S M L O U V U

K U P N Í S M L O U V U 4356/ULT/2014-ULTM Č.j.: UZSVM/ULT/4345/2014-ULTM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 12800 Praha 2 Nové Město, zastoupená PhDr. Marií Ševelovou,

Více

Svatební den v Hotelu Pod Zvičinou

Svatební den v Hotelu Pod Zvičinou Svatební den v Hotelu Pod Zvičinou Ať už se zde rozhodnete uspořádat svatební hostinu nebo zároveň i obřad, můžete se spolehnout, že u nás bude Váš svatební den naprosto nezapomenutelný a zanechá ve Vás

Více

Děkujeme za pochopení.

Děkujeme za pochopení. Otevírací doba restaurace Pondělí: 10:00-22:00 hodin Úterý: 10:00-22:00 hodin Středa: 10:00-22:00 hodin Čtvrtek: 10:00-22:00 hodin Pátek: 10:00-24:00 hodin Sobota: 10:00-24:00 hodin Neděle: 10:00-22:00

Více

Všeobecné obchodní a dodací podmínky

Všeobecné obchodní a dodací podmínky Všeobecné obchodní a dodací podmínky Všeobecné obchodní a dodací podmínky společnosti STASTO Automation s.r.o., se sídlem Týnec nad Sázavou, K Náklí 512, PSČ 257 41, IČO 496 84 175, zapsané v obchodním

Více

Společnost: NIRVANA SYSTEMS s.r.o....

Společnost: NIRVANA SYSTEMS s.r.o.... Smlouva o zápůjčce č.... /... uzavřená ve smyslu ustanovení 663 a násl. zákona č. 40 / 1964 Sb., Občanského zákoníku níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi smluvními stranami, kterými jsou: Společnost:

Více

Plaťte jen při předložení pokladního dokladu

Plaťte jen při předložení pokladního dokladu Studený předkrm 100g Šunková rolka s křenovou šlehačkou, toast 39 Kč (šunka, křen, šlehačka) 100g Rajče s mozzarellou,bazalka s olivovým přelivem, toast 45 Kč 100g Sýrový talíř, toast 39 Kč (uzený sýr,

Více

Restaurace a penzion Hájenka

Restaurace a penzion Hájenka Restaurace a penzion Hájenka Vás srdečně vítá u příjemného posezení. Nabízíme: široký výběr plněných bramboráků objednávka 7 dní předem-sele pořádání akcí (svatby, oslavy, firemní večírky, možnost zajištění

Více

NÁPOJOVÝ LÍSTEK. Bílá vína 1,0l různé druhy dle nabídky 120,- 0,7l 150 200,- 0,2l 24,-

NÁPOJOVÝ LÍSTEK. Bílá vína 1,0l různé druhy dle nabídky 120,- 0,7l 150 200,- 0,2l 24,- NÁPOJOVÝ LÍSTEK Aperitivy 0,1l Campari 70,- 0,1l Cinzano bianco, rosso 38,- 0,1l Martiny extra dry 42,- 0,1l Porto Ruby 45,- Bílá vína 1,0l různé druhy dle nabídky 120,- 0,7l 150 200,- 0,2l 24,- Červená

Více

Restaurace Ve Dvoře APERITIVY LIHOVINY A DESTILÁTY WHISKY & BOURBONY BRANDY LIKERY VÍNA. 0,1 Cinzano bianco 33,- Kč 0,1 Cinzano rosso 33,- Kč

Restaurace Ve Dvoře APERITIVY LIHOVINY A DESTILÁTY WHISKY & BOURBONY BRANDY LIKERY VÍNA. 0,1 Cinzano bianco 33,- Kč 0,1 Cinzano rosso 33,- Kč APERITIVY 0,1 Cinzano bianco 33,- Kč 0,1 Cinzano rosso 33,- Kč LIHOVINY A DESTILÁTY 0,04 Gin beefeeater 30,- Kč 0,04 Vodka finlandia 32,- Kč 0,04 Tequila blanco 35,- Kč 0,04 Slivovice 40,- Kč 0,04 Borovička

Více

CATERINGOVÉ SLUŽBY RESTAURACE BOBOVÁ DRÁHA PRAHA. Nabídka občerstvení pro osob duben 2010 září 2010 kapacita až 250 osob.

CATERINGOVÉ SLUŽBY RESTAURACE BOBOVÁ DRÁHA PRAHA. Nabídka občerstvení pro osob duben 2010 září 2010 kapacita až 250 osob. , www.restaurace-bobovka.cz CATERINGOVÉ SLUŽBY RESTAURACE BOBOVÁ DRÁHA PRAHA Nabídka občerstvení pro 30 250 osob duben 2010 září 2010 kapacita až 250 osob Kontakt Mobil: +420 736 778 395 E-mail: info@restpoint.cz

Více

Jídelní lístek. 0,3l Kyselice od maminky 55,-

Jídelní lístek. 0,3l Kyselice od maminky 55,- Jídelní lístek Polévka 0,3l Kyselice od maminky 55,- Hlavní jídla 500g Marinovaná vepřová žebra, 175,- pomalu pečená na medu a černém pivu hořčice, křen, feferonky, okurek, chleba 400g Pečené vepřové koleno

Více

Smlouva o nájmu vozidla

Smlouva o nájmu vozidla Smlouva o nájmu vozidla uzavřely níže uvedeného dne, měsíce a roku dle ust. 2321 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů, tuto smlouvu o nájmu dopravního prostředku

Více

Vzor standardní NS pro bytové domy Příloha č. 5 NÁJEMNÍ SMLOUVA. Čl. 1 Smluvní strany

Vzor standardní NS pro bytové domy Příloha č. 5 NÁJEMNÍ SMLOUVA. Čl. 1 Smluvní strany Vzor standardní NS pro bytové domy Příloha č. 5 NÁJEMNÍ SMLOUVA (1) Město Napajedla IČO: 002 84 220 Masarykovo náměstí 89 763 61 Napajedla (dále jen pronajímatel ) a Čl. 1 Smluvní strany zastoupené NBTH,

Více

Jídelní lístek. 2 ks Šunková rolka s křenovým dipem, toastový chleb 50 Kč

Jídelní lístek. 2 ks Šunková rolka s křenovým dipem, toastový chleb 50 Kč Restaurace Marina Jídelní lístek Predkrmy ˇ a neco ˇ k pivu 2 ks Šunková rolka s křenovým dipem, toastový chleb 50 Kč 80 g Chlebová topinka s masovou směsí (kuřecí maso, cibule, paprika, rajče) 75 Kč 80

Více

Smlouva o nájmu prostoru sloužícího podnikání

Smlouva o nájmu prostoru sloužícího podnikání Smlouva o nájmu prostoru sloužícího podnikání uzavřená dle ustanovení 2302 a souvisejících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, Pronajímatel: městská část Praha 12 (dále jen občanský zákoník ) Článek

Více

PŘEDKRMY A NĚCO K PIVU

PŘEDKRMY A NĚCO K PIVU PŘEDKRMY A NĚCO K PIVU 150g Smažené cibulové kroužky, sladká chilli omáčka 50,- 150g Smažené bramborové chipsy, sýrový dip 45,- 150g Smažené ančovičky ( Grundle ), pikantní dressing, citron 65,- 3ks Topinka

Více