Individuální výhledy. Okenní a dveřní systémy

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Individuální výhledy. Okenní a dveřní systémy"

Transkript

1 Individuální výhledy Okenní a dveřní systémy

2

3 4-5 Podnik v zorném poli Obsah Okna, dveře a prosklené nástavby Finstral 6-7 vytváří, odděluje a spojuje obytné prostory. Atraktivní Designerské znaky 8-9 chrání obytné prostory Tepelná ochrana Ochrana proti hluku Ochrana proti povětrnosti chrání hodnoty. Funkční a konstrukčně jisté Vytváří hodnoty a snižuje náklady Hospodárnost, kvalita, záruka Program produktů Prosklené stěny, malé fasády, okenice, rolety, domovní dveře, zimní zahrady Reference Rodinné domy / dvojdomky, bytové domy, hotely, průmyslové stavby a veřejné stavby chrání životní prostředí Spoří zdroje,chrání životní prostředí, úspora energie Okenní systém

4 4 5 Podnik v zorném poli FINSTRAL vyrostl ze stavební a nábytkářské truhlárny na vedoucí evropský podnik snejmodernější okenní technikou: 12 produkčních závodů, pracovníků, vlastní produkce profilů a izolačních skel náležejí k podniku a umožňují širokou nabídku. Okna, dveře a prosklené nástavby jsou vyráběny nejmodernější výrobní technikou, řízenou pomocí EDV, přizpůsobenou ve velikosti, provedení a funkci. Flexibilní struktura podniku a odborná kompetence pracovníků a prodejců garantují kvalitu a inovativní vývoj. FINSTRAL nabízí řešení specifické pro jednotlivé země a snaží se o servis zaměřený na zákazníka. Okenní a dveřní systémy FINSTRAL jsou testované v systému IFT a zajištěné v kvalitě RAL. Osvědčily se více než milionkrát v praxi. Podnik je certifikován dle DIN EN ISO 9001 a DIN EN ISO Administrativní centrum a výroba zimních zahrad Jižní Tyrolsko, Bolzáno Finstral partner ve Vaší blízkosti FINSTRAL je s partnery pro prodej a montáž zastoupen v mnoha evropskýh zemích. Výstavní prostory, montáž a služba zákazníkům jsou regionálně dosažitelné. Školení odborní zaměstnanci provádějí na místě kompetentní poradenství a odbornou, pečlivou montáž. Dlouholetá spolupráce FINSTRALu a jeho partnerů garantuje bezproblémové vyřízení zakázky se spolehlivým servisem a údržou. FINSTRAL je zastoupen V Itálii, Německu, Francii, Španělsku, Portugalsku, Rakousku, Švýcarsku, Nizozemí, Belgii, Lucembursku, Slovinsku, Česku, Řecku, Chorvatsku, Bosně a Bulharsku.

5 Závody Filiálky Werk Weber im Moos (I) profily Finstral Gochsheim (D) okna, zimní zahrady, izolační sklo Werk Kurtatsch (I) okna, zimní zahrady, izolační sklo Finstral Nord Bad Lauterberg (D) okna centrální sklad profílů Kurtatsch (I) Finstral Greiz (D) okna, zimní zahrady Werk Villnöß (I) - vchodové dveře Spanien Vallmoll (E) - prodej Werk Barbian (I) - okenice Finstral Wihr au Val (F) - prodej Werk Schabs (I) - okna Werk Scurelle (I) - profily a okna Werk Borgo (I) - hliníková okna a dveře Sít zastoupení Snaha o inovaci a kvalitu je naší motivací. Výledkem je 35 let úspěchů.

6 6 7 Tvar a funkce v souladu Díky FINSTRALu lze kreativně vytvořit pracovní prostory, obytné prostory a fasády. Individuální požadavky na funkci a design mohou vyřešit rozmanité možnosti kombinací tvarů, variant křídel, způsobů otevírání, zasklených prvků a prvků svýplní. Vedle oken a dveří konstruuje FINSTRAL také stěny a fasády z profilů z PVC se zesílenou ocelovou výztuhou podle nové normy EU. Pro velkoplošné otvory jsou nabízeny různé modely dveří: posuvné dveře, výklopné-posuvné dveře nebo skládací dveře, vždy i v provedení s nízkými prahy pro bezbariérové stavby. Okna FINSTRAL jsou komfortní v obsluze a údržbě. Dlouhodobá funkčnost způsobů otevírání otáčení, vyklápění, posouvání nebo skládání je zaručena pomocí integrovaného navaděče křídla s blokováním chybné obsluhy. Obzvláště atraktivní designérské znaky produktů FINSTRAL: > charakteristické povrchy profilů v tónech antická bílá, perlově bílá, papyrusově bílá a azurově bílá > struktury dřeva zlatý dub, douglas, třešeň, mahagon, rustikální dub a v barvách zelená a holubí modř > možnost venkovního nástřiku dle barevné škály RAL > úzké profily s ocelovými výztuhami Kvalita v detailu Barevně přizpůsobená těsnění, distanční rámečky skel, krytky kování i speciální výplně, stylové olištování skel. Všechny tyto prvky podtrhují kvalitu produktů FINSTRAL v detailu.

7 Okna, dveře a prosklené stěny FINSTRAL vytvářejí, oddělují a spojují obytné prostory Živá a příjemná obytná atmosféra vzniká tam, kde estetické pocity a funkční potřeby znamenají jedno a to samé.

8 8 9 Jasné oddělení interiéru a exteriéru Za 35 let zkušeností bylo okno z PVC dále vyvíjeno k vyzrálému systému. Promyšlený systém rámu okna a velmi kvalitní sklo zajišt ují trvalou kvalitu bydlení. Na základě pozitivního dlouhodobého sledování je dnes cca. 40 % rámů oken v Evropě z PVC. Úspora energie ochranou proti teplu a slunci Více než 70% spotřeby energie domácnosti připadá na topení. Ještě vyšší energetickou náročnost vyžaduje klimatizační zařízení. Určující účinek na spotřebu energie má přitom kvalita oken. FINSTRAL vyvinul okna s tepelnou ochranou, která významně redukují spotřebu energie díky optimální izolaci rámu a speciálních tepelně izolujících skel. Tepelně izolující skla FINSTRAL snižují náklady na energii, zvyšují komfort bydlení a snižují emise CO2. Okenní Hodnoty rámu izolující sklo 3x tepelně 3x tepelně Proti slunci a Proti slunci a systém Uf v W/[m 2 K] 24 mm izolující sklo izolující sklo teplu izolující sklo teplu izolující 30 mm 40 mm Multivalor sklo Platin Sun Znaky tepelné izolace Plus 24 mm 24 mm Hodnoty skla Ug dle DIN EN 673 v W/[m 2 K] - - 1,1 0,9 0,6 1,2 1,1 Hodnoty skla Uw dle DIN EN 4108, - - Alu* Inox** Inox** Inox** Alu* Inox** Alu* Inox** díl 4 tabulka 6 v W/[m 2 K] Top 72/200 1,3 1,3 1,2 1,1 0,9 1,4 1,3 1,3 1,2 Nova-line 1,2 1,3 1, ,3 1,2 1,3 1,2 Charakter. hodnoty ochrany proti slunci Hodnota celk.propuštěné energie g v % Transmise světla TL v % Alu* = Distanční rámeček skla v hliníku Inox** = Distanční rámeček skla v nerez.oceli Snížení hluku Obtěžování hlukem v obytných a pracovních oblastech stále stoupá. Hluk snižuje komfort bydlení, vede k poruchám koncentrace, spánku dokonce až k vážným onemocněním. hladina hluku (zvýšení o 10 db, znamená dvojnásobné zvýšení intenzity zvuku) poruchy koncentrace poruchy spánku db(a) poškození sluchu Rw 75dB(A) VSG Rw 70dB(A) Rw 65dB(A) 6 35 mm potřebný útlum (45dB) 18mm s 8 plynem 4 (40dB) 6 14mm 4 (38dB) VSG 4 12 mm 8 prostor k odpočinku 30dB Zvukově izolovaná okna FINSTRAL uklidní byty a kanceláře kvalitní konstrukcí rámu, speciálními hluk izolujícími skly a odborným připojením ke stavbě. Pro místa s extrémně vysokým zatížením konstruuje FINSTRAL zdvojená okna KV a KAV se speciálně vysokou protihlukovou izolací. Char.hodnoty zvukové izolace Prosklené nástavby VSG (P2A) SI Celk.hodnota okna ověřeného systému oken dle DIN EN ISO 71 TOP 72/ * TOP 72/200 42* 44* 45* Systém KV *Ověřené hodnoty se 3. těsněními Ochrana proti povětrnosti spolehlivou konstrukcí Počasí zatěžuje okna a venkovní dveře. Bouřka a nárazový déšt vyžadují spolehlivou konstrukci prvků, ověřené detaily připojení na stavbu a odbornou montáž. Okenní prvky FINSTRAL jsou testovány dle evropské normy a odpovídají nejvyšším nárokům. Charakteristické hodnoty systému 200 Těsnost proti nárazovému dešti třída 9A (nejvyšší třída dle EN 12208) Propustnost vzduchu třída 4 (nejvyšší třída dle EN 12207)

9 Standardní sklo s tepelnou ochranou Ug-1,1 W/m 2 K Trojskla s tepelnou ochranou použitelná až do Ug 0,6 W/m 2 K Přes hranu vytažená těsnění skla Pětikomorový systém středového těsnění hodnota Uf až 1,2 W/m 2 K Rozsáhlý program kvalitních skel s ochranou proti slunci a hluku Ocelové výztuhy v rámu a křídle Spodní, venkovní těsnění proti vodě nebo třetí obvodové venkovní těsnění Kování uložné v suché komoře. Zaoblené obrysy profilu Velká komora pro shromažd ování vody se skrytými odvodňovacími drážkami Těsnění svařené přímo k profilu Okna, dveře a prosklené stěny FINSTRAL chrání obytné prostory Jestliže obtěžující hluk a nepříjemné počasí zůstanou venku, vzniká lepší předpoklad pro bezpečí a osobní blažený pocit ve vlastních čtyřech stěnách.

10 10 11 Vysoké standardy v otázkách bezpečnosti Bezpečnostní opatření proti vloupání náležejí k základní výbavě oken a dveří FINSTRAL. Již standardní provedení je provedeno s dvoubodovým bezpečnostním kováním a masivními zavíracími díly. Vypáčení křídel v zavřené nebo vyklopené poloze je těmito opatřeními ztíženo. Pro dalši individuální bezpečnostní požadavky nabízí FINSTRAL programem Protect cenově příznivé systémy pro účinnou ochranu proti vloupání. Použití vrstvených bezpečnostních skel brání proražní skla a vedou současně ke zvýšené ochraně proti hluku. Také riziko úrazu při rozbití skla je tímto sníženo. Vývoj počtu vloupání Doby vloupání podíly v procentech rodinný dům bytový dům Způsoby vniknutí Jiné Rozbitá okna (skla) Vyklopená okna 26% 8% 11% 55% Vysazením křídel V Evropě jsou častěji zaznamenávána vloupání a vzniklé škody stále stoupají. Přitom se u významné části těchto vloupání jedná o příležitostné delikty, kterým lze zabránit Oblíbená doba vloupání je pozdní dopoledne a časný večer. Méně vloupání se uskuteční za přítomnosti obyvatel, např. v noci nebo v typicky rodinných časech. hodiny Body napadení Vchodové a zadní dveře Jiné 2% 20% 78% Okna a balkónové dveře Bezpečnostní systémy FINSTRAL Pro individuální bezpečnostní požadavky vyvinul FINSTRAL programem Protect dva další cenově příznivé systémy pro účinné zabránění vloupání. Standardní klika Klika s pulzantem Uzamykatelná klika FINSTRAL Standard: Dvoubodové bezpečnostní kování s bezpečnostním blokováním na straně kliky nahoře a dole proti vypáčení při zavřeném nebo vyklopeném okně. Bezpečnostní uzávěr Klika s pulzantem- Uzávěr s válečkovými čepy Uzamykatelná klika s klíčkem FINSTRAL Plus čtyřbodové bezpečnostní kování ve všech rozích dle DIN EN V D dle WK1. Klika s pulzantem Vrstvené sklo P2A nebo P4A k ochraně proti útoku těžkým nástrojem Vrstvené bezpečnostní sklo FINSTRAL Safety Plus-EF0 I pro profesionální lupiče je vniknutí u tohoto provedení téměř nemožné: Okno zkoušené dle DIN V EFo-EF1 a DIN EN V 1627-WK2 se zamykacími díly s kalenou ocelovou deskou rozmístěnými po obvodu. Uzamykatelná klika s ochranou proti navrtání. Vrstvené sklo P4A nebo P5A k ochraně proti útoku masivním nástrojem.

11 Přestavitelné válečkové čepy pro optimální přítlačný tlak a dobré těsnění Kovaný ocelový čep tvaru hříbku ke zvýšení ochrany proti vniknutí Ochrana mechanismu proti navrtání Bezpečnostní sklo třídy P2A, P4A, P5A Ochrana proti navrtání brání navrtání z venku Díly kování našroubované do ocelového výztuhy Vrstvená bezpečnostní skla ztěžují proražení skelněné tabule Ocelový uzamykatelný díl bezpečně přišroubován do ocelové výztuhy Okna, dveře a prosklené nástavby FINSTRAL chrání hodnoty Aktivní a pasivní bezpečnost jsou dnešní a zítřejší požadavky, které lze respektovat při únosných nákladech.

12 12 13 Ekonomicky myslet ekologicky jednat Rozhodnutí pro okna a dveře FINSTRAL není jen rozhodnutím designu, funkce, trvanlivosti a hospodárnosti. Významnou redukcí spotřeby energie při topení a chlazení budov poklesly emise CO2 a jsou šetřeny zdroje. Ekologické aspekty Statistiky a šetření dokládají, že PVC je dnes s ohledem na ekologickou snášenlivost jeden z nejlepších prověřovaných materiálů. K dispozici jsou detailní informace o spotřebě energie a emisích při výrobě a životnosti, náročnosti na péči, náklady na výrobu a likvidaci. Fakta připouštějí oficielní doporučení pro PVC, i ve srovnání s možnými alternativními látkami. Hliník 24,7% Umělá hmota 39,3% Dřevo-hliník 2,7% Ostatní 1,4% Dřevo 31,9% Přibližný podíl materiálu rámů oken na trhu v Evropě. Budoucnost PVC Minulost a přítomnost ukázaly, že PVC je neopomenutelnou umělou hmotou. Stálý vývoj ekologické snášenlivosti, velké pokroky v recyklaci materiálů, výhody v ekologickém porovnání, úspora důležitých zdrojů a dlouhá životnost garantují účelné používání PVC i v budoucnosti. Okna z PVC jsou opakovatelně použitelná. FINSTRAL provozuje v závodě interně recyklaci odpadů z produkce profilů a výroby rámů. Stavby Obaly Ostatní Elektro Auta Nábytek Podnik FINSTRAL vynaložil velké úsilí, aby vyhověl ekologickým poždavkům naší doby. Od roku 1999 je podnik certifikován dle DIN EN ISO pro ochranu životního prostředí. PVC jako trvalý materiál

13 6. Polotovary z PVC se mohou použít na odpadní potrubí, zábradlí pro balkony, v nových výrobcích z PVC ve dvouvrstvové metodě nebo ve vedlejších produktech při výrobě oken. Recyklační koloběh oken PVC je tímto posledním krokem ukončen. 5. Granulát se v extruderu přetvoří na PVC polotovary. 1. Při stržení domu budou PVC okna demontována separátně. 4. Vzniklý granulát představuje poslední stupeň procesu přípravy. Nyní začíná opětné použtí. 2. Demontovaná PVC okna se rozloží na součásti, čistě se oddělí a uloží do kontejnerů. 3. K opětovnému zhodnocení se určité části rámů oken rozdrobí v PVC mlýnech. Okna, dveře a prosklené nástavby FINSTRAL chrání životní prostředí Vědomé zacházení se zdroji dnes zajistí kvalitu života zítra.

14 14 15 Na míru střižená kvalita Snížení nákladů na energii za topení v zimě a klimatizaci v létě. FINSTRAL vyrábí přesně na míru co do velikosti, vybavení a kvality funkce a optimalizuje tím užitek zákazníka. Objekt za objektem je určováno provedení. Okno za oknem je kvalita funkce prováděna podle specifických požadavků. Tak například speciální ochrana proti hluku pro stranu z ulice, ochrana proti slunci pro jižní stranu nebo tepelná ochrana pro severní stranu, jakož i zvýšená bezpečnostní opatření pro přízemí a první poschodí nebo sítě proti hmyzu pro kuchyňské okno. Přidaná hodnota FINSTRAL Základní kvalita FINSTRAL příp. základní výbava zahrnutá do ceny Další možná výbava Okna a dveře FINSTRAL mají již v základní výbavě mnoho funkčních kvalit a dobrý poměr ceny a výkonu. Tlumení tepla Tlumení hluku Hodnota rámu Uf 1,3 W/[m 2 K] Sklo s ochranou proti teplu Ug 1,1 W/[m 2 K] testovaná hodnota tlumení hluku 32 db Tepelně izolující sklo S-Valor s trojnásobným zasklením Ug 0,9 příp. 0,6 W/[m 2 K] Systém se zdvojenými okny hluk izolující skla pro testované tlumení hluku 38 db; 39 db; 40 db; 41 db až 45 db 3 těsnění v systému středového těsnění K poklesu nákladů působí široký dodavatelský program FINSTRAL s celkovým řešením Vše z jedné ruky pro uzavření všech otvorů ve fasádě. Stylově jednotně, povrchy a barvy jsou nabízeny pro okna, okenice, rolety, domovní dveře, zimní zahrady, skleněné nástavby a malé fasády. Při renovacích nebo sanacích starých staveb Stabilní bezpečnost Výztuhy rámů od 800 mm Výztuhy křídel od 800 mm Dvoubodové bezpečnostní kování Bezpečnostní kování domovních dveří Upevnění rohových ložisek a ložisek nůžek min. jedním šroubem do ocelové výtuhy rámu Bezpečnostní pakety: Protec Plus Protect Safety Plus EFo-EF1 Kování s výkyvnou západkou u domovních dveří dodatečné jištění závěsů domovních dveří mohou být okna FINSTRAL vestavěna i bez zednické práce. FINSTRAL používá povětrnosti odolné materiály s dlouhou životností, údržbářské práce jako natírání nejsou ani po letech nutné a hniloba v regionech s extrémním počasím nebo v polohách vystavených povětří je vyloučena. Funkčnost a snadnost užívání Nízká údržba a snadná péče Zvedáky křídel Blokování chybné obsluhy Kování léto/zima Kování jsou dle DIN pozinkovaná a vhodná i pro přímořské regiony. Systém oken a dveří FINSTRAL v mnoha Estetika Design Schopnost přizpůsobení Strukturované povrchy Příjemné, zaoblené a sražené linie profilů a obrysů Provedení Classic line Stylová provedení Barevně přizpůsobená těsnění skel Barevně neutrální těsnění v drážkách Barevně přizpůsobené příslušenství a distanční rámečky skel Povrchy se strukturou dřeva Provedení PVC/ hliník Bohatý výběr příček, dekoračních skel, výplní Velký program příslušenství Lakování na venkovní straně ve více než 100 barev RAL na strukturovaných površích variantách umožňuje splnění téměř všech požadavků na tvary a slohy a nabízí mnoho, regionálně přizpůsobených řešení napojení na stavbu. Dlouhá životnost Kvalita na vždy Nerezavějící a odolný materiál rámů Izolační sklo Speciální antikorozní ochrana kování Trvale elastická těsnění

15 Okna, dveře a prosklené nástavby FINSTRAL vytváří hodnoty a snižuje náklady Větší komfort bydlení, méně výdajů za energie, minimální náklady na údržbu. Investice, která se vyplatí.

16 16 17 Okna a dveře z PVC - středové těsnění Systém středového těsnění 200/Top 72. Systém testován, mnoho variant, tvarů a designu. Povrchy a barvy Kvalitní systém oken FINSTRAL garantuje nejlepší hodnoty těsnosti (třída 4) dle DIN EN a odolnost proti nárazovému dešti. (třída 9A) dle EN Bílá Antická bílá Vícekomorová konstrukce garantuje velmi dobré tepelně izolační vlastnosti (Uf 1,2 příp. 1,3 W/m 2 K). Výběr rozmanitých rámů umožňuje odborné připojení na zdivo v novostavbě i při renovaci. Díky rozmanitým variantám křídel může být vzhled nebo funkce prvku vytvářena dle poždavků. Perlově bílá Papyrusově bílá Azurově bílá Zlatý dub Pro speciální požadavky na ochranu proti hluku se může nasadit 3. těsnění. Velmi pevné ocelové výztuhy zaručují natrvalo stabilitu tvaru a jistotu funkce. Kombinace: rám Top72 skřídlem s přesahem Douglas Třešeň Rustikální dub Blok rám v kombinaci s křídlem CL Sít proti hmyzu miniroleta Zelená Speciální tvary Kombinace: Blokrám skřídlem s přesahem Blokrám se sít kou proti hmyzu Systém překrytí u staré stavby k výměně oken bez zednické práce (Kombinovaná křídla s žaluzií nejsou možná)

17 Systém středového těsnění Druhy otevírání Varianta Nova line Otvíravé okno/ dveře Otvíravé / vyklápěcí okno/dveře Výklopné v Posuvné+otvíravé / horním světlíku výklopné dveře > Na venkovní straně neviditelné křídlo Kombinace: > Vysoká stabilita křídla slepením skla po obvodu Top72 rám se skrytým křídlem > Štíhlé profily na vnitřní straně Typ Nova-line > Snadnější údržba Skládací-posuvné dveře/okno možné jako Nova-line a S500 Kombinované křídlo, varianta KV* Druhy příček Příčka z PVC (u kombinovaných křídel není možná) Příčka z PVC Classic-line 32 mm (u kombinovaných křídel není možná) > Zvýšená tepelná ochrana vzduchovým polštářem 35 mm s předsazeným sklem v kombinovaném křídle > Zvýšená zvuková izolace třetím sklem v kombinovaném křídle > Integrovaná žaluzie jako ochrana proti slunci * Oblý tvar není možný, šikmé tvary bez žaluzie. Meziskelní příčka Charakteristické hodnoty tepelné izolace Provedení Žˇaluzie Hodnota Uw Hodnota Uw Hodnota g (W/m 2 K) Stahl-Abst. H. (%) EN-ISO (W/m 2 K) DIN-EN Charakt.hodnoty zvuk.izolace Ausführung Provedení Zvuková izolace Se sklem Plus-Valor 1,1 Otevř. 1,1 1,0 54% Se sklem Plus-Valor 1,1 Zavř. 1,1 1,0 10% Vnitřni Vnitřni db 44 db Uvnitř ležící mosazná příčka Se sklem Plus-Valor 1,1 Na 45% 15% Vnitřni 4-12-P2A Ověřené hodnoty při použití třetího těsnění 45 db

18 18 19 Okna a dveře z PVC hliníku Systém středového těsnění 200/Top 72-KAB Spojení osvědčených vlastností Barevná škála Příklad speciálních barev > Venkovní překrytí hliníku pro rozsáhlý výběr barev a povrchů > Bezpečné provedení bez nebezpečí koroze a tvorby plísně v prostoru spojení > Vysoký samočisticí efekt hliníkového povrchu a tím menší nárok na péči a čištění Druhy otevírání a tvarů Provedení Nova-Lina KAB otvíravé okno/dveře Otvíravé / výklopné okno / dveře Výklopné v horním světlíku Speciální tvary Provedení s hliníkovým překrytím rámu Optická symetrie mezi pevnými poli a poli křídel (Kombinované křídlo se žaluzií není možné)

19 KAB / KAV Provedení kombinovaného okna KAV se středovým těsněním Multifunkční okno Příklady barev RAL > Kombinace výhod kombinovaného okna KV a venkovního překrytí v hliníku > Dobře použitelné i ve spojení s prvky KAB > Technické hodnoty viz kombinované okno KV strana 17 Posuvné+ otvíravé/výklopné dveře Skládací/posuvné dveře/okno proveditelné jako Nova-line Poháněcí skřínka pro žaluzii Ve stejné barvě jako lamely žaluzie Bez průhledu na okraji žaluzie a tím úplná ochrana Přícˇka Příčka PVC/hliníku (ve spojení s komb.oknem není možná) Meziskelní příčka Bohatý výběr barev lamel. Obsluha možná řetízkem, klikou nebo motorem.

20 20 21 Prosklené stěny a malé fasády FINSTRAL nabízí rozsáhlé konstrukční možnosti pro provedení prosklených stěn a skleněných fasád z PVC a PVC /hliníku. Integrované ocelové výztuhy zaručují dobrou stabilitu. Kombinované konstrukce z PVC a PVC s hliníkovým překrytím nabízejí možnost namontování vzhledových opatření a opatření proti slunci mezi skly. Venkovní strana z hliníku může být přizpůsobena rozmanitým barevným tvůrčím požadavkům. Barevné řešení se provádí spolehlivou práškovou technologií ve všech barvách RAL, efektech metalických povrchů jakož i v eloxu. Pro optimální napojení na stavbu vyvinul FINSTRAL řešení, která při montáži provádějí vyškolení a zkušení odborní montéři.

21 Velkoplošné otvory Posuvné dveře HST Provedení je vhodné zejména pro velkoplošné otvory. Š ířky prvků jsou možné až do mm. Extrémně nízké prahy a jednoduchý ovládací mechanismus zaručují optimální užítný komfort. Vybavení oboustrannou klikou a zámkem je možné. Zvýšená ochrana proti vloupání v uzavřené poloze a při štěrbinovém větrání může být integrována v kování. Posuvné dveře jsou k dodání ve světlých površích FINSTRAL a ve variantě PVC /hliník. Detail prahu Odstavné/posuvné dveře K otevření se křídlo pomocí kliky a pomocí speciálních dílů kování odstaví od rámu a může se posouvat do strany. Sklopné provedení jakož i 4 bezpečnostní blokování jsou standardně obsaženy. Provedení s křídlem OV pro otevírání 2/3. Skládané/posuvné dveře Varianty provedení Skládací dveře Nova-line

22 22 23 Povrchy a barvy Přehled barev Provedení zasklívacích lišt Povrchy a barvy s jedinečným účinkem. Strukturované, satinované nebo hladké povrchy, v jemně sladěných barevných tónech, nabízejí volný prostor pro tvorbu, pro respektování stavebního stylu a barevné okolí fasády. Speciální barevná přání mohou být splněna také ekologickým lakováním v mnoha barevných tónech RAL. bílá antická bílá perlově bílá papyrus bílá azurově bílá hladká strukturovaná strukturovaná strukturovaná satinovaná Provedení Classic-line Stylové provedení zlatý dub struktura douglas struktura třešeň satinovaná mahagon struktura rustikální.dub struktura zelená struktura Těsnění a distanční rámečky skla (pouze u systému 500) Harmonický přechod od profilu ke sklu Výplně Skla Drážkované výplně Deskové výplně 20 Punto bílé 28 Pavé bílé Hladké výplně Výplně s reliéfem 24 Linea bílé 25 Carré bílé

23 Okenní kličky Stříbrná EV1 Champagne Mosaz Bílá Křížová klika mosaz Nerezavějící ocel klika s pulzantem Uzamykatelná klika Okna - provedení kování Blokování otvírání Energeticky úsporné kování léto/zima Dvoustupňové otočné větrání Štěrbinové otevírání Brzda křídla Výplně z hliníkových pruhů Parapet Strukturovaný plech Vnitřní parapet Hladký Strukturovaný plech pyramida Venkovní parapet

24 24 25 Okenice Tradiční ochrana proti průhledu a slunci Okenice působí stylově na fasádu domu: Individuální představy a architektonická omezení mohou dalekosáhle přeměnit možnostmi kombinací tvarů, povrchů a barev, lamel a výplní. Okenicemi se může regulovat světlo a stín, průhled a výhled. Jsou-li okenice zavřené, brání navíc vloupání a působí jako tlumení proti teplu a hluku. Okenice z PVC jsou izolující a nemají radiační účinek. Použitím kvalitní umělé hmoty a proti korozi chráněného kování je okenice odolná počasí a má dlouhou životnost, je proto stabilní a nevyžaduje údržbu. Okenice jsou k dostání ve všech obvyklých funkcích a provedeních: k přiklopení, složení, posouvání a roztahování. Dodavatelský program FINSTRAL obsahuje také speciální připojení ke stavbě pro regionálně přizpůsobené tvary pro novostavby a rekonstrukce starých staveb. Rámová okenice s rámem ve stěně D351 Rám v hliníku pro sanaci staré stavby Křídlo rámové okenice namontované přímo na zed

25 Prkenné okenice Stabilita pomocí: Úhlových závěsů a šroubení Rustikální styl ve vysoké kvalitě Prkenné okenice Finstral se vyznačují vysokou kvalitou zpracovávaných materiálů. Prkenné okenice jsou vyrobené z panelů z umělé hmoty s dutým prostorem, vyztužené zesílenou ocelí a jsou k dodání v různých površích Finstral. V programu prkenných okenic Finstral jsou realizovatelné také regionálně typická provedení. Tím může být speciálně při sanaci starých staveb dodržena originální estetika a funkce. Ocelová výztuha v rozích přiříznutá na úkos Padovana Zesílení Vnitřní okenice Přišroubování závěsů, konzoly do ocelové výztuhy

26 26 27 Rolety Snadné pro obsluhu Rolety plní mnoho funkcí. Vedle ochrany průhledu, zatmění a regulaci světla nabízejí stáhnuté rolety dodatečnou ochranu proti teplu a bezpečnost. Vaše obsluha je jednoduchá a možná třemi způsoby: Pásek je nejrychlejší způsob obsluhy, klika má nízkou hlučnost a motor je pohodlný a programovatelný. Nasazovací minirolety Skřínky pro minirolety mohou být vybaveny izolační hodnotou URK 1,3 nebo URK 0,85 W/M 2 K. Tlumení hluku odpovídá standardu okna a může být na přání zvýšeno až na 40 db. Pro nejrůznější stavební podmínky jsou nabízeny odpovídající ř ešení rolet. > Standardní rolety pro stavebně již existující kastlíky ve zdi > Rolety s kastlíkem s vnitřním obložním (maxiblok) speciálně pro renovace. > Nasazovací minirolety a předsazené minirolety Vnitřní pohled s klikou Roletové kastlíky a vedení jsou přizpůsobené povrchu a barvě okna a jsou vybavené kartáčkovými těsněními pro bezhlučné odvíjení. Odsazená skřínka Venkovní kastlík s hliníkovým překrytím. Předsazené rolety Maxi- nasazovací rolety Venkovní pohled předsazený kastlík Zapuštěný pásek Výkyvný pásek Klika s převodem Elektromotor Dálkové ovládání

27 Lamely rolet Žaluzie Sítě proti hmyzu Lamely rolet lze dodat ve dvou kvalitních provedeních: ocelí zesílené a teplo tlumící lamely z PVC nebo v hliníkovém provedení; to nabízí zvýšenou stabilitu jakož i tlumení tepla a je velmi barevně stabilní i u tmavých provedení. Lamely hliníkové rolety Sítě proti hmyzu mohou být na oknech umístěny i v kombinaci s roletami a okenicemi. Obsluha se provádí ze shora dolů; nebo ze strany posuvně ručním tahem a zpětnou pružinou. Vedení jsou barevně přizpůsobená. Sítě proti hmyzu se skládají z kvalitní tkaniny ze skleněných vláken s opláštěním PVC. V nabídce je také provedení k fixní montáži. Integrované do rolety Barvy hliníkových lamel: Žaluzie jsou u zdvojených oken KV uspořádány mezi křídly a tím chráněny před větrem, počasím, špínou a poškozením. V zavřeném stavu mají zlepšené tepelné tlumení nejméně 10%. Nabízejí ochranu proti slunci, průhledu a transmisi světla. Ve zdvojených oknech mohou být žaluzie obsluhovány řetízkem, klikou nebo motorem. Na vnitřní straně u standardních oken jsou obsluhovány řetízkem Lamely rolety z PVC Venkovní raffstore Pevně instalovaná sít proti hmyzu Barvy lamel v PVC: (jen na speciální vyžádání) Sít proti hmyzu

28 28 29 Domovní dveře a vstupní zařízení Program Domovních dveří HKS 500, členěný do různých modelových řad, nabízí obsáhlý výběr atraktivních a spolehlivých modelů domovních dveří. Četností barev, povrchů, speciálních zasklení, tvarově krásných garnitur klik a prvků příslušenství si vytvoříte Vaše zcela osobní dveře. > Provedení z vícekomorových profilů z PVC pro optimální tepelnou izolaci > Masivní ocelové vyztužení v křídle se speciálními spojkami v rozích k zaručení nutné stability > Dvojitá těsnění v drážkách po obvodu pro dobrou těsnost a vysokou zvukovou izolaci > Ploché, i pro invalidy přizpůsobené, tepelně oddělené prahy > Možnost použití skel a výplní 24mm nebo 30mm > Standardně vybavené bezpečnostním kováním s hříbkovými uzávěry > Nasazení speciálních bezpečnostních doplňků jako jištění pantů, kování s výkyvnými jazýčky, přídavný zámek i bezpečnostní skla a výplně jsou možné > Kvalitní a povětrnosti odolné materiály zaručují dlouhodobou funkční jistotu a trvalou atraktivitu 771 Creativ Ocelová výztuha svařena v rozích Bezpečnostní jazýček Bezpečnostní sklo Bezpečnostní výplně

29 Nova & Nova Plus Classic & Classic Plus PNP 09 PNP 01 PN 1 C 5.1 C 1.0 C 3.1 Exclusiv Rustico FD 25 FD 03 F 20.0 RU6 RU5 RU3A Skrytě uložen přídavný zámek Skla s designem Detailfoto Garnitury kvalitních klik

30 30 31 Domovní dveře a vstupní zařízení -hliník Hliníková vstupní zařízení FINSTRAL, Systém S70, se vyznačují stabilitou a kvalitativními znaky v detailu. Stává se tak velmi kvalitním a dlouhodobě funkčním reprezentativním prvkem ve vstupní oblasti. > Stabilní a funkčně bezpečné z důvodu stavební hloubky rámu 70 mm příp. 78 mm a křídel s vysokými tloušt kami profilů > Dobrý design z jasných linií venku a sražených, zaoblených profilů uvnitř. > Výběr mezi plošně přesazeným a poloplošně sladěným profilem křídla > Tepelně izolující zasklívací lišty na úkos řezané > Bezpečné spojení rohů nasazením rohových úhelníků a spojovacích dílů se slepením > Hloubkové odstupňování traverz (příček) pro čisté a odborné spojení styků. > Dobrá tepelná izolace přepážek 25 mm z polyamidu (Uf 2,5 W/m 2 K skupina materiálu pro rámy 2.1) > Tepelně oddělené prahy s ochranou proti nárazovému dešti > Trojnásobné středové těsnění mezi rámem a křídlem a dvojité těsnění v oblasti prahu Geo EV 1 eloxováno LC 33 lakováno LC 34 lakováno RAL 9010 lakováno RAL 9016 lakováno RAL 1013 lakováno Rohové spojení Spojení traverz RAL 9018 lakováno AL 05 antik.bílá RAL 6005 lakováno Sablé Sablé Sablé

31 Smart Extra AS 1 AS 6 AS 8 AD 24 AD 21 AD 20 Galant plus Foro AGP 8 AGP 6 AGP 5 LB 4 LB 1 Samozavírač dveří Jištění pantů Elektrický zámek s dálkovým ovládáním

32 32 33 Zimní zahrady PVC-ALU FINSTRAL zhotoví Vaší zimní zahradu na míru. Naše nezaměnitelné konstrukce se budou hodit jak pro Váš styl budovy tak vyhoví Vašim technický i designovým požadavkům. Díky zimní zahradě se stane Vaše terasa chráněným místem k odpočinku, relaxaci i zábavě a přitom plná slunečních paprsků. Zimní zahrady FINSTRAL jsou vyráběny v nespočetných možných provedeních. Individuální řešení Finstral zhotovuje zimní zahrady na míru! Flexibilní možnosti tvorby a velká šíře variací systému nechávají uskutečnit každý Váš sen o bydlení. I velká panoramatická okna přes roh, elegantní okna s příčkami a zasklení balkonu lze bez námahy přizpůsobit stavebnímu slohu a originalitě domu. Učiňte Vaši zimní zahradu nezaměnitelným jedinečným kusem, který odpovídá Vašim představám a požadavkům. Skrytě umístěné ocelové výztuhy Ocelové výztuhy na spodní hraně střechy zakryté U profilem zumělé hmoty Ocelová zesílení střešních krokví, integrované do vícekomorového profilu D552-CL Ocelová zesílení svislých sloupků, integrované do Profilu z PVC

33 Zasklení balkónů a přístřešky Stabilní s dlouhou životností Jestli jedno nebo víceposchod ové skleněné nástavby, FINSTRAL realizuje prostory s péčí a garantuje vysokou kvalitu materiálu, životnost a trvalou jistotu funkce. Štíhlé, ocelí zesílené profily, dávají stabilitu v konstrukci a solidní ukotvení na stávající stavební substanci. Pro bezpečné používání a malou údržbu Vikýře Zažít světlo Střešní vikýře změní pochmurné mansardy a nízké prostory na světlé, cenné obytné prostoty. Největší možný dopad světla dovolují zvláště štíhlé konstrukce rámů s velkými prosklenými plochami i u nejmenších prostor. Světlíky Více světla Přirozené světlo je příjemné v soukromé oblasti a v některých povoláních dokonce nezbytné. Světlíky a prosklené střechy nenápadně a efektně zaplavují přirozeným světlem prostory a haly, které se nacházejí pod nimi. Vícekomorové profily z PVC a kvalitní izolační skla brání kondenzování vody a tvoření plísní.

34 34 35 Vily, rodinné domy a dvojdomky Fasády novostaveb a starých staveb potřebují svůj vlastní charakter. Uvnitř a venku mají být vidět osobní a architektonické nároky kvalita života má získat reprezentativní účinek. Okna a dveře s přidanou hodnotou FINSTRAL nabízejí bohaté individuální možnosti tvorby pro privátní obytný prostor. Oblíbené velké otvory se lehce a pohodlně obsluhují, jsou účinné v izolaci a příslušně v detailech, površích a tvarech.

35 Reference

36 36 37 Obytný dům Dnes se kultuře bydlení u novostaveb a rekonstrukcí starých staveb věnuje velká pozornost. Zejména u sanace fasád starých staveb má vyzařování stávající architektury zůstat zachováno a kvalita bydlení má stoupnout moderním komfortem. Okna a dveře FINSTRAL jsou na dlouhou dobu bez údržby a jsou funkčně jisté. Dobré tepelně izolač ní vlastnosti snižují nároč nost celého domu na energii a účinná ochrana proti hluku se postará o intimitu. Okna a dveře FINSTRAL nabízejí náročná vytváření fasád a řešením designu pro tradiční a moderní stavební styly.

37 Reference

38 38 39 Hotely Hotely jsou komplexní stavby s vysokými nároky na funkci, design a hospodárnost. Okna a dveře FINSTRAL se vyznačují dlouhou životností, omezenými následnými náklady na údržbu a dobrou tepelnou a protihlukovou izolací. Atraktivní uspořádání prostoru pro jídelny, plavecké bazény a odpočinkové prostory umožňují prosklené nástavby FINSTRAL.

39 Reference

40 40 41 Kancelářské a průmyslové stavby I když v průmyslové výstavbě hospodářské aspekty určují tvorbu fasády, nemusejí se ještě dlouho akceptovat vizuální kompromisy. Zdvojená okna a dveře FINSTRAL z PVC /hliníku jsou určena pro spojení atraktivity a hospodářských hledisek, protihlukové a tepelné izolace, bezpečnosti, dlouhé životnosti a snadnost údržby a dávají tímto vysokou investiční hodnotu.

41 Reference

42 42 43 Veřejné stavby Tam, kde jsou okna vystavena zvláště vysokému zatížení po dlouhou dobu nebo specifickým požadavkům na funkci, se musí využít rozhodující optimální kombinace funkce, účinku a hospodárnosti. FINSTRAL vyrábí se zkušeností 35 let a s nejmodernějši okenní technikou kvalitní, na dlouhou dobu vhodné konstrukční prvky se zajištěnou kvalitou RAL a je certifikován dle ISO 9001 a

43 Reference

44 Technické změny vyhrazeny. K odchylkám barev od originálních produktů může dojít př i tisku z technický h důvodů. Zobrazení a popis produktu v prospektech mají ovš em indikativní hodnotu. Eventuální odchylka dodaného produktu od toho z reklamního materiálu nepř edstavuje ž ádný nedostatek a ž ádnou odchylku, pouze objednávka mů že použ ta jako měřítko. Obj. č Stav 07/2006 Finstral AG Gastererweg 1 I Unterinn/Ritten Tel. 0039/ Fax 0039/ finstral@finstral.com Okenní a dveřní systémy

OKENNÍ A DVEŘNÍ SYSTÉM 200. OSVĚDČENÁ ŘEŠENÍ PRO VĚTŠÍ KOMFORT BYDLENÍ.

OKENNÍ A DVEŘNÍ SYSTÉM 200. OSVĚDČENÁ ŘEŠENÍ PRO VĚTŠÍ KOMFORT BYDLENÍ. OKENNÍ A DVEŘNÍ SYSTÉM 200. OSVĚDČENÁ ŘEŠENÍ PRO VĚTŠÍ KOMFORT BYDLENÍ. 02 VÍCE KVALITY PRO VÁŠ DOMOV VĚTŠÍ KOMFORT BYDLENÍ SNÍŽENÉ NÁKLADY NA ENERGIE MINIMÁLNÍ NÁROČNOST NA OPRAVY A ÚDRŽBU FINSTRAL vyrábí

Více

OKENNÍ A DVEŘNÍ SYSTÉM 200. OSVĚDČENÁ ŘEŠENÍ PRO VĚTŠÍ KOMFORT BYDLENÍ.

OKENNÍ A DVEŘNÍ SYSTÉM 200. OSVĚDČENÁ ŘEŠENÍ PRO VĚTŠÍ KOMFORT BYDLENÍ. OKENNÍ A DVEŘNÍ SYSTÉM 200. OSVĚDČENÁ ŘEŠENÍ PRO VĚTŠÍ KOMFORT BYDLENÍ. 02 VÍCE KVALITY PRO VÁŠ DOMOV VĚTŠÍ KOMFORT BYDLENÍ SNÍŽENÉ NÁKLADY NA ENERGIE MINIMÁLNÍ NÁROČNOST NA OPRAVY A ÚDRŽBU FINSTRAL vyrábí

Více

SYSTÉM OKEN A DVE Í TOP 72. Osvědčená řešení pro větší komfort bydlení

SYSTÉM OKEN A DVE Í TOP 72. Osvědčená řešení pro větší komfort bydlení SYSTÉM OKEN A DVE Í TOP 72 Osvědčená řešení pro větší komfort bydlení 2 Více kvality pro váš domov Větší komfort bydlení snížené náklady na energie minimální náročnost na opravy a údržbu FINSTRAL vyrábí

Více

Systém oken a dveří TOP 90. Kvalitní bydlení s nejmodernějším designem.

Systém oken a dveří TOP 90. Kvalitní bydlení s nejmodernějším designem. NOVINKA Systém oken a dveří TOP 90. Kvalitní bydlení s nejmodernějším designem. 3 Perfektní souznění tepelné izolace, techniky a designu. Moderní okna nemusí vyhovovat pouze estetickým měřítkům moderní

Více

Individuální výhledy. Okenní a dveřní systémy

Individuální výhledy. Okenní a dveřní systémy Individuální výhledy Okenní a dveřní systémy 4-5 Podnik v zorném poli Obsah Okna, dveře a prosklené nástavby FINSTRAL 6-7 vytváří, oddělují a spojují obytné prostory. Atraktivní designerské znaky 8-9

Více

0,5 W/m 2 K Strkovská 297, Planá nad Lužnicí

0,5 W/m 2 K Strkovská 297, Planá nad Lužnicí Plastové okno 76MD Standardně obdržíte okna 76MD s dvojsklem, součinitel prostupu tepla U W 1,1 W/m 2 K (U g 1,1 W/m 2 K). Trojsklo přináší perfektní hodnoty součinitele prostupu tepla U W 0,74 W/m 2 K

Více

FIN-Project. Inovativní hliníková okna

FIN-Project. Inovativní hliníková okna FIN-Project Inovativní hliníková okna Přednosti hliníkových oken a dveří FIN-Project Přesvědčivé funkční výhody Vynikající tepelná izolace Nový systém hliníkových oken a dveří FIN-Project od společnosti

Více

Plastové domovní dveře a vstupní zařízení. Vzhled pro každý dům.

Plastové domovní dveře a vstupní zařízení. Vzhled pro každý dům. Plastové domovní dveře a vstupní zařízení. Vzhled pro každý dům. Domovní dveře jsou výrazem osobního stylu a individuality a zprostředkují návštěvníkovi první dojem o lidech, kteří za nimi žijí nebo pracují.

Více

Multifunkční dveře MZ Thermo Tepelně dělené venkovní dveře s nejlepšími hodnotami tepelné izolace

Multifunkční dveře MZ Thermo Tepelně dělené venkovní dveře s nejlepšími hodnotami tepelné izolace Multifunkční dveře MZ Thermo Tepelně dělené venkovní dveře s nejlepšími hodnotami tepelné izolace NOVINKA Nové multifunkční dveře MZ Thermo přesvědčuje nejen svou mimořádně robustní kvalitou. Díky tepelnému

Více

PLASTOVÉ A PLASTOVÉ-HLINÍKOVÉ DOMOVNÍ DVERE. Vzhled pro každý dům.

PLASTOVÉ A PLASTOVÉ-HLINÍKOVÉ DOMOVNÍ DVERE. Vzhled pro každý dům. PLASTOVÉ A PLASTOVÉ-HLINÍKOVÉ DOMOVNÍ DVERE Vzhled pro každý dům. Domovní dveře jsou výrazem osobního stylu a individuality a zprostředkují návštěvníkovi první dojem o lidech, kteří za nimi žijí nebo pracují.

Více

Technické parametry plastových oken

Technické parametry plastových oken Technické parametry plastových oken Schüco Corona CT 70 Nadčasový, bezpečný, efektivní systém Okenní systém Corona CT 70 je univerzálem v oblasti plastových okenních systémů s vysokou tepelnou izolací

Více

SYSTÉM OKEN A BALKÓNOVÝCH DVERÍ TOP 9O. Nejlepší komfort z bydlení, nejvyšší energetické úspory

SYSTÉM OKEN A BALKÓNOVÝCH DVERÍ TOP 9O. Nejlepší komfort z bydlení, nejvyšší energetické úspory SYSTÉM OKEN A BALKÓNOVÝCH DVERÍ TOP 9O Nejlepší komfort z bydlení, nejvyšší energetické úspory Perfektní souznění tepelné izolace, techniky a designu. Moderní okna nemusí vyhovovat pouze estetickým měřítkům

Více

dokonalý koncept energie systém posuvně-zdvihacích dveří geneo. www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl

dokonalý koncept energie systém posuvně-zdvihacích dveří geneo. www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl dokonalý koncept energie systém posuvně-zdvihacích dveří geneo. www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl 1 systémová rodina se rozšiřuje systém posuvně-zdvihacích dveří geneo. Posuvně-zdvihací systém

Více

Více pohodlí pro Váš domov

Více pohodlí pro Váš domov Více pohodlí pro Váš domov Profilový systém 5komorový systém se stavební hloubkou 70 mm elegantní, lehce zaoblené hrany provedení: s odsazeným nebo částečně odsazeným křídlem pohledová šířka 99 176 mm

Více

Kvalita, která přesvědčí Einbauen. Wohlfühlen.

Kvalita, která přesvědčí Einbauen. Wohlfühlen. Okenní systémy Energie zůstává uvnitř vše ostatní venku Kvalita, která přesvědčí Vaše výhody s Výrobek Vám nabízí vhodné řešení všech problémů, které vzniknou při stavbě či rekonstrukci. Bohatý výběr systémů,

Více

energeto Vyjímečné okno

energeto Vyjímečné okno 1 energeto Vyjímečné okno Podstatné pro energetickou účinnost okna je Uw hodnota. Čím je tato hodnota koeficientu tepelného prostupu (Uw) nižší, tím je energetická účinnost okna vyšší. Zlepšením (snížením)

Více

SYSTÉM KOVÁNÍ PATIO PATIO

SYSTÉM KOVÁNÍ PATIO PATIO SYSTÉM KOVÁNÍ PATIO PATIO Bezpečnost a kvalita pro posuvné prvky ze dřeva, plastu a hliníku KOMPLETNÍ SYSTÉM Kompetence stavebního kování firmy ROTO: Firma ROTO nabízí obsáhlý program techniky kování a

Více

Unlimited Polymer Solutions. vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou. Stavebnictví Automotive Průmysl

Unlimited Polymer Solutions. vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou. Stavebnictví Automotive Průmysl Unlimited Polymer Solutions vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl dlouhodobě v nejlepší formě Vchodové dveře REHAU Brillant-Design

Více

VÝMĚNA OKEN A DVEŘÍ Z PVC

VÝMĚNA OKEN A DVEŘÍ Z PVC 04.11.2015 NABÍDKA ČÍSLO > 1/2015/117 VÝMĚNA OKEN A DVEŘÍ Z PVC OBSAH > ZÁKAZNÍK > Úvod Technické provedení výrobků Specifikace a ocenění Podmínky pro realizaci zakázky Platební podmínky Služby Doplňky

Více

Vista. Prosklené stěny. Propracovaný systém s inovativními možnostmi otevírání

Vista. Prosklené stěny. Propracovaný systém s inovativními možnostmi otevírání Vista Prosklené stěny Propracovaný systém s inovativními možnostmi otevírání 2 Prosklené stěny Vista Velké prosklené stěny v kombinaci s mnoha variantami otevírání oken a dveří Okenní systémy Vista se

Více

Šetřit energii? Docela jednoduše.

Šetřit energii? Docela jednoduše. Šetřit energii? Docela jednoduše. Inovativní systém profilů šetřících energie od firmy VEKA Kvalita třídy A od firmy VEKA: maximální výkon po celý život Moderní plastová okna dosahují životnosti 30 nebo

Více

stylos H 260 Plastová okna

stylos H 260 Plastová okna Plastová okna 08 09 Kvalita, která přesvědčí... Nejmodernější technika pro váš dům Funkčnost v každém detailu Zešikmení profilů u systému stylos působí opticky velmi harmonicky. Systém je vhodný pro instalaci

Více

PREZENTACE FIRMY KVALITNÍ KONSTRUKCE A MODERNÍ DESIGN. www.volmut.cz

PREZENTACE FIRMY KVALITNÍ KONSTRUKCE A MODERNÍ DESIGN. www.volmut.cz PREZENTACE FIRMY KVALITNÍ KONSTRUKCE A MODERNÍ DESIGN www.volmut.cz HISTORIE FIRMY Firma VOLMUT vznikla v roce 1991 jako fyzická osoba. K transformaci na společnost s ručením omezeným došlo začátkem roku

Více

SYSTÉMY VEKA PRO VCHODOVÉ DVERE

SYSTÉMY VEKA PRO VCHODOVÉ DVERE Tady se cítíme opravdu dobre. SYSTÉMY VEKA PRO VCHODOVÉ DVERE Vítejte doma! Moderní vchodové dveře jsou reprezentativní vizitkou každého domu. Zajišťují bezpečnost a šetří energii. Vaše nové vchodové dveře

Více

p l a s t vnímejte světlo a teplo domova d ř e v o h l i n í k Naše nabídka - HLINÍK

p l a s t vnímejte světlo a teplo domova d ř e v o h l i n í k Naše nabídka - HLINÍK h l i n í k d ř e v o p l a s t vnímejte světlo a teplo domova Naše nabídka - HLINÍK Vážený zákazníku! Naše hliníkové výrobky se objevují na českém trhu již od roku 1994. Patří k nim především: okna, vstupní

Více

vnímejte světlo a teplo domova

vnímejte světlo a teplo domova vnímejte světlo a teplo domova plast hliník dřevo Na e nabídka - PLAST Vážený zákazníku! Naše plastové výrobky se objevují na českém trhu již od roku 1991. Patří k nim především: okna, vstupní dveře, zimní

Více

Finstral Možnosti otevírání a typy kování

Finstral Možnosti otevírání a typy kování Finstral Možnosti otevírání a typy kování Příjemné pro obsluhu spolehlivé potřebné NOVÉ HSB zvedací/posuvné dveře Otvíravé okno/dveře Otvíravé/výklopné okno/dveře Výklopné v horním světlíku Posuvné + otvíravé/výklopné

Více

vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou Unlimited Polymer Solutions www.rehau.cz

vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou Unlimited Polymer Solutions www.rehau.cz Unlimited Polymer Solutions vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou www.rehau.cz Stavebnictví Automobilový průmysl Průmysl dlouhodobě v nejlepší formě Vchodové dveře

Více

posuvně-zdvihací dveře REHAU brillant-design mimořádný komfort bydlení www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl

posuvně-zdvihací dveře REHAU brillant-design mimořádný komfort bydlení www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl posuvně-zdvihací dveře REHAU brillant-design mimořádný komfort bydlení www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl krásný výhled posuvně-zdvihací dveře REHAU Brillant-Design Vysokojakostní zpracování

Více

Hliníková okna, dveře, fasády systém Heroal

Hliníková okna, dveře, fasády systém Heroal Výrobky z hliníkových profilů Oproti plastovým systémům či prvkům z Euro hranolu je možné navrhovat větší rozměry a výplně s vyšší hmotností. Jejich použití je také vhodnější do budov se zvýšenou frekvencí

Více

PLASTOVÁ OKNA A DVEŘE

PLASTOVÁ OKNA A DVEŘE PLASTOVÁ OKNA A DVEŘE EFFEKT T Profilová série: VEKA SOFTLINE AD T Členění profilu: 5 komorový (rám i křídlo) T Těsnění: dvě dorazová T Stavební hloubka: 70 mm T Výztuha: pozinkovaná ocelová T Kování:

Více

heroal S 42 Posuvný systém

heroal S 42 Posuvný systém Posuvný systém Perfektnost se skrývá v detailu Nový posuvný systém heroal S 42 nastavuje měřítka týkající se tepelné izolace, udržitelnosti a úspornosti. Kompletně nově vyvinutá hliníková spojená konstrukce

Více

Roto NT Designo. Skrytá síla. Roto NT Designo

Roto NT Designo. Skrytá síla. Roto NT Designo Roto NT Designo Skrytá síla Roto NT Designo Skrytá elegance Nové možnosti při utváření bydlení S hezkým domovem rostou také požadavky na design okna. Přitom platí: čím méně je technická část okna viditelná

Více

harmony Plastové vchodové dveře

harmony Plastové vchodové dveře harmony Plastové vchodové dveře 08 09 Trvalá hodnota Einbauen. Wohlfühlen. V mnoha zemích Evropy jsou plastové vchodové dveře používány již desítky let. Jsou vždy na prvním místě, pokud musí uživatel brát

Více

Společnost DAFE-PLAST Jihlava, s.r.o., která. vznikla v roce 1992 se zabývá nejen výrobou. a montáží plastových a hliníkových oken,

Společnost DAFE-PLAST Jihlava, s.r.o., která. vznikla v roce 1992 se zabývá nejen výrobou. a montáží plastových a hliníkových oken, Společnost DAFE-PLAST Jihlava, s.r.o., která vznikla v roce 1992 se zabývá nejen výrobou a montáží plastových a hliníkových oken, dveří, prosklených stěn a zimních zahrad, ale i poradenstvím, odbornými

Více

Okna, střešní okna, a, střešní okna,

Okna, střešní okna, a, střešní okna, Okna, střešní okna, a, střešní okna, a vchodové dveře Seznam výrobků Okna PVC 4 PRIME 4 ENCORE 5 OVLO 6 OVLO CLASSIC 7 AVANTGARDE 9000 8 AVANTGARDE 7000 9 Vchodové dveře PVC 12 AVANTGARDE 7000 10 Střešní

Více

PLASTOVÁ OKNA A DVEŘE

PLASTOVÁ OKNA A DVEŘE PLASTOVÁ OKNA A DVEŘE více než 25let NA TRHU EFFEKT ECONOMIC T Profilová série: VEKA SOFTLINE AD T Členění u: 5 komorový (rám i křídlo) T Těsnění: dvě dorazová T Stavební hloubka: 70 mm T Výztuha: pozinkovaná

Více

VÝMĚNA OKEN A DVEŘÍ Z PVC

VÝMĚNA OKEN A DVEŘÍ Z PVC 23.09.2016 NABÍDKA ČÍSLO > 1/2016/54 VÝMĚNA OKEN A DVEŘÍ Z PVC OBSAH > ZÁKAZNÍK > Úvod Technické provedení výrobků Specifikace a ocenění Podmínky pro realizaci zakázky Platební podmínky Služby Doplňky

Více

HLINÍKOVÁ OKNA A DVEŘE VEKRA 2010 / 2011 / Vekra vydrží víc, než byste čekali

HLINÍKOVÁ OKNA A DVEŘE VEKRA 2010 / 2011 / Vekra vydrží víc, než byste čekali HLINÍKOVÁ OKNA A DVEŘE VEKRA 2010 / 2011 / Vekra vydrží víc, než byste čekali 1 / Izolační dvojsklo či trojsklo s inertním plynem (argon). 2 / Interiérové a exteriérové zasklívací těsnění. 3 / Zasklívací

Více

dreams okna: snů okna a dveře Zdraví Vás všechny vchodové dveře,vnitřní dveře,okna a dveře od stodol s jedním poselstvím,,je nám ctí být SAGEDER

dreams okna: snů okna a dveře Zdraví Vás všechny vchodové dveře,vnitřní dveře,okna a dveře od stodol s jedním poselstvím,,je nám ctí být SAGEDER dreams okna: snů okna a dveře Zdraví Vás všechny vchodové dveře,vnitřní dveře,okna a dveře od stodol s jedním poselstvím,,je nám ctí být SAGEDER Zdraví Vás všechna okna s jedním poselstvím Je nám ctí být

Více

Větší obytný komfort. se shrnovacími posuvnými prvky G.U-922 a G.U-822 se spodním pojezdem

Větší obytný komfort. se shrnovacími posuvnými prvky G.U-922 a G.U-822 se spodním pojezdem Větší obytný komfort se shrnovacími posuvnými prvky G.U-922 a G.U-822 se spodním pojezdem Shrnovací posuvné prvky G.U-922 (dřevo/pvc) a G.U-822 (kov) mají spodní pojezd Pojezdová kolejnice zachycuje hmotnost

Více

Náš domov je nyní zalitý sluncem.

Náš domov je nyní zalitý sluncem. Náš domov je nyní zalitý sluncem. Systém zdvižne posuvných dverí VEKA, který uspokojí i nárocné požadavky Praktický zpusob, jak vnést do domu kousek nebe Udělejte ze svých čtyř stěn něco víc. Systém zdvižně

Více

Schüco ThermoSlide. Plastové posuvně-zvedací dveře s vynikající tepelnou izolací

Schüco ThermoSlide. Plastové posuvně-zvedací dveře s vynikající tepelnou izolací Schüco ThermoSlide Plastové posuvně-zvedací dveře s vynikající tepelnou izolací Zelená technologie pro modrou planetu Čistá energie ze solárních systémů a oken 2 Schüco ThermoSlide Perfektní propojení

Více

inovace technology kvalita design inovace technology kvalita design inovace technology Produktový leták www.ekookna.pl

inovace technology kvalita design inovace technology kvalita design inovace technology Produktový leták www.ekookna.pl inovace technology kvalita design inovace technology kvalita design inovace technology Produktový leták www.ekookna.pl Salamander Streamline DOKONALOST FORMY Spojení elegantního, oblého křídla round-line

Více

[@J - - Bydlení bez omezení. IT!l1II. 56 trída SILVER, GOLD, GOLD PLUS ... Nemecké kování Siegenia-Aubi s funkcním standardem vybavení:

[@J - - Bydlení bez omezení. IT!l1II. 56 trída SILVER, GOLD, GOLD PLUS ... Nemecké kování Siegenia-Aubi s funkcním standardem vybavení: - 56 trída SILVER, GOLD, GOLD PLUS Bydlení bez omezení 1 Profil NemeckýsystémznackyRehaunebo Schuco,bohatý výber S-tia 6-tikomorových systémuo zvetšené šírce- zajištujícízvýšenou energetickou úsporu a

Více

COLTLITE POPIS VÝROBKU COLTLITE

COLTLITE POPIS VÝROBKU COLTLITE POPIS VÝROBKU FUNKCE VÝROBKU: Lamelové okno Coltlite je určeno k přirozenému větrání budov, dennímu osvětlení vnitřních prostor budov a dále k přirozenému odvodu kouře a tepla při požáru. Okno Coltlite

Více

A300 PREZENTACE KOVÁNÍ A300- INTOS. Prezentace systému kování A300

A300 PREZENTACE KOVÁNÍ A300- INTOS. Prezentace systému kování A300 PREZENTACE KOVÁNÍ A300- INTOS Prezentace systému kování A300 1 Patentovaný 3D-rolničkový čep Zajišťuje stlačení těsnění a tím těsnost při dešti a nárazovém větru. valivé tření zajišťuje požadované lehké

Více

Neo. se systémy PVC. Díky velmi dobrým tepelným parametrům tento systém se zvlášť doporučuje pro energiticky úsporné stavby (zejména rodinné domy).

Neo. se systémy PVC. Díky velmi dobrým tepelným parametrům tento systém se zvlášť doporučuje pro energiticky úsporné stavby (zejména rodinné domy). technický list Produktová skupina Třída Materiál Použití Technický popis Profilový systém Neo Neo Gold AL Okna, balkonové a terasové dveře, výklopně posuvná okna (PSK) 1 Název Šířka Počet komor 3 Parametry

Více

Naše bilance: v naprosté rovnováze!

Naše bilance: v naprosté rovnováze! Naše bilance: v naprosté rovnováze! Kvalitní profil Naprostá rovnováha mezi nákladovou a energetickou efektivitou Požadavky na moderní okna jsou dnes mnohem vyšší, než tomu bylo v minulosti. Musí šetřit

Více

To nejlepší pro Váš dům.

To nejlepší pro Váš dům. Prof ily třídy A: To nejlepší pro Váš dům. 100% KVALITA Profily třídy A dle ČSN EN 12608 jen od VEKA Obraťte se na nás těšíme se na Vás: Silné profily silný výkon Firma VEKA jako jeden z předních světových

Více

S 9000 zdvižně posuvné dveře S 9000. + + funkční + + orientované na design + + mnohostranné + + šetřící energii INOVACE SE SYSTÉMEM

S 9000 zdvižně posuvné dveře S 9000. + + funkční + + orientované na design + + mnohostranné + + šetřící energii INOVACE SE SYSTÉMEM S 9000 zdvižně posuvné dveře + + funkční + + orientované na design + + mnohostranné + + šetřící energii S 9000 INOVACE SE SYSTÉMEM Všestranně použitelné Moderní vzhled bez omezení Posuvné elementy jsou

Více

IZOLA NÍ SKLA FINSTRAL. Multifunkční skla pro Vaše nová okna

IZOLA NÍ SKLA FINSTRAL. Multifunkční skla pro Vaše nová okna IZOLA NÍ SKLA FINSTRAL Multifunkční skla pro Vaše nová okna NABÍDKA SKEL OD FINSTRALU Plus-Valor Dobrý standard Standardně dodávaná skla: Izolační sklo Plus-Valor s tepelnou ochranou s dvěma okenními tabulkami.

Více

AA 720 DVEŘE TEPELNĚ IZOLOVANÉ PROTIPOŽÁRNÍ. Nejvyšší modularita a nejjednodušší integrace zvláštních požadavků.

AA 720 DVEŘE TEPELNĚ IZOLOVANÉ PROTIPOŽÁRNÍ. Nejvyšší modularita a nejjednodušší integrace zvláštních požadavků. AA 720 DVEŘE TEPELNĚ IZOLOVANÉ PROTIPOŽÁRNÍ Nejvyšší modularita a nejjednodušší integrace zvláštních požadavků. Náš princip: Vidíme úkoly očima našich zákazníků. Erkennen, worum es geht. Mit System. Rozpoznáme,

Více

Odvodnění a dekomprese PRESTIGE

Odvodnění a dekomprese PRESTIGE INCON 5.11.2010 1 Odvodnění a dekomprese PRESTIGE 2 Odvodnění rámů Prestige 3 Dekomprese rámů Prestige 4 Odvodnění křídel Prestige 5 Dekomprese křídel Prestige 6 Odvodnění sloupků Prestige 7 Dekomprese

Více

Plastové okno 71 Systém Inoutic Arcade s rovným křídlem (dorazové těsnění)

Plastové okno 71 Systém Inoutic Arcade s rovným křídlem (dorazové těsnění) Plastové okno 71 Systém Inoutic Arcade s rovným křídlem (dorazové těsnění) Produkty s pětikomorovým profilem Inoutic Arcade vynikají elegantním designem, výbornou tepelnou a zvukovou izolací, snadnou údržbou

Více

POSUVNĚ-ZDVIHACÍ DVEŘNÍ SYSTÉM GENEO TECHNICKÉ INFORMACE POPIS SYSTÉMU

POSUVNĚ-ZDVIHACÍ DVEŘNÍ SYSTÉM GENEO TECHNICKÉ INFORMACE POPIS SYSTÉMU POSUVNĚ-ZDVIHACÍ DVEŘNÍ SYSTÉM GENEO TECHNICKÉ INFORMACE Technické změny vyhrazeny www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl POSUVNĚ-ZDVIHACÍ DVEŘNÍ SYSTÉM GENEO Popis, technické údaje Funkce otevírání

Více

KDO JSME... Specializujeme se na výrobu balkonového zábradlí, zasklívání lodžií a výrobu hliníkových konstrukcí.

KDO JSME... Specializujeme se na výrobu balkonového zábradlí, zasklívání lodžií a výrobu hliníkových konstrukcí. KDO JSME... Jsme společnost zabývající se výrobou certifikovaného hliníkového zábradlí na balkony a lodžie panelových domů, bytových domů či rodinných domů Specializujeme se na výrobu balkonového zábradlí,

Více

Janisol HI. Kvalitní ocel pro kvalitní izolaci

Janisol HI. Kvalitní ocel pro kvalitní izolaci Janisol HI Kvalitní ocel pro kvalitní izolaci Nové měřítko v oblasti tepelných izolací oken a dveří Janisol HI spojuje estetiku a technickou vyzrálost. Velmi štíhlé pohledové šířky dávají akcent architektuře,

Více

DŘEVĚNÁ EUROOKNA A DVEŘE

DŘEVĚNÁ EUROOKNA A DVEŘE DŘEVĚNÁ EUROOKNA A DVEŘE CZ Dřevěná eurookna a dveře Winwood plní všechna náročná kritéria vysokou energetickou úsporu, kvalitní zvukovou izolaci a dlouhou životnost. Liší se typem profilu, který jim dodává

Více

Komfortní obsluha a lepší zabezpečení paralelně sklopně posuvných a posuvně skládacích prvků. Roto Patio

Komfortní obsluha a lepší zabezpečení paralelně sklopně posuvných a posuvně skládacích prvků. Roto Patio Komfortní obsluha a lepší zabezpečení paralelně sklopně posuvných a posuvně skládacích prvků Roto Patio ROTO PATIO KOVÁNÍ SPLŇUJÍCÍ NEJVYŠŠÍ NÁROKY Kompetence stavebního kování Roto: Naše jméno je v odborném

Více

vnímejte světlo a teplo domova

vnímejte světlo a teplo domova vnímejte světlo a teplo domova hliník dřevo plast Na e nabídka - HLINÍK Vážený zákazníku! Naše hliníkové výrobky se objevují na českém trhu již od roku 1994. Patří k nim především: okna, vstupní dveře,

Více

TECHNIKA V POHYBU. Nerušený výhled

TECHNIKA V POHYBU. Nerušený výhled Nerušený výhled Kompletní sortiment pro velkoplošné prvky 2 TECHNIKA V POHYBU Novinky pro zvedací posuvné dveře Díky kováním od společnosti MACO využíváte kompletní sortiment nejvyšší kvality v jednom.

Více

inovace technology kvalita design inovace technology kvalita design inovace technology Produktový leták

inovace technology kvalita design inovace technology kvalita design inovace technology Produktový leták inovace technology kvalita design inovace technology kvalita design inovace technology Produktový leták Paleta barev Uvedené barvy se mohou lišit od skutečného výrobku. 2 Salamander Streamline 76 DOKONALOST

Více

KOMFORTNÍ KOVÁNÍ PRO OKENICE. Roto Fentro. Dokonalý tvar a funkce

KOMFORTNÍ KOVÁNÍ PRO OKENICE. Roto Fentro. Dokonalý tvar a funkce KOMFORTNÍ KOVÁNÍ PRO OKENICE Roto Fentro Dokonalý tvar a funkce FENTRO - MNOHOSTRANNÉ VYUŽITÍ, VYSOKÁ KVALITA ZPRACOVÁNÍ, JEDNODUCHÁ A RYCHLÁ MONTÁŽ Kování ROTO FENTRO bylo koncipováno pro mnohostranné

Více

EN 13241-1 Sekční průmyslová vrata

EN 13241-1 Sekční průmyslová vrata EN 13241-1 Sekční průmyslová vrata ISO & ALU ALU Hliníková sekční vrata jsou klasická průmyslová vrata s nejvyšší schopností prosvětlení. Vodorovné sekce navzájem spojené panty se vysouvají nahoru pomocí

Více

HSW EASY SAFE - BEZPEČNÉ UCHYCENÍ I PRO LEPENÉ BEZPEČNOSTNÍ SKLO (VSG)

HSW EASY SAFE - BEZPEČNÉ UCHYCENÍ I PRO LEPENÉ BEZPEČNOSTNÍ SKLO (VSG) HSW EASY SAFE - BEZPEČNÉ UCHYCENÍ I PRO LEPENÉ BEZPEČNOSTNÍ SKLO (VSG) Nové horizontálně posuvné dělící stěny díky technologii Clamp & Glue používají lepené bezpečnostní sklo pro bezpečnost a snadnější

Více

COLTLITE POPIS VÝROBKU COLTLITE

COLTLITE POPIS VÝROBKU COLTLITE FUNKCE VÝROBKU: Lamelové okno Coltlite je určeno k přirozenému větrání budov, dennímu osvětlení vnitřních prostor budov a dále k přirozenému odvodu kouře a tepla při požáru. Okno Coltlite může být použito

Více

VCHODOVÉ HLINÍKOVÉ DVEŘE. s překrytou výplní. Kvalitní české výrobky na míru

VCHODOVÉ HLINÍKOVÉ DVEŘE. s překrytou výplní. Kvalitní české výrobky na míru VCHODOVÉ HLINÍKOVÉ DVEŘE s překrytou výplní Kvalitní české výrobky na míru VCHODOVÉ HLINÍKOVÉ DVEŘE S PŘEKRYTOU VÝPLNÍ Hliníkové vchodové dveře KRUŽÍK s překrytými výplněmi jsou nejmodernějším a nejluxusnějším

Více

Nové hliníkové domovní dveře

Nové hliníkové domovní dveře NOVINKA Domovní dveře ThermoCarbon Mistr světa v tepelné izolaci u hliníkových domovních dveří Koeficient UD až 0,7 W(m² K) Nové hliníkové domovní dveře ThermoSafe / ThermoCarbon: Elegantní design, nejvyšší

Více

Hliníkový okenní systém heroal W 72. Inovativní systémové řešení pro každou oblast použití

Hliníkový okenní systém heroal W 72. Inovativní systémové řešení pro každou oblast použití Hliníkový okenní systém heroal W 72 Inovativní systémové řešení pro každou oblast použití Věděli jste, že okna...... tvoří zhruba čtvrtinu opláštění budov a tento podíl neustále roste?... neplní pouze

Více

HLINÍKOVÁ OKNA A DVEŘE

HLINÍKOVÁ OKNA A DVEŘE HLINÍKOVÁ OKNA A DVEŘE 25let NA TRHU heroal W 65 T Izolovaný okenní hliníkový systém s přerušeným tepelným mostem T Stavební hloubka: 65 mm T Max. tloušťka skla/výplně v křídle 58 mm, v rámu 48 mm T Tepelná

Více

Společnost heroal na veletrhu BAU 2015

Společnost heroal na veletrhu BAU 2015 Složky pro novináře BAU 2015 Tisková zpráva: Produktová informace heroal BAU 2015 Společnost heroal na veletrhu BAU 2015 Modulární systémy heroal pro opláštění budov Jednoduše. Lépe. Mnichov/Verl, leden

Více

MZN MRS MRSZ MRO MRP MOSKYTIÉROVÉ SYSTÉMY. cmožnost použití v každém objektu. cvysoká kvalita, spolehlivost a estetika

MZN MRS MRSZ MRO MRP MOSKYTIÉROVÉ SYSTÉMY. cmožnost použití v každém objektu. cvysoká kvalita, spolehlivost a estetika cmožnost použití v každém objektu cvysoká kvalita, spolehlivost a estetika codolnost vůči atmosférickým podmínkám MZN MRS MRSZ MRO MRP MOSKYTIÉROVÉ SYSTÉMY Moskytiéra je dokonalou ochranou interiéru budovy

Více

FIN-Project. Inovativní hliníková okna

FIN-Project. Inovativní hliníková okna FIN-Project Inovativní hliníková okna Přednosti hliníkových oken a dveří FIN-Project Přesvědčivé funkční výhody Vynikající tepelná izolace Nový systém hliníkových oken a dveří FIN-Project od společnosti

Více

HLINÍKOVÁ OKNA A DVEŘE

HLINÍKOVÁ OKNA A DVEŘE HLINÍKOVÁ OKNA A DVEŘE heroal W 65 heroal W 72 T Izolovaný okenní hliníkový systém s přerušeným tepelným mostem T Stavební hloubka: 65 mm T Max. tloušťka skla/výplně v křídle 58 mm, v rámu 48 mm Ug 0,5

Více

9 roků na trhu Středisko výroby a montáže

9 roků na trhu Středisko výroby a montáže 9 roků na trhu Středisko výroby a montáže Plastových a hliníkových oken a dveří a jejich doplňků v kompletním sortimentu Garážových vrat všech druhů provedení a posuvných a otevíravých bran Kontaktní místo

Více

Energetic. Technický popis. Profilový systém. Materiál. Název Rehau Euro 86. Počet komor 6 Parametry U f

Energetic. Technický popis. Profilový systém. Materiál. Název Rehau Euro 86. Počet komor 6 Parametry U f technický list Energetic Produktová skupina Třída Materiál Použití Energetic Gold PVC Okna, balkonové dveře, posuvná okna 1 Technický popis Profilový systém Název Rehau Euro 86 Šířka Počet komor 6 Parametry

Více

AA 100 s AA 610 Standard ven otvíravé křídlo s válcovým pantem

AA 100 s AA 610 Standard ven otvíravé křídlo s válcovým pantem AA 100 s AA 610 Standard dovnitř otvíravé křídlo s válcovým pantem AA 100 s AA 610 Standard ven otvíravé křídlo s válcovým pantem AA 100 s AA 610 Standard ven otvíravé křídlo, standardní dveřní pant a

Více

Vrata a dveře pro modernizaci Exkluzivní akční nabídky od evropského výrobce č. 1

Vrata a dveře pro modernizaci Exkluzivní akční nabídky od evropského výrobce č. 1 Vrata a dveře pro mernizaci Exkluzivní akční nabídky evropského výrobce č. 1 Domovní dveře bez bočního dílu 29.992 Kč * Garážová vrata s pohonem 23.989 Kč * Autorizovaný partner Hörmann nabízí kompletní

Více

NEJMODERNĚJŠÍ TECHNOLOGIE V ČESKÉ REPUBLICE

NEJMODERNĚJŠÍ TECHNOLOGIE V ČESKÉ REPUBLICE NEJMODERNĚJŠÍ TECHNOLOGIE V ČESKÉ REPUBLICE Jako první v České republice využívá naše firma nejmodernější technologie výroby eurooken a vchodových dveří. V lednu 2012 jsme zahájili výrobu na německém obráběcím

Více

PLASTOVÉ DOMOVNÍ DVEŘE A VSTUPNÍ ZAŘÍZENÍ. VZHLED PRO KAŽDÝ DŮM

PLASTOVÉ DOMOVNÍ DVEŘE A VSTUPNÍ ZAŘÍZENÍ. VZHLED PRO KAŽDÝ DŮM PLASTOVÉ DOMOVNÍ DVEŘE A VSTUPNÍ ZAŘÍZENÍ. VZHLED PRO KAŽDÝ DŮM Variabilita funkce a designu, pro vytvoření Vašeho individuálního stylu. Bezpečnost je dobrý pocit, když člověk za sebou zavře dveře a cítí

Více

Patio Life. Komfortnější obsluha a lepší zabezpečení zdvižně - posuvných dveří

Patio Life. Komfortnější obsluha a lepší zabezpečení zdvižně - posuvných dveří Komfortnější obsluha a lepší zabezpečení zdvižně - posuvných dveří Patio Life PATIO LIFE ZVYŠUJE KOMFORT OBSLUHY A MÍRU ZABEZPEČENÍ Okna a dveře otevírají prostory a zároveň nabízí ochranu. Kování je přitom

Více

Energeticky úsporná okna pro vysoké nároky. Schüco Thermo 6 Programm

Energeticky úsporná okna pro vysoké nároky. Schüco Thermo 6 Programm Energeticky úsporná okna pro vysoké nároky Schüco Thermo 6 Programm Obsah Thermo 6 Obsah Schüco 3 Energie Bezpečnost a komfort Design 04 08 10 Thermo 6 Vyzrálá technologie pro ekologické bydlení Volte

Více

Systém okenních profilů Eforte Špičková technologie pro energeticky úsporné bydlení

Systém okenních profilů Eforte Špičková technologie pro energeticky úsporné bydlení Systém okenních profilů Eforte Špičková technologie pro energeticky úsporné bydlení EFORTE ŘEŠENÍ OKEN PODLE VAŠICH PŘEDSTAV Okenní profil Eforte pro moderní a energeticky úsporné bydlení. Rozmanitost

Více

tel.: +420 734 693 239 SVJ RUSKÁ 58 RUSKÁ 58 10100, PRAHA 10

tel.: +420 734 693 239 SVJ RUSKÁ 58 RUSKÁ 58 10100, PRAHA 10 SCHS STOLÁRNA S.R.O. Sídlo společnosti Biskupský dvůr 2095/8 110 00 Praha I - Nové Město IČ: 29193648 DIČ: CZ29193648 Provozovna Sv. Štěpán 61 763 31 Brumov-Bylnice obchod@schs-stolarna.cz tel.: +420 734

Více

vnímejte světlo a teplo domova

vnímejte světlo a teplo domova vnímejte světlo a teplo domova plast hliník dřevo Na e nabídka - PLAST Vážený zákazníku! Naše plastové výrobky se objevují na českém trhu již od roku 1991. Patří k nim především: okna, vstupní dveře, zimní

Více

Opti. Technický popis. Profilový systém. Produktová skupina. Materiál. Název Rehau Euro 70. Počet komor 5 Parametry U f

Opti. Technický popis. Profilový systém. Produktová skupina. Materiál. Název Rehau Euro 70. Počet komor 5 Parametry U f technický list Produktová skupina Třída Materiál Použití Opti Opti Bronze PVC Okna, balkonové dveře, posuvná okna 1 Technický popis Profilový systém Název Rehau Euro 70 Šířka 70 mm Počet komor 5 Parametry

Více

Systém hliníkových domovních dveří heroal D 92 UD

Systém hliníkových domovních dveří heroal D 92 UD Systém hliníkových domovních dveří heroal D 92 UD Vizitka Vašeho domu přesně podle Vašich přání Věděli jste, že člověk za život...... stráví šest let u domácího jídelního stolu?... se 540 000 krát zasměje?...

Více

SÍTĚ PROTI HMYZU. Velmi vhodný doplněk, pokud toužíte po klidném spánku. www.minirol.eu volejte zdarma 800 400 115. Specialisté na rolovací systémy

SÍTĚ PROTI HMYZU. Velmi vhodný doplněk, pokud toužíte po klidném spánku. www.minirol.eu volejte zdarma 800 400 115. Specialisté na rolovací systémy SÍTĚ PROTI HMYZU www.minirol.eu volejte zdarma 800 400 115 Velmi vhodný doplněk, pokud toužíte po klidném spánku Specialisté na rolovací systémy Unikátní systém sítí proti hmyzu Extrudované profily sítí

Více

Hliníkové a plastové vstupní dveře a portály DVEŘE DO VAŠEHO DOMOVA

Hliníkové a plastové vstupní dveře a portály DVEŘE DO VAŠEHO DOMOVA Hliníkové a plastové vstupní dveře a portály DVEŘE DO VAŠEHO DOMOVA Hliníkové vstupní dveře řady H900 pro rodinné domy Hliníkové vstupní dveře od společnosti HOCO BAUELEMENTE, spol. s r.o. zajistí dokonalou

Více

HLINÍKOVÉ SYSTÉMY PRO OKNA, DVEŘE A FASÁDY

HLINÍKOVÉ SYSTÉMY PRO OKNA, DVEŘE A FASÁDY HLINÍKOVÉ SYSTÉMY PRO OKNA, DVEŘE A FASÁDY COR 70 INDUSTRIAL s PTM MILLENNIUM 2000 bez PTM MILLENNIUM Plus FASÁDNÍ SYSTÉM TP-52 ZDVIŽNĚ POSUVNÝ SYSTÉM 4500 A 4600 s PTM vyrobeno z profilů HLINÍKOVÁ OKNA,

Více

Dveře mohou být vyplněny sklem (pro větší bezpečnost doporučujeme zvolit sklo bezpečnostní), plastovými výplněmi nebo ozdobnými výplněmi PERITO.

Dveře mohou být vyplněny sklem (pro větší bezpečnost doporučujeme zvolit sklo bezpečnostní), plastovými výplněmi nebo ozdobnými výplněmi PERITO. Plastová okna jsou v dnešní době výhodným řešením pro Vaše bydlení. Plastová okna mají výborné izolační vlastnosti, díky nimž ušetříte na vytápění Vašeho domu či bytu. Ať už bydlíte v bytě nebo rodinném

Více

KATALOG 2018 PEVNÉ A POSUVNÉ SÍTĚ PROTI HMYZU V

KATALOG 2018 PEVNÉ A POSUVNÉ SÍTĚ PROTI HMYZU V KATALOG 018 PEVNÉ A POSUVNÉ SÍTĚ PROTI HMYZU V0180809 OBSAH Všeobecné podmínky Typy sítí OKENNÍ PROFIL VÁLCOVANÝ - OV 5x10 OKENNÍ PROFIL EXTRUDOVANÝ - OE 4x4 OKENNÍ PROFIL EXTRUDOVANÝ - OE 3x11 LUX OKENNÍ

Více

PLASTOVÉ A PLASTOVÉ-HLINÍKOVÉ DOMOVNÍ DVE E. Vzhled pro každý dům

PLASTOVÉ A PLASTOVÉ-HLINÍKOVÉ DOMOVNÍ DVE E. Vzhled pro každý dům PLASTOVÉ A PLASTOVÉ-HLINÍKOVÉ DOMOVNÍ DVE E Vzhled pro každý dům Variabilita funkce a designu, pro vytvoření Vašeho individuálního stylu. Bezpečnost je dobrý pocit, když člověk za sebou zavře dveře a cítí

Více

Energeticky úsporná okna pro vysoké nároky

Energeticky úsporná okna pro vysoké nároky Schüco Thermo 6 Programm Systémová výroba oken od Vašeho Schüco partnera Očekávejte od nás jen to nejlepší. V oblasti poradenství, projektování i provedení. Rádi Vám pomůžeme vybrat vhodná okna pro Váš

Více

SEKČNÍ VRATA SPOLEHLIVOST ODOLNOST PĚKNÝ VZHLED TEPELNÁ IZOLACE

SEKČNÍ VRATA SPOLEHLIVOST ODOLNOST PĚKNÝ VZHLED TEPELNÁ IZOLACE SEKČNÍ VRATA SPOLEHLIVOST ODOLNOST PĚKNÝ VZHLED TEPELNÁ IZOLACE GARÁŽOVÁ VRATA RSD01 Specifikace výrobku Šířka vrat: 2 000 3 000 mm; Výška vrat: 1 800 2 800 mm. Sekční vrata RSD 01 jsou určena k instalaci

Více

SADA DODATEČNÝCH INFORMACÍ K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1

SADA DODATEČNÝCH INFORMACÍ K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1 SADA DODATEČNÝCH INFORMACÍ K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1 dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky Druh veřejné zakázky Druh zadávacího

Více

MINERGIE zdvižně -posuvné dveře CP155-LS

MINERGIE zdvižně -posuvné dveře CP155-LS To je čistá architektura: MINERGIE zdvižně -posuvné dveře CP155-LS www.architecpur.ch Od čistého hliníku k čistému MINERGIE Zdvižně-posuvné dveře CP155-LS jsou "čisté" skrz naskrz Čistý znamená ryzí, jasný

Více

DŘEVOHLINÍKOVÁ OKNA A DVEŘE

DŘEVOHLINÍKOVÁ OKNA A DVEŘE DŘEVOHLINÍKOVÁ OKNA A DVEŘE JINÝ SVĚT ZA NOVÝMI OKNY WD CLASSIC 78 / 92 Zasklení trojsklem Zasklení trojskem Kování MACO Panty Výška rámu / křídla / pohledu Uf = 1,2 / 1,1 Uw = 0,88 / 0,78 Ug až 0,5 Rw

Více

Alu Click. Systém hliníkového zábradlí pro Vás... AluClick DuoTech s.r.o. DuoTech s.r.o.

Alu Click. Systém hliníkového zábradlí pro Vás... AluClick DuoTech s.r.o. DuoTech s.r.o. AluClick Systém hliníkového zábradlí pro Vás... Úvod : Vážený zákazníku, dovolujeme si Vám představit náš výrobek AluClick - moderní špičkový systém hliníkového zábradlí určený především pro panelové domy

Více