Dětský tábor Pegas Vás zve na tábor Pán prstenů Společenstvo prstenů

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Dětský tábor Pegas Vás zve na tábor Pán prstenů Společenstvo prstenů"

Transkript

1 Dětský tábor Pegas Vás zve na tábor Pán prstenů Společenstvo prstenů Vážení rodiče a milé děti, dovolujeme si Vám pro sezónu 2014 předložit nabídku k pobytu na III. běh letního tábora od Program tábora Letos máme připravenou novou CELOTÁBOROVOU HRU se spoustou bezva nápadů. Samozřejmě také táboráky, olympiády, nové hry a soutěže v dovednosti, zručnosti a šikovnosti, diskotéky, výlety... Pro lepší zážitek z her a celotáborového programu doporučujeme zhlédnutí filmů Pán prstenů. Program je opět připraven profesionálními pedagogickými pracovníky. Absolvujeme nejrůznější výchovné, sportovní a kulturní akce, tradiční celodenní výlet, představení profesionálních akcí v nejrůznějších oblastech / sport, kultura apod. Po celou dobu pobytu je zajištěn odborný pedagogický a zdravotnický dozor, děti jsou pojištěny. Ubytování dětí je v chatách. K dispozici je kompletně vybavená kuchyně s jídelnou a další prostory. Stravování dětí 5 x denně a také je zajištěn pitný režim - obojí dle předepsaných stravovacích norem. Kdo? Kdy? A za kolik? Letní tábor Svojšín je určen pro děti od 1. do 9. třídy. Místo odjezdu a příjezdu: Hlavní nádraží ČD, Plzeň (odvoz zavazadel zajištěn) Nástupní termín: III. běh hod / 16:00* Ukončení tábora: cca / 10:00* *(čas příjezdu a odjezdu pro děti, které přivezou a odvezou rodiče) Cena pobytu: Kč Další informace Před vyplněním závazné přihlášky se prosím přihlaste na tel. čísle stačí i SMS, nebo na u mhejlik@seznam.cz (jméno, příjmení, dat. nar). Závaznou přihlášku zašlete nejpozději do na adresu hlavního vedoucího. Úhradu poukazu proveďte na účet Pionýrské skupiny Nepomuk č.účtu /2010 specifický symbol uveďte datum narození dítěte a to do Pro potřeby zaměstnavatele vystavíme fakturu. V případě neodůvodněné neúčasti je stornovací poplatek 20% z ceny tábora.(odhlášení 14 dní před táborem), 50% z ceny (odhlášení 7 dní před táborem). Pokud dítě bere pravidelně léky, dejte je dítěti s sebou a informujte o tom zdravotnici. Ta bude kontrolovat užívání léků. Při nástupu na tábor odevzdáte doklad o zdravotním stavu dítěte a zdravotní průkaz (kopii). Další informace Vám rádi poskytneme em mhejlik@seznam.cz nebo telefonicky Další podrobnosti jsou na webových stránkách nebo je rádi na vyžádání zašleme. S činností naší dětské organizace se můžete seznámit na internetových stránkách Adresa tábora: Chatový tábor Svojšín, majitel Antonín Kraus, Stříbro Za táborový kolektiv P5 Miroslav Hejlík Hlavní vedoucí tábora Bzenecká 11, Plzeň Tel.:

2 Závazná přihláška na letní dětský tábor Pegas Termín: Místo: Chatový tábor Svojšín Jméno a příjmení dítěte: Datum narození: Trvalé bydliště: PSČ: Chodí do třídy školy v: Na táboře byl(a) v letech: zatím nebyl(a) Plavat umí: dobře umí umí s pomůckami neumí Zákonný zástupce: v naléh. příp.: Další kontaktní osoba: tel: Informace rodičů pracovníkům tábora (stručná charakteristika dítěte, zájmy, koníčky...): Dítě přivezu sám nejdříve v 16:00 Dítě pojede s ostatními Dítě odvezu sám nejpozději v 10:00 Hlavním vedoucím tábora je: Miroslav Hejlík Provozovatelem je: Pionýr Nepomuk Husova 244, Nepomuk, IČO: Přihlášku zašlete na adresu: Miroslav Hejlík, Bzenecká 11, Plzeň Dávám výslovně souhlas s tím, aby Miroslav Hejlík Bzenecká 11, Plzeň, jako hlavní vedoucí dětského tábora zpracoval, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, osobní údaje uvedené na tomto prohlášení. Souhlasím s pobytem svého dítěte na táboře a souhlasíme s využitím osobních údajů dítěte ve smyslu zákona 101/2000 Sb. pro potřebu sdružení Pionýr. Souhlas uděluji na dobu neurčitou, do odvolání tohoto souhlasu, přičemž odvolání tohoto souhlasu mohu učinit kdykoli písemnou formou, kdy hlavní vedoucí je povinen údaje do jednoho roku vyřadit z evidence a zlikvidovat. Hlavní vedoucí může použít tyto osobní údaje pouze v rozsahu nutném pro svoji činnost. V dne Podpis zákonného zástupce

3 Táborový řád 1. Rodiče ručí za to, že dítě přijede na letní tábor náležitě vybavené, tzn., že bude mít minimálně věci uvedené v seznamu. 2. Z hygienického a výchovného hlediska jsou návštěvy rodičů na táboře nevhodné. Žádáme rodiče, aby své děti během pobytu nenavštěvovali (v nutných případech se telefonicky domluvit s organizátory). Přesto, že Vám nemůžeme a nechceme upřít právo vidět své dítě, vězte, že dítě, kterému se nestýská, návštěvu nepotřebuje. Dítěti, kterému se stýská, návštěva nepomůže, protože po jejím odjezdu je stesk ještě silnější. Lépe je hodně psát. Děkujeme za pochopení 3. Rodičům je vstup do táborové základny ZAKÁZÁN, mimo vyhrazené prostory. 4. Upozorňujeme rodiče, že z hygienických důvodů není možné vozit dětem do tábora potraviny podléhající rychlé zkáze. Dětem nebude umožněno tyto potraviny vnést do tábora chráníme především zdraví Vašich dětí! 5. Rodiče jsou odpovědni za případné škody způsobené dítětem v průběhu konání tábora. 6. Předčasné odjezdy dětí z tábora před jeho ukončením jsou možné jen ze závažných důvodů. Dítě bude předáno pouze zákonnému zástupci uvedenému v přihlášce na základě písemného předání. Dnem převzetí dítěte za něj přebírají zodpovědnost rodiče (zák. zástupce). Rodiče (zák. zástupce) se musí prokázat průkazem totožnosti. 7. Ukončí-li účastník pobyt z důvodu nemoci nebo vážných rodinných důvodů, bude mu provozovatelem vrácena poměrná část poplatku a to 130,- Kč za každý den nepřítomnosti. Na požadavky vrácení platby z jiných důvodů nebude brán zřetel. 8. Na tábor nepatří cenné věci, větší částky peněz, mobilní telefony, různá elektronika a další podobné předměty, které jsou neodmyslitelnou součástí našeho domácího života, ale narušují chod tábora. Pokud dojde ke ztrátě, poškození, nebo krádeži těchto věcí, vedení tábora za to neručí a proto žádáme rodiče, aby je dětem na tábor nedávali!

4 Doporučený seznam věcí Oblečení Hygienické potřeby 2 teplákové soupravy 2 ručníky 2 krátké kalhoty (i dívky) 1 osuška (velký ručník) na koupání 1 lehká bunda mýdlo, kartáček na zuby, zubní pasta, kelímek, 1 pláštěnka-nutná hřeben, opalovací krém, dívky - hygien. potřeby 1 dlouhé kalhoty 1 plavky Ostatní 1 teplý svetr Spací pytel (není nutný - pouze doporučení), 2 košile nebo mikiny malý batůžek, šicí potřeby, sešit, psací potřeby, 1 pyžamo baterka, drobné hry, popř. malý hudební nástroj, 1 pokrývka, hlavy (kšiltovka, šátek) neplavci-plovací kruh (křidélka, vesta) 1 kostým na maškarní nátělníky, dostatek spodního prádla, teplých i lehčích ponožek, kapesníky 1 bavlněné světle-oranžové tričko - pro potřebu celotáborové hry Obuv V zájmu dětí (zvláště menších) vloží rodiče 1 pevné kožené boty do zavazadla seznam věcí pro kontrolu, aby 1 botasky nebo tenisky (i starší) pro sport děti přivezly všechny věci zpět. 1 gumové holínky-nutné! 1 sandály nebo pantofle Dětem pouze malé kapesné, vše potřebné mají zajištěno z prostředků tábora. Doporučuje se teplé oblečení pro děti, při nočních hlídkách mohou být nízké teploty Hobití plášť.

5 Posudek o zdravotní způsobilosti k účasti na zotavovací akci (Vyplní lékař) Část A) Posuzované dítě k účasti na zotavovací akci (letní tábor apod.) je zdravotně způsobilé není zdravotně způsobilé zdravotně způsobilé za podmínky: Posudek je platný 12 měsíců od data jeho vydání, pokud v souvislosti s nemocí v průběhu této doby nedošlo ke změnám zdravotní způsobilosti. Část B) Potvrzení o tom, že dítě: se podrobilo stanoveným pravidelným očkováním je proti nákaze imunní (typ / druh): má trvalou kontraindikaci proti očkování (typ / druh): je alergické na: dlouhodobě užívá léky (typ/ druh/ dávka): V dne Razítko a podpis lékaře Poučení: Proti části A) tohoto posudku je možné podat ustanovení 77 odst. 2 zákona č. 20/1996 Sb., o péči o zdraví lidu, ve znění pozdějších předpisů, návrh na jeho přezkoumání do 15 dnů ode dne, kdy se oprávněná osoby dozvěděly o jeho obsahu. Návrh se podává písemně vedoucímu zdravotnického zařízení (popř. lékaři provozujícímu zdravotní zařízení vlastním jménem), které posudek vydalo. Pokud vedoucí zdravotnické zařízení (popř. lékaři provozujícímu zdravotní zařízení vlastním jménem) návrhu nevyhoví, předloží jej jako odvolání k odvolacímu orgánu. Jméno (jména) a příjmení oprávněné osoby: vztah k dítěti: Oprávněná osoba převzala posudek do vlastních rukou dne podpis oprávněné osoby Hradí-li pobyt, nebo jeho část zaměstnavatel, prosíme o vyplnění této části Název organizace: Fakturační adresa: PSČ: IČO: DIČ: Částku - slovy: částku: Kč Kontaktní osoba: tel.: Podpis a razítko přispívající organizace: Fakturu vystavujeme pouze na celou částku!

6 Nástupní list Jméno a příjmení dítěte: datum narození: Bydliště: Zdravotní pojišťovna: číslo pojišťovny: Prohlášení zákonných zástupců dítěte (rodičů) Prohlašuji, že naše dítě je schopné účasti na letním táboře, ošetřující lékař nenařídil dítěti změnu režimu, dítě nejeví známky akutního onemocnění/průjem, teplota apod./ a okresní hygienik a lékař nenařídil karanténní opatření. Není mi též známo, že by v posledních dvou týdnech přišlo toto dítě do styku s osobami, které onemocněly přenosnou nemocí. Jsem si vědom/a právních následků, které by mne postihly, kdyby toto mé prohlášení bylo nepravdivé (případné zdravotní ohrožení státních účastníků atd.). Současně je mi známo, že každý účastník tábora podléhá táborovému řádu a podrobuje se všem pokynům vedoucích. Nedodržení táborového řádu může být potrestáno i vyloučením dítěte z tábora. V dne Podpis zákonného zástupce Podpis zákonných zástupců dítěte ze dne, kdy dítě odjíždí na zotavovací akci Zpětná informace zdravotníka tábora o zdravotním stavu dítěte na táboře, případné úrazy, výskyt klíštěte Během tábora dítě nemělo potíže. Popis potíží / vyznačení výskytu klíšťat: Dne: Podpis zdravotníka:

Dětský tábor Pegas Vás zve na tábor Putování v čase

Dětský tábor Pegas Vás zve na tábor Putování v čase Vážení rodiče a milé děti, Dětský tábor Pegas Vás zve na tábor Putování v čase dovolujeme si Vám pro sezónu 2013 předložit nabídku k pobytu na III.běh letního tábora od 3.8.- 17.8.2013 Program tábora Letos

Více

Dětský tábor Pegas Vás zve na tábor s tématem DIVOKÝ ZÁPAD

Dětský tábor Pegas Vás zve na tábor s tématem DIVOKÝ ZÁPAD Dětský tábor Pegas Vás zve na tábor s tématem DIVOKÝ ZÁPAD Vážení rodiče a milé děti, dovolujeme si Vám pro sezónu 2015 předložit nabídku k pobytu na III. běh letního tábora v termínu od 8. 8. 2015-22.

Více

Dětský tábor Pegas Vás zve na tábor s tématem PLAVBA KAPITÁNA KNÍRA

Dětský tábor Pegas Vás zve na tábor s tématem PLAVBA KAPITÁNA KNÍRA Dětský tábor Pegas Vás zve na tábor s tématem PLAVBA KAPITÁNA KNÍRA Vážení rodiče a milé děti, dovolujeme si Vám pro sezónu 2017 předložit nabídku k pobytu na III. běh letního tábora v termínu od 5. 8.

Více

Bohemia sport Žatec z.s.

Bohemia sport Žatec z.s. PŘIHLÁŠKA LETNÍ SPORTOVNÍ TÁBOR V ŽEROTÍNĚ S VÝUKOU ANGLICKÉHO JAZYKA Místo: Žerotín Termín: 6.7. 13.7. 2019 Cena: 3 800 Kč Více info na tel. čísle pořadatelky paní PhDr. Lucie Staňkové: 601 369 084 Téma

Více

Sportovní letní dny v Aquaparku Barrandov s výukou plavání

Sportovní letní dny v Aquaparku Barrandov s výukou plavání AquaDream a.s. Melodická 1380/3, Praha 5 - Stodůlky, PSČ 155 00 IČO: 274 57 125, DIČ: CZ274 57 125 Zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B., vložka 10786 Bankovní spojení

Více

PŘIHLÁŠKA NA LETNÍ TÁBOR SOPKA. II. turnus 15. 7. 30. 7. 2016. všeobecný klasický tábor. jméno a příjmení dítěte:...

PŘIHLÁŠKA NA LETNÍ TÁBOR SOPKA. II. turnus 15. 7. 30. 7. 2016. všeobecný klasický tábor. jméno a příjmení dítěte:... všeobecný klasický tábor PŘIHLÁŠKA NA LETNÍ TÁBOR SOPKA II. turnus 15. 7. 30. 7. 2016 4.750,- Kč jméno a příjmení dítěte:.......................................... datum narození:...............................

Více

PŘIHLÁŠKA NA LETNÍ TÁBOR SOPKA

PŘIHLÁŠKA NA LETNÍ TÁBOR SOPKA PŘIHLÁŠKA NA LETNÍ TÁBOR SOPKA všeobecný klasický tábor II. turnus 13. 7. 1. 8. 2013 4.788,- Kč jméno a příjmení dítěte:.......................................... rodné číslo:....................................

Více

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA FOŠ SPORTOVNÍ SOUSTŘEDĚNÍ CHŘIBSKÁ

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA FOŠ SPORTOVNÍ SOUSTŘEDĚNÍ CHŘIBSKÁ ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA FOŠ SPORTOVNÍ SOUSTŘEDĚNÍ CHŘIBSKÁ 29. 7. - 5. 8. 2017 DOKLADY NEZBYTNÉ PRO PŘIJETÍ NA AKCI ODEVZDEJTE DO 15. 7. 2017 Naskenované emailem na adresu jan.svarc@sinstitut.cz, osobně nebo

Více

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA OZDRAVNÝ A SPORTOVNÍ POBYT PORTO SAN GIORGIO ITÁLIE ČERVNA 2018

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA OZDRAVNÝ A SPORTOVNÍ POBYT PORTO SAN GIORGIO ITÁLIE ČERVNA 2018 ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA OZDRAVNÝ A SPORTOVNÍ POBYT PORTO SAN GIORGIO ITÁLIE 15. 24. ČERVNA 2018 DOKLADY NEZBYTNÉ PRO PŘIJETÍ NA AKCI ODEVZDEJTE DO 20. 4. 2018 Naskenované emailem na adresu jan.sisulak@sinstitut.cz,

Více

Nýdek Hluchová 27. 31.7.2015

Nýdek Hluchová 27. 31.7.2015 Nýdek Hluchová 27. 31.7.2015 Cena tábora: 2900,- Kč VS 104 Pobyt je určen dětem ve věku 5 10 let S neukončeným řečovým vývojem S poruchami plynulosti řeči S nesprávnou výslovností hlásek S výukovými obtížemi

Více

tábor LEVITŮ CZ 17. 24.8. 2013

tábor LEVITŮ CZ 17. 24.8. 2013 tábor LEVITŮ CZ 17. 24.8. 2013 Místo: Rekreační středisko Varvažov http://www.tabory.cz/varvazov.html Společná doprava z Prahy Odjezd 17.8. v 11:30 Černý Most / místo bude upřesněno / Prosíme, přijďte

Více

LIST ÚČASTNÍKA. Kontakt na rodiče nebo jimi určené zástupce v době konání tábora (adresa, telefon)

LIST ÚČASTNÍKA. Kontakt na rodiče nebo jimi určené zástupce v době konání tábora (adresa, telefon) Soubor dokumentů, které rodiče předají pověřené osobě v místě odjezdu na LT Kamínky 2016 (jedou-li sourozenci, je třeba mít všechny dokumenty pro každé dítě) 1. List účastníka 2. Prohlášení zákonných zástupců

Více

Přihláška na PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR V RUDNÉ

Přihláška na PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR V RUDNÉ Přihláška na PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR V RUDNÉ Vyberte turnus: Červenec 15.7. 19.7. Cesta z hlubin až do oblak 22.7. 26.7. Na divokém západě 29.7. 2.8. Bylo, nebylo a vlastně bylo Srpen 5.8. 9.8. Asterix a Obelix

Více

Přihláška na pobytový tábor školní rok 2017/2018

Přihláška na pobytový tábor školní rok 2017/2018 Přihláška na pobytový tábor školní rok 2017/2018 Přihlášku odevzdejte i s platbou pořadateli tábora nejpozději do 15. května 2018. Maximální počet účastníků je 30 dětí. Pobytový tábor v průběhu školního

Více

PŘIHLÁŠKA DÍTĚTE na LDT 2015 ŠÉBA o.s.

PŘIHLÁŠKA DÍTĚTE na LDT 2015 ŠÉBA o.s. PŘIHLÁŠKA DÍTĚTE na LDT 2015 ŠÉBA o.s. Termíny: 1.7. - 11.7.2015 cena : 4.400,- Kč 1.7. - 18.7.2015 cena : 5.990,- Kč Žádáme o nevratnou zálohu 1.500,-Kč po přijetí přihlášky Jméno a příjmení dítěte:...

Více

PŘIHLÁŠKA NA POBYTOVÝ TÁBOR 2018

PŘIHLÁŠKA NA POBYTOVÝ TÁBOR 2018 PŘIHLÁŠKA NA POBYTOVÝ TÁBOR 2018 TERMÍN: 1. 8. 7. 2018 SOUSTŘEDĚNÍ JU-JUTSU & KYUSHO ČENKOVICE 2018 ADRESA TÁBORA: RZ ATLAS ČENKOVICE, Čenkovice 67, 561 64 Jablonné nad Orlicí CENA: 3.490,- Kč VARIABILNÍ

Více

LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR MOTÝLEK

LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR MOTÝLEK LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR MOTÝLEK Termín: 26. 7. 9. 8. 2014 Ubytování: ve srubech a chatkách Strava: 5x denně Doprava: autobusem, odjezd z Prahy Kapacita: cca 70 dětí Cena poukazu: 4.200, Kč Organizátor: Klub

Více

LETNÍ TÁBOR expedice. pro šikuly a šikulky / / TERMÍN:

LETNÍ TÁBOR expedice. pro šikuly a šikulky / / TERMÍN: LETNÍ TÁBOR expedice pro šikuly a šikulky /9. 16. 7. 2017/ Schrödingerův institut připravuje pro děti od 6 do 12 let letní tábor v Josefově Dole. Pobyt v Jizerských horách zaměřený na poznávání přírody,

Více

INFORMACE. Bez těchto náležitostí nelze dítě na tábor přijmout.

INFORMACE. Bez těchto náležitostí nelze dítě na tábor přijmout. INFORMACE Při nástupu na tábor předá zákonný zástupce dítěte hlavnímu vedoucímu nebo zdravotníkovi tábora: 1. posudek o zdravotní způsobilosti dítěte k účasti na zotavovací akci a škole v přírodě 2. průkazku

Více

1. Záloha: 2.000,-Kč na poukaz. Splatná s odevzdáním přihlášky (do 20. 3. 2015). 2.

1. Záloha: 2.000,-Kč na poukaz. Splatná s odevzdáním přihlášky (do 20. 3. 2015). 2. LDT v kempu Cesenatico - Itálie, který se nachází 20 km od Rimini. Tato oblast je vyhlášená rozsáhlými písečnými plážemi. Děti budou ubytovány v klidné části kempu cca 8 10 minut od moře v karavanech pro

Více

(astma, alergie, omezení při tělesných cvičeních, diabetes atd.)

(astma, alergie, omezení při tělesných cvičeních, diabetes atd.) PÍSEMNÝ SOUHLAS RODIČŮ SE ZAŘAZENÍM DÍTĚTE NA SPORTOVNÍ KURZ Souhlasím s účastí mého syna/dcery na SPORTOVNÍM KURZU v Janově nad Nisou, termín od 18. do 22. dubna 2016. Souhlasím s uvedením osobních údajů

Více

LETNÍ TÁBOR Od soboty 18. srpna do pondělí 27. srpna 2018 (10 nocí)

LETNÍ TÁBOR Od soboty 18. srpna do pondělí 27. srpna 2018 (10 nocí) LETNÍ TÁBOR 2018 Pojeďte s námi na letní tábor do malebných Beskyd!!! Deset dní nabitých zážitky pod širým nebem, přátelstvím, akčním herním programem, zpěvem a spoustou dalšího. TERMÍN: Od soboty 18.

Více

LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR MIRABEL

LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR MIRABEL LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR MIRABEL Místo: Letní dětský tábor Pohoda Nuzice (jihočeský kraj) Objekt: Tábor se nachází v krásné lesnaté krajině přímo u řeky Lužnice. Celá oblast, ve které tábor leží, se vyznačuje

Více

Termín: Bedřichov, penzion Eva. Místo:

Termín: Bedřichov, penzion Eva. Místo: Vážení rodiče, Plavecký klub Litoměřice, z. s. pořádá ve dnech 17.-24.8.2019 tradiční Letní plavecké soustředění, které se uskuteční v Bedřichově, penzion Eva. Soustředění bude sportovního charakteru,

Více

Letní sportovní tábor Nýdek - Hluchová, cena: 1.950,- Kč VS 103. Určený pro chlapce a děvčata od 7-12 let

Letní sportovní tábor Nýdek - Hluchová, cena: 1.950,- Kč VS 103. Určený pro chlapce a děvčata od 7-12 let Letní sportovní tábor 19. - 25. 7. 2015 Nýdek - Hluchová, cena: 1.950,- Kč VS 103 Určený pro chlapce a děvčata od 7-12 let Jméno a příjmení dítěte:.... Datum narození:.. Rodné číslo. Bydliště:...Pojišťovna:..

Více

Základní informace: Místo: Montelope, Lopeník 390, Březová 68768, (

Základní informace: Místo: Montelope, Lopeník 390, Březová 68768, ( Základní informace: Odjezd: 11. 8. v 9:00 od Decathlonu u Avionu (na Rudné) Návrat: 21.8. cca kolem 12:00 u Decathlonu Místo: Montelope, Lopeník 390, Březová 68768, (https://www.montelope.cz/) Cena: 5000

Více

LETNÍ TÁBOR HLUBOKÁ U SKUTČE

LETNÍ TÁBOR HLUBOKÁ U SKUTČE LETNÍ TÁBOR HLUBOKÁ U SKUTČE Liána a Mario Z divočiny od řeky Krounky Vás zvou na tábor, kde zažijete nečekaná dobrodružství. Výprava na Madagaskar 2.7. 14.7.2017 Vydejte se s námi za Alexem, Martym, Glorií

Více

Přihláška účastníka na Letní dětský pobyt na mlýně s velbloudy 2013

Přihláška účastníka na Letní dětský pobyt na mlýně s velbloudy 2013 Přihláška účastníka na Letní dětský pobyt na mlýně s velbloudy 2013 Který se koná ve dnech 12-21.7.2013; 9-18.8.2013 na Uhrovic mlýně 1. Údaje o účastníkovi: Jméno a příjmení:. Rodné číslo: Zdravotní pojišťovna:...

Více

INFORMACE. Podpis rodičů:.

INFORMACE. Podpis rodičů:. INFORMACE Při nástupu na tábor předá zákonný zástupce dítěte hlavnímu vedoucímu nebo zdravotníkovi tábora: 1. posudek o zdravotní způsobilosti dítěte k účasti na zotavovací akci a škole v přírodě 2. průkazku

Více

LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR ADAM

LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR ADAM LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR ADAM 14. 7. 28. 7. 2018 POKYNY PRO ZÁKONNÉ ZÁSTUPCE 1. Informace o táboře Hlavní vedoucí tábora: Andrea Vacková Adresa tábora: LT Rapotínská Samota, Rejchartice, p. Šumperk, 787 01 Informace

Více

KŘESŤANSKÝ SPORTOVNÍ KLUB. 149 00 Praha 4 Tel.:603 256 411 WWW.KSKPRAHA.ORG INFORMATORIUM. Základní informace o táboře

KŘESŤANSKÝ SPORTOVNÍ KLUB. 149 00 Praha 4 Tel.:603 256 411 WWW.KSKPRAHA.ORG INFORMATORIUM. Základní informace o táboře INFORMATORIUM Základní informace o táboře Termín tábora: 18. 7. - 1. 8. 2015 Adresa tábora: LDT KSK Praha, o.s., Lejčkov 10, 391 55 Chýnov Provozovatel: KSK Praha, o.s. Ing. Jaroslav Olšanský U Modré školy

Více

9. 8. 14. 8. 2015. Letní pobytový. cena : 2000,-Kč. Věk účastníků : 7-12 let

9. 8. 14. 8. 2015. Letní pobytový. cena : 2000,-Kč. Věk účastníků : 7-12 let Letní pobytový 9. 8. 14. 8. 2015 cena : 2000,-Kč Věk účastníků : 7-12 let Přihlášky a platba DDM Třinec. Info: Bc. Věra Mrkvová, MBA tel:558989014, mail: krouzky@ddmtrinec.cz Přihláška na FLORBALOVÝ TÁBOR

Více

Skautský tábor Orlovy 2019

Skautský tábor Orlovy 2019 Skautský tábor Orlovy 2019 Termín konání: 7. - 14. července 2019 Příjezd: rodiče děti přivezou v neděli 7. července mezi 18:00 a 18:30 hodin na skautskou základnu Orlovy Návrat: rodiče si děti vyzvednou

Více

LETNÍ TÁBOR Na Divokém západě

LETNÍ TÁBOR Na Divokém západě LETNÍ TÁBOR Na Divokém západě Schrődingerův institut připravuje pro děti od 6 do 13 let letní pobytový tábor. Základnou pro naše desetidenní dobrodružství se opět stane Rekreační zařízení Jizerky v Bílém

Více

Zašlete na adresu, e-mail či fax (fax: 353941027) provozovatele. PŘIHLÁŠKA DÍTĚTE NA LETNÍ TÁBOR S KOŇMI VE STRÁNI

Zašlete na adresu, e-mail či fax (fax: 353941027) provozovatele. PŘIHLÁŠKA DÍTĚTE NA LETNÍ TÁBOR S KOŇMI VE STRÁNI Díl A str. 1. Zašlete na adresu, e-mail či fax (fax: 353941027) provozovatele. PŘIHLÁŠKA DÍTĚTE NA LETNÍ TÁBOR S KOŇMI VE STRÁNI Provozovatel: Jezdecká stáj Gabrielka, o.s., Stráň 6, 36001 Sadov e-mail

Více

10. - 14. 8. 2015 CENA: 1.000,-Kč, VS 117

10. - 14. 8. 2015 CENA: 1.000,-Kč, VS 117 Příměstský tábor v DDM Třinec 10. - 14. 8. 2015 CENA: 1.000,-Kč, VS 117 Informace pro rodiče Příměstský tábor je určen pro všechny kluky a holky, kteří by se chtěli o prázdninách trochu více hýbat, poznat

Více

INFORMACE O LETNÍM TÁBOŘE SKAUTŮ A SKAUTEK STŘEDISKA URAGAN ZBRASLAV

INFORMACE O LETNÍM TÁBOŘE SKAUTŮ A SKAUTEK STŘEDISKA URAGAN ZBRASLAV V Praze, 12.5.2008 INFORMACE O LETNÍM TÁBOŘE SKAUTŮ A SKAUTEK STŘEDISKA URAGAN ZBRASLAV Dobrý den, Tímto se vám do rukou dostávají kompletní informace o našem táboře. Tábor se bude konat od úterý 22.7.

Více

Letní judo tábor 14. - 22. 8. 2015. Nýdek - Hluchová, cena: 2.250,- Kč VS 105. pro členy oddílu judo při DDM Třinec. Jméno a příjmení dítěte:...

Letní judo tábor 14. - 22. 8. 2015. Nýdek - Hluchová, cena: 2.250,- Kč VS 105. pro členy oddílu judo při DDM Třinec. Jméno a příjmení dítěte:... Letní judo tábor 14. - 22. 8. 2015 Nýdek - Hluchová, cena: 2.250,- Kč VS 105 pro členy oddílu judo při DDM Třinec. Jméno a příjmení dítěte:.... Datum narození:.. Rodné číslo. Bydliště:...Pojišťovna:..

Více

JUDO letní soustředění 13.-23.8.2014

JUDO letní soustředění 13.-23.8.2014 JUDO letní soustředění 13.-23.8.2014 Nýdek Hluchová, 2.500,-Kč VS 109 Jméno a příjmení dítěte:.... Datum narození:.. Rodné číslo. Bydliště:...Pojišťovna:.. Tel. kontakt: Email.. Jméno a příjmení zákonného

Více

Závazná přihláška na letní tábor (odeslat co nejdříve na adresu uvedenou na informačním dvojlistu)

Závazná přihláška na letní tábor (odeslat co nejdříve na adresu uvedenou na informačním dvojlistu) Závazná přihláška na letní tábor (odeslat co nejdříve na adresu uvedenou na informačním dvojlistu) konaného od 28.7. do 3.8. 2018 ve Valtínově Část A (vyplní provozovatel): Název a adresa provozovatele:

Více

Zvláště u mladších účastníků tábora doporučujeme zasílat pravidelnou korespondenci.

Zvláště u mladších účastníků tábora doporučujeme zasílat pravidelnou korespondenci. Vážení rodiče, do rukou se Vám dostala přihláška na letní tábor, který již pravidelně pořádá SHM Klub Sulíkov pro děti od 6 do 12 let. Tak jako minulý rok se tábor koná na faře v Osové Bítýšce, a to v

Více

Vážení rodiče, Příjezd je plánován na 2. 8. 2014 přibližně v 15:00. Případné dotazy Vám rádi zodpovíme na telefonním čísle 739 622 255.

Vážení rodiče, Příjezd je plánován na 2. 8. 2014 přibližně v 15:00. Případné dotazy Vám rádi zodpovíme na telefonním čísle 739 622 255. Vážení rodiče, do rukou se Vám dostala přihláška na letní tábor, který již pravidelně pořádá SHM Klub Sulíkov, a to v termínu od 26. 7. do 2. 8. 2014. Tak jako minulý rok se pobyt koná v táborové základně

Více

Jméno a příjmení:. Zdravotní pojišťovna:...

Jméno a příjmení:. Zdravotní pojišťovna:... P Ř I H L Á Š K A N A TÁ B O R Pořadatel: 25. středisko AXINIT Brno Termín tábora: 21. 7. - 1. 8. 2012 Místo konání: tábořiště u Brzkova Cena tábora: 1 400,- Kč Osobní údaje účastníka tábora: Jméno a příjmení:.

Více

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA NA TÁBOR *********************************** jméno dítěte:... narozené:...

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA NA TÁBOR *********************************** jméno dítěte:... narozené:... Oddíl Stříbrný vlček Rudná Česká tábornická unie ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA NA TÁBOR *********************************** Provozovatel: Oddíl Stříbrný vlček Rudná, ČTU Cena tábora pro rok 2015: 3400,- Kč konaného

Více

TÁBOR POSLŮV MLÝN, DOKSY

TÁBOR POSLŮV MLÝN, DOKSY TÁBOR POSLŮV MLÝN, DOKSY Poznejme blíže Třeskoprsky 30. 7. 5. 8. 2017 Schrődingerův institut připravuje pro děti od 6 do 13 let letní pobytový tábor v krásném prostředí Máchova kraje. Ubytování bude v

Více

Informace o letním soustředění plaveckého oddílu SK Motorlet Praha v Mariánských Lázních

Informace o letním soustředění plaveckého oddílu SK Motorlet Praha v Mariánských Lázních Informace o letním soustředění plaveckého oddílu SK Motorlet Praha v Mariánských Lázních Termín konání: od pátku 24.8. do soboty 1.9.2012, sraz 24.8. v 8:00 u bazénu, návrat 1.9. okolo 16:00. Ubytování:

Více

POKYNY PRO ZÁKONNÉ ZÁSTUPCE

POKYNY PRO ZÁKONNÉ ZÁSTUPCE LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR ADAM 13. 7. 27. 7. 2019 POKYNY PRO ZÁKONNÉ ZÁSTUPCE 1. Informace o táboře Hlavní vedoucí tábora: Karolína Baráková Adresa tábora: LT Rapotínská Samota, Rejchartice, p. Šumperk, 787 01

Více

Jméno a příjmení dítěte:... datum narození:...rodné číslo:... Bydliště:... Zdravotní pojišťovna:... Chodí do:...třídy

Jméno a příjmení dítěte:... datum narození:...rodné číslo:... Bydliště:... Zdravotní pojišťovna:... Chodí do:...třídy PŘIHLÁŠKA DÍTĚTE do Letního Dětského Tábora ŠÉBA o.s. Termín: 30.6.2013 6.7.2013 30.6.2013 13.7.2013 Cena: 3.600,-Kč Cena : 5.400,-Kč Opět žádáme o nevratnou zálohu 1.500,-Kč po přijetí přihlášky Vyplní

Více

Závazná přihláška na letní dětský tábor DEDRÁČEK 2014

Závazná přihláška na letní dětský tábor DEDRÁČEK 2014 Závazná přihláška na letní dětský tábor DEDRÁČEK 2014 T E R M Í N K O N Á N Í : 26. 7. 2014 9. 8. 2014 M Í S T O K O N Á N Í: H E D Č A N Y U K O Ž L A N Cena pobytu: 4 699,- Kč Informace o dítěti: Jméno

Více

Přihláška na příměstský tábor Zapište termín + zařazení do oddílu: 1.termín: oddíl: 2.termín: oddíl:

Přihláška na příměstský tábor Zapište termín + zařazení do oddílu: 1.termín: oddíl: 2.termín: oddíl: Centrum pro rodinu Rudňáček, z.s 252 19 Rudná Přihláška na příměstský tábor Zapište termín + zařazení do oddílu: 1.termín: oddíl: 2.termín: oddíl: Jméno a příjmení dítěte:...........................................

Více

Nástupní list na CC. Posudek o zdravotní způsobilosti dítěte k účasti na zotavovací akci (nesmí být starší než 1 rok)

Nástupní list na CC. Posudek o zdravotní způsobilosti dítěte k účasti na zotavovací akci (nesmí být starší než 1 rok) Nástupní list na CC Jméno a příjmení dítěte: Datum narození: Rodné číslo: Adresa trvalého bydliště: Posudek o zdravotní způsobilosti dítěte k účasti na zotavovací akci (nesmí být starší než 1 rok) 1) Posuzované

Více

SK VIKTORIE, z.s., Březinova 951/12, Jiříkov IČ: kontakt:

SK VIKTORIE, z.s., Březinova 951/12, Jiříkov IČ: kontakt: LETNÍ TÁBOR Sportuj s námi 2018 /11. 8. 18. 8. 2018/ SK VIKTORIE připravuje pro děti od 5 do 15 let letní tábor v Poslově Mlýně v Doksech. Pobyt ve středních Čechách v krásném areálu Poslův Mlýn Doksy

Více

Jihlavská astronomická společnost

Jihlavská astronomická společnost Pokyny pro účastníky Letního astronomického soustředění LASO 2010 Hájenka Černé lesy, Brtnice na Jihlavsku, 21. až 30. července 2010 Vážení rodiče a účastníci, na základě Vámi zaslané přihlášky Vám prostřednictvím

Více

PŘIHLÁŠKA NA TÁBOR Terénní berušky z.s. Žirovnice 2019

PŘIHLÁŠKA NA TÁBOR Terénní berušky z.s. Žirovnice 2019 PŘIHLÁŠKA NA TÁBOR Terénní berušky z.s. Žirovnice 2019 Pořadatel tábora Terénní berušky z.s. IČO: 07757981 Č. Účtu: 2601570788/2010 Údaje o táboře Termín konání: 14. 7. 27. 7. 2019 Místo konání: Žirovnice

Více

Přihláška na letní stanový tábor Krteček

Přihláška na letní stanový tábor Krteček Přihláška na letní stanový tábor Krteček v termínu: od 8. 22. srpna 2015 cena: 4.200,- Kč ODJEZD: sobota 8. 8. 2015 - sraz v 11.45 hod. na parkovišti Za Ženskými Domovy 3, Praha 5 - Na Knížecí - odjezd

Více

27. 7. 31. 7. 2015 8 00 16 00 hod cena: 1000,-Kč

27. 7. 31. 7. 2015 8 00 16 00 hod cena: 1000,-Kč Všeobecný příměstský tábor 27. 7. 31. 7. 2015 8 00 16 00 hod cena: 1000,-Kč (Při platbě do 30. 4. 2015 zvýhodněná cena 900,-Kč) Věk účastníků : 6-12 let Přihlášky a platba DDM Třinec. Info: Bc. Věra Mrkvová,

Více

Přihláška na příměstský tábor Zapište termín + zařazení do oddílu: 1.termín: oddíl: 2.termín: oddíl:

Přihláška na příměstský tábor Zapište termín + zařazení do oddílu: 1.termín: oddíl: 2.termín: oddíl: Centrum pro rodinu Rudňáček, o.s 252 19 Rudná Přihláška na příměstský tábor Zapište termín + zařazení do oddílu: 1.termín: oddíl: 2.termín: oddíl: Jméno a příjmení dítěte:...........................................

Více

Tělocvičná jednota Sokol Brno Královo Pole pořádá. Letní stanový tábor Pustá Rybná Do řádků fantazie

Tělocvičná jednota Sokol Brno Královo Pole pořádá. Letní stanový tábor Pustá Rybná Do řádků fantazie Tělocvičná jednota Sokol Brno Královo Pole pořádá Letní stanový tábor Pustá Rybná 2017 Do řádků fantazie Pojeďte s námi prožít dva týdny plné her, soutěží, zábavy ale i vzdělání a získávání různých dovedností

Více

LETNÍ SPORTOVNÍ KURZ PRO DĚTI (6-13let)

LETNÍ SPORTOVNÍ KURZ PRO DĚTI (6-13let) LETNÍ SPORTOVNÍ KURZ PRO DĚTI (6-13let) Letní kurz nabízí celodenní pohybové aktivity v malém počtu dětí, tak aby se jim zkušení trenéři mohli maximálně věnovat. Formou her a zábavy se děti budou hýbat

Více

Závazná přihláška na Letní dětský tábor DREAMÍK 2015 Termín tábora 22.-30.8.2015

Závazná přihláška na Letní dětský tábor DREAMÍK 2015 Termín tábora 22.-30.8.2015 Registrační číslo: Závazná přihláška na Letní dětský tábor DREAMÍK 2015 Termín tábora 22.-30.8.2015 Organizátoři: Vzdělávací centrum Mgr. Lucie Dudková, IČ 76580661 Email: dreamik@post.cz Tel.: 725/614781,

Více

Český červený kříž OS Děčín

Český červený kříž OS Děčín Český červený kříž OS Děčín pořádá od 20.4. do 24.4.2015 Oblastní studijní středisko pro děti od 7 15 let v rekreačních středisek OS TOK MAXOV Sloup v Čechách Ubytování : v budově Doprava : autobusem Stravování

Více

PŘIHLÁŠKA LDT KAMARÁD

PŘIHLÁŠKA LDT KAMARÁD PŘIHLÁŠKA LDT KAMARÁD Místo konání: Čichořice Cena: 5999,- Termín konání: 11. 8. 24. 8. 2019 Kontakt: 737 901 996, ldtkamarad@post.cz Informace o dítěti Jméno a příjmení Datum narození Adresa bydliště

Více

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA. Letní dětský tábor - HORNÍ JELENÍ Termín tábora: neděle pátek

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA. Letní dětský tábor - HORNÍ JELENÍ Termín tábora: neděle pátek ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA Letní dětský tábor - HORNÍ JELENÍ 2019 Pořadatel tábora: RADOST CZECH REPUBLIC z.s., Rudé armády 121, 533 74 Horní Jelení zastoupený : Vladislavou Maškovou tel. 607 574 032 Hlavní vedoucí:

Více

Závazná přihláška na Letní dětský tábor SUCHÝ DŮL 2018

Závazná přihláška na Letní dětský tábor SUCHÝ DŮL 2018 Odevzdejte kontaktní osobě, nebo pošlete na e-mail: jendakopr@seznam.cz do 31.5.2018 Č. přihlášky: Závazná přihláška na Letní dětský tábor SUCHÝ DŮL 2018 Provozovatel tábora: Občanské sdružení RIVIERA,

Více

uvádí celotáborovou hru Asterix a Obelix

uvádí celotáborovou hru Asterix a Obelix uvádí celotáborovou hru Asterix a Obelix TERMÍN: 28. 7. 2018 11. 8. 2018 MÍSTO: CENA: Tábor Radost (Opolenec mezi Sušicí a Kašperskými Horami) 4 500,- Kč HLAVNÍ VEDOUCÍ: Jan Bídžej Petráček, tel +420 602

Více

PŘIHLÁŠKA NA LETNÍ TÁBOR MANĚTÍN 2015 /zaškrtněte zvolený turnus/

PŘIHLÁŠKA NA LETNÍ TÁBOR MANĚTÍN 2015 /zaškrtněte zvolený turnus/ Městský dům dětí a mládeže, Školní 231, 363 01 Ostrov tel.: 353 613 248 e-mail: mddm@mddmostrov.cz www.mddmostrov.cz PŘIHLÁŠKA NA LETNÍ TÁBOR MANĚTÍN 2015 /zaškrtněte zvolený turnus/ I. turnus 30.6. 13.7.

Více

Závazná přihláška na letní tábor (odeslat na adresu Martin Pražák, Strážnická 14, Brno nebo naskenovanou na

Závazná přihláška na letní tábor (odeslat na adresu Martin Pražák, Strážnická 14, Brno nebo naskenovanou na Závazná přihláška na letní tábor (odeslat na adresu Martin Pražák, Strážnická 14, 627 00 Brno nebo naskenovanou na e-mail praz.men@seznam.cz) konaného od 10. do 23. 8. 2019 ve Valtínově Část A (vyplní

Více

STORNOVACÍ PODMÍNKY (stanovené CK):

STORNOVACÍ PODMÍNKY (stanovené CK): Pro tento rok zamíříme do jižní Dalmácie, do městečka Baška Voda. Dvoupatrová vila Papagay se nachází v přímé blízkosti vily Grabovac, kde se podává strava. Od moře je vzdálená cca 350 m. Ubytování je

Více

Informace a pokyny k přihlášení na příměstský tábor s koňmi

Informace a pokyny k přihlášení na příměstský tábor s koňmi Informace a pokyny k přihlášení na příměstský tábor s koňmi Adresa tábora Statek Kočvary Kamila Kroftová Kontakt hlavní vedoucí: Kamila Kroftová Telefon: 731 953 948 E-mail: kroftovakamila@gmail.com Zdice,

Více

Níže uvádíme podrobné informace a pokyny k jednotlivým formulářům. Snažte se, je, prosím, vyplnit, vyřídit a odeslat co nejdříve. Děkujeme.

Níže uvádíme podrobné informace a pokyny k jednotlivým formulářům. Snažte se, je, prosím, vyplnit, vyřídit a odeslat co nejdříve. Děkujeme. Vážení rodiče, dětský letní tábor, který pořádá Občanské sdružení Radost Ostrava, se letos koná ve dnech 14.-28.8.2015 v obci Staré Hamry. Cena pobytu činí 3590,- Kč. Tato základna je postavena v lese

Více

Závazná přihláška na letní tábor číslo: Záskalák

Závazná přihláška na letní tábor číslo: Záskalák Závazná přihláška na letní tábor číslo: Místo konání: Mrtník u Komárova Termín: 28.6. 12. 7. 2014 Záskalák Cena: Kč 3 600,- (sourozenci mají slevu Kč 200,-) Jméno účastníka: Bydliště: Rodné číslo: Jméno,

Více

LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR BRLOH 2012

LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR BRLOH 2012 LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR BRLOH 2012 14. 7. 28. 7. 2012 Informace pro rodiče a děti o táboře a jeho okolí odjezdu a platbě kontaktech vybavení dětí PÁR SLOV ÚVODEM PRO RODIČE Tábor se nachází v klidném prostředí

Více

28. 7. -2. 8. 2013, Nýdek- Hluchová. .700,K1 Jméno a příjmení:.. Datum narození: Rodné číslo. Bydliště:.Pojišťovna:. Telefon: Příspěvek OS žádám u:

28. 7. -2. 8. 2013, Nýdek- Hluchová. .700,K1 Jméno a příjmení:.. Datum narození: Rodné číslo. Bydliště:.Pojišťovna:. Telefon: Příspěvek OS žádám u: O S T R O V P Ř E Ž I T Í sportovní tábor pro děti od 7-13 let cena: 1.700,-Kč 28. 7. -2. 8. 2013, Nýdek- Hluchová.700,K1 Jméno a příjmení:.. Datum narození: Rodné číslo. Bydliště:.Pojišťovna:. Telefon:

Více

Závazná přihláška na letní tábor Střela 2014

Závazná přihláška na letní tábor Střela 2014 Závazná přihláška na letní tábor Střela 2014 Provozovatel tábora : STŘELA sdružení pro letní táborovou činnost Název tábora : LT STŘELA U starého mlýna,, Termín konání : 12. 26.7.2014 Příspěvek rodičů:

Více

Letní tábor 2015. Harry Potter

Letní tábor 2015. Harry Potter Letní tábor 2015 Harry Potter Tábor se koná v termínu od 18. 7. do 1. 8. 2015 na táborové základně Morgana. Tábořiště se nachází na rozhraní lesa a louky v romantické krajině nedaleko města Ledeč nad Sázavou.

Více

Program: Hlavní vedoucí- Klára Ligocká; tel ;

Program: Hlavní vedoucí- Klára Ligocká; tel ; TERMÍN: 7. 7. 13. 7. 2019 (7 dní) MÍSTO: Turistická základna Klokočov CENA: 2 400 Kč PRO KOHO: pro všechny čaroděje a čarodějky ve věku od 9 do 16 let KAPACITA: 40 dětí, 5 vedoucích, oběd Hlavní vedoucí-

Více

Příměstský tábor s angličtinou Cena: 1.400,-

Příměstský tábor s angličtinou Cena: 1.400,- Informace pro rodiče Příměstský tábor s angličtinou 24.7.-28.7. 2017 Cena: 1.400,- hl. vedoucí tábora: Michaela Bayerová e-mail: krouzky@ddmtrinec.cz tel. číslo: 558 989 014 Přihlášení na tábor probíhá

Více

LETNÍ TÁBOR. pořádá pro děti od 7 do 15 let

LETNÍ TÁBOR. pořádá pro děti od 7 do 15 let DŮM DĚTÍ A MLÁDEŽE, NYMBURK, 2. května 968 tel: 325 514 671, e-mail: ddm@ddm-nymburk.cz, http://www.ddm-nymburk.cz příspěvková organizace pořádá pro děti od 7 do 15 let LETNÍ TÁBOR Termín: 22.7.2018 4.8.2018

Více

DOPRAVA: pouze vlastní

DOPRAVA: pouze vlastní LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR 2015 INFORMACE O POBYTU PŘIHLÁŠENÍ K POBYTU - INFORMACE TERMÍNY POBYTU CENA POUKAZU DŮLEŽITÉ DOKUMENTY - NÁSTUP POBYTU ZPŮSOB ÚHRADY STORNOPODMÍNKY ADRESA POBYTU KONTAKT DOPRAVA POUZE

Více

Letní stanový tábor Pustá Rybná 2015

Letní stanový tábor Pustá Rybná 2015 Tělocvičná jednota Sokol Brno Královo Pole pořádá Letní stanový tábor Pustá Rybná 2015 Pojeďte s námi prožít dva týdny plné her, soutěží, zábavy ale i vzdělání a získávání různých dovedností v čisté přírodě

Více

Přihláška na letní tábor SOPKA 2014

Přihláška na letní tábor SOPKA 2014 Přihláška na letní tábor SOPKA 2014 I. turnus: 28. 6. 12. 7. 2014 Jméno a příjmení dítěte:............................................. Rodné č.:..............................vychází z............. třídy

Více

PIRÁTI NA RYBNÍKU II Pirát roku

PIRÁTI NA RYBNÍKU II Pirát roku Dům dětí a mládeže Vyškov, Brněnská 7, 682 01, tel. 517 348 962, e-mail: rezna@ddm.vys.cz, tel: 601 383 313 pořádá letní tábor v Ruprechtově na Malině PIRÁTI NA RYBNÍKU II Pirát roku Vážení rodiče, přihlásili

Více

táborové propozice LETNÍ STANOVÝ TÁBOR DOBRODRUŽSTVÍ ASTERIXE A OBELIXE

táborové propozice LETNÍ STANOVÝ TÁBOR DOBRODRUŽSTVÍ ASTERIXE A OBELIXE táborové propozice LETNÍ STANOVÝ TÁBOR DOBRODRUŽSTVÍ ASTERIXE A OBELIXE 29. 7. 12. 8. 2017 NÁSTUP NA TÁBOR Nástup na tábor bude v sobotu 29. července 2017 přímo na TZ Heraltice mezi 17:00 18:00 hodinou.

Více

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA DÍTĚTE NA XXIII. SKAUTSKÝ TÁBOR 7. - 17. 7. 2013

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA DÍTĚTE NA XXIII. SKAUTSKÝ TÁBOR 7. - 17. 7. 2013 ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA DÍTĚTE NA XXIII. SKAUTSKÝ TÁBOR 7. - 17. 7. 2013 Místo tábora : JEDNOV, okr. Prostějov Typ tábora: STANOVÝ PODSADOVÉ STANY Organizace : JUNÁK SVAZ SKAUTŮ A SKAUTEK ČR - STŘEDISKO KELČ

Více

13. letní soustředění klubů Vem Camará Capoeira ČR 2017 Děti do 13 let (včetně)

13. letní soustředění klubů Vem Camará Capoeira ČR 2017 Děti do 13 let (včetně) 13. letní soustředění klubů Vem Camará Capoeira ČR 2017 Děti do 13 let (včetně) Místo pobytu: REKREAČNÍ AREÁL POSLŮV MLÝN, cca 20 km od Mladé Boleslavi Poslův mlýn, 472 01 Doksy č. p. 976, tel: 739 366

Více

PŘIHLÁŠKA NA OUTDOOROVÝ KEMP EXPEDICE HIMALÁYA

PŘIHLÁŠKA NA OUTDOOROVÝ KEMP EXPEDICE HIMALÁYA PŘIHLÁŠKA NA OUTDOOROVÝ KEMP EXPEDICE HIMALÁYA Pořadatel: Tomáš Müller IČO:01181661 email:zalezsi.cz@gmail.com tel:+420 739 731 202 Údaje o táboru: termín konání: 05.8 až 17.8. 2018 místo konání: R.S.

Více

ZA ODKAZEM KMENŮ OD EL RÍO PUTUMAYO

ZA ODKAZEM KMENŮ OD EL RÍO PUTUMAYO Přihláška na letní tábor oddílu T.O. Kamarádi Díl 1 ZÁKLADNÍ ÚDAJE Provozovatel: Česká tábornická unie, Jesenická oblast nám. Jana Zajíce 9, Šumperk 787 01 Typ tábora: stálý, stanový (indiánská tee-pee)

Více

Tábor Křeč 2013. Kufrování: ve čtvrtek 20. 6. 2013 od 18.00 do 19.00 v klubovně (V Podzámčí, Praha 4 Krč), kontakt 731 219 329 (Kačka)

Tábor Křeč 2013. Kufrování: ve čtvrtek 20. 6. 2013 od 18.00 do 19.00 v klubovně (V Podzámčí, Praha 4 Krč), kontakt 731 219 329 (Kačka) Tábor Křeč 2013 Termín: 29. června 2013 13. července 2013 Adresa: GPS: Sraz: Návrat: Cena: Skautský tábor v Křeči Statečná srdce Kateřina Hromková (= jméno dítěte) Pošta Křeč 394 95 49 22'7.468"N, 14 55'30.401"E

Více

Vážení rodiče, 2.300,- Kč (v ceně je zahrnuto ubytování, strava, výlet na koupaliště, pojištění dítěte a odměny)

Vážení rodiče, 2.300,- Kč (v ceně je zahrnuto ubytování, strava, výlet na koupaliště, pojištění dítěte a odměny) Vážení rodiče, do rukou se Vám dostaly propozice letního tábora, který čtvrtým rokem pořádá Středisko volného času Vítkov, příspěvková organizace. Tábor se koná na turistické základně v Klokočově a vedou

Více

JARNÍ TÁBOR 2015. pátek 20. března neděle 22. března Děti a mládež od 7 do 15 let Hodoňovice, okres Frýdek-Místek

JARNÍ TÁBOR 2015. pátek 20. března neděle 22. března Děti a mládež od 7 do 15 let Hodoňovice, okres Frýdek-Místek JARNÍ TÁBOR 2015 Pojeďte s námi na jarní tábor do podhůří Beskyd. Zažijete aktivity pod širým nebem, nová kamarádství a učení se novým věcem. Tábor je pořádán pod patronátem Diecézní Charity Ostravsko-Opavské.

Více

Závazná přihláška na letní dětský tábor Mostek u Dvora Králové od 6.7. do 19.7.2014

Závazná přihláška na letní dětský tábor Mostek u Dvora Králové od 6.7. do 19.7.2014 Jméno a příjmení dítěte: datum narození: Bydliště: Závazná přihláška na letní dětský tábor Mostek u Dvora Králové od 6.7. do 19.7.2014 Zákonní zástupci (matka, otec) Jméno a příjmení: e-mail: Jméno a příjmení:

Více

LETNÍ TÁBOR 2015. Od soboty 1. srpna do soboty 8. srpna Děti a mládež od 7 do 15 let VATRA, Radkov u Vítkova, okres Opava

LETNÍ TÁBOR 2015. Od soboty 1. srpna do soboty 8. srpna Děti a mládež od 7 do 15 let VATRA, Radkov u Vítkova, okres Opava LETNÍ TÁBOR 2015 Pojeďte s námi na letní stanový tábor do Oderských vrchů. Zažijete aktivity pod širým nebem, nová kamarádství a učení se novým věcem. Tábor je pořádán pod patronátem Diecézní Charity Ostravsko-Opavské.

Více

Smluvní podmínky a organizační pokyny pro účastníky letního dětského tábora a jejich rodiče (zákonné zástupce)

Smluvní podmínky a organizační pokyny pro účastníky letního dětského tábora a jejich rodiče (zákonné zástupce) Smluvní podmínky a organizační pokyny pro účastníky letního dětského tábora a jejich rodiče (zákonné zástupce) 1. LDT se koná v pronajatém rekreačním zařízení Astra Dlouhé Rzy v Orlických horách v termínu:

Více

Letní tábor zpěváčků

Letní tábor zpěváčků Informace pro rodiče Letní tábor zpěváčků termín: 1. - 10. 7. 2016, Nýdek - Hluchová hl. vedoucí tábora: Jana Heczková vedoucí oddělení : Věra Mrkvová ( informace, přihlášky, platby ), kontakt: 558989014

Více

Přihláška na Tábor YMCA prostor pro Tebe část

Přihláška na Tábor YMCA prostor pro Tebe část Přihláška na Tábor YMCA prostor pro Tebe 2016 1. část Tuto část odešlete na náš email nebo adresu s dokladem o zaplacení zálohy nejpozději 3. června 2016 Tábor YMCA Prostor pro Tebe je profilovou aktivitou

Více

Příměstský florbalový tábor

Příměstský florbalový tábor Příměstský florbalový tábor v termínu od 9. 7. do 13. 7. 2018, cena: 1.300,-Kč. Scházení dětí v DDM Třinec: od 7.00 do 8.30 hodin. Odchod dětí z DDM Třinec: od 15.30 do 16.00 hodin. Informace pro rodiče

Více

Adaptační kurz tercie

Adaptační kurz tercie Adaptační kurz tercie Datum konání: 2. 4. 9. 2015 Místo konání: Penzion Zákoutí, Pec pod Sněžkou www.zakouti.cz, Penzion Zákoutí, Pec pod Sněžkou 180, PSČ 542 21, okres Trutnov, tel. +420 499 736 215,

Více

ORGANIZAČNÍ POKYNY. Poplatek: 1500 Kč (cena zahrnuje oběd, pitný režim po celý den, pedagogický dozor, lektory kolečkového bruslení, odměny)

ORGANIZAČNÍ POKYNY. Poplatek: 1500 Kč (cena zahrnuje oběd, pitný režim po celý den, pedagogický dozor, lektory kolečkového bruslení, odměny) ORGANIZAČNÍ POKYNY termín: 23.-27.7.2018 denně 8 16:30 hodin, sraz ve sportovním areálu Dubí Po dobu tábora bude aktivní tel. číslo: 723 907 109 vedoucí tábora: Ondřej Thor Informace: SK Dubí u fotbalového

Více

Závazná přihláška na letní tábor Střela 2017

Závazná přihláška na letní tábor Střela 2017 Závazná přihláška na letní tábor Střela 2017 Provozovatel tábora : STŘELA sdružení pro letní táborovou činnost z.s. Název tábora : LT STŘELA U starého mlýna,, Termín konání : 15.7. - 29.7.2017 Příspěvek

Více