Letní dětský tábor v Rabštejně nad Střelou

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Letní dětský tábor v Rabštejně nad Střelou - 2015"

Transkript

1 Letní dětský tábor v Rabštejně nad Střelou Pořadatel: Občanské sdružení Neumětel, Grafická 22, Praha 5 IČ , Schváleno MV ČR číslo jednací II/s - OVS/ /97 - R číslo účtu: /0100, Komerční banka - Praha 5 Adresa tábora: LDT Pod Smrkem, Rabštejn nad Střelou, p. Manětín Tábor je každoročně budován na louce v prostoru bývalého tábořiště Smrk v Rabštejně nad Střelou. Na louce jsou vybudována hřiště na fotbal, volejbal a softbal. Tábor je situován na vyvýšeném břehu říčky Střely a díky regulaci říčky nebyl zasažen povodní v roce Říčku Střelu využíváme ke koupání a k provozování vodních sportů, podobně jako asi 2 km vzdálený rybník Poustky s písečnou pláží. Překrásné a dosud nezdevastované blízké i vzdálenější okolí je ideální pro celodenní výlety a různé hry v přírodě. Termíny konání a cena tábora 1. běh: Odjezd: v hod. středa Příjezd: v hod. neděle Hlavní vedoucí: Ivan Jeník, Veletržní 30, Praha 7 tel ivan.jenik@seznam.cz Cena: 4 600,- Kč - 19 dní 2. běh: Odjezd: v hod. neděle Příjezd: v hod. sobota Hlavní vedoucí: Robert Šimák, Physter Technology, a.s. Vídeňská 185, Vestec, Jesenice u Prahy tel , robert.simak@physter.com Cena: 4 800,- Kč - 21 dní 3. běh: Odjezd: v hod. sobota Příjezd: v hod. pátek Hlavní vedoucí: Miroslav Tomeš, Zárybská 672/6, Praha 9, Prosek tel , , miroslav.tomes@seznam.cz Cena: 4 800,- Kč - 21 dní Závazná přihláška: Vyplněnou přihlášku zašlete na adresu hlavního vedoucího příslušného turnusu co nejdříve, pokud možno do Nenechte přihlášení svého dítěte na tábor na poslední chvíli, o přijetí dítěte na tábor rozhoduje pořadí zaslaných přihlášek. Úhrada platby: Úhradu proveďte do , a to na účet /0100, Komerční banka Praha 5, variabilní symbol uveďte datum narození dítěte ve tvaru RRMMDD NUTNÉ!!! Při platbě do bude poskytnuta sleva 200,- Kč z celkové úhrady. V případě potřeby Vám na požádání vystavíme potvrzení nebo fakturu pro zaměstnavatele. Provozovatel si vyhrazuje právo: v případě nepředvídatelných skutečností a vyšší moci (přírodní pohromy) tábor zrušit nebo změnit místo konání tábora. Alikvotní část úhrady bude v tomto případě vrácena.

2 Stornovací poplatek: při neúčasti dítěte činí 25% z platby. Je možno zajistit za dítě náhradu bez stornovacího poplatku. Věk dětí: Přijímáme děti, které v tomto kalendářním roce dosáhnou min. věku 6 let a max. věku 16 let (děti nad 15 let a 6-7 let pouze po dohodě s hlavním vedoucím). Kapacita tábora: cca 45 dětí, které rozdělíme do smíšených oddílů tak, aby mohly oddíly spolu soutěžit. Doprava: Autobusem, odjezdy autobusů od stanice metra A Hradčanská zastávka BUS náhradní doprava za metro A (ul. Milady Horákové směr z centra), příjezdy všech autobusů - na opačné straně. K odjezdům autobusů je nutno se dostavit min. 15 min. před odjezdem. Rodiče dítěte či zákonný zástupce je povinen být u odjezdu či příjezdu dítěte. Ubytování: Děti jsou ubytovány po dvou ve stanech s podsadou. Stany jsou vybaveny lůžky. Nutný kvalitní spací pytel a karimatka. Je vhodné přibalit malý polštářek pod hlavu, Stravování: 5x denně v dostatečném množství. Jedná se o stravování typu domácí stravy, která je vhodná pro děti. Program tábora: Program připravuje tým zkušených vedoucích již před zahájením tábora, a je na něj kladen velký důraz. Tradicí je celotáborová hra. Soutěže jsou připravovány tak, aby se mohly uplatnit všechny věkové kategorie dětí. Tábor je zaměřen na vedení dětí k samostatnosti, poznávání přírody a rozvíjení sportovní zdatnosti. Organizujeme také celodenní výlety, puťáky, karneval, táboráky a další akce. Vedení tábora samozřejmě nezapomíná na děti, které slaví v průběhu tábora narozeniny nebo svátek. Zdravotní služba: O zdraví dětí pečuje stálá zdravotní služba, popř. okresní lékař, kam bude vaše dítě, v případě větších obtíží, dopraveno. Návštěvy rodičů: nejsou povoleny, veškeré informace o průběhu tábora Vám na Vaši žádost poskytne vedení tábora. Případný předčasný odjezd nebo pozdější příjezd dítěte na tábor dohodněte předem s vedením tábora písemně. Není nutné posílat dětem balíčky s jídlem, vše potřebné dostanou. Je však důležité často dětem psát, zvláště těm, které jedou poprvé. (Pozor-pošta v sobotu ani ve svátek nechodí, první poštu pro malé děti napište raději předem nebo předejte vedoucímu při odjezdu.) Kapesné: Na nákup pohledů a drobností doporučujeme kapesné ve výši cca 200,- Kč. Nezapomeňte odevzdat před odjezdem autobusu: Vložte do obálky označené jménem dítěte. Posudek lékaře o zdravotní způsobilosti k účasti dítěte na dětském táboře Prohlášení rodičů o zdravotním stavu dítěte + prohlášení odpovědnosti za škody Kopii průkazu zdravotní pojišťovny, kopii očkovacího průkazu Plnou moc pro táborovou zdravotnici Doufáme, že se nám podaří pro Vaše dítě vytvořit ty nejlepší podmínky k prožití tří týdnů jejich jistě zasloužených prázdnin, na které budou dlouho a v dobrém vzpomínat. Uvítáme, pokud nám bude ochoten některý z rodičů pomoci při bourání tábora (zajišťuje Ivan Jeník).

3 Závazná přihláška na Letní tábor v Rabštejně nad Střelou rok 2015 Přihlašuji své dítě: Příjmení a jméno:. Datum narození: RČ:. Bydliště: PSČ:.. Tel.: .: děti:. Zdravotní pojišťovna:.. na Letní tábor v Rabštejně nad Střelou v termínu: Běh (zvýrazněte, zakroužkujte). Prohlášení: Podepsáním přihlášky na tábor zároveň potvrzuji, že mé dítě bude informováno o přísném zákazu požívání alkoholu, omamných látek a kouření během tábora. V případě závažného porušení táborového řádu může být účastník tábora, na základě rozhodnutí vedení tábora, z tábora vyloučen. V takovém případě hradí rodiče účastníka veškeré náklady s ukončením jeho pobytu spojené. Provozovatel nevrací alikvotní část účastnického poplatku. Dále prohlašuji, že jsou mi známy dispozice provozovatele tábora k nástupu dítěte do tábora a návratu z tábora a vzal(a) jsem na vědomí, že návštěvy rodičů na táboře nejsou z důvodů výchovných a zdravotních povoleny. V dne. Tuto závaznou přihlášku zašlete do: na adresu hlavního vedoucího příslušného turnusu (přihlášku na 1.turnus lze poslat em a originál přihlášky předat spolu s lékařským posudkem a potvrzením o bezinfekčnosti až při odjezdu na tábor při nástupu do autobusu)

4 Prohlášení rodičů o zdravotním stavu dítěte (prohlášení nesmí být starší 1 den) Potvrzuji, že moje dítě:... RČ:... Adresa bydliště:.. PSČ:. je zdravé a může se zúčastnit letního dětského tábora v Rabštejně nad Střelou. U dítěte se projevují alergie na tyto potraviny, léky:. Dítě užívá tyto léky (vč. dávkování):. Dítě nesmí užívat tyto léky: Další upozornění:.... Dítě je plavec / neplavec (zvýrazněte, zakroužkujte). Prohlašuji, že ošetřující lékař nenařídil mému dítěti změnu režimu, dítě nejeví známky akutního onemocnění (průjem, teplota apod.) a okresní hygienik mu nenařídil karanténní opatření. Není mi též známo, že by v posledním týdnu přišlo mé dítě do styku s osobami, které onemocněly přenosnou nemocí. Jsem si vědom(a) právních následků, které by mě postihly, kdyby toto mé prohlášení bylo nepravdivé. V.. dne..... Prohlášení odpovědnosti za škody Prohlašuji, že beru na vědomí odpovědnost za škody, které způsobí mé dítě v době trvání letního tábora na vybavení tábora, popř. na vybavení autobusu. V případě finančních nákladů na opravu nebo výměnu takto poškozeného zařízení se zavazuji tuto škodu uhradit. V.. dne..... Adresa pobytu rodičů v době konání tábora: Telefonické spojení na rodiče či jiného zástupce v době konání tábora:

5 Posudek lékaře o zdravotní způsobilosti k účasti dítěte na dětském táboře Datum narození dítěte:... Jméno dítěte:... Bydliště:... Dle 108 odst. 1 zákona č. 258/2000 Sb. a dle vyhlášky 148/2004: Posuzované dítě je k účasti: zdravotně způsobilé nezpůsobilé zdravotně způsobilé za podmínky:... Posuzované dítě: a) se podrobilo stanoveným pravidelným očkováním: ANO - NE b) je alergické na... c) dlouhodobě užívá léky (typ, druh, dávka)... Posudek je platný 12 měsíců od data jeho vydání, pokud v souvislosti s nemocí v průběhu této doby nedošlo ke změně zdravotní způsobilosti. Datum vydání posudku:... razítko zdravotnického zařízení, podpis lékaře:

6 PLNÁ MOC Jméno a příjmení nezletilého dítěte:... RČ:... Bydliště:... Já, níže podepsaný(á) zákonný zástupce Jméno a příjmení:... Bydliště:... zmocňuji táborovou zdravotnici:..., nar.... zdravotnici LT Rabštejn nad Střelou provozovatele Občanské sdružení Neumětel, Grafická 22, Praha 5, IČ , k mému zastupování v rozsahu všech práv a povinností v souvislosti s poskytováním zdravotních služeb shora uvedenému nezletiletému dítěti dle 35 zákona č. 372/2011Sb. o zdravotních službách (dále jen zákon), zejména aby obdržela informace o zdravotním stavu shora uvedeného nezl. dítěte a o navržených zdravotních službách dle ust. 31 zákona a na jejich základě udělila v souladu s ust. 34 zákona písemný informovaný souhlas s poskytnutím zdravotních služeb v případě, kdy je vyžadován souhlas alespoň jednoho z rodičů k poskytnutí zdravotních služeb, které nejsou zdravotními službami podle bodu 1 35 odst. 2 zákona. Bez souhlasu lze nezketilému pacientovi poskytnout pouze neodkladnou péči jde-li o zdravotní služby nezbytné k záchraně života nebo zamezení vážného poškození zdraví ( 38 odst. 4b) zákona), tj. nikoli obecně akutní péči, jejíž účelem je odvrácení vážného zhoršení zdravotního stavu nebo snížení rizika vážného zhoršení ( 5 odst. 1b) zákona). Tato plná moc nezbavuje táborovou zdravotnici povinnosti informovat zákonné zástupce o případných vážných zdravotních problémech dítětě. Tato plná moc platí v dobé konání tábora, tj. od... do... V.. dne

7 Do čeho zabalit: Doporučený seznam věcí na tábor Své děti vybavte přiměřeným množstvím prádla, žijeme 3 týdny v přírodě a podmínky k praní jsou zde omezené. Věci zabalte dětem do staršího nevelkého kufru, případně tašky - zavazadla přivezeme dětem až na místo. Volte raději 2 zavazadla, než velký pevný kufr, který nelze zastrčit pod postel a ve stanu překáží. (Malé děti mohou umístit kufr na postel.) Ze zkušenosti víme, že pořádek se lépe udržuje v kufru nebo tašce než v batohu. Malým dětem všechny věci na tábor podepište, denně hledá dost věcí své majitele. Doporučený seznam věcí na tábor: Oblečení Ostatní 5-7x triko krátký rukáv jídelní souprava - 3 díly (ešus) 3x triko dlouhý rukáv lžíce, lžička, hrnek na pití 2x mikina škrabka či nůž na brambory 12-15x spodních kalhotek či slip hygienické potřeby 2-3x trenýrky šortky ručníky, žínka 1-2x plavky 1-2 utěrky 2x tepláková souprava + 1 dlouhé kalhoty 5 kolíčků na prádlo 1x svetr silný kapesníky 1x větrovka psací potřeby 1x zimní bunda obnošená dopisní papír, známky 1-2x punčocháče (malé děti) baterka+baterie 1x čepice či šátek proti slunci spací pytel (možno i polštářek) 1-2x oblečení na spaní + kulich karimatka 10-12x ponožky tenké brýle sluneční 3-4x ponožky silné krém na opalování 2x sportovní obuv tenisky malý baťůžek na výlety 1x pevná obuv turistická (pohorky) látkový pytel (tašku) na špinavé prádlo 1x sandály 1x holínky knížka, hračka, hra, psací blok 1x boty do vody hudební nástroj-kytara, flétna 1x pláštěnka s kapucí 1x staré světlejší triko na odpis Uspořádejte prosím věci v kufru dětem tak, aby shora snadno vyjmuly boty (které umístí pod postel), jídelní a hygienické potřeby (dají na poličku) a věci na spaní a v zavazadle jim zbylo přehledně uspořádané oblečení!!! Neberte s sebou na tábor elektronické hry, audiopřístroje, drahé hodinky, řetízky, prstýnky, náušnice, mobilní telefony a další cenné předměty. Za osobní věci Vašich dětí ručí jen děti samotné a v případě ztráty či poškození neponese provozovatel ani hlavní vedoucí LDT žádnou odpovědnost.

tábor LEVITŮ CZ 17. 24.8. 2013

tábor LEVITŮ CZ 17. 24.8. 2013 tábor LEVITŮ CZ 17. 24.8. 2013 Místo: Rekreační středisko Varvažov http://www.tabory.cz/varvazov.html Společná doprava z Prahy Odjezd 17.8. v 11:30 Černý Most / místo bude upřesněno / Prosíme, přijďte

Více

PŘIHLÁŠKA NA LETNÍ TÁBOR SOPKA. II. turnus 15. 7. 30. 7. 2016. všeobecný klasický tábor. jméno a příjmení dítěte:...

PŘIHLÁŠKA NA LETNÍ TÁBOR SOPKA. II. turnus 15. 7. 30. 7. 2016. všeobecný klasický tábor. jméno a příjmení dítěte:... všeobecný klasický tábor PŘIHLÁŠKA NA LETNÍ TÁBOR SOPKA II. turnus 15. 7. 30. 7. 2016 4.750,- Kč jméno a příjmení dítěte:.......................................... datum narození:...............................

Více

1. Záloha: 2.000,-Kč na poukaz. Splatná s odevzdáním přihlášky (do 20. 3. 2015). 2.

1. Záloha: 2.000,-Kč na poukaz. Splatná s odevzdáním přihlášky (do 20. 3. 2015). 2. LDT v kempu Cesenatico - Itálie, který se nachází 20 km od Rimini. Tato oblast je vyhlášená rozsáhlými písečnými plážemi. Děti budou ubytovány v klidné části kempu cca 8 10 minut od moře v karavanech pro

Více

PŘIHLÁŠKA NA LETNÍ TÁBOR SOPKA

PŘIHLÁŠKA NA LETNÍ TÁBOR SOPKA PŘIHLÁŠKA NA LETNÍ TÁBOR SOPKA všeobecný klasický tábor II. turnus 13. 7. 1. 8. 2013 4.788,- Kč jméno a příjmení dítěte:.......................................... rodné číslo:....................................

Více

Přihláška na PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR V RUDNÉ

Přihláška na PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR V RUDNÉ Přihláška na PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR V RUDNÉ Vyberte turnus: Červenec 15.7. 19.7. Cesta z hlubin až do oblak 22.7. 26.7. Na divokém západě 29.7. 2.8. Bylo, nebylo a vlastně bylo Srpen 5.8. 9.8. Asterix a Obelix

Více

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA NA TÁBOR *********************************** jméno dítěte:... narozené:...

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA NA TÁBOR *********************************** jméno dítěte:... narozené:... Oddíl Stříbrný vlček Rudná Česká tábornická unie ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA NA TÁBOR *********************************** Provozovatel: Oddíl Stříbrný vlček Rudná, ČTU Cena tábora pro rok 2015: 3400,- Kč konaného

Více

Bohemia sport Žatec z.s.

Bohemia sport Žatec z.s. PŘIHLÁŠKA LETNÍ SPORTOVNÍ TÁBOR V ŽEROTÍNĚ S VÝUKOU ANGLICKÉHO JAZYKA Místo: Žerotín Termín: 6.7. 13.7. 2019 Cena: 3 800 Kč Více info na tel. čísle pořadatelky paní PhDr. Lucie Staňkové: 601 369 084 Téma

Více

Informace o letním soustředění plaveckého oddílu SK Motorlet Praha v Mariánských Lázních

Informace o letním soustředění plaveckého oddílu SK Motorlet Praha v Mariánských Lázních Informace o letním soustředění plaveckého oddílu SK Motorlet Praha v Mariánských Lázních Termín konání: od pátku 24.8. do soboty 1.9.2012, sraz 24.8. v 8:00 u bazénu, návrat 1.9. okolo 16:00. Ubytování:

Více

Sportovní letní dny v Aquaparku Barrandov s výukou plavání

Sportovní letní dny v Aquaparku Barrandov s výukou plavání AquaDream a.s. Melodická 1380/3, Praha 5 - Stodůlky, PSČ 155 00 IČO: 274 57 125, DIČ: CZ274 57 125 Zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B., vložka 10786 Bankovní spojení

Více

Nýdek Hluchová 27. 31.7.2015

Nýdek Hluchová 27. 31.7.2015 Nýdek Hluchová 27. 31.7.2015 Cena tábora: 2900,- Kč VS 104 Pobyt je určen dětem ve věku 5 10 let S neukončeným řečovým vývojem S poruchami plynulosti řeči S nesprávnou výslovností hlásek S výukovými obtížemi

Více

Letní sportovní tábor Nýdek - Hluchová, cena: 1.950,- Kč VS 103. Určený pro chlapce a děvčata od 7-12 let

Letní sportovní tábor Nýdek - Hluchová, cena: 1.950,- Kč VS 103. Určený pro chlapce a děvčata od 7-12 let Letní sportovní tábor 19. - 25. 7. 2015 Nýdek - Hluchová, cena: 1.950,- Kč VS 103 Určený pro chlapce a děvčata od 7-12 let Jméno a příjmení dítěte:.... Datum narození:.. Rodné číslo. Bydliště:...Pojišťovna:..

Více

Přihláška účastníka na Letní dětský pobyt na mlýně s velbloudy 2013

Přihláška účastníka na Letní dětský pobyt na mlýně s velbloudy 2013 Přihláška účastníka na Letní dětský pobyt na mlýně s velbloudy 2013 Který se koná ve dnech 12-21.7.2013; 9-18.8.2013 na Uhrovic mlýně 1. Údaje o účastníkovi: Jméno a příjmení:. Rodné číslo: Zdravotní pojišťovna:...

Více

Vážení rodiče, Příjezd je plánován na 2. 8. 2014 přibližně v 15:00. Případné dotazy Vám rádi zodpovíme na telefonním čísle 739 622 255.

Vážení rodiče, Příjezd je plánován na 2. 8. 2014 přibližně v 15:00. Případné dotazy Vám rádi zodpovíme na telefonním čísle 739 622 255. Vážení rodiče, do rukou se Vám dostala přihláška na letní tábor, který již pravidelně pořádá SHM Klub Sulíkov, a to v termínu od 26. 7. do 2. 8. 2014. Tak jako minulý rok se pobyt koná v táborové základně

Více

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA. Letní dětský tábor - HORNÍ JELENÍ Termín tábora: neděle pátek

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA. Letní dětský tábor - HORNÍ JELENÍ Termín tábora: neděle pátek ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA Letní dětský tábor - HORNÍ JELENÍ 2019 Pořadatel tábora: RADOST CZECH REPUBLIC z.s., Rudé armády 121, 533 74 Horní Jelení zastoupený : Vladislavou Maškovou tel. 607 574 032 Hlavní vedoucí:

Více

LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR BRLOH 2012

LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR BRLOH 2012 LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR BRLOH 2012 14. 7. 28. 7. 2012 Informace pro rodiče a děti o táboře a jeho okolí odjezdu a platbě kontaktech vybavení dětí PÁR SLOV ÚVODEM PRO RODIČE Tábor se nachází v klidném prostředí

Více

Letní judo tábor 14. - 22. 8. 2015. Nýdek - Hluchová, cena: 2.250,- Kč VS 105. pro členy oddílu judo při DDM Třinec. Jméno a příjmení dítěte:...

Letní judo tábor 14. - 22. 8. 2015. Nýdek - Hluchová, cena: 2.250,- Kč VS 105. pro členy oddílu judo při DDM Třinec. Jméno a příjmení dítěte:... Letní judo tábor 14. - 22. 8. 2015 Nýdek - Hluchová, cena: 2.250,- Kč VS 105 pro členy oddílu judo při DDM Třinec. Jméno a příjmení dítěte:.... Datum narození:.. Rodné číslo. Bydliště:...Pojišťovna:..

Více

LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR MIRABEL

LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR MIRABEL LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR MIRABEL Místo: Letní dětský tábor Pohoda Nuzice (jihočeský kraj) Objekt: Tábor se nachází v krásné lesnaté krajině přímo u řeky Lužnice. Celá oblast, ve které tábor leží, se vyznačuje

Více

Přihláška na příměstský tábor Zapište termín + zařazení do oddílu: 1.termín: oddíl: 2.termín: oddíl:

Přihláška na příměstský tábor Zapište termín + zařazení do oddílu: 1.termín: oddíl: 2.termín: oddíl: Centrum pro rodinu Rudňáček, z.s 252 19 Rudná Přihláška na příměstský tábor Zapište termín + zařazení do oddílu: 1.termín: oddíl: 2.termín: oddíl: Jméno a příjmení dítěte:...........................................

Více

LETNÍ TÁBOR HLUBOKÁ U SKUTČE

LETNÍ TÁBOR HLUBOKÁ U SKUTČE LETNÍ TÁBOR HLUBOKÁ U SKUTČE Liána a Mario Z divočiny od řeky Krounky Vás zvou na tábor, kde zažijete nečekaná dobrodružství. Výprava na Madagaskar 2.7. 14.7.2017 Vydejte se s námi za Alexem, Martym, Glorií

Více

Přihláška na pobytový tábor školní rok 2017/2018

Přihláška na pobytový tábor školní rok 2017/2018 Přihláška na pobytový tábor školní rok 2017/2018 Přihlášku odevzdejte i s platbou pořadateli tábora nejpozději do 15. května 2018. Maximální počet účastníků je 30 dětí. Pobytový tábor v průběhu školního

Více

JUDO letní soustředění 13.-23.8.2014

JUDO letní soustředění 13.-23.8.2014 JUDO letní soustředění 13.-23.8.2014 Nýdek Hluchová, 2.500,-Kč VS 109 Jméno a příjmení dítěte:.... Datum narození:.. Rodné číslo. Bydliště:...Pojišťovna:.. Tel. kontakt: Email.. Jméno a příjmení zákonného

Více

Informace a pokyny k přihlášení na příměstský tábor s koňmi

Informace a pokyny k přihlášení na příměstský tábor s koňmi Informace a pokyny k přihlášení na příměstský tábor s koňmi Adresa tábora Statek Kočvary Kamila Kroftová Kontakt hlavní vedoucí: Kamila Kroftová Telefon: 731 953 948 E-mail: kroftovakamila@gmail.com Zdice,

Více

Skautský tábor Orlovy 2019

Skautský tábor Orlovy 2019 Skautský tábor Orlovy 2019 Termín konání: 7. - 14. července 2019 Příjezd: rodiče děti přivezou v neděli 7. července mezi 18:00 a 18:30 hodin na skautskou základnu Orlovy Návrat: rodiče si děti vyzvednou

Více

Přihláška na příměstský tábor Zapište termín + zařazení do oddílu: 1.termín: oddíl: 2.termín: oddíl:

Přihláška na příměstský tábor Zapište termín + zařazení do oddílu: 1.termín: oddíl: 2.termín: oddíl: Centrum pro rodinu Rudňáček, o.s 252 19 Rudná Přihláška na příměstský tábor Zapište termín + zařazení do oddílu: 1.termín: oddíl: 2.termín: oddíl: Jméno a příjmení dítěte:...........................................

Více

STORNOVACÍ PODMÍNKY (stanovené CK):

STORNOVACÍ PODMÍNKY (stanovené CK): Pro tento rok zamíříme do jižní Dalmácie, do městečka Baška Voda. Dvoupatrová vila Papagay se nachází v přímé blízkosti vily Grabovac, kde se podává strava. Od moře je vzdálená cca 350 m. Ubytování je

Více

LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR BRLOH 2015 18. 7. 1. 8. 2015. Informace pro rodiče a děti. o táboře a jeho okolí. odjezdu a platbě. kontaktech.

LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR BRLOH 2015 18. 7. 1. 8. 2015. Informace pro rodiče a děti. o táboře a jeho okolí. odjezdu a platbě. kontaktech. LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR BRLOH 2015 18. 7. 1. 8. 2015 Informace pro rodiče a děti o táboře a jeho okolí odjezdu a platbě kontaktech vybavení dětí PÁR SLOV ÚVODEM PRO RODIČE Tábor se nachází v klidném prostředí

Více

10. - 14. 8. 2015 CENA: 1.000,-Kč, VS 117

10. - 14. 8. 2015 CENA: 1.000,-Kč, VS 117 Příměstský tábor v DDM Třinec 10. - 14. 8. 2015 CENA: 1.000,-Kč, VS 117 Informace pro rodiče Příměstský tábor je určen pro všechny kluky a holky, kteří by se chtěli o prázdninách trochu více hýbat, poznat

Více

Zvláště u mladších účastníků tábora doporučujeme zasílat pravidelnou korespondenci.

Zvláště u mladších účastníků tábora doporučujeme zasílat pravidelnou korespondenci. Vážení rodiče, do rukou se Vám dostala přihláška na letní tábor, který již pravidelně pořádá SHM Klub Sulíkov pro děti od 6 do 12 let. Tak jako minulý rok se tábor koná na faře v Osové Bítýšce, a to v

Více

Adaptační kurz tercie

Adaptační kurz tercie Adaptační kurz tercie Datum konání: 2. 4. 9. 2015 Místo konání: Penzion Zákoutí, Pec pod Sněžkou www.zakouti.cz, Penzion Zákoutí, Pec pod Sněžkou 180, PSČ 542 21, okres Trutnov, tel. +420 499 736 215,

Více

LIST ÚČASTNÍKA. Kontakt na rodiče nebo jimi určené zástupce v době konání tábora (adresa, telefon)

LIST ÚČASTNÍKA. Kontakt na rodiče nebo jimi určené zástupce v době konání tábora (adresa, telefon) Soubor dokumentů, které rodiče předají pověřené osobě v místě odjezdu na LT Kamínky 2016 (jedou-li sourozenci, je třeba mít všechny dokumenty pro každé dítě) 1. List účastníka 2. Prohlášení zákonných zástupců

Více

KŘESŤANSKÝ SPORTOVNÍ KLUB. 149 00 Praha 4 Tel.:603 256 411 WWW.KSKPRAHA.ORG INFORMATORIUM. Základní informace o táboře

KŘESŤANSKÝ SPORTOVNÍ KLUB. 149 00 Praha 4 Tel.:603 256 411 WWW.KSKPRAHA.ORG INFORMATORIUM. Základní informace o táboře INFORMATORIUM Základní informace o táboře Termín tábora: 18. 7. - 1. 8. 2015 Adresa tábora: LDT KSK Praha, o.s., Lejčkov 10, 391 55 Chýnov Provozovatel: KSK Praha, o.s. Ing. Jaroslav Olšanský U Modré školy

Více

INFORMACE. Podpis rodičů:.

INFORMACE. Podpis rodičů:. INFORMACE Při nástupu na tábor předá zákonný zástupce dítěte hlavnímu vedoucímu nebo zdravotníkovi tábora: 1. posudek o zdravotní způsobilosti dítěte k účasti na zotavovací akci a škole v přírodě 2. průkazku

Více

LETNÍ TÁBOR expedice. pro šikuly a šikulky / / TERMÍN:

LETNÍ TÁBOR expedice. pro šikuly a šikulky / / TERMÍN: LETNÍ TÁBOR expedice pro šikuly a šikulky /9. 16. 7. 2017/ Schrödingerův institut připravuje pro děti od 6 do 12 let letní tábor v Josefově Dole. Pobyt v Jizerských horách zaměřený na poznávání přírody,

Více

13. letní soustředění klubů Vem Camará Capoeira ČR 2017 Děti do 13 let (včetně)

13. letní soustředění klubů Vem Camará Capoeira ČR 2017 Děti do 13 let (včetně) 13. letní soustředění klubů Vem Camará Capoeira ČR 2017 Děti do 13 let (včetně) Místo pobytu: REKREAČNÍ AREÁL POSLŮV MLÝN, cca 20 km od Mladé Boleslavi Poslův mlýn, 472 01 Doksy č. p. 976, tel: 739 366

Více

DOPRAVA: pouze vlastní

DOPRAVA: pouze vlastní LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR 2015 INFORMACE O POBYTU PŘIHLÁŠENÍ K POBYTU - INFORMACE TERMÍNY POBYTU CENA POUKAZU DŮLEŽITÉ DOKUMENTY - NÁSTUP POBYTU ZPŮSOB ÚHRADY STORNOPODMÍNKY ADRESA POBYTU KONTAKT DOPRAVA POUZE

Více

Tradiční letní dětský tábor Orlík Vystrkov 2017 Léto s úsměvem

Tradiční letní dětský tábor Orlík Vystrkov 2017 Léto s úsměvem Přihláška na letní dětský tábor ORLÍK VYSTRKOV 2017 Termín : 16. 22. července 2017 Tradiční letní dětský tábor Orlík Vystrkov 2017 Léto s úsměvem Údaje o dítěti Jméno:, příjmení:.. Adresa trvalého bydliště:...

Více

Český červený kříž OS Děčín

Český červený kříž OS Děčín Český červený kříž OS Děčín pořádá od 20.4. do 24.4.2015 Oblastní studijní středisko pro děti od 7 15 let v rekreačních středisek OS TOK MAXOV Sloup v Čechách Ubytování : v budově Doprava : autobusem Stravování

Více

9. 8. 14. 8. 2015. Letní pobytový. cena : 2000,-Kč. Věk účastníků : 7-12 let

9. 8. 14. 8. 2015. Letní pobytový. cena : 2000,-Kč. Věk účastníků : 7-12 let Letní pobytový 9. 8. 14. 8. 2015 cena : 2000,-Kč Věk účastníků : 7-12 let Přihlášky a platba DDM Třinec. Info: Bc. Věra Mrkvová, MBA tel:558989014, mail: krouzky@ddmtrinec.cz Přihláška na FLORBALOVÝ TÁBOR

Více

INFORMACE. Bez těchto náležitostí nelze dítě na tábor přijmout.

INFORMACE. Bez těchto náležitostí nelze dítě na tábor přijmout. INFORMACE Při nástupu na tábor předá zákonný zástupce dítěte hlavnímu vedoucímu nebo zdravotníkovi tábora: 1. posudek o zdravotní způsobilosti dítěte k účasti na zotavovací akci a škole v přírodě 2. průkazku

Více

SK VIKTORIE, z.s., Březinova 951/12, Jiříkov IČ: kontakt:

SK VIKTORIE, z.s., Březinova 951/12, Jiříkov IČ: kontakt: LETNÍ TÁBOR Sportuj s námi 2018 /11. 8. 18. 8. 2018/ SK VIKTORIE připravuje pro děti od 5 do 15 let letní tábor v Poslově Mlýně v Doksech. Pobyt ve středních Čechách v krásném areálu Poslův Mlýn Doksy

Více

Závazná přihláška na letní tábor Střela 2014

Závazná přihláška na letní tábor Střela 2014 Závazná přihláška na letní tábor Střela 2014 Provozovatel tábora : STŘELA sdružení pro letní táborovou činnost Název tábora : LT STŘELA U starého mlýna,, Termín konání : 12. 26.7.2014 Příspěvek rodičů:

Více

Zašlete na adresu, e-mail či fax (fax: 353941027) provozovatele. PŘIHLÁŠKA DÍTĚTE NA LETNÍ TÁBOR S KOŇMI VE STRÁNI

Zašlete na adresu, e-mail či fax (fax: 353941027) provozovatele. PŘIHLÁŠKA DÍTĚTE NA LETNÍ TÁBOR S KOŇMI VE STRÁNI Díl A str. 1. Zašlete na adresu, e-mail či fax (fax: 353941027) provozovatele. PŘIHLÁŠKA DÍTĚTE NA LETNÍ TÁBOR S KOŇMI VE STRÁNI Provozovatel: Jezdecká stáj Gabrielka, o.s., Stráň 6, 36001 Sadov e-mail

Více

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA FOŠ SPORTOVNÍ SOUSTŘEDĚNÍ CHŘIBSKÁ

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA FOŠ SPORTOVNÍ SOUSTŘEDĚNÍ CHŘIBSKÁ ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA FOŠ SPORTOVNÍ SOUSTŘEDĚNÍ CHŘIBSKÁ 29. 7. - 5. 8. 2017 DOKLADY NEZBYTNÉ PRO PŘIJETÍ NA AKCI ODEVZDEJTE DO 15. 7. 2017 Naskenované emailem na adresu jan.svarc@sinstitut.cz, osobně nebo

Více

Aplikované pohybové aktivity,volný čas a sport Olomouc,Tř.Míru 115,PSČ 771 11,pod záštitou České hiporehabilitační společnosti v ČR

Aplikované pohybové aktivity,volný čas a sport Olomouc,Tř.Míru 115,PSČ 771 11,pod záštitou České hiporehabilitační společnosti v ČR Aplikované pohybové aktivity,volný čas a sport Olomouc,Tř.Míru 115,PSČ 771 11,pod záštitou České hiporehabilitační společnosti v ČR Závazná přihláška Na rekondiční letní tábor s hiporehabilitací (paravoltiží)

Více

Závazná přihláška na Letní dětský tábor SUCHÝ DŮL 2018

Závazná přihláška na Letní dětský tábor SUCHÝ DŮL 2018 Odevzdejte kontaktní osobě, nebo pošlete na e-mail: jendakopr@seznam.cz do 31.5.2018 Č. přihlášky: Závazná přihláška na Letní dětský tábor SUCHÝ DŮL 2018 Provozovatel tábora: Občanské sdružení RIVIERA,

Více

táborové propozice LETNÍ STANOVÝ TÁBOR DOBRODRUŽSTVÍ ASTERIXE A OBELIXE

táborové propozice LETNÍ STANOVÝ TÁBOR DOBRODRUŽSTVÍ ASTERIXE A OBELIXE táborové propozice LETNÍ STANOVÝ TÁBOR DOBRODRUŽSTVÍ ASTERIXE A OBELIXE 29. 7. 12. 8. 2017 NÁSTUP NA TÁBOR Nástup na tábor bude v sobotu 29. července 2017 přímo na TZ Heraltice mezi 17:00 18:00 hodinou.

Více

Závazná přihláška na letní dětský tábor DEDRÁČEK 2014

Závazná přihláška na letní dětský tábor DEDRÁČEK 2014 Závazná přihláška na letní dětský tábor DEDRÁČEK 2014 T E R M Í N K O N Á N Í : 26. 7. 2014 9. 8. 2014 M Í S T O K O N Á N Í: H E D Č A N Y U K O Ž L A N Cena pobytu: 4 699,- Kč Informace o dítěti: Jméno

Více

PŘIHLÁŠKA NA TÁBOR Terénní berušky z.s. Žirovnice 2019

PŘIHLÁŠKA NA TÁBOR Terénní berušky z.s. Žirovnice 2019 PŘIHLÁŠKA NA TÁBOR Terénní berušky z.s. Žirovnice 2019 Pořadatel tábora Terénní berušky z.s. IČO: 07757981 Č. Účtu: 2601570788/2010 Údaje o táboře Termín konání: 14. 7. 27. 7. 2019 Místo konání: Žirovnice

Více

Tělocvičná jednota Sokol Brno Královo Pole pořádá. Letní stanový tábor Pustá Rybná Do řádků fantazie

Tělocvičná jednota Sokol Brno Královo Pole pořádá. Letní stanový tábor Pustá Rybná Do řádků fantazie Tělocvičná jednota Sokol Brno Královo Pole pořádá Letní stanový tábor Pustá Rybná 2017 Do řádků fantazie Pojeďte s námi prožít dva týdny plné her, soutěží, zábavy ale i vzdělání a získávání různých dovedností

Více

INFORMACE O LETNÍM TÁBOŘE SKAUTŮ A SKAUTEK STŘEDISKA URAGAN ZBRASLAV

INFORMACE O LETNÍM TÁBOŘE SKAUTŮ A SKAUTEK STŘEDISKA URAGAN ZBRASLAV V Praze, 12.5.2008 INFORMACE O LETNÍM TÁBOŘE SKAUTŮ A SKAUTEK STŘEDISKA URAGAN ZBRASLAV Dobrý den, Tímto se vám do rukou dostávají kompletní informace o našem táboře. Tábor se bude konat od úterý 22.7.

Více

Základní informace: Místo: Montelope, Lopeník 390, Březová 68768, (

Základní informace: Místo: Montelope, Lopeník 390, Březová 68768, ( Základní informace: Odjezd: 11. 8. v 9:00 od Decathlonu u Avionu (na Rudné) Návrat: 21.8. cca kolem 12:00 u Decathlonu Místo: Montelope, Lopeník 390, Březová 68768, (https://www.montelope.cz/) Cena: 5000

Více

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA OZDRAVNÝ A SPORTOVNÍ POBYT PORTO SAN GIORGIO ITÁLIE ČERVNA 2018

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA OZDRAVNÝ A SPORTOVNÍ POBYT PORTO SAN GIORGIO ITÁLIE ČERVNA 2018 ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA OZDRAVNÝ A SPORTOVNÍ POBYT PORTO SAN GIORGIO ITÁLIE 15. 24. ČERVNA 2018 DOKLADY NEZBYTNÉ PRO PŘIJETÍ NA AKCI ODEVZDEJTE DO 20. 4. 2018 Naskenované emailem na adresu jan.sisulak@sinstitut.cz,

Více

LETNÍ VÝTVARNÁ DÍLNA SLOUP V ČECHÁCH Informace pro rodiče:

LETNÍ VÝTVARNÁ DÍLNA SLOUP V ČECHÁCH Informace pro rodiče: LETNÍ VÝTVARNÁ DÍLNA SLOUP V ČECHÁCH Informace pro rodiče: Výtvarný ateliér Schrödingerova institutu připravil pro děti od 10 do 15 let letní pobytovou výtvarnou dílnu. Ubytováni budeme v rekreačním středisku

Více

Chceme upozornit vedení tábora na tyto povahové vlastnosti našeho dítěte:

Chceme upozornit vedení tábora na tyto povahové vlastnosti našeho dítěte: Chceme upozornit vedení tábora na tyto povahové vlastnosti našeho dítěte: Jeho záliby:............ Je dítě plavec? ANO NE Alergie, kterými trpí:... Léky, které pravidelně užívá:... Telefonní a písemné

Více

Jméno a příjmení:. Zdravotní pojišťovna:...

Jméno a příjmení:. Zdravotní pojišťovna:... P Ř I H L Á Š K A N A TÁ B O R Pořadatel: 25. středisko AXINIT Brno Termín tábora: 21. 7. - 1. 8. 2012 Místo konání: tábořiště u Brzkova Cena tábora: 1 400,- Kč Osobní údaje účastníka tábora: Jméno a příjmení:.

Více

,,Týden nových zážitků,,

,,Týden nových zážitků,, Přihláška na letní příměstský dětský tábor Termíny: 13. 18. července 2015 17. 22. srpna 2015 (vybraný termín označte podtržením) denně od 8:00 16:00,,Týden nových zážitků,, Údaje o dítěti Jméno:, příjmení:..

Více

LETNÍ SPORTOVNÍ KURZ PRO DĚTI (6-13let)

LETNÍ SPORTOVNÍ KURZ PRO DĚTI (6-13let) LETNÍ SPORTOVNÍ KURZ PRO DĚTI (6-13let) Letní kurz nabízí celodenní pohybové aktivity v malém počtu dětí, tak aby se jim zkušení trenéři mohli maximálně věnovat. Formou her a zábavy se děti budou hýbat

Více

ZA ODKAZEM KMENŮ OD EL RÍO PUTUMAYO

ZA ODKAZEM KMENŮ OD EL RÍO PUTUMAYO Přihláška na letní tábor oddílu T.O. Kamarádi Díl 1 ZÁKLADNÍ ÚDAJE Provozovatel: Česká tábornická unie, Jesenická oblast nám. Jana Zajíce 9, Šumperk 787 01 Typ tábora: stálý, stanový (indiánská tee-pee)

Více

PŘIHLÁŠKA DÍTĚTE na LDT 2015 ŠÉBA o.s.

PŘIHLÁŠKA DÍTĚTE na LDT 2015 ŠÉBA o.s. PŘIHLÁŠKA DÍTĚTE na LDT 2015 ŠÉBA o.s. Termíny: 1.7. - 11.7.2015 cena : 4.400,- Kč 1.7. - 18.7.2015 cena : 5.990,- Kč Žádáme o nevratnou zálohu 1.500,-Kč po přijetí přihlášky Jméno a příjmení dítěte:...

Více

LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR ADAM

LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR ADAM LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR ADAM 14. 7. 28. 7. 2018 POKYNY PRO ZÁKONNÉ ZÁSTUPCE 1. Informace o táboře Hlavní vedoucí tábora: Andrea Vacková Adresa tábora: LT Rapotínská Samota, Rejchartice, p. Šumperk, 787 01 Informace

Více

Závazná přihláška na letní tábor Střela 2017

Závazná přihláška na letní tábor Střela 2017 Závazná přihláška na letní tábor Střela 2017 Provozovatel tábora : STŘELA sdružení pro letní táborovou činnost z.s. Název tábora : LT STŘELA U starého mlýna,, Termín konání : 15.7. - 29.7.2017 Příspěvek

Více

Závazná přihláška na Letní dětský tábor DREAMÍK 2015 Termín tábora 22.-30.8.2015

Závazná přihláška na Letní dětský tábor DREAMÍK 2015 Termín tábora 22.-30.8.2015 Registrační číslo: Závazná přihláška na Letní dětský tábor DREAMÍK 2015 Termín tábora 22.-30.8.2015 Organizátoři: Vzdělávací centrum Mgr. Lucie Dudková, IČ 76580661 Email: dreamik@post.cz Tel.: 725/614781,

Více

LETNÍ TÁBOR Od soboty 18. srpna do pondělí 27. srpna 2018 (10 nocí)

LETNÍ TÁBOR Od soboty 18. srpna do pondělí 27. srpna 2018 (10 nocí) LETNÍ TÁBOR 2018 Pojeďte s námi na letní tábor do malebných Beskyd!!! Deset dní nabitých zážitky pod širým nebem, přátelstvím, akčním herním programem, zpěvem a spoustou dalšího. TERMÍN: Od soboty 18.

Více

Zdravotní karta. Datum narození... Rodné číslo... Pojišťovna... Adresa... Alergie... Léky, které pravidelně užívá... Zdravotní potíže...

Zdravotní karta. Datum narození... Rodné číslo... Pojišťovna... Adresa... Alergie... Léky, které pravidelně užívá... Zdravotní potíže... Oblastního spolek Českého červeného kříže v Děčíně Zdravotní karta Jméno...Příjmení... Datum narození... Rodné číslo... Pojišťovna... Adresa...... Alergie Léky, které pravidelně užívá Zdravotní potíže......

Více

Letní tábor 2015. Harry Potter

Letní tábor 2015. Harry Potter Letní tábor 2015 Harry Potter Tábor se koná v termínu od 18. 7. do 1. 8. 2015 na táborové základně Morgana. Tábořiště se nachází na rozhraní lesa a louky v romantické krajině nedaleko města Ledeč nad Sázavou.

Více

Letní stanový tábor Pustá Rybná 2015

Letní stanový tábor Pustá Rybná 2015 Tělocvičná jednota Sokol Brno Královo Pole pořádá Letní stanový tábor Pustá Rybná 2015 Pojeďte s námi prožít dva týdny plné her, soutěží, zábavy ale i vzdělání a získávání různých dovedností v čisté přírodě

Více

Tradiční letní dětský tábor Orlík Vystrkov 2018 Společně si užíváme léta

Tradiční letní dětský tábor Orlík Vystrkov 2018 Společně si užíváme léta Přihláška na letní dětský tábor ORLÍK VYSTRKOV 2018 Termín : 15. 21. července 2018 Tradiční letní dětský tábor Orlík Vystrkov 2018 Společně si užíváme léta Údaje o dítěti Jméno:, příjmení:.. Adresa trvalého

Více

Cyklisticko - turistický kurz pro žáky tříd ZŠ Lovosice, Sady pionýrů 355/2

Cyklisticko - turistický kurz pro žáky tříd ZŠ Lovosice, Sady pionýrů 355/2 Cyklisticko - turistický kurz pro žáky 7. - 9. tříd ZŠ Lovosice, Sady pionýrů 355/2 Informace pro žáky a rodiče Místo konání: obec Mariánská u Jáchymova, penzion VYTÁSEK - ubytování ve 4 8 lůžkových pokojích

Více

Český červený kříž OS Děčín

Český červený kříž OS Děčín Český červený kříž OS Děčín pořádá od 5.7. do 17.7.2015 letní dětský tábor pro děti od 6 15 let v rekreačních středisek OS TOK MAXOV Sloup v Čechách Ubytování : v budově Doprava : autobusem Stravování

Více

Níže uvádíme podrobné informace a pokyny k jednotlivým formulářům. Snažte se, je, prosím, vyplnit, vyřídit a odeslat co nejdříve. Děkujeme.

Níže uvádíme podrobné informace a pokyny k jednotlivým formulářům. Snažte se, je, prosím, vyplnit, vyřídit a odeslat co nejdříve. Děkujeme. Vážení rodiče, dětský letní tábor, který pořádá Občanské sdružení Radost Ostrava, se letos koná ve dnech 14.-28.8.2015 v obci Staré Hamry. Cena pobytu činí 3590,- Kč. Tato základna je postavena v lese

Více

DĚTSKÝ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR

DĚTSKÝ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR Pořádá: DĚTSKÝ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR Kde: Squash Třinec Kdy: 1. termín - 10.7. 14.7. 2017 2. termín 17.7. 21.7. 2017 3. termín 14.8. 18.8. 2017 4. termín 21.8. 25.8. 2017 Cena: 1.500,- Kč / jeden termín Věk:

Více

TÁBOR POSLŮV MLÝN, DOKSY

TÁBOR POSLŮV MLÝN, DOKSY TÁBOR POSLŮV MLÝN, DOKSY Poznejme blíže Třeskoprsky 30. 7. 5. 8. 2017 Schrődingerův institut připravuje pro děti od 6 do 13 let letní pobytový tábor v krásném prostředí Máchova kraje. Ubytování bude v

Více

POKYNY PRO ZÁKONNÉ ZÁSTUPCE

POKYNY PRO ZÁKONNÉ ZÁSTUPCE LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR ADAM 13. 7. 27. 7. 2019 POKYNY PRO ZÁKONNÉ ZÁSTUPCE 1. Informace o táboře Hlavní vedoucí tábora: Karolína Baráková Adresa tábora: LT Rapotínská Samota, Rejchartice, p. Šumperk, 787 01

Více

Jméno a příjmení dítěte:... datum narození:...rodné číslo:... Bydliště:... Zdravotní pojišťovna:... Chodí do:...třídy

Jméno a příjmení dítěte:... datum narození:...rodné číslo:... Bydliště:... Zdravotní pojišťovna:... Chodí do:...třídy PŘIHLÁŠKA DÍTĚTE do Letního Dětského Tábora ŠÉBA o.s. Termín: 30.6.2013 6.7.2013 30.6.2013 13.7.2013 Cena: 3.600,-Kč Cena : 5.400,-Kč Opět žádáme o nevratnou zálohu 1.500,-Kč po přijetí přihlášky Vyplní

Více

Přihláška na letní stanový tábor Krteček

Přihláška na letní stanový tábor Krteček Přihláška na letní stanový tábor Krteček v termínu: od 8. 22. srpna 2015 cena: 4.200,- Kč ODJEZD: sobota 8. 8. 2015 - sraz v 11.45 hod. na parkovišti Za Ženskými Domovy 3, Praha 5 - Na Knížecí - odjezd

Více

Příměstský tábor s angličtinou Cena: 1.400,-

Příměstský tábor s angličtinou Cena: 1.400,- Informace pro rodiče Příměstský tábor s angličtinou 24.7.-28.7. 2017 Cena: 1.400,- hl. vedoucí tábora: Michaela Bayerová e-mail: krouzky@ddmtrinec.cz tel. číslo: 558 989 014 Přihlášení na tábor probíhá

Více

Termín: Bedřichov, penzion Eva. Místo:

Termín: Bedřichov, penzion Eva. Místo: Vážení rodiče, Plavecký klub Litoměřice, z. s. pořádá ve dnech 17.-24.8.2019 tradiční Letní plavecké soustředění, které se uskuteční v Bedřichově, penzion Eva. Soustředění bude sportovního charakteru,

Více

LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR MOTÝLEK

LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR MOTÝLEK LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR MOTÝLEK Termín: 26. 7. 9. 8. 2014 Ubytování: ve srubech a chatkách Strava: 5x denně Doprava: autobusem, odjezd z Prahy Kapacita: cca 70 dětí Cena poukazu: 4.200, Kč Organizátor: Klub

Více

Telefon pevná linka mobilní

Telefon pevná linka mobilní Oblastního spolek Českého červeného kříže v Teplicích Závazná přihláška na: LLETN ÍÍ DĚTSKÝ TÁBOR C ee ss tt aa zz aa II nn dd ii áá nn yy V TERM ÍÍNU OD 3.. 8.. 2014-15.. 8.. 2014 Místo konání: Maxov

Více

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA DÍTĚTE NA XXVIII. SKAUTSKÝ TÁBOR

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA DÍTĚTE NA XXVIII. SKAUTSKÝ TÁBOR ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA DÍTĚTE NA XXVIII. SKAUTSKÝ TÁBOR 4. - 14. 7. 2018 Místo tábora: LUBOMĚŘ, okr. Nový Jičín Typ tábora: STANOVÝ PODSADOVÉ STANY Organizace: JUNÁK - ČESKÝ SKAUT, STŘEDISKO KELČ, z.s. Vedoucí

Více

RETRO letní tábor - příměstský

RETRO letní tábor - příměstský RETRO letní tábor - příměstský od 2. 7. do 6. 7. 2018 Cena: 1.300,- Informace pro rodiče hl. vedoucí tábora Mgr. Jana Hrubcová e-mail: estetika@ddmtrinec.cz tel. číslo: 607 402 150 Přihlášení na tábor

Více

ženy dorost

ženy dorost CHKO Podblanicko 4 km pod horou Blaník, 2 km Louňovice pod Blaníkem, okr. Benešov, cca 75 km od Prahy i Kolína Termín soustředění: 1. 8. 09 15. 8. 09 přípravky, muži 1.8. 09 7.8. 09 ženy 7.8. 09 15.8.09

Více

Přihláška na letní tábor SOPKA 2014

Přihláška na letní tábor SOPKA 2014 Přihláška na letní tábor SOPKA 2014 I. turnus: 28. 6. 12. 7. 2014 Jméno a příjmení dítěte:............................................. Rodné č.:..............................vychází z............. třídy

Více

Informace a podmínky kempu:

Informace a podmínky kempu: Informace a podmínky kempu: Pupáskův sportovní kemp se bude odehrávat v ZŠ JÍLOVÉ U PRAHY (Komenského 365, 254 01 Jílové u Prahy), kde budeme mít k dispozici venkovní hřiště, zázemí ve škole a v případě

Více

LETNÍ TÁBOR. pořádá pro děti od 7 do 15 let

LETNÍ TÁBOR. pořádá pro děti od 7 do 15 let DŮM DĚTÍ A MLÁDEŽE, NYMBURK, 2. května 968 tel: 325 514 671, e-mail: ddm@ddm-nymburk.cz, http://www.ddm-nymburk.cz příspěvková organizace pořádá pro děti od 7 do 15 let LETNÍ TÁBOR Termín: 22.7.2018 4.8.2018

Více

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA DÍTĚTE NA XXIII. SKAUTSKÝ TÁBOR 7. - 17. 7. 2013

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA DÍTĚTE NA XXIII. SKAUTSKÝ TÁBOR 7. - 17. 7. 2013 ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA DÍTĚTE NA XXIII. SKAUTSKÝ TÁBOR 7. - 17. 7. 2013 Místo tábora : JEDNOV, okr. Prostějov Typ tábora: STANOVÝ PODSADOVÉ STANY Organizace : JUNÁK SVAZ SKAUTŮ A SKAUTEK ČR - STŘEDISKO KELČ

Více

Dobrodružný příměstský tábor SUPERHRDINOVÉ

Dobrodružný příměstský tábor SUPERHRDINOVÉ Dobrodružný příměstský tábor SUPERHRDINOVÉ v termínu od 23. 7. do 27. 7. 2018, cena: 1.300,-Kč. od 7.00-8.30 hod. scházení dětí v DDM Třinec od 15.30-16.00 hod. odchod dětí z DDM Třinec Informace pro rodiče

Více

27. 7. 31. 7. 2015 8 00 16 00 hod cena: 1000,-Kč

27. 7. 31. 7. 2015 8 00 16 00 hod cena: 1000,-Kč Všeobecný příměstský tábor 27. 7. 31. 7. 2015 8 00 16 00 hod cena: 1000,-Kč (Při platbě do 30. 4. 2015 zvýhodněná cena 900,-Kč) Věk účastníků : 6-12 let Přihlášky a platba DDM Třinec. Info: Bc. Věra Mrkvová,

Více

Pokyny pro rodiče: Tento letáček můžete předat svým známým/příbuzným. Rádi na táboře uvítáme další hravé děti.

Pokyny pro rodiče: Tento letáček můžete předat svým známým/příbuzným. Rádi na táboře uvítáme další hravé děti. Tento letáček můžete předat svým známým/příbuzným. Rádi na táboře uvítáme další hravé děti. www.brloh.cz Závazná přihláška na dětský letní Tábor v Brloze Pořádá: Spolek brložských horalů Velimská 2606,

Více

Letní tábor 2015. s názvem Pod ochranou Páně. Obsah

Letní tábor 2015. s názvem Pod ochranou Páně. Obsah Letní tábor 2015 s názvem Pod ochranou Páně Obsah Kontakty Tábor pro mladší děti od 6 do 14 let základní informace o Přihláška Pravidla chování na táboře Formuláře Kontakt pro dotazy a upřesnění: Přihlášky,

Více

Příměstský hudební tábor

Příměstský hudební tábor Příměstský hudební tábor v termínu od 13. 8. 2018 do 17. 8. 2018, cena: 1.300,-Kč od 7.00-8.30 hod. scházení dětí v DDM Třinec od 15.30-16.00 hod. odchod dětí z DDM Třinec Informace pro rodiče Hl. vedoucí

Více

Závazná přihláška na:

Závazná přihláška na: Závazná přihláška na: LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR Letem rokem V TERMÍNU OD 16. 7. 2017-28. 7. 2017 Místo konání: Maxov 12, 471 52 Sloup v Čechách Sraz 16. 7.2017 na parkovišti Teplického stadionu v Alejní ul. do

Více

Nástupní list na CC. Posudek o zdravotní způsobilosti dítěte k účasti na zotavovací akci (nesmí být starší než 1 rok)

Nástupní list na CC. Posudek o zdravotní způsobilosti dítěte k účasti na zotavovací akci (nesmí být starší než 1 rok) Nástupní list na CC Jméno a příjmení dítěte: Datum narození: Rodné číslo: Adresa trvalého bydliště: Posudek o zdravotní způsobilosti dítěte k účasti na zotavovací akci (nesmí být starší než 1 rok) 1) Posuzované

Více

PŘIHLÁŠKA LDT KAMARÁD

PŘIHLÁŠKA LDT KAMARÁD PŘIHLÁŠKA LDT KAMARÁD Místo konání: Čichořice Cena: 5999,- Termín konání: 11. 8. 24. 8. 2019 Kontakt: 737 901 996, ldtkamarad@post.cz Informace o dítěti Jméno a příjmení Datum narození Adresa bydliště

Více

Informace pro rodiče o táboře Port Royal 2016

Informace pro rodiče o táboře Port Royal 2016 Informace pro rodiče o táboře Port Royal 2016 Začátek tábora: neděle 24.7.206 v 9:00 u klubovny (naložíme věci a půjdeme na tábor pěšky je to 6 km) Konec tábora: neděle 31.7.2016 v 10:00 na tábořišti Tábořiště:

Více

Tábor Křeč 2013. Kufrování: ve čtvrtek 20. 6. 2013 od 18.00 do 19.00 v klubovně (V Podzámčí, Praha 4 Krč), kontakt 731 219 329 (Kačka)

Tábor Křeč 2013. Kufrování: ve čtvrtek 20. 6. 2013 od 18.00 do 19.00 v klubovně (V Podzámčí, Praha 4 Krč), kontakt 731 219 329 (Kačka) Tábor Křeč 2013 Termín: 29. června 2013 13. července 2013 Adresa: GPS: Sraz: Návrat: Cena: Skautský tábor v Křeči Statečná srdce Kateřina Hromková (= jméno dítěte) Pošta Křeč 394 95 49 22'7.468"N, 14 55'30.401"E

Více

Příměstský florbalový tábor

Příměstský florbalový tábor Příměstský florbalový tábor v termínu od 9. 7. do 13. 7. 2018, cena: 1.300,-Kč. Scházení dětí v DDM Třinec: od 7.00 do 8.30 hodin. Odchod dětí z DDM Třinec: od 15.30 do 16.00 hodin. Informace pro rodiče

Více

Závazná přihláška na:

Závazná přihláška na: Závazná přihláška na: LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR Léto v Bradavicích V TERMÍNU OD 15. 7. 2018-27. 7. 2018 Místo konání: Maxov 12, 471 52 Sloup v Čechách Sraz 15. 7.2018 mezi AGC fotbalovou arénou a bývalým zimním

Více

Vážení rodiče, 2.300,- Kč (v ceně je zahrnuto ubytování, strava, výlet na koupaliště, pojištění dítěte a odměny)

Vážení rodiče, 2.300,- Kč (v ceně je zahrnuto ubytování, strava, výlet na koupaliště, pojištění dítěte a odměny) Vážení rodiče, do rukou se Vám dostaly propozice letního tábora, který čtvrtým rokem pořádá Středisko volného času Vítkov, příspěvková organizace. Tábor se koná na turistické základně v Klokočově a vedou

Více