Normstahl - sekční garážová vrata. Jednoduše pasují.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Normstahl - sekční garážová vrata. Jednoduše pasují."

Transkript

1 Normstahl - sekční garážová vrata. Jednoduše pasují.

2 GARÁŽOVÁ VRATA VÁM OTEVÍRAJÍ CESTU NEJEN DO SVĚTA, ALE I DOMŮ! Vaše vrata by měla perfektně pasovat nejen k Vašemu domu, ale i k Vám, bez ohledu na to, jací jste. Je jedno, zda máte městskou vilu, venkovské stavení, bungalov nebo dřevostavbu: Váš dům má prostě styl - a ten podtrhnou padnoucí garážová vrata. U firmy Normstahl Entrematic si určitě ta správná vrata vyberete. Vyberete si vrata, která posílí celkový dojem z atmosféry Vašeho domu. A nejen Vy, ale i Vaše okolí se bude mít čím kochat. 02 Normstahl - sekční garážová vrata. Jednoduše pasují.

3 Normstahl - sekční garážová vrata. Jednoduše pasují. 03

4 Normstahl - sekční garážová vrata. Jednoduše pasují. PROSTÁ A MODERNÍ. Stropní sekční vrata Normstahl Superior+ 42 model Flair povrch hladký metalická šedá (DB 703) automatická, s pohonem Magic dokonalá izolace - panely šířka 42 mm +2 vysoká bezpečnost díky zakrytým vodícím kolejnicím, kolečkům a pružinám možnost vysokého zabezpečení proti vloupání (zkouška dle NEN 5096) automatické větrání garáže větracími kanálky ve spodní těsnící gumě 04 Normstahl - sekční garážová vrata. Jednoduše pasují.

5 Normstahl - sekční garážová vrata. Jednoduše pasují. 05

6 Normstahl - sekční garážová vrata. Jednoduše pasují. KLASICKÁ A ELEGANTNÍ. Stropní sekční vrata Normstahl Superior 42 model Classic povrch briliant dopravní bílá (RAL 9016) automatická, s pohonem Magic dokonalá izolace - panely šířka 42 mm +2 vysoká bezpečnost díky zakrytým vodícím kolejnicím, kolečkům a pružinám možnost vysokého zabezpečení proti vloupání (zkouška dle NEN 5096) automatické větrání garáže větracími kanálky ve spodní těsnící gumě černé kovové madlo v moderním designu 06 Normstahl - sekční garážová vrata. Jednoduše pasují.

7 Normstahl - sekční garážová vrata. Jednoduše pasují. 07

8 Normstahl - sekční garážová vrata. Jednoduše pasují. NÁPADITÁ A PŘIROZENÁ. Stropní sekční vrata Normstahl Superior 42 model Line povrch dekor woodgrain zlatý dub automatická, s pohonem Magic dokonalá izolace - panely šířka 42 mm vysoká bezpečnost díky zakrytým vodícím kolejnicím, kolečkům a pružinám možnost vysokého zabezpečení proti vloupání (zkouška dle NEN 5096) automatické větrání garáže větracími kanálky ve spodní těsnící gumě 08 Normstahl - sekční garážová vrata. Jednoduše pasují.

9 Normstahl - sekční garážová vrata. Jednoduše pasují. 09

10 Normstahl - sekční garážová vrata. Jednoduše pasují. PROMYŠLENÁ A ELEGANTNÍ. Stropní sekční vrata Normstahl Superior+ 42 model Style povrch hladký antracitová šedá (RAL 7016) ruční ovládání dokonalá izolace - panely šířka 42 mm vysoká bezpečnost díky zakrytým vodícím kolejnicím, kolečkům a pružinám možnost vysokého zabezpečení proti vloupání (zkouška dle NEN 5096) automatické větrání garáže větracími kanálky ve spodní těsnící gumě stříbrné kovové madlo v moderním designu 10 Normstahl - sekční garážová vrata. Jednoduše pasují.

11 Normstahl - sekční garážová vrata. Jednoduše pasují. 11

12 12 Normstahl - sekční garážová vrata. Jednoduše pasují.

13 Normstahl - sekční garážová vrata. Jednoduše pasují. NADČASOVÁ. Stropní sekční vrata Normstahl Superior 42 model Trend povrch briliant dopravní bílá (RAL 9016)) automatická, s pohonem Magic dokonalá izolace - panely šířka 42 mm Normstahl - sekční garážová vrata. Jednoduše pasují. 13

14 Normstahl Superior+ 42, model style v hliníkové šedé (RAL 9007) Normstahl Smart 42, model classic v dopravní bílé (RAL 9016) s prosklením -motiv M1 14 Normstahl - sekční garážová vrata. Jednoduše pasují.

15 Normstahl Superior+ 42, model flair v hliníkové bílé (RAL 9006) Normstahl Smart+ 42, model style v antracitové šedé (RAL 7016) s prosklením -motiv D702 Normstahl - sekční garážová vrata. Jednoduše pasují. 15

16 NORMSTAHL. ZNAČKA KVALITY. Normstahl sekční garážová vrata. Kvalita převládá. Normstahl. Synonymum pro stabilní garážová vrata s dlouholetou životností nejvyšší kvality již od roku Normstahl - sekční garážová vrata. Jednoduše pasují.

17 42 mm Dokonalá izolace Dokonalá izolace zabezpečuje účinnou ochranu proti mrazu a horku, udržuje stálou vnitřní teplotu a šetří energii. Stálá tloušťka panelu 42 mm navíc zaručuje vysokou pevnost, dlouhodobou životnost a významně snižuje Vaše náklady na vytápění. To potěší nejen životní prostředí, ale i Vaši peněženku. Naše spolehlivost Víme, co Vám prodáváme, a proto Vám také poskytujeme 10letou záruku na komplexní výrobek - na všechny metalické díly vrat, jako jsou pružiny, kolečka, závěsy. A na to se můžete spolehnout. PRVOTŘÍDNÍ K VALIT Y NOR M Y NORMSTAHL. JIŽ VÍCE NEŽ 60 LET. Normy Netolerujeme žádnou odchylku. Garážová vrata Normstahl nabízejí prvotřídní kvalitu již v sériové výrobě. Za tím si stojíme naším jménem nejen nyní, ale budeme si stát i v budoucnu. Tradice Již více než 60 let si Normstahl stojí za kvalitou, stálostí, jedinečností, bezpečností a spolehlivostí garážových vrat. Pokud se tedy rozhodnete pro vrata Normstahl, rozhodnete se správně. RAL barvy VYSOKÁ OCHRANA PROTI VLOUPÁNÍ Velký výběr Několik modelů, několik povrchů a nespočet barevných kombinací zaručuje, že si vybere opravdu každý. Náš konfigurátor na straně 22 Vám k tomu pomůže. Ochrana majetku V garáži je uloženo často více hodnot, než si člověk myslí, proto nabízíme ochranu proti vloupání u vrat Normstahl Superior 42 a Normstahl Superior+ 42. Vrata jsou testována v souladu s holandskou normou NEN 5096 institutu SKG s klasifikací WK2. Normstahl - sekční garážová vrata. Jednoduše pasují. 17

18 Normstahl sekční garážová vrata. Naše produktová řada. Normstahl Smart 42 Vítěz v poměru ceny a výkonu Základní vybavení vrat je tak bohaté, že si je chce každý okamžitě koupit. Tři varianty, několikanásobná možnost kombinací. Barva Model Povrch Prosklení Rozměry 6 standardních barev - originální konečná povrchová úprava 4 varianty briliant/woodgrain okna s motivy, celoprosklená lamela 61 standardních rozměrů maximální šířka: 5000 mm maximální výška: 3000 mm dokonalá izolace díky panelům o tloušťce 42 mm integrovaný pružinový systém v rámu do rozměru 3000 x 2250 mm (nad 3000 mm torzní pružiny) vhodná pro nízká nadpraží 18 Normstahl - sekční garážová vrata. Jednoduše pasují.

19 Normstahl Superior 42 Univerzální výběr Tato vrata mají o několik předností navíc. Větší možnost volby s mnoha funkcemi ve standardu nebo na míru. Normstahl Superior + 42 Univerzální výběr s plusem Nepřekonatelné. Správné řešení pro perfekcionisty. Nemusíte se ničeho vzdát. A navíc si můžete objednat spoustu doplňků. V našem konfigurátoru na straně 22 velmi jednoduše sami naleznete ta správná vrata. 6 standardních barev - originální konečná povrchová úprava 12 standardních barev - lakovaná povrchová úprava 5 variant 6 variant briliant/woodgrain okna s motivem, celoprosklená lamela 61 standardních rozměrů rozměry na míru, maximálně do šířky: 5000 mm a maximálně do výšky: 3000 mm 10 standardních barev - originální konečná povrchová úprava 10 standardních barev - lakovaná povrchová úprava hladký okna s motivem, celoprosklená lamela, designová okna, exlusivní okna 66 standardních rozměrů rozměry na míru, maximálně do šířky: 5500 mm a maximálně do výšky: 3150 mm dokonalá izolace díky panelům o tloušťce 42 mm spodní těsnící guma s větracími kanálky zakrytý integrovaný pružinový systém ve vrchních vodících lištách do rozměru 3000 x 2500 mm (nad 3000 mm torzní pružiny) na přání možnost vysokého zabezpečení proti vloupání (zkouška dle NEN 5096) podle volby možnost integrovaných vchodových dveří vhodná pro nízké nadpraží zakrytá kolečka a vodící kolejnice dokonalá izolace díky panelům o tloušťce 42 mm spodní těsnící guma s větracími kanálky zakrytý integrovaný pružinový systém ve vrchních vodících lištách do rozměru 3000 x 2250 mm (nad 3000 mm torzní pružiny) na přání možnost vysokého zabezpečení proti vloupání (zkouška dle NEN 5096) podle volby možnost integrovaných vchodových dveří vhodná pro nízké nadpraží zakrytá kolečka a vodící kolejnice na přání možnost designových aplikací Normstahl - sekční garážová vrata. Jednoduše pasují. 19

20 Normstahl sekční garážová vrata. Naše jedinečné znaky. Vaše výhody. Normstahl Smart mm 42-mm-panel Panely o šířce 42 mm zajišťují vysokou stabilitu a dokonalou tepelnou izolaci. Kolečka s kuličkovými ložisky Kolečka s kuličkovými ložisky zajišťují tichý chod vrat bez tření. Stranově integrovaný systém tažných pružin Lehce montovatelné pružiny integrované do bočního rámu. 20 Normstahl - sekční garážová vrata. Jednoduše pasují.

21 RAL barvy Normstahl Superior 42 a Normstahl Superior mm 42-mm-panel Panely o šířce 42 mm zajišťují vysokou stabilitu a dokonalou tepelnou izolaci. Zakrytý rám Vysoká bezpečnost díky zakrytým kolečkům a kolejnicím. Kolečka s kuličkovými ložisky Kolečka s kuličkovými ložisky zajišťují tichý chod vrat bez tření. Spodní těsnící guma Spodní těsnění slouží nejen jako ochrana proti povětrnostním podmínkám, ale také jako odvětrávání, záleží na tom, zda člověk při instalaci ventilační otvory uzavře nebo nechá otevřené. Zakrytý systém tažných pružin Zakrytý systém horních tažných pružin není jen úsporou místa, ale hlavně nabízí vysokou bezpečnost (do 3000 x 2250 mm). Normstahl - sekční garážová vrata. Jednoduše pasují. 21

22 TUTO STRANU PONECHTE OTEVŘENOU! Konfigurátor Normstahl. Nejkratší cesta k vašim vysněným vratům. 22 Normstahl - sekční garážová vrata. Jednoduše pasují.

23 VELMI SNADNÉ! Vše najednou! Váš konfigurátor Normstahl. Nechte tuto stranu otevřenou a poznamenejte si ihned Vaše požadavky a dotazy! Technické požadavky a optické představy: U firmy Normstahl si můžete vybrat z několikanásobného množství variant. Nechte tuto stranu otevřenou a na pravé straně uvidíte, jaké možnosti výběru se Vám nabízí. Pokud chcete, udělejte si poznámky a upřesněte si Vaše představy na nejrychlejší cestě k Vašim vratům, které jste si vysnili. Rozměry Barva Povrch Prosklení Vložený vchod Ostatní Model Poznačte si křížek a zjistěte, která produktová řada splňuje Vaše požadavky a přání. Vaše přání Rozměr Barva Povrch Model Prosklení Vložený vchod Naše produktová řada Normstahl Smart 42 Normstahl Superior 42 Normstahl Superior+ 42 Normstahl Smart 42 Normstahl Superior 42 Normstahl Superior Normstahl - sekční garážová vrata. Jednoduše pasují.

24 Rozměry. Vaše vrata padnou přesně. Rozměr na milimetr - maximální šířka 5500 mm a maximální výška 3150 mm. Rozměr, který požadujete Vám dodáme. U řady Normstahl Smart Superior 42 a Normstahl Superior+ 42 Vám dodáme vrata na milimetr přesně. U řady Normstahl Smart 42 nabízíme 61 standardních rozměrů. max mm max mm 61 standardních velikostí 61 standardních velikostí (možnost rozměru na milimetr - maximální šířka 5000 mm a maximální výška 3000 mm) 66 standardních velikostí (možnost rozměru na milimetr - maximální šířka 5500 mm a maximální výška 3150 mm) 24 Normstahl - sekční garážová vrata. Jednoduše pasují.

25 Normstahl - sekční garážová vrata. Jednoduše pasují. 25

26 Barvy. Vaše osobnost se projeví. V klidu si vyberte barvu padnoucí k Vašemu domu. Pokud Vám nevyhovuje žádná z našich standardních barev, máte samozřejmě na výběr z široké palety RAL (mimo metalických a perleťových barev). Standardní barvy se speciální povrchovou úpravou Dopravní bílá (RAL 9016)* Světle šedá (RAL 7035) Hliníková bílá (RAL 9006) Signální šedá (RAL 7004) Hliníková šedá (RAL 9007) Metalická šedá (DB 703) Antracitová šedá (RAL 7016) Zlatý dub 060 Tmavý dub 070 Mahagon 080 Sépiová hnědá (RAL 8014) * základní výrobní barva - za nejnižší cenu 26 Normstahl - sekční garážová vrata. Jednoduše pasují.

27 Standardní barvy s lakovanou povrchovou úpravou Světle šedá (RAL 7035) Signální šedá (RAL 7004) Hliníková šedá (RAL 9007) Okenní šedá (RAL 7040) Břidlicová šedá (RAL 7015) Rubínová (RAL 3003) Čokoládová hnědá (RAL 8017) Sépiová hnědá (RAL 8014) Hliněná hnědá (RAL 8003) Okrová hnědá (RAL 8001) Jedlová zelená (RAL 6009) Mechová zelená (RAL 6005) Slonová kost (RAL 1015) Normstahl - sekční garážová vrata. Jednoduše pasují. 27

28 Povrch. Vaše záruka na celých 10 let. Povrchové úpravy ve kvalitě Normstahl. 42 mm bezfreonové pěnové jádro je kryté pozinkovaným ocelovým plechem, na kterém se nachází originální konečná povrchová úprava. Můžete si vybrat ze tří charakteristických povrchů - woodgrain, briliant a hladký. Briliant 42 mm bezfreonové pěnové jádro Woodgrain pozinkovaný ocelový plech originální konečná povrchová úprava s 10letou zárukou Hladký Ve spodní tabulce (barevných řádcích) zjistíte, která vrata se vyrábí v dané povrchové úpravě. 28 Normstahl - sekční garážová vrata. Jednoduše pasují.

29 Woodgrain Briliant Hladký Kvalitní kovový povrch připomínající strukturu dřeva je ražen z odolného a lehce udržovatelného ocelového plechu. S odpovídající barvou vzniknou odolná dřevěná vrata, která se již nikdy nebudou muset natírat. Odolný a lehce udržovatelný ocelový plech je ražen v abstraktním designu. Tak vznikají odolná vrata s robusní, ale i přesto příjemnou povrchovou úpravou, která se již nikdy nebudou muset natírat. Stále častěji se zákazníci rozhodují pro elegantní, hladkou povrchovou úpravou. Působí obzvlášť ryze a k tomu se velmi snadno čistí. Elegantní, odolná vrata, která se již nikdy nebudou muset natírat. Normstahl - sekční garážová vrata. Jednoduše pasují. 29

30 Modely. Správný profil pro Vaše vrata. Model Line Model Trend Model Style Model Flair Charakteristickým znakem Běžné a nezvyklé jsou V klidu spočívá síla. Běžné a nezvyklé: výrazné jsou atraktivní prolisy. výrazné prolisy v horní U modelu Style je prolisy v horní části panelu Rovnoměrně rozmístěné části panelu, kterých si spojen klidný design s jsou překvapivé až na druhý vodorovné linie dodávají většinou všimnete až na jednoduchou elegancí. pohled - možná proto je čistému a hladkému druhý pohled - možná proto Prostá estetika. tak populární. vzhledu dynamický je tento model populární. a rytmický dojem. Model, který vždy potěší. 30 Normstahl - sekční garážová vrata. Jednoduše pasují.

31 Modell Micro Modell Classic Modell E-Design Model Micro překvapí svým zajímavým vzhledem. Podle úhlu pohledu a dopadajícího světla ukazují tato vrata bohatost detailu. Pravá podívaná. Čisté linie, tradiční forma, charakteristická kazeta: design Classic je klasikou, která nikdy nevyjde z módy. Tento model působí suveréně a decentně zároveň. Prosté a úchvatné. U tohoto modelu si sami můžete vybrat, kde bude umístěn designový prvek - elipsa. Exkluzivita pro Vaši individualitu. Normstahl - sekční garážová vrata. Jednoduše pasují. 31

32 Prosklení. Okna jsou zajímavým pohledovým rysem. Dvojité akrylové sklo odolné proti poškrábání, čiré nebo mléčné. Vyberte si jakýkoli motiv, který se Vám líbí, bude to určitě ten pravý a dodá Vašim vratům charakteristický vzhled. Motivy oken Celoprosklená lamela Exklusivní okna Motiv 1 E601 San Marino E603 Florida Motiv 2 Motiv 3 Prosklená sekce je úzký pás po celé šířce vrat, který je vysoký cca 400 mm. Tato lamela je vhodná právě tam, kde je zapotřebí více denního světla. E604 Miami E504/2 Monaco (levá varianta) Motiv 4 E504/2 Monaco (pravá varianta) Motiv 1 - s větrací mřížkou E 503/2 Hollywood II 32 Normstahl - sekční garážová vrata. Jednoduše pasují.

33 Designová okna. Tvář Vašich vrat. Designová okna D700 D702 D704 Když si vyberete vrata značky Normstahl, máte nepřeberné možnosti výběrů designových motivů. Záleží na Vás, který prvek si vyberete a Vaše vrata budou nejen funkční, ale i krásná. Normstahl - sekční garážová vrata. Jednoduše pasují. 33

34 Přednosti garážových vrat Normstahl. Kvalita, komfort, bezpečí... VYSOKÁ OCHRANA PROTI VLOUPÁNÍ 42 mm Ochrana majetku Garážová vrata Normstahl, jsou obzvlášť stabilní a bez - pečná. Máte-li zájem o zvýšenou ochranu majetku, máte možnost si u vrat Normstahl Superior 42 a Normstahl Superior+ 42 přiobjednat zabezpečení proti vloupání, které má klasifikaci WK2 (dle NEN 5096). Vysoká ochrana před zraněním Bezpečí dětí je pro nás velmi důležité. U vrat Normstahl Superior 42 a Normstahl Superior+ 42 jsou veškerá kolečka, vedení, tažné pružiny i lanka zakrytá, tím je zabráněno nechtěným úrazům. Dokonalá izolace Dokonalá izolace zabezpečuje účinnou ochranu proti mrazu a horku, udržuje stálou vnitřní teplotu a šetří energii. Stálá tloušťka panelu 42 mm navíc zaručuje vysokou pevnost, dlouhodobou životnost a významně snižuje Vaše náklady na vytápění. U vrat o rozměru 5000 x 2250 mm je hodnota U=1,00-1,2 W/m 2 K. Těsnění a odvětrání Zvláštní prvek je podlahové těsnění u vrat Normstahl Superior 42 a Normstahl Superior chrání nejen před nepříznivými vlivy počasí, ale zajišťuje i cirkulaci čerstvého vzduchu v závislosti na tom, zda se při instalaci větrací otvory nechají otevřené nebo se zavřou. * * 34 Normstahl - sekční garážová vrata. Jednoduše pasují. * Na speciální objednávku

35 Kvalitní pružinový systém Dvě pouzdra s pružinami zajišťují snadný a tichý chod vrat a díky integrovanému mechanismu a plastovým krytům na spojích hran a rohů, zde nehrozí sevření prstů. Ergonomická madla Pohodlí, funkčnost, jistota - to vše je ve Vašich rukách. Vrata můžete otevírat a zavírat i ručně, snadno je můžete i uzamknout. Na výběr máte z několika různých madel. Vnější madlo slouží také jako nouzové odblokování v případě, že do garáže není jiný vchod v případě výpadku proudu. zlacená mosaz černý kov nerez černý plast stříbrný kov Normstahl - sekční garážová vrata. Jednoduše pasují. 35

36 Vrata a dveře. Vložený a boční vchod. Vložené dveře Často vcházíte do garáže a nechcete pokaždé otvírat a zavírat celá vrata? Vložený vchod je pro Vás ideálním řešením a nízký práh není překážkou. Dveře jsou vyráběny ze stejných panelů jako vrata. Rámy dveří mohou být dodány v provedení eloxovaný hliník nebo nalakovány do barvy vrat. Dveře jsou dodávány se zavíračem a zámkem dveří. Standardně se dveře dodávají s černou rukojetí, válcovými závěsy a trubkovým zámkem s cylindrickou vložkou. Vnitřní klika je vždy černá. Dveře u vrat do max. rozměru 3000 x 2250 mm jsou zadělána do horního hliníkového profilu (viz. horní obrázek). Větší vrata budou mít zpevňující profil (viz. spodní obrázek). Vložený vchod je dodáván s nízkým prahem, aby jej bylo snadné přejet například kolem. 36 Normstahl - sekční garážová vrata. Jednoduše pasují.

37 černá nerez stříbrná Model LINE Garážové dveře Samozřejmě, že ke každému modelu vrat jsou dodávány odpovídající boční - vchodové dveře. Pouze tak docílíte perfektního celkového dojmu. Klika je standardně černá, nabízí se však také stříbrná či nerezová. Model TREND Model STYLE Model FLAIR Model MICRO Model CLASSIC Model E-DESIGN Normstahl - sekční garážová vrata. Jednoduše pasují. 37

38 Pohony Normstahl. Pohodlí. 2 NA ELEKTRONIKU 5 NA MECHANIKU Užijte si pohodlí vrat Normstahl s automatickými pohony Magic! Rychlejší, pěknější, silnější - to jsou inovované pohony Magic. Pohony, které splňují veškeré požadavky na pohodlné ovládání, plynulý chod, pěkný vzhled a dobrý výkon. 38 Normstahl - sekční garážová vrata. Jednoduše pasují.

39 Automatické pohony: Normstahl Magic 600 a Normstahl Magic 1000 Pro většinu vrat je síla pohonu Magic 600 dostačující, pro vrata větších rozměrů, nebo pro ty, kteří chtějí silnější motor, doporučujeme Magic Pohony se vším všudy Balíček pohonů Normstahl obsahuje vše, co potřebujete pro maximální pohodlí. Bezpečnostní funkce, nouzové odblokování, kompatibilita s Homelink nebo sběrnicovými systémy, dálková ovládání, držák na stěnu to vše je součástí dodávky. Příslušenství Co vše nabízí pohony Magic: 2x dálkového ovládání: mini 4-kanálové, micro 2-kanálové MHz s plovoucím kódem maximální rychlost 210 mm/s možnost ovládání na displeji kompaktní otočná hlava motoru bezúdržbový ozubený řemen robustní konstrukce s C-kolejnicí nízká okamžitá spotřeba výkonná sběrnice (s přídavnou deskou) automatické rozpoznání překážky nastavitelná soft stop funkce jednoduché nastavení bez koncového spínače čítač počtu otevření zabudované osvětlení s automatickým vypnutím kódovací klávesnice klíčový spínač dálkové ovládání Magic - kontrola stavu vrat do zásuvky v automobiluu Normstahl - sekční garážová vrata. Jednoduše pasují. 39

40 Normstahl sekční garážová vrata. Technická data. Normstahl Smart 42 k dodání pouze standardní rozměry Výška Výška rámu Průjezdní šířka v mm standardní rozměr S* minimální nadpraží bez pohonu s pohonem boční tažné pružiny 110 mm 150 mm torzní pružiny umístněné vpředu (TOF) 200 mm 200 mm Normstahl Superior 42 minimální šířka: 1800 mm minimální výška: 1875 mm Výška Výška rámu Průjezdní šířka v mm standardní rozměr S* minimální nadpraží bez pohonu s pohonem horní tažné pružiny (TEN) 150 mm 150 mm torzní pružiny umístněné vpředu (TOF) 200 mm 200 mm torzní pružiny umístněné vzadu (TOR) 100 mm 120 mm S* minimální nadpraží za příplatek snížené kování bez pohonu s pohonem tažné pružiny (TEL) 100 mm 120 mm torzní pružiny umístněné vzadu (TOR) 100 mm 120 mm * průjezdní výška - vrata, jejichž rozměry přesně neodpovídají výšce zárubní, mají upravenou horní sekci na míru. 40 Normstahl - sekční garážová vrata. Jednoduše pasují.

41 Normstahl Superior+ 42 minimální šířka: 1800 mm minimální výška: 1875 mm Výška Výška rámu* Průjezdní šířka v mm standardní rozměr S*minimální nadpraží bez pohonu s pohonem za příplatek snížené kování S* minimální nadpraží bez pohonu s pohonem horní tažné pružiny (TEN) 150 mm 150 mm torzní pružiny umístněné vpředu (TOF) 200 mm 200 mm tažné pružiny (TEL) 100 mm 120 mm torzní pružiny umístněné vzadu (TOR) 100 mm 120 mm torzní pružiny umístněné vzadu (TOR) 100 mm 120 mm WIDE** s torzními pružinami vpředu 200 mm 200 mm * Normstahl superior+ 42 WIDE je zpevněné provedení s kuličkově uloženým pojezdem, bez zakrytých koleček a tažných lan. Řez podlahové těsnění Smart 42 Superior+ 42 WIDE Superior 42 und Superior S* ZHL = objednací výška / výška zárubně zajíždění vratového křídla = výška vrat mm prostor pro montáž OKFF (horní hrana hotové podlahy) Ostění prostor pro montáž 130 Rozměry bez pohonu bez pohonu s pohonem pro montáž: (snížené nadpraží) výška vrat do 2375 výška vrat mm výška vrat mm 3500 mm výška vrat do 3150 výška vrat mm výška vrat mm 4600 mm min. 85 průjezdní šířka min. 85 (min. 135 mm u sníženého nadpraží TEL) (min. 135 mm u sníženého nadpraží TEL) Normstahl - sekční garážová vrata. Jednoduše pasují. 41

42 Entrematic je nová společnost dodávající automatické vstupní systémy, která je však plná známých tváří. Značky Normstahl, Dynaco, EM, Ditec, Kelley a Serco společně tvoří tým odborníků, který Vám zaručuje vysokou kvalitu, rychlé dodání a vynikající zákaznický servis, kdekoli a kdykoli to budete potřebovat. Normstahl je známá značka, která dodává inovativní vysoce kvalitní automatická garážová vrata nejen pro soukromé, ale i průmyslové objekty. Již od roku 1946 dodává firma Normstahl garážová vrata s dlouholetou životností, která jsou bezpečná, snadno se instalují a mají výjimečně snadné ovládání. NDE-DST/30A-06/14-ED CZ-09/2014 Změny, tiskové chyby a barevné odlišnosti vyhrazeny. Navštivte nás nebo zavolejte, rádi Vám poskytneme veškeré potřebné informace!

SEKČNÍ VRATA SPOLEHLIVOST ODOLNOST PĚKNÝ VZHLED TEPELNÁ IZOLACE

SEKČNÍ VRATA SPOLEHLIVOST ODOLNOST PĚKNÝ VZHLED TEPELNÁ IZOLACE SEKČNÍ VRATA SPOLEHLIVOST ODOLNOST PĚKNÝ VZHLED TEPELNÁ IZOLACE GARÁŽOVÁ VRATA RSD01 Specifikace výrobku Šířka vrat: 2 000 3 000 mm; Výška vrat: 1 800 2 800 mm. Sekční vrata RSD 01 jsou určena k instalaci

Více

Kvalita pro život. Příklad v technologii a designu. www.normstahl.cz

Kvalita pro život. Příklad v technologii a designu. www.normstahl.cz Kvalita pro život Příklad v technologii a designu. www.normstahl.cz Opravdová kvalita pro život STROPNÍ SEKČNÍ VRATA g60 ZATEPLENÍ 42 M M g60 Line Automatik, zlatý dub, povrch woodgrain» nejvyšší bezpečnost:

Více

vrata Yett VŠE, CO OČEKÁVÁTE OD GARÁŽOVÝCH VRAT PĚKNÝ VZHLED TEPLO SPOLEHLIVOST BEZPEČÍ

vrata Yett VŠE, CO OČEKÁVÁTE OD GARÁŽOVÝCH VRAT PĚKNÝ VZHLED TEPLO SPOLEHLIVOST BEZPEČÍ vrata Yett VŠE, CO OČEKÁVÁTE OD GARÁŽOVÝCH VRAT PĚKNÝ VZHLED TEPLO SPOLEHLIVOST BEZPEČÍ SEKČNÍ GARÁŽOVÁ VRATA Yett 01Specifikace výrobku šířka od 2 000 do 3 000 mm výška od 1 800 do 2 800 mm Parametry

Více

TOORS GUARDY. Garážová vrata s torzními pružinami. Výhody, které přesvědčí 2 TOORS GUARDY KATALOG GARÁŽOVÝCH VRAT

TOORS GUARDY. Garážová vrata s torzními pružinami. Výhody, které přesvědčí 2 TOORS GUARDY KATALOG GARÁŽOVÝCH VRAT TOORS GUARDY Garážová vrata s torzními pružinami LHF-C 200 mm 90 mm 90 mm Výhody, které přesvědčí Vrata TOORS Guardy jsou vyráběna na míru, dle individuálních požadavků Pestrá nabídka barev a povrchových

Více

SEKČNÍ VRATA KVALITA SPOLEHLIVOST BEZPEČNOST

SEKČNÍ VRATA KVALITA SPOLEHLIVOST BEZPEČNOST SEKČNÍ VRATA KVALITA SPOLEHLIVOST BEZPEČNOST GARÁŽOVÁ SEKČNÍ VRATA Penely V-Line; Povrch hladký; Barva RAL 9006; boční vchodové dveře. Panely M-Line; Povrch hladký; PVC zlatý dub. Panely kazeta; Povrch

Více

Průmyslová vrata Sekční průmyslová vrata

Průmyslová vrata Sekční průmyslová vrata Průmyslová vrata Sekční průmyslová vrata Crawford 242 Přizpůsobeno potřebám zákazníka Crawford 242 jsou sekční vrata pro použití např. v prodejnách automobilů, požárních stanicích, ve všech případech,

Více

Od 1. 9. 2009. Ceny jsou uvedeny bez DPH.! Smluvním firmám dovoz zdarma!

Od 1. 9. 2009. Ceny jsou uvedeny bez DPH.! Smluvním firmám dovoz zdarma! Od 1. 9. 2009 2009 Ceny jsou uvedeny bez DPH.! Smluvním firmám dovoz zdarma! Veškeré uvedené rozměry vrat jsou skutečným rozměrem dodaných výrobků! ( není to rozměr stavebního otvoru ) V případě, že dojde

Více

SEKČNÍ GARÁŽOVÁ VRATA KVALITA SPOLEHLIVOST BEZPEČNOST

SEKČNÍ GARÁŽOVÁ VRATA KVALITA SPOLEHLIVOST BEZPEČNOST SEKČNÍ GARÁŽOVÁ VRATA KVALITA SPOLEHLIVOST BEZPEČNOST RSD01 HYBRID MECHANISMUS TAŽNÝCH PRUŽIN Rozměry: Šířka otvoru od 2000 do 3000 mm Výška otvoru od 2020 do 2820 mm Minimální nadpraží bez pohonu 100

Více

Sekční garážová vrata v Evropě č. 1

Sekční garážová vrata v Evropě č. 1 VÍCE POHODLÍ A BEZPEČNOSTI Sekční garážová vrata v Evropě č. 1 Více místa před garáží a v garáži Skvělý vzhled pro novostavby a renovace Bezpečné podle aktuální evropské normy Snadná a rychlá montáž Sekční

Více

O FIRMĚ FOCUS RA OCELOVÁ VRATA S KAZETOVÝM DIZAJNEM

O FIRMĚ FOCUS RA OCELOVÁ VRATA S KAZETOVÝM DIZAJNEM GARÁŽOVÁ VRATA Dodáváme garážová vrata od roku 1991. Dbáme na dobrou spolupráci s našimi partnery. Klademe důraz na moderní styl a dizajn. Zaměřujeme se na přesnost, spolehlivost a bezpečnost. O FIRMĚ

Více

EN 13241-1 Sekční průmyslová vrata

EN 13241-1 Sekční průmyslová vrata EN 13241-1 Sekční průmyslová vrata ISO & ALU ALU Hliníková sekční vrata jsou klasická průmyslová vrata s nejvyšší schopností prosvětlení. Vodorovné sekce navzájem spojené panty se vysouvají nahoru pomocí

Více

Průmyslová vrata Sekční průmyslová vrata

Průmyslová vrata Sekční průmyslová vrata Průmyslová vrata Sekční průmyslová vrata Crawford 542 Přizpůsobeno potřebám zákazníka Crawford 542 jsou sekční vrata pro použití ve skladech, logistických centrech a všech druzích výrobních závodů. Design

Více

Krásný tvar, bezpečnost a nejlepší tepelná izolace. ThermoLine. Vstupní dveře z oceli pro dům a vedlejší vchody

Krásný tvar, bezpečnost a nejlepší tepelná izolace. ThermoLine. Vstupní dveře z oceli pro dům a vedlejší vchody // Krásný tvar, bezpečnost a nejlepší tepelná izolace ThermoLine Vstupní dveře z oceli pro dům a vedlejší vchody Vstupní dveře z oceli Kvalitě značky Hörmann můžete důvěřovat Vstupní dveře se dodávají

Více

Vrata a dveře pro modernizaci Exkluzivní akční nabídky od evropského výrobce č. 1

Vrata a dveře pro modernizaci Exkluzivní akční nabídky od evropského výrobce č. 1 Vrata a dveře pro mernizaci Exkluzivní akční nabídky evropského výrobce č. 1 Domovní dveře bez bočního dílu 29.992 Kč * Garážová vrata s pohonem 23.989 Kč * Autorizovaný partner Hörmann nabízí kompletní

Více

let záruka Garážová vrata www.vrata-trido.cz

let záruka Garážová vrata www.vrata-trido.cz let záruka Garážová vrata www.vrata-trido.cz 04/2010 VÝSUVNÁ sekční garážová vrata za otvor Spolehlivé, prostorově úsporné a estetické řešení s vynikajícími tepelně-izolačními vlastnostmi a výhodnou cenou.

Více

Komplexní prospekt Normstahl. Vrata sekční stropní & boční Vrata výklopná Pohony vrat KVALITA PRO ŽIVOT. Příslib, který zavazuje. www.normstahl.

Komplexní prospekt Normstahl. Vrata sekční stropní & boční Vrata výklopná Pohony vrat KVALITA PRO ŽIVOT. Příslib, který zavazuje. www.normstahl. Komplexní prospekt Normstahl Vrata sekční stropní & boční Vrata výklopná Pohony vrat KVALITA PRO ŽIVOT. Příslib, který zavazuje. www.normstahl.cz g60 Automatik světlý dekor (obdoba Zlatý dub) v povrchové

Více

CENÍK SEKČNÍ PRŮMYSLOVÁ VRATA

CENÍK SEKČNÍ PRŮMYSLOVÁ VRATA CENÍK 2018.2 SEKČNÍ PRŮMYSLOVÁ VRATA PODMÍNKY SPOLUPRÁCE I. Ceny 1. Všechny ceny jsou uvedeny v EUR a bez daně z přidané hodnoty. 2. Sazby daně z přidané hodnoty vyplývají z platných předpisů daňových

Více

Zabudovávací data. pro průmyslová sekční vrata Platná od 1. dubna 2010

Zabudovávací data. pro průmyslová sekční vrata Platná od 1. dubna 2010 c g Zabudovávací data pro průmyslová sekční vrata Platná od 1. dubna 2010 f n P c r e p 1. Obsah 1. Obsah..................................................................... 2 2. Všeobecné pokyny............................................................

Více

6 modelů dveří, 12 barev za stejnou cenu včetně 9bodového bezpečnostního zámku! 54.998 Kč. jen. Ušetřete až 30 % od 01.01.2013 do 30.06.

6 modelů dveří, 12 barev za stejnou cenu včetně 9bodového bezpečnostního zámku! 54.998 Kč. jen. Ušetřete až 30 % od 01.01.2013 do 30.06. 6 modelů dveří, 12 barev za stejnou cenu včetně 9bodového bezpečnostního zámku! jen 54.998 Kč * Týdny domovních dveří Hörmann 2013 Ušetřete až 30 % od 01.01.2013 do 30.06.2013 Značková kvalita společnosti

Více

ZÁVĚSNÁ POSUVNÁ VRATA

ZÁVĚSNÁ POSUVNÁ VRATA ZÁVĚSNÁ POSUVNÁ VRATA Závěsná posuvná vrata WIŚNIOWSKI znamenají jednoduché a ekonomické řešení 32 PŘEDNOSTI EXPERT V TĚŽKÝCH SITUACÍCH Závěsná posuvná vrata WIŚNIOWSKI nejsou dodatečným zatížením střechy

Více

SEKČNÍ GARÁŽOVÁ VRATA Yett

SEKČNÍ GARÁŽOVÁ VRATA Yett SEKČNÍ GARÁŽOVÁ VRATA Yett Vrata Yett vše, co očekáváte od garážových vrat PĚKNÝ VZHLED TEPLO SPOLEHLIVOST BEZPEČÍ SEKČNÍ GARÁŽOVÁ VRATA Slovo Yett pochází ze staroangličtiny a znamená doslova vrata přičemž

Více

Sekční garážová vrata Yett

Sekční garážová vrata Yett Sekční garážová vrata Yett Vrata Yett vše, co očekáváte od garážových vrat Pěkný vzhled Teplo Spolehlivost Bezpečí Krása v detailech Sekční garážová vrata Nabídka panelů a příslušenství Slovo Yett pochází

Více

Garážová sekční vrata

Garážová sekční vrata Garážová sekční vrata Montážní data: stav k 1.6.2008 Obsah Obsah Strana LTE 0, drážka S, Woodgrain 3 LTE 0, drážka M, Woodgrain LTE 0, kazeta S, Woodgrain 5 LTE 0, kazeta M, Woodgrain 6 EPU 0, drážka M,

Více

Vítejte v Novofermu! Automatické vratové systémy v privátním sektoru

Vítejte v Novofermu! Automatické vratové systémy v privátním sektoru 1 Vítejte v Novofermu! Automatické vratové systémy v privátním sektoru Typy garáží U nás vždy optimální řešení Ať už sekční vrata se vzhledem padnoucím ke stylu domu. Nebo výklopná vrata jako úsporné řešení

Více

Průmyslová vrata. Sekční průmyslová vrata VM 01, VM 02, VM 03. spolehněte se!

Průmyslová vrata. Sekční průmyslová vrata VM 01, VM 02, VM 03. spolehněte se! Průmyslová vrata Sekční průmyslová vrata VM 01, VM 02, VM 03 spolehněte se! Značková kvalita, bezpečný a spolehlivý provoz Sestava torzních pružin v kombinaci s lanovými bubny zajišťuje snadnou manipulaci

Více

Rolovací vrata Troll. komfort rolovacích systémů

Rolovací vrata Troll. komfort rolovacích systémů Rolovací vrata Troll komfort rolovacích systémů 2. rolovací vrata Troll RGD 77 Kvalitní tepelná izolace a úspora energie Ochrana před slunečním a světelným zářením Ochrana před hlukem a prachem Účinnost

Více

Sekční garážová vrata

Sekční garážová vrata Sekční garážová vrata Montážní údaje: stav 01.03.2012 Obsah Přehled obsahu Strana Typ vrat / křídlo vrat 3 4 Typ dveří / dveřní křídlo 4 LTE 40, drážka S, Woodgrain 5 LTE 40, drážka M, Woodgrain 6 LTE

Více

Vrata a domovní dveře roku

Vrata a domovní dveře roku Vrata a domovní dveře roku Modernizujte nyní a ušetřete až 30 % * RenoDoor Kč 26 990,- ** RenoMatic Drážka M, s pohonem Kč 20 990,- ** RenoMatic a RenoDoor Akční nabídka pro modernizace * V porovnání s

Více

SEKČNÍ GARÁŽOVÁ A PRŮMYSLOVÁ VRATA JIMI TORE

SEKČNÍ GARÁŽOVÁ A PRŮMYSLOVÁ VRATA JIMI TORE SEKČNÍ GARÁŽOVÁ A PRŮMYSLOVÁ VRATA JIMI TORE SOUČÁST VAŠEHO DOMU Firma JIMI TORE s.r.o. sídlící v Kroměříži - městě s významnými památkami UNESCO se zabývá výrobou sekčních garážových a průmyslových vrat

Více

TOORS INDY. Průmyslová vrata. 5 důvodů, proč spolupracovat s TOORS 2 TOORS INDY KATALOG PRŮMYSLOVÝCH VRAT

TOORS INDY. Průmyslová vrata. 5 důvodů, proč spolupracovat s TOORS 2 TOORS INDY KATALOG PRŮMYSLOVÝCH VRAT TOORS INDY Průmyslová vrata 5 důvodů, proč spolupracovat s TOORS Stabilita a růst TOORS exportuje téměř 20 let vrata do celého světa Podpora při řešení projektů, celosvětově možnost dodání přímo na stavbu

Více

COMPASSO s.r.o. Modernizujte s evropským výrobcem č. 1: Garážová vrata a dveře Hörmann. Hörmann ČR s.r.o. 24.990 Kč * 11.000 Kč * 19.

COMPASSO s.r.o. Modernizujte s evropským výrobcem č. 1: Garážová vrata a dveře Hörmann. Hörmann ČR s.r.o. 24.990 Kč * 11.000 Kč * 19. Mernizujte s evropským výrobcem č. 1: Garážová vrata a Hörmann Garážová vrata s pohonem 19.490 Kč * 24.990 Kč * Boční díl 11.000 Kč * *Cena se rozumí bez montáže a bez DPH. Váš autorizovaný prejce pro

Více

Garážová vrata Hörmann

Garážová vrata Hörmann Garážová vrata Hörmann Garážová vrata Hörmann jsou zárukou německé preciznosti a kvality. Rodinná firma Hörmann se pyšní dlouholetou tradicí výroby garážových vrat a pevným čelním místem na trhu vratové

Více

0,5 W/m 2 K Strkovská 297, Planá nad Lužnicí

0,5 W/m 2 K Strkovská 297, Planá nad Lužnicí Plastové okno 76MD Standardně obdržíte okna 76MD s dvojsklem, součinitel prostupu tepla U W 1,1 W/m 2 K (U g 1,1 W/m 2 K). Trojsklo přináší perfektní hodnoty součinitele prostupu tepla U W 0,74 W/m 2 K

Více

Pohon garážových vrat ProMatic Spolehlivá funkce za atraktivní cenu

Pohon garážových vrat ProMatic Spolehlivá funkce za atraktivní cenu Pohon garážových vrat ProMatic Spolehlivá funkce za atraktivní cenu LET záruka ProMatic Standardně s ručním vysílačem HSE 2 BS v černé barvě Pohony garážových vrat ProMatic jsou vybaveny osvědčenou technikou

Více

Obsah. Přehled obsahu

Obsah. Přehled obsahu Sekční garážová vrata Montážní údaje: stav 01.06.2009 Obsah Přehled obsahu Strana Typ vrat/křídlo vrat 3-4 Typ dveří/dveřní křídlo 4 LTE 40, drážka S, Woodgrain 5 LTE 40, drážka M, Woodgrain 6 LTE 40,

Více

SYSTÉMY VEKA PRO VCHODOVÉ DVERE

SYSTÉMY VEKA PRO VCHODOVÉ DVERE Tady se cítíme opravdu dobre. SYSTÉMY VEKA PRO VCHODOVÉ DVERE Vítejte doma! Moderní vchodové dveře jsou reprezentativní vizitkou každého domu. Zajišťují bezpečnost a šetří energii. Vaše nové vchodové dveře

Více

Pohon garážových vrat SupraMatic Super rychlý pohon s mnoha přídavnými funkcemi.

Pohon garážových vrat SupraMatic Super rychlý pohon s mnoha přídavnými funkcemi. Pohon garážových vrat SupraMatic Super rychlý pohon s mnoha přídavnými funkcemi. LET záruka SUPERRYCHLÉ OTEVÍRÁNÍ VRAT SupraMatic standardně s dálkovým ovladačem HS 5 BS s černým strukturovaným povrchem

Více

IHNED K DODÁNÍ, SKLADEM

IHNED K DODÁNÍ, SKLADEM CENÍK KOVOVÝCH DVEŘÍ SMART dle ČSN V CENĚ: AKUSTICKÁ VOŠTINA Rw=31 db KOVÁNÍ Všechny dveřní jsou opatřeny ochrannou folií (po montáži nutné odstranit) a poté zabaleny. SKLO Standartně jsou dveřní vyráběny

Více

Společnost. Orientace na potřeby zákazníků. Produkty PRŮMYSLOVÁ SEKČNÍ VRATA GARÁŽOVÁ SEKČNÍ VRATA RYCHLOBĚŽNÁ VRATA

Společnost. Orientace na potřeby zákazníků. Produkty PRŮMYSLOVÁ SEKČNÍ VRATA GARÁŽOVÁ SEKČNÍ VRATA RYCHLOBĚŽNÁ VRATA Společnost Společnost TOORS s.r.o. je česká firma zabývající se vývojem, výrobou a prodejem vratové techniky. Naše vrata jsou osazena v garážích, výrobních halách, autosalonech, logistických centrech a

Více

...tabulky dveří,,novostavba víceúčelového domu a jednoho bytového domu s parkováním v parteru v Přerově - objekt II"

...tabulky dveří,,novostavba víceúčelového domu a jednoho bytového domu s parkováním v parteru v Přerově - objekt II VEŠKERÉ KONSTRUKCE URČENÉ PRO MONTÁŽ DVEŘÍ SE MUSÍ PŘED ZAPOČETÍM VÝROBY PŘEMĚŘIT PŘÍMO NA STAVBĚ KOVÁNÍ DVEŘÍ OD FIRMY TWIN, MATERIÁL KARTÁČOVANÁ NEREZ VŠECHNY DVEŘE A STĚNY BUDOU PŘED ZAHÁJENÍM JEJICH

Více

GARÁŽOVÁ VRATA. Stabilní firma s dlouhodobou historií poskytuje dostatečné záruky a finanční jistotu.

GARÁŽOVÁ VRATA. Stabilní firma s dlouhodobou historií poskytuje dostatečné záruky a finanční jistotu. 1 GARÁŽOVÁ VRATA Stabilní firma s dlouhodobou historií poskytuje dostatečné záruky a finanční jistotu. 2 KAŽDÁ VRATA BY MĚLA BÝT VYBRÁNA TAK, ABY TVOŘILA SKVĚLÝ DOPLNĚK K VAŠEMU DOMU. OPENSTEPS 1 PRVNÍ

Více

Villadora RETRO. Regulovaná zárubeň RETRO. Interiérové zárubně doporučované pro křídla Villadora. Regulovaná zárubeň pro snadnou montáž.

Villadora RETRO. Regulovaná zárubeň RETRO. Interiérové zárubně doporučované pro křídla Villadora. Regulovaná zárubeň pro snadnou montáž. RETRO REGULACJA Regulovaná zárubeň RETRO Interiérové zárubně doporučované pro křídla. Regulovaná zárubeň pro snadnou montáž. průřez ZÁRUBNĚ profil zárubně široká lišta 80 mm modul Retro BAREVNÉ PROVEDENÍ

Více

SEKČNÍ GARÁŽOVÁ VRATA KRUŽÍK PLUS

SEKČNÍ GARÁŽOVÁ VRATA KRUŽÍK PLUS SEKČNÍ GARÁŽOVÁ VRATA KRUŽÍK PLUS N V O N I A K kvalitní česká vrata na míru Garážová vrata - design lamela Garážová vrata - design kazeta Garážová vrata s designem lamela jsou představitelem klasického

Více

Multifunkční dveře MZ Thermo Tepelně dělené venkovní dveře s nejlepšími hodnotami tepelné izolace

Multifunkční dveře MZ Thermo Tepelně dělené venkovní dveře s nejlepšími hodnotami tepelné izolace Multifunkční dveře MZ Thermo Tepelně dělené venkovní dveře s nejlepšími hodnotami tepelné izolace NOVINKA Nové multifunkční dveře MZ Thermo přesvědčuje nejen svou mimořádně robustní kvalitou. Díky tepelnému

Více

Sekční garážová vrata

Sekční garážová vrata Sekční garážová vrata Montážní údaje: stav 01.05.2011 Obsah Přehled obsahu Strana Typ vrat/křídlo vrat 3-4 Typ dveří/dveřní křídlo 4 LTE 40, drážka S, Woodgrain 5 LTE 40, drážka M, Woodgrain 6 LTE 40,

Více

Více pohodlí pro Váš domov

Více pohodlí pro Váš domov Více pohodlí pro Váš domov Profilový systém 5komorový systém se stavební hloubkou 70 mm elegantní, lehce zaoblené hrany provedení: s odsazeným nebo částečně odsazeným křídlem pohledová šířka 99 176 mm

Více

VÝPIS DVEŘÍ A PROSKLENÝCH STĚN

VÝPIS DVEŘÍ A PROSKLENÝCH STĚN VÝPIS DVEŘÍ A PROSKLENÝCH STĚN OZN ZOBR. POPIS POČET dřevěné vchodové dveře dvoukřídlé 500/2200 částečně prosklené Materiál rámy z lepených hranolů dvojsklo otvorové výplně min. Uw=,2W/m 2 K - Dveře budou

Více

Rychloběžná spirálová vrata pro mrazírenské prostory. Série TK

Rychloběžná spirálová vrata pro mrazírenské prostory. Série TK Rychloběžná spirálová vrata pro mrazírenské prostory Série TK 02 Série TK U hluboko zmrazených výrobků nesmí být během skladování a při přepravě přerušen chladicí řetězec. To vyžaduje enormní spotřebu

Více

Sekční garážová vrata

Sekční garážová vrata Sekční garážová vrata Montážní údaje: stav 01.07.2014 Obsah Přehled obsahu Strana Typ vrat / křídlo vrat 3 4 Typ dveří / dveřní křídlo 4 LTE 40, drážka S, Woodgrain 5 LTE 40, drážka M, Woodgrain 6 LTE

Více

Ocelové/dřevěné vnitřní dveře OIT Robustní vnitřní dveře, jedno- a dvoukřídlé

Ocelové/dřevěné vnitřní dveře OIT Robustní vnitřní dveře, jedno- a dvoukřídlé Pro vysoké nároky v průmyslu, obchodě, úřadech a školách Ocelové/dřevěné vnitřní dveře OIT Robustní vnitřní dveře, jedno- a dvoukřídlé Dveře OIT byly vyvinuty pro tvrdý každodenní provoz v průmyslových,

Více

ISO sekční vrata. Výrobek firmy ALPHA Deuren International BV.

ISO sekční vrata. Výrobek firmy ALPHA Deuren International BV. ISO sekční vrata Výrobek firmy ALPHA Deuren International BV. Bau muster Zertifizierung geprüft Vše v jednom Moderní koncepce vrat vysoká kvalita optimální technika široká paleta barev výrobek pro každý

Více

6 moderních motivů. Domovní dveře Comfort. Cenově výhodné hliníkové dveře s trojnásobným bezpečnostním zámkem

6 moderních motivů. Domovní dveře Comfort. Cenově výhodné hliníkové dveře s trojnásobným bezpečnostním zámkem 6 moderních motivů Domovní dveře Comfort Cenově výhodné hliníkové dveře s trojnásobným bezpečnostním zámkem Protože tady jste doma Pohoda začíná u domovních dveří Domovní dveře plní více funkcí: chrání,

Více

Renovační program Roto Výměna starých střešních oken. Profesionální a komplexní řešení výměny střešních oken produktové řady Designo

Renovační program Roto Výměna starých střešních oken. Profesionální a komplexní řešení výměny střešních oken produktové řady Designo Renovační program Roto Výměna starých střešních oken Profesionální a komplexní řešení výměny střešních oken produktové řady Designo Uvažujete o výměně střešního okna? Důvodů k výměně střešních oken je

Více

VCHODOVÉ HLINÍKOVÉ DVEŘE. s překrytou výplní. Kvalitní české výrobky na míru

VCHODOVÉ HLINÍKOVÉ DVEŘE. s překrytou výplní. Kvalitní české výrobky na míru VCHODOVÉ HLINÍKOVÉ DVEŘE s překrytou výplní Kvalitní české výrobky na míru VCHODOVÉ HLINÍKOVÉ DVEŘE S PŘEKRYTOU VÝPLNÍ Hliníkové vchodové dveře KRUŽÍK s překrytými výplněmi jsou nejmodernějším a nejluxusnějším

Více

3620 /6/ * 17 600,- /BII/ 18 400,- /BII/ 19 000,- /BII/ 15 100,- /BII/ 15 300,- /BII/ 19 500,- /BII/ 21 400,- /BII/ 21 600,- /BII/ 9 500,- /BII/

3620 /6/ * 17 600,- /BII/ 18 400,- /BII/ 19 000,- /BII/ 15 100,- /BII/ 15 300,- /BII/ 19 500,- /BII/ 21 400,- /BII/ 21 600,- /BII/ 9 500,- /BII/ 2400 /4/ * 9 500,- /BII/ 10 800,- /BII/ 2400 /4/ * 11 600,- /BII/ 12 300,- /BII/ 13 700,- /BII/ model - SOLID - kazeta, pruhy **, izolace - polystyren 2400 /4/ * 2500 /4/ * 2700 /4/ * 3010 /5/ * 3620 /6/

Více

DVOUKŘÍDLÁ VRATA A VEDLEJŠÍ DVEŘE KRUŽÍK

DVOUKŘÍDLÁ VRATA A VEDLEJŠÍ DVEŘE KRUŽÍK DVOUKŘÍDLÁ VRATA A VEDLEJŠÍ DVEŘE KRUŽÍK dvoukřídlá vrata s přerušeným tepelným mostem dvoukřídlá vrata s nepřerušeným tepelným mostem vedlejší dveře s přerušeným tepelným mostem vedlejší dveře s nepřerušeným

Více

Jak správně objednat dveře a obložkové zárubně

Jak správně objednat dveře a obložkové zárubně Jak správně objednat dveře a obložkové zárubně Při výběru interiérových dveří se nejdříve musíme rozhodnout, jaký účel mají splňovat. Zda potřebujeme vchodové dveře do bytu (požárně odolné nebo požárně

Více

// LPU 40 nyní s kazetou C. Garážová sekční vrata

// LPU 40 nyní s kazetou C. Garážová sekční vrata // LPU 40 nyní s kazetou C Garážová sekční vrata Montážní data: stav k 1.5.2007 Obsah Obsah 2 LTE 40, drážka S, Woodgrain 3 LTE 40, drážka M, Woodgrain 4 LTE 40, kazeta S, Woodgrain 5 LTE 40, kazeta M,

Více

VCHODOVÉ DVEŘE PRO NÁS DŮM ZNAMENÁ VÍCE. www.dom.aluprof.eu

VCHODOVÉ DVEŘE PRO NÁS DŮM ZNAMENÁ VÍCE. www.dom.aluprof.eu VCHODOVÉ DVEŘE PRO NÁS DŮM ZNAMENÁ VÍCE www.dom.aluprof.eu 1 PANELOVÉ DVEŘE EKOdům z ALUPROF Vchodové dveře již dávno nejsou jen ochranou domova před chladem, deštěm, hlukem či nezvanými hosty. Mohou být

Více

Foliované dveře a zárubně RÁMOVÉ CELOMASIVNÍ

Foliované dveře a zárubně RÁMOVÉ CELOMASIVNÍ Unikátní oblé hrany dveří Cenová hladina 4 Foliované dveře a zárubně RÁMOVÉ CELOMASIVNÍ 161 Materiál: rám dveří je vyroben z vysoce kvalitního vrstveného dřeva opláštěného MDF deskou výplň dveří je vyrobená

Více

Alu Click. Systém hliníkového zábradlí pro Vás... AluClick DuoTech s.r.o. DuoTech s.r.o.

Alu Click. Systém hliníkového zábradlí pro Vás... AluClick DuoTech s.r.o. DuoTech s.r.o. AluClick Systém hliníkového zábradlí pro Vás... Úvod : Vážený zákazníku, dovolujeme si Vám představit náš výrobek AluClick - moderní špičkový systém hliníkového zábradlí určený především pro panelové domy

Více

Garážová vrata sekční rolovací výklopná

Garážová vrata sekční rolovací výklopná Garážová vrata sekční rolovací výklopná Praktické řešení Sekční vrata se montují za otvor garáže. Pojezdové kolejnice jsou vedeny do pravého úhlu. Díky tomuto řešení je možné využít celou hloubku garáže.

Více

Novinky Bau 2015 To nejdůležitější z průmyslových vrat a nakládací techniky

Novinky Bau 2015 To nejdůležitější z průmyslových vrat a nakládací techniky Novinky Bau 2015 To nejdůležitější z průmyslových vrat a nakládací techniky Protipožární posuvna vrata FST 2015 Novinky 2015 Protipožární posuvná vrata FST T 30 bez ukončovacího profilu vhodné pro nákupní

Více

Venkovní žaluzie Cetta 50 Charakteristika

Venkovní žaluzie Cetta 50 Charakteristika Venkovní žaluzie Cetta 50 Charakteristika Venkovní žaluzie Cetta 50 jsou moderní a praktické žaluzie určené zejména pro rodinné domy. Mají však také široké uplatnění platní při zastínění hal, hypermarketů

Více

Tři dobré důvody pro značku Hörmann Kvalitativní charakteristiky pohonů garážových vrat

Tři dobré důvody pro značku Hörmann Kvalitativní charakteristiky pohonů garážových vrat Tři dobré důvody pro značku Hörmann Kvalitativní charakteristiky pohonů garážových vrat 1 2 Bezpečný Spolehlivý Jen u firmy Hörmann Zajištění proti zvednutí Lupiči to mají u automatických garážových vrat

Více

Průmyslová sekční vrata

Průmyslová sekční vrata Průmyslová sekční vrata VÝROBKY PRO PODNIKÁNÍ KRISPOL VRATA PRO NÁROČNÉ KRISPOL SPOLEHLIVÝ PARTNER PRO PODNIKÁNÍ Společnost KRISPOL je předním evropským výrobcem vrat, oken a dveří a lídrem v oblasti technologických

Více

STÍNÍCÍ TECHNIKA. Brány, branky

STÍNÍCÍ TECHNIKA. Brány, branky Brány, branky Naše společnost se zabývá zakázkovým zpracováním nejrůznějších druhů vjezdových bran, které dodává tzv. na klíč, dle požadavků a možností zákazníka. Brány jsou vyráběny individuálně přímo

Více

CENÍK PORTA 2009. * ceny bez DPH * INTERIÉROVÉ DVEŘE. lakované. str. 6. lakované. str. 8. 600,- k ceně DTD FOLIE PORTA DEKOR. str. 10.

CENÍK PORTA 2009. * ceny bez DPH * INTERIÉROVÉ DVEŘE. lakované. str. 6. lakované. str. 8. 600,- k ceně DTD FOLIE PORTA DEKOR. str. 10. MINIMAX "60-90" sklo :dubová kůra lakované bílé (RAL 9016) lakované bílé (RAL 9016) dutinková lakované buk, jabloň - lakované buk, jabloň - dutinková sklo MATOVÉ a "110" IRISS - Velkoobchod - Maloobchod

Více

Šetřit energii? Docela jednoduše.

Šetřit energii? Docela jednoduše. Šetřit energii? Docela jednoduše. Inovativní systém profilů šetřících energie od firmy VEKA Kvalita třídy A od firmy VEKA: maximální výkon po celý život Moderní plastová okna dosahují životnosti 30 nebo

Více

vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou Unlimited Polymer Solutions www.rehau.cz

vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou Unlimited Polymer Solutions www.rehau.cz Unlimited Polymer Solutions vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou www.rehau.cz Stavebnictví Automobilový průmysl Průmysl dlouhodobě v nejlepší formě Vchodové dveře

Více

Dobré věci mají svou hodnotu.

Dobré věci mají svou hodnotu. Dobré věci mají svou hodnotu. A naštěstí si ji udržují. Dveře s přirozenou elegancí. ELEGANT Obsah Otázka stylu? Elegantní řešení. Cottage 4 Charakter 8 CT54 CA01 Kvalita je stále v módě. Kdo má svůj styl

Více

VÝPIS DVEŘÍ. D.1.1.c.01c. VÝPIS DVEŘÍ. Město Bílovec. Modernizace a přístavba domova pro seniory Bílovec

VÝPIS DVEŘÍ. D.1.1.c.01c. VÝPIS DVEŘÍ. Město Bílovec. Modernizace a přístavba domova pro seniory Bílovec VÝPIS DVEŘÍ ZMĚNY c b a DOPLNĚNÍ DVEŘÍ D/P, ÚPRAVA POČTU DVEŘÍ D/P ÚPRAVA SPECIFIKACE - ROZMĚRŮ, MATERIÁLU DVEŘÍ DOPLNĚNÍ SPECIFIKACE DVEŘÍ - INTERIÉROVÉ ŽALUZIE /4 DATUM 4/6 Ing. Jana K. JAHODOVÁ /5 Ing.

Více

Systémy oplocení brány P plotové díly P branky P sloupky

Systémy oplocení brány P plotové díly P branky P sloupky Systémy oplocení brány P plotové díly P branky P sloupky Bezpečnost Bezpečnost používání brány je zajištěna zátěžovým vypínačem a lampou signalizující pohyb křídla brány. Zátěžový vypínač zastaví křídlo

Více

Evropská jednička pro vrata a dveře nás přesvědčila!

Evropská jednička pro vrata a dveře nás přesvědčila! Evropská jednička pro vrata a dveře nás přesvědčila! Domovní dveře bez prosklení bez bočního dílu Garážová vrata s pohonem 31.999 Kč * 21.499 Kč * Sekční garážová vrata RenoMatic 2019 včetně pohonu ProLift

Více

KATALOG 2018 / 19 BEZFALCOVÉ A REVERZNÍ DVEŘE, POSUVNÉ DVEŘNÍ SYSTÉMY

KATALOG 2018 / 19 BEZFALCOVÉ A REVERZNÍ DVEŘE, POSUVNÉ DVEŘNÍ SYSTÉMY KATALOG 2018 / 19 BEZFALCOVÉ A REVERZNÍ DVEŘE, POSUVNÉ DVEŘNÍ SYSTÉMY Vývoj, výroba a realizace exkluzivních interiérových dveřních systémů RODINNÉ DOMY, BYTY, KOMERČNÍ PROSTORY naše produkty jsou vhodné

Více

Vchodové dveře ThermoPro

Vchodové dveře ThermoPro NOVINKA: motivy s drážkou, boční díly, horní světlíky WK 2 Certifikovaná bezpečnost Vchodové dveře ThermoPro Domovní a vedlejší vchodové dveře z oceli Užívejte si svého domova Vchodové dveře v osvědčené

Více

PRŮMYSLOVÁ SEKČNÍ VRATA KVALITA SPOLEHLIVOST BEZPEČNOST

PRŮMYSLOVÁ SEKČNÍ VRATA KVALITA SPOLEHLIVOST BEZPEČNOST PRŮMYLOVÁ EKČNÍ VRATA KVALITA POLEHLIVOT BEZPEČNOT M-Line, moot, RAL 9010 ekční vrata ID01 Požadavky na montáž: Výška otvoru od 2000 do 8000 mm. Šířka otvoru od 1700 do 8000 mm. Hloubka místnosti výška

Více

Venkovní clona. Veškeré technikcé změny vyhrazeny. Váš dodavatel v ČR Systra spol. s r.o. alto@systra.cz Tišnov 666 01 Na Zahrádkách 349:

Venkovní clona. Veškeré technikcé změny vyhrazeny. Váš dodavatel v ČR Systra spol. s r.o. alto@systra.cz Tišnov 666 01 Na Zahrádkách 349: Venkovní clona Veškeré technikcé změny vyhrazeny Váš dodavatel v ČR Systra spol. s r.o. alto@systra.cz Tišnov 666 01 Na Zahrádkách 349: LTO POPIS VÝROBKU Model č. 08-1425 základní pole Model č.08-1426

Více

POSUVNĚ-ZDVIHACÍ DVEŘNÍ SYSTÉM GENEO TECHNICKÉ INFORMACE POPIS SYSTÉMU

POSUVNĚ-ZDVIHACÍ DVEŘNÍ SYSTÉM GENEO TECHNICKÉ INFORMACE POPIS SYSTÉMU POSUVNĚ-ZDVIHACÍ DVEŘNÍ SYSTÉM GENEO TECHNICKÉ INFORMACE Technické změny vyhrazeny www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl POSUVNĚ-ZDVIHACÍ DVEŘNÍ SYSTÉM GENEO Popis, technické údaje Funkce otevírání

Více

MZN MRS MRSZ MRO MRP MOSKYTIÉROVÉ SYSTÉMY. cmožnost použití v každém objektu. cvysoká kvalita, spolehlivost a estetika

MZN MRS MRSZ MRO MRP MOSKYTIÉROVÉ SYSTÉMY. cmožnost použití v každém objektu. cvysoká kvalita, spolehlivost a estetika cmožnost použití v každém objektu cvysoká kvalita, spolehlivost a estetika codolnost vůči atmosférickým podmínkám MZN MRS MRSZ MRO MRP MOSKYTIÉROVÉ SYSTÉMY Moskytiéra je dokonalou ochranou interiéru budovy

Více

PERgoly. chrání vaše soukromí.

PERgoly. chrání vaše soukromí. CZ PERgoly chrání vaše soukromí. PERGOLY LUKA, MIRA Samonosná pergola MIRA 4 nebo pergola MIRA 2 s rafinovaným a inovativním designem. Střecha z hliníkových lamel, které lze orientovat od 0 do 140 s těsněním

Více

Skryté zárubně SKRYTÉ ZÁRUBNĚ FILOMURO TO JE STYL A DESIGN

Skryté zárubně SKRYTÉ ZÁRUBNĚ FILOMURO TO JE STYL A DESIGN STYL A DESIGN SKRYTÉ ZÁRUBNĚ FILOMURO TO JE STYL A DESIGN Skryté zárubně Filomuro jsou vyrobeny z hliníkové slitiny a jsou vhodné jak do sádrokartonových tak i zděných příček. Patentovaná konstrukce skryté

Více

Návod k zaměření oken, dveří, vrat a doplňků

Návod k zaměření oken, dveří, vrat a doplňků Okna Macek a.s. Nádražní 1701, 696 03 Dubňany IČ: 26906724, DIČ: CZ26906724 OR: KS Brno, odd. B, vl. 6522 Návod k zaměření oken, dveří, vrat a doplňků Okna, dveře, vrata a doplňky prodáváme v našem e-shopu

Více

Unlimited Polymer Solutions. vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou. Stavebnictví Automotive Průmysl

Unlimited Polymer Solutions. vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou. Stavebnictví Automotive Průmysl Unlimited Polymer Solutions vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl dlouhodobě v nejlepší formě Vchodové dveře REHAU Brillant-Design

Více

Sklepní plastová okna

Sklepní plastová okna hold: pozdržet a zadržovat Sklepní plastová okna 90 Sklepní plastová okna ACO Markant Typizované rozměry Sklopná okna 94 Atypické mezirozměry Sklopná okna a příslušenství 95 Sklepní okna Online informace

Více

Sklepní plastová okna

Sklepní plastová okna hold: pozdržet a zadržovat Sklepní plastová okna 2 Sklepní plastová okna ACO Markant Typizované rozměry Sklopná okna 6 Atypické mezirozměry Sklopná okna a příslušenství 7 Sklepní okna Online informace

Více

Sklepní plastová okna

Sklepní plastová okna hold: pozdržet a zadržovat Sklepní plastová okna Sklepní plastová okna ACO Markant Typizované rozměry Sklopná okna 92 Atypické mezirozměry Sklopná okna a příslušenství 93 Sklepní okna Online informace

Více

Hliníkový okenní systém heroal W 72. Inovativní systémové řešení pro každou oblast použití

Hliníkový okenní systém heroal W 72. Inovativní systémové řešení pro každou oblast použití Hliníkový okenní systém heroal W 72 Inovativní systémové řešení pro každou oblast použití Věděli jste, že okna...... tvoří zhruba čtvrtinu opláštění budov a tento podíl neustále roste?... neplní pouze

Více

STAVEBNÍ POUZDRA NORMA

STAVEBNÍ POUZDRA NORMA STAVBNÍ POUZDRA STAVBNÍ POUZDRA NORMA 3 JAP 705 NORMA STANDARD Tento model představuje nejběžnější typ stavebních pouzder pro zasouvací jednokřídlé dveře. 4 Varianta zeď P125(Pa100) Pouzdro pro zeď Pouzdro

Více

Panty Čepy Zámky Dorazy Ozdobné prvky. pohony pro posuvné brány. Kování. pro křídlové brány. Prodejce: Vladimír Tůma VRATA» BRÁNY» POHONY

Panty Čepy Zámky Dorazy Ozdobné prvky. pohony pro posuvné brány. Kování. pro křídlové brány. Prodejce: Vladimír Tůma VRATA» BRÁNY» POHONY Panty Čepy Zámky Dorazy Ozdobné prvky pohony pro posuvné brány Kování pro křídlové brány Prodejce: TRUHLÁŘSTVÍ» ZÁMEČNICTVÍ Vladimír Tůma VRATA» BRÁNY» POHONY artikl 146 doraz želva z pozinkované oceli

Více

Roletové mříže Troll. hliníková transparentní ochrana

Roletové mříže Troll. hliníková transparentní ochrana Roletové mříže Troll hliníková transparentní ochrana 5. roletové mříže Troll 5.1 AEG 56 5.2 AEG 84 5.3 Instalace Vysoká ochrana proti vloupání Vysoká pevnost a nadstandardní stabilita roletových mříží

Více

posuvně-zdvihací dveře REHAU brillant-design mimořádný komfort bydlení www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl

posuvně-zdvihací dveře REHAU brillant-design mimořádný komfort bydlení www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl posuvně-zdvihací dveře REHAU brillant-design mimořádný komfort bydlení www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl krásný výhled posuvně-zdvihací dveře REHAU Brillant-Design Vysokojakostní zpracování

Více