HPCG představuje: hpcg. Nabídka inzertního prostoru v odborných časopisech vydavatelství Wolters Kluwer ČR, a.s.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "HPCG představuje: hpcg. www.hpcg.cz. Nabídka inzertního prostoru v odborných časopisech vydavatelství Wolters Kluwer ČR, a.s."

Transkript

1 HPCG představuje: Nabídka inzertního prostoru v odborných časopisech vydavatelství Wolters Kluwer ČR, a.s. Představení vydavatelství Wolters Kluwer ČR, a.s. Společnost Wolters Kluwer ČR, a. s., dceřiná společnost nadnárodního koncernu Wolters Kluwer International Company, se zabývá poskytováním právních, daňových, účetních a jiných profesních informací jak v elektronické, tak i tištěné podobě. Mezi nejznámější produkty vydavatelství patří systém právních informací ASPI, který je již dlouhodobě standardním vybavením kanceláří státní správy, samosprávy, advokátů, finančních institucí, obchodních firem i dalších odborníků. Portfolio produktů a služeb společnosti dále zahrnuje odborné knižní publikace, software a on-line produkty (odborné komunitní portály). Významnou součást nabídky představují rovněž odborné časopisy v segmentu B2B. Wolters Kluwer ČR, a. s. je držitelem certifikátu managementu jakosti ČSN EN ISO 9001:2001 a je hluboce zasvěceno poskytování produktů a služeb, které zákazníkům pomáhají činit lepší rozhodnutí. Partnery vydavatelství jsou Česká advokátní komora, Komora Daňových poradců ČR, Institut certifikace účetních, Česká asociace pro finanční řízení, Institut pro veřejnou správu, CEVRO Institut, Liberální institut. Představení inzertních příležitostí ve vybraných odborných časopisech Vizí Wolters Kluwer je být The Professional s First Choice (tj. první volbou profesionálů). V souladu s touto vizí, Wolters Kluwer se opírá o své silné značky a pozici na trhu a poskytuje svým zákazníkům vysokou přidanou hodnotu prostřednictvím aktuálních, přesných a odborných informací, předních technologií a softwarových řešení a nadstandardních zákaznických služeb. Odborné časopisy nakladatelství Wolters Kluwer nejsou dostupné v běžném prodeji, ale jsou adresně distribuovány výhradně na bázi předplatného ekonomickým subjektům v podnikatelské i nepodnikatelské sféře (veřejná správa, vzdělávací instituce, neziskové organizace). Určeny jsou všem předním představitelům těchto společností (ředitelé, střední a vyšší management, aj.), tedy zejména zástupcům s rozhodovacími pravomocemi. Časopisy jsou svým zaměřením členěny do čtyř oblastí: A) Tituly z oblasti financí a daní B) Tituly z oblasti mezd a hygieny práce C) Tituly z oblasti právní D) Tituly z oblasti řízení školy E: office@.cz :: T: :: M:

2 Z geografického hlediska jsou nejčastěji distribuovány ekonomickým subjektům v Praze (25%), výrazný je i podíl krajů Jihomoravského, Středočeského a Moravskoslezského (á 10%). Zbývajících ca 45% nákladu pak míří za svými předplatiteli rovnoměrně do zbývajících krajů České republiky, jak je patrné z následujícího grafu. Podíl zastoupení předplatitelů v jednotlivých krajích České republiky PR JM SČ MS JČ ÚS ZL KH OL PL PA VY LI KV 0 % 5 % 10 % 15 % 20 % 25 % Odborné časopisy nakladatelství Wolters Kluwer ČR, a.s. tak představují velmi účinný komunikační nástroj pro všechny, kteří mají zájem oslovit klienty v segmentu B2B a efektivní cestou jim nabídnout své produkty a služby. V případě opakování je pro inzerenty navíc připraven bonusový a slevový program. Pokud budete mít zájem o některý z nabízených inzertních prostorů, případně se dotázat na další možné formáty (jiné rozměry, vklady, přesahy do on-line, atp.), neváhejte nás kontaktovat. Rádi Vám připravíme řešení na míru Vašim potřebám. Kontakt: HP N Media s.r.o. Markéta Nová M: E: office@.cz :: T: :: M:

3 A) Tituly z oblasti financí a daní Finanční řízení a Controlling v praxi Daně a právo v praxi Účetnictví v praxi Účetnictví, daně a právo v zemědělství 1) Finanční řízení a Controlling v praxi Odborný měsíčník je určen pro zástupce vyššího managementu z oblasti financí, zejména finanční ředitele, manažery, controllery, a dále podnikatele a odborné pracovníky působící ve finančním řízení. Témata, jimž se časopis věnuje: finanční řízení podniků, controlling, kalkulace a analýza nákladů, zdroje financování podniků a finanční trhy, oceňování a znalectví, Evropská unie, vzdělávání a kariéra, daně a právo pro ekonomy, vzory smluv a právních podání, aj. Formát: B5 ( mm), 68 stran 4. strana obálky ,- (1/1) ,- (1/2) Periodicita: 12 čísel ročně 2. a 3. strana obálky ,- (1/1) ,- (1/2) Náklad kusů 2) Daně a Právo v praxi Odborný měsíčník je určen pro zástupce vyššího managementu z oblasti daní a financí, zejména finanční ředitele a manažery, kteří řeší daňovou problematiku, a pro segment daňových poradců. Časopis přináší aktuální témata v daňové problematice a je rovněž součástí předplatného komunitního portálu Daňaři online. Formát: A4, 64 stran 4. strana obálky ,- (1/1) ,- (1/2) Periodicita: 12 čísel ročně 2. a 3. atrana obálky ,- (1/1) ,- (1/2) Náklad: kusů vnitřní listy ,- (1/1) ,- (1/2) E: office@.cz :: T: :: M:

4 3) Účetnictví v praxi Odborný měsíčník je určen pro zástupce vyššího managementu z oblasti financí a účetnictví, zejména finanční ředitele, ekonomy a vedoucí účetních oddělení, účetní, a to jak v podnikatelských tak neziskových subjektech. Časopis přináší aktuální témata v účetní problematice a je rovněž součástí předplatného komunitního portálu Účetní kavárna. Formát A4, 40 stran 4. strana obálky ,- (1/1) ,- (1/2) Periodicita: 12 čísel ročně 2. a 3. strana obálky ,- (1/1) ,- (1/2) Náklad: kusů vnitřní listy ,- (1/1) ,- (1/2) 4) Účetnictví, daně a právo v zemědělství Odborný měsíčník pro všechny, kdo se zabývají účetní, daňovou i pracovně právní problematikou organizací všech právních forem, které podnikají v zemědělství. Předplatitelé v něm naleznou jasně a srozumitelně vysvětlené problémy spolu s mnohými příklady z praxe a užitečné návody včetně např. vzorově vyplněných tiskopisů. Každé číslo obsahuje aktuality z oboru, zodpovězené dotazy čtenářů, nabídku školení a seminářů, aj. Formát: A4, 32 stran 4. strana obálky ,- (1/1) ,- (1/2) Periodicita: 12 čísel ročně 2. a 3. strana obálky ,- (1/1) ,- (1/2) Náklad: kusů E: office@.cz :: T: :: M:

5 B) Tituly z oblasti mezd a hygieny práce Práce a mzda Bezpečnost a hygiena práce 1) Práce a mzda Měsíčník Práce a mzda přináší cenné informace mzdovým účetním, personalistům, manažerům, podnikatelům, pracovníků státní správy a odborů. Věnuje se nejčastějším problémů z oblasti mezd, daní z příjmů, sociálního, zdravotního a důchodového pojištění, pracovního práva, cestovních náhrad, personálního řízení a personální agendy. Přináší ukázky vzorově vyplněných tiskopisů nejrůznějších typů a vzory smluv z pracovněprávní oblasti. Časopis je rovněž součástí předplatného komunitního portálu Mzdová praxe. Formát: A4, 60 stran 4. strana obálky ,- (1/1) ,- (1/2) Periodicita: 12 čísel ročně 2. a 3. strana obálky ,- (1/1) ,- (1/2) Náklad: kusů vnitřní listy ,- (1/1) ,- (1/2) 2) Bezpečnost a hygiena práce Časopis je určen všem profesionálům zabývajícím se bezpečností a hygienou práce, bezpečnostním technikům, managerům firem, státní správě. Informuje o právních předpisech, nařízeních vlády, vyhláškách ČÚBP, normách a dalších závazných předpisech z oblasti bezpečnosti a hygieny práce, řeší otázky z praxe. Praktickou pomůckou jsou i publikované pracovní úrazy. Formát: A4, 40 stran 4. strana obálky ,- (1/1) ,- (1/2) Periodicita: 13 čísel ročně 2. a 3. strana obálky ,- (1/1) ,- (1/2) Náklad: kusů E: office@.cz :: T: :: M:

6 C) Tituly z oblasti právní Právní fórum Jurisprudence 1) Právní fórum Měsíčník je určen vysokoškolským pedagogům a studentům právnických fakult a vysokých škol právního zaměření, soudcům, asistentům soudců a justičním čekatelům, advokátům a advokátním koncipientům, právníkům v podnikatelské sféře a všem zájemcům o aktuální právní problémy. Časopis se cíleně specializuje na oblast práva soukromého, proto převládají příspěvky vztahující se k problematice občanskoprávní, obchodněprávní, pracovněprávní a stranou nezůstává ani oblast evropského práva, mezinárodního práva soukromého a rodinné právo. Formát: A4, 94 stran 4. strana obálky ,- (1/1) ,- (1/2) Periodicita: 12 čísel ročně 2. a 3. strana obálky ,- (1/1) ,- (1/2) Náklad: kusů 2) Jurisprudence Zaměřuje se na oblast mezinárodního práva a komentování judikatury českých i zahraničních soudů. Je respektovaným periodikem zejména v mladší a střední právnické generaci. Formát: A4, 84 stran 4. strana obálky ,- (1/1) ,- (1/2) Periodicita: 12 čísel ročně 2. a 3. strana obálky ,- (1/1) ,- (1/2) Náklad: kusů E: office@.cz :: T: :: M:

7 D) Tituly z oblasti řízení školy Řízení školy Speciály pro MŠ, SŠ, a ZUŠ jako příloha Řízení školy 1) Řízení školy Časopis je určen především ředitelům, ale také všem vedoucím pracovníkům škol a školských zařízení, výchovným poradcům, metodikům prevence sociálně patologických jevů a pedagogům, kteří hledají odborné informace a sledují aktuální dění v resortu školství, odborům a referátům školství při městských úřadech všem, kteří chtějí být odborně a aktuálně informováni. Zaměřuje se na pravidelné řešení právní, ekonomické, administrativní, personální a výchovně-vzdělávací stránky řízení školy. Je rozdělen do několika tematických oblastí: právní, ekonomická, administrativní, personální, výchovně-vzdělávací a materiálně-technická. Formát: A4, 40 stran 4. strana obálky ,- (1/1) ,- (1/2) Periodicita: 12 čísel ročně 2. a 3. strana obálky ,- (1/1) ,- (1/2) Náklad: kusů 2) Speciály pro MŠ, SŠ a ZUŠ jako příloha Řízení školy Speciál pro MŠ vychází každý sudý měsíc a je zaměřen na specifickou problematiku škol mateřských. Tematicky je vázán na hlavní číslo Řízení školy a jeho cílem je poskytnout ředitelkám, zástupkyním a vedoucím učitelkám informace nejen z legislativy mateřských škol, ale také nejnovější poznatky psychologické a sociologické, reagovat na aktuální problémy a informovat o novinkách z oblasti školství. Stejně jako hlavní číslo Řízení školy obsahuje Speciál nabídku dalšího vzdělávání pro ředitelky a pedagožky mateřských škol a Právní poradnu. E: office@.cz :: T: :: M:

8 Speciál pro SŠ přináší informace v oblasti legislativní i pracovně-právní, které se dotýkají střední školy. Představuje projekty, které by mohly být pro střední školy přínosem, a poskytuje šablony pro jejich zpracování. Speciál pro ZUŠ informuje o novinkách v oblasti základního uměleckého vzdělávání a o změnách specifických pro základní umělecké školy. Představuje nabídky dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků, soutěže a projekty vhodné pro ZUŠ. Formát: A4, 16 stran 4. strana obálky 6.000,- (1/1) 3.000,- (1/2) Periodicita: 6 čísel ročně 2. a 3. strana obálky 5.000,- (1/1) 3.000,- (1/2) Náklad: kusů Kompletní přehled odborných časopisů vydavatelství Wolters Kluwer ČR, a.s. A) Tituly z oblasti financí a daní B) Tituly z oblasti mezd a hygieny práce C) Tituly z oblasti právní D) Tituly z oblasti řízení školy A) Tituly z oblasti financí a daní Finanční řízení a controlling v praxi Daně a právo v praxi Daňový expert Otázky a odpovědi z praxe Účetnictví v praxi Účetnictví, daně a právo v zemědělství Účetnictví neziskového sektoru E: office@.cz :: T: :: M:

9 B) Tituly z oblasti mezd a hygieny práce Práce a mzda Bezpečnost a hygiena práce C) Tituly z oblasti právní Právní fórum Jurisprudence Judikatura Evropského soudního dvora Přehled rozsudků Evropského soudu pro lidská práva Sbírka rozhodnutí Nejvyššího správního soudu Soudní judikatura E: office@.cz :: T: :: M:

10 D) Tituly z oblasti řízení školy Řízení školy Speciály pro MŠ, SŠ a ZUŠ jako příloha Řízení školy E: office@.cz :: T: :: M:

MEDIA KIT Časopisy a portály Wolters Kluwer ČR, a. s. DANĚ A ÚČETNICTVÍ PRACOVNÍ PRÁVO A BOZP PRÁVO ŠKOLSTVÍ. Když si musíte být jistí

MEDIA KIT Časopisy a portály Wolters Kluwer ČR, a. s. DANĚ A ÚČETNICTVÍ PRACOVNÍ PRÁVO A BOZP PRÁVO ŠKOLSTVÍ. Když si musíte být jistí MEDIA KIT Časopisy a portály Wolters Kluwer ČR, a. s. DANĚ A ÚČETNICTVÍ PRACOVNÍ PRÁVO A BOZP PRÁVO ŠKOLSTVÍ Když si musíte být jistí Nabídka tištěné inzerce časopisy DAŇOVÁ A ÚČETNÍ OBLAST Daně a právo

Více

MEDIA KIT 2018 DANĚ A ÚČETNICTVÍ. Časopisy a portály Wolters Kluwer ČR, a.s. Když si musíte být jistí

MEDIA KIT 2018 DANĚ A ÚČETNICTVÍ. Časopisy a portály Wolters Kluwer ČR, a.s. Když si musíte být jistí MEDIA KIT Časopisy a portály Wolters Kluwer ČR, a.s. DANĚ A ÚČETNICTVÍ Když si musíte být jistí Nabídka tištěné inzerce časopisy DAŇOVÁ A ÚČETNÍ OBLAST Daně a právo v praxi Odborný měsíčník Daně a právo

Více

MEDIA KIT 2018 ŠKOLSTVÍ. Časopisy a portály Wolters Kluwer ČR, a.s. Když si musíte být jistí

MEDIA KIT 2018 ŠKOLSTVÍ. Časopisy a portály Wolters Kluwer ČR, a.s. Když si musíte být jistí MEDIA KIT Časopisy a portály Wolters Kluwer ČR, a.s. ŠKOLSTVÍ Když si musíte být jistí Nabídka tištěné inzerce časopisy Řízení školy Časopis je určen nejen ředitelům, ale také vedoucím pracovníkům škol

Více

MEDIA KIT Časopisy a portály Wolters Kluwer ČR, a.s. DANĚ A ÚČETNICTVÍ PRACOVNÍ PRÁVO A BOZP PRÁVO ŠKOLSTVÍ. Když si musíte být jistí

MEDIA KIT Časopisy a portály Wolters Kluwer ČR, a.s. DANĚ A ÚČETNICTVÍ PRACOVNÍ PRÁVO A BOZP PRÁVO ŠKOLSTVÍ. Když si musíte být jistí MEDIA KIT Časopisy a portály Wolters Kluwer ČR, a.s. DANĚ A ÚČETNICTVÍ PRACOVNÍ PRÁVO A BOZP PRÁVO ŠKOLSTVÍ Když si musíte být jistí Nabídka tištěné inzerce časopisy DAŇOVÁ A ÚČETNÍ OBLAST Daně a právo

Více

MEDIA KIT Časopisy a portály Wolters Kluwer ČR, a.s. DANĚ A ÚČETNICTVÍ PRACOVNÍ PRÁVO A BOZP PRÁVO ŠKOLSTVÍ. Když si musíte být jistí

MEDIA KIT Časopisy a portály Wolters Kluwer ČR, a.s. DANĚ A ÚČETNICTVÍ PRACOVNÍ PRÁVO A BOZP PRÁVO ŠKOLSTVÍ. Když si musíte být jistí MEDIA KIT Časopisy a portály Wolters Kluwer ČR, a.s. DANĚ A ÚČETNICTVÍ PRACOVNÍ PRÁVO A BOZP PRÁVO ŠKOLSTVÍ Když si musíte být jistí Nabídka tištěné inzerce časopisy DAŇOVÁ A ÚČETNÍ OBLAST Daně a právo

Více

MEDIA KIT Časopisy a portály Wolters Kluwer ČR, a.s. DANĚ A ÚČETNICTVÍ PRACOVNÍ PRÁVO A BOZP PRÁVO ŠKOLSTVÍ. Když si musíte být jistí

MEDIA KIT Časopisy a portály Wolters Kluwer ČR, a.s. DANĚ A ÚČETNICTVÍ PRACOVNÍ PRÁVO A BOZP PRÁVO ŠKOLSTVÍ. Když si musíte být jistí MEDIA KIT Časopisy a portály Wolters Kluwer ČR, a.s. DANĚ A ÚČETNICTVÍ PRACOVNÍ PRÁVO A BOZP PRÁVO ŠKOLSTVÍ Když si musíte být jistí Nabídka tištěné inzerce časopisy DAŇOVÁ A ÚČETNÍ OBLAST Daně a právo

Více

MEDIA KIT 2017 PRACOVNÍ PRÁVO A BOZP. Časopisy a portály Wolters Kluwer ČR, a. s. Když si musíte být jistí

MEDIA KIT 2017 PRACOVNÍ PRÁVO A BOZP. Časopisy a portály Wolters Kluwer ČR, a. s. Když si musíte být jistí MEDIA KIT Časopisy a portály Wolters Kluwer ČR, a. s. PRACOVNÍ PRÁVO A BOZP Když si musíte být jistí Nabídka tištěné inzerce časopisy Pracovněprávní oblast a BOZP Práce a mzda Práce a mzda je moderní časopis

Více

ASPI - Profesní řešení Advokát

ASPI - Profesní řešení Advokát Jednorázový zřizovací poplatek služby ASPI Roční předplatné jednouživatelského přístupu ke službě ASPI (bez DPH) ASPI základ - Primární obsah Platforma ASPI, Předpisy ČR (od r. 1918) a EU, Judikatura ČR

Více

Dodatek č. 1. xxxxxxxxxxxxxx jejímž jménem je oprávněna jednat: Ing. Zdeňka Pikešová, ředitelka odboru 30 - Personální

Dodatek č. 1. xxxxxxxxxxxxxx jejímž jménem je oprávněna jednat: Ing. Zdeňka Pikešová, ředitelka odboru 30 - Personální Dodatek č. 1 ke smlouvě o komplexní dodávce českých a zahraničních periodik v tištěné nebo elektronické formě uzavřené dne 16.5. 2012 (dále jen smlouva ) Smluvní strany Česká republika Ministerstvo financí

Více

Dodatek č. 3. xxxxxxxxxxxxxx jejímž jménem je oprávněna jednat: Ing. Václav Turko, ředitel odboru 30 - Personální

Dodatek č. 3. xxxxxxxxxxxxxx jejímž jménem je oprávněna jednat: Ing. Václav Turko, ředitel odboru 30 - Personální Dodatek č. 3 ke smlouvě o komplexní dodávce českých a zahraničních periodik v tištěné nebo elektronické formě uzavřené dne 16.5. 2012, ve znění dodatku č. 1 a 2 (dále jen smlouva ) Smluvní strany Česká

Více

Dodatek č. 2. xxxxxxxxxxxxxx jejímž jménem je oprávněna jednat: Ing. Zdeňka Pikešová, ředitelka odboru 30 - Personální

Dodatek č. 2. xxxxxxxxxxxxxx jejímž jménem je oprávněna jednat: Ing. Zdeňka Pikešová, ředitelka odboru 30 - Personální Dodatek č. 2 ke smlouvě o komplexní dodávce českých a zahraničních periodik v tištěné nebo elektronické formě uzavřené dne 16.5. 2012, ve znění dodatku č. 1 (dále jen smlouva ) Smluvní strany Česká republika

Více

media akce konference reklama + + MEDIA KIT

media akce konference reklama + + MEDIA KIT MEDIA KIT kompetence Economia největšívydavatel ekonomického (Hospodářskénoviny, Ekonom) a odborného tisku v ČR (celkem 19 titulů); leader na mediálním trhu v segmentech marketing, management, logistika,

Více

Autorský tým. Ukázka z účetního, daňového a mzdového portálu, ing. Pěva Čouková:

Autorský tým. Ukázka z účetního, daňového a mzdového portálu, ing. Pěva Čouková: Účetní, daňový a mzdový portál www.ucetni-portal.cz www.mzdovy-portal.cz Jednoduché používání, stačí vyzkoušet Orientace na portále Oddíly Na horní liště si vyberete, zda požadujete informace pro Podnikatele,

Více

dvouměsíčník o řízení lidských zdrojů

dvouměsíčník o řízení lidských zdrojů dvouměsíčník o řízení lidských zdrojů Časopis Profi HR je odborný dvouměsíčník, který se zabývá problematikou HR. Časopis je určen pro odbornou veřejnost, jako jsou HR manažeři, personalisté a ostatní

Více

Zaostřeno na portál Daňaři online

Zaostřeno na portál Daňaři online Zaostřeno na portál Daňaři online Vážení předplatitelé, víte, že nejen v tištěném časopise, ale také na portálu www.danarionline.cz naleznete spoustu zajímavých a aktualizovaných odborných informací? Připravili

Více

KRAJSKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA PARDUBICKÉHO KRAJE WWW.KHKPCE.CZ

KRAJSKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA PARDUBICKÉHO KRAJE WWW.KHKPCE.CZ KRAJSKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA PARDUBICKÉHO KRAJE WWW.KHKPCE.CZ Krajská hospodářská komora Pardubického kraje (Khk Pk) vznikla na základě zákona č. 301/1992 Sb., o Hospodářské komoře České republiky a Agrární

Více

Dodatek č. 5. ke smlouvě o komplexní dodávce českých a zahraničních periodik v tištěné nebo elektronické formě

Dodatek č. 5. ke smlouvě o komplexní dodávce českých a zahraničních periodik v tištěné nebo elektronické formě Evidenční číslo MF 9009/091/2015 Dodatek č. 5 ke smlouvě o komplexní dodávce českých a zahraničních periodik v tištěné nebo elektronické formě uzavřené dne 16. 5. 2012, ve znění Dodatků č. 1-4, uzavřených

Více

Kontaktní místo bezpečnosti a ochrany zdraví při práci pro region hl. m. Prahy zhodnocení projektu

Kontaktní místo bezpečnosti a ochrany zdraví při práci pro region hl. m. Prahy zhodnocení projektu Kontaktní místo bezpečnosti a ochrany zdraví při práci pro region hl. m. Prahy zhodnocení projektu Úvod V roce 2005 podal Výzkumný ústav bezpečnosti práce žádost na financování projektu z Evropských sociálních

Více

Jednička na trhu zpravodajských deníků

Jednička na trhu zpravodajských deníků Jednička na trhu zpravodajských deníků PŘEDSTAVENÍ POZICE NA TRHU PROFIL ČTENÁŘE 71 regionálních deníků pod jednou střechou 23 vkládaných týdeníků Regionální zaměření i celostátní možnosti V září roku

Více

Jednička na trhu zpravodajských deníků

Jednička na trhu zpravodajských deníků Jednička na trhu zpravodajských deníků PŘEDSTAVENÍ POZICE NA TRHU PROFIL ČTENÁŘE 72 regionálních deníků pod jednou střechou 23 vkládaných týdeníků Regionální zaměření i celostátní možnosti V září roku

Více

Prezentace. časopisu roku 2005, 2006 a 2007 v kategorii B2B. Vydává Economia, a.s. největší vydavatelství ekonomického a odborného tisku v ČR

Prezentace. časopisu roku 2005, 2006 a 2007 v kategorii B2B. Vydává Economia, a.s. největší vydavatelství ekonomického a odborného tisku v ČR Prezentace časopisu roku 2005, 2006 a 2007 v kategorii B2B Vydává Economia, a.s. největší vydavatelství ekonomického a odborného tisku v ČR Profil titulu REDAKČNÍ KONCEPT Aktuální zpravodajství, data,

Více

Celostátní síť pro venkov-vize a skutečnost. Ing. Jana Bačkovská metodik vzdělávání Ústav zemědělské ekonomiky a informací Praha

Celostátní síť pro venkov-vize a skutečnost. Ing. Jana Bačkovská metodik vzdělávání Ústav zemědělské ekonomiky a informací Praha Celostátní síť pro venkov-vize a skutečnost Ing. Jana Bačkovská metodik vzdělávání Ústav zemědělské ekonomiky a informací Praha (do 30.6.2008 Ústav zemědělských a potravinářských informací) 9. září 2010

Více

dvouměsíčník o řízení lidských zdrojů

dvouměsíčník o řízení lidských zdrojů dvouměsíčník o řízení lidských zdrojů Časopis Profi HR je odborný dvouměsíčník, který se zabývá problematikou HR a je určen pro odbornou veřejnost, jako jsou HR manažeři, personalisté a ostatní pracovníci

Více

Účetní a mzdové poradenství

Účetní a mzdové poradenství Účetní a mzdové poradenství Committed to your success Účetní a mzdové poradenství Efektivní outsourcing účetnictví a mezd je cestou ke snížení vašich nákladů, administrativní zátěže a je garancí precizního

Více

PLATOVÁ STUDIE. Pro finanční pozice 2015

PLATOVÁ STUDIE. Pro finanční pozice 2015 PLATOVÁ STUDIE Pro finanční pozice 2015 Úvod Platová studie Průzkum probíhal 07-08/2015 Celkem cca 600 odpovědí, z čehož bylo cca 577 relevantních Za podpory Komory certifikovaných účetních a společnosti

Více

KOCIÁN ŠOLC BALAŠTÍK Daňové poradenství

KOCIÁN ŠOLC BALAŠTÍK Daňové poradenství KOCIÁN ŠOLC BALAŠTÍK Daňové poradenství Advokátní kancelář Kocián Šolc Balaštík (KŠB), založená v roce 1990, je jednou z největších advokátních kanceláří v České republice. Poskytuje komplexní právní a

Více

Průvodce službami. Základní informace

Průvodce službami. Základní informace Průvodce službami Základní informace Pokud uvádíme odkaz na internetové stránky Mzdová praxe, máme na mysli stránky www.mzdovapraxe.cz, pokud není v textu uvedeno jinak. Většina elektronického obsahu je

Více

Nabídka systému ASPI platná od 24.2.2014

Nabídka systému ASPI platná od 24.2.2014 Nabídka systému ASPI platná od 24.2.2014 Název služby Systém ASPI základ (předpisy ČR a EU, judikatura ČR a SDEU, základní literatura, bibliografie) Profesní řešení - Advokát I. / II. / III. Profesní řešení

Více

Čtenáři časopisu HR Management

Čtenáři časopisu HR Management Čtenáři časopisu HR Management dvouměsíčník o řízení lidských zdrojů Časopis HR Management je odborný dvouměsíčník, který se zabývá trendy a nástroji v oblasti řízení lidských zdrojů a jejich vlivem na

Více

Centrum komunitní práce Ústí nad Labem Nabídka akreditovaného vzdělávání

Centrum komunitní práce Ústí nad Labem Nabídka akreditovaného vzdělávání Centrum komunitní práce Ústí nad Labem Nabídka akreditovaného vzdělávání Organizace je držitelem certifikátu ČSN EN ISO 9001:2001. Manažer kvality Vzdělávací modul nabízí vzdělávání pro oblast managementu

Více

Nabídka systému ASPI platná od 1.5.2014

Nabídka systému ASPI platná od 1.5.2014 Nabídka systému ASPI platná od 1.5.2014 Název služby Systém ASPI základ (předpisy ČR a EU, judikatura ČR a SDEU, základní literatura, bibliografie), časopis Soudce, Časopis zdravotnického práva a bioetiky,

Více

Součet 1125 Léto 2017 Česká asociace pro finanční řízení z.s.

Součet 1125 Léto 2017 Česká asociace pro finanční řízení z.s. Již potřetí Česká asociace pro finanční řízení provedla průzkum mezd a poskytovaných benefitů u pracovníků finančních útvarů. Průzkum proběhl v červenci a srpnu 2017, ve spolupráci s partnery: ACCA, Česká

Více

Rada Středočeského kraje

Rada Středočeského kraje Datum zasedání: 10.3.2014 Rada Středočeského kraje Tisk číslo: 0567(2014) Projekt "Kraje pro bezpečný internet" Předkládací zpráva: podporu projektu "Kraje pro bezpečný internet" Předkladatel: Ing. Zdeněk

Více

Součástí projektu je webová stránka, která díky propojení s nejčtenějším zpravodajským týdeníkem v ČR Týdnem zaručuje zásah u klíčových zadavatelů.

Součástí projektu je webová stránka, která díky propojení s nejčtenějším zpravodajským týdeníkem v ČR Týdnem zaručuje zásah u klíčových zadavatelů. MarketingSalesMedia je první titul v České republice určený primárně pro zadavatele reklamy s řízenou distribucí, která pokrývá 5000 odběratelů na Českém trhu. Projekt MarketingSalesMedia dodává lidem

Více

Součástí projektu je webová stránka, která díky propojení s nejčtenějším zpravodajským týdeníkem v ČR Týdnem zaručuje zásah u klíčových zadavatelů.

Součástí projektu je webová stránka, která díky propojení s nejčtenějším zpravodajským týdeníkem v ČR Týdnem zaručuje zásah u klíčových zadavatelů. MarketingSalesMedia je první titul v České republice určený primárně pro zadavatele reklamy s řízenou distribucí, která pokrývá 5000 odběratelů na Českém trhu. Projekt MarketingSalesMedia dodává lidem

Více

Kdo jsme. Jak můžeme spolupracovat?

Kdo jsme. Jak můžeme spolupracovat? Kdo jsme Jak můžeme spolupracovat? Co nás posouvá vpřed? Baví nás inovovat, udávat trendy, hledat chytrá řešení v oblasti outsourcingu a poradenství a pomáhat tak našim klientům být úspěšnými. Ctíme hodnoty,

Více

Studijní obor. Účetnictví a daně. Studijní program Ekonomika a management SPRÁVNÁ VOLBA PRO VZDĚLÁNÍ

Studijní obor. Účetnictví a daně. Studijní program Ekonomika a management SPRÁVNÁ VOLBA PRO VZDĚLÁNÍ Studijní obor Účetnictví a daně Studijní program Ekonomika a management SPRÁVNÁ VOLBA PRO VZDĚLÁNÍ Obecné informace studijní obor je odborně garantován Katedrou financí a účetnictví výuka je zajišťována

Více

Studijní program EKONOMIKA A MANAGEMENT

Studijní program EKONOMIKA A MANAGEMENT Studijní program EKONOMIKA A MANAGEMENT Charakteristika studijního programu Účetnictví a daně Zájemci o studium mohou podat přihlášku v rámci studijního programu Ekonomika a management v bakalářském studijním

Více

CENTRUM PRO ROZVOJ MUZEJNÍ PEDAGOGIKY A PRÁCE MUZEÍ SE ZDRAVOTNĚ POSTIŽENOU MLÁDEŽÍ PŘI MZM V BRNĚ

CENTRUM PRO ROZVOJ MUZEJNÍ PEDAGOGIKY A PRÁCE MUZEÍ SE ZDRAVOTNĚ POSTIŽENOU MLÁDEŽÍ PŘI MZM V BRNĚ CENTRUM PRO ROZVOJ MUZEJNÍ PEDAGOGIKY A PRÁCE MUZEÍ SE ZDRAVOTNĚ POSTIŽENOU MLÁDEŽÍ PŘI MZM V BRNĚ Centrum pro rozvoj muzejní pedagogiky a práce muzeí se zdravotně postiženou mládeží bylo zřízeno při oddělení

Více

o činnosti Magistrátu hlavního města Prahy za rok 2013 v oblasti poskytování informací podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k

o činnosti Magistrátu hlavního města Prahy za rok 2013 v oblasti poskytování informací podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti Magistrátu hlavního města Prahy za rok 2013 v oblasti poskytování informací podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů Výroční

Více

Studijní obor. Účetnictví a daně. Studijní program Ekonomika a management SPRÁVNÁ VOLBA PRO VZDĚLÁNÍ

Studijní obor. Účetnictví a daně. Studijní program Ekonomika a management SPRÁVNÁ VOLBA PRO VZDĚLÁNÍ Studijní obor Účetnictví a daně SPRÁVNÁ VOLBA PRO VZDĚLÁNÍ Studijní program Ekonomika a management Koncepce studijního oboru Účetnictví a daně vychází ze současných potřeb trhu práce a vytváří poznatkový

Více

Studijní program EKONOMIKA A MANAGEMENT

Studijní program EKONOMIKA A MANAGEMENT Studijní program EKONOMIKA A MANAGEMENT Počty absolventů studijního oboru Účetnictví a daně v posledních 10-ti akademických letech Akademický rok Bakalářské studium Navazující magisterské studium 2015/2016

Více

Účetní, daňový a mzdový portál www.ucetni-portal.cz www.mzdovy-portal.cz. Orientace na portále. Jednoduché používání, stačí vyzkoušet

Účetní, daňový a mzdový portál www.ucetni-portal.cz www.mzdovy-portal.cz. Orientace na portále. Jednoduché používání, stačí vyzkoušet Účetní, daňový a mzdový portál www.ucetni-portal.cz www.mzdovy-portal.cz Jednoduché používání, stačí vyzkoušet Orientace na portále Oddíly Na horní liště si vyberete, zda požadujete informace pro Podnikatele,

Více

Ing. Simona Pacáková. Ing. Jana Dlabačová. Ing. Miloslava Halusková. - členka Metodické rady Svazu účetních pro neziskové

Ing. Simona Pacáková. Ing. Jana Dlabačová. Ing. Miloslava Halusková. - členka Metodické rady Svazu účetních pro neziskové Ing. Simona Pacáková - vedoucí Metodické rady Svazu pro podnikatele a členka Metodické rady Svazu pro neziskové (metodická část -oblast neziskových subjektů) - auditorka, členka KA ČR certifikace Svazu

Více

Komplexní řešení pro zaměstnavatele

Komplexní řešení pro zaměstnavatele Komplexní řešení pro zaměstnavatele Oddělení konzultačních služeb zaměstnavatelům BDO Tax s. r. o. Italská 26 120 00 Praha 2 Tel.: +420 226 223 223 Fax: +420 226 223 290 E-mail: tax@bdo.cz www.bdo.cz 1

Více

VZDĚLÁVACÍ INSTITUT STŘEDOČESKÉHO KRAJE VISK. Informace o vzdělávacích programech. na 2. pololetí školního roku 2016 / ŠABLONY

VZDĚLÁVACÍ INSTITUT STŘEDOČESKÉHO KRAJE VISK. Informace o vzdělávacích programech. na 2. pololetí školního roku 2016 / ŠABLONY VZDĚLÁVACÍ INSTITUT STŘEDOČESKÉHO KRAJE VISK Informace o vzdělávacích programech na 2. pololetí školního roku 2016 / 2017 + ŠABLONY Brandýs nad Labem 07. 02. 2017 na školy rozesláno v polovině ledna 2017

Více

Vaši jistotu při formulaci a koncipování pracovněprávních písemností zvýší četné vzory, které naleznete na softwaru přikládanému k příručce.

Vaši jistotu při formulaci a koncipování pracovněprávních písemností zvýší četné vzory, které naleznete na softwaru přikládanému k příručce. Verlag Dashöfer https://www.dashofer.cz/mzdova-uctarna-productmu/ Příručka Mzdová účtárna Nezbytný pomocník do každé mzdové účtárny a personálního oddělení, který přináší odpovědi na veškeré otázky související

Více

VŠE O SROVNÁVACÍM VÝZKUMU MĚSTO PRO BYZNYS V PĚTI MINUTÁCH

VŠE O SROVNÁVACÍM VÝZKUMU MĚSTO PRO BYZNYS V PĚTI MINUTÁCH VŠE O SROVNÁVACÍM VÝZKUMU MĚSTO PRO BYZNYS V PĚTI MINUTÁCH 1. Základní informace 2. Přínos obcím 3. Vyhodnocování 4. Výsledky předchozích ročníků 5. Harmonogram 6. Kontakty 1. ZÁKLADNÍ INFORMACE Oficiální

Více

Systém certifikace a vzdělávání účetních v ČR

Systém certifikace a vzdělávání účetních v ČR PRÁVO (zkouška číslo 2) Cíl předmětu Získat základní informace o obsahu a rozsahu právního systému České republiky a oborech práva, které účetní při výkonu své praxe potřebuje s přihlédnutím k aktuálním

Více

Podpora profesního rozvoje pedagogů a spolupráce škol se zaměstnavateli

Podpora profesního rozvoje pedagogů a spolupráce škol se zaměstnavateli OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Podpora profesního rozvoje pedagogů a spolupráce škol se zaměstnavateli reg. č.: CZ.1.07/1.3.44/02.0045 Okresní hospodářská komora Karviná www.hkok.cz Představení

Více

Čtenáři časopisu Sport & wellness Management

Čtenáři časopisu Sport & wellness Management Čtenáři časopisu Sport & wellness Management Sport&Wellness Management první a jediný časopis pro podnikatele a management působící v průmyslu volného času. Aktuality aktuální zpravodajství z domova a

Více

Personalisté, personální manažeři, mzdové účetní, vedoucí a ředitelé jednotlivých úseků firem.

Personalisté, personální manažeři, mzdové účetní, vedoucí a ředitelé jednotlivých úseků firem. Vzdělávací agentura JVN www.jvn.cz Ing. Renata Horníčková Mobil: 604 914621 686 01 Uh.Hradiště jvn@ jvn.cz si Vás dovoluje pozvat na čtyřdenní vzdělávací cyklus Personální a mzdové procesy jako strategie

Více

KATALOG PRODUKTŮ A SLUŽEB

KATALOG PRODUKTŮ A SLUŽEB KATALOG PRODUKTŮ A SLUŽEB 2011 PPŠ INSTITUT CELOŽIVOTNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ PŘEROV, s.r.o. PALACKÉHO 1380/19, 750 02 PŘEROV TEL: 581 259 138 MOBIL: 606 045 111, 724 972 133 E-MAIL: pps@ppsinstitut.cz http://www.ppsinstitut.cz

Více

Dopady změn daňové legislativy na FKI. Tomáš Pacovský, Partner Tax & Transaction APOGEO

Dopady změn daňové legislativy na FKI. Tomáš Pacovský, Partner Tax & Transaction APOGEO Dopady změn daňové legislativy na FKI Tomáš Pacovský, Partner Tax & Transaction APOGEO PROGRAM WORKSHOPU / Charakteristika fondů / Typy fondů / Sazba daně / Výplata dividendy z investičního fondu / Prodej

Více

Organizační řád. Účinnost: Od Vypracovala: Schválila: Mgr. Eva Krutáková ředitelka školy. Mgr. Eva Krutáková PhDr. Martin Přibáň.

Organizační řád. Účinnost: Od Vypracovala: Schválila: Mgr. Eva Krutáková ředitelka školy. Mgr. Eva Krutáková PhDr. Martin Přibáň. Organizační řád Vypracovala: Mgr. Eva Krutáková PhDr. Martin Přibáň Schválila: Mgr. Eva Krutáková ředitelka školy Podpis Účinnost: Od 1. 9. 2017 Nahrazuje organizační řád: Č. j. 509/2016 z 1.9 2016 1 č.

Více

NAKLADATELSTVÍ MISE, s.r.o., www.mise.cz. Mediaplán 2014. Stavební tituly

NAKLADATELSTVÍ MISE, s.r.o., www.mise.cz. Mediaplán 2014. Stavební tituly NAKLADATELSTVÍ MISE, s.r.o., www.mise.cz Mediaplán 2014 Stavební tituly Střechy-Fasády-Izolace Mediaplán 2014 Měsíčník pro profesionály v oboru pláště budov Specifikace Základní informace: Ročník: 21.

Více

Odborný měsíčník pro finanční poradce

Odborný měsíčník pro finanční poradce Odborný měsíčník pro finanční poradce základní specifikace titulu ročník: VI. periodicita: měsíčník (11 čísel) průměrný náklad: 10 000 výtisků distribuce: předplatitelé, odborné konference a semináře,

Více

vzdělávání dospělých ČR

vzdělávání dospělých ČR Asociace institucí vzdělávání dospělých ČR Vítáme Vás ve světě profesionálů vzdělávání dospělých VZDĚLÁVANÍM K PESTŘEJŠÍMU ŽIVOTU O ASOCIACI Jsme největší profesní asociace s tradicí od roku 1990, jejímž

Více

INTERAKTIVNÍ PERSONÁLNÍ PORTÁL PRO POTŘEBY ZAMĚSTNANCŮ VE VEŘEJNÉ SPRÁVĚ. www.ipepo.cz. Roman Vrba - MVČR

INTERAKTIVNÍ PERSONÁLNÍ PORTÁL PRO POTŘEBY ZAMĚSTNANCŮ VE VEŘEJNÉ SPRÁVĚ. www.ipepo.cz. Roman Vrba - MVČR INTERAKTIVNÍ PERSONÁLNÍ PORTÁL PRO POTŘEBY ZAMĚSTNANCŮ VE VEŘEJNÉ SPRÁVĚ www.ipepo.cz Roman Vrba - MVČR PROJEKT: INTERAKTIVNÍ PERSONÁLNÍ PORTÁL PRO POTŘEBY ZAMĚSTNANCŮ VE VEŘEJNÉ SPRÁVĚ REG.Č. CZ.1.04/4.1.00/38.00002

Více

CELOŽIVOTNÍ VZDĚLÁVÁNÍ. Nikdy. není. pozdě. na vaše. vzdělání. Ceník. profesních kurzů. www.bivs.cz

CELOŽIVOTNÍ VZDĚLÁVÁNÍ. Nikdy. není. pozdě. na vaše. vzdělání. Ceník. profesních kurzů. www.bivs.cz CELOŽIVOTNÍ VZDĚLÁVÁNÍ Nikdy není pozdě na vaše vzdělání Ceník profesních kurzů www.bivs.cz PRAHA DLOUHODOBÉ ZÁKLADY BANKOVNICTVÍ (1 semestr) 28. 9. 2011 15. 12. 2011 15 900 Kč/semestr 1001-11 OCEŇOVÁNÍ

Více

Úvod. Projektový záměr

Úvod. Projektový záměr Vzdělávací program Řízení jakosti a management kvality Realizátor projektu: Okresní hospodářská komora Karviná Kontakt: Svatováclavská 97/6 733 01 KARVINÁ +420 596 311 707 hkok@hkok.cz www.akademieok.cz

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY ROK 2014

VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY ROK 2014 Mateřská škola Těšetice, příspěvková organizace, okres Znojmo IČO : 70988323 VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY ROK 2014 Za organizaci : Mgr. Lea Šmikmátorová, ředitelka školy Mateřská škola Těšetice IČO

Více

Studijní program EKONOMIKA A MANAGEMENT

Studijní program EKONOMIKA A MANAGEMENT Studijní program EKONOMIKA A MANAGEMENT Charakteristika studijního oboru Účetnictví a daně Studijní obor je nabízen v rámci studijního programu Ekonomika a management v bakalářském studijním programu prezenční

Více

Základní škola Zábřeh, Školská 406/11, okres Šumperk

Základní škola Zábřeh, Školská 406/11, okres Šumperk Základní škola Zábřeh, Školská 406/11, okres Šumperk Minimální preventivní program na školní rok 2014 2015 1. Seznámení ředitele školy s minimálním preventivním programem - proběhne v září 2014. 2. Seznámení

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY ROK 2011

VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY ROK 2011 Mateřská škola Těšetice, příspěvková organizace, okres Znojmo IČO : 70988323 VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY ROK 2011 Za organizaci : Jana Mikulášková, ředitelka školy Mateřská škola Těšetice IČO :

Více

Příklady a postupy pro mzdové účetní 2015

Příklady a postupy pro mzdové účetní 2015 Příklady a postupy pro mzdové účetní 2015 Ing. Růžena Klímová Ing. Karel Janoušek (kap. 3.4) Jaroslava Pfeilerová (kap. 6) Redakční uzávěrka: 9. 1. 2015 Verlag Dashöfer, nakladatelství, spol. s r. o. Evropská

Více

Pokud uvádíme odkaz na internetové stránky Mzdová praxe, máme na mysli stránky www.mzdovapraxe.cz, pokud není v textu uvedeno jinak.

Pokud uvádíme odkaz na internetové stránky Mzdová praxe, máme na mysli stránky www.mzdovapraxe.cz, pokud není v textu uvedeno jinak. Průvodce službami Vážená paní, Vážený pane, portál Mzdová praxe je službou, která Vám umožní nejen plně využít informace publikované v tištěném časopise Práce a mzda, ale přináší Vám mnoho dalších informací

Více

Jediný odborný časopis pro profesionální finance na českém trhu

Jediný odborný časopis pro profesionální finance na českém trhu Jediný odborný časopis pro profesionální finance na českém trhu Měsíčník je zaměřen na vyšší a top management odpovědný za řízení a tržní úspěch finančních společností, na pracovníky podílející se v těchto

Více

PROGRAMOVÉ PROHLÁŠENÍ Odborového svazu ECHO na volební období 2013-2018 (schváleno dne 6.6.2013 2. sjezdem OS ECHO)

PROGRAMOVÉ PROHLÁŠENÍ Odborového svazu ECHO na volební období 2013-2018 (schváleno dne 6.6.2013 2. sjezdem OS ECHO) PROGRAMOVÉ PROHLÁŠENÍ Odborového svazu ECHO na volební období 2013-2018 (schváleno dne 6.6.2013 2. sjezdem OS ECHO) Odborový svaz ECHO (dále jen svaz) je svobodné, demokratické, otevřené a na principech

Více

Čtenáři měsíčníku ODPADY

Čtenáři měsíčníku ODPADY Čtenáři měsíčníku ODPADY Odpady - legislativa, organizace, ekologie, profit Odpady: odborný měsíčník pro sféru odpadového hospodářství, státní správy a životního prostředí pro 95 % čtenářů je odborné médium

Více

ČASOPIS PRO VŠECHNY RODIČE A UČITELE. Divize časopisů nakladatelství Portál, s. r. o. Mediakit.

ČASOPIS PRO VŠECHNY RODIČE A UČITELE. Divize časopisů nakladatelství Portál, s. r. o. Mediakit. ČSOPS PRO VŠECHNY RODČE UČELE Divize časopisů nakladatelství Portál, s. r. o. Mediakit www.rodinaaskola.cz Profil časopisu Časopis pro všechny rodiče a učitele Jediný časopis, který se obrací zároveň na

Více

KOMUNIKAČNÍ PLÁN OBCE. Obrnice

KOMUNIKAČNÍ PLÁN OBCE. Obrnice KOMUNIKAČNÍ PLÁN OBCE Obrnice 1 Tento materiál vznikl za finanční podpory Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Zaměstnanost v rámci projektu Systémové zajištění sociálního začleňování,

Více

èasopis Inžinierske stavby / Inženýrské stavby www.inzenyrske-stavby.cz èasopis Vydavatelství JAGA

èasopis Inžinierske stavby / Inženýrské stavby www.inzenyrske-stavby.cz èasopis Vydavatelství JAGA èasopis 32 Periodicita: sedmkrát roènì Cena: 69 Kè* Rozsah: 56 a 112 stran Roèník: 57. Náklad: 3 500 výtiskù * Aktuální cena předplatného je na. Zábìr èasopisu Titul je federálním periodikem, tedy časopisem

Více

sociodemografická data

sociodemografická data sociodemografická data Představení ARBOmedia ARBOmedia je společnost, která se vrací zpět na český trh. V portfoliu má více než 30 webových projektů, včetně značek jako kinobox.cz, epravo.cz, mobile.de,

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Svobodná a Mateřská škola Písek, Dr. M. Horákové 1720. Dr. M. Horákové 1720, 397 01 Písek

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Svobodná a Mateřská škola Písek, Dr. M. Horákové 1720. Dr. M. Horákové 1720, 397 01 Písek Česká školní inspekce Jihočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola Svobodná a Mateřská škola Písek, Dr. M. Horákové 1720 Dr. M. Horákové 1720, 397 01 Písek Identifikátor školy: 600 062 112 Termín

Více

Kulatý stůl l expertů. Jihlava 20.června 2007

Kulatý stůl l expertů. Jihlava 20.června 2007 Kulatý stůl l expertů Jihlava 20.června 2007 Základní informace Systémový projekt OP RLZ 3.3 Realizátor projektu: MPSV ČR Dodavatel VZ: sdružení NVF, BIVŠ, KPMG Subdodavatelé: SST, AMSP, ČIA Doba realizace:

Více

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ V NÍŽE UVEDENÉM SEZNAMU JSOU OTEVŘENÉ KURZY, KTERÉ JSME VÁM PŘIPRAVILI NA ZÁKLADĚ AKTUÁLNÍ POPTÁVKY.

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ V NÍŽE UVEDENÉM SEZNAMU JSOU OTEVŘENÉ KURZY, KTERÉ JSME VÁM PŘIPRAVILI NA ZÁKLADĚ AKTUÁLNÍ POPTÁVKY. Pro Centre, s.r.o. Jana.biskova@procentre.eu telefon 606 628 873 www.procentre.eu E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ NABÍZÍME VÁM OTEVŘENÉ KURZY OBDOBÍ 2. POLOLETÍ 2018 REALIZOVANÉ PŘEVÁŽNĚ

Více

Informační a poradenský systém ÚČETNÍ PORADCE. Odborný tým Svazu účetních

Informační a poradenský systém ÚČETNÍ PORADCE. Odborný tým Svazu účetních Informační a poradenský systém ÚČETNÍ PORADCE Metodická sekce Svazu účetních: Odborný tým Svazu účetních Ing. Jana Pilátová prezidentka Svazu účetních, šéfredaktorka časopisu Metodické aktuality Svazu

Více

popřípadě číslo bankovního účtu

popřípadě číslo bankovního účtu Informace zveřejňované podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů V souladu s ustanovením 18 odst. 2 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

KUDY KAM orientace žáků Olomouckého a Zlínského kraje v systému veřejné správy

KUDY KAM orientace žáků Olomouckého a Zlínského kraje v systému veřejné správy KUDY KAM orientace žáků Olomouckého a Zlínského kraje v systému veřejné správy CZ.1.07/1.1.00/26.0057 7. 11. 2013 Ing. Radovan Výsmek POPIS PROJEKTU Základní informace Realizátor: Zlínský kraj Partner:

Více

HOSPODÁŘSKÁ KOMORA STŘEDNÍ ČECHY

HOSPODÁŘSKÁ KOMORA STŘEDNÍ ČECHY KRAJSKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA STŘEDNÍ ČECHY O nás KHK Střední Čechy zastupuje podnikatelskou veřejnost ve Středočeském kraji Zřízena dle zákona 301/92 Sb. (zákon o Hospodářské a Agrární komoře ČR) Sdružuje,

Více

Správce údajů : Střední průmyslová škola elektrotechnická, Havířov, příspěvková organizace

Správce údajů : Střední průmyslová škola elektrotechnická, Havířov, příspěvková organizace Správce údajů : Střední průmyslová škola elektrotechnická, Havířov, příspěvková organizace Účel zpracování Kategorie subjektu údajů Kategorie osobních údajů Právní klasifikace Kategorie příjemců Doba uchování

Více

Nakladatelství. PASPARTA, o.p.s. fungování sociálního podniku, praxe v ČR. Martin Mařík

Nakladatelství. PASPARTA, o.p.s. fungování sociálního podniku, praxe v ČR. Martin Mařík Nakladatelství PASPARTA, o.p.s. fungování sociálního podniku, praxe v ČR Martin Mařík Co je Nakladatelství PASPARTA? nakladatelství odborné literatury, poskytovatel služeb v oblasti grafiky založeno v

Více

Představení Svazu měst a obcí České republiky

Představení Svazu měst a obcí České republiky Představení Svazu měst a obcí České republiky Krajská setkání 2016 Ing. Dan Jiránek výkonný ředitel 1 Svaz je organizace Kdo jsme dobrovolná, nepolitická a nevládní Svaz je partnerem pro vládu i parlament

Více

Seminář Důvěryhodný dokument Důkazní materiál

Seminář Důvěryhodný dokument Důkazní materiál 1 ZNALECKÝ ÚSTAV APOGEO Esteem, a.s. Ing. Ivan Janoušek 18. 3. 2014 Seminář Důvěryhodný dokument Důkazní materiál O APOGEO GROUP NA TRHU OD ROKU 2001. APOGEO Group je skupina ryze českých poradenských

Více

Témata. k ústní maturitní zkoušce. Ekonomika a Podnikání. Školní rok: 2014/2015. Zpracoval(a): Ing. Jitka Slámková

Témata. k ústní maturitní zkoušce. Ekonomika a Podnikání. Školní rok: 2014/2015. Zpracoval(a): Ing. Jitka Slámková Témata k ústní maturitní zkoušce Obor vzdělání: Předmět: Agropodnikání Ekonomika a Podnikání Školní rok: 2014/2015 Třída: AT4 Zpracoval(a): Ing. Jitka Slámková Projednáno předmětovou komisí dne: 13.2.

Více

Minimální preventivní program pro školní rok 2015/2016

Minimální preventivní program pro školní rok 2015/2016 Minimální preventivní program pro školní rok 2015/2016 Vypracoval: Jakub Hřib 1 Obsah 1 Legislativní podklady... 3 2 Personální zajištění prevence ve šk. r. 2014/2015... 4 3 Analýza výskytu rizikových

Více

Věcný rejstřík článků. zveřejněných v časopise. AUDITOR v roce Zpracoval ing. Jaroslav Kula, auditor, č. osvědčení 723

Věcný rejstřík článků. zveřejněných v časopise. AUDITOR v roce Zpracoval ing. Jaroslav Kula, auditor, č. osvědčení 723 Věcný rejstřík článků zveřejněných v časopise AUDITOR v roce 2003 Zpracoval ing. Jaroslav Kula, auditor, č. osvědčení 723 Výklady, stanoviska, odpovědi na dotazy, názory a informace k účetním metodickým

Více

Ekonomická diplomacie jako nástroj podpory exportu

Ekonomická diplomacie jako nástroj podpory exportu 1 Ekonomická diplomacie jako nástroj podpory exportu Pavel Bobek Ministerstvo zahraničních věcí ČR PROEXPORTNÍ SEMINÁŘ 24. srpna 2017 Výstaviště České Budějovice, veletrh Země živitelka Nástroje ekonomické

Více

Modelový návrh komunikačního plánu. pro školní rok 2020/2021. Střední průmyslová škola průkopnická, Pokrokovice

Modelový návrh komunikačního plánu. pro školní rok 2020/2021. Střední průmyslová škola průkopnická, Pokrokovice Modelový návrh komunikačního plánu pro školní rok 2020/2021 Střední průmyslová škola průkopnická, Pokrokovice červen 2019 1. Hodnocení hlavních komunikačních a motivačních aktivit SPŠ průkopnické Webové

Více

Kategorie subjektů údajů Rozsah osobních údajů Kategorie příjemců údajů Doba zpracování. popřípadě číslo bankovního účtu

Kategorie subjektů údajů Rozsah osobních údajů Kategorie příjemců údajů Doba zpracování. popřípadě číslo bankovního účtu 1 Informace zveřejňované podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních V souladu s ustanovením 18 odst. 2 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů,

Více

Obsah předmětu (přehled hlavních témat a jejich obsahové náplně)

Obsah předmětu (přehled hlavních témat a jejich obsahové náplně) Anotační list k předmětu Řízení a ekonomika malých firem (REMF) Kód předmětu: Název v jazyce výuky: Název česky: Název anglicky: Způsob ukončení a počet kreditů: Forma výuky/rozvrhovaná výuka: Jazyk výuky:

Více

Čtenáři časopisu SIGN

Čtenáři časopisu SIGN Čtenáři časopisu SIGN Časopis SIGN SIGN odborný dvouměsíčník pro vizuální komerční komunikaci. Věnuje se kreativitě v komerční komunikaci a výrobě reklamy v oborech tisk, světelná a venkovní reklama a

Více

Povinně zveřejňované informace způsobem umožňující dálkový přístup dle ustanovení 5 informačního zákona

Povinně zveřejňované informace způsobem umožňující dálkový přístup dle ustanovení 5 informačního zákona Povinně zveřejňované informace způsobem umožňující dálkový přístup dle ustanovení 5 informačního zákona Seznam informací o povinném subjektu, který musí být zveřejněn způsobem umožňující dálkový přístup,

Více

Odborné fórum pracovníků ve zdravotnictví

Odborné fórum pracovníků ve zdravotnictví Odborné fórum pracovníků ve zdravotnictví ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE TITULU ročník: 4. periodicita: čtrnáctideník (24 čísel + 5 speciálů) průměrný náklad: 20 000 výtisků distribuce: předplatitelé, státní i soukromá

Více

časopis ediční plán 2017

časopis ediční plán 2017 Česká komora autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě Český svaz stavebních inženýrů Svaz podnikatelů ve stavebnictví v ČR časopis ediční plán 2017 www.casopisstavebnictvi.cz Profil časopisu

Více

Podpora škol formou projektů zjednodušeného vykazování Šablony pro SŠ a VOŠ I

Podpora škol formou projektů zjednodušeného vykazování Šablony pro SŠ a VOŠ I Podpora škol formou projektů zjednodušeného vykazování Šablony pro SŠ a VOŠ I Cíl a identifikace výzvy Základní informace Cílem výzvy je podpořit střední a vyšší odborné školy formou projektů zjednodušeného

Více

investigace: tajná hra, jak přihrát dukovany rusům odsun a návrat j. w. goetha z českého pohraničí český spor o syrské děti Lovec prezidentů

investigace: tajná hra, jak přihrát dukovany rusům odsun a návrat j. w. goetha z českého pohraničí český spor o syrské děti Lovec prezidentů MEDIAKIT 2019 odsun a návrat j. w. goetha z českého pohraničí OSTRÉ PŘEDMĚTY: SERIÁLOVÝ HIT SEZONY český spor o syrské děti ŠVÉDSKO: POMSTÍ SE VOLIČI ZA PŘIJÍMÁNÍ UPRCHLÍKŮ? investigace: tajná hra, jak

Více

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 03.04.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.04.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výroční zpráva o plnění úkolů Jihočeskou hospodářskou komorou za rok 2017. NÁVRH

Více

MEDIA KIT časopisu Obchodníkův rádce

MEDIA KIT časopisu Obchodníkův rádce MEDIA KIT časopisu Obchodníkův rádce 2019 VYDÁVÁ Lampyris Project, s.r.o. divize Publishing Pobřežní 370/4 186 00 Praha 8-Karlín IČ 27529312 www.lampyris-publishing.cz OBCHODNÍ ZASTOUPENÍ A PRODEJ INZERCE

Více