Menší projekt se samostatnými chatami k rekreačnímu využití. Murau - Austria

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Menší projekt se samostatnými chatami k rekreačnímu využití. Murau - Austria"

Transkript

1 Menší projekt se samostatnými chatami k rekreačnímu využití Murau - Austria

2 Feriendorf Murau Nově: volba mezi tradiční stavbou z masivního dřeva anebo v kombinaci kámen-dřevo V malých a uzavřených kruzích s 8 anebo 9 stavebními parcelami (parcely od 350m 2 700m 2 ), s volným výhledem a charakterem vesnice, budou postaveny samostatné chaty ve více možných provedeních. Můžete si vybrat mezi domy se 3-miaž 5-ti ložnicemi, se zastavěnou plochou od 70 m m 2. Nabízíme velkou flexibilitu a volbu víceprací a možností provedení. Katalog s návrhy půdorysů a víceprací je k dispozici. Key Facts V pěší dostupnosti historického "Altstadt" města Murau, v blízkosti fantastické lyžařské oblasti se 42 km sjezdovek a blízko 18-ti jamkového golfového hřiště Kreischberg Samostatně na vlastním pozemku Povolení k rekreačnímu využívání Možnost pronajímání (dle volby klienta) Ceny od

3 Okolí Oblast na hranicích tří zemí - Salzburgska, Korutan a Štýrska - je především známa množstvím jezer a impozantním horským masivem Vysoké Taury. Více než 200 slunečných dnů za rok a v zimě jistota sněhu se postarají o perfektní podmínky pro dovolenou v každé sezóně. Projekt Almdorf se samostatnými chatami je situován podél řeky Mur v pěší dostupnosti historického "Altstat" města Murau. Pár kilometrů odtud se nachází 18-ti jamkové golfové hřiště Murau-Kreischberg a lanovky na lyžařskou oblast Kreischberg. Svou centrální polohou v blízkosti historického centra, několika lyžařských oblastí, golfového hřiště a dalších turistických zajímavostí je tato oblast ideální destinací pro dovolenou jak v létě, tak v zimě. Murau je historické město a bylo založeno několika šlechtickými rody okolo roku Město bylo křižovatkou obchodních cest, vyvíjelo se jako místní centrum obchodu a průmyslu. Útulné Staré Město (Altstadt) má příjemné centrum s obchody, supermarkety, restauracemi, venkovními posezeními a mnoha památkami ze středověku.

4

5 Léto Murau leží v centru oblasti, kde léta jsou velmi slunečná a teploty relativně vysoké. Přírodní bazén v centru Murau s trávníkem, skluzavkami a dětský bazén jsou proto v letních dnech příjemým osvěžením. Krytý a vyhřívaný bazén, tenisové kurty a 18-ti jamkové golfové hřiště Murau-Kreischberg jsou pouze o pár kilometrů dále. Autobus zdarma zajíždí až ke golfovému hřišti. Zima 4 km odtud se nachází lyžařská oblast Murau- Kreischberg, jedna z největších lyžařských oblastí ve Štýrsku. Tato lyžařská oblast ( m n.m.) byla v roce 2009 rozšířena o nové sjezdovky a lanovky, v délce více než 40 km sjezdovek různé obtížnosti. Je to ráj pro zimní sporty, s jistotou sněhu a ideální pro rodiny s malými dětmi. Kreischberg má sportovní image, v roce 2003 poprvé organizoval světový šampionát ve snowboardingu. Lyžařská oblast má pro snowboardisty speciální trať s největší U-rampou v Europě. Navzdory sportovním ambicím Kreischbergu je tato lyžařská oblast zejména vhodná pro rodiny. Je přehledná tak, abyste se vzájemně neustále potkávali a moderní lanovky optimalizují dopravu. Zajímavé je, že celou oblast můžete projet modrými sjezdovkami, sjezd do údolí je bezproblémový. Každý kout a každý svah je možné sjet jak jednoduššími trasami, tak těmi těžšími. I proto je tato oblast vhodná pro každého a je přátelská zejména vůči méně trénovaným lyžyřům. Skibus zdarma staví přímo v parku, téměř přede dveřmi.

6

7 Projekt Koncept je jednoduchý: vyberete si parcelu v kruhu a poté si vyberete typ chaty, kterou si zde necháte postavit - o podlahové ploše od m 2, s více ložnicemi a koupelnami. Dále si můžete vybrat veškeré luxusní doplňky, jaké si budete přát, jako například saunu anebo vnitřní wellness, verandu, krytou terasu, balkony, panoramatická okna, zimní zahradu a další. Vyberete si tak chatu dle Vašeho vlastního vkusu. Máme připravený speciální katalog s možnostmi víceprací pro tento projekt. Při stavbě používáme jen nejlepší materiály. Chaty mají již jako standardní provedení luxusní koupelny a vysoký standard zařizovacích předmětů. Chaty se dodávají bez vybavení, t.j. bez inventáře a kuchyně. Chatu si můžete vybavit sami, anebo využít služeb naší profesionální firmy na vybavení chat. Ta již připravila několik "baličků" možností vybavení chat. Orientační cena vybavení včetně kuchyně, obývacího pokoje a ložnic se pohybuje od EUR do EUR.

8

9 Ceny a typy Feriendorf staví firma Almdorf Bauträger. Tato rakouská stavební firma je již více než 200 let vedoucí firmou na trhu se stavbami chat z klasického masivního dřeva. Nově jsou v projektu chaty postavené v kombinaci masivní dřevo a kámen. ECO 70 ECO 100 T100 T115 Kombinace kámen-dřevo Tyto typy jsou novým typem projektu této stavební společnosti. Základy a základová deska jsou z betonu. První patro je postaveno z Ytongu, od prvního patra je objekt proveden v masivním dřevu. Úprava vnitřních a vnějších stěn je dokončena štukem, za příplatek může být spodní část fasády obložena přírodním kamenem ECO chalet je kompletně postaven z masivního dřeva a s betonovými základy. Za příplatek ve výši EUR je možné dodat typ Lodge. Inspirován projektem našich designových chat v Alpském parku Turracher Höhe nabízí tento typ Lodge fasádu s terasou krytou přesahem střechy. T100 T125 masivní dřevo Tyto chaty se staví na betonových základech a mají betonovou základovou desku. Podlahy a stěny v 1. i ve 2. patře jsou z masivního dřeva.

10 Dodatečné náklady a DPH Níže uvedené ceny jsou bez vybavení a bez DPH. Notářské poplatky a daň z převodu nemovitosti činí celkem 6,1% a jdou k tíži kupujícího, počítají se z prodejní ceny (včetně DPH). Pokud budete chatu pronajímat, máte možnost při koupi objektu požádat o vrácení DPH. S finančním úřadem je dohodnuto, že stavební firma pak může účtovat cenu za stavbu a za pozemek bez DPH, abyste při pořízení nemovitosti nemuseli DPH hradit. Ceny jsou v EUR. Murau - cenový list 2014/2015 Poslední volné parcely ve 2.fázi, ceny v EUR Pozemek číslo m2 ECO70 Classic ECO70 Deluxe DUO ECO100 Classic ECO100 Deluxe ECO70 Classic ECO70 Deluxe ECO100 Classic ECO100 Deluxe * SINGLE * na pozemku 18 je dostatek místa na stavbu 2 domů ECO100 DUO, 2 domů ECO70 SINGLE nebo 1 domu ECO70 SINGLE a 1 domu ECO 100 SINGLE T115

11 Plán Kruh 1 & 2

12

13 Příklady plánů objektů ECO 70 classic ECO 70 Deluxe

14

15 Příklady vybavení ECO 100 Deluxe

16 Plán ECO 70 of 100 v provedení Lodge

17 ECO 100 Deluxe

18 T115 standardní plán

19 T115 v provedení Sonneck Příklad možnosti provedení Chata v provedení Sonneck je varianta typu 115. Sonneck je kombinací zimní zahrady (o rozměrech 4,5 * 3,0 m) v přízemí a luxusního přístavku s bočním přístřeškem v patře. Zimní zahrada je dodávána včetně panoramatických oken a vstupních dveří na terasu. Přístavek v patře má plochu 27 m 2 a je prosklený po celé šířce. Koupelna má kompletní standardní vybavení. To zahrnuje WC, bidet, whirlpool Jacuzzi Opalia. Jako vícepráce je například možné objednat infračervenou saunu, fitness, sprchu s odtokem do žlábku, atd..

20

21 T115 v provedení Sonneck Příklad půdorysu se speciálním wellness Wellness je vybaveno Sasha od Jacuzzi, tj. kombinace sauny, sprchy a hammam.

22 Sonneck ve výstavbě

23 Dostupnost Murau leží cca 350 km od Českých Budějovic a to především po dálnici A9 směrem na Graz a dále přes S36 směrem na Judenberg. Poté směrem na Murau a poté směr Stadl. Z Prahy můžete zvolit trasu přes Nürnberg München Salzburg Villach a po projetí Taerntunnel u St. Michael jet směrem na Tamsweg Murau. Letecké spojení je do Salzburgu, Grazu a Klagenfurtu, poté je to ještě cca 1,5 hodiny jízdy autem.

24 Pronájem a správa Murau je takzvané "Freistadt"; to znamená, že projekt je z pohledu územního plánování osvobozen od povinnosti pronajímat a proto spadá pod režim Zweitwohnsitzgenehmigung. Máte možnost osobní volby objekt pronajímat, nebo jej sami užívat jako rekreační objekt či objekt trvalého bydlení. Máte možnost Vaši nemovitost kdykoli sami užívat, sami organizovat její pronájem anebo zadat pronájem cizí osobě. Rozhodnutí je jen na Vás. Pro naše projekty - bez nebo s omezenou povinností pronájmu (kde vlastníci chtějí mít hodně prostoru k vlastnímu užívání) - nabízíme zprotředkování pronájmu prostřednictvím renomovaných cestovních kanceláří, jako je například "Belvilla". Pokud si budete přát objekt pronajímat, můžete si zvolit kombinaci, kdy jednak budete sami pronajímat a zároveň využívat možností, které nabízí cestovní kanceláře. Samozřejmě kdykoli můžete určit termíny, kdy chcete objekt užívat pro vlastní potřebu anebo objekt nepronajímat. S profesionálním pronájmem můžete očekávat výnosy z pronájmu ve výši 4 až 7% z investice. Dále nabízíme možnost zaručených příjmy z pronájmu na období 5-ti let. Hypotéka Na financování máme nabídky několika rakouských bank. Rakouské banky financují 50 60% kupní ceny a nákladů spojených s pořízením nemovitosti. Délka splatnosti úvěru bývá rozdílná, většinou se pohybuje mezi lety (max.do 75-ti let věku) a je kalkulována na základě anuity. Úrokovou sazbu lze volit pevnou nebo variabilní. Variabilní úroková sazba činí v současné době 2,5% - 2,75% (březen 2013). Na správu chaty můžete na místě uzavřít individuální smlouvu s místním provozovatelem (příjem hostů, úklid, atd.).

25 Prohlídky V uvedené oblasti nabízíme více projektů, v různých fázích výstavby. Abyste získali lepší přehled o našich chatách a o okolní přírodě, můžete si některou z chat pronajmout za zvýhodněnou cenu od EUR za den pobytu (v závislosti na typu a na lokalitě). Doporučujeme Vám, abyste zde strávili minimálně dva dny a velice rádi se Vám budeme věnovat, abychom Vám mohli představit charakteristiku jednotlivých projektů. Tím získáte dostatečné informace ohledně možností výstavby a Vašich vlastních požadavků. Informace a kontakty Pro více informací se můžete obrátit na: Addy Coolbergen Tel: addy@coolbergen.net březen 2014 Po celou dobu od první prohlídky až po předání chaty Vám budeme nápomocni. Rádi Vás budeme informovat o jednotlivých krocích u notáře, o možnostech financování, o možnostech pronájmu a o platných rakouských zákonech ohledně výstavby a daňové problematiky. Na začátku od nás obdržíte přehledné plány chat, nabídky, přehledy celkových nákladů a případně nabídku na hypotéku, kterou pro Vás vyřídíme, a doprovodíme Vás i k notáři v případě pronájmu, abyste byli zapsáni jako daňový subjekt na finančním úřadu.

Samostatné ECO Lodges a luxusní horské rekreační chaty u lanovky a v centru obce. Kreischberg Murau - Rakousko

Samostatné ECO Lodges a luxusní horské rekreační chaty u lanovky a v centru obce. Kreischberg Murau - Rakousko Samostatné ECO Lodges a luxusní horské rekreační chaty u lanovky a v centru obce Kreischberg Murau - Rakousko Kreischberg Chalets V malebném a útulném zimním středisku St. Lorenzen na úpatí hory Kreischberg,

Více

Samostatné dřevěné chaty k rekreačnímu bydlení v centru obce. Hohentauern Rakousko

Samostatné dřevěné chaty k rekreačnímu bydlení v centru obce. Hohentauern Rakousko Samostatné dřevěné chaty k rekreačnímu bydlení v centru obce Hohentauern Rakousko Chalets Hohentauern Rekreační chaty se nachází v centru příjemné horské obce Hohentauern (1.274 m n.m.), blízko lyžařského

Více

50 samostatně stojících luxusních designových chat u sjezdovky. Turracherhöhe - Rakousko

50 samostatně stojících luxusních designových chat u sjezdovky. Turracherhöhe - Rakousko 50 samostatně stojících luxusních designových chat u sjezdovky Turracherhöhe - Rakousko Alpský park Turracherhöhe V nadmořské výšce 1.800 m, v nekonečné a většinou panenské přírodě, se nachází Alpský park

Více

Nabídka nemovitostí: - Lipno nad Vltavou - Nová Pec - Rakousko - Štýrsko

Nabídka nemovitostí: - Lipno nad Vltavou - Nová Pec - Rakousko - Štýrsko Nabídka nemovitostí: - Lipno nad Vltavou - Nová Pec - Rakousko - Štýrsko Lipno nad Vltavou Lipno Lake Resort Nabídka rekreačních nemovitostí: Areál Lipno Lake Resort byl postaven v letech 2005-2007, v

Více

Nový rezidenční projekt

Nový rezidenční projekt RAKOUSKO Nový rezidenční projekt Garantovaný příjem z pronájmu až 9% ročně! přímo u lanovky Bad Gastein Sleva 5 % pro první 3 kupující! Bad Gastein, Rakousko Bag Gastein je krásné alpské městečko v údolí

Více

SPES Hotel, Schlierbach. SPES Hotel, Schlierbach. Zajímavé nabídky:

SPES Hotel, Schlierbach. SPES Hotel, Schlierbach. Zajímavé nabídky: Horní Rakousko / Oberösterreich Stůl č. 17A SPES Hotel, Schlierbach SPES Hotel, Schlierbach Adresa: Panoramaweg 1, A-4553 Schlierbach E-mail: hotel@spes.co.at Internet: www.spes.co.at Lisa Losbichler,

Více

UBYTOVACÍ OBJEKT TWINHOUSE Pruggern 52, oblast Schladming - Dachstein, Rakousko

UBYTOVACÍ OBJEKT TWINHOUSE Pruggern 52, oblast Schladming - Dachstein, Rakousko UBYTOVACÍ OBJEKT TWINOUSE Pruggern 52, oblast Schladming - Dachstein, Rakousko JEKA CS, K Lomu 889, 252 29 Dobřichovice info@jekacs.cz www.jekacs.cz SKYPE: jekacs ( +420 257 712 049 ( +420 602 215 376

Více

RAKOUSKO. Nový rezidenční komplex u lanovky v srdci. Ski Amadé. Garantovaný výnos z pronájmu

RAKOUSKO. Nový rezidenční komplex u lanovky v srdci. Ski Amadé. Garantovaný výnos z pronájmu RAKOUSKO Nový rezidenční komplex u lanovky v srdci Garantovaný výnos z pronájmu Ski Amadé Wagrain, Rakousko Skvělé lyžování a krásné léto v Alpách Městečko Wagrain se nachází v srdci lyžařského střediska

Více

Lipno Lake Resort. Prodej rekreačních apartmánů v areálu. - Lipno nad Vltavou - TYP 3 + kk Ceny od 4.125.000 Kč

Lipno Lake Resort. Prodej rekreačních apartmánů v areálu. - Lipno nad Vltavou - TYP 3 + kk Ceny od 4.125.000 Kč Prodej rekreačních apartmánů v areálu Lipno Lake Resort - Lipno nad Vltavou - TYP 3 + kk Ceny od 4.125.000 Kč Všeobecné informace Rekreační areál s apartmány Lipno Lake Resort v obci Lipno nad Vltavou

Více

Zell am See / Kaprun - zimní sezóna

Zell am See / Kaprun - zimní sezóna Investice v Alpách Nový 4* rezidenční projekt ve vyhlášeném alpském středisku Zell am See v Rakousku. Luxusní apartmány v pěší vzdálenosti od lanovky City X-press a jezera Zeller See přímo v centru Zell

Více

Villapark Lipno Dreams

Villapark Lipno Dreams Villapark Lipno Dreams Prodej rekreačních domů a stavebních pozemků v obci Lipno nad Vltavou Cena domu včetně pozemku: od 4.780.000 Kč Cena pozemků: 2.200 Kč/m 2 + daň z nabytí nemovitosti Villapark Lipno

Více

Nabízíme k prodeji slunný mezonetový byt 6+kk se dvěma terasami a garážovým stáním v...

Nabízíme k prodeji slunný mezonetový byt 6+kk se dvěma terasami a garážovým stáním v... Nabízíme k prodeji slunný mezonetový byt 6+kk se dvěma terasami a garážovým stáním v... Realitní kancelář HERRYS nabízí exkluzivně k prodeji slunný mezonetový byt 6+kk v cihlovém domě v klidné ulici v

Více

Sölden se nachází v srdci Tyrolska a jedná se o hlavní město Ötztalského údolí. Je také mezinárodně známým sportovním centrem. Město je obklopeno

Sölden se nachází v srdci Tyrolska a jedná se o hlavní město Ötztalského údolí. Je také mezinárodně známým sportovním centrem. Město je obklopeno Sölden se nachází v srdci Tyrolska a jedná se o hlavní město Ötztalského údolí. Je také mezinárodně známým sportovním centrem. Město je obklopeno některými z rakouských nejvyšších hor. Samotné údolí nabízí

Více

***Apartmán u moře za cenu bytu v Praze s využitím financování v České republice***

***Apartmán u moře za cenu bytu v Praze s využitím financování v České republice*** ***Apartmán u moře za cenu bytu v Praze s využitím financování v České republice*** Specializujeme se na investice do apartmánů v dobrých lokalitách na španělském pobřeží, v blízké vzdálenosti od pláže

Více

Místo ALBULA UDOLI Kupní cena 8,372.000,-Kč. Pokoje 4 1/2 Výměra 115 m2. Výhled do dálky na jih Parcela: 729 m2

Místo ALBULA UDOLI Kupní cena 8,372.000,-Kč. Pokoje 4 1/2 Výměra 115 m2. Výhled do dálky na jih Parcela: 729 m2 Detail 7851 Místo ALBULA UDOLI Kupní cena 8,372.000,-Kč Pokoje 4 1/2 Výměra 115 m2 Výhled do dálky na jih Parcela: 729 m2 Podrob.popis Klidné, pěkné prostředí,překrásná příroda, dům 4.podlaží Vybavení:

Více

Prodej rekreačních bytů v areálu Riviera Lipno - Lipno nad Vltavou -

Prodej rekreačních bytů v areálu Riviera Lipno - Lipno nad Vltavou - Prodej rekreačních bytů v areálu Riviera Lipno - - Prodejní cena od 1.976.000,- Kč Všeobecný popis Rekreační areál Riviera Lipno v obci Lipno nad Vltavou se nachází v klidném prostředí, přímo u Lipenského

Více

Slovinské Alpy - hotel **** Park, superskipas a bazén v ceně, dítě zdarma / č.2112

Slovinské Alpy - hotel **** Park, superskipas a bazén v ceně, dítě zdarma / č.2112 CK TURISTA Slovinské Alpy - hotel **** Park, superskipas a bazén v ceně, dítě zdarma / č.2112 3,4,5,6,7 - denní zájezd Lyžování ve slovinských Alpách je znamenité. V Julských Alpách sice nejsou gigantická

Více

Prodej rekreačních apartmánů v areálu. Marina Lipno. - Lipno nad Vltavou -

Prodej rekreačních apartmánů v areálu. Marina Lipno. - Lipno nad Vltavou - Prodej rekreačních apartmánů v areálu Marina Lipno - Lipno nad Vltavou - Již více než 30 apartmánů si pořídili čeští občané I Vy zde můžete najít svůj vysněný apartmán Všeobecný popis Rekreační areál Marina

Více

Prodej rodinného domu č.p.157 (chalupy) Čenkovice

Prodej rodinného domu č.p.157 (chalupy) Čenkovice Prodej rodinného domu č.p.157 (chalupy) Čenkovice Obec: Okres: Kraj: Čenkovice Ústí nad Orlicí Pardubický ZÁKLADNÍ INFORMACE Cena prodejní: 1 500 000,00 CZK Číslo zakázky: 233-N00050 Poloha objektu: Samostatný

Více

DACHSTEIN WEST. Oberösterreich DACHSTEIN WEST DALŠÍ NABÍDKA STŘEDISKA:

DACHSTEIN WEST. Oberösterreich DACHSTEIN WEST DALŠÍ NABÍDKA STŘEDISKA: 2.0 m.320 m 780 m skinabídka komplexně Dachstein West 3 0 8 38 32 8 Krippenstein 3 7 2 0 29 Feuerkogel 0 0 St. Martin / Tennengebirge 0 2 3 0 0 60 6 9 32 % % % 66 23 2 9 38 8 2 22 86 % os./ hod. 6.000

Více

Prodej rodinného domu č.p.157 (chalupy) Čenkovice

Prodej rodinného domu č.p.157 (chalupy) Čenkovice Prodej rodinného domu č.p.157 (chalupy) Čenkovice Obec: Okres: Kraj: Čenkovice Ústí nad Orlicí Pardubický ZÁKLADNÍ INFORMACE Cena prodejní: Info o ceně u makléře Číslo zakázky: 233-N00050 Poloha objektu:

Více

DOVOLENÁ V ALPÁCH 2015 ZELL AM SEE KAPRUN - HOTEL LATINI 4* - SLEVOVÁ KARTA A WELLNESS ZÓNA V CENĚ

DOVOLENÁ V ALPÁCH 2015 ZELL AM SEE KAPRUN - HOTEL LATINI 4* - SLEVOVÁ KARTA A WELLNESS ZÓNA V CENĚ DOVOLENÁ V ALPÁCH 2015 ZELL AM SEE KAPRUN - HOTEL LATINI 4* - SLEVOVÁ KARTA A WELLNESS ZÓNA V CENĚ 5,6,8 - denní zájezd Dovolená v Alpách 2015 Zell am See Kaprun hotel 4* SLEVOVÁ karta Zell am See Kaprun

Více

Alpy: Nassfeld a Lienzské Dolomity - Erlenhof **** apartmány - aquapark v ceně / č.2244

Alpy: Nassfeld a Lienzské Dolomity - Erlenhof **** apartmány - aquapark v ceně / č.2244 CK TURISTA Alpy: Nassfeld a Lienzské Dolomity - Erlenhof **** apartmány - aquapark v ceně / č.2244 5,7 - denní zájezd Nádherné lyžování v Alpách takřka na rakousko italské hranici. Výborné ubytování v

Více

NAD PROKOPSKÝM ÚDOLÍM

NAD PROKOPSKÝM ÚDOLÍM NAD PROKOPSKÝM ÚDOLÍM Praha 5 Stodůlky Rodinné bydlení u přírodní rezervace Klidná rodinná lokalita Krásné výhledy na panorama Prahy Efektivní úsporný dům KDYŽ JE RODINA NA PRVNÍM MÍSTĚ Jen pár kroků do

Více

Byty: 1+kk (Studia) jsou dostupné ve velikostech 45 m2 a 50 m2, Cena od 225,000 LE (cca 745.000,-Kč)

Byty: 1+kk (Studia) jsou dostupné ve velikostech 45 m2 a 50 m2, Cena od 225,000 LE (cca 745.000,-Kč) Sinai Golf Heights Sinai Golf Heights je unikátní resort přímo uvnitř nového golfového hřiště v Sharm El Sheikh. Tato oblast v Nabq se stane velice prestižní adresou na Sinai a veškerá luxusní zařízení

Více

UNIKÁTNÍ INVESTIČNÍ PŘÍLEŽITOST V RAKUSKÝCH ALPÁCH!

UNIKÁTNÍ INVESTIČNÍ PŘÍLEŽITOST V RAKUSKÝCH ALPÁCH! UNIKÁTNÍ INVESTIČNÍ PŘÍLEŽITOST V RAKUSKÝCH ALPÁCH! KLÍČOVÁ -FAKTA UNIKÁTNÍ INVESTIČNÍ PŘÍLEŽITOST V RAKOUSKÝCH ALPÁCH! 100 NOVĚ ZREKONSTRUOVANÝCH DOVOLENKOVÝCH APARTMÁNŮ DODÁVÁME NA KLÍČ, KOMPLETNĚ ZAŘÍ-

Více

Méribel le Chalet FRANCIE

Méribel le Chalet FRANCIE Méribel le Chalet FRANCIE Club Med Méribel le Chalet leží na úpatí sjezdovek v nadmořské výšce 1700 m. n.m. Svým hostům nabízí velmi příjemné a útulné zimní lodge a také spoustu zimních zážitků pro všechny

Více

JAVOROVÁ ČTVRŤ II. PRAHA 10 HORNÍ MĚCHOLUPY MODERNÍ BYDLENÍ ZA DOSTUPNÉ CENY

JAVOROVÁ ČTVRŤ II. PRAHA 10 HORNÍ MĚCHOLUPY MODERNÍ BYDLENÍ ZA DOSTUPNÉ CENY JAVOROVÁ ČTVRŤ II. PRAHA 10 HORNÍ MĚCHOLUPY MODERNÍ BYDLENÍ ZA DOSTUPNÉ CENY NOVÉ BYTY VE VELMI OBLÍBENÉ LOKALITĚ POSLEDNÍ ETAPA Oblíbená lokalita s moderním bydlením v zeleni, to je Javorová čtvrť II.

Více

NAD PROKOPSKÝM ÚDOLÍM

NAD PROKOPSKÝM ÚDOLÍM NAD PROKOPSKÝM ÚDOLÍM Praha 5 Stodůlky Rodinné bydlení u přírodní rezervace Klidná rodinná lokalita Krásné výhledy na panorama Prahy Efektivní úsporný dům KDYŽ JE RODINA NA PRVNÍM MÍSTĚ Jen pár kroků do

Více

Santa Maria Maior Resort

Santa Maria Maior Resort Santa Maria Maior Resort Developerský projekt Santa Maria Maior Resort Uprostřed okouzlující přírody, v exkluzivní lokalitě portugalského ostrova Madeira s jedinečným výhledem na Atlantik a hlavní město

Více

Bydlení s nejhezčími výhledy

Bydlení s nejhezčími výhledy Bydlení s nejhezčími výhledy REZIDENCE NA VESELÉ KRÁSNÝ SVĚT 40 bytových jednotek 1+kk až 5+kk K nastěhování začátkem roku 2014 V bytovém domě o čtyřech nadzemních podlažích na severo-východním okraji

Více

PASIVNÍ DOMY ve Vracově

PASIVNÍ DOMY ve Vracově PASIVNÍ DOMY ve Vracově Moderní rodinné domy poskytnou kvalitní bydlení v komfortních dispozicích 5+kk s vlastní zahradou, takže vyhoví malým i velkým rodinám s různými nároky. - velmi nízké provozní náklady

Více

Bydlení v nejlepší lokalitě

Bydlení v nejlepší lokalitě Bydlení s nejhezčími výhledy REZIDENCE NA VESELÉ KRÁSNÝ SVĚT 40 bytových jednotek 1+kk až 5+kk K nastěhování na jaře roku 2014 V bytovém domě o čtyřech nadzemních podlažích na severo-východním okraji města

Více

ATRAKTIVNÍ BYTY A NEBYTOVÉ PROSTORY VE VSETÍNĚ

ATRAKTIVNÍ BYTY A NEBYTOVÉ PROSTORY VE VSETÍNĚ REZIDENCE U ZÁMKU REZIDENCE U ZÁMKU, HORNÍ NÁMĚSTÍ 50, VSETÍN ATRAKTIVNÍ BYTY A NEBYTOVÉ PROSTORY VE VSETÍNĚ K PRODEJI DO OSOBNÍHO VLASTNICTVÍ INVESTOR: NOVÉ BYTY VSETÍN s.r.o. VÝHRADNÍ PRODEJCE: AENTURA

Více

Dům 160 m2, pozemek 1385 m2

Dům 160 m2, pozemek 1385 m2 Dům 160 m2, pozemek 1385 m2 Libčany - Libčany 10 250 000 Kč Konečná cena. Neplatíte žádnou provizi. Web nemovitosti: rodinnydumlibcany.cz Popis Exkluzivně Vám nabízíme nadstandardní jednopodlažní rodinný

Více

ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA

ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA 3 - denní zájezd Luxusní 4* lázeňský komplex. Fascinující Vodní a Saunový svět pro relaxaci návštěvníků všech věkových kategorií - v županu přímo k

Více

Nabídka ubytovacího areálu Hotel Cristal*** v Železném Brodu ulice Vaněčkova 200

Nabídka ubytovacího areálu Hotel Cristal*** v Železném Brodu ulice Vaněčkova 200 Nabídka ubytovacího areálu Hotel Cristal*** v Železném Brodu ulice Vaněčkova 200 Budova hotelu: Leží na vlastním pozemku. Sestává z hlavní budovy, dvorního traktu a budovy tzv. ubytovny. V současné době

Více

HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte!

HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte! HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte! HOTEL ŠUMAVA *** Hotel Šumava***, Kašperské Hory se nachází v klidném prostředí horského lesa u Zlatého potoka v Amálině údolí, v srdci Národního parku Šumava. Je umístěn 1,5

Více

Architektonická studie rezidenční vily Zadní Výtoň. Prodej stavebního pozemku

Architektonická studie rezidenční vily Zadní Výtoň. Prodej stavebního pozemku ARCHITEKTI Architektonická studie rezidenční vily Zadní Výtoň Na pozemek je navržen jednopodlažní objekt s podkrovím a jedním polosuterenem, který v maximální míře využívá jak svažitosti pozemku, tak jeho

Více

KATALOGOVÝ LIST BD K Dolům 41, Praha 12 Modřany

KATALOGOVÝ LIST BD K Dolům 41, Praha 12 Modřany BYTY K PRODEJI Všechny byty mají skvělou dispozici, balkon nebo terasu, sklepní kóji přístupnou z 1.NP a kryté parkovací stání. Kupující si může zvolit dle svého vkusu povrchy podlah malby stěn obklady,

Více

Golf v Alpách - Fee zdarma - panoramahotel*** superior ALLGAUER/ č.8052

Golf v Alpách - Fee zdarma - panoramahotel*** superior ALLGAUER/ č.8052 CK TURISTA Golf v Alpách - Fee zdarma - panoramahotel*** superior ALLGAUER/ č.8052 4 - denní zájezd Již v úvodu naší golfové nabídky uvádíme, že golf již zdaleka nemusí být drahým sportem (i když tomu

Více

La Plagne 2100 FRANCIE

La Plagne 2100 FRANCIE La Plagne 2100 FRANCIE Vítejte v Club Med La Plagne 2100 Praktické informace Úroveň komfortu: 4* Umístění: Údolí Tarentaise, Francie Lyžařská oblast: Paradiski Nadmořská výška: 2,100m Letiště: Grenoble-St

Více

NABÍDKA PRO FIREMNÍ KLIENTELU

NABÍDKA PRO FIREMNÍ KLIENTELU NABÍDKA PRO FIREMNÍ KLIENTELU Ideální řešení pro Vaši konferenci, meeting i firemní večírek. Hotel GOLD**** Chotoviny, Táborská 68, Chotoviny * www.hotelchotoviny.cz * recepce@hotelchotoviny.cz * 398 998

Více

Apartmány Dolní Morava

Apartmány Dolní Morava Apartmány Dolní Morava Apartmány na Větrné Hůrce Apartmánové domy jsou situovány nad místní cestou, nachází se ve vyšší části obce s panoramatickým výhledem na vrchol Kralického Sněžníku přes svahy protější

Více

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ PRO SPORTOVNÍ TÝMY

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ PRO SPORTOVNÍ TÝMY NABÍDKA UBYTOVÁNÍ PRO SPORTOVNÍ TÝMY POLOHA HOTELU Orea Resort Santon*** se nachází v těsné blízkosti brněnské přehrady s výbornou dostupností z centra města a dálnice D1 EXIT 182. Hotel je od středu města

Více

Nový rezidenční projekt v srdci Švýcarska

Nový rezidenční projekt v srdci Švýcarska Nový rezidenční projekt v srdci Švýcarska Umístění Nový rezidenční projekt v srdci Švýcarska se nachází v jednom z nejkrásnějších regionů v Alpách Bernese Oberland v blízkosti Interlakenu, Brienz. Bernese

Více

Julské Alpy - Vogel - hotel **** Jezero - skipas, bazén a wellness v ceně /č.2131

Julské Alpy - Vogel - hotel **** Jezero - skipas, bazén a wellness v ceně /č.2131 CK TURISTA Julské Alpy - Vogel - hotel **** Jezero - skipas, bazén a wellness v ceně /č.2131 4,5,6,8 - denní zájezd Lyžování ve Slovinsku, v nádherných Julských Alpách. Ubytování v luxusním hotelu****

Více

www.modrapyramida.cz Bezplatná infolinka Modré pyramidy 800 101 554 Veškeré detaily o produktech s vámi rád projedná náš finanční poradce.

www.modrapyramida.cz Bezplatná infolinka Modré pyramidy 800 101 554 Veškeré detaily o produktech s vámi rád projedná náš finanční poradce. www.modrapyramida.cz Bezplatná infolinka Modré pyramidy 800 101 554 Veškeré detaily o produktech s vámi rád projedná náš finanční poradce. POTŘEBUJI BYDLET Nabízíme vám produkty stabilních a silných partnerů:

Více

Srovnávací tržní analýza

Srovnávací tržní analýza Srovnávací tržní analýza 1/6 Srovnávací tržní analýza Ladislav Jandáček ladislav.jandacek@re-max.cz +420 727 832 834 Klient : Potanková Jaroslava Nemovitost : Prodej bytové jednotky Adresa : Čimická 2

Více

VILA 2C ULICE 1.14 1.13 1.10. Účel místnosti. Plocha (m2) 1.09 1.08 1.06 1.07 -0,020 1.02 +0,000 1.01 +1,425

VILA 2C ULICE 1.14 1.13 1.10. Účel místnosti. Plocha (m2) 1.09 1.08 1.06 1.07 -0,020 1.02 +0,000 1.01 +1,425 půdorys 1.NP vrata vstupní branka ULICE 1.14 240 l 240 l 1.13 12 870 11 020 1 850 1.10 5 600 1.11 terasa 1 4 030 5 600 6 960 možnost umístění bazénu 1.06 1.09 1.04 1.07 1.02 1.03 1.12 terasa 2 1.08 +0,000

Více

YIT bezplatná zákaznická linka: 800 200 666

YIT bezplatná zákaznická linka: 800 200 666 YIT bezplatná zákaznická linka: 800 200 666 YIT STAVO Hradčanská Office Center Milady Horákové 116/109 160 00 Praha 6 domov@yit.cz www.yit.cz Hyacint Modřany A (II. fáze) Váš domov rozkvétá v Modřanech

Více

Vila Solta VILA SOLTA

Vila Solta VILA SOLTA Vila Solta VILA SOLTA 1 / 6 Typ ubytování: vila / hotel Místo: Šolta - CHORVATSKO Počet apartmánů: 6 Bazén: Ano Vzdálenost od moře: 10 m Cena: 1,148 až 26,383 / týden {gallery}vfr/solta{/gallery} Villa

Více

METROPOLE PRAHA 5 ZLIČÍN POSLEDNÍ DOKONČENÝ BYT U METRA ZLIČÍN

METROPOLE PRAHA 5 ZLIČÍN POSLEDNÍ DOKONČENÝ BYT U METRA ZLIČÍN METROPOLE PRAHA 5 ZLIČÍN POSLEDNÍ DOKONČENÝ BYT U METRA ZLIČÍN NEJPRODÁVANĚJŠÍ BYTY V PRAZE Dlouhodobě nejprodávanější bytová lokalita v hlavním městě. To je Metropole na pražském Zličíně. Jeden z nejrozsáhlejších

Více

CENÍK DŘEVOSTAVEB. www.domyzedreva.eu ID 119 ID 159 DOMY STANDARD: Rozsah dodávky/cena (Kč): Rozsah dodávky/cena (Kč): 7,1x9,1m

CENÍK DŘEVOSTAVEB. www.domyzedreva.eu ID 119 ID 159 DOMY STANDARD: Rozsah dodávky/cena (Kč): Rozsah dodávky/cena (Kč): 7,1x9,1m CENÍK DŘEVOSTAVEB www.domyzedreva.eu Platnost od 1.1.2013 Ceny jsou uvedeny bez DPH DOMY STANDARD: ID 119 7,1x9,1m Moderní minimalisticky řešený dům. Dispoziční řešení: zádveří, koupelna, obytný prostor

Více

Serre-Chevalier FRANCIE

Serre-Chevalier FRANCIE Serre-Chevalier FRANCIE Situovaný na úpatí Národního parku Les Ecrins je Club Med Serre-Chevalier známý pro fantastické slunné sjezdové tratě, které jej obklopují a v neposlední řadě pro překrásné výhledy.

Více

Prodej luxusní rezidence s okrasnou zahradou a bazénem, Kralupy n.vlt., Lobeček

Prodej luxusní rezidence s okrasnou zahradou a bazénem, Kralupy n.vlt., Lobeček Prodej luxusní rezidence s okrasnou zahradou a bazénem, Kralupy n.vlt., Lobeček Luxusní rezidence Kralupy nad Vltavou 5+1 895 m 2 13.990.000 Kč Nabízíme Vám zprostředkování prodeje luxusní rezidence v

Více

NABÍDKA BYTŮ. PRAHA 5 ZLIČÍN / Metropole

NABÍDKA BYTŮ. PRAHA 5 ZLIČÍN / Metropole 1/5 Termíny dokončení: bytový dům A - P, Y: DOKONČENO bytový dům T, U, V, X: DOKONČENO bytový dům Q, R, S: prosinec 2014 Aktuální prospekt ke stažení na www.central-group.cz 2/5 Patro Číslo bytu Dispozice,

Více

OASIS MARINA Resort - El Ahyaa

OASIS MARINA Resort - El Ahyaa OASIS MARINA Resort - El Ahyaa Oasis Marina Oasis Marina má ideální polohu, je situována přímo u moře, 15 km od centra Hurghady s mnoha obchody, kluby a nočním životem, 10 km od El Gouny s golfovými hřišti,

Více

NOVÉ MODERNÍ BYTY BERLIN-MITTE

NOVÉ MODERNÍ BYTY BERLIN-MITTE NOVÉ MODERNÍ BYTY BERLIN-MITTE BERLÍN NĚMECKO REALITNÍ INVESTICE Dovolujeme si vám představit možnost investovat na stabilním realitním trhu v hlavním městě Německa - v ekonomickém, politickém a kulturním

Více

Dolomity - Val di Fiemme - hotel **** Bellavista, wellness v ceně / č.2074

Dolomity - Val di Fiemme - hotel **** Bellavista, wellness v ceně / č.2074 CK TURISTA Dolomity - Val di Fiemme - hotel **** Bellavista, wellness v ceně / č.2074 5,6,7,8 - denní zájezd Val di Fiemme je jedno z nejpopulárnějších lyžařských středisek z celé Itálie, nabízí skvělé

Více

KATALOGOVÝ LIST BD K Dolům 41, Praha 12 Modřany

KATALOGOVÝ LIST BD K Dolům 41, Praha 12 Modřany BYTY K PRODEJI Všechny byty mají skvělou dispozici, balkon nebo terasu, sklepní kóji přístupnou z 1.NP a kryté parkovací stání. Kupující si může zvolit dle svého vkusu povrchy podlah malby stěn obklady,

Více

ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY

ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY 3 - denní zájezd Wellness hotel se nachází na jižním svahu vrchu Pancíř, v nadmořské výšce 1100m v chráněné krajinné oblasti Šumava. Je umístěn uprostřed lesů

Více

Vytisknout PDF Komarna / Riviéra Klek / Chorvatsko

Vytisknout PDF Komarna / Riviéra Klek / Chorvatsko Vila Blanca Vytisknout PDF Komarna / Riviéra Klek / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a konkretní ubytovací jednotce, kterou náš rezervační systém

Více

L alpe d Huez la Sarenne FRANCIE

L alpe d Huez la Sarenne FRANCIE L alpe d Huez la Sarenne FRANCIE Club Med L alpe d'huez je okouzlujícím hotelovým resortem, s přímým přístupem k ledovci, a možností dojezdu na lyžích až k jeho dveřím. Hosté zde mohou okusit vzrušení

Více

Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Trigan s wellness a bazénem / č.2914

Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Trigan s wellness a bazénem / č.2914 CK TURISTA Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Trigan s wellness a bazénem / č.2914 4,5,7 - denní zájezd Akce: jedno dítě do 7 let ZDARMA Úžasné lyžování v Tatrách, nejbližších velehorách (především z

Více

Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda

Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda Kvalitní spánek, vysoká lůžková kapacita Pevná lůžka Počet pokojů Kapacita Jednolůžkové pokoje 6x 6 osob Dvolůžkové pokoje standard či superior 22x 44 osob

Více

ZELL AM ZEE - GRAND HOTEL ****

ZELL AM ZEE - GRAND HOTEL **** ZELL AM ZEE - GRAND HOTEL **** 3,4,5,6,7,8,11 - denní zájezd Komfortní hotel s vyhlášenou kuchyní a fantastickou polohou. Poloha: hotel leží na poloostrově přímo u jezera. V blízkosti pěší zóny. Vybavení:

Více

Korutanské Alpy: Nassfeld - apartmány Rosenstöckl ****, sauna v ceně / č.2351

Korutanské Alpy: Nassfeld - apartmány Rosenstöckl ****, sauna v ceně / č.2351 CK TURISTA Korutanské Alpy: Nassfeld - apartmány Rosenstöckl ****, sauna v ceně / č.2351 4,6,8 - denní zájezd Lyžování v jižních Alpách. Nejjižnější lyžování v Rakousku nabízí Korutanské Alpy, které hraničí

Více

LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI

LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI 3,4,5 - denní zájezd Moderní lázeňský areál s komfortním hotelovým wellness blízko Balatonu a Hévízu. Vnitřní a venkovní

Více

REZIDENCE PROSTĚJOV CITY

REZIDENCE PROSTĚJOV CITY REZIDENCE PROSTĚJOV CITY AD štúdio - 2013 SBC Czech Investment a.s. PRŮVODNÍ ZPRÁVA 2 REZIDENCE PROSTĚJOV CITY Rezidence Prostějov CITY - tak trochu jiné bydlení... Motto: Od nepaměti hledali obydlí lidé

Více

Dolomity - Val di Fiemme - hotel ***superior Los Andes, wellness v ceně / č.2075

Dolomity - Val di Fiemme - hotel ***superior Los Andes, wellness v ceně / č.2075 CK TURISTA Dolomity - Val di Fiemme - hotel ***superior Los Andes, wellness v ceně / č.2075 5,6,7,8 - denní zájezd Val di Fiemme je jedno z nejpopulárnějších lyžařských středisek z celé Itálie, nabízí

Více

Hotel Baťov Tylova 727 Otrokovice Tel : 577 650 111 ŠKOLENÍ KONGRESY KONFERENCE FIREMNÍ AKCE

Hotel Baťov Tylova 727 Otrokovice Tel : 577 650 111 ŠKOLENÍ KONGRESY KONFERENCE FIREMNÍ AKCE Hotel Baťov Tylova 727 Otrokovice Tel : 577 650 111 ŠKOLENÍ KONGRESY KONFERENCE FIREMNÍ AKCE 1. Nabídka konferenčních a gastro prostor Pro potřeby Vašich školení Vám nabízíme využití všech typů salonků

Více

můj katalog nemovitostí

můj katalog nemovitostí můj katalog nemovitostí exkluzivní lokalita kvalita & design výjimečnost trvalá hodnota nadčasovost bezpečnost dětská hřiště služby pohodlí Do svého katalogu jste si vybrali tyto nemovitosti: nemovitost

Více

Znalecký posudek č. 683/2013

Znalecký posudek č. 683/2013 Znalecký posudek č. 683/2013 O ceně obvyklé bytové jednotky č. 506/33 v objektu čp. 506, ulice Útulná, obec Praha, včetně spoluvlastnického podílu na společných částech domu a pozemku parcelní číslo 806/260,

Více

JÓGA NA SARDINII REZIDENČNÍ A VILOVÝ KOMPLEX NA SARDINII U PLÁŽE NA GOLFOVÉM HŘIŠTI

JÓGA NA SARDINII REZIDENČNÍ A VILOVÝ KOMPLEX NA SARDINII U PLÁŽE NA GOLFOVÉM HŘIŠTI JÓGA NA SARDINII REZIDENČNÍ A VILOVÝ KOMPLEX NA SARDINII U PLÁŽE NA GOLFOVÉM HŘIŠTI 17.9. 24.9.2016 7 nocí červen, září 2016 CENA: 7.290 Kč osoba / 7 nocí Cena zahrnuje: 7 x ubytování v apartmánu pro 2

Více

HOTEL. Monínec 7, 257 91 Sedlec-Prčice GPS souřadnice hotelu: N 49 32 37.97 E 14 30 58.90 www.moninec.cz www.moninec-hotel.cz

HOTEL. Monínec 7, 257 91 Sedlec-Prčice GPS souřadnice hotelu: N 49 32 37.97 E 14 30 58.90 www.moninec.cz www.moninec-hotel.cz konference, školení, relaxační pobyty Relax hotel Monínec*** leží na Javorové skále 70 km na jih od Prahy na pomezí Středočeského a Jihočeského kraje nedaleko města Sedlec-Prčice. Je nejvyšším bodem v

Více

Dvouvila s privátním bazénem až pro 8 osob Ko Lanta (TH12)

Dvouvila s privátním bazénem až pro 8 osob Ko Lanta (TH12) Dvouvila s privátním bazénem až pro 8 osob Ko Lanta (TH12) cena již od 11.060 Kč / os. / 7 nocí Cena zahrnuje: plné využití vily úklid pojištění CK proti úpadku Nabízíme Vám pronájem luxusní vily s privátním

Více

PŘÍLOHA Č. 1 VÝPIS Z KATASTRU NEMOVITOSTÍ, CHATA DOLANY, Č. E. 30

PŘÍLOHA Č. 1 VÝPIS Z KATASTRU NEMOVITOSTÍ, CHATA DOLANY, Č. E. 30 PŘÍLOHA Č. 1 VÝPIS Z KATASTRU NEMOVITOSTÍ, CHATA DOLANY, Č. E. 30 PŘÍLOHA Č. 2 VÝPIS Z KATASTRU NEMOVITOSTÍ, CHATA DOLANY, Č. E. 174 PŘÍLOHA Č. 3 VÝPIS Z KATASTRU NEMOVITOSTÍ, CHATA DOLANY, Č. E.

Více

Hotel AL NABILA GRAND MAKADI*****

Hotel AL NABILA GRAND MAKADI***** EGYPT HURGHADA : Hotel AL NABILA GRAND MAKADI***** Poloha: Luxusní hotel se nachází v oblasti Makadi Bay v části patřící národnímu parku, přímo u široké písečné pláže s korálovým podložím v zálivu Sharm

Více

Aime la Plagne FRANCIE

Aime la Plagne FRANCIE Aime la Plagne FRANCIE Situovaný na vrcholku hor s okouzlujícím výhledem na Mont-Blanc, je Club Med Aime la Plagne rájem pro milovníky zimních sportů. Zdokonalte svou technicku ve snow parku a buďte tak

Více

HERRYS - Roubený dům s obrovským pozemkem k investiční příležitosti

HERRYS - Roubený dům s obrovským pozemkem k investiční příležitosti HERRYS - Roubený dům s obrovským pozemkem k investiční příležitosti Realitní kancelář HERRYS nabízí luxusní samostatně stojící dům s venkovní terasou, pozemkem o velikosti 42.000 m2 včetně 10.050 m2 vlastního

Více

AKTUAL 920. 87.6 m 2. 2 630 000 Kč 1 820 000 Kč 26 870 Kč Všechny ceny jsou s DPH EUROLINE 2009

AKTUAL 920. 87.6 m 2. 2 630 000 Kč 1 820 000 Kč 26 870 Kč Všechny ceny jsou s DPH EUROLINE 2009 876 m 2 PŘÍZEMÍ [celková plocha m 2 ] [celková plocha 32 m 2 ] s přístřeškem 2 630 000 Kč 1 820 000 Kč malá, vhodné na malé a úzké parcely rozdělená denní a noční část přízemí je tvořené velkoprostorem

Více

MAĎARSKO 2013. BALATON _ Zamárdi _ Tihany _ Siófok

MAĎARSKO 2013. BALATON _ Zamárdi _ Tihany _ Siófok MAĎARSKO 2013 BALATON _ Zamárdi _ Tihany _ Siófok Zamárdi HOTEL WELLAMARIN**** Nově postavený hotel se nachází přímo na jižním břehu jezera Balaton v malebném prostředí, s krásným výhledem na severní břeh

Více

Exkluzivní. Kompletní nabídku nemovitostí a poskytovaných služeb naleznete na www.remaxcollection.cz LISTOPAD 2013

Exkluzivní. Kompletní nabídku nemovitostí a poskytovaných služeb naleznete na www.remaxcollection.cz LISTOPAD 2013 Exkluzivní nemovitosti Kompletní nabídku nemovitostí a poskytovaných služeb naleznete na www.remaxcollection.cz Představení kanceláře The RE/MAX Collection Platinum The RE/MAX Collection je prémiová značka

Více

Vytisknout PDF Rogoznica Lozica / Riviéra Šibenik / Chorvatsko

Vytisknout PDF Rogoznica Lozica / Riviéra Šibenik / Chorvatsko Vila Antica Vytisknout PDF Rogoznica Lozica / Riviéra Šibenik / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal.

Více

-30% ZA 1,- KČ! * Vítejte ve světě moderních kuchyní! kika jednička v nápadech na bydlení!

-30% ZA 1,- KČ! * Vítejte ve světě moderních kuchyní! kika jednička v nápadech na bydlení! Vítejte ve světě moderních kuchyní! kika jednička v nápadech na bydlení! IHRE GARANTIEKÜCHE Plánovaná kuchyně Puncta NA KUCHYNĚ! * DOPRAVA A MONTÁŽ KUCHYNÍ ZA 1,- KČ! * AKCE *Sleva se nevztahuje na kuchyňské

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM Vyškov, ul. Palánek 374/1A

INFORMAČNÍ MEMORANDUM Vyškov, ul. Palánek 374/1A INFORMAČNÍ MEMORANDUM Vyškov, ul. Palánek 374/1A Celková plocha budovy 2.697 m 2 Celková plocha pozemků 1.963 m 2 7 parkovacích míst v podzemní garáži K dispozici až 200 parkovacích míst u budovy Volná

Více

KOTI HYACINT. Váš domov rozkvétá v Modřanech WWW.YIT.CZ

KOTI HYACINT. Váš domov rozkvétá v Modřanech WWW.YIT.CZ KOTI HYACINT Váš domov rozkvétá v Modřanech WWW.YIT.CZ budova E pasivní budova F budova D Všechny vizualizace uvedené v této brožuře jsou pouze informativní. Bydlení ve finském stylu O projektu Hyacint

Více

PODHÁJSKA - BUNGALOVY ENERGY I., TERMÁLNÍ BAZÉN ZDARMA, PRODEJ 2016

PODHÁJSKA - BUNGALOVY ENERGY I., TERMÁLNÍ BAZÉN ZDARMA, PRODEJ 2016 PODHÁJSKA - BUNGALOVY ENERGY I., TERMÁLNÍ BAZÉN ZDARMA, PRODEJ 2016 7 - denní zájezd Bungalovy v areálu Energy I. Jen pár kroků od krytého termálního bazénu a venkovního bazénu Energy I. - volný vstup

Více

ZAHRADY BOHDALEC PRAHA 4 MICHLE CENOVĚ DOSTUPNÉ BYTY V ŠIRŠÍM CENTRU PRAHY

ZAHRADY BOHDALEC PRAHA 4 MICHLE CENOVĚ DOSTUPNÉ BYTY V ŠIRŠÍM CENTRU PRAHY ZAHRADY BOHDALEC PRAHA 4 MICHLE CENOVĚ DOSTUPNÉ BYTY V ŠIRŠÍM CENTRU PRAHY RODINNÉ BYDLENÍ SE VŠÍM NA DOSAH Bytový areál Zahrady Bohdalec nabízí celkem 135 moderních bytů v atraktivní části pražské Michle.

Více

200 EUR 290 EUR 290 EUR 405 EUR 200 EUR 420 EUR

200 EUR 290 EUR 290 EUR 405 EUR 200 EUR 420 EUR Jazykové kurzy EC English St. Julian's - Malta Jazyková škola EC English situovaná v okouzlujícím turistickém resortu v části St. Julian s v blízké vzdálenosti od místního zálivu. Tradice školy se rozběhla

Více

JEDNODUCHÉ BYDLENÍ VÍKENDOVÁ CHATA - HORNÍ ZÁLEZLY JAN HARCINÍK, ČVUT FAKULTA ARCHITEKTURY, NAUKA O STAVBÁCH, 2. SEMESTR

JEDNODUCHÉ BYDLENÍ VÍKENDOVÁ CHATA - HORNÍ ZÁLEZLY JAN HARCINÍK, ČVUT FAKULTA ARCHITEKTURY, NAUKA O STAVBÁCH, 2. SEMESTR JEDNODUCHÉ BYDLENÍ VÍKENDOVÁ CHATA - HORNÍ ZÁLEZLY JAN HARCINÍK, ČVUT FAKULTA ARCHITEKTURY, NAUKA O STAVBÁCH, 2. SEMESTR Víkendová chata, Horní Zálezly 10, okres Ústí nad Labem Projekt: Stavitel: ing.

Více

Program JESSICA. Projekt rozvoje znevýhodněných městských zón

Program JESSICA. Projekt rozvoje znevýhodněných městských zón Program JESSICA Projekt rozvoje znevýhodněných městských zón JESSICA Joint European Support for Sustainable Investment in City Areas Společná evropská podpora udržitelných investic do městských oblastí

Více

Lyžařský kurz 2010/2011 v Branné

Lyžařský kurz 2010/2011 v Branné Lyžařský kurz 2010/2011 v Branné Zážitek na celý rok Dobrý den, z pozice provozního manažera Relax centra Kolštejn v Branné si Vás dovoluji oslovit se zajímavou nabídkou spolupráce mezi Vaší školou a našim

Více

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. KOKR Aukce s.r.o. aukce nemovitostí

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. KOKR Aukce s.r.o. aukce nemovitostí AUKČNÍ VYHLÁŠKA I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce Vyhlašovatel aukce: SJM Dillge Tomas Kurt a Tomasová Helena dále jen jako vyhlašovatel aukce Provozovatel aukce: KOKR Aukce s.r.o. IČ: 070

Více

ODHAD OBVYKLÉ CENY č. 15/2016

ODHAD OBVYKLÉ CENY č. 15/2016 ODHAD OBVYKLÉ CENY č. 15/2016 Penzion Mlýn Pataki, Doubecká č.p. 32, v obci Mukařov, v katastrálním území Žernovka, na pozemku parc. č. st. 118 zastavěná plocha a nádvoří o výměře 778 m 2, dále je předmětem

Více

SVATEBNÍ NABÍDKA. Ideální řešení pro Vaši jedinečnou a romantickou svatbu. Svěřte svůj důležitý den do rukou našeho svatebního koordinátora.

SVATEBNÍ NABÍDKA. Ideální řešení pro Vaši jedinečnou a romantickou svatbu. Svěřte svůj důležitý den do rukou našeho svatebního koordinátora. SVATEBNÍ NABÍDKA Ideální řešení pro Vaši jedinečnou a romantickou svatbu. Svěřte svůj důležitý den do rukou našeho svatebního koordinátora. Hotel GOLD****, Táborská 68, Chotoviny * www.hotelchotoviny.cz

Více

Jen věc pro mladé rodiny s dětmi!

Jen věc pro mladé rodiny s dětmi! Jen věc pro mladé rodiny s dětmi! OL3152 84547 Emmerting Altoetting (kruh) Bavorsko Mimo Zobrazit Vaše kontaktní osoba : Pan Olav Lenk Lenk Nemovitost intramakler - Real-Estate-Business-Network +49 (0)

Více