Základní škola a Mateřská škola Litvínov, Ruská 2059, okres Most tel. číslo: ; zsruska@zsruska.cz

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Základní škola a Mateřská škola Litvínov, Ruská 2059, okres Most tel. číslo: 476 111 170; www.zsruska.cz; zsruska@zsruska.cz"

Transkript

1 Ev.č. zakázky Naše č.j. Počet příloh Vyřizuje Litvínov VŘ ZMRII-02/2011 ZŠaMŠR/0320/ Š.Hauerová Věc: Veřejná zakázka malého rozsahu na realizaci akce Malování a nátěry interiéru Základní školy a Mateřské školy Litvínov, Ruská 2059, okres Most Základní škola a Mateřská škola Litvínov, Ruská 2059, okres Most, zastoupená Mgr. Pavlou Tomášovou, ředitelkou školy, vyhlašuje v souladu s pravidly pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu města Litvínov, veřejnou zakázku (dále jen veřejná zakázka) na realizaci akce: Malování a nátěry interiéru Základní školy a Mateřské školy Litvínov, Ruská 2059, okres Most. 1. PŘEDMĚT VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Předmětem plnění veřejné zakázky je malování a olejové nátěry: Odstranění původní malby pod všemi ovými povrchy Vyspravení případných nerovností stěn a oprav omítek při odstraňování původních nátěrů Malba stěn dvěma nátěry barvou typu např. Primalex Standard bílá v kombinaci s barevnými odstíny dle požadavku ředitelky školy, včetně penetrace podkladu Provedení olejového nátěru soklů v jedné základní a v jedné vrchní barvě, barevný odstín bude domluven na místě Nátěry radiátorů a zábradlí Manipulace s nábytkem, včetně jeho zakrytí a nastěhování na místo Odvoz a likvidace vzniklého odpadu (např. nádob od použitých barev), úklid dotčených prostor (včetně vyčištění zábradlí, radiátorů a oken v případě jejich znečištění), demontáž a zpětná montáž krytů radiátorů 1 1 Přibliţné celkové výměry: Základní škola Ruská 2059, Litvínov: Suterén Malba tónovaná 570 m 2 Malba bílá 47 m 2 Olejový nátěr 132 m 2 Radiátory 5 ks 1.NP Malba tónovaná 10,5 m 2 Malba bílá 34,5 m 2 Olejový nátěr 6 m 2 Radiátory 10 ks

2 Schodiště C suterén 2.NP Malba bílá 39 m 2 Olejový nátěr 40,8 m 2 Podesty C suterén 1.NP Malba bílá 9 m 2 Olejový nátěr 10,2 m 2 Podesty C suterén 1. 3.NP Malba bílá 11 m 2 2.NP Učebna č.77, blok C Malba tónovaná 12 m 2 Olejový nátěr 12 m 2 2 x WC hala Malba bílá 47 m 2 Olejový nátěr 4 m 2 Učebna č.49, blok B Olejový nátěr 12 m 2 učebna č. 33, blok A Malba bílá 4 m 2 Učebny č.45, 48, 50, blok B Olejový nátěr 9 m 2 Učebny č. 78, 79, 80 Olejový nátěr 9 m 2 3.NP Učebna č. 56, blok B Malba tónovaná 12 m 2 Olejový nátěr 12 m 2 2 x WC hala Malba bílá 47 m 2 Hala strop malba bílá 121 m 2 WC učit., blok B Strop malba bílá 8 m 2 Učebna č. 39, blok A Olejový nátěr 23,4 m 2 Učebna č. 53, 56, 57, blok B Olejový nátěr 18 m 2 Učebna č. 87, 86, blok C Olejový nátěr 6 m Celkem výměra (ZŠ Ruská): Malba bílá cca 450 m 2 Malba tónovaná cca 300 m 2 Olejový nátěr cca 40 m 2 Radiátory cca 15 ks Škrábání pod všemi ovými povrchy.

3 Mateřská škola Vláček, Čapkova 2035 Kuchyně, sklad a přilehlé prostory Malba bílá 311 m 2 Přípravné kuchyňky Malba bílá 90 m 2 3 třídy Malba tónovaná 310 m 2 Malba bílá 110 m 2 Olejový nátěr 210 m 2 3 Koupelny Malba bílá 225 m 2 Kancelář Malba bílá 25 m 2 Malba tónovaná 47 m 2 Hala Malba tónovaná 50 m 2 Malba bílá 30 m 2 Olejový nátěr 40 m 2 Šatna uklízečky Malba bílá 48 m 2 Skladové prostory Malba bílá 110 m 2 Cena za jednotku včetně materiálu: 1 m 2 škrábání 1 m 2 penetrace 1 m 2 vyrovnání podkladu, spárování 1 m 2 nátěr barva bílá (například Primalex nebo jiné tekuté vnitřní barvy) 1 m 2 nátěr tónovaný 1 bm bandážování 1 m 2 nátěr barvou základní (barvy syntetické, olejové apod.) 1 m 2 nátěr vrchní barvou (barvy syntetické, olejové apod.) 1 ks radiátoru 1 m 2 zábradlí 1 m 2 botníky 1 m 2 šatní skříňky LHŮTA A MÍSTO PLNĚNÍ ZAKÁZKY Zahájení dodávky: předpoklad uzavření smluvního vztahu nejpozději do (zadavatel umožní práci i o víkendech) Malířské a natěračské práce budou rozděleny do etap po vzájemné dohodě s vedením školy Uskutečnění dodávky do: v MŠ do , v ZŠ do Skutečné termíny plnění vzejdou z výběrového řízení.

4 Místo plnění zakázky Základní škola Litvínov, Ruská 2059, okres Most a Mateřská škola Vláček, Čapkova 2035, Litvínov, okres Most 3. OBCHODNÍ PODMÍNKY Smluvní vztah bude řešen vystavenou objednávkou na prováděné práce a dodávky, ve které budou specifikovány veškeré smluvní podmínky. Zadavatel poţaduje poskytnutí záruční doby minimálně 36 měsíců. 4. PLATEBNÍ PODMÍNKY Zadavatel předpokládá fakturaci předmětu zakázky po úspěšném předání a převzetí bez zjištěných závad. Splatnost faktury bude 21 dnů. Zálohy zadavatel neposkytuje. 5. POŢADAVKY NA ZPRACOVÁNÍ NABÍDKOVÉ CENY Cenová nabídka bude členěna na cenu bez DPH, DPH a vč. DPH viz přiložený nabídkový list. Cena dodávky v sobě bude zahrnovat veškeré náklady na její zhotovení (např. doprava, umístění, připojení, instalace. Zhotovitel v rámci předmětu plnění a sjednané ceny zabezpečí veškeré práce, dodávky, služby, výkony a média, kterých je třeba trvale či dočasně k zahájení, provedení, dokončení a zprovoznění této veřejné zakázky. Nabídková cena vč. DPH bude cenou nejvýše přípustnou. Uchazeči zpracují a v nabídce doloží položkové rozpočty, které budou obsahovat přesné specifikace, popis materiálů a práce. Dále navrhovanou jednotkovou cenu položky, výměru položky a navrhovanou cenu položky celkem. Předloţením nabídky zájemce prohlašuje, ţe se seznámil se všemi detaily, které mohou mít vliv na stanovení konečné ceny ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Podkladem pro realizaci této zakázky je prohlídka školy základní i mateřské, za účelem upřesnění výměr. Přesné výměry a rozsah prací si uchazeč stanoví vlastními prostředky v rámci návštěvy školy v týdnu od do Konkrétní termín na prohlídku místa plnění je možno domluvit s ředitelkou školy nebo školníkem. Kontaktujte pana Martina Hauera, školka školy na tel.čísle Dále je zadávací dokumentací Nabídkový list a čestné prohlášení (viz.příloha).

5 7. LHŮTA A MÍSTO PRO PODÁNÍ NABÍDEK Nabídka bude zpracována v jazyce českém, předložena v jednom vyhotovení (originál), v uzavřené obálce označené identifikačními údaji firmy s označením: NEOTEVÍRAT veřejná zakázka malého rozsahu Malování a nátěry interiéru Základní školy a Mateřské školy Litvínov, Ruská 2059, okres Most. Nabídka bude doručena na adresu organizace Ruská 2059, Litvínov poštou nebo osobně. Nabídky je možno podat nejpozději do do 10:00 hod. 8. POŢADAVKY NA ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Součástí nabídky, se skladbou v předepsaném pořadí, bude: 1. vyplněný nabídkový list podepsaný oprávněným zástupcem uchazeče 2. rozpis nabídkové ceny (položkový rozpočet) zpracovaný dle bodu 5 tohoto zadání 3. kopie výpisu ze živnostenského rejstříku v oblasti předmětu díla, dokument nesmí být starší 90-ti dnů 4. kopie výpisu z obchodního rejstříku, je- li do něj uchazeč zapsán, dokument nesmí být starší 90-ti dnů 5. kopie pojistné smlouvy, kterou má uchazeč pojištěnu odpovědnost za škody způsobené svou činností (a výrobkem) na částku ve výši min. 200 tis. Kč, smlouva musí být platná nebo doložena dodatkem s prodloužením doby platnosti Základní kvalifikační kritéria splňuje uchazeč, a) který není v likvidaci, b) proti kterému v uplynulých 3 letech nebyl prohlášen konkurs nebo konkurs nebyl zrušen pro nedostatek majetku, c) který nemá v evidenci daní zachyceny daňové nedoplatky, d) který nemá nedoplatek na pojistném a na penále na veřejném zdravotním pojištění, nebo na pojistném a na penále na sociální zabezpečení a příspěvku na státní politiku zaměstnanosti, s výjimkou případů, kdy bylo povoleno spláceno ve splátkách a není v prodlení se splácením splátek. 5 5 Uchazeč prokazuje splnění kvalifikačních kritérií podle písm. A) až d) čestným prohlášením (viz příloha zadávací dokumentace) Při nedoloţení jakéhokoliv z těchto poţadavků bude nabídka vyloučena z výběrového řízení. Obsah nabídky bude seřazen dle výše uvedeného pořadí jednotlivých dokumentů. 9. HODNOTÍCÍ KRITÉRIA V případě doložení kompletní nabídky (se všemi náležitostmi specifikovanými výše), bude rozhodujícím kritériem výše nabídkové ceny vč. DPH.

6 10. PRÁVA ZADAVATELE Zadavatel nepřipouští variantní řešení. Zadavatel si vyhrazuje právo upravovat zadání v průběhu veřejné zakázky, nejpozději však 3 dny před termínem odevzdání nabídek s tím, že termín odevzdání bude prodloužen o 1 týden. Uchazeči jsou svými nabídkami vázáni minimálně 60 (šedesáti) kalendářních dnů ode dne následujícího po skončení lhůty pro podání nabídek. Zadavatel si vyhrazuje právo nevracet uchazečům předložené nabídky. Zadavatel si vyhrazuje právo odmítnout všechny nabídky a veřejnou zakázku zrušit a neuzavřít smluvní vztah se žádným z uchazečů s tím, že případné neuzavření smluvního vztahu nebude druhou stranou sankcionováno. Zadavatel si vyhrazuje právo redukovat předmět zakázky vymezený zadávací dokumentací před uzavřením smluvního vztahu či v průběhu realizace předmětu plnění a ve vazbě na tuto redukci upravit po dohodě s vybraným uchazečům cenu. Uchazeč nemá nárok na úhradu nákladů, které vynaložil v souvislosti s veřejnou zakázkou. Výsledek veřejné zakázky bude zveřejněn na webových stránkách města Litvínova a na webových stránkách školy. Vítěz zakázky bude s rozhodnutím zadavatele seznámen písemně, taktéž vyloučení uchazeči budou informováni o vyloučení písemně s uvedením důvodu jejich vyloučení. Námitky proti rozhodnutí zadavatele nejsou přípustné. DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE Zadavatel oznamuje, že se nejedná o zadávací řízení dle zákona č.137/2006 Sb., v platném znění Nabídka může být podána pouze v českém jazyce a v tištěné podobě (nikoliv v elektronické) ODPOVĚDNÁ OSOBA V případě potřeby kontaktujte odpovědnou osobu: Mgr. Pavlu Tomášovou, ředitelku školy Základní škola a Mateřská škola Litvínov, Ruská 2059, okres Most Tel.: zsruska@zsruska.cz Mgr. Pavla Tomášová ředitelka školy

7 N A B Í D K O V Ý L I S T Veřejná zakázka malého rozsahu na realizaci akce Malování a nátěry interiéru Základní školy a Mateřské školy Litvínov, Ruská 2059, okres Most. Název firmy, organizace: Zastoupená Adresa : : IČ :.... DIČ:... Bankovní spojení Telefon, mobil :... Číslo účtu:... : Fax:... Pojištění odpovědnosti u:. Č.pojistky: Pojistná částka:.. Obchodní rejstřík : : 7 7 Celková cena s DPH: Termín dodání: Celková cena bez DPH:. DPH..% Celková cena s DPH:..

8 Cena za jednotku včetně materiálu: 1 m 2 škrábání 1 m 2 penetrace. 1 m 2 vyrovnání podkladu, spárování 1 m 2 nátěr barva bílá (například Primalex nebo jiné tekuté vnitřní barvy).. 1 m 2 nátěr tónovaný. 1 bm bandážování 1 m 2 nátěr barvou základní (barvy syntetické, olejové apod.). 1 m 2 nátěr vrchní barvou (barvy syntetické, olejové apod.). 1 ks radiátoru Za tyto ceny fakturováno dle provedené práce. Termín zahájení prací:. Termín dokončení prací:. Záruka na dílo:. 8 8 Níže podepsaný prohlašuje, že cena uvedená v nabídkovém listě obsahuje veškeré požadavky na realizaci výše uvedené zakázky dle zadávací dokumentace a zadání této zakázky. Datum:... Razítko a podpis:.

9 ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ Uchazeč o zakázku svým podpisem potvrzuje, a) že není v likvidaci, b) že proti němu v uplynulých 3 letech nebyl prohlášen konkurs nebo konkurs nebyl zrušen pro nedostatek majetku, c) že nemá v evidenci daní zachyceny daňové nedoplatky, d) že nemá nedoplatek na pojistném a na penále na veřejném zdravotním pojištění, nebo na pojistném a na penále na sociální zabezpečení a příspěvku na státní politiku zaměstnanosti, s výjimkou případů, kdy bylo povoleno spláceno ve splátkách a není v prodlení se splácením splátek. V dne razítko a podpis jednatele 9 9

Základní škola a Mateřská škola Litvínov, Ruská 2059, okres Most tel. číslo: 476 111 170; www.zsruska.cz; zsruska@zsruska.cz

Základní škola a Mateřská škola Litvínov, Ruská 2059, okres Most tel. číslo: 476 111 170; www.zsruska.cz; zsruska@zsruska.cz Ev.č. zakázky Naše č.j. Počet příloh Vyřizuje Litvínov VŘ ZMRII-03/2010 ZŠaMŠR/0510/2010 1 Š. Hauerová 21.7.2010 Věc: Veřejná zakázka malého rozsahu na realizaci akce Pokrytí budovy Základní školy v Ruské

Více

Základní škola, Most, Zdeňka Štěpánka 2912, příspěvková organizace

Základní škola, Most, Zdeňka Štěpánka 2912, příspěvková organizace Základní škola, Most, Zdeňka Štěpánka 2912, příspěvková organizace VYŘIZUJE: Mgr. Klára Janoušková TEL.: 476 448 285 E-MAIL: klara.janouskova@mesto-most.cz MOST DNE: 21.5.2015 Veřejná zakázka malého rozsahu

Více

Základní škola, Most, Svážná 2342, příspěvková organizace

Základní škola, Most, Svážná 2342, příspěvková organizace Základní škola, Most, Svážná 2342, příspěvková organizace VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: MOST DNE: Mgr. Klára Janoušková + 420 476 448 285 klara.janouskova@mesto-most.cz 19. 5. 2015 Veřejná zakázka malého rozsahu

Více

Č.j.: SOŠSOU-TU/ Vyřizuje: V Trutnově. Věc: Veřejná zakázka malého rozsahu na realizaci akce Prodloužený dodávkový automobil pro dopravu osob

Č.j.: SOŠSOU-TU/ Vyřizuje: V Trutnově. Věc: Veřejná zakázka malého rozsahu na realizaci akce Prodloužený dodávkový automobil pro dopravu osob Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Trutnov, Volanovská 243 tel.: 499 315 111, e-mail: sekretariat@sou-trutnov.cz, www.sou-trutnov.cz Č.j.: SOŠSOU-TU/ Vyřizuje: V Trutnově Věc: Veřejná zakázka

Více

Základní škola s rozšířenou výukou jazyků a Mateřská škola Litvínov, Podkrušnohorská 1589, okres Most se sídlem: Podkrušnohorská 1589, Litvínov

Základní škola s rozšířenou výukou jazyků a Mateřská škola Litvínov, Podkrušnohorská 1589, okres Most se sídlem: Podkrušnohorská 1589, Litvínov NAŠE ZN.: VŔ ZMR - 02/2010 VYŘIZUJE: Radomíra Mužíková TEL.: 476 111 037 E-MAIL: 3zs@3zs.cz; Základní škola s rozšířenou výukou jazyků a Mateřská škola Litvínov, Podkrušnohorská 1589 436 01 Litvínov V

Více

1. PŘEDMĚT VEŘEJNÉ ZAKÁZKY:

1. PŘEDMĚT VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: Základní škola a mateřská škola Jílové, okres Děčín, příspěvková organizace 407 01 Jílové, Školní ul. 287 tel.: 412 550 267 email:zsjilovedc@zsjilovedc.cz Veřejná zakázka malého rozsahu na realizaci akce

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu v rámci akce Židle pro domov se zvláštním režimem vyhlášená formou otevřeného řízení

Veřejná zakázka malého rozsahu v rámci akce Židle pro domov se zvláštním režimem vyhlášená formou otevřeného řízení Vyřizuje: Ing. Lenka Maňáková Tel.: 476 768 856 E-mail: manakova@msss-most.cz Most dne: 27. června 2014 Veřejná zakázka malého rozsahu v rámci akce Židle pro domov se zvláštním režimem vyhlášená formou

Více

Základní škola a Mateřská škola Litvínov, Ruská 2059, okres Most tel. číslo: ;

Základní škola a Mateřská škola Litvínov, Ruská 2059, okres Most tel. číslo: ; Ev.č. zakázky Naše č.j. Počet příloh Vyřizuje Litvínov VŘ ZMRII-01/2011 ZŠaMŠR/0285/2011 2 Š.Hauerová 16.5.2011 Věc: Veřejná zakázka malého rozsahu na realizaci akce Dodávka a instalace interaktivních

Více

Základní škola, Most, Vítězslava Nezvala 2614, příspěvková organizace

Základní škola, Most, Vítězslava Nezvala 2614, příspěvková organizace Základní škola, Most, Vítězslava Nezvala 2614, příspěvková organizace VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: MOST DNE: Mgr. Klára Janoušková + 420 476 448 285 klara.janouskova@mesto-most.cz 3. 6. 2015 Veřejná zakázka

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky Dodávka stolů a židlí pro MSSS v Mostě p.o. vyhlášená formou otevřeného řízení

Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky Dodávka stolů a židlí pro MSSS v Mostě p.o. vyhlášená formou otevřeného řízení VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: MOST DNE: Mgr. Klára Haušildová +420 476448285 Klara.Hausildova@mesto-most.cz 29. 9. 2016 Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky Dodávka stolů a židlí pro MSSS v Mostě p.o. vyhlášená

Více

Č.j.: SOŠSOU-TU/ Vyřizuje: V Trutnově

Č.j.: SOŠSOU-TU/ Vyřizuje: V Trutnově Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Trutnov, Volanovská 243 tel.: 499 315 111, e-mail: sekretariat@sou-trutnov.cz, www.sou-trutnov.cz Č.j.: SOŠSOU-TU/ Vyřizuje: V Trutnově Věc: Veřejná zakázka

Více

Specifikace prací: Výpis stěn: - schodišťový krček pravý - přední prosklená stěna, přes 3 NP zadní prosklená stěna, přes 3 NP

Specifikace prací: Výpis stěn: - schodišťový krček pravý - přední prosklená stěna, přes 3 NP zadní prosklená stěna, přes 3 NP Magistrát města ODBOR ROZVOJE A DOTACÍ Oddělení veřejných zakázek VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: MOST DNE: Karel Sedláček + 420 476 448 449 karel.sedlacek@mesto-most.cz 24. 5. 2016 Veřejná zakázka malého rozsahu

Více

Základní škola, Most, Obránců míru 2944, příspěvková organizace

Základní škola, Most, Obránců míru 2944, příspěvková organizace Základní škola, Most, Obránců míru 2944, příspěvková organizace VYŘIZUJE: Karel Sedláček TEL.: 476 448 449 E-MAIL: Karel.Sedlacek@mesto-most.cz MOST DNE: 6. 5. 2016 Veřejná zakázka malého rozsahu na realizaci

Více

Základní škola, Most, Svážná 2342, příspěvková organizace

Základní škola, Most, Svážná 2342, příspěvková organizace Základní škola, Most, Svážná 2342, příspěvková organizace VYŘIZUJE: Karel Sedláček TEL.: 476 448 449 E-MAIL: karel.sedlacek@mesto-most.cz MOST DNE: 8.4.2014 Veřejná zakázka malého rozsahu na akci Pokládka

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO MOST

STATUTÁRNÍ MĚSTO MOST STATUTÁRNÍ MĚSTO MOST Radniční 1 434 69 Most MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR INVESTIC A ÚDRŽBY Oddělení investic Naše značka ORaÚP/03/2009/Fi/72.10/S5 Vyřizuje Tomáš Fiala Datum 21. května 2009 Veřejná zakázka malého

Více

Domov důchodců Šumperk, příspěvková organizace U Sanatoria 2631/25, 787 01 Šumperk

Domov důchodců Šumperk, příspěvková organizace U Sanatoria 2631/25, 787 01 Šumperk Domov důchodců Šumperk, příspěvková organizace U Sanatoria 2631/25, 787 01 Šumperk I. Oznámení Vyhlášení poptávkového řízení k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Název zakázky: Nabídka malířských

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu Rozvoz stravy do odloučených pracovišť školy a rozvoz obědů občanům obce vyhlášená formou otevřeného řízení

Veřejná zakázka malého rozsahu Rozvoz stravy do odloučených pracovišť školy a rozvoz obědů občanům obce vyhlášená formou otevřeného řízení Naše zn.: 279/12-Šev Vyřizuje: Mgr. Jiří Ševčík Tel.: 583 248 430 E-mail: reditelstvi@skolalosiny.cz Datum: 7. listopad 2012 Veřejná zakázka malého rozsahu Rozvoz stravy do odloučených pracovišť školy

Více

Základní škola, Most, ul. Okružní 1235, příspěvková organizace

Základní škola, Most, ul. Okružní 1235, příspěvková organizace Základní škola, Most, ul. Okružní 1235, příspěvková organizace VYŘIZUJE: Karel Sedláček TEL.: 476 448 449 E-MAIL: karel.sedlacek@mesto-most.cz MOST DNE: 14.2.2013 Veřejná zakázka malého rozsahu na služby

Více

Základní škola, Most, Vítězslava Nezvala 2614, příspěvková organizace

Základní škola, Most, Vítězslava Nezvala 2614, příspěvková organizace Základní škola, Most, Vítězslava Nezvala 2614, příspěvková organizace VYŘIZUJE: Karel Sedláček TEL.: 476 448 449 E-MAIL: karel.sedlacek@mesto-most.cz MOST DNE: 30. 3. 2016 Veřejná zakázka malého rozsahu

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky Dodávka vysokootáčkové pračky pro DPS Barvířská v Mostě vyhlášená formou otevřeného řízení

Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky Dodávka vysokootáčkové pračky pro DPS Barvířská v Mostě vyhlášená formou otevřeného řízení VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: MOST DNE: Mgr. Klára Haušildová +420 476448285 Klara.Hausildova@mesto-most.cz 21. 6. 2016 Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky Dodávka vysokootáčkové pračky pro DPS Barvířská

Více

Základní škola Jílové, okres Děčín, příspěvková

Základní škola Jílové, okres Děčín, příspěvková Veřejná zakázka malého rozsahu zadávaná v řízení mimo režim zákona č. 134/2016 Sb. (dále i zákon ), o zadávání veřejných zakázek a dále v souladu se Směrnicí č. 1/2017 města Jílové a Městského úřadu Jílové

Více

Mateřská škola, Most, Růžová 1427, příspěvková organizace

Mateřská škola, Most, Růžová 1427, příspěvková organizace Mateřská škola, Most, Růžová 1427, příspěvková organizace VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: MOST DNE: Karel Sedláček + 420 476 448 449 karel.sedlacek@mesto-most.cz 22. 7. 2015 Veřejná zakázka malého rozsahu na stavební

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu na realizaci akce Technické zabezpečení volby prezidenta republiky vyhlášená formou otevřeného řízení

Veřejná zakázka malého rozsahu na realizaci akce Technické zabezpečení volby prezidenta republiky vyhlášená formou otevřeného řízení Magistrát města ODBOR ROZVOJE A DOTACÍ Oddělení veřejných zakázek VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: MOST DNE: Karel Sedláček 476 448 449 karel.seddlacek@mesto-most.cz 27. 11. 2012 Veřejná zakázka malého rozsahu

Více

s 3mm ABS hranou VYŘIZUJE: Karel Sedláček TEL.: MOST DNE: MmM Z_ORAD_026

s 3mm ABS hranou VYŘIZUJE: Karel Sedláček TEL.: MOST DNE: MmM Z_ORAD_026 Základní škola, Most, Obránců míru 2944, příspěvková organizace tel.: 476 703 463, fax: 476 703 517 IČ 00830984, DIČ nejsme plátci www. 11zsmost.cz e-mail: smatejka@11zsmost.cz VYŘIZUJE: Karel Sedláček

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO MOST MAGISTRÁT MĚSTA Radniční 1, Most

STATUTÁRNÍ MĚSTO MOST MAGISTRÁT MĚSTA Radniční 1, Most STATUTÁRNÍ MĚSTO MOST MAGISTRÁT MĚSTA Radniční 1, 434 69 Most ODBOR INFORMAČNÍHO SYSTÉMU Naše značka: OIS/1/008/LH Vyřizuje: Bc. Lukáš Hampl Datum: 4. 1.008 Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávku SW

Více

Základní škola, Most, Okružní 1235, příspěvková organizace

Základní škola, Most, Okružní 1235, příspěvková organizace Základní škola, Most, Okružní 1235, příspěvková organizace VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: MOST DNE: Karel Sedláček + 420 476 448 449 karel.sedlacek@mesto-most.cz 10. 1. 2017 Veřejná zakázka malého rozsahu na

Více

Základní škola, Most, Obránců míru 2944, příspěvková organizace

Základní škola, Most, Obránců míru 2944, příspěvková organizace Základní škola, Most, Obránců míru 2944, příspěvková organizace VYŘIZUJE: Karel Sedláček TEL.: 476 448 449 E-MAIL: karel.sedlacek@mesto-most.cz MOST DNE: 7. 5. 2014 Veřejná zakázka malého rozsahu na realizaci

Více

Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454, příspěvková organizace

Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454, příspěvková organizace Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454, příspěvková organizace VYŘIZUJE: Karel Sedláček TEL.: 476 448 449 E-MAIL: karel.sedlacek@mesto-most.cz MOST DNE: 6. 6. 2016 Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky

Více

Výměna elektroinstalace v multifunkční budově

Výměna elektroinstalace v multifunkční budově OBEC SLATINA Slatina 50 410 02 Slatina Výzva k podání nabídek zakázky malého rozsahu na stavební práce Výměna elektroinstalace v multifunkční budově 1. Zadavatel zakázky název: OBEC Slatina sídlo: Slatina

Více

Obsah dokumentu: Výzva k podání nabídky na zhotovení díla OPRAVA CHODNÍK V OBCI ŽÁRAVICE. Zadávací dokumentace a pokyny pro zpracování nabídky

Obsah dokumentu: Výzva k podání nabídky na zhotovení díla OPRAVA CHODNÍK V OBCI ŽÁRAVICE. Zadávací dokumentace a pokyny pro zpracování nabídky Obsah dokumentu: Výzva k podání nabídky na zhotovení díla OPRAVA CHODNÍKŮ V OBCI ŽÁRAVICE. Zadávací dokumentace a pokyny pro zpracování nabídky Vymezení předmětu zadávané zakázky Obchodní podmínky, včetně

Více

VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Věznice Rapotice Lesní Jakubov 44, 675 71 Náměšť nad Oslavou Tel.: 546 433 111, Fax: 546 433 217, ISDS: 6qcd5bd

VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Věznice Rapotice Lesní Jakubov 44, 675 71 Náměšť nad Oslavou Tel.: 546 433 111, Fax: 546 433 217, ISDS: 6qcd5bd VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Věznice Rapotice Lesní Jakubov 44, 675 71 Náměšť nad Oslavou Tel.: 546 433 111, Fax: 546 433 217, ISDS: 6qcd5bd VÁŠ DOPIS č.j.: ZE DNE: NAŠE č.j.: VS 88/002/001/2015-6/LOG/503

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky obec Budiměřice vás vyzývá podle směrnice 2/2016 k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu k podání nabídky na akci: VÝSTAVBA HŘBITOVNÍ ZDI V BUDIMĚŘICÍCH veřejná zakázka malého

Více

Základní škola Litvínov-Hamr, Mládežnická 220, okres Most. tel. 773 826 346, e-mail zshamr@softcontrol.cz, www.zshamr.cz VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Základní škola Litvínov-Hamr, Mládežnická 220, okres Most. tel. 773 826 346, e-mail zshamr@softcontrol.cz, www.zshamr.cz VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Základní škola Litvínov - Hamr, Mládežnická 220, okres Most, zastoupená níže uvedeným zadavatelem, vyzývá, v souladu se směrnicí rady města č. 2 /2012 uchazeče k podání nabídky na

Více

Bezdrátový rozhlas v obci Žáravice

Bezdrátový rozhlas v obci Žáravice Obec ŽÁRAVICE Žáravice 29 533 16 Vápno u Přelouče IČ: 00274640 Telefon: 466 946 235, e-mail: ou.zaravice@worldonline.cz Kontaktní osoba: Ing. Miroslav Lopatář - starosta, telefon 777 946 235 (dále jen

Více

Základní škola Jílové, okres Děčín příspěvková organizace Jílové, Školní ul. 287 tel.:

Základní škola Jílové, okres Děčín příspěvková organizace Jílové, Školní ul. 287 tel.: Základní škola Jílové, okres Děčín příspěvková organizace 407 01 Jílové, Školní ul. 287 tel.: 739 434 221 email: zsjilovedc@zsjilovedc.cz Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky obec Budiměřice vás vyzývá podle směrnice 2/2016 k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu k podání nabídky na akci: REKONSTRUKCE VO BUDIMĚŘICE - ZÁPAD veřejná zakázka malého rozsahu

Více

Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení. ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu

Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení. ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu Obsah 1 Identifikační údaje veřejného zadavatele...3 2 Informace o

Více

Mateřská škola, Most, Lidická 44, příspěvková organizace

Mateřská škola, Most, Lidická 44, příspěvková organizace Mateřská škola, Most, Lidická 44, příspěvková organizace VYŘIZUJE: Karel Sedláček TEL.: 476 448 449 E-MAIL: karel.sedlacek@mesto-most.cz MOST DNE: 13. 6. 2016 Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky obec Budiměřice vás vyzývá podle směrnice 2/2016 k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu k podání nabídky na akci: VENKOVNÍ HODINY veřejná zakázka malého rozsahu následující

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu na stavební práce Manipulační plocha pro objekt č.p. 973, ul. Fr. Malíka, Most vyhlášená formou otevřeného řízení

Veřejná zakázka malého rozsahu na stavební práce Manipulační plocha pro objekt č.p. 973, ul. Fr. Malíka, Most vyhlášená formou otevřeného řízení NAŠE ZN.: VYŘIZUJE: Ing. Jana Malá TEL.: +420 476 448 285 E-MAIL: Jana.Mala@mesto-most.cz V MOSTĚ DNE: 2. 8. 2017 Veřejná zakázka malého rozsahu na stavební práce Manipulační plocha pro objekt č.p. 973,

Více

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze Lhůta pro podání nabídek: 5.6.2013 Zodpovědná

Více

úpravy vnitřních prostor radnice - obřadní síň, 3. a 4. NP

úpravy vnitřních prostor radnice - obřadní síň, 3. a 4. NP VÝZVA k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu dle 18 odst. 5 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadavatel město Kolín Zastoupený Mgr. Bc. Vítem

Více

Svazek obcí mikroregionu Táborsko Kosova 2894, 390 02 Tábor

Svazek obcí mikroregionu Táborsko Kosova 2894, 390 02 Tábor Svazek obcí mikroregionu Táborsko Kosova 2894, 390 02 Tábor ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na plnění veřejné zakázky malého rozsahu dle 12 odst. 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu 1) Identifikační údaje zadavatele Dětský domov se školou, základní škola a středisko výchovné péče Jiříkov; IČ 00412040; se sídlem Čapkova 814/5,

Více

Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu. Provedení rekonstrukce venkovní terasy, včetně úpravy vchodu na terasu a výměny zábradlí

Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu. Provedení rekonstrukce venkovní terasy, včetně úpravy vchodu na terasu a výměny zábradlí Domov pro seniory Strážnice, příspěvková organizace Preláta Horného 515, 696 62 Strážnice Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Provedení rekonstrukce venkovní terasy, včetně úpravy vchodu

Více

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY Základní škola Zlaté Hory Wolkerova 712, 793 76 Zlaté Hory bankovní spojení: 1848898369 / 0800 tel. 584 425 340 mobil: 608 281 630 e-mail:reditel@skolazh.cz IČ: 64631648 Zlaté Hory 23. 5. 2012 VÝZVA K

Více

VYŘIZUJE: Dagmar Jonášová TELEFON: , V Lesním Jakubově dne

VYŘIZUJE: Dagmar Jonášová TELEFON: , V Lesním Jakubově dne VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Věznice Rapotice, oddělení logistiky Lesní Jakubov 44, 675 71 Náměšť nad Oslavou Tel.: 546 433 111, Fax: 546 433 217, ISDS: 6qcd5bd VÁŠ DOPIS č.j.: ZE DNE: NAŠE č.j.: VS-1979-10/ČJ-2016-800650

Více

Písemná výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Rekonstrukce elektroinstalace v objektu SOkA Cheb,

Písemná výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Rekonstrukce elektroinstalace v objektu SOkA Cheb, Státní oblastní archiv v Plzni, Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň ČÍSLO JEDNACÍ: SOAP/002-0503/2011 TEL: 377 222 480 FAX: 377 222 486 E-MAIL: podatelna@soaplzen.cz, www.soaplzen.cz DATUM: 21.2.2011 Písemná výzva

Více

Rekonstrukce 2. NP budovy radnice

Rekonstrukce 2. NP budovy radnice VÝZVA k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu dle 18 odst. 5 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadavatel město Kolín Zastoupený Mgr. Bc. Vítem

Více

DĚTSKÝ DOMOV SE ŠKOLOU, ZÁKLADNÍ ŠKOLA A ŠKOLNÍ JÍDELNA, MĚCHOLUPY 2 IČO , Bank. spoj. Č.ú /0300, Tel

DĚTSKÝ DOMOV SE ŠKOLOU, ZÁKLADNÍ ŠKOLA A ŠKOLNÍ JÍDELNA, MĚCHOLUPY 2 IČO , Bank. spoj. Č.ú /0300, Tel DĚTSKÝ DOMOV SE ŠKOLOU, ZÁKLADNÍ ŠKOLA A ŠKOLNÍ JÍDELNA, MĚCHOLUPY 2 IČO 61781517, Bank. spoj. Č.ú. 101342392/0300, Tel. 376395194 Č.j. 3344/10 Měcholupy 18. 5. 2010 Věc: Veřejná zakázka malého rozsahu

Více

tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání základní způsobilosti a kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku

tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání základní způsobilosti a kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku Zadavatel: Základní škola Humpolec, Hálkova 591, okres Pelhřimov ve smyslu 36 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, (dále jen zákona) tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání základní

Více

Nám. E. Beneše 470, Varnsdorf. Oprava a zateplení fasády na objektu I. stupně ZŠ Edisonova 2821, Varnsdorf

Nám. E. Beneše 470, Varnsdorf. Oprava a zateplení fasády na objektu I. stupně ZŠ Edisonova 2821, Varnsdorf Město Varnsdorf Nám. E. Beneše 470, Varnsdorf vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle 6 a 12 odst.6 zák. č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách v platném znění (dále jen zákon): Oprava

Více

Gymnázium, Praha 5, Na Zatlance 11 IČO OPRAVA VÝZVY ZE DNE

Gymnázium, Praha 5, Na Zatlance 11 IČO OPRAVA VÝZVY ZE DNE Gymnázium, Praha 5, Na Zatlance 11 IČO 61385271 Čj: VZ-služby 2/2017 OPRAVA VÝZVY ZE DNE 16. 10. 2017 V Praze dne 23. 10. 2017 Výzva k podání nabídky k účasti na zadávacím řízení na veřejnou zakázku malého

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Příloha č. 1 Číslo zakázky: Název zakázky Výzva k podání nabídek ZSB04/2015 Renovace vstupních dveří staré budovy ZŠ Boletice Předmět zakázky: Datum vyhlášení zakázky: 14.09.2015 Název zadavatele: Sídlo

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ Nákup komodit do školní jídelny D Mražené potraviny a polotovary ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel výběrového řízení Základní škola Prostějov, ul. E. Valenty 52 796 03 Prostějov 3 IČ: 47922303

Více

Malování prostor školní kuchyně

Malování prostor školní kuchyně Střední průmyslová škola na Proseku Váš dopis zn. Č.j. Vyřizuje / linka Datum SPŠP 1531/2013 Haniš/286 028 366 24.5.2013 Výzva k podání cenové nabídky k účasti na zakázce malého rozsahu podle 12, odstavce

Více

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace Výzva k podání nabídek Číslo zakázky 1/2016 Název zakázky: Výměna oken v objektu ZŠ Školní 5, MŠ Weberova 16, Děčín Předmět zakázky: Vyměněno bude 19 sestav oken oddělenými výplněmi v budově ZŠ Školní

Více

Rekonstrukce 2. NP budovy radnice

Rekonstrukce 2. NP budovy radnice VÝZVA k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu dle 18 odst. 5 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadavatel město Kolín Zastoupený Mgr. et Bc.

Více

Zadání veřejné zakázky malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Zadání veřejné zakázky malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Zadání veřejné zakázky malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Zadavatel: Domov u fontány zastoupený Mgr. Danuší Fomiczewovou, ředitelkou Domova u fontány Libušina 1060,

Více

D-SUB, DVI, HDMI Doba odezvy

D-SUB, DVI, HDMI Doba odezvy SPECIFIKACE ZAKÁZKY Veřejná zakázka malého rozsahu na realizaci projektu registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/21.32375 Nová cesta za poznáním v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Více

SŠ, ZŠ A MŠ pro ZP, Brno, Kamenomlýnská 2, Rekonstrukce sociálních zařízení v objektu B2

SŠ, ZŠ A MŠ pro ZP, Brno, Kamenomlýnská 2, Rekonstrukce sociálních zařízení v objektu B2 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce: Na základě Směrnice upravující zadávání veřejných zakázek malého rozsahu č.j.: 2371/2009-14 s účinností od 23. 8. 2009,

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU. Obec Velká Hleďsebe

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU. Obec Velká Hleďsebe VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Osvětlení - Žižkova ulice Zadavatel veřejné zakázky: Obec Velká Hleďsebe květen 2013 1. Identifikační údaje veřejného zadavatele Zadavatel: Právní

Více

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze.

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. Lhůta pro podání nabídek: 8.2..2012 Zodpovědná osoba: Ing. Pavel Jirka,

Více

Název zakázky: Město Broumov, třída Masarykova 239, Broumov, IČ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

Název zakázky: Město Broumov, třída Masarykova 239, Broumov, IČ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Město Broumov, třída Masarykova 239, 550 01 Broumov, IČ 00272523 VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název zakázky: Nákup 16ks MS Office Standard 2016 OLP NL Govt Zadávací podmínky Zadavatel tímto stanovuje

Více

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Turnov se sídlem Antonína Dvořáka 335, 511 22 Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Ve smyslu 6 a 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném

Více

VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Věznice Rapotice Lesní Jakubov 44, 675 71 Náměšť nad Oslavou Tel.: 546 433 111, Fax: 546 433 217, ISDS: 6qcd5bd

VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Věznice Rapotice Lesní Jakubov 44, 675 71 Náměšť nad Oslavou Tel.: 546 433 111, Fax: 546 433 217, ISDS: 6qcd5bd VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Věznice Rapotice Lesní Jakubov 44, 675 71 Náměšť nad Oslavou Tel.: 546 433 111, Fax: 546 433 217, ISDS: 6qcd5bd VÁŠ DOPIS č.j.: ZE DNE: NAŠE č.j.: VS 88/008/001/2015-6/LOG/500

Více

Zadavatel: Česká republika Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy se sídlem Karmelitská 7, Praha 1 IČ:

Zadavatel: Česká republika Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy se sídlem Karmelitská 7, Praha 1 IČ: Zadavatel: Česká republika Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy se sídlem Karmelitská 7, 118 12 Praha 1 IČ: 00022985 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle 12, odst. 6 zákona

Více

Realizace sportovního povrchu podlahy tělocvičny v objektu. Gymnázia Na Vítězné pláni 1160 v Praze 4. Gymnázium Na Vítězné pláni 1160 140 00 Praha 4

Realizace sportovního povrchu podlahy tělocvičny v objektu. Gymnázia Na Vítězné pláni 1160 v Praze 4. Gymnázium Na Vítězné pláni 1160 140 00 Praha 4 Gymnázium Na Vítězné pláni 1160 140 00 Praha 4 Č.j.: 365/08 Věc: Výzva k podání nabídky více zájemců k účasti na zadávacím řízení na stavební zakázku malého rozsahu podle 12 odstavec 6 zákona č. 137/2006

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

Obec Štipoklasy. Štipoklasy 20, IČ: Oprava hasičské zbrojnice Štipoklasy VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Obec Štipoklasy. Štipoklasy 20, IČ: Oprava hasičské zbrojnice Štipoklasy VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Obec Štipoklasy Štipoklasy 20, 284 01 IČ: 00640409 Oprava hasičské zbrojnice Štipoklasy VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zakázka malého rozsahu dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

OBEC STUDENÁ Nám. sv. J. Nepomuckého 18, STUDENÁ

OBEC STUDENÁ Nám. sv. J. Nepomuckého 18, STUDENÁ OBEC STUDENÁ Nám. sv. J. Nepomuckého 18, 378 56 STUDENÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY včetně Zadávací dokumentace (zakázka na služby malého rozsahu ZMR 2. kategorie) I. DRUH A NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: Obec Studená,

Více

Malby, linkrusty, nátěr topných těles na chodbách a schodištích. objektu Gymnázia, Praha 5, Nad Kavalírkou 1. v y z ý v á

Malby, linkrusty, nátěr topných těles na chodbách a schodištích. objektu Gymnázia, Praha 5, Nad Kavalírkou 1. v y z ý v á věc: Gymnázium, Praha 5, Nad Kavalírkou 1 příspěvková organizace Nad Kavalírkou 1/100, Praha 5, 150 00 tel: 257210925, 257224269 tel/fax : 257212086 mobil: +420 606 617812 bankovní spojení: 2002680002/6000

Více

Státní oblastní archiv v Plzni, Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň

Státní oblastní archiv v Plzni, Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň Státní oblastní archiv v Plzni, Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň ČÍSLO JEDNACÍ: SOAP/002-2374/2010 TEL: 377 222 480 FAX: 377 222 486 E-MAIL: podatelna@soaplzen.cz, www.soaplzen.cz DATUM: 20.10.2010 Dle rozdělovníku

Více

Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou KANCELÁŘ STAROSTY VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel ve smyslu

Více

Tyršova 1832/9, 70200 Ostrava Moravská Ostrava IČ: 27857255 DIČ:

Tyršova 1832/9, 70200 Ostrava Moravská Ostrava IČ: 27857255 DIČ: Výzva k podání cenových nabídek Pro výběrové řízení v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na dodávku a instalaci. Výzva k podání cenových nabídek (dále jen Výzva ) byla zpracována mimo režim zákona č.137/2006

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.00/ Název projektu:

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.00/ Název projektu: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU. ZŠ Jiráskova, klimatizace v učebnách výpočetní techniky a v serverovně

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU. ZŠ Jiráskova, klimatizace v učebnách výpočetní techniky a v serverovně VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU Zadavatel: Základní škola Benešov, Sídlo:, PSČ 256 01 IČ: 75033062 Kontakt: na emailové adrese NÁZEV ZAKÁZKY ZŠ Jiráskova, klimatizace

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky ve výběrovém řízení zadávaném jako zakázka malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů, na stavební práce Rekonstrukce veřejného

Více

tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání základní způsobilosti a kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku

tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání základní způsobilosti a kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku Zadavatel: Základní škola Humpolec,, okres Pelhřimov ve smyslu 36 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, (dále jen zákona) tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání základní způsobilosti

Více

VYŘIZUJE: Dagmar Jonášová TELEFON: , V Lesním Jakubově dne

VYŘIZUJE: Dagmar Jonášová TELEFON: , V Lesním Jakubově dne VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Věznice Rapotice, oddělení logistiky Lesní Jakubov 44, 675 71 Náměšť nad Oslavou Tel.: 546 433 111, Fax: 546 433 217, ISDS: 6qcd5bd VÁŠ DOPIS č.j.: ZE DNE: NAŠE č.j.: VS-1979-13/ČJ-2016-800650

Více

Výzva pro předložení nabídek

Výzva pro předložení nabídek Výzva pro předložení nabídek Zadavatel: Výchovný ústav, střední škola a školní jídelna Buškovice Sídlo: Buškovice 203, 441 01 Podbořany Právní forma: příspěvková organizace IČ: 49123947 Jednající: Ing.

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA, Praha 2, Londýnská 34, 120 00 www.londynska.cz, internet@londynska.cz tel: 224 254 784

ZÁKLADNÍ ŠKOLA, Praha 2, Londýnská 34, 120 00 www.londynska.cz, internet@londynska.cz tel: 224 254 784 ZÁKLADNÍ ŠKOLA, Praha 2, V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu č. 002/2013 1. Zadavatel Název: Základní škola, Praha 2, Londýnská 34 Adresa: Londýnská 782/34, 120 00 Praha 2 IČ:

Více

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace Výzva k podání nabídek Číslo zakázky 3/2017 Název zakázky: Výměna oken v budově ZŠ Školní Předmět zakázky: Výměna 32 kusů okenních sestav v budově ZŠ Školní Typ zakázky: Veřejná zakázka malého rozsahu

Více

Písemná výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Výměna 2 ks vchodových dveří v objektu Státního okresního archivu Rokycany.

Písemná výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Výměna 2 ks vchodových dveří v objektu Státního okresního archivu Rokycany. Státní oblastní archiv v Plzni, Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň ČÍSLO JEDNACÍ: SOAP/002-2341/2010 TEL: 377 222 480 FAX: 377 222 486 E-MAIL: podatelna@soaplzen.cz, www.soaplzen.cz DATUM: 14.10.2010 Dle rozdělovníku

Více

Rekonstrukce infrastruktury Wi-Fi pro Gymnázium, Praha 2, Botičská 1

Rekonstrukce infrastruktury Wi-Fi pro Gymnázium, Praha 2, Botičská 1 Čj. GB 206/2018 Věc: Výzva k podání cenové nabídky k účasti ve veřejné zakázce malého rozsahu zadávanou dle ustanovení 31 zákona 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále zákon 134), na

Více

tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání základní způsobilosti a kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku

tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání základní způsobilosti a kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku Zadavatel: Základní škola Humpolec, Hálkova 591, okres Pelhřimov ve smyslu 36 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, (dále jen zákona) tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání základní

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna:

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna: Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky UČEBNA VÝTVARNÉ VÝCHOVY

Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky UČEBNA VÝTVARNÉ VÝCHOVY Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem UČEBNA VÝTVARNÉ VÝCHOVY zadávané v souladu se směrnici č. 17/2012 Zásady pro zadávání veřejných zakázek

Více

Nám. E. Beneše 470, Varnsdorf

Nám. E. Beneše 470, Varnsdorf Město Varnsdorf Nám. E. Beneše 470, Varnsdorf vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle 6 a 12 odst.6 zák.č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách v platném znění (dále jen zákon): Vybavení

Více

Obec Obory. 2. Předmět zakázky: Název: Obory víceúčelové a dětské hřiště Místo plnění: Obory Zahájení prací: Dokončení:

Obec Obory. 2. Předmět zakázky: Název: Obory víceúčelové a dětské hřiště Místo plnění: Obory Zahájení prací: Dokončení: Obec Obory Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Zadávací řízení nepodléhá působnosti zákona č. 134/2016 Sb. v platném znění 1. Identifikační údaje o zadavateli Název:

Více

Dodání malotraktoru pro sečení trávy

Dodání malotraktoru pro sečení trávy Výzva k podání nabídky obec Budiměřice vás vyzývá podle směrnice 1/2014 k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu k podání nabídky na akci: Dodání malotraktoru pro sečení trávy veřejná zakázka malého

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky obec Budiměřice vás vyzývá podle směrnice 2/2016 k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu k podání nabídky na akci: RIDER veřejná zakázka malého rozsahu následující kategorie,

Více

Zajištění zapůjčení ( operativní leasing ) osobního vozidla pro realizaci projektu

Zajištění zapůjčení ( operativní leasing ) osobního vozidla pro realizaci projektu Zajištění zapůjčení ( operativní leasing ) osobního vozidla pro realizaci projektu Práce 2007 Číslo: PRÁCE 01/06 Název programu: (JPD 3, OP RLZ, CIP EQUAL): Název zadavatele: Identifikace zadavatele (sídlo,

Více

MEDICA zdravotní péče, s.r.o. Konská 63, 739 61 Třinec IČO: 27779882 medica@seznam.cz

MEDICA zdravotní péče, s.r.o. Konská 63, 739 61 Třinec IČO: 27779882 medica@seznam.cz MEDICA zdravotní péče, s.r.o. Konská 63, 739 61 Třinec IČO: 27779882 medica@seznam.cz Název projektu: Číslo projektu: Rozšíření služeb a dostupnosti péče mobilního hospice při MEDICA zdravotní péče, s.r.o.

Více

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace Výzva k podání nabídek Číslo zakázky 7/2014 Název zakázky: 7/2014 nákup výpočetní techniky a příslušenství Předmět zakázky: nákup výpočetní techniky a příslušenství Typ zakázky: Veřejná zakázka malého

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE Centrum pobytových a terénních sociálních služeb Zbůch PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE k účasti na veřejné zakázce malého rozsahu při zachování principů stanovených v ustanovení

Více

NÁZEV AKCE: STAVEBNÍ ÚPRAVY BUDOVY PRO POTŘEBY ZUŠ HUSTOPEČE

NÁZEV AKCE: STAVEBNÍ ÚPRAVY BUDOVY PRO POTŘEBY ZUŠ HUSTOPEČE Hustopeče dne 25. 5. 2018 Věc: VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE PRO AKCI: NÁZEV AKCE: STAVEBNÍ ÚPRAVY BUDOVY PRO POTŘEBY ZUŠ HUSTOPEČE Zadavatel: Název: Základní škola a praktická škola

Více

Výzva zájemcům k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu. Ev. č. veřejné zakázky

Výzva zájemcům k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu. Ev. č. veřejné zakázky MĚSTO TŘEBÍČ místostarosta Karlovo nám. 104/55, 674 01 Třebíč, adresa pro doručení písemnosti: Masarykovo nám. 116/6, 674 01 Třebíč VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: OMIM 65114/17- SPIS 12130/2016/JG VYŘIZUJE:

Více

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Adresa pracoviště: Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko, vchod B Č.j.: Hl 34692/2017/OIMM Spis. znak skart. znak/lhůta: 91.1-V/5 Vyřizuje: Ing. Vladimír Saifr

Více